Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X87 – Vivi újra az utcán pusztít

2016. november 22. 07:04 - Bruti

Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában.

1_18.jpg

Szevasz Bence, mondhatnánk, de minek, mert úgyse hallja, meg le is szarja, szóval inkább nézzük, hogy miről lesz szó. A Való Világ befordult a célegyenesbe, aminek én valahogy a szokásosnál is jobban örülök. Eddig sem rejtettem véka alá, hogy ezt az évadot tartom eddig a leggyengébbnek. Persze ettől függetlenül hűségesen firkálom a hétfői posztokat, és ez így is lesz, amíg az összes cickány ki nem hullik. Viszont a hármas párbajt éppen az említett okok miatt, csak üdvözölni tudom! Hahha…
A szerkesztők mai kérdése, hogy ki hízott a legtöbbet a műsor alatt. Mondhatnám, hogy én, de rám nem lehet szavazni, így Zsóti csodás testére tenném a voksom, ami lassan már tényleg úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruha.

2_15.jpg

Ugye, Vivi nyerte a kimenőt, így amíg lelkesen készülődik, "villabeli férje", a "lelki társa", bent zokog a budiban az idegtől, és annyira eszi az irigység, hogy fröcsög a rosszindulattól. Ez milyen buzi mán’ írhatnám, de polkorrektség van vagy mi a fasz. Vivien végül kiválaszt ajándékba egy bort, egy kaktuszt, meg valami kacatot, amit sikerül összenyávognia itt a villában és elindul a nagy tripre. A mikrobusz elszállítja a barátnéja fellelhetőségére, majd mikor kiszáll, elejti a kaktuszt. Mondjuk semmi baja nem lesz, simán vissza lehetne tenni a műanyag cserépbe, de az egyik növény nem kegyelmez a másiknak, és otthagyja az aszfalton. Gangos házban aztán előkerül a barátné is, akinek fogalmam sincs, hogy hívják a nevét, de nem is érdekes. A találkozás kb. annyira pusztít, mint amire számítottam. Nincs rossz hallásom, de esküszöm fogalmam se volt, hogy mikor melyik liba nyávog éppen. Vivinek egyébként új a helyszín, itt még nem járt, de valahogy megérezte, hogy itt lakik az öribari, mikor látta a kocsiját az utcán. Na, paffff…mi a faszt gondolt, hogy miért idehozták? Inkább beszélgessetek bazmeg... Kiderül, hogy a csajnak új barátai vannak, sőt be is pasizott. Na, Viviennek itt tanulmányt lehetne írni az arcáról, mennyire nem örül ennek.

4_15.jpg

Bent a villában a többiek várják vissza a szőkét, közben Zsóti egy képzeletbeli woodoo babát szurkálgat, amire büdös nagy betűkkel rá van írva, hogy VIVIEN! Soma az egyetlen, akinek el tudom hinni, hogy tényleg örül egyszerű barátjuk boldogságának, a többi csak alibizik. Tartalmas beszélgetések után Vivi érzékeny búcsút vesz a barinőtől, akitől kap egy nagy rózsaszín, elbaszott unikornist. Vissza a villába, és ennek már Rosszindulatú Zsóti is tud örülni. Persze azt kommunikálja, hogy azért örül, mert látja Vivi boldogságát, de minden rá a van írva erre a kis irigy gecire.

12_6.jpg

Mivel célegyenes van, ezért jön a szokásos mihez kezdenél a PÉNDZZEL? A PÉNDZ persze alig fontos valakinek, Vivi "real princess" szeretne lenni, meg első női győztes, neki a rivaldafény számít, és most komolyan megsajnáltam a lelki nyomorúsága miatt. Somát se a PÉNDZ motiválja, hanem, hogy szeressék az emberek, mert neki erre van szüksége, majd a The Grey film hősének képzeli magát, és teljesen félreértelmezi az ott látottakat. Jól van, ezt se az eszéért szeretjük. Dávid elenged egy sablon dumát, hogy már nyert azzal, hogy itt lehetett, pedig igazából csak az idejét vesztegeti. Attis az apjának adná az összes PÉNDZT, Gina, meg a tesójának segítene. Mirci már tudna mit kezdeni az összeggel, gondolom, venne még egy Cayenne-t, vagy eltapsolná a gecibe az egészet, aztán jön Krisztián, aki számít a lére, hiszen ő ott lesz a fináléban. Végül Zsóti érkezik, aki szivárványt szeretne a végjátékban, és már egy meleg győzelmét vizionálja. Rossz hírem van barátom, ez Magyarországon ma eléggé elképzelhetetlen, pláne nem veled.

5_17.jpg

A kiválasztást ugye láttuk, meg azt is, hogy Mirci megy, akinek egy órán belül kellett kihívnia valakit, no az meg Zsóti koma lett. Megnézzük, hogy döntötte el mindezt: Dudás begyűjti a haverokat és tanácsot kér, hogy kit vigyen ki. Persze ez az egész csak színjáték, mert mégis ugye ki a lófaszt vinne ki? Amikor ezt mindenki letisztázta vele, akkor visszatipeg a tévé elé és kihívja Zsótot. Ez nem is lep meg senkit, ellenben az igen, hogy a melegnek is ki kell hívnia még valakit, így hárman mennek csatába. Amíg ezen rágódnak Bence kihirdeti a mai kérdés eredményét: már hivatalosan is Zsóti tömte legeredményesebben a majmot a villában.

Címkék: 18+ vv8
1132 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficekence 2016.11.22. 07:53:12

Bruti posztjaiból nem tudok kiemelni szöveget, mert minden szava aranyat ér. Végig röhögtem. :) Köszi!

diómió 2016.11.22. 08:02:09

Magyarországon az, hogy valaki qrva, az teljesen elfogadott, hogy agresszív, hím soviniszta az tiszteletre méltó, de hogy homoszexuális, az megbocsájthatatlan. Zsolti nyafogása, érzékenysége tényleg idegesítő néha, de Mici és Krisztián "tevékenysége" hányinger, Ati sokszínű gerinctelensége, sunyisága, homofóbiája gusztustalan. Krisztiánt pedig már régen ki kellett volna zárni, a lila kendő nem viselése miatt- is.Dávidon nagyon csodálkozom, hogy Mici mellé áll, remélem, ez nem értékrend, csak taktika.

panamcat 2016.11.22. 08:15:52

@ficekence: Zsoltinál elsősorban nem az a baj, hogy meleg, nem lenne ezzel gond, ha méltósággal viselné, de sajnos ő a maníros, mindenki orra alá dörgölő, magát állandóan mártírként beállító fajta. Mindezek mellett még rosszindulatú is. Ati homofób jelzőjét nem értem. Mikor láttad őt megnyilvánulni ilyen formán?

etikette 2016.11.22. 08:21:33

@panamcat: Ati már a beköltözésnél megnyilvánult a melegek ellen és mikor meglátta majdnem lehányta Zsoltit utána többször is hangoztatta a riportban az ellenszenvét....ultra gáz volt...utána biztosan szóltak neki hogy nem kellene ennyire

horee6 2016.11.22. 08:30:54

@panamcat: +100. Amennyire kedveltem Zsoltit az elején, mára annyira ellenszenvessé vált. Jól mondtad: maníros, hisztis, önző és kibaszottul rosszindulatú. Essen ki a picsába.

SocialWorker 2016.11.22. 08:31:36

@diómió: jaj, hagyjuk már ezt. zsoltival senkinek (jó, az emberek zömének) nem az a baja, hogy meleg. nekem rendkívül ellenszenves, ahogy próbálja ezt felhasználni állandóan, vagy saját maga tömjénezésére vagy mások ellen (azé' me buzi vagyok). a tegnapi öfiben is mikor azt mondta, hogy végre szivárvány legyen a fináléban. nem. nem ezzel kell érvelni, ez totál gáz. tudom, hogy azért nyilván más helyzet, de más sem az identitását használja önmaga kortesbeszédéhez.
zsolti rosszindulatú és önző (hiába vivienre mondja, ő is az), amellett rendkívül teátrális és azt gondolja, hogy a nézőkkel minden szart megetet. a villatársaival esetleg, de azért köztünk vannak nem hülyék is.. :)) bár hozzáteszem, hogy azért bent is történt a közelmúltban egy felvilágosodás.
sajnálom egyébként, mert eleinte nagyon szimpi volt nekem, de sajnos kiderült, hogy az csak álca volt. kicsit ugyanúgy voltam vele, mint evelinnel. bíztam benne, hogy kicsit halványítja a sztereotípiákat, előítéleteket, de sajnos - épp úgy, mint evelin -, inkább erősítette azokat.

Cérnahuszár 2016.11.22. 08:33:34

Na erősítsétek még zsóti mártírkodását, hogy azért utálják mert buzi....
NEM. Azért nem szimpi, mert a jellemvonásai nem ok, ha nem lenne buzi akkor se jönne be mint ember.
Azért ne felejtsétek el hogy az elején sokan lelkesek voltak, végre nem csak az unott séma leszbik vannak bent, és sok támogatója volt. Aztán ezt szépen leküzdötte, és nem a végén derült ki hogy homár.
Amúgy akkor bukott qva nagyot, amikor nem engedte hogy krisztiánék kedvükre keféljenek. Ha várja hogy az ő szexualitását elfogadják, nagyon álságos hogy ő meg nem tudja másokét.

SocialWorker 2016.11.22. 08:34:26

@panamcat: @horee6: igen, pontosan így vagyok vele én is. sajnos szerintem ő sem érdemes a főnyereményre. meglátjuk kit hív ki, de az biztos, hogy nem rá fogok szavazni.

etikette 2016.11.22. 08:38:55

jajj annyira röhögtem volna ha miután bepakolják Vivit egyből elindul vele az autó lipót felé ahol már várja egy kényelmes, puha szoba - meglepetééééééééés :) és sorra utána jöhetnének a többiek egy hosszú kellemes vakációra a vv után :D

hereverő heverő 2016.11.22. 08:39:16

@SocialWorker: +1

@diómió: itt mi most emberi értékeket nézünk. Lehet valaki úgy kurva, hogy közben szertettel és odaadóan neveli a gyerekét (mondjuk azzal a foglalkozással impossible mission), és lehet ordenáré kurva is, aki büszke arra, hogy Cayenne-ért szopott fel-le öreg f.szokat. A hímsoviniszta bunkókat pedig soha senki nem komálta a kommentelők közül. Zsoltival sem az a bajunk, hogy meleg, hanem hogy önző, maníros és rosszindulatú.
Hangsúlyozom, ez az itteni kommentelőkre igaz, mert azért ma Magyarországon sajnos egyre inkább divatba hozzák a homofóbiát és a rasszizmust.

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.22. 08:40:21

Utálom azt, amikor egy SZEMÉLYES játékban valaki egy elvért, egy társadalmi rétegért vagy akármilyen más csoportért akar küzdeni! Zsóti is ilyen! Neki, mint Osváth Zsoltnak (vagy hogy a francba híjják) kellene küzdenie és nem a melegek (egyébként kéretlen) szószólójának. Teljes identitás-zavar a pasi!! Az a legjobb, hogy amikor bántják a kétszínűsége és béna taktikázása miatt, egyből a homoszexuálisok elleni támadásnak veszi. Agyrém!

hereverő heverő 2016.11.22. 08:41:00

@etikette: Vivinek az is új lett volna, ha megkerülik a Camponát és visszaviszik a villába. Meglepetéééés :)

etikette 2016.11.22. 08:42:20

@hereverő heverő: jaaaaaaaaaaaaaj de röhögök :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

etikette 2016.11.22. 08:47:01

jesszus a Vivi barátnője pontosan ugyan azon a hangszínen vinnyog, nyüsszög és beszél!!! ebből a fajtából több van? :S krisztusom...
Vivi megérkezése után 3,5 perccel már töltik is vizespohárba a 4 deci rozét, fényes nappal :D

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.22. 08:47:19

Egyébként Zsóti mit húzott a fejére a fény ellen éjszakára? Tangát? (lásd 2. kép)

ficekence 2016.11.22. 08:47:55

Nem tudom hol írtam ilyet, de nem is lényeges, mert Atit úgy ahogy van nem bírom. Már kérdezték tőlem, hogy miért. Mert egy sunyi alak, ki nem jön Dávid seggéből a keresztet a nyakából nyugodtan kivehetné, mert nem hiszem, hogy Isten szereti ha feszt az orra alá finganak, nem bírom a beszéd stílusát a fejét, tiszta hányinger a haja. Na valami ilyesmi, remélem nem vetettem el a sulykot. Csak abban reménykedem, hogy neked is volt már olyan személ az életedben, aki ennyire unszimpatikus volt . :) Zsolti engem is kiborít időnként, de nálam a rangsorban Mici, Krisztián és Ati felett áll.

SocialWorker 2016.11.22. 08:48:38

@DrM: jaja, pont ezt mondom én is. nem sokkal jobb egyébként nála a bent lévő felhozatal, de én lassan mindenkit őszintébbnek látok... zsótika mikor megszólal kiráz a hideg...
az is beszédes volt egyébként, amikor szerkesztők voltak viviennel és először azért baszta le vivient, mert nem ötletel, majd azért baszta le, mert hülyeséget ötletel, majd azért, mert nem hagyná az ötletét átalakítani. röhej volt komolyan.az egésznek az volt a célja, hogy ismét elmondhassa, ő mennyit dolgozott és mennyire semmibe lett ő véve és egyedül is mekkora dolgokat vitt véghez.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.22. 08:48:43

Sziasztok! Szűk két hét után újra itt.... Egy kis segítséget kérnék, hogy kb nov 11 óta melyik öfiket éri meg visszanézni az RTL moston, a Tivy-Krisztián párbajnapon kívül (az unalmasabb napokat kihagynám)...?

hannamontanna 2016.11.22. 08:49:11

Na igen, Zsóti elcseszte, pedig lehetett volna belőle legalább második. De így nem lesz. Krisztiánt meg tényleg ki kellett volna már zárni. Amúgy sem értem ezt az elnéző viselkedést az rtl részéről: nem viselik a mikroportot, keménykednek, stb.. ezt a sufnigate-et sem értem. Ha valaki, az rtl eldöntheti hogy senki nem alszik ott. Emlékszem volt olyan is előzőkben, hogy hetekig a földön aludtak emberek amíg ki nem esett valaki, mert a "sufniban" nem lehetett. Ez a pocsékolás sem elfogadott számomra amit a kajával és piával művelnek. Összegezve meredeken romlik a színvonal. Mégis ki ÉRDEMLI meg a 36 millát? Vivit hagyjuk, egy értelmes mondatot nem tud összerakni. Mici elkúrta szó szerint, akkora lovon ül, mióta kezelgeti Krisztián, hogy durván össze fogja törni magát ha onnan leesik. Krisztián egy agresszor és akkor enyhe voltam. Atist hagyjuk, már azt sem értem mit láttak benne amikor beküldték, Soma dettó. Dávid még meg is kaphatná, de azon kívül, hogy tolja be a kaját és lavírozik miközben semmit sem csinál, csak próbálja meghúzni magát, szóval uncsi. Ő esetleg a húga miatt kapja meg, egye fene :-) Zsóti ugye elkúrta, marad Gina. Nő meg nem fog nyerni. Kár.
Amúgy sem bírom a többiekben ezt a képmutatást, hogy nem a pénz miatt mentek be. Hanem? Bár mondjuk az ingyen pia is lehet motiváló..:-D

etikette 2016.11.22. 08:49:38

@DrM: ááá nem tanga az, ennél még Mici tangája is kisebb pedig az azért....namindegy :D

Cérnahuszár 2016.11.22. 08:50:08

@VV Erőlegény: olvasd el a hv öfiket és úgy dönts

ficekence 2016.11.22. 08:50:30

@panamcat: Kicsit feljebb van a válaszom, nem tudom miért így jelent meg. :)

etikette 2016.11.22. 08:53:31

@hannamontanna: mi történt Dávid húgával?

SocialWorker 2016.11.22. 08:55:00

@hannamontanna: figyu, szerintem a sufni téma azért potenciális vitaforrás, ezt tudják a szerkik is. nyilván uncsi, de legalább történik valami. de ha már itt tartunk, nálam az verte ki a biztosítékot, hogy NINCS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS. mindent összevissza dobálnak. komolyan nem hiszem, hogy egy rtl ilyet megengedhetne magának. azt értem,hogy ezek az agyhalottak még csak nem is hallottak soha ilyesmiről, de legalább ennyi kísérletet tehetnének a nevelésre, hogy kötelező lenne szelektíven gyűjteni... de nem. azt meg nem hiszem, hogy utána valaki szétválogatja a sólet közé hullott energia italos dobozokat...

panamcat 2016.11.22. 08:55:40

@ficekence: Igen láttam. Értem, hogy nem bírod Atit, nekem sem a kedvencem (ha ebben a szériában lehet ilyet mondanki bárkire is :) ), de nekem ő még mindig a kisebbik rossz. Nyílván nem ő nyeri, de talán besunnyogja magát a finalisták közé.

Cérnahuszár 2016.11.22. 08:58:25

@hannamontanna: Gina se jó, az utóbbi adások alatt kiderült, simán belefojtja a másikba a szót, én pl falra mászok ha ezt meghallom: "fejezd már be, + a hagyjad már magadat"
húzza a valagát pl: amikor micire tette a jelét hogy igénytelen, aztán sumákolt amikor az rákérdezett hogy tééényleg?
legalább mondta volna hogy ja, így gondolom ezért vagy azért.
utána meg csodálkozik ha mici nem hívja kifejezetten a szobába tanács kérés miatt kit vigyen ki, hanem azt mondja hogy ha akarsz jöhetsz... nem érti miért van lógatott helyzetben.
Viszont annyi haszna van hogy ment zsótihoz ezt elmesélni, talán nem őt fogja zsóti vinni, ha úgy jön le hogy mici utálja

SocialWorker 2016.11.22. 09:02:45

@Cérnahuszár: jaja, erre én is most lettem figyelmes. feleslegesen sértődik meg, amikor mindenkinek nyalja a seggét. mondjuk mici tényleg normális volt vele, viszont zsolti az elejétől baszogatta, szóval nem is értem...
más. amikor zsolti mondja, hogy mici olyanokkal bántja őt, amit mások is elkövetnek, olyankor mire gondol? csak mert én olyat nem is nagyon láttam igazából, hogy őt bárki bántotta volna, ellenben a te nem vagy nő, olyan intelligenciahányadosom van amiről te csak álmodsz, stb. elég gáz annak tudatában, hogy vivien a felesége, a legjobb jóbarátja a villában és neki mindent lehet... nő marad tőle, meg nagyon intelligens is...

hereverő heverő 2016.11.22. 09:04:52

@Cérnahuszár: Zsoltinak most nincsen jó döntése. Talán, de csak nagyon feltételes módban egyedül Ati ellen lenne esélye. Meg persze Vivien ellen, de őt nem fogja bántani - bár amilyen kis sunyi tud lenni, ezt kinézném belőle, intelligenciája lenne hozzá csak töke nem. Soma jelentéktelen, de mégis emberibb, Gina, Dávid mindenképp visszajön, Kárszeg védett.

ascii 2016.11.22. 09:06:17

@ficekence: szerintem is látens meleg, a homofóbiája, az egész kinézet, a mi kurvangybarátok vagyunk szöveg, pluszba megspékelve ezzel az elferdített átértelmezett vallási fanatizmusával, hogy ő lehet elkövet rossz dolgokat, de legalább meggyónja. legrosszabb párosítás. további esztétikai hiba, ami csak nyilván az én szememet szúrja, a kereszt a nyakban, alatta meg ugyanez egy centivel felgravirozva a szintén túlsúlyba átlengő testén.

Cérnahuszár 2016.11.22. 09:07:03

@SocialWorker: azért vivivel szemben is kibukott hogy a háta közepére kívánja időnként
sztem azzal úgy járt hogy megsajnálta, aztán már nem tudja levakarni amikor az menne hogy a szimbiózisban éljen vele

ascii 2016.11.22. 09:11:48

@SocialWorker: volt öko hét is, azt hittem legalább az a neveltetésről fog szólni, de nem, műanyag palackokkal idétlenkedtek.
használhatnák vmi társadalmi célra is a nézettséget, régebben volt, h lehetett tenni a cigit, karácsonyra ajándékokat készitettek rászorulóknak, kisállatokat küldtek be, amiket örökbe lehetett venni.... a jó cél érdekében akár a valóvilágot fröcsögők is talán lenyugodnának, és nem lenne ekkora társadalmi megvetés a műsorral és az agyhalottakkal szemben.

2016.11.22. 09:12:08

HAJRA ZSOOOOTI!
XD

Akasa27 2016.11.22. 09:13:30

@etikette: tessék mondani, csak sötétedés után lehet alkoholizálni?
:))))

Cérnahuszár 2016.11.22. 09:13:58

@hereverő heverő: sztem is, nincs jó döntés. Nincs esélye még ati ellen se, mert nullázzák a szavazatokat, ahogy tegnap kiveséztük. Valószínű kiesik a 3 ember mert nem kap elég szavazatot a 2 dilinyós miatt, és utána 2 dilinyós között megy le ugyanaz. Ezen csak az változtat ha dávidot viszi ki, akkor az első körben ő esik ki utána mici.

SocialWorker 2016.11.22. 09:14:22

@ascii: igen, tényleg, annak azért volt valami értelme. de most már ennyi sincs benne. szomorú.

Akasa27 2016.11.22. 09:15:03

@ficekence: ha Istent zavarná, akkor nem teremt fingot! :)))))))))))))

hannamontanna 2016.11.22. 09:18:46

@etikette: Semmi :-) csak szerintem nagyon intelligens, okos csaj. Volt egyszer a belevalóban, olyanokat mondott, úgy beszélt, hogy Aurélió csak kamillázott.
@SocialWorker: Egyet értek a szelektív gyűjtéssel, ez egy nagyon pozitív bevállalás lett volna - és újabb vitaforrás. :-) A sufniról való letiltás mindenképpen több vitát generál, mint az, ha valaki bent alhat. Arról nem beszélve, hogy nekem már kifordul a pejslim a gátlástalan kúrástól. Nem vagyok prűd, de ha ezt akarom nézni, akkor keresek megfelelő szereplőket hozzá és valami fizetős csatornát.
@Cérnahuszár: Teljes mértékben igaz. Ő sem a megfelelő győztes, de akkor most mi legyen? Előre fázom tőle, hogy Soma vagy Dávid ott kelletlenkedik a fináléban. Komolyan inkább ezerszer Au ordibálása, hogy kiakároly??? mint bármi tőlük.

hannamontanna 2016.11.22. 09:23:53

@hereverő heverő: Volt a BV-ben egyik este Győzivel valami Magdi néni (?) aki "VV szakértő" már ilyen is van...., szerinte Zsóti Dávidot hívja ki. Lenne benne valami, mert mondjuk Micit elsőre kiküldik - merem remélni - aztán az új etapban Zsóti-Dávid turnusban, ha Zsóti elképzelése szerint kiesne Dávid, akkor ő fináléban van. Ati ellen ezer százalék hogy visszamegy, de akkor bent van Dávid, aki ellen a fináléban nem nyerhet. De ez a Magdi néni!! Rugózott cseppet azon, hogy szegény Dávidnak milyen kicsi van. Hihhhetetlen.:-D

Drakolder 2016.11.22. 09:25:20

Undorító ez a Zsolti... várom már mikor kiesik előjön azzal, hogy "igen ez Magyarország 2016-ban kiejtenek mert buzi vagyok". Remélem egyszer rájön, hogy azért esett ki mert egy manipulatív számító önző féreg.
Egyébként szerintem még mindig Gina a legnormálisabb, Dáviddal sincs semmi baj de ő annyira biztonsági játékot játszik, hogy unalmas. Gina legalább beleáll a dolgokba vitatkozik az agyhalottakkal. Engem az se zavar hogy másokba folytja a szót, a sok gyökeret én se szívesen hallgatnám 0-24-be. Azért ne felejtsük el látunk minden napjukból kb 40 percet a fenn maradó időben is el kell viselniük egymást.

hannamontanna 2016.11.22. 09:26:09

@etikette: Jó ideig én sem tudtam melyikük beszél, merthogy a szájuk sem mozog beszéd közben, ugyanaz a bamba szájtartás.

Cérnahuszár 2016.11.22. 09:26:57

@hannamontanna: de jó hogy azt nem néztem meg XD

Cérnahuszár 2016.11.22. 09:35:05

@Drakolder: sztem olyankor fojtja bele a szót a másikba, ha kritizálva van a személye.

zsóti nagyot hibázott hogy nem engedte miciéket a sufniba
ha hagyta volna hogy kikeféljék magukat a játékból nyert ügye lenne, most meg szimpátiát kaptak miciék hogy a többiek előtt tudnak csak dugni. Dennis és fanninak nem volt ilyen gondja, elvonultak, és az embereknek kifordult a gyomra :)

csakolvasok82 2016.11.22. 09:35:34

Jó reggelt!

Jó poszt, köszi! :)

Kikérem magam és komment társaim nevében, hogy azért nem kedveljük Zsoltit, mert homoszexuális.
Én azért nem kedvelem, mert önző, beképzelt, manipulatív, rosszindulatú és hazug.
És Micit sem kedvelem, de nem azért mert pénzért szexelt. Nem is tudok olyat mondani, akit igazán kedvelnék a villalakók közül.
De egy biztos, ha választanom kell, azt nézem meg leginkább, hogy ki ártott másnak. És szerintem Zsolt több rosszat tett másoknak (legalábbis többet mutattak), mint Mici.

Láttam egy videót, melyben Zsolti énekelt egy szórakozóhelyen, karaoke bár, ilyesmi. És nagyon jó hangja volt. Miért a villába ment be és miért nem az X-faktorba? Vagy az ezután következik?

SocialWorker 2016.11.22. 09:39:45

@hannamontanna: igazából... szerintem ennek így kellett volna lennie. mármint ez nem egy pozitív bevállalás, hanem egy tök természetes dolog lett volna. engem mélyen lesújtott, hogy akkor az rtl-t ez ennyire nem...? pedig nem olyan nehéz egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy mit hova dobálsz.

hannamontanna 2016.11.22. 09:41:34

@Cérnahuszár: Tőlem dughatnak bárhol, sehol sem szimpatikus.
Amúgy sem értem mi ezen a kötelező. Ilyen alapon kellene vibrátort osztani azok között akik nem dugnak? Addig amíg csak édelegtek és nem dugtak még bírtam is őket, de ez kicsit a piros vonalam felett van már :-D

hannamontanna 2016.11.22. 09:43:02

@SocialWorker: Nyilvánvaló. Én is azt hittem, az öko héttel elkezdődik valami. Naiv kis liba vagyok :-)

SocialWorker 2016.11.22. 09:43:54

@hannamontanna: erről viviennek az a rendkívül kedves megjegyzése jutott eszembe, amikor azt mondta dávidnak, hogy "felülről nem olyan kicsi ám". undorító szerintem. dávid arca akkor sok mindent elárult, pedig aztán afféle méreteiről aligha tehet. pedig viviennek is milyen rosszul esett mikor még az eleje felé tivtivadar beszólt neki, hogy hiába sminkel, a ladát is minek lemosni... szóval viviennek is igen gusztustalan dolgai vannak. és ugye madarat tolláról...

csincsilla72 2016.11.22. 09:44:18

Nagyon foghíjasan nézem a mostani szériát, mert sem időm, sem türelmem hozzájuk. A HV-t olvasom, ha éppen van időm:-)
Őszintén nem tudom, kinek lehetne odaadni ennyi pénzt. Hülyéknek egy fillért se!
Mici, Krisztián, Zsolti, Vivi, Ati szóba sem jöhet. Soma, Gina vagy Dávid, de szívem szerint Dávidnak adnám. Ez egy játék, amit megnyerni kell, Dávid ügyesen csinálja, mert a háttérben maradás kifizetődő. Esze is van, talán értelmes dolgokra fordítaná a pénzt.
A mostani párbajban forrón remélem, hogy Mici is, Zsolti is elhullik. Belőlük ennyi pont elég volt.

etikette 2016.11.22. 09:44:33

@Akasa27: :D jóvan már mikor leírtam tudtam hogy hülyeség :P

Cérnahuszár 2016.11.22. 09:49:22

@hannamontanna: nem azt mondom hogy ha a sufniban dugnának akkor szimpatikusabb lenne, hanem hogy zsóti nem buktázott volna ilyen nagyot hogy ezt meg akarja akadályozni. Ha miciék hülyék, azt hagyni kell.

etikette 2016.11.22. 09:51:28

@Drakolder: én is pont erre gondoltam, hogy amint kiesik ez lesz a szövege,ezzel fog érvelni, hogy a magyarok nem támogatják a melegeket és szégyellhetik magukat...

Drakolder 2016.11.22. 09:54:44

@Cérnahuszár: Nálam ez még elfogadható, védje is meg magát szerintem. Eleve, hogy fogadták a többiek mikor bement... Mintha ő tehetett volna arról, hogy Lóri feladta. Lehet sok mindent mondani Kárszegre meg MissRöfire, de ők legalább nem voltak full bunkók és elutasítóak vele. Pedig messze nem ők ketten a legkulturáltabbak a bent lévők közül. Dávid is ellenszenvvel fogadta (amit nem értek), az meg hányinger ahogy néha Ati ránéz szegény kiscsajra, azon a mamlasz primitív fején látszik, hogy megdugná simán, de annyi esze sincs hogy felszedje, ezért nem is próbálkozik nála. Ebből kifolyólag élből utálja mert tudja egy normális csajnál nincs esélye. Csóró gyerek még Micit se tudta levarrni az elején, mert Mici még részegen se hagyta magát XD

slara 2016.11.22. 09:54:44

@diómió: nyugodj le, nincs semmi baj! ;)

hannamontanna 2016.11.22. 09:55:18

@Cérnahuszár: Igen. Zsóti belefordult ebbe a történetbe. Ha kijön és visszanézi valószínűleg rájön, hogy mit rontott el. Talán ő lesz az egyetlen, aki önkritikát fog gyakorolni. Ámbár már erősen késő lesz :-D
Arra még egyikük sem jött rá, hogy a nézők/szavazók azt támogatják, akit a többiek bántanak. Zsóti rosszul közelíti meg a kérdést: azt hiszi, ha ő sajnálja magát, akkor a nézők is. Pedig ez kívülről teljesen visszájára fordul, amit művel. Mint ahogy az öndicséret büdös - ahogy ő mondta - szerintem az önsajnálat is.

etikette 2016.11.22. 09:58:22

mekkora poén volt Micitől mikor kihívta Zsoltit, hogy: akár már most fel is írhatod a nevemet a kis kacsódra :D Zsolti csak lesett...

csakolvasok82 2016.11.22. 09:58:48

@SocialWorker: EKG!
Szerintem ilyet beszólni/intim mérete miatt kigúnyolni egy pasit nagyon aljas, olyan szintű gátlásokat okozhat, ami későbbi kapcsolataira/szexuális életére is kihat(hat). És érdekes, hogy Zsolti sosem "szidja" meg Vivit, hogy ezt nem kellett volna, tényleg madarat tolláról...

slara 2016.11.22. 09:58:53

Bruti, adta a poszt! ;) Csak nekem tűnt úgy, hogy barinő lakása kamu kéró volt?

csakolvasok82 2016.11.22. 10:01:27

@slara: nekem furcsa volt, hogy a legjobb barátnője, folyton együtt vannak, ahogy a BV-ben mondta a csaj, szinte együtt éltek, és azt sem tudja, hogy kell bemenni hozzá?!? Vagy én hagyok ki valamit a sztoriból...

etikette 2016.11.22. 10:03:08

@slara: persze, hogy az volt! Nem viszik azért a saját lakásába mert a, ki tudja, hogy néz ki lehet nem képernyőkompatibilis és b, nehogy utána a fan-ok odajárjanak kanosszázni.

csakolvasok82 2016.11.22. 10:03:32

Milyen jó lenne, ha mondjuk lenne egy sorverseny, ahol lehetne lilakendőt/kendőket nyerni, és mondjuk mindenki nyerne, csak Soma meg Vivi nem, ezért kénytelen lenne Zsolti közülük választani. :D

SocialWorker 2016.11.22. 10:04:17

@etikette: jaj, az nekem is nagyon tetszett! :DDD szerintem amúgy mici ilyen helyzetekben egészen jól tudok beszélni (jó, csak a többiekhez képest, de akkor is... ). a kárszeg primitivi párbajon is tök fasza kis kortest mondott. az a mondat az meg nagyon adta nekem is.

csakolvasok82 2016.11.22. 10:04:47

@etikette: de ennek egy nagyon egyszerű módja lett volna, már csak a becsöngetést mutatják, nem kell az egész környéket. Akkor találkozhattak volna egy kávézóban is akár.

SocialWorker 2016.11.22. 10:05:29

@csakolvasok82: nekem az az egész annyira természetellenes volt... szerintem valami nem stimmelt, vagy nem ért rá az igazi barinője vagy csak szörnyen meg lett írva mi történjen, vagy nemtom... de valahogy nem éreztem... nem is tudom... igazinak

ascii 2016.11.22. 10:07:08

@SocialWorker: jaja, ezt amúgy nem kell túlmisztifikálni, ezt a méret kérdést, ahogy BV János is megmondta a dorong az marad lomha, a kis szerszám meg edzett acéllá keményedik :)
persze dávid azért beszúrhatott volna egy nyihahát kedves lelkironcs viviennek, de úriember és nézői szempontból nem tett volna jó a renoméjának, de szerintem mindenki megértette volna.
amúgy ez a bettike is nyilván egy fostenger, na nem a békaszája és a molett megjelenése miatt, hanem mert ezt a féleszűnek sosem hívta fel a figyelmét, h honnan kezdődik egy nő, mint fogalom. vivien egy olyan lány, akit guinnessi negatív idő rekord alatt lehet megfektetni, semmi tartás nincs benne. barátnő meg riszpektálta, h milyen ügyesen maszatolt mindenkivel a villában. shame.

SocialWorker 2016.11.22. 10:07:43

@csakolvasok82: igen, és dávid szerintem egyébként is iszonyú komplexusos. biztos a korábbi dagisága miatt is, meg elképzelhető, hogy intim méretei miatt is. egy ilyet odaszúrni pedig... nettó geciség, sőt, gonoszság volt. ott kifejezetten megsajnáltam dávidot... (amúgy be lett festve a haja? mintha sötétebb lenne)

Akasa27 2016.11.22. 10:07:52

@slara: én is ezen filóztam.

Almaka 2016.11.22. 10:09:13

@Drakolder: Szerintem teljesen logikus az érzéseik. Aki kicsit is átlátta a történteket az pontosan tudta, hogy Lórinak esélye sem volt visszatérni így egy biztos kieső helyett kaptak egy potenciális nyertest. Gina beköltözése után pár nappal volt a felező buli, persze hogy nem tetszik nekik, hogy ők már elfáradtak mire Gina még be sem költözött.
Persze szépen hangzik, hogy nem a pénz érdekli őket, de ahogy egyre közelebb kerülnek hozzá, egyre jobban akarják azt a 36 milliót.
Te sem szeretnél olyan munkatársat aki 4 órát dolgozik míg te helyette 12 órát ugyan annyi fizetésért.

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:09:39

@hannamontanna: jaja, most már nem is kell mást írnom, ez motoszkál bennem is :))

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 10:09:49

Üdv mindenkinek, #ostorezablog!
Sacc 2 hónapja olvaslak Titeket,sok kellemes percet okoztatok,amit köszönök!

csakolvasok82 2016.11.22. 10:09:52

@SocialWorker: a BV-ben azt mondta a csaj, hogy zavarták a kamerák. Ezt mondjuk megértem, ha nekem bekameráznák pl. csak az irodámat, az első időben én is biztosan feszengenék, nem még ha az arcomba tolnák.

SocialWorker 2016.11.22. 10:10:47

@ascii: hát meg - nem akarok ebbe nagyon belemenni ,de... - az azért semmit nem jelent, hogy alapállapotában mekkora. na. :D

SocialWorker 2016.11.22. 10:11:20

@csakolvasok82: jó, de vivien se viselkedett természetesen. pedig ő a kamerákhoz hozzá lehet már szokva.

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:12:27

@ascii: hát annyira nem, mert megpedzegette hogy somát miért? Tivyt is elkezdte, de aztán rájött hogy nem mondhat többet, nem döntheti depibe a csajt, csak akkor találkozhatnak a játékosok a kintiekkel ha nem adnak semmilyen infót hogyan tovább, így csak egyetérteni lehet azzal amit csinálnak.

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:13:34

@SocialWorker: Gonoszság volt, mert dávidnak nem is kicsi.

Drakolder 2016.11.22. 10:14:50

@Almaka: Anélkül, hogy meg se ismerték elkezdtek fújni rá, nekem ez ellenszenves. Vetélytársak persze, de ez taktikai szempontból is hülyeség volt. Azzal, hogy Miciék nyitottak felé egy rakás szavazásban melléjük állt, jelrakásban is kedvezett nekik.

agimano 2016.11.22. 10:15:50

@csakolvasok82: elköltözött, mondta, hogy miután bement Vivi, utána költözött oda, és iskolába is elkezdett járni. Én amúgy tudom, hogy hol van az a ház, ahol Betti lakik, felismertem a kapujáról

SocialWorker 2016.11.22. 10:17:50

@Cérnahuszár: hihi. azt mondjuk nemtom, nem szoktam figyelni :P de te ezt honnan...? :P

csakolvasok82 2016.11.22. 10:19:44

@Drakolder: csak Zseri+Gina+Vivi fújt rá.
Zsolti próbált vele beszélgetni, de Vivi hisztizett,
Soma is nyitott volna, de Evelin megtiltotta neki,
Dávid Vivit próbálta jobb belátásra bírni, hogy ne legyen genyó Ginával, adjon neki esélyt. Tivadar Zseri miatt nem nyitott, majd egy héttel később kiesett, utána ő is nyitott.
Atti meg alapból csak Dávid seggében van.
Kétségtelen, hogy Miciék fogadták őt a legjobban, de azért nem mindenki élből utálta és utasította el. Ő is tett azért, hogy most sem szeretik jobban, mint akkor.

csakolvasok82 2016.11.22. 10:20:39

@agimano: akkor valóban kihagytam valamit, mégpedig, hogy elköltözött Vivi beköltözése után. Köszi!

ascii 2016.11.22. 10:21:11

@Almaka: ez mind igaz is lehetne, ha ez a szerencsétlenség tudott volna kezdeni bármit is a helyzeti előnyével, de egy jelentéktelen töltelék szereplő, aki semmit nem képes összerakni fejben, és egy péklapáttal csapnám agyon a hangsúlytalan kvaterkázása végett.

Almaka 2016.11.22. 10:21:28

@Drakolder: Én valahogy megtudom érteni őket, még ha hülyeség is. Ja Mici kezd jó rá is cseszni Gina barátságára.

slara 2016.11.22. 10:21:31

@etikette: tetszett, hogy a retardált Vivi aki amúgy sem tudja, hogy épp hanyadik telet éli, csak pislogott a helyszíntől.

Almaka 2016.11.22. 10:22:50

@ascii: Szerintem pedig képes volt de ezt már leírtam párszor.

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:24:19

@SocialWorker: sokszor vágják be amikor fürdenek a lakók ^^
najóvankukkolóvagyoknaaaa

etikette 2016.11.22. 10:27:07

@agimano: na akkor majd te is odajársz kanoszázni :P hacsak már nem most is ott vagy és onnan írsz! :D

etikette 2016.11.22. 10:30:59

@slara: érdekes volt, ahogy vinnyog, nyöszörög, nyünnyög (hány ilyen szó van még erre) nekem már a hangsúly irritáló, de mindkettőtől (a barinőtől is) és a konverzáció az valami fejedelmi volt:
Vivi: nézel engem ugye? Vivibarátnő: persze, mindig nézlek! Ezt a kupát mire kaptad? :D
Vivi: és most milyen színű a dzsásztin biber haja?
Vivibarátnő: amúgy milyen rúzst használsz a villában?
Tiszta bravó magazin esk.

SocialWorker 2016.11.22. 10:33:08

@Cérnahuszár: olyat lehet, hogy én is láttam... (meg lehet hogy most utána is néztem a dolognak :D) de az bizony nem tűnik nagynak :D

csakolvasok82 2016.11.22. 10:33:28

@etikette: jaj, minden szavad EKG! nézel?ja, kupát mire kaptad? Ha nézi, miért nem tuGGYa?Elképesztő!

Almaka 2016.11.22. 10:33:37

@etikette: De miért mit gondoltál Vivi barátnője egy több diplomás nő?
Én valahogy pont ilyenek képzeltem.

agimano 2016.11.22. 10:34:45

@etikette: igen, minden vágyam összbarizni Bettivel, hátha nekem is adnak valami rúzst, amitől nem tudom összezárni a két ajkamat

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:35:19

@SocialWorker: normál méret, én már láttam kicsit :)
nem akkora mint krisztiáné, az igaz, de krisz nem normál

agimano 2016.11.22. 10:36:07

@Almaka: azt mondta, hogy elkezdett iskolába járni, ha egyetem vagy főiskola lenne, akkor szerintem Vivi is tudná, hogy felvételizett, szóval biztos ő is az érettségit akarja letenni (szerintem)

tvbuzi 2016.11.22. 10:36:41

@SocialWorker: Kb olyan volt mint a "segítség bajban vagyok" című fos műsor meg van még egy ilyesmi

etikette 2016.11.22. 10:36:48

@agimano: :D jajj lol ezt szabadalmaztatni kellene! Piaci rés

SocialWorker 2016.11.22. 10:37:29

@Cérnahuszár: krisztiáné meg nagy??? na, látszik, hogy mennyire nem olyan szemmel nézem a műsort... :D :D (meg mondjuk ebből most más következtetéseket is le tudok vonni, mármint, hogy dávidé normál, de ezt inkább nem részletezem :D)

etikette 2016.11.22. 10:38:32

@Almaka: jajj nem nem krisztusom dehogy. de mondjuk ha nézi és a Vivi a barátnője akkor miért nem mond neki olyanokat hogy figyi a Zsoltira vigyázz, ne nyomulj annyira a Somára mert gáz, reggel már a takaró alatt sminkelj mert alapozó nélkül az arcbőröd olyan mint a mars még a végén rádszáll a náza stb...

SocialWorker 2016.11.22. 10:38:38

@tvbuzi: gyanú árnyékában :DDDD borzalmas volt. és amikor vivien visszatérve azt ecsetelte, hogy milyen gyönyörű volt a betti, akkor kezdtem kételkedni abban, hogy mi ugyanazt láttuk-e?!

csakolvasok82 2016.11.22. 10:39:23

@SocialWorker: akkor beleszólok én is, bár nem telefon. :)
Én tegnap vagy tegnapelőtt néztem meg, direkt a Vivis beszólás után, és ok, valóban nem óriási, de azért szerintem lankadt állapotban az ok kategóriába esik. Bár a lényegi kérdésre, hogy erektált állapotban mekkora, nem fogunk választ kapni, így a méretre vonatkozó megjegyzés/vita szerintem kb. tök értelmetlen, de Vivi agyáig ez nem jutna el.

SocialWorker 2016.11.22. 10:39:44

@etikette: ::DDDDDDDDD
valószínűleg azért, mert náluk a barátság nem ezt jelenti, hanem folytonos hazudozást :D (jaaaaaj olyan gyönyörűűűű volt)

tvbuzi 2016.11.22. 10:40:06

@etikette: és ez szó szerint RÉS

SocialWorker 2016.11.22. 10:40:56

@csakolvasok82: de szépen mondtad :))) amúgy én sose nem is értettem, hogy mit rugóznak emberek más lankadt méretein, hiszen tudjuk (merem használni a többesszámot ), hogy az azért a legritkább esetben mérvadó.

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:43:33

@SocialWorker: háháhá most már sehogy se jövök ebből jól ki :DDD

2016.11.22. 10:43:57

@hereverő heverő: Meg tudná magyarázni Vivi kihívását is: nem bántás - mondaná ő, hanem pont, hogy a barátjáért beáldozza magát, mert őt, mint meleget biztos kiszavazzák a magyar nézők, Micit is mert olyan amilyen, és így szinte biztos, hogy majd Vivi mehet vissza.
Ő egy ilyen önfeláldozó és igazi barát, és ezt ő inkább megteszi Vivi kedvéért és úgymond ha párbajjal is, de feláldozza magát a barátság oltárán, és így Vivi szinte biztos hogyha ezen a párbajon nyer - az ő segítségével természetesen -, akkor benne van a vége játékban.
Az kérdés, hogy ezt akár Vivi akár a többiek elhinnék-e, de neki most nagyon komolyan el kell gondolkodnia, kit hívjon ki és lehet, hogy Vivit látja leggyengébbnek, és ha ki tudja így magyarázni, a kihívását, akkor hősként, önfeláldozó barátként távozhat, vagy "szomorú" bociszemekkel visszamegy a villába és azt mondja, hogy hát ő mindent megpróbált megtenni Viviért, csak a fránya nézők nem úgy gondolták, de arról ő nem tehet.
Megmagyarázta így Vivi kihívását, megmagyarázza már előre, hogyha esetleg őt szavazzák ki, az miért történhet - amit egyébként szerintem semmilyen más kifogással nem tudna megérteni és elfogadni.
Biztos végig gondolja, hogy Dávid, Ati már egyszer visszajött, ők veszélyesek, bízhat abban, hogy Micit a sok Krisztiánozás miatt már nem szeretik.
Én kíváncsi lennék Somáról és Gináról szavazat szempontjából mit gondolhat, illetve arra is, hogy vajon hogy érzi, hogy visszamehet vagy már most tudja, hogy ezt bizony bukta.

Lilith.Inanna.1 2016.11.22. 10:45:49

@SocialWorker: Krisztián még mindig 2 perces pali? :D :D Nincs több kérdésem.

csakolvasok82 2016.11.22. 10:45:58

@etikette: mert ezeket az összefüggéséket, kritikákat a diffúz idegrendszerrel rendelkezők nem értik/látják meg, Vivi és Betty láthatóan pedig az a kategória.

ani58 2016.11.22. 10:46:02

Nem tetszik az hogy Bruti ennyire kimutatja, hogy utálja a melegeket. Rögtön lett követője is. Az hazudik szerény véleményem szerint aki avval kezd, hogy neki nincs baja a melegekkel, de Zsóti önző, meg ilyen meg olyan. A többinek sincs sokkal jobb tulajdonsága, de így burkoltan lehet utálkozni. Egyedül őt tartom ebben a közegben embernek, akár tetszik, akár nem. Dávid sunyi, Ati 0.Gina rosszindulatú, Mici hányadék a bunkó, buta, igénytelen, paraszt Krisztiánnal együtt. Vivi dilis. Úgyhogy már csak átpörgetve nézem ezt az igénytelen szart. Micit és párját a hátam közepére sem kívánom. Első VV lesz, aminek nem várom meg a végét.

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:48:30

@SocialWorker: most már mindegy, ha a fijjúk kibeszélik a csöcsöket akkor hadszóljon
kriszét láttam akcióképesen, természetesen nem a lankadt állapotáról beszélek
dávidé lutri, de az alapállapot normál na
ésnemvagyokkukkolocsakfolytonakufirczukmegy

csakolvasok82 2016.11.22. 10:50:57

@ani58: "Az hazudik szerény véleményem szerint aki avval kezd, hogy neki nincs baja a melegekkel, de Zsóti önző, meg ilyen meg olyan."
Ezt újfent kikérem magamnak!
Nincs bajom sem a homoszexuálisokkal, sem a heteroszexuálisokkal. Mindenki oda teszi a micsodáját, ahova akarja, ha a másik is akarja.
Zsolti akkor is önző, sunyi, beképzelt, rosszindulatú lenne a szememben a tettei miatt, ha ő dugná Micit minden nap háromszor.

Almaka 2016.11.22. 10:51:28

@ani58: Szerintem meg nagyon nincs igazad. Zsolti kívül bárki irigyedet Vivire? Somán konkrétan látszott is, hogy örül Vivi örömének. Zsoltin kívül bárki másik fölé helyezi magát? Zsoltin kivül bárki mondta, hogy ő neki a másikkal szembe milyen intelligenciái vannak? Na had ne fojtassam.

Cérnahuszár 2016.11.22. 10:55:54

@ani58: tudod car az ha valakiről nem lehet negatívat írni-gondolni, mert biztos azért mert utálod a melegeket...
nincs miről beszélni

etikette 2016.11.22. 10:57:50

@ani58: jajj hagyjadmá Brutit, jó gyerek az (meg ki tudja milyen beállítottságú amúgy), megírta a tutit, randa irigy kis dög ez a Zsolti legyen meleg vagy hideg :)

ani58 2016.11.22. 10:58:24

@Almaka: Nem tudom mit nézel, de Zsolti örült, amikor Vivi visszajött boldogan. Elmodta a riportba, hogy a örül a kicsi lány örömének De aki nem akarja meglátni ezeket, nem is fogja. Nekem ez a véleményem, és nem vagyok egyedül.

horee6 2016.11.22. 10:59:26

@ani58: rettenetesen el vagy tévedve. Zsolti egy hisztis, önző, rosszindulatú faszkalap. Szararc. Az, hogy meleg, irreleváns.

SocialWorker 2016.11.22. 11:00:38

@ani58: jaj, úristen, ne csináljuk már. AVVAL (ilyen szó egyébként nincs) kezdeni, hogy nincs baj a melegekkel azért vált indokolttá, mert páran azt feltételezik, hogy szegény igaz ember zsótit azért nem szeretjük mer' az. nem azér'. hanem mert... mert leírtuk már miért. a többinek is vannak görénységei, de most valahogy zsótinak a legtöbb és sajnos visszataszítóan viselkedik a sok színészettel, meg erőltetett röhögéssel meg affektával meg rosszindulatúsággal. én nem tudom, lehet, hogy van olyan dolog, ami a melegségéből fakad, de nem azért nem fogom azokat a dolgokat kedvelni benne. hanem mert azt másban sem kedvelem, kedvelném. ennyi. szerintem el lehet fogadni, hogy van akinek nem szimpi zsolti viselkedése. melegség ide vagy oda.

Almaka 2016.11.22. 11:01:13

@ani58: Persze miután 2 napig a rinyált mást már nem tudott tenni csak elfogadni. Baromira nem volt őszinte.

SocialWorker 2016.11.22. 11:02:44

@Almaka: jaj, ezt jó, hogy mondod, én is pont ezt mondtam tegnap. somi először volt cuki számomra, tényleg őszintén örült vivi örömének. de valószínűleg csak azért, mert neki sincs (ahogy senki másnak e föld kerekén) olyan fontos személy az életében, mint zsótikának. :))))

SocialWorker 2016.11.22. 11:03:51

@horee6: ja! ez a jó szó (mióta keresem már...), hogy IRRELEVÁNS

Almaka 2016.11.22. 11:04:51

@SocialWorker: Igen ezt tegnap én is írtam, hogy nem kedvelem Somát de ez nagyon szimpi volt tőle. Plusz telefonbeszélgetésnél is ő volt az egyedüli aki lemondott a korábbi hívás miatt a családi beszélgetésről.

csakolvasok82 2016.11.22. 11:08:14

@SocialWorker: ja, a riportban mondta, hogy nagy kő esett le a szívéről, mert látta, hogy Vivi feltöltődve érkezett vissza. Kár, hogy a mimikája nem ezt mutatta, de amúgy szép duma volt.
Szemtől szemben pedig éppen csak moderálni tudta magát, nem ő volt az, aki a legjobban örömködött Vivi örömét látva.

horee6 2016.11.22. 11:12:22

@ani58: persze, előtte meg játszotta a hattyú halálát. Ez ugyanaz a szitu, mint amikor szavazáson kibaszarintották a sufniból. Mikor ő adta le a szavazatát, gyakorlatilag már eldőlt, hogy ki kell költöznie. Erre volt pofája azt benyögni, hogy úriember lesz, nem szavaz magára. Az a helyzet, ha kicsit is belátó lett volna, vagy úriember, akkor hagyja ezt a sufnis dolgot Miciékre, mert azzal MINDENKI jobban járt volna, csak neki kellett volna kibírnia néhány napot. De nem, beleállt a konfliktusba, amit nem nyerhetett meg. A nagy stratéga. Eszem-faszom. Utálom az ilyen "mártírokat".

SocialWorker 2016.11.22. 11:12:55

@csakolvasok82: és még elvárta volna, hogy vivien vele sírjon egész éjszaka. persze az igaz, hogy vivien viselkedése sem volt baráthoz méltó, na de kit akarnak becsapni? nyilván nem barátság ez.

SocialWorker 2016.11.22. 11:14:42

@horee6: sajnos annál azért egy picit kevesebb az esze, mint amennyit tulajdonít magának :))) így meg sikerült is gyönyörűségesen eltaktikáznia magát. :)) szóval... azt akarom ezzel mondani... hogy sokan vannak, akik intelligenciahányadosáról Ő AZ, aki csak álmodik, na :)

ani58 2016.11.22. 11:16:38

@SocialWorker: Avval szó igen is van, avval,azzal, mindkettő használatos. Más. Pont rácáfolsz arra, amit írtam. Zsolti feminim típusú meleg. Ez a magatartása belülről fakad, sértődékeny, nyilván rengeteg ellenállásba ütközik élete során. De túlzásnak ítélem a vele szembeni utálatot. Lehet azt írni, hogy nincs igazam, meg rosszul látom. Szerintem meg nem.

Berborosz 2016.11.22. 11:20:28

@ani58: @horee6: Ugyanazt a műsort nézzük, de mást-mást látunk.
Ezt tanultam meg a hogyvolt kommentekből.

MacákékIcukája 2016.11.22. 11:20:49

gyerekek ne vicceljetek mar, meg van mondva a kulsosoknek h nem avatkozhatnak bele a jatek menetebe tanacsokkal. Nyolcadik evad vazze, ti mit neztek?
Johogy csak a kibaszott ruzsrol beszelnek meg arrol h melyik pasi hogyan nez ki, a tobbi meg van tiltva nekik. Raadasul sztem minimum 1 orat volt ott Vivi es mi ebbol kaptunk 10 perces vagott anyagot - komolyan neha nem ertem a logikatokat.

csakolvasok82 2016.11.22. 11:21:00

Milyen feladatok voltak a Zsolti-Vivi szerkesztőség alatt?
1. Vakon bálózók - uncsi
2. Emlékek útja - féluncsi
3. legszexisebb lakó - uncsi
4. sötétben öltözködős - elment
Ebből az első kettő Zsolti ötlete, a második kettő Vivi ötlete volt. Lehet, hogy Zsolti buzgóbb volt, de ezek szerint Vivi kreatívabb? Akkor mégis csak ő érdemelte meg a kinti programot.
Vagy nagyon kihagytam valami feladatot...

Almaka 2016.11.22. 11:22:02

@ani58: Normális nő sem viselkedik így.

SocialWorker 2016.11.22. 11:22:55

@ani58: figyelj, nem azzal van a baj, ahogy látod, hanem azzal, hogy meg akarod magyarázni, hogy más miért látja hogy. :) ha én azt mondom, hogy nem azért, mert meleg (hogy előre megóvjam magam a tiédhez hasonló elméletektől ), akkor tényleg nem. hanem egyszerűen a személyiségjegyei miatt. tehát nyugodtan tessék bármit gondolni, szabad. csak valótlant állítani mások gondolatairól nem annyira menő.
oké, az avvalban lehet igazad van és csak az én szememet zavarja nagyon, hiszen ez az AZ szó ragozott változata lenne. av szó meg szerintem nincs. lehet, hogy csak nagyon kötekedni akartam. mea culpa.

csakolvasok82 2016.11.22. 11:23:53

@Almaka: egyébként Patrik a csaj a kapcsolatban, azt mondta a babás héten, hogy jó anya lenne Patrikból.

Almaka 2016.11.22. 11:24:18

@csakolvasok82: Sorsot húztak és mindenkinek volt 25% esélye és így Vivi nyert nem kell ezt túlmagyarázni. Dávid, Ati, Zsoltinak nem kedvezett a szerencse és ennyi.

SocialWorker 2016.11.22. 11:25:03

@csakolvasok82: szerintem a vakon bálozók meg a sötétben öltözködés az egyazon feladathoz tartozott. mármint a vakon bálozás része volt az arra való felkészülés. érted. és az zsóti ötlete vót.

Almaka 2016.11.22. 11:25:08

@csakolvasok82: Látod engem pl ez sem érdekel, ebből is látszik, hogy nem a melegekkel van bajom.

SocialWorker 2016.11.22. 11:26:06

@csakolvasok82: ilyen meg amúgy nincsen a melegeknél, hogy ki a csaj és ki a pasi. férfiaknál nyilván mindkettő pasi. aktív és passzív fél van, de ebbe most nem mennék bele.

horee6 2016.11.22. 11:27:21

@Berber Oroszlán: az egy dolog, hogy ugyanazt másként értelmezzük, de nekem ne akarja egy vadidegen megmagyarázni, hogy azért rühellem Zsoltit, mert meleg.

horee6 2016.11.22. 11:29:39

@Almaka: Normális EMBER nem viselkedik így.

Sanda.Ipse 2016.11.22. 11:34:55

@ani58: Sajnos Zsolt dobja fel a magas labdát a kommentelőknek azzal, hogy állandóan kihangsúlyozza a szexuális irányultságát. Mondom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem látom Zsoltot gonoszabbnak, roszzindulatúbbnak a többieknél, de pl. nem kéne érvnek használnia a nemi identitását arra, hogy szerinte az elegendő indok, hogy megnyerje a fődíjat.
Hívja ki Dávidot, potyogjon ki Dudással együtt és menjen szépen haza, mert tényleg már kezd túltengeni a negatívum irányába. Krisztián párbaja után a gerlepár azért fogadta be Ginát, mert akkoriban más sem volt, aki mellettük állt volna a villalakók közül.

Akasa27 2016.11.22. 11:36:03

@Almaka: normális nő nem megy be a villába.:)

csakolvasok82 2016.11.22. 11:36:58

@Almaka: nem túlmagyarázásnak szántam, csak kb. arra reflektálva, hogy Zsolti ezt is felhozta, hogy ő mennyire megérdemelte volna, mert ő vitte a prímet a munka során (nem ezekkel a szavakkal persze). Engem sem érdekelt, hogy ki hordja a nadrágot, reflektálásként írtam, hogy Zsolt feminin.
@SocialWorker: én úgy emlékszem, azt mondta Zsolti a riportban, hogy Vivi találta ki a sötétben öltözés, sminkelést, de az én memóriám sem csalhatatlan, így lehet, hogy nem.
Férfiaknál biológiailag biztosan mindkettő pasi, ennyit még én is tudok, szerepekre gondoltam, de akkor legyen aktív-passzív, bánom is én. De azért mea culpa, hogy milyen tudatlan vagyok (nincsenek közeli meleg ismerőseim).

csincsilla72 2016.11.22. 11:38:23

@ani58: Zsolti egy érzelmileg sérült, nagyon torzult lélekkel élő ember. A nemi irányultságától teljesen függetlenül. Kérkedik az intelligenciájával, kompromisszumkészség sehol, taktikai érzék sehol. A melegkártyát állandóan előrángatja, pedig a kutya sem foglalkozna vele. Hisztizik, irigy, az állítólagos barátokra is.
A sufniügy végleg megpecsételte a sorsát. Messze nem olyan okos, mint amilyennek képzeli magát. Soma az egyetlen, akinek őszinte volt az öröme Vivivel kapcsolatban. Nem a kedvencem, de sokkal szerethetőbb, mint Zsolti.

Akasa27 2016.11.22. 11:39:52

@SocialWorker: ha jól emlékszem, az azval ból lett azzal. hasonult vagy mittomén.
de nem is ez a lényeg. zsóti egy mártírgeccci és kész. :)

horee6 2016.11.22. 11:40:12

@SocialWorker: Az a sufnis sztori tökéletes öngól volt. Nálam onnantól van lejtőn a gyerek. Ha azt Krisztiánék kérésére átengedi, még kifelé is szimpatikus lett volna, a villában meg tényleg ő lett volna a jó fej. De nem, az utolsó pillanatig keresztbe akart tenni nekik, ez kifelé sem volt túl szimpatikus, bent meg kb onnantól kritikusabb vele a társaságnak az a fele, akikkel egyébként jóban van. Well done!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.22. 11:42:07

@csincsilla72: Szerintem ebben a társaságban ő okosnak számít, de nem bölcs, és nem tudja az érzelmeit kordában tartani.

SocialWorker 2016.11.22. 11:43:14

@Akasa27: hihihihi :D az már majdnem olyan mint a csicskageccccciiii

Almaka 2016.11.22. 11:43:19

@csincsilla72: Mondjuk én már sokkal előbb kíváncsi lettem volna arra, hogy milyen ha nem aludhat külön és nincs meg az a plusz számára, hogy kipihenheti magát. Nagy hülyeség volt sufnit ennyire elengedni a játékosoknak.

SocialWorker 2016.11.22. 11:44:14

@csincsilla72: tökéletesen összefoglaltad az én véleményem is, köszi. ahogy itt szokás mondani: EKG :)))

SocialWorker 2016.11.22. 11:45:35

@csakolvasok82: jójó, bocsesz, nem kioktatás akart lenni, csak azt akartam ezzel mondani, hogy nincs ilyen náluk, hogy akkor te leszel a fiú én meg a lány. más alapon dől el ez.

csincsilla72 2016.11.22. 11:46:38

@VV Erőlegény: Nem buta, csak nagyon labilis. Viszont intelligenciával kérkedni..... nagyon gáz. Mert pont az ellenkezőjét szűrheted le belőle.:-)
@Almaka: Én is! Sokkal előbb megtört volna. Nyilván pontosan tisztában van azzal, mennyire zavaró a többieknek a két dugóbajnok, ennek ellenére ragaszkodik a sufnihoz. Kiváló empatikus készségekről téve tanúságot.

SocialWorker 2016.11.22. 11:46:50

@horee6: szerintem primitivi kiesése is vízválasztó volt. én onnan datálom, hogy kicsit a többiek is nyíltabban mernek zsolti ellen menni. amit ő persze nehezményez, hogy korábban miért nem mondta soha senki... mondjuk ezt annyira én sem értem, de nem bánom, hogy végül így alakult.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 11:47:11

akkor kijelenthetjük, hogy ezt a szériát Dávid nyeri

Sanda.Ipse 2016.11.22. 11:48:43

Az senkinek sem tűnt fel, hogy Krisztián azzal érvelt, hogy azért érdemli meg a fődíjat, mert ő odatette magát. Mire gondolhatott?

SocialWorker 2016.11.22. 11:48:49

@csincsilla72: nekem egyébként az is fura volt, hogy mennyire figyelmen kívül hagyták dávid ötletét, hogy legyen két nap a kárszeg házaspáré, kettő az övék. pedig ez már nekem is eszembe jutott, hogy így miért nem lehet? mindenki nyerne, két napot meg csak kibírnának azok is töcskölés nélkül, amazok meg a hálóban/nappaliban. kicsit mintha mindkét fél élvezné ezt az állandó harcot a sufnin. ez az érzésem.

horee6 2016.11.22. 11:49:42

@csincsilla72: tuti sérült a srác. A másik, amit nem szeretek vele kapcsolatban, az a meleg kártya rendszeres kijátszása. Ha azt várja el - jogosan - hogy ugyanúgy bánjanak vele, mint egy heteroval, ne hánytorgassák a nemi identitását, akkor ő se éljen vissza vele. Nem egy vitában, jött elő, hogy persze, azért van ez, mert ő meleg. A lóvéval kapcsolatban is elhangzott ez érvként. Én meglehetősen polkorrekt embernek tartom magam, de ha észreveszem, szándékosan hogy erre apellálva akarnak belőlem pozitív reakciót kiváltani, akkor nagyon gyorsan kinyílik a bicska a zsebemben. Zsoltinál megtörtént ez.

Almaka 2016.11.22. 11:50:09

@csincsilla72: Aki okos arról tudja a környezete, hogy az és nem kell bizonygatnia. Dávid pl soha nem dicsekedett azzal milyen okos, még bent és kint a többség annak tartja.
Igen, és a korábbi szériákban oda jártak taktikázni, na most az sincs, mert sufnit valaki mindig kisajátítja.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 11:50:09

@SocialWorker: de van, hogy ne lenne
van aki csak fiú szerepet vállal a kapcsolatban, van aki csak lányt és van olyan aki identitását az aktuális párjától teszi függővé

Verka5 2016.11.22. 11:53:20

@slara:csak forgatási helyszín. Nekem sem volt hiteles. Vivi is rácsodálkozott.

ascii 2016.11.22. 11:53:26

@SocialWorker: nincs most igazad, nálunk az alföldön teljesen helyesen használt változat:
valasz.hu/kultura/azzal-avval-ezzel-evvel-110473

Almaka 2016.11.22. 11:54:44

@Sanda.Ipse: Talán a párbajra vagy hogy kiállt Gina, Zseri mellett amikor Tivy szidta vagy csak szavakat dobálta, és azt sem tudta mit akar mondani :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.22. 11:55:15

@ani58: Szerintem Zsoltinak minden esélye meg lett volna, hogy a közvélemény felé pozitívabb megítélésbe hozza a melegekkel szembeni előítélet mértékét, azaz egy kicsit mérsékelje az előítéletet. Kezdetben voltak is ilyen irányú tendenciák, pl. a bennlakó heterók pikk-pakk teljesen elfogadták őt a másságával együtt, amibe belejátszott, hogy ő nem csinált titkot a nemi irányultságából, és ügyesen kezelte ezt a témát a kezdetben, viszont időnként már a játék kezdeti fázisában is megfeledkezett a szerepéről és ilyenkor abszolút túljátszotta azt, mostanában pedig teljesen vakon van ebből a szempontból is.... Na ez viszont en block egyáltalán nem használ a melegek megítélésének, sőt kifejezetten káros... Szerintem ez egyértelműen a Zsolti felelőssége, hiszen ő bevallva, nem bevallva egyfajta "másságelfogadásitiszteletbelinagykövetként" is vonult a villába, és ezt akkor is így gondolnám, ha meleg lennék.

SocialWorker 2016.11.22. 11:55:18

@mindenkinyugodjonleapicsába: erdelyiganumedesz.blogspot.hu/2013/02/noi-es-ferfiszerepek-melegeknel.html

egy ilyet találtam hirtelen. azt akartam csak mondani igazából, hogy így kifejezetten nincs ez meg, hogy te a fiú én a lány, hanem - ahogy az írásból is kiderül - inkább csak aszerint, hogy érzékenyebb, kevésbé érzékeny, dominánsabb, kevésbé domináns, satöbbi. ahogy egy heteró kapcsolatban is. na.

SocialWorker 2016.11.22. 11:56:59

@ascii: oké, utána már írtam is, hogy valószínűleg csak az én szememet báncsa. de így vagyok én az "eszek, iszok, alszok" ikesekkel is. azért is mindig javítgatok. tudom, idegesítő egy perszóna vagyok :)))

antonov 2016.11.22. 11:57:30

sokáig én is Zsótira fogadtam, de most már Dávid az esélyes... ő a legkevésbé idegesítő

horee6 2016.11.22. 11:57:45

@Sanda.Ipse: Krisztián egy primitív ösztönlény. Gondolom azt véli teljesítménynek, hogy rendszeresen reszeli Micit, beleáll a konfliktusokba, csinálja a műsort. Ezért "jár" a a lóvé.

SocialWorker 2016.11.22. 11:58:40

@VV Erőlegény: jól látod szerintem, én is ezt gondolom. sokszor írtam, hogy én is ezt vártam volna tőle, ahogy evelintől is a cigányság kapcsán. ehelyett sajnos mindketten erősítették az előítéleteket, pedig nem volt rá szükség már... kár.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 11:58:45

@SocialWorker: nem, mert a dominanciát nem lehet összekeverni a szexuális szerepekkel (aktív-passzív) , a hetero kapcsolatokban is van nő, férfi és biszexuális
ugyanúgy itt is létezik ez, csak picit bonyolultabb :)
de mindjárt elolvasom mit találtál

MosóMaca 2016.11.22. 11:58:56

Üdv Mindenkinek! Nem lehet, hogy azért feledkezünk el rendre Krisztián védettségéről, mert nem igazán hordja a lila kendőt? (mondjuk csak háttérzajnak megy nálam a VV néha, lehet nem vagyok elég figyelmes) Ha így van, akkor azért lehet még csavarni a sztorin.

Almaka 2016.11.22. 12:00:37

@MosóMaca: Lehet bár én őszintén szinte soha senkin nem látom.

SocialWorker 2016.11.22. 12:00:55

@mindenkinyugodjonleapicsába: igen, de ez meg természetes szerintem. nyilván minden kapcsolatban megvannak ezek a dolgok, csak meleg férfiaknál ne mondjuk már azt, hogy ő a lány szerepet tölti be, amaz meg a fiút. szerintem egyről beszélünk, csak félreértjük egymást :)

SocialWorker 2016.11.22. 12:01:33

@MosóMaca: mondasz valamit, most ha belegondolok én se nagyon láttam rajta a lila kendőt.

horee6 2016.11.22. 12:03:25

@SocialWorker: Valószínűleg. Abban a brigádban Zsolti volt az "ész" Primitivy az "erő". Nem a szó szerinti izomerő, hanem aki a nagypofájúságával, agresszivitásával a vélt nagy népszerűségével erőt mutatott. Zsolti meg kezdetben néha igen frappánsan osztott ki embereket. Aztán Primitivy kizúgott a málnásba, Zsoltika meg totálisan elvesztette a fonalat.

Kosztarika 2016.11.22. 12:04:09

@csincsilla72:
Igen, Zsolt egy sérült ember és én ezért inkább sajnálom, mint elítélem.
Amiken keresztülment már kisgyerekként, az a szeretetlenség, eltaszitottság, alkesz anya stb. nyilván mely nyomokat hagyott benne.
Ezért nem ítélkezem, azzal együtt sem, hogy az általatok elmondott jellemzéssell nagyrészt egyetértek.
( ""Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!... "")

Ami zavar, az az, hogy mintha csak az ő hibáit vennétek észre.
Pl. Krisztián nem zavar senkit?
Felsőbbrendűnek képzeli magát csak azért mert férfi. Majd ő megmondja, hogy ki mikor mehet a sufniba és ő az, akinek nincs ellenfele a villában. (szerinte) Az agresszív megnyilvánulásait már nem is említem.
Minden villalakónak vannak jó és rossz tulajdonságai... kezeljük őket egyformán, ha már muszáj a nyelvünket köszörülni rajtuk. :)

Berborosz 2016.11.22. 12:04:55

@ascii: Ezmiatt nem érdemes vitatkozni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.22. 12:04:59

@SocialWorker: Azért úgy gondolom, hogy a mi felelősségünk viszont az, hogy megpróbáljuk valahogy nem észrevenni ezeket a negatívumokat, illetve a pozitívumokat a negatívumok nélkül is valahogy értékelni. Nekem ez Zsolt esetében azért elképzelhető, mert egyrészt nála sok a pozitívum, másrészt tudom a háttérműsorokból, hogy nem igazán volt szülőszobája, szóval őt valóban az való világ nevelte ilyenné. A romák vonatkozásában Kárszegi Mester is javított valamit a megítélésen. Evelin szegény teljesen elszúrta a műsort ebből a szempontból is...

Akasa27 2016.11.22. 12:06:14

@ascii: én is ezt mondtam, csak nem tudok ilyen szépen fogalmazni.:)

horee6 2016.11.22. 12:07:42

@Kosztarika: Igazad van. Krisztián egy középkori ősember, kb azzal az IQ-val és EQ-val. Szerintem ezeket mindenki látja, hiszen szinte leesnek a képernyőről. Zsoltin azért kezdtünk el vitatkozni, mert előjött, hogy a melegsége az, ami meghatározza a hozzáállásunkat.

Akasa27 2016.11.22. 12:07:55

@SocialWorker: onnan plagizáltam......új szót alkottam. :)))))))))
és milyen büszke vagyok rá! :))))))))))))))))))))

Almaka 2016.11.22. 12:08:58

@Kosztarika: Erre én tegnap írtam, hogy idei szériában mintha csak ilyen sérültek lennének. Elég csak Lórira gondolni akinek ott a down szindrómás testvére, vagy Gina is félárva már ilyen fiatalon vagy Zseri szüleinek a válása menyire kicsinálta ha egy Tivytől vár szeretett.
Mindenkinek megvan a maga keresztje.

SocialWorker 2016.11.22. 12:09:28

@Kosztarika: dehogynem vesszük észre. krisztián is katasztrófa, mondtam már, hogy én nőként sikítva menekülnék előle. csak valahogy most zsóti került előtérbe, nyilván a közelgő párbaj miatt. őszintén én már szinte mindegyiktől rosszul vagyok :D

SocialWorker 2016.11.22. 12:10:11

@Akasa27: joggal, teszem hozzá. :)))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 12:11:04

@Kosztarika: miért kellene őket egyformán kezelni?
nem egyformák
ahogy mi idekint sem
mindenkit más negatív tulajdonság zavar jobban
zsolti sokszor aljas és sunyi
krisztián sokkal egyenesebb

Almaka 2016.11.22. 12:11:21

@Kosztarika: Krisztián nem mondja azt, hogy őt azért bántják mert cigány tudod ez a különbség amit te nem értesz vagy nem akarsz megérteni.

horee6 2016.11.22. 12:12:32

@Kosztarika: meg nyilván mindenkiben van jó és rossz jellemvonás is. Annak ellenére, milyen hímsoviniszta, Krisztián többször is megvédte a lányokat, amikor valaki ordenáré módon beszélt velük. Aztán a következő alkalommal meg úgy viselkedett Micivel, mintha az a tulajdona lenne. Néha rohadt agresszív, máskor meg tök nyugodtan tud vitatkozni, és - meglepetés - egész összeszedetten érvelni. De a többiekkel ugyanez a helyzet.

SocialWorker 2016.11.22. 12:12:32

@VV Erőlegény: no offense, de zsolti esetében mi a sok pozitívum? eleinte lehet, hogy én is láttam valamit, de mostanra számomra szörnyen negatív. már a barátjának mondott viviennel is gusztustalanul viselkedik sokszor. kár érte tényleg, de egyszerűen már nem tudom kedvelni...

Plüsscukor 2016.11.22. 12:13:24

Feltöltötte a szeretetskálámat - Vivi

A kibeszélős résznél, hogy ki mit kezdene a pénzzel, az volt az érzésem, hogy vv helyett az El Camino.n kellett volna reszt venniük a lakóknak. Ha már szinte egyiküknek sem a pénz fontos, hanem az odavezető út.
Ja, hogy akkor nem lett volna nekik 3-4 hónapon keresztül ingyenpia, ingyenkaja, ingyencigi, tivornya... :)

ficekence 2016.11.22. 12:15:37

@panamcat: Hát ez az!! Nem szeretném a finalisták között látni, mert nem dolgozott meg érte. Viszont tiszteletben tartom a véleményed, mert nem szeretnék több szót vesztegetni erre az emberre. :)

horee6 2016.11.22. 12:15:55

@Plüsscukor: Bizony. Az a jelenet kb olyan volt, mintha ott kellett volna kampányolniuk a szavazatokért. Elég szánalmas volt.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 12:16:47

@SocialWorker: ezt én is így látom
és úgy tűnik, hogy a "sok pozitívum" csak beetetés volt, hogy megszerettesse magát, hogy aztán talán könnyebben lenyomja magát a többiek torkán

Plüsscukor 2016.11.22. 12:16:49

@SocialWorker: Nekem már nem is kell semmit írni, mert leírtad tökéletesen, amit gondolok.

Kosztarika 2016.11.22. 12:17:24

Óriási szerencséje van szerintem Micinek, hogy összejött Krisztiánnal. Nem azért mert aranyat érő pasi (sőt), nem is azért mert naponta többször megkapja a betevőt, hanem azért mert így nincs túl sok ideje megmutatni magát. Ergo az igazi énje, amit a játék elején megvillantott nem tört felszínre. Szerencsénkre.. mert szvsz sokkal rosszabb lett volna bárkinél.

Kosztarika 2016.11.22. 12:19:57

@mindenkinyugodjonleapicsába:
Igen, ezt nevezik tükör effektusnak.
Nem véletlen, hogy kit mi zavar jobban.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 12:21:40

@Kosztarika: igen, ebben teljesen igazad van
különben már őt is annyira utálnák nagyon sokan mint zsoltit
mert bár más negatív tulajdonságokkal rendelkeznek, hányinger mind a kettő

Kosztarika 2016.11.22. 12:26:56

@mindenkinyugodjonleapicsába:
"Előfordul, hogy úgy érezzük összeesküdött ellenünk a világ, balul sülnek el a dolgok és ilyenkor tucatjával kerülünk olyan emberekkel kapcsolatba, akik végtelenül idegesítenek bennünket, társaságuk sérti a köreinket, mondanivalójuk bosszúságot vált ki belőlünk. Bármennyire is hihetetlen, a másokban fellelhető azon tulajdonságok, melyek negatív érzelmeket hoznak elő lelkünkben, bizony tükröt állítanak elénk. Olyan tükröt, melyben megnézhetjük saját magunkat…"

ficekence 2016.11.22. 12:27:01

@ascii: Minden szavaddal egyetértek. Hihetetlennek tartom, hogy még mindig bent van a villában , de ilyen ez a játék, minden szériában eljutott egy tuja a fináléba. A játékosok még mindig nem tanulnak. Persze kintről könnyű. :)

hereverő heverő 2016.11.22. 12:31:58

Jesszus mennyi komment barátaim ! Ezt én most mind olvassam vissza ? Hát 2 órára nem lehet titeket magatokra hagyni ?

ficekence 2016.11.22. 12:34:53

@Kosztarika: Pont így látom én is. Kezdettől fogva nem kedvelem, de amit most csinál az is ugyanolyan visszataszító számomra.

plüssnyuszi 2016.11.22. 12:40:46

@Plüsscukor: szia tesó :-) asszem az agyamra ment a vv: az ingyencigit ingyengecinek olvastam :-) mondjuk ez Mici esetében lehet érdekes :-)

plüssnyuszi 2016.11.22. 12:40:46

@Plüsscukor: szia tesó :-) asszem az agyamra ment a vv: az ingyencigit ingyengecinek olvastam :-) mondjuk ez Mici esetében lehet érdekes :-)

hereverő heverő 2016.11.22. 12:54:10

@Kosztarika: Ez azért nem mindig van így. Engem az a farok Tivadar irritált leginkább, pedig mindenki megmondhatja, én aztán tényleg nem vagyok sem erőszakos, sem hangos, ellenben szellemes és olyan IQm van amiről mások csak álmodhatnak.

SocialWorker 2016.11.22. 12:58:40

na én elpályáztam. további jó kommentelgetést! császtok!

hereverő heverő 2016.11.22. 13:03:40

@SocialWorker: Szia, további kellemes napocskát AVVAL akivel szeretnéd.

hereverő heverő 2016.11.22. 13:05:17

@ascii: MókIca !!! TANKHAJÓÓÓÓT !!!
:)))

verkli 2016.11.22. 13:14:38

@Kosztarika: Hahaha, ezt magamra varratom a horoszkóp meg a ribancrendszám mellé.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 13:16:43

@Kosztarika: szerintem ez nem így van
attól mert felismerek egy tulajdonságot még nem feltétlenül rendelkezem vele
az pedig az én értékrendemtől függ, hogy ezt pozitív vagy negatív dologként ítélem meg

Kosztarika 2016.11.22. 13:18:22

@verkli:
Ha van elég hely, rajta!
De varrógépel!! :P

Kosztarika 2016.11.22. 13:19:12

@Kosztarika:
VarrógéPPel természetesen:)

hereverő heverő 2016.11.22. 13:19:36

@mindenkinyugodjonleapicsába: Naugye ! Neked is IQd van ! Én már kikezeltettem, és most már jó szűk vagyok amúgy.

panamcat 2016.11.22. 13:20:08

Zsolti majd kijön vasárnap, lehiggad, megnézi magát kívülről, elolvassa kommenteket, és talán! rendbeszedi az egóját. Egyszerűen túltaktikázta magát, pont, mint Lóri és visszanyalt a fagyi.
Amúgy kitérve az intelligenciára, nem értem, hogy ennyi kreativitással (az elvitathatatlan), ami benne van, hogy nem tudott boldogulni az életben?

Kosztarika 2016.11.22. 13:22:20

@mindenkinyugodjonleapicsába:
Nyilván nem minden esetben működik így és nem én találtam ki. :)
Minden szabály alól van kivétel, amit ugye nem lehet megb@szni, mert szaporodik. :D

terjőke kígyószisz 2016.11.22. 13:28:22

@SocialWorker:
Zsoltit "sajnálom egyébként, mert eleinte nagyon szimpi volt nekem, de sajnos kiderült, hogy az csak álca volt. kicsit ugyanúgy voltam vele, mint evelinnel. bíztam benne, hogy kicsit halványítja a sztereotípiákat, előítéleteket, de sajnos - épp úgy, mint evelin -, inkább erősítette azokat"

Egyetértek, egy kiegészítéssel: ezek már nem előítéletek, hanem pontosan a fentiek miatt "utóítéeltek", vagyis tapasztalatok.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.11.22. 13:31:46

@ani58: "Nem tetszik az hogy Bruti ennyire kimutatja, hogy utálja a melegeket."

Ennél nagyobb tévedésben nem is lehetnél. Egyáltalán nem utálom a melegeket, sőt még külön szimpatikus, ha valaki fel is vállalja. De az engedtessék már meg, hogy nemi hovatartozásától függetlenül eldönthessem, szimpatizálok vele, vagy nem. Zsóti szerintem egy manipulatív sunyi geci, ráadásul elég átlátszó is. Pont.

hereverő heverő 2016.11.22. 13:35:21

@Bruti: ha átlátszó, akkor az csak prosztataváladék. Nézesd meg urológussal, akár sunyi akár nem.

Akasa27 2016.11.22. 13:45:58

@Almaka: nekem három is....mármint kereszt.....

Akasa27 2016.11.22. 13:47:23

@panamcat: valószínűleg a "zéletben" is ilyen jó természete van....

hereverő heverő 2016.11.22. 13:52:12

@mindenkinyugodjonleapicsába: Ebben én nem adhatok tanácsot. Ráadásul nem is igazán értem a kontextust.

terjőke kígyószisz 2016.11.22. 13:52:23

@SocialWorker: Zsolti is bunkón élcelődött rajta, amikor Vivivel meglesték fürdés közben Dávidot. Az a szöveg arról, hogy neki milyen szép feje van, milyen okos, és még az isten is megáldotta a méreteivel gyomorforgató volt.

Sanda.Ipse 2016.11.22. 13:53:35

@Bruti: Intézetben nevelkedve, megfelelő szülői minta nélkül nehéz lehet olyan kiváló jellemre szert tenni, ami ezek szerint a többi villalakónak sajátja:)

csakolvasok82 2016.11.22. 13:54:37

@hereverő heverő: D :D :D hogy dől belőled ennyi hülyeség?

csakolvasok82 2016.11.22. 13:56:40

@Sanda.Ipse: nehéz lehet, de nem lehetetlen, sőőőt. Amúgy, ha valaki családban nő fel, attól még nem biztos, hogy megfelelő szülői mintát lát.

hereverő heverő 2016.11.22. 14:01:52

@csakolvasok82: De most őszintén, erre a kérdésre hogyan válaszolhatnék ? Nem tudom. Pedig tudok én komoly is lenni, de az olyan ... Ha sok vagyok, csak szóljatok.

hereverő heverő 2016.11.22. 14:05:14

@csakolvasok82: Hogy ne menjünk messzire, itt van mindjárt Ostorezapapagájcsicskageci Tivadar.

@mindenkinyugodjonleapicsába: De igen, már én is nézem a kamerát miközben ujjaznak.

csakolvasok82 2016.11.22. 14:06:12

@hereverő heverő: Neeeeeem vagy sok, dehogyis, teljesen komolyan, én nagyon jókat mulatok, bóknak szántam, amit írtam. És csak irigykedem, hogy nincs nekem nincs ilyen jó humorom.

hereverő heverő 2016.11.22. 14:08:59

@csakolvasok82: Köszönöm. Őszintén. És biztos, hogy neked is rendkívül jó humorod van, csak máshogyan.
Ahogy Karinthy mondta: a humorban nem ismerek tréfát.

csakolvasok82 2016.11.22. 14:12:47

@hereverő heverő: :D Tivadarról jut eszembe, hogy anyukám Tivadar fan lett, de csak titkosan, mert hétvégén erre kaptam fel a fejem, amikor meglátogattam:

"Mi van TV?!"

Be akarta kapcsolni a tv-t, de szerintem rossz sorrendben nyomta meg a gombokat, így nem kapcsolt be elsőre.
Én meg szakadtam a nevetéstől, szegény nem értette, hogy miért nevettem ki.
De hát, hogy magyarázzam el neki Tivadart? Főleg fuldokló nevetés közben...

hereverő heverő 2016.11.22. 14:19:32

@csakolvasok82: Jaj szegény anyukád, ne deragod.. deragad..dadogáld le azzal, hogy egy ilyen Tivadart elviselni lenne képes, nemhogy fan legyen :)))
Bárki aki Tivi szemébe néz láthatja benn a szürkén gomolygó nedves ködöt.

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 14:25:33

Sziasztokk,legyetek üdvözölve- csak ha szabad,ha nem,minden töröltessék

hereverő heverő 2016.11.22. 14:27:38

@Kutyabenge vakarék: Te is légy üdvözölve. Miért ne lenne szabad ? Kicsit így olyan volt, mint Füles a Micimackóban :))

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 14:29:03

Sztem Atti hívattatik ki,s ott is marad. Zsolti és Mici közt dől el minden.

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 14:33:13

@hereverő heverő: kartárs,bejelentkeztem,reménnyel telve,csak sskk nem lett válasz. Ami ilyen okos/kreatív/vicces/emberközpontú/ostorosbandától: reális. ;)

É2I 2016.11.22. 14:38:06

Már sokan említettétek, hogy a sittes nem viseli mindig a lila kendőt, nekem is így rémlik.

Erre lehetne az rtl válasza, hogy "Brácsókám, ha neked nem kell, akkor tedd is le most azonnal; szerdán már vihet is téged a zsóti, ha akar!" --- oszt, kalap. (Kivi lennék a pofázmányára...;)

É2I 2016.11.22. 14:42:01

@Sanda.Ipse: Teljesen más, de jó pár otthonban felnőtt embert ismerek és egyik sem ilyen egoista marha.

csakolvasok82 2016.11.22. 14:44:02

@Kutyabenge vakarék: mert el voltunk foglalva Zsolt negatív tulajdonságaival, amúgy üdv neked is!

hereverő heverő 2016.11.22. 14:45:29

@Kutyabenge vakarék: Ati esélyes szerintem is, de jelenleg jobb a megitélése mint a másik kettőnek. Mici egy időben nagyon népszerű volt, mert Papi a hóna alá nyúlt és kivakarta az "alkoholista igénytelen kurva" szerepkörből, de mostanra már eléggé visszacsúszott ugyanoda. Zsolti pedig a kezdeti népszerűségét törte darabokra a sufnigate-el. Ati mérhetetlenül tuja, de szerencsére Isten akaratából most jó segget sikerült kinyalnia, amivel sokáig elmasírozhat. A játék elején én egy Zsolti-Vivi-Dávid hármast vizionáltam, most nem lehetetlen egy Gina-Dávid-Atti döntő.

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 14:46:41

Ok, bátorkodom megjegyegyezni, itt a szabályzat ellen majd' mindeki vétett.
Elnézőek a szerkik. Ki okos? Huh
Ki taktikázik? Erre van 3 válaszom.

tejfölösbableves 2016.11.22. 14:50:57

Többen említettétek, hogy Krisztián nem hordja mindig a lila kendőt és hogy miért nem büntetik ezért. Mi van akkor, ha a büntetését Zsolti kihívásakor kapja meg és az nem lesz más, mint hogy ha már úgyse hordja a kendőt, akkor talán felejtse is el azt, azaz elveszíti a védettséget.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 14:50:58

@hereverő heverő: én gina dávid soma trióra tippelek
ati nagyon sunyi és nem annyira vicces mint soma a butaságával

nem kéne... 2016.11.22. 14:51:53

@Sanda.Ipse:

hát de mi meló megbaszni egy EKKORA nőt.
elnézést.

kamilla123 2016.11.22. 14:52:20

Nekem az a benyomásom, h Mici azért fordult el Ginától, és szimpatizál inkább Dáviddal meg Atival, mert Gina nem fordult Zsolti ellen csak azért, mert Micivel konfliktusa van. Ugyanakkor Mici sem állt Gina mellé anno, amikor Tivy kutyázta a kiscsajt, sőt, arra utalt, h közelebb áll hozzá, mint a lány. Ezen Gina nem sértődött be, de Mici sztem nem tudja feldolgozni, ha vele történik ilyen. Sajnos ez egyre ellenszenvesebbé teszi. Az sem tetszett, ahogy odaszólt neki a kiválasztás után: "jöhetsz te is". A nagyságos asszony.
Krisztián meg ahogy elszállt magától, iszonyat gáz. Remélem, hogy látványosat fog koppanni.

Almaka 2016.11.22. 14:55:25

@Sanda.Ipse: Egy intézettet nem úgy kell elképzelni mint egy régi filmben, ma már nem nagyon vannak olyanok, hogy 200-300 gyerek együtt él aztán max egymás nevelik.
Ma meg 10 éve is arra törekedtek hogy mindenkit lakásotthonba helyezzenek el, ahol 2-3 nevelőszülő együtt él 6-8-10 gyerekkel egy családi házban. Zsoltira sokkal inkább az első 12 éve hatott rosszul, mintsem a 6 év otthon.

Almaka 2016.11.22. 14:57:43

@kamilla123: Nem azt mondta ne ferditsd te is mint a Gina. Annyit mondott, hogy ha Gina úgy gondolja ő is ott lehet a megbeszélésen. Inkább örüljön Gina, hogy kikérték a tanácsát.

Almaka 2016.11.22. 15:00:27

@tejfölösbableves: Volt már ilyenre példa? Valakiről korábban levették főleg figyelmeztetés nélkül ezért a kendőt? Én ezt nagyon kétlem, hogy meglépi az rtl.
Sokkal egyszerűbb lett volna akkor valakit rábeszélni, hogy tegye Zsoltira és ő kihívja Micit majd Mici Vivit. Ugyan olyan nagyot szólt volna és soha nem derül ki.
Másrészt szerintem Zsolti nem híná ki. Sokszor mondta hogy őt szereti.

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 15:00:32

@hereverő heverő: Huh,de igazad van. Legalább senkinek se ártottak. Kifejtem, miért ez a nézőpontom. De Ginát beleveszem,bármiféle szemöldöket képes rajzolni...

csakolvasok82 2016.11.22. 15:07:33

@Almaka: főként, hogy Gina fordult Mici ellen elsőként, amikor igénytelen jelzőt rátette, majd még a szemébe is hazudott, hogy nem ő volt, majd hogy mást nem akart megbántani (de Micit igen?), mert Soma férfiként biztos jobban bántónak vélte volna, mint Mici nőként. Hát nem. És akkor előhozakodott Gina, hogy neki rosszul esett, hogy azt mondta, nem Gina áll hozzá legközelebb Krisz után. De ezzel mi a baj?

Cérnahuszár 2016.11.22. 15:07:43

@kamilla123: mici azért tartja a távolságot ginától, mert az rátette a jelet hogy igénytelen, jól megsértette vele

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 15:08:02

@csakolvasok82: köszönöm. Pszichológusilag érthető
Bocs,nem. A sittes meg...sajnos,felkavarom az állóvizet: volt romungro barátom. A vv8 semki agyában nem fogant...

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 15:13:52

@Cérnahuszár: @csakolvasok82: ezek már csak válaszreakciók voltak arra, hogy micihez nem gina áll legközelebb krisztián után

csakolvasok82 2016.11.22. 15:18:27

@mindenkinyugodjonleapicsába: persze én ezt értem, de mi a baj azzal, ha nem ő állt hozzá a legközelebb Krisz után. Ha Mici így érezte, akkor legalább nem hazudott azért, hogy Ginát félrevezesse, hanem ott mindenki előtt őszintén válaszolt. És attól, mert nyitottak Gina felé, és Gina a többiekkel valamiért nem annyira jól jött ki, attól még Micihez állhat pl. Atti közelebb, mint Gina, még akkor is, ha ő éppen Zserit támogatta akkor.
Megjegyzem, nem vagyok Mici párti amúgy. :)

csakolvasok82 2016.11.22. 15:19:16

@Kutyabenge vakarék: igaz, ma még nem kávéztam, de nem értek egy szót sem. Bocsi...

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 15:21:50

@Almaka: én nem mondtam, hogy baj
főképp nem nekem, mert nem élek velük együtt

Cérnahuszár 2016.11.22. 15:23:01

@mindenkinyugodjonleapicsába: nekem érthetetlen gina rádrakom hogy legigénytelenebb vagy, viccből mert te nem sértődsz meg
nem voltak olyan kontextusban soha hogy ezt elbírná a kapcsolatuk
és úgy is lőn

diómió 2016.11.22. 15:23:02

@Kosztarika: Teljesen egyetértek, köszönöm, hogy így leírtad.

Jó lenne, ha értelmeznétek, amit olvastok. Nem írtam, hogy Zsoltinak kellene nyernie, vagy ő olyan jó ember,stb. Vannak hibái és nyilván nem fog nyerni. De pont a mai hozzászólások igazolták amit írtam. Mindenki a Zsoltiról, a melegről ír, és magyarázza, a hibáit, amik vannak, -természetesen nem azért mert meleg- elhiszem, hogy ez senkit sem zavar (?) De a Mici viselkedése, fölényeskedése,nagyképűsége, erkölcstelensége, Krisztián durva agresszivitása, butasága, a nőkről való véleménye, stb alig váltott ki hozzászólást. Pont erre a jelenségre akartam felhívni a figyelmet. Az, amit Krisztián kijelentett a döntőbe jutásáról egy hozzászólást sem ért,pedig szvsz elég visszatetsző volt. Alig zavar valakit, hogy nem hordja a lila kendőt, mint ahogy az sem, hogy rendesen fenyegetőzik-Tivy, elmondása szerint Soma és Mici-lásd sör. Ezek szerintem legalább olyan veszélyes dolgok, mint a sértődékenység, a hiszti, stb. Mégis úgy érzem megbocsátóbbak a nézők. Nekem lányaim vannak, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Zsoltival töltenék az idejüket, ,mintha Micivel, vagy leírni is nehéz, Krisztiánnal. Ezen lenne érdemes elgondolkodni.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 15:24:36

@csakolvasok82: gina végig micit támogatta, ő úgy érezte mici közel áll hozzá, ők hárman egy csapat
mikor látta, hogy mici ezt koránt sem így gondolja, utána kezdett el zsolti ás mások felé nyitni

Almaka 2016.11.22. 15:25:13

@mindenkinyugodjonleapicsába: Oké csak te írtad, hogy arra volt válasz.

csakolvasok82 2016.11.22. 15:27:12

@Cérnahuszár: ekg, bár szerintem nem ezért tette rá, hanem azért, mert azt remélte, hogy nem fog kiderülni, mert titkos szavazás volt, és amúgy meg tényleg ez a véleménye Miciről, de felvállalni már nem merte, ezért kamuzott első körben, majd próbált terelni.

Ez már a harmadik ilyen szavazásos "balhéja" volt, az első kettőnél még bevettem a magyarázatát, de itt már nagyon sántít.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 15:27:52

@Cérnahuszár: mivel nem vagyok gina, így nem tudom, hogy valóban azért rakta-e rá, mert "viccből" nem lehet baj, vagy nem gondolta, hogy kiderül a jelrakása az anonimitás miatt és ezzel próbálta fedezni magát
bár én az utóbbira tippelek

Cérnahuszár 2016.11.22. 15:28:44

@diómió: zsoltit saját maga miatt ítéljük meg, és nem micihez és krisztiánhoz viszonyítva
kriszt és micit sem zsoltihoz viszonyítva ítéljük meg, hanem saját magukhoz.
ezért nem téma most krisz, majd lesz ha ő kerül sorra, párbajra megy.

Almaka 2016.11.22. 15:29:44

"De a Mici viselkedése, fölényeskedése,nagyképűsége, erkölcstelensége, Krisztián durva agresszivitása, butasága, a nőkről való véleménye, stb alig váltott ki hozzászólást. Pont erre a jelenségre akartam felhívni a figyelmet."

Ez azért van mert ők nem akarják megmagyarázni a hibáikat és másra kenni. Nem mondta pl Krisztián azt, hogy őt azért ítélik el mert cigány. Zsolti pedig igen felhasználja mentségnek azt hogy meleg.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 15:31:41

@diómió: senki sem mondja, hogy mici vagy krisztián jobb
és azt sem, hogy zsolti azért hulladék mert meleg
egyszerűen szar ember
kb mind a 3
csak más hibákkal

csakolvasok82 2016.11.22. 15:32:08

@mindenkinyugodjonleapicsába: értem, hogy Gina Micit közel érezte, de az nem vonja magával, hogy ez fordítva is így van. És Zsoltiék felé csak az igénytelenes összeveszés óta húz. A Tivys kiválasztás után Zsolt mondta, hogy ha nem Tivyre teszi, akkor rá tette volna, az pedig már jóval a "nem Gina áll hozzám a legközelebb" történés után volt, ergo Gina akkor még mindig a legutolsó helyen állt Zsoltnál, még Mici is megelőzte őt.

hereverő heverő 2016.11.22. 15:32:15

@diómió: Azért, mert most Rocco Carsheg nem téma, mivel védett. Nem zavarja a villa köreit, időnként megdugja a vizilovat és elvizilovagol a naplementébe. Hidd el, mindenki tudja, hogy amúgy milyen ember - és nem azért mert cigány. Micit nem érdemes ekézni, mert a szélesvásznú, egész estét betöltő valagán kívül mást nem mutatott fel eddig sem, ezt már nem érdemes szóvá tenni. De hidd el nekem, attól, hogy most éppen Zsoltit vesézzük, attól még mindenki tisztában van a többiek jellemével (amennyire egy ilyen műsorban egyáltalán lehet ilyenről szó).

hereverő heverő 2016.11.22. 15:33:36

@Cérnahuszár: na tessék, mire én leírom... EKG

Cérnahuszár 2016.11.22. 15:38:19

@hereverő heverő: hát ja, eléggé kiveséztük krisz negatívumait már korábban, amikor micit tulajdonolta, nagy melléfogás volt tőle
micit is a nyuszi korszakban, ezért nem fogja nyerni a játékot mert erre még sokan emlékeznek, most zsolt van porondon
és mindent összevetve a negatívumok ellenére sztem jó emberek, csak vannak hülyeségeik is :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 15:40:25

@csakolvasok82: én most gina szempontjából néztem pusztán
ott látszott rajta, hogy felismerte, nem úgy viszonyul mici hozzá, mint ő micihez
mivel nem ostoros élőlény mint tivi, így gondolkodott és várta ki felé lehet nyitni
nem zsolti kezdett felé nyitni

Magentax 2016.11.22. 15:41:11

@diómió: Ez talán azért lehet, mert Mici és Krisz "kapcsolatát", viselkedését itt már töviről hegyire kitárgyaltuk, mint ahogy másokét is.
Zsóti mostanság kezdte el kimutatni a foga fehérjét, ezért ő a központi téma.
Ha kezdetteől olvastál volna minket, most nem lenne ilyen kérdésed.

diómió 2016.11.22. 15:50:51

@Magentax: Kezdettől olvastam. Krisztián nem a kezdetektől ilyen. A tegnapi kijelentése, hogy neki nincs itt ellenfele a mélypont. Ez nem váltott ki semmilyen reakciót. Biztosan így van jól....

hereverő heverő 2016.11.22. 15:54:30

@diómió: vagy biztosan mindenki legyint egyet, vagy biztosan mindenki tudja, amit tudnia kell. Nem kell ebbe többet beleképzelni, Krisztián már lerágott kárszeg és nem több.

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 15:56:19

@csakolvasok82:
Bocs. Olvasok csak,ha szabad. Hülye egy ötlet volt a regisztráció.
Töröltetni, hogy lehet?

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 15:57:55

@Kutyabenge vakarék: vicces voltsm. 10 éve. Most,csak fos,de nem tetszik. Megértem.

csakolvasok82 2016.11.22. 15:58:09

@diómió: én pl. nem hallottam ezt a kijelentését, de nyilván nem figyeltem éppen, én ezért nem káráltam még ez ügyben. De majd most... :)

csakolvasok82 2016.11.22. 16:00:54

@Kutyabenge vakarék: de de de, maradj, ne csináld már, rosszat mondtam? akkor nagyon bocsi, én általában értetlenkedem, tőlem, nem kell felvenni ezt. Peace&Love :)
Amúgy biztos lehet töröltetni a reget, de minek?

SocialWorker 2016.11.22. 16:01:21

@hereverő heverő: jaj, már te is kezded ezt? (vízilovazás, stb..)

Cérnahuszár 2016.11.22. 16:02:11

@diómió: belőlem csak egy mosolygást váltott ki, nem tudok háborogni
azért nem olyan egetverő és sok pasinak sok az önbizalma.

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 16:03:13

Nincs semmi harag,aranyosak vagytok,maradjatok ilyenek, de én allítolag vmi áruló vagyok. Elképedtem rendesen,de mint pszichológus,kielemeztelek már annyira Titeket,h nektek ez tán igaz is.

2016.11.22. 16:04:07

hajra zsoooooti csakazertis!
XD
(dackorszakomat élem)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:04:12

Bruti <3
hello vella.. kommentlakók :))))))

csakolvasok82 2016.11.22. 16:07:45

@SocialWorker: de de, én is gondoltam rá az első kommentjénél, csak azt írta akkor, h két hónapja olvas minket, akkor Tivy még bent volt. Ezért kizártam. De ha ő, akkor meg pláne maradjon #ostorezablog :D :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:08:30

@hereverő heverő: meglepődnél, ha tudnád, mennyi hivatásos van, aki napközben szépen neveli a gyerekét/gyerekeit

@Biriksz_Krokiksz!: te kis deviáns :-*

@SocialWorker: ekg a hozzászólásaid nagy részére

verkli 2016.11.22. 16:08:34

@diómió: Nem értem a sértődöttséget. Ha hiányolod a témát, akkor vesd fel, biztos lesz, aki szívesen dumál erről.

Cérnahuszár 2016.11.22. 16:08:40

@SocialWorker: nem hiszem, inkább részeg sztem
majd elmondja ha akarja hogy ki is ő

Magentax 2016.11.22. 16:10:23

@diómió: mert Krisztián már régebben is döngette a mellét, hogy ő mekkora egy macsó csávó, ezért ez a mostani szónoklata nem érte el különösebben az ingerküszöböt.
Ő semmi nagyon újat nem mutat mostanság, amióta összejöttek Micivel, azóta pont ilyen mindig.
A többiek is nagyjából olyanok, mint eddig, Gináról kezd lekopni a jókislány máz és hát Zsótika drága süllyed egyre mélyebbre.

SocialWorker 2016.11.22. 16:11:54

@csakolvasok82: azt bárki mondhassa :))))
egyébként facebookon láttam, hogy Tiv Tivy és Fece (az amúgy nemtom ki a f****m) albit keres. valaki nem fogadná be őket skacok? :)))

csakolvasok82 2016.11.22. 16:11:56

@Biriksz_Krokiksz!: nem baj, mindenki átesik rajta, max. 13-14 éves koráig, szóval van remény, hogy elmúlik :) :) :)

SocialWorker 2016.11.22. 16:12:35

@úgymond olvasó MMKK: hát biztos nem véletlen kötöttünk ki egyazon igen jól fizető pályán... :)))

Magentax 2016.11.22. 16:13:54

@Kutyabenge vakarék: elég érdekes pszihomókus lehetsz, ha pár anonim hozzászólás alapján ki tudsz elemezni valakit.

csakolvasok82 2016.11.22. 16:14:36

@SocialWorker: hát, hely lenne, de alapból nem keltetted fel az érdeklődésemet, de amúgy fizetőképesek? Ja kutyát és papagájt nem hozhatnak.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:14:52

@csakolvasok82: nemisigaz, én konstans dackorszakos vagyok :)))))))

Magentax 2016.11.22. 16:15:10

@csakolvasok82: itt nem mindenki mond ám igazat :DD

diómió 2016.11.22. 16:15:38

@verkli: Sértődöttség? Miért? Csak nem mindig értek dolgokat....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:15:43

@csakolvasok82: majd visznek pitbullt és kanárit, óvatosan az ilyen kijelentésekkel :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:17:23

@SocialWorker: micsodaaaa, hát milliomosok vagyunk :)))) (én speciel hátfájásmilliomos.. meg agyérgörcsmilliomos)

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 16:20:22

@Magentax: pedig de, más kérdés,ilyen ide nem kell,mert hamis. Nem igaz. Jó nyaralást!

Magentax 2016.11.22. 16:21:09

@Kutyabenge vakarék: bocs, de amit írtál, se füle, se farka....

csakolvasok82 2016.11.22. 16:21:50

@Kutyabenge vakarék: Csak azért sem hagyom:

"Nincs semmi harag" -ennek örülök
"aranyosak vagytok" -köszönjük
"maradjatok ilyenek"- igyekszünk
"de én allítolag vmi áruló vagyok" -én nem állítottam ilyet, és nem hallottam, hogy más állított volna ilyet
"Elképedtem rendesen" -min az árulón? És ezt egyöntetűen fogalmaztuk meg? Továbbra is állítom, hogy nem állítottunk ilyet.
"de mint pszichológus,kielemeztelek már annyira Titeket,h nektek ez tán igaz is" - egy szakmáját becsülő pszichológus (igen közelről és igen jól ismerek ilyet) nem elemez ki senkit anonim hozzászólások alapján, és főleg nem dörgöli az orruk alá.

verkli 2016.11.22. 16:22:03

@diómió: Bocs, úgy tűnt. Ha nem az volt, akkor csak a buzdító részt vedd figyelembe.

csakolvasok82 2016.11.22. 16:25:02

@úgymond olvasó MMKK: kivétel erősíti a szabályt (ja nem). :)
@Magentax: hmm, tényleg naiv vagyok...
@úgymond olvasó MMKK: nem nem, max. papagájkutyát hozhatnak :)

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 16:25:18

@csakolvasok82: jaj,hogy küldhetek neked privit. Nem vagyok gyps. Emberekkel,nem hô- izékkel szeretnék beszélgetni. Bocs,belejàtszik egy Gyes betegség, amikOR MMKK között nem tevagy.

2016.11.22. 16:26:27

ma olyan kis komolyok vagytok, nyusssszik ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:26:31

@csakolvasok82: fényképezd majd le eme nemes állatot :D

csakolvasok82 2016.11.22. 16:27:47

@Kutyabenge vakarék: nevemre kattintasz, adatlapom megtekintése és ott van üzenetküldési lehetőség. Várom szeretettel, komolyan.

csakolvasok82 2016.11.22. 16:29:01

@úgymond olvasó MMKK: csipog vagy ugat vajon? Jaj, mit szólnának a szomszédok...

Magentax 2016.11.22. 16:29:22

@csakolvasok82: nekem meg mindig VV Simon ugrik be a hsz-eiről. Neki voltak ilyen zagyva, helyenként értelmetlen szövegei még a VV-ben.

verkli 2016.11.22. 16:29:53

@csakolvasok82: Lehet, hogy műkedvelő pszichológus, mint mi mindannyian. Megfigyeltem, hogy a profi pszichológusok kényszeresen szóközt tesznek vessző után, ez valami pszichoizé lehet náluk.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:31:06

@Biriksz_Krokiksz!: hát gyere, és csinálj komolytalanságot! :)))) (én csak félve kommentálok, tegnap megfélemlítettek engem, ártatlan kis báránykát)

Magentax 2016.11.22. 16:31:35

@csakolvasok82: kutyaugatást utánoz - természetesen. Esetenként olykor papagájcsicsergést utánoz attól függően, mikor melyik énje tör felszínre.

csakolvasok82 2016.11.22. 16:34:41

@verkli: nem, ez helyesírás :), így kell gépelni helyesen. :)
Én nem vagyok profi pszichológus, de én is ügyelek erre, és egyébként kényszeresen. És zavarja a szemem, ha más nem tesz szóközt vessző után, de nem szóltam még ilyenért sosem, és persze nem is fogok. Na, fel is veszem a hátul kötős kabátomat. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:34:42

@Biriksz_Krokiksz!: én? semmit... kedves voltam, aranyos, és egyáltalán.. ;)

Sanda.Ipse 2016.11.22. 16:35:21

@diómió: tévedsz. Én felvetettem, csak éppen reakció nem volt rá.
Most szerencsétlen Zsolt lett hirtelen maga a Sátán reinkarnációja kizárólag rossz tulajdonságokkal, aki egyre mélyebbre süllyed.
Ezen már komolyan röhögni kell. Mindez a sufnigate miatt!
Engem sokkal jobban irritál a Dudás-lány és párja.

Magentax 2016.11.22. 16:35:27

@úgymond olvasó MMKK: mi történt? Megfenyegettek, hogy kivisznek párbajra oszt' kinn hagynak a pics@ba?

csakolvasok82 2016.11.22. 16:35:45

@Magentax: Skizofrén szerencsétlen? Akkor fogadok neki egy jó pszichológust. :)

hereverő heverő 2016.11.22. 16:36:54

@SocialWorker: Nem, én nem kezdem, csak folytatom. Én már az elején is "megszóltam" Micit a formái miatt, de úgy, hogy közben nincs bajom a kövérségével vagy a súlyával, de a kinézetével igen. Műcsöcs, műhaj, műszáj, műszempilla. Azzal van bajom, hogy úgy kezeli magát, mintha egyébként nádszál vékony lenne, és úgy öltözködik ahogy. A picsanaciban twerkelés Ati arcán pedig eléggé mélyen beleégett a retinámba. A viziló, tehén, lamantin, stb. jelzők Micinek egy jellemzőit karikírozzák, mint ahogy Tivadart retardnak vagy idiótának hívjuk. Én igazán gebe vagyok, mégsem akadok fenn azon, ha Vivit gebének hívják, mert ha egyszer gebe, akkor gebe.

csakolvasok82 2016.11.22. 16:37:19

@mindenkinyugodjonleapicsába: még nem tudom :D
@úgymond olvasó MMKK: :D :D a szomszéd kutya megzavarodik majd a hangtól, nem tudja, hogy haver van-e a szomszédban, vagy esetleg préda.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:38:31

@Magentax: nem, én fenyegettem meg őnacccságát, hogy kiviszem párbajozni, és innen kezdődött :((((( :DDDDDD

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 16:38:49

Kõszõnõm a bizalmat. Nem jövök többet. Szép összhang. Okos kommentek. Minden jòt!

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 16:38:56

@Sanda.Ipse: engem mind a 3 irritál, csak most épp zsolti produkálta magát
holnap meg mici fogja vagy zsolti
egy kutya

hereverő heverő 2016.11.22. 16:40:04

@úgymond olvasó MMKK: Én tudom, csak azt írtam, hogy eléggé impossible mission egy ilyen foglalkozással. Ovoda, suli, stb.. Ha egyszer kiderül, viheted a suliból a gyereket. Így értettem, nem úgy hogy egy kurva képtelen gyereket nevelni.

Magentax 2016.11.22. 16:40:13

@Sanda.Ipse: tévedsz, nem csak a sufnigate miatt.
Az csak a kezdet. A folytonos és egyre kínosabb hisztirohamai, az öndicsfényezése, a mérhetetlenül magas intelligenciájának állandó felemlegetése - gyorsan beleszőve mindig azt, hogy ő buzi - a végtelen irigysége és rosszindulata (lásd pl. Vivi nyereménye) - na ez az, amitől úgy gondolják itt többen, hogy Zsóti igenis egyre mélyebben ássa el magát.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:40:27

@Biriksz_Krokiksz!: szegény lelkem, aludni se tudtam a megrázkódtatástól :))))))

diómió 2016.11.22. 16:40:36

@Sanda.Ipse: Teljesen egyetértek. Engem is ez zavar.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:41:20

@hereverő heverő: értemértem :))))) és ebben egyet is értünk

csakolvasok82 2016.11.22. 16:41:28

@Kutyabenge vakarék: én megpróbáltam...de elfogadom, amit gondolsz, még ha nem is értek vele egyet. Minden jót!

hereverő heverő 2016.11.22. 16:42:15

@SocialWorker: Vannak erre szakosodott intézmények, még fehér köpenyes őrzővédő szolgálat is van, és adnak ingyen kaját! Tivi már bizonyított, őt szívesen befogadják.

2016.11.22. 16:42:40

@úgymond olvasó MMKK: de mivót? pár napot kihagyok, és egyből vakon vagyok. szomiszmájli

Magentax 2016.11.22. 16:42:48

@úgymond olvasó MMKK: értem. Látod, ezzel vigyázni kell, mert még télleg kiszavaznak a népek. :DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 16:43:58

@Biriksz_Krokiksz!: hát az úgy vóóóót... :DDDDD (el kell most mennem, de ha hazajöttem, felvilágosítalak.. ha addig nem teszi meg az illetékes ;)

@Magentax: kivettek magatok közül, és akkor mi lesz velem? :))))

SocialWorker 2016.11.22. 16:44:52

@hereverő heverő: hát.. sántít ez nekem, mert ha nem a súlyával van a bajod, hanem a mű dolgokkal, akkor miért nem hívod egyszerűen műnőnek? te vízilovaztál, az tök más. azt meg, hogy tivi retardált ne hasonlítsuk össze valaki fizikai tulajdonságaival. engem mindig is zavart, ha valakit a külseje miatt fikáznak, gúnyolnak, neveznek így úgy, akármi. és én pl. vivient sem hívom gebének, sem semmi egyébnek, ami - az amúgy nem túl előnyös - külsejére utal, mert... nem. mert ez nem erről szól. de mindegy, többekkel vitatkoztam már össze ezen, befejezem inkább. :D

Sanda.Ipse 2016.11.22. 16:45:24

@mindenkinyugodjonleapicsába: mivel a nyerésre nincs esélye, én kívánom Zsoltnak, hogy menjen szépen haza vasárnap. De vigye magával Bellát is. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy Dávidot hívja ki.
.@hereverő heverő: és igénytelen, úgy, ahogy Gina mondta. Láttátok már, hogy lemosta volna magáról az 5 kiló sminket éjszakára? Igénytelen a hajára is. Ginának nem hazudnia kellett volna, hanem a szemébe mondani az igazságot a villatársának.

csakolvasok82 2016.11.22. 16:47:49

@Sanda.Ipse: nem vagyok teljesen biztos benne, de szerintem sminktetoválása (is) van neki, azt nehéz lemosni, bár nem lehetetlen, pl. ha drótkefével erősen dörzsöli :)

Magentax 2016.11.22. 16:48:43

@diómió: @Sanda.Ipse: de most komolyan...
Ti ketten kutyázzátok Miciéket, mások meg hadd kutyázzák Zsótit.
Mindenkit más irritál, miért kéne mindig veletek egyetérteni?

verkli 2016.11.22. 16:49:04

@csakolvasok82: Ez most amolyan bosszú-visszaelemzés pár kommentből. Nem a helyesírásról van szó, azt nem ekézem egy kocsmai beszélgetésben. De a pszichológus rengeteget olvas, rögzülnek benne az efféle szabályok, ha akarja, ha nem.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 16:52:11

@SocialWorker: jogos amit mondasz
ettől függetlenül aki kövér az kövér, aki gebe az gebe, aki hülye az meg...na azon nehéz változtatni
de attól még azt is úgy hívjuk :)

Sanda.Ipse 2016.11.22. 16:52:41

@csakolvasok82: sminktetoválás létezik a szemhéjon?
Na, már ezért érdemes volt idejönnöm, hogy ezt is megtudjam:) Ritka gusztustalan! Ápolatlan benyomást kelt.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 16:53:30

@Sanda.Ipse: sztem szinte bárkit hív ki mennek mind ketten

SocialWorker 2016.11.22. 16:54:34

@mindenkinyugodjonleapicsába: mondjuk nekem a kövér sem itt kezdődik. na mindegy, ne is törődjetek velem, vannak ilyen beidegződéseim (mint az "avval", amitől rosszul vagyok).

SocialWorker 2016.11.22. 16:55:17

@Sanda.Ipse: ó, ha tudnád, hogy mi minden ilyen baromság van... :)))

Magentax 2016.11.22. 16:55:32

@csakolvasok82: arról nem is beszélve, hogy a nap 24 órájából látunk nettó 35-40 percet.
Marha unalmas lenne, ha ezt is azzal töltenék ki, melyikük hogyan, mikor és mennyit mosdik.
Amúgy Mici haja mindig ilyen, közvetlen hajmosás után is kissé rendetlennek és loncsosnak tűnik.
Ezt pont az energiatakarékos héten vettem észre, amikor csesztették Micit, hogy szárítja a haját. Ez is egy adottság, aminek a cikizését egyesek megmorogják (akkor hát pont Micit miért csesztetik miatta?)
Ilyen adottságú hajjal a villabeli körülmények között nehéz mit kezdeni.

Sanda.Ipse 2016.11.22. 16:56:42

@SocialWorker: avval - teljes hasonulás. Barátkozz meg vele:)

Pittabácsi 2016.11.22. 16:56:44

Sziasztok komtársak. @úgymond olvasó MMKK: Még itthon, vagy már a sivatagból kommentelsz? :D @Biriksz_Krokiksz!: Azt látom, kis dacos. :) Abba ne hagyd. ;)

Sanda.Ipse 2016.11.22. 16:57:55

@SocialWorker: akkor már világos, mitől dagadt a szeme:)

etikette 2016.11.22. 16:58:12

jajj izgulok, hogy holnap kit hív ki a Zsolti. Kinél is van az a szavazós felületes izébizé?

Magentax 2016.11.22. 16:59:01

@Sanda.Ipse: mint ahogy szájon is létezik. Nekem az a full gusztustalan, amikor egy ilyen direkt felpuffasztott szájat körbetetoválnak.

hereverő heverő 2016.11.22. 17:00:10

@SocialWorker: Tényleg nem akarlak meggyőzni. Az én véleményem szerint vannak "normális" kövérek, akik el tudják fogadni a külsejüket és ezzel élnek együtt, illetve vannak akik nem tudják ezt elfogadni, és úgy tesznek mintha nem is lennének kövérek.
Valakinek a külseje igenis markáns jellemzője, emiatt teljes joggal lehet rá (rám is) megjegyzéseket tenni. Gebe, viziló, pácikaember, ropi, lamantin... egyre megy. Itt mindenkinek a legjellemzőbb tulajdonságát vonjuk pellengérre, Tivinek a jellemét, Micinek a fizimiskáját, Vivinek a ló arcát (pedig arról sem tehet) - de kiemelve, hogy jól sminkel, amivel javítani tud rajta. Mici ellenben még jobban kiemeli, messze eltúlozza a nőiességét. Sajnálom ha téged ez zavar, és hozzáteszem, Mici a műnőséggel csak ront az összképen, tehát igenis elég sokat tehet arról ahogy kinéz.

csakolvasok82 2016.11.22. 17:01:15

@Sanda.Ipse: örülök, hogy segíthettem :)

csakolvasok82 2016.11.22. 17:02:24

@Magentax: póthaja is van neki :) Nincs tapasztalatom vele kapcsolatban, hogy nehezebb-e kezelni vagy sem, mint az igazit.

2016.11.22. 17:04:03

@Magentax: én imádommm! de ismersz, püsztülök az ármánykodós-intrikázós-cselszövőkért! ja, meg ugye a vérpatakokért!
XD
mmkk zsotira fogok szavazni!!! ;)

Magentax 2016.11.22. 17:04:10

@hereverő heverő: teljesen igazad van, viszont néha tud jól is kinézni.
A párbaján az a fekete kosztümszerűség kifejezetten jól állt neki és vmelyik nap is egész csinoska volt abban a kockás cuccban.
Akkor van baj, ha három számmal kisebb felsőt, a seggét sem takaró fodros szoknyát vesz magára.

Magentax 2016.11.22. 17:05:36

@csakolvasok82: nekem sem volt még póthajam, de sztem az csak tovább bonyolítja a helyzetet.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 17:06:04

@Sanda.Ipse: azzal
"evvel-avval" nagyon nem hangzik jól
de használhatod

Sanda.Ipse 2016.11.22. 17:06:11

@Magentax: Ginának pl. helyes pofija van mindaddig, míg nem kezdi agyonsminkelni magát. A szörnyű színű rúzzsal még sikerül megkoronáznia az elcsúfítását.
Miért nem ismerik a nők azt a mondást, hogy a kevesebb néha több?
Amúgy nem vagyok smink-ellenes, a finom smink kifejezetten tetszik, de éjszakára lemosandó.

Magentax 2016.11.22. 17:07:30

@Biriksz_Krokiksz!: jajj, de kis undi vagy! :D
A végén te is párbajozni fogsz. :D

hereverő heverő 2016.11.22. 17:07:40

@Magentax: Igen, erről beszéltem a picsanacival kapcsolatban.

verkli 2016.11.22. 17:08:19

@SocialWorker: Barátkozz meg vele...ha nem is gyakori, de régóta használatos szó.
"Monda Toldi, avval kezét összetette,
Buzgón fohászkodva Istent emlitette."

csakolvasok82 2016.11.22. 17:08:29

@Sanda.Ipse: egyikük sem sminkel finoman odabent, fullba tolják, biztos az ingyen sminkcuccok miatt van, vagy mert nem értenek hozzá

Magentax 2016.11.22. 17:09:41

@Sanda.Ipse: hát ez igaz. A rúzs is sok, de az még hagyján. Neki a szemöldöke pusztító. :)
Érdekes, én addig észre sem vettem, hogy nagy lenne az orra, amíg a többiek el nem kezdték ezzel csesztetni.

Sanda.Ipse 2016.11.22. 17:10:25

Valahol láttam Muciról egy 18 éves korabeli fotót (X-faktor), ott még egész helyeske volt.
Most egy tízessel többet mutat a koránál.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 17:10:58

@Sanda.Ipse: smink nélkül gina kifejezetten nem szép

ficekence 2016.11.22. 17:11:23

Csak most néztem a tegnapi részt. Láttátok, amikor Bence bejelentette a 3-as párbajt, Ati azonnal leült Zsoltival és Vivivel? Nagyon sunyi.
Olvastam, hogy Micit tárgyaltátok. Az igénytelenségéhez még csak annyit, hogy mindig sminkben alszik. Mondjuk a kézmosás hiánya még mindig többet nyom a latba.

Magentax 2016.11.22. 17:12:27

@csakolvasok82: nekem a Vivi ijesztő ebből a szempontból.
Hosszúkás, vékonyka, hófehér arc, hatalmas kapafogak, tátott száj és az égővörös rúzs - brrrrrrr, mintha egy sebhely lenne a fején.

Sanda.Ipse 2016.11.22. 17:14:02

@ficekence: ha sunyiságról van szó, Zsolt legfeljebb tanonc lehet Attilánál.:)

Magentax 2016.11.22. 17:15:17

@ficekence: akkor neked is mondom - honnan tudod biztosra, hogy nem mos kezet?
A nap 24 órájából látunk nettó 35-40 percet. Marha unalmas lenne, ha ezt is azzal töltenék ki, melyikük hogyan, mikor és mennyit mosdik.
A leadott jeleneteket is összevissza adják, nem időrendben.

csakolvasok82 2016.11.22. 17:16:47

@Magentax: Vivi sok szempontból ijesztő. :) A többiek azért vegzálják Ginát az orrával, mert ő kérdezgeti folyton, hogy nagy-e az orra. Szerintem nekik sem tűnt volna fel, hogy nagyobb lenne, mint kell.

2016.11.22. 17:16:55

@SocialWorker: am' engem is zavar, de elfogadom a letjogosultsagat. kb igy vagyok meg a tulragozassal, klasszik példa a 'nálamnál'...jóhogy nem már nekemnek.

pomac 2016.11.22. 17:17:02

@mindenkinyugodjonleapicsába: inkább ginát nézem smink nélkül mint vivit DD

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 17:17:13

@Sanda.Ipse: sztem az javít rajta a legtöbb esetben, míg vivin a smink sem segít

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 17:18:24

@pomac: ebben egyet értek, de ha lehet, egyiket sem :)

pomac 2016.11.22. 17:22:02

@mindenkinyugodjonleapicsába: komoly esélye lenne egy horror castingra nem sok dolga lenne a sminkesnek :)

2016.11.22. 17:23:55

@csakolvasok82: lehet h azért is emeli ki, vastagítja meg a szemördögét, h optikailag kisebbítse az orrát...

pomac 2016.11.22. 17:24:30

@Magentax: és az idióta futását se semmi, pláne azzal a hangal társítva :DDDD

Magentax 2016.11.22. 17:26:55

@pomac: na az se semmi. Ahogy nyerítve nyargal körbe - kicsit gyengeelméjű a szentem.

csakolvasok82 2016.11.22. 17:29:27

Remélem, @Sanda.Ipse: kolléga most elégedett, mert sok-sok komment óta a csajok ekézése megy és nem Zsoltié. :)

2016.11.22. 17:31:09

@csakolvasok82: van akinek sose nőL be a fejelágya, és most magamra mutogatok ujjal! ;)

2016.11.22. 17:33:56

@csakolvasok82: hajrá zsoooooti!
(vótmá?)
XD

pomac 2016.11.22. 17:35:58

@PeniValdes: azt én sem mert utána megint az A kezdődik :)

ficekence 2016.11.22. 17:36:04

@Sanda.Ipse: Pont ezt írtam, csak kicsit elnagyoltam. Még egyszer: Mikor bejelentették a 3-as párbajt, Ati azonnal odament Zsoltiékhoz. Már próbált helyezkedni, remélem nem dőlnek be neki. Ha még nem jött le én Zsoltira szavazok Mici ellenében. Bármennyi hibája van, sokkal elviselhetőbb mint Mici.

csakolvasok82 2016.11.22. 17:36:38

@Biriksz_Krokiksz!: Te Zsoltinak szurkolsz? Nem is tudtam. :) :)

2016.11.22. 17:37:45

a mai termesetekbol ket komment megragadta a fantaziam:
-pappi nem hordja a kendot, ergo buntibol kivalaszthato lehetne.
-zsoooti kihivja vivit (onfelaldozosmartirkodasibol)

tamogatom mindket otletet!

csakolvasok82 2016.11.22. 17:38:00

@ficekence: én is azt hittem, hogy rögtön odament, de csak cigizni ment. Zsoltiék is ott voltak, arról ő nem tehet.

etikette 2016.11.22. 17:38:16

@PeniValdes: Sandán és a Krokin kívül senki ;)

2016.11.22. 17:38:58

@csakolvasok82: nekem perpill most o a kiskedvencem, de nyilvan nem nyerhet egy david ellen.

etikette 2016.11.22. 17:39:20

@Biriksz_Krokiksz!: Gina miért nem jön szóba sehol? :S

ficekence 2016.11.22. 17:39:47

@Magentax: Láttam! Remélem nem gondolod, hogy csak elképzeltem magamnak és el is hittem. :))) Kijött a WC-ről és nem mosta meg a kezét, ment a konyhaasztalhoz és elkezdte falatozni a sajtot. Nem kell 50-szer ezt látnom, egyszer is elég volt. Nem ezért utálom, hanem úgy ahogy van!! Kezdettől fogva!Fogadd el! Én is elfogadom, hogy ezt a gusztustalan nőszemélyt favorizálod. :)

diómió 2016.11.22. 17:40:01

@etikette: Ezen a párbajon én is. A végsőn nem.

csakolvasok82 2016.11.22. 17:40:07

@etikette: @PeniValdes: én szeretem a zsét, főleg, ha jó sok van belőle :) (szarviccvolttudom)

2016.11.22. 17:40:29

@etikette: azert szerecc még? ;)

2016.11.22. 17:41:55

@etikette: nemtom, tik taktikáztok, én csak trollalázok!
XD

ficekence 2016.11.22. 17:42:04

@csakolvasok82: Nem, mert kijött a klotyórol és ott várta Krisztián a sajttal és megtárgyalták, hogy penészes a sajt vagy nem. Lehet, hogy Krisz elvonta a figyelmét, de nem érdekel.

pomac 2016.11.22. 17:43:18

@ficekence: te is elfogadhatnád hogy mi meg nem zsoltit favorizáljuk :D

etikette 2016.11.22. 17:43:31

@Biriksz_Krokiksz!: :D ne viccelj mindenki szereti a krokodilokat! Én pl táskaként meg csizmának :D de imádom!

ficekence 2016.11.22. 17:44:18

@csakolvasok82: ÁÁÁÁ a világért sem. Ezt te sem gondolod komolyan. :)

csakolvasok82 2016.11.22. 17:44:54

Gina és Ati nem tette rá a jelét, aki még rá tett az Dávid (Kriszt ugye nem hívhatja), tehát elvileg, ha tökös, meg ha a konfliktusokat nézi, akkor Dávidot hívja ki. (Ati nem állt bele a konfliktusba vele annyira, mint Dávid). De nem fogja, mert se nem tökös, se nem igazságos, így azt hívja, aki szerinte a leggyengébb, és szerintem ő szerinte az Gina.

etikette 2016.11.22. 17:45:04

@ficekence: de minek is mosna kezet mikor Krisztián úgyis lenyalja...nemdebár ;)

ficekence 2016.11.22. 17:45:23

@pomac: Én elfogadom. :) Nekem ezzel nincs bajom. Valami nagyon nem kerek. Én pont Zsoltira szavazok és szavaztam. Valamit rosszul írtam?

csakolvasok82 2016.11.22. 17:46:05

@Biriksz_Krokiksz!: csak vicceltem, hogyne tudnám :)

etikette 2016.11.22. 17:46:22

@csakolvasok82: na, hogy mondom hogy a Dzsina lesz a harmadik! :)

ficekence 2016.11.22. 17:46:31

@etikette: Na az meg a másik, kiráz a hideg, ha arra gondolok mi minden összefogdosnak ezek a környezetükben. Sajnálom a többieket. :))))))))))

csakolvasok82 2016.11.22. 17:47:34

@ficekence: "Nem, mert kijött a klotyórol és ott várta Krisztián a sajttal és megtárgyalták, hogy penészes a sajt vagy nem. Lehet, hogy Krisz elvonta a figyelmét, de nem érdekel."

Ezt biztos nekem? Melyik kommentemre?

2016.11.22. 17:47:56

@etikette: állatbűnözés!!!!!!!!!!!!

etikette 2016.11.22. 17:48:28

@ficekence: hát azért sztem amikor nincs kamerázás csak besettenkedik két takarítónéni akik felhypozzák az egész kócerájt!remélem :S

etikette 2016.11.22. 17:49:50

@Biriksz_Krokiksz!: jó de csak olyanból aki már önszántából elhalálozott, nem élőből. Az nekem se kéne!!!

Magentax 2016.11.22. 17:49:53

@ficekence: azt is láttad, hogy ült a vécén és szart?
Mi van, ha csak a sminkjét igazította meg?
Ja és nem, nem favorizálom, csak nem bírom, amikor valaki ilyen zsigeri gyűlölettel beszél egy számára végülis teljesen ismeretlen és idegen emberről.

csakolvasok82 2016.11.22. 17:50:32

@etikette: @ficekence: egyébként ilyen volt már Evelinnel is, igaz ő megnyitotta a csapot, de csak aládugta az egyik kezét, se szappan se dörzsölés, és el is zárta a csapot. És Zseri is csinált olyat, hogy kijött wc-ről, Tivyvel vitázott, körbefutották a házat, ordítoztak, aztán a végén újra ott kötött ki, és kezet mosott.

hereverő heverő 2016.11.22. 17:51:19

@Magentax: iiigen, én is a WCn ülve szoktam sminkelni. És gondolom a sminkelés után nem lesz kenceficés a kezem.

ficekence 2016.11.22. 17:51:20

@PeniValdes: Nekem szerencsére kevés ilyen ember volt a környezetemben, jelenleg megengedhetem magamnak, hogy ne is legyen.

2016.11.22. 17:51:27

@csakolvasok82: ;) megnyugodtam :)

@etikette: eti, nemárrr! még nincs itt móki konténerje!
XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 17:51:34

@hereverő heverő: az:) igen az...egyébként távolabb ült Atitól

csakolvasok82 2016.11.22. 17:54:04

@hereverő heverő: azt hittem, sminktetoválásod van, és nem kell sminkelned. :)

Magentax 2016.11.22. 17:55:05

@hereverő heverő: nem láttam azt a részt. Mutatták, hogy ül is a vécén vagy csak kijött a zöld ajtón és utána sajtot evett?
Mellesleg a pasik 99%-a nem mos pisilés után kezet.

2016.11.22. 17:56:15

@csakolvasok82: :)))))) fotót! kérjünk!! (nekem dedikáltat mmkk!!!!)

ficekence 2016.11.22. 17:56:26

@csakolvasok82: Nézd, én tudom, hogy ki vagyok hegyezve erre a nőre. Az is hozzá tartozik, hogy keveset nézem a műsort a HV-ot olvasom. Nem vitatom, hogy történt ilyen. Én pont ezt láttam. Már írtam, hogy annyira durva volt Mici első 3 hete, hogy én nem tudom ezt elfelejteni és azt sem hiszem, hogy megváltozott. Krisz visszafogja, ha ez nem lenne nézhettük volna a részeg fetrengését. Sajnos tudom, hogy vissza fog menni a párbajról. Valami nagy baj van a fejekben az ő megítélését illetően.

ficekence 2016.11.22. 17:57:52

@etikette: Gondolod? Ezt nem hiszem. Viszont ha eszük van ők fertőtlenítenek mint az őrült. Gondolom lepedőcsere minden nap. :D :D

pomac 2016.11.22. 17:57:55

@Magentax: ez tény :DD ,de nem is vagyunk állt.annyira finnyásak és persze ott vannak akik ülve pisilnek :D

csakolvasok82 2016.11.22. 17:57:59

@Magentax: nekem volt egyetemi koliban egy szobatársam, aki sosem mosott kezet wc után, és minden alkalommal rá kellett szólnom, nem sértődött meg, elment kezet mosni, néha morgott kicsit. Pedig értelmes, okos, jó családból származó lány volt, és nem is volt igénytelen. Ez valamiért nehezen ment neki.

2016.11.22. 17:58:25

@PeniValdes: ;) ...és majd mentora leszel szociológiából ;)

ficekence 2016.11.22. 18:01:04

@Magentax: Nem kell vulgárisnak lenned velem, az sem kevésbé szimpatikus, mint az én Mici fóbiám.
Nem láttam, hogy szart! Remélem megnyugodtál. Nem szeretném, ha ilyen kardinális kérdésen felhúznád magad.

Pittabácsi 2016.11.22. 18:02:07

@Magentax: Jelentem, én abba a maradék 1%-ba tartozom. :D Egyébként fúúúúújjj de igénytelenség, az illemhelyről távozni és utána nem kezet mosni.

csakolvasok82 2016.11.22. 18:02:09

@ficekence: hidd el, én pont így ítélem meg, ahogy te is, hogy visszafogja magát, csak azzal, amit tesz, nem másnak árt, Zsolt viszont mások ellen dolgozik. ráadásul Zsolt ezt józanul tudatosan teszi, Mici meg részegen, nem józan ítélőképességének birtokában. Attól amúgy, hogy Zseri vagy Evelin sem mosott kezet, nem kevésbé gáz, hogy Mici sem.

etikette 2016.11.22. 18:04:21

ach gyerekek komolyan kézmosás a téma? Attól mert valaki eccer kéccer "elfelejt" kezet mosni attól még lehet jó ember :) @ficekence: hát ha nem is besurranó takarítók tisztogatnak éjjelente akkor tutira nyomatják nekik a vitaminokat,gyógyszereket, hogy ne legyenek non-stop betegek abban a retek és fertőben :S

ficekence 2016.11.22. 18:06:12

@csakolvasok82: Tudom, hogy Zsoltinak sok hibája van, pont olyanok amivel szinte minden ember rendelkezik. Nekem sem szimpi amit csinál. Én csak azt magyarázom, hogy Jobban kedvelem mint Micit. Amikor mártírkodik ugyanúgy háborgok én is.

Ezeket nem láttam, de lassan már bánom, hogy a Miciét igen. :D_.D Persze ez már nem sokat rontott a megítélésén a szememben.

Magentax 2016.11.22. 18:07:12

@ficekence: melyik szót tartja vulgárisnak a kis érzékeny lelked? Csak nem a "szar"-t? Ritkán nézelődhetsz a neten.
Engem annyira nem izgat ez az egész, hogy felhúzzam magam rajta, te gyűlölködsz és próbálod ellentmondást nem tűrően ráerőltetni mindenkire a Mici elleni utálatodat.

etikette 2016.11.22. 18:08:18

Elhiszitek, hogy holnap bejelentik, hogy a Krisztián nem hordta a lila kendő ezért őt is ki lehet majd hívni? Én még valami büntit is adnék neki pl a sufniban kellene aludni a Vivivel :D

ficekence 2016.11.22. 18:08:20

@etikette: Részemről lezártam a kézmosás témát, csak megemlítettem az igénytelenség alátámasztása céljából :) nem gondoltam, hogy ennyien rákattannak és ekkora vihart kavar. :)

Magentax 2016.11.22. 18:08:39

@Pittabácsi: akkor te milyen kis ügyi vagy. :)

2016.11.22. 18:09:48

@PeniValdes: van egy olyan erzesem, h el fogtok kunkorodni a tematol - idonkent :)

2016.11.22. 18:10:37

@etikette: a holnapit nagyon nezem majd *-*

Magentax 2016.11.22. 18:11:13

@pomac: @csakolvasok82: pont ezért mondom, hogy ilyesmi miatt ekkora ügyet csinálni ebből, már a vicc kategória.

ficekence 2016.11.22. 18:12:31

@Magentax: Csak elmondtam a véleményem, mint ahogy más is. Az, hogy ez téged valamiért közelről érint én arról nem tehetek. Érdekes, hogy más nem érezte gyűlölködésnek amit írtam, mint ahogy nem is gyűlölöm, hiszen nem ismerem. Amit látok belőle az nagyon nem tetszik. Ennyi
Nem kell egymással kommunikálnunk, ha te így ítélsz meg engem. Tudom, hogy mi megy a neten nem kell, hogy felvilágosíts.

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:14:07

No és mit szóltok azokhoz, akik pisilés ELŐTT mosnak kezet? Vagy akik előtte is, ÉS utána is. Meg akik helyette, és visszatartják. Vagy akik a fürdőkádban, amikor a kezük a vízbe ér. Hogy az kézmosásnak számít-e? És ha igen, akkor előttinek vagy utáninak? Megannyi kínzó kérdés. :-D

2016.11.22. 18:16:21

@ezneménvagyok: meg akik nem fogjak meg a mosdokilincset puszta kezzel pl melohelyen. (én)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:16:40

@ezneménvagyok: en mosok elotte is, es utana is.. na? :DDDDD

Magentax 2016.11.22. 18:17:11

@ficekence: fejezd be a személyeskedést, ha megkérhetlek!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:18:26

@Pittabácsi: még itthon. de ki tudja, meddig.. ma is kihúzom a gyufát.. ;)

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:18:57

@úgymond olvasó MMKK: Ügyes vagy. :-)
Mi nem volt szép? Nem látom, hogy mire írtad.

2016.11.22. 18:19:10

@ficekence: @Magentax: tik már párbajoztok?!
XD

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:19:52

@Biriksz_Krokiksz!: Betöröd az ajtót vállal...? :-D

2016.11.22. 18:20:52

@ezneménvagyok: vaaaaaagy bluzom ujjan keresztul fogom meg, hö!

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:21:01

@Biriksz_Krokiksz!: Addig nem szavazok, amíg meg nem mutatják a fantomképeket a százalékokkal :-D

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:22:30

@Biriksz_Krokiksz!: Ez milyen kiábrándító... :-((( Sokkal izgalmasabb az, amit én víziló... vízino... képzeltem :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:22:41

@ezneménvagyok: köszcsi :* (nem tudom, én nem írtam, hogy szép.. vagy már szenilis vagyok)

Avanivi 2016.11.22. 18:22:53

Zsolti soha nem szidalmazta Dinát, Zserit, Evit, pedig ők aztán tudtak cifra módon káromkodni , ittak, keféltek, ( igaz hogy csak két perc jutott nekik esténként de ez az ő bajuk, miért nem igyekeztek jobban)
Nem zavarja, hogy Vivi ruha nélkül ugrabugrál, rámászik mindenkire, méricskéli hány cm a farkuk.
Mici is kefél, iszik, esik,kel és közben olyan durván beszél, mondja, hogy " figyelj nyúuuuszi" .
Ez a kezdetektől valamilyen rejtélyes okból nagyon zavarja Zsótit.

Essenek ki mindketten, a harmadik aki talán Ati lesz, szépen menjen a fináléba és ha ott kiesik akkor a szavazatai menjenek Dávidunkra és ennyi.

Senki ne kerüljön párbaj nélkül az utolsó hármas csapatba.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:23:41

@Magentax: akkor nálad nem húzom ki a gyufát :)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:25:01

@úgymond olvasó MMKK: Ma háromnegyed négykor. Vagy kettő van belőled. Mindenképpen gyanús vagy... :-D

2016.11.22. 18:26:00

@ezneménvagyok: en meg még várom ancsa felkonfját és kommentárját!

@Magentax: krisztian meg azota is keresi!
XD

Pittabácsi 2016.11.22. 18:26:23

@úgymond olvasó MMKK: Le borulok előtted. :D De ez a tuti. Ki tudja mit fogdostál. :D

Krétagarbó 2016.11.22. 18:28:44

Mi van itt gyerekek, egyszerűen nem tudom már követni a kommenteket! :)

A posztból hiányoltam egy két érdekes momentumot, pl. Gina napraforgó viselkedését, pedig ez a jövőre nézve érdekes lehet. Kezd megbomlani a Mi ci-Gina barátság, pedig Gina vsz addig lesz érdekes Zsoltiéknak, amíg - 1-2 nap - rácsodálkoznak, hogy Mici barátnéja miért nem az már, és ezzel igazolja Zsolti Mici iránt érzett antipátiáját. De ez - ahogy írtam - max 1-2 nap, aztán Gina Zsoltiéktól sem várhat semmi jót. Egy kiközösített pária lesz, pont úgy, mikor átlépte a villa küszöbét először.

ficekence 2016.11.22. 18:29:10

@Magentax: Ezt nagyon benézted. Te szólítottál meg engem. Már kértelek, hogy nyugodj meg. :)))) Sőt azt is érzékeltettem, hogy nem kell hozzám szólnod. :D

ficekence 2016.11.22. 18:30:01

@Biriksz_Krokiksz!: Most szólj hozzá, egy ilyen semmilyen nő miatt. :D
Hajrá Zsolti. :)

Krétagarbó 2016.11.22. 18:30:13

@Avanivi: nagyjából ezt a forgatókönyvet várom én is.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:31:44

@ezneménvagyok: ja.. az álmom nem volt szép ;)

@Pittabácsi: ezaz.. bele se akarok gondolni, brrrrrrrrrrrrr

2016.11.22. 18:31:49

@ficekence: legyen bekegalamb :)

Krétagarbó 2016.11.22. 18:33:27

@ficekence: kikérem magamnak. Belőlem pl. az irigység mint olyan alapvetően hiányzik. Abban a fokban, amivel Zsolt ezzel a rossz tulajdonsággal rendelkezik, pedig kifejezetten taszít.

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:33:51

@úgymond olvasó MMKK: Mesélj, kielemezlek. Úgy látom, a mai hívószó amúgy is a pszichológus :-D

2016.11.22. 18:34:08

@Krétagarbó: utobbi idoben dzsini viselkedese is furi lett, mintha.

Avanivi 2016.11.22. 18:34:21

@Krétagarbó: Gina tényleg napraforgó...

ficekence 2016.11.22. 18:34:53

@Biriksz_Krokiksz!: Senkire nem haragszom. Hülyeség lenne egy játék miatt. Egyébként is már mennem kell. További jó szórakozást. :)
Hajrá Zsolti. :)

Krétagarbó 2016.11.22. 18:34:53

A elkezdem olvasni a kommenteket előről, csak nehogy elfelejtsek leszállni a vonatról, majd szóljatok rám:)

etikette 2016.11.22. 18:36:58

Mai reszben a nagy mereckedes!!! Kiwi leszek vajon mindenki hizott-e

2016.11.22. 18:37:05

@ficekence: jovvvvan :) es hajra!

ficekence 2016.11.22. 18:37:12

@Krétagarbó: Jajnemá....miért kell ez.? Te is tudod, hogy nem így értettem. Belőlem is hiányzik sok minden. Azt akartam érzékeltetni, hogy ezek gyarló emberi tulajdonságok, csak nem akartam annyit magyarázni. Most már tényleg mennem kell. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:38:02

@ezneménvagyok: picológus :))) nemtom, felébredtem egy csomószor, totál hülyeségek jutottak eszembe, tök felületesen aludtam (valaki egy hangosabb levegőt vett, és máris fenn voltam)

2016.11.22. 18:38:04

@ezneménvagyok: bekegalambot marpedig nem eszunk!!!

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:38:37

@etikette: Mán megin? Tegnap is az vót... :-(

Magentax 2016.11.22. 18:38:47

@úgymond olvasó MMKK: nálam csak az húzza ki a gyufát, aki személyeskedik és belémköt :)

Krétagarbó 2016.11.22. 18:38:54

@etikette: sajna a lipót még mindig zárva, pedig igény, na az lenne rá:)

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:40:03

@Biriksz_Krokiksz!: Krokodil vagy te egyáltalán...? :-D

ewita 2016.11.22. 18:40:13

@csakolvasok82: én úgy emlékszem előző nap sokadik ilyennél beszélték Micivel, ha lesz még ilyen feladat akkor tegyék egymásra, sztem azért tette rá akkor!

a smink az büntet Ginánál,főleg a rajzolt szemöldök,mici mondta is neki tegnap,hogy gáz! :) Vivi is sminkben alszik,még reggel is rúzsos a szája, pedig azt mmkk le köll mosni! tegnap mikor felkelt készülődni akkor szedte le az előzőt

2016.11.22. 18:40:18

@etikette: @ezneménvagyok: de ma biztos arcot mérnek.
XD

Magentax 2016.11.22. 18:40:44

@Biriksz_Krokiksz!: na jó, bevallom. Én lopiztam el tőle, hátha büntit kap. :))

Krétagarbó 2016.11.22. 18:41:16

@ficekence: pedig tényleg, Zsolti nálam a rosszindulattal vegyes irigységével bukta a döntőt. És sokáig örültem volna neki, ha ott látnám, ma már kifejezetten taszít ha a képernyőn látom.

etikette 2016.11.22. 18:41:36

@ezneménvagyok: jezusom hogyhogy tegnap volt?! Mi a f@szom atmentem vmi idokapun???azt hittem az a tegnapi elozetes az ma lesz...most akkor nem?

2016.11.22. 18:42:03

@Magentax: cél érdekében minden megengedett :)

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:43:11

@úgymond olvasó MMKK: Én azt mondanám (persze csak találgatok), hogy valakik levegőt vettek a komfortzónádban. Hangosan. Ez persze csak metafora, de mára ennyi elég is lesz, a következő alkalommal megbeszéljük, hogy mit is jelent ez. Amennyiben akarsz róla beszélni... :-D

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:44:37

@etikette: Ne tőlem kérdezd, én csak potyázok... :-)

Krétagarbó 2016.11.22. 18:44:37

@VV Erőlegény: pont most akartam rád írni! Hiányoltalak:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:47:41

@Magentax: :))))))

@ezneménvagyok: mindig csak a metaforák meg a költői képek.. :)))

etikette 2016.11.22. 18:48:03

@Krétagarbó: jajj lipot...megnyittatnam ha rajtam mulna egesz listam van akiket elszallasolnek ott

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:48:52

@úgymond olvasó MMKK: Hááát, ez nem egy egzakt tudomány, mellébeszélni köll... :-D

2016.11.22. 18:50:23

@ezneménvagyok: nagyon erdeklodest mutatsz, egyszer majd rendezunk sminkbulit, meg feldúljuk egymás gardróbját, jön móki és mmkkolvaso is, klassz lesz!!!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:50:28

@etikette: ha sok pénzem lesz (eladom @ezneménvagyok: felhasználótól kapott táskám ;), akkor újra fogom nyitni lipótot

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:51:06

@ezneménvagyok: az neked nagyon megy ;)

@Biriksz_Krokiksz!: jóóóóóóóóóóó :) fülgyertya is lesz?

hereverő heverő 2016.11.22. 18:51:38

Búcsúznom kell mára,jók legyetek. Szép eszét

2016.11.22. 18:52:46

@Avanivi: sztem is...jatek szempontjabol abszolut megertem, de nekem jobban tetszett ari csajkent.

hereverő heverő 2016.11.22. 18:53:01

Estét... csak összemosódnak már a szemeim előtt a gombok meg az ujjaim is hullák. Sayonara !

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:53:47

@Biriksz_Krokiksz!: Ettől jobban betojtam, mintha keresztben lenyeléssel fenyegettél volna... :-D

Cimili 2016.11.22. 18:53:55

@Biriksz_Krokiksz!: Gardrób feldúláson nagyon röhögök. :DDDDDDDDDDDDDDD
Hun csavarogtál napokig?
@etikette: Ne kérdezd, ő sose nézi, csak itt lötyög, mert szeret minket. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 18:54:00

@hereverő heverő: Hugo Monaco Sergio Bonaventura, ne hagyj itt minket%

2016.11.22. 18:54:26

@úgymond olvasó MMKK: feltétlenül szerzek be, ha van rá igény! ;)

2016.11.22. 18:57:11

@Cimili: naon beteg voltam, de mar nem. bulira johetsz te is ám! :)

Ay Mama, Que paso 2016.11.22. 18:57:20

www.youtube.com/watch?v=QH3Fx41Jpl4

So I run to the lord, please hide me lord
Don't you see me prayin'?
Don't you see me down here prayin'?
But the lord said, go to the devil
The lord said, go to the devil
He said, go to the devil
All along dem day
So I ran to the devil, he was waitin'
I ran to the devil, he was waitin'
Ran to the devil, he was waitin'

Kutyabenge vakarék 2016.11.22. 18:57:26

Bku,egymást pusztítjátok? Minek? A vélt igazságért? Van olyan? Kinek jó az?

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:57:50

@úgymond olvasó MMKK: Táska... C-c-c! Kérjél inkább Pittabácsitól fánkboltot! :-D

ezneménvagyok 2016.11.22. 18:59:54

@Kutyabenge vakarék: Aztán majd megint csodálkozol, hogy nem válaszol senki... :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 19:01:41

@Biriksz_Krokiksz!: ;)))) okés, szeretnék!

@Kutyabenge vakarék: tessék?

@ezneménvagyok: na még mit nem! azt nem lehet jópénzért eladni :))

2016.11.22. 19:02:18

@ezneménvagyok: sztem nem magyar és google fordító segítségével ír, lájkolom!
XD

Cimili 2016.11.22. 19:02:53

@Biriksz_Krokiksz!: Azt hittem már rég meggyógyultál. Buli ok. :) Épp ma túrtam fel az én gardróbom, és úgy örültem, mert találtam 2 kabit, amit tavaly vettem de elfelejtettem, mert úgy eldugtam. :)

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:03:45

@úgymond olvasó MMKK: Pszt! Azt nem eladni köll! Pénzt köll benne mosni! Nem továbbadni, titok! ;-Đ

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:04:34

@Biriksz_Krokiksz!: Ja, megjöttek a norvégok, bosszúból a tegnap estéért... :-DDD

2016.11.22. 19:05:40

@ezneménvagyok: azon nagyon rohogtem.:)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:06:14

@Cimili: Én régen autókkal, mostanában meg szállodákkal vagyok így, rém kellemetlen tud lenni... :-?

Avanivi 2016.11.22. 19:06:28

@Biriksz_Krokiksz!: a végjátékban ez már nem nyerő tattika. Kevesen vannak, nagyon feltűnő és már nincs idő kijavítani. Nem szimpi.

2016.11.22. 19:09:33

@Avanivi: az a baj, h nagyon atlatszoan csinalja...kb mint en zsoooootim a visszavart nyertesek eseteben ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 19:11:27

@Kutyabenge vakarék: engedd meg, hogy szabályosan, nyelvvel felkérdezzelek: mi az istenről beszélsz?

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:11:31

Nem tom, feltűnt-e valakinek, hogy még mindig nincs avatarom...? Hm?

2016.11.22. 19:12:36

@Cimili: en a multkor cipovel jartam igy, jéééé - és jött a rácsodálkozás...
(masnap egybol abban topogtam)
XD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 19:13:00

@ezneménvagyok: a miniszteri portréfotódat mégsem teheted ki.. ;)

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:13:00

@úgymond olvasó MMKK: Ne bántsd, bevette a Gandalf-tablettát. Első szemeszter végére kinövi :-)

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:14:05

@úgymond olvasó MMKK: Nem is aztat hiányolom fájón, hanem a kiírásnak megfelelő pályaműveket... :-(((((( :-D

Cimili 2016.11.22. 19:14:06

@Biriksz_Krokiksz!: Most hirtelen nem ugrik be, a krokiknak hány lábuk is van? :DDDDDD

2016.11.22. 19:14:54

@ezneménvagyok: helikopter miert nem jo avinak, hee?

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:15:02

@Cimili: Ilyen vagyok. Entapi... enkati... izé. :-D

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:16:39

@Biriksz_Krokiksz!: Na ne ízetlenkedjünk. Annyi jót tettem már veletek, eccerű néppel, pont ezt köll kiemelni...?! :-D

2016.11.22. 19:17:34

@Cimili: oszt a volánt hogy fogjam?? :)))

Pittabácsi 2016.11.22. 19:18:43

@ezneménvagyok: Nem. Sorry. :D@úgymond olvasó MMKK: Nem rossz ötlet. ;) De a sajáttal. :D

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:23:08

Sün! Sün! Egyem a kicsi szivit, nem elrágta a netkábelt?

2016.11.22. 19:26:43

@ezneménvagyok: hát jószar a propagandád :)

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:26:47

@Biriksz_Krokiksz!: Haggyadmá, őt kosárban viszik, honnan tudná... :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 19:28:05

@ezneménvagyok: lsd? én olyat nem használok, kérem :)))))

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:29:41

@úgymond olvasó MMKK: Erre most Yoda mestert idézném, de Gyűrűk ura-hét van, sajna... :-(

2016.11.22. 19:30:12

@ezneménvagyok: jó, akkor gucci tasi na.

Pittabácsi 2016.11.22. 19:32:01

@ezneménvagyok: A drog veszélyes!! @úgymond olvasó MMKK: Nagyon helyes. Nem is szabad tudatmódosítót használni. Így is elég bolondok vagyunk, nem? :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 19:33:12

@Pittabácsi: ezaz.. kapjuk az ívet rendesen a kutya komm.társtól, hát ha még valami tudatmódosító szer hatása alatt kommentelnénk.. hajaj :DDDD

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:33:56

@úgymond olvasó MMKK: Hííííííííííííí... ez már az eretnekséggel határos. Itt vónál, ragasztanék rád répaorrot, meg hoznám a kacsát... :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 19:34:19

@PeniValdes: visszatérő álmom a vonat meg a busz lekésése.. totál idegállapotban kelek fel, hogy b+, hány óra van, nem késtem-e le valami tömegközlekedési eszközt

Burgermeister 2016.11.22. 19:35:15

vivit simán orrbaszájbaseggbe pocsikolnám.....na...várom, hogy az uccánpuszticcccon

2016.11.22. 19:35:26

vyvyt kiválaszthatnák már, h tudjak ellene szavazni...és amúgy ja, lófaszt se csinált, mindent énzsooootim kreatívkodott össze. én is behisztiztem volna, ni!

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:35:49

@PeniValdes: Én is. Csak emelgetem a kis táblámat, aztán mindig azt hallom, hogy elkelt, elkelt, de sose az én számomat mondják be... Csatakvízben ébredek... :-D

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:37:09

Na, erre mondhatni, hogy tájidegen hozzászólás... :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 19:38:24

@ezneménvagyok: én nem, mindig rohanok a londoni vagy new yorki járat felé, divatos ruhában

ezneménvagyok 2016.11.22. 19:40:39

@Biriksz_Krokiksz!: Én rémálmaimban mások rémálmában szereplek... :-D

2016.11.22. 19:43:10

@ezneménvagyok: sztem en is benne vok masok remalmaban, de ez legyen az o bajuk...muhahaha

Krétagarbó 2016.11.22. 19:43:35

@Neytiri1: Vivit 2 okból nem vinné ki sztem:
1. Azt gondolja, hogy ez a húzás - hogy egy kebelbariját viszi ki - antipátiát generálna a nézőkben, még a "meggyőző" érvek ellenére is
2. Sztem Zsolti (és Vivi is) marhára erős játékonak képzelik magukat és egymást. Azt hiszik, hogy ők mások, érdekesek ergo erős népszerűségnek örvendenek kint. Azzal nem szàmolnak, hogy amióta kijött az erősen rosszindulatú oldaluk, a nézők szeretete is megkopott.

2016.11.22. 19:44:19

@xukxuk: ne bántsátok már :(

Krétagarbó 2016.11.22. 19:45:27

@Lilith.Inanna.1: megfogtad a lényeget:) pussz:)

Magentax 2016.11.22. 19:47:14

@Krétagarbó: ez biztosan így van.
Amikor volt az a feladat, hogy sorrendet kellett felállítaniuk a táblánál, ki lesz első és ki utolsó, ha jól emlékszem, Vivi Zsoltit, Zsolti meg Vivit (vagy saját magát?) tette elsőnek.

xukxuk 2016.11.22. 19:47:45

@Biriksz_Krokiksz!: Én nem bántottam. Akkor nem igazán értetted , amit írtam.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 19:48:01

@Krétagarbó: viszont ha azt látja zsolti, hogy minden veszett, nem fog visszamenni sehogy, akkor bosszúból magával ránthatja, mert nem tud elegánsan veszíteni...

2016.11.22. 19:50:22

@xukxuk: tényeg nem, elfaradtam mára.

Magentax 2016.11.22. 19:52:29

@mindenkinyugodjonleapicsába: most még gondolhatja, hogy ő simán kint hagy bárkit és csakis ő lehet az a bizonyos egy személy, aki visszamegy.

Egyébként Zsóti nagyon jólértesült. Pontosan tudja, hogy dec.11-én lesz vége - ti tudtátok? - amikor Bence először említette a hármas párbajt, rögtön mondta, hogy ő gondolta, aztán kint a cigis kanapén meg is beszélték, hogy ő ezt előre megjósolta.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 19:57:44

@Magentax: nem mondtam, hogy nem gondolhatja
bár ha használja az eszét az egója helyett, hamar rá fog jönni, hogy az "erős" karakterek mind kint csücsülnek már szinte

Sir Ö. S. Bandi 2016.11.22. 20:03:37

@Magentax: A felezőbuli óta mindenki tudhatta kint-bent.Oda se kellett sok neuron rájönni, hogy négy hét van még, ám nyolcan vannak, elkerülhetetlen a hárbaj....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 20:03:43

@Biriksz_Krokiksz!: az én rémálmaimban nem vagy benne. bébi ;)

2016.11.22. 20:04:24

lépek én is, holnap visszaolvasok. :)

etikette 2016.11.22. 20:04:32

@Magentax: jah lehet ezt is felirta vhova a villaba

etikette 2016.11.22. 20:06:33

Lecci irjatok majd riltajm hogy ki hany kilo a mereckedesnel, kivancsi vagyok hogy mennyit szedtek fel

2016.11.22. 20:06:46

@etikette: :)))))))))))))

(hajrá zsoooooti!)
XD

ezneménvagyok 2016.11.22. 20:07:01

Azért ez tényleg elég semmilyen évad. Egy-két szériával ezelőtt ilyentájt a népek már ölték egymást, és most javában sulykolnák, hogy Krisz játékának milyen jót tenne, ha Mici kiesne. Ehhez képest még Zsóti tud valami ellenszenvet kiváltani, oszt annyi. Szinte súlytalanná vált az egész. Ez a "mindegykinyeri csak legyenmávége" régebben később jött, nem?

Kosztarika 2016.11.22. 20:08:26

@Avanivi:
Vagy csak kiismerte Micit és megváltozott a véleménye róla, ahogy itt pl sokunknak egy-egy vellalakóról. ;)

Krétagarbó 2016.11.22. 20:09:51

@ani58: Ja, örült, hogy vége a barinős találkájának. Addig meg ette a penész, a WC-n is pityergett. Hagyjuk már. Nekem aztán tényleg lehet bárki bármilyen beállítottságú, bőrszínű, szagú piréz, esk nem érdekel. De amikor valakiből csak a rosszindulat meg az elfojtott irigység és harag dől, azt nem bírom. Ha büdös piréz, ha nem büdös piréz.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 20:13:41

@Biriksz_Krokiksz!: múkogggyá :))))

@ezneménvagyok: nos.. akkor mikor lesz kész a táskám? :o))))) *ártatlannézés*

Magentax 2016.11.22. 20:22:26

@mindenkinyugodjonleapicsába: ezen már gondolkodtam - a triumvirátusnak nem tűnt fel még vajon, hogy akiket ők erősnek hittek, mind kiesett? Vajon nem kezdték el saját magukat átértékelni kissé - legalább gondolatban?

Magentax 2016.11.22. 20:24:12

@Sir Ö. S. Bandi: tényleg, a felezőbuliról meg is feledkeztem...

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 20:27:24

én azt gondolom, hogy dávid, gina, soma, ati gondolkodtak el ezen maximum
és inkább csak dávid

Puncylla 2016.11.22. 20:39:04

@Biriksz_Krokiksz!: csakhogy zsolti rongyember. te nem úgy látod?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 20:45:06

@etikette: téged is szivat? jön még a mi utcánkba.. :)))

csakolvasok82 2016.11.22. 20:49:49

@Kutyabenge vakarék: nem kaptam meg az üzidet, várjak még rá?

Dr.Zé 2016.11.22. 20:51:36

@Kutyabenge vakarék: Csak nem a nagy ELP-hez van szerencsénk?

2016.11.22. 20:54:02

@Puncylla: mult heten is leirtam parszor, es ma is megindokoltam eleg vilagosan, h miert fogok mellette szavazni, tobbszor nem ismetelnék.

Mók_Ica 2016.11.22. 20:56:15

szasztok :))) bundi kenyér forró teJával.... ki kér? :)))

Mók_Ica 2016.11.22. 20:58:41

@Biriksz_Krokiksz!: szia Krokkkk :)))) :*
Neked elnézem, szavazz zsótira.... nekem ő már túl hisztis és nagyon túltolja a szivárványos vonalat.... nem szerizem, hogy mindent támadásnak vesz .....

Mók_Ica 2016.11.22. 21:00:39

@úgymond olvasó MMKK: (__)> itt egy jó nagy bögrével :))))

@etikette: küldök neked is :))) (__)> meg bundis kenyeret is :)))

2016.11.22. 21:02:33

@Mók_Ica: szia mokim! kosziiiiii meg luv u ;)
(sorozatozom, epp csak bekoszontem) reggel visszaolvaslak benneteket :))

etikette 2016.11.22. 21:03:22

@Biriksz_Krokiksz!: na most melyiket teccik nezni? Westworldot ajanlom am!

2016.11.22. 21:06:10

@etikette: az mar megvot, joféle! most a 'hap and leonard'-ot nezem ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:06:18

@Mók_Ica: köszönöm :))) (tejabuzi is vagyok)

Mók_Ica 2016.11.22. 21:07:08

@Biriksz_Krokiksz!: jó sorozatozást :))))

@etikette: háááát tudom.... de volt több napos zsömlém.... nem akartam kidobni.... így pedig fincsi lett :))))

Mók_Ica 2016.11.22. 21:07:54

@úgymond olvasó MMKK: ez most earl grey... az a kedvencem..... remélem szereted :)))

2016.11.22. 21:09:09

@etikette: westworld azert is jo, mert ott is szettaktikazhatja az ember az agyat ;)

Magentax 2016.11.22. 21:10:02

@Biriksz_Krokiksz!: láttad már a legújabb, 8. részt is?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:10:44

@Mók_Ica: mindenféle teát szeretek, csak olyan van, amit még nem próbáltam :)

Bianka_M. 2016.11.22. 21:11:00

@Mók_Ica: bundikenyér teával juhuuuu :). Van még??? :))

etikette 2016.11.22. 21:11:20

@Biriksz_Krokiksz!: bizony! Nekem is nagyon bejon a stilus a tema a fordulatok...nagyon ostor

2016.11.22. 21:11:44

@etikette: köfi! és kommentoljatok sokat, imádom visszaolvasni ;)

viszlátás mindenkinek!

Bianka_M. 2016.11.22. 21:11:58

@Mók_Ica: Icuska jól teletömöd itt a népet aztán este már az isten konténere nem lesz elég :))))

Mók_Ica 2016.11.22. 21:12:49

@Biriksz_Krokiksz!: óóóó.... akkor ezt ajánljuk a vella lakóknak is :))))

@úgymond olvasó MMKK: én is szeretem a teJát :))) megértelek :)))

@Bianka_M.: persze :))) küldöm :)))

Bianka_M. 2016.11.22. 21:13:20

@Mók_Ica: nagy puszi, köszönöm :))))

Mók_Ica 2016.11.22. 21:13:28

@Bianka_M.: erre nem is gondoltam :)))) akkor majd ne ezt hányjátok ki..... :))))

2016.11.22. 21:13:38

@Magentax: ma akartam, de elbasztam az időm zsooooti szurkolással :))))))))))

Magentax 2016.11.22. 21:14:11

@Biriksz_Krokiksz!: feltétlenül pótold, nagyon ütős :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:15:35

@Mók_Ica: teával és sós pereccel mmkk le lehet nyűgözni :)))

Mók_Ica 2016.11.22. 21:17:52

@úgymond olvasó MMKK: olyan igazi békebeli perec?? fini :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:20:44

@Mók_Ica: olyannal is.. de a bóti sós kispereccel is :)

Magentax 2016.11.22. 21:22:09

@PeniValdes: de Zsolti pedig milyen okosnak képzeli magát és Soma is, legalább átfuthatna kósza gondolatként a fejükön... :)))

Betli Szofi 2016.11.22. 21:22:42

Miért nem 21kor kezdődnek az öfik? Úgy utálok várni...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:25:28

@Magentax: ők szerintem azt hiszik, hülyék a szavazók

@PeniValdes: mit?

Magentax 2016.11.22. 21:26:10

@Betli Szofi: olvastam valahol, hogy a médiahatóság így is vizsgálódik, hiába a 22 órás kezdés és a 16-os karika. Állítólag rengeteg 11-13 éves gyerek nézi és a szülők fel vannak háborodva a napi szintű káromkodás, szex, cigi, pia miatt.
Kérdem én, milyen szülő az, aki ezt engedi nézni egy ilyen korú gyereknek? Habár az igaz, tévé mellett a neten is megnézheti, aki akarja.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 21:26:23

@Magentax: zsolti....túl beképzelt mártír, soma meg csapódik
dávid volt aki kezdettől látta...ati meg tudta hogy dáviddal kell lenni

Magentax 2016.11.22. 21:27:20

@úgymond olvasó MMKK: oké, de ugyanezek a hülye szavazók fognak mellettük vagy ellenük szavazni :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:27:44

@Magentax: az én gépemen szűrő van, ha nem kapcsolom ki, én sem látok sokmindent

Betli Szofi 2016.11.22. 21:28:34

@Magentax: Ó, hát igen. De mint gyermektelen gyarló ember, akkor is ilyenkor már nézném na. :D Hogy utána alhassak időben. :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:29:15

@PeniValdes: ja :) én még nem próbáltam

@Magentax: de ez nem jut el a kis agyacskájukig

Magentax 2016.11.22. 21:30:24

@PeniValdes: végül is, eddig tényleg csak egy ember van, aki megérdemelné a győzelmet, mert szemlátomást ésszel játszik - ez Dávid. Ati meg Dávid farvizén felevezhet a 2.-3. helyig, ha most nem őt hívja párbajra Zsóti.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:32:04

@PeniValdes: azt nem szeretem.. viszont a pilóta kekszet szétszedem :)

Magentax 2016.11.22. 21:32:53

@úgymond olvasó MMKK: na ja, csak a kölkök okostelón azt néznek meg, amit csak akarnak.
Már a legtöbb 6 évesnek is okostelója van...

Madam. 2016.11.22. 21:33:33

kár, h a garantált bérminimum-emelés nem vonatkozik a 36 millára. 'stét

Magentax 2016.11.22. 21:33:45

@PeniValdes: nem hülye, csak olyan kis alamuszi nyussszi

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 21:33:51

@úgymond olvasó MMKK: én mindent lassan, részletekben eszem meg....olyan ez mint a vetkőzés, azt is kiélvezen

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:35:07

@úgymond olvasó MMKK: és a túró rudit is

@Magentax: ja, nagyon durva.. nem vagyok öreg, sőt, de talán 10 évesen kaptam az első mobilomat (antennás samsung :)), kezdetleges okostelefonom meg 18 évesen lett először.

csakolvasok82 2016.11.22. 21:35:07

@PeniValdes: én is pont így eszem a ropit/perecet és a nápolyit is, meg a töltött kekszet, azt is kettészedem. Azt hittem, csak én vagyok ilyen furi ezen a téren. Jó tudni, hogy nem. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 21:36:51

@úgymond olvasó MMKK: én 14 évesen kaptam mobilt..okostelót meg már a béremből vettem

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:37:23

@csakolvasok82: ha nagyon hardcore napom van, akkor a piskótatallért is szétszedem, először megeszem a piskótát, aztán a lekvárt és a csokimázat :))))))

Magentax 2016.11.22. 21:37:47

@úgymond olvasó MMKK: most már szinte nem is lehet hagyományos mobilt kapni vagy ha mégis, kicikizik az osztálytársai szegény gyereket, ha nem egy modern, csilivili eszközzel nyomul.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:38:18

@PeniValdes: okostelót én is abból vettem, lenyomtam egy egész nyarat a gyárban.. pedig kis hülye alcatel telefon volt, fapados androiddal.. de nem szerettem :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.22. 21:39:13

megyek, nézem a keresem a családom-at az rtl-en, az esti műszaknak kitartást, jóccakát :)

Magentax 2016.11.22. 21:40:18

Én is elteszem magam holnapra, sziasztok, jó éjt mindenkinek!

csakolvasok82 2016.11.22. 21:40:41

@PeniValdes: külön a tésztát, külön a szószt, külön a sajtot? viccelsz, bolondozol... :D
@úgymond olvasó MMKK: ez aztán a teljesítmény, mert a csokimáz rögtön széttörik, ha hozzáérsz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 21:41:35

@úgymond olvasó MMKK: engem sosem kényszerítettek ilyenre...én nem a pénzért dolgoztam diákkéntz,hanem hogy belelássak dolgokba,hogy tudjam nem akarok 12 órát át életem végéig szalag mellett állni. egyik meló után egy szentképpel fizetettejk ki

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 21:43:06

@csakolvasok82: külön a tésztát,külön a húst,és előtte összekeverem

Mók_Ica 2016.11.22. 21:43:16

@PeniValdes: @úgymond olvasó MMKK: milyen fiatalok vagytok :))))
jó nézést és pihit :))) @Magentax: neked is !!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 21:44:22

@Mók_Ica: én különösen,mint egy rózsabimbó:)

Cérnahuszár 2016.11.22. 21:44:25

@Magentax: sztem nem simon, őt lehet érteni, én legalábbis nagyon bírom a csavarjait az írásában, itt nincs mihez kötni miért írja amit ír
új tippem van, telón írt és az megtréfálta, most pl szépen ír nagybetűs kezdésekkel

Mók_Ica 2016.11.22. 21:47:35

@PeniValdes: akkor különösen szép is vagy :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.22. 21:49:01

@Mók_Ica: egyes férfiaknak tetszem,amikor futok és közben lobog a hajam a szélben

Cérnahuszár 2016.11.22. 21:50:38

@csakolvasok82: nem is jó úgy, mr bean mutatta meg hogy kel ezt, őrőlt kávét a szájba, rá a forró vizet, megráz fej és már kész is :)

alsophila grahami 2016.11.22. 21:52:39

adj'isten jaúú estéket mindenkinek! ;) beleolvasgattam itt pár komiba, és vmit nem értek... honnan veszitek, hogy Kárszegpapi nem hordja a kendőjét..? célzottan figyelte valaki? csak mert egy valakitől (bocsi tőle, nem jegyeztem meg h ki volt) olvastam egy ilyen kérdésfeltevést, hogy "mintha" nem látta volna rajta, amihetlz aztán többen becsatlakoztak, vérszemet kapva a lehetőségtől, h levetethetnék vele, stb... de vmi komolyan vehető konkrétumot senki nem tudott eddig mondani, h mikor, hol nem volt rajta a kendő -

most nem azért, de mi van, ha simán csak a hátsó zsebébe gyűrte, vagy mittomén a bokájára kötötte, vagy csak az épp aktuális kameraállásból nem látszott, erre nem gondolunk? vagy mindenáron ki kell ejteni most, miért? vannak nála ezerszer irritálóbb, semmirekellőbb alakok még bent, miért lett ilyen sürgős hirtelenjében szétválasztani a házaspárost? komolyan nem vágom ezt most....

Berborosz 2016.11.22. 21:52:40

@csakolvasok82: Peni először lepiszkálja a kis sajtdarabocskákat, félreteszi, aztán lenyalja a tésztaszálakat, végül a már tiszta tésztára visszaszórja a sajtot. Láttam egyszer egy vendéglőben...

Cérnahuszár 2016.11.22. 21:53:10

@PeniValdes: aztnemtom
de ha azt mondod hogy rózsabimbó, félek és keresem a dobbermanokat a horizonton, legalábbis ahátam mögött

csakolvasok82 2016.11.22. 21:53:15

@Cérnahuszár: :D :D és tényleg, nagyon bírom

csakolvasok82 2016.11.22. 21:54:38

@Berber Oroszlán: :D bolond, de azért elképzeltem

csakolvasok82 2016.11.22. 21:55:33

@Cérnahuszár: ha egyszer lesznek kutyáim, én is beidomítom őket erre

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:00:39

@Mók_Ica: Bundáskenyér van még? Vagy vendégek mind megették? :-)

Plüsscukor 2016.11.22. 22:00:50

Jó estét mindenkinek, konténerek kéznél, kezdhetünk?

Mók_Ica 2016.11.22. 22:02:04

@PeniValdes: ezt a képet elég nehéz egy rózsabimbóhoz kötni :))))

@Cérnahuszár: :))))) te kis Columbo fan :)))

tvbuzi 2016.11.22. 22:02:28

Helló fiúk, szia lányok!

Cimili 2016.11.22. 22:03:00

Halihóóóóóóóóóó! :)

Madam. 2016.11.22. 22:03:01

@alsophila.grahami: képzelheted, kárszeghy hol hordja a kendőjét...rácsomózva... a sufnira gondoltam, természetesen

etikette 2016.11.22. 22:03:22

@alsophila.grahami: en ma megneztem a tegnapi osszefoglalot es 3 bv-t. Hardcore. Direkt figyeltem hogy van-e kendo de sajna tenyleg nem lattam egyszer sem

Mirocska 2016.11.22. 22:03:31

Sziasztok! Mekkora egy hülye szavazás van??? :))

Plüsscukor 2016.11.22. 22:03:42

Szavazás: szavazzunk a kecskére! Az mindent megrág, ugrál ide-oda és bogyózik mindenfelé :)

plüssnyuszi 2016.11.22. 22:03:49

sziasztok :-)

Anikó, a csontkukac? wtf????

Sufni derbi :-)))

Cimili 2016.11.22. 22:03:52

Már megen a sufni a téma, szavazósdival összekötve. Pfff

Mók_Ica 2016.11.22. 22:03:55

@ezneménvagyok: gondolod, hogy nem tettem félre neked?? :)))

@Plüsscukor: konténer(ek) a helyükön :))) kezdhetünk.....

állatok választanak??? mi van???

tvbuzi 2016.11.22. 22:04:15

Ezt a VV Anikót felejtsük már el kérem kedves RTL

Cimili 2016.11.22. 22:05:07

@etikette: Kukálom én is, de hátul van a keze, nem látszik.

Mók_Ica 2016.11.22. 22:05:13

@Commodore: @tvbuzi: @Cimili: sziasztok :))) helyezzétek kényelembe magatokat..... és szavazzatok :))) vmi állatra.... höhöhöhööhö

alsophila grahami 2016.11.22. 22:05:57

jeeejj Anikónknak van öniróniája , ezt értékelem most naaaagyon!!!!!

Gina meg egy hányadék megint - Móki, hol van leparkolva a tankhajó? ;))))

Mók_Ica 2016.11.22. 22:06:07

@PeniValdes: rózsabimbó, fut.... lobog a haja :))) ilyesmi... :))))

etikette 2016.11.22. 22:06:21

Megmertek mar valakit? Aniko hany kg lehet 39?

Cimili 2016.11.22. 22:06:44

@Mók_Ica: na de melyikre, kérem szépen?

tvbuzi 2016.11.22. 22:06:45

Má megint arról van szó, hogy a párbajon dől el ki esik ki..........

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:06:48

@Mók_Ica: Szavaznék, de nem tudom, melyiket köll nyomni, hogy ne gyüjjenek a migráncsok... :-D

Mók_Ica 2016.11.22. 22:07:15

@etikette: ippeg.... olyan kis betegesnek néz ki....

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:08:06

Jaj ha Davidka is megy akkor Mici kiesik :(

Bianka_M. 2016.11.22. 22:08:14

Nem értem, hogy miért kell vki mögé beállni, ha még lesz egy kihívott...csütörtökön meg láthatjuk az új felállást? Ennyire nincs mit mutatni, h ezzel fárasztanak minket?

Plüsscukor 2016.11.22. 22:08:43

@etikette: Én sem nagyon látom a lila kendőt Krisztiánon. Jó kis csavar lenne, ha ezért azt a büntit kapná, hogy nem védett, és ő is választható.

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:08:51

Ginan ot napja ugyanaz a zold ruha van?!

alsophila grahami 2016.11.22. 22:09:12

@Madam.: basszuuus télleg! xDDDD ez a megoldás, az orbitálnagy kárszegre tekerve hordja ;))

Madam. 2016.11.22. 22:09:22

hát vyvy... melany felé rohanva... "Láttam a boldogságot én,
lágy volt, szőke és másfél mázsa
Az udvar szigorú gyöpén
imbolygott göndör mosolygása.
Ledőlt a puha, langy tócsába,
hunyorgott, röffent még felém -
ma is látom, mily tétovázva
babrált pihéi közt a fény." (JA)

Cimili 2016.11.22. 22:10:02

Dév jól indokolta meg, h miért mici mögé állt be. most emlegeti Zsóti mártíromkodásait.

Mók_Ica 2016.11.22. 22:10:15

@Cimili: há, mittomén..... én asszem a malacra.... az mindent megeszik....

@ezneménvagyok: melyik állatot kedveled a legjobban ezek közül: malac, kecske, csacsi, teknős

Bianka_M. 2016.11.22. 22:10:15

@MacákékIcukája: igen, Somán is szinte mindig az a fekete-fehér póló :)

plüssnyuszi 2016.11.22. 22:10:18

@Plüsscukor: A próféta beszéljen belőled, rokon! :-))

Plüsscukor 2016.11.22. 22:10:23

Na, ott a lila kendő - az ágyon, Krisz mögött letéve.

ascii 2016.11.22. 22:10:30

@MacákékIcukája: most már ez marad decemberig, jól áll na :)

Cérnahuszár 2016.11.22. 22:10:38

de mi értelme van mögéállni, a 3 emberrel mi lesz? az mögé nem áll be senki 1 nap múlva? újrajátszák az egészet, most minek kell most választani?

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:10:45

@MacákékIcukája: Holy Odinn, et helt nytt IKEA brutt økseskaft ! (Jeg vet det svenske IKEA.) Grrrrrr!!! :-D

Cimili 2016.11.22. 22:10:59

Láttam a lila kendőt. Ül az ágyon és ott van mögötte az ágyra dobva.

ascii 2016.11.22. 22:11:25

ennek mi értelme volt? ha jő' a harmadik párbajozó az teljesen megváltoztatja a support sorrendet

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:11:41

@Mók_Ica: Malac, malac, ropogós... :-)

Mók_Ica 2016.11.22. 22:11:55

@Madam.: ez nagyon jó :))) (nem is ismertem.... tudom, akár villa lakó is lehetnék...:))) )

@Cimili: igen :)))

Plüsscukor 2016.11.22. 22:12:09

Zsóti ezzel a kisdobos-kendővel a nyakában röhejesen néz ki eléggé.

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:12:45

@Bianka_M.: @ascii: elfogyott a szponzorruhara a penz, elittak :D

@Plüsscukor: oi oi oi micsoda sasszemek! Buntit Krisznek, vegyek el a lilajat!

@ezneménvagyok: miiiii? :DD

Cimili 2016.11.22. 22:13:32

Zsóti fixa ideája, h Mici hangolta a többieket ellene, azé nem mögé álltak.

tvbuzi 2016.11.22. 22:13:45

Inkább egy kis észt kérnél a Föld angyaltól Vivi

Plüsscukor 2016.11.22. 22:13:50

@Cimili: Mi már megint egyszerre beszélünk :)

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:13:51

Vivi foldonkivuli csillamfaszponi imadsagot mond :D

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:14:14

@MacákékIcukája: Nem tudom, nem beszélni idegennyelvül :-)

Bianka_M. 2016.11.22. 22:14:19

Gina miért védi ennyire zsótit? Kezd nem szimpi lenni, h nem egyenes. Azért ne keverje már a dolgokat. Zsolti kezdte csesztetni micit.

tvbuzi 2016.11.22. 22:15:07

Leveszem a hangot zéróra amikor VV Anikó beszél, de nézni is sok.

Mók_Ica 2016.11.22. 22:15:13

@Cimili: ez a baj... rajta kellene lennie... :(((

@ezneménvagyok: ez még élő.... karcsi a neve....

Madam. 2016.11.22. 22:15:15

@tvbuzi: felesleges, tök igazságosan van kiosztva az ész: még senki sem panaszkodott, h túl sok vagy túl kevés van neki...

Bianka_M. 2016.11.22. 22:15:17

@MacákékIcukája: nade csak van még egy váltás ruhájuk, vagy azt meg elkártyázták?

Plüsscukor 2016.11.22. 22:15:18

Vivennek ilyenkor kéne leb*szni egy nagy pofont, amikor így nyafog, mint most is a fotózás hírére (én akaroooOOoook!)

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:15:28

@ezneménvagyok: en meg nem beszelek gugli forditoul :D

ewita 2016.11.22. 22:15:55

jaj Anikó homlokán az a csík babahaj :D
Zsolti nagyon hülye, Mici fordított mindenkit ellene? Tévedsz fiacskám nem kellett segíteni, egyedül is ment neked!! :P

Bianka_M. 2016.11.22. 22:15:58

Vivi anyukájának szemüveget!!!!! Vivinek meg önkritikát pls.

Plüsscukor 2016.11.22. 22:15:59

Jajj szegény manikűrös csajszi, végig kell hallgatnia Vivi önfényezését

Cimili 2016.11.22. 22:16:06

@Plüsscukor: Meg sem lepődtem. :)))))))

Mók_Ica 2016.11.22. 22:16:11

sajnálom, hogy vivi nem megy most párbajozni.....

agisn 2016.11.22. 22:16:17

Istenem de idegesit ez a bamba Vivi...nembirom."a sajat szepsegem volt a baratom gyerekkoromban"-akkor tenyleg nem voltak barataid

alsophila grahami 2016.11.22. 22:16:17

@Plüsscukor: de azért az kicsit erős lenne, nem? ilyen durva büntit soha nem osztogattak, most meg sokkal lazábban vesznek minden szankciót, mint a korábbi szériákban, szal... egy az, h eltúlzoitt szankció lenne, másrészt meg még nagyobb inkorrektség Mickóval szemben, hogy még ha vissza is jönne, a párját mindénképp elveszítené - és mindezt úgy, hogy neki nem szóltak a kihívás előtt, hogy úgy válasszon, hármas párbaj lesz, nem kettes - mindeközben Zsótinak meg van három napja választani, taktikázni, estébé....

plüssnyuszi 2016.11.22. 22:16:24

Nekem a szépségem volt a barátom gyerekkoromban - na ez a mondat teljességgel megvilágítja Vivi defektusainak az okát. :-)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:16:29

@Mók_Ica: Nem nekem kéne elmondanom, de mind Karcsiként kezdi, és Csabaiként vagy Gyulaiként végzi... :-?

Madam. 2016.11.22. 22:16:45

@Plüsscukor: hát riszpekt neki(k), de tényleg...

Bianka_M. 2016.11.22. 22:16:57

Atinak csesszék már le azt a pamacsot a feje tetejéről.

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:17:08

@Bianka_M.: biztos jo sokszor fel kell huzniuk ugyanazt a cuccot h megmaradjon a nezokben

tvbuzi 2016.11.22. 22:17:32

Kopaszra mindet!!!!!!!

ewita 2016.11.22. 22:17:48

@alsophila.grahami: Most látszott,ott volt a hálóban a háta mögött az ágyukon, de nem rajta!

Madam. 2016.11.22. 22:18:09

palvinbarbisat bzmeg

alsophila grahami 2016.11.22. 22:18:15

@Mók_Ica: okké, most nagyon kell, ez a csillámf*sz-szöveg...ez betett nekem most ;))))

Bianka_M. 2016.11.22. 22:18:27

Az a póthaj tök undi.

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:18:49

@ewita: Az lett volna jó, valamelyik megtalálja és magára köti... :-D

Madam. 2016.11.22. 22:19:24

ezek is olvasnak minket...fogyatékos petőfy by dave

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:19:29

Soma egy fogyatekos Petofi David szerint :DDD

tvbuzi 2016.11.22. 22:19:42

báró Kárszeghy? Semmi frizura?

Mók_Ica 2016.11.22. 22:19:49

@Bianka_M.: örül az új hajának.... höhöhöhöhö

vivike palvinbarbis hajat kér.... höhöhö
dzsina a frufruval úgy néz ki, mint Dolly.....

@ezneménvagyok: óóóóóóó..... látod milyen jó, hogy vagy nekem??? felnézek rád :)))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.22. 22:19:54

"Úgy nézel ki, mint egy fogyatékos Petőfi"-Dávid. Sosem sejtettem volna, hogy valaha is ezt fogom írni, de EKG

Bianka_M. 2016.11.22. 22:20:04

Somának nem lett jobb a feje, vagy csináltak vele egyáltalán vmit? Krisznek viszont jót tett a fodrász.

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:20:09

@Madam.: biztos bekuldik nekik a napi hogyvolt cikkeket xD

Madam. 2016.11.22. 22:20:28

na és kárszeggel mit fognak csinálni?! a péháról tart előadást

Almaka 2016.11.22. 22:20:45

Ezek a fodrászok beszoktak járni, mert úgy dumálnak velük minta 1000 éve ismernék őket.

Bianka_M. 2016.11.22. 22:21:27

@Mók_Ica: biztosan örülnek ám :). Asszem én is nyargalnék körbe-körbe mint vivcsi. :)))

Mók_Ica 2016.11.22. 22:21:36

@alsophila.grahami: biztos voltam, hogy extraszupernagy méret kell már.... :))))

alsophila grahami 2016.11.22. 22:22:19

@Mók_Ica: én is, ha tudtam volna, h Mici lesz a kiválasztott, meg nem szavazom Scott hármaspárbaj-metódusát... Mici biztosan tökösen döntött volna, simán kivitte volna a két buckalakót, eh! :PP hihetetlen, h vagy nyolcvan napja bent van, és még mindig nem lehet erre az irritáló debilre szavazni - vagyis ellene, na! ;)

tvbuzi 2016.11.22. 22:22:32

Bírom a frufrus csajokat, valahogy olyan kurvás.

nicu71 2016.11.22. 22:23:20

@Mók_Ica: basszus pont ezt akartam irni Gina elmehetne Dolly hasonmásnak /még a korai Hungáriás időszakból/ fantasztikus. :)

Bianka_M. 2016.11.22. 22:23:20

Dév jobb lett. Soma, ceep calm rajtad SEMMI nem látszik vagy csak kicsesztek veled és úgy hagytak :)

agimano 2016.11.22. 22:23:27

amikor Dávid megszólalt, hogy Soma úgy néz(ne?) ki, mint egy fogyatékos Petőfi, besÍrtam. Gonának nagyobb lett az orra a frufrutól:DD szegény

tvbuzi 2016.11.22. 22:23:33

Gina szemöldöke eltűnt a frufrunak hála

Cérnahuszár 2016.11.22. 22:23:48

gina jó lett, eltüntették azt a túl vastag szemöldököt
sandra bullock

Bianka_M. 2016.11.22. 22:23:57

@tvbuzi: ja. Már csak egy titkárnős szemcsi hiányzik.

Mók_Ica 2016.11.22. 22:24:03

@Bianka_M.: még fűangyalt is csinálsz a kertben, a műfüvön?? :))))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.22. 22:25:15

Gina ezzel a hajjal egy jó 10 évet öregedett. (Amúgy halkan megjegyezném, hogy kicsit egy pornósztárra emlékeztet)

Bianka_M. 2016.11.22. 22:25:42

@Mók_Ica: hmmm... Azon elgondolkozom egy pöttyet azért :)))

tvbuzi 2016.11.22. 22:25:55

Nem tudom ki lesz a harmadik párbajozó de biztos arra szavazok

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.22. 22:26:14

@tvbuzi: Köszike, nekem is frufrum van :D

rifle02 2016.11.22. 22:26:28

@agimano: azt hittem csak nekem tűnt föl hogy Ginanak ezzel a hajjal nagyobb lett az orra ...

Mók_Ica 2016.11.22. 22:26:39

@Madam.: Pocahontas kedvesebb...

@Plüsscukor: @nicu71: ugye? csak rövidebb volt Dolly haja..... de a két dudor az arcán és az orra, ezzel a frizurával tiszta Dolly....

agimano 2016.11.22. 22:26:46

@tvbuzi: tegnap Mici a belevalóban osztotta Ginát a szemöldöke miatt

Mók_Ica 2016.11.22. 22:28:10

@FájAzÉletÉsAVilágIs: van akinek jól áll :))) neked biztos jól :)))

tvbuzi 2016.11.22. 22:28:32

@FájAzÉletÉsAVilágIs: szia, péntek este velem vacsoráznál?

Bianka_M. 2016.11.22. 22:29:00

@FájAzÉletÉsAVilágIs: bárcsak nekem is lehetne. Tök vagány tud lenni egy jó frufru.

Bianka_M. 2016.11.22. 22:29:53

@Mók_Ica: ha kozmetikust is küldenenének, akkor még nyeherésznék is közben :))))

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:31:00

@tvbuzi: Ha a mosószappant is megkérdezed, nem fog elmenni vacsizni, szólok :-D

tvbuzi 2016.11.22. 22:31:04

Gyorsan lemértem magam: 91,5kg

Cimili 2016.11.22. 22:31:08

@Bianka_M.: Mé nincs? Nekem van. :)

Plüsscukor 2016.11.22. 22:31:53

Soha nem értettem, hogy miért bújva szaladnak ki a redőny alatt, miért nem várják meg azt a plusz 3 mp-et ameddig felmegy a redőny?

Bianka_M. 2016.11.22. 22:32:08

@Cimili: de jó neked is :))) hát göndör hajam van, úgy néznék ki mint egy birka :))

nicu71 2016.11.22. 22:33:31

@Mók_Ica: nem! ha megnézed a "meghalok hogyha rám nézel" c dalt /az eredetit!/ pont ilyen hosszú,csak lófarokba

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:33:45

Na most lesz vitazas az edzogepeken

Bianka_M. 2016.11.22. 22:33:56

@Cimili: én nem mértem le magam, de 55. Bár Móki bundáskenyere után most nemtom.

Mók_Ica 2016.11.22. 22:34:04

@tvbuzi: fél kilót fogytál tegnap óta????

@Cimili: de te lány vagy :))) ő meg fiú.... :))))

tvbuzi 2016.11.22. 22:34:17

@Cimili: egy 10est ledobhatnék, igen

Cimili 2016.11.22. 22:34:17

@ezneménvagyok: Mondanám, h kabbe, de úricicus vók. :D

Commodore 2016.11.22. 22:34:23

@tvbuzi: Gyorsan futottam egy félmaratont.

Plüsscukor 2016.11.22. 22:34:24

Most kiderül Zsóti "65" kg-s súlya... :)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:34:46

@tvbuzi: Nincs mit, majd viszonzod :-)

Cimili 2016.11.22. 22:34:53

@tvbuzi: Én most dobtam le 24-et. :)

Mók_Ica 2016.11.22. 22:35:29

@Bianka_M.: 55 :))))

@MacákékIcukája: a méreCkedésen lesz a vitázás és kiborulás.... :))))

Bianka_M. 2016.11.22. 22:36:01

Mennyi volt mici, h soma így kiborult?

Madam. 2016.11.22. 22:36:19

istnm, a méréshez is kell pofázniuk?

Mók_Ica 2016.11.22. 22:36:32

@Cimili: wow :)))) ügyi :)))

@tvbuzi: aszittem van vmi titkod.... :))))

tvbuzi 2016.11.22. 22:36:46

@Cimili: nagyon menő vagy, kajakra gratulálok!

Cimili 2016.11.22. 22:36:57

Hú, Etikettenek írja má valaki, h ki hány kiló!!!!!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2016.11.22. 22:37:36

zsóti emésztése nulla a villában..... tegnap azért f@sott..... khmkhmkhm

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:38:01

@Cimili: Majd megnézi a tegnapi hv-ben :-DDD

Plüsscukor 2016.11.22. 22:38:02

Vivi ha beteg volt, az anyja hamburgerrel meg gumicukival tömte??

Bianka_M. 2016.11.22. 22:38:26

@Mók_Ica: nem. 55,3. A teát nem kellett volna meginnom :)))

agimano 2016.11.22. 22:38:41

mi az, hogy Beyonce még megvan?

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:38:57

@Mók_Ica: És így lett első vágósúlyban? :-D

Cimili 2016.11.22. 22:38:59

@ezneménvagyok: Ja, a tegnapiban. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gonoszka vagy. :)

Bianka_M. 2016.11.22. 22:39:34

@Mók_Ica: a szűztea biztosan nem játszik :)))

agimano 2016.11.22. 22:39:36

@Bianka_M.: 80, de azt is csak úgy bemondta, nem tudja, hogy mennyi volt

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:39:57

Sztem Mici csinos, jol all neki a molettseg

Madam. 2016.11.22. 22:39:57

mérlegelnek... mér ne legeljenek?

Bianka_M. 2016.11.22. 22:40:54

Pedig zsolti 75-nek mondta magát nemrég.

Plüsscukor 2016.11.22. 22:41:29

Embertelen idegesítő Vivien cirkuszolása és vinnyogása

Mók_Ica 2016.11.22. 22:41:47

@Bianka_M.: még hisztizik kicsit vivi vagy zsóti.... aztán jöszöl a konténerhez.... máris visszaáll a versenysúlyod :))))

Bianka_M. 2016.11.22. 22:41:58

@MacákékIcukája: aha, vannak olyanok, akiknek kimondottan jól áll. Soványan meg olyan kis semmilyenek lennének.

agimano 2016.11.22. 22:41:59

@Bianka_M.: azokat csak úgy mondta, mert tudta, hogy dagadt, direkt kevesebbet mondott

Cimili 2016.11.22. 22:42:12

Vivit Ay Mama örökbe fogadhatná, de most azonnal!

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:42:23

@Plüsscukor: szajpecket es kenyszerzubbonyt neki!

tvbuzi 2016.11.22. 22:42:33

Vivit csapják már le

plüssnyuszi 2016.11.22. 22:43:07

VIvinek kiutalok egy szívlapátot.

tvbuzi 2016.11.22. 22:43:30

Anikó hány kg? 35?

Mók_Ica 2016.11.22. 22:43:33

@agimano: ezt én sem értettem..... óóóó

@Bianka_M.: áááá, dehogyis :))))

@ezneménvagyok: nem is ő hízott a legtöbbet :)))

Girhes Joe 2016.11.22. 22:43:37

Holnap lesz a másik kiválasztás, és vasárnap a tribaj?

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:43:48

@Bianka_M.: igen sztem o uncsi lenne vekonyan, a molettseg karaktert ad neki

Cimili 2016.11.22. 22:44:01

Ancsán mi ez a karácsonyos skót kockás hacuka?

csodalámpa 2016.11.22. 22:44:01

Nem hiszem el, hogy Mici csak 80 kiló....

Bianka_M. 2016.11.22. 22:44:10

@agimano: tudom, csak vicces volt :). Mondjuk én ránézésre nem tudom megmondani, h ki mennyi lehet de az még nekem is feltűnt, hogy picuri ferdítés lehet benne :)))

Mók_Ica 2016.11.22. 22:44:31

@Bianka_M.: jaja.... nagyon genyó beszólása volt most dzsinának.... pfffff

Plüsscukor 2016.11.22. 22:44:40

Ezzel a frufruval Gina, összefogott hajjal még jobban Anettkás.

Vivien beszólása Ginának gusztustalan: Gina ne érezd magad biztonságban, mert bármikor rá tudom beszélni Zsótit, hogy kivigyen téged

tvbuzi 2016.11.22. 22:46:03

Zsolti, vigasztaljon meg a Patrik, ja

agimano 2016.11.22. 22:46:12

amúgy az hülyeség, hogy Mici ilyen alkat, nem ilyen alkat, csak meg van hízva, de amúgy tényleg jól néz ki így, de vékonyabban is jó lenne, a dagadtabb nők arca sokszor szebb és fiatalosabb is, mert ki van párnázva

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:46:20

@Plüsscukor: ahh de azert Gina is eleg napraforgocska, szoval sztem egalban voltak

Mók_Ica 2016.11.22. 22:46:27

dávid ismét beleállt..... egyenes

zsótika, az összes eddigi vv döntő 3as párbaj volt, csaxólok........ megint annyira magas lóról beszél.... pffff

Bianka_M. 2016.11.22. 22:46:51

@Cimili: gyanús is, hogy nincs itt. Lehet, hogy a papírokat intézi :))

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:47:07

Basszus remelem nem Davidot hivja ki...

Plüsscukor 2016.11.22. 22:47:12

@csodalámpa: Két egyforma súlyú ember is nézhet ki teljesen eltérően, attól függ, hogy izom vagy zsír van rajtuk többségben.

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:47:44

@Almaka: Ja, ha előtte ülsz és eszel... :-D

agimano 2016.11.22. 22:48:14

milyen undorító mocskos jelzőket aggattak Zsoltira? neki drukkoltam, de már vállalhatatlan lett számomra is

Bianka_M. 2016.11.22. 22:48:23

@Almaka: lehet, de egy pasi 75 kilósan sztem sovány (plusz ő magas is) és az feltűnik mert az nem szép ha egy fiú gebe.

csodalámpa 2016.11.22. 22:48:43

@Mók_Ica: szerintem nem meri kivinni Dávidot

Mók_Ica 2016.11.22. 22:48:46

@ezneménvagyok: miért baj, ha ezt meghallják???

a legnagyobb baj hogy most nem tudjuk 100%ig biztosan, hogy ki fog kiesni, mert nem áll be senki mögé...... bár soma mögötte áll.... :))))

Krétagarbó 2016.11.22. 22:48:48

@tvbuzi: nem tudom, de a férjem is megállapította. ("Ennek az Anikónak nem nagyobbak voltak a mellei??? :)))

Almaka 2016.11.22. 22:48:48

@ezneménvagyok: Színésznők mindig ezt mondják :)

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:49:07

@Plüsscukor: ... vagy ha az egyik 30 centivel alacsonyabb...

Plüsscukor 2016.11.22. 22:49:09

@MacákékIcukája: De ezzel a mondatával inkább Zsóti dergaizélte le... Azt mondta ezzel, hogy Zsóti úgy táncol, ahogy ő fütyül, pedig...

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:49:11

@agimano: azon gondolkodom h mindezek ellenere en meg mindig birom. Csak sztem baromira nem passzol ebbe a jatekba

Wednesday7 2016.11.22. 22:49:45

Vivinek minden mozdulata, megnyilvánulása irritál. Zsolti miért nem küldi már el a picsába, hogy állandóan simogatja meg fogdossa?

ascii 2016.11.22. 22:49:48

@csodalámpa: ektomorf, endomorf, mezomorf

Almaka 2016.11.22. 22:49:50

@Plüsscukor: Meg attól, hogy milyen magasak.

Bianka_M. 2016.11.22. 22:50:11

Mókika!!! Konténert nsgyon gyorsan léccciiii

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:50:20

@Mók_Ica: Ja, semmi, aszittem rámszállnak, de megúsztam... :-D

Plüsscukor 2016.11.22. 22:50:25

@ezneménvagyok: :))
Én most egyforma magasság esetén értettem.

Almaka 2016.11.22. 22:50:33

@Wednesday7: Mert egyedüli szövetségese, már fél lábbal is ki kell bírna.

Cimili 2016.11.22. 22:50:45

Zsóti magánszáma. Eddig ő volt a villa nagykövete. Mégis minek képzeli magát????????

Krétagarbó 2016.11.22. 22:50:58

Zsolti nem látja a korlátjait. Sokat kell még tanulnia, önismeretet.

alsophila grahami 2016.11.22. 22:51:14

nyah, eddigieket kihagyni kényszerültem, volt valami szóra érdemes? pls...

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:51:26

@Wednesday7: Nnna, eszembe jutott, kire emlékeztet Gina...! :-D

Almaka 2016.11.22. 22:51:29

Ricsi a kecske dönt :)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.22. 22:52:07

Na Zsolti haja megint megváltozott

Madam. 2016.11.22. 22:52:28

azt, h holnap bence lesz, papírból kellett nádainak megnéznie

Bianka_M. 2016.11.22. 22:52:38

Zsolti fokozta a foltot a fején. Vajon minek szánta?

Mók_Ica 2016.11.22. 22:52:48

@Bianka_M.: törzshelyed van itt :)))

@MacákékIcukája: lesz box... hihihihii :))))

@ezneménvagyok: ki lett volna ilyen gaz galád???

ascii 2016.11.22. 22:52:55

egy nő fején a leghányingert keltőbb valami az a lila vagy pink vagy miféle haj

Cimili 2016.11.22. 22:53:21

Mici, mi a sérelmed, a luxus ház, amiben laksz, v. a luxus autód? Na itt bukott ki ismét, h mennyire irigy Zsótika.

MacákékIcukája 2016.11.22. 22:53:30

@Mók_Ica: de csak allnak ottan, nincs is rendes edzo mint vv5-ben :(

Almaka 2016.11.22. 22:53:31

Zsolti is előfogja venni a sajnáltatós kártyát párbajon.

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:53:47

@Madam.: Nem azt, csak a nevet. Biztos ő is keveri Balázzsal :-D

Bianka_M. 2016.11.22. 22:53:49

@Mók_Ica: huhhh, köszönöm. Majdnem későn ért ide :))))

Wednesday7 2016.11.22. 22:54:01

@ezneménvagyok: de most már frufruval nem :D

ascii 2016.11.22. 22:54:02

@ascii: végülis palvinos lett, jah

Mók_Ica 2016.11.22. 22:54:06

@ezneménvagyok: ok, kicsit rá is hasonlít..... de a mai fodrász után, inkább Dollyra :)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:54:35

@Mók_Ica: Hogy ki...? Mind! Mind!!! :-D

agimano 2016.11.22. 22:54:42

@Almaka: én is Ricsire nyomta, de az appban sajnos nem volt ott, hogy melyik milyen állat, de reméltem, hogy az volt a kecske:)

Madam. 2016.11.22. 22:54:58

@ezneménvagyok: igen, hát szörnyű nagy a választék, megértem a nagy ööö-zéseket, vagy saját maga vagy istenes, kb.

Mók_Ica 2016.11.22. 22:55:30

@MacákékIcukája: oké, de ez egy lowbudget vv :))) kesztyű azért volt :))) gondolom a fotózás előtt nem akarnak monoklikat :)))))

@Bianka_M.: szivi :)))

Bianka_M. 2016.11.22. 22:55:37

@Almaka: már most elkezdte tolni....

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:55:46

@Wednesday7: Ezek a frufruk nem tartanak örökké... :-D

Almaka 2016.11.22. 22:55:57

@agimano: Én meg még le sem töltöttem az appot, mert szavazás helyett úgyis itt olvasgatok. :)

Cimili 2016.11.22. 22:56:44

@ezneménvagyok: pöppet paranoiás vagy? :D

Mók_Ica 2016.11.22. 22:56:45

@tvbuzi: hüJJJJJJJJJJJJJJJJeeeee :)))))))))))))))))

Almaka 2016.11.22. 22:56:52

@Bianka_M.: Igen ebből gondolom, hogy párbajon is ez lesz az egyik érve.

alsophila grahami 2016.11.22. 22:57:06

@csodalámpa: na ez az egy, amit biztosra merek venni, hogy Dávidot nem meri kivinni, mert erősnek gondolja, és érvei se lennének ellene, hiszen ő nem ordenáré, nem primkó, nem vállalhatatlan, gyak nincs semmi kirívó, amivel érdemben támadni lehetne (értsd: lejáratni, savazni a nézők előtt), marad Atti vagy Gina, más nincs kéznél számára most - én kintről Ginát ajánlanám neki, de ő Attit fogja valszeg.

Bianka_M. 2016.11.22. 22:57:22

@Madam.: miért, te mindig tudod a beosztásodat? :))))) ugye-ugye :)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 22:58:19

@Mók_Ica: @Cimili: Mi a különbség a normális és a paranoiás között? Utóbbi TUDJA... :-D

agimano 2016.11.22. 22:58:39

emlékeztek, amikor még volt régen a sztár box, és voltak benne VV szereplők is? Talán Pandora vs Anettka, azon besírtam

Wednesday7 2016.11.22. 22:58:57

@Almaka: csak az a legszánalmasabb, hogy micit egy utolsó kurvának, a női nem szégyenének tartja, közben nem tűnik fel neki, hogy a felesége ezerszer rosszabb. valószínűleg ha bárki hajlandó lenne megpiszkálni, ez a bohóc is orrba szájba nyomatná magát...

Bianka_M. 2016.11.22. 22:59:03

@Almaka: picit félek ettől a párbajtól is. A világ összes fájdalma a stúdióban fog egyesülni. Zsolti személyében.

Almaka 2016.11.22. 22:59:07

@alsophila.grahami: Szerintem most Atinak igaza volt. Ginát fogja választani mert Gina is neki fog menni Micinek, míg Dávid és ő nem tenné ezt meg.

tvbuzi 2016.11.22. 22:59:28

Ember már nem vállalja a bv-t azért lesznek állatok?

Madam. 2016.11.22. 22:59:35

@Bianka_M.: és télleg. különben hót díjazom, h nem műkörmei vannak anykónak

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:00:11

@agimano: ... vagy Iza és Krisz... Ja, az nem

Cimili 2016.11.22. 23:01:15

@Almaka: De Gina beállt most Mici mögé. Sztem meg Atit fogja vinni.

agimano 2016.11.22. 23:01:33

@Almaka: meg mert Gina sokkal később jött be, és gyengébbnek gondolják emiatt (nem tudom, hogy őt fogja-e vinni, de ez lehet rá egy indok)

Plüsscukor 2016.11.22. 23:01:36

@alsophila.grahami: Mérlegelés volt, CSFP hisztirohamot kapott, mert kiderült, hogy 61 kg.
Volt bent fodrász, manikűrös team, Ginából Dollyt csináltak.
Fotózás lesz, kaptak kondigépeket.
Zsóti szokásos mártírkodása is megvolt. Kb ennyi történt.

Múmin89 2016.11.22. 23:02:07

Micit egyre bunkóbb szegény Ginával, tegnap a kihívásnál most meg a végén, hogy sz@rrá oltja..
Komolyan Mici-Zsolt-Gina párbaj kéne és nyerjen a Gina!

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:02:10

@tvbuzi: Nem. Az iskolahét tanárai sírták ki a cserét. :-D

Mirocska 2016.11.22. 23:02:25

VV Atti kirakott az oldalára egy szavazást, hogy melyik VV győztes menjen be a villába. Alekosz, Atti, Au meg még vki volt felsorolva, Attila állt nyerésre.
Most megint meg akartam nézni, de már törölte...
Én nem bánnám, ha bemenne bármelyik is, kicsit feldobnák a hangulatot... :))

tvbuzi 2016.11.22. 23:02:55

Győzi állatokat castingol??? Azt nem tiltja a törvény???

Almaka 2016.11.22. 23:03:13

@Cimili: Micinek is mondta hogy megrendül a bizalma benne vagy mi., mielőtt beállt mellé.

Mók_Ica 2016.11.22. 23:03:18

na végre, győzi a saját szintjének megfelelő vendégeket hívott a bv-be :))))))))))))))))))))))
műanyag hal..... höhöhöhöhö

Plüsscukor 2016.11.22. 23:04:17

Őzikének szóljon vki, hogy az egy kardszárnyú delfin, nem pedig egy bálna...

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:04:44

@Cimili: Csak részleteket. A ketrecharccal mákom volt :-)

Cimili 2016.11.22. 23:05:03

@Mirocska: Ati kéne oda, kíváncsi lennék, h oltja le Zsótit.

Almaka 2016.11.22. 23:05:12

@Múmin89: Ez nem igaz. Kihívásnál azt mondta, hogy Gina is bemehet megbeszélni vele a kihívást ha ő is úgy gondolja. Ezen mi sértő, de komolyan, Gina örüljön neki hogy kikérte a véleményét mert nem kötelező. Másrészt Mici azt mondta ha betámadja leoltja, nem ok nélkül.

Cérnahuszár 2016.11.22. 23:05:31

én úgy vettem észre h zsóti tart afiúktól
sztem ginát viszi, a fiúknál volt valami fura a szemében

Cimili 2016.11.22. 23:05:47

@Plüsscukor: Nem hiszem el, most akartam beírni. :)

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:05:56

@tvbuzi: Ha fájdalommentesen csinálja, akkor nem :-D

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.22. 23:06:37

Őzike megint angolul beszél, ez már egy mindennapos dolog a BV-ben

agimano 2016.11.22. 23:06:38

jól beszél a ló angolul, és kíniul is, ez hülye:)

Mók_Ica 2016.11.22. 23:06:45

@Mirocska: alekosz már csatorna-idegen.... ő tuti nem fog bemenni....

Almaka 2016.11.22. 23:07:06

@Mirocska: Ez hülyeség Alekosz a tv2-nél van tuti nem hagyja el a biztosat egy pár napos való világ miatt.

MacákékIcukája 2016.11.22. 23:07:24

Mi ez a retardalt musor mar megint?!?!??

tvbuzi 2016.11.22. 23:07:39

A szilikon könnyebb mint a zsír?

Bianka_M. 2016.11.22. 23:07:50

@Wednesday7: pontosan! Érdekes, hogy Vivi viselkedése párszor azért kiakasztotta de soha nem szólt be neki úgy mint micinek. Pedig sokkal gázabb. Ha vivi nem csinálná a műsorait még azt is elhinném neki, h mici viselkedését nem tudja vmiért tolerálni. De ő és vivi is rohadt nagy exhibicionisták, szóval zsák a foltját csak annyi a különbség, hogy vivi még csak álmodni sem mer akkora iq-ról mint zsótié.

MacákékIcukája 2016.11.22. 23:08:14

@Cérnahuszár: ahh nem bannam, Micit akarom vissza

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.22. 23:08:41

Jézusatyaúristen, Kárszegpapa miért akarja korlátozni ennyire Micit?

Mók_Ica 2016.11.22. 23:09:08

faszszopó mackó.... ilyet krisz nem vesz fel...... höhöhöhöhö

tvbuzi 2016.11.22. 23:09:10

Gina miért basztatja állandóan a haját?

Mirocska 2016.11.22. 23:09:48

@Mók_Ica: @Almaka: Akkor ezért vette le gyorsan.

Bianka_M. 2016.11.22. 23:09:55

@tvbuzi:inkább győzit kéne tiltani

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:09:57

@Mók_Ica: @Almaka: Őt csak azért írta be, hogy legyen ellenfél is :-D

Mók_Ica 2016.11.22. 23:10:37

@ezneménvagyok: jaj.... arra én még emlékezni sem akarok....

MacákékIcukája 2016.11.22. 23:11:04

Vivi hiszteriaba.... esett

Cimili 2016.11.22. 23:11:06

@ezneménvagyok: Így már értem :))))))))))

Almaka 2016.11.22. 23:11:14

@ezneménvagyok: Na látod erre nem gondoltam :)

Mirocska 2016.11.22. 23:11:16

Az én macskám azt jósolja, hogy Ginát viszi. :))
Fiúkkal szemben puhapöcs.

Plüsscukor 2016.11.22. 23:11:22

Vivi már a reggelihez is full sminkben van?

Bianka_M. 2016.11.22. 23:11:30

Ó máj gát elmegyek szundikálni mert ezt már nem bírom :) Vivi nagyon undin fúj orrot (is). Jó éjt mindenkinek! :))))

agimano 2016.11.22. 23:11:32

Vivi allergiás a pónira (unikornisra)

Cérnahuszár 2016.11.22. 23:11:36

@tvbuzi: mert nem találja a helyét

Commodore 2016.11.22. 23:11:43

Allegóriás a csillámfaszpónira!

Cimili 2016.11.22. 23:11:52

Vivi allergiás arra a rózsaszín egyszarvúra? :DDDDDDDDDD

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:12:30

@Almaka: Na, látod, ezért lett ő a nyertes. Ő gondolt... :-D

alsophila grahami 2016.11.22. 23:12:37

@agimano: maxi egyetértésem, Mickó arányosan puffadt, viszont mutatós így, sztem jól áll neki, átlagsoványan tökjellegtelen lenne... Gina viszont... nem tudom, jó ez a frufrus haj, de ő vhogy nem lett szebb tőle, ám egy hatalmas előnye mindenképpen van: eltakarja a rettentő rajzolt szemöldökét :P xDD

Almaka 2016.11.22. 23:12:38

@Plüsscukor: Elöző napit nem mossa le, pont ma írtunk erről.

Mók_Ica 2016.11.22. 23:12:53

@tvbuzi: hogy ne láCCon a füle :)))

vivi megfázott a villán kívül.... óóóóóóó (nem szépen tüsszög... )

@Mirocska: biztos elfelejtette, aztán eszébe jutott :))))

@ezneménvagyok: robint meg kifelejtette.... :))))

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:13:35

@Plüsscukor: Ezt nem kérdezheted komolyan. Vivi igazi arca 70 évre titkosítva van :-D

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:14:39

@Cimili: Betty agyafúrtabb, mint gondoltuk volna, nyírja a konkurenciát... :-D

Almaka 2016.11.22. 23:14:45

@ezneménvagyok: Akkor jelentkezz a következő vv-be, mert te is jól taktikáznál, ha ennyire kiismerted már a játékot.

agimano 2016.11.22. 23:15:20

te tudod, te jártál sex shopokba:)))

Plüsscukor 2016.11.22. 23:15:25

Krisz farkára gina helyében én vietnami balzsamot rendeltem volna

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:16:15

@Mók_Ica: "Kifelejtette". Höhö. Egy szimpatikusabb karaktert. A szavazásból. Az Attila. Höhöhö :-D

Mók_Ica 2016.11.22. 23:16:28

@Plüsscukor: nem mosta le az este :)))

@Bianka_M.: jó éjt :)))

@agimano: vagy zsótira :)))

annyira gáz, hogy felnőtt férfiak pimpilipit vagy fütyit mondanak..... (győzi, zsóti....) pffffffffff

tvbuzi 2016.11.22. 23:16:53

@Plüsscukor: lehet, hogy inkább benyálazná

pomac 2016.11.22. 23:17:07

dikk kész szépségszalon

Almaka 2016.11.22. 23:17:22

@Mók_Ica: Robint tuja arra már nem is emlékszik.
Zsoltinak ma volt egy olyan mondata, hogy a korábbi győzteseket látva nem biztos látják a nézők ki a jó.Pár nappal párbaj előtt legjobb dolog a szavazókat szidni.

agimano 2016.11.22. 23:17:27

fúúj, erről a filterezésről régen olvastam, majdnem behánytam

Mók_Ica 2016.11.22. 23:18:12

@ezneménvagyok: olyan kis genyó vagy :))) (teCCik :))) )

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:18:20

@Almaka: Ezt nem érdemeltem meg... :-((( :-D

agimano 2016.11.22. 23:18:24

@agimano: meg akkor olvastam az ákosozásról is

alsophila grahami 2016.11.22. 23:18:59

@Bianka_M.: de azért ők ketten igazán könnyen okvashatók: mindketten gigantikus komplexusoktól sújtottak, azt próbálják kompenzálni az exhibicionizmusukkal - ami btw javarészt csak vígszinház, kint tuti nem ilyenek, ezerszer inkább meghúzzák magukat, mint nem - vsz Zsótinak is csak a Melanie álca alatt van nagy arca (szája, haha;)) amúgy még a mártírt alakítja 0/24-ben.

Ay Mama, Que paso 2016.11.22. 23:19:44

ne heroinozzatok!

www.youtube.com/watch?v=yuFI5KSPAt4

már csak ezért se

www.youtube.com/watch?v=44ZUmL0dIx0

plusz egyből másképp hangzik, hogy a lány akinek lőttél egyet finom utalás féleképpen

Doris meg látta a jövőt, az eljövő jövőt

www.youtube.com/watch?v=xZbKHDPPrrc

és most amihez minid is értettem: elinnani, szertefoszlani, eltűnni
szerintem kedden megleszek

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:19:54

@Almaka: Szerintem bejön, én máris magamba szálltam (nem) :-D

Almaka 2016.11.22. 23:20:14

@ezneménvagyok: Bocsi, biztos a Csengetett Mylord századik nézése zavart meg :)

Mók_Ica 2016.11.22. 23:20:38

@Almaka: zsóti még mindig nem jött rá, hogy mi teCCik a szavazóknak :))))

@agimano: nem tudom, hogy valóban gerjed-e erre valaki..... el nem tudom képzelni.....

tvbuzi 2016.11.22. 23:21:04

Fodrász, kondi, szoli. Biztos én vagyok elbaszva...

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:21:16

@Mók_Ica: Ágimanóra most ne figyelj, olyan dolgok nincsenek is egyáltalábanse :-D

agimano 2016.11.22. 23:21:37

én bírom a Somát:) Gyúrós Józsi emlékversenyt kellene rendezni, szolikondi

agimano 2016.11.22. 23:22:30

Győzike, megelőztelek!!!

Cimili 2016.11.22. 23:22:30

Somának ez a hét, a sulis után a legtesthezállóbb, mert nem csak az eszét tudja megvillogtatni. :D

Mók_Ica 2016.11.22. 23:23:08

@Almaka: te is fan vagy, vagy csak úgy írtad???

@agimano: no emmeg mi??? erről nem is hallottam még.....

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.22. 23:23:14

Pablo Escobar a vonalban. Néhány telefonálónak van egy kis humorérzéke

Cérnahuszár 2016.11.22. 23:23:43

@agimano: o.O
o.O
o.O
most tényleg csinálnak ilyesmit apasik?

Almaka 2016.11.22. 23:24:02

@tvbuzi: FKSZ amit Józsika magyarázót, ami eredetileg a Jersey Showban volt és KSZM volt , ami kondi szoli mosást jelentett.

Mók_Ica 2016.11.22. 23:24:42

@ezneménvagyok: mármint melyik nincs?? :)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:25:40

@agimano: Tetszenek a példamondatok... :-D

agimano 2016.11.22. 23:25:47

@Cérnahuszár: én nem tudom, én csak olvastam, hogy van ilyen

Mók_Ica 2016.11.22. 23:26:08

@agimano: ez is undi... még undibb... (köszi a felvilágosítást :)))) )

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:26:25

@Mók_Ica: Egyiksenemsohasemmilyenkörülményekközött

Cérnahuszár 2016.11.22. 23:27:05

@agimano: öööööööööööööö
ööööööööööööö
o.O
ööööööööö
o.O

Almaka 2016.11.22. 23:27:12

@Mók_Ica: szerinted, való világ előtt meg után pont adja az rtl + hónapok óta ezt nézem. Na jó meg néha délben is megnézem :)

Mók_Ica 2016.11.22. 23:27:17

@Cérnahuszár: biztos van egy-két olyan, aki igen.... no, azokkal nem szeretnék találkozni .....

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:28:54

@Mók_Ica: Ja. Lehet megint hajat mosni, szárítani... :-?

Mók_Ica 2016.11.22. 23:29:23

@ezneménvagyok: ha létezik is, minél messzebb legyen tőlem..... :))))

@Almaka: fb csoportban tag-e vagy-e??? :)))))

Cimili 2016.11.22. 23:29:36

Mennem köll, jók legyetek, huncutkodjatok sokat és jó éjt! :)

Almaka 2016.11.22. 23:30:09

@agimano: Igen a mai részben Wilson kapitány monoklijára tett májat kapta meg :)

Mók_Ica 2016.11.22. 23:30:38

@ezneménvagyok: vagy maradhat zselének...... höhöhöhö (keresd a nőt :))) láttad?? )

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:30:40

@Cimili: Siccc, azazhogy izé, szép álmokat :-)

Plüsscukor 2016.11.22. 23:31:19

@Mók_Ica: Ez a szájbahere dolog nyilván csak városi legenda, amit a sok hülyegyerek mesél a még hülyébb haverjainak.
Komolyan el tudod képzelni, hogy észrevétlenül egy nő szájába tegyen bármit is, anélkül, hogy az felébredne rá? :) Kockáztatva, hogy esetleg riadtan ráharapjon..? :)))))

Mók_Ica 2016.11.22. 23:31:31

@Cimili: jó éjt Cicus :)))

@Almaka: és te? tag vagy a csoportban??? :)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:31:54

@Mók_Ica: Próbálom feledni, de nem megy, pedig azelőtt bejött a bige... :-D

Mók_Ica 2016.11.22. 23:32:15

@Plüsscukor: én asszem el sem akarom ezt képzelni.....

Ay Mama, Que paso 2016.11.22. 23:33:08

@Cimili: itt ül mellettem. mit üzensz neki?

Almaka 2016.11.22. 23:33:25

@Mók_Ica: Nem, nincs facebookom, de pont napokban olvastam erről a facebook csoportról.

hu-hu.facebook.com/You-Rang-MLord-38683895660/

Mók_Ica 2016.11.22. 23:33:54

@ezneménvagyok: én annyira nem kedvelem őt, de ebben a filmben teCCett :)))

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:34:40

@Plüsscukor: Mér, és amikor az idomár az oroszlán szájába teszi a fejét? Vannak vakmerő emberek :-D
(Viszont viccen kívül, pár hónapja volt egy ilyen tárgyalás, ahol kölykök nem pont ezt, de hasonló szemét dolgokat csináltak egy részeg kiscsajjal :-(( )

Mók_Ica 2016.11.22. 23:35:15

@Almaka: volt júniusban találkozó James-szel, Teddy-vel, Rose-zal és Ivy-val Londonban :)))))

Plüsscukor 2016.11.22. 23:36:01

Vissza akartam olvasni a nap közbeni hozzászólásokat, és 1095 hsz??

Almaka 2016.11.22. 23:36:51

@Mók_Ica: Igen ezt a hírt olvastam én is, így találtam meg az oldal linkjét.2018-ban is lesz talán.

Mók_Ica 2016.11.22. 23:37:13

@Almaka: sőt, ebben az adásban meg is említi James.... és a 30 éves találkozót is :)))

Almaka 2016.11.22. 23:38:42

@Mók_Ica: Holnap akkor meghallgatóm azt is , az eddig elmaradt.

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:38:45

@Mók_Ica: Teddy és Rose még mindig együtt vannak? De jó... :-DDD

Brandy9 2016.11.22. 23:38:49

@diómió: és ahhoz mit szólsz, h Dávid meg hetekkel ezelőtt kijelentette h ő nyeri meg a játékot? Na ehhez képest Krisz mondata semmi... Szóval etéren a kis kedvencetek se jobb az általad szídni akart Krisznél...

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:43:12

@Mók_Ica: Láttam múltkor. Rájuk se ismertem :-)
(Na jó, a Tiszteletreméltóra igen :-) )

Mók_Ica 2016.11.22. 23:45:19

@ezneménvagyok: pedig mindkettőjüket fel lehetett ismerni :)) James-t viszont nem ismertem volna fel.....

tvbuzi 2016.11.22. 23:45:30

Jó éjt, álmodjatok csillámpónikat!

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 23:46:08

az meglepett, hogy ati beállt mici mögé
ha valaki, hát ő a napraforgó a villában

Almaka 2016.11.22. 23:47:05

Mondjuk azon meglepődtem, hogy az angoloknál egyáltalán ne volt sikeres. A ház mai tulajdonosa, aki forgatás után vette meg a házat azt sem tudta, hogy ott forgatták a műsort. Ezen meglepődtem.

Mók_Ica 2016.11.22. 23:47:37

@tvbuzi: jó éjt neked is :))) a csillámpónikat meghagyom vivinek.....

ezneménvagyok 2016.11.22. 23:50:09

@Mók_Ica: Én is megyek, látom jó kezekben hagylak :-)
Jó éjt!

Almaka 2016.11.22. 23:50:55

@Mók_Ica: Következőre is fogsz menni?

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.22. 23:52:28

krisztián tényleg nem hordja a lila kendőt
most az öfi alatt is mögötte van az ágyon

Mók_Ica 2016.11.22. 23:52:42

@ezneménvagyok: jó éjt :)))

@Almaka: szeretnék :)))

jó éjt, megyek én is .... mingyá holnap ....

Almaka 2016.11.22. 23:53:45

@Mók_Ica: Akkor 2 év múlva majd radírok :) Jó éjszakát.

alsophila grahami 2016.11.22. 23:58:10

@mindenkinyugodjonleapicsába: hogyhogy meglepett, nem szoktad az öfiket nézni? régen is megmondta, és a tegnapi öfiben is megerősítette, hogybárhogy dönt Mici, ő mindenképpen mögé áll be, őt fogja támogatni, mert Mici is támogogatta őt a saját párbaján teljes erőbedobással úgy, hogy Kárszeg ellenében állt be Atti mögé, és az akkor volt az az ominózus fürdőszobai jelenet, amit Attiék kihallgattak, amikor Zsolti és Kárszeg is presszionálni próbálták Micit, hogy rossz embert támogat, satöbbi.... (erre hivatkoztak amúgy Attiék a múltkori sunyiság-szavazáson) szal, nem volt ebben semmi meglepő, Atti ígéretet tett Mickónak.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 00:01:57

@alsophila.grahami: azért lepett meg, mert a tegnapi öfiben meg ment nyalizni zsoltiékhoz
a kendőhöz mit szólsz?

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 00:12:48

gina olyan kett ezzel a frufruval mint balázs klári
már csak a korda gyuri hiányzik a villából

Costanza 2016.11.23. 03:12:14

szerintem a kezdet kezdeten, ha mici vagta volna zsolti viselkedeset, meg kozvetlen megnyilvanulasait, es iranyithato cicababa lett volna, akkor a zsolti vele akart volna barizni.. Mikor a Zsolti elso bemutatkozasnal ismeretlenul megcsocsoreszte a Micit, azonnal felalltak az eroviszonyok, Mici arca azt monta hogy ki-ez-tee, Zsolti meg asszem ott befejezte a jofej-melegeskedest. Micinek nem jott be a stil, Zsolti tipusu ember nem tudja ot iranyitani, es sztem Zsolti valahol ezt nehezmenyezni. Legjobb tudasom szerint az osszes meleg pasi imadja a diva tipusu noket, es ajnarozni szoktak oket, nem pedig leszolni. Zsolti akart lenni a diva (is) inkabb, ha jol latom. Meghat ugye Krisztian is a not valasztotta, es nem ot mint baratot, lehet ez is fajt neki.

alsophila grahami 2016.11.23. 05:16:38

@mindenkinyugodjonleapicsába: hát Atti olyan, megy mindenkihez nyalizni, mindig ;) a kendő? hát én is láttam az ágyra dobva, fogalmam nincs, mi ez a lazaság, de már csak rászóltak volna, ha ez tilos, nem? Tivit is többször figyelmeztették mind a többiek, mind a műsorvezetők és gondolom, a szerkik is, hogy ne mondja ki a nevet, mielőtt büntit kapott - itt minimum Mici biztosan szólna Kárszegnek is, ha ez így tilos volna, nem tudom... lehet a lilát nem kell állandóan hordani? ki tudja ezeket a folyton változó gumiszabályokat követni már.. ;)

alsophila grahami 2016.11.23. 05:28:21

@Costanza: szerintem is, ez mind benne lehet az ő fenenagy zsigeri utálkozásában, így, egyben az összes, amiket leírtál; de a legnagyobb gond nem is ez, hogy van miért utálkoznia, és meg is teszi, hanem az, hogy ennyire nyíltan teszi, és túl is tolja durván, képtelen leakadni róla; plusz még ott van súlyosbító tényezőként, hogy folyton a szeretetről papol, meg az ő hatalmas, érzékeny, toleráns szívéről.... ennyire nem nézheti be saját magát, vagy ha igen, akkor mégiscsak vannak problémák azzal a sokat emlegetett intelligenciával nála ... talán 'kicsit' benézi ezt is.
nekem mondjuk, komoly fenntartásaim vannak azokkal szemben, akik kérkednek az intelligenciájukkal, valóban intelligens ember nem tesz ilyet, a megnyilvánulásai beszélnek a kvalitásairól, nincs szüksége, se igénye önfényezésre, ami mint tudjuk, mindigbüdös...

2016.11.23. 05:55:11

zsoooooooooooti! húzzál bele, baszkikám!
és amúgy meg hajrá!
XD

2016.11.23. 06:25:34

vyvy szirénázott-hisztikézett tegnap?? mmkk visszanézem!
XD

2016.11.23. 06:29:23

@Magentax: jaja, hugim is presszional, mert egyutt szoktuk kitargyalni, meg agyalni es elmeleteket gyartani, es mar be van sozva, h megdumalhassuk vegre ;)

2016.11.23. 06:31:54

@alsophila.grahami: rajongoja vok <3 :)))))))))
az onfenyezesnek marpedig olyan kellemes otthonmelege mocsarszaga van ;)

Costanza 2016.11.23. 07:01:58

@alsophila.grahami: sztem csak nyerni akar, es azt hitte mindenki hulye. en nem ertem ha ilyen tivikkel, evelinekkel meg felnotas szlovak pultoslanyokkal szerizni meg gugyogni akar, akkor hol van az a hires intelligencia. Es a Mici mitol rosszabb mint ez a harom egyuttveve. Sehol, (nyilvan attol, hogy nem manipulalhato). Egyertelmuen az eroviszonyok fajnak neki, elfogytak a kesztyubabjai, es most csapkod mint a partra vetett hal. Kar erte.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 08:12:08

@csakolvasok82: ügyes vagyok :)))))

@PeniValdes: engem sem kényszerítettek, én saját magamtól mentem dolgozni minden nyáron (aztán az őszi, tavaszi szünetekben is), egyetem mellett meg már folyamatosan jártam

@Mók_Ica: mondták már páran :)))

alsophila grahami 2016.11.23. 15:09:31

@Costanza: tuti meglátások, megint csak egyetértek :)

@Biriksz_Krokiksz!: jóóvan Kroki, tőled még ez is elnézhető (no meg azok a harapós krokifogak... van meggyőző erejük;))

retrodj · http://retrodj.blog.hu/ 2016.11.24. 13:14:59

Ez a Vivi annyira édes, kedves és okos csajszi. Nem is értjük miért vetkőzik és akarja megdugatni magát állandóan. Szépsége és intelligenciája túlmutat a társaién és reméljük Ő nyeri meg ezt a szériát - üzenték az bolíviai bányászok szövetségének tagjai a magyar VV műsor készítőinek.
süti beállítások módosítása