Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x12 - Alex

2016. október 27. 09:00 - Scott Pilgrim

Időugrással indítunk, de ezúttal nem vissza, hanem előre ugrunk, három hónappal a második merénylet után. Tévéből tudjuk meg, hogy Alexet felmentették, de vegyes a megítélése, a merényletben 32 ügynök halt meg, köztük Clayton Haas, Caleb apja is. Alex megerősítette, hogy Elias csak bűnbak volt, szóval a merénylet mögött álló terrorista még szabadon mászkál. Egy bárban Alex felszed valami rá nyomuló fickót, aztán lenyúlja valami kütyüt a zsebéből smárolás közben és lelép. Visszaugrunk az időben. Miranda fiát, Charlie-t kihallgatják, kiderül, hogy elrabolta valaki, de sikerült elszöknie. Nem sikerül semmi érdemi infót kiszedni belőle, Miranda félrehívja a kihallgató tisztet, hogy időre van szüksége a fiának, kap egy napot, különben beviszik a központi irodába, és ott már nem lehet jelen Miranda. Shelby ráír a kamutesójára és kiderül, hogy még nem tud róla, hogy Shelby tudja, hogy az egész csak kamu. A mai epizód vizsgája, hogy a kiképzésben egy hónappal előttük járó osztállyal fognak megmérkőzni terepen, a győztes csapat hazaküld a vesztes csapatból öt embert. Ugrunk az időben, kiderül, hogy Alexet azért nem engedték még vissza nyomozni, mert nem azt vallotta, hogy Elias a hunyó mindenért. Ő csak elterelés volt és Alex mániákus módon keres bizonyítékot rá. Mindeközben egy fickó egy hídról készül leugrani, az ugrásról lebeszélni próbáló rendőröket pedig arra kéri, hogy valamit adjon át Alex Parrish-nek, majd leugrik a hídról.

vlcsnap-2016-10-25-22h03m44s095.png

Másnap kezdődik a utolsó meghallgatások a merénylet kapcsán. Lejátszanak egy felvételt, amin Elias telefonál, eredetileg torzított hangon, valószínűleg a rendőrségre, hogy figyelmeztesse a hatóságokat a merényletekről. Ennek ellenére Simon azt mondja, Elias egyedül tervelte és hajtotta végre, azt mondja, azért, mert az elmúlt három hónapot azzal töltötte, hogy bizonyítékot keressen az ellenkezőjére, de nem talált. Ugrunk vissza az időben, éppen tartanak a feladatok a felsősök ellen, a próbálnak mindent kideríteni az ellenfeleikről. Közben Nimah felajánlja Miranda-nak, hogy ő majd kihallgatja a fiát, hisz ő szakértő Iszlám Front téren, Charlie-t meg jó eséllyel az Iszlám Front rabolta el. Kiderül, hogy Shelby meghívta a szélhámos kamutesóját, hogy látogassa meg. Egy utolsó nagy feladaton fog múlni a győzelem, mivel egyenlően állnak. A felsősök lesznek a túszejtők, az alsósok a túszmentők, öt túszt kell kimenteni, ölj vagy halj, aki nyer, viszi az egészet. Ugrunk az időben, Shelby a merénylet óta haragszik Alexre, mert ő bent volt az épületben a robbanásnál, kiderült a Claytonnal folytatott afférja, rászálltak a pletykalapok ezért, és ezekért mind Alexet hibáztatja. Végül odaér az egyik rendőr, aki az epizód elei öngyilkosságnál volt jelen, Alex nem ismeri az öngyilkos fickót, és kiderül, hogy az üzenet, amit át kellett adni Alexnek az volt, hogy „Azt hittem, hogy nincs más választásom.”

vlcsnap-2016-10-25-22h04m15s329.png

Miranda és Liam azt mondja a meghallgatáson, hogy Elias a hunyó egyedül. Miranda később dumál Alexszel, hogy Liamre nagy nyomás nehezedik a Fehér Háztól, hogy lezárja az ügyet, ezért mondta ezt, segíteni próbált valójában Alexnek. Kiderül, hogy az öngyilkos fickó egy hacker volt, aki segített nekik megtalálni a második bombát, és amúgy részt vett a merényletben. Visszaugrunk az időbe, Nimah próbálja kihallgatni Charlie-t, de lepattan. Raina felajánlja, hogy hadd próbálja meg ő. Közben elkezdődik a túszmentős paintball csata, jól indul Alexék csapatának, de aztán kiderül, hogy csaltak a felsősök, meghackelték a biztonsági kamerákat, és mivel tudták, kit szednek le először, ezért általa lehallgatták az alsósokat. Alexék csapdába esnek. Ugrunk az időben, Ryan felkeresi Alexet a lakásán, azért jött, mert tudnak róla, hogy lenyúlta az epizód elején a fickó kulcstartóját, akivel kavart, valószínűleg szövetségi ügynök. Ryan szembesíti, hogy vádalkut írt alá az öngyilkos hacker, ami révén börtönbe ment volna, lehet azért ölte meg magát. Próbálja rábeszélni Alexet, hogy ne kösse az ebet a karóhoz, vallja azt, hogy Elias volt a főkolompos. Nem sikerül. Ugrunk az időben, Alexék füstgránátokkal próbálják kiegyenlíteni a szituációt, sikerül is leszedniük mindenkit és úgy tűnik, hogy nyertek, de valójában a felsősök ruhát cseréltek a túszokkal, szóval valójában a túszokat lőtték le. Vesztettek. Ugrunk az időben, Alexet hallgatják meg, és mindenkit meglepve változtat az álláspontját, Elias-t mondja a főbűnösnek. Ki kell valósággal menekíteni a meghallgatásról a dühös közvélemény miatt.

vlcsnap-2016-10-25-22h05m25s751.png

Mint kiderül a többiek is dühösek, főleg Ryan, aki haragszik, hogy még mindig nem gondolta meg valójában magát és eskü alatt hazudott. Egyedül Natalie nem tűnik igazán dühösnek, közli, hogy Miranda utasítására holnaptól vissza van véve nyomozónak. Ugrunk az időben, és kiderül, hogy egyrészt mégse a vesztes csapatból vágnak ki öt embert, hanem a vesztes és a győztes csapatból egyszerre, továbbá mostantól mindkét osztály együtt fogja végezni tovább a kiképzést. Raina közben sikerrel összehaverkodik Miranda fiával, mivel közös pont bennük az őket övező előítéletek. Kiszed Charlie-ból négy keresztnevet és megígéri, hogy nem fogják tudni visszavezetni hozzá az infót az őt elrablók. Közben találkozik Shelby és Caleb a kamutesóval, aki amúgy egy arab fickó. Kiderül, hogy az ő felesége volt a kamutesó, egy rejtélyes ember kereste meg évek óta azzal, hogy tapadjon Shelby-re, de mióta jelezte, hogy Caleb rájött a titokra, a felesége eltűnt és arra kéri őket, hogy segítsenek megtalálni. Segítenek. Ugrunk az időben, Alexet felhívja egy szám, aki torzított hangon arról beszél, hogy kár, hogy hazudott, mert mindvégig őt kereste, ő ugyanis az agy a terrortámadások mögött, majd mond egy címet, hogy hol találkozzanak. Ugrunk az időben, nem csak vegyes osztály lesz, de a lakókat is vegyesen osztják be a szobákba, minden felsős egy alsóssal lakik. Calebnek sikerült kiderítenie, hogy Horvátországból levelezett a titokzatos valaki Shelby kamutesójával. Kiderül, hogy Raina nem jelentette a neveket, viszont elkezdett levelezni a rablókkal. Liam pedig szilveszter óta kiderül, hogy szeretné felszedni Alexet, a flörtölésük óta, ír is egy üzenetet egy italmeghívásról, de Alex kitérő választ ad. Ugrunk a jelenbe, Alex elmegy a helyszínre, ahol hívják. A rejtélyes hang közli, hogy mostantól ő lesz Elias, és nem fog ellenszegülni, majd a sötétségből kisétál Natalie, és mutatja, hogy bomba van rá szerelve. Ezzel pedig vége.

Címkék: quantico
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása