Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8127-8128. rész

2016. október 27. 12:00 - Gillotte

Félix picikét összecsinálja magát még a gondolat hallatán is, hogy nyíltan elmondja a lakóknak a történteket, miszerint ő okozta a gázrobbanást, ugyanis ha elmondja, a Herr és Szomszédok János kizsigerelik, ám a szerelem nagy úr, így Félix teljesíti Emília kérését. Hamarosan kezdődik a lakógyűlés. Gizi az imádott inga válaszára vár a lakáseladás ügyében, válaszolj, inga! Igen, vagy nem! Hallgat a galád, de cserébe Emília megy Gizihez, és azt javasolja, hogy várjon még a döntéssel. A lakógyűlés kezdetekor Gizi úgy jelenti be Félixet, mint a lakók megmentőjét, aki felvásárolja a megrongálódott lakásokat. Ám amint Félix beszéd pozícióba kerül, heréi egyből visszahúzódnak a hasüregbe, ugyanis végül beismeri a lakóknak a tettét: ő okozta a gázrobbanást, úgyhogy nem áll módjában felvásárolni a lakásokat, viszont rendbe hozatja őket ingyen, és bérmentve. Elmondja továbbá, hogy az egész annak a tervnek a része, amelynek keretében Szomszédok János tönkreteszi Mikit. A lakók lincselni készülnek Félixet, Laci egészen konkrétan ököllel megy neki nyomorultnak. Krisztián is csatlakozna az öldökléshez, ám Hanna inkább rendőröket hívna, s Ági is amellett van, hogy fogadják el Félix ajánlatát a lakásokat illetően. Szavaz a nép, mi legyen: hívjuk a rendőrséget, vagy sikáljuk el, és legyenek megcsináltatva a lakások? Csak Hanna szavaz a rendőrök kihívása mellett, úgyhogy hamar eldől a kérdés.

bk_oktober19_1.png

Nóra átmegy Julihoz, de nem támadólag, csupán elmondja, hogy tud a terhességről, és hogy úgy érzi, most lettek kvittek. Na, korrekt eljárás. A dolgot egy telefonhívás szakítja félbe, amit Attila kap egy ismerősétől, és megtudja, hogy az éjszaka folyamán a Berényi Víz egy másik cégé lett. Beérkezett egy kérelem a pályázati bizottsághoz, hogy a Berényi Víz projektet egy másik cég fogja lebonyolítani. Ez csak úgy lehetséges, ha a cég tulajdonosa aláír valamit, márpedig Miki tegnap aláírt egy nyilatkozatot. Attila itt unja meg a témát, elmegy Miki a francba, ő már nem kínlódik a keresésével, Julinak azonban gyanús a dolog, Miki előbb vágná le a saját kezét, minthogy csak úgy a pénzért átruházza a tulajdonát másra. Nóra is kiborul a hír hallatán, hát milyen szar ember ez a Miklós már megint! Nóra úgy besokall az egész Miki mizériától, hogy csomagol, és megy Timihez Svájcba. Bírom, a filmekben olyan könnyen megy mindig a repjegy lefoglalása, mert aznap megvenni a jegyet nem épp olcsó, de egy majd' egy éve munkanélküli ügyvéd ezek szerint megteheti.

bk_oktober19_2.png

Gizi dühöng, amiért Ottó ígérete ellenére magára hagyta Natasát a Rózsában. Legalább a kassza rendben van, úgyhogy a pénz visszaadásával nem volt gond, ha már minden mással igen. Gizi azért végül megbocsát Ottónak, de a fiú ezentúl csak engedéllyel mehet el még pisilni is. Egyúttal Novákné bocsánatot kér Natasától, amiért úgy kiborult a lány bénasága miatt, mert annyira kedves az emberekkel, hogy csak gyakorolni kell, és minden jó lesz. Biztos azért is volt olyan pokróc, mert fél a vizsgáitól, de Dr Natasa azt tanácsolja neki, hogy képzelje el, hogy azok ülnek a vizsgabizottságban, akikkel minden nap találkozik… legyen fejben Vili a bizottság elnöke, és így tovább. Látom, nem vesztettem sokat, hogy nem pszichológiára jártam... Ottónak is tetszik az eszmefuttatás, úgyhogy megbeszélik Petivel, hogy Natasa ne küszködjön a felszolgálással, mert láthatólag van más, amiben jó, majd kipengetik valahogy a pincér árát.

bk_oktober19_3.png

Krisztián előadja Rudinak, hogy miután eladják Zsolt lakását, együtt laknának négyen, ők ketten, Alíz, és Luca. Kisbartha, ezt mégis hogy gondolod? Rudi sem érti, hisz ő eddig Alízzal képzelte a jövőt, és nem akar vele egy háztartásban élni, ha nem ő a másik fél, azt meg minek nézze, hogy milyen boldog Krisztiánnal. Úgyhogy nincs mit tenni, itt az idő külön költözni! A másik oldalon Alíz továbbra is bújja a hirdetéseket, hátha talál olyan eladó lakást, ami az öregeknek is tetszik, de ők nem mennek, míg a falak ki nem dőlnek, ellenben biztatják Alízt, hogy menjen nyugodtan, ha szeretne. A lány azonban nem hajlandó menni, mert neki ott van a családja, ahol Bözsi mama. Hm. Megható, meg minden, de lassan ki kéne bújni a szoknya alól. Krisztián nem fogadja túl jól a hírt, hogy barátnője nem akar összeköltözni vele, s osztja a nézeteimet, miszerint már elég nagy ahhoz Alíz, hogy külön költözzön az őseitől. Így viszont nyílt a pálya Rudi előtt, Krisztián szeretne együtt lakni vele, de Rudiban ez már eldőlt, ellesz egyedül. Jaj, csak ne írják ki!

bk_oktober19_4.png

Emília bocsánatot kér Ágitól, amiért nem hitt neki Félixszel kapcsolatban, s elérkezettnek látja a pillanatot, hogy összetegeződjenek. Ági belemegy, s ugyan azért nem borulnak egymás nyakába, de azért megköszöni Emíliának, hogy hatott Félix lelkiismeretére, és ezzel megmentette a házat. Túlzásokba azért ne essünk…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása