Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x63 - Szomszédok baszki, Szom-szé-dok! (18+)

2016. október 29. 17:42 - lulu1.0

Aki egyetért azzal, hogy a Való Világ jelenlegi szériája lassan sokkal inkább egy kertévés szociodráma, sem mint reality, az el fogja nézni a lentieket és minden továbbit. Az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy az egy egységnyi műsoridő alatt egyre többször történik olyan, hogy nem történik szinte semmi. A VV képzeletbeli szövegkönyve, továbbá a sejthetően létező forgatókönyve együtt ráférne egy darab A4-es lapra, annak is az egyik oldalára, amiből meg tényleg marha nehéz szórakoztatónak szánt ugrálóvárat építeni.  A mai napon érdeklődésem sinusgörbéje konkrétan kiegyenesedett. Na mindegy. Puffogás és magyarázkodás done.

1_12.jpg

Anikó azt mondja, hogy lelkesen szavazhatunk az Evelin-Atti párbaj kapcsán. Csak tessék, csak tessék! Jelenleg 34/64 az állás. Az egymás mögé beállás időszaka jött most el újra. A ki kit támogat etapban Atti mögé Mici és Dávid állt. Evelin mögé Vivi, Soma, Zsolti, Krisztián és Gina. A középpályán Tivy lézeng (de fizikálisan azért mégis csak Evelin). Krisztián ki van akadva, hogy az Atti tábornak bezzeg most kell a Mici, amikor meg Őt kellett visszavárni, akkor mindegyik kutyázta. Egyébként Dávid állítólagos fenyegetőzése indította el az aktuális drámacunamit.

2_10.jpg

Mici nagyon helyesen elmondta Attiéknak eyeball to eyeball, hogy egy kulturált párbajban benne van, a szardobálásban már kevésbé. Mivel ezt a másik csapat tagjai nem hallhatták, voltak, akik úgy érezték, hogy fel kell világosítani a lányt, az bizony a sötét oldal, Ő meg annak megfelelően iszonyat vakon van, ha arról képzeleg, hogy Atti és Dávid csípi a búráját. Krisztián atyáskodó - de tudjad ám, hogy mit mondhatsz meg mit nem, ésszel légy monológja még csak-csak elment egy szódával (bár a decibellel voltak problémák), ám amikor Zsolti kezdett bele abba, hogy Micikém, a barátaid bizony nem ott vannak, én azért Mici helyében biztos visszakérdeztem volna, hogy tán Nálatok Zsótikám?

Krisztián egyébként addig-addig hergelődött, amíg csak kicsattant belőle a féltés oroszlánjával keveredett tulok. Szerencsétlen Mici titkon próbálta épp Attival megosztani, hogy pötit túlzónak érzi Krisztián aggodalmait az Ő agyi kapacitását illetően, továbbá az sem jóleső, hogy a majdnem pasija a kárszegén túl legszívesebben a szavakat is a szájába adná, amikor is az emlegetett (vélhetően végig a fürcsi ajtó előtt hallgatózva) dúvad módjára tépi fel az ajtót és áll neki számon kérni. Miért mással beszélgeted meg, azt, amit nekem akarsz elmondani, he? Esküszöm egy pillanatra láttam Micit otthonkában, fakanállal a kezében, ahogy kibőgött szemmel, az agyfasz szélén várja haza az urát esténként, felkészülve az épp aktuális cirkuszra. Csúnya prekoncepció ez tőlem, én kérek elnézést.

3_11.jpg

A drámai gitárpengettyű után egy finomabb, már-már szauna lounge következik, amiből sejthető, hogy elérkezett a szerelmetes vallomások ideje. Krisztián azt mondja  Micinek  mea culpa, mea culpa, hogy úgy tűnt, hülyének nézlek Kedves, majd a riportban még azt is megvallja, hogy bizony neki fontos a lány és, hogy ez már rég túlmutat egy barátságon. A szobában szállópor módjára és jól érezhetően megnövekedett a tesztoszteron és ösztrogén koncentráció. Ezért lehet az, hogy Evelin is romi hangulatba keveredik, ami esetében pornósokat megszégyenítő, bikavadító mondatokban manifesztálódik. Persze biztos segít a ráhangolódásban, hogy Soma mindeközben össze-vissza maszatolja a takaró alatt, de már megint olyan haloványan, hogy többször is oda kell néznem, biztos jól látom e. Aztán az is lehet, hogy Evelin velem együtt gondolkodott el arról, jól érzi, hogy nem érzi?! A lány abba a típusba tartozik, akire izgatóan hat(na), hogy ha a partnere is egy kicsit mocskosabb szájúra venné a figurát szex közben. Ezt megvalósítani, ezzel a tejfeles szájú máléval kábé olyan esélytelen, mint Rocco Sifferdi-t szeretkezésen kapni.

Evelin felhevülten: „Akkor, amikor vasárnap visszajövök, akkor olyat fogunk baszni, hogy nem érdekel, hogy látják és mozog a takaró.”

Evelin az extázisban reménykedve: „Szét fogsz baszni!

Soma: „Jó”

Ehhh, de lehangoló.

Másnap Mici és Gina kicukiskodják, hogy love is in the air everywhere I look around, love is in the air every sight and every sound. Majd azt is megállapítják, hogy Tivy nem százas. Vagy a piát tolta túl a fogmosópohárból suttyomban, vagy a reggeli c vitaminban volt pár grammal több c, a jóisten se tudja, de, hogy a performance-a kényszerzubbonyért kiáltott, az biztos. Nem lehet írásban vissza adni, nézzétek meg plíz.

Közbevetés: Állítólag két hónapja nem verte ki!? Most vagy történt valami az elmúlt napokban a tér-idő kontinuumban, vagy mégis csak nekem van igazam azzal az összeesküvés elmélettel, ami főként 35 felett tapasztalható, miszerint egy jó ideje bizony évenként rendeznek olimpiát a négy helyett és mi meg jól át vagyunk verve. Ugyanez az analógia érvényes a hétfő-vasárnap, a január 1 és december 31, továbbá a tél és a nyár viszonylatában. Felháborító!

A következőkben párbajindulókat van szerencsénk végighallgatni. Atti és Evi hasonlómód éreznek. Mindketten képesek voltak a saját maguk hatása alá kerülni. Mindketten könnyekig hatódnak azon, hogy a többiek visszavárják őket.

Közbevetés: Vivien valamiért Sandy-vé változott a Grease című filmből és jól állt neki!

Az indulók nagyon veretesre (nem) sikerültek, a transzparensek pedig kreatív megoldásokban (se) bővelkedtek. Ízelítőül:

Hajrá Evi, visszajössz az tuti!

Hajrá kék csapat, sá-lá-lá-lá-lá, Aaaatiiii visszajön, sá-lá-lá-lá-lá!

Az egymással szemben felsorakozott csapatoknak, a sorból egyesével kilépve, el kellett skandálnia, hogy miért jobb a villalét az általa épp képviselt személlyel. Ez is egy olyan rész volt, amikor az egyszeri tv néző elkezd ficeregni és önmagát kellemetlenül érezni, hogy ezt lesi. Szerencsére gyorsan abbahagyták. Amikor Anikó azt mondja, hogy Tivy felcsapott kampánymenedzsernek, de bár ne tette volna, én csak az egyetértés legőszintébb hangján tudok sóhajtani. A marketingszakemberek meg eztán kezdtek el a szívükhöz kapkodni a képernyők előtt, mert Tivy szerint Ő marketingből és fél éve (jelentsen ez bármit), Gina meg egy idióta, aki ehhez mit sem ért. Amikor a lány leoltja, mint a szart, emígyen ostoroz vissza: „Keress egy vödröt, oszt hordd el magad” Vagy ez: „Van apró Nálad? Hívd már fel, akit érdekel!” Amikor pedig elpuffogtatta az összes Humor Herold patront, akkor csak a sületlen üvöltözés maradt. Állítólag ez a trollkodás maga, az oltogatás csimborasszója. Hm.

Zsolti és Vivien kapcsolata ismét egy olyan szakaszába érkezett, amikor szükséges egy tisztázó beszélgetés.  Erről csak annyit tudok írni, hogy Viviennek vannak értelmes pillanatai és vannak olyanok, amikor fejbe tudnám csapkodni egy péklapáttal. Ennyike.  A végére még visszajött Anikó az aktuális népszavazás eredményével, hogy mit akarunk mi tematikailag a jövő hétre. Mivel az RTL-ben máshol az istennek sem tudják felhasználni az évadtól évadig vélhetően a raktárban porosodó iskolapad installációt, meglepő módon (nem) a végletekig kiszipolyozott iskolahét ötlete nyert. Reménykedjünk abban, hogy a lakók lexikális tudása nem teljesedett ki drámaian pozitív irányba a szülő hét óta. S ha a történések lejtmenete nem is változik hegymenetté, legalább a rosszul definiált és ennek okán idézhető balgaságok száma a sokszorosára növekszik. Ámen.

 

 

Címkék: való világ 18+ vv8
396 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2016.10.29. 22:52:38

na, nem 2 perces volt ..... :))))
győző megint élvezheti a videót.....

középiskola lesz.....

Cimili 2016.10.29. 22:52:43

Ó, nem nyert a Doktori.

Commodore 2016.10.29. 22:53:41

@Mók_Ica: Amúgy meg pont őszi szünet van az iskolában.

Mók_Ica 2016.10.29. 22:53:50

@Cimili: jó lesz a középiskola is :))))

Mók_Ica 2016.10.29. 22:55:02

@Commodore: valóban.... ezért érnek rá a tanerők bemenni a villába :)))

@MacákékIcukája: az..... :(((

Mirocska 2016.10.29. 22:55:06

@Commodore: azért érnek rá a tanárok
Micsoda szerencse, hogy pont az iskola hetet szavaztuk meg! :))

Cimili 2016.10.29. 22:55:54

@Mók_Ica: Mondjuk az agyi kapacitásuknak az is olyan lesz, mint egy doktori.

tvbuzi 2016.10.29. 22:56:10

Győző gondolom élőben ráver a cimbalomra a belevalóban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.29. 22:56:15

Persze, őszi szünetben ráér a tanár VV-zni.

hereverő heverő 2016.10.29. 22:56:55

Na én inkább alszom. Szép jó éjszakát mindenkinek.

mobilos perpetuum 2016.10.29. 22:57:01

@MacákékIcukája: Ati azt hiszi, hogy karakter, de inkább karikatúra.

Mók_Ica 2016.10.29. 22:57:46

@Cimili: somának van éreCCSégije, neki ez meg sem fog kottyani :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.29. 22:57:47

Úgy látom amúgy, hogy Evelin feladta lélekben.

MacákékIcukája 2016.10.29. 22:58:04

@mobilos perpetuum: de lassu vagy, az mar regen volt :)))) Ati egy fos12-es

Cimili 2016.10.29. 22:58:38

@Mók_Ica: Testnevelésből éreccégizett?

Cimili 2016.10.29. 23:00:07

@hereverő heverő: jÓ ÉJT, HOLNAP VÁRUNK ÁM! Franc ebbe a caps lockba, minyá kipattintom.

Commodore 2016.10.29. 23:00:46

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Kiégett volna? Nincs több a tarsolyban?

Mók_Ica 2016.10.29. 23:01:05

@Cimili: sztem hajfestésből :))))

Mók_Ica 2016.10.29. 23:02:31

@Commodore: pedig a tarsoly nagyobb lett......

krisz és mici filmet terveznek forgatni.... igen, OLYAT.....

ibizaiporszivo 2016.10.29. 23:03:31

Mirci Cayenne néven forgathatják is a filmet

Mók_Ica 2016.10.29. 23:04:53

győzőnek milyen apropóból tettek szépség flastromot az orcájára??? nem találták elég szépnek????

tvbuzi 2016.10.29. 23:05:03

Fingással felvidították. Tuti Ati megy vissza.

Commodore 2016.10.29. 23:05:30

Hozé, temetkezési vállalkozó! volt vmi biznice...

ibizaiporszivo 2016.10.29. 23:06:56

@tvbuzi: az összes Adam Sandler fan rá fog szavazni :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 23:07:41

@Mók_Ica: milyet? gasztroturizmusosat? hajj, amikor a hülyeség szorgalommal párosul...

MacákékIcukája 2016.10.29. 23:09:42

Gyozo MiciKrisz szexjelenetere veri a f@szat a studioban

ibizaiporszivo 2016.10.29. 23:10:12

Krisztiánnál még megvannak a börtönös beidegződések

Commodore 2016.10.29. 23:12:39

Mici csöcse már megvolt, rúd parízer...

tvbuzi 2016.10.29. 23:14:01

Az anyukáját :DDDD

Mók_Ica 2016.10.29. 23:15:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: consuelásat :)))) bár erről mindig a Family Guy jut az eszembe :))))

@MacákékIcukája: ja, meg már előtte is..... 8szor megnézte, már a főnökei szóltak rá...... höhöhö

MacákékIcukája 2016.10.29. 23:15:30

@Cimili: @Commodore: szivi, gyors lecsekkoltam Shazam-mal :)

Cimili 2016.10.29. 23:16:43

Ja, h Kati néni a Krisz mamája?

MacákékIcukája 2016.10.29. 23:16:46

@Mók_Ica: ja, azert irtam, megnezte nyolcszor es kiverte a studioban es a fonoknek nem tetszett h Bencus polojaval torli fel :))))))

Mók_Ica 2016.10.29. 23:17:08

győző nem érti a válaszokat...... ugyanazt a kérdést teszi fel.....
nem láttál a fejébe?? kérdezi anyukától...... höhö

Cimili 2016.10.29. 23:17:25

@MacákékIcukája: Nemrég töröltem Shazamot, mert nekem nem vált be.

tvbuzi 2016.10.29. 23:18:07

Kati néni nem hülye

Cimili 2016.10.29. 23:18:39

@Mók_Ica: Amit Icunak írtál, :DDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.10.29. 23:18:48

krisz nagyon művelt gyerek..... ezért nem kapott eddig sok jelet..... aham......

MacákékIcukája 2016.10.29. 23:19:21

@Cimili: tenyleg? Hogyhogy? Nekem gondom meg nem volt vele...

@Mók_Ica: ennek orulok, erzesem szerint kicsit durvara sikerult :D odaseneki

Mók_Ica 2016.10.29. 23:21:04

@Cimili: győző maga mondta el.....

vivi totál kattant.....

Mirocska 2016.10.29. 23:22:57

@Mók_Ica: jobb is, hogy eddig a sufniban aludt...

Cimili 2016.10.29. 23:23:20

@MacákékIcukája: Már nem emlékszem rá annyira, régóta nem használtam. Visszatettem a Mi ez a dalt, mert az jobban bevált nekem.

Cimili 2016.10.29. 23:24:14

Mindig bölcsebbnek kell lenni, mondja Vivi. :DDDDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2016.10.29. 23:25:58

A dugás után beraktak egy potencianövelő bogyó reklámot. Zseniális.

Mók_Ica 2016.10.29. 23:27:01

@Mirocska: hát nem is értem miért sajátíthatta ki ebben a szériában 1 pár..... itt az ideje, hogy ne tegyék már

@MacákékIcukája: még így sem volt annyira brutál, mint győző :)))

Cimili 2016.10.29. 23:28:34

@MacákékIcukája: Hú ez nagyon jó, minyá letöltöm a telómra! Köszi még eccer! :)

alsophila grahami 2016.10.29. 23:29:03

Vivi nem csak kattant és önképzavaros balf... mindegy, hanem patológiás hazudozó is, pfff... miket kamuzott már be itt a bv végén magáról? vajon maga is elhiszi magáról ezeket az egetverő baromságokat, vagy csak minket néz hülyénék - miközben nagyjából mindent láttunk róla, az összes hisztijét, amikor kiesett a (sztem magának is) hazudott "boldog csillámf*szpóni" világából?

tvbuzi 2016.10.29. 23:31:51

De rég láttam a Helyszínelőket

Cimili 2016.10.29. 23:32:54

@alsophila.grahami: Vagy simán csak arra hajt, h benne legyen az öfikbe.

Mók_Ica 2016.10.29. 23:34:45

@Cimili: biztos hogy arra hajt..... megmondta, műsort kell csinálni

Cimili 2016.10.29. 23:38:41

@Mók_Ica: Csak ne nyerje meg a 36 millát. Akkor már inkább Mici. Ezt se gondoltam volna az elején, h Micinek adnám.

Cimili 2016.10.29. 23:39:44

Én elköszönök mára, jó éjt mindenkinek! Ma 1 órával többet alhatunk, jeeee. :)

Mók_Ica 2016.10.29. 23:43:57

@Cimili: jelenleg egyiknek sem adnék ennyi pénzt.....

Mók_Ica 2016.10.29. 23:44:46

@Cimili: @Cseszlovák Gyurmafilm: jó éjt :))) én is megyek aludni..... +1 órát :)))

alsophila grahami 2016.10.30. 00:10:10

@Cimili: ekg, én is így vagyok vele.... ezerszer inkább Mici mint a debil;
másrészről, és ezt @Mók_Ica: komijára is mondom, én most nem azon fakadtam ki, amit a hálóban művelt Atinnyóval, hanem a végén, amit a hajóban monologizált - igaz, látszólag Ginának címezve, de a hülye is levette, hogy vígszinház az egész -, előaditt egy olyan orbitál kamuképet magáról, aminek pont az ellenkezőjét szenvedtük végig eddig, különös tekintettel, ha valami feladat vagy nehézség adódott... minden alkalommal elbukott, behisztizett, kamuhányást alakított, csakhogy kihúzza magát a kötelezettség alól, satöbbi.... ezek pont nem azt bizonxították, h ő milyen kiegyensúlyozozz zen állapotban éli a naojait. full fals az ember, úgy ahogy van, plusz még debil is mellé.

alsophila grahami 2016.10.30. 00:11:54

@alsophila.grahami: ó bocsi a konzekvens mellékoppintásokért... ;)

alsophila grahami 2016.10.30. 00:27:14

@Cimili: csak most? nálam már régesrég, mindkettő... de nem akarom, hogy kiessenek, katalizátorként üzembiztosan funkcionálnak, hadd dolgozzanak meg a havi fixükért, addig is csinálnak valamit (Viv munkanélküli, Zsozsót meg láttuk a bemfilmjében, a háta közepére se kívánta a főnöknője)... de azért a legvégén már ne legyenek ott.

Brandy9 2016.10.30. 00:34:01

Ennek a résznek a hsz-eit nemrég kezdtem el olvasgatni, de a gyomrom kifordul. És napok óta így érzek... És nem vagyok vele egyedül... Eddig szórakoztató volt számomra itt nézelődni, mert ugyebár agyhalott vagyok sokatokkal egyetemben, de amit ez az undorító ember (taga) művel, az már a pofátlanság csúcsa. Nem tudom, tényleg ilyen lenne egy szórakoztató blog??? Ahol egy ilyen paraszt beszólogatásait kell hallgatni (olvasni) és eltűrni???

alsophila grahami 2016.10.30. 00:34:17

ami pedig KárszegNagyurat illeti, hát, nem akarom én itt - Kati nénire tekintettel - "degrálni", de a cekcuális kultúrája nem hogy nulla, inkább erősen mínuszos, és akkor a közönséges szövegét még meg sem említettem, az botrányos. inkább lehúzza most már Micit, mint építi (játék szempontjából persze).

alsophila grahami 2016.10.30. 00:39:20

@Commodore: xDDDDDDD nagyon nagy EKG tesó! ;)

alsophila grahami 2016.10.30. 01:14:52

@taga20: perszehogy csajszi, hát a lánygimis sztorim neked nem bírt elegendő meggyőző erővel? ;)
@Mók_Ica: @Cimili: én is, én is a doktorira akartam xDD megnéztem volna, abból a hétből milyen öfiket sikerült volna összehozniuk a szerkiknek ;))

mobilos perpetuum 2016.10.30. 04:18:45

@Brandy9: Sajnos itt nem tudjuk magunknak letiltani, akik nem úgy szólnak hozzá. Azt lehet tenni, hogy a helyén kezeljük a dogot: önmagát minősítette a stílusával.

mobilos perpetuum 2016.10.30. 04:26:20

A Dina-ellenesek kedvéért. A lány Lórival együtt Atinak szurkol majd a párbajon. Most ki lehet tolni vele, és csakazértis Evelint küldeni vissza a villába.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.30. 07:13:19

@Mók_Ica: Jelenleg? Semmikor! De valamelyik mégis elviszi. És legalább most lehetne végre csaj!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.30. 07:22:03

@Brandy9: Át kell ugrani. Meglátod a nevét/képét már viszed is a következő hsz-re a tekinteted, ennyi.

Sanda.Ipse 2016.10.30. 08:31:22

Mivel csak a párbajokat nézem, belekukkoltam a tegnapi adásba.
Tényleg azt a nagyarcú, bunkó Attilát akarjátok vissza? Ő már biztos a győzelmében.
Ezek után (és eddig is): hajrá Evelin! Már csak az ivararány miatt is:)

Cérnahuszár 2016.10.30. 08:38:37

@Sanda.Ipse: nekem mindegy melyik esik ki most, közömbös mind a kettő

megcirógatlak csalánnal 2016.10.30. 08:52:05

Vesszen a lákátos tenyészállat és a gerinctelen faxopó gyözö.

Cérnahuszár 2016.10.30. 08:52:16

@mobilos perpetuum: dina már nem számít a játék szempontjából
semmilyen döntés mellett nem érv

Ay Mama, Que paso 2016.10.30. 09:01:42

A Kelet-Európai Pünkösdista Egyház karöltve a Németalföldi Radikális Protestánsokkal, továbbá a Öttömösi Szent Kegyhelytartóval egyetemben kinyilvánította, hogy Deák Tivadar (VV Tyvy) is esélyes megnyerni a Való Világ c. trash realityt. Az észak-bozsoki felekezet örömmel fogadta a hír, míg a pogányi Veletek Vagyunk Valakik Tulipánkeresztes Vallási Egyesület benyújtotta a dogmába foglalást a papának.

Cérnahuszár 2016.10.30. 09:09:49

@Majom1Parádé: ezen filózgattam magamban, hogy adnék-e pénzt valamelyiknek
átfordult bennem a dolog, hogy a tegnapi nyavajás fogorvosi szájpecekkel képesek voltak felfújni annyi lufit.
én egyet se tudtam volna, röhej de nekem ez egy teljesítmény
most azt látom rajtuk hogy túllépnek magukon azért a nyamvadt pénzért, nem csak elvárják hogy az ellenállhatatlan személyiségük miatt kapják meg

ott van az érem másik oldala is, 36 milláért vállalták hogy kibelezzék őket az emberek, mert azzal tisztában vannak hogy minden hibájuk terítékre kerül, és ez így marad az idők végezetéig

mobilos perpetuum 2016.10.30. 09:20:00

@megcirógatlak csalánnal: Lákátos vesszen, de először jutott eszébe, akit itt minden párbajozónak ajánlottunk: vigye már ki valaki Atit, ezt a lófaszjóskát. (Mekkora KUUTÍÍNNYÓÓT üvöltene ez a szerencsétlen paprikajancsi, ha győzne). Utána mehet a levesbe Evilke is, úgyse nyeri meg.

Cérnahuszár 2016.10.30. 09:24:05

@mobilos perpetuum: na ez már jobb érv
kár hogy evelin nem tartalmazott nyomokban több stratégiai döntést, most nem állna ilyen cudarul

alsophila grahami 2016.10.30. 10:32:18

@mobilos perpetuum: az vicces volna, mert egyrészt az evelincsapat megnyúlt képét szórakoztató lenne szemlélni, amikor ez az elcseszett kutinnyóbuzi nyit be a villaajtón, neki viszont szükségképpen megnőne az arca a talmi népszeűségtől - miközben pont nullát ér, de ő ezt nem tudja - és baromi bátran szórja majd a "vigyéékigecc"-eket a bentmaradtakra, hogy azután a következő párbaján irdatlan módon essen majd pofára - ami ugyancsak vicces lenne.... harmadik érvem pedig a mostanra már kb stadionméretű arcot növesztett foSoma, aki extrán vicces látványelem lesz majd az ő elkámpicsorodott arcszerkezetével, amint konstatálja, hogy az ő mocskosszájú szívszerelme a nézők számára nem hat olyan elementáris erővel mint őrá, amitől képes ezt a (számomra is megmagyarázhatatlan módon mindig koszvadtnak ható) szőrös hónaljú bajszos csúfságot cukinak meg aranyosnak látni... és akkor ott van még a mögéjük odarendeződött napraforgó népség, ávelinke támogatói csapata, akik mindig azt hiszik hogy most aztán kvvajól helyezkedtek, és rendre pofára esnek - hát nem lesznek szórakoztatóak ők is? szumma, rengeteg lehetőséget rejt magában a látens homo visszaküldése az ő párocskájához, míg a bajszos lány mosdatlan szájától és lelkétől én spec mindennél jobban irtózom (hol volt ehhez képest csóri dina, akit kevesebbtől kiutált már a nézők zöme régesrég!), szóval nekem nem kérdés, hogy a szavazatom marad ott, ahol van, amióta beélesítették a párbaablakot, próbálhat presszionálni bárki ilyen óvodás szintű próbálkozással pl, hogy "tudta? dina és lóri attinnyóra szavaz! itt a lehetőség, hogy ismét rúgjon egyet rajtuk"... wtf! minek? ők már ügyesen (ja, nem) kinavigálták magukat a játékból, nem tényezők itt többé. kit érdekelnek..? már bocs, nem akarom bántani őket, de a mandátumuk a játékra szólt, és az nekik véget ért, evvan.

alsophila grahami 2016.10.30. 10:33:53

@alsophila.grahami: urissstn de hosszú lett, bocsánat! :)

alsophila grahami 2016.10.30. 10:39:26

@Ay Mama, Que paso: észbe se kapunk és maholnap már a XXXXXIV. alkotmánymódosításra is meglesz a parlamenti előterjesztés, csak figyeljünk, úgy szárnyal ez a SzentTyvadar a népszerűségi szupersztrádán... ;PP

alsophila grahami 2016.10.30. 10:49:58

@Cérnahuszár: ide pedig ekg, a 36 milla nem valamiféle teljesítmény jutalma, hanem a bére annak, hogy kiteszik magukat megcincálni, szétcsócsálni, majd kiköpetni a világ elé egy életre kb, és hát igen, ki bírja legtovább alapon csak egy viheti majd el a fődíjat, és ez igazságtalan lesz a két másik finalistával szemben, de ez ilyen;
mindenesetre, elvitathatatlanul nagy árat fizetnek a nyereményért, amit kevesek vállalnak be sztem...

Lorenza Pellegrini 2016.10.30. 16:27:14

Először is, is sziasztok! :) Miközben regeltem elveszítettem azt a hozzászólást, hogy vajon generál-e nézettséget az agyhalottak párzása.. hát, ó, yeah.. minden site, aki vekeng erről 3 mondatot és beágyazza a videót, nyer vele egy csomó usert... Én sem értem, de látom.. :D

ibizaiporszivo 2016.10.30. 21:37:14

Aniko kezéből megint ki fog csúszni az irányítás. Bar sose volt benne...
süti beállítások módosítása