Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8123-8124. rész

2016. október 24. 12:00 - Gillotte

Szomszédok János és Miki elbeszélése alapján megtudjuk a részleteket Miki eltűnéséről. Attilával elég rendesen összeverekedtek, lökdösték egymást amúgy férfiasan (?) majd Attila kilökte bátyját az úttestre, amikor egy kocsi hatalmasat fékezett. Miki kúszott, ahogy felhasadt farmernadrágja engedte (más külsérelmi nyomot nem láttam), de nem bírt végigmenni a rövid úttesten, átengedte magát az ájulatnak, s innentől János veszi át a szót: volt pulzusod, úgyhogy idehoztalak az erdészházba, csak Dénes bácsi, az öreg erdész kolléga most nincs itt. János hívott orvost, aki bekötözte Miki részleges szalagszakadását, és adott további fájdalomcsillapítót. Miki értékeli a gesztust, de telefonálna, viszont ez fogvatartóját egyáltalán nem érdekli, így magára hagyja. Miki azért előtte felteszi a kérdést ami mindannyiunkat foglalkoztat: hogy került János arrafelé, honnan tudta, hogy Miki ott lesz, és a földre kerül? – Ne kíváncsiskodj! – ez a válasz. Hát köszönjük, nesze semmi, fogd meg jól, amire nem találunk ki sztorit, arra ne legyen kíváncsi a néző. Zseniális.

bk_oktober17_1.png

Megkezdődik Félix terápiája Dr Emíliánál. A férfi meglepően nyitott, elmondja, az elejétől: Emília nem volt a terv része, ugyanis Félix okkal ücsörgött anno a Rózsában, az csak véletlen volt, hogy úgy állt fel, hogy Emília leöntse. Félix elmondja, hogy ezt az egész robbantást ő követte el, mert a Herr és Szomszédok János Mikit akarja büntetni. Emília nem fogadja túl jól az infókat, de próbál a kívülálló szemével hozzáállni. Azért azt a kérdést felteszi, hogy egy személyes bosszú miatt miért kellett veszélybe sodorni a ház lakóit? Azért, mert ha szétszélednek a lakók, akkor Miki látja, ahogy széthullik körülötte minden, amit felépített, ahogy ez a ház is. A lakásokat ő felvásárolta volna, és ez lett volna az úgymond fizetség a Herréktől, hogy áron alul lakásokat vehet, és felújítás után eladhatja. Félix őszintén bűnbánónak tűnik, és esedezik Emília bocsánatáért. Emília jó embernek tartja Félixet, és így felteszi a kérdést: mivel zsarolnak? A férfi nem bírja a nyomást, inkább félbeszakítja a terápiát. Később azért visszamegy, úgy érzi, készen áll rá, hogy folytassa az önvallomást, de biztosra akar menni, hogy Emília tényleg nem mondja el senkinek, amit Félixtől hall. Emília ígéretet tesz, s kér tízezer forintot, és számlát is ad, hogy innentől kezdve hivatalos legyen a dolog, és törvény kötelezze a titoktartásra.

bk_oktober17_2.png

Laci átballag a Rózsába egy pohár tejért, ugyanis elfogyott, és Stellának kell a kakaóhoz. Krisztián 160 forintért adja a két decit, Nováknak pedig a földet koppantja az álla, hát basszus, ennyiért fél litert is kapsz. ,,De nem itt, Lacikám!” – mondja Krisztián. Laci ugyan kifizeti a pohár tej árát, viszont úgy felpaprikázza magát, hogy nem akarja, hogy a továbbiakban köze legyen a Barthákhoz, így úgy dönt, adják el a lakást, és a boltot is, és kezdjenek új életet. Stella beavatja Máté barátját a tervekbe, és ad neki egy kézműves szakkörön készített láncot emlékbe, hogy ha ránéz Máté, mindig eszébe jusson Stella. Megbeszélik, hogy ettől még átjárnak egymáshoz, milyen kis kedvesek már.

bk_oktober17_3.png

Tóbiás romantikus, gyertyafényes vacsorával várja Kristófot, és bocsánatot kér amiért csak magára gondolt az utóbbi időben, s egyúttal kéri barátját, mindig mondja el, ha valami problémája van, hisz az ő szemében mindig hős lesz. Ó, de romantikus! A másik oldalon is zajlik a romantikus vacsora, csakhogy Zsófi annyira titkolni akarja, hogy Ádámmal jár, hogy még a Rózsában eltöltött közös vacsora alatt is folyton attól tart, hogy lebuknak. Zsófi szerint azért van erre szükség, mert újabb támadási terület lenne a per során, hogy együtt vannak Ádámmal. Miért is? Rontja az esélyeket, hogy egy fickó is lenne a gyerek mellett, ha Zsófi kapja? Na mindegy. Zsófiék hazaérnek, lefekszenek, majd reggel Margó reggelivel várja mind a négyüket. Még Kristófnak is fel kell kelnie, pedig éjszakás volt. Margó az asztalfőhöz áll, majd mind a négy résztvevőnek ad egy-egy darab papírt, amire felíratja velük, hogy a jelenlévők közül kivel-milyen problémája van az illetőnek. (A játékvezető nem számít bele a játékba, úgyhogy Zsófi húzhatja ki az irományát). A papírok egy nagy bólés tálba kerülnek, amit Margó meggyújt, így megszabadulván a felek közti haragtól. S lőn, a feszültség és harag füstté vált! Míg Margó kiviszi a tálat, a többiek jót röhögnek rajta.

bk_oktober17_4.png

Nóra idejekorán megkezdi a kiborulást Miki eltűnése miatt, kétségbeesve siratja a férfit, ,,ó jaj, hogy mondom ezt el Timinek?” ,,hogy volt pofája ezt tenni velem?” és társai, magyarán pont ugyanott vagyunk, mint a sorozat kezdetén, 18 évvel ezelőtt. Közben Mikinek nagy fájdalmai vannak, kétségbeesetten követeli a fájdalomcsillapítót Jánostól, de mindennek ára van, így a fájdalomcsillapítónak is. János nehezményezi, hogy Miki tönkretette az életét, kigolyózta a közös üzletből, és emiatt a felesége, Gigi is elhagyta, és mivel minden vagyon az asszony nevén volt, János nem viseli túl jól a magányt, így egy lehetőséget ad Mikinek a túlélésre: írja alá a Berényi víz átruházásának nyilatkozatát. Motivációként kap is egy fájdalomcsillapítót, hogy ne kínok között kelljen gondolkodnia. Kattognak a kerekek Mikiben, most mitévő legyen?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása