Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8175-8176. rész

2016. december 02. 12:00 - Gillotte

Novák kulturált túszejtő módjára vizet is kínál túszának. Nyugodtság van kedves Pallaginé, mindenki mehet a dolgára, ha megígéri, hogy nem bírságolja meg Novákot. Gizi és Bözsi közben kintről, az üvegen keresztül sasolják az eseményeket. Mivel Pallaginé észreveszi a szemtanúkat, nekiáll segítségért kiabálni, de Laci csak ,,ne sikítson!” felszólítással nyugtatja. Gizi hívja telefonon ütődött férjurát, hogy engedje el a túszt, de minden hasztalan, Laci nem normális. Nyomorult nő megígéri, hogy nem bírságolja meg Lacit az udvaron való árusításért, így szabadon eresztetik, hisz csak ennyi kellett. Laci nem teszi ki az ablakba, amit ezután a nejétől kap…

bk_november24_1_1.png

Rudi továbbra is részeg, és kanos, de Áginak sajnos nem áll módjában kielégíteni a vágyait, hisz mivel visszajött Liza, és családra van szüksége, vége a kalandoknak, kénytelen a Herrel lenni. Hát nem tudom, szerintem a kiscsaj addig is elvolt apuci nélkül, míg az börtönben volt, de mindegy. Rudi elmegy lenyugodni, s mikor legközelebb kijön, a Herr és Ági kulturáltan étkeznek. Rudi még mindig be van nyomva, felzabálja hát a sopszkát. A Herr próbálja figyelmen kívül hagyni a bunkó jelenlétét, mesélgeti Áginak, hogy üzletfelekkel találkozott, és reméli, hogy majd Ági is megtalálja velük a közös hangot. ,,Mi is megtaláltuk a közös hangot” célozgat Rudi, és ecseteli, hogy milyen hatalmasakat… beszélgettek. Ági ég, mint a rongy. Amint lehet, négyszemközt leállítja Rudit, de Rudiból megy ki az alkohol, a vér is visszamegy a fejébe, úgyhogy alkut ajánl: Ági szerez neki munkát, ő pedig hallgat arról, hogy volt köztük ez-az a Herr távollétében.

bk_november24_2_1.png

Nóra és Juli elnéznek a Fittlaborba, iszogatnak a Kisszékben amúgy lazításképp. Egy latinosnak kinéző, harmincas évei végén járó fickó érdeklődik tőlük a recepciós iránt, hisz tánctanár, és termet szeretne bérelni. Megmutatják neki, hol a recepciós, majd Nóra egyből kombinál, ,,Juli, nem láttad, hogy megnézett téged ez a pasi?!” Nóra oda is megy folytatni a csevegést az úrral, akinek a neve Táncos Olivér. A férfi invitálja a két hölgyet a stepptánc órájára. Juli és Nóra belemegy, végülis, miért ne, úgyhogy Juli névjegykártyát és kézcsókot kap a Táncostól. Nóra tovább uszítja Julit, ,,úúú, tetszel a pasinak” stb, és mivel udvarias emberről van szó, nem ront ajtóstul a házba, úgyhogy Julin a sor, hogy nyisson felé, szóval irány steppelni! Hazaérve Nóra meg is keresi a régi steppcipőjét, amikor Miki csenget. Mint régi jó barátok, úgy cseverésznek, úgyhogy Nóra elmondja neki, hogy a Táncos szemet vetett Julira, és picit Juli is rá, jaj, de izgi! Miki persze rögtön elmeséli Attilának a hallottakat, és javasolja, hogy nézzen kicsit utána Julinak, nehogy idő előtt vége legyen a frigyüknek.

bk_november24_3_1.png

Peti, a Kisszéktulaj otthon néz egy lövöldözős filmet, biztos más van most műszakban. Találkozót kér Lizától, hisz túl kéne esni a kínos első találkozáson. Kéri Hannát, hogy menjen vele, mert picit be van tojva, de Hannának nincs kedve, és bizonyára Liza még jobban tart a találkozástól. Peti odamegy hát a Fittlaborba, késik negyed órát, de Liza sehol, úgyhogy valószínűleg tényleg ő is tart az egésztől. Hamár ott van Peti, felmegy a Kisszékbe körülnézni, hogy minden oké-e, mialatt a Fittlaborba érkezik Liza, és nem találja Petit. Hjaj, de izgalmas, meg kell veszni…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása