Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X88 - Segítségül hívom a Föld angyalait, hogy legyen szivárvány!

2016. november 23. 07:25 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-11-23_6_25_52.png

Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2, csipke bokor vessző. Aztán jött a mérnöki műgonddal felvezetett első adásanyag, amiben a lakók eldöntötték, hogy kit fognak támogatni, aminek nulla értelme van abban a tekintetben, hogy a szerdai kihívás után megint meg lehet ülni ezt a szeánszot, ugye. Dávid mág az egész ceremónia előtt a konyhában eszegetve, mi mást csinálva, nyilván, osztja az észt a szexkazán Micinek és a dugattyócsípőjű Papinak, hogy majd Zsóti őt fogja kihívni, mármint az imént valami szószban igen szegény spagetti tésztás ránott húst az arcába szuszakoló Dávidot. Van más narratíva? Szép szó ez, de valszeg Kárszeg family nem érti. Szerencsére jön ati, a kétbites biorobot, aki fokozza az egy négyzetméterre jutó szellemi szegénységet. Nem is értem mit motyog, de szerintem ettől nem lesz senki se kevesebb ember, hogy a lepkefing erejű mondókáján túllendülve haladunk tovább. Megtörténik a párbojozók mögé való besorolás: Soma és Vivi zúznak Zsóti mögé, többiek meg Mici hátát igyekszik tartani a vasárnapi párbajon. A hálóban megkezdődik a nagy taktikázás, míg ezt ellensúlyozva a sufniban Zsóti csak annyit kér, hogy lelkileg támogassák, oszt csá. Ennek örömére Vivi lehívja az univerzum összes cukiságbombáját és azért rimánkodik, hogy legyen napfény, legyen szivárvány meg egyebek és jöjjön vissza Zsóti. Ámen, csocsesz.

Egy általános iskola első éves olvasókönyvébe leírt példamondatoknál is jobban kivehetőbb volt Zsóti fejéről, hogy tokáig tele van már a fasza Vivien blődségeivel. Már megint jössz itt a tündérekkel bazmeg, de hol van Isten, te picsafej?! Meg tudom érteni. Viszont elindult egy újabb hét, ami a fotózás hete. Ez annyit tesz, hogy a hét végén lesz valami fotózás, és ők lesznek a modellek. Ehhez persze nem nézhetnek ki ilyen lepattantan, mint ahogy mostanában, úgyhogy beküldtek egy komplett divatkommandót, fodrászokat, körmösöket, hogy a szarból várat építhessenek. Gondolom pár szépségszalonos alkalmazott fejében akkor villant át a gondolat, hogy a konyhában található konyhakéssel kiszúrja a dobhártyáját, amikor Vivi elkezdett arról mesélni, hogy neki a saját szépsége volt a barátja már gyerekként is. Fekvő emberbe nem rúgunk, de bassza meg az ég, mi ez? Most írjam le, hogy látszik is lányom, hogy nem volt egy rendes barátod se? Vagy hagyjam itt azt, hogy a szépséged is kicsúfolt a hátad mögött? A többiek csak simán örülnek egy sort, hogy valaki foglalkozik a lenőtt körömágyukkal, Dávid meg ránéz Somára és azt mondja neki, hogy itsztára úgy néz ki, mint egy fogyatékos Petőfi. Gina mondjuk majdnem agyvérzést kap, amikor közlik vele, hogy az egészséges hajért 8 centit vissza kellene vágni ebből a csodás, Pokahontasz által is megirigyelt, egész nap simogatott, illegetett-billegetett, körömmel kifésült hajzuhatagból. Mr. Kárszeg meg elmondja Petiinek, a fodrásznak a pinasavval kapcsolatos rémtörténetét. Feltételezem nem kérdezte senki amúgy, hogy "Te, Krisz, hogy vagy manapság? Család megvan? Öcskös tanul, mi? Amúgy a Vaginában termelődő folyékony, enyhén nyálkás anyag PH értékéről és savbázis összetevőiről nincs egy doktori disszertációba illő példabeszéd a tarsolyodban?"

Azért, hogy ne legyenek megzuhanva a fotókon, beküldtek pár kondigépet az udvarra. Dávid egyből rárántott volna, de inkább befeküdt fekvenyomózni. Aztán eljött a mérlegelés ideje, hogy meglegyen a napi hiszti. Először meg kellett tippelniük a mágnestábla oltára előtt áldozva, hogy mennyit híztak/fogytak, majd ráállhattak a mérlegre, hogy kiderüljön az igazság. Ati kicsit felvette a hordó formát, hízott is, a többiek inkább fogytak, de a lényeg, hogy Vivien magára rántott egy 6 kilót. Ki is akadt, hogy 61-et mutat a mérleg, ment is a fejhangon sipákulás, amin az se segített, hogy a szefós Petőfi azzal próbálta megnyugtatni, hogy de legalább a cicije megnőtt. Itt egy példa a hízás konstatálásának tökéletes reakciójára:

 Legyen ez a végszó, merthogy még egy mágnestáblás akcióról, a veszélyzónás balfaszkodásról egy karaktert nem vagyok hajlandó begépelni.

Címkék: vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:28:44

Sajnos tegnap már megint belealudtam a műsorba és nem láttam a kiválasztást, sem, de most, hogy olvasom a kommenteket, és látom, hogy Dávid a favorit egyre inkább azon vagyok, hogy ebből a hármasból Zsoltira adjam a voksomat. Dávid egyik főbűne számomra az is amellett, hogy képernyőképes megjelenése ellenére egy oltári nagy tuja, hogy ezt a szintelen-szagtalan-jellegtelen-és ostoba Atit is a szárnyai alá kapta!

SzemFülEs 2016.11.24. 08:29:59

Micire nyomtam, Zsótit nem bírom, Dávid meg úgyis kap elég szavazatot. Csak nem tőlem :D

diómió 2016.11.24. 08:30:10

@Costanza: Az a baj, hogy a fenti jelzők vagy tevékenységek egyike sem összehozható Mici személyével., nem azért nem nyeri nő a VV8-at mert nő, hanem aki bent van, az nem érdemli meg... Bárcsak lenne bent egy normális, vállalható, simán átlagos nő (nem szuper anyu tomb rider-be oltva, Palvin Barbi testben) Ginában reménykedtem, de egyre inkább kijön a rossz énje, Vivi a legemberibb, de 36 milliót a kezébe adni nem lehet.

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:34:32

Én Zsoltra nyomtam. Sokkal többet hozzáadott a műsorhoz ahhoz, hogy egy megalázóan alacsony százalékkal kelljen hazamennie.

csincsilla72 2016.11.24. 08:36:18

@naty77: Nagyon rövid a hátralévő idő. Igazából már sem Mici, sem Zsolti nem tesz hozzá a játékhoz élvezhetőt. A sufnigate fárasztó, egymás nyílt színi cseszegetése meg sosem volt érdekes. A folyamatos szex érdektelenné vált, Zsolti műmájer megnyilvánulásait viszont nyugodtan ki is hagyhatnák az összefoglalókból, mert menekül tőle az ember.
A 36 milliót bohócnak vagy idiótának nem adnám, kizárólag értelmes embernek. Ez, kizárásos alapon, Dávid. Mert Zsolt hiába okos, egy sérült, sunyi és irgalmatlanul irigy ember. Nem jutalmaznám. A többieket hagyjuk.

csincsilla72 2016.11.24. 08:38:43

@VV Erőlegény: Nekem az a bajom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy Dávid tuja. Simán lehet, hogy vannak benn értelmes beszélgetései, poénjai, de az elmebetegek között nem az ő megnyilvánulásait vágják be az öfikbe, hanem azokat, akik minél aljább módon tudják előadni magukat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:39:01

@alsophila.grahami: Re: "Dávid jelenleg a legvállalhatóbb arc..." Attól függ, hogy milyen szempontból ? Sztem egy olyan jobbára exhibivonista figurákkal forgatott műsorban, mint a VV, tők vállahatatlan, ha vlaki ezekkel az adottságokkal árnyéklovast játszik... Robinról mit hallottál azóta, amióta megnyerte a VV7-t ?

csincsilla72 2016.11.24. 08:40:52

@VV Erőlegény: itt az a kérdés, hogy kit jutalmaznék 36 millióval. A felsorakoztatott exhibicionista hülyék között senkit sem. Az a nemzeti vagyon bűnös elherdálása lenne csak.

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:42:07

@VV Erőlegény: önmagában ez nem érv, mert Attiláról sem hallasz, amióta megnyerte, pedig eddig ő volt a legjobb játékos ever:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.24. 08:43:20

@diómió: Palvin barbit nem szeretem. klassz dolog hogy sikeres, objektíve szép nő, de
v a l a m i é r t nagyon taszít. Nem tudom megmondani az okát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:44:04

@csincsilla72: Ebben én nem nagyon hiszek. Majd három hónap alatt nem hallottam tőle egyetlen humormorzsát sem. Az marad majd meg róla, hogy néha megpróbált egyes szereplők ellen pszichoterrort alkalmazni, hogy utána napokra eltűnjön a műsorból. Mondjuk ok, kierőszakolt három párbajt is, mert mind a hármat ő erőszakolta ki, csak az egyik nem jött össze neki, mivel Lóri feladta azt. Igazából nekem nem nagyon szimpatikus az sem, ha valaki a vélhető népszerűsége ismeretében mindenárom párbajozni akar.

2016.11.24. 08:44:48

@diómió: vyvy futobolond :)))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:45:44

@Sanda.Ipse: Attila azért azóta is benne van a köztudatban, lehet, hogy még ebben a szériában is lesz néhány napja a végefelé külsősként.

SzemFülEs 2016.11.24. 08:51:46

@VV Erőlegény: Pont ez a lényeg. Robin már ettől is szimpatikus, hogy nem akar celebként nyomulni, hanem felhasználja a pénzt, amit megnyert oszt' kalap :)

2016.11.24. 08:52:05

@Cseszlovák Gyurmafilm: nekem semleges, vhogy es vmiert a kisugarzast hianyolom belole, a dögöt - 'úgymond'

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:52:57

@VV Erőlegény: sajnos a Zsolt ellenesség rettenetesen elharapózott, elég csak az itteni kommenteket olvasni. Számomra Muci nem alternatíva, a dugáson kívül sokat nem tett a műsorhoz. Ha lerészegedik, vállalhatatlan. Az altestével senki ne nyerjen, menjen a pornóiparba. Azt mutatja az ábra, hogy a többség Dávidot favorizálja. Én ezért már csak Muci vs Dávidban gondolkodom, a kettő közül viszont inkább Dávid.

diómió 2016.11.24. 08:54:42

Dávidról...Valóban , talán az ő kezében lenne jó helyen a 36 millió, de nem neki lenne rá a legnagyobb szüksége. És egyébként is... Ha ennyi hatalmas problémája van Zsoltival, már a 3. héttől látta, hogy Zsolti milyen manipulatív, jellemtelen, stb ember, akkor miért nem jelölte sohasem. Még most is Vivire tett azzal a megjegyzéssel, hogy NINCS senkivel konfliktusa, problémája. Erre 2 nap múlva- ekkorra gondolta végig, hogy Zsolti valószínűleg őt választja majd- perceken keresztül sorolja Zsoltival való problémáit. Jellem?

2016.11.24. 08:55:49

@Akasa27: te szivem lekkedvesebb csucsokje vagy, most es mindorokke, csak semmi leszbizes!
Xdxdxdxdxd

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:57:06

@diómió: jó megállapítás, bennem is felmerült:)

Rémület 2016.11.24. 08:59:15

@VV Erőlegény: az emberek igazságérzete hadakozik az ellen, hogy genyàt vagy idiótát hozzanak ki nyertesnek. Hiába aktívkodnak, ha elviselhetetlenül teszik.

2016.11.24. 08:59:25

@diómió: ez szep volt, ra is kotottelek az EKGmra.

diómió 2016.11.24. 09:00:14

Még 1 Dávid azt mondta, hogy Mici pozitív irányba változott. Ezen vajon azt értette, hogy ivás helyett nyilvánosan dug? Melyik a jobb? Szerintem egyik sem vállalható.Értékrend?
Mici és Krisztián azt hánytorgatja fel, hogy Vivi és Zsolt néha meztelenkedik, tehát szerintük ez ugyan az, mint amikor ők mindenki szeme láttára dugnak. Szerintem meg nem....

csincsilla72 2016.11.24. 09:00:41

@Sanda.Ipse: én Zsoltit kifejezetten kedveltem az elején. De egyszerűen elviselhetetlen, amit az elmúlt napokban/hetekben művelt. Ez van.

Rémület 2016.11.24. 09:01:52

@diómió: Dávid taktikázik. Egyelőre úgy néz ki, hogy jó ritmusban hozakodik elő az aduival.

csincsilla72 2016.11.24. 09:04:06

@diómió: "Ha ennyi hatalmas problémája van Zsoltival, már a 3. héttől látta, hogy Zsolti milyen manipulatív, jellemtelen, stb ember, akkor miért nem jelölte sohasem. "

Jézusom, nemááár! Az egyetlen ember, aki taktikázik. Aki ésszel játszik, nem érzelmekkel. Mi a fenéért kellett volna a hibáit azonnal a fejére zúdítani? Majd a végén, amikor ott vannak a végjátékban. Na, akkor kellenek az erős érvek. Akkor kell megvilágítani a többi lemminget. Pont ezt hiányolom ebből a szériából. Hogy taktikusan, ravasz módon jusson el a fináléig.

2016.11.24. 09:04:15

@Rémület: genyonak ott volt attila, idiotanak meg au es alek. (rajongoktol bocsmá')

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:05:30

@diómió: szerintem Dávid tattikázik. vagy a szerkik nem tartották fontosnak megmutatni az esetleges konfliktusokat, mert Vivi meztelenségét meg a Kárszeghy házaspár aktuális pornóvideóját fontosabbnak találták.

csincsilla72 2016.11.24. 09:05:37

@Rémület: Az egyetlen, aki elég értelmes ehhez.:-)

Akasa27 2016.11.24. 09:06:09

@Biriksz_Krokiksz!: én is szeretlek!!!! :))))))
mi lesz velünk ha vége a vv-nek?????

Akasa27 2016.11.24. 09:06:51

@úgymond olvasó MMKK: téged is szeretlek, csak a kroki meg ne tuggggya!!!! :P

Akasa27 2016.11.24. 09:08:12

@diómió: szerintem részegen dugni a legjobb! csak sajnos sosem emlékszem! :)

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:09:15

@csincsilla72: ebben az a pláne, hogy én nem nézem elejétől a műsort, kezdetben csak a párbajokat. Az utóbbi időben nézem és egyáltalán nem értem azt a mérhetetlen antipátiát, ami itt Zsolt irányába árad. Nekem is sok az önsajnálat, a melegtéma túltolása, de nem véletlen, hogy a személye nélkül nincs összefoglaló. Tehetséges, kreatív pasi, remélem, hogy lesz, aki a hóna alá nyúl és kibontakozhat. Megérdemli.
A lelki problémáit szakemberrel rendbe kell hozatnia és akkor még hallani fogunk róla a jövőben is.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:10:43

@Akasa27: Krokinak fülgyertyát teszek a fülébe, oszt elfelejt mindent :PPP

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:11:39

@Sanda.Ipse: Sőt! Megkockáztatom, hogy ő lesz az egyetlen, akiről a jövőben is hallani fogunk ebből a szériából.

diómió 2016.11.24. 09:12:01

@csincsilla72: Hányszor elhangzott már a sunyiság szó. Akkor a sunyiság =taktika? Ne már...Van egy tuja, nem csinál semmit, és az utolsó napon elmond mindennek mindenkit, aki eddig a hátán vitte a műsort-és elmegy a nyereménnyel. Bravó. Ha visszaemlékeztek Attilára-nekem ő az igazi VV játékos- ő a hátán vitte a műsort, végig taktikázott és megérdemelten nyert. Dávid is nyerni fog, de sohasem lesz jó VV játékos, mert ez nem taktika, hanem sunyi gyávaság. Azért fog csak nyerni, mert a sok rossz között ő a kevésbé rossz.

diómió 2016.11.24. 09:13:25

@Akasa27: D-) Csak nem a VV-ben a TV-ben

Akasa27 2016.11.24. 09:14:01

@úgymond olvasó MMKK: fülgyertyát??? az hat a memóriára????

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.24. 09:14:26

@Akasa27: lehet h jobb :P assziszed mekkora nőstényördög voltál, és közben:
www.youtube.com/watch?v=SfE3pBXQzxc
XD

(am. nem tudom. sose dugtam részegen. az italtól megfájdul a fejem még ott és/vagy elalszom)

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:15:07

@csincsilla72: értem. Ha Dávid sunyizik, alakoskodik, akkor az taktika. LOL

Akasa27 2016.11.24. 09:15:30

@diómió: ja, hát az nincs rajta a bakancslistámon!

Akasa27 2016.11.24. 09:16:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: ha nem lenne alkohol, még mindig szűz lennék. :)))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:18:31

@diómió: ismétlem magam (nem Dávid védelmében, én a hogyvolt íróinak adnám a 36 millát változatlanul):
mi azt nézünk, amit a szerkesztők akarnak. nyilván nem feltételezem, hogy Dávid végig veszekedett az elmúlt mittudomén 80 nap alatt, de simán előfordulhat, hogy voltak konfliktusai, amit nem láttunk, mert Kárszeghyék pornója "érdekesebb" volt a szerkiknek. vagy Zsóti mártírkodása. vagy Vivi meztelenkedése.

ascii 2016.11.24. 09:18:37

@diómió: Attilával igen széleskörben lehetett azonosulni, legjobb játékos volt, de mindvégig megmaradt szerethető karakter, míg a többi szériában akik hátán vitték a műsort azokat utálat övezte, mert csak az alpáriságukkal kerültek a kamera elé, ha megfigyeled az eddigi győzteseket túlnyomórészt a tuják nyerik, kifizetődőbb tartani a jófiú szerepet, Attilát is a végjátékban igen megszorongatta tuja Csaba

rearwindow 2016.11.24. 09:18:47

én Dávidra szavaztam. Zsolti nálam teljesen leírta magát az önző és irigy viselkedésével, ő szóba sem jöhet. Micin gondolkodtam, de aztán elképzeltem, hogy közelebb tolok egy olyan embert 36 millához, akinek az egész eddigi élete a lébecolós nyaralás volt különböző pasik oldalán, és úgy döntöttem, hogy na inkább ne

2016.11.24. 09:22:39

@Akasa27: összeköltözünk, és műsorozunk tovább pryvyben!

csincsilla72 2016.11.24. 09:23:36

@Sanda.Ipse: Ezt a játékot nagyon sokféle módon lehet játszani. Lehet érzelmektől megvezetve, minden szirszar konfliktusba beleállva, idétlenkedve, részegen őrjöngve, hőbörögve, a mérhetetlen sötétséget mutogatva. Ezek mindig "képernyő-barátabbak" lesznek, mert a szerkesztők a cirkuszt válogatják be az összefoglalókba.
És lehet játszani háttérből figyelve. A 24 órájukból 45 percet raknak össze. Ebbe az aljamunka fér csak bele. A veszekedés, a dugás, a teljes idiótaság. Aki nem ilyen, az esélytelen. Az ő ideje akkor jön el, amikor a hülyék megritkulnak. Mert akkor már nincs más, akit betegyenek az öfibe.
A mostani széria nagyon aljaemberekkel van feltöltve. Az ő ámokfutásuk biztosítja az anyagot, de sokan vannak, köztük én is, akik rühellik, hogy ezt kell nézni. Mert ez kurvára nem szórakoztat. Úgyhogy Dávid, ezerszer is!

csincsilla72 2016.11.24. 09:26:49

@diómió: a jó VV játékos az, aki megnyeri a szériát.:-)

panamcat 2016.11.24. 09:27:12

Zsolti...most már sajnálom komolyan. Csúnyán belecsavarodott a saját sztorijába, és azt végképp nem gondolta, hogy ezt valaki az arcába tolja.
Amúgy ismerek egy embert (kolléga), aki pontosan ilyen. Általában felnéznek rá az emberek, a szakmai tudása miatt, és amúgy jófej, viszont, ha egy kicsit is az ember mögé látsz, és elkezded kapargatni a felszínt, rájössz, hogy bizony komoly hézagok vannak ott kitöltve a körítéssel (szakmailag is). Az ilyen ember, pedig nem szokott a kritikához, mert megszokta, hogy őt mindenki isteníti. A félrebeszélést már messziről kiszúrom, nem is vagyunk jóban, elsunnyogja a köszönéseket is, :) és simán kritizálom a szakmai véleményét, ha úgy látom, hogy ferdít, már pedig sokszor van ilyen. A Zsolt pontosan ilyen.

2016.11.24. 09:28:34

@úgymond olvasó MMKK: na! nekem világhírű a memorim, és ezen egy kicseszett gyertya sem ronthat.

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:28:52

@csincsilla72: nyugi! Szíved joga. Amúgy valószínű, hogy ő nyeri, bár voltak napok, mikor a többség éppen Gina mellett kampányolt.

panamcat 2016.11.24. 09:29:28

@panamcat: Elnézését a mondat ismétlétlésért, még korán van :)

diómió 2016.11.24. 09:33:27

@úgymond olvasó MMKK: Tehát nyerjen valaki azért 36 milliót, mert úgy gondoljuk, hogy biztosan jó sok mindent csinált, csak a szerkik nem mutatták. Akkor ennyiből gondolhatom azt, hogy műsoron kívül Vivi angolul tanult Dávidtól, Zsolti művészeti oktatást tartott, Ati a bibliáról mesélt, csak azért nem mutatták, mert Mici pornója Evelin káromkodása, Dina tele szája érdekesebb a nézőknek. Egy műsort nem feltételezések, hanem tények alapján nézünk. és az embereket is tények és nem feltételezések alapján kellene megítélni. Mert mi van, ha azért nem mutatták többet Dávidot, mert végig aludta a műsort és a legérdekesebb tevékenysége a főzés-evés volt. Ez is egy feltételezés. Melyiknek van nagyobb realitása? Az életben is az a baj, hogy sokszor nem a tényekből, hanem a feltételezésekből indulunk ki.

2016.11.24. 09:33:29

@csincsilla72: am' én pont ezért is kivi vok, h mi lesz hétfőtől, vyv nyilván pár napig még szirénázik, fél adásidő az így kapásból kipipálva, no de a többiek?

diómió 2016.11.24. 09:34:09

@csincsilla72: A műsor szempontjából nem biztos....

Akasa27 2016.11.24. 09:34:32

@diómió: a tévében dugásra.:)

Akasa27 2016.11.24. 09:36:44

@Biriksz_Krokiksz!: összeköltözünk? nem tudod, mire vállalkozol!!!! :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:40:23

@diómió: én még mindig azt mondom, hogy a hogyvolt íróit illeti a 36 milla.. :)

@Biriksz_Krokiksz!: schuldigung ;)

2016.11.24. 09:42:54

@Akasa27: te se! (csend-rend-katonás fegyelem!)

csincsilla72 2016.11.24. 09:42:58

@diómió: A műsor szempontjából érdektelen. Arra ott vannak a hónapokig etetett majmok, akik kitöltik az adásidőt. De ők kiszórják egymást, az okos ember meg kivár szépen. Majd megnyeri az egészet. És így ő a sikeres.:-)

diómió 2016.11.24. 09:44:12

@úgymond olvasó MMKK: Szerintem meg minket, akik végig nézzük, végig olvassuk és még kommentelünk is:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:51:09

@diómió: én bevallom töredelmesen, nem nézem az öfiket már egy ideje. egyet néztem meg a héten részletekben, és magamból kikelve kommenteltem :DDD úgyhogy nekem nem jár pénz :))

Akasa27 2016.11.24. 09:52:19

@Biriksz_Krokiksz!: ha eltartasz, vezetem a háztartást.:P

Akasa27 2016.11.24. 10:18:28

@Biriksz_Krokiksz!: és a következő VV-t egy ágyból nézzük/fikázzuk! :D
(miközben ledér férfiak pezsgőt szervíroznak és lábat masszíroznak)

2016.11.24. 10:41:56

@Akasa27: ez egyre jobb! teccik a forgatokonyved ;)

csakolvasok82 2016.11.24. 10:45:11

Jó reggelt mindenkinek!
Poszthiányom van. :(

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy Zsolti engem hívott ki párbajra. :D
Majd @Biriksz_Krokiksz!: -t szabályosan nyelvvel felkérdeztem, hogy ellenem is Zsoltit támogatja-e. :D :D
Fel is ébredtem erre, majd visszaaludtam és álmodtam még a VV-vel valamit, de arra nem emlékszem, csak rémlik.

alsophila grahami 2016.11.24. 11:19:52

@Sanda.Ipse: ez a válasz a kérdésedre, hogy nem nézted folyamatosan, még nem sokalltál tőle, mint mi, akik minden nap nézzük, az elejétől fogva (ugyanez a szitu sztem krokival is, sokáig ő ús csak itt követte az eseményeket;)) márpedig ekkora dózisban Zsolti személyisége szükségképpen megfekszi az ember gyomrát - kiét előbb, kiét később, de biztosan; nektek tkp mákotok van, mert addigra már rég lepereg a műsor, ezért viselitek őt még jól.

ewita 2016.11.24. 12:02:20

@csincsilla72: én is kedveltem, de tegnap már a hangot is levettem mikor beszélt!: P

mobilos perpetuum 2016.11.24. 12:08:51

@csincsilla72: Okos emberek nem a Való Világba, hanem műveltségi vetélkedőbe jelentkeznek, meg egyébként sincs szükségük, hogy kamerák össztüzében derüljön ki az impotenciájuk. (Lankadt állapotban hónapokig elvan Dave, egy ágyban aludt Evelinnel, nem kell bele-szerelmesedni, de egy férfi estében a kémia megindul, ha egy nő fekszik mellette.)
Mit tiszteljek azon, aki most bátor, de jelet rakni nem mert Zsoltira?
Győzzön a párbajon Mici, ha az nem sikerül, a villa- szakács, akit a csirke-mellek jobban lázba hoznak, mint a női mellek.

alsophila grahami 2016.11.24. 13:40:23

@csincsilla72: ennyi és ennyi, fogadd maxi ekg-m csincsi ;) az a legjobb taktika, ha low quality emberkéket hagyunk bent magunk mellett a végére, mert azokat gyerekjáték lesz leverni a fináléban; nem hiszem el, hogy másoknak ez nem nyilvánvaló - ha EZ nem taktika, akkor mi az? ;)

alsophila grahami 2016.11.24. 13:48:05

@mobilos perpetuum: látom, te se vágod, nem "nem mer", hanem nem akar, mert - lásd fentebb - kivár, mert taktikusan játszik, vagyis okosan... bár, ahogy már írtam tegnap is, azt hiányolom belőle továbbra is, hogy nem lépett alkalmi szövetségre senkivel egy célzott jelrakás erejéig, és akk most a nemzet mártírja lenne a kiválasztott, Micimicc a kihívott, és a csillámf@sz a második kihívott, jeeeee! számomra ez lett volna a kívánatos forgatókönyv, mert akkor Mici még maradhatna, és ő meg is érdemelné... ;)

alsophila grahami 2016.11.24. 13:52:47

@Sanda.Ipse: mert Ginát akkor még alig lehetett kiismerni, de tudtuk hogy eljön az ő ideje , és el is jött, mostanra szépen körvonalazódik a személyisége árnyoldala.

Krétagarbó 2016.11.24. 15:08:28

@VV Erőlegény: honnan tudhatná hogy van annyira népszerü annyira, hogy visszamegy? Még innen kintről is bizonytalannak tűnik ez. Én ezt pont díjazom benne, ilyen szempontból tökös.

Costanza 2016.11.24. 20:06:18

@diómió: en ertelek, de senki sem tokeletes, es hadd nyerjen mar vegre egy no, nevetseges mar komolyan ez az egesz magyar hisoviniszta fos tarsadalom, miben volt jobb barmelyik pasi nyertes, volt egy par komolyan zakkant, vagy holt unalmas kozottuk is, es megis.. ok eleg jok.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.11.26. 09:53:56

Nahát ez a műsor még van? Lemaradtam valamiről?

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.12.03. 05:05:28

hazajottem, igeretemhez hiven nyomom a show-t, most mar csak 2 napos kesessel. Most 2016.12.03. van, epp ezt olvasom itt sörök hatasa alatt, lattam vagy 70 ofit, bar vbelevalot, es komolyan mondom: ebbol a gardabol, ebbol a felhozatalbol kizarolag Vivien az egyetlen, aki megerdemli a nyeremenyt. O aztan bazdmeg tenyleg a hatan viszi a showt a 1. epizodtol, senit le nem szopott, senki faszparaszttal nem dugott, Zsolti mellett egyedul(!) o erdemli meg. Es nem, mert objektivan nyert, de ebben a kozegben kizarolag o erdemi. Uff, szoltam, es beleszarok :)
süti beállítások módosítása