Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x15 - Turn

2016. november 17. 11:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Simon próbálja lenyomozni a hangot, ami azt mondja, holnap reggel kapni fog Alex egy csomagot az FBI irodájában, amit nem nyithat ki további utasításig. Simon azt mondja, amíg kideríti, Alexnek meg kéne változtatnia az elnökjelöltek biztonsági adatait, azt viszont csak Ryan tudná. Ugrunk a múltba, kiderül, hogy Drew-t még nem rúgták ki, illetve jóváhagyásra vár a dolog. Caleb furán, távolságtartóan viselkedik Shelby-vel. Liam nem igazán akar lemondani, amit Miranda nem néz jó szemmel. Ryan és Alex telefonon újra tartják a kapcsolatot. Claire, Caleb anyja pedig látogatóba érkezik az akadémiára. A mostani feladatuk a gyűlölet-bűncselekmények megkülönböztetése lesz a sima, indulatból elkövetett bűncselekményektől. Will elmondja Iris-nek, amit Calebről megtudott, rögtön felkeltve az érdeklődését. Nimah lecseszi Miranda-t, amiért Raina-t kiküldte küldetésre annak ellenére, hogy még nem fejezte be a kiképzését. Miranda közben telefonál Raina-nak, aki mondja, hogy a terroristák háza tök üres és eltűnt az összes fegyver.

vlcsnap-2016-11-15-21h40m33s825.png

Miranda utasítja, hogy azonnal hagyja el a házat és menjen vissza. Ugrunk a jelenbe, másnap reggel Alex bemegy átvenni a csomagot. A hang felhívja, hogy bontsa ki a csomagot, van benne egy gyógyszeres üvegcse, ki kell cserélnie Claire csomagjában levőre, az üvegcsén nyomkövető van, így tudni fogja, hogy sikerrel járt-e, van 5 órája. Ugrunk a múltba, Raina utasítást kap Miranda-tól, hogy menjen a házához és hozza el Charlie-t, mert már körözést adtak ki a terroristákra. Kiderül, hogy Raina magától épült be, Miranda csak később szerzett róla tudomást. Liamnek elmondja és azt kéri tőle, hogy tartsa meg az óráit, amíg kideríti, hogy mi a terrorsejt célpontja. A tanulóknak konkrét eseteknél kell csapatban dolgozva megállapítaniuk, hogy gyűlölet-bűncselekmény történt-e háziként. Iris belopózik Caleb szobájába megnézni, mit is kapott a borítékban. Ugrunk a jelenbe, Alex majdnem teljesíti a küldetését, de Hannah félbeszakítja és jelzi, hogy vádat fog emelni ellene. Ugrunk a múltba, Iris elmondja Shelby-nek, amit tud, Shelby kiakad és kirohan az épületből. Közben kiderül, hogy a terroristaszerv célpontja Quantico, meg is érkeznek egy autónyi fegyveressel és lelövik az őröket, az épületet lezárják. Raina és Charlie a halott őrök látványára érkezik meg. Gyorsan elhajtanak. A terroristák az épület felé tartanak. Caleb, Iris és Will tervet szőnek, hogy bejuttassák a lezárt épületbe a kint veszélyben levő Shelby-t. Iris lefoglalja Liamet, Will és Caleb kilopóznak. Közben Charlie-ra őszinteségi roham tőr és elmondja Raina-nak, hogy valójában nem rabolták el, csak megrendezett volt az egész. Tudták, hogy Quantico-ban kihallgatják, ő meg leírást adott az épületről, a ki és bejáratokról, meg az őrök számáról nekik.

vlcsnap-2016-11-15-21h41m12s642.png

Liam kimegy harcolni a terroristákkal, miután összezördül újra Drew-val. Közben Caleb és Will rátalál kint Shelby-re és kiderül, hogy Shelby attól akadt ki, hogy kiderült, a szülei még élnek. Közben látnak egy terroristát és Liamet is, aki nem veszi észre, hogy közeledik felé. Caleb odarohan szólni neki, utolsó pillanatban viszont leszedi a támadót Drew egy pontos fejlövéssel, a semmiből ott teremve. Sikerül visszaverni a támadást, a sofőrnek sikerül csak elmenekülnie. Liam elmondja Drew-nak, hogy kiválóak az ösztönei, hogy követte őt, és bár nem kell kedveljék egymást, de szeretné, ha maradna, szóval nem rúgják ki. Liam elcsípi a feldúlt Miranda-t, akitől megtudja, hogy Nimah-val éppen haza mennek, mert ott vár rájuk Charlie és Raina, előbbinek köze volt a támadás kiterveléséhez, megy válaszokat kiszedni belőle, Liam velük megy. Ugrunk a jelenbe, Claire üzenetet kap Alextől, hogy tudja, hol a fia. Kiderül, hogy Caleb már hónapok óta eltűnt. Claire kiszúrja a blöffjét, és közli, hogy ki van rúgva. Ugrunk a múltba, Caleb és Shelby kapcsolata újra a régi, bár Shelby egyelőre még nem dolgozta fel, hogy a szülei 15 évig hazudtak a halálukról. Miranda megérkezik a lakásába, Raina-t kiküldi az autóba, de amikor cseszné le, a lakásában terem fegyverrel a kezében az elmenekült terrorista sofőr és azt mondja, nem mennek sehova. Raina visszamegy a lakásba, a terrorista legnagyobb csodálkozására, kezében ott a telefon és éppen Nimah van a vonalban, vagyis jelzi finoman neki, hogy mi a helyzet bent a lakásban.

vlcsnap-2016-11-15-21h42m48s713.png

Ugrunk a jelenbe, Alex elmondja Hannah-nak, hogy mi a helyzet, meg azt is, hogy Vasquez halott, és odaadja neki az üvegcsét, mondván, hogy megvizsgálta, nincs benne méreg, juttassa el a szenátorhoz. Hannah elkéri, majd a fegyverét és a jelvényét is, és közli, hogy hamarosan le lesz tartóztatva. Ugrunk a múltba, Alex találkozik egy kocsmában Ryannel, aki küldetésen van, de kapott 10 percet, hogy találkozzanak. Alex szakít vele, mondván, hogy ez így nem tud működni és rosszat tesznek egymásnak. Feldúltan elválnak. Shelby és Caleb találkozik előbbi kamutesójával, kiderül, hogy a szülei bérelték fel 13 éve, hogy pénzt nyerjen ki Shelby-től nekik, egy kis haszonért cserébe. Közben Miranda házát körbevették már a zsaruk és az ügynökök. A terrorista Charlie fejéhez nyom egy fegyvert, egy másikat a kezébe ad, és kötelezi, hogy lője le az anyját, vagy különben lelövi. Charlie gyors és lelövi a terroristát vele. Pánikba esik, Miranda nem tudja meggyőzni, hogy adja oda a fegyvert. Kint közben őt gondolják a túszejtőknek és a mesterlövész beméri. Miranda látja, hogy a fián ott a célzópötty. Közli vele, hogy feküdjön azonnal a földre. Vállon lövi, hogy megmentse, de nem sikerül, a földön fekve eltalálja a mesterlövész a srácot. Műtőbe viszik. Ugrunk a jelenbe. Felhívja a hang Alexet, kiderül, hogy teljesítve lett a küldetés. Kopognak nála, Hannah az, elmondja, hogy lenyomozta Vasquezt, és tényleg eltűnt, szóval mielőtt még letartóztatnák Alexet, itt az ideje, hogy beavassa őt, mert mostantól már kénytelen hinni neki. Ezzel pedig vége.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása