Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8133-8134. rész

2016. október 31. 12:00 - Gillotte

Miki kétségbeesve üvölt a földön heverő Jánosnak, hogy térjen magához, ám hasztalan, a férfin már a legyek mászkálnak. (Micsoda rendezés, még a legyeket is megszelídítették, hogy azt tegyék, amit a rendező mond, zseniális). Attila eközben beront egy elhagyott házba, és Miki után kiált, ám rossz a cím. Menne haza a francba, de Juli és Ági felhívják Gigit, János feleségét, akitől megtudják, hol van még ház, ahol Miki lehet. Attila az infók alapján irányt vált, s meghallja az őrület szélén segítségért kiáltozó bátyját. Beront az épületbe, s amint felméri a helyzetet, a földön fekvő Jánoshoz térdel. Betakargatja, de Miki szerint nem fázik, hanem mentőre lenne szüksége, ám Dr Attila megállapítja a halál beálltát, ugyanis se légzés, se pulzus, ennek kampó. Na, akkor betett a fájdalomcsillapítós kávé. Viszont királyság, eljátszhatjátok a Hóbortos hétvégét! Attila azonban máshogy gondolja, ugyanis nem szabadítja meg Mikit a láncaitól, még kérésre sem. Húha, játssza a megtorló kistestvért. Míg Miki kiszabadítja magát a kulccsal, Attila benyakalja a maradék csésze kávét. Épp nekiállna ecsetelni, hogy Miki nem ússza meg, hogy teherbe ejtette Julit, amikor elkezd szédülni, majd öntudatlanul elvágódik. Miki kétségbeesve nézi a történteket…csak nem te ittad meg a begyógyszerezett kávét? Dehogynem! Két fekvő test a színen: Hóbortos hétvége 2!

bk_oktober24_1.png

Emília szerelmi bánattól szenvedő szívvel nyitja ki a csengetésre az ajtót, hátha Félix az, ám csak Gizi. Aláíratna Emíliával egy petíciót, hogy Félix garanciát adjon arra, hogy megtéríti a kárt, ugyanis a ház romokban van. Emília nincs jó kedvében, úgyhogy felvilágosítja Gizit, hogy az életben semmire nincs garancia, és nem érdekli a ház, ugyanis az ő élete van jelenleg romokban, úgyhogy kívül tágasabb. Ha ez nem lenne elég, Irma is nekiáll sipákolni a kialakult helyzet miatt, úgyhogy Emília inkább átmegy Hannáékhoz, ahol buli van. Mixeres trükköket gyakorolnak a fiatalok, s Rudinak meglepően jól megy. Zene a háttérben, hangulat a tetőfokán, rendkívül erőltetettnek érzi az ember, de legalább Emília nem görcsöl a gondjain.

bk_oktober24_2.png

Stella szerelmesen bámul Ottóra, s rendre kéri a frissen facsart narancslét. Novák készen lesz, mikor megtudja, hogy a narancslé 2 decije 600 forint, úgyhogy hazaküldi Stellát, igyon vizet, ha szomjas. Hamarosan indulnak Ottóval szolfézsra, Stella odáig van a gyönyörűségtől, hogy ilyen kísérője van, még puszit is ad neki. Amint lehetőség van rá, Máté elkapja Ottót: ,,kopj le, vagy nagyon megbánod!” – fenyegeti meg alkoholos filcet tartva a nagyfiú fehér ingére. Megbeszélik, hogy Ottó viheti szolfézsra a lányt, de ennél több nem fér bele. Máté ennél nem áll meg, megkérdezi Stellát, hogy bejön-e neki, mire a lány nemlegesen válaszol, hisz Máté alacsony, Ottó pedig magas. Máté erre is felel: ,,én viszont okos vagyok, de Ottó nem”. Nehezen vitatható érv, de az is Ottó mellett szól Stella szerint, hogy ő csókolózott, és a járáshoz az is kell. Nos Máté, tudsz csókolózni, vagy sem? Na Máté, innen szép győzni!

bk_oktober24_3.png

Ági rákérdez Julinál, hogy érez-e valamit Miki iránt, mármint többet a sógori kapcsolatnál. Juli meglepően őszintén színt vall: mi tagadás, Miklós egészen más, igen, vonzza a határozottsága, hogy nem szorul soha senki segítségére, s Julinak is segített, mikor arra volt szüksége. Attila meg, hát…ő a férj, úgyhogy bármi történik, Juli szereti. Nem volt túl meggyőző.

bk_oktober24_4.png

Bözsi nyavalyog kicsit, ugyanis unja az állandó kerékvágást, főzés, rejtvény, tévé…semmi nem változik soha, kéne valami mást is csinálni. Utazgatni, élni, ilyenek. Vaaagy vissza lehet menni a kisboltba dolgozni, mint Laci által kinevezett üzletvezető. Tudom ezt szeretni, mikor elfelejtik az írók az előzőleg történteket.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása