Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Flúgos Futam 1x04 - Voksán Virág és a felszínre törő szopó ösztön

2016. november 08. 13:00 - Chat Géza

Miután mindenki kipihente az elmúlt nap fáradalmait, már lehet is menni túráztatni a szponzorkocsikat. A Winkler-Bazsó négykezes duó futószalag szerűen adogatják ki a játékosoknak a kódokat, mint a luxy hoteleknél a parkolófiúk a kocsik kulcsait. 20 megás sávszélességgel előre! Csaptyunk bele!

Fehér csapat - Mr. és Mrs Nyuszi

Lóránt és Csilla veszett tempót diktálnak első indulóként, mire Csilla behúzná a féket, nehogy kisodródjanak a picsába a szerpentinen. Jól van, Nyuszika, nem kell telebogyózni az anyósülést, attól még, hogy úgy vezetek, mint egy tajparaszt mercis. Hiába a siettség az ennek következtében elszenvedett oda-vissza faszszopózás, mert tökre elcseszik a feladatot, hogy egy lovat felszereljenek és rákössenek egy szekérre. Aztán persze ez is meglesz, és mivel a feladatot elsőként teljesítő idegroncs derbis zöld csapat átadta a stoppost nekik, ezért már mennek is érte.

"Csak nehogy valami buta nő legyen, mert kitépem a hajam."

- mondja Csilla. Hát lesz meglepetés, amikor meglátja Voksán Virág. De előtte:

Minaret. Minaret. - mondja és mutat kifelé az ablakon Lóránt. Csilla sajnos nem érti, hogy mi a fasz az a minaret, de ha mégegyszer ílyen köcsög üzmemmódban hadovál neki, akkor kiszáll az ótvaros bánatba. A kövi állomáson egy szőlészetnél kell autentikus módszerekkel, szőlőt taposva, lopotökkel szívva bort fejteni. Voksán Virág világhíró techno DJ, így nála jobban senki sem vágja, a szeletelés meg a topogást, utóbbi még jól jöhet a szőlőtiporásnál - mondja Winkler, nem én isten ments, hogy ezt a gyönyörű mondatot kivegyem a szájából. Ez a feladat sem egy halálkanyar, simán be lehet adni, úgyhogy már mennek is a kelenföldi erőműhöz, ahol egy szabaduló szobás játékot kell megoldani. Csilla ott már bekussol, Virág segít is a logikai feladatokban, így zúzhatnak az Árpád fejedelem útjára.

Türkiz csapat - Tamara és Krisztián

Disclaimer: Mivel a fehér csapatnál vázolva lett, hogy milyen feladatokat kellett teljesíteniük, ezért a többiek esetében ezektől eltekintenék és nem ragoznám a semmit.

kepernyofoto_2016-11-08_8_44_32.png

Tamara azt hiszi, hogy a saját kocsijukhoz kell kötni a lovakat, de hát persze, hogy nem. Az ura is majdnem kifejeli a szélvédőt, amikor meghallja ezt a baromságot. Ezt leszámítva, amúgy minden prímán megy, szépen eltötyögnek a középmezőnyben, és láss csodát, nem is esnek ki.

Piros csapat - Josie és Petra

A lovas feladat ismertetésekor Josie erőteljesen beszólogat, úgy szexuálisan, hogy Petra aztán tud lovagolni. Teccikérteni, az ágyban. Szóval zicher, hogy csukott szemmel felszereli és fogatba tudja hajtani a lovakat. Petra szája csak addig nagy, amíg meg nem csapja a lószarszag és le nem prüszköli egy paci, mert onnantól inkább hagyja, hogy Josie bánjon a jószágokkal, aki mondjuk allergiás a lovakra, így 5 perc után már majd megpusztul, Petra meg leginkább csak áll ott, mint egy faszent. A feketék, akik szintén nem siették el a dolgokat, beelőzik őket. A borfjetés oké, igaz, Petra félhangosan megjegyzi Voksán Virágtól három métre, hogy ő aztán nem szereti ezt a nőt, aki éppen a póthaját eligazgatva a műcsöcsökről tapossa a szőlőt. Mindegy, a szabaduló szobából is sikerül kiszabadulni, még annak ellenére is, hogy eleinte akad némi baj a 90 fok értelmezésével. De sajnos utolsóként érnek Winkler-Bazsó karjaiba, és nincs is több mentőöv, hogy ne csesszék ki őket, ezért nekik ennyi volt a játék.

Fekete csapat - Jani és Márti

kepernyofoto_2016-11-08_8_42_50.png

Okos vagy. Okos és puha. - így babázik a lóval Márti, míg Jani elvégzi a feladat fickós részét, azaz mindent. Mindegy, ez megvan, meg a borfejtés is, bár Józsi agyán azért egyszer-kétszer átsuhant a gondolat, hogy egykori nőjének büdös lábával taposott szőlőnedvet szívott fel a pofájába, de az 5 millió az 5 millió, ugye. A sztrádán repesztve Jani megjegyzi, hogy a fehér csapatból Lóri nem mert Virágra nézni, mert biztos befenyítette az asszony, hogy meg ne merjestírölni a kannákat, mert különben szájjal fogja körülmetélni, az fix. Az erőműnél talán nekik van a legkönnyebb feladatuk, amit még élveznek is, nincs feszkó, csak a proaktivitás. Ez arra ösztönzi Janit, hogy ne csak lebassza, de dícsérje is Mártit, mert azért ma igen ügyes asszony volt.

Kék csapat - Anna és Ádám

Ugyan utolsóként érnek oda a lovakhoz, de még a feketék előtt megindulnak az új helyre, de az út kicsit kikezdi az idegrendszerüket. Megy is a galuskás kussoljbazmeganyádatmár. Valami Almagyardombot kell megtalálniuk. Ezt már harmadszor mondja Anna, mire a Ádám negyedszer is megkérdezi, hogy hova kell akkor menni. Mi vagyok én, papagáj? Vagy diktafon? Elmondtam háromszor, figyeljé! - mondja a lány nem kevés kötőszó közbeékelésével, amire Ádám szellemes riposztokkal kontráz. Mindegyiknek fröcsög a szájából az útravalónak elpakult szalámis zsömle, de aztán a veszett ekézés két kanyarral később békülős szájrapusziba torkollik. Elsőként érkeznek a szőlészethez. Hatalmas Win. Ja, nem, merthogy nem vették fel a pincénél a demizsont, úgyhogy lehet visszamenni. Hálistennek sikerül behozni a lemaradást, mert Ádámnak előbukkantak a szopó ösztönei, így pikk-pakk felszívja a 10 liter mustot. Az erőműbe (harmadikként) érkezve egy pillanat alatt leamortizálnak valamit, aztán betérnek az erotika szobába, ahol csöcsöket meg pöcsöket kell összepárosítani. Végül egy sudoku fog ki rajtuk, aminek köszönhetően két csapat is lekörözi őket, amíg ők a földön ülve malmoznak a széf fölött a rossz számkóddal. Visszamennek, megcsinálják, padlógáz, ablaktörlő és máris az Árpád fejedelem útján vannak.

Zöld csapat - Robi és Anikó

Mindent elsőként csinálnak meg, amiben semmi izgi nincs. Náluk az a lényeg, hogy az asszony megígérte, hogy nem lesz hiszti, erre a pesti forgatagban akkora óbégatásba kezd, hogy lerepül Robi feje. Mondjuk aztán ő se sokkal nyugodtabb a volánnál ülve, mert az asszony meg össze-vissza magyaráz, a térképet meg nem nézi, mert minek, ha nincs is rajta. Végül meggyötörten, de elsőként megérkeznek. A következő részben is lesz ilyen. Megy majd a "Kiszállok a játékból." fenyeegetőzés. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása