Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x62 - Buzi vagyok, nem alszok egy szilikonossal

2016. október 28. 07:43 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-28_6_03_38.png

Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos, seggszagú, kinyúlt alvós pólómban a kanapén elfolyva írok a stylingolás okádékságáról, miközben kristály pohárból iszom a kopi luwak kávém. Kedves Anikó! Ahogy egy erdélyi barátom mondaná, Te egy nagyon szép leány vagy, de ezzel a lófarokba fogott hajjal, olyan szopott gombóc fejed lett, hogy az bármelyik megboldogult Club Rotation adásban kompatibilis lenne. És ez a tanyasi szett is eléggé odaver a dunaszegi Colorado diszkóban arconpörgő lány atitűdnek. A kisgyerekeknek van ilyen baba haja, mint Anikónak. Ezzel nincs semmi gond, csak ha annyira nem képernyőképes, hogy fodrász furgonokkal és páncélozott sminkes tankokkal kellett volna lerohannia a divatkommandónak. Na mindegy. Történtek ennél fontosabb dolgok is.

Ati és Dávid megkapták a büntetésüket, mert nem ésszel, hanem erővel rakták ki a rubik kockát, ezért sziámi ikerként kell lenniük. Ehhez meg is kapják VV MAci egy kinőtt melegítő szettjét, abba ugranak bele ketten. Eddig is kellemetlen volt nézni, ahogy Ati piócaként tapad Dávidra, de most ez még rosszabb. Ati már nem is Lóri-szindrómás, aki meg Dina seggéből nem tudott kiszállni, ez valami más. Ő az a barátok nélküli, osztálytárs, akit egyszer megsajnált egy diák, szólt hozzá két szót, majd a törődést meghálálva levakarhatatlanná vált, akivel csak zimankós faszba való elküldéssel lehet megérteni, hogy vegyen már vissza az árnyék üzemmódból. Dávidnak is úgy kellett ez, mint egy kanál szar. Bőven elég volt, hogy össze voltak láncolva, erre még ez is. És akkor Ati elmagyarázta, hogy nyista gatyába fingás, tesó, letolod a názert, kitolod a segged, oszt kifingasz. Annyira kellemetlen, hogy szívem szerint Atis szájába irányítanék egy seggszellentést.

"A csalás az egy infair dolog." - tudjuk meg Tivadar hathatós riportszobás referálásának hála.

Jön a levél. Jó hír: alváshoz se kell levenni a bilincseket. Megint? - szakad ki a kérdés Somából, aki nem teljesen vágja, hogy azért mert ő tegnap szopott, attól még nincs  felmentve a mai lófasztornádó letorkozása alól. Tivy bojkottálná a dolgot, de rajta kívül csak Vivcsi és Krisztián lenne benne a buliban, ami meg így nem poén, úgyhogy inkább mindenkit lepapagájoz - ez nem egy szexpóz, csak a villában járkálva ismételget, hogy papa-papapagáj. Ez nem becsicskulás a többiek részéről, Zsóti is megmondja, hogy ez egy hiszti, amibe nincs értelme beleállni, mint a csubakka érvelés, vagy olyan, mintha buzi létére nem akarna szilikonos nővel összebilincselve lenni. Ennek sincs sok értelme, de a lényeg átmegy. És Vivien kétfelvonásos hisztiparádéja is megérkezik. Azon túl, hogy földhöz veri magát, mint anno a 7 éves húgom, ha nem ő volt a figyelem középpontjában két másodpercig, még annyi volt, hogy lefekvéskor felkelve, "Behányok!" felkiálltással kirohant a szobából. Elképzelhető, hogy tényleg megküldte a porcelán buszt, de már csak az látszik, hogy kint cigizik, és megy ki hozzá a Zsolti Mici kombó, hogy ezt abba lehet fejezni. Vivinek az a baja, hogy egy fiúval kell együtt szarnia. 

"Szerintem a Mici se a pasijával szokott szarni. De egyikünk se szart még százezer ember előtt."

Hálistennek jön soma, aki még egy szívlapáttal rádob a már amúgy is púpozott drámaszekérre. Kösz, Vivi, most miattad megint büntiben leszünk, megint egy nappal kevesebb időt tölhetek azzal az emberrel akit szeretek, aki lehet, hogy vasárnap már nem jön vissza. Evelin meg már kicsi elbújna a turbóujjazó, két lábon járó, gyorstüzelő baszáságyútól, mert szép dolog a szeretet, de ez már sok, a lány sem akarja non-stop Soma seggén keresztül venni a levegőt.

kepernyofoto_2016-10-28_7_29_06.png

Az adás második részben versenyezniük kell a lakóknak, hogy levehessék a bilincseket, mivel két napnyi szenvedés untig elég adásanyagot termelt. Az első körben annyi a feladat, hogy meg kell találni a villában elrejtett kulcsot. Igaz, hogy két csapat is elmegy mellette, de Tivyék találják meg a kávéfőzőben, a kávé közé dugva. Tivy meglovagolja a győzelem negédes hullámait. Felteszi és egyből be is akad nála a "Na, ez a szabadság, gyerekek" örökzöld lemez. Az, hogy a youtube-báró mennyire egydimenziós egy muksó, nagyon jól példázza, hogy miután a többiek előtt elmenve, a bilincset látványosan és hangosan leejtve végre elér a kis ládikájához, a következő történik:

- Tudjátok minek a hangja ez?

(Leejti a bilincset, ami nagyot koppan, csörren a fa burkolaton.)

- A szabadságé? - motyogja maga elé félhangosan a cigisarokban Zsóti.

- A SZABADSÁGÉ, gyerekek! - üvölti büszkén hatodszorra is az évszázados poént a Papagáj.

Ezt követi egy jegesvödrös kihívás, ami úgy néz ki, hogy páronként jéggel teli tálakba kell tenniük a kezüket, aki legtovább bírja, az leveheti a bilincset. Ezt Mici és Zsóti nyeri. Jön valami vízhordó sorfeladat is, amit meg Dávidék nyernek. Végül egy kartonból kivágott kulcsot kell a fejük fölött tartani. Ezt meg Somáék nyerik. De mindenki nyugodjon le a francba, Evelinék is megszabadulhatna a rab láncoktól. Itt még szó esik Dávid aljasságáról, hogy megfenyegette Evelint, hogy ki ne merje hívni Atit, de ez nem oszt, nem szoroz. Az már inkább, hogy Zsolti megpróbálja Vivi fejébe verni, mennyire kurvára nem oké, amit leművelt a napokban, mert egy demokratikus barátságban ez nem így működik. Az jó, de a mi a faszom az a demokratikus? Ezt kérdezte Vivi, mire én kirohantam volna a riportba, hogy azonnal feladjam a játékot, de Zsólti fele annyira sem rántotta fel magát agyilag, mint én, elmagyarázta neki, de minek.

Címkék: való világ vv8
987 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BAZINGA2 2016.10.28. 07:45:16

Remélem, Evelin kiesik vasárnap...aztán menjen Vivi, Tivy, Soma!!!! Egyik stikkesebb mint a másik.

BAZINGA2 2016.10.28. 07:48:47

Tivy, most szedi elő a bugyikat a párna alól...mindig a létra bugyijába törölköztek a 2 perces döfködés után. Biztos otthagyta emlékbe Tivynek, csak elfelejtette kimosni.

2016.10.28. 08:27:05

gézu? pénteken?? nahát.

Cérnahuszár 2016.10.28. 08:34:29

most mindenki le van sokkolva, vagy csak korán van?

azon filózom hogy vivi hisztije tegnap igazból pánik roham volt

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 08:35:44

Gézu, kétszer egy héten (2-1-7) nem fog megártani? A szokásos színvonalas indulás után egy megúszós véggel rövidre zárva, ez most hármas alá, fiam, plusz figyelj már a hejjes sírásra! De tekintettel arra, hogy ebben az idióta tanmenetben van, nem írom be. :-)

A megbokrosodott csillámkanca ámokfutásának margójára: youtu.be/KBj1WyDCJ9o

2016.10.28. 08:36:12

@Cérnahuszár: sose tagadtam h kepes vok feluletes olvasasra IS!

Cérnahuszár 2016.10.28. 08:37:59

@BAZINGA2: msot már visszanézem, én tényleg úgy emlékszem hogy tivy a 2 példányt a csónakból szedte ki és nem a párna alól

amúgy ha bevágta volna a mosógépbe és otthagyta volna leesve a mosószobában, hamar kiderült volna kié, mert az illető felvette volna
de úgy látszik ennyire még nem unatkozik

Cérnahuszár 2016.10.28. 08:40:01

a tegnapi bv értékelhetőbb volt, hála a bilincseknek, végre másról is szólt mint a szexben vájkálásról

megcirógatlak csalánnal 2016.10.28. 08:46:12

Vivien annyira irritál a meztelen csiga testével meg a varjú hangjával

megcirógatlak csalánnal 2016.10.28. 08:46:56

@Cérnahuszár: miért Nem szokták ezek bilinccsel kikötni magukat?;)

ascii 2016.10.28. 08:49:55

"csubakka érvelés" ez mit jelent?

nem kéne... 2016.10.28. 08:54:00

@ascii:

kb annyi, hogy az ügyhöz semmilyen formában nem tartozó tényekkel összezavarja a döntéshozót, az a fölösleges dolgokra figyel és a lényegi rész elsikkad.

Cérnahuszár 2016.10.28. 08:58:06

@megcirógatlak csalánnal: amatőr vagyok
a jobb felső sarok alatti képet akartam....

ascii 2016.10.28. 08:58:29

@nem kéne...: akkor az a csubakka védelem, sp, oj, cochran.. igy már értem, kössze!

Cérnahuszár 2016.10.28. 09:00:39

@nem kéne...: én azt gondoltam a csubakka érvelésre amikor pl Landót szépen megfogja a nyakánál fogva és felemeli valamint a rohamosztagosokkal is így jár el

nem kéne... 2016.10.28. 09:04:29

@Cérnahuszár:

nem, ez valami southparkos poén volt az oj simpson perhez kapcsolódóan.
hosszú lenne nagyon pontosan elmagyarázni, meg nem is menne, régen láttam, szerintem tele van vele a net, keress rá.

SzemFülEs 2016.10.28. 09:05:39

@BAZINGA2: engem Viven nem zavar. Zsóti inkább - és Dávid, számomra is meglepő módon....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.28. 09:07:25

fantaszikus reggelt!
#ostorezaposzt
ez a zsótti meg olyan mint az a gyúrható puha labda amit kreativ szakemberek dagasztanak brainstorming közben. persze ettől meg lehetne jó fej, de nem az.

Silverstonia 2016.10.28. 09:08:40

@Cérnahuszár: SZerintem is olyasmi volt. En is befeszülnék, ha nem tudnék egyedül wcre menni, neha eygedül leülni, pláne, hogy most már a szabadság (nem feltétlenül Tivy jellemben mondva) tényleg kb az, hogy le tud valaki ülni a sarokba egyedül max a csöndes kamerák társaságait elviselve. Plusz, én azt is szarul viselném, ha tetszik egy fiú, akinek egy másik csaj tetszene, és folyamatosan hallgatnom kéne, hogy mennyivel szívesebben lenne mással. Mert Soma ezt biztos jó sokat hangsúlyozta, hopgy Vivi egy kolonc a nyakán... Tuti frusztráló....

Silverstonia 2016.10.28. 09:11:18

Én megsajnáltam tegnap Vivit (annak ellenére, hogy tuti kurva idegesítő lehetett benn lenni vele), de szerintem azért nem kapott büntiot se, mert szarul lett

hannamontanna 2016.10.28. 09:13:01

Na de most őszintén. Azt hitték - mármint Vivien-, hogy bemennek, fekszenek jobbról -balra, isznak, esznek, cigiznek és erre adnak 36 millát??? Valamit azért kell villantani, ezt sejthették talán. Hihetetlen. Örüljenek, hogy még nem kellett bogarat enni, mint a nyerő párosban.... mert ott volt ez a jeges cucc. Vagy vöröshagymát enni. Dávid egyre ellenszenvesebb. Még a végén Zsóti nyeri. Vagy Mici. Mert ő meg egyre szimpibb :-D

nem kéne... 2016.10.28. 09:24:38

@hannamontanna:

már kellett bogarat enni.
szóval nem nyert.
:)))

hannamontanna 2016.10.28. 09:27:04

@Silverstonia: Mondjuk persze, én sem Somával szeretnék összeláncolva lenni, de az eddigi VV-k alapján nagyjából lehetett tudni mire számíthat az ember. Sose értettem, hogy valaki bemegy, és nem akarja elvégezni a feladatokat - nyilván ha ez és az ezért kapott bünti műsort generál az hasznos és elmegy - , vagy feladja, mert a "legjobb" barátja - akit 30 napja ismert meg - kiesett. Nem azért mennek be mert kell a lóvé? Elsősorban.

kamilla123 2016.10.28. 09:28:33

@nem kéne...: és csípős paprikát is, ami rosszabb, mint a vöröshagyma :-)

etikette 2016.10.28. 09:29:02

Jo reggelt! Jesszus ez a vivi bazmeg! Amugy is gyulolom ha valaki nyafog es kislanyosan beszel de ez a hiszti vitt mindent. Borzasztoan irritalo, nem tudom hogy birjak bent a nepek en mar reg eltortem volna rajta 1-2 seprunyelet

etikette 2016.10.28. 09:32:25

@Silverstonia: sztem elegge infair lenne ha nem kapna buntetest...mindenki mas kapott o meg ne? Pfff

hannamontanna 2016.10.28. 09:32:51

@nem kéne...: Ne már, tényleg?? Vissza kell néznem.
@kamilla123: A csípős paprikát láttam :-)

panamcat 2016.10.28. 09:34:54

Én a tegnapi összefoglalónál jutottam el arra ponra, hogy úgy, ahogy vannak rájuk kéne zárni a villát a picsába, lekapcsolni a kamerákat, otthagyni őket, és hagyni hogy magukat emésszék fel szépen csendben. Még, hogy 36 millió.... Inkább a nyertes ingyenes kezelést kaphat egy magánpszichiátrián.

hereverő heverő 2016.10.28. 09:41:28

Lóreggelt a kommentelőknek, köszönet Gézunak a posztért.

www.youtube.com/watch?v=KVm8G0ipETc
#VV&ZF

2016.10.28. 09:44:52

HALLLLÓÓÓÓÓ Bloglakók!!! :DDDDDDDDDDDDD

" Tivy bojkottálná a dolgot, de rajta kívül csak Vivcsi és Krisztián lenne benne a buliban, ami meg így nem poén, úgyhogy inkább mindenkit lepapagájoz - ez nem egy szexpóz, csak a villában járkálva ismételget, hogy papa-papapagáj."

Én erre a közös bojkottra a szerkik helyében annyit léptem volna, hogy rendben gyerekek a kkor a büntetés az lesz, hogy 36 milla helyett csak 18 lesz a fődíj. Szerintem ezek után minden feladatot megcsinálnának a fináléig mint a kisanygal.

2016.10.28. 09:47:54

" Itt még szó esik Dávid aljasságáról, hogy megfenyegette Evelint, hogy ki ne merje hívni Atit,"

Ez mikor volt? Mert erről lemaradtam tegnap.

thx

Cérnahuszár 2016.10.28. 09:55:07

@Róbert Paic: vagy nem adni nekik feladatot egy hétig és becsavarodnak hogy nem történik semmi, és könyörögnek érte

amúgy gina tetszett, ahogy falhoz állította tivyt, hogy ha neki nem tetszik, akkor egyedül is vállalni kell a véleményt és nem a többiek között elbújva

Cérnahuszár 2016.10.28. 09:56:46

@hannamontanna: dávid és dina ette asszem a párbaj előtti nap, talán így könnyebb kikeresni

hannamontanna 2016.10.28. 10:02:49

@Cérnahuszár: Köszi!
@Róbert Paic: Tivyt olyan nehezen viselem, hogy hihetetlen. Nem tudok annyit inni :-D Az a berogyasztott mutogatós hadonászás kiveri a biztosítékot teljesen.

SzemFülEs 2016.10.28. 10:15:35

@panamcat: mint mindannyian, akik nem jelentkeztünk a játékba, és felhúzzuk magunkat egy tv műsoron :)

2016.10.28. 10:27:47

Jóóóóóó Reggelit !

Ahogy láttam (csak pörgetve néztem az öfit), retekklub belekezdet Ávelinke látványos felszopásába, ahogy GyávaLóri esetében is tette… Lehet, hogy azért hogy ne legyen nagyon megalázó a különbség a párbajon ?!?
Szerintem Ávelin azért megérdemelne el méretes arconrúgást…

Félve kérdzem meg a tagtársaktól: a BV nézésre alkalmas ? (eddig nem mertem)

Krétagarbó 2016.10.28. 10:27:53

@Cérnahuszár: ez bennem is felmerült, amikor azt mondta, mindjárt behány. Utána elég csapzottan mutatták, de nem tudtam eldönteni, hogy csak a sminkjét mosta le, vagy hányt is.

2016.10.28. 10:31:40

@Cérnahuszár: @Krétagarbó: én biztos berángattam volna a fürdőbe, aztán rá a hidegvizet

patburnsred 2016.10.28. 10:57:02

amúgy a kedvenc KatrinAtti momentum a fingj a nadrágon kívülréből, hogy nem elég, hogy le kell tolni hozzá a gatyeszt, még nézzen is Dávid a szemébe, amikor csinálja :DD hát én ezt nem értettem, hogy miért szükséges hozzá, de oké.

ascii 2016.10.28. 10:58:36

@nem kéne...: ha rég láttad akkor épp itt az ideje feleleveníteni a pert az american crime storyval, az idei év egyik leghúzósabb sorija szvsz.

Krétagarbó 2016.10.28. 11:00:07

@patburnsred: gondolom, hogy a hátsó - fingó -fele ne felé essen. Magyarul ne Atira fingjon.

Krétagarbó 2016.10.28. 11:01:01

@mentolos lecsó: az nem megoldás pánik esetén.

MacákékIcukája 2016.10.28. 11:05:18

Szerintem Tivy ertelmi fogyatekos.
Mici pedig siman megnyerheti, en orulnek neki.

Jo reggelt emberek!

Akasa27 2016.10.28. 11:21:47

minden adás fő témája a szarás meg a fingás. olyan, mintha 15 éves kamaszfiúk szerkesztenék az összefoglalót.
pfffff.

ascii 2016.10.28. 11:23:07

@Akasa27: az inkább csak az ovis fiuk privilégiuma :)

ascii 2016.10.28. 11:26:09

@MacákékIcukája: nem igaz, tegnap saiidot meg finuccsit is meghazudtoló módon freestyle-ozott :))

Akasa27 2016.10.28. 11:34:20

@ascii: fenéket! próbáld ki! ha egy pasinak azt mondod "fingottam" nagy százalékuk röhögésbe tör ki. (
én akkor szoktam, amikor azt mondják 20 centi!)

ascii 2016.10.28. 12:03:22

@Akasa27: neten nem találom, de vhol olvastam, h miért vicces a fiúknak és miért szégyelik a lányok a pukit, a fejlődésre vezethető vissza, de most pontosan nem tudom megmondani neked.

Rémület 2016.10.28. 12:37:49

Ti most tényleg vissza akarjátok szavazni Atit, amikor végre valaki kihívta?

Rémület 2016.10.28. 12:56:38

@etikette: Szerintem Soma akkor is szenvedni fog, mikor Evelin elkezdi leépíteni és lekistesózza szemtől szembe is.

ficekence 2016.10.28. 12:59:47

Csak zárójelben: ( Amikor terhes lettem nem tudtam viselni a karórámat, mert meg akartam fulladni tőle. Meglepett ez az érzés, de elfogadtam és a nyakamba hordtam az órát. Már el is felejtettem ezt az incidenst a testemmel, amikor először elmentem egy all inclusive nyaralásra és csattant rajtam a karkötő elég szorosan. Olyan érzés volt, mintha fejbe vágtak volna. Azonnal levetettem és egy laza abroncsot kértem, amit le tudtam venni, amikor csak akartam. Nem tudom mi ez, nem is érdekel, alkalmazkodom hozzá. Nem vagyok hisztérika én vagyok a legjobban meglepődve, hogy így reagálok a szoros tárgyakra. ) Hát ennyit Vivien pánik rohamáról. Nem hiszem, hogy tudatos hiszti volt, látszott rajta, hogy komolyan megviselte a bilincses történet. Sajnálom, hogy nem talál megértésre sem bent, sem kint.
Evelinre szavaztam, ezt csak azért, mert olvastam, hogy többen azt hiszik a csatorna próbálja nyomni. Sokan szavaznak rá az ismerőseim közül, sajnos ki fog esni. Igazságtalan hogy Ati megy vissza. De majd meglátjuk.

ani58 2016.10.28. 13:00:49

Szerintem Vivi műsora nem volt igazi. Volt előtte egy csapó. Kezdheted Vivi, te jössz. Simán tud ilyet produkálni. Minden veszekedés is kreált. Lehetett látni a riportszobai dumájánál, hogy akkor önmaga volt. Ott is játszani kellett volna, hogy hiteles legyen. A régebbi VV-ben a stream-ben voltak elszólások, hogy mikor mit kell tenniük, most nincs. De az aki látott már VV-t, tudhatja, hogy legtöbb jelenet megrendezett.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.28. 13:02:50

@etikette: szegény Dávidot ati befogja zárni a pincebe.
a Nagy Kárszeg Gyermekei egyház fenntartásában, meg lesz egy bentlakasos intezmeny Josef Fritzl Szeretetotthon néven. :) na annak a pincejeben lesz "Béna"

ani58 2016.10.28. 13:03:50

@ficekence: Akinek ilyen pánikrohama van az rögtön reagál, de Vivi már két napja hordta a bilincset, sőt vigan átaludt egy éjszakát Somával. Úgy hogy kamu hiszti volt.

Cérnahuszár 2016.10.28. 13:16:49

@ani58: a pánikroham hirtelen jön, legtöbbször meg se lehet mondani mi a kiváltó ok
egyszer nekem is volt, rohadt ijesztő, épp ki akartam menni a kapun hogy boltba menjek és levert a víz és rettegtem
semmi előzmény nem volt, csak becsuktam a bejárati ajtót...

É2I 2016.10.28. 13:17:08

Tripperrap vót, kár hogy le van maradva a nyüszöge vagy húsz évvel... Már megfordult a fejemben, hogy nem is jutyúbsztár, de valami BBShuszár :P

A vivienből meg sokadszorra kijött a csillám(fasz)póni. Úgy 2-4 éves korban fordul elő, hogy a csimoták annyira behisztiznek, hogy összehányják magukat. Ezt láthattuk.
Valahogy eszembe jutnak róla azok a vígjátékok, amikor egy kisgyerek kerül egy felnőtt testébe és át kell állnia a felnőtt viselkedésre, miközben jócskán gyerek marad.

hereverő heverő 2016.10.28. 13:29:54

Kedves hogyvoltok, ennyi volt a mai napban. Jövő héten nem nagyon leszek, édes a szabadság hangja, halljátok ? :) Kommenteljetek, tudósítsatok bőszen, jó szót ne halljak és ne olvassak. Vitriolos klaviatúrákat kívánok és szép hosszú hogyvoltokat.

sziasztok

2016.10.28. 13:36:36

@Akasa27: most miéééé ? nem láttál még 20 cm-es fingot ?!? :D

ficekence 2016.10.28. 13:43:03

@ani58: Tudod, akinek még nem volt ilyen, az el sem tudja képzelni milyen is ez.Nem is akarok erről beszélni, ez a blog nem erről szól. DEE, ha megjátszotta, akkor mi van? Elvégre ez egy műsor, ami rendeltetett szórakoztatni. Vajon miről beszélnénk, ha Vivi, Evelin Tivy stb nem ilyen lenne. Néznénk Atit?

2016.10.28. 13:44:23

@ani58: Támogatom !
Különben is pánikroham alatt, különböző visszacsatolások miatt az ember nem is tud hányni. Ha ez valóban igazi rosszullét volt a kis CsillámPinától, akkor az csak sima „gyomorideg” volt, egy kis Münchausen-el keverve, mert mindenki magasról leszarja a kicsit fejét.

2016.10.28. 13:49:53

@Cérnahuszár: @ficekence: ez nem pánikroham volt CsillámPina részéről !
ajánlom figyelmetekbe a wikit (neurózis), pici bemásolt idézet:

"A neurózis interperszonális tünetei

Társfüggés
Agresszivitás
Skizoid izoláció
Szocio-kulturális illetlen viselkedés formájában"

ficekence 2016.10.28. 13:53:01

@mentolos lecsó: Mindegy milyen diagnózist állítunk fel, de szemmel láthatóan nagyon rosszul élte meg a bilincs viselést a bezártsággal fűszerezve. Én megsajnáltam. Egyébként általában idegesít a vinnyogása a lustasága és úgy egyáltalán. Viszont rajta tényleg tudok nevetni, talán az egyetlen vicces figura a villában.

2016.10.28. 13:53:54

@hereverő heverő: Jó pihenést kedves Heverő !
Ha esetleg lesz szaporulat autonóm pókokból, egy alomra vevő lennék ! :)))

2016.10.28. 13:59:23

@ficekence: Sajnos Vivi semmilyen formában nem tud engem szórakoztatni. Egyszerűen túl sok, vagy túl kevés szegény, helyzetfüggő !
Abban viszont egyetértek veled, hogy a hosszú bezártság mentális tünetei már mindenkin jelentkeznek.
Rajtunk, nézőkön is... :)))

2016.10.28. 14:05:40

@Róbert Paic: jól beszélsz tessó ! követeljük a be nem mutatot rész műsorra tűzését ! :)))

Plüsscukor 2016.10.28. 14:06:47

Sziasztok! A tegnapit nem láttam, jobb programom volt (áhh, de még milyen jó, egy faszintos koncert) de a poszt alapján megyek és visszanézem hamarosan. Addig is a pánikrohamról: volt nekem is, minden előzmény nélkül jött. 15 méteren voltam lent (búvárkodás), minden tök nyugi volt, élveztem a merülést, néztem a halakat, és bumm! Beütött. Volt minden bajom, halálfélelem incl., de hányni eszembe nem jutott volna. Idegből hányni akkor szokott az ember, ha dührohamot kap, vagy ha hisztizik erősen. Vivien egy hisztis, idióta picsa, aki képtelen a normális szociális elvárásoknak megfelelni.

2016.10.28. 14:14:19

@ascii: úgy hiszem a lányok a holdciklus által vezérelt tulajdonságuk miatt gátlásosak, ha a testi funkciókra terelődik a téma. ezért nem is szeretnek viccet gyártani a többiből sem...

É2I 2016.10.28. 14:15:29

@Plüsscukor:
Off
Olvastam, hogy jó volt a The Cure. :D Sajna én nem tudtam menni. :(
On

2016.10.28. 14:18:14

@Plüsscukor: Tán csak nem Kúráltad magad tegnap ?!?
Olvastam, hogy jó volt a koncert , de sajnos nem az én zeném vmiért...
Amiben egyetértünk, hogy Vivi egy infantilis, hisztis kis pitscha...

Cérnahuszár 2016.10.28. 14:22:51

@mentolos lecsó: a csaj beteg, de könnyebb hisztis picsának titulálni
már régen ki kellett volna venni a műsorból

2016.10.28. 14:24:34

@Cérnahuszár: ez idáig ok....
De melyik tünetek vonatkoztak Vivire ezek közül ? Mert én egyet sem találok...

Amúgy nem kell bemutatni, 2 évig voltam pánikbeteg....
Pontosan tudom miről beszélek, és ezért írtam hogy nem hiszek Vivi pánikrohamában...
Ott vmi más mentális gond lesz a háttérben...

Cérnahuszár 2016.10.28. 14:29:13

@mentolos lecsó: amit linkeltél abban van találat, de az csak a neurózisok gyűjteménye, majd egy doki kideríti pontosan mi a baja
a lényeg az hogy beteg.
nem hisztis picsa, hisztizik, de nem jódolgában.

2016.10.28. 14:29:33

Basszus… egyik nap főzőcskézünk, másik nap zenélgetünk, aztán orvososdit játszunk…
Ezek szerint tényleg ennyire szar a műsor, hogy mindig magunkat szórakoztatjuk… :)))

Cérnahuszár 2016.10.28. 14:31:34

@mentolos lecsó: + megnyugtatóan hat rám a gondolat hogy itt mindannyian betegek vagyunk :)
megyek táncikálok egy sort

2016.10.28. 14:32:49

@Cérnahuszár: #ostorokazokalábak !!!! :))))

Silverstonia 2016.10.28. 14:42:12

@hannamontanna: Szerintem inkább az ismertségért mennek. Hogy menők legyenek. És persze, szeretnék megnyerni a pénzt is. Szerintem bemennek, azt mondják én ilyen vagyok, olyan vagyok, így kurvajó a világ, ajhogy én látam, ha meg nem akkor baszódj meg. De azt hiszik, hogy végig tudják csinálni ezzel az ilyenolyan vagyokkal. AZtán egyszercsak teljesen szétesnek, és lövésük nincs, hogy milyenek, és összevissza sírnak meg félnek meg fájnak. Szerintem nem gondolják végig, mire vállalkoznak. Különben tényleg csak Attila és Alekosz szintű pszichopaták meg robotok mennének be. Hisztizni ér, ha szar,, aztán, hogy hogy esik le kint... az tök más kérdés.
@etikette: Lehet infair lenne. De megbűntették???

Cérnahuszár 2016.10.28. 14:46:14

@mentolos lecsó: tankokat meg piros színű gombot ne engedjenek a közelünkbe mert azzal is elszórakozunk

Cérnahuszár 2016.10.28. 14:46:55

napvilág...éjszak...napvilág...éjszaka by zsakfos a bolondos

2016.10.28. 14:49:38

@Cérnahuszár: tankok jöhetnek !!! (nem Mircire gondoltam!) :))))

malevil2050 2016.10.28. 15:04:55

Nagyon langyi ez az egész kóceráj , gyönge kezdés után erős visszaesés ,sótlan sz@rság mindenhol. Úgy h részemről béke poraira!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.28. 15:07:08

@Cérnahuszár: <3<3<3

Nagyuram! Egy trubadúrláda!
#ostorazafilm :)

alsophila grahami 2016.10.28. 15:13:59

míívan hógyvóóólt!!!! ;) helló emberek, tegnapit kihagytam (jobbdógomvót, nem The Cure;) érdemes visszanézni? és a belevalót, volt benne vmi érdemleges? vagy csak a szokásos kekcuális, ill. tisztálkodási témában kukkolás-vájkálás, me azt passzolnám inkább... szóval? :)

BAZINGA2 2016.10.28. 16:29:26

@Cérnahuszár:
Nem láttam, hogy honnan vette elő a bugyit, de Tivy a saját szájával mondta, hogy a párna alól. Amúgy nem hiszem, hogy a csajok lépten nyomon elhagyják a bugyijaikat. :)

Cérnahuszár 2016.10.28. 16:34:43

én már nem tudok semmit
a fiam vett bagoly berti féle drazsét, és a földigiliszta ízű miatt odavagyok, félrenéztem a színt azt hittem cseresznye
próbálta megetetni velem a feketeborsot, meg a rotten egget de elszaladtam

BAZINGA2 2016.10.28. 16:41:10

@SzemFülEs:
Engem meg nagyon zavar Vivi. Egy megjátszott a szerep. Unom a hisztijeit, a tátott száját, a mű sírásait, a bamba nézését, a pónizást, az unikornist, az őrangyalozást, meg azt is, hogy mindenkire mászik, és nem veszi észre, hogy egyik fiú sem hajlandó megdugni. Zsoltinak is felajánlotta, hogy kiveri neki, de az nem kért belőle. Hányingert kapok, ha csak meglátom a fejét. Zsolti csak azért van Vivel, mert általa többször képernyőre kerül. Remélem a következő körben Vivi esik ki, utána meg Tivy, harmadiknak meg Zsolti. Az meg állandóan hangoztatja, hogy Ő meleg, hogy Ő buzi... Tudjuk elmondta ezerszer, úgy csinál mintha Nobel díjat kapott volna érte. Úgy dicsekszik vele, mint Soma az érettségijével. Már unalmas.

Öribari Szerivan 2016.10.28. 16:41:25

@alsophila.grahami: Csodálatos volt, nézd csak vissza!

BAZINGA2 2016.10.28. 16:50:26

@alsophila.grahami:
Egy pár napja nem nézem a BV-t. Kit érdekel az állandó dugásuk? Egyéb sincs benne, minden arról szól. Van pornó csatorna, de azt se nézem, mert nem érdekel. Aki tudja, az csinálja...de nem nézi!!! A két műsorvezető meg borzalom, lehetett volna normálisan vezetni is azt a műsort, de gondolom ezt az utasítást kapták. Inkább alszom egy félórával többet, és még másnap sem nézem vissza, annyit nem ér. Meg a Lóriék sem érdekelnek, nem tudom minek hívják be Őket, mert a nézők sem voltak kíváncsiak rájuk. Kiszavazták Őket... Lóri, ha nem megy ki akkor is kiesett volna. Látszott a szavazás eredményén. Lassan már a VV is egy szar.

Haboskakaos 2016.10.28. 16:54:24

@Plüsscukor: Jól mondom! Vivi a tegnapi viselkedése óta csak unszimpatikusabb lett számomr.

Haboskakaos 2016.10.28. 16:57:13

Na szóval, sziasztok! :)
Basszus alig volt alkalmam írni, annyira rohanásban voltam napok óta.
Dávid hogy össze van már csoffadva! Hú nagyon ergya módon néz ki, szét van esve teljesen a feje. Meg ez mi ez a "mindhalálig" vagy duma Atival? :D

Haboskakaos 2016.10.28. 16:58:19

@Haboskakaos: *mondod! Én is szét vagyok esve. :D

SzemFülEs 2016.10.28. 16:59:58

@BAZINGA2: A mondatod "Nobel díjas" részével maximálisan egyetértek.

Haboskakaos 2016.10.28. 17:00:44

@PeniValdes: Az is közrejátszhat, mert beesett, karikás a szeme. Meg úgy általában is, olyan kiégés lett az ember. Mondjuk abban a társaságban nem nehéz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 17:03:11

@Haboskakaos: való igaz,ha kijön normális emberek között kell lennie

2016.10.28. 17:03:32

@mentolos lecsó: Kérnék egy kis útbaigazítást. :) Mi ez a pók dolog? Eskü nem vágom. :)

etikette 2016.10.28. 17:05:00

@Haboskakaos: mindhalalig by david: ertsd amig a villaban vagyunk es segitesz nekem megnyerni a 36millat...utana meg barik vagyunk par hakni erejeig,aztan majd csak mar ismerosok fbon. A vv nem teremt eletre szolo kapcsolatot. Kiveve ha valamelyik rendezo/szerkeszto ala alafekszel

Haboskakaos 2016.10.28. 17:07:26

@PeniValdes: Nagyon rá fog férni. Tegnap már írtam, de kíváncsi vagyok, hogy kihez fog csapódni ha esetleg Ati kint marad.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 17:08:52

@Haboskakaos: én is megnézném a csapódását...bár én a helyébe nem csapódnék

Haboskakaos 2016.10.28. 17:13:42

@PeniValdes: Nem is nagyon tudna kihez, még talán Zsolti lehetne szövetségese, deő sem 100%-ig megbízható Dávid számára, sőt!

Haboskakaos 2016.10.28. 17:16:13

@etikette: Végülis Anikó műsorvezető lett a bolondok házában. :D De igen, nehezen hiszem el, hogy ha bármelyik is megnyerné, azt mondaná a benti öribarijának, hogy mivel segítettél nekem végig itt a 36 misi fele.

Haboskakaos 2016.10.28. 17:21:21

@PeniValdes: Pedig nem teljesen elképzelhetetlen. Soma, Tivy a lehető legtávolabb állnak Dávidtól mind agyilag mind jellemre, Krisztián meg na, Krisztián. :D Evi alapból ki lenne lőve, Vivi meg egy másik világban él, Mici meg alapból nem szimpi neki, mert ő sem megbízható számára.
De nem szaladok előre, mert az is lehet, hogy Ati megy vissza.

Haboskakaos 2016.10.28. 17:25:53

@PeniValdes: Nyilván nem kell, nem is azt mondtam, hogy muszáj neki. De azért, jó ha van kihez szólni, van kivel beszélgetni, akár bizalmasabb dolgokról.

2016.10.28. 17:27:11

@PeniValdes: Mert kell. Egyedül nem lehet végig vinni. Elszigetelődhet és akkor mehet párbajra. Az meg nem biztos, hogy minden egyes alkalommal meg is nyeri. Talán ezért.

2016.10.28. 17:28:15

@Haboskakaos: Ebben is igazad van. Ha nem akar begolyózni, akkor kell. Lényegében 2in1.

Haboskakaos 2016.10.28. 17:33:34

@PeniValdes: Hát szerintem pedig igenis kell azért, hogy tudjon valakivel beszélni Atin kívül. Ha egyedül marad odabent, nem szól senkihez, magában fog kattogni dolgokon. Azért alapvetően az emberek társas lények, szükségük van arra hogy beszélgessenek, hogy ne legyenek teljesen egyedül. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 17:36:59

@Haboskakaos: én nem szoktam beszélgetni kivéve énmagammal

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 17:38:22

@ALOKSAKTRHEE: igen,de lehet hogy ott jobb a szigetelődés... a sok sötétség fejedelme közt

taga20 2016.10.28. 17:38:30

@ALOKSAKTRHEE: haver csegícs má!
itt minden kommentelő nyugger(kivéve te, és peni), me egész nap, reggeltől estig, itt basszák a rezet:)

2016.10.28. 17:38:52

@PeniValdes: Biztos vagy ebben? :) :D
Egy kérdés. Hány éves Vivi? Mert ezt a hisztit, amit levágott, azt egy tíz év alatti gyerek szokott levágni. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 17:40:37

@taga20: az én munkahelyíemen nehéz lenne kommentálni:)

2016.10.28. 17:41:14

@PeniValdes: Nézőpont kérdése. Neked is igazad van. Ha onnan nézzük, hogy megmaradjon az ép elméje. :D De ha a játék oldaláról közelítjük meg, akkor érthető amit @Haboskakaos: és én is mondok. Aztán a 36 millából úgy is fog telni egy jó pszihológusra. Nem? :D De. XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 17:41:49

@ALOKSAKTRHEE: biztos, tényleg nem beszélek....elég a napi 8 óra

taga20 2016.10.28. 17:42:02

@PeniValdes: mé húgi, neked van olyan?:)))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 17:43:15

@taga20: persze hogy van...nem a Vajna Timi vagyok

2016.10.28. 17:43:26

@taga20: Nem azok. Csak ügyesen csinálják. :) Nekem ma nem volt időm munka közben, és egész héten sem, de ha lenne, akkor itt lógnék. Majd jön a házi Krokid, kapsz puszit, meg melles ölelést, és egyből jobb kedved lesz. Várj türelemmel. :D

Cérnahuszár 2016.10.28. 17:43:39

@taga20: vagy politikus, ez megmagyarázna pár dolgot? ;)

taga20 2016.10.28. 17:45:11

@Cérnahuszár: na, nem kell kámingáutolnod!:)))

2016.10.28. 17:45:15

@PeniValdes: Mert még nem fogtad meg magadnak a Mikulást. XD Szóval adott a feladat dec.6-án. :D Kapd el a fehérszakállas grabancát. És te leszek a Mikulásné. :D XD

2016.10.28. 17:46:06

@Cérnahuszár: Kihez van szerencsénk? :D

taga20 2016.10.28. 17:46:32

@PeniValdes: pedig jól állna neked, csak a hörcsögöt kéne eltenned láb alól:))

2016.10.28. 17:49:53

@PeniValdes: Igen, igen. Persze majd csak sok sok év múlva. Hiszen ha jól tudom, 26 vagy? :)

2016.10.28. 17:50:40

@Cérnahuszár: Rogán Antika, te vagy az? :D

2016.10.28. 17:51:42

@taga20: Gondoltam. :) Szerencsés flótás.

2016.10.28. 17:52:43

@PeniValdes: Na akkor gáz lenne, ha így néznél ki ennyi idősen. :D XD

taga20 2016.10.28. 17:52:52

@ALOKSAKTRHEE: jól tudod, me tegnap mondta, hogy 1990. és mindenki olvasta:)

taga20 2016.10.28. 17:54:38

@ALOKSAKTRHEE: egyébként, te találkoztál vele személyesen? lehet, hogy a cickója a hasát veri, ako viszont lehet, hogy pechvogel vagyok:))

2016.10.28. 17:56:42

@taga20: Vigyázz hogyan beszélsz róla. :) Nem, nem találkoztam vele még személyesen. Nem is fogok, szerintem. Nem vagyok méltó rá. :) De egyszer láttam képet róla, és elmondanám neked, jóóóóóó nőőőő. ;) Szóval érezd magad megtisztelve.

2016.10.28. 17:57:42

@PeniValdes: Peny, menjél már. :) Legyen már egy kis önbizalmad.

2016.10.28. 18:00:00

@PeniValdes: Ezzel most eléggé degradáltál. Köszi. Szóval azt mondod, ... mindegy. Nem, nem mindenki jó nő. De nálam nem az a jó nő, aki külsőre tökéletes. A tökéletes unalmas.

taga20 2016.10.28. 18:00:31

@ALOKSAKTRHEE: "De egyszer láttam képet róla, és elmondanám neked, jóóóóóó nőőőő. ;)"

haver, neked a vévében lenne a helyed. milyen hülyeség ez?:)

2016.10.28. 18:02:13

@taga20: Onnan írok. Ne áruld el Penynek, de én vagyok a Dávid. XD Ez volt a vicces válasz.
Most jöjjön a komorabb. Tesó, el mész te a f....ba!!!!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 18:03:59

@ALOKSAKTRHEE: te nem a Dávid vagy, amikor Sanyi vagy. ne terelj zsolti!

taga20 2016.10.28. 18:07:46

@ALOKSAKTRHEE: alakulsz tesó.!
csak egyet nem értek, hogy az elmész te a faszbát, miért nem tudtad leírni rendesen?

2016.10.28. 18:08:32

Azt láttátok, Gina hogy belemarkolt Papi seggébe. :D Mondta neki, nincs feneked. Papi meg, nem az a fontos. :D

2016.10.28. 18:09:19

@taga20: Mert Anyukám itt ül mögöttem, és nem szabad csúnya szót leírnom. XD ;)

taga20 2016.10.28. 18:12:46

@ALOKSAKTRHEE: puszilom anyukádat! de én az elmészre gondoltam, nem a faszra:)

2016.10.28. 18:13:58

@taga20: Ne szórakozz Tesó! Elmész te a faszombaaaaaa!!!! :D Megfelel? :D

taga20 2016.10.28. 18:18:00

@ALOKSAKTRHEE: ha leszopat valaki, ako ne arcoskogy, hanem ügyesen válcsá témát!:)

2016.10.28. 18:19:08

@taga20: Mert te azt tetted? Ha ha ha. Vicces fiúcska vagy. Te vagy a Károly, mi? Mint Au. :)

taga20 2016.10.28. 18:22:23

@PeniValdes: alakul, csak még kicsit hülye a srák, de majd kinövi:))

azé néha te is megcirogathatnád a .., nyakát:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 18:23:13

@taga20: én másoknak círógatnám másmilyét:)

2016.10.28. 18:23:53

@taga20: Srác?? Tesó, te hány éves is vagy? Tisztázzuk már. :)

2016.10.28. 18:24:32

@PeniValdes: Jól van Peny. Tudjuk, azt is kinek.:)

taga20 2016.10.28. 18:24:55

@PeniValdes: na meséjj, mindig meglepsz!:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 18:25:12

@ALOKSAKTRHEE: taga tesó úgy kb 48...plusz mínusz 15 év

2016.10.28. 18:26:23

@PeniValdes: Hiszem ha látom. :) És nem mindegy az, hogy plussz vagy mínusz az a 15. :D

taga20 2016.10.28. 18:26:49

@ALOKSAKTRHEE: jó, tisztázzuk! terícs, ha má ilyen kemény vagy:)

BAZINGA2 2016.10.28. 18:27:27

@ALOKSAKTRHEE:
Vivi 22 éves és munkanélküli.... itt egy link, katt arra a képre, akiről tudni akarsz valamit!

www.elokozvetites.com/valovilag-vv8/szereplok.html

2016.10.28. 18:27:29

@PeniValdes: Persze, persze. Vannak a rajongóid. :)

taga20 2016.10.28. 18:27:48

@PeniValdes: árulkocc, te némbör!:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 18:29:17

@taga20: miért? szerintem a korodhoz képest jól bírod

2016.10.28. 18:31:57

@PeniValdes: Most nem mondod komolyan hogy annyi. Ezt nem hiszem el.

taga20 2016.10.28. 18:33:26

@ALOKSAKTRHEE: 69-ben születtem.
peni nagyon ismer, pedig soha nem találkoztunk:)

2016.10.28. 18:34:45

@taga20: És te jöttél nekem hogy itt nyuggerek vannak?? :)

BAZINGA2 2016.10.28. 18:35:52

@SzemFülEs:
Szerintem mások is! =D =D Nem kell naponta elmondja...többször is!

taga20 2016.10.28. 18:38:48

@ALOKSAKTRHEE: ha figyeltél volna csikó, akkor vágnád, hogy eszt arra mondtam, hogy reggeltől estig, a nyuggerek tudnak kommentelni.

tiszta?:)

taga20 2016.10.28. 18:46:20

@ALOKSAKTRHEE: remélem, ha egy pina közelít feléd, ako nem lepődsz meg!:)))

2016.10.28. 19:01:34

@taga20: Gondolj amit csak akarsz. Nem érdekel.

slara 2016.10.28. 19:37:06

@BAZINGA2: Vivi nem megjátssza, neki tényleg bajok vannak a toronyban! Érted, Tesó? ;)

Cimili 2016.10.28. 19:39:25

Rebegtetem a pilláimat. :)
Gézu, nagyon jó a posztcsi, Ancsáért meg külön köszönet! :)
Kezdésre jövök.

BAZINGA2 2016.10.28. 19:56:18

@slara:
Tesó! Értem én...ha Te mondod!!! =D =D - Baj van nála, de még mekkora! :)))))))

Madam. 2016.10.28. 19:59:46

nem lehet, h vyvy menstruált? vagy premensturált, eccer má megvolt neki, abból gondolom

Haboskakaos 2016.10.28. 21:20:12

@taga20: Vagy kisgyerekkel van itthon. ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.28. 21:20:23

@taga20: egy amatör profilozónak ez nem akadáy:)

Haboskakaos 2016.10.28. 21:23:14

@PeniValdes: Ne így nézve igazad van! :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 21:30:55

Üdv a műszaknak! Hangolódjunk egy visszafogott stílusú győzelmi szimfóniával, amolyan Atis tempóban, előrevetítve a vasárnapot: youtu.be/7JaHvcEiMBc

Ja és ha nem lenne egyértelmű, ez biza #VV&ZF a javából!

taga20 2016.10.28. 21:32:14

@Haboskakaos: valóban erre nem gondoltam. de szegény gyerekek, me anyuka kommenttel ezerrel:))

taga20 2016.10.28. 21:33:09

@PeniValdes: cica, sok mentalistát néztél!:)

Cimili 2016.10.28. 21:33:41

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Üdv, és ezt a zenét külön köszönöm!!!!!!!!!

Haboskakaos 2016.10.28. 21:35:38

@taga20: Egyik szemem itt mások rajtuk! Én mindig mindenhol látom őket! Amúgy három van! ;) És büszke vagyok rá hogy a nagyobbik lányom nem nézi a VV-t. Elég ha én nézem. :D

Cimili 2016.10.28. 21:37:56

@taga20: Azért a pici gyerekek sokat alszanak ám.

Haboskakaos 2016.10.28. 21:38:17

@PeniValdes: Megy is ám! Kívülről fújom pl az AgiBagi földet, meg a Franklyn-t. :) Bogyó és Babócáról nem beszélve! Épp ma voltunk matinén délelőtt. :)

Cimili 2016.10.28. 21:40:01

@Haboskakaos: Huh, 3? Nekem néha a 2 is soknak tűnt. :)

taga20 2016.10.28. 21:40:05

@Haboskakaos: én is büszke vagyok rád, remélem a másik kettőt sem rontod el:)

viszont segícs má, hamá ílyen jót dumálunk!
ti akik nézitek eszt a szart, mit csináltok ha vége lesz? lefagyasztjátok magatokat a vévékilencigre?:))

taga20 2016.10.28. 21:42:29

@Cimili: és könyvet nem lenne jobb olvasni, mint eszt élvezni?

és mit csinálnak még a pici gyerekek?:)))

2016.10.28. 21:43:38

@Cimili: Szia Cicus. Közvetítenéd majd az öffit? Előre is köszönet. Én meg majd az F1-el teszek így. :)

Haboskakaos 2016.10.28. 21:45:30

@taga20: Neeeem nem, okos ügyes gyerekek lesznek! Már most azok! :)
Én el vagyok, hogy igazgatom a kis családom mindennapjait, nem mozgat a vv9. :)

Haboskakaos 2016.10.28. 21:47:56

@Cimili: Bizony! Hát sokszor nem egyszerű, de jó testvérek, így azért könnyebb. Nincs féltékenység, segítenek egymásnak meg nekünk is. Akkor nehéz mikor rossz idő van és nem tudnak kimenni az udvarr pl.

Cimili 2016.10.28. 21:49:16

@taga20: Ebben tökéletesen igazad van, csak ne felejtsd el, h ez a marhaság csak 2-3 hónapig tart, az év többi részében lehet olvasni is. Amikor az én lurkóim picik voltak, én is a könyveket bújtam, már ha maradt egy csöpp szabadidőm, mert pont 1 év a korkülönbség köztük.

Haboskakaos 2016.10.28. 21:50:49

@Cimili: Az az, jó kiy könyvek. Sorozatot napközben nem is tudok nézni. Vagyis 3 napig nézek egy 45 perces részt. :D

Plüsscukor 2016.10.28. 21:51:03

@mentolos lecsó: Dede, Kúráltam magam :)
Ma pedig egész nap regenerálódtam :)) Hiába na, nem megy már nekem sem úgy, mint amikor 20 évesek voltunk.
Üdv a C műszaknak

Commodore 2016.10.28. 21:51:20

Minden most kezdődik! L puszi!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 21:52:33

Agysejteket elhullásra előkészíteni, már csak pár perc. Bemelegítésnek: youtu.be/7HJ8J8wQPvw

taga20 2016.10.28. 21:56:39

@Cimili: "már ha maradt egy csöpp szabadidőm, "

előtte nem aszt mondtad, hogy a pici gyerekek sokat alszanak ám?:)

egyébként, az itteni kommentelők sokszor verik a bentieket színvonalban.

tudom. jön a riposzt, hogy én is nézem:))

Plüsscukor 2016.10.28. 22:02:30

Te jóságos... mi ez a fej Anikónak? Ez a smink.... ááhh.

tvbuzi 2016.10.28. 22:03:45

Anikó nem néz ki jól

2016.10.28. 22:03:52

@taga20: Szerintem ebben nincs igazad. Az itteni kommentelők magasan a bentiek felett vannak színvonalban. Bent agyhalottak vannak, tisztelet a kivételnek(itt Dávidra gondolok csak is kizárólag Peny miatt). Szóval tévedsz. Bocs de ez a véleményem. :)
Ui.: A te berohanásod ide a blogra, na az emlékeztetett nyomokban tivtivykére. Ezt el kell ismerni. De már te is moderáltad magad. ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:04:26

Tivy: Mindkettőtök közt nagy indok szól...

Mók_Ica 2016.10.28. 22:04:37

szép jó estét :))))
remélem attié a 64,28%

tvbuzi 2016.10.28. 22:05:19

Evi milyen kis cuki lett

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:05:33

Zsóti is tudja h mindig a kieso moge all

2016.10.28. 22:06:30

@Mók_Ica: Szia. Bízom benne. :) Ha mégsem, akkor ez az ország megbolondult. Na jó, tudom én hogy az RTL. Ha Evettke vissza megy, az csak és kizárólag a csatinak lesz köszönhető.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:06:34

Levettem a kezem Gináról. Bekajálni ezt a picsát...

Cimili 2016.10.28. 22:07:03

@ALOKSAKTRHEE: Nemtok közvetíteni, fontos hívásom van a tengerentúlról.

Brandy9 2016.10.28. 22:07:06

Vazze ezek nem normálisak!!!! :O

Mók_Ica 2016.10.28. 22:07:57

@tvbuzi: csak próbál annak látszani..... pfff

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: sajnálom, hogy nem őt választotta evetke...... jól becsicskult....pffff

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:09:26

Mici a legjobb taktikus jeee

Mók_Ica 2016.10.28. 22:09:42

@ALOKSAKTRHEE: azt látom, hogy a nézők többségének elege van evetkéből...

krisz is túltolja most..... mit ugat be micinek, hogy hová áll????

Plüsscukor 2016.10.28. 22:10:02

@É2I: OFF
Bizony jó volt! Sőt, jobb, mint jó. Briliáns!

Rémület 2016.10.28. 22:10:09

@ALOKSAKTRHEE: meg nekem. Inkább Evelin, mint Ati.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:10:35

@Mók_Ica: Annak a kreténnek törném kezét-lábát, aki kitalálta, hogy hozzábilincseli a lényhez.

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:10:43

De mi a baja a Krisznek, kb mi koze ahhoz h Mici hova all? Nem o az elso ember aki a valasztasa miatt basztatja

Plüsscukor 2016.10.28. 22:10:57

Krisz: Dávid nem úgy fenyeget, mint én, mert ő tanultabb

Brandy9 2016.10.28. 22:11:13

Milyen emberek ezek frankón??? Egy ilyen alpári, bunkó, mocskosszájú, "gecizős" csaj jön be nekik? Érthetetlen... Primitív az összes, hányok tőlük...

Mók_Ica 2016.10.28. 22:11:35

@MacákékIcukája: jaja :))))

egyébként tényleg nem értem mi a bajuk micivel??? ő mögé a párbaja előtt ki állt???? ki várta őt vissza???

2016.10.28. 22:11:43

@Rémület: Ok. Semmi gond. :D Na akkor gyorsan dobok egy szavazatot Attira. :D ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:11:48

Miért van az, hogy az RTL már megint nem mutat meg egy olyan eseményt, ami körül forog a villa most?

Plüsscukor 2016.10.28. 22:11:53

@MacákékIcukája: Mondta is, h ez rossz ómen :)))

tvbuzi 2016.10.28. 22:11:58

Attis hogy kagylózik

Mók_Ica 2016.10.28. 22:13:17

@MacákékIcukája: ekg :)))) hogy vagy? anyukád ápolgat? :)))

Rémület 2016.10.28. 22:14:17

Na, Krisztián eddig tudott színészkedni. Mici be ne nyaljon neki!

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:14:40

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja, elozetesben leadtak, ofibol bezzeg kimaradt

Krisz egeti magat

Mók_Ica 2016.10.28. 22:14:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hogy ne tuGGYuk, mi a Zigazság... :))))

krisz sem tudja játszani a higgadt-nyugodt jó csávót..... höhöhö...... hajrá mici, ne hagyd magad!!!!

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:15:22

@Mók_Ica: ahhh nagyon szarul vagyok, de azert koszi. Hetfon mutet, anyu szerdan jon...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:15:34

Krisznek elgurult a gyógyszere, de amúgy a saját szemszögéből igaza van.

Commodore 2016.10.28. 22:16:02

Na! Hejj ! Akkor átfexem máshova! lifestyle!

tvbuzi 2016.10.28. 22:17:02

Békülős sex!

(ezért utálok apámmal veszekedni)

Schlomo Goldberg 2016.10.28. 22:17:23

amikor vasárnap visszajövök, olyat fogunk baszni ... szét foglak baszni - Evettke Somának

Mók_Ica 2016.10.28. 22:17:30

na bassz.... krisz - lehetmégmiciabarátomkint - hogy csókolózza micit..... van itt érzelem kérem szépen :)))))

ójaj, evetke oltári nagy kekszet ígér be, ha visszamegy....... no, ez nem érdekel senkit....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:18:00

Ezzel akar visszajönni Evelin? Megnézte előtte a kamerát jól?

taga20 2016.10.28. 22:18:50

@ALOKSAKTRHEE: tényleg igazad lehet haver:)
a nem agyhalottak nézik az agyhalottakat, megnézik az agyhalott győzikét, reggel felkelnek és ha nem lenne valóvilág 8xiksz, ako eret vágnának magukon. a nem agyhalottak:)))

Bianka_M. 2016.10.28. 22:18:58

Micinek milyen jól áll ha feltűzi a haját. Különben észrevettétek, h mindig sminkben alszik? :o Krisztián most igazságtalan volt.Evetke meg má megint nem bír magával.

2016.10.28. 22:19:55

@Mók_Ica: Ne hidd. A csatit igen. Lehet Evettke a nagy százalékos?

Mók_Ica 2016.10.28. 22:20:08

@tvbuzi: hüjjjjjeee :))))))

@MacákékIcukája: gondolunk rád, drukkolunk :))) minden rendben lesz!!!!

tivike drága..... hazudós pöcs.... két hónapja nem verte ki.. aham..... kiverte neked más..... pfffff

2016.10.28. 22:21:56

@taga20: Nem gondolom, hogy ha nem lenne a VV8, az itt levők eret vágnának magukon. :) Már megint vissza tértél a régi önmagadhoz. De nem gond. Ekézz csak nyugodtan minket. Igazából nem érdekel senkit. :)

Mók_Ica 2016.10.28. 22:22:57

@MacákékIcukája: dzsina is pont ezt mondta most :)))))

Bianka_M. 2016.10.28. 22:23:46

Tivadar egy elmeroggyant idióta. Továbbra is.

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:24:10

@Mók_Ica: es megint az, ez teljesen elmehaborodott.

taga20 2016.10.28. 22:24:32

@ALOKSAKTRHEE: én csak a görbetükör vagyok, ne engem átkozz!:)

egyébként, holnap melózol?

Mók_Ica 2016.10.28. 22:24:43

@ALOKSAKTRHEE: evetke csak ígérget.... a kamerának játszik..... sztem felejtős
nagy % attié és kész :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:24:48

Ráfordulunk végre a zaklatás szálra?

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:25:35

Tivynek azert kell egy no, hogy kutyazhassa. Eloszor Zseri, most pedig Gina

2016.10.28. 22:26:32

@taga20: Nem átkozlak. :) Csak elmondtam, senkit nem érdekel mi a véleményed arról, hogy nézzük ezt a "kiváló" műsort. :D ;) Nem, nem dolgozok. :)

Mók_Ica 2016.10.28. 22:26:40

@MacákékIcukája: és gyere vissza ide minél hamarabb, hogy tudjuk mi a helyzet veled :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:27:25

@ALOKSAKTRHEE: Én a sarokban fogok sírdogálni és várni fogom a VV9-et. Sőt, jelentkezem castingra, hogy elsőkézből tapasztaljam, kik lesznek bent.

Mók_Ica 2016.10.28. 22:27:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @MacákékIcukája: ezért miért nem kap büntit????? rosszabb, mint egy pofon.... amiért viszont kizárás jár a szabályzat szerint....

2016.10.28. 22:27:54

@MacákékIcukája: Ginát is kutyázza? Jajjj ebből éccaka keksz lesz. Ha a Zseris vonalat viszi tovább. :D

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:28:54

@Mók_Ica: igyekszem, nem tudom milyen allapotban leszek a mutet utani par napban. Most is iszonyu fajdalmaim vannak, es megis irogatok :) majd estenkent anyut is biztos belevonom a vv nezesbe :D

2016.10.28. 22:29:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na akkor majd @taga20: megvigasztal majd. :D De a jelentkezés nem is rossz ötlet. Egy kis belsős infó nem lenne rossz. :D

Mók_Ica 2016.10.28. 22:29:40

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem mehetsz castingra!! nem engedünk..... együtt fogunk sírdogálni a sarokban, mialatt várjuk a vv9et :))))))))))))) ..... (közben táncizhatunk és szobabiciklizhetük... pl)

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:30:03

@ALOKSAKTRHEE: aha, elozetesben mutattak, hogy szekalja, aztan Gina sir miatta

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:30:08

@Mók_Ica: Az RTL etikai kódexe szerint csak akkor zaklatás ez, ha Gináról kiderül, hogy migráns, vagy ha Tivyről kiderül, hogy köthető a kormánypártokhoz.

Rémület 2016.10.28. 22:30:27

Ha Ati marad, be fog sétálni a döntőbe. A többi döntős csinál valami faszságot az utolsó pillanatban és Ati megnyeri. Nemá! Szavazzáto ki Atit! Olyan nehéz őt nézni. :)

Brandy9 2016.10.28. 22:30:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: dettó, én is leírzam. Öribarizni azok után ahogy Evi beszélt vele. Ginának is elment az esze, vagy tán sose volt neki.

Mók_Ica 2016.10.28. 22:30:42

@MacákékIcukája: még a végén kommentelni is fog :))))

2016.10.28. 22:30:54

@Mók_Ica: Meglátjuk. Remélem igazad lesz. :) Lehet nem is Somának ígérte azt a kekszet, hanem valamelyik csati főnöknek. :D

taga20 2016.10.28. 22:31:08

@ALOKSAKTRHEE: csak halkan érdeklödők, hogy a senkiket is mekkérdezted erről a véleményedről?:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:31:45

@ALOKSAKTRHEE: Persze, a csatingon mindenki engem kérdezgetne, hogy "csókolom, ez itt a vv9 casting?"

Rémület 2016.10.28. 22:32:30

Somát is szavazzátok ki, lécci!

Mók_Ica 2016.10.28. 22:32:45

@Rémület: atti nem fog nyerni, ettől ne félj :)))

volt a vellában fodrász???? mit raktak vivi fejére???????? madárfészket??? :)))))))))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:32:47

@Rémület: Rémüldözz tovább, lassan már azon agyalok, hogy vigye ő a millákat, igazi túlélő.

2016.10.28. 22:32:54

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: XD nem lenne jó? @taga20: Nem. De a délutáni után kicsit had kekeckedjek már veled. :D

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:33:18

@Mók_Ica: na meg csak az hianyozna :))))) na jo nem, de ot tutira nem erdekelne annyira

Mirocska 2016.10.28. 22:33:39

Sziasztok! Nem láttam az első tíz percet. Miért álltak ennyien Evelin mögé???
Zsolti? Gina? Krisztián?

Bianka_M. 2016.10.28. 22:33:41

Zsolti mit eszik Evelinen?

tvbuzi 2016.10.28. 22:33:43

Ati egy jólfejlett parasztgyerek

pomac 2016.10.28. 22:33:51

@Rémület: nekem pont annyira nehéz evetkét :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:34:02

Most köszönt vissza a kisdobos korszakom. Meg a vacsora...

2016.10.28. 22:34:50

@MacákékIcukája: Pedig eszembe jutott egy jó nick név is. :D MACÁKÉKICUKÁJAANYUKÁJA. :))

Mók_Ica 2016.10.28. 22:34:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én kérek elnézést :)))))

@ALOKSAKTRHEE: na, arról biztos nem lenne felvétel ..... :))))

Bianka_M. 2016.10.28. 22:35:34

Krisztián most hányinger :)

Cérnahuszár 2016.10.28. 22:35:35

@taga20: árulj már el nekem valamit
ki vagy akadva hogy agyhalottak néznek agyhalottakat, és el nem tudod képzelni mit fogunk csinálni ha vége
na ha mi agyhalottak vagyunk, akkor te mit nézel rajtunk? miért foglalkozol velünk?
számon kéred rajtunk amit te is csinálsz, mert agyhalottakat olvasol?
és mit fogsz csinálni ha vége a vv8-nak és nem olvasgathatsz minket tovább?

tvbuzi 2016.10.28. 22:35:54

Anikó ugyanolyan szar műsorvezető mint Aurélio

taga20 2016.10.28. 22:36:21

@Mirocska: " Nem láttam az első tíz percet"

szerintem itt basztad el az életed!

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=jNziABZJhj0&list=RDjS826PwLHdQ&index=35

Rémület 2016.10.28. 22:36:29

Dávid Ati mellett lett retardált vagy egyébként is az csak eddig ügyesen leplezte?

2016.10.28. 22:36:42

@Mók_Ica: De akkor is Evettke jól meglesz csinálva!! :) :D Csak nem tudom, Soma hogy fogja bírni a sok 2 perces menetet. A harmadikra tuti kikészül. :D Mint egy boksz meccs, olyan lesz. Kiütéssel győztes Evettke. XD

Mók_Ica 2016.10.28. 22:37:04

@ALOKSAKTRHEE: szuper nick :))))

@tvbuzi: az bizony

@MacákékIcukája: na jó, csak viccöltem :)))

pomac 2016.10.28. 22:37:35

ha nem menne vissza evelin , vajon tivy rájönne hogy nincsenek kis málnák :DD

taga20 2016.10.28. 22:37:36

@Cérnahuszár: hoppá, te nem is vagy menthetetlen:)

Bianka_M. 2016.10.28. 22:38:34

Tivi FÉL éve markatingből él.

Schlomo Goldberg 2016.10.28. 22:38:51

adja az isten hogy tivi drága 25 százalékkal essen ki egy szép napon

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:39:42

Tivy a marketinges bakker aztarohadt!

tvbuzi 2016.10.28. 22:40:59

Következő műsorvezető legyen Tivy!!!
boa

Mók_Ica 2016.10.28. 22:41:11

@pomac: nem.....

@Schlomo Goldberg: még annyit sem érdemel.....

@taga20: kis kedves :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:41:27

Tivy autista, de ezt már az elején mondtam.

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:42:38

Ki volt az az idiota aki ezt a szerencsetlent beengedte a villaba?!

2016.10.28. 22:42:56

@MacákékIcukája: Szeretettel várjuk a kedves Mamát. :))

2016.10.28. 22:43:48

@MacákékIcukája: Mit csinált az a retardált?

Mók_Ica 2016.10.28. 22:44:13

tivike, te nem provokálsz..... te egy retardált pöcsfej vagy..... aki kikészíti azt, aki nem hódol be a vélt nagyságodnak.... pfffff

MacákékIcukája 2016.10.28. 22:45:38

@ALOKSAKTRHEE: basztatta Ginat es vmi fogyatekos-showmusort
nyomott perceken keresztul

Commodore 2016.10.28. 22:45:42

Tivy nem megy élőbe, kibasszák, vagy vmi...

Mirocska 2016.10.28. 22:45:56

Tivy egyértelműen fogyatékos. Nagyon durva, hogy beengedték... Borítékolom, hogy hamarosan tesz valamit, amiért muszáj lesz kizárni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:46:55

Biztos bennem van a hiba, de nem érdekel Zsolti és Vivi párosa.

2016.10.28. 22:47:36

@MacákékIcukája: A parasztja. @Mók_Ica: Finoman fogalmaztál. Remélem majd mikor kiesik egy párbajon, Zseri és Gina családjának férfi tagjai is várni fogják, és kicsit fazonigazítást végeznek azon a lópofáján.

Mirocska 2016.10.28. 22:47:50

@Commodore: mindig egyre gondolunk! :)))

Mók_Ica 2016.10.28. 22:47:54

@Mirocska: sztem már ez a verbális zaklatás elegendő lenne hozzá.... de legalább egy jó kis büntit kaphatna..... pl 1 napig nem beszélhetne.... vagy mittomén....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:48:32

Tegyék már be arra a tv képernyőre nekik állandóra, hogy csak egy ember fog nyerni, a többi semmit nem kap.

Wednesday7 2016.10.28. 22:49:00

Ti még kedveltek itt valakit? Én már senkinek nem tudok szurkolni, csak vannak, akik kevésbé irritálnak

Mók_Ica 2016.10.28. 22:49:01

@ALOKSAKTRHEE: rendbe rakják a fogait :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem vagy elég befogadó kisdrága :)))))

Mirocska 2016.10.28. 22:49:47

@Mók_Ica: milyen szerződést irathattak ezekkel a szerencsétlenekkel alá, hogy mindent kénytelenek eltűrni???

Brandy9 2016.10.28. 22:51:08

@ALOKSAKTRHEE: az én nevemben ne beszélj. Nekem üres lesz az életem vv8 után. Igaza van taga20-nak, bennem már felmerült hogy mi is lesz utána. De elkezdtem torrentről letölteni a részeket, és újra fogom őket nézni minden reggel és este is. Sőt ha taga hajlandó rá, akkor szívesen csetelnék vele minden nap, és akkor még kreténTivi és paraszt Evi stílusát sem kéne nélkülöznöm.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:51:17

Mi lenne, ha a sufnira ráesne este egy repülőgép hajtómű? Azon kívül, hogy végre mehetne a Gary Jules féle Mad World...

Schlomo Goldberg 2016.10.28. 22:52:04

Somából milyen szőkegecit varázsolt Zsolit.

tvbuzi 2016.10.28. 22:52:09

Vivinek felrobbant a haja

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.28. 22:52:09

csudálatos esvét!
@ALOKSAKTRHEE: fogyatékosokat nem bántunk. terápiára küldjük. sok embernek kell vele foglalkozni ->munkahelyteremtés.win-win. akatom mondani: gyere terápia!

Mók_Ica 2016.10.28. 22:52:16

na basssz.... jön az iskolahét..... pont az őszi szünet idejére .... hihihhhihiihii

@Mirocska: én már azt is elhiszem, hogy olyat írtak alá.....

holnap soma haja vicces lesz :))))))))))))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:52:30

@Mók_Ica: A befogadó az a másik nem. Én férfi vagyok.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.28. 22:53:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na most zartad magad a szivembe a donnie darkoért...

egyébként ja, eshetne

2016.10.28. 22:53:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: Terápiára? Hmmmm......Tivynek tudnám javasolni az elektrosokkot. Biztos hatna. :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 22:53:54

Akinek fellőtték a pizsit, annak jóéjt dalocska: youtu.be/cEafQtxCzzw

Mók_Ica 2016.10.28. 22:54:29

@Brandy9: sztem tuti csatlakozna jó néhány komment lakó :)))) a visszanézések alkalmával pedig újra drukkolnánk..... :))))

Cérnahuszár 2016.10.28. 22:55:20

@taga20: a többiek már a fáradtságot sem veszik hozzád
nem tudom ezt érzékeled-e

taga20 2016.10.28. 22:55:30

@Brandy9: a láccat ellenére nem vagy te olyan. és még az iróniát is érzem a soraidból:)

Mók_Ica 2016.10.28. 22:57:17

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hossssszú hétvége és még pluszban 1 óra :))))) ma nincs korán fekvés :)))))

taga20 2016.10.28. 22:57:48

@Cérnahuszár: szerintem is a többieknek van igaza. én vagyok a sötét.

na megyek, de holnap is benézek:)

Cérnahuszár 2016.10.28. 22:59:36

@taga20: minek?
nem bírod ki az agyhalottak nélkül?

Mók_Ica 2016.10.28. 23:01:18

győzi bábozni fog..... még jó, hogy nem ő mesél.....

taga20 2016.10.28. 23:02:11

@Cérnahuszár: te nem szoktál horrorfilmet nézni?

nem azé me zombi vagy, hanem azé, hogy borzongj:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.28. 23:02:58

@Mók_Ica: hameg győzivel báboznak, akkor ő lesz a befogadó :)

Mók_Ica 2016.10.28. 23:03:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na látod :)))) (de értem mire céloztál korábban :)))) )

Cimili 2016.10.28. 23:03:09

Na itt vagyok, gyorsan visszaolvasok, h mi volt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 23:03:38

BV helyett egy kevesek által ismert magyar remekművet ajánlok: youtu.be/zWKkdscRBCk

MacákékIcukája 2016.10.28. 23:04:58

Tok cuki ez a babozos :DDD

Mirocska 2016.10.28. 23:06:06

Szerintem ez vicces volt. :)) Happy end... :)))

MacákékIcukája 2016.10.28. 23:06:13

Somanak egyik dologgal sem volt konfliktusa :DDD

MacákékIcukája 2016.10.28. 23:07:29

@Mirocska: a tv-ben elobb vege lett mint a stream-en :))))

Cérnahuszár 2016.10.28. 23:08:24

@taga20: elegánsan eldobhatnád má ezt a kettős mércét

Mók_Ica 2016.10.28. 23:09:03

vv viki a telefonnál: atti játéka ellaposodott...... hát ez sajnos sosem volt nem lapos.....

ibizaiporszivo 2016.10.28. 23:10:07

azert annak is van egy bája, hogy Tivy mondja Ginára, hogy agyilag 15-16 éves :D

Mók_Ica 2016.10.28. 23:11:13

@MacákékIcukája: találóan csinálták meg a bábokat :))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: lehet, hogy nem ujj volt az, ami feszít..... höhö

hereverő heverő 2016.10.28. 23:11:53

Joestét az éjszakás műszaknak meg mindenkinek

MacákékIcukája 2016.10.28. 23:12:09

@Mók_Ica: kivancsi vagyok ki volt a hang, nekem nagyon tetszett

Mirocska 2016.10.28. 23:13:20

@MacákékIcukája: én is gondolkodtam ezen, de nem jöttem rá

hereverő heverő 2016.10.28. 23:15:19

@MacákékIcukája: 'stét hölgyem! Hogy szolgál a lába? Azért én szurkolok neked hétfőre

Mirocska 2016.10.28. 23:15:45

Győzike papapapagájnak öltözött

Mók_Ica 2016.10.28. 23:16:38

@hereverő heverő: 'stét :))))

@MacákékIcukája: nem tudtam beazonosítani.....

hereverő heverő 2016.10.28. 23:17:50

@Mók_Ica: Most pukkedliztem, remélem látszott :))

Cimili 2016.10.28. 23:18:09

Jók voltatok, köszcsi is, kedvet csináltatok, h ( figyelj Taga olvtárs!) megnézzem, nehogy lemaraggggyak valamiről. :)

MacákékIcukája 2016.10.28. 23:18:31

@hereverő heverő: koszonom szep', ramfer! Mer' ez a lab nem szolgal sehogyse...

Cérnahuszár 2016.10.28. 23:18:34

@Mirocska: hol találja ezeket a nemtommiket

Brandy9 2016.10.28. 23:19:03

@Mók_Ica: gondoltam h egy-két agyhalott blogtárs csatlakozna egy ilyenhez. Már spórolok rá h kibérelhessem a vellát, és ott lehetne visszanézni a részeket. Viszont ne csak drukkoljunk sztem, hanem szavazzunk is. És tagának megszerezhetnénk Tivi gyépés sapkáját, azt felcsapná, és rögtön otthon is éreznénk magunkat.

tvbuzi 2016.10.28. 23:19:42

Mirci végre elment

Mók_Ica 2016.10.28. 23:20:28

@hereverő heverő: azt nem a hölgyeknek kell??? te meghajoltál, ha jól láttam :))))

hereverő heverő 2016.10.28. 23:21:16

@MacákékIcukája: majd szerdán már alig fog fájni, aztán még 1 hónap és a mankóra futtatod fel a babot

Cérnahuszár 2016.10.28. 23:21:20

@Brandy9: abbiztos
mondaná hogy ostorezavéleményem

tvbuzi 2016.10.28. 23:21:36

Tivyről elkapcsoltam a tívít

Mók_Ica 2016.10.28. 23:22:36

@Brandy9: ilyenek ezek a Zagyhalott kommtársak, látod? :)))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azon gondolkodom, hogy a bicikli vagy az eliptikus tréner jobb itthonra.....

ibizaiporszivo 2016.10.28. 23:22:42

Tivynek sem fog gyünni Oszkár bácsi

Cimili 2016.10.28. 23:22:48

Tivcsit likvidálja már valaki, rosszul vagyok tőle.

hereverő heverő 2016.10.28. 23:23:36

@Mók_Ica: de meglengettem tollas kalapomat is hozzá :)

MacákékIcukája 2016.10.28. 23:23:43

@hereverő heverő: aszondjak a nepek h mutet utan is sokaig szokott fajni :((((

Mar megint ezt a faszt kell neznunk???

MacákékIcukája 2016.10.28. 23:24:23

@Mók_Ica: nem, ez egy harminc kilos felesleges suly :(((((

Cimili 2016.10.28. 23:24:33

@MacákékIcukája: Hidd el, h sokat számít, h mi itt drukkolunk neked, h hamar meggyógyulj! :)

Mók_Ica 2016.10.28. 23:24:41

no mirci nem csak ígérget, hanem kekszel is..... evetke csak mondja, mondja..... pffffff
bár győző erre is állandóan beizgul.....

Mirocska 2016.10.28. 23:25:04

@Cimili: rossz nézni, hogy ezt a szerencsétlen beteg gyereket kiteszik bohócnak a kirakatba.

tvbuzi 2016.10.28. 23:25:27

Külön örüljünk neki, hogy ma Krisztián faszát is láthattuk.

Cimili 2016.10.28. 23:26:10

Drágáim, én elköszönök, aludjatok jól! Puszi :)

Cérnahuszár 2016.10.28. 23:26:26

@Mók_Ica: még jó hogy felkonfolja, így el tudok gyorsan kapcsolni
a bábjáték estimese teccet :)

Mók_Ica 2016.10.28. 23:27:17

@hereverő heverő: ezt láttam, köszönöm :DDDD (közben kedvesen mosolyogtam :))))) )

@MacákékIcukája: nemá..... miazhogy felesleges??? hamarosan ugrálni fogsz rajta :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az eliptikus több részt mozgat, nem??

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 23:28:39

@Mók_Ica: Több helyet foglal, nehezebben venném rá magam, ha felső testre is kell, akkor nem otthon kell megoldani.

Mók_Ica 2016.10.28. 23:28:53

@Cimili: jóéjt cicus :)))

@Cérnahuszár: az az 1 jó volt a mai bv-ben :)))

@tvbuzi: annak nem is örülsz, hogy mirci elment??? :ooooo (:DDDDDDDDDDDD)

alsophila grahami 2016.10.28. 23:29:23

@MacákékIcukája: nekem annyira Janklovics Petisnek tűnt...

hereverő heverő 2016.10.28. 23:29:57

@Mók_Ica: A legjobb lenne az evezőpad,az tényleg mindent megmozgat.

tvbuzi 2016.10.28. 23:30:25

@Mók_Ica: annak már örültem 10 perce:)

Mók_Ica 2016.10.28. 23:30:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: még így is kérdéses a hely...... mármint hogy hová tegyem itthon....

tvbuzi 2016.10.28. 23:33:04

@Mók_Ica: valahová nem tudod bedugni?

Brandy9 2016.10.28. 23:34:27

@Cérnahuszár: hopp ez egyre izgisebb. A halódó agyamban ez fel sem merült! Ostorezavélemény, yeah :D

Mók_Ica 2016.10.28. 23:35:59

@hereverő heverő: na annak is kell egy adag hely.....

@tvbuzi: akkor rendben :)))))

alsophila grahami 2016.10.28. 23:36:10

persze megint lemaradtam a zöfiről, csak nagyon pickkét láttam belőle - amikor Krisztusurunk próbálta betörni serényen az ő asszonyát, de amaz nem nagyon hagyta magát (ezért jár a piros pont neki), na meg a BV elejéből egy kicsit csíptem el, és igen, én is felkaptam a fejem a narrátorunk hagján, amire esküdni mertem volna, h a Janklovicsé - vagy a hangdublőréé ;))

Mók_Ica 2016.10.28. 23:37:42

@hereverő heverő: zuhanyfülke :)))) végülis zuhanyzás közben is lehet tekerni :)))

@tvbuzi: konnektor? :)))) (ha eldugom, akkor nem fogom elővenni és használni..)

alsophila grahami 2016.10.28. 23:38:30

szóval, ostorvolt ezazöfi, vagy csak a szokásos hígffff..... izé, lötty, málnalé?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.28. 23:39:15

@Mók_Ica: Összecsukható bicikli, ha csak karbantartáshoz kell és nem komolyabb célokhoz.

Nekem meg tippet adjatok, iPhone-hoz egy jó kis füles kéne, ami futáshoz jó a gyári helyett.

Közben lépek, jóéjt, majd visszaolvasok.

hereverő heverő 2016.10.28. 23:39:50

Azt hiszem én is elhúzok, bőrt húzok a szemeimre, aztán húzom a lóbőrt.

Szép estét, Icuka fel a fejjel! Jóéjt mindenkinek.

alsophila grahami 2016.10.28. 23:45:01

de egyedül Micci ált be a látens homo páros mögé, wtf?? mi folyik itt, és a többiek? mióta száll ilyen alacsonyan a korábbi mmkk favorit Dávidka népszerűségi indexe? csak két nyamvadt öfit hagytam ki, és ennyire lemaradtam volna..? ``

alsophila grahami 2016.10.28. 23:52:49

@Mók_Ica: azé épp Vikcsu szájából ez igen viccesen hangzik, Őzi nem röhögte el magát? xD mert azt még ő is levágta anno, hogy Viki nem volt az a született realityjátékos alkat...

Mók_Ica 2016.10.29. 00:14:06

@alsophila.grahami: őzi csak a kekszre gerjed, ma este a duplára (mirci-krisz, soma-evetke) már már gruppent vizionált.... ez nem érdekelte igazán :))))

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.10.29. 04:35:39

Bazdmeg Geza, a gyoker atis nyomulasara felkapod a fejed, de amikor a retard tivi befekszik a kerazo romalany meg a a felnotas kolyok koze, es a kolykot masszirozza, akkor nem orditasz semmit a baratsagon tul? Ehhez kepest a gyoker atis egy szelid ministrans-gyerek.

2016.10.29. 05:09:02

@alsophila.grahami: Nem tudom a kérdésedre a választ. De igazából nem mindegy? Nem a bentiek döntik el, hogy ki esik ki végül, hanem a nézők. És nagy valószínűséggel azért Evettke fog hazaköltözni a vellából. :)@Mók_Ica: Győző, akarom mondani Jose Armandó egy beteg állat. :D

2016.10.29. 05:10:08

@Megdobbent, most erEDEti izzel: ÉS mikor Tivy simogatta a kicsi Somát, arra sem. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 05:38:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: fülklipszeset vegyél, olyat aminek az anyaga bírja a verejtéket. én egy elég jó pilipset (jó lineáris hangképe volt) futottam szét. befolyt az elektronikájába, és egy idő után, ha bedugtam vagy csutkára hangosodott a teló, vagy lement a hangerő nullára. tipp: a prohardver! milyen fulhallgatót vegyek? topikban biztos segítenek.

2016.10.29. 06:18:44

jó szípek vagytok tesók, még a kommentekből sem tudom kimozaikozni, h mi volt tegnap - most vagy ennyire nem volt történés, vagy szimplán csak taga ellopta a sót.
XD

Cérnahuszár 2016.10.29. 06:29:45

@Biriksz_Krokiksz!: ellopta, ellopta :)
tökéletes lemming, csak még nem tudja
mi már beletörődtünk
:)

Cérnahuszár 2016.10.29. 06:33:22

visszabújok a paplan alá, ott melegebb van éjjen a 4 napos hétvége

2016.10.29. 06:33:28

@Cérnahuszár: borgok vagyunk, mindenkit asszimilalunk! óje!

2016.10.29. 06:36:37

@Cérnahuszár: ez a 4 nap most marhára jól és pont időben jött, már a fülemen tapostam a fáradságtól...

Cérnahuszár 2016.10.29. 06:37:59

@Biriksz_Krokiksz!: höhö hullámozzunk
borg hullám

2016.10.29. 06:42:45

@Cérnahuszár: én HétKilenced leszek, stipistopi!

2016.10.29. 07:11:47

@Biriksz_Krokiksz!: Ahogy írta @Cérnahuszár: , ellopta. És csak téged várt. Lehet azért volt olyan, amilyen tegnap mert nem kapta meg a napi pusziját, és csöcsös ölelését. :D De te vagy a hibás!! Tudod miért? Mert te szoktattad rá!! Ennyi. :D

2016.10.29. 07:13:17

@ALOKSAKTRHEE: nem miattam jott, en meg csak kedves voltam. szokasom.

2016.10.29. 07:15:17

@Biriksz_Krokiksz!: Peny akkor a hibás. :D Őt követte.

2016.10.29. 07:15:52

@Cérnahuszár: Ééééééénn? :D Kizárt.

Cérnahuszár 2016.10.29. 07:21:41

@ALOKSAKTRHEE: szegény peni XD
a fiam szokta énekelni hogy trolllolo trollolo ló
időnként magam is dúdolgatom, amikor ki akarja csikarni hogy csináljak neki reggelit

félkegyelmű barátunk mindig ilyen, csak találjon itt valakit
ha nem lennénk kénytelen lenne a politikai játszóterén vacakolni, és azt nem hagyhatjuk
több lábon kell állni

2016.10.29. 07:23:44

@Cérnahuszár: Igazából közösen vagyunk hibásak. :) Penyt követte, én szóba álltam vele, Kroki meg ideszoktatta a kedvességével, meg mert Borg és állandóan mindenkit asszimilálni akar. :D Emberek! Ezt elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!! XD

2016.10.29. 07:26:19

@Cérnahuszár: én bírom a trollolókat is, de ezt már korábban kifejtettem, meg szerizem oldani a feszkót is, azzal ki lehet fogni a szelet a vitorlájukból ;) békeügyi krokodilminiszter vok!
XD

Cérnahuszár 2016.10.29. 07:27:01

@ALOKSAKTRHEE: hééé engem kihagytál az életműből,
- cérnahuszár meg leállt vele vitatkozni . kiegészítést javaslom

2016.10.29. 07:33:00

@Cérnahuszár: Áááááhhh.....ezer bocsánat!!! :)) Te meg leálltál vele vitatkozni!! Te is hibás vagy!! :D

2016.10.29. 07:36:46

@Biriksz_Krokiksz!: Békeügyi mi? Nem inkább asszimilálás ügyi? :) ;) Vagy is-is? :D

2016.10.29. 07:42:37

@Cérnahuszár: Örülök. :)) Most már kezdődhet a nap. :D

Cérnahuszár 2016.10.29. 07:45:03

@ALOKSAKTRHEE: az a feneség, hogy csak du vagy ki tudja mikor lesz új post
szombat van

2016.10.29. 07:58:39

@Cérnahuszár: Ja tudom. Mondjuk szívesen elbeszélgetek itt veled, vagy bárkivel de most pld. én is lassan megyek. Irány a piac. Később viszont mindenképpen leszek. :))

2016.10.29. 08:07:28

és azt TUTTA, h van

'Nemzeti Cirkuszművészetért Felelős Miniszteri Biztos' poszt??

Na az a taga!
XD

hereverő heverő 2016.10.29. 08:16:25

Jóreggelt -áásít- de korán keltetek!

2016.10.29. 08:17:54

@Biriksz_Krokiksz!: Nem, de őszinte leszek. Azt sem tudtam, hogy ez művészet. :D Most már tudom. Egy megnem értett művésszel van dolgunk. XD@hereverő heverő: Jó reggelt! :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 08:19:54

@Biriksz_Krokiksz!: egyszerre dinnyeügyi illuminati, borg-kocka, és békekroki miniszter? munkabírásod példátlan. :) És akkor még nem is említettem hogy az már eleve egy szakma hogy egész nap piképólokon szerepelsz, mint logó^_^

2016.10.29. 08:20:32

@ALOKSAKTRHEE: ne a vv szintu horrorbohocokra gondolj. hat azert az komoly muveszet, amit osszeakrobatikaznak, legtornaszkodnak.

hereverő heverő 2016.10.29. 08:21:57

..ah oh már megint a taga. Mert ti lányok olyan jó lelkek vagytok. Én már régen kitakarítottam volna, mert én rosszlelkű agyhalott vagyok :)

2016.10.29. 08:22:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: tobb labon allok, kifejezetten jol jon, h nekem 4db is van belole ;)

2016.10.29. 08:23:18

@Biriksz_Krokiksz!: Jajjjj Kroki!! Persze hogy tudom, kikre gondoljak. :) Ne nézz már ilyen mérgesen. :D Magamon érzem a szúrós tekintetedet. :D

2016.10.29. 08:24:25

@hereverő heverő: es ilyenkor hol van az, h mennyire szereted ha a nok kedvesek es megertok? ni!

2016.10.29. 08:25:36

@ALOKSAKTRHEE: es pont a puspokfalatodat neztem, bocsiiiiiiiiii

2016.10.29. 08:26:26

@Biriksz_Krokiksz!: Mert persze neked pont arra van igényed. Fene a gusztusod. :D

hereverő heverő 2016.10.29. 08:27:28

@Biriksz_Krokiksz!: nana Kroki, tettem én bármilyen megjegyzést ? Azt mondtam, hogy ti kedvesek vagytok én meg ráléptem volna. Legközelebb tőlem is kap csöcsös ölelést, jó ?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 08:28:27

@Biriksz_Krokiksz!: A püspökök, csak Falatnak hívják.:)

2016.10.29. 08:28:46

@ALOKSAKTRHEE: gusztusokról nem nyitok vitát, a sajátomról meg depláne nem.

hereverő heverő 2016.10.29. 08:30:42

@ALOKSAKTRHEE: ennivaló püspökfalatod van, mit gondolsz miért nézegeti ? Én a helyedben elgondolkodnék :))

2016.10.29. 08:33:13

@hereverő heverő: szerizem a pasiseggeket, na.

2016.10.29. 08:34:59

@Cseszlovák Gyurmafilm: > olyat< meg nem lattam, mindig abban a lila otthonkaban vannak. :(

hereverő heverő 2016.10.29. 08:37:05

@Biriksz_Krokiksz!: akkor ott van neked Ati meg a Dávid, két pasisegg és lila szőrös otthonkában vannak. Püspökfalat deluxe !

2016.10.29. 08:42:31

@hereverő heverő: atiét nem kérem, a dávid meg már másé, és nem masírozok bele más kapcsijába.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 08:43:51

@Biriksz_Krokiksz!: mondanám hogy forever alone, de a borg nagy community ;)

hereverő heverő 2016.10.29. 08:50:26

@Biriksz_Krokiksz!: De dávidon még veszekszenek Macákékicukája meg Peni. Még semmi nincs eldöntve.
Amúgy lehet hogy Aloksa segge mindent visz, Dávid a fasorban sincs hozzá.
És hát én sajna nem értek hozzá, én a női hátsókat preferálom. Akkor is ha bibircsók van rajtuk :)))

2016.10.29. 08:53:35

@hereverő heverő: a nők a nőkét is meg szok nézni ;)

2016.10.29. 08:56:13

@hereverő heverő: de amúgy perpill most a te cicisölelésed várom majd ;)
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 08:58:23

@hereverő heverő: Icukának drukkolok jobban. fáj a bokája meg minden, megérdemli, es David igazan nem zavarna sok vizet. csak ülne a hülye sápkájában, atival a seggében. simán tud majd tőle hogyvoltozni

hereverő heverő 2016.10.29. 08:58:35

@Biriksz_Krokiksz!: sok esély nincs rá, amikor jönni szokott addigra általában én már itthagyom a boltot nektek.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 08:59:51

@Biriksz_Krokiksz!: a nöi popsi szakrális dolog. misztérium. mindenki meg akarja tapasztalni ;)

hereverő heverő 2016.10.29. 09:01:48

@Cseszlovák Gyurmafilm: Peninek meg már úgyis van kitömött, senki sem veszi észre hogy nem él. Csirkés tál van a kezében, beállítod a sarokba és olyan mint az igazi, megszólalásig !

2016.10.29. 09:06:22

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez de szep komment vót :)

közben nekem is lassan lépnem kell, eleget teszek női princípiumomnak és szülök ebédet meg takkerkodok egyet.

hereverő heverő 2016.10.29. 09:09:22

@Biriksz_Krokiksz!: jó munkát Kroki. Én is lassan követem a jó példát. Délután még benézek ha más dolog nincs.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 09:11:29

@hereverő heverő: :))) akkor vegkeop Icukának. erdőbe nem viszünk fát!
@Biriksz_Krokiksz!: mit főzöl?

2016.10.29. 09:16:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: nyakleves lesz cérna(huszár)tésztával, meg kacsacoNb & hagymástörtkolompár, meg kápi. te?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 09:24:49

@Biriksz_Krokiksz!: remekül hangzik. én valami egytálételt nyomok proli piláf Füstölt virslivel párolt vegyes zöldséggel, ahol sokmindent elnyom a fokhagyma, bazsalikom kakukkfű szentháromság, es délután keksz sütés a nagyfiammal. kardamom, meg mazsola.meg narancsos csokis hendkraftid keksz

2016.10.29. 09:31:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: majd adunk at egymasnak kóstit ;)

taga20 2016.10.29. 09:38:30

@Biriksz_Krokiksz!: mindent hallottam, jó kidumáltatok! pedig én alapvetően rendes gyerek vagyok:)

ja és, megyek templomba is:))

www.napiszar.hu/showPost/Hosszu_hetvege_

2016.10.29. 09:42:56

@taga20: a képre :))))))))))))))))))))))
amúgy meg ne rinyáljál, tegnap meg engem dumáltatok ki! ;)

taga20 2016.10.29. 09:47:53

@Biriksz_Krokiksz!: itt mindenki rinyál. kezdek asszimilálódni, ako meg hagy rinyáljak!:)

de vigyázz, a cérnametélt oda ne kozmáljon!:))))

2016.10.29. 09:56:13

@taga20: nincs is itt rinya, kibeszélősó van. inkább mondjad mit főzöl. (várjuk a kövi posztot, addig offolda topikok vannak, előbb már női-férfi hátsókról is értekeztünk)

2016.10.29. 10:00:05

@taga20: én tudom h te rendes gyerek vagy, de hidd el, h az itteniek is mind tök jófejek, szóval nem kéne piszkálódni ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 10:02:07

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem, láttam már autistákat testközelből. ők nem ilyenek

2016.10.29. 10:03:40

@PeniValdes: nekem egyik uncsitesóm aspergeres, tudnék mesélni.

taga20 2016.10.29. 10:05:47

@Biriksz_Krokiksz!: én és a főzés?:)

én reggel elmentem a közértbe, elvittem a verdát lemosatni, addig az asszony főzi a kocsonyát:)

2016.10.29. 10:07:53

@taga20: uhhh kocsonyat nagyon nem szeretem, jo hat nem is nekem fozi ;)

2016.10.29. 10:09:40

@taga20: az mondjuk igaz, jo egymas veret szivni, de azert ne mar mind az osszes egeszet :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 10:10:55

@hereverő heverő: én nem a hátsók alapján döntök,hanem a fül alapján

2016.10.29. 10:12:21

@PeniValdes: tovabbra is tartom magam ahhoz, h sztem vyvy csak szinjatekozott.

taga20 2016.10.29. 10:14:10

@Biriksz_Krokiksz!:
ád egy:
kocsonya és kocsonya között kurva nagy különbség van. volt olyan barátunk, aki utálta a kocsonyát, asztán eccer megkostolta a feleségemét, és azóta mindig kérdezgeti, hogy mikor csinál.

ád kettő: aki a kocsonyát nem szereti, jó ember nem lehet:)))

2016.10.29. 10:14:20

@PeniValdes: van/volt egy szakacs haverom (jo, kicsit jartunk is), a noi fulekre bukott.

taga20 2016.10.29. 10:16:56

@Biriksz_Krokiksz!: mondasz valamit, majd disztingválok:)

egy kérdés. miért nincsenek ékezeteid? spórolsz, vagy londonból nyomod?:)

2016.10.29. 10:17:06

@PeniValdes: hu de reg ettem! ferj nagymamaja uberkiraly vadast csinal.

@taga20: krokodil nem ember, szoval ram nem vonatkozik, amit irtal, muhahaha :)

2016.10.29. 10:18:47

@taga20: van, csak nem mindig váltok át, mikor telóról nyomulok.

taga20 2016.10.29. 10:21:39

@PeniValdes: má aggódtam volna, ha neked valami olyan ízlene, ami nekem húgi!:)

te, mit főzöl? mirelitpizzát?:))

2016.10.29. 10:22:30

@PeniValdes: én lábrajongó (is) vok. egy kisportolt vádli, ahh - lándzsa lábnak hívom magamban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 10:25:04

@Biriksz_Krokiksz!: ilyet is ismertem, ódákat zengett a lábszáramról:)

Ay Mama, Que paso 2016.10.29. 10:26:03

@taga20: überállat vivő az avatárod ;) legmenőbb

Evelyn fog nyerni 57,31 száz al ék al

2016.10.29. 10:29:16

@Ay Mama, Que paso: szeva mama! ha így van, evelinnek örülünk-e? (en most beultem semleges poziba)

taga20 2016.10.29. 10:35:13

@Ay Mama, Que paso: nem tudom, hogy csaj vagy, vagy faszi, de te vagy az első, aki vágja az avatarom:)

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=0DE3CTcGqCs

alsophila grahami 2016.10.29. 10:36:30

@Mók_Ica: nah jó, akk ezt se érdemes megnéznem, köszi :) engem ezek a dolgok kéremcépen, márpedig nem.kötnek le, se gruppen, sem semmilyen felállásban, kinőttem én már a kíváncsikisgyerek-akileskelődik-mertmégnemcsinálhatja-satöbbi fázisból bőven, ha meg más témára nem futja a szerkiknek agyilag... az legyen az ő bajuk :PP

alsophila grahami 2016.10.29. 10:38:03

te jó ég, ti hajnalban keltek még hosszú hétvégén is? ;) mennyit kellett már visszalépegetnem baccus... xD

2016.10.29. 10:40:41

@alsophila.grahami: csak offolunk, nem maradtal le semmirol ;)

Ay Mama, Que paso 2016.10.29. 10:40:56

@Biriksz_Krokiksz!: mint minden pár baj ez is a társad a lom és azoknak a reáliáknak az ütköző pontja ami leképződik még egy szerkesztett műsorsávban is
köztudott, hogy Attila keresztyény értékeket képvisel a villában, míg Evelyn, ha írhatom így akkor Evelyn roma
namost ha Attila meg tudja hódítani értékrendjével, viselkedésmintáival Braziliát és a brazil embereket, akkor jó eséllyel nyerhet, annak ellenére, hogy jelentős az időeltolodás
de ha például magyarországi keresztyény roma vagy akkor megint csak ott tartasz, hogy meg kell szakadnod, szét kell magad feszíteni és lehet, hogy az a jobb ha nem szavazol

2016.10.29. 10:41:50

@alsophila.grahami: és mondjad el te is, h mit főzöl
XD

Ay Mama, Que paso 2016.10.29. 10:44:20

@taga20: a többiek is vágják, csak ők nem érintettek

En el barrio la cachimba se ha formado la corredera.
allá fueron los bomberos con sus campanas, sus sirenas
ay mama, qué pasó ¡ay, mamá qué pasó

www.youtube.com/watch?v=XZHF6SDWtU8

2016.10.29. 10:45:40

@Ay Mama, Que paso: en azt olvastam, h a brazil ertekrend sem tamogatja evyt feltetlenul es maradektalanul.

taga20 2016.10.29. 10:45:55

@Ay Mama, Que paso: és akkor a tibeti muzulmán madzsarokról még nem is ejtettél egy szót se!

szerintem soros a hunyó:)))

alsophila grahami 2016.10.29. 10:51:17

@ALOKSAKTRHEE: de, mindegy, csak meglepődtem, mert kiegyenlítettebb klikkesedésre számítottam, meg az úgy nekem érdekesebb is, unom már, hogy ebben a szériában minden egyes kiválasztásnál beindul a falkásodás az erősebbnek gondolt játékos mögé való besorolássa, és mindig tökkiegyenlítetlen a két csapat létszáma, az egyenlőtlen kűzdelmektől meg eleve irtózom - még ha az a biztos kiesés előhírnöke is itt... de nem szórakoztató nézni, azabaj.
perszehogy Evet menjen végre haza, ostorleszazakiesés, alig várom, hogy lássam a lefagyott arcokat, amkor nyílik a vellaajtó... na csak mert AZ vicces :PP

ja, és nem Őzit (a szerkesztői utasításra perverzállatot) kell vsz osztani az alja BV-kontentekért, hanem a szerkiket, akik összeállítják nap mint nap, ugyanazt a cart....

taga20 2016.10.29. 10:51:50

@Ay Mama, Que paso: a többiek a répát, meg főzést vágják:)

küldöm a szomszédom, nagyon patent, me megérdemled:)

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA

Ay Mama, Que paso 2016.10.29. 10:52:07

@Biriksz_Krokiksz!: ha nem fog szaggatni a wifi jel Brazíliában vasárnap magyar idő szerint nyolc és tíz közt akkor megszoríthatják egymást
egyes felmérések szerint a Maria nevű 16-49 korú brazil nők közt óriási Attila előnye, kérdés, hogy nem lesz-e nemzeti ünnep vasárnap Braziliában
de ha lenne RTL2 Indiában Evelyn a végső visszaszámolásra is esélyes lenne

SZMÁJ LI 2016.10.29. 10:57:11

@taga20: kisfiam te itt beszelgecc az udvaron meg szetszaladtak a malacok ! Es a horcsognek is megint beszorult a feje a wcpapirgurigaba ! Hagyd ezt abba es gyerunk haza ! Kulonben odamegyek a suliba es a fulednel fogva rangatlak haza !

2016.10.29. 10:57:44

Jóóóóóó Regggelit !

Napi zsoltár:

”Nevezd mindig nevén a Fenevadat. A fenevadat melynek neve: TivTivy. Midőn feltűnik köreitekben, az karotok az teljes erejével sújtsatok le reá !”

Christianus próféta levele a Villabeliekhez 10.28-II.

SZMÁJ LI 2016.10.29. 10:59:35

Nektek is azt hazudta hogy s kocsit lemosatni ment, ugye? Mindig ezt csinalja. A mult este is, de akkor elkaptam meg a ganajos mellett

2016.10.29. 11:01:33

@PeniValdes: én egyik mögé sem, ezt a harcot nélkülem kell megvívnilyuk. perpill a táboraik (benti) reakciója érdekel csak, hogyan és mennyire rendezi át az (h)arcvonalaikat.

taga20 2016.10.29. 11:04:36

@Motoros Anyuka: anyuci, a nevetős szmájli lemeratt a végéről:)

te arról még nem hallottál, hogy a gyereket nem lehet verni?:)))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 11:05:53

@Biriksz_Krokiksz!: ha Ati esik ki,akkor Dávidunk egyedül marad a farkasok között

2016.10.29. 11:06:00

@ALOKSAKTRHEE:
beszélgettünk Heverővel, az egyik válasza ez volt:
"nekem van hozzá okos kicsi klavim is, karácsonyra kaptam. És okos kicsi klavin van buta sok por, azt gyűjtöttem. Autonóm pókok is vannak."

erre írtam én hogy: "Ha esetleg lesz szaporulat autonóm pókokból, egy alomra vevő lennék !"

most máááá éééérted ??? :)))

2016.10.29. 11:07:20

@PeniValdes: szia Peni, jó itt látni téged !

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:07:46

@taga20: kicsi fiam ne szorakozza anyaddal ! Mi a jo franc az a szmajli, tudod hogy en nem ertek ezekhez a gepekhoz. Magyrul se tudok irni mert nincsen rendes betuk.

Gyerunk haza es hagyd abba a hazudozast hogy asszony meg kocsi.

2016.10.29. 11:08:30

@Biriksz_Krokiksz!: szia Kroki !
lassan együt a kiccssalád..... :)))

2016.10.29. 11:09:50

@PeniValdes: nem baj az, fog o nyitni, nem hulye. ati most is csak eszkoze, majd bevonz maganak mast, zsolti pl mar ott dongicsel korulotte, es ketten egyutt tan meg jobbak is lehetnenek..., de nemtom.

2016.10.29. 11:10:27

@mentolos lecsó: szia apu! atjottok ebedre?

Cérnahuszár 2016.10.29. 11:10:59

@mentolos lecsó:
vagy álljátok körbe és eznemviccesmárvóóót-ozzatok
beválik

2016.10.29. 11:12:05

@mentolos lecsó: a pokokat EN stipistopiztam le eloszor, heveroe max a masodik szaporulat lehet, ne legyel igazsagtalan.

taga20 2016.10.29. 11:13:03

@Motoros Anyuka: anyuka, ezé a bullshitért kár volt egy új nicknevet létrehoznod.

Cérnahuszár 2016.10.29. 11:13:15

@Motoros Anyuka: mondd @taga20: -nak hogy trollololololololóóóó és jöhet a budspenceres pofon

2016.10.29. 11:13:39

@Biriksz_Krokiksz!: illetve a tied, mar keverem h hol isnaknak pókék ;)))))))

2016.10.29. 11:13:51

@Cérnahuszár: ez még biza nem vóóót!

2016.10.29. 11:14:33

@Biriksz_Krokiksz!: tudok én várni a soromra....

Cérnahuszár 2016.10.29. 11:14:58

@PeniValdes: ha atis kiesik akkor jöhet a heró
vagy achilleus mutatvány, valamelyik

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 11:16:28

@Biriksz_Krokiksz!: Dávidod ki akarják csinálni..csak remélhetőleg nagyot fognak szívni,és sorban elhhulanak mint a legyek. Dávidunk meg győz,és vesz egy csirkefarmot,és kifejleszt egy csirkét.
Zsolti irritáló,de a cél érdekében lehet vele haverkodni...csak ne bízza el magát

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:17:10

@taga20: mijaza nicknev ? Gyere man Bandika mar megjott a szippantos kocsi is, segiteni koll neki. Te meg ottan baszod a rezet a suliban mert asziszed nem latlak mi ? Es hagyd abba hogy nagynak adod ki magad kicsi fiam, mindenki latja hogy 14 eves vagy.

2016.10.29. 11:17:20

@Biriksz_Krokiksz!: reggel alágyújtottam egy vájling tűűűűtött káposznak ! gyertek ti ! :)))

2016.10.29. 11:19:43

@PeniValdes: sztem dávid tudná kezelni zsótit, és ketten erősek lennének, a fináléjuk már viszont necces lenne, de legalább izgulhatnánk.

Cérnahuszár 2016.10.29. 11:20:26

@Motoros Anyuka: bözsi néni is csak vár a tyúkra

Cérnahuszár 2016.10.29. 11:21:25

@Biriksz_Krokiksz!: igen ebből a szempontból támogatom, jót lehetne izgulni

alsophila grahami 2016.10.29. 11:22:07

@Biriksz_Krokiksz!: na, me mijjez, konyhafőni-hogyvót? ;)) különben csakbazze lapozok vissza, hogy ne legyek neveletlen és válaszoljak a válaszaimra ;) nálam nem színeződik el a nevem, ha megszólít valaki, nemtommért (lolli6)

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:22:13

@Cérnahuszár: Nem var az, mert a mult honapban ugy berugott az ura hogy beesett a tyukolba es amazok meg szejjelszaladtak

2016.10.29. 11:22:30

@mentolos lecsó: zűristenit, h nem egyeztettünk időben!!!

2016.10.29. 11:24:55

@hereverő heverő: Köszi. :)) :D Hát nem tudom, nem biztos. XD De majd lesz!!!!!! Olyan hogy mind a tíz ujjatokat megnyalnátok, csak megfoghassátok egyszer. ;)

taga20 2016.10.29. 11:25:35

@Motoros Anyuka: aszt vágom, hogy rám szálltál.
csak az a gáz, hogy hozzád képest a vévényolc egy mensaklub.

olyan színvonalatlanul ostobán tolod, hogy má nekem fáj.
szójá má be a köszpontba, hogy külgyenek má valami értelmes droidot.

2016.10.29. 11:25:55

@alsophila.grahami: annyira gyengus (szar) a VV, hogy a poszt elején gyorsan lesavazzuk az egysejtűeket, aztán pedig szórakoztatjuk magunkat más témákkal a következő posztig... :)))

2016.10.29. 11:26:04

@alsophila.grahami: telon akkor sargulunk, ha asztalnezetre valtunk (en legalabbis) amugy ja, ilyenkor posztkivarasi elotti offolda van.

kamilla123 2016.10.29. 11:26:30

@PeniValdes: pedig ott lesz valszeg. Amúgy észrevettétek, h Vivi mennyire el van szállva magától? már többször hangsúlyozta, hogy ő olyan különleges karakter (Zsoltival együtt), amilyen még soha nem volt a VV-k történetében. Eleve ezzel bukott le anno, h milyen tudatosan játssza a hülyét, amikor Dávidot kiosztotta, hogy milyen unalmas és kint fog maradni. Pedig Vivike tényleg nem különleges. Levetkőzik, amikor eszébe jut, meg hisztizik. Ennyike kb. Akkor már Zsolti érdekesebb. Kár, h Vivi megfojtja. Sztem DÁviddal együtt érdekesek lettek volna. Talán ha Ati esik ki és nem Evi, akkor még lehet vmi (megnézném, h Vivi hogy őrjöngene erre, főleg, h utálja Dávidot)

2016.10.29. 11:29:17

@taga20: a trollolonak saját trollolója lett?! mi a szösz?! (de biztos szar meg kellemetlen szitu lehet, ugye) ;) ne hagyd magad!

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:29:52

@taga20: na gyerunk haza kicsi fiam. Varnak a malacok meg a horcsogod. Es megint behugyoztal az ejjel, most latom csak. Szoval ez volt a nagy kocsimosas mi ?

kamilla123 2016.10.29. 11:29:56

@PeniValdes: megnyerni nem fogja,ha ez vigasztal :-) legalábbis valszeg

2016.10.29. 11:30:28

@ALOKSAKTRHEE: a püspökfalatodról van még szó? *-*

2016.10.29. 11:31:21

@Biriksz_Krokiksz!: a zűristen a főnököm, ne bántsad, mert ő 1000x gonoszabb mint én ! :)))

2016.10.29. 11:31:29

@Motoros Anyuka: :D XD Igen, mindig. A hazudós. XD Tessák saroka állítani de menten!! :))

alsophila grahami 2016.10.29. 11:32:28

@Biriksz_Krokiksz!: nem hát, és nem is azé fog kiesni me brazilian érdekeltségei vannak, hanem mert alpári egy fertelem, úgy, ahogy van, az egész nő gyakorlatilag. nézhetetlen. de én má a beszédjétől is kaparom a képernyőt, az a sok zárt szájjal kipréselt "tttthttt" (tehátteháttehát) ... borzalom.

taga20 2016.10.29. 11:32:39

@Biriksz_Krokiksz!: azé troll és troll között is van különbség. minőségi troll kevés van, és kapkodnak érte a bloggok, me pörgetik a komment számot:)

zene! me szeretem a kusst is:)

www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY&list=RDaGSKrC7dGcY

2016.10.29. 11:32:46

@mentolos lecsó: Jaaaaaaa. Így már igen. Kösz Papi. ;)

Cérnahuszár 2016.10.29. 11:33:31

@Biriksz_Krokiksz!: nem, tényleg a zanyukája
ismerem őket gyerekkoruktól fogva

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 11:34:26

Dávid fiatalabb mint én...na mindegy tovább támogatom

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:35:36

@ALOKSAKTRHEE: aztat nem lehet, olyankor mindig behugyozik a Bandika. Hogyaszongya idegi alapon van baja szegenynek. De juniusban mult 14, man nem kone behugyozzon nem? En azert szeretem mer az en gyerekem meg rendesen dolgozik ha itthun van, a malacok is szeretik

taga20 2016.10.29. 11:36:05

@Motoros Anyuka: szerintem mindent kiadtál magadból. ne erőltesd, me befosol a végén az erőlködéstől:)

egy kérdés, mi az eredti nick neved? csak nem te vagy a vödör, és lábos a fedőneved?:))

2016.10.29. 11:37:05

@PeniValdes: dehogy, nekem taga a barim. most azon gondolászom, h megvédjem a muterjától, és beleállok egy anyós-meny rosszviszonyba, pedig engem minden anyós imádni szok...

2016.10.29. 11:37:25

@ALOKSAKTRHEE: most már zööööööld ? szuperzöööööld ? :)))

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:38:22

@taga20: Na mostan mar eleg legyen mer odakuldom apadat erted. Mer nem szoltal hogy mar megin osszehugyoztad az agyadat ?

alsophila grahami 2016.10.29. 11:38:28

@Biriksz_Krokiksz!: akk én is sárgulok, de asztalnézetet utálom, mert nem kényelmes folyton elcsúszkál a kényelmesen olvashatóra nagyított terület jobbra-balra, ahogy szkrollozgatok.... így inkább lapozok vissza, ha kel, nem para ;)

2016.10.29. 11:39:04

@Biriksz_Krokiksz!: Ejjj de egyre jár az agyunk. :) Írni is akartam Penynek, miről beszél? Krokinak Taga lesz a köv. férje. Ez az érzésem. :D

2016.10.29. 11:39:49

@mentolos lecsó: Igen. Zőőőőőődd. :)

2016.10.29. 11:40:07

@Biriksz_Krokiksz!: oszt' mennyi anyóst fogyasztottál el eddig, ha nem vagyok indiszkerék ???
:D

2016.10.29. 11:40:20

@PeniValdes: Jajjj de szép kis család. Hogy oda ne rohanjak. :)

taga20 2016.10.29. 11:40:30

@Biriksz_Krokiksz!: aranyos vagy drága, de megoldom egyedül is.

szarlapátolásban jó vagyok állítólag, motorosbanya mondta:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 11:40:35

@ALOKSAKTRHEE: kroki beléphet a klánunkba, átvilágítottuk:)

2016.10.29. 11:41:07

@PeniValdes: Felőlem. Össze is bútorozhattok. :)

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:41:09

@Biriksz_Krokiksz!: nem kell Bandikat megvedeni tolem, en szeretem ot, megis csak az en kicsi fijam. Csak hat neha elszalad vele a lo es akkor rendet kell tenni a fejibe.

2016.10.29. 11:41:43

@alsophila.grahami: nemnem, felreertetted az aymamas beszelgedest, aymama a brazil, evy indiai ;)
de mondom, en a heten nem szavazok, mert bki jon v marad, mmkk a taborokra vok kivi. ati ellen kizarolag david miatt szavaznek.

taga20 2016.10.29. 11:43:16

@ALOKSAKTRHEE: bírom a csajt, me vágja a hülyefejemet. viszont nem lesz a feleségem, me van egy, akit szeretek.

ja és orka vagyok. egyet választok és avval élek halálomig:)

alsophila grahami 2016.10.29. 11:43:35

@Biriksz_Krokiksz!: xDDDD valakinél nagyon kihúzhatta a gyufit itt, h képes volt miatta betrollozódni (ki lehet vajon, le se merem írni a tippem, me besértődik, ha mégse ő;)

SZMÁJ LI 2016.10.29. 11:44:34

Na mennem koll, a malacok megin kinn vannak. Ha meglatjatok itt az en kicsi fijam csak szoljatok, es ne haragudjatok ra nagyon. Tudjatok, szegeny hazudos.

taga20 2016.10.29. 11:45:37

@Motoros Anyuka: milyen motor? én motoroztam, te mivel benzintyúk?
citadellához jártatok, alagút, szentendre, meg van?

2016.10.29. 11:46:08

@taga20: Nem lenne újkeletű, hogy valakinek két családja van. :) Egyikkel vagy egy hétig, aztán Krokival és a kis húgoddal, Penyvel a köv. héten. Ennyi. :) @PeniValdes: Ne nekem mond. A bátyusnak. Kroki meg örökbe fogad téged. :D Vágom én hogy sok a közös bennetek. Nem vagyok vak. Na akkor jó családoskodást. :)

2016.10.29. 11:46:53

@mentolos lecsó: egy ex meg egy jelenlegi, meg volt par leendo is. Na de apu!!!!

2016.10.29. 11:50:20

@alsophila.grahami: fogalmam sincs, en vhogy senkibol nem nezem ki az itteniekbol :/ de neha hajlamos vok a naivkodasra _is_

2016.10.29. 11:51:03

@Biriksz_Krokiksz!: csak a fogaidtól féltem a köpönyegem ! mert olyan széééép....

2016.10.29. 11:51:14

@PeniValdes: És Tagát. Ki ki a maga módján. :)

2016.10.29. 11:54:12

@PeniValdes: egy júúúútubra feltöltött Kroki jelenetet azért megnéznék:
- baromi nagyokat harap az anyósból, közben bemutatja a Kroki halálforgást ! XD

taga20 2016.10.29. 11:55:35

@ALOKSAKTRHEE: természetesen, akinek van rá igénye, ám tegye. én nem teszem:)

2016.10.29. 11:55:39

@PeniValdes: rozsdas biciklit eszem csilivel, szerinted?? :)

2016.10.29. 11:58:00

@PeniValdes: ha korcsolyázás közben mutatja mindezt be, még meg is tapsolom (stand up), sőt hullámozok is egyet... :)))

alsophila grahami 2016.10.29. 11:58:37

@Biriksz_Krokiksz!: jaaaa xD köcce a korrekciót, akk indiai, de hogy nem amiatt megy haza, azt tartom, mert az elején senkinek eszébe nem jutott "ócsmárolni" (xDD) h etnikum, satöbbi, kizárólag azóta kapja a savat, amióta lement ocsmányba - a játéka ugyanúgy, mint a szókincse.

2016.10.29. 12:01:50

@mentolos lecsó: nemtom még, h ki az itteni anyós, nem bántom, meg taga kezeli a szitut.

(de ugye milyen szép az a bizonyos halálforgásuk? kedvenc állatom)

2016.10.29. 12:04:16

@alsophila.grahami: pontosan! sokan szeriztük az elején, aztán így jártunk.

alsophila grahami 2016.10.29. 12:06:15

@taga20: nem mondod, h nem vágtad le, hogy a motoros a nickjében a te avatárodra utalás? (nemhiszemel;))

2016.10.29. 12:08:22

@Biriksz_Krokiksz!: háááát nem szép, de minden esetre praktikus ! :))))
bírom a krokikat, van pár millió év a törzsfejlődésük mögött, hozzájuk képest a dinoszauroszok kis porbafingó, kamaszcsicskagecchik mint pl SOMA....

2016.10.29. 12:08:34

@mentolos lecsó: @PeniValdes: a kori szuperszép vádlit formál, csak mondom. és lassan szezonnya is következik *-*

alsophila grahami 2016.10.29. 12:09:45

@Biriksz_Krokiksz!: naív kroki? veszélyes elegy lehet... ;)

2016.10.29. 12:11:26

@mentolos lecsó: enni köll, és pl nem sportbulikából teszi, mint egyes faj.

2016.10.29. 12:14:17

@alsophila.grahami: odacsattog bariskodni, megsimizik, majd elég egy rossz szó, rossz hangsúllyal és jön a halálforgás. :))))))))

2016.10.29. 12:14:26

@Biriksz_Krokiksz!: szoktam járni korizni a Hoth-ra, de néha lövöldöznek a lázadók az élmény-turistákra... :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:14:53

@mentolos lecsó: Fosoma milyen dínó lenne? :) páwoszaurusz? billegteti magát a nőstények előtt, szupergyorsan párzik, es amikor mindenki leszarja, sértődötten kihal....

alsophila grahami 2016.10.29. 12:16:16

@Biriksz_Krokiksz!: jaja, amikor bement, szimpi volt nekem is, valszeg az vakított el, h ötvenháromkilósvolt, és baromira megvoltcsinálva xDD

MacákékIcukája 2016.10.29. 12:17:33

@hereverő heverő: @Cseszlovák Gyurmafilm: ti kis huncutok, most latom miket irkaltatok reggel :))))) Penivel nem veszekszunk mar Davidon, kotottunk egy fasza egyezseget miszerint az egyik heten az ove a masikon pedig az enyem. Szupi kis munkamegosztas :D

2016.10.29. 12:20:06

@Biriksz_Krokiksz!: a kroki szép és funkcionális, kiforrott gépezet...
meg aztán 2 tonnás harapással ki fog leállni vitatkozni ?!?! :D

taga20 2016.10.29. 12:21:40

@alsophila.grahami: nem hiszem el, hogy nem vágod le, hogy semmi köze az avataromnak a motorozáshoz!:)

aki egyedül vágta, az AY MAMA, QUE PASO .

2016.10.29. 12:23:35

@Biriksz_Krokiksz!: Még a szobádban voltál a Halálcsillagon amikor felkeltem ?
Ez szólt az ébresztőórámból ! Komolyan !
Imádom !

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:25:14

@MacákékIcukája: :):):) az állami ünnepeket, szabadságolást meg kell beszélnetek előre, továbbá ki viszi orvoshoz, gyógyszerköltség, tápsó (kimondottan tujáknak) nehogy aztán később vita legyen belőle.

2016.10.29. 12:25:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: Pontos meghatározás. :) Mi vagy te, paleontológus? :D@mentolos lecsó: A fene essen beléjük. Papa menjek a Csillagrombolómmal? Rendet csapok köztük. :D

2016.10.29. 12:26:56

Most látom mekkora egy gyökér volt ez a majom Tivy. De pofán kellene csapni egy jó lapáttal. :)

MacákékIcukája 2016.10.29. 12:27:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: majd ezeket Peni elintezi, en mar nem erzem magam olyan motivaltnak :)))))

@mentolos lecsó: szeretem a zsoltaraid!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:27:53

@mentolos lecsó: teljes nevén: Ellenszenves, másodperc törtrésze alatt beszaroszaurusz :)

MacákékIcukája 2016.10.29. 12:28:41

@ALOKSAKTRHEE: pfff hat a tegnapi baromsaga mindent vitt. Komolyan, felteglat es szivlapatot neki

2016.10.29. 12:29:02

Tivyke azért lett ilyen fasz, mert Gina nemet mert mondani neki. Ezt a köcsögöt. :) Egy hisztis picsa, Vivi után.

2016.10.29. 12:30:36

@ALOKSAKTRHEE: Aztán csak óvatosan padawan, sokan nem jöttek vissza ilyen lövöldézek után ! :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:31:04

@mentolos lecsó: Evettke dínó nevét latinul is tudom: Vaginosaurus Ordenaris

alsophila grahami 2016.10.29. 12:31:32

@Biriksz_Krokiksz!: ahhaha ez se rossz, de én meg olyanokra gondoltam pl, hogy mondjuk, nagy naívul beleharapol egy ilyen motorosmutterba, aztán meg kitörik vagy öt-hat fogad a sok rozsdás alkatrészbe... szal rád nézvést veszélyes ez a skill-kombó, ettől tartok ;)))

2016.10.29. 12:31:37

@mentolos lecsó: Padawan? Én birodalmi vagyok Fater. :D Nem jedi. :D

2016.10.29. 12:33:11

@MacákékIcukája: És Krisztián is most persze kussolt. Máskor kiengedi a hangját, most megse mukkant. Pedig egy nővel így beszélni? Gratula Papi. Tivyke csicskája lettél. Pedig de nem bírtad.

2016.10.29. 12:35:03

@mentolos lecsó: futózeném, nagy kedvencem - ez a sprint rész.

@alsophila.grahami: állkapocs kiakaszt és egyben lenyel, jaaa ez már kígyós kicsit :)))))

alsophila grahami 2016.10.29. 12:36:25

@taga20: az most mindegy, ő a motorra reagálva választott nicket, ennyi, motorozást számonkérni rajta tehát tökfelesleges, csak erre céloztam / volna ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:37:14

@alsophila.grahami: hadd gondolkodjak még:)
zsótti: Anusaurus transvesticus
mici: cayenneosurus fellaticus

2016.10.29. 12:37:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: :)))))))))))))))))))))))))))) dehüjevagyol.

alsophila grahami 2016.10.29. 12:38:17

@Biriksz_Krokiksz!: eggen, ez kígyós xD #skizokroki? ;)

2016.10.29. 12:39:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: Közönséges, avagy barlangi, barna fospöttyös Beszaroszaurosz.
a Leszopopoidák törzsének első kihalt képviselője :)

taga20 2016.10.29. 12:40:17

@alsophila.grahami: mintha te lettél volna, annyira vágod a témát! na meséjj csak!:))

2016.10.29. 12:41:01

@ALOKSAKTRHEE: a sötét jedi, nem jedi ??????????? kitagadlak menten !!!!!!!!
a köznyelv hív minket sith-nek....

2016.10.29. 12:43:33

@mentolos lecsó: fúúúúú ezt a riposztot juj de vártam (eskü remegtem mint vadászkutya, h csapd le a laPdát, vagy én teszem meg)
XD
XD

alsophila grahami 2016.10.29. 12:45:03

@ALOKSAKTRHEE: nemláttam, micsináát? de különben tök össze vagyok zavarodva most, hogy került kárszegPapi egy csapatba Tivinnyóval?
és mi lett a Tivinnyó-Atinnyó pusztító párossal, csendben elenyészett, hogy Tivinnyó Atinnyó ellen kampányol most? há mívvanítt? xD

2016.10.29. 12:46:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: Krisztián: Eyeflashingus megmondus

MacákékIcukája 2016.10.29. 12:47:39

@ALOKSAKTRHEE: Krisszel nem tudom mi van, epiti le a karakteret az utobbi idoben

@Cseszlovák Gyurmafilm: :DDDD a retardosauruson rohogok

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:47:46

@mentolos lecsó: Én a Fallosaurus anticunnilingus-ra gondoltam de a tied is remek :)

ha ezt elkezdi az ember, nehéz abbahagyni

2016.10.29. 12:49:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: sziporka szívem vagy ma ;)

tom petty valakinek? (kedvenc nekem)
www.youtube.com/watch?v=ZeNA4R3Xh9E

2016.10.29. 12:51:02

@mentolos lecsó: Már bocs fater, de mi sithek vagyunk. A nagypapi mindjárt feltámad és ad nekünk. :D@MacákékIcukája: Tivyvel nagyon egy húron pendülnek. Sajnos.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:51:58

@Biriksz_Krokiksz!: sziporka szívem? akkor te is a családi mozidélután a diznivelen nőttél fel :)
#pacsi

alsophila grahami 2016.10.29. 12:52:08

@taga20: éééén? hát aztán mámeg mér? nekem nem léptél a legkisebb lábujjamra, itt se voltam többnyie :PP (azok közt kéretik keresni a tettest, akiket zavart a zajos belépőd ellenére történt gyors rehabilitációd itt;))

2016.10.29. 12:52:10

@Biriksz_Krokiksz!: tanulatlan még a kölyök… Ha 2-est hoz megint Jeditanból, eskü’ nyakonvágom… :D

2016.10.29. 12:52:21

@alsophila.grahami: Úgy hogy össze voltak bilincselve. Papi simán kiröhögte Ginát, ahogy az atajtparaszt Tivy osztotta szegényt. Nekem csalódás volt.

2016.10.29. 12:54:18

@MacákékIcukája: pirulok belefele... csak nem látszik a bilitől a fejemen... :D

2016.10.29. 12:54:23

@mentolos lecsó: Ez nagyon jó. :D De az összes név nagyon ül. XD Jujjjj, gyorsan hiperűrsebességre kapcsolok, és elpucultam. XD És átállok a világos oldalra. :P

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 12:58:32

a maradék 3 nehéz a két tuja meglesz. ati: catholicusaurus thuja occidentalis.
dávid: thuja occidentalis Campestris

Katolikus tujaszaurusz illetve Mezei tuja. Gina fogós

2016.10.29. 12:59:08

@ALOKSAKTRHEE: a nagypapi kushadjon nyugodtan az Erőben békében !
A "Sith" név a lázadó jedik propagandája !!! :D
Tényleg kell az a nyakleves ?!? :D

alsophila grahami 2016.10.29. 12:59:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: xDDDD ma elemédben vagy nagyon /
#ostorezanyelv (nem katrinás értelemben! bár, kitudja?;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 13:00:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: bocsanat a fenét, davidot keetik törölni, ujabb kutaasok szerint dávid a Penivaldosaurus thuja occidentalis. na így.

2016.10.29. 13:01:41

@Cseszlovák Gyurmafilm: Húúúú....ez valami fenomenális. XDDDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 13:01:43

@alsophila.grahami: még nem ebédeltem. ilyenkor élesebb az elme :):)

2016.10.29. 13:02:14

@mentolos lecsó: De Obi van Kenobi mester mást mondott. :)) :D ;)

2016.10.29. 13:03:30

Győzi mi a fenében van? :D Nekem ne mondja senki, hogy ha nem tetszene neki, nem mondhatná ezt a Stylistnak, hogy bocs nem veszem fel. De ez felvesz bármit!!!! XD

alsophila grahami 2016.10.29. 13:03:59

@ALOKSAKTRHEE: pfffff.... ez de gáz, csalódás akkor nekem is, papper népszerűségi rátája máris esett pár százalékpontot. mondjuk engem az is taszított, ahogy Micit próbálta befenyíteni a fürdőben a döntése miatt (épp csak ezt láttam a tegnapi öfiből, de elszörnyedtem kb ennyitől is).

MacákékIcukája 2016.10.29. 13:06:57

@alsophila.grahami: ja ezen mindenki kiakadt, hogy miert akarja barki is megmondani Micinek h hova alljon. Kb semmi kozuk (de mar a Loris parbajnal is basztattak asszem)

2016.10.29. 13:08:24

@ALOKSAKTRHEE: az nem esik le, hogy az ő mondadója is a jedi propopogandabanda része ???

alsophila grahami 2016.10.29. 13:09:28

@mentolos lecsó: #sorospénzeliőket #gyurcsánykottájából xDD

2016.10.29. 13:10:04

@mentolos lecsó: :) Értem Fater. Ne higgyem egy szavát se, ugye? ;) Éljen a sötét oldal. :D

alsophila grahami 2016.10.29. 13:12:44

@MacákékIcukája: jaja, akkor Zseri, most meg papper... nagyon durva, az ilyen pasiktól égnek áll a hajam, sosem értem, mit keresnek mellettük az önkéntes elnyomásban élő nőtársak, basszus. (lábid higy van btw, jobbulgat?)

2016.10.29. 13:14:52

@ALOKSAKTRHEE: powered by Dark Side !!!! :D

taga20 2016.10.29. 13:18:33

@alsophila.grahami: ako jó, viszont cuki az avatarod:)

2016.10.29. 13:20:04

@Cseszlovák Gyurmafilm: jaja dizni matinéra mindig kiürült az utca :)

MacákékIcukája 2016.10.29. 13:21:25

@alsophila.grahami: ekg. Kulonbenis, ez egyeni jatek.
Labam mint a fos9, faj ejjel-nappal. Varom a hetfoi mutetet...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 13:26:39

@Biriksz_Krokiksz!: na meg a mattel es a hasbro termékek. sosem kaptam semmi olyat, de nezni is olyan jo volt. az a Szellemkastélyos társasjáték....csináltam magamnak kartonpapirbol es öntapadós árazó címkéből.

2016.10.29. 13:28:19

Lassan arra jutok, hogy a Vijját, csillagromboló, gyakorló műveleti (cél)területté nyilvánítatom.
Koordináták: Tejút galaxis – Naprendszer - Föld bolygó - 47.409663, 19.019649

Lehet lőni szuper lézerrel, ion-ágyúval, proton torpedóval…
A tüzérségi megfigyelést és célpont helyesbítést a Vellalakók végzik…

Vader jobbra el….
Este találkozunk…

2016.10.29. 13:34:07

@Cseszlovák Gyurmafilm: :)))) ha meg van még, akkor küldd már át lsz priv :) (viccen kívül)
(minket nem izgattak fel a társasjátékok, vége volt a mese blokknak és mentünk vissza vörösvadász-kékvezért játszani)
XD

2016.10.29. 13:36:04

@taga20: (bár nem nekem, de ez nagyon szép szám, el is mentettem a könyvtárba)

2016.10.29. 13:38:03

@PeniValdes: fára mászás volt, és letört ágak miatti ficamocskák :)

lacuna666 2016.10.29. 13:39:46

@mentolos lecsó: Ez így nem igaz. Nekem elhiheted 17 éves korom óta vagyok pánikbeteg. Tudom miről szól ez. Igenis bepánikolhatsz annyira hogy hányás lesz a vége. Velem előfordult. De egyébként ahogy minden ember más úgy nem minden pánikroham sem egyforma. Épp ezért nem célravezető a legtipikusabb jelek alapján ítélni.

2016.10.29. 13:40:13

@MacákékIcukája: de hogy a picsába jött az ötlet h neked feltétlenül kollégát kell emelgetni meg ugrálni vele???

taga20 2016.10.29. 13:41:15

@Biriksz_Krokiksz!: neked is akartam küldeni egyet, csak nem eszt, mert ez a fájdalomról szól.

tessék, ez a tijed:)

www.youtube.com/watch?v=CGrR-7_OBpA&list=RDvt1Pwfnh5pc&index=3

alsophila grahami 2016.10.29. 13:43:46

@MacákékIcukája: pontosan :) egyéni játék, de ha ném az lenne is, mi az hogy ilyen durván rámorog, kamerák kereszttüzében? bele se merek gondolni, hogy mi lenne kint egy hasonló szituban.... naggyon negatíííív!

hogy mi, meg kell műteni..? annyira durva a helyzet? én meg asztem, ahogy így beleolvasgattam a diskurzusba, hogy simán csak sínbe tették (vagy gipszbe), aztán pihi és gyógyulás ezerrel..... hogyhogy műteni kell? :o

2016.10.29. 13:45:11

@PeniValdes: ja mer' 6-7 évesen az ember lányakrokodilja arról híres, h mérlegel :) kúszik-mászik a bozótosban, mert irl szerepjátékozik, és éppen üldözik :))))))

2016.10.29. 13:47:12

@taga20: ez olyan elcsépelt már :( de értékelem, és köszönöm :)

2016.10.29. 13:48:52

@mentolos lecsó: Csá fater. :D Köszi a koordinátákat, mire jössz este, leradírozom a térképről a vellát. ;) XD@PeniValdes: Jó, de ahhoz kell is hogy legyen olyan fa. Nekem speciel Mamutfenyő kellene. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 13:48:59

@Biriksz_Krokiksz!: nyugi,én is elszórakoztattam magamat,amikor az udvaron lévő lejtőn rohantam le,hogy a végén lendületből ugorjak,vagy fociztam a tesókkal,vagy fogócskáztam,vagy a virágokat piszkáltam,vagy sártotát alkottam

2016.10.29. 13:49:02

@PeniValdes: @Biriksz_Krokiksz!: viszont! kurva jól megtanultam hogyan kell JÓL esni! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

taga20 2016.10.29. 13:49:46

@alsophila.grahami: azé me nem te vagy a motorosbanya, ezé küldöm a hatodik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=HaAI3jI7uCc&list=RDHaAI3jI7uCc

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 13:50:42

@Biriksz_Krokiksz!: áhh volt pár költözés, nincs meg sajnos.

2016.10.29. 13:50:47

@PeniValdes: Persze, hogy rámboruljon és ott maradjak alatta. :D Nem köszi.

2016.10.29. 13:51:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: Zsolti:
Analous Coitusos Homosiensis

2016.10.29. 13:52:47

@taga20: na tudod te! nina <3 apokalitica meg depláne <^3

alsophila grahami 2016.10.29. 13:53:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: miii, hogy a szellemkastélyost megcsináltad.....? az mi már, nagyon kreatív vagy, elismerésem! :) :P

2016.10.29. 13:53:51

@PeniValdes: jaja, gerendagyakszik <3 <3 <3

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 13:55:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: már írtam is az illetékes szerveknek ez ügyben

2016.10.29. 13:55:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: értékekre minden költözésnél vigyázkodni kell :/

2016.10.29. 13:58:18

@PeniValdes: milyen suliba jártál te, h harcos tesi órák volták? óóó

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 13:59:19

@alsophila.grahami: klassz volt de mivel nem volt meg a játék, a szabályokat sem tudtam igy végül legóval körbeépítettem, és egy mglehetősen szedett vedett terepasztal része lett. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 14:00:05

@Biriksz_Krokiksz!: minden héten harcolni tanultuk...volt föld harc küzdelem,meg esés gyakorlás

alsophila grahami 2016.10.29. 14:00:42

@Biriksz_Krokiksz!: detto ugyanezek voltak, meg a cangázás focizás, csupacsupa fiús játék - talán mer az öcsém és köztem minimális a korkülönbség, és együtt voltunk 0-24-ben kb -, csajoskodás csak később ütött be nálam (mondjuk, akkor nagyon, szülők el is küldtek róm. kat. lánygimibe gyorsan;))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 14:02:06

@mentolos lecsó: :))) Ginára valamit?
olyan jellegtelen kisasszony, hogy egy 2B-s ceruzában több eredetiség van...

2016.10.29. 14:05:31

@alsophila.grahami: ezt nem vágom, h mi az összefüggés...azért küldtek el, h ne legyél csajos, v azért h az legyél, és mi köze bmelyikhez is a vallásnak? (télleg nem értem, nem cinkből kérdezem, eskü)
@PeniValdes: ezmiez a suli?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 14:07:10

@Biriksz_Krokiksz!: általános iskola állami,csak vmi harcosedző haverja volt igazgatónak,így heti egyszer a komplett ötödik a tatamin ült

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 14:07:53

@mentolos lecsó: gina: kései jellegtelen dínó:

postumus nonfiguratiosaurus

bár ez nem is vicces, ő tényleg nem az aki ellopja a sót.

alsophila grahami 2016.10.29. 14:08:18

@taga20: köszi, értékelem ☺ nem ismertem amúgy.... (lounge, chill, nujazz vonalat preferálom, de ez is bejön, bár kicsikét szomi az általános hangulatomhoz képest;)

2016.10.29. 14:15:03

@PeniValdes: ahhh értem már, mások ezért kőkemény pénzeket fizettek/fizetnek, ilyesmi edzésért, úgyhogy tökre fogjad be a szácskádat :))))
#biriirigy

alsophila grahami 2016.10.29. 14:18:33

@Biriksz_Krokiksz!: csajoskodás (pláne ha túlzott - szerintük persze, mert sztem nem volt az) vonzza a fiúkat, érted, fiúúúúúkat - ami csakis bajjal járhat, szal... gyorsan klastromba kellett tuszkolni szegény ezofilát, apácák közé, pffff.... utáltam őket ezért, akkor. később már nem, mert jó csapat verődött ott össze, tiszta múltszázadi fílingje volt annak a négy évnék, olyan abigéles kicsikét ;)

különben amúgy is konzervatív értékeket preferálták a szülők (pl elvi okokból kisdobos, úttörők sem lehettünk a tesómmal), ami khmm, bölcsője volt a mi szabadszellemű liberális értékrendünknek - ahogy az lenni szokott, többnyire ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 14:20:38

@alsophila.grahami: nekem a kat gimiről nem az apácák jutnak eszembe.)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 14:22:52

@alsophila.grahami: tesóóóóóóó:) akkor dloaw csatornája megvan a jútúbon? meg a chillhop café?(ez pedig 7/24 rádió szintén a youtubeon)

alsophila grahami 2016.10.29. 14:28:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: akkoris király, nekem nagyon bejövős az ilyen, mi is építkeztünk az öcsémmél ezerrel, hátul az udvarunkon hatalmas 3D-s várat bábolnás tojásos kartondobozokból, de vagy többszázból (ahaha most esik le, megvalósítottuk a paneles építkezést extrán könnyűszerkezetes kivitelben, kertvárosi környezetbe integrálva;) a bábolnás dobozok jó nagyok voltak, téglatest formájúak és igazán stabilak, szal tuti óriástéglák, akikből komoly többszobás építményeket lehetett alkotni, amiben még aludhattunk is a nyári meleg éjszakákon, tökjó volt, és akárhányszor át lehetett dizájnolni, igény szerint - az összes szomszéd gyerek ott tobzódott mindig nálunk... ;)

taga20 2016.10.29. 14:28:32

@Biriksz_Krokiksz!: mit nem értesz? rákapott a répára, ezé elküldték egy vegasuliba. szerintem egy katolikus lánysuli a legnagyobb fertő:)

beszéljünk inkább a hülyeségről!:)

www.youtube.com/watch?v=_EPlHa9-XSo&list=RD_EPlHa9-XSo

alsophila grahami 2016.10.29. 14:29:54

@PeniValdes: ihihi, sejtettem ;) nem te lennél.... :P

2016.10.29. 14:31:45

@alsophila.grahami: ez nálunk is így volt, de nem dugták internátusba egyik gyereket sem, mondjuk sem nem vallásos sem nem konzervatív senki nálunk. az abigéles életnek megvan a maga fílingje, de csak ott a könyvben.
am' tök érdekes ezeket a blogtesós - kommenttársos életsztorikat olvasni. (komolyan!)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 14:33:11

@alsophila.grahami: nálunk az udvaron volt egy csomó bontásból maradt fa zsalugáter. olyan 70x140esek lamellás. én abból építettem hírszerző főhadiszállást. konzervdobozban sütöttük a haverommal a tükörtojást fuldokolva a szalmából rakott tűz füstjénél.

2016.10.29. 14:34:21

@taga20: ::))))))))))))))c jó imádom na.
amúgy tökaszittem, h másodjára vmi pornót fogsz belinkelni
XD

Cérnahuszár 2016.10.29. 14:37:06

@alsophila.grahami:
"(pl elvi okokból kisdobos, úttörők sem lehettünk a tesómmal),"

megesz a sárga irigység
de rühelltem én azt

Cérnahuszár 2016.10.29. 14:40:09

@alsophila.grahami: azta...
mi a padláson csináltunk ilyesmit, nemtudommá honnan voltak nagy karton dobozok, de várat csináltunk, felhúztuk a cserepet és beszűrődött a fény a porcsíkokon
ha meguntuk, kimásztunk a tetőre és lekiabáltunk a járókelőknek és dőltünk a röhögéstől hogy kapkodják a fejüket

taga20 2016.10.29. 14:41:20

@Biriksz_Krokiksz!: ááá, nem olyan családból származok:)

meg reggel má kivertem, úgy hogy nem vagyok kanos:))

mielőtt még valaki megszólja a családomat, a vöröshadsereg megszállt minket:)))

ja, a családom.:))))

www.youtube.com/watch?v=zV-M8mBmJeE

Cérnahuszár 2016.10.29. 14:47:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: fater nem a kertészeti tudományáról volt híres, méteres gaz állt a kertben, mi meg járatokat csináltunk
aztán ott gyufáztunk, tiszta szerencse hogy nem lett nagyobb bajunk. Fater úgy talált meg suli után hogy nézte hol szűrődik fel az indián füst. Kaptunk is rendesen miatta.

2016.10.29. 14:58:09

@Cérnahuszár: én a góré (kukoricás) tetején voltam a vörös vezér. fociztunk mi is , a kutyánk meg is fogta a bokámat, sztem lesen voltam, azér' :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 14:58:10

@Cérnahuszár: gazban bújkálás megvolt egyszer arccal belefutottam egy akkora keresztespókba mint egy grapefruit. kicsit se szartam be :)
@alsophila.grahami: ezt hallgassad-e www.youtube.com/watch?v=DM3uNPUboEw

alsophila grahami 2016.10.29. 14:59:34

@PeniValdes: szavadat se hiszem, trolloloooo :PP
@Cseszlovák Gyurmafilm: micsoda kérdés? nanááááhogy!! ;)

2016.10.29. 15:01:17

@Cérnahuszár: kizsdobosság - úttörőség pedig klassz volt, lehetett bandázni, felvonulni, számháborúzni, ki nem szarta le abban a korban a mögöttes ideológiát?
XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 15:01:39

@alsophila.grahami: pedig tényleg nem. igazi anticsajszi vagyok, nulla nőiességel.

taga20 2016.10.29. 15:02:57

@Cseszlovák Gyurmafilm: eszt valaki elagya zenének, vagy csak iparizajnak?
komolyan érdekel:)

na ez a zene!:)) figyejjé!

www.youtube.com/watch?v=IsvfofcIE1Q&list=RDIsvfofcIE1Q

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 15:03:27

@alsophila.grahami: gyerkőcök is kénytelenek ezt hallgatni. :)

taga20 2016.10.29. 15:04:19

@PeniValdes: azé remélem kettes kezdődik a számod!:)

taga20 2016.10.29. 15:05:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: szólok a gyámügynek, ez nem mehet így tovább!:)))

2016.10.29. 15:06:23

@Cérnahuszár: nálunk is dzsumbuj volt, 3 kertrész, az egyikben akácos, másikban a gyümölcsös, harmadik a rendezett kertészkedős ződcséggel meg virágokkal (onnan ki voltunk tiltva) :))))))

alsophila grahami 2016.10.29. 15:06:26

@PeniValdes: milyen milyen, tudod te! ;P
@Cseszlovák Gyurmafilm: xD ez extrán ül, minden túlzás és élc nélkül, telitalálat. néha elgondolkodom, h őt meg miért találták beválogatásra érdemesnek, és némtok rájönni, annyira semleges, és még csak antipatikus se bír lenni - ami ugye alapskill kell legyen egy ilyen műsor esetében -, talán a veszekedére való hajlama lehet, mint Zserinél, mert kárálni azt tud ő is, ha egyszer belekezd....

Cérnahuszár 2016.10.29. 15:11:02

@Biriksz_Krokiksz!: én szorongtam miatta
rendszeresen álmodtam azt hogy egyenruha helyett meztelenül mentem suliba
már akkor is utáltam ha meg akarták mondani mit tehetek
de az is lehet hogy a tanáraink vették ezt túl komolyan, üvöltöttek minden szarért.

taga20 2016.10.29. 15:11:55

@PeniValdes: csak egyet tudok ajánlani, higyé a reinkarnációba!
csak nehogy koncsita legyél:)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 15:11:58

@taga20: gyerekként new kids on the blockos meg east 17-es voltam.
depeche modeot már felnőtt fejjel hallgattam. van ami jó.

www.youtube.com/watch?v=SUYoldTZCS8
nem feltétlen élnek meg. nizettséget nézzed. magad is látod. rétegzene.

egyébiránt de gustibus non est disputandum.
aki wagnert hallgat és vaskalapos azt azt mondja hogy a depeche egy indusztriál pop fos

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 15:15:15

@taga20: ha van reinkáció akko én pasi lennék,és gitároznék

2016.10.29. 15:15:27

dm-től a policy of truth mmkk
www.youtube.com/watch?v=M2VBmHOYpV8

nemtom már ki volt most a cure-on, de ha ha nem volt a subway song, akkor nem is maradtam le semmiről.
www.youtube.com/watch?v=EJRN3RkozJI

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.29. 15:16:08

no. gyárekek. elhúztunk sétálni a családdal, hogy jusson friss zoxigén az agyunkba. majd jövök.

2016.10.29. 15:16:57

@Cérnahuszár: ez mondjuk baj, és rohadjanak meg.

taga20 2016.10.29. 15:17:48

@Cseszlovák Gyurmafilm: nem mondom, hogy jó a zene amit beraktál, de érdekes.

ehhez mit szólsz, gimnáziumi éveim alatt imádtam őket.

www.youtube.com/watch?v=UMPC8QJF6sI&list=RDUMPC8QJF6sI

2016.10.29. 15:19:29

@PeniValdes: jujjj én dobos lennék!!!!!!! pusztulok a dobos pasikért.

taga20 2016.10.29. 15:19:51

@Biriksz_Krokiksz!: most mégjobban beléd szerettem.

viszont eszt ne hagyd ki a felsorolásból:)

www.youtube.com/watch?v=nhZdL4JlnxI

Cérnahuszár 2016.10.29. 15:20:43

@Biriksz_Krokiksz!: :))
nektek is kellett minden első óra helyett az udvaron masírozást gyakorolni az udvaron?
csak hogy flottul menjen máj 1-re

mondjuk ha húzós tantárgy volt akkor nem bántam

2016.10.29. 15:28:31

@Cérnahuszár: nem dehogy. ezért mondom, h rohadjanak meg akik ezt komolyan vették. nálunk játék volt az egész.

MacákékIcukája 2016.10.29. 15:29:11

Na, bealudtam aztan mar azt sem tudom h hol tartunk

@taga20: koszi, mukodott mert ketszer meghallgattam es elnyomott az alom :D

@Biriksz_Krokiksz!: csak felemeltem... aztan hatraestunk. Sok hulyeseget csinal az ember amikor be van b@szva, igy...

@alsophila.grahami: azert kell muteni mert 3 toresem van es az egyik elmozdult. Szerdai kontrollon dontott igy a doki.

2016.10.29. 15:30:36

@PeniValdes: pedig érdemes kipróbálni, bármelyiket, amint megszólal a kezed közt nagyjából jól, az klassz érzés. :)

2016.10.29. 15:34:36

@PeniValdes: a zene? az szomisági :(

hereverő heverő 2016.10.29. 15:52:15

Na ismét itt, sziasztok kommenttársak

2016.10.29. 15:53:25

még egy mámmaim van, és befejeztem a zenetopikot - beccsszó

www.youtube.com/watch?v=9YEyuRlSieg

hereverő heverő 2016.10.29. 15:55:35

@Biriksz_Krokiksz!: látod mondom hogy nemszeretsz Kroki, én gitárolni tudtam régen,de most már azt se tudom melyik vége nem harapós.

2016.10.29. 16:04:19

@taga20: NA hogy is van az az Orka vagyok, egy valakit szeretek egész életemben? Hö?? Ennyit arról hogy mennyire vagy szava hihető. Szélhámos. :D

hereverő heverő 2016.10.29. 16:04:21

Ms ki a soros posztoló, hoppancs ha jól emlékszem ?

2016.10.29. 16:06:13

@hereverő heverő: lulu, de ő alap később posztol, ráadásul múlt héten még sixxfatter is elkúrta az élesítést. mi van, unatkozol? :)

hereverő heverő 2016.10.29. 16:06:51

@ALOKSAKTRHEE: délután mikor volt ellen trollolo, azt írta hazug. Lehet hogy igaz volt :)

2016.10.29. 16:08:13

@hereverő heverő: A Mamája volt. Szóval biztosan így igaz. Szegény Krokinak elcsavarja a fejét a sok zenével amit küldözget neki. Az meg be is dől ennek az egésznek. :D

2016.10.29. 16:08:57

@hereverő heverő: én mindenkit szeretek, aki ért a hangszerekhez. a dobosok IS piszok jók, csak sosem rajonganak értük. :/ (kivéve engem)

2016.10.29. 16:09:00

@hereverő heverő: Ráadásul egy pejhes állú 14 éves kölök. :D Kroki ezt piszkosul benézte. XD

hereverő heverő 2016.10.29. 16:09:25

@Biriksz_Krokiksz!: dehogy unatkozom, kávézom. Megvolt a mai napi kert munka, összegereblyéztem a lehullott leveleket meg gallyakat. Aztán ebéd után elmentünk a kutyával futni, most végigolvastam a napi kommenteket és röhögök a dínókon.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:10:32

@ALOKSAKTRHEE: :)) Krokinak én is küldtem már zenét, Brahmsot

2016.10.29. 16:11:43

@hereverő heverő: Te is akarsz tőle valamit? :D Ez itteni udvarlási szokás? Vagy mi a fene? :D@PeniValdes: Idős már szegény, jól esik neki ha teszik a szépet neki. XD

2016.10.29. 16:11:46

@ALOKSAKTRHEE: @hereverő heverő: taga a védelmem alatt áll. (persze piszkálhatjátok, meg szívhatjátok a vérit, de a hazugozást pl mellőzzük lsz)
:)

hereverő heverő 2016.10.29. 16:12:08

@PeniValdes: én, mmkk. Pedig neki négy lába van, viszont szófogadó és ha megelőzne akkor visszahívom. Ugye ez szerinted is így sportszerű ?

2016.10.29. 16:12:37

@ALOKSAKTRHEE: álljál le légyszíves.

2016.10.29. 16:12:42

@Biriksz_Krokiksz!: Ezer bocsánat. Akkor egy szót sem írok róla. Így megfelel?

hereverő heverő 2016.10.29. 16:14:27

@Biriksz_Krokiksz!: taga tagot én mmkk levegőnek nézem a belépője óta.

2016.10.29. 16:14:49

@Biriksz_Krokiksz!: Igenis. Bár nem tudom mi rosszat mondtam. Ti nyomhatjátok itt a süket dumát, nekem nem lehet. Micsoda egyenlőség van itt. Aztaaaaa

2016.10.29. 16:14:54

@ALOKSAKTRHEE: ???????????????????????? Idős már szegény, jól esik neki ha teszik a szépet neki. XD
ezt így mégis hogy a faszba gondoltad??????????????????????????????????

hereverő heverő 2016.10.29. 16:16:10

@PeniValdes: golden retriever, palotapincsi az nem kutya hanem elnagyolt patkánymalac

2016.10.29. 16:18:06

megyek, felhúztam magam. és jobb a békesség.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:18:24

@ALOKSAKTRHEE: @Biriksz_Krokiksz!:
Össze ne vesszetek itt nekem, mert mindkettőtöket kiviszem azt kinnhagylak a ... ott. Mi bajotok van?
#mediátor

2016.10.29. 16:19:15

@hereverő heverő: Inkább elhúztam a faszba.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:19:52

mindkettő elment,helyes döntéssel

hereverő heverő 2016.10.29. 16:21:12

@PeniValdes: majd jól ráduszítom és a püspökfalatodnak annyi. Be van ám csibészelve, azt kell neki mondani: dezoxiribonukleinsav! -és már néz is rám, hülyének hisz.

2016.10.29. 16:21:56

@hereverő heverő: Amúgy mg nem értem. Kroki nagyban védi Tagát. Aki mikor ide jött, lehordott mindenkit minden szarnak. Mert így volt. De Kroki a védőszárnya alá vette és most ott tartunk, semmit nem lehet a nagyszerű Tagáról írni, max dicsőítő sorokat. Ez most hogy? Tudjátok, akkor inkább elmentem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:23:31

@ALOKSAKTRHEE: néha nem érted az itteni felállásokat...fura

2016.10.29. 16:25:37

@PeniValdes: Mit nem értek azon, hogy véd egy olyas vkit, aki pár nappal ezelőtt berúgta ránk az ajtót, és azzal indított, mekkora faszok vagyunk hgy a VV-t nézzük. Magyarázd meg akkor nekem a felállást, amit említettél. Hallgatlak.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:25:57

@ALOKSAKTRHEE: nyugi. Hagyd a tagát a francba, előbb utóbb kikopik innét mert nem ide való. Mi mindannyian agyhalottak vagyunk, szóval csak ő a repülő. Kroki pedig próbálja asszimilálni, egyelőre minimális sikerrel. Nyugi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:27:46

@ALOKSAKTRHEE: taga lüke, szeret feltűnösködni, de egy aranyember. tudom,merrt "ismerem" több éve.

2016.10.29. 16:27:57

@hereverő heverő: De érted. Ő mindennek elmondhatott minket. Én most viccelődve szívtam a vérét, meg a Krokiét is. Ezt viszont nem lehet. Mert csak. Mert Tagát ne bántsuk. Mert Kroki védi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:28:38

@hereverő heverő: valszeg kikopik,ez igaz. mert nem ide való. de attól még ő jó,csak nem itt.

2016.10.29. 16:29:16

@PeniValdes: Ez nem a felállás amit mondtál. Mondjad azt. Nem érdekel hogy minek tartod. Én nem ismerem. Majd ma megismerem és valóban olyan, akkor elfogadom. De eddig nem bizonyított. Nekem.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:30:06

@PeniValdes: ez mondjuk nem menti fel az alól, hogy mindenkibe beleköt. Nem arany emberre vall, na. Még akkor sem ha ismered és amúgy lüke.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:31:03

@ALOKSAKTRHEE: a felállásnál nem konkrétan tagaügyre gondoltam...hanem arra hogy nem első alkalommal sértődsz be...és játszod el a nagyhalált. múltkor velem volt vmi bajod pl

hereverő heverő 2016.10.29. 16:31:52

@ALOKSAKTRHEE: pont hogy bizonyított, folyamatosan bizonyít. Mindegy, én átugrom a kommentjeit oszt hello.

2016.10.29. 16:32:11

@PeniValdes: Értem. Köszönöm hogy felvilágosítottál. Akkor igyekszem nem ilyen lenni.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:33:30

@PeniValdes: nem, te nem. Bele-belecsípsz az emberekbe de nem csak a fikázás folyik belőled. Taga ráadásul még csak nyomokban sem szellemes.

2016.10.29. 16:34:02

@ALOKSAKTRHEE: kurvára nem érted. nem tök mindegy, ki hány éves?? állandóan az életkorokkal jössz. meg h ki kit kedvel, pedig szóltam időben, h az én ízlésem PONT nem képezi vita tárgyát, kurvára az enyém, ebbe senkinek beleszólási joga nincs, és nem is lesz soha. és már az is bassza a csőrömet egy ideje, h privát infókat osztasz meg rólam (hogy nézek ki, mennyivel vagyok idősebb, mint egy ötödikes), kurvára nem érzed hol a határ a jófejkedés és az indiszkréció közt.

zeném! mámmai!!! majd lenyugszom, egyszercsak.

www.youtube.com/watch?v=20jvV-BPNSk

2016.10.29. 16:34:05

@PeniValdes: Megpróbálom. Csak ha bunkó leszek mint Taga, akkor engem se bántsatok. Engem is vegyen vki a védelme alá. Ennyit kérek csak.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:34:29

@hereverő heverő: valóban nincs meg benne az a kísértetiesség ami bennem rejlik..ez igaz:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:35:18

@ALOKSAKTRHEE: neked rosszul állna az a stílus,ahogy nekem is pl cimlié.

2016.10.29. 16:36:40

@Biriksz_Krokiksz!: Na jó. Ha az zavart, hogy azt megírtam rólad, jól nézel ki, akkor bocsánat érte. Többet nem fordul elő. Takarékra teszem magam, és érezzétek jól magatokat.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:37:29

@ALOKSAKTRHEE: haver,most komolyan: SZÁMÍT ? Ez egy jó közösség bár én is kurva új vagyok itt, még ha a netes és egyéb kollektív múltam messzire is nyúlik vissza. De nem vagyok több mint egy halom karakter a monitoron. Kicsit több, de még messze nem ember a sorok mögött.
Jó dolog persze ha szeretik az embert, de nem ez az élet. Ez csak a valóvilág.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:39:26

@Biriksz_Krokiksz!: látod jöttem cicis ölelni erre meg itt veszekedtek. Akurvaistenit! Meggyalázták a csendőrséget !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:40:35

@hereverő heverő: igen,ez "csak" egy hely sok nickkel...simán lehet hogy aki itt kedvel engem mint penivaldest,az a valós énem, a húsvér valóm nem kedvelné

hereverő heverő 2016.10.29. 16:40:50

@PeniValdes: taga stílusa senkinek nem áll jól, ezt azért szögezzük le.

2016.10.29. 16:43:03

@hereverő heverő: nem. ez az url világ, nagy különbség. és a gáz, ha a kettőt összekeverik.

2016.10.29. 16:45:15

@PeniValdes: még mírges vagyok, adj pár percet.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:45:29

@PeniValdes: azért annyira nem tufsz másmilyen lenni irl sem. Aki itt humoros meg jópofa, az a valós életben se nagyon tud búvalbaszott szürke egér lenni. De az tény és sosem szabad elfeledni, hogy az ember egész más mint a nick. Egy komplett élet tele vágyakkal és reményekkel, ez csak egy ismeretlen szelet egy ismeretlen emberből, belőled.

etikette 2016.10.29. 16:49:27

Mifolyikittgyöngyösön?!

hereverő heverő 2016.10.29. 16:49:33

@PeniValdes: olyan amilyen, én ezért nézem levegőnek. Nembejövős, átugrom a kommentjeit. És a ti válaszaitokat is ugrom amit neki írtok, könnyű ez.

2016.10.29. 16:49:53

amúgy nem taga miatt robbantam fel. troll oszt jónapot.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:50:32

@etikette: persze, megvetzek két közmunkást egy zsák használt macskaalommal, ők evetre nyomtak.

2016.10.29. 16:51:05

@etikette: azért offolunk, mert nem történt semmi mise se. mit főzöl, aranyvirág?

2016.10.29. 16:52:15

@etikette: cstörtök este emlegettelek, csak nemvótá'

hereverő heverő 2016.10.29. 16:53:16

@etikette: macskaalom, kilóra. 20 kilóért már be is kiabálunk a studióban.

etikette 2016.10.29. 16:54:01

@Biriksz_Krokiksz!: mezökövesden döglök a csaladdal. Egesz nap a szaliriszba aztunk egerszalokon, szar volt nagyon

2016.10.29. 16:57:35

@ALOKSAKTRHEE: alok bzdmg el ne tűnjél, ne merd rontani a rönoáromat, h kicsináltalak innen, mert különben meghólsz. gyere vissza (kezdek megnyugodni, nem vok haragtartó). kapsz cicisölelést is.

2016.10.29. 16:59:08

@etikette: jó de mit főztek? *-* (szalók jó hely)

taga20 2016.10.29. 16:59:26

@ALOKSAKTRHEE: kroki a lelkitársam, ezé semmiféle megcsalás sem történt:)

te ha elmész egy múzeumba(persze nem mész), ako mindent végig tapizol?:)

2016.10.29. 17:00:00

@etikette: mert a hátad mögött beszéltem és nem neked. majd kitúrom és idekopizom.

etikette 2016.10.29. 17:02:25

@Biriksz_Krokiksz!: marhapöri galuska es majastöltelekkel töltött csmell baconba tekerve...de majd leusszuk

2016.10.29. 17:02:49

@Biriksz_Krokiksz!: Nem tűnök. De nekem még 220 a vérnyomásom. Nektek van igazatok. Majd meglátom maradok e. Ne sajnáljatok, mert este Cimilitől így is megfogom majd kapni a magamémat. Nem szereti ha ilyen vagyok. Átkell gondolnom ezt az egészet. Így nincs értelme.

taga20 2016.10.29. 17:03:27

@ALOKSAKTRHEE: tesvérem, ez tiszta valóvilág:))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.29. 17:04:58

@taga20: Nem, ez csak egy url világ.

etikette 2016.10.29. 17:05:54

Valaki kerdezte hogy mi lesz velünk a vv utan. Lattatok azt a müsort hogy vigyel el?

genevieve 2016.10.29. 17:06:39

@hereverő heverő: erre azért ne vegyél mérget:-)

jó pár "chat" találkozón vagyok túl, és bizony a legtöbb ember más élőben mint a virtuális felületen:-)

2016.10.29. 17:08:03

...és akkor mindenki (a csajok) egyszerre küldjön cicisölést loksinak.

taga20 2016.10.29. 17:09:41

@Biriksz_Krokiksz!: ha én kavarom, ako inkább abbahagyom.
ne báncs olyanokat, akik régóta itt kommentelnek.

zene.

www.youtube.com/watch?v=g47J1xE4sgI&list=RDg47J1xE4sgI

2016.10.29. 17:13:03

@etikette: nem volt semmi extra, nemtetszésem fejeztem ki a "mi van nap mi van stb" kifejezés iránt, mondván h ez >számomra< csak neked és az avidnak áll jól mer olyan disszonáncs. ennyi.

Mók_Ica 2016.10.29. 17:13:45

@genevieve: titkokat el ne árulj ;)

szasztok lakók :))))

2016.10.29. 17:15:29

@etikette: én a magyar shore-t várom minden országbélit nézem (a lengyel jó uncsi vót)

2016.10.29. 17:16:56

@Biriksz_Krokiksz!: @ALOKSAKTRHEE:
Gyerekek, WORLDPEACE.... Please...

etikette 2016.10.29. 17:17:18

@Biriksz_Krokiksz!: jaaa na jol van oks. Csak azert irtam mert itt legalabb ertik.otthon plusz barati körben senki sem nezi ergo ugysem ertenek a poent

2016.10.29. 17:21:17

@Mók_Ica: szia móki!
@genevieve: élőben én pl durvább vagyok, itt cukorka.

Mók_Ica 2016.10.29. 17:22:27

@genevieve: tudom :))))

@Biriksz_Krokiksz!: szia Krokim, már jól vagy? :) kérsz egy ölelést?

2016.10.29. 17:26:15

@taga20: huhhh ezek mekkora hangok már?!

@Mók_Ica: kutyabajom, köszönöm kérdésed ;) picit szégyellem magam az előbbi kirohanásom miatt :/ de tudod milyen izé tudok lenni :(

hereverő heverő 2016.10.29. 17:27:09

@genevieve: lehet hogy találkoztunk is élőben. Én anno a chat.hu Kávézóban kezdtem, jártam is talikra. Aztán az is kiderült, hogy Velőtrázóval egymás lábára hánytunk a Fekete luk-ban :))

Mók_Ica 2016.10.29. 17:28:11

@Biriksz_Krokiksz!: akkor jó :))) most akkor megyek vissza kicsi konyhámba :)))) később jövök

Mók_Ica 2016.10.29. 17:29:11

@hereverő heverő: micsoda kalandok :))) boldogult ifjúkor :)))) szia neked is :))))

2016.10.29. 17:30:21

@Mók_Ica: nebassz, ennyire hangos voltam, h elhalladszóttam odáig?? baszki moderálom magam.

hereverő heverő 2016.10.29. 17:32:03

@Biriksz_Krokiksz!: ezek alapján én nem merek bablevest enni, nehogy elhallatszon az is. Aztán az Attila majd jól leba.. hogy miért a gatyába.

Mók_Ica 2016.10.29. 17:32:04

@Biriksz_Krokiksz!: néha ki kell engedni a gőzt... ne aggódj má' annyira :)))) loksi is megnyugszik mingyá :))))

Mók_Ica 2016.10.29. 17:33:00

@hereverő heverő: a sajátodba egész nyugodtan :)))) szerencsére nincs attival közös gatyód :)))

hereverő heverő 2016.10.29. 17:34:11

@Mók_Ica: Látod, te is megkapod a mediátor érdemérmet ! Aki itt veszekszik arra rádöntöm Peni kitömött Dávid szobrát és Tivivel kell aludjon.

taga20 2016.10.29. 17:41:14

@Biriksz_Krokiksz!: azé minden intim dolgot ne dobjál má ide fel!:) hangos? az jó:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=kA41WtvcG5E&list=RDkA41WtvcG5E

BAZINGA2 2016.10.29. 17:44:32

Hello MKI! Nincs új poszt??? ... Akkor itt sem vagyok. - Viszlát! -

hereverő heverő 2016.10.29. 17:45:47

@genevieve: na, mostantól mindenki azt fogja találgatni hogy mi volt az akkori és ottani nickem :)

hereverő heverő 2016.10.29. 17:50:52

@BAZINGA2: mi is várakozunk csak és egymás agyára megyünk. Ma kevés HP vitamint ittunk még, tombolnak az indulatok. Én már két tivadart is elástam a kertben az előbb, de még mindig tittaideg vagyok. Inkább szétb.szok 10 embert egyszerre, vagy összebilincselem magam Viviennel. Nincs nyugtatóbb mint mikor a nyakamra folyik a nyála, ooh....

taga20 2016.10.29. 17:55:46

@hereverő heverő: van új, te anyaszomorító!:)

taga20 2016.10.29. 17:58:54

@ALOKSAKTRHEE: ne égess má be mindenkit!

haver, van itt egy-két értelmes arc, én, aki lát nem csak néz:))

2016.10.29. 17:59:14

@taga20: te meg ne dobjál fel jó zenéket, mert unok már lelkesedni. (csajnak megakúl jó hangja van)
((rohadjon meg))
:)))))))))))))))))))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.29. 18:02:52

@taga20: Légyszi fejezd be. Most per pillanat nem vagyok vevő a humorodra. Köszi.

BAZINGA2 2016.10.29. 18:04:38

Van új poszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taga20 2016.10.29. 18:04:59

@Biriksz_Krokiksz!: lassan elfogyok.
má csak motorosanyú tudna felhúzni, hiányzik az anyám:))

emlékszel pár napja aszt mondtam, hogy van még?:))

BAZINGA2 2016.10.29. 18:06:00

@hereverő heverő:
Nyugi! Van új poszt...és jó! =D =D =D

taga20 2016.10.29. 18:08:05

@ALOKSAKTRHEE: tiszteletben tartóm a kérésed. ne haragugy, ha tuskó voltam.

zene. csak neked:)

www.youtube.com/watch?v=Nzlj2-5GmI4&list=RDNzlj2-5GmI4

taga20 2016.10.29. 18:10:28

@Biriksz_Krokiksz!: te egyébként az utóbbi harminc évben magyarisztánba éltél?

száz és ezer ilyen szám van:))

2016.10.29. 18:10:34

@Biriksz_Krokiksz!: kommentem meg hová tüntette magát??
ha nem lennék vénasszony - zokniban homok cicikkel, járhatnák együtt koncikra négyesben.

2016.10.29. 18:11:43

@taga20: ott, de barlangban.

2016.10.29. 18:15:02

@taga20: namer' itt is a dobos ugye a legnagyobb király! (találkoztunk, jól megnézett magának, de hát a foglaltság -ugye)

2016.10.29. 18:32:20

@taga20: ez annyira nem kedvencem.
mámmaimm url vs irl

www.youtube.com/watch?v=nIN3IE3DHqc

Cimili 2016.10.29. 18:38:24

@ALOKSAKTRHEE: Én most nem bántalak, ari vagy, csak túlságosan sértődékeny és egy hangyányit írigy. Fogadd el, h nem minden fekete és fehér! :)

taga20 2016.10.29. 18:41:06

@Biriksz_Krokiksz!: a dzsémszbondos csaj szerintem ipari tanuló:)

zene? de vigyázz, me ez összetett.

szedd össze minden női mivoltodat!:))

www.youtube.com/watch?v=OC3jWP-V8Nc

2016.10.29. 18:47:37

@taga20: most a kocsira koncentráljak, vagy a zenére, faszom.

taga20 2016.10.29. 19:40:27

@Biriksz_Krokiksz!: nem a csajok tudnak több felé koncentrálni?

a faszik, meg állnak ott magányukban?:))

zene. a kilencedik:)

www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ&list=RDn4IkBpXhWKQ

taga20 2016.10.29. 20:32:07

@Biriksz_Krokiksz!: ha kiábrándulsz is belőlem, ez áperte mondom, hogy egy kalap szar. dobd ki cica!

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=pT_Y-eodTv4

2016.10.29. 20:33:18

@taga20: nemárbaszkiiiiiiiiiiii. ez az ÉN zeném!!!!!

taga20 2016.10.29. 20:40:54

@Biriksz_Krokiksz!: ako mint mondtam anno, itt a kegyelem döfés:))

www.youtube.com/watch?v=m18AQqm0RAw&list=RDm18AQqm0RAw

csak a családjaink ne olvassák ezeket a kommenteket, hamá sokan láthatják:))

néha az ember kincsekbe botlik. pedig utálom az embereket:)

alsophila grahami 2016.10.29. 20:57:54

@taga20: jézusom.... ez poénnak is durva és ízetlen, basszus, amikor én ált. iskolás voltam, még nem volt felvételi követelmény a gimihez a szüzesség elvesztése, ott pedig pláne ném ez a téma határozta meg a napjainkat, gondolom, ilyenről még nem hallottál.... tudom, manapság gáz, de nálunk 99.99%-os volt az ép szűzhártyával rendelkezők száma, érettségiig, simán... egyetlen kivételről hallottunk az ott töltött négy év alatt, azt a lányt is eltanácsolták, amikor kiderült (becsusszant egy nemvárt jövevényke...). és ha netán akadt volna több, a minket tanító apácák fogalmai szerint "deviáns" csajszi is köztünk, az titkolta ezerel, mert ott a "répára rákapni" ahogy te mondod, nem volt menő, sőt. szal... ultrán gáz a megjegyzésed, de mindegy, túlteszem magam rajta.

alsophila grahami 2016.10.29. 21:01:20

na de mi van itt??? kiteszem a lábam pár órácskára, és máris elszabadul a negaTiVity..? tesssóóóók, nemá! ;)

taga20 2016.10.29. 21:04:15

@alsophila.grahami: nem értem mi a gáz. nem szereted a répát?:)

taga20 2016.10.29. 21:04:59

@alsophila.grahami: van új poszt. ott zrikáld magadat!:))

alsophila grahami 2016.10.30. 01:29:14

@taga20: ezt a közönséges stílt nem szeretem, megérted?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 15:47:26

@genevieve: én pont ezért nem találkoznék velketek,még tönkremenne az imiázsom

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 15:51:14

@alsophila.grahami: mi,vagyis én nem,de a szobatársaim listát készítettek arról,hogy ki fogott már répát,hogy költőien fogalmazzak,aztán kitették az ajtóra
süti beállítások módosítása