Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8131-8132. rész

2016. október 29. 13:00 - Gillotte

Félix tudja, hogy Ági nem blöfföl, és képes lenne ráhívni a rendőrséget Félixre a lopott festményei miatt, úgyhogy megtudják tőle, hogy hol van Jánosnak pár vadászháza azon a területen, ahol Miki eltűnt. Lerajzolja, hol található a ház, de elmenni nem hajlandó, mert azzal aláírja a halálos ítéletét. A sógornők úgy döntenek, hogy nekiindulnak ketten, mivel Attilát úgysem érdekli a dolog. Ugyan nem érdekli, de azért félti húgát és Julit, annak ellenére, hogy tart tőle, hogy Juli feltűnően aggódik Mikiért, csak nem őt szereti? Mindegy, mellékvágány Attikám, indulj, minden perc számít!

bk_oktober21_1_1.png

Emília lelkében szerelem ég, s színházjeggyel várja Félixet, aki nem érkezik, mert Krisztián és Rudi elkapják a gangon egy kisebb agyabugyára. Még csak épp megszorongatják, amikor Emília meglátja őket, és megmenti Félixet a fiúk markai közül. Leülteti a férfit, ad neki vizet, majd elújságolja, hogy színházba mennek aznap. Sirály! Mármint Csehovtól. Félix azonban elrontja Emília kedvét: ,,nem utálhatnak meg miattam a lakók, ki kell szállnom az életedből, bármennyire is szerelmes vagyok beléd”. Lágy hegedűszó a háttérben, miközben Félix szomorú búcsút vesz, hisz nem akarja kitenni Emíliát annak, hogy bántsák miatta. Emlékül egy lyukas garast ad szíve hölgyének, mint az első műkincsét, amit anno szerzett. A Sirály elrepül, Emília pedig ledobja a földre a Félixtől kapott napi adag virágot, és sírva borul az asztalra. De basszus, miért nem rohansz utána, random helyeken is lehet randizni, nem kell Félixnek mindig házhoz mennie! Túlságosan csodás hangja van Lux Ádámnak ahhoz, hogy csak így feladd!!

bk_oktober21_2_1.png

Miki szenved, mint a kutya, küldené be az újabb adag folyékony fájdalomcsillapítót, de ennél jobb ötlete támad. Becsepegteti mind a négy adagot a poharába, majd várja a vár urának érkezését. Midőn János visszatér, Miki békejobbot nyújt, hisz mi értelme a veszekedésnek, legyenek jóban, hisz már úgyis mindegy. És hamár itt tartunk, meglehetősen éhes, enne valamit. (Hamár input, outputra nem volt igény? Vagy inkább kivágták, mert mégis a jó ízlés?) János terülj-terülj asztalkámat varázsol, s Miki még arra is ráveszi, hogy egy kávét igyanak meg együtt. Érkezik a kávé, s Miki egy kis sót óhajtana a paradicsomhoz. Míg János elmegy érte, a nagy adag fájdalomcsillapító belekerül az egyik kávéba. János visszatér, Miki felveszi a leesett paradicsomot a földről, s ezalatt az egyik kávéscsésze János kezében lesz, úgyhogy Miki pislog, mert most basszus, vajon melyik volt túladagolva? János elfogyasztja a feketét, Miki pedig arra hivatkozva, hogy kihűlt, inkább hagyja, biztos, ami biztos. Miki visszavesz a kedvességből, de János csak röhög rajta, ugyanis hívni akarja Gigit, hogy elújságolja, hogy újra van lóvé, és visszajöhet hozzá. Miki célozgat rá, hogy ha más nem, legalább a pénz felizgatja Gigit, de lássuk be, egy fiatal nőnek egy olyan pasi kell, aki nem csak az üzleti életben tud teljesíteni. Jánost hirtelen felállítja az ideg, mit tudsz te erről, Berényi, mi?! Szegény János nem tudja végigmondani saját védőbeszédét, ugyanis a szívére panaszkodva nyögdösni kezd, majd hirtelen elvágódik. Miki továbbra is lánchoz verve próbálna segíteni neki, de nem éri el, így csak szólongatja, de hasztalan…

bk_oktober21_3_1.png

Máté és Stella Jengáznak, örömködnek, hogy nem költöznek el. Stella kiemeli: ,,jó, mert itt vagy te, itt van a suli…akarsz velem járni?” Máté szeme felcsillan, Stella megkérte, hogy járjon vele, hát persze, hogy igen, igen, ezerszer is igen! Miután vége a játéknak, lemennek inni egy üdítőt a Rózsába, Máté amúgy úriember módjára még gyertyát is kér, hogy megünnepelje, hogy övé a nő. Jaa Máté, hát én úgy gondoltam, hogy suliba járjunk együtt – mondja Stella kínban. Máténak nem esnek jól e szavak, úgyhogy mire Ottó pincér hozza a gyertyát, a fiúnak már se híre, se hamva. Stella ettől még ott ül, leülteti Ottót az asztalhoz, és elregéli neki, hogy Máté nem jön be neki, nagyon kicsi, ő, Stella pedig már nagy, és neki a magasabb fiúk jönnek be – veti a szerelmes pillantásokat Ottó felé. Újabb rendkívül izgalmas részletek, dehát igen, valamivel ki kell húzni a műsoridőt.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása