Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x60 - "Ne legyél kaktusz, hanem legyél rózsa, amit meghámoztak."

2016. október 26. 07:37 - Chat Géza

Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó kulát. A szerkesztők is nagyon igyekeztek, átlagon felüli bejátszók voltak, tehát volt történés a villában, de közben a Mezót is nézhettem volna, holnap ugyanúgy fel tudnám venni az események fonalát. Az összefoglaló legjobb és legszebb része, a mindig csinos és eszetlenül szexi Istenes Bence volt, aki egy levegőbe boxolós tánccal nyitotta meg a műsort. Csak az intro és az élő stúdiókép gyors, egymás utánba érkező be-bevágásában nem értem a művészetet, de nem én ülök ott akárhányéve a vezérlőben, szóval ez biztos így fasza, így kérte, így szereti a Kolosi Úr. Na nézzük, hogy mi történt!

kepernyofoto_2016-10-26_7_03_07.png

Lemondatták Somát, mnit a villamestert. Pedig se nem helikopterezett, se nem osztott ki a gázszerelő haverjának egy újságkiadót, így tüntetés, sőt, Soma, takarodj!-ozás sem volt, csak letelt az egy hét. Mici lép a helyébe. Ezzel mindenkinek világos, hogy a villa Turbóujjazó Petőfije nagyobbat fog szopni, mint Sasha Grey bármikor. Egyből meg is kapja feladatnak, hogy reggel segítsen is kikapoklni a raktárból. Nem a rák ellenszerét kell feltalálni, de Soma ezt a feladatot lehetetlennek érzi, mert bazmeg nem fog felkelni. Nem azért jelentkezett ebbe a felnőtt, ottalvós napközibe, hogy majd reggelente, időre fölkeljen. Van némi kurvaanyázás ebből, de nem olyan jelentős, hogy most nekiálljak lekaratergyilkolni az egészet. Értékelik Soma villamesterségt. Geci szar volt, hát tessék csak kinézni az udvarra, há' mint egy szeméttelep, bazmeg.

A legjobb rész, az most jön, a fiúknak bókolniuk kellett. Tessék, itt egy írásos lenyomat az egészből, de a videó sokkal jobban visszaadja a hősszerelmes költőkké vált lakók határtalan kreatívitását.

Tivy mondja Vivinek, hogy

Nekem nem is kell hazudnom, mert kurva jól vágsz hajat, szép a mosolyod. Meg az van, és ezt ne vedd sértésnek, de a te szépséged, a legtöbb az belülről fakad. Mer' azér' mosolyogsz, mer' belülről nem vagy szar. Nem vagy szar ember és a lelki szépség az rohadtul megszépíti a dolgokat. 

Plusz adalék: amíg Atis Vivire nézve hirtelen visszaköszön a csókja íze a szájában, nekem meg a gyomorsavam, addig Zsóti szerint Mici egy Ferrari, igaz, hogy kombi, de Ferrari. Soma pedig a következőként bókol a sajtszagú hálóban várakozó Micinek.

Ne legyél kaktusz, hanem legyél rózs, amit meghámoztak.

 

És akkor a video, csak így, pro bono.

De Barney Stinsen tesó kódexét, de még a PUA tankönyveket is tűzre lehet vetni, amikor itt van VV Krisztián, aki a csábítás verbális császáraként adja át a tudást. Így kell nyitni egy lány felé, hogy

Jó szűk vagy.

Veszély zónás is biztonsági zónás mágnestáblás baszkurálódás is csak időhúzás, de kötelezően ki kell emelnem Ati, a taktikázás, a Való Világ nevezetőű játék Jedi mesterének érvelését.

Én a veszély zónában érzem magam, mivel rád tettem a jelemet. Mmm.... Bár, úgy gondolom, hogy a másik két emberrel volt konfliktusod, velem nem. Ettől függetlenül egyértelműen ott érzem magam, mivel rád tettem a jelem. Ennyi. Nem tudok mást mondani vagy felhozni.

Ezt követően megjött a levél, hogy egy hétig párban, összebilincselve kell élniük a lakóknak. A fingás meg a szarás már most kardinális kérdés, ezért Zsolti és Mici lemodellezi a kulázást. A Tivy-Krisztián, Dávid-Atis duettek nem hoznak meglepetéseket, ellenben Zsóti-Mici, Evelin-Gina és Soma-Vivcsi párosok már annál inkább. A kiválasztott Lakatos és Gina annyira elmerülnek a beszélgetésben, hogy oda is égetik a főtt rizsát. De legalább a kirántott hús nem lett elbaszva. Aztán volt itt még egy őrült dilis trollkodás, hogy ez a két lány eldugta Krisztiánék bilincsének kulcsát. Tiszta krézik. Ennél viszont sokkal érdekesebb, egy 10-es skálán legalább 4-es szinten, hogy Bence az adás vége felé mondja be, hogy van szavazás is, hélóták. Éjszakai is bilincsbe legyenek verve a lakók? Igen, nem vagy KÁRSZEG? Szavazzanak az RTL24 applikáción keresztül. Ez csak azért fontos, mert így sikerült a 12-es karikán belül maradva faszozni. Bence még az elbúcsúzást is megtolja, hogy azt mondja:

Jön az igen dzsukel Aurelio, és itt lesz még Dina és Lóri is, akik közös tetkót csináltattak. Hú de meg fogják ezt bánni később. Na, viszlát!

Én is ennyi voltam mára, de péntek reggel is jelentkezem. 

Címkék: való világ vv8
492 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2016.10.26. 07:52:50

Jó lett, Gézu!
A felnőtt ottalvós napközi nagyon találó! :))

yoga girl 2016.10.26. 08:23:04

"Bence még az elbúcsúzást is megtolja, hogy azt mondja:

Jön az igen dzsukel Aurelio, és itt lesz még Dina és Lóri is, akik közös tetkót csináltattak. Hú de meg fogják ezt bánni később. Na, viszlát"

Én ezen tegnap sikítva felnevettem :D Mekkora troll ez a Bence

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 08:24:46

Gézu, siettél valahova? Ez most összecsapott lett, igaz az öfi is tegnap.

Emlékezzünk meg az alábbiakban még pár mozzanatról:

Soma retteg Vivitől, hogy megint rá fog gyógyulni, de ez nem akadályozza meg abban, hogy bent a Vivi aurában szorgoskodjon kisded módon csikizéssel, fogdosással, ami másodperc alatt teszi tüzelő nősténnyé a rettegett csillámpónit. De Soma ezt nem fogja fel, mert szerintem amióta Evi aurájában még ennél is mélyebben járt a keze, azóta meg sem mosta a szent jobbot (balt)...

Gina szegény az aljashoz lett láncolva, ami láthatóan zavarja, ezért gyorsan az aljas alá kérdez, amivel pipa a muníciónak a párbajra. Pláne, hogy a rizs is miatta ég oda, mert szólni mert és az aljas nem kavarta tovább az aljas rizst, mert az aljas szart könnyebb volt. Gina egy trollkodásba menekül a kellemetlen szituból, amit aljas hozzábilincselése okoz, és ezen még aljas is röhög, láthatóan szarul érezve magát, hogy basszus, itt ez az aljas és van képe az én jobbik énemnek tűnni.

Mici és Krisztián hormonjai időközben Zsolti felett kívánnak tort ülni, ami hatalmas fénypontja lenne a szériának (még arra a 2 percre is), de Bencus szurkolása ellenére is csak ujj-játékban merül ki és még csak nem is olyanban.

Ati és Dávid közben megidézik a Kétbalkezesek című csehszlovák bábfilmet (sajnos nem gyurmafilm) az öltözékükkel, csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyik Pat és melyik Mat. No meg cseppet sem elhanyagolható módon, ők kevésbé viccesek.

Volt még valami?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 08:28:00

A zeneklubnak egy hangulataláfestő szösszenet a délelőttre: youtu.be/V5fuP3teihg

#VV&ZF

nem kéne... 2016.10.26. 08:38:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

te is jobb kezes vagy?
én is.
az jó, akkor te ide teszed a bilincset, én meg..... basszus.

nem kéne... 2016.10.26. 08:39:10

@nem kéne...:

vagy fasszopó vagy geci, whatever.

Toruk Makto 2016.10.26. 08:45:25

Értem én, hogy a vulgaritás már alapból vicces az emberek többségének, de azért el lehet túlozni. Itt most ez történt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 08:49:39

@nem kéne...: Tényleg, pedig tegnap be is írtam ide. Öregszem...

hereverő heverő 2016.10.26. 09:00:06

Gézu, Dávid nem Attival van összeláncolva ? Somát írtál, és én a kommentekből atira emlékszem. De nem láttam az öfit és most nincs időm visszanézni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 09:01:07

@Róbert Paic: Értem én hogy Tivy, de a politikát szerintem hagyjuk.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 09:03:04

@Róbert Paic: Azon már túl vagyunk szerintem, többszörösen, többek által.

rearwindow 2016.10.26. 09:08:28

@Róbert Paic: ez elég kínos volt, de nem jobban mint amikor Zserbóval üvöltött. Én mind a kettőért rászóltam volna az rtl helyében, de náluk úgy néz ki ez a viselkedés még bőven belefér

Toruk Makto 2016.10.26. 09:09:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Maga a poszt lett gusztustalan. Aki ma tévedt fel először a Hogyvoltra, az nagyon nem fogja érteni, miért ez az első oldal, amit megnyitunk minden reggel.

Cérnahuszár 2016.10.26. 09:12:08

ez direkt van így? mint a degredaál

"kikapoklni a raktárból"
"Soma villamesterségt"
"Ne legyél kaktusz, hanem legyél rózs, "
"Barney Stinsen"
" nevezetőű játék"
"főtt rizsát."

közben rájöttem, együttérzésem, car lehet pokróc alatt dideregve írni

hereverő heverő 2016.10.26. 09:14:36

@Toruk Makto: No offense, de nem kell mindenkinek mindent érteni. Géza így ír, elég ha nekünk tetszik, és akkor mi vagyunk azok akik minden reggel elsőnek ezt nyitjuk meg. És mi vagyunk akik azt mondják, hogy eki-eki eki-eki propang ! Jó kis szó, nem igaz ?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.26. 09:25:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: egyrészt, össze kellet vágnom azért azt a fos videót. Nem egy Star Wars VII, tudom, de pont 25 perc volt, mire kiexportáltam, feltöltöttem a facebookra, stb... Lehet, hogy összecsapott lett, de az én ingerküszöbömet nem érte el az általad említett dolgok. Egyikben sem volt annyi lehetőség, hogy abból érdemes lett volna bármit is kihozni. De látod, nem szartam le, mert még Bence kiszólásaira is odafigyeltem, hogy legyen kontent.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 09:25:40

@Toruk Makto: Gusztustalannak nem nevezném azért. Aki meg a 60. résznél olvas bele, annak ez már ismerős.

hereverő heverő 2016.10.26. 09:28:07

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Gondolkoztam rajta, és nekem is vapang rémlett, de aztán megnéztem a szinkron adatbázisban, ott propang volt. Lehet, hogy más szinkron, de én is vapang-ra emlékszem.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.26. 09:28:44

@Toruk Makto: Nincs ehhez erőm, de olvass vissza egy régi, reality-s sixx-hogyvoltot. De gondolom ez verte ki a relét.
"Geci szar volt, hát tessék csak kinézni az udvarra, há' mint egy szeméttelep, bazmeg."
A geci szart talán zsóti mondta, amit meg Tivy fejezett be úgy, hogy az udvar egy szeméttelep.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 09:36:38

@Chat Géza: Jaj, nem volt ez komoly beszólás, csak a rend kedvéért egy visszajelzés. Dobj be egy kávét! :-)

temperepempe 2016.10.26. 09:36:43

@yoga girl: És még annál is nagyobb! Ez a videó volt már?

www.youtube.com/watch?v=EBV7UeakStg

Plüsscukor 2016.10.26. 09:40:36

Jó reggelt, jó kávézást a későn érkezőknek is

Cérnahuszár 2016.10.26. 09:45:24

@Akasa27: XD
milyen kis vicces ez a bence :))

2016.10.26. 09:46:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Egyetértekveled, de ezzel így az RTL is valamilyen közösséget vállal az illető politikai nézetével. És ebben most független, hogy milyen politikai irány. Akik bekerülnek a műsorba, ilyen szempontból legyenek már kikezdhetetlenek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 09:47:17

@Róbert Paic: Netán arra célzol, hogy a tökök emigrálnak?

yoga girl 2016.10.26. 09:51:33

@temperepempe: jézusom NEEE :D itt vinnyogok az irodámban, feldobtad a délelőttöm, köszi! :D
Akárki akármit mond én imádom Bencét, egyszerűen bejön a troll humora :D

2016.10.26. 09:54:32

nem célzok semmire

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 09:56:18

@hereverő heverő:

1976-os szinkron:

Ni-lovag: Hanem azok, akik azt mondják: Eki-eki Eki-eki Vapang. Jó kis szó, mi?

Galla 2004-ese:

Ni-Lovag: Most már azok a lovagok vagyunk, akik azt mondják: Eki-ki-eki-pikang-zum-boing!

Az eredeti:

Knight of Ni: We are now the knights who say, ekke ekke ekke ptang zoo boing"!

Bővebben:

docs.google.com/spreadsheets/d/132dlYTw1UogTFMhCLcWoDnD2DnM2BWRrqsEEevZc4NU/edit?usp=sharing

etikette 2016.10.26. 09:59:07

Jó reggelt! én addig bent tartanám őket amíg Ati és Dávid szerelme be nem teljesül. Hiszen a vak is látja, hogy látens homoszekszuális mind a két tag. Vagy csak engem ráz ki a hideg attól mikor két "férfi" ennyire ""jóbarát""? :S:S

Cérnahuszár 2016.10.26. 09:59:44

@Róbert Paic: magyarországon alig találsz embert aki semleges, nem áll egyik oldalon se és felmutatja a középső ujját az egésznek
bent is mondhatnak ezt-azt az álláspontjukról, max nem látod mert kivágják, hagyjuk ezt elúszni

csakolvasok82 2016.10.26. 10:01:52

Jó reggelt! Nekem tetszett a poszt, bár szerintem az öfi sem volt annyira gyászos, mint ahogy Géza leírta. Én jókat nevettem, miközben néztem. (Igaz, én anno a Szomszédok című fantasztikus teleregényen és a Titanicon is tudtam nevetni.) Azért az aljas szót, ne használjuk, ha lehetne, mert Evelin szerint az csúnya szó. :)

É2I 2016.10.26. 10:17:20

@Chat Géza: Jó lett ez Gézu! De a biztit szokta a túláram kiverni, a kismegszakítót meg le :)

É2I 2016.10.26. 10:29:24

@Róbert Paic: Kb mindenkinek van politikai nézőpontja. Más kérdés, hogy telehányja-e vele a médiát vagy nem. A tripperesből te kinéznéd, hogy három másodpercre előre tudja, hogy mit csinál? A kikezdhetetlenség kb. ott kezdődik, hogy nem is jelentkezel egy ilyen majomketrecbe.
És arra azért oda kell adni a pontot a rtl-nek, hogy az esetleges politikai diskurzusokat sikeresen hanyagolják. Pont elég az a fajta tudatlanságuk, ami a napi életükből fakad.

Egy pillanatig sem érdekelne amúgy ez a műszar, ha politikai mázt kezdenének csurgatni az agyhalottak kobakjára.

É2I 2016.10.26. 10:35:39

Viszont a fentebb linkelt tripperes zaklatás már a rtl-nek is kellene hogy vágja a biztit (:) Jó lenne már ha elmagyaráznák önjelölt jutyúbberünknek, hogy ez lehet feljelentés tárgya is.

Ezen túl a rtl fele is, mert közreműködők és nem állítják le.
(Nem, nem barátom ha valaki hozzádnyomja a faszát akaratod ellenére az alaphangon is zaklatás!)

hereverő heverő 2016.10.26. 10:39:24

@É2I: Vagy Tivornyát most bilincseljék hozzá a lefolyócsőhöz büntetésből, és Somának kell (nagy haverság okán) őt lapáttal etetni. Aztán lehet abuzálni is, ugyanazon lapáttal.

ascii 2016.10.26. 10:45:08

@Toruk Makto: én nem is értem, eltévedtél, vagy mi?

ascii 2016.10.26. 10:46:45

"..de nem én ülök ott akárhányéve a vezérlőben, szóval ez biztos így fasza, így kérte, így szereti a Kolosi Úr."

nálam ez vitte ma a prímet, be is építem a munkahelyi szövegkörnyezetembe :))

rearwindow 2016.10.26. 10:47:27

@É2I: elképzeltem hogy valamelyik férfi kollegám ezt csinálná velem, tényleg teljes nonszensz, és nem kicsit lennék felháborodva

ascii 2016.10.26. 10:48:12

@Akasa27: vótmá! de nem elég egyszer végignézni :))
mondta is tegnap, h szereti a trollkodást

hereverő heverő 2016.10.26. 10:49:06

@ascii: Fogadjunk te is az RTLnél vagy gyakornok, vagy te is részt vettél a castingban. Gina a te unokaöcséd másodnagynénjének kisfia, szóval protekcijós mi ?

ascii 2016.10.26. 10:53:35

@hereverő heverő: :))) neeeem, de hiszed vagy sem pont erre akartam rátérni, h vajon melyik komizó a tégla, és melyikőnk dolgozik az rtlnél!?

hereverő heverő 2016.10.26. 10:58:03

@rearwindow: Én meg még jobban, ha veled csinálná ugyanezt egy férfikollégád ! Nahát !

kicsit komolyabban: Amit Csillámpóni csinált a Petőfipincsivel, az is túlment a határokon. Mégis valahogy elfogadhatóbb volt számomra (nem), mert Soma nyilván sokkal erősebb mint a csoffadt testű Vivi, tehát tud hárítani. Az más kérdés, hogy ahhoz is hülye volt, és valahol még imponált is a férfiúi hiúságának (most elmegyek szájat mosni). De a büntit ugyanúgy megérdemelné.
Másrészt ez a lóba oltott csótány Vivit is belelökte a palackosba, és Krisztián is imitálta vele a nagy kárszeg elnyelődését, más kérdés hogy Csillámpóni ezt viccnek fogta fel és nevetett. Mondjuk elég erős vicc...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.26. 10:58:40

Szóval jóreggelt elvtársak! 2kv megvolt. Géza kihozta amit lehetett. Ami érdekes, az az hogy tisztán kiérződik hogy ahogy haladunk előre a tschelekményben es lesz egyre unalmasabb ez a közép-európai kertévés szarfesztivál, annál több erőt kell belefeccölni a HV-s kontentekbe. Amikért továbbra is végtelenül Hálás vagyok. Kíváncsi leszek a lebilincselős hétre.

hereverő heverő 2016.10.26. 11:00:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jóreggelt te vén kujon, és a vénen van a hangsúly, a többire emlékezzünk :))))

ascii 2016.10.26. 11:04:41

@Cérnahuszár: nem akarom ezt a politika dolgot tovább göngyölíteni, de ismerek hihetetlen mód egy csomó olyan embert, aki teljesen független, vagy mert primitiv, és el sem jut a tudatáig, kvázi sosem hozza fel magyarázatként az uralkodókat, vki meg mert nem annyira primitiv, csak elfogadja a szabályokat, és tökmindegy jobb v bal, ő így is úgy is jól él. OFF

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.26. 11:05:08

@rearwindow: Vállad felett csábosan pillantanál egyet, (ennek minden férfi bedől, legalabbis akik ébren vannak. Aztan lemegy a nap, a föld túloldalán felkel a többi ferfi es azok is bedőlnek) szóval pillantás, kicsalod a wc-be, mikor kinyújtja feléd a kezét, elmarni, és úgy rábaszni a wcajtót hogy törjön el az összes ujja a szarházinak ^_^

hereverő heverő 2016.10.26. 11:08:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: "A nők azért mondják a világ legfájdalmasabb dolgának a szülést, mert őket még sosem rúgták tökön"

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.26. 11:11:22

@hereverő heverő: Szia mester! Továbbra is érzek némi kaparást torok tajon, így el sem tettem a felespoharat. Ti nagyon egészségesek lesztek a héten annyit köszöntök rátok.;)

hereverő heverő 2016.10.26. 11:14:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: Tegnap este azért én is megdöntöttem Hajnal Tímeát és a beigért Becherovkát. Hajnal Tímeát hajlott korom végett csak gondolatban, a Becherovkás stampót ellenben emlékezetrásegítőként többször is. (Barátaimmal)

hereverő heverő 2016.10.26. 11:27:41

Addig egy kis virtuozitás. Ezek az emberek egy strandpapuccsal is képesek lennének zenélni.

www.youtube.com/watch?v=I5CiFrSgAf0

#VV&ZF

Toruk Makto 2016.10.26. 11:28:25

@Chat Géza: Az viszont óriás respect, hogy minden mezei kommentelő kritikáira igyekszel reagálni.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.26. 12:28:41

@hereverő heverő: köszi
@csakolvasok82: Nem volt annyira gyászos, szórakoztató kis rész volt, csak nem hogyvoltozásilag. Pl az a kulcslopás... 5-6 perces bevágásnak jó volt, de 9 sor bekezdést nem ért meg nekem, hogy arról írjak, amint a két majom pörög a lófaszon.
@Cseszlovák Gyurmafilm: Mindig vannak erősebb és gyengébb hetek. Ezzel nem lehet mit csinálni. A szereplők fogyatkozása sem vészes. Majd ha négyen lesznek. Ebben a bilincselős hétben semmi olyan nagy durranás nincs, bár a párosítások nem rosszak.

2016.10.26. 12:29:18

Jóóóóó Regggelit !

Gézu és Velőtrázó köszcsi a posztcsit, együtt egész olvasmányosságos… :D

Bence egyre jobban belerázódik, és nagyon ügyesen csinálja hogy trollkodik.
Ezekkel az egysejtűekkel mást nem is lehet kezdeni, mint pellengérre állítani.

Ennél a bókolós résznél majdnem ökölnyi lyuk keletkezett az LCD-n… Ki fogja fizetni az RTL a szándékos károkozást ?!?

De tudjátok mit, otthon kipróbálom a srácok szövegeit :D :D:D
De előtte a gyerkőcöktől elkérek pár fej-mellkas-könyök-térvédőt, majd ekképpen fordulok az asszonyhoz:

”Mer' azér' mosolyogsz, mer' belülről nem vagy szar. Nem vagy szar ember és a lelki szépség az rohadtul megszépíti a dolgokat.”

Lehet, hogy videózni is kéne közben ?!? :D

Haboskakaos 2016.10.26. 12:35:49

Sziasztok! :) Gyorsan beköszönök mert még rohanok, de nemsokára olvason a mai posztcsit. :)

2016.10.26. 12:38:22

Krisz bókolására ráfűzve:

www.youtube.com/watch?v=y1GYRTwFbS0

:D :D :D

2016.10.26. 12:50:20

@hereverő heverő: ez KAP vagy Hadházi ? :D :D :D

csakolvasok82 2016.10.26. 13:10:33

@Chat Géza: Egyetértek. :)
Személy szerint sajnálom, hogy Gina hallgatott Evelinre, és így nem Mici és Zsolti kulcsát lopták el, mert szerintem ők jobban vették volna a poént, mint a két ideggyenge férfiú.

Cimili 2016.10.26. 13:16:09

@Toruk Makto: Tesó, miről beszélsz? Gézu írásai mindig jók, mi így szeressük öt.:)

ascii 2016.10.26. 13:20:14

@mentolos lecsó: inkább tibi atya vagy demotiváló :)

ascii 2016.10.26. 13:21:59

@mentolos lecsó: nah most képzeljük el, h Anikó milyen messze van egy-egy ilyen beszólástól vagy bármiféle humortól, amivel kellene vezetni ezt a trágyadombot.

Haboskakaos 2016.10.26. 13:29:42

@Chat Géza: Jó lett ez nagyon! Nekem ez az egyik kedvenc mondatom:
"Ezzel mindenkinek világos, hogy a villa Turbóujjazó Petőfije nagyobbat fog szopni, mint Sasha Grey bármikor." :D Zseniális! :D
de remélem is, hogy Mici, széjjeszekálja. Nagyon kinyílt a csipája Somának, engem meg egyre jobban idegesít.

Haboskakaos 2016.10.26. 13:37:48

@mentolos lecsó: Bence beszólása jobb volt mint az egész öfi! :D

2016.10.26. 13:58:29

@ascii: Anikó szegény nem erre termett ! Ő inkább vmi fejes méretes kárszegére termett, látható az eredmény. Ha esetleg szétcsapná magát vmi jóféle cuccal, akkor sem tudna önerőből ilyeneket benyögni mint Bence.

Közben rájöttem honnan volt baromi ismerős, amikor először megláttam Anikót (ikertornyok): Adrienne Janic - Overhaulin'

s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/3c/14/3c/3c143ce9ec4985f4915985bb4ddfa107.jpg

SocialWorker 2016.10.26. 14:00:26

hahó skacok! csak most jutottam el közétek, de hiányotok már szívszaggató volt... :)
tegnapi kedvenc jelenetem: "azt nem mondanám, hogy aljas. az aljas csúnya szó" :DDDDDDD szakadtam a röhögéstől. mer' a faszomgecikurvaannyaszopnádkitekispöcsgeci??? az??? azmiaz????

hereverő heverő 2016.10.26. 14:28:47

@mentolos lecsó: Egyik sem Nagyúr. Nem emlékszem már hol olvastam, mert akkor még éltek a dinoszauruszok is szerintem.

hereverő heverő 2016.10.26. 14:30:12

@SocialWorker: navégrehogyitt. Majd jól elfenekellek a térdemre fektetve, mi az hogy nem panaszkodtál a súlyod miatt ? Pont te kezdted, hogy Vivi a sokgumicukor és hamburger ellenére milyen vékony, és hár hogy azért mégiscsak na...

2016.10.26. 14:35:23

@hereverő heverő: ahhh, értem… köszi… én vmelyik Komédiaklubbos szájából hallottam először…

Cimili 2016.10.26. 14:38:19

@mentolos lecsó: Kérjük majd azt a videót! :))))))))

2016.10.26. 14:39:45

@hereverő heverő: Az mondjuk baromi infantilis, hogy Soma csak a testalkatába és a súlyába tud belekötni, beszólni Mircinek… Szánalmas… Annyira unintelligens a kis pöcsköszörű, hogy át is írta nála a kiesési sorrendet a következőre: Ávelinke-PrimiTivy-Soma…

2016.10.26. 14:44:03

@Cimili: Hogy megver az asszony egy opcionálisan általa választott: serpenyővel, sodrófával, tűzzel, vassal, hidrogénbombával ?!?

Kéjelegve néznéd végig mi ?!??? :D :D :D

hereverő heverő 2016.10.26. 14:48:24

@mentolos lecsó: Nekem a sorrend tulajdonképpen mindegy. Az a szomorú, hogy ha összehasonlítom mondjuk Vivit és Tivit, az eredmény:
Mindkettőnek hasonló a neve, csak 1 betű a különbség.
Mindkettőnek ló feje van
Mindkettőnek állandóan nyitva van a szája
Mindkettő csonthülye
És mégis mindezek ellenére Vivi egy szerethető karakter, mellesleg sokkal kellemesebb nézni mint Tivit, gondolom női szemmel is. Tivi erőlködés nélkül, tök természetesen mutatja be a seggfejségnek olyan mély bugyrait amiről nekem csak horrorfilmek alapján lehet elképzelésem.

Szóval nálam Tivi, Evetke, Soma. De a sorrend lényegtelen.

SocialWorker 2016.10.26. 14:49:01

@hereverő heverő: na de egy szóval sem mondtam, hogy nekem bajom van magammal, csak nekem tennem kell azért, hogy ne legyen :D érted

hereverő heverő 2016.10.26. 14:50:19

@SocialWorker: Jó, akkor nem magaddal van bajod, hanem hogy tenni kell érte ! Értelek én !! :))))

2016.10.26. 14:51:22

@Cimili: Most mond azt, hogy te nem alélnál el, lágyan a baldachinos ágyra dőlve, párzásra készen, ilyen bókok hallatán ?!?! :)))

SocialWorker 2016.10.26. 14:53:25

@hereverő heverő: pontosan ! és utálom azt, akinek nem kell. (igen, a leírtak alapján téged is.) :)

ascii 2016.10.26. 14:56:00

@SocialWorker: olyan nincs, mindenkinek tenni kell, h utcakompatibilis legyen, csak sokan azt hiszik, h ők születésüktől fogva a puszta tökéletességüktől fogva azok, de sajnos csak az izléstelenség és az igénytelenség ül meg az agyukon.

Cimili 2016.10.26. 14:56:01

@mentolos lecsó: Nyugi, majd mi ápolunk utána.:)

Cimili 2016.10.26. 14:59:41

@hereverő heverő: Annyira tetszik ez az összehasonlósdi és teljesen igazad van, Vivi női szemmel is szerethetőbb. El se tudom képzelni, h Tivcsiért egy nő oda legyen.

hereverő heverő 2016.10.26. 15:04:18

@SocialWorker: hüp hüp..ne utálj, a kedvedért fogok pocakot növeszteni, jó ? illetve nem fogok. Nem tudom, hogy hogyan néznék ki ha nem mozognék, mert egyszerűen sosem volt olyan, hogy ne csináltam volna valamit. Szóval lehet, hogy én is elfókásodnék..Bár akkor sem híztam, mikor a nyáron a combnyaktörésem miatt csak otthon dekkoltam. De mindig is mozgékony voltam, bicikliztem, meg fára másztam, meg utána a vitorlázás, meg a síelés, meg a bicikli, meg ha egyik se akkor gyalogtúrák, meg hólapátolás meg ásás, kissebb-nagyobb véráldozatokkal járó katonai puccsok megszervezése, ilyesmik..
@ascii: Amikor két Brian Griffin vitatkozik :))) Azért vannak olyanok akik nem tesznek semmit és jól néznek ki. Persze fodrász, meg ápoltság, ez alap. Ha erre gondolsz akkor csakis egyetérteni lehet veled.

MacákékIcukája 2016.10.26. 15:05:49

Gezu :DDD a "Barney Stinsen"-re en is felkaptam a fejem, mer' o Stinson, de amugy vicces posztcsi!

2016.10.26. 15:06:32

@SocialWorker: @ascii: Én kérek bocsánatot TŐLED Heverő nevében is ! Akiknek nem kell gondolni ezekre a dolgokra, természetesnek veszik, és fel sem merül BENNÜNK, hogy másoknak ez gondot okozhat !
Mindnyájunk nevében írhatom, hogy nagyon szeretünk !
Lécci… Lécci… Bocsi…

hereverő heverő 2016.10.26. 15:09:10

@MacákékIcukája: Szió sorstársam ! Hogy van a bokád ?

2016.10.26. 15:09:29

@Cimili:Hmmmm… ez elgondolkodtat… mi ez a többes szám ???
Kezd izgatóvá válni a dolog… :D

ascii 2016.10.26. 15:10:11

@hereverő heverő: itt most arra gondolok aki tohonya, slampos, testtartástalan(?) és úgy néz ki mint a teliszart búvárruha, nyilván alkati kérdés, h nem lehet mindenki dávidszobor alapanyag, de némi sport még senkinek sem ártott.

2016.10.26. 15:13:38

@Cimili: Nálam mindkettő Taigetosz-pozitív. De eddig PrimiTivy tett többet azért, hogy gondolkodás nélkül a mélybe taszítsam… Szerintem…

hereverő heverő 2016.10.26. 15:14:35

@mentolos lecsó: @ascii: @SocialWorker: Dehogyis, én tudom hogy másoknak ez gondot okozhat, és tudom mennyit dolgoznak ezért. És ezredszer is elmondom, hogy a vastagabb nők is ugyanolyan szépek, felesleges sanyargatni magukat.

hereverő heverő 2016.10.26. 15:19:49

@ascii: Ebben nagyon egyetértünk. És ha mondjuk valaki tényleg nem tud lefogyni, mert bármi baja van (hormonális vagy izületi pl), akkor is tegyen azért hogy ne legyen izzadságszagú, legyen ápolt és elegáns.

ascii 2016.10.26. 15:22:21

@hereverő heverő: volt ilyen vizsgálat, h a nő ideálokat vették latba az elmult pár évszázadba, és tökmindegy mi lett a súlyváltozás, a lényeg a homokóra alkat, erre gerjed a férfiembőr :)

bár felőlem mindenki úgy néz ki ahogy akar, csak érezze kurvajól magát a bőrében, és ne depizzen olyanon, amin nem tud változtatni.

2016.10.26. 15:22:28

@hereverő heverő: Szívemből szóltál Tessa !!! Imádjuk és Tiszteljük (!) a női nemet, mert ők a kvintesszenciái a az emberi létnek !
Hajrá Csajok !!!

SocialWorker 2016.10.26. 15:25:53

@mentolos lecsó: @hereverő heverő: óóóó! komolyan mondom, miattatok érdemes mindennap ide felnézni, annyira cukik vagytok... :))))

2016.10.26. 15:29:31

@SocialWorker: hivatalosan is belepirultam... :D pusza...

ascii 2016.10.26. 15:31:11

@mentolos lecsó: nem azért, hanem mert náluk van az összes p#na! :))
/rekop gyuri/

2016.10.26. 15:34:57

@ascii: felsírtam.... hülye.... :D :D :D

hereverő heverő 2016.10.26. 15:49:09

@MacákékIcukája: óóó baszki.. de nézzük a jó oldalát, sokkal hamarabb fogsz ismét táncolni, összerakosgatnak és elfelejted a fájdalmat.

ascii 2016.10.26. 15:49:40

@MacákékIcukája: fuu, az nagyon nem jó, kitartás!

2016.10.26. 15:55:36

Na most ha a héten megint kiesik egy lány akkor már csak 3an maradnak. Mici illetve Gina se sanszos, hogy végig megy. Szóval akkor a fiúk kivel fognak szexelni? Vagy a végén kiderül, hogy mindenki meleg?

2016.10.26. 15:55:54

@ascii:

„A p#na nevét hiába a szádra ne vedd !”

Christianus levele a Villabeliekhez 10.26

moletty 2016.10.26. 15:57:54

@ascii: Ez jó vót TEsó !
EZt a kibaszott Tivyt ütném egy nagy vaslapáttal és a nyelét felnyomnám a seggébe, hogy a förtelmes pofáján jönne ki elöl !.... röviden : nem kedvelem :)
A kis majomgeci elérte nálam, hogy Mici egyre szimpatikusabb lesz ! ( Pl. a wc javítás stb.)
A hülye állatja azt hiszi,hogy LákátosÁválin szereti ő valamilyen szinten :D :D
Kb. mint én a guminőmet csak azt meg nem baszom át....

moletty 2016.10.26. 15:59:02

@Róbert Paic: Hát a Krisztiánon kívül minden srác minimum fél-háromnegyed buzi !

MacákékIcukája 2016.10.26. 15:59:52

@hereverő heverő: puzzlezni fognak a bokammal, mint kiderult 3 darabba tort (2 tibia, 1 fibula). Szerencsere tobbszor atporgetik az ugyeleten keszult rontgenkepeket es igy vettek eszre szal a penteki kontroll helyett ma kellett mennem es CT-t is csinaltak.

@ascii: koszonom szepen! Igen, egy fos9-es :( a novemberi romai utazasrol is lemaradok, munkahellyel mentunk volna 3 napot bulikazni. Anyu viszont jon, vettem gyorsan neki repjegyet :))))

moletty 2016.10.26. 16:00:07

Krisztián a hős-szerelmes típus, amint így bókol szíve hölgyének: " Amúgy jó szűk vagy, BERAKATTÁL valamit ?" :D :D :D:D

2016.10.26. 16:00:20

@moletty: Olyan durva vagy :D lassú szenvedést neki mi is azt tesszük mindennap amikor látjuk őket

moletty 2016.10.26. 16:01:29

@MacákékIcukája: Amint meggyógyultál megígérem megcsinálunk innen többen , hogy ne búsulj az elmaradt bulikák miatt, mit szólsz ?
Oksa srácok ?

2016.10.26. 16:02:26

@moletty: @Róbert Paic:

„A p#na nevét hiába a szádra ne vedd !”

Christianus levele a Villabeliekhez 10.26

moletty 2016.10.26. 16:02:41

@Róbert Paic: OK akkor félóránként 1 cm-mel beljebb toljuk neki a nyelet , de 3 óránként ha akarja 5 percre kiveheti! Így ok ? :)

moletty 2016.10.26. 16:04:06

@mentolos lecsó: Aszongya győzi : a te tetoválásod pina ? Jah nem, Dina :D :D

2016.10.26. 16:04:16

ez a blogmotor szarcsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016.10.26. 16:06:22

@moletty: BV-t nem nézek, csak felvételről és pörgetve..... ez kimaradt :D

hereverő heverő 2016.10.26. 16:07:12

@MacákékIcukája: Hát sejtem, de ha egyszer helyrerakják, onnét már hamar összeforr. Mondjuk téged legalább nem fognak csavarozgatni, max. drótoznak, amit meg majd ki kell szedni. Viszont sokkal szebben jobban össze fog forrni a bokád. És örülhetsz hogy nem itthon raknak össze, mert akkor a bokád a szemöldököddel forrna össze.
@moletty: Ha az jó neki.... de magamat ismerve erre nem fogadnék nagyobb összegben :)

hereverő heverő 2016.10.26. 16:10:09

@moletty: dehogy veheti ki ! Azért nem kell elkényeztetni a kis köcsögöt... 3 óránként 5 percre bekenjük zsírral, hogy jobban csússzon. Ez a max.

2016.10.26. 16:13:46

@moletty:
PrimiTivynek mexikói nyakkendőt javasolnék azonnal.... ! Somának guminőt....

Ha Ávelinke remélhetőleg kiesik vasárnap, akkor jól megcsinálják... jah, nem megintervjúúúújolják....
Kérdés: "Mi lesz így Somával ?"
Válasz: "Ki a faszomgecihhggcsicska az a Soma ?"

Szerintem....

hereverő heverő 2016.10.26. 16:16:48

@mentolos lecsó: Vagy küldjünk be egy urológust, gumikesztyűvel, aki megkéri majd Somát, hogy könyököljön az asztal szélére...

Krétagarbó 2016.10.26. 16:20:50

@MacákékIcukája: ó szegénykém, kitartást! Vki tud menni segíteni utána, család, barátok?

2016.10.26. 16:21:05

@hereverő heverő: aztán szárazon, előjáték nélkül belevágni a nagy kárszeget ???
támogatom !!!!!

Krétagarbó 2016.10.26. 16:22:31

@moletty: azt hittem, a Zsoltin kívül, mert ő egészen.

2016.10.26. 16:23:07

@mentolos lecsó: mexikói = kolumbiai bocsi......

Krétagarbó 2016.10.26. 16:23:43

@MacákékIcukája: na most olvasom, akkor jó:) jobbulást!

moletty 2016.10.26. 16:33:39

@Krétagarbó: igen persze rajta kívűl. Erről jut eszembe az a jelenet, hogy
mondja Zsolti a Lólánynak : Evi kiverte Somának. Erre Vivi : Akkor akár én is kiverhetem neked :D :D

MacákékIcukája 2016.10.26. 16:35:04

@moletty: annyira megcsinaltok, hogy olyan gecijol fogok kinezni utana mint Evetke? :DD

@hereverő heverő: hat nem tudom, nem fogjak kiszedni. Doki aszonta h bennehagyjak. Femlap es csavarok is. Terminator leszek!!!!

@Krétagarbó: koszonom! Amig anyu nincs itt, addig fonokok, kollegak (ok a legkozelebbi barataim is egyben) segitenek :)

Madam. 2016.10.26. 16:37:45

Én intelek..intleke...intellektuális leszek. Mint tyvy szerint melany

Cimili 2016.10.26. 16:38:57

@mentolos lecsó: Sokan vagyunk ám itt, akik kedvelünk. :)
@MacákékIcukája: Jobbulást Icuka, az jó, h anyukád ki tud menni hozzád.
Este nem leszek, örülnék, ha a lényeget leírnátok kedves esti műszak! :)

2016.10.26. 16:40:03

@MacákékIcukája: Nahhh tessék még egy kiborg !!! Kezdhetem felkötni a gatyát (Terminátorok vs. Dart) ! :D

Szívből kívánom a minél előbbi jobbulásodat !!!

moletty 2016.10.26. 16:40:04

@Cimili: A lényeget már most le tudom írni Neked :)

hereverő heverő 2016.10.26. 16:43:06

@MacákékIcukája: Oh hát akkor üdv a klubban :) Rád is ragadni fognak a pasik, legalábbis aki mágneses.

2016.10.26. 16:44:13

@Cimili: A belepirulós szmájli hogy a f@szomba van ???? :D :D :D

2016.10.26. 16:47:12

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Az csak nekem tűnt fel, hogy Kárszeg Papa olyan ideges lett a kulcs eltűnésekor, hogy majdnem "beb@szta az üveget"? Mármint a nappali és a terasz közötti 6-7 négyzetméteres táblát... Nem viccnek tűnt, amit mondott, és ahogy mondta, na. Én nem vagyok se gyenge, se félős, de ezt az embert messziről elkerülném.

Az viszont pozitívum, hogy iszonyúan felhozta Micit. Egész komolyan, jelenleg nincs olyan ember, aki ellen ne Micinek drukkolnék. Pedig hogy utáltam, attya-gattya.
Miciről, illetve a fogyásáról meg az a teóriám, hogy a riport szobában fel lett neki dobva, hogy ha így meg úgy lefogy, mehet a Playboyba v. vmi ilyesmi. Majd csak figyeljétek, ha kijön.
Lákátosznak meg az lett feldobva, hogy bekerülhet valami mezőgazdasági szaklapba, a Malacok-Tehenek különszámba, vagy mi? :-DDD

Cimili 2016.10.26. 16:50:10

@moletty: :))))))))))))))))))
@mentolos lecsó: Pont így, ahogy leírtad. :)
Nézem az esti ismétlését, épp most csórták el Gínáék Kriszék kulcsát. Vicces volt.

Haboskakaos 2016.10.26. 16:51:35

@Róbert Paic: @moletty: Főleg Dávid és Ati nagyon gyanús.. Annyira örültek, hogy össze lesznek bilincselve, meg mikor Dávid ment volna párbajra Lóri ellen, akkor is ölelés meg puszi-puszi... Nekem ez fura, vagy én vagyok maradi?

Haboskakaos 2016.10.26. 16:57:00

@Spitzbauer: Nekem is feltűnt, hogy nem vette lazán a dolgot, egyből befeszült.
Micit illetően pedig egyetértünk, rühelltem az elején, de mostanra már már elkezdtem megkedvelni egy kicsit. Jót tett neki Krisztián (mindenhogy :D), kontrollálni tudja. Mici is tart szerintem Krisztől valamennyire, mert nem akarja magára haragítani, felbosszantani, elvégre ő tényleg egy rosszfiú.

2016.10.26. 16:57:06

@Spitzbauer: Krisz el van tévedve ! Azt hiszi, hogy ami kint megy a „közmunkásokkal” az bent is működni fog… Néha az ő tekintete is megvillan úgy, hogy komoly orvosi beavatkozásért kiáltana az ember.
Mondjuk Mircikét felhozta, az tény…
Mirciből még biztosan lesz +size modell vmelyik szaklapban az RTL birodalomban.
Ávelinkét csak a „Hogyan hízzunk lopótök formájúra, gyorsan” magazin címlapján tudom elképzelni…

moletty 2016.10.26. 16:58:11

@Spitzbauer: Tiszta EKG ! Kárszeg mester hirtelen haragú lehet a VV-ben csak itt benn nagyon jól visszafogja magát , időnként kiesve a szerepből :)
Ginát megröfögtetném, ezt érzem :)

Haboskakaos 2016.10.26. 17:00:13

@mentolos lecsó: De tényleg? hogy az istenbe lehet ENNYIRE gyorsan meghízni?

2016.10.26. 17:04:31

@Haboskakaos: se nem kevés, se nem sok, halványlila, lepkegőzös, halvány szürkébe forduló segédigém sincs róla...

2016.10.26. 17:07:59

@moletty: Gina bejövős ??? Hát nekem is...

2016.10.26. 17:10:16

@moletty: @mentolos lecsó: Primi első jó hozzászólása, hogy Dzsina olyan, mint Anettka. TELITALÁLAT!

moletty 2016.10.26. 17:10:27

@mentolos lecsó: Be bizony, határozottan. Az arca picit furcsa, de az alakja jó a segge nagyon jó
és "jó szűk amúgy" :D

moletty 2016.10.26. 17:11:17

@Spitzbauer: Tény , de valahogy mégis bejövős , anettka meg nem :)

2016.10.26. 17:17:29

@moletty: @Spitzbauer:
egyáltalán nem Anettka (pffujj)... Szerintem...
Édes, apró csajszi.... de szegény belekerült a húsdarálóba :( Talán neki néz ki a legtöbb műsorvezetői állás a jövőben...

2016.10.26. 17:20:15

@moletty: Te meg? Meg lett a jelszó? :D Tesó!! Te se mész a szomszédba egy kis perverzióért. XD Tivyt érintő gondolataidra célzok. A Gináról meg álmodozz csak. :D

2016.10.26. 17:20:22

@moletty: Én még mindig Lákátoszt tolnám, ha nem szólalna meg :-DD Jó csaj az, igazat mondott, hogy amikor 53 kilósan bement, akkor ott csöpögött a nyál.. Csak hát megszólalt.... Majd visszafogy, ha kimegy, és mire a személyijében átírják a nevét Farkas Sománéra, már megint jól fog kinézni :-DDD

2016.10.26. 17:20:44

@moletty: nos akkkor adjunk a hímsoviniszta megnyílvánulásoknak is:
Baromi jóóóóóóóóó segge van !

Jah, nem.... (hátha a Zasszony is olvassa a kommentjeimet) :D :D :D

2016.10.26. 17:24:30

@moletty: Ezt te honnan is tudod? :D Felvilágosítanál? :D @mentolos lecsó: Mi van, vén ...... is megnyalná még? XD

2016.10.26. 17:25:52

@Spitzbauer: Nem lesz az Farkasné. :) Tudod Anikó2 lesz belőle. Megfog egy RTL fejest, és ennyi. Ja rosszul fejeztem ki magam, aláfekszik. :D

2016.10.26. 17:26:47

@ALOKSAKTRHEE: a "vén" még most is megnyalja... akár többször is... :P XD

hereverő heverő 2016.10.26. 17:27:52

@Spitzbauer: told szájba, akkor nem beszél

2016.10.26. 17:28:15

@mentolos lecsó: Csak az asszony meg ne tudja? :D Zárd el otthon a fénykardokat. ;)

2016.10.26. 17:29:09

@hereverő heverő: XDDD És elmondása szerint még szereti is. :)) Töltsd is meg.

hereverő heverő 2016.10.26. 17:29:33

@mentolos lecsó: kifér a nyelved a légzőrostélyon ?

2016.10.26. 17:30:41

@ALOKSAKTRHEE: Nem vagyok egy Anikóügyi főbiztos, de a faszija retekes???Ezt nem tudtam... Egyébként az istentelennel is kavart régebben.
velvet.hu/celeb/2012/05/12/szakitott_vv_aniko_es_istenes_bence/
Amikor olyan hülyéskedve affektálva beszél/konferál, akkor jó, azt szeretem. De egyébként nincs tehetsége a műsorvezetéshez. Ha lenne, már kijött volna.

2016.10.26. 17:33:40

@ALOKSAKTRHEE: Én ha Evett unokatestvére(i) lennék, ragaszkodnék az esküvőhöz. Illetve csak az asszonytartáshoz, mert ekkora balf@sz mint a mi kis Sománk, nem kell egyetlen becsületes czigánycsaládba sem. Ebben biztos vagyok.

2016.10.26. 17:34:42

@ALOKSAKTRHEE: otthon a Zasszony hordja fénykardot... :D
Jól is van ez így... Én a Birodalom ügyeivel vagyok elfoglalva munkaidőben... Otthon jó egy kicsit kiengedni és kedvére tenni a szeretett Hölgynek !

2016.10.26. 17:36:54

@hereverő heverő: túlnyomásos hálószobáról nem halottál még, műveletlen paraszt ?!? :D
ott nem viselem a bilit a fejemen...

Cérnahuszár 2016.10.26. 17:37:45

@ALOKSAKTRHEE: én nem is bánnám ha műsorvezető lenne belőle. Pl a bv-ben, inkább nézném mint aut vagy győzikét.
De azt nem hiszem hogy ennyire tudna vájkálni a szexjelenetekben mint auék, a csatorna meg ezt a színvonalat akarja oda.

Haboskakaos 2016.10.26. 17:39:38

@moletty: @ALOKSAKTRHEE: @mentolos lecsó: @hereverő heverő: Mintha csak az uramat hallanám, mikor sunákról beszél. :D

2016.10.26. 17:41:46

@mentolos lecsó: Jól mondod, persze csak ha van. :)@PeniValdes: Gondoltam Peny drága. :) @Cérnahuszár: Na ezzel egyetértek. Aunál még őt is inkább nézném. @Spitzbauer: Ige, retekklubbos. Ha jól tudom. :D Most őszintén. Ha nem így lenne, szerinted foglalkoztatták volna ennyit Anikót? Kizárt dolog. Tudta hova tegye a p.....t. :)

hereverő heverő 2016.10.26. 17:42:43

@Cérnahuszár: Gina sokkal többre lenne hivatott, mint egy ilyen fos műsorban bohóckodni. Persze mindenki saját szerencséjének pogácsa, kis erőfeszítéssel simán beválhat mint Istentelen Bence. Fiatal még, adjunk neki lehetőséget.
Aztán ha a VV9-et ő vezeti majd, akkor majd nyilván porig alázzuk, de meg fogja érdemelni :)

2016.10.26. 17:46:22

@Haboskakaos: :DD Na pasik vagyunk. XD@hereverő heverő: Vagy Bencének. Adélka aggódhat kicsit. Bár hamarosan németbe költöznek. Még szerencse. Adélnak. :D

2016.10.26. 17:46:58

@PeniValdes: Mi történt már Peny?

2016.10.26. 17:47:21

@Haboskakaos: "Egy Suna mind fölött, Egy Suna kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

2016.10.26. 17:48:18

@Cérnahuszár: Én tudtam. Mit röhögsz? :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.26. 17:49:00

@ALOKSAKTRHEE: rossz helyre szúrtam,és most vérzik a szám:((

hereverő heverő 2016.10.26. 17:49:46

@Cérnahuszár: Jogos, én olvastam mellé. Evelint hallgatni a belevalóban ? Az olyan mint sajtreszelővel rejszolni: Van benne valami, de leginkább fájdalmas.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.26. 17:50:44

@hereverő heverő: milyen egy sajtreszelővel rejszolni? vkinrek tapasztalat?

2016.10.26. 17:51:16

@PeniValdes: Na Peny. Vigyázz már magadra. :) Adjak rá gyógypuszit? :D Tartsd ide. ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.26. 17:52:47

@ALOKSAKTRHEE: na több bünti nem kell.)

de azért ma nőtt az egóm is.

Cérnahuszár 2016.10.26. 17:53:31

@ALOKSAKTRHEE: na ezen röhögtem, vártam hogy mi lesz ha belevágom a kavicsot a tóba
nálad kicsit letörtem hogy nem jött össze :))

2016.10.26. 17:59:08

@PeniValdes: Bünti? Tudod mi lenne a bünti? :D Majd megtudnád. Rossz kislány. ;) @Cérnahuszár: Jajjj ne haragudj. :D XD Bocsi.

2016.10.26. 18:00:28

@PeniValdes: Ne tedd. Sorry. Vissza veszek. :(

hereverő heverő 2016.10.26. 18:07:45

@PeniValdes: Ford Fairlane tapasztalta meg, amikor Zuzu Petásszal beszélgetett

2016.10.26. 18:13:38

@PeniValdes: Jobbat tudok. Inkább el is felejtelek. Így lesz a legjobb.

Krétagarbó 2016.10.26. 18:13:55

@Cimili: én nem igérek semmit, tegnap is bealudtam. Ha bírom nézni, akkor közvetítek.

Krétagarbó 2016.10.26. 18:16:39

@Spitzbauer: annyian írjátok, hogy Mici mennyit fogyott. Eskü én nem látom rajta, kicsit töltött galamb, de én előtte sem láttam dokkal kövérebbnek, mint most.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.26. 18:20:30

@hereverő heverő: én, és néha visszagondolok a fiatalságomra...és letörlök egy könnycseppet

hereverő heverő 2016.10.26. 18:22:21

@Krétagarbó: dokkal kövérebb, ez valami freudi elírás lehet.

2016.10.26. 18:24:54

Mindenkinek joccccakát, gyógyulást !
Remélem az esti, éjszaki műszak is hozza az elvárt színvonalat ! :D

Vader jobbra el…
Nevelgetnem kell a kicsi padavanokat…

Azt hiszem Supertramp még nem volt a zenei klubban:

When you go home tonight…
You must take to long way home…

www.youtube.com/watch?v=qmWC5dGVvH4

#VV&ZF

Krétagarbó 2016.10.26. 18:25:12

@hereverő heverő: nem, csak az 's' a 'd' mellett van.

Krétagarbó 2016.10.26. 18:26:30

@PeniValdes: törölgesd is, innen már nincs visszaút, rohamosan öregszel:)

2016.10.26. 18:31:05

@hereverő heverő: Nem tudom, szerintem meg nem. Tudod ki hízott meg. Au. Na az egyre csak kerekedik. :)

Krétagarbó 2016.10.26. 18:32:52

@PeniValdes: kell zsepi? Vagy van nálad?

hereverő heverő 2016.10.26. 18:36:05

@ALOKSAKTRHEE: a jólét ugye :) Elmarad a focizás, aztán jönnek a hurkák. Nekem is, a kockás hasból a vízszintes csíkok már megvannak.

Krétagarbó 2016.10.26. 18:36:19

@PeniValdes: akkor jó, sírd ki magad. Az segít:)

2016.10.26. 18:37:48

@hereverő heverő: Aunál több is lehet ott. Elengedte magát a nagy Károly. Nekem alapból megvannak a hurkák. Ennyi. :)) Akinek nem tetszik, ne nézzen rám. :D

2016.10.26. 18:42:09

Na de ronda lett ez a Dina-Lóri közös tetkó.

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 18:47:14

Nem kell izgulni, hogy ki lesz a ki hív ott? Mert Mici normális és nem normális emberekre osztotta a villát.

hereverő heverő 2016.10.26. 18:51:45

@Ay Mama, Que paso: Szerintem ott benn csak nem normális emberek vannak.

2016.10.26. 18:55:39

@Krétagarbó: Fele olyan vastag a combja, és az arca sincs felpüffedve.

hereverő heverő 2016.10.26. 19:02:58

Sejtésem beigazolódni látszik
sertésem a kicsike ólban játszik.
Való Világ kommenteket másik
napon olvasok és írok nektek bácsik
és nénik.

Sziasztok

2016.10.26. 19:52:51

@PeniValdes: Nem hiszem. Idősebb vagyok, jobban tudom. Ha csak nem vagy vámpír. Akkor igazad van.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.26. 19:55:20

@ALOKSAKTRHEE: a kor csak állapot,az ízlés nem ennek függvénye:)

2016.10.26. 19:56:47

@PeniValdes: Ezek szerint neked jobb az ízlésed? Nézőpont kérdése.

Cérnahuszár 2016.10.26. 20:12:46

beállok a májas hurka lobogó mögé

Krétagarbó 2016.10.26. 20:14:21

@Spitzbauer: elhiszem neked, csak nekem ez nem tűnik fel.

Krétagarbó 2016.10.26. 20:15:43

@Cérnahuszár: én a véres hurkát jobban szeretem, igaz régen ettem finomat, olyan ropogósra sütöttet.

Cérnahuszár 2016.10.26. 20:24:23

@Krétagarbó: kettészakad a hv fórum hüpp

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 20:32:00

@hereverő heverő: Mici ezt bentről jobban látja. Én neki hiszek.

2016.10.26. 21:18:16

Na merre van az éjszakás műszak? @Cérnahuszár: Ne aggódj. Sütök egy tepsi májas hurkát, és egyből mindenki a tenyeremből eszik. :D ;)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.26. 21:28:03

@PeniValdes: Miért sütnék cápáknak? A kedves blogtársaknak fogok. :) Aki nem kér, az nem kap.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.26. 21:34:16

@ALOKSAKTRHEE: ja aztán iszogattok,meg megpörgetitek egymást...:)

PirateHamster 2016.10.26. 21:45:38

@PeniValdes: awwwww :))))) ari vagy, köszönöm :))))

PirateHamster 2016.10.26. 21:54:06

@PeniValdes: próbálok, de hát ... itt a lét a tét, mint tuggyuk :D

plüssnyuszi 2016.10.26. 21:57:56

Szép estét mindenkinek! A gyengélkedők meggyógyultak, ugye? :-)

Ma mondja meg Evet (remélem nemsoká, már lehet múlt időben emlegetni: Evett ), hogy kit visz ki a ghecibeeee?
Kíváncsi vagyok, folytatódik-e az agyatlanság, nevezetesen, hogy olyat visz ki, aki kint is hagyja. Én bízom benne. :-)

Schlomo Goldberg 2016.10.26. 22:02:14

Tegnap Málnásnak kivételesen volt egy jó meglátása. Gina hangja egy az egyben Anettka.

tvbuzi 2016.10.26. 22:06:11

Rémes, hogy a nők minden élőlényre képesek féltékenyek lenni.

PirateHamster 2016.10.26. 22:06:26

"teljesen úgy éreztem magam, mint egy ketyós" - Vivien, nem is tévedtél nagyot

Mók_Ica 2016.10.26. 22:07:54

sziasztok :) itt vagyok, ma már voltam a gyárban ..... @plüssnyuszi: köszi az érdeklődést :)
druszám Icuka sajnos hosszabb felépülésre számíthat....

vivike miért hisztizett be ennyire??? tök gáz..... merül le az unikornis elem???

PirateHamster 2016.10.26. 22:08:26

Vivi hisztizett, mert Zsolti Micivel beszélgetett. Utána levette a bilincset és kiment cigizni. Tivy-ék azt boncolgatták, szerelmes-e Zsoltiba. Zsolti: Hát honnan tudjam, én buzi vagyok! ott a pont :D

tvbuzi 2016.10.26. 22:08:48

Vajon van olyan vellalakó akin nincs tetkó?

2016.10.26. 22:10:09

@plüssnyuszi: Szerintem csak olyat tud kivinni.

PirateHamster 2016.10.26. 22:11:43

Evelin és Gina sem tud olvasni

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.26. 22:12:28

Fokozottan szép estét kollégák!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.26. 22:13:50

@PirateHamster: A castingon ez feltétel. Bizonyos iq fölött kivágnak onnan...

PirateHamster 2016.10.26. 22:14:10

Bencus: Soma kitervelt egy mestertervet. Már félek XD

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:14:46

Hahoka!
Idegesit Gina fecsegos vihogos lotyogasa es Bencusnak minden oriasi es szenzacios, talaljon mar ki vmi ujat.

plüssnyuszi 2016.10.26. 22:15:55

@Spitzbauer: a próféta beszéljen belőled!!

@Mók_Ica: Szegény Icu :-(

ismét bugyi gate van. ez uncsi kicsit

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:16:26

@plüssnyuszi: @Mók_Ica: igen, jovo hetfon mutenek viszobt szerdan jon anyukaaaaam!!!4!;

PirateHamster 2016.10.26. 22:16:29

Tivy bugyigazdát keres

plüssnyuszi 2016.10.26. 22:16:49

@MacákékIcukája: Hát szia te szegény. Mondd, hogy ma már jobb egy fokkal! :-)

Mók_Ica 2016.10.26. 22:16:54

@PirateHamster: sem együtt, sem külön-külön..... idegesítő volt

tivy bugyis humorizálása nem vicces..... pffff

Krétagarbó 2016.10.26. 22:17:13

Tivy a bugyifetisiszta.

Mók_Ica 2016.10.26. 22:17:51

@MacákékIcukája: szegénykém....kitartást, jobbulást :)))

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:18:13

@plüssnyuszi: ma derult ki h jovo hetfon szetszabdaljak a bokam es terminatort csinalnak belole

Krétagarbó 2016.10.26. 22:20:37

Azért a Mici-Krisz páros nem zavartatja magát.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.26. 22:21:23

@MacákékIcukája: USB es sd-kátya foglalatot rakass be; előbb-utóbb jó lesz valamire... :)

plüssnyuszi 2016.10.26. 22:21:33

@MacákékIcukája: ó jaj! Gyors javulást és mielőbbi felépülést kívánok!!

Mók_Ica 2016.10.26. 22:22:04

vivi és soma megint szabályt szeg, ha jól látom nincsenek összebilincselve az éjszakára.....

hihihii... nem sikerült dávidot a székhez bilincselni :)))))

PirateHamster 2016.10.26. 22:22:35

"Akkora ogre karjai voltak" Vivi Dávid kacsóiról

Tejjelkifli 2016.10.26. 22:22:45

Dávid nyitott szájjal alszik, tökre röhögök :D

PirateHamster 2016.10.26. 22:24:43

Mici mikor Soma behozta a széket: "Fogyatékos?" néhányan közel járnak az igazsághoz :D

Krétagarbó 2016.10.26. 22:25:18

Ez a két 12 éves (Vivi és Soma) megpróbálták Dávidot a székhez bilincselni, de az pesze felébredt. Dávid bosszúból a lányok kulcsát lefagyasztotta egy palack vízbe és Somának a cipőjébe tojást? tett. Vagy mást? Ezt nem értettem jól.

tvbuzi 2016.10.26. 22:25:19

Kiválasztás is lesz, tiszta ideg vagyok.

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 22:26:23

Bugyi jegyzője és alpolgármestere azért jó kis reklámot csináltak ezzel a trükkel. jól felverték az ingatlan árakat.
Mici meg végre elkezdi kiszórni a nem normális egyéneket. végre

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:26:33

@Cseszlovák Gyurmafilm: :DDDD meg HDMI-t is!

@plüssnyuszi: neked is koszi! :)

Valszeg ebben az epizodban vegleg megutalom Somat is :))))

ascii 2016.10.26. 22:27:40

vki remélem megjegyezte, h evetke gigantikus valagat növesztett, ha soma ügyes, akár még kamionnal is meg tud fordulni benne ..

Mók_Ica 2016.10.26. 22:31:36

Dávid jóóóóóó :)))))))

Mók_Ica 2016.10.26. 22:33:37

basszus vivi... eddig azon sírt, hogy nem zsótival aludt.... most somával nem tudott romantikus idillben hemperegni????

óóóóóajjjj..... visszanyalt viviék fagyija :))))) Dávid jól tetted :)))))

Mók_Ica 2016.10.26. 22:35:04

hol vagytok????????????????????

Mók_Ica 2016.10.26. 22:35:41

@Ay Mama, Que paso: szia :))) már annyira nem hajrá vivi.........

PirateHamster 2016.10.26. 22:36:16

Krisztián börtönéneke megalol

Mók_Ica 2016.10.26. 22:37:24

jáááj de jó lehet így kakikálni...... ez kicsit több, mint amire kíváncsi lennék.....

Mók_Ica 2016.10.26. 22:38:29

@PirateHamster: vajon hol tanulhatta?? :)))))

tvbuzi 2016.10.26. 22:38:38

Hogy lehet állva törölni?

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:39:14

Wtf Bence mit hasznal? En is kerek belole, hatha elmulasztja a fajdalmaim

PirateHamster 2016.10.26. 22:39:32

omg ... Dávid-Ati nagy kérdése, állva vagy ülve :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2016.10.26. 22:39:41

Na ki hogyan törli ki a seggét??

Bence nem foglal ÁLLÁSt...:))

csodalámpa 2016.10.26. 22:39:56

most komolyan gondolták, hogy valamelyik láma kirakja egy óra alatt?

Schlomo Goldberg 2016.10.26. 22:40:39

én még bűvöskockát sosem raktam ki, csak 3 D-s bűvöskockát, de az más, mert az gömbömyű -soma

mi a fasz

Mók_Ica 2016.10.26. 22:41:42

@MacákékIcukája: én is kérek :))) bár én inkább vmi leszarom tabletta félét kérek :))))

@PirateHamster: @Krétagarbó: erre sem voltunk sztem kíváncsiak......

Krétagarbó 2016.10.26. 22:42:20

Ati meg a talpra magyar híve...

Rubik kocka kirakása a feladat. Dávid inkább szétszedi.
Ma túl sokat mutatják Dévet.

Mók_Ica 2016.10.26. 22:43:01

végülis nem mondták meg, hogy hogyan rakják ki.... :)))))))

PirateHamster 2016.10.26. 22:43:08

"Hát ez milyen taktika? Paraszt!"

Mók_Ica 2016.10.26. 22:45:25

bassszus.... mennyi rúzst fogyasztanak ezek a lányok?????

jön a soma mici összeugatás.....

Mók_Ica 2016.10.26. 22:46:03

soma konkrétan bunkó!!!

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:48:14

Mit csinalnak ebbol a Rubik-kockas csalasbol ekkora moralis kerdest? :D

Mók_Ica 2016.10.26. 22:48:24

én most ezt nem értem..... a feladat kiírásban benne volt, hogy hogy kell kirakni??? nem. megoldották?? meg..... ennyi.... pffff

soma egy igazi pöcs

Mók_Ica 2016.10.26. 22:49:07

@MacákékIcukája: hát ez jó kérdés..... én sem értem.....

plüssnyuszi 2016.10.26. 22:49:10

Soma rettenet surmó. Eddig sem volt a szívem csücske

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:49:26

Soma milyen taplo. A "jolelku" kisgyerek

csodalámpa 2016.10.26. 22:50:37

bazmeg, én már jobban rühellem ezt a kis csíra Somát, mint Tivit. Nem hittem volna...

,, 2016.10.26. 22:50:39

Mici lopja a kencéket, erre célzott soma szerintem

2016.10.26. 22:51:02

Én úgy ítélem meg itt az embereket, hogy szeretnék-e vele beszélni, vagy együtt lenni. Nos, Somával nem. Egyáltalán nem.

Mók_Ica 2016.10.26. 22:51:29

@plüssnyuszi: @MacákékIcukája: nem értem hogy miért tolta túl ennyire??? és mondott csúnyát micinek..... lekurvázta.....

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:51:59

Ez a Soma mekkora hulye ostiba fasz, nyekereg h nem birja elviselni Mici basztatasat erre o megy oda hozza.

Mók_Ica 2016.10.26. 22:52:15

@szörnycsi: meg le is kurvázta áttételesen.....

ewita 2016.10.26. 22:52:52

soma nem szereti ha beszólogatnak neki..... ÁÁÁÁÁ ő kezdte megint, baszki én szétkaptam volna a gyereket azt is leszarnám ha kiraknak!

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:53:00

@Mók_Ica: nem tudom de most kb lesek ki a fejembol, mert Somat itt paran meg par hete istenitettek :)))

kaqxar007 2016.10.26. 22:53:09

@szörnycsi: nem attetelesen az, hanem konkretan :o))

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 22:53:13

azok , akik Tyvyre szavaztak mit néznek?
vagy nincs félelemérzetük?

Krétagarbó 2016.10.26. 22:53:36

@szörnycsi: soma meg a cigiket, és? Ez még nem jogosítja fel, hogy így kiprovokálja a másikból az állatot.

,, 2016.10.26. 22:53:57

@Mók_Ica: hát h kurva azt tudtuk nem, ezek szerint még lop is. Grat

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:54:05

@ewita: sztem Mici is ezert remegett, mert nem uthette meg, en is arconcsaptam volna. Kis szar parazita

kaqxar007 2016.10.26. 22:54:53

@szörnycsi: nem lop, csak keresletet teremt a sajat parfum kereskedo cege szamara, lehet ruzst is arul :o)

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 22:54:59

@szörnycsi: Zsolti szerint nem a tett számít, hanem a megbánás
és Zsolti intelligens

2016.10.26. 22:54:59

@MacákékIcukája: Szerintem Somának nem véletlenül ferde az orra. Azt bizony egy ilyen szituban igazíthatta meg egy Kárszeg Papi szerű legényke. :-DD
Nagyon irritáló kis csicska pötsch.

Mók_Ica 2016.10.26. 22:55:41

@szörnycsi: még ha az is, ez akkor sem érv egy vitában.... sztem

@MacákékIcukája: azt mondta, hogy: ne integess, így neked szoktak, amikor az árat (árfolyamot?) kérdezik.... sztem bunkó beszólás volt, még akkor is, ha valóban ebből él mici....

,, 2016.10.26. 22:55:54

@Ay Mama, Que paso: a társadalomra veszélyesség számít, zsoltika

MacákékIcukája 2016.10.26. 22:57:03

@Spitzbauer: Karszeg Papi :DDDD tetszik! Ez lesz az uj beceneve

@Mók_Ica: pffff, na gratulalok...

Krétagarbó 2016.10.26. 22:57:17

@tvbuzi: persze, minden nap meggyónja.

2016.10.26. 22:57:23

@Ay Mama, Que paso: Borzasztó bűűűűűűűűűűűűűn volt ez! Megbánás és bűnhődés. Csak így élhet tovább Dávid. Bezzeg, ha csillámf@szpóniegyszar(v)ú csinálta volna, az okos/cuki lett volna.

Krétagarbó 2016.10.26. 22:59:35

@szörnycsi: itt ami taszító volt, nem az, amit mondott neki, hanem az, ahogy túltolta.

,, 2016.10.26. 23:00:43

@Krétagarbó: utána már nem figyeltem

tvbuzi 2016.10.26. 23:01:05

Maci befutott már mint DJ?

plüssnyuszi 2016.10.26. 23:01:12

@Mók_Ica: nem volt az áttétes, elég direktbe tolta :-(

pomac 2016.10.26. 23:01:13

azt kérnek be mit akarnak ,és ha megadják neki akkor az már az övé, ha elteszi akkor az miért számít lopásnak ,ilyen hülye érv ehhez csak gratulálni tudok :D

LAZAGUMIPÓK 2016.10.26. 23:01:16

Ez a Soma gyerek vajon mit dolgozott eddig ? Azon kívül, hogy buziknak készült sex videókon szerepelt,hogy az anyukáját segítse ? Kis hülye pöcs !

ascii 2016.10.26. 23:01:28

@Ay Mama, Que paso: vallásos felfogás, majd meggyónod, és akkor semmi gond..

ewita 2016.10.26. 23:01:48

@MacákékIcukája: bennem az első percben meg volt a " stílusa" ! nyomi kiskölök, aki a testével villog ,mégis mi lehet benne? :P

Krétagarbó 2016.10.26. 23:02:46

@szörnycsi: Soma amúgy miért van ennyire kiélezve Micire?

tvbuzi 2016.10.26. 23:02:48

Krisztián ült sitten?

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 23:03:41

@tvbuzi: én úgy láttam, épp munkát keresett

@ascii: cédulán is lehetett venni anno, kár hogy ma már nem

genevieve 2016.10.26. 23:03:43

Tivi megint simogatja somàt:)

Mók_Ica 2016.10.26. 23:03:58

@pomac: pontosan, ahogy írod és akkor erre felfűzve mindegyik lop.....

,, 2016.10.26. 23:04:55

@Krétagarbó: nemtom, tényleg nem figyeltem, csak ezt a pár másodpercet kaptam el, de tippem sincs

Mók_Ica 2016.10.26. 23:05:02

@tvbuzi: legalábbis előzetesben volt... ezért költözött be később

PirateHamster 2016.10.26. 23:05:18

Zsolti mekkorákat nyelt, mikor Vivi mondta, hogy belé nem szerelmes, "Ezt megúsztam!" fejjel :D

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 23:06:06

végülis a Mici Krisztián pornó jó úton halad

Mók_Ica 2016.10.26. 23:06:22

@Krétagarbó: na, ezt én sem értem...... gondolom nem új keletű ez az ellenszenv.....

a hangmérnök mondjon le... ez a visszhang elég gáz....

genevieve 2016.10.26. 23:07:06

Micit bezzeg nem sürgeti Bence:)

2016.10.26. 23:07:08

1 (tematikus) hét = 2.5 nap. Mint a Vénuszon.

Krétagarbó 2016.10.26. 23:07:12

@Ay Mama, Que paso: én ereklyékben utaznék, az is jó biznisz.

Schlomo Goldberg 2016.10.26. 23:07:24

Evettkének milyen szépen kibuggyant a hasa a kis felső alól, hízik szépen

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:07:29

@ewita: bennem is, de egy idoben szimpinek lattam. Aztan visszaalakult tipikus ostoba suttyova

Mók_Ica 2016.10.26. 23:08:06

jááááááááááááááááááájjjjjj... evetke összebarizott dzsinikével???? de jó... nem lesz evet-dzsini párbaj ezek szerint....... :((((

kriszt fogja kivinni vagy attit???

velorex1962 2016.10.26. 23:08:41

Mici nem Ferrari, hanem IFA.

tvbuzi 2016.10.26. 23:09:10

Távolságtartó vagy = nem szívtál le (?)

Mók_Ica 2016.10.26. 23:09:42

@Spitzbauer: pont a Vénuszon??? :))))))))))))

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:10:18

@Mók_Ica: en is akarok Gina-Evet parbajt

Mók_Ica 2016.10.26. 23:10:32

ki mondta, hogy ez a színű rúzs jól áll dzsinának???? borzasztóóóóóó

ascii 2016.10.26. 23:10:54

milyen szembeköpésről hadovál ez a liba? játékban vagytok haver, ez nem az öribari társkör

tvbuzi 2016.10.26. 23:11:16

Mirci elkente a rúzst

Mók_Ica 2016.10.26. 23:11:30

@Krétagarbó: nem is várod meg, kit választ evetke???? :(((( jó éjt!!!!

alsophila grahami 2016.10.26. 23:11:39

hello emberek, ez a soma-incidens kihozta az igazi énemet, muszáj kiírnom magamból ;)) ki cshíííra, szinte látom magam előtt, ahogy kinti szituban ilyenkor elnyeri méltó jutalmát egy-egy hasonló gyökérkedése után, majd elódalog vérző, feldagadt képpel... áh, megvilágosodtam, már értem, mitől van ilyen elkámpicsorodott arc- de főleg szájszerkezete alapból... rettenet gusztustalan volt ma (is), asszem lényegesen jobban rühellém már mint Tyvadarunkat valaha is; öröm lesz látni, amikor leesik majd neki vasárnap, hogy Ávelinke nélkül kell majd eztán végiggyökérkednie a hátralevő időt a vellában... :P xDD

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:11:40

Most nem tetszik Mici sminkje pedig alt. tok csinos. Lehet a feher bor-narancsospiros ruzs miatt

Mók_Ica 2016.10.26. 23:12:50

eetke csak egyszer mondott csúnyát somára????? óóóóóó.... és mik voltak azok az undorító befenyítések????? azok szépek és őszinték voltak????

ascii 2016.10.26. 23:13:41

egyszer vitt krisz evetkének rózsát, az mi volt?

Mók_Ica 2016.10.26. 23:13:51

@alsophila.grahami: a próféta szóljon belőled :)))) én evet ellen fogok szavazni!!!

alsophila grahami 2016.10.26. 23:15:17

@Mók_Ica: sztem biztosra megy, és beválasztja maga mellé Atituját... vagy Ginát.

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:15:54

Bencenek McDonald's-os ingje van Zsóti szerint :))))))))

Mók_Ica 2016.10.26. 23:17:07

@alsophila.grahami: mindegy, evetke menjen haza...... bárkit visz ki....

Mók_Ica 2016.10.26. 23:17:51

@MacákékIcukája: milyen mekibe jár ez a zsóti??? nem ilyen ingük van :)))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 23:18:08

@ascii: Krisztián azt hitte a Nagy Őben van, de már elmúlt

alsophila grahami 2016.10.26. 23:18:18

@Mók_Ica: naná hogy én is, ahogy megnyitják, már ugrok is az appomnak, és jól elrendezgetem azt a két egész gombot! ;)

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:18:33

@Mók_Ica: volt egy idoszak amikor ilyen volt, de az mar jopar eve sztem

genevieve 2016.10.26. 23:18:34

Evelin most ugy néz ki, mint a fiatal bango margit

Ay Mama, Que paso 2016.10.26. 23:20:11

@Mók_Ica: kár. mert egy lila kendős Evelyn, párbajbüszkeséggel feltöltve jó műsor lenne

PirateHamster 2016.10.26. 23:20:17

@MacákékIcukája: Köszi, nem hallottam a McDonalds-os poént :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 23:20:34

Helloka! Most értem haza, szar a kedvem, mi a lényeg?

alsophila grahami 2016.10.26. 23:21:16

nekem bejövi most így Gina, olyan olaszos így a feje... ;)

Mók_Ica 2016.10.26. 23:21:20

@alsophila.grahami: helyes :)))))

@MacákékIcukája: én csíkosra emlékszem..... kockásra nem.... persze lehet, hogy tévedek :)))) meg annyira gyakran azért nem járok.....

mi az hogy nem fair egy jelrakás?????????? ez egy ilyen játék...... félidőben még ennyire vakon vannak???

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:21:49

Evet hulye... mi az h nem fair h Gina rarakta a jelet, miutan o szarra osztott?

ascii 2016.10.26. 23:22:05

@genevieve: arra a fenéken feszülő szoknyára a szuperszélesvásznu filmeket is le lehetne vetíteni

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:22:47

@PirateHamster: @Mók_Ica: elbizonytalanodtam... de lehet h a pirosat es a kek kockasat kombinalta ossze

Mók_Ica 2016.10.26. 23:23:07

@Ay Mama, Que paso: borzasztó lenne....

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: lemaradtál a soma mici összeugatásról :))))

no, attit hívta ki evetke.....

alsophila grahami 2016.10.26. 23:23:39

úúúúúgy tudtam.... csak kicsit (se) kiszámítható a piiiiii.... tsa xDD

Mók_Ica 2016.10.26. 23:25:19

@MacákékIcukája: mindegy is :))) poénnak jó volt :))))

holnap ismét dávid és atti bűvöskocka csalása lesz...... vivi lassan kikészül a játéktól úgy látom.... neki is jól jönne egy párbaj!!!

alsophila grahami 2016.10.26. 23:25:51

@Spitzbauer: kutinnyóóóóóó xDDDD

(nem hiszem el, hogy ilyet leírtam, baaaaakkkker;))

,, 2016.10.26. 23:25:53

@Ay Mama, Que paso: nagyon nevetnék az ideírók reakcióján
Sajnos erre nincs esély, pedig nagyon vicces lenne

Brandy9 2016.10.26. 23:26:11

Részemről megy a szavazat Atira, muha :D Ezt sem gondoltam volna soha :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 23:26:18

@Mók_Ica: Akkor azt visszanézem majd! Még valami?

Látom, közben Ati kapta, ami gyáva választás volt, arra esetleg elég, hogy ne megalázó különbséggel essen ki.

tvbuzi 2016.10.26. 23:27:15

A mekdodóban olyan munkaerőhiány van, hogy azt reklámozzák milyen jó out dolgozni? wtf?

alsophila grahami 2016.10.26. 23:27:36

@Mók_Ica: persze, hát minden idők legostobább válogatása ők, ezt már jóideje tudjuk, nem-e? ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 23:27:44

Ati innentől Az Ember Akit Csak Akkor Visznek Párbajra Amikor Könnyen Megnyeri

Mók_Ica 2016.10.26. 23:28:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Dávidot ma meglepően sokat mutatták, vivike hisztizett párszor, és ahogy látom a holnapi öfiben még többet fog..... evet és dzsina összebarátkoztak, krisz sittes dalt énekelt..... ilyesmi.....

alsophila grahami 2016.10.26. 23:29:29

@Brandy9: hát, én se... mondjuk egy-két hete kb már tökbiztos vagyok venne, hogy vigyen akárkit, én arra szavazok, még ha Tivtivi is lett volna az...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 23:29:34

Ati megkapta a szavazatomat az APPLIKÁCIÓBAN, ami szerintem alkalmazás.

Mók_Ica 2016.10.26. 23:30:25

@alsophila.grahami: ők még nem tudják :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ez olyan Boborjános volt :))))

@MacákékIcukája: :DDDDD

genevieve 2016.10.26. 23:30:41

@ascii: ahogy elnézem, most egyforma méretben van micivel, es ez most micire nézve pozitív:)

Mók_Ica 2016.10.26. 23:31:42

ki nyer? győzi vagy a rubik kocka???? :))))))
rubin kocka..... basszus győzőnek ültessenek be egy új agyat!!!!!!!!!!!!!!!!

MacákékIcukája 2016.10.26. 23:32:24

Ezaz Gyozi, a te agyi szintedhez a feher RUBIN-kocka illik

Mók_Ica 2016.10.26. 23:33:29

soma egy erőszakos kis pöcs...... pffffff

Bianka_M. 2016.10.26. 23:34:05

Kis késéssel: Soma tök undorító. Ő mi a szart dolgozott életében? Annyira megérdemelné hogy valaki beverje már a képét. Állandóan ezzel jön. Ha Mici beszél ordenáré módon azon felháborodok, de a kis barátnője egy igazi úri családból származik.

alsophila grahami 2016.10.26. 23:34:58

nnya, én má leszavaztam, éngöm ne záklásson az önkormi, hogy még nem vótam... ;P xD

Bianka_M. 2016.10.26. 23:36:00

@Mók_Ica: mert náluk a kocka is zafírból van...

tvbuzi 2016.10.26. 23:36:26

A zene lehetne halkabb, alig hallom mit pofáznak.

Mók_Ica 2016.10.26. 23:36:54

no, itt van evetke legjobb barinője......

tvbuzi 2016.10.26. 23:37:23

Ez a szétretusált gádzsi tegnapról?

Mók_Ica 2016.10.26. 23:38:57

@Cseszlovák Gyurmafilm: :))))

@tvbuzi: elileg igen, gyakorlatilag a kép és az élő csaj köszönő viszonyban sincs egymással.....

Mók_Ica 2016.10.26. 23:39:30

győzi mingyá ráugrik a vendéglányra....... pfffff

alsophila grahami 2016.10.26. 23:39:31

Rokkó Zefirelli..... Őzike.... basszus, becarok xDDDDDD

alsophila grahami 2016.10.26. 23:41:04

de azé.... plusz pontocskw, hogy egyáltalán ismír egy ilyen nevet, hogy Zefirelli, végülis... film, film ;)))))

tvbuzi 2016.10.26. 23:42:14

Tivi mucsaröcsögéről jött?

alsophila grahami 2016.10.26. 23:42:28

@tvbuzi: ez basszus, felröhögtem. nyehehe xD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 23:43:00

@Mók_Ica: Ha Boborjános lett volna, akkor azt mondtam volna: Kígyó!

youtu.be/1EXe0LVuJv8?t=4m20s

2016.10.26. 23:44:43

@szörnycsi: Értem én a viccet, csak nem szeretem :-)

alsophila grahami 2016.10.26. 23:44:43

azze Tivinek is bejövősebb, látom, ha kepeszkedni kell egy csajsziért.... Zserike, figyelsz? tanulj! ;)

ewita 2016.10.26. 23:45:40

de hogy tujAti haverja pont ugyan úgy beszél mint ő

2016.10.26. 23:47:24

@alsophila.grahami: Ha unatkozol, még sáfárkodhatsz vele akárhányszor...

alsophila grahami 2016.10.26. 23:48:32

@MacákékIcukája: szerintem erre rájátszott most, ennyire ő se sötét, viszont ez tuti sóelem, trollkodik ő is xD

2016.10.26. 23:49:04

@Cseszlovák Gyurmafilm: FoSoma: teccik, jó! (mármint a név)

Mók_Ica 2016.10.26. 23:50:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az egyik diavetítésben is van kígyó :)))) azt keresem neked ....

mindenki sittes volt / lesz????? óóóóóó

alsophila grahami 2016.10.26. 23:50:47

@Spitzbauer: xDDDD köcce, nem unatkozom és nem sáfárkodom, me nem akarom szembeköppni magam, mint Gina (jól idéztem Evetet?) ;P

miciur 2016.10.26. 23:52:05

Ki a vendeg most a musorban?

2016.10.26. 23:53:04

@alsophila.grahami: De most, hogy Primi próbál ugyváróni, nekem még szánalmasabb. Annyira debil feje van, amikor kedves mosolyog. Szépen látszik a foghiánya is. Olyan mint egy ló. Csillámf@szpónival kéne összejönniük és akkor Légy ló mindhalálig:
www.youtube.com/watch?v=vrWi4VMXEcw

Mók_Ica 2016.10.26. 23:57:14

@miciur: volt evetke barinője és egy újságíró fickó

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.26. 23:59:22

Megnéztem. Soma már csak annyit érdemelne, hogy valaki odamenjen hozzá és szépen érthetően elmondaná neki, hogy: te gyerek, a kezedben volt a 36 milla, de te nem vetted el, hanem betetted Evelinbe. A te döntésed volt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 00:05:39

na, fejjel előre a párnába - jóéjtvágyat

PirateHamster 2016.10.27. 00:13:16

jóéjt mindenkinek! :)

Mók_Ica 2016.10.27. 00:14:55

szép álmokat kedves komment társak :))))

Cimili 2016.10.27. 00:26:03

Hali, jöttem visszaolvasni. Köszcsi nektek a tudósítást, jó éjt ! :)

dero80 2016.10.27. 01:20:31

@Mók_Ica: És sunyin lappang kifelé a résnyire nyitott szemein. Én még nem láttam egyenesen senkire sem ránézni, nekem a riportszobában is furcsa a többiekhez képest.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.27. 03:08:10

@Cimili: Na mi van? Ilyen későn fent? Tán kizártak? ;)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.27. 03:13:57

Látjátok? :)) Anno egyedüliként drukkoltam Attinak. Vissza lehet keresni. Most meg? :D Na jó, egye fene. Gyertek. ;) XD Cuuuuuttiiiiiuunnyóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!
XDDDDDD

Bakk László 2016.10.27. 03:33:35

Most komolyan ezt a senkihazi micit veditek?Egy rosszindulatu alpari fereg.Soma elmondra egesz nap beszologa neki csak azt meg persze nem vagtak be.Persze elturom hogy egy ilyen senki pofazzon, en is visszaszolnek neki raadasul csak az igazsagot mondta.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.27. 06:05:21

@MacákékIcukája: Nemá vezetékes cucc, wifi kell oda, meg bluetooth5! :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.27. 06:17:18

Szerintetek a csatorna Atit akarja bent tartani vagy Evcsit? Vajon mi az érdeke? Ha megint csaj esik ki beküldenek egyet? :-)
Én inkább azt nézném Soma hogy akarná megint 2 percezni Evcsit.

Plüsscukor 2016.10.27. 06:56:29

Jó reggelt. Amint olvasom, nem vesztettem túl sokat, hogy nem néztem a tegnapit.
Atit vissza a vellába, Evett mehet vissza a pultba. Ilyen mentalitással és ilyen mocskos szájjal nem érdemel ekkora nyereményt.

adamas77 2016.10.27. 07:01:04

@Bakk László: Egyetértek veled. Ezért is tartom hülyeségnek amit Mici mondott, hogy ez külső játék. Óriási tévedés. A VV 15%-ban belső játék, 15 %-ban külső játék és vastagon 70 %-ban szerkesztői játék. Vagyis nekik kell szimpatikusnak lenni, mert ők vágják össze, ami adásba kerül. Ez különösen igaz erre a szériára, hiszen 1 mp online adás sincs.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 07:13:26

@Bakk László: Azt gondolom nem védi senki Micit. Egyszerűen sokaknak ő MOST a legkevésbé ellenszenves. Te se vedd ennyire komolyan. Soma meg sokáig sokaknak komolyan szimpatikus volt, aztán a viselkedése miatt már senki sem biztos benne, hogy nem egy himsoviniszta faszfej. Önismeret nélkül. Pinabajusszal. Aki ráadásul pocsék szerető.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 07:16:23

@Bakk László: De azért félreértés ne essék: Micivel se barátkozna itt senki IRL :)

Haboskakaos 2016.10.27. 07:51:53

Jóreggelt fiúk, lányok! Nagyon rossz kedvem van. Meghalt a telefonom. :S
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ezt nagyon jól megfogalmaztad! Soma kezdte megkedveltetni magát a nézőkkel, erre szépen hazavágja az egészet. Igazi kis gyökér lett újra.
Én gondoltam, hogy Atit viszi (Hinara tippeltem még). Kíváncsi vagyok, hogy Dávid ezek után mennyire lesz jóban Evivel, mert azért ők egy bandába tartoztak. Ha Evi megy vissza, vajon barátok maradnak? Vagy el kezdene Krisztiánékhoz, Zsoltihoz húzni??

ascii 2016.10.27. 08:01:43

@Bianka_M.: mit, mit dolgozott...hát sportolt, meg tök sok csapatjátékban szerepelt, így megtanulta, mi csalás és mi unfair, ő ezt vágja, neki ez a mestersége.

hannamontanna 2016.10.27. 08:05:17

Morgen! Hogy ez a Soma milyen igazi kis gyökér! Mi baja? Lemaradtam valamiről?

hannamontanna 2016.10.27. 08:07:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @Haboskakaos: Ja. Bocs, úgy látom másnak is növény rész jutott róla eszébe :-D

Sanda.Ipse 2016.10.27. 08:14:27

Most belekukkantottam párbaj előtt. Melyik lánynak kevésbé mocskos a szája?
Hajrá Eve!

ascii 2016.10.27. 08:20:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ugyis tudod mit nyekegne erre a Dártányán, kb ugyanazt mint Lóránd, a pénznél sokkal többet jelenet a barátság, de ezt Te úgyse értheted VVVV!

ficekence 2016.10.27. 08:22:14

@Bakk László: Tökéletesen egyetértek veled. Soma azon akadt ki, hogy elpakolgat dolgokat az anyukájának. Valami rózsaszín cuccot tett el és arra is célzott, hogy nem dohányzik, de mindig kér cigit. Na ez azért valamilyen szinten lopás. Nem azért kapják, hogy később kivigyék. Nem tudom, nekem így jött le, sajnos a bejátszások, nagyon félrevezetőek tudnak lenni. Mici semmit nem változott, ugyanaz az alpári undorító nőszemély, csak nagyobb lett a szája a lila kendő és főleg Krisztián védelme miatt. Csoda, hogy mernek rá valamit mondani, mert ha Krisztián nem szól közbe, akkor is úgy néz, hogy beleborzong az ember. Jó kis védelem, nem hülye a luvnya. Az "évődéseik " pedig kifejezetten taszítanak. Inkább hallgatom Evetke káromkodását, mint az értekezést Mici pinája átmérőjéről. Fujj. Hányinger.Azt sem értem, hogy mi ez a nagy Ati imádat hirtelen. Ez az ember bent van, de semmit nem csinált azon kívül, hogy Dávid seggében van. Tök unalmas fickó. Evetke nem egy angyal, de mégis szívesebben nézem mint a tuja Atit.

ascii 2016.10.27. 08:27:01

@ficekence: Ti amugy melyik műsort nézitek? Evetke mint nézhető karakter, egy utolsó alapári cigányasszony, aki egész nap azon dolgozik, h minél kevesebbszer jöjjön ki a vére.

Sanda.Ipse 2016.10.27. 08:35:55

@ascii: a többi lányból milyen vér jön ki az alpári káromkodásaikkal?

Haboskakaos 2016.10.27. 08:39:27

@hannamontanna: Az! :D tudnám még cifrázni, csak jól nevelt vagyok. :D

PirateHamster 2016.10.27. 08:56:31

Van új posztcsi, csak szólok :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.27. 09:11:17

@ficekence: soma kér mindig cigit annak ellenére, hogy nem dohányzik. ezt aztán szivességekre váltja be a többieknél. igazi sittes módszer.

ficekence 2016.10.27. 09:18:30

@ascii: Kérdésed teljesen felesleges, te is tudod, hogy ugyanazt a műsort nézem, csak más a véleményem mint a tiéd. Remélem nem gond. Az, hogy mindig kihangsúlyozzátok a cigányt, már nem is minősítem. Mici nem cigány, de szemmel sem különb mint Evetke. Jó, persze, hogy kér Soma is, de Mici is kér, őt miért nem minősíted. Egyébként a szerencsétlenek mindent kihasználnak, hogy érdekessé tegyék magukat ebben a sivár, kontroll nélküli környezetben. Nyugodtan szavazz Atira én nem nehezményezem és kívánom, hogy minél többször mutassák a nagy semmittevését, hátha egyszer kizöldül.

ficekence 2016.10.27. 09:19:32

@ミラ: Más is kér cigit, azt nem veszed észre? Ha Mici csinálja azt minek nevezed?

ascii 2016.10.27. 11:45:38

@ficekence: téves felfogás, emberileg hozzám a tuja áll, evetkét nem a cigány mivoltja miatt, ettől még lehetne rendes ember, nem az. nem gondolom, h tovább kéne mutogatni tovább a képernyőn.
süti beállítások módosítása