Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x95 - Kretének vandálkodtak a villában

2016. november 30. 07:08 - Chat Géza

vv.png

Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után leginkább csak Dávid és Ati tartana egy recska fesztivált a nagy boldogságtól, mindenki mást meg agyon basz a bánat, de amit nem értek, hogy a már eléggé szellős hálóban miért kell még mindig egymás mellett aludnia ennek a két jómadárnak. Annyi szabad hely van, hogy mindenkinek jutna egy-egy francia ágy, erre ezek ott kiskifliznek a sarokban, majdnem. Amúgy Vivien van a legszarabbul, de Krisztián is meg van makkanva. A lány gondolatait nem lehet csak úgy elterelni. Zsolti feliratú süti? Nem. Linzer tészta receptjének megmutatása? Nem. Szem alatti táskák eltüntetése? Jöhet! Hideg kanalat kell rá nyomni, mondja Dávid, majd a mondat végére érve Vivi áthelyezte a tespedés székhelyét a cigiskanapéról a tévé előtti kanapéra, ahol már két kanállal a szeme alatt pöffeszkedik. 

Így!

vv2_1.png

Ezt követően a szerkesztők kitalálták, hogy megcsinálják a lakókkal a manöken cselendzs egyszerűsített változatát, amiben a lakóknak pislogniuk, mosolyogniuk, de hümmögniük is szabad. Annyiban mondjuk nehezebb a dolog, hogy hol a széria elején kiesett Zsófit, hol egy pornós nyuggert, hol meg önjelölt vadbarmokat szabadítanak rájuk. Ati majdnem felállt Zsófira, be is vitte volna a hálóba cseverészni, de nem jutott el a tudatáig, hogy az volt a feladata, hogy áttetsző hálóruhában, piros tangában kellesse magát mindenkinek, de amúgy nem akar felszállni Krisz Papi dugattyú expresszére se. A Soerii és Poolek Tanga című klipben is szerepelt pornónagyi majdnem elkapta Dávidot, amint közé és a hűtő közé férkőzött, de a párbajok Terminátora csak bámult előre. De amikor Somától kérdezgette, hogy akar-e szexet, akkor Gina elröhögte magát, ezzel kiesett egy körből, egy másikból meg azért, mert a gongszóra elfelejtett lefagyni. A kemény menet az volt, amikor mindenki beállt erőpózba, a szerkik meg beküldték a Kreténz nevezetű formáció két decens tagját, akik finoman szólva szétbasztak mindent. Összefantázták a padlót, kiborították a chipset, Krisz arcába másztak, összekenték volna Ginát, aki erre köszönte szépen kiszállt a hullamerevségből, majd a hülyegyerekek is szép lassan elandalogtak. A sok szopás után jöhetett a jutalom: találkozhattak a szeretteikkel. Atihoz nem jött senki, de Németországból felhívta az apja, aminek köszönhetően meg lett idézve VV Gombi szelleme. Az üvöltve picúrozás elmaradt, de most is tele lett sírva a riportszoba. Dávid is megkönnyezte, hogy az anyja eljött a Nagytétényi útra. Mindenki büszke mindenkire, szeretet van, és így tovább. Amint Dávid nem figyelne, Ati abban az óvatlan pillanatban lehet, hogy le is durrantaná a nagy meghatottság közepette, úgy szugerálja, mint Samu azt a homokzsákos Frodót.

Más!

Még épp sziesztáztam, mondja ezt Vivi az este 9-kor esedékes kiválasztás kapcsán. Ezzel a lendülettel végig is vesszük a tegnapi jelrakó show-t. Most kiderült, hogy a zöld kendővel felvértezett Atesz, amint lement az élő adás, akkor egyből egy telefosott hónaljgatyává avanzsált. Konkrétan sokkot kapott, mint Csoki bácsi által az Üvegtigris büfében meghúzott örömlány. Próbál valamit dumálni Dáviddal, de a taktikai megbeszélés egyedül nem izgatja a fiú fantáziáját. Ilyen egy igazi, kényszerbarátság, ugye, bármikor lehet számítani a másikra, kivéve, ha az inkább nézegeti a köré felhúzott, bekamerázott ház álmennyezetét, minthogy hű társa által felbüfögött mondatokat kelljen hallgatnia.

Címkék: való világ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicu71 2016.11.30. 23:56:30

@pomac: határozottan.Ráadásul valami buta gőg is társult a nyilvánvaló sértettséghez,és csak nyomja nyomja a hülyeséget.iszonyat.
én meg remélem hogy NEM ez a hármas lesz a döntöben/soma gina vivi /.

Mók_Ica 2016.11.30. 23:56:48

@szörnycsi: érdeklődés hiányában csak 1 tagú maradt a klub... Ay Mama a fan-klub :))))

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:57:04

@Mók_Ica: de a szív játéka, csak ugye az ő szíve másfelé húz mint a nézőké
ezért ez a lista

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:57:08

@Mók_Ica: en mindig fiatalabb sracokkal jovok ossze :D bar szerencsere kinezek vagy 24-nek :D

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:58:16

@Cérnahuszár: voltak a tisztaszivu jatekosok es van a sotet oldal elen Daviddal

Mók_Ica 2016.11.30. 23:58:45

@naezjó?: ő nem kommtárs, így fanklub tag sem lehet :)))

Brandy9 2016.11.30. 23:59:39

És üzenem neked Zsolti, a mondandóddal ellentétben nekem sem te, sem a Vivi nem jön be!!!!! Evvan, fogadd el!

Cérnahuszár 2016.12.01. 00:01:05

@MacákékIcukája: á fenét, zsóti azért áll vivi és soma mellett mert ők asszisztáltak hozzá
a többiek meg nem, még ginával is kibékül csak ne dávid és ati meg krisz jusson be, akik ellenfelek voltak.
az érzései rágatják, ahogy eddig minden kiesőt.

Mók_Ica 2016.12.01. 00:01:08

@Cérnahuszár: nem olvas hv-t és kommenteket.... pedig ha olvasna, nem lenne ennyire vakon :)))

@MacákékIcukája: na jó.... én ha fiatalabbnak nézek ki a koromnál, akkor is öregebbnek, mint 24 :))))

,, 2016.12.01. 00:01:19

@Mók_Ica: tisztelem a kitartását:)

naezjó... 2016.12.01. 00:01:56

@Mók_Ica: várjál csak, még csak 3 nap telt el, még ideérhet :D

MacákékIcukája 2016.12.01. 00:03:56

@Cérnahuszár: ironia volt, a VV7-es szeria elejei hulye veszekedesekre celoztam :D

@Mók_Ica: :DDDDD akkor csinalj ugy mintha harmincas lennel

Cérnahuszár 2016.12.01. 00:04:00

@Mók_Ica: sztem biztos hogy olvas, bár nem kis anyagon kell átrágnia magát
viszont a lényét kellene feladnia, ő már így marad.

,, 2016.12.01. 00:05:10

@Cérnahuszár: jaja, látszott rajta h tudja h ez fasság, de ez vmi betyárbecsület féleség

Jó éjt

Mók_Ica 2016.12.01. 00:09:12

@szörnycsi: megkapja vivit ajiba :)))

@naezjó?: nem fog... nem bírja a kritikát :))))

@Cérnahuszár: ahogy mondod :)))

@MacákékIcukája: az még megy ;)))))

jóéjt mindenkinek.... megyek alváshiányt pótolni :)))

MacákékIcukája 2016.12.01. 00:10:18

@Mók_Ica: Ati most 38 ha jol szamolom szal siman belefer :D

pomac 2016.12.01. 00:11:48

@nicu71: szerintem ha jövőhéten is kiválasztott lesz ati, akkor ott már elvérzik, de én remélem hogy soma ott lesz ,a 2. helyről a legfájóbb elbukni, nem a 4. 3. hellyel :D

pomac 2016.12.01. 00:13:22

@Cérnahuszár: szerintem nem lehet ennyit visszaolvasni, max egy hetet olvasnák én is vissza vagy annyit sem :D

agimano 2016.12.01. 00:57:01

amikor Gina megszólalt, hogy Vivi olyan, mint Dee Dee a Dexter laboratóriumából, akkor hangosan felröhögtem, igazából tényleg olyan

malevil2050 2016.12.01. 02:14:51

Akko , dzsina lollobrizsidát megappoljuk : Hogy mé őt? Há mer ő nőből van. Ezé megérdemel egy vagon bitet. Esztet monták a hackkartásaim , és az ő szavuk a törvény. hihi

Costanza 2016.12.01. 03:37:44

Falusi atti jol kipecezte maganak a lepcsesszaju masik falusi libat, zsoltikkal meg igazan eros egyenisegekkel mar nem tudna birni, ezert is bujt be david biztonsagos seggebe honapokra.. hat ez sajna keves lesz a 36millaert. Visszautasitjak a lanyok, igen, nem kell ugy csinalnia, mintha nem. Meg a Somacska is latja. A Vivit is visszautasitjak a fiuk, de o legalabb oszinten eli meg. Nem kell udvarlasnak hivni a nyelvcsattogtatos nyomulast, mert nem az. Atti is azert akart ramenni barmelyik nore, mert kellett neki a sztoriline. Nem jott ossze, nem kell tagadni. Attis egojat elvittek az ufok metroszexualiaba, ahol o 50 no kozul valogat. OOO.

Az meg, hogy itt akkora a kontraszt az ovodas, es a felnottes jatekosok ervelese kozott mennyire nonszensz, csak arra mutat ra, hogy kizart hogy egy somanak adjanak ennyi lovet. Krisztian tok jol ervel, erre az ovis azt hiszi jobban tudja. Ez a kiscsavo olyan szinten vakvaganyon van az eletben, a szabalyokkal, hogy ki a jo/ki a rossz, hol van o a vilagban, hogy meg gondozasra szorul komoly dontesekkel kapcsolatban. Ennyire nehez felfogni, hogy akik sorban elvereztek, azok mind egy brigad voltak, es nem kell oket ajnarozni, mert akkor is a rossz oldalra alltak rossz celbol. ? Egy felnoni keptelen tinedzser reszere valoban szitokszonak szamit, ha valakinek igazi onbizalma van es magabiztos, mintha az valami elitelendo dolog lenne. Nem ertem miert huz inkabb a luzerekhez. Menjen karitativ munkara az testhezallo, csak ne hozzon donteseket konyorgom semmiben.
Zsolti igy zsolti ugy, a nezoknek nem kellett egyik sem, se tivi, se kopkodos ostobak, es soma hulyesege is ide tartozik, kivetel hogy a kiskutyaragaszkodasa miatt nem haragszanak ra eddig.

Sztem legyen a vege david krisztian vivien, csak sztem nagyon hamarosan sajna ugyis kiesik krisztian mert ugye kisebbseget utaljak a korlatoltak, aztan jobb esetben vegre megnyerhetne mar egy no, meg ha felbolond is, de erre is kb 40 szazalek eselyt latok, unalmas forgatokonyvszeru gagyishow ez mar a castingnal el lett cseszve, ilyen emberek kozul nem nehez egy davidnak kitunni ugye.

2016.12.01. 06:01:09

nemtom kire szavazzak, olyan kis nyunyo bizonytalan vok most. asszem kimaradok ebbol a korbol.

hajraaaaa tokmindegyki!

2016.12.01. 06:40:45

es dzsinit a radioba! vagy szinkronizaljon goni mesefigurat!

XD

2016.12.01. 06:41:32

@Biriksz_Krokiksz!: megvan!

hajraaaaaa dzsyny!
XD

2016.12.01. 06:42:52

@Costanza: csudas komment, lajkolom
az ekg-mal.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 06:55:34

@eatpray:Gyerekek, jelenleg 62 szavazat után Ati vezet 68-32%-ra Gina ellen, de miért...?

Costanza 2016.12.01. 06:55:36

@Biriksz_Krokiksz!: koszonom, ezert kuldok egy katasztralis hold foldet Everglades Safaribol gazdag elovilaggal...

2016.12.01. 07:01:10

@VV Erőlegény: mert mdg nem szavaztam! ;))))))))))))))))))

2016.12.01. 07:03:33

@Costanza: de koszi, meglatogathatom az aligator uncsitesokaimat, ojeeeee!

Costanza 2016.12.01. 07:05:20

@VV Erőlegény: izeee, hat vele van az Ur, Jezuska is jon, Miki is.. minden szent foglalt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:06:51

@Biriksz_Krokiksz!: Nem láttam a tegnapi adást mert már megint elaludtam, de úgy olvasom a kommentekből, hogy ez a buta liba Gina is mindent elkövet, hogy kiessen Ati ellen, de azérthátdemégis, Atinak ebben a szériában két győztes párbajt adni, az a VV-k eddigi legnagyobb skandalluma és szégyene lenne!

2016.12.01. 07:10:10

@VV Erőlegény:en is lemaradtam, kimutatasokat gyartottam ejszakaba menoen, az legalabb izgis volt...kommentekbol epitkezem ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:11:07

@VV Erőlegény: Ha ez így lesz, akkor a következő VV-re benevezek a saját életnagyságú szobrommal. Beállítom magam egy sarokba a villában aztán utána megnyerem az összes párbajt és elviszem a lóvét! :-)

2016.12.01. 07:12:04

@Costanza: en is a vallasosokra tippelek. (meg az illuminatiira).
XD

Costanza 2016.12.01. 07:12:42

@Biriksz_Krokiksz!: igen! Csaladallitas lesz... ;)

Costanza 2016.12.01. 07:13:52

@VV Erőlegény: en musorvezetonek jelentkezem...

2016.12.01. 07:17:06

@Costanza: :)))))nemtok eleg halas lenni neked! ;)

@VV Erőlegény: neha meg kell szolalnod, lehetek a magyarhangod? ja az nem jo megse, mert en csaj vok...
ikszdé

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:19:03

Gondoljátok végig Atisunk eddigi működését, Szakács létére sikerült neki, rántottát, tükörtojást és lágytojást készítenie, gyönyörűen utánoznia Aurelio komáját az üvöltözésekkel és a helikopterezésekkel, sűrű keresztvetések közepette rácuppannia minden olyan nőre, aki vagy önkívületi állapotban volt (Mici), vagy éppen olyan hormontúltengéses volt, hogy csak a lábtörlővel nem smárolt volna (Vivi), még szegény Viki is elhajtotta a "hősszerelmesünket", miután az dacból szépen hátba is támadta, pedig milyen szépeket mondott neki. Az első két hónapban ennek a pojácának az összműsorideje nem érte el az 5 percet a műsorban. OK, hogy Gina is egy balfasz, de azért gondoljatok már bele, hogy ez az Atti, akit az előbb bemutattam a második párbaját nyerné már...!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:21:23

@Biriksz_Krokiksz!: Lehetsz nyugodtan, még érdekesebb lennék, így megjátszhatnám a transzveszcita szobor kártyát is, és hoznám a meleg szavazatokat. :-)

2016.12.01. 07:22:38

@VV Erőlegény: az a szempont, h davidnak minel gyengebb ellenfele legyen, de ha igy nezzuk, akkor dzsini is az. reszemrol tuti ra fogok szavazni, mert legalabb jobban jelen volt.

Costanza 2016.12.01. 07:26:40

az egyik narancssarga feju essen mar ki, mar minden par szetszakadt, hat akkor most legyen david is szingli

Costanza 2016.12.01. 07:35:44

@Biriksz_Krokiksz!: na jo, akkor mentem misere... Imadkoznom kell szavazatokert.. ;)

Costanza 2016.12.01. 07:45:30

@Biriksz_Krokiksz!: jol imadkozom, valtoztak a szazalekok, tolom meg.. yey

2016.12.01. 07:47:08

@Costanza: szavaztam is #mindekozben ;) nyomjuk-toljuk!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:53:16

Off. Most olvasom az Indexen, hogy a röszkei megafonos, állítólagos kődobálós, szír férfi 10 év fegyházat kapott elsőfokon! Hát ez nálam kiverte a biztosítékot, nem politikai, hanem emberi jogi alapon ! Milyen jogállamban élünk ? Pfejjj..... :-(

ascii 2016.12.01. 08:28:53

@VV Erőlegény: egyetértek, viszont ginát meg már nem lehet elviselni. ezért sem tudom eldönteni, h ki mellett tegyem le a voksom

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:29:27

@VV Erőlegény: én erre meg már nem is mondok semmit, emberként és szociális szakemberként is okádnom kell az egésztől.. Közép-Európa, mi? szépen süllyedünk vissza kelet irányába emberi jogilag..

Lilith.Inanna.1 2016.12.01. 08:29:49

@VV Erőlegény: Mint már fentebb írtam is, Ginára szavaztam.Mégpedig azért, mert nem szeretném Ati arcát látni a végjátékban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:30:16

nem tudom visszaolvasni a kommenteket, tegnap volt kiválasztás, vagy tetemre hívás? ki lett a szerencsés?

csincsilla72 2016.12.01. 08:32:09

Gina tegnap a legsötétebb ádinai időket idézte. Ő tudta percekig tolni egy levegővel. Ezt már akkor is utáltam, és most is. Nem érdekel, mekkora tuja Ati, nincs az az isten, hogy én Ginára szavazzak.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:36:22

@csincsilla72: franc, pedig azt álmodtam meg, hogy Vivien lesz.. :)

hereverő heverő 2016.12.01. 08:38:26

Lóreggelt Komment kommandó !

Moltobene 2016.12.01. 08:48:24

Nekem nincs bajom Attival, sőt, meggyőződésem, hogy a barátsága Dave iránt teljesen őszinte. Az sem zavar, hogy konfliktuskerülő, "boldogok a békességre törekvők". Amikor az apjával beszélt, komolyan megsajnáltam.És Dávid is nagyon szimpi volt azokban a pillanatokban, mint egy félszeg kis kölyök. Gina kerepelése viszont borzalmas, szórakoztatónak sem nevezhető karakter, levesbe vele.
Soma rendkívül befolyásolható, az, hogy épp milyen arcát mutatja, nagyban függ attól, hogy épp kihez csapódott. Pl. nagyon aljas volt, amikor Tivyvel együtt kiröhögték Zsoltit a súlya miatt, de rokonszenves, ahogy gyámolítja Vivit.
Amin magam is meglepődtem, az az, hogy hiányzik Mici.Bírtam.
zsolti viszont nem. Pedig őt is bírtam..

nem kéne... 2016.12.01. 08:49:30

valaki jöjjön már át az új posztba, mert kurvára unatkozok ott egyedül.
:)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:50:26

@hereverő heverő: csak és kizárólag saját magamat motiválandóan változtattam nevet :)

hereverő heverő 2016.12.01. 08:55:04

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ooh.. nem is szóltál, hogy motiválatlan vagy. Nem fogok kutakodni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:07:16

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Miért ki voltál korábban? Hadd halljam a leánykori neved! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 09:16:54

@VV Erőlegény: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): emberjogilag ekg ugyan.a méltóságot a kulturális különbségeket, vallási hovatartozást kimaxolva tiszteletben tartani. ugyanakkor.
Azt azért nem tudom ha én elindulnék Angliába, Hollandiába és lezárva a határ és kivágnám a kerítést, és megfognának, aztán bekaptáraznának, hogy reagálnának, ha elkezdenék abajogni hogy de hát ÉN ilyen vagyok ide nekem a pénzt meg a csajokat kettesével,a kurvanyátokat, míg mást nem mondok!
Szóval mi lenne a reakció: én lennék a szegény menekült akinek megvan a joga a drautot átvágni, aztán a semmiért cserébe kapni ezt azt, vagy kibasznának mint a macskát engem a köcsög balkánit. gyanítom hogy az utóbbi. EU-ban túl van tolva a PC. pontosabban az igazságosság része aránytalanul tolódik el mindenki más irányába. mert azt gondolom hogy nekem pl jogom van ahhoz hogy ne basszanak rám követ.meg ne rúgják rám az ajtót mások.(hacsak nem ez a fétisem). (nem)
természetesen tudom hogy nem történt ilyen, De mi van ha t é n y l e g olyan kurva sokan lesznek hogy itt is sokan lesznek, aztán nem csinálnak semmi különöset csak úgy viselkednek ahogy szoktak otthon. nehéz kérdés ez és inkább csak a félelmeimet írom ki, ám túl sok olyan ismerős, rokon van az életemben aki benne van a sűrejében. BV, MH, határvédelem, külszolgálatok stb. sajnos a prekoncepcióim egyre inkább megalapozottakká válnak.

Egyetértek. a 10 év fegyház az erős. én pl biztos hogy szénné azonosítottam volna a csávót hogy akkor is felismerhető legyen ha nővé operálva jönne vissza, aztán családostul basztam volna ki az országból. örökre. meglehet h az is lehet elrettentő annak aki így viselkedik.

alsophila grahami 2016.12.01. 09:30:54

@csincsilla72: dettó ugyanez, Atti a választottam most, és hozzátenném, hogy akármennyit ekéztük is az eddigiek során a perverzforma feje miatt, nekem az utóbbi adások alatt egyre szimpibbé vált, ahogy kezdik jobban megmutatni őt is a szerkik, nem csak azt, hogy Dévvel tujul a cigizőben, kezdem látni az ő formáját is, csak az kellett neki, hogy a megrögzött magamutogatók végre kihulljanak körülötte -- ott van pl a debil Vivi, a tegnapi bv-ban (amikor be voltak terelve mind a sufniba vmiért), miért tudott viszonylag normálisan beszélni és viselkedni? de még a hangszíne is megváltozott, nem volt az az erőltetett, színházas? ha nem erősítik a debilkedésben, képes viszonylag normális lenni, és erre mondom én azt, hogy Zsóti - ezek szerint - pont hogy jó hatással nem volt rá , hiszen a legrosszabbat hozta ki belőle azzal, hogy abban erősítette folyamatosan, hogy jó, amit és ahogyan csinál...

Perah 2016.12.01. 09:39:00

@csincsilla72: EKG - Én is inkább Atira szavazok, mert nem jön be Giba köpönyegforgatása. Az életben sem szeretem az ilyen embereket.
Viszont most már Gina után Vivi essen ki, mert nehogy már párbaj nélkül bekerüljön a döntőbe! Én amúgy Gina helyében a haját leüvöltöttem volna a fejéről a "kussoljál"-ért cserébe. Pofán csak azért nem vágtam volna, mert azért kizárás jár...

alsophila grahami 2016.12.01. 09:42:14

visszatérve Attira, különösen bejött, ahogy tegnap választott, végre valaki ÉSSZEL és nem "tökösen" kapott ki magának ellenfelet (értsd: a bentiek elvárása szerint!) annál is inkább, mert ebben a szériában eddig mindenki "tökösen" választott, aztán jól kint is maradt mindegyik, szal, hiányoltuk a taktikus kihívást, most végre Atti szállította! nem örülünk? ;)

én értékelem, hogy átlátott a kicsike butucska Somika trükkösnek szánt provikációin - ahogy Dávidtól ellesve a móduszt magára akarta húzni Attit hogy őt vigye -, és remélem, be is jön neki, kiejti a mégbutább Ginit. ;)

,, 2016.12.01. 09:51:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: de milyen PC már megint, könyörgöm? Halmazati büntetést kapott, és a határzár tiltott átlépését stb megállapították, oké, egyértelmű, ezzel senki nem vitatkozna. Az, hogy terrorcselekményként értékelhető-e a cselekémny, (ez a dobálózás v mi) az már véleményes. és ez nem PC kérdés hanem objektíven kéne nézni és értékelni, hogy a valóban az történt-e ami a terrorcselekmény c. tényállásban történt. Vagy akkor mondjuk ki h mostantól baszunk az objektivitásra és legyen szubjektív alapú a büntetőjog.

alsophila grahami 2016.12.01. 09:58:20

@Moltobene: minden szavadra hatalmas EKG, leírtad, amit én is akartam, kösszi tesó ;)

Perah 2016.12.01. 09:59:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: Egyetértek veled. Nekem továbbá elegem van abból is, hogy manapság leginkább csak azoknak vannak jogai a mai Európában, akik másoknak kárt okoznak, sőt néha egyenesen a bűnözőknek (lásd börtöntöltelék gyilkosok perei a magyar állammal szemben Strassburgban).
Semmi gond azzal, ha valaki ide akar jönni, de akkor dolgozzon meg a pénzéért, továbbá tartsa be ő is azokat a törvényeket, amelyet magalkottak itt nálunk, ill. amiket mi is betartunk!

alsophila grahami 2016.12.01. 10:02:07

@VV Erőlegény: már a tegnapi híradóban láttam és nem hittem a szememnek, direkt figyeltem a bírónő arcát, aki képes volt egy ilyen ítéletet fekvállalni - egyáltalán, meghozni! ehhez kell aztán a torz világlátás - vagy, a határt nem ismerő szolgalelkűség, pff, nem is tudom, melyik rosszabb.....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:05:03

@szörnycsi: nem jól fogalmaztam. így visszaolvasva nem volt egyértelmű elnézést. kéretik törölni az írásomból.

azért ha egy európai tenné ugyanezt/ugyanígy és kapna ilyen büntit felhördülnénk-e? illetve észrevennénk e hogy halmazati büntit kapott? foglalkoztatna-e bennünket ennyire? most azt gondolom kevésbé. de mert ő arab felhördülünk. azt is hozzáteszem, joggal. no máris ott PC

szvsz. amúgy precedenst akartak teremteni, hogy lássa közelkeleti, hogy a magyarok nem szarral gurigáznak :/ másra nem tudok gondolni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 10:06:04

@szörnycsi: EKG ! A terrorizmus vádja, az egyszemélyes bűnbakképzés, és az elkövetett bűnnel, vagy vétséggel aránytalan 10 év fegyház az, ami kiveri a biztosítékot nálam. Egy felfüggesztett büntetés, néhány éves Magyarországból való kiutasítással elegendő lett volna szerintem. Tényleg nem szeretek politizálni még nick név mögött sem, de ez nagyon bánt!

alsophila grahami 2016.12.01. 10:10:04

@Lilith.Inanna.1: Gináét szeretnéd? amint azt hiszi magáról, hogy mindent tutin csinált? akkora előnnyel, amivel a játékba érkezett? nem kötözködésből, komolyan érdekel, mert én pont AZT nem szeretném látni, pláne azóta nem, amióta szépen nyíladozik, és mutogatja a valódi arcát - na az az, amit végképp nem szeretnék a döntőben látni, nem érdemli meg - Atti inkább.

alsophila grahami 2016.12.01. 10:15:51

@Perah: ide is ekg; a köpönyegforgatás, ide-oda csapódás nagyon nem bejövős, kiszavazással jutalmazandó mmkk, lásd napraforgó esetét a vv5-tel, ő se sokra vitte vele - bent! nem úgy idekint ;PP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 10:19:24

@alsophila.grahami: Ha Atti bejut a hármas döntőbe esküszöm, hogy rá fogok szavazni protesztből, mert ha ő ezzel a teljesítménnyel idáig eljutott, és két párbajt is megnyert, akkor egyszerűen meg kell hogy nyerje a játékot, hiszen ez a csoda kategória! Ha Gina bejut a hármas döntőbe esküszöm, hogy úgy fogok szavazni, ahogy akkor a valódi erőviszonyokat érezni fogom (azaz Ginára biztos, hogy nem). Hogy nem is egy értékadó véleményű kommentársam azt mondja, hogy Atti megérdemli a döntőt, háááát... Megáll az eszem! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:24:19

@VV Erőlegény: gondoltad volna ez elején? én megesküdtem volna főleg mikor láttam a pedofil tekintetét a gyereknevelős héten, hogy ezt az embert még a kanapé is kinthagyja az első párbajon. azt tessék.

,, 2016.12.01. 10:32:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: ja értem. mondjuk nekem az h arab nem pozitív, nekem is ellenérzéseim vannak mint mindenki másnak. Én nem arra kaptam fel a fejem, hanem arra h a kővel dobálás meg kiabálás valóban terrorcselekmény-e ami kb a legsúlyosabb bcs mmkk. Lehet h aki a konkrét körülményeket pontosan ismeri, annak ez tiszta sor, de nekem első olvasatra nem egyértelmű. Most megnéztem, ott van a határzár tiltott átlépése tényállásban minősített esetként: fegyveresen v felfegyverkezve, tömegzavargás résztvevőjeként. 2évtől 8évig. miért kell ehhez még a terrorcselekmény IS? na mind1

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 10:52:15

@VV Erőlegény: haha, ezen most nevetek mert minden szavad igaz, bár ettől még nem szimpatikus nekem Atti és én hagynám Ginát mert ő legalább felkavarja bent a dolgokat (most már) Atti meg egy sunyi tuja

Lilith.Inanna.1 2016.12.01. 11:08:13

@alsophila.grahami: Nem, tévedsz.Nem arról van szó, hogy Ginát szeretném látni a döntőben, sőt, ellenkezőleg.De nem tudhatom, mint velem együtt senki más sem, hogy rajtunk kívül a nézők hogy vélekednek.Tehát. Mi van, ha a következő kiválasztás/kihívás révén Ati olyan emberekkel kerül a finisbe, hogy esélye legyen megnyerni a játékot.Pont ezt szeretném elkerülni. Gina meg úgy is kiesik. (kínoz a fejfájás, remélem érted mire gondolok)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:32:59

@hereverő heverő: vannak.. hogy is mondjam.. napok, hetek, mikor nem süt a nap.. :-)))))))

@VV Erőlegény: ez voltam eddig is, csak bekerült egy angol mondat a nevembe :)

@Cseszlovák Gyurmafilm: persze, én sem gondolom azt, hogy így kell elindulni egy országba, de azért 10 év fegyház.. nehogymá'

Krétagarbó 2016.12.01. 16:26:20

@szörnycsi: már régen szétszéledtünk. Tévedtünk, nnaa.

Krétagarbó 2016.12.01. 16:32:51

@VV Erőlegény: én sem tudom. Ha lenne app-om, vhogy nem bírnám Atira adni a szavazatomat. Egyszerűen taszít szegény.

Krétagarbó 2016.12.01. 16:33:47

@Costanza: ó, nekem egy kis meleget küldjél:)

Krétagarbó 2016.12.01. 16:39:03

@VV Erőlegény: jaja. Példát kellett statuálni, és hát na, nem lepődnék meg, ha következő alkotmánybírói székben látjuk újra ennek az ügynek a bíráját...

Krétagarbó 2016.12.01. 16:46:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: biztos lehetsz benne, hogy lenne felhördülés. 10 év fegyház kurva kemény, az csak nagyon komoly bűncselekményekért osztogatandó. Itt pedig a terrorcselekmény (előkészülete, kísérlete?) meglehetősen véleményes.

Costanza 2016.12.01. 17:41:34

@Krétagarbó: jo, akkor neked meleget kuldok feszitett tukru medendevel.. ;)

Krétagarbó 2016.12.01. 18:34:51

@Costanza: nem tudom merre élsz, de Naples-ben gyönyörű a part. Onnan kérnék egy kis sós levegőt és sok sok napsütést:)

Costanza 2016.12.01. 19:00:13

@Krétagarbó: itt is van, csak a naplemente van mas kilatassal, North Miami
süti beállítások módosítása