Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x93 - Viszlát sufnigate! (18+)

2016. november 28. 09:00 - Dzsudibí

A tegnapi nap mérlege:

  • Nico világbajnok, jeeeeeee
  • Egy IGEN
  • Egy földönkívüli szeánsz
  • Max ismét hatalmasat autózott
  • Vivi majdnem élő adásban hányt
  • Zsolti elvesztette a párbajszüzességét
  • Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem
  • Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha már az összefoglalót csesztetek végignézni, akkor legalább ezt tessék elolvasni, lusta banda!)

0_5.jpg

No de. Anikó próbálkozik ma is, kicsit néha akad a softver, a haja meg olyan, mint a Jurassic parkos kalapos dínó és az utolsó mohikán szerelemgyerekének lehetett volna. Hálistennek az első kieső kihirdetésével nem húzzák az időt, azon rögtön túlesünk. Rögtön.... Jó, hát a kibaszott idegesítő "Izgulsz?", "Szerinted visszamész?" és hasonlóan agyzsibbasztóan kreatív kérdések végeláthatatlan sora után végre előkerülnek a fantomképek, Anikó többször üvölti, hogy LÁSSUK, mire a windows végre válaszol, és mutatja az első kiesőt:

4_18.png

1_18.png

2_18.png

3_18.png

Egy perc a búcsúzásra, GEGV, aztán húzzál a parkolóba a kájenért Mici, mondja Anikó, Papinak még átfut az agyán, hogy egy perc vajon elég lenne, hogy....? De nem, sajnos, nincs búcsúnyusszogás, csak egy ikonikus ruhán keresztüli ujjazásra futja, Papi könyörög még az ajtóban szerelmének, hogy valahogy bírja ki ezt a két hetet anélkül, hogy pénzért dolgokat venne a szájába. Nem akarok már megint én lenni, aki a régi VV-k katonás szigorát visszasírja, de ezért korábbi szériákban minimum egy lájtos seggbebaszarintós bünti kinézett volna Papinak:

6_15.png

5_18.png

Összefoglalóra így szerencsére kevesebb idő jut, a kampányvideókkal kezdünk, melyek fő témája a mannequin challenge. Tudnám honnan vágják a lakók, hogy most ez a közösségi média legújabb ombre hajfestése, azaz mindenki csinálja, csak minek. Dávid videójában rögtön megvillantja, hogy nem hiába tartja magát többre a többi lakónál, és ő majd egyedül megoldja az eszik ige szenvedő alakban történő használatát, kevés sikerrel. Zsolti még ennél is messzebb merészkedik, és a mozdulatlanságra ítélt  és így védekezésre képtelen lakók különböző nyílásait térképezi fel magának mutatóujjával. 

"A sarokban pedig látható az én kis dörmi macim, aki néha dörmög, mert nem szereti, hogyha olyan dolgokat csinálok, ami neki annyira nem tetszik." (Mici)

8_14.jpg

9_18.png

10_18.png

11_18.png

12_18.png

Feladat. A lakóknak a villa különböző pontjain elrejtett répákat kell megkeresniük, majd párjuk segítségével minél gyorsabban lereszelni. (megjegyzés: ez az a mondat, amelyről nehezen gondoltam volna, hogy valaha is megszületik, pláne az én pennám gyermekeként). Rövid vita, hogy az ellenség egyenlő-e az ellenféllel, Dávid szereti az ilyen feladatokat. Továbbfűzve lulu1.0 örökségét, itt is vannak igen erős áthallások, csakhogy személyes kedvencemet említsem:

"Nekem testhezálló volt ez a feladat, az hogy répát kellett keresni, és lereszelni a hátam mögött, az kicsit érdekes szituáció volt, de hát az lebegett előttem, hogy ez Dávid miatt van." (Atti)

vlc-record-2016-11-28-07h10m26s-vv_20161127_mkv-.gif

A versenyt egyébként Dávid és Atti nyer, akik kis híján egy kiló répát lereszelnek, így Dávidnak nem, Micinek és Zsoltinak viszont fel kell ölteni a lovaglós T-Rex jelmezt, szerény véleményem szerint egyébként ez ebben a felállásban inkább Dávidnak büntetés. Zsolti és Mici még egy utolsó lehetőséget kapnak, hogy tisztázzák a félreértéseket, mindezt a T-Rex jelmez viselése közben, egyszerűen nem fér bele abba a gyűszűnyi agyamba, hogy hogy tudnak így halálosan komoly ábrázattal vitatkozni (a kibaszott sufniról, MÉG MINDIG A KIBASZOTT SUFNIRÓL), ahelyett, hogy bukfencezve hugyoznák körbe a dohányzót a röhögéstől. (megjegyzés: arról valaki világosítson már fel, hogy Atti miért simogatja ezalatt a kanapén Vivi kezét perverz tata fejjel, eddig tán még beszélni se láttam őket). 

13_18.png

14_16.png

15_17.png

16_15.png

NA DE. Húzzuk itt az időt holmi T-Rex jelmezekkel, meg párbajjal, amikor történtek fontosabb dolgok is, Vivi ugyanis heroinfüggő vasorrú bábának öltözve az ufókhoz imádkozik Zsolt sikeres párbajáért, melyhez Ginát hívja segítségül. Evőeszközök is kellenek, ugyanis azok az antennák, meg szalonna, amelynek jelentőségét nem tudjuk meg, mert azt Vivi sem tudja. 

"Várjál, a varázspálcámmal megigazítom a hajadat." (Vivi)

 Senki ne izguljon, Vivi oktatni fogja tudományát, ha vége a játéknak.

17_11.png

18_11.png

19_10.png

20_9.png

Lö Párbaj

Kapcsolás a villába, Anikó kiskanállal adagolja Papi szájába a drámát, - Jól látom, hogy a könnyeiddel küszködsz? - Igen, jól látod. Zsolti érkezik elsőként a stúdióba, aki az első 10 percben igen ívesen fosik Anikó csúcsos-púpos hajkoronájára, és csak Patriknak ismételgeti zokogva, hogy gyönyörű. Azért menti, ami menthető, és a meleg társadalom védelmében elmondja, hogy nem minden homi sír mindig. Plakáton megérkezik a válasz a lánykérésre is, a megható pillanatokat Anikó kommentárja teszi még feledhetetlenebbé: tök meghatóóóóóó! Jön Dávid, csak szerintem rezgett a léc, hogy Atti váratlanul lesmárolja a búcsúzásnál? Amíg Dávid átverekszi magát a kiskenderesi nyugdíjas sakk klub tagjainak őrjöngő táborán, addig legjobb pillanatok, a stúdióba érkezve azért örül, hogy Advent első vasárnapját a családdal töltheti (megjegyzés: az összeesküvés elméleteket gyártóknak és kedvelőknek is bizonyára feltűnt, hogy Dávid bekészített magának - vagy bekészítettek neki - a villaajtó mellé egy a tegnapihoz hasonló konfettiágyúbizbaszt, vajon előre tudták, hogy visszamegy? Vajon az ufók inkább őt támogatták? Ez is Soros műve?)

21_1.jpg

22_1.jpg

23_1.jpg

24_1.jpg

25.jpg

Zsolti sajnos túltolja a sokat bántottak szerepet, nagyon bosszantó, de sokkal bosszantóbb, hogy Anikó annyira eltűnik két perc leforgása alatt, hogy egyszerre üvölt Dávid, Zsolt és a közönség, és nincs senki, aki odacsapna nekik, így telik el az utolsó 10 perc. Ennél már csak az kínosabb, amikor ráüvölt a közönségre, hogy CSEND LEGYEN, neeeem, csak vicceltem, LOL. Kortárs beszédek, Attinak még papírról is nehezen megy, szavazás lezárása, valami ma már együtt aludhat otthon a szeretteivel (és szexelhet, tátogja Patriknak Zsolti egy kacsintás kíséretében), jönnek a fantomképek, százalékok, majd a fényképek, nincs nagy meglepetés:

27.jpg

26.jpg

Őszintén be kell vallanom, kicsit sajnálom. Zsoltinak szurkoltam (bár a képzeletbeli bal herémre Dávid nevét véstem fel, mert sejtettem, hogy ő megy vissza), még akkor is, ha Zsolti egy maníros, affektáló kis pöcs néha, de még mindig szimpatikusabb, mint a bociszemeket meresztgető, pillarebegtető, majd hirtelen a semmiből üvöltöző Dávid. Dávid vissza, nincs már védettség, ezt meghallva lányos zavarában rögtön az utcaajtó felé veszi inkább az irányt. Anikó ezek után sírásra görbülő szájjal, drámai hanglejtéssel interjúvolja Zsoltit, aki cseppet sem tűnik szomorúnak, bár itt is kicsit túlteng a sok ÉN MÁR NYERTEM jelige, de én elhiszem neki. Mindenki csatolja be az öveket, mert a VV mostantól turbó fokozatra kapcsol, ma ugyanis újra kiválasztás, két hét múlva pedig elkezdhetjük visszanöveszteni a kihullott agysejtjeinket. 

28.jpg

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rémület 2016.11.28. 23:58:31

@MacákékIcukája: soma ellen darálhatsz te. Esélye sincs. Gina meg nem ellenfele Dávidnak.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:58:42

@pomac: ez a párbaj nekem nem lesz izgi...... attira szavazok... végre egyszer nyerjen már zöldkendős ebben a szériában :)))

Mók_Ica 2016.11.28. 23:59:39

@mindenkinyugodjonleapicsába: papival nem volt konfliktja.... miért vinné??

@MacákékIcukája: ekg :)))

pomac 2016.11.29. 00:01:27

: @Mók_Ica: na látod :D de izgi lesz mert ati simán el is baszhatja ha olyan lesz mint evelin ellen :D

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:01:57

@Mók_Ica: mert vivi ellen nincs esélye, dávidot nem viszi
Többen meg nincsenek
Ill őket tárgyaltuk az előbb

ascii 2016.11.29. 00:01:59

dramasztika
- debil -

pomac 2016.11.29. 00:02:45

@mindenkinyugodjonleapicsába: szerintem vivi sem egy penge atihoz képest :DDD

tvbuzi 2016.11.29. 00:03:18

Au egyre jobban hasonlít Brigitte Nielsenre

Rémület 2016.11.29. 00:03:20

Ati árt Dávidnak. Elvannak kettecskén, Soma meg viszi a műsort és ecsábítja a népet.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:05:15

@pomac: nagy sót csinált és rengeteg jó pillanata is volt, nagyon színes
Ha ügyes, megtalálja az arányokat és nem tolja túl, a héten durván felhozhatja magát
Ő ugyanolyan joker mint Soma

alsophila grahami 2016.11.29. 00:05:55

@ascii: a debil nem ő ;) vagy ha Au debil, akkor a csillámfaszláma az mi?

csincsilla72 2016.11.29. 00:07:08

Most komolyan nem értem. Utolsó két hét és még mindig nem kezdtek el taktikusan gondolkodni? Még mindig ott tartanak, hogy ki kinek lépett a tyúkszemére anélkül, hogy bocsánatot kért volna?

csincsilla72 2016.11.29. 00:08:45

@naezjó?: Nem, nem tudják. Mint az oviban.:-(

MacákékIcukája 2016.11.29. 00:09:35

@Rémület: azt akarom h David nyerjen, ennek megfeleloen igy fogom alakitani a szavazataimat ezentul. Nem erdekel h sokan szeretik somat

alsophila grahami 2016.11.29. 00:10:09

@Rémület: egy, nem árt neki, eddig se ártott; kettő, jó lesz az Dávidnak, ha egymás mellet ülnek majd a fináléban, mert Ati nem vesz el tőle szavazatot... ;)

pomac 2016.11.29. 00:10:18

@csincsilla72: az egész évad erről szólt ,ne várd hogy az utolsó pillanatokban változtatnak

csincsilla72 2016.11.29. 00:10:34

Ati Ginát viszi majd, esetleg Csillámpónit.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:11:51

@alsophila.grahami: ez utóbbi jogos, de sztem nem fog mellette ülni mert most a játék neki véget ért

csincsilla72 2016.11.29. 00:12:10

@pomac: Pesrze, tudom, de akkor is hihetetlen.

alsophila grahami 2016.11.29. 00:12:11

@ascii: ááááááááá, lefordulok a kanapéról menten, ne mondj ilyenekét, plz xDDDDDD

pomac 2016.11.29. 00:12:45

@mindenkinyugodjonleapicsába: azt te sem gondoltad komolyan ,hogy egyedül megtalálja az arányokat ,az elején nekem is nagyon vicces volt még rá is mertem volna mondani hogy megnyerheti ,de ez az utolsó másfél hét már inkább fárasztó ,vagyis nekem és a megnyilvánulásai sem csillámosak sajnos

Commodore 2016.11.29. 00:13:11

Knocking at your backdoor! :-)

Rémület 2016.11.29. 00:14:50

@MacákékIcukája: jóvan. Történhetnek csodák. Legyen úgy, hogy Somàt viszi ès visszamegy! De ha Ginát viszi, essen ki!

pomac 2016.11.29. 00:14:53

@Rémület: nekem eddig is unalmas volt soma ,nekem nem viszi a színvonalt sem, csak akkor volt bátor mikor evi és tyvy mellette volt , mióta kiestek nem nagyon látni csak mormog az orra alatt

alsophila grahami 2016.11.29. 00:16:14

@Nimi: égyértelmű, hogy Gina lesz, sajnos igen kiszámítható ez így, és..... a debil megint megúszta, egy jelet se kapott, hát ez kész! mégis, mit esznek ezek odabenn rajta, hogy soha nem jelölik??

pomac 2016.11.29. 00:16:42

@csincsilla72: az lenne a hihetetlen ha taktikáznának :DDD fel is kurjantanák ha meglátnám hogy ez az végre :DDD

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:17:55

@pomac: én most feltételeztem, és azért "a szüzességed mindenkié" ad még némi pislákoló fényt erre
Kérdés idegileg mennyire bírja, hogy tudja fékezni az indulatait illetve van e még energiája főnixként úraéledni, hogy azt hozza amit az elején

pomac 2016.11.29. 00:18:06

@alsophila.grahami: szerintem 3 párbaj lesz, az egyértelmű nekem is hogy gina lesz ,de gina kit választ vajon

agimano 2016.11.29. 00:18:27

Krisztiánnak kihullanak a fogai vajon a következő két hétben? Amúgy most már azt is tudjuk, hogy a Maunika Showban miért volt mindenki fogatlan.

agimano 2016.11.29. 00:19:22

Vivi milyen jól utánozza Roset, sírok

Rémület 2016.11.29. 00:19:31

@alsophila.grahami: Soma Zsoltihoz képest egy angyalka és Zsolti ellen se ment vissza nagy különbséggel. Ha nem aktivizàlja magát, csak Atival sutyorog, nem fogja megnyerni.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 00:19:34

Amikor meghallottam a furulyát a háttérben akkor felkiáltottam, hogy "IGEN!" Nem csalódtam a szerkikben

alsophila grahami 2016.11.29. 00:20:28

@csincsilla72: ebben a szériában nincs olyan, talán Dév áll hozzá a legközelebb, de eddig ő is indulatból választott mindig - az pedig már másik kérdés, hogy kb mindenkinél nagyobb tábora van, jó, hogy mindenki ellen visszamegy, válasszon bárkit.

Rémület 2016.11.29. 00:21:53

@pomac: Ne magadból indulj ki! Sokan cukinak tartják. Meg csupaszívnek.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:22:23

A szerkik ügyesen kezdik ásni Attit
Előtérbe hozzák a vallásosságát amitől sokan ki fognak borulni

pomac 2016.11.29. 00:22:38

@Commodore: röviden tömören ,igen :)
@mindenkinyugodjonleapicsába: nagyon halvány esélyt látok rá, de nagyot kellene durrantania,és a többieknek lesüllyedniük hogy legyen esélye

pomac 2016.11.29. 00:23:28

@Rémület: birkák között a farkas vagyok :D

alsophila grahami 2016.11.29. 00:24:04

@mindenkinyugodjonleapicsába: miért? mert Gina elveri majd? Gina? én azt kétlem... Gina nem erősebb Attinál sskk, szerintem ;én is Attira fogok szavazni majd, hívja ki bármelyik lányt.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:24:05

@pomac: azt figyelted, hogy a műsorvezetők nagyon tolják vivient?

Rémület 2016.11.29. 00:25:01

@pomac: boldog élet lehet. :))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:26:04

@alsophila.grahami: szerintem valamit félreolvastál vagy félreértelmeztél

pomac 2016.11.29. 00:26:34

@mindenkinyugodjonleapicsába: ja eddig nem mutatták ( 80 napban nem láttunk annyit mint az elmúlt héten) ,most meg szinte minden napra jut egy :D

alsophila grahami 2016.11.29. 00:27:52

@Rémület: Somát nem fogja kihívni - ha esetleg magától nem lenne annyi esze, majd Dév lebeszéli erről az öngyi akcióról - mert Soma pont verné vsz, de Gina tutti hogy nem, az a lány ruppót nem ér játékosként.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:28:17

@pomac: a szerkesztett reality szépsége... :)

pomac 2016.11.29. 00:28:51

@mindenkinyugodjonleapicsába: ja tolták eddig is de ,nem mindig volt előnyére ,ez már csak olyan "nyíomjuk meg még" mindegy alapon.

@Rémület: élni tudni kell :)

pomac 2016.11.29. 00:30:21

@mindenkinyugodjonleapicsába: az ,mert most jobban megtehetik , mert nincs élő stream esténként

Rémület 2016.11.29. 00:31:30

Amúgy a vége ötös párbaj lesz?

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:33:45

@pomac: igen, ezt mondom, hogy folyamatosan nyomják a karakterét, azt sulykolva a nézőkbe, hogy annyira zseniális, hogy most már nőnek kell nyernie
(Ez kb annyira értelmes összefüggés, min amiket Soma vagy Tivi tud mondani viszont hatásvadász és manipulatív)
De pasi fogja nyerni
Ha éva nem nyerte meg, nem Vivi lesz az aki megnyeri, mert bár vicces de koránt sem annyira izgalmas karakter mint az elődje
Szerintem

alsophila grahami 2016.11.29. 00:34:03

@pomac: de miből gondolod ezt? nem kellett volna akkor ezt legalább nekünk, nézőknek elmondaniuk, ahogyan legutóbb is..? én sima kettes párbajra tippelek, Atti versus Gina felállásban, mást nem vihet ki ép logikával...

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:34:59

@pomac: igen
Csak ne hívnák realitynek akkor

alsophila grahami 2016.11.29. 00:36:56

@Commodore: na majd ha lesz közöttük fullkontakt, addig minek védené be, mie fel, more? xDD ("menjé' haza magadnak már, more" - vagy hogy is volt?;))

alsophila grahami 2016.11.29. 00:42:26

@pomac: nekem is uncsi, és az evetkés viselkedését még mindig nem tudtam kitörölni, annyira gáz volt; egyáltalán, van neki tábora? kik? hol? itt se nagyon favorizálja senki, és azért ami itt megy, az szokott nagyban is, legalábbis ebben a szériában, nem-e..? ;)

alsophila grahami 2016.11.29. 00:47:17

@mindenkinyugodjonleapicsába: hát ööööö, azt írtad, Atti nem fog Dávid mellett ülni a fináléban, mert MOST ki fog esni, erre írtam, hogy szerintem DE, nagy eséllyel ott fog, mert Ginát viszi, és kint is hagyja - reményeim szerint megtörve ezzel az átkot, miszerint eddig mindig a kihívó távozott az utcaajtón át a stúdióból....

pomac 2016.11.29. 00:50:59

@alsophila.grahami: legutóbb is gyözö szólta el magát elsőnek ,gondolom nem az utolsó hétre rakna be 2 db 3-as párbajt

pomac 2016.11.29. 00:53:29

@mindenkinyugodjonleapicsába: ezek közül a nők közül , csak micinek lett volna esélye nyernie,de erős volt megint a férfi vonal.

pomac 2016.11.29. 00:57:48

ja igen gina még esélyes lett volna ,nagyon is mert láthatta a benti helyzetet(nem volt kikiáltott befutó csak legyen vége effektus) kontra kintit ,ha összeszedte volna magát arra az egy hónapra, sima befutó lehetett volna ,pedig egy hónap nem nagy idő vv időszámításban :D ..elkurta de nagyon :DDD

Lilith.Inanna.1 2016.11.29. 01:00:17

@alsophila.grahami: Arrol volt szo, hogy felgyorsulnak az esemenyek, tehat akkor most is harmas parbaj lesz.:)

pomac 2016.11.29. 01:16:19

mi lesz holnap :DDDDDD lóri is bemegy női ruhában :DDD

alsophila grahami 2016.11.29. 01:44:54

@pomac: majd betesznek egy négyes, ötös pádbajt, a kreativitásuk határtalan bír lenni olykor-olykor (nem!) vagy csak simán meghajtják a játekot, és több kiválasztás-kihívás-párbaj lesz, nem tudom.... de most Bencus egy árva kilacsintással se engedte sejtenünk, hogy fordulat várható.

alsophila grahami 2016.11.29. 01:51:20

@Lilith.Inanna.1: hát jó, legyen.... csak akkor meg az a bajom, hogy ez a formula mindennek nevezhető, csak éppen hármas párbajnak nem - max egy rapid kieséssel ötvözött normál párbajnak, ami pedig ennyi bent töltött idő után nem éppen korrekt eljárás az azonnali kiesővel szemben...

2016.11.29. 05:08:40

hajraaaa zsoooooti!
xd
oooo illetve mar tokmindegy...

akkor legyen ez a kovetkezo sormintam:
hajraaaa vyvyyyyyy!
xd

mikor lesz a kihivas? szerda?
(a tegnapit sem ertem ra megnezni, bocsmá' megint #tökvakon vok)

2016.11.29. 05:15:19

@alsophila.grahami: ati / gina kozul bmelyik kieshet, es bmelyik is jon vissza, egyik sem fogja tudni davidot megszorongatni
sem. soma viszont igen, sztem egyetlen vetelytars, fuggetlenul attol, h itt a blogon 99%ban david szurkolok vannak. :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 07:31:17

@alsophila.grahami: nem biztos, hogy Ginát viszi, és ha úgy is lesz sem biztos, hogy vissza megy
De ez majd kiderül :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 07:35:19

@pomac: buták voltak a csajok, hogy nem tartottak össze
Micinej nem volt esèlye
Már az első héten elbaszta a folytonos pletykálással
Vivinek lett volna, ha egyedül játszik és nem épül bele Zsolti seggébe, ami kihozta a negatív oldalát is. Ha ezt nem tárja elénk, kontroll alatt tartja, akkor nyerhetett volna
Így viszont Dávid vagy Soma
Szerintem

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 07:37:18

@alsophila.grahami: szerintem megjatják, de mint ha azt mondták volna korábban, hogy hármas párbajok lesznek a fináléig

Cérnahuszár 2016.11.29. 08:06:14

@mindenkinyugodjonleapicsába: muszáj 3-as párbajnak lenni mert nem jönnek ki az idővel
kevesebb mint 2 hét van, azt mondta bence
még 3 embernek ki kell esni

,, 2016.11.29. 08:14:37

@Cérnahuszár: jó, de a három késő csak úgy jöhet ki ha 2 párbajból az egyik hármas, a másik sima. Ez a mostani 2es sztem, jövő héten lesz egy hármas párbaj mondjuk pénteken, és a finálé vasárnap.

,, 2016.11.29. 08:15:42

Kieső, az autocorrect mondjon le

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 08:18:03

@Cérnahuszár: hát ha kétnaponta tartanak kiválasztás/kihívás/párbaj procedúrákat, akkor belefér a kettes is szerintem
És akkor a műsoridőt is kitöltötték, nem ül le teljesen a játék a végére, nem az unatkozó fejüket kell nézni

ascii 2016.11.29. 08:23:13

@alsophila.grahami: nekem au(tista) a debil, a régi hávék debiliója, ha teccik emlékezni! ;)

Sanda.Ipse 2016.11.29. 08:40:09

Atit jelölték? Bárkit hív ki, arra szavazok. Ő a legjellegtelenebb villalakó, ever.

Cérnahuszár 2016.11.29. 08:46:00

@szörnycsi: 3 párbajt kell lezavarni, a finálé is párbaj.

,, 2016.11.29. 08:49:36

@Cérnahuszár: én is ezt mondtam, egy sima, egy hármas, és egy finálé.

alsophila grahami 2016.11.29. 09:19:10

@szörnycsi: én is így tippelem, mert ha ilyen tempóban ritkítják őket, nem marad kikből műsort farigcsálni az utolsó két hétben....

Cérnahuszár 2016.11.29. 09:21:58

@szörnycsi: jaja, időközben megittam a kávém :D
jó hogy már vége lesz ennek a cirkusznak, sztem a következőt kihagyom, nem volt annyira jó hogy megérje nézni, nem volt benne semmi +

alsophila grahami 2016.11.29. 09:25:36

@Biriksz_Krokiksz!: ebben nincs vita köztünk krokkancsom, de hol a fityfiringes jófenébe' kódorogtál mán, he? tessó? ;)) amúgy tartom, higy Somsom nem képvisel igazi erőt - még - de majd a szerkik felhozzák a fincsiig, és onnan már esetleg igen, és akk szorongathatja majd Dév tökeit, de most? nem gondolnám, vagy.... mittomén má' ;) annyit tok, hogy Gina, Vyvy, Atti abszolút kukapozitív, de ezek közül én inkább az ájtatos sáskát viselem el a végéig ;P

alsophila grahami 2016.11.29. 09:29:03

@mindenkinyugodjonleapicsába: ki ki ;) de sztem akkoris Gina lesz az, vele szemben van indoka (érvei, haha - mindig ezzel jönnek, minthabaz számítana is valamit;), meg amúgy is ő az, akivel kölcsönösen rühellik egymást, innen a tippem.

alsophila grahami 2016.11.29. 09:32:22

@mindenkinyugodjonleapicsába: soha nem tartanak össze, vagy ha egyszer-egyszer meg is próbálkoznak vele, olyan ostobán csinálják, h mindig hajtépés és kölcsönös utálkozás lesz a vége, ilyen ez, egyszerűen nem megy nekik, én nemtom mér', gondolom, valami alkati sajátosság lehet ez nálunk? ;))

2016.11.29. 10:06:31

@alsophila.grahami: az van, h pont igy a finishre sikerult elhavazodnom, uh magam sem latom elore, mikor tudok lenni, plane nezni...de! mmkk figyuszolom a kommenteket ;)
süti beállítások módosítása