Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8125-8126. rész

2016. október 25. 14:00 - Gillotte

Miki már mankót is kapott, s ahelyett, hogy aláírná a papírt, amivel átruházza Jánosra a Berényi vizet, megpróbál kitörni börtönéből, de sikertelenül. János visszajön, és biztosítja róla foglyát, hogy más lehetősége nincs, mint aláírni a papírt, keresni úgysem keresi senki, vagy ha keresné is, úgysem találja meg ott, a világ végén. Miki e szavak hallatán enyhülni látszik. Ne dőlj be, míg nem kínoz senki, ráérsz akkor aláírni, ha a lehetséges halálnemeidet sorolják – mondja a túlélők kézikönyve, de úgy tűnik, Mikinek nincs példánya, így hamar feladja.

bk_oktober18_1.png

Emília és Félix folytatja a terápiát. A férfi elmeséli, hogy hogyan ismerte meg a Herrt és Jánost. Egy egyetemre jártak mind a hárman, de ők ketten voltak az egyetem sztárjai, minden csaj a nyakukon lógott. A Herr és János evezni jártak, ami nagyon menőnek számított, és Félix is hozzájuk akart tartozni, így mindig próbált hízelegni nekik, és követni őket mindenhova, így evezni is. Egyszercsak a Herr megbízta Félixet, hogy üzleteljenek mindenfélével, persze Félix tudta, hogy nem egyenrangú velük, így ő csak inkább eltakarította a piszkos ügyek után a mocskot, de még ezért a feladatért is hálás volt, hisz egynek érezhette magát közülük. Közben mivel a sport nem ment, Félix kiművelte magát, és műgyűjtő lett, ezért van annyi festmény a lakásában. Illetve többek között ezért, hiszen eléggé rajong a festményekért, úgyhogy előfordult, hogy illegálisan jutott a festményekhez, és a Herrék ezzel zsarolják, még felvételük is van róla, ezért nem mondhat Félix nemet semmilyen megbízásra. Félix időt hagy Emíliának, hogy eldöntse, akarja-e folytatni a kapcsolatukat, s biztosítja róla, érzelmei igazak iránta. Emíliát nem hatja meg ez a Lux Ádám-féle csodahang, ő inkább javasolja Félixnek, hogy mondja el a lakóknak, mi történt a gázrobbanás ügyében, ugyanis nekik kell elsősorban megbocsátaniuk, Emíliának csak másodsorban. Na Félix, fel van adva a lecke!

bk_oktober18_2.png

Alíz és Krisztián az igazak álmát alussza a Rózsa irodájában, amikor Gizi zavarja fel őket egy konzerv leejtésével, és hamár, felhívja a fiatalok figyelmét, hogy tán máshol kéne csövezni. Hát nem tudom, Alíz azért csövezik ott, mert átadta a szobáját Giziéknek Viliéknél, úgyhogy tán nem kéne tanácsokat osztogatni, kedves Novákné, de Alíz túl fáradt volt ahhoz, hogy ezt elmondja, ezért képviselem én. Krisztián határoz: eladja Félixnek Zsolt lakását, hogy ne kelljen többet a földön aludnia. Az ingatlan értékét növelendő, takarít a lakásban. Nem úgy volt, hogy életveszélyes a kecó? Közben Alíz is nyüstöli a nagyszülőket a lakás eladására, hiszen kicsi, Lucának is több hely kéne, és ennek is csak lejjebb fog menni az értéke, ha a többi lakás fel lesz újítva, ez meg nem. Hát nem feltétlenül ennek megy le az értéke, hanem a többinek fel, de nem vagyok én olyan hozzáértő, mint Alíz.

bk_oktober18_3.png

Hamarosan lesz a Kisszék nyitóbulija, de mivel spórolni kell, ezért megoldják okosba’ a pincéreket, s ők hárman, Peti, Ottó, és Natasa lesznek a felszolgálók, de utóbbinak vannak némi kétségei a dologgal kapcsolatban, ugyanis nem lett jó vége, amikor a Rózsában próbálkozott hasonló funkció betöltésével. Natasa otthon próbálkozik hát a pincérkedéssel, de Hanna még szeretne porcelánt használni a háztartásban, úgyhogy Ottó inkább leviszi Natasát a Rózsába, és rádumálja Gizit, hogy engedje meg Natasának, hogy gyakorolhasson. Gizi a múltkorira való tekintettel csak úgy engedélyezi a dolgot, ha Ottó ott marad segíteni, s ha Natasa nem lép ki a pult mögül. Gizi ezzel elmegy, de mivel Ottónak más dolga van, ott hagyja Natasát, ugyanis ,,nem lesz semmi baj”. Nyilván lesz baj, számos hibát vét Natasa, csak a két szép szeme miatt nem eszik meg a vendégek. Egész jól kinéző lattét csinál, csak természetesen ráönti a vendégre. Ekkor jön ki Gizi, s amikor szembesül vele, hogy Ottó ígéretével ellentétben nem segít Natasának, elönti a pulykaméreg.

bk_oktober18_4.png

Ági az elvetélt Juli lelkét ápolja, aki teljesen üresnek érzi magát (nem csak fizikailag). Ági ezután Attilát is biztatja a támogatásáról, de a felszarvazott férj nem igazán szeretne beszélgetni róla, s arra kéri Ágit, hogy ne nagyon terjessze ezt a terhesség dolgot. Látszik rajta, hogy nincs túl a történteken, Juli hiába közeledik, Attila hárít, a házasságuk jövőjéről sem szeretné még beszélni. Nórával is elég pokróc, és ahhoz képest, hogy direkt kérte Ágit, hogy ne mondja el senkinek Juli terhességét, maga Attila köti Nóra orrára, hogy Juli Mikitől volt terhes. Hú, akkor összegezzünk: Attila megcsalta Nórát Julival, majd Attila Julit csalta Nórával, és ezután Attilát csalta Juli Mikivel. Magyarán mind Juli, Attila, és Nóra is csaltak már meg, úgyhogy mindenki rendezte a tartozását. És mivel Attila volt az, aki kétszer csalt, tán nem kéne játszania a sértődöttet, hanem tabula rasa, mindenki újra jóban van mindenkivel.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása