Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Scream queens (Gyilkos történet) 1x08 – Drága Anyu!

2016. október 26. 16:04 - zoltankiricsi

Munsch az a fajta nő, aki még akkor is képes úgy viselkedni, mintha ő tenne szívességet neked, amikor tulajdonképpen a tartozását kellene kiegyenlítenie. Így van ez most is, amikor Grace bent ült az irodájában és arra vár, hogy a dékán elmondja a csecsemős ügyről, amit tud. Mert ugye az volt a deal, hogy a két amatőr nyomozó kihozza őt a diliházból, cserébe Munsch viszont vall. A dékán azt akarja beadni a kiscsajnak, hogy valójában Grace kezdeményezte a találkozót. Na, ne is részletezzük ezt, mert csak idegesek leszünk ettől a nőtől. Szerinte az ügy lezárva, hiszen Feather a Vörös Ördög, úgyhogy minek is beszéljünk mindenféle 20 évvel ezelőtti csecsemőkről.

vagolap-4_6.jpg

Grace mindenesetre megjósolja neki, hogy addig-addig fog úgy tenni, mintha nem történne semmi a kampuszon, míg végül szépen mögé lopóznak, és belédöfik a kést. Erre nem is kell sokat várnunk.

vagolap-1_6.jpg

Ugyanis Munsch hazamegy, és vesz egy forró zuhanyt, de ahogy azt a Pszichóból jól tudjuk, ez nem mindig szokott jól végződni. A Vörös Ördög meg is jelenik, úgy vonzza őt a zuhanyzófüggöny, mint bikát a vörös posztó. Ám amikor épp meg akarná döfködni – mármint késsel – a dékánt, kiderül, hogy az már rég nincs a zuhanyzófülkében, hanem leüti az Ördögöt. Két kihagyhatatlan infóval leszünk gazdgabbak: az egyik, hogy a dékán 50-szer látta a Pszichót, a másik, hogy profi harcművész. Innentől kezdve az történik, hogy Munsch megpróbál segítséget kérni a 911-től, de az egy végeláthatatlan menübe szippantja a nőt. Aztán a kandallóhoz használatos eszközök segítségévek harcba száll az Ördög ellen. Tulajdonképpen minden rendbe is lenne, mert sikerrel leteríti, de ekkor megjelenik egy másik ördög is, baltával. És hogy még kevesebb esélye legyen a dékánnak, egyszercsak betoppan egy harmadik őrült is, a Legfelsőbb Bíróság Elnökének maszkjában. Munsch nem lenne Munsch, ha nem a szexen keresztül tanult meg volna harcművészkedni, szextudásáért cserébe bunyós tudást kapott még anno. Szét is üti mindhármójukat, mostmár csak azt kellene megnézni, hogy másnap kinek vannak a fején kék-zöld foltok.

vagolap-2_7.jpg

A Kappa-házban folyik tovább az összezárt nőstények sanyarú élete. Most például azt a feladatot kapták Oberlintől, hogy találjanak bizonyítékokat Zayday és Grace ellen. A Nyakmerevítős fogamzásgátlókat lobogtat és valahogy ezekből vezeti le, hogy Zayday vérszomjas. Az Ötös meg anagrammát gyárt Zayday nevéből, amiből egy teljesen értelmetlen baromság jön ki. Oberlint bármennyire idióta is, mégsem elégedett az eredménnyel…

Ennél is lényegesebb fordulat állt be a Kappa-házban, ugyanis fogta magát, és egyszerűen beköltözött Denise. Tökre igaza van, hiszen egészen idáig kint aludt a kocsiban, a ház előtt, ami elég vicces, tekintve, hogy egy sokszobás, félig üres palotában lakó lánybandát kell őriznie. Az antréja remekül sikeredett, hiszen anyáskodó gondoskodásában sikerült abban az olajban megsütnie a mozarellagolyókat, amiben még anno Ms. Bean feje leégett. Az olajat azóta nem cserélte senki, merthogy minek is. Hármas fedezi fel amúgy Denise-t és rögtön ki is használja a dolgot, hogy felajánljon 3 millió dollárt az őrzővédőnek, ha bizonyítékot talál Zayday ellen. Denise-nek semmi oka sincs, hogy ellentmondjon.

A dékánnak úgy látszik, mégiscsak eszébe jutott egy-két dolog, miután megpróbálta kinyírni egyszerre három Ördög, annak ellenére, hogy Feather börtönben ül. Munsch érzékelteti, hogy mivel ebben az államban a gyilkosság nem évül el, és mivel ő annak idején benne volt egy haláleset eltussolásában, ezért nem adhat ki infókat a rendőrségnek a csecsemős sztori és a gyilkosságok összefüggéseiről, hiszen az első, akit lesittelnének, az ő maga lenne. A dékán átad egy mappát Grace-nek. Csakhogy az a poén, hogy a mappán Grace anyjának neve áll. Grace persze le van sokkolva, aztán egy teljesen értelmetlen lélekvájkálós pengeváltás után le is lép.

Denise nyomoz. Ismerjük már, tudjuk, mit jelent ez. Most épp a Gyertyavloggerre próbál nyomást gyakorolni. Az elő is ad egy sztorit arról, hogy Zayday-nek volt egy komoly traumája egy másik lányklubbal kapcsolatban. A poén az egész jelenetben az, hogy természetesen a nagy fejtegetés csúcspontján toppan be Zayday a fürdőszobából, amikor épp arról beszélnek, hogy ő a sorozatgyilkos. Jól kiosztja a Vloggert, meg Denise-t is.

vagolap-3_7.jpg

És hát kit is nyírnának ki mást, mint a Vloggert, aki Zayday-t épp az előbb keverte gyanúba. A Vlogger a videóját veszi fel, amikor mögé sétál az Ördög és ledöfi. Akármennyire is ufó volt (vagy talán épp amiatt), azért sajnáljuk őt is.

Eközben Denise épp előleget akar kicsikarni a chanelekből a nyomozáshoz, Oberlin meg Chadhoz készül, az Ezer Bók Éjszakájára. Szóval senkinek nem tűnik fel, hogy történt egy újabb gyilkosság.

Azt mondani, hogy „Chad bókol”, olyan, mintha azt mondanánk, hogy a tyúk úszik, vagy a bálna repül. Egy nárcisztikus pöcs nem tud bókolni, hiszen az nem róla szól. És lőn, Chad bicskája hamar beletörik ebbe a próbálkozásba, úgyhogy Oberlin kiakad, feláll és kivonul a szobából, amit épp jókor tesz, mert megérzi az égett gyertya szagot. Nem kell hozzá sokat keresgélni, hogy megtalálják szegény gyertyás csajt, akiből nem is saját szobájában, hanem egyenesen a közös, földszinti hallban csinált morbid szobrot az Ördög. Nagy kollektív sikoltozás pipa.

vagolap-5_7.jpg

Grace és Pete. Grace részéről kezdődik a szokásos műsor arról, hogy ő az „a bizonyos baba”. Most is az anyukája után próbálnak nyomozni, de nem sok sikerrel. Nem is csoda, hiszen 95-ben még nemigen volt net, így a neten hiába is keresgélnek utána. Aztán elkezdenek azon agyalni, hogy mi történhetett a kísértetházban lakó boszorkánnyal, és végül arra jutnak, hogy előbb-utóbb őt is be kellett kasztnizni a diliházba. Ha pedig ott járt, akkor a bolondokházában lakó festőnő minden bizonnyal lefestette.

A festőnőhöz azzal a teljesen reménytelen kérdéssel fordulnak, hogy „járt-e itt 20 évvel ezelőtt egy nő”. Erre túl sok értelmeset nem lehetne mondani, de aztán szerencsére szűkítik a szűrést, így a műsoridő kímélése érdekében a festő gyorsan megtalálja a képet, amit keresnek. Meglepetés, hogy a képen két kisbaba van, és hogy a nő nem más, mint Gigi. Szóval ő is látogatója volt a műintézménynek, ráadásul nem egy, hanem két gyerek van, ahogyan két Ördög.

vagolap-6_8.jpg

Atyaég, Munsch dékán már hányadik sajtótájékoztatóját, beszédét, akármijét tartja már? Ő a megrögzött sajtótájékoztató tartó, aki mindig igyekszik biztosítani a közvéleményt arról, hogy minden a legnagyobb rendben. De végre elérkezett a pillanat, amikor kénytelen szembenézni a tényekkel, és berekeszteni a kampusz működését. Ennek a szembenézésnek sajnos szegény gyertyás lány halála az oka.

És hát ki akad ki a legjobban a kampusz bezárásán? Hát Oberlin, aki úgy érzi, ezzel vége a Kappa-háznak. Levezeti a szokásos gondolatmenetet arról, hogy nem lesz már népszerű, és emiatt Chad el fogja hagyni. Mostantól az a célja, hogy bebizonyítsa, hogy Zayday és Grace a gyilkos. Ha őket lesittelik, akkor végre mindenki megnyugszik, és újraindulhat a Kappa. Ehhez nem mást hívott segítségül Egyes, mint két londoni rendőrt. Azt, hogy pontosan miért őket hívta, szerencsére ő maga sem tudja, mindenestre lehengerlően tahó stílusával és sok pénzével meggyőzi a két nyomozót, hogy dolgozzanak egy kicsit Grace-re.

vagolap-7_7.jpg

Grace eközben a lehető legidiótább módon nekiront Giginek. Először is megmutatja neki a festményt, és azt várja, hogy Gigi ettől összeomoljon és mindent bevalljon. Persze Gigi ehelyett rutinosan elkezd fecserészni. Aztán Grace bedobja az adu ásznak vélt tökalsóját, hogy maradjon távol Gigi Westől. Az idősebb csajszi persze ezen is csak nevet.

Az angol nyomozók kitettek magukért. Kiderítették, hogy Ötös meg akarja ölni Oberlint, Grace és Zayday pedig ártatlan. De még valamit kiderítettek: azt hogy Grace anyja büntetve volt.

Grace most az apjára szabadult rá. Először kibukik azon, hogy Wes és Gigi kacérkodnak az eljegyzéssel, aztán előjön azzal, hogy Gigi valójában elmebeteg, szóval mindent megtesz azért, hogy az apja egy percig se vehesse komolyan. Wes egyszerűen azt hiszi, hogy a lánya féltékeny, és szevasz. Aztán a kiscsaj egyszercsak elkezd kombinálni, majd végül kiötli, hogy mivel Wesnek és Giginek már az egyetemen is ismernie kellett egymást, ezért biztos a fater a gyilkos. Ki más?

Na, erre elég erőteljes ellencsapás, hogy amikor Grace beér a Kappa-házba, Oberlin a londoni zsaruk által kinyomozott anyaggal fogadja. És ebből kiderül, hogy nemcsak hogy az anyja büntetve volt, de ő volt a Kappa vezére is. Azon az este összejött Wesszel, és rá kilenc hónapra született meg Grace. Az anyjára azért nem bukkantak rá a nagy nyomozás és kutakodás közben, mert a tragédia után megváltoztatta a nevét. Drogos volt és alkoholista, és úgy halt meg, hogy részegen autóbalesetet szenvedett. Oberlin persze a maga módján használja ezeket az infókat, mert miután elmondja a kiscsaj szüleit mindenféle ribancnak és nyomoréknak, felszólítja Grace-t, hogy azonnal hagyja abba a gyilkolászást. Grace meg pofon vágja, de nem a gyanúsítgatás miatt, hanem a szülei szidalmazása miatt. Mindenesetre a hülye kis Grace most visszakapta az aznapi idiótaságait.

vagolap-8_5.jpg

Denise, ha nyomozónak nem is jó, de nevelőnőnek igen. Éppen helyre rakja a társaságot, amikor befut Oberlin és a tőle megszokott visszafogottsággal próbálja elküldeni az anyjába Denise-t. A dolog viszont ezúttal nem jön be, mert Denise félrehúzza az elkényeztetett libát, hogy beszéljen a buksijával. Elmagyarázza neki, hogy nem szabad csúnyákat mondani a másik ember anyukájára. Mondjuk Chanelt ezzel annyira nem lehet meghatni, de neki is van azért gyenge pontja: Chad. Mivel Denise amúgy is kavart már Chaddel (hiszen Chad mindenkivel kavart), ezért belengeti Egyesnek, hogy folytatódni fog a viszony. Na, ez betalált a csajnak.

Grace végre leül az apjával őszintén beszélni, aki el is mondja neki, hogy mind igaz, amit Oberlin előguberált. Gigi meg arról próbálja meggyőzni a fatert, hogy vigye el innen a lányát. Amúgy ebben tökre igaza is van.

Denise fenyegetése bevált, mert Oberlin tényleg leül Grace-szel, hogy bocsánatot kérjen tőle. Grace persze eléggé gyanakszik, hiszen nem ez a megszokott viselkedésforma az Egyestől.

vagolap-9_4.jpg

Annyira régen láttuk Boone-t, hogy fel sem ismerjük, ráadásul most álszakállban is van. Egy edzőteremben teszi látogatását álruhában, és mindenki azt hiszi, Joaquin Phoenix az, aki amúgy tök máshogy néz ki. A lényeg, hogy valaki felhívja, akivel arról beszélnek, hogy Gigi kezd megkattanni, ezért el kéne tenni az útból. Tehát a felállás vicces, mert Gigi és Boone a két ember a három gyilkos közül. Gigi jelent meg a hülye álarcban Munsch-nál, szóval csak a harmadik embert nem ismerjük. Csakhogy most már Gigit is el akarják tenni láb alól.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.28. 00:18:41

ez a sorozat márpedig nem jó, kb úgy 5 részen küzdöttem át magam, de komolyan tényleg küzdöttem, mint disznó a jégen, de feladtam. a hv olvasásánál maradok, mert azért érdekel a vége. (hv-k amúgy jók, de van egy olyan érzésem, kiricsizoli csak a csajok miatt nézi)
a roberts lányt pedig soha semmiben nem kedveltem.

megcirógatlak csalánnal 2016.10.29. 12:07:01

@Biriksz_Krokiksz!: és miért baj az ha a csajok miatt is nézi? legalább faxa hv-kat ír hozzá!

jó sorozat, direkt nem néztem meg előre ki lesz a 3. gyilkos :DD
am j. phoenixnek volt egy korszaka amikor tényleg hobósnak öltözött :DD

2016.10.29. 12:26:39

@megcirógatlak csalánnal: baszki, csalán, ne idegelj fel! hol a pélóban írtam, h baj??? és odáig eljutottál, h a hogyvoltokat olvasom továbbra is, dacára annak, h a sorit kaszáltam, mert a hv-k tetszenek???

zoltankiricsi 2016.11.01. 17:06:27

@Biriksz_Krokiksz!: köszi, h olvasod! ha a csajok többet lennének ruházat nélkül, akkor miattuk nézném :D de amúgy a sztori is tetszik, pont azért, mert a tini sorozatok paródiája.
süti beállítások módosítása