Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x64 - Bajszi elszörnyűl magától (18+)

2016. október 30. 09:26 - Scott Pilgrim

Dávid megbukott a saját intelligenciatesztjén, Soma szőkébb lett és ezért hisztisebb, Vivienről kiderült, hogy rutinos szájpecekviselő, fiúk és lányok egymás közt nyált cseréltek, Mici és Krisztián végre nyugodtan dughattak, Mr. Katrina, a két lábon járó Halloween dekoráció meg valamiért azt gondolja, hogy vissza fog jönni a párbajról, pedig a meztelen pöcse se érdekel senkit se. Tartalmas epizódon vagyunk túl.

vlcsnap-2016-10-30-02h14m35s238.png

Fantomképekkel indítottunk, és rögtön meg is lepődtem, hogy 39,07%-nyi ember Mr. Katrinát küldené vissza, azt mondjuk kizártnak tartom, hogy ne övé legyen a kisebb százalék. Soma kedvet kapott egy kis hajfestéshez, ahelyett, hogy megborotválkozna végre, de tényleg. Úgy dönt, hogy a viszonylag szőke haját még szőkébbre fesse. Miután rápakolják a cuccot a fejére, olyan látványosan kezd el szenvedni, mint én a cirkusz hét alatt, bár ő picit hangosabb, mert nem éjjel ír posztot egy panelban. Erős kihívója támadt Tivadarnak és Viviennek hiszti téren. Én sosem festettem ugyan be a hajam, de nővérem viszonylag gyakran igen, és sosem láttam egyetlen fintort sem az arcán, szóval kissé értelmezhetetlen a jelenet számomra, úgy csinál, mintha köztévét kellene néznie több órán keresztül. De az igazi díszhiszti csak ezután jön, mert bár az operációt végző Zsolti elmondja neki, hogy fél óra múlva kb. mossa le a cuccot magáról, egy óra után mossa csak le. Zsolti meg elment aludni egyet, szóval meg sem tudja akadályozni a katasztrófát. A riportszobás felvételeken már sapka van rajta, ebből már lehet is sejteni az eredményt. Mondjuk én nem értem, szőkébb lett ugyan, de ha nem kapnék erről egy egész szegmenst, akkor fel sem tűnne, hogy szőkébb lett. Ennek ellenére Bajszi tökre úgy reagál, mintha Donald Trump köszönne vissza a tükörből, és nem csak egy kihipózott Petőfi Sándor. Egyébként mivel látják, hogy idegesíti a dolog, ezért nyilván a többiek be is mennek a zuhanyzóba kiröhögni, Mr. Katrina pedig pont ezt az időpontot választja meztelen zuhanyzásra, de szegény annyira jelentéktelen, hogy senki észre se veszi a pöcsét, ő talán minden idők legsikertelenebb szatírja. Az egész szegmensben az a legviccesebb, ahogy Bajszi a riportszobában a végén már lehajtott fejjel hajlandó beszélni csak, jelzem, sapkában.

A következő szegmensben Dávid sajátos IQ tesztjét látjuk gyakorlatban, aminek az a lényege, hogy Soma szokta szívni az emberek vérét, aki meg ezen felhúzza magát, annak szerinte 80 alatt van az IQ-ja és buta. Ráküldi Bajszit Ginára, hogy cukkolja egy picit, de eléggé elcseszi, mivel Platinaszőke Zorro egy kis cukkolás után irányt vált, és elkezdi a csajt Dávid ellen uszítani, olyanokat mondva neki négyszemközt, hogy Dávid szerint ostoba, mint a segg. Ebből a hálóban lesz is egy kis összeszólalkozás, Soma pedig finoman elkezdi cukkolni egyszerre Ginát és Dávidot, aminek az lesz a vége, hogy Dávid megbukik a saját IQ tesztjén, mivel annyira felhúzódik, hogy fogyatékosnak nevezi Ginát, majd dühösen kivonul. Sajnos Dávid nem tud megfelelni a saját mércéjének. Ginában pedig még csak most tudatosult, hogy óvodásokkal van körbevéve, vagy legalábbis most először ad ennek hangot. Aztán jönnek a szokásos párbajozós feladatok, aminek ezúttal tétje is van, mert úgy tűnik, hogy a szerkesztők tanultak a saját hibáikból, ami megsüvegelendő. A győztes kiplakátolhatja a saját fejével a villát, két kör van, minden körben kampányplakátokat lehet nyerni, körönként 15-öt a győztes arcképével és oda rakja ki, ahova csak akarja. Mivel valamelyik szerkesztő valószínűleg mostanában láthatta A főnök című Melissa McCarthy-filmet, ezért mindkét feladatban fontos szerepet kap a fogorvosi szájpecek.

Az első feladat lényege, hogy a két párbajozónak pecekkel kifeszített szájjal kell felfújnia minél több lufit. Dávid, Mr. Katrina szövetségi kapitánya gyors taktikai elemzés után arra jut, hogy így lehetetlen felfújni a lufit, úgyhogy kiosztja az ukázt a legijesztőbb szobanövénynek, hogy próbálja meg az orrával fújni inkább a szája helyett. Ez nyerő taktikának bizonyul, mert Mr. Katrina nagyon profin fújja orral a taknyos lufikat, Evelin meg későre kap észbe és ő annyira nem is megy neki, így hiába fújja tisztességgel az orrát a léggömbökbe, úgyhogy veszít. A következő páros feladat, Evelinnek Vivien a párja, Mr. Katrinának meg természetesen Dávid lesz a párja, itt már kettő helyett négy szájpecekre lesz szükség, ugyanis pingponglabdákat kell kifeszített szájjal eljuttatni a párok szintén kifeszített szájába, hogy célba vigyék. Vivien azt mondja, hogy neki ez sima liba, mert ő rutinos szájpecekviselő, és amúgy saját bevallása szerint jó nagy szája is van, úgyhogy picit még kicsi is volt rá. Folyik a nyál szájból szájba, szájból tálba, szájból dekoltázsba, elég guszta, de olyan hévvel tolta mindenki, mintha nem lenne holnap. Végül ezt is Mr. Katrina nyeri és én borzasztóan sajnálom a többi villalakót, hisz nehéz lehet úgy élni, hogy mindenhonnan az ő ijesztő arca néz vissza két napon keresztül, viszont legalább első osztályú dekoráció Halloweenre. Bajszi mondjuk azért aggódik, hogy majd azért fogják hazaküldeni a nézők, mert nem nyerte meg ezt a feladatot, mert szerinte a nézők ez alapján fognak dönteni, nem csak szimplán rányomnak a kevésbé unalmas vagy idegesítő párbajozóra.

vlcsnap-2016-10-30-02h12m30s770.png

Aztán amint túl estünk ezek, jön a páré'. Persze mielőtt koccintanának, még mindenki mondhat némi búcsútósztot, Evelin mond is egy szép hosszat sok közhellyel, Mr. Katrinát pedig Zsolti és Vivien szándékosan próbálja zavarni azzal, hogy megpróbálják mindketten leszopni a saját pezsgőspoharukat – mármint szó szerint, és ez egy nagyon száraz és tényszerű leírása volt annak, hogy mi történt. Végül Mr. Katrina túl sokat nem tud hozzáfűzni az Evelin által elmondottakhoz, meg is jegyzi, hogy mindent, amit akart, a jány már elmondta, szóval same in hungarian. Indul a bulé', Tivadar úgy táncol, hogy közben végig nézi magát a tükörben és pózol magának, ő az az ember, akiről biztosan tudhatjuk, hogy kint havonta legalább egyszer meg szokta próbálni leszopni magát, de az a fránya emberi anatómia mindig megakadályozta abban, hogy egyesüljön szexuális értelemben azzal, akit a legjobban szeret. Arra jöttem rá, hogy Tivadar ijesztően hasonlít Donald Trumpra, ami a személyiségjegyeket illeti, úgyhogy ha kijön a villából, reménykedjünk, hogy soha nem indul miniszterelnöknek, mert látva a másik egykori hülye külsejű reality sztárt sikerét, talán még esélye is lenne. Mr. Katrina meg a sok alkoholtól téveszméssé válik és azt kezdi el hajtogatni, hogy úgy érzi, visszajön. Egy ponton a konyhapulton állva kezdi el szárazbaszni a levegőt, Dávid barátja meg egy asztalon táncoló lánnyal próbálja elhitetni, hogy vele táncol és nem csak úgy, kicsit olyan benyomást keltenek, mint a két kitaszított gyerek a sulibuliban, akik nem veszik tudomásul a népszerűtlenségüket. Mr. Katrina egyébként részegen még ijesztőbb, ráadásul még arcszőrzetet is növesztett, szóval most olyan, mint egy olasz másodosztályban focizó szűrő, aki hamarosan le fog bukni bundázással. Apropó foci, valamiért továbbra is catchphrase-ként használja a liverpoolos Coutinho nevét. Zsolti meg elpityeredik attól örömében, hogy Soma és Evelin mennyire szereti egymást bájdövéj.

vlcsnap-2016-10-30-02h14m17s697.png

Az utolsó szegmens a nagy kúrásról szól Krisztián és Mici közt, amit nem fogok leírni részletesen, mert hát úgyis meg fogjátok nézni. Elöljáróban annyit, hogy végre megkapták a sufnit, és bár Vivien rájuk nyitott, Krisztián bevallása szerint minden a terv szerint ment, Mici 4-5-ször ment el, ő meg csak kétszer, úgyhogy Mici tartozik neki még 2-3 orgazmussal. Ezzel pedig meg is köszönöm a figyelmet ára ezzel a beágyazással.

Címkék: való világ 18+ vv8
847 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimili 2016.10.30. 22:33:48

@Plüsscukor: Ez igaz, de úgy emlékszem, h már elnézést kért.

taga20 2016.10.30. 22:34:56

@Plüsscukor: te egy tündibündi vagy, és összefoglaltad a lényeget. szeretlek:)

Vtec 2016.10.30. 22:37:07

ATI vicceskedései feladat volt, Zsoltinál mondta, hogy megvan a folyamatos nevetés. Nem kell egyből összeesküvéseket keresni. Elég gondolkodni egy kicsit.

Mók_Ica 2016.10.30. 22:37:46

@ibizaiporszivo: ez nekem is újdonság volt, nem ismertem :))))

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:37:58

@Cimili: hiába, ha az az egyetlen célja hogy oltogasson, beilleszkedni nem akar, hozzászólni a témához nem akar, csak az érdekli hogy a társaságot agyhalottasozhassa

alsophila grahami 2016.10.30. 22:38:01

@tvbuzi: nem az volt a poén, hanem az volt y cél, h ekérhe mindenkinél, h elröhögje magát, így vagy úgy... előzményeket nem láttuk, összevagdosott klip volt, nem tudjuk mi volt pl az almás poén előzménye, de miután mindenki, még a savanyú Zsolti is elröhögte magát, gondolom annyira nem lehetett car.... Evelin is azt mondta, h túlzásba vitte a poénoskodást bent, nem pedig azt, hogy car volt..

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:38:58

@Vtec: mikor volt ilyen feladat? A többiek hoyg teljesítették ezt a feladatot?

tvbuzi 2016.10.30. 22:39:02

@ibizaiporszivo: köszönöm a felvilágosítást

alsophila grahami 2016.10.30. 22:40:03

@Mók_Ica: igen; velős volt, kvázi Evet kvintesszenciája ;P

taga20 2016.10.30. 22:40:09

@ibizaiporszivo: te egy isten vagy! szarrá röhögtem magamat:))

Cimili 2016.10.30. 22:42:20

@Cérnahuszár: Engem nem zavar, ha neki ez jól esik. Tényleg csak azt tudom mondani, h akit zavar, ne válaszoljon neki. Elég sokszor olvastam a kommentjeit ott a másikon, és ott szimpi volt. Hogy itt miért csinálja ezt, azt csak ő tudja.

MacákékIcukája 2016.10.30. 22:44:39

@Cimili: lattam am a kerest, kov alkalommal idoben szolj ram es megirom

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:44:44

@Cimili: pontosan ez történik, nem válaszol neki akit zavar
ez a kiközösítés

taga20 2016.10.30. 22:46:58

@Cimili: ne báncs má! nem vagyok olyan rossz, mint ahogy elsőre láccok:)

zene? me szeretlek:))

www.youtube.com/watch?v=Xq428DZI-eg&list=RDXq428DZI-eg

Cimili 2016.10.30. 22:47:37

@MacákékIcukája: Köszi szépen! :) Én lépek is, mindenkinek jó éjt! Neked Icus a holnapi műtétre egy kalappal, majd jelentkezz, ha már jobban leszel! :)

Cimili 2016.10.30. 22:50:34

@taga20: Ezt mondom én is, ezért nem értem, miért volt olyan az antréd. :) Küldetés tudat? Zenét meg köszönöm is. :)

Mók_Ica 2016.10.30. 22:50:55

@MacákékIcukája: drukkcsizok én is, ügyes legyél, ne ugrálj :)))) aztán jelentkezz!!!!

@alsophila.grahami: igen :))))

@taga20: pont hogy nem is bántott.... teeee

@Cimili: jó éjt :)))

Mók_Ica 2016.10.30. 23:02:23

@taga20: köszi a zenét :)

jó éjt mindenkinek :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 23:06:23

no. a joejszakat kivanok elott:

evettke:)))) Várom mikir kerik fel higy katinczy versenyeken tiszteletbeli orokos zsuritag legyen. szot se robbet rola.
fosomanal lesz szeksz, csak mostmar innentol kezugyesseg kerdese. vagy tivyvel kiverik ehymasnak, de semmi buzulas. annyira sok idot nem fog elvenni az eletukbol.
attirol, nos nemntudom. meg formalodik mit gondolok rola. es most szepjoejszakat!

MacákékIcukája 2016.10.30. 23:08:06

@Cimili: @Mók_Ica: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: koszonom nektek!!! Ramfer a drukkolas, idegbe' vagyok teljesen... :,((((
Remelem sixx iromanyat meg lesz idom elolvasni a korhazban.

Joejt mindenkinek!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 23:12:19

Zárul 3.0 mókatára is, csendesedjünk: youtu.be/tT9Eh8wNMkw #VV&ZF

Cérnahuszár 2016.10.30. 23:17:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: heh, megröhögtettél :))
és a zene is jó, ősrégen volt egy eszalto és egy btenor szaxofonom

Mutyuer 2016.10.31. 00:36:21

@ratsliveonnoevilstars: fejemet tennem ra hogy anikonak nem szabad a fulere beszelni mert osszezavarodik, helyette papiron kene felmutatniuk szavakat. Kurva zavaro lehet hogy pofaznak a fulebe, el se tudom kepzelni hogy lehet igy ertelmesen atgondoltan megfogalmazni barmit. Dolgoztam telefonos munkaban, ugyfellel beszelgetes kozben barmit felfog az ember ha olvassa az infot, de ha kozben valaki beszel persze lehet skubizni, de sokkal nehezebb foleg ugy hogy tudja nezik ot. Regi amcsi filmekben is a showmaneknek lapokat mutogattak. Persze az is lehet hogy csak en vagyok retard hogy ez szerintem nehez

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.10.31. 03:48:21

@tvbuzi: @Plüsscukor: Köszönöm szépen a tippeket, de sajnos nem ott láttam (ezzel nem azt mondtam, hogy nincs fenn az egyik rosszlányok-kaliberű honlapon, csak nem láttam még ott)

2016.10.31. 04:26:28

@MacákékIcukája: Nagy kalappal!! Szorítunk neked!! Az erő legyen veled!! ;) :))

Krétagarbó 2016.10.31. 05:44:12

@Mutyuer: sztem is nehéz így beszélni, hogy közben folyamatosan a füledbe duruzsolnak.

Krétagarbó 2016.10.31. 05:44:53

@MacákékIcukája: egy nagy kalappal neked mára!!! :)

Krétagarbó 2016.10.31. 05:46:34

@taga20: ha normálisan nyomod, nem vagy kiközösítve. Köszi a zenét!

etikette 2016.10.31. 06:33:47

@MacákékIcukája: sok sikert! Minden rendben lesz, jelezz majd hogy mi volt. Drukkolunk

Plüsscukor 2016.10.31. 06:44:34

@Cimili: Igen olvastam, de nekem nem jön be ez a stílus. IRL sem úgy ismerkedünk, hogy először lepofozzuk a másikat, aztán meg azt mondom bocsika. Gyanítom ezzel nem csak én vagyok így, ezért nem nagyon válaszol neki senki - na meg azért, mert érdemben nem nagyon tud hozzászólni a topikhoz. A jutúbos linkjeit nem igazán lehet hsz-ként értékelni.
A magam részéről én ezért ignorálom. Egy másik oldalon közel 20 éve moderálok egy igen nagy forgalmú fórumot, ott az ilyen típusú usereket pár mondat után letiltom. Persze mindig megpróbálnak visszajönni új nicknévvel - szerintem hamarosan itt is ez lesz - de ez a típus annyira ostoba, hogy néhány szótag után mindig lebuknak. Az írásképük és a mondatszerkesztési szokásaik nagyon árulkodóak.

És mellesleg, jó reggelt mindenkinek :)

hereverő heverő 2016.10.31. 06:47:47

Jóreggelt! Így jár az, aki elfelejti hogy a telefonja nem tud arról hogy ez szabadhétfő.
Gyertek, mindenkinek főztem kávét

Plüsscukor 2016.10.31. 06:50:08

@taga20: Ma nagylelkű hangulatban vagyok, ezért írok neked is egy választ, hogy jobban induljon a napod: DM jó, legalább a zenei ízlésed nem olyan roggyant, mint a kommentelési szokásaid.

Plüsscukor 2016.10.31. 06:51:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: Mornin'! :) Kávé mellé Gyurmázhatok is, mi kell még? :)

hereverő heverő 2016.10.31. 06:52:00

@MacákékIcukája: Én külön drukkolok neked. Pedig nincs miért, lufasz az egész. Higgy nekem :))) Ha hazajösdz, táncolunk, jó ?

Plüsscukor 2016.10.31. 06:58:20

@hereverő heverő: Mindig? Ezt nem tudom, ez volt az első linkje, amire kattintottam.
És, hogy bosszantsam őt egy kicsit, a májusi koncertjükre nekem már megvan a jegyem :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.31. 07:00:31

@Plüsscukor: @Cseszlovák Gyurmafilm: @hereverő heverő: Jó reggelt! :) Heverő Heverő, a táncot szerintem egy ideig hanyagolni fogja. :) :D Vagy csak az emelgetést? ;) Plüsscukor, Tagával kapcsolatban egyetértek veled. Lehet hogy nem lenne ő rossz arc, de olyan mint a Tesóm, nem hajlandó senkihez alkalmazkodni, inkább elvárja hogy mindenki ő hozzá alkalmazkodjon. Ezt nagyon nem szeretem. A kommentjei mindig egy azon sémájúak. Persze a zenei ízlése nem rossz, de itt nem ez a téma, hanem a VV8. Még ha olyan gyenge is a színvonal, hogy rengeteget offolunk. De mivel nem nézi, és nem is érdekli így nem tud érdemben hozzászólni. Marad a saját dumája, és a zene.

hereverő heverő 2016.10.31. 07:07:45

@Plüsscukor: én eddig bármelyik linkjére böktem az depeche volt. Igaz, én fogalmaztam pongyolául. Erre sem katt, mert nálam taga már az elszálló lepkefing kategótia, ugrom a hozzászólásait.

hereverő heverő 2016.10.31. 07:15:04

@ALOKSAKTRHEE: Veszélyes vizek ezek. Ő nem nemhajlandó alkalmazkodni, de kifejezetten azért jött ide, hogy mindenbe és mindenkibe belekössön. Leszarom hogy amúgy milyen lenne, itt ebben a kis milliőben ilyen. Az sem érdekel, hogy Hitler amúgy egész ügyesen festett tájképeket.
Én már gondolkodtam azon, hogy itthagyom a blogot, ha ez a stílus megmaradhat, nekem ez nem kell. Nyilván nem veszteség nektek egyik sem, én meg igazán tudok mással is szórakozni.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.31. 07:17:06

@hereverő heverő: Na el ne menj már innen!! Te igenis veszteség lennél. Szóval tessen maradni!! Please!!!!! :)

Plüsscukor 2016.10.31. 07:24:19

@hereverő heverő: Nemá! Maradj köztünk, kicsi Szófa! :)

hereverő heverő 2016.10.31. 07:24:41

@ALOKSAKTRHEE: Hagyjuk,nem jó téma. Evetke levesbe ment, kese kedvese meg beverhet egy kevertet.

hereverő heverő 2016.10.31. 07:29:46

@ALOKSAKTRHEE: ja erre még annyit: Igenis táncolni fog, alig 1 hónap múlva ! Nem nyitok vitát ! Mi bízunk önben Macákék elvtársnő !

Plüsscukor 2016.10.31. 07:37:25

@hereverő heverő: Eszperente e jeles reggelen? Elmerengek eme jellemen.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.31. 07:52:39

@hereverő heverő: Jó, jó. De csak óvatosan. ;) :))
Na én léptem. Talán később még leszek, ha időm engedi. Ha nem, akkor majd holnap. Tovább jó kommentelést, szép napot mindenkinek. :))

hereverő heverő 2016.10.31. 07:53:34

@Plüsscukor: ez nem jellemszerkezet lehet. Elkeseredhetsz,engem nem neveltek helytelenre de teremtem lehetetlen elmefegyvernek.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.31. 08:05:42

@Plüsscukor: a gyurmázástól olyan fejlett finommotorikád lesz, hogy az is tud csipesszel hajszálból repülőgép-anyahajót építeni akinek elmeséled :)
@hereverő heverő: reggelt hereverő mester. az blog itthagyásrul: nehogymár a fika egye az óvodást!

hereverő heverő 2016.10.31. 08:19:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jóreggelt cimbora! Kedves hogy így aggódtok, de bár könnyen átugrom ezt a címeres barmot, mégis megkeseríti az itteni életet a fasságaival. Ez meg engem degradál. Nem értem Kroki mit véd rajta, a fenti hasonlattal élve attól még, hogy másutt arany ember, itt taga nem több mint a szélben szálló híg fos. Annyit is ér, és sajnos mindenkit beterít.

Plüsscukor 2016.10.31. 08:30:35

@hereverő heverő: Nevetek. Fellelkesedtem, elvesztegetve rengeteg percet eme kellemes csevejre. De elkeseredtem, mert nem lehet szerkezeteket keresgetve , Heverőre heveredve, tekerve szerkesztett leveleket kezemet remegve emelve nevettetnem ezen helyen, e szerveren. Ez nem lehetetlen nekem, de kellemetlen: mennem kell.

hereverő heverő 2016.10.31. 08:30:57

Na dologra. Hétfő van elvégre, szép kirándulóidő, irány a Badacsony !

Mók_Ica 2016.10.31. 08:31:47

@ratsliveonnoevilstars: asszem pályát tévesztettem...... szeretnék én is ennyit keresni, úgy hogy nekem tulképp csak ott kell lennem, a többit "intézik" helyettem :)))) (azé' annyira nem sajnálom.... van munkám és hozzá elegendő "agyam" :))) )

@hereverő heverő: jut nekem is egy csészével a kiváló kávéjából, mr Heverő? :))))

hereverő heverő 2016.10.31. 08:32:51

@Plüsscukor: legyen szép napod neked is, később is folytathatjuk :)))

hereverő heverő 2016.10.31. 08:34:10

@Mók_Ica: hogyne Móki, cukorral, tejjel szolgálhatok ? Méz is van ha úgy szeretnéd.

Cérnahuszár 2016.10.31. 08:44:12

@ratsliveonnoevilstars: szijjja
azért jöhetnél gyakrabban

(aki tudja hogy tüntessem el az ati féle pákosztos macska nézést, írja meg priviben)
(ja meg azt is hogy mit jelent ha azt álmodom hogy méreg injekcióval ki akarnak végezni és alig várom)

Cérnahuszár 2016.10.31. 08:47:44

Tegnap ati valami olyat mondott hogy majd minden csajjal smárolt bent, nekem csak vivi rémlik, azért mert az hard core támadás volt?
tényleg volt neki más is?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.31. 08:55:34

Hehe... Furcsa, de annak ellenére, hogy Atit egy korszakos lúzernek tartom, és az egyik legjellegtelenebb figurának a VV-k egyetemes történelmében, Evelin ellenében mégis rá szavaztam, de tulajdonképpen ezzel kb úgy érzem magam, mintha csuláztam volna egy nagyot felfelé majd arccal felfelé aláálltam volna. A döntésemet egyetlen dolog indokolta, hogy Evelin, mint VV karakter teljesen kifulladt, látványosan hízott vagy 7-8 kilogrammot, beállt Soma mellé őszintétlen társnak, és nem teljesíti az eredetileg ráosztott "végzet asszonya" szerepet, és innentől kezdve csak a trágárság és a mocsok maradt volna, ami kijön belőle, abból meg elegem volt. Az a baj, viszont, hogy most ezzel a párbaj győzelmével Ati lehet, hogy a kertek alatt besomfordál majd a hármas döntőbe is, pedig ilyen puhapöcs, és nem eredeti figurát már régen nem láttam, mint Ő.

etikette 2016.10.31. 09:01:52

@VV Erőlegény: mar ne is haragudj de a hizott x kilot nem erv mert szinte mindenki hizni szokott bent. Minden massal egyetertek mert evi nem kepernyore valo a stilusa miatt. Pult moge egy lepukkant varosszeli kocsmaba tokeletes

etikette 2016.10.31. 09:02:57

@Cérnahuszár: micismaci megvolt neki bar elfelejthetnem azt a csokot (is)

hereverő heverő 2016.10.31. 09:05:38

@VV Erőlegény: ugyan már.. most Atti a leggyengébb láncszem, egyedül tivi tudja alulmúlni. Ezek a lemmingek még mindig azt hiszik hogy "győzött" pedig nem: Evelin vesztett. Ha most Tivit pakolják meg (és ki is hullik annak rendje szerint) akkor Atti megint mehet párbajra.

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:06:33

@etikette:
1. vivi
2.micimaci

de hol van zseri, dina, viki, evelin tudjuk nem mert a párbajon megegyeztek h ő kimaradt, van még gina, és aki legelőször esett ki csaj.
Miről beszél ati, hogy ő olyan nagy casanova?

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:08:00

@hereverő heverő: szted nem micit veszik elő megint a kalapból?

hereverő heverő 2016.10.31. 09:09:03

@etikette: mici konkrétan csak a Kossuth-szobornak nem volt meg. Amikor nyuszira itta magát akkor mindenkire rádőlt mint a krumpliszsák, és csak Ati volt olyan mulya (vagyis hát Isten kegyelméből annyira felebaráti) hogy nem menekült világgá.

hereverő heverő 2016.10.31. 09:11:03

@Cérnahuszár: sztem most nem, egyrészt csendesebb lett (a szex jótékony) másrészt Tivi eddig is elég sok jelet kapott. Ő viszont mindenkit idegesít már, egyedül Vivit nem, mert ő meg nem tudja mi az az idegrendszer.

etikette 2016.10.31. 09:12:11

@hereverő heverő: ja lol jogos. Sztem is Mici kapja a legtobb jelet most

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:17:04

@hereverő heverő: hát lehet hogy tényleg nem, mert összeborult krisztiánnal is, a benti logika szerint most erős lehet mert a dugás számít műsornak
mondjuk az ő liezonjuk pozitív elbírálás alatt van, mert nem kamu és nem is olyan gusztustalan mint pl fanny-dennis, annál természetesebb
(de lehet h csak nálam)

genevieve 2016.10.31. 09:19:01

@VV Erőlegény: annyira azért nem kell komolyan venni az egészet, hogy ostorozd magad:-)

látszott, hogy evelin egész héten keményen visszafogta magát és 1 perc alatt kibukott belőle az igazi énje...ha visszament volna, folytatta volna tovább

Mók_Ica 2016.10.31. 09:19:38

@hereverő heverő: cukor + tej megfelelő :) köszi :))))

szerintetek mici kapja megint a legtöbb jelet?? menjen most tivi sztem

hereverő heverő 2016.10.31. 09:19:45

@Cérnahuszár: nem,nálam is. Primitívek nagyon, de van benne érzelem.

hereverő heverő 2016.10.31. 09:20:57

@Mók_Ica: szem is tivi. Nagy pofával kihívja Micit és ... azt az üvöltést amikor megmutatják neki a százalékokat...

etikette 2016.10.31. 09:22:36

@Mók_Ica: hat en ugy sejtem hogy Zsolti,Tivi,Vivi,Soma Micire teszik majd

Mók_Ica 2016.10.31. 09:22:44

@VV Erőlegény: @etikette: kiegészítésével ekg :))) valóban nem számít hogy mennyit hízott.... az alpári szája és viselkedése miatt maradt alul attival szemben.....

genevieve 2016.10.31. 09:22:45

@Cérnahuszár: plusz krisztián nem kutyázza micit, védi és kiáll mellette
van ugyan egy furcsa udvarlási szokása, de jelenleg egyenrangú félként vannak a dologban

Mók_Ica 2016.10.31. 09:25:13

@hereverő heverő: kiderülhet, hogy mennyi valódi málnácska áll tivi mögött :))))

@etikette: soma és vivi sztem dávidra is tehet.... nálam nem egyértelmű, hogy micire teszik...

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:26:29

@hereverő heverő: nekem az jön be hogy be hogy nem akarják eladni hogy ők most szerelmesek
nem akarják ezzel magyarázni, hanem felvállalják hogy szükségük van rá, nem bírják megállni
és nem is a só miatt csinálják, mert mást nem tudnak felmutatni mint fanny-dennis
basszus nagyon megfeküdte ezek szerint a fanny -dennis páros a gyomrom

genevieve 2016.10.31. 09:28:27

@Mók_Ica:
gina - tivire
krisztián - zsoltira
zsolti - krisztiánra
dávid - krisztiánra
soma - micire
ati - zsoltira
vivi - krisztiánra
mici - zsoltira
tivi - ginára vagy micire

etikette 2016.10.31. 09:28:36

@Mók_Ica: viccelsz? Mikor Zsolti Micivel tobbet rotyorgott mint Vivivel?

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:29:16

@Mók_Ica: igen, én sajnálom hogy lement ennyire közönségesbe, és ezért kiesett
a kisfilmjében más volt bevezetve, sajnos nem hozta a végzet asszonyát, aki körül mindenki megőrül

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:33:32

@genevieve: azt mondod krisztián és zsolti 3-3? körülöttük forrna most a levegő?
ki is a villamester most?

genevieve 2016.10.31. 09:36:47

@Cérnahuszár: bár lehet addigra pont váltás lesz

zsolti most nagyon tolja az erkölcscsősz szerepet, ezt a vonalat akarja meglovagolni és ebbe dávid is partner... a többieket nem igazán érdekli szerintem...

mobilos perpetuum 2016.10.31. 09:48:57

@genevieve: Atit lecsaptam volna, mint a taknyot.
Beleüvölt, amikor a másiknak tesznek fel kérdést, ezen csodálkozok, hogy valakinek tetszik.
Evelin nem tudta kezelni ezt a helyzetet, de a műsorvezető sem. Pedig kemény pénzt vesz fel, és ott áll, mint egy szamár, vagy egy rakás szerencsétlenség, mindegy, hogy fogalmazok.

gorcher2 2016.10.31. 09:58:22

Sziasztok hogyvoltok!

Én is nézem az adást, én sem vallottam be senkinek :) és egy kicsit olvastalak titeket, mielőtt beregeltem volna, de a tegnapi öfi után már nem bírtam ki:
mit művel ez a Zsolti? Komolyan egyre szánalmasabb, ahogy a búzaságával visszaél, affektál állandóan, mi az hogy övé és a csillámpónié a sufni? Papinak meg el kell kunyerálnia, hogy Micinek betegye a Nagy Kárszeget. Ez nagyon gáz jelenet volt, azzal együtt, amikor beküldte Zsóti a Vivit "cigiért" a sufniba, de ezt a tegnapi öfiben sikerült alulmúlni...
Komolyan nem hittem volna, de hajrá Mirci, végső győzelemre is (bakker, sose hittem volna, hogy ezt leírom:).
Mostani párbajon én is Attira szavaztam, a mocskosszájú, "fojjonszétagecidmindenlukambantestvír" Evelinkével szemben, bár mindennap rám jött, hogy Dávidkával mi történne a nyálcsere partnere nélkül, valószínűleg jobban járt volna hosszú távon, mert a játéka nullát nem ér már, cserébe még idegesítő lett.
A villa Petőfiével, meg a papapapagállyal nem tudok foglalkozni, ők is hullhatnának.
Hajrá Papi és Mirci és üdv még egyszer hogyvoltok :)

genevieve 2016.10.31. 09:59:40

@KopterTóni: szia, már az új posztban vagyunk, oda írd be:)

Krétagarbó 2016.10.31. 10:49:31

@Plüsscukor: énis énis:) sztem ott leszek.
süti beállítások módosítása