Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x62 - Buzi vagyok, nem alszok egy szilikonossal

2016. október 28. 07:43 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-28_6_03_38.png

Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos, seggszagú, kinyúlt alvós pólómban a kanapén elfolyva írok a stylingolás okádékságáról, miközben kristály pohárból iszom a kopi luwak kávém. Kedves Anikó! Ahogy egy erdélyi barátom mondaná, Te egy nagyon szép leány vagy, de ezzel a lófarokba fogott hajjal, olyan szopott gombóc fejed lett, hogy az bármelyik megboldogult Club Rotation adásban kompatibilis lenne. És ez a tanyasi szett is eléggé odaver a dunaszegi Colorado diszkóban arconpörgő lány atitűdnek. A kisgyerekeknek van ilyen baba haja, mint Anikónak. Ezzel nincs semmi gond, csak ha annyira nem képernyőképes, hogy fodrász furgonokkal és páncélozott sminkes tankokkal kellett volna lerohannia a divatkommandónak. Na mindegy. Történtek ennél fontosabb dolgok is.

Ati és Dávid megkapták a büntetésüket, mert nem ésszel, hanem erővel rakták ki a rubik kockát, ezért sziámi ikerként kell lenniük. Ehhez meg is kapják VV MAci egy kinőtt melegítő szettjét, abba ugranak bele ketten. Eddig is kellemetlen volt nézni, ahogy Ati piócaként tapad Dávidra, de most ez még rosszabb. Ati már nem is Lóri-szindrómás, aki meg Dina seggéből nem tudott kiszállni, ez valami más. Ő az a barátok nélküli, osztálytárs, akit egyszer megsajnált egy diák, szólt hozzá két szót, majd a törődést meghálálva levakarhatatlanná vált, akivel csak zimankós faszba való elküldéssel lehet megérteni, hogy vegyen már vissza az árnyék üzemmódból. Dávidnak is úgy kellett ez, mint egy kanál szar. Bőven elég volt, hogy össze voltak láncolva, erre még ez is. És akkor Ati elmagyarázta, hogy nyista gatyába fingás, tesó, letolod a názert, kitolod a segged, oszt kifingasz. Annyira kellemetlen, hogy szívem szerint Atis szájába irányítanék egy seggszellentést.

"A csalás az egy infair dolog." - tudjuk meg Tivadar hathatós riportszobás referálásának hála.

Jön a levél. Jó hír: alváshoz se kell levenni a bilincseket. Megint? - szakad ki a kérdés Somából, aki nem teljesen vágja, hogy azért mert ő tegnap szopott, attól még nincs  felmentve a mai lófasztornádó letorkozása alól. Tivy bojkottálná a dolgot, de rajta kívül csak Vivcsi és Krisztián lenne benne a buliban, ami meg így nem poén, úgyhogy inkább mindenkit lepapagájoz - ez nem egy szexpóz, csak a villában járkálva ismételget, hogy papa-papapagáj. Ez nem becsicskulás a többiek részéről, Zsóti is megmondja, hogy ez egy hiszti, amibe nincs értelme beleállni, mint a csubakka érvelés, vagy olyan, mintha buzi létére nem akarna szilikonos nővel összebilincselve lenni. Ennek sincs sok értelme, de a lényeg átmegy. És Vivien kétfelvonásos hisztiparádéja is megérkezik. Azon túl, hogy földhöz veri magát, mint anno a 7 éves húgom, ha nem ő volt a figyelem középpontjában két másodpercig, még annyi volt, hogy lefekvéskor felkelve, "Behányok!" felkiálltással kirohant a szobából. Elképzelhető, hogy tényleg megküldte a porcelán buszt, de már csak az látszik, hogy kint cigizik, és megy ki hozzá a Zsolti Mici kombó, hogy ezt abba lehet fejezni. Vivinek az a baja, hogy egy fiúval kell együtt szarnia. 

"Szerintem a Mici se a pasijával szokott szarni. De egyikünk se szart még százezer ember előtt."

Hálistennek jön soma, aki még egy szívlapáttal rádob a már amúgy is púpozott drámaszekérre. Kösz, Vivi, most miattad megint büntiben leszünk, megint egy nappal kevesebb időt tölhetek azzal az emberrel akit szeretek, aki lehet, hogy vasárnap már nem jön vissza. Evelin meg már kicsi elbújna a turbóujjazó, két lábon járó, gyorstüzelő baszáságyútól, mert szép dolog a szeretet, de ez már sok, a lány sem akarja non-stop Soma seggén keresztül venni a levegőt.

kepernyofoto_2016-10-28_7_29_06.png

Az adás második részben versenyezniük kell a lakóknak, hogy levehessék a bilincseket, mivel két napnyi szenvedés untig elég adásanyagot termelt. Az első körben annyi a feladat, hogy meg kell találni a villában elrejtett kulcsot. Igaz, hogy két csapat is elmegy mellette, de Tivyék találják meg a kávéfőzőben, a kávé közé dugva. Tivy meglovagolja a győzelem negédes hullámait. Felteszi és egyből be is akad nála a "Na, ez a szabadság, gyerekek" örökzöld lemez. Az, hogy a youtube-báró mennyire egydimenziós egy muksó, nagyon jól példázza, hogy miután a többiek előtt elmenve, a bilincset látványosan és hangosan leejtve végre elér a kis ládikájához, a következő történik:

- Tudjátok minek a hangja ez?

(Leejti a bilincset, ami nagyot koppan, csörren a fa burkolaton.)

- A szabadságé? - motyogja maga elé félhangosan a cigisarokban Zsóti.

- A SZABADSÁGÉ, gyerekek! - üvölti büszkén hatodszorra is az évszázados poént a Papagáj.

Ezt követi egy jegesvödrös kihívás, ami úgy néz ki, hogy páronként jéggel teli tálakba kell tenniük a kezüket, aki legtovább bírja, az leveheti a bilincset. Ezt Mici és Zsóti nyeri. Jön valami vízhordó sorfeladat is, amit meg Dávidék nyernek. Végül egy kartonból kivágott kulcsot kell a fejük fölött tartani. Ezt meg Somáék nyerik. De mindenki nyugodjon le a francba, Evelinék is megszabadulhatna a rab láncoktól. Itt még szó esik Dávid aljasságáról, hogy megfenyegette Evelint, hogy ki ne merje hívni Atit, de ez nem oszt, nem szoroz. Az már inkább, hogy Zsolti megpróbálja Vivi fejébe verni, mennyire kurvára nem oké, amit leművelt a napokban, mert egy demokratikus barátságban ez nem így működik. Az jó, de a mi a faszom az a demokratikus? Ezt kérdezte Vivi, mire én kirohantam volna a riportba, hogy azonnal feladjam a játékot, de Zsólti fele annyira sem rántotta fel magát agyilag, mint én, elmagyarázta neki, de minek.

Címkék: való világ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:31:03

@ALOKSAKTRHEE: a felállásnál nem konkrétan tagaügyre gondoltam...hanem arra hogy nem első alkalommal sértődsz be...és játszod el a nagyhalált. múltkor velem volt vmi bajod pl

hereverő heverő 2016.10.29. 16:31:52

@ALOKSAKTRHEE: pont hogy bizonyított, folyamatosan bizonyít. Mindegy, én átugrom a kommentjeit oszt hello.

2016.10.29. 16:32:11

@PeniValdes: Értem. Köszönöm hogy felvilágosítottál. Akkor igyekszem nem ilyen lenni.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:33:30

@PeniValdes: nem, te nem. Bele-belecsípsz az emberekbe de nem csak a fikázás folyik belőled. Taga ráadásul még csak nyomokban sem szellemes.

2016.10.29. 16:34:02

@ALOKSAKTRHEE: kurvára nem érted. nem tök mindegy, ki hány éves?? állandóan az életkorokkal jössz. meg h ki kit kedvel, pedig szóltam időben, h az én ízlésem PONT nem képezi vita tárgyát, kurvára az enyém, ebbe senkinek beleszólási joga nincs, és nem is lesz soha. és már az is bassza a csőrömet egy ideje, h privát infókat osztasz meg rólam (hogy nézek ki, mennyivel vagyok idősebb, mint egy ötödikes), kurvára nem érzed hol a határ a jófejkedés és az indiszkréció közt.

zeném! mámmai!!! majd lenyugszom, egyszercsak.

www.youtube.com/watch?v=20jvV-BPNSk

2016.10.29. 16:34:05

@PeniValdes: Megpróbálom. Csak ha bunkó leszek mint Taga, akkor engem se bántsatok. Engem is vegyen vki a védelme alá. Ennyit kérek csak.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:34:29

@hereverő heverő: valóban nincs meg benne az a kísértetiesség ami bennem rejlik..ez igaz:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:35:18

@ALOKSAKTRHEE: neked rosszul állna az a stílus,ahogy nekem is pl cimlié.

2016.10.29. 16:36:40

@Biriksz_Krokiksz!: Na jó. Ha az zavart, hogy azt megírtam rólad, jól nézel ki, akkor bocsánat érte. Többet nem fordul elő. Takarékra teszem magam, és érezzétek jól magatokat.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:37:29

@ALOKSAKTRHEE: haver,most komolyan: SZÁMÍT ? Ez egy jó közösség bár én is kurva új vagyok itt, még ha a netes és egyéb kollektív múltam messzire is nyúlik vissza. De nem vagyok több mint egy halom karakter a monitoron. Kicsit több, de még messze nem ember a sorok mögött.
Jó dolog persze ha szeretik az embert, de nem ez az élet. Ez csak a valóvilág.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:39:26

@Biriksz_Krokiksz!: látod jöttem cicis ölelni erre meg itt veszekedtek. Akurvaistenit! Meggyalázták a csendőrséget !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.29. 16:40:35

@hereverő heverő: igen,ez "csak" egy hely sok nickkel...simán lehet hogy aki itt kedvel engem mint penivaldest,az a valós énem, a húsvér valóm nem kedvelné

hereverő heverő 2016.10.29. 16:40:50

@PeniValdes: taga stílusa senkinek nem áll jól, ezt azért szögezzük le.

2016.10.29. 16:43:03

@hereverő heverő: nem. ez az url világ, nagy különbség. és a gáz, ha a kettőt összekeverik.

2016.10.29. 16:45:15

@PeniValdes: még mírges vagyok, adj pár percet.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:45:29

@PeniValdes: azért annyira nem tufsz másmilyen lenni irl sem. Aki itt humoros meg jópofa, az a valós életben se nagyon tud búvalbaszott szürke egér lenni. De az tény és sosem szabad elfeledni, hogy az ember egész más mint a nick. Egy komplett élet tele vágyakkal és reményekkel, ez csak egy ismeretlen szelet egy ismeretlen emberből, belőled.

etikette 2016.10.29. 16:49:27

Mifolyikittgyöngyösön?!

hereverő heverő 2016.10.29. 16:49:33

@PeniValdes: olyan amilyen, én ezért nézem levegőnek. Nembejövős, átugrom a kommentjeit. És a ti válaszaitokat is ugrom amit neki írtok, könnyű ez.

2016.10.29. 16:49:53

amúgy nem taga miatt robbantam fel. troll oszt jónapot.

hereverő heverő 2016.10.29. 16:50:32

@etikette: persze, megvetzek két közmunkást egy zsák használt macskaalommal, ők evetre nyomtak.

2016.10.29. 16:51:05

@etikette: azért offolunk, mert nem történt semmi mise se. mit főzöl, aranyvirág?

2016.10.29. 16:52:15

@etikette: cstörtök este emlegettelek, csak nemvótá'

hereverő heverő 2016.10.29. 16:53:16

@etikette: macskaalom, kilóra. 20 kilóért már be is kiabálunk a studióban.

etikette 2016.10.29. 16:54:01

@Biriksz_Krokiksz!: mezökövesden döglök a csaladdal. Egesz nap a szaliriszba aztunk egerszalokon, szar volt nagyon

2016.10.29. 16:57:35

@ALOKSAKTRHEE: alok bzdmg el ne tűnjél, ne merd rontani a rönoáromat, h kicsináltalak innen, mert különben meghólsz. gyere vissza (kezdek megnyugodni, nem vok haragtartó). kapsz cicisölelést is.

2016.10.29. 16:59:08

@etikette: jó de mit főztek? *-* (szalók jó hely)

taga20 2016.10.29. 16:59:26

@ALOKSAKTRHEE: kroki a lelkitársam, ezé semmiféle megcsalás sem történt:)

te ha elmész egy múzeumba(persze nem mész), ako mindent végig tapizol?:)

2016.10.29. 17:00:00

@etikette: mert a hátad mögött beszéltem és nem neked. majd kitúrom és idekopizom.

etikette 2016.10.29. 17:02:25

@Biriksz_Krokiksz!: marhapöri galuska es majastöltelekkel töltött csmell baconba tekerve...de majd leusszuk

2016.10.29. 17:02:49

@Biriksz_Krokiksz!: Nem tűnök. De nekem még 220 a vérnyomásom. Nektek van igazatok. Majd meglátom maradok e. Ne sajnáljatok, mert este Cimilitől így is megfogom majd kapni a magamémat. Nem szereti ha ilyen vagyok. Átkell gondolnom ezt az egészet. Így nincs értelme.

taga20 2016.10.29. 17:03:27

@ALOKSAKTRHEE: tesvérem, ez tiszta valóvilág:))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.29. 17:04:58

@taga20: Nem, ez csak egy url világ.

etikette 2016.10.29. 17:05:54

Valaki kerdezte hogy mi lesz velünk a vv utan. Lattatok azt a müsort hogy vigyel el?

genevieve 2016.10.29. 17:06:39

@hereverő heverő: erre azért ne vegyél mérget:-)

jó pár "chat" találkozón vagyok túl, és bizony a legtöbb ember más élőben mint a virtuális felületen:-)

2016.10.29. 17:08:03

...és akkor mindenki (a csajok) egyszerre küldjön cicisölést loksinak.

taga20 2016.10.29. 17:09:41

@Biriksz_Krokiksz!: ha én kavarom, ako inkább abbahagyom.
ne báncs olyanokat, akik régóta itt kommentelnek.

zene.

www.youtube.com/watch?v=g47J1xE4sgI&list=RDg47J1xE4sgI

2016.10.29. 17:13:03

@etikette: nem volt semmi extra, nemtetszésem fejeztem ki a "mi van nap mi van stb" kifejezés iránt, mondván h ez >számomra< csak neked és az avidnak áll jól mer olyan disszonáncs. ennyi.

Mók_Ica 2016.10.29. 17:13:45

@genevieve: titkokat el ne árulj ;)

szasztok lakók :))))

2016.10.29. 17:15:29

@etikette: én a magyar shore-t várom minden országbélit nézem (a lengyel jó uncsi vót)

2016.10.29. 17:16:56

@Biriksz_Krokiksz!: @ALOKSAKTRHEE:
Gyerekek, WORLDPEACE.... Please...

etikette 2016.10.29. 17:17:18

@Biriksz_Krokiksz!: jaaa na jol van oks. Csak azert irtam mert itt legalabb ertik.otthon plusz barati körben senki sem nezi ergo ugysem ertenek a poent

2016.10.29. 17:21:17

@Mók_Ica: szia móki!
@genevieve: élőben én pl durvább vagyok, itt cukorka.

Mók_Ica 2016.10.29. 17:22:27

@genevieve: tudom :))))

@Biriksz_Krokiksz!: szia Krokim, már jól vagy? :) kérsz egy ölelést?

2016.10.29. 17:26:15

@taga20: huhhh ezek mekkora hangok már?!

@Mók_Ica: kutyabajom, köszönöm kérdésed ;) picit szégyellem magam az előbbi kirohanásom miatt :/ de tudod milyen izé tudok lenni :(

hereverő heverő 2016.10.29. 17:27:09

@genevieve: lehet hogy találkoztunk is élőben. Én anno a chat.hu Kávézóban kezdtem, jártam is talikra. Aztán az is kiderült, hogy Velőtrázóval egymás lábára hánytunk a Fekete luk-ban :))

Mók_Ica 2016.10.29. 17:28:11

@Biriksz_Krokiksz!: akkor jó :))) most akkor megyek vissza kicsi konyhámba :)))) később jövök

Mók_Ica 2016.10.29. 17:29:11

@hereverő heverő: micsoda kalandok :))) boldogult ifjúkor :)))) szia neked is :))))

2016.10.29. 17:30:21

@Mók_Ica: nebassz, ennyire hangos voltam, h elhalladszóttam odáig?? baszki moderálom magam.

hereverő heverő 2016.10.29. 17:32:03

@Biriksz_Krokiksz!: ezek alapján én nem merek bablevest enni, nehogy elhallatszon az is. Aztán az Attila majd jól leba.. hogy miért a gatyába.

Mók_Ica 2016.10.29. 17:32:04

@Biriksz_Krokiksz!: néha ki kell engedni a gőzt... ne aggódj má' annyira :)))) loksi is megnyugszik mingyá :))))

Mók_Ica 2016.10.29. 17:33:00

@hereverő heverő: a sajátodba egész nyugodtan :)))) szerencsére nincs attival közös gatyód :)))

hereverő heverő 2016.10.29. 17:34:11

@Mók_Ica: Látod, te is megkapod a mediátor érdemérmet ! Aki itt veszekszik arra rádöntöm Peni kitömött Dávid szobrát és Tivivel kell aludjon.

taga20 2016.10.29. 17:41:14

@Biriksz_Krokiksz!: azé minden intim dolgot ne dobjál má ide fel!:) hangos? az jó:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=kA41WtvcG5E&list=RDkA41WtvcG5E

BAZINGA2 2016.10.29. 17:44:32

Hello MKI! Nincs új poszt??? ... Akkor itt sem vagyok. - Viszlát! -

hereverő heverő 2016.10.29. 17:45:47

@genevieve: na, mostantól mindenki azt fogja találgatni hogy mi volt az akkori és ottani nickem :)

hereverő heverő 2016.10.29. 17:50:52

@BAZINGA2: mi is várakozunk csak és egymás agyára megyünk. Ma kevés HP vitamint ittunk még, tombolnak az indulatok. Én már két tivadart is elástam a kertben az előbb, de még mindig tittaideg vagyok. Inkább szétb.szok 10 embert egyszerre, vagy összebilincselem magam Viviennel. Nincs nyugtatóbb mint mikor a nyakamra folyik a nyála, ooh....

taga20 2016.10.29. 17:55:46

@hereverő heverő: van új, te anyaszomorító!:)

taga20 2016.10.29. 17:58:54

@ALOKSAKTRHEE: ne égess má be mindenkit!

haver, van itt egy-két értelmes arc, én, aki lát nem csak néz:))

2016.10.29. 17:59:14

@taga20: te meg ne dobjál fel jó zenéket, mert unok már lelkesedni. (csajnak megakúl jó hangja van)
((rohadjon meg))
:)))))))))))))))))))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.29. 18:02:52

@taga20: Légyszi fejezd be. Most per pillanat nem vagyok vevő a humorodra. Köszi.

BAZINGA2 2016.10.29. 18:04:38

Van új poszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taga20 2016.10.29. 18:04:59

@Biriksz_Krokiksz!: lassan elfogyok.
má csak motorosanyú tudna felhúzni, hiányzik az anyám:))

emlékszel pár napja aszt mondtam, hogy van még?:))

BAZINGA2 2016.10.29. 18:06:00

@hereverő heverő:
Nyugi! Van új poszt...és jó! =D =D =D

taga20 2016.10.29. 18:08:05

@ALOKSAKTRHEE: tiszteletben tartóm a kérésed. ne haragugy, ha tuskó voltam.

zene. csak neked:)

www.youtube.com/watch?v=Nzlj2-5GmI4&list=RDNzlj2-5GmI4

taga20 2016.10.29. 18:10:28

@Biriksz_Krokiksz!: te egyébként az utóbbi harminc évben magyarisztánba éltél?

száz és ezer ilyen szám van:))

2016.10.29. 18:10:34

@Biriksz_Krokiksz!: kommentem meg hová tüntette magát??
ha nem lennék vénasszony - zokniban homok cicikkel, járhatnák együtt koncikra négyesben.

2016.10.29. 18:11:43

@taga20: ott, de barlangban.

2016.10.29. 18:15:02

@taga20: namer' itt is a dobos ugye a legnagyobb király! (találkoztunk, jól megnézett magának, de hát a foglaltság -ugye)

2016.10.29. 18:32:20

@taga20: ez annyira nem kedvencem.
mámmaimm url vs irl

www.youtube.com/watch?v=nIN3IE3DHqc

Cimili 2016.10.29. 18:38:24

@ALOKSAKTRHEE: Én most nem bántalak, ari vagy, csak túlságosan sértődékeny és egy hangyányit írigy. Fogadd el, h nem minden fekete és fehér! :)

taga20 2016.10.29. 18:41:06

@Biriksz_Krokiksz!: a dzsémszbondos csaj szerintem ipari tanuló:)

zene? de vigyázz, me ez összetett.

szedd össze minden női mivoltodat!:))

www.youtube.com/watch?v=OC3jWP-V8Nc

2016.10.29. 18:47:37

@taga20: most a kocsira koncentráljak, vagy a zenére, faszom.

taga20 2016.10.29. 19:40:27

@Biriksz_Krokiksz!: nem a csajok tudnak több felé koncentrálni?

a faszik, meg állnak ott magányukban?:))

zene. a kilencedik:)

www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ&list=RDn4IkBpXhWKQ

taga20 2016.10.29. 20:32:07

@Biriksz_Krokiksz!: ha kiábrándulsz is belőlem, ez áperte mondom, hogy egy kalap szar. dobd ki cica!

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=pT_Y-eodTv4

2016.10.29. 20:33:18

@taga20: nemárbaszkiiiiiiiiiiii. ez az ÉN zeném!!!!!

taga20 2016.10.29. 20:40:54

@Biriksz_Krokiksz!: ako mint mondtam anno, itt a kegyelem döfés:))

www.youtube.com/watch?v=m18AQqm0RAw&list=RDm18AQqm0RAw

csak a családjaink ne olvassák ezeket a kommenteket, hamá sokan láthatják:))

néha az ember kincsekbe botlik. pedig utálom az embereket:)

alsophila grahami 2016.10.29. 20:57:54

@taga20: jézusom.... ez poénnak is durva és ízetlen, basszus, amikor én ált. iskolás voltam, még nem volt felvételi követelmény a gimihez a szüzesség elvesztése, ott pedig pláne ném ez a téma határozta meg a napjainkat, gondolom, ilyenről még nem hallottál.... tudom, manapság gáz, de nálunk 99.99%-os volt az ép szűzhártyával rendelkezők száma, érettségiig, simán... egyetlen kivételről hallottunk az ott töltött négy év alatt, azt a lányt is eltanácsolták, amikor kiderült (becsusszant egy nemvárt jövevényke...). és ha netán akadt volna több, a minket tanító apácák fogalmai szerint "deviáns" csajszi is köztünk, az titkolta ezerel, mert ott a "répára rákapni" ahogy te mondod, nem volt menő, sőt. szal... ultrán gáz a megjegyzésed, de mindegy, túlteszem magam rajta.

alsophila grahami 2016.10.29. 21:01:20

na de mi van itt??? kiteszem a lábam pár órácskára, és máris elszabadul a negaTiVity..? tesssóóóók, nemá! ;)

taga20 2016.10.29. 21:04:15

@alsophila.grahami: nem értem mi a gáz. nem szereted a répát?:)

taga20 2016.10.29. 21:04:59

@alsophila.grahami: van új poszt. ott zrikáld magadat!:))

alsophila grahami 2016.10.30. 01:29:14

@taga20: ezt a közönséges stílt nem szeretem, megérted?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 15:47:26

@genevieve: én pont ezért nem találkoznék velketek,még tönkremenne az imiázsom

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 15:51:14

@alsophila.grahami: mi,vagyis én nem,de a szobatársaim listát készítettek arról,hogy ki fogott már répát,hogy költőien fogalmazzak,aztán kitették az ajtóra
süti beállítások módosítása