Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x14 - Answer

2016. november 10. 11:00 - Scott Pilgrim

A múltban kezdünk, egészen pontosan a taktikai vezetési gyakorlati központban, ahol a gyors vezetést és a manőverezést gyakorolják. Alex elmondja Drew-nak, hogy nyomozott kicsit a halott barátnője után és Liamnek köze lehet hozzá, Drew annyira nem viseli jól, dühösen közli, hogy nem akar a múltról beszélni. Később az előadóteremben Nimah próbál közelebb kerülni Raina-hoz, de az lepattintja. Az új feladat, hogy kapnak egy rakás színészt, akik igazi bűnözőket személyesítenek meg, akik szabadon mászkálnak, mert nem a megfelelő kérdéseket tették fel a bíróságon nekik, hogy bizonyítsák a bűnösségüket. Csapatban dolgozva meg kell próbálniuk bizonyítani a bűnösségüket. Raina az asztalon felejti egy pillanatra közben a mobilját, Nimah pedig rögtön lenyúlja és beleolvas az üzeneteibe. Alex közben bocsánatot akar kérni Drew-tól, aki viszont meggondolta magát, és mégis csak érdekli, amit Alex kiderített. Ugrunk a jelenbe, Simon Vermontban egy isten háta mögötti hófödte házban próbál öngyilkos lenni, de végül nem tudja megtenni. Kopognak, Alex az, beengedi. Beszélgetni kezdenek. Kiderül, hogy Raina visszaköltözött Michiganbe, Nimah a new yorki irodába került, Shelby visszament a cégéhez, Calebről pedig hónapok óta senki sem hallott. Simon ki akarja rakni, de meggyőzi Alex, hogy hadd menjen vele vadászni.

vlcsnap-2016-11-09-06h27m56s074.png

Ugrunk a múltba. Alex megszerzi Drew-nak az ügy aktáját, az átnézi, és közli, hogy semmi új. Alex mondja, hogy sebaj, majd kiszedi Liamből, Drew-nak hamar leesik, hogy volt valami köztük. Közben Nimah Raina-nak kiadva magát elmegy a terroristasrácokhoz, Caleb pedig egy befóliázott szobába megy, ahol webkamerán keresztül beszél szemüvegben és öltönyben valakivel egy ügyletről, közben viszont Will követi is hallgatózik végig. Nimah pont akkor lép le, amikor az egyik srác üzenetet kap Raina-tól, hogy ma nem tud jönni. Will meg megpróbálja feltörni Caleb laptopját. Közben a feladatuk bonyolódik, mivel egy szimulált bíróság előtt kell bizonyítaniuk védőügyvéddel. Ugrunk a jelenbe, Miranda a kávézó Ryanhez és Nimah-hoz megy és megkérdi, tudnak-e valamit Vasquezről vagy Alexről, előbbi hirtelen szabadságot vett ki, utóbbi ma nem ment dolgozni. Nemmel válaszolnak, miután elmegy, kiderül, hogy Nimah és Miranda valamiért fasírtban vannak, Ryan meg elmondja négyszemközt, hogy Alex járt nála zavartan. Kiderül, hogy Raina-val is fasírtban van Nimah, de bemérik Alexet Vermontban. Közben az erdőben egy kisebb szócsata után Alex elmondja Simonnak, hogy zsarolják és Vasquez halott. A kissé zavarodott Simon azt mondja, nem tud segíteni, de meg tudja szabadítani a fájdalomtól, majd ráfogja a fegyvert. Alex bemegy Liamhez kiszedni a részleteket, aki elmondja neki, hogy egy bűnszervezetnél az ő ötlete nyomán fegyvereket használtak csalinak a bizonyítékraktárból. Sikerült beépülni, de kapott a bűnszervezet egy fülest és leléptek, a fegyverekkel együtt, Ryan pedig magára vállalta, hogy az ő ötlete volt. Szóval senki nem halt meg az akció közben.

vlcsnap-2016-11-09-06h28m32s357.png

Shelby megbuktatja a csapatát, mert azt vallja, amit helyesnek érez, és nem azt, amit kellene. Alex elmondja Drew-nak, hogy Liam nem ludas, de amikor kimondja, hogy milyen fegyvert vesztett el, akkor valami bevillan neki, kimegy, és elég morcos Liamre. Szóval valószínűleg olyan fegyverrel ölték meg a barátnőjét. Ugrunk a jelenbe, Alex próbálja meggyőzni Simont, aki még mindig fegyvert fog rá. Közben Ryan és Nimah úton van. Nimah elmeséli, hogy azért van fasírtban Miranda-val és Raina-val, mert utóbbi túl közel került a terroristavezérhez, ő meg jelentette az FBI-nál, ami miatt Miranda úgy érezte, hogy hátba szúrta őt. Ugrunk a múltba, Drew kimegy, és kitálal Liamnek az osztály előtt, hogy a terhes menyasszonyát azzal a fegyverrel lőtték le, amit ő juttatott bűnözők kezébe. Később az irodájában veszekedik Liammel, aki azt mondja, nincs szüksége az FBI-nak olyan ügynökre, mint Drew, Drew dühösen kirohan és Alexet is elhajtja, és közli, hogy lelép. Közben Iris lecseszi Shelby-t. Ugrunk a jelenbe, Nimah és Ryan megérkezik Simon házához, és látják Alexet egyedül kisétálni az erdőből. Kérdik, hogy mi van Simonnal, ő meg közli, hogy ő már nem az az ember, akit megismertek. Felajánlják, hogy visszaviszik Alexet, közben Simon a háza ablakából figyeli őket.

vlcsnap-2016-11-09-06h29m11s341.png

Ugrunk a múltba, Nimah szembesíti Raina-t, hogy tud mindenről, de Raina azt mondja, Miranda kérte, hogy épüljön be. Alex lecseszi Liamet, amiért kirúgta Drew-t. Will szembesíti Calebet a kamu személyiségével, de Caleb megfenyegeti a srácot. Miranda közben hallotta Alex és Liam vitáját, vagyis azt is, hogy lefeküdtek egymással, bemegy, lecseszi Liamet ő is, majd közli vele, hogy várja az asztalán a felmondását. Alex közben felhívja Ryant, és a rögzítőjére mondja, hogy beszélniük kell. Ugrunk a jelenbe, Simon körbelocsolja benzinnek a házát és felgyújtja, úgy, hogy közben benne áll. Ugrunk a múltba, Caleb a kamuszemélyiségeként Shelby csalójával találkozik, akivel megbeszélik, hogy visszautalja a pénzt, de cserébe Calebnek el kell intéznie neki valamit. Közben Will kémkedik Caleb után és lefotózza őket az autójából. Ugrunk a jelenbe, Alex kedélyesen elbeszélget Ryannel a telefonban és megnyugtatja, majd kopognak nála. Kinyitja és Simon az, aki azt mondja, segít neki. Hívja a rejtélyes fickó, de Simon ráköt valamit Alex telefonjára, azt mondja, van egy terve.

Címkék: quantico
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása