Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x16 - Clue

2016. november 24. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenbe ugrunk, Hannah-t beavatták éppen mindenbe, és hisz nekik. Értesíteni akarja a felsőbb vezetést, de útját állják. Ugrunk a múltba. Kiderül, hogy Drew-t nem viselte meg, hogy le kellett lőnie valakit. Shelby újra összejött Calebbel. Calebről pedig kiderült Will által, akit beavatott, hogy az alteregó azért kellett, hogy be tudjon szivárogni helyekre és le tudja követni a terroristahálózatokat. Az Amin ikreket megvizsgálja a Szakmai Felelősség Hivatal, hogy kiderüljön, parancsra léptek-e kapcsolatba a terroristákkal, ha azt mondják, hogy igen, Miranda-t rúgják ki, ha azt mondják, hogy nem, akkor jó eséllyel őket. A mostani feladat azt fogja vizsgálni, mint kiderül, hogy mentálisan hogyan állnak a diákok, mennyire labilisak. Kiderül továbbá az is, hogy Raina és Simon titokban járnak. Ugrunk a jelenbe. Alexnek sikerül rábeszélnie Hannah-t, hogy ne mondja el a felettesének azáltal, hogy jelzi, ezzel Ryant is veszélybe sodorná. Kap 24 órát, cserébe viszont innentől Hannah vezeti a nyomozást és hozza a döntéseket. Próbál Claire-en maradni és rájönni, miért célpont. Hannah kideríti, hogy Claire-nek változott az útvonala, holnap elhagyja a várost, így bármire is készülnek a terroristák vele, ma fogják végrehajtani.

vlcsnap-2016-11-22-20h13m19s395.png

Követik Claire-t készenlétben állva. Claire éppen riporterek gyűrűjében beszél, elkezdi rosszul érezni magát. A pirulák, amiket ki kellett cserélni a korábbi epizódban, megemelik a testhőmérsékletét. Két mentő közelít, Simon lefuttatja őket arcfelismerőn, a csaj megvan, viszont a fickó egyelőre nem. Hannah feltartóztatja, egy ponton erőszakot is alkalmazva, a kamerák kereszttüzébe kerülve ezzel, közben Simon jelzi, hogy a srác tiszta. Ez viszont cikin veszi ki magát, hogy pont a fekete srácot pécézte ki magának. Ugrunk a múltba, a feladatuk, hogy le kell tartóztatni a tanárt egy gyakorlópályán, előtte el kell kapni. Addig csinálják majd, amíg mindenkinek sikerül. Will közben kideríti, hogy az egyik egyház feje vett egy yachtot, akinek köze lehet a bűnhálózathoz, és egy hónapja nevezték ki. A gond az, hogy ő ismeri Calebet, így az álcája megbukna. Nimah közli Raina-val, hogy a meghallgatásán azt mondta, Miranda-tól kapta a parancsot. Shelby furcsán lelkes, ami feltűnik Calebnek, emiatt apró súrlódás lesz köztük. Drew és Alex összebalhézik, Alexnek nem tetszik, hogy Drew megölt egy embert, most meg hősként ünnepelteti magát, és próbálja ezt vagányságnak beállítani, Drew pedig azt mondja neki, először javítsa meg azt, ami benne eltörött és csak utána analizálgassa őt, ettől Alex érthető módon megsértődik. Mindenki sikeresen teljesíti a gyakorlatot, jön a következő szintje, egy extrém szituációban kell letartóztatni, méghozzá egy repülőn.

vlcsnap-2016-11-22-20h13m43s157.png

Ugrunk a jelenbe, Claire tajtékzik, Miranda is lecseszi Hannah-t és leveszi a szenátor védelmét biztosító csapat éléről. Viszont a mai egyik rendezvényen kell minden ember, ott lesz, viszont távolságot kell tartania a szenátortól. Ettől dühös lesz, Alexet hívja telefonon a Hang, kiveszi a kezéből a telefont, felveszi, és közli, hogy innentől ő irányít. A Hang félbeszakítja, elmondja, hogy pontosan hol állnak az épületen belül, majd közli, hogy menjenek el onnan. Elmondja, hogy kapnak egy borítékot, a K15-ös szék alá kell tenniük a kérdéses rendezvényen, ne nyissák ki. Alex később közli Hannah-val, hogy Simon ellenőrizte, se vírus, se bomba, valószínűleg SIM-kártya van a borítékban. Megérkeznek a tett helyszínére, Alex végrehajtja az akciót, a kommunikátorukon Hannah elnézést kér tőle, amiért túl kemény volt vele, viszont Ryan félbeszakítja őket, dühösen megkérdve Alexet, hogy mit rakott a szék alá. Ugrunk a múltba, a kérdéses repülő nyilván nem a levegőben lesz, egy támadókatt kell hatástalanítani rajta, de nem lőhetik le, hisz a lövés lyukat ütne a gépen. Áldozatok nélkül kell hatástalanítani. Addig csinálják, amíg valakinek sikerül. Shelby egy apróságon felkapja a vizet, annyira teljesíteni a feladatot, és lecseréli Calebet, új párt keresve a feladathoz. Már mindenki feladná, de Alex, Shelby, és Nimah nem adják fel. Ugrunk a jelenbe. Ryant leszereli Hannah. Hívja őket Simon, tévedett, mégsem SIM-kártya, inkább alkatrész chip lehet. Képes kiütni a környék áramellátását. Gyorsan odamegy leszedni, de a boríték nincs már ott. Kialszik a fény. A mobilok hálózata és a net is meghal. Itt jön képbe a pirula, megemelik Claire testhőmérsékletét, könnyebb hőérzékelővel megtalálni a sötétben. Ki kell juttatniuk az épületből, Hannah a levegőbe lő.

vlcsnap-2016-11-22-20h14m11s320.png

Ugrunk a múltba, sikerül letartóztatni a két támadót, de kiderül, hogy van egy harmadik is. Kiderül, hogy ez a feladat úgy lett kitalálva, hogy veszítsenek, megtanulva, hogy vannak szituációk, amikor a gépnek le kell zuhannia, és nem tehetnek semmit. Shelby zokogva elmegy. Alex kiakad. A többiek beavatják a kamutestvéres sztoriba. Ugrunk a jelenbe, célt érnek, viszont Hannah-t letartóztatják. Ugrunk a múltba, Alex megvigasztalja Shelby-t és ráveszi, hogy derítse ki az igazságot. Calebből pedig kiszedi Will, hogy a legjobb barátját akarja kimenteni a szervezet lekapcsolásával, ami ugyanaz a szervezet, ami a szektája mögött is volt. Együtt csatlakoztak, de a barátja azóta eltűnt, mióta őt kimentették. Will felajánlja, hogy ő átveszi az alteregóját és találkozik a nevében az egyház fejével. Ugrunk a jelenbe, Hannah-t kispadra helyezték, viszont nem fogja a 24 óra leteltével sem elmondani a dolgot a felettesének, úgy döntött. Meggyőzi Alexet, hogy képes végigcsinálni, egy dolgot kér csak tőle, hogy ne keverje bele Ryant. Viszont Ryan betámadja a liftnél, az az elmélete, hogy ő buktatta meg Hannah-t, szabotálva őt bosszúból, és megfenyegeti, hogy mostantól rajta lesz, követi, és el fogja őt kapni. Ugrunk a múltba, kiderül, hogy Will azért ikszelgette a fényképeket a fiókban, mert tanulmányozta őket, kipipálva, kit sikerült megismerni, semmi hátsószándék. Drew és Alex kibékülnek. Raina és Nimah konfrontálódnak, de kibékülnek, végül Nimah kvázi szakít Simonnal Raina-nak kiadva magát annak kérésére. Miranda maga ellen vall, ennek fényében távozik is, Ryan lesz az utódja tanárként. Ugrunk a jelenbe, hívja őket a Hang, közli, hogy már csak egy végső küldetés maradt számukra. Simonnal megfejtik, hogy a mai csak ködösítés volt, nem Claire-t akarták megmerényelni. A merénylet alatt a helyszín alatti labor raktárát kirabolta valaki, kihasználva az áramszünetet. Megvan az első igazi nyom.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása