Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Flúgos Futam 1x06 - Bárdosi Sanyi tündöklése

2016. november 22. 13:00 - Chat Géza

A reggeli szeánsz a szokásos menetrend szerint zajlana, a versenyzők megkapnák az első helyszínt és az ott elvégzendő feladatot rejtő kódot, aztán mehetnének Isten hírével, de mivel most lecserélték a gépparkot, ezért annyi változás van, hogy van egy 5 percnyi motorháztetére nyáladzás a Ford Mustangokat meglátva. Érkezési sorrendben lehet választani a különböző színű izomautók közül. Persze nem csak színben van eltérés, hanem mondjuk váltóban is. Lényeg, hogy még be se ültek, de itt már lehet sejteni, hogy amint Lóri kihuzatja a kurva anyjába a gépet, Csilla ott kaparja kis a szemét.

 

Első körben tankozni kell. Egy gyakorlópályán kell végigmenni, azt' csá. Nehéz ez? Nem. Mondjuk az utolsóként beballagó zöld csapatnak volt gondja, hogy megtalálják a helyszínt, de sebaj. Itt a fehérek lepasszolják a stoppost, hogy inkább a türkiz csapatra, Tamarára és Krisztiánra akaszkodjon rá piócaként a Viasat által kiszemelt segítő celeb. Mindenki rongyol már a megadott kilátóhoz, ahol össze kell szedni két darab a csapat színének megfelelő zászlót, ja meg a kódot, nyilván. Tamaráék felszedik Bárdosi Sanyit, aki nettó 1 perc alatt több szereplést mutatott be, mint Voksán Virág, Cynthia Dictator és társaik összesen. Ott kő-papír-ollózik az anyós ülésért, majd miután másodszor is kikap, viccesen, nevetve ráparancsol Tamarára, hogy na húzzon szépen a hátsó ülésre. A kékek menten idegösszeomlást kapnak attól, hogy utolsók, mert a parkolóból vissza kell menniük a zászlókért, amit a kilátónál hagytak, de a kövi helyszín, egy balatoni strand felé haladva szembe jönnek velük a feketék, akik a vizibiciklizős feladathoz nagyon, már-már túl jó pozícióban beérve jöttek rá, hogy bassza meg az ég, náluk nincs zászló.

A vizicajglik csapágyasra hajtása után lehet menni kecskét fejni. Közben persze volt olyan, hogy Csilla orvosi végzettség nélkü majdneml lemetélte Lóri faszát, amiért a vizes aszfalton ökörködött az autóval. Fel is ajánlotta neki, hogy akár a kipufogót is megbaszhatja, őt aztán nem érdekli. Az, hogy kiknek az előnye hogy és miként száll el a picsába, az nagyon jó kérdés, mert a türkizek meg a kékek tök egyszerre érkeznek a strandra, mondjuk majdnem vízbe kell ugraniuk a megbokorsodott vizi bicikli miatt, közben meg a zöldek beérik a fehéreket és csak minimális késéssel érkeznek a tanyára, hol kecskét kell fejniük. Ez sem egy rakétatudomány, de a feladatnak van egy olyan passzusa, hogy a kecskéből kiszuszakolt 1 liternyi tejből fejenként 2-2 decit meg kell inni. Csillának majd kifordul a bele, öklendezik is, kicsit visszajön valami, de az ól sarkának szétkökpödésén túl nincs nagyobb vész. Szerencsére ott volt Lóri, aki segített, hogy kis barátnője szépen letorkozza azt a kis tejet. Bezzeg Anikó és Robi minden rinya nélkül legyűrik a húgy meleg, de íztelen italt. Igaz, hogy Anikóra valahol Szlovénia felé félúton jön rá az okádhatnék és a cifra fosás, de nem állnak meg, csak jelzi, hogy azért a gyomra megérezte, hogy nem Wellington bélszín lett leküldve neki.

Sorra érkeznek a többiek is, letudják a feladatot, aztán már tépnek is a szlovén sztrádán. Közben Bárdosi Sanyi elővesz pár gondosan becsomagolt szendvicset, majd a kesztyűtartóból egy alaposan kiklipfolt rántott húst, és jól összemorzsázza az autót. A célba érve a szmpillastylist Anna és kedvese, Ádám esne ki, de ez sem egy ilyen nap, maradnak játékban, ellenben zord körülmények között, a padlón, felfújhatós szivacson fekve kell aludniuk az éjjel.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.11.22. 19:44:20

Gezu, tudod, h szeri van, de ez az ofinel sokkal jobb műsor, nem?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2016.11.23. 22:29:19

Ó, Tapolca, Csobánc laktanya. Ott voltam katona. Megjegyzem, akkoriban sorozatvető (korábban meg Scud rakéták atomfejekkel) volt, és vele szembe a Kinizsi volt tankos. De ez tényleg a Csobánc telephelye volt. Atomháború idején itt lett volna az atommosó, ahol a berendelt civil járműveket sugárzásmentesítették volna, és az én szerény személyem terelte volna be a kocsikat.
A versennyel kapcsolatban pedig: Basszus, ezek a kékek tényleg képesek leadni 40 perc előnyt 1 nyílegyenes úton, ahol nem lehet eltévedni?
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Ez a rész azért elég lapos volt, csak a kékek és türkizek vizibicikli versenye, meg a hármas fejőverseny volt jó.
süti beállítások módosítása