Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x56 – Koitusz interruptus volt! I hope! (18+)

2016. október 22. 20:47 - lulu1.0

Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma feladatot oszt, Mici ágál ellene, Krisztián pedig csendben sepreget!!!? Soma annyiszor emlegeti fel a pénteket, hogy elgondolkodtat. Az előző szériákban többször időzavarban voltak a bentlakók, itt mindig tudják, milyen nap van épp. Sejthetően azt is, hogy konkrétan hányadika.

0_2.jpg

Szóval megérkezik ama bizonyos levél, amely természetesen amennyire öröm, úgy konfliktusforrás is. Ahhoz, hogy a video üzenetek bejöjjenek a villába, bezony tekerni kell. Az aktuális felelősök, Evelin és Tivy reakciója a szokásos, őrjöngés. Jön a ne szo pas sa tok ki szépen tagoltan, hogy mindenki értse, és a manifesztálódó üzenet irigység. Tivy szerint neki is joga van más üzeneteit meghallgatni, abból lelkileg táplálkozni és különben is kiszopjátokafasztdetényleg, majd így fenyegetőzik:

„Komolyan mondom, holnap COMPLAIN-olni fogok, bazzzmeg.”

A szerkik így a műsoridő felénél rá is jöttek, hogy micsoda rejtett tartalékok vannak abban, ha feliratozzák az ismeretlen vagy annak tűnő szavakat. Ezért amolyan kikacsintásként kitolták a képernyőre, hogy

COMPLAIN-olni egyenlő panaszkodni mosolyjel

A Zsoltinak érkezett üzenetben volt affektálás, gyászbeszéd formájában előadott, megnyugtatónak szánt szavak és az elmaradhatatlan kutya elem. A sajtos kifli az a szeretlek szinonimája, vagy egy becenév? Ahogy az várható volt, Zsolti zokogott. Vivi esetében volt egy olyan érzésem, hogy Ő bizony nem azt várta, amit kapott. Apukája, széles terpeszben és fentihez teljesen hasonlatos koreoval „bíztatta” leányát. Gyászos zene, a jövő hét is felsorolva, miszerint puszilják, egy erőtlen hajrá, csak így tovább és persze a kutya.

Közbevetés1: A pszichológusok tuti megmondták, hogy a kutyát simogatós üzenet nyugtatólag hat.

Közbevetés2: Azon valószínűleg még vitatkoznak, hogy kire.

Közbevetés3: Mindkét esetben ugyanaz az eb volt?

Közbevetés4: Mé’ nem adtak legalább az egyiknek macskát!?

Közbevetés5: SAJTOSKIFLI = SZERETLEK

Tivy már jóval az eseményen túl is úgy pörög a tekerés&sértettség témán, mint az egyszeri Ödönke, akit elfelejtettek levenni a ringlispílről. A többiek becsületére legyen mondva, senki nem üvölti a fejébe egy centiről, hogy idióta egomán barom, pedig megérdemelné. Igazuk van, beteg emberrel türelmesen bánunk.

Vivi: Nem is figyeltem rá, amit mondott.

Atti: Lééényegtelen.

Miután kibrűgőztük magunkat, érkezett a WC deszka issue. A mosókonyhában lelhető darab elfáradt és cserére szorult. Soma a feladatot (teljesen logikusan) két lánynak delegálta a következő indoklással.

„Sokan mondják, hogy ez a játék személyiségfejlesztő játék. Hát akkor hadd fejlődjön!”

Somi szókincs készlete a régi időkhöz hasonlatosan ismét megmelengette a szívem, ám abban azért reménykedem, hogy valaki egyszer leül vele szembe és elmeséli, a megalázás sokkal inkább személyiségromboló, mint fejlesztő.  Persze egy wc deszka felszerelésbe még senki sem halt bele, a lányok is túlélték, megugrották, lapozzunk.

6_9.jpg

Anikó jön, és nagyon fel akarja birizgálni a fantáziám. A Tiéteket is. Az enyémet nem sikerült.

Evelin: Jajjj, történt egy kis fura dolog este. SZEXELTEM.

7_9.jpg

Evelin Szívem! Légy erős! Amit eddig csináltál Somival, azt is így hívjuk. Tudod, ez amolyan gyűjtőnév. Ide tartozik minden, ami a nemi egyesüléssel kapcsolatos szexuális tevékenységek tágabb köre, és igen, a koitusz is, ami bizony a női és férfi nemi szerv tényleges egyesülése.

Evelin: Jó volt. Kettő perc volt. Ahogy vége lett a kettő percnek azt mondtam, jééézusom. Na jó, ezt itt most befejezzük.

Nyílt levél a Szerkesztőknek:

Kedves Szerkesztők! A bentlakókat szívesen megnézném egy felvilágosító óra keretein belül. Mivel show must go on, a védőnőt rögtön egy pornóssal párban küldeném be. Továbbá érdekes lehetne egy (szexuál)pszichológus is a hiteles rávilágítás végett. Beszélhetne nekik össze-meg bezártságról, megbillenésről, tartásról, vagy annak hiányáról. Pl. a felmerülő igények kapcsán fontosnak tartanám tisztázni, hogy ugyan nagyon jó dolog számba venni a lehetőségeket és kezelni a kialakult helyzetet (ha értitek, és persze, hogy értitek), ám az sem lenne baj, ha nézőként nem kéne kellemetlenül éreznem magam a takaró alatti riadt, kétperces menetektől. Ha valamit csinálunk, azt csináljuk rendesen! Amennyiben van rá mód és lehetőség, mérlegeljétek eme indítványt. Köszönettel! Én.  

Az ominózus történés másnap reggelén Tivy a felek közé kucorodott. Csak reménykedtem abban, hogy nem a hármasozás gondolatával. Berzenkedésem tovább erősítette a következő párbeszéd (Bevezető kép - Tivy az orrával Soma karját birizgálja, a nem Evelint ölelő karjával pedig a hátát simizgeti.):

Soma: Ne má’ Tivy légyszi! Fejezd már be Tivy!” Fejezd már be, mer’ nagyon fáradt vagyok!

Tivy: Mé’?

Soma: Szarul aludtam.

Tivy: Mé’

Soma: Nem tudom. Majd visszamegyek, jó?

Tivy: Miko’

Soma: Ma

Tivy: De ha akarsz Evelin mellett aludni, aludhatsz!

8_7.jpg

Anikó azt mondja, hogy érdekes, hogy hogyan fog ezek után alakulni Evelin és Soma kapcsolata. Pedig Tivy és Soma kapcsolata sokkal érdekesebb. Értem én, hogy szeretet hiány meg spanoskodás, meg, hogy el vagyunk itt anyátlanodva, ám valahogy mégis típusidegen a magukat heteronak valló fiúk esetében az ilyen jellegű összebújás és együttalvási igény.

Ugrunk az öko hétre. A környezettudatosság jegyében most hangszereket!? kellett készíteni, meg öko bandát bendet kellett alakítani. A csendesen csepergő esőbe Vivi tátátititázása hasít bele. Imádom, hogy képes ritmus közé tapsolni. A lakók lelkesen (nem) keresik a szót meg hangot. Tivy mindeközben itt is folytatja a vergődést, csak most lufit fingat, meg vizes ballonon dobol, illetve gondolkodik, de sanszos, hogy ezt a többiek sem gondolják komolyan. Most pedig a dalalkotási próbálkozásaikból:

Krisztián: Ne szennyezd hát tovább földünk…

Atti: Mert az ilyen kis nyuszik eltűnnek…

Krisztián (sokkot kapva az előző rím ötlettől): Ne szennyezd hát tovább földünk, mert ökölbe szorul gyorsan az öklünk.

Atti: Az is jó!

A másik csapatban mindeközben Dávid azt javasolja, hogy Soma inkább bítbáxoljon, Vivi pedig dj pultot épít. Ékes példája ez egy olyan felnövekvő nemzedéknek, akiknek egy zenekar alapításáról a beatboxing és egy DJ jut eszébe. A (látszólag) Krisztán vezette bandánál, Gina feje priceless, ahogy a fel-felbukkanó ötleteket hallgatja. Az odavizualizált szövegbuborékban ennyi áll: Itt mindenki hülye. Mici viszont legalább aranyosan léggitározik. Az összes közül Atti az, aki nagyon jól érzi magát éneklés és szövegírás közben, pedig a tudása erre nem jogosítja fel. A már kész produkciókról annyit, hogy Zsoltiéké ritmustalan baromság , de legalább rímel, a végén pedig Dávid Ritchie Blackmore-nak képzelve magát (bár erősen kétlem, hogy tudja ki Ő) összezúzza a gitárját. Krisztiánéké népi motívumokkal dúsított, ritmustalan baromság, a változatosság kedvéért. A végén itt is megjelenik az erőszak (sejthetően mindkét csapat kapott valami egyező itinert, miként is kéne megvalósítani a feladatot), ám most a zenéhez sehogy sem köthető Kung Fu Panda életre hívásával.

A vacsorát mutatják, de lehet, hogy ez már egy másik nap!?, mert most Atti és Vivi teker. Zsolti, ha innen kiszabadul, tuti átjelentkezik a Konyhafőnökbe. Saját bevallása szerint napról napra gasztroremekel. Most épp kínai ihletésűt alkotott. A többiek úgy csodálkoztak rá a sült banán méz kombinációra, mintha még soha nem jártak volna kínai büfében, vagy legalábbis nem ismernének onnan mást, csak az édes-savanyú cirkét. A remek vágásnak köszönhetően (ismét) Mici és Evelin látszólag a semmiből előtűnő beszélgetése töri meg az elmélyült falatozást. Zseraldinjó kiesése a topic. Hogy Mici szerint Evelin mancsa is vastagon benne van. Evelni az Ő bájos modorával felkérdezi Micit:

Evelin: Mi a lófasszal járultam hozzá, hogy a Zseráldin kiesett?

Mici: Hát, hogy ilyeneket mondtál.

Evelin: Mi a faszt mondtam???

Mici: Most miért vagy ideges?

Evelin: Mert én nem járultam hozzá, ahhoz, hogy a Zseráldin kiesett.  

Soha nem fogjuk megtudni, hogy mire gondolhatott a költő, jelen esetben Mici, mert Zsolti azzal szakítja félbe a diskurzust, hogy leoltja a lányt:

„Mikike, Te egy síkon vagy geci folyamatosan…”

Majd ezt megfejeli egy örökbecsű életbölcselettel:

„Arra mindig lehet számítani, hogy ha a Micivel probléma van, ott probléma van.”

11_5.jpg

Na bumm! Mici később azt vallja a nyugiban, nem izgatja fel, hogy láthatóan még mindig többen vannak ellene, mint mellette. Inkább kavar még egyet a szaros bödön sokat látott fakanalával. Evelin után Tivyhez fordult és ügyesen beépítette a köztudatba, hogy bizony a srác arra kérte, Zseraldinjót, alias létrát vigye ki egy esetleges kiválasztás során. Kétlem, hogy először hangzott el ez a veretes információ Mici visszajötte óta, Soma mégis úgy bútol, mint egy betöltendő operációs rendszer. Láthatóan elgondolkodtatták a hallottak, de főleg összezavarták. Tivy ismét dedóvós módon viselkedik, zavarban van és félrebeszél. Sejthetően mindenki más is érzi, hogy eme információ birtokában megrogyhat a rühelljükmicit funklub létjogosultsága, így hamarosan erőviszony átrendeződésre számíthatunk.

Anikó a végére elromlott, vagy ki lemerült.

Címkék: való világ 18+ vv8
725 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.22. 20:50:04

Numero Uno!!!!! part 2. :))))))))))))

sixx · http://comment.blog.hu 2016.10.22. 20:52:46

Meg mielott a szerzot baszogatnatok: en kurtam el az elesitest, engem kell kutyazni.

2016.10.22. 20:56:05

Köszi, jó lett. :)) A felvilágosító órát pedig támogatom. :D

Madam. 2016.10.22. 21:01:06

@sixx: válassz kifejezést tivinnyópédiábol, s azzal illetünk

2016.10.22. 21:12:48

@Madam.: Vagy kivisszük párbajra sixx-t. :D

Madam. 2016.10.22. 21:16:22

@ALOKSAKTRHEE: így van. Megjegyezném, h epic az ödönkés hasonlat, elképzeltem.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 21:16:31

@ALOKSAKTRHEE: pedig "a helyzet szituációfüggő" :D

plüssnyuszi 2016.10.22. 21:19:00

@sixx: Kutya! Kiviszlek, oszt otthagylak a g***-be :-) Na jó, nem :-)

Van még ember, aki követni tudja a szarkavarást?

2016.10.22. 21:20:57

@plüssnyuszi: XDDDD Ajjajjj. Te lek......d sixx-t? Upppsssszzzzz!!! :D XD Ezt lehet nem kellett volna. :D@Cseszlovák Gyurmafilm: :D jaja @Madam.: hi hi hi :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 21:21:18

@Madam.: Mi is vót tivinnyó párbaj-módszertani ajánlása? Zseriverő Hetyegőnek? olyan botrányos zavaros tanácsot én még az életben... A többi tanács kollektiv lemond.

slara 2016.10.22. 21:21:56

lulu 1.0 köszi, ez egy remekmű! ;) nem 2 perces pepecs munka! ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 21:26:43

mennyi bölcsesség és bölénység

plüssnyuszi 2016.10.22. 21:27:17

@Madam.: Viccelsz? Anikó a saját térdét sem találja meg a papírkái nélkül?

@ALOKSAKTRHEE: rángatom az oroszlán bajszát! Mondhatnám nem vak az, bátor :-)

hereverő heverő 2016.10.22. 21:29:18

Én csak benéztem, de már megyek is. Holnap veletek ugyanitt. Mindenkinek szép estét, jó kommentelést! Álmodjatok szépeket, a lányok Dáviddal, a fiúk Ginával. A többiek meg Dávid csirkemellével vagy Mici sonkáival. Jóéjszakát hogyvoltok

Madam. 2016.10.22. 21:30:00

@plüssnyuszi: ez az, neki vannak papírkái legalább erről a fosról. Ha már ő sem...akkor senky

2016.10.22. 21:30:43

@hereverő heverő: Jó éjt. :) Bocsi de nekem senki nem jön be a garnitúrából. Inkább álmodok mással. ;) :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 21:31:05

@hereverő heverő: én is szeretem a csirkemellet,és Dávid szexuálisan tud csirkét enni

2016.10.22. 21:31:44

@plüssnyuszi: Te tudod. De aztán ne sírj, ha megtanulsz repülni. :D Jobb békén hagyni az oroszlánt. :))

2016.10.22. 21:32:30

@PeniValdes: Penykém. Nekem van ízlésem. :) Nem. Határozottan NEM.

Madam. 2016.10.22. 21:33:55

@hereverő heverő: egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá by EP, as you know

2016.10.22. 21:36:11

@PeniValdes: Tévedsz. Az idősebb hölgyek a bejövősek. :)) Van is itt egy szép, krokodilbőrbe bújt. ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 21:39:51

@ALOKSAKTRHEE: szegény krokancsot leöregezted:))))
lehet ma csattan rajtad a fogsora
egyébként a kor relatív,én is idősebb vagyok 13 évesekhez képest

2016.10.22. 21:44:53

@PeniValdes: Nem öregeztem le. Azt írtam idősebb. :) Igen igazad van, pontatlanul fogalmaztam. Szóval helyesen így szól: a tőlem idősebb hölgyek a bejövősek. ;) kivéve te. Tudod a kivétel mindig erősíti a szabályt. ;)

Cimili 2016.10.22. 21:45:53

@ALOKSAKTRHEE: Upsz! Ez vadabb vót, mint Plüssnyuszkó kommentje.

BAZINGA2 2016.10.22. 21:47:24

Be kellene játszani a Tivy létrázását, amiről Mici beszélt!!! Legalább felkavarnák a pocsolyát vele. Kíváncsi lennék, hányan gondolkoznának el? Zsolti mit képzel magáról, hogy Ő mindenkit kioszt? Állandóan vernyákol, mint egy bagzó macska....

2016.10.22. 21:47:24

@Cimili: Azt mondod? :D Na majd mi szól hozzá az érintett. Jujjjjjjj. XD Megyek is bezárni mindent itthon. Bizti ami bizti.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.22. 21:47:42

@hereverő heverő: Én is csak beintek (kinek-kinek érdemei szerint), a mai hv nem hozott lázba, vissza se nézem az adást, sem az írás, sem a leírtak nem predesztinálnak erre. Akit érdekel, annak mondom, hogy részem a Son of Zorn kasza, és ma is AHS van soron. Amúgy hajrá Gina, abcúg Dávid, hiányolom Dinát és essen ki Evike, tehát csak a szokásos. Szép estét az üres tányér mellől, amelyben egykor szabolcsi töltött káposzta várt rám. Jobbra el.

Cimili 2016.10.22. 21:47:53

Lulu, köszi a posztcsit, volt benne humor, és a lényeget megírtad. Nekem az időpont is pont jó, úgysenem érek rá előbb. :)

2016.10.22. 21:48:49

@BAZINGA2: Ez valóban így történt? Tivy ezt valóban mondta Micinek? Mert ha igen, akkor ütne rendesen. A kis jútyub sztárról meg kiderülne, hogy köpönyegforgató inkább.

Cimili 2016.10.22. 21:49:14

@ALOKSAKTRHEE: Retteghetsz is vadul! :DDDDD

2016.10.22. 21:50:43

@PeniValdes: Áááááááááá.......... kikészítel. :D Nem, nem, nem, nem, nem, nem ..........bi bi bí, én mondtam többször :PPPPPP

2016.10.22. 21:56:07

@Cimili: @PeniValdes: Mi forog itt fent kérem? Össze álltok ellenem? Na gyertek!! Tegyétek rám a jelet!! Ki viszlek mindkettőtöket és kint hagylak a geccccibbeeeee!!!! :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 21:58:58

@ALOKSAKTRHEE: na majd meglátjuk. ne feledd téged az idősebb nők támogatnak,nekij meg nincs applikációjuk. :) úgyhogy ...

Plüsscukor 2016.10.22. 22:01:25

Lulunak beírtam egy feketepontot a későn kitett poszt miatt, még el sem olvastam.

Cimili 2016.10.22. 22:02:01

@Plüsscukor: Jóvan, ezt megúsztad. :) Mondjuk annyira nem féltettelek, Sixx nagyon érti a humort és tudta, h nem ellene szólt.

Plüsscukor 2016.10.22. 22:02:35

@sixx: Most olvasom, a feketepont átírva Lulutól ide.

2016.10.22. 22:02:58

@PeniValdes: Tényleg? Nem is tudtam. :)) De bódog vagyok. :)))))))

Cimili 2016.10.22. 22:03:08

@Plüsscukor: Bocs, baszus, összekevertelek Plüssnyuszkóval. :)

Plüsscukor 2016.10.22. 22:03:57

@Cimili: Nem baj, néha én is összekeverem magam vele :)

Cimili 2016.10.22. 22:04:14

Minyá én is átváltozom Plüsscicussá.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 22:05:27

@ALOKSAKTRHEE: most még
most hallotam hogy Pumped Gabo Soma spanja

Cimili 2016.10.22. 22:07:56

@PeniValdes: Már eccer mesélt Gabo a tévében Somáról, a csajozási szokásairól. Itt ki is tárgyaltuk, h milyen barát az ilyen.

Schlomo Goldberg 2016.10.22. 22:09:26

Gina ezzek a fonott hajjal elég gáz

2016.10.22. 22:09:38

@PeniValdes: Még csak most? Múltkor a BV-ben égette is a cimbijét. :D @Cimili: Istenn ments!!! Akkor ki fog dorombolni? ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 22:09:47

@Cimili: én nem nézek Gabot,de biztos jó barát

Plüsscukor 2016.10.22. 22:14:46

Mici szerint még nem szexeltek - akkor a petting és az orális szex az nem szex? Hm, ma is tanultam valami újat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 22:15:55

@Plüsscukor: sokan nem tekintik annak. egyébként a petting tényleg nem az

Cimili 2016.10.22. 22:17:45

@Plüsscukor: Abban viszont igaza van, h néha kivonulnának Krissze a sufniba, de Zsolti úgyse engedné. Zsótinak ott bérelt helye van? Régebben is a párok használták.

MacákékIcukája 2016.10.22. 22:18:58

Sziasztok, neznem az adast de fos9 a stream.
Eltortem a bokam hajnalban, nem megyek sehova. Max. kommentelni nem fogok, mert sirok a fajdalomtol

Cimili 2016.10.22. 22:20:29

Még hangosabbra azt a zenét, nehogy hallani lehessen, miről beszélnek!

Plüsscukor 2016.10.22. 22:21:14

@PeniValdes: Végül is, Evett is haveri alapon szokta a fogadott öccsét Somát kényeztetni egy kis farokmarkolászással. Így, az ő értékrendjük szerint nem az.

plüssnyuszi 2016.10.22. 22:21:33

@Plüsscukor: @Cimili: Ilyenek vagyunk, mi plüssök :-) Beszólogatunk, kavarodunk :-)

Cimili 2016.10.22. 22:22:13

@szmoti: Nem tekerhet, ő a főmufti.

plüssnyuszi 2016.10.22. 22:22:31

@MacákékIcukája: Uhh, szegény. Az ilyenkor obligát félrelépésről szóló poénokat mellőzöm. De mi történt?

Madam. 2016.10.22. 22:23:01

@szmoti: az szexnek számít? A tekerés?

Plüsscukor 2016.10.22. 22:23:36

@MacákékIcukája: Ajajj. Együttérzek, jobbulást. Esetleg kalapkúra nem segítene picit? Ha más nem, mentálisan :)
Persze csak ha nem tömtek meg vmi alkohollal nem kompatibilis fájdalomcsillapítókkal

Cimili 2016.10.22. 22:23:38

@MacákékIcukája: Basszus, már nekem is tört, tudom milyen fájdalmas. Megcsúsztál a jégen, vagy az még ott sincs?

Plüsscukor 2016.10.22. 22:24:08

@Madam.: csak ha leveszi az ülést.

szmoti 2016.10.22. 22:24:11

@Cimili: ezt nem tudtam, szerintem ez gáz

szmoti 2016.10.22. 22:25:18

@Madam.: náluk biztos nem, itt semmi sem számít annak úgy tűnik :D

Madam. 2016.10.22. 22:26:05

@Plüsscukor: @PeniValdes: szal akkor a szex az, amin nincs ülés és elmegy tőle soma

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 22:27:26

@Madam.: azért nem,mert szobatekerő.és az nem megy el.

Brandy9 2016.10.22. 22:28:52

Jesszus nekem most lett elegem totál Somából és Zsoltiból. Brrrroááf, hááányok tőlük bakker. Totál leírták mostanra magukat előttem. Őket már csak a retardált és Evi előzi meg a "ki a legidegesítőbb/legelviselhetetlenebb" listámon.

2016.10.22. 22:29:01

@PeniValdes: Német vígjátékban már láttam olyat. :D A csajszi tekert mint atom, de nem haladt sehova. :)) Talán Csajok a csúcson volt a címe.

MacákékIcukája 2016.10.22. 22:29:13

@Cimili: @plüssnyuszi: a buli heveben ugy gondoltam h jo otlet felemelni az egyik baratnomet, persze hatraestunk es kinyeklett a jobb bokam. 3 orat toltottem az ugyeleten, sirtam a fajdalomtol amikor rontgeneztek meg gipszeltek, nem tudtam h ez ennyire fajni fog. Haromszor olyan vastag a bokam mint egyebkent :( szerencsere akkor tortent amikor mar mindenki indult haza szal nem maradtam le semmi jorol, ezt leszamitva szuper unneples volt :)

@Madam.: koszi :)

Madam. 2016.10.22. 22:29:18

@szmoti: @Plüsscukor: kiegészítve azzal, h tkp semmi sem számít szexnek

2016.10.22. 22:29:52

@MacákékIcukája: Jobbulást, és kitartást.

szmoti 2016.10.22. 22:33:48

Nekem az utóbbi időben eléggé átrendeződött a kedveltek listája. A elején: Vivi, Zsolti, Soma, Krisztián aztán a többi random sorrendben. Most meg: Krisztián, Mici

MacákékIcukája 2016.10.22. 22:35:14

@Plüsscukor: @ALOKSAKTRHEE: koszi nektek is :) fajdalomcsillapitozok ezerrel

Plüsscukor 2016.10.22. 22:36:49

Krisz jól bekérdezett Evettnek. És igaza van.

MacákékIcukája 2016.10.22. 22:38:03

@PeniValdes: igen, nagyon hulye voltam :(

Nekem tetszik ez a micikriszgina trio, bar lemaradtam az utobbi par naprol

Plüsscukor 2016.10.22. 22:38:40

@Madam.: ja, Clinton is megmondta: I did not have sexual relations with that woman.

Krétagarbó 2016.10.22. 22:40:32

Zsolti sok(k). Vmiért azt gondolja, hogy ő szarta a spanyolviaszt. Sajnos antipatikussá teszi ez már nagyon.

Madam. 2016.10.22. 22:40:58

@Plüsscukor: kb mint mikor teleszartuk a gatyánkat és ilyen képpel fogadtuk anyánkat: "neménvotam" A kintieknek szól a terelés.

Rémület 2016.10.22. 22:44:08

Zsolti az agyamra megy.

Plüsscukor 2016.10.22. 22:45:06

@Krétagarbó: Szerintem Zsolti azt hiszi, hogy a kreativitása, a műveltsége és az intelligenciája (már relatíve, a bent lévőkhöz viszonyítva) miatt joga van így viselkedni. Az elvitathatatlan, hogy bizonyos kompetenciái a többiek felé helyezik őt, de sajnos nincsenek megfelelő vezetői képességei, hogy ezekkel megfelelő módon éljen, és ne visszaéljen, vagy nem gondoljon ezek miatt vélt előnyöket magának. Vagy felsőbbrendűséget.

plüssnyuszi 2016.10.22. 22:45:33

@MacákékIcukája: JObbulást, Icu! :-) Használd ki a helyzetet és szolgáltasd ki magad a családdal, barátokkal :-)

Tivyt valaki jól a padlóla lökhetné...

Atti.... jujjjj.... nem akarom ezt látni, azt hiszem

Krétagarbó 2016.10.22. 22:46:11

Atti pfejj. Dávidból is elegem van, igazi kisköcsög sajnos.

genevieve 2016.10.22. 22:46:26

Mit láttok ebben a davidban?

Plüsscukor 2016.10.22. 22:46:38

@Krétagarbó: nagyjából arról kérdezte Evettet, hogy vele miért lett más, elutasítóbb, csak azért, mert Micivel barátkozik. Sőt, már akkortól, amikor Mici kiválasztotta őt segítőnek, és még lényegében meg sem szólalt.

Brandy9 2016.10.22. 22:46:56

@PeniValdes: jah jah. Viszont el kell keserítselek, a listámon Dávid az 5. legelviselhetetlenebb. ;) Sorry, de mikor meglátom, és ha még a száját is kinyitja ökölbe szorul a kezem.

Madam. 2016.10.22. 22:47:23

@Plüsscukor: eccer már magam is írtam, h lenézi a többieket, de lehurrogás lett az osztályrészem. Pedig melany így kompenzál

Rémület 2016.10.22. 22:47:32

Atitól mindjárt hányok.

Plüsscukor 2016.10.22. 22:48:01

Jajj. Ati divatbemutatós "ruhája" a retinámba égett. Gusztustalan. Minősíti őt is, hogy viseli, meg a másikat is, akivel csinálja.

Commodore 2016.10.22. 22:48:30

ATI seggébe is kéne még egy rúd téliszalámi! Bazmeg!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 22:50:50

@Brandy9: nálam egyenlő Dávid,krisz,Mici,Gina,és utána sorban a többi

Brandy9 2016.10.22. 22:50:50

@Krétagarbó: abszolút egyetértek. Undorító, beképzelt, öntelt paraszt lett ez a Zsolti. Hányadék.

plüssnyuszi 2016.10.22. 22:51:15

A régi spártaiaknak sűrűn függött egy bazi nagy kereszt a nyakukban...

genevieve 2016.10.22. 22:52:37

Vivien ruhája tényleg szuper

Plüsscukor 2016.10.22. 22:52:49

Azért azt meg kell hagyni, hogy Zsolti tényleg kreatív, nekem tetszett az öko-ture ruha.

plüssnyuszi 2016.10.22. 22:53:07

Ez az ökotürr ez nagy duma :-) és jól is állt Vivinek ez a cucc. De hát én elfogult vagyok Zsótival... :-)

taga20 2016.10.22. 22:59:45

@PeniValdes: mesügét max.

egyébként, aki ezt a szart nézi, az egy barom. aki napközben ide írogat, az egy agy károsult!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.22. 23:01:22

@MacákékIcukája: Ilyen jól sikerült a szülinapi buli... !

taga20 2016.10.22. 23:01:59

@plüssnyuszi: te egy barom vagy, nem egy elfogult. de nem akarlak sértegetni, me remélem nem vagy tíz évesnél több!:)))

Plüsscukor 2016.10.22. 23:02:08

@taga20: Igen, és csak az nem agyhalott, aki este ír ide, mint te. Értjük.

Cimili 2016.10.22. 23:03:57

Mi vót? Eltereltek egy fontos telefonhívással.

Krétagarbó 2016.10.22. 23:08:55

@taga20: napközben van még, csak szólok.

taga20 2016.10.22. 23:09:44

@Plüsscukor: má lefeleztem a hülyeséget:)

most tényleg, szerinted ez színvonal ide írogatni nap-nap után?

Cimili 2016.10.22. 23:10:04

@MacákékIcukája: Jobbulást Icus, és ha tudsz, minél többet gyere, mert hiányoztál ám nekünk, emlegettünk is sokat, meg köszöntöttünk innen a távolból.:)

Krétagarbó 2016.10.22. 23:10:56

@Plüsscukor: írtam egy hosszút, de elszállt. Rövid válaszom: pontosan:)

taga20 2016.10.22. 23:11:53

@Krétagarbó: és drága buksza áruld má el, hogy mikor lesz napnyugta!:)

gondolom téged se az eszedért dugnak meg:))

Cimili 2016.10.22. 23:12:35

@ALOKSAKTRHEE: Úgyis minyá visszahúz a varánuszra.

Krétagarbó 2016.10.22. 23:13:02

Farm Gábor kokszra költi a pénzt, amit nyert. Rendesen ki van pattintva.

MacákékIcukája 2016.10.22. 23:13:10

Bakker mi van a bloggal? Beirom a valaszokat es leall, nem posztolja. Koszonom a jokivansagokat es mindent! Aranyosak vagytok, kommenteket holnap visszaolvasom, lesz ra idom :)))) Csalad hianyaban baratok-kollegak, fonokeim szolgalnak ki :)))) nekem ok itt a csaladom, tok cukik :)

2016.10.22. 23:14:42

@MacákékIcukája: Főnökeid? :D Aztaaa...... Aki tud az tud. ;)

Krétagarbó 2016.10.22. 23:15:05

@taga20: drága pöcsfej, az attól is függ, éppen hol vagyol, nem?

taga20 2016.10.22. 23:15:08

@PeniValdes: segícs má ki, ha má ennyire ki vagy kupálodva! ki a dártvéder, és ki a luk?:))

persze, te nem nézed, eszt vágom húgi!:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=nhZdL4JlnxI&list=RDnhZdL4JlnxI

Commodore 2016.10.22. 23:17:11

Nyihogva örülni a faszpogácsának! Yess!

MacákékIcukája 2016.10.22. 23:18:35

@ALOKSAKTRHEE: nagyon csaladias a hangulat nalunk, munka kozben en ugralok nekik es lesem minden ohajukat-sohajukat :))))) Viccesek, jofejek, lehet veluk barmirol beszelgetni.

ON: nekem nem tetszik ahogy David csicskul Evelinnek. Elrontja a tattikajat egy ilyen csaj miatt, gyenge gyerek. Mici es Krisz tok tudatosan jatszanak (bar vissza kell neznem par reszt), most ok a kedvenceim

Cimili 2016.10.22. 23:19:48

@MacákékIcukája: Icus, mi is segítünk, csak szólj, ha kérsz valamit!

taga20 2016.10.22. 23:20:55

@Krétagarbó: a pöcsfej, talán túlzás! a faszfej az talán talált:))

szerinted ki a nagyobb barom te vagy én? te eszt nézed és kommentteled évek óta , én meg ide tévedek, és erre leosztasz?

Cimili 2016.10.22. 23:21:19

Áááááááááááá, aszondta a csaj, szerinte a Krisz, v a tivi fog nyerni. :DDDDDDDDDDDD Jaaaaa, a párja legjobb barátja a tivi és a való életben egészen másmilyen,

Cimili 2016.10.22. 23:22:50

Tivi Ginával cicázik. Ugye nézed Zseri???????????????

MacákékIcukája 2016.10.22. 23:23:10

@Cimili: ooooo kerekszepen egy vodor fajdalomcsillapitot :D

Krétagarbó 2016.10.22. 23:25:12

@taga20: te rúgtad be a kocsmaajtót, mit csodálkozol? A pöcsfej sztem találóbb.

2016.10.22. 23:25:47

@Cimili: Nem hiszem. Éppen a régi-új pasijával enyeleg. :D szóval vége a gyászidőszaknak végérvényesen? :D

Krétagarbó 2016.10.22. 23:26:53

@Cimili: tivi mennyivel normálisabban viselkedik Ginával.

2016.10.22. 23:27:06

@MacákékIcukája: Nem kell az. Egy két rövid ital, és úgy táncolsz mint ha mi sem történt volna. ;)

Plüsscukor 2016.10.22. 23:28:18

@taga20: ugyan nem engem kérdeztél, de te vagy a barom, nem Kréta.

Plüsscukor 2016.10.22. 23:29:59

@Krétagarbó: Már ha az orra alá fingás normálisnak számít :)
Egyébként Evett Tivivel is ordít meg zsarol, hogy sohatöbbénemállokveledszóba, Gina miatt?

taga20 2016.10.22. 23:32:32

@Krétagarbó: mondasz valamit drága hölgy!

de szerinted milyen ember, aki eszt a szart képes követni? persze nem rád gondolok, ha nem csak úgy általában beszélek:)kövesse

a faszt nem!

milyen sutyeráknak kell lenni, hogy a fosnyolcat valaki kövesse?

zene!

www.youtube.com/watch?v=hE0jxF_9Ipk

taga20 2016.10.22. 23:34:24

@Plüsscukor: igazad van.

azé téged se az eszed miatt rabolnak majd el azufok:)

Krétagarbó 2016.10.22. 23:35:59

@Plüsscukor: jó hát az az udvarlás része. Egy barátnőm apja kategorizálta a kapcsolatokat, ami már elmélyült, az volt a fingós kapcsolat.
Evettkénél ne keresd a logikát, pont olyan úri huncutság, mint a tattika:))

taga20 2016.10.22. 23:38:15

@Krétagarbó: szásszor normálisabban:)

ki mit csinál ebben a szarban?

taga20 2016.10.22. 23:40:30

@Plüsscukor: te ne náciskogy, me elkaplak:)

szerinted nekem nem pirosozza ki, mint neked?

Plüsscukor 2016.10.22. 23:42:21

@taga20: Soha nem értettem, hogy miért jó a trollnak, hogy belehugyozik mások homokozójába. Mit kompenzálsz ezzel?

Krétagarbó 2016.10.22. 23:43:26

@taga20: olyan uncsi ez, minden évben heti kétszer beesik egy (ál)értelmiségi, és elmereng ezen.
Álértelmiségi álproblémát gyárt csak azért, hogy minél (ál)entellektüelebbnek.

Az eredeti zene a quimby-től sztem jobb.

Krétagarbó 2016.10.22. 23:45:42

@Plüsscukor: a pöcsét, hamar elköpte.

Na én unom, lépek:)

taga20 2016.10.22. 23:46:54

@Plüsscukor: "ugyan nem engem kérdeztél, de te vagy a barom, nem Kréta."

soha nem értettem, hogy az ilyen szar műsoroknak van nézői.

szerintem eszt a troll témát nem biztos, hogy buktam:)

mit kompenzálok? jó kérdés.

te mit élvezel nap-nap után ezen a szaron?

Akasa27 2016.10.22. 23:47:35

@Plüsscukor: sőt! ha nem ő nyer az lesz az indoka, hogy a melegsége miatt vesztett....

taga20 2016.10.22. 23:50:01

@Krétagarbó: a bátorrobin:)

azé az durva, hogy az osztya az észt, aki minden nap itt lóg!:)))

etikette 2016.10.22. 23:51:02

Komplejnelni szeretnek: azt vettem eszre hogy mar nem csak a nezok, a szerkesztok, a musorvezetok, de mar a jatekosok is unjak. Az eddigi szeriakban azert volt egy marek ember akin latszott hogy szeret ott lenni jol erzi magat, de a mostani felhozatal konkretan szenved. Mintha muszaj lenne nekik ezt a pat honapot kibirni valahogy fogosszeszoritva. Es ez teszi oket unalmassa es erdektelenne. Szivem szerint kizavarnam mindet egy filler nelkul.

2016.10.23. 00:27:37

@taga20: Csak meg kell hogy szólítsalak. Tudod egy valamit nagyon nem értek. A hozzászólásaidból az szűrődik ki, hogy, hogyan is fogalmazzak finoman, felsőbb rendűnek képzeled magad az okból kifolyólag, mert te nem nézed ezt, a te szavaidat idézve, fost szart.
De ha ez így van, akkor neked mit fáj az, hogy vannak akik igen? Miért szúrja a szemed az, hogy vannak akik itt elcseverésznek? Netalántán unatkozol egymagadban ott, ahonnan ide tévedtél? Kevés az olyan magasan intellektuális ember aki veled egy szinten említhető? Vagy ebben éled ki magad, hogy másokat kritizálsz azért mert egy adott műsort követnek egy blogon? Ki vagy te, hogy ezt megengeded magadnak? Mit képzelsz te magadról?
Ajánlom eredj vissza oda, ahonnan ide beestél, és boldogítsd ott a veled egy szinten levő blogtársaidat. És tanulhatnál egy kis jó modort is. Vagy az már nem jár együtt a felsőbbrendűséggel?

taga20 2016.10.23. 00:51:00

@ALOKSAKTRHEE: te amikor ilyen kemény vagy ako a lábaddal toppantasz is?
egyébként aranyos vagy a full hülye hülyeségeddel együtt:)

patburnsred 2016.10.23. 01:19:31

Nádai amúgy ahelyett, hogy folyamatosan görcsöl azon, hogy vicces legyen, inkább egyszer tényleg vezethetné csak úgy a műsort, akár.

MacákékIcukája 2016.10.23. 01:45:21

@ALOKSAKTRHEE: barcsak igy lenne, hamarosan hajnali 2 es meg mindig ebren. Legszivesebben levagnam a labam terdtol lefele, annyira faj es eg, eletemben nem ereztem meg ilyet :(
Elozo ejjel is max 3 orat tudtam aludni...

malevil2050 2016.10.23. 03:37:41

@taga20: Hé ecsém , ne írjá má ide ilyeneket , mer még azt hiszik h én vok álnéven.

2016.10.23. 05:36:45

@taga20: Nem. De ahelyett hogy továbbra is nyomod a süket dumádat, igazán válaszolhattál volna is. Ja az nem megy. Én kérek elnézést. :) Nagy pofájú. :D

2016.10.23. 06:18:55

@PeniValdes: Peny. Tegnap mikor megjelent a trollunk, akit ismersz is, eltűntél mint szürke szamár a ködben. Pedig igazán rászolhattál volna, ne ossza itt az észt. De akkor megkérdezem én is, amit ő tett tőled. Tán szégyelsz minket? Nem ezt vártam volna éppenséggel.

taga20 2016.10.23. 06:32:58

@ALOKSAKTRHEE: nem tucc aludni?

egyébként, mire nem tudtam válaszolni?
feltettél egy csomó hülye kérdést, amire te is tudod a választ:)

2016.10.23. 06:50:14

@taga20: Pont aludtam annyit, amennyi kellett. Mire? Miért fáj neked, hogy vannak akik nézik? Vagy követik itt? Akkor válaszolj, kérlek.

taga20 2016.10.23. 06:55:28

@ALOKSAKTRHEE: azé, me ez a nyolcadik. tele félnótásokkal, full barmokkal.
mit lehet ezeken nézni nap-nap után?

egyébként, tőlem mindenki aszt néz, amit akar. csak kicsit érthetetlen számomra:)

2016.10.23. 07:05:26

@taga20: Na akkor felvilágosítalak. Ne hogy azt gondold, hogy azért nézzük, mert "rajongók" lennénk. Mindenkinek meg van rá az oka. Általában mindenkinek más és más. Van aki azért, mert egy jót röhög ezeken a félkegyelműeken, van aki "szakmai" szempontból, figyeli a bent levők viselkedési normáit, van aki egyszerűen az itt levő blogos társaság miatt jön, és igazából nem is nézi magát az adást. Én magam az utóbbi vagyok, a társaság miatt jöttem, korábban egyet követtem végig, az okból mert egy földim szerepelt benne. Szóval ezért jöttem, és itt maradtam. És igen, nézem. Mert szeretek tisztában lenni a dolgokkal, történésekkel. Azért mert így tudok itt hozzászólni a dolgokhoz. És igen, röhögök ezeken a bolondokon. Nézem, mert a munka mellett, mivel nem nézek tv-t, nekem ez egy kikapcsolódás. Itt kommentelni. Gondolom te is hasonló okból vagy azon a blogon, ahol egyébként rendszeresen szoktál lenni.
Ha pedig mindenki azt néz, amit akar, akkor miért kell cseszegetni, és leszólni az embereket itt? Megnéztem már azt a blogot, ahol te szoktál aktív lenni, és már nem azért, de ti sem vagytok jobbak. Ezek után pláne nem értem, mit osztottad itt az észt. Elég nagy ez a kurva net, elférünk egymás mellett úgy, hogy nem baszogatjuk a másikat csak azért, mert nekünk most ahhoz van kedve.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.23. 07:13:32

@taga20: állatkertbe sem azért mész mert neked mindenképp kell egy örvös-tatu vagy tapír...
ha meg nem szereted az állatokat, vagy nem foglalloztatnak különösebben, akkor nem mész. de ha mégis, és a parkolóban basztatod a ki-bemenő családokat, hogy mekkora faszok hogy állatkertbe mennek, már nyolc éve itt van.mit lehet ezen nézni stbstb. előbb utóbb pofánbasz valaki akinek alacsonyabb az ingerküszöbe.
Indulj ki abból kérlak hogy az itt kommemtelők többsége tudja hogy ez a müsorforma szar, odabent agyhalottak vannak és jaj nekunk ha ez az utánunk jövő generáció... a blog köré épülő közösség a lényeg. de ezt szerintem te pontosan tudod, csak hangulatkeltesz. Nem kell válaszolnod, csak ezt az eget szántam neked.és m bántásiból, de inkabbba többiekkel beszélgetnék. üdv.

2016.10.23. 07:49:18

krisztian es mici arik, sztem is kezd mar tobb lenni koztuk :)
ha gina lesz ma a kivalasztott, remelem evelint fogja kihivni, es elhullik a ribi, nem csak az o dobbent fejet neznem meg szivesen, hanem a kispajtasait is.

taga20 2016.10.23. 07:51:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: "Nem kell válaszolnod, csak ezt az eget szántam neked.és m bántásiból, de inkabbba többiekkel beszélgetnék. üdv."

azé egyet én is hagy, legyél má olyan rendes, ha má tölem elvárod.

az analógiád kurvára sántít. ako lenne patent, ha a család minden nap elmenne az állatkertbe.

viszont akkor már jogosan ekézlek benneteket:)

u.i.: ez a pofánbaszás elég udvariatlan volt, én csak hasonlót se írtam.

baráti, üdv.

2016.10.23. 07:51:25

@ALOKSAKTRHEE: te meg egy lovag vagy, de komolyan!

12zahra12 2016.10.23. 07:53:05

@etikette: Teljesen egyetértek. Én is azt látom, hogy a műsorkészítőktől a szereplőkig mindenki unja és kínszenvedve telik minden nap.
Nem volt még széria, amikor ne lett volna kedvencem. Most ez is eljött. Egyiket sem kedvelem és egyiknek sem adnám a fődíjat. Hihetetlen ellenszenves bagázst hoztak össze. Ezek közül egyik sem érdemel egy lyukas garast sem, nemhogy milliókat.

taga20 2016.10.23. 07:56:01

@ALOKSAKTRHEE: "és igazából nem is nézi magát az adást. Én magam az utóbbi vagyok, a társaság miatt jöttem, korábban egyet követtem végig, az okból mert egy földim szerepelt benne. Szóval ezért jöttem, és itt maradtam. És igen, nézem. "

biztos igazad lehet, de legalább két mondatot rakjá má össze, ami nem üti egymást!:)

Avanivi 2016.10.23. 08:00:23

@taga20: Az evezős barátunk tegnap este megkérdezte volna tőled :" Taga, iszol te rendesen?"

Most reggel pedig írd meg , hogy bizony tegnap rendesen ittam picinykét, és ilyenkor cseszegetem azokat akik ezt a cart nézik, oszt ennyi.

Egyébként mindenki azt a cart nézi amit akar( v.elbír a gyomra). Jelenleg ezeket (még) szívesebben nézem mint a mi kis betegünket. Attól hányok.

taga20 2016.10.23. 08:04:20

@Avanivi: ismerjük egymást, ez tisztán láccik.

szerinted tegnap durva és alpári voltam?

2016.10.23. 08:06:24

@taga20: Bocsánatodért esedezem. :D Valóban pontatlanul fogalmaztam.Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy ".. és igazából nem is nézi magát az adást. Én magam az utóbbi vagyok, a társaság miatt jöttem, korábban egyet követtem végig, az okból mert egy földim szerepelt benne. Szóval ezért jöttem, és itt maradtam, azzal az egy kivétellel, hogy napi szinten követem a műsort. Miért? Mert így tudok hozzászólni az itteni beszélgetésekhez..."
Remélem most elégedett vagy: ;) :D
Te pedig ha kérhetném, tanulj már meg helyesen írni. ;)

2016.10.23. 08:06:43

@Avanivi: na ja. ma pl itt a remek alkalom, h elmenjen a rendezvényekre sípolni meg füttyögni, h IRL is kifejezhesse a nemtetszését, és ma ne csak a monitor előtt handabandázzon meg hőbörögjön tök bátran.

taga20 2016.10.23. 08:11:56

@ALOKSAKTRHEE: mér, szerintem tudok!
az elemiben hármasfölé voltam grammatikából:))

egyébként, olyan jó fejek vagytok, hogy csatlakoznék a csapathoz.
segítenél, me te olyan rendesnek nézel ki?:)

taga20 2016.10.23. 08:12:59

@Biriksz_Krokiksz!: hol találkozunk fityeszes barátom? a barikád két oldalán?

2016.10.23. 08:15:03

@Biriksz_Krokiksz!: Most hagyjam? Azt mondod? Nem értem az ilyen embereket. Nekik ez okoz kielégülést, hogy idejön, és elkezdi basztatni az itt levőket? Ez neki annyi örömet okoz? Vannak ilyenek komolyan? Felnőtt emberek?

2016.10.23. 08:15:44

@taga20: legyen meglepetés.

Avanivi 2016.10.23. 08:19:59

@taga20: Berúgtad az ajtót és lebactál mindenkit aki nézi vv, vagy olvassa a hogyvoltot. Én ismerlek és tudom, hogy arany szíved van ........én nagy szád. Néha nem tucccc disztingválni.

Készítsd a sípokat!

2016.10.23. 08:23:43

@ALOKSAKTRHEE: lehet, h csak barizni akar, mer valójában bejön neki az itteni csapi ;)

2016.10.23. 08:25:06

@Biriksz_Krokiksz!: És azt így szokták? Nem vagyok benne biztos. Ha mégis, hatásos volt a belépője.

2016.10.23. 08:26:21

@ALOKSAKTRHEE: hát látod, h kibulizta magának a figyelmet :)

2016.10.23. 08:30:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: beszeljunk inkabb a fasza kenyerlangosodrol! keszul mar? mikorra erjunk oda? ;)

taga20 2016.10.23. 08:32:50

@Avanivi: ne buktass má le! itt a kemény, de igazságos csávot szeretném adni:)

egyébként, odaát rég láttalak. pedig az valóvilág odaát van:))

2016.10.23. 08:35:48

@taga20: dr.dorothy üzeni, h üdvözöl és hiányzol neki, amúgy.

taga20 2016.10.23. 08:36:56

@ALOKSAKTRHEE: "Vannak ilyenek komolyan? Felnőtt emberek?",

ez annyira emberi, hogy itt a vévényolcblogban ilyenekbe futok:)))

taga20 2016.10.23. 08:39:45

@Biriksz_Krokiksz!: drága dorothy is lebuktat? pedig ma kemény akartam lenni, mint oki:)))

egyébként, nekem is hiányzik a vöröscipellős avatarja, és remélem jól van!:))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.23. 08:40:04

Hol lehet megnézni azt a 2 perc Evelint? :-)

2016.10.23. 08:42:15

És h ON is legyek, a tegnapi szavazás margójára, én is az összebilincselésre nyomtam az appot, azzal a kitétellel, h lehetőleg azok legyenek párban, akik a legkevésbé jönnek ki egymással. pl micicici-zsóti, evy-dzsyna.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.23. 08:43:10

@Biriksz_Krokiksz!: Persze, mert mi sem tanuljuk meg ezredszerre sem, hogy át kell nézni rajta.

taga20 2016.10.23. 08:43:55

@Biriksz_Krokiksz!: nem mondod, hogy te még savazol is? édesistenem, hova szalaggyak?:))

2016.10.23. 08:44:03

@taga20: átadom neki. nagyjából jól van, csak mostanában nem igazán ér rá blogolni.

2016.10.23. 08:45:22

@taga20: nagyon elfajzottam, fenekelj el légyszi! ;)

taga20 2016.10.23. 08:46:20

@Majom1Parádé: várjá, mingyá félre állok, hogy tovább tudd nézni a kedvenc műsorodat.

én a görbetükör vagyok, rajtam nem tucc átnézni!:))

taga20 2016.10.23. 08:47:51

@Biriksz_Krokiksz!: má akartam ajánlani! persze, ha nem faszi, és hatvanplusszos vagy:)

etikette 2016.10.23. 08:48:58

@12zahra12: en is arra gondoltam hogy milyen ellenszenvesek...az nem zavar ha butak vagy hulyeskednek vagy taktikaznak sot! De Ez csak nyomokban talalhato meg bent. Sajnos...Remelem azert osszekapjak magukat a masodik felidore

2016.10.23. 08:49:16

@Majom1Parádé: ehhez biztos köze van az igazságérzetünknek, meg h nem szerizzük, ha blogtesókat inzultálnak (kréta, plüssi)

taga20 2016.10.23. 08:49:30

@Biriksz_Krokiksz!: egy puszit nyomjá az orcájára helyettem!:)

azé a sok dolga köszt, remélem a vévét azé nézi!:)))

taga20 2016.10.23. 08:51:16

@etikette: biztos összefogják! de ha nem, ako ne csüggegy, má tervezik a vévéhúszat:)

2016.10.23. 08:51:18

@taga20: abban az esetben nem én kértem volna tőled, hanem te kapnád tőlem ;)

2016.10.23. 08:53:15

@taga20: meglesz (a puszi) és nem, ő tényleg nem nézi most, rajonghatsz tovább :)

2016.10.23. 08:55:14

@taga20: Ugye? :) De ha tudsz normális is lenni, akkor mit kell gyökérkedni? :) Krokival meg vigyázz. Egyrészt jó nő, másrészt az ilyen palikat eszik mint te. :D

2016.10.23. 08:57:48

@ALOKSAKTRHEE: imádlak aranyom, te leszel majd a harmadik férjem, várj rám!
XD

taga20 2016.10.23. 09:03:30

@ALOKSAKTRHEE: kösz a tippet, de gondolom csak a palik egy bizonyos részét kajálja:)

egyébként, én nem vagyok normális, me nem nézem a vévéikszedik adását:))

2016.10.23. 09:04:37

@Biriksz_Krokiksz!: Aha azt lesheted!! Már egyet elfogyasztottál(szó szerint) most a másodikat érleled épen, én meg önként menjek a fogaid közzé? Azt már nem! Nm ettem én meszet. :D XD Amúgy is ha akarsz tőlem vmit, akkor teperj értem. ;) :D :PP

2016.10.23. 09:05:12

@taga20: értem a célzást, és nagyon jó vagyok benne!
XD

2016.10.23. 09:06:54

@ALOKSAKTRHEE: a teperés nagyon távol áll a természetemtől, hát akkor így jártunk
XD

hereverő heverő 2016.10.23. 09:07:28

@ALOKSAKTRHEE: Nekem nem úgy tűnik, hogy tud normális lenni. Megint csak basztatni jött, meg egy kicsit dörgölőzni. Pont mint az ovodában, irígy mert itt jó a társaság, hát nosza mindenkivel veszekedjünk. Már éjjel is olvastam, de szándékosan nem szóltam bele, minek etessük ? Szerintem ismertek, tud csípős lenni a stílusom, vissza tudnék neki szólni de minek ? ENGEM ez nem szórakoztat csak őt. Különben is, vigyázz Krokira :))))

2016.10.23. 09:07:58

@Biriksz_Krokiksz!: Pffff... akkor nem is kellettem volna igazán. :( XD

2016.10.23. 09:09:57

@hereverő heverő: Próbálnék, próbálnék. De nem akar küzdeni értem. :) Pedig ha tudná mit veszít!! XD Igen, ismerjük hogy tudsz olyan is lenni. És arra is igen, hogy itt bizony szupi a közösség. :))

2016.10.23. 09:10:56

@Krétagarbó: nem tudod mi van a szemével, tegnap hótt furin álltak...? Oooo

taga20 2016.10.23. 09:12:33

@hereverő heverő: "ENGEM ez nem szórakoztat csak őt."

és te meg eszt a baromságot nézed, ez szórakoztat?

kérek egy csípőset!:)

hereverő heverő 2016.10.23. 09:14:48

@ALOKSAKTRHEE: Lehet hogy tudja mit veszíthet :)))). Erre is van amúgy valami pszichológiai szakszó, amikor tudod milyen sokat veszíthetsz, ezért inkább meg sem szerzed mert félsz hogy mi lesz ha elveszíted. Kissé körmönfont megfogalmazás, de most nem tudok jobbat.

taga20 2016.10.23. 09:16:13

@Biriksz_Krokiksz!: eszt örömmel hallom!:)

má látom a fényt itt az alagút végén:))

2016.10.23. 09:17:17

@hereverő heverő: te most legyáváztál engem?! ENGEM?! most en viszlek ki, oszt en hagylak kinn, teeeeehhhh!
XD

taga20 2016.10.23. 09:17:29

@ALOKSAKTRHEE: ne mondod, hogy te faszi vagy!

2016.10.23. 09:17:42

@hereverő heverő: Értem. :)))))))))) Van benne vmi amit mondasz. ;)

2016.10.23. 09:18:25

@taga20: Mi van? Infarktust kaptál? :D XD

2016.10.23. 09:19:55

@taga20: jajj nem jelent jot a feny az alagut vegen, ne indulj el felé! jön a vonat!
XD

hereverő heverő 2016.10.23. 09:25:03

@Biriksz_Krokiksz!: Jajjj ne vigyél ki, most jöttem be. K hideg van odakinn, inkább egy forró teával koccintsunk. Ujjnyi rummal :))

2016.10.23. 09:27:49

@hereverő heverő: Egy kis rumos kávé? Esetleg? :D @Biriksz_Krokiksz!: Pssssszzzz!!!!! Mit csinálsz?? Legalább megszabadultunk volna tőle. :D XD

2016.10.23. 09:28:20

@hereverő heverő: na jó, akkor lehúzlak a listáról, de csak ceruzával, úgy vigyázkodjál ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 09:29:57

@ALOKSAKTRHEE: Rumos kávé is jöhet :) Bár a kávé csak ront az ízin nekijje.

2016.10.23. 09:30:57

@ALOKSAKTRHEE: rum a teába illik, a kávéba inkább a viszki (ír kávé) ;)

taga20 2016.10.23. 09:31:02

@ALOKSAKTRHEE: "hogy itt bizony szupi a közösség. :))"

pasi így nem beszél, az fiksz!

egyébként, bírom a buzákat:)

Avanivi 2016.10.23. 09:32:02

@etikette: Bilincset akarok Somára és Ginára, Vivi- Dávid, Evi- Ati, Mici-Zsolti , Krissz- Tyvi...... és már véget is ért a vv8

hereverő heverő 2016.10.23. 09:33:26

@Biriksz_Krokiksz!: Ah Kroki, neked arany szíved van :) Ki van még a listán, kivel mérkőzöl ? Csak hogy tudjam kil vannak a listán. Aztán majd jól beállok mögéd kortàrsbrszédet tartani, és "ezzel ellenfeled, mivel nem kedves neked, megdöglend"

2016.10.23. 09:34:09

@ALOKSAKTRHEE: mimimi, tök megmentettem az életét, innentől kedvesnek kell(ene) lennie. :)

Moltobene 2016.10.23. 09:37:00

Jo reggelt! Tortent valami emlitesre melto a tegnapi bolondokhazai matineban?

taga20 2016.10.23. 09:37:06

@Avanivi: szerintem meg molotovkoktél kéne a villára, és nem lenne még vévé9 se:)

2016.10.23. 09:38:21

@hereverő heverő: mindig cerkaval (nem >azzal< ) irok, aztan folyton radirozok. mar mindjart kilukad a lap.

2016.10.23. 09:39:20

@Moltobene: az igazsag oraja jo volt ;)

Moltobene 2016.10.23. 09:45:23

@Biriksz_Krokiksz!: olvasgattam itt a hozzaszolasokat, de abbol csak annyi derult ki, hogy Ati es Zsolti elvtarsak kivertek a biztositekot, Evi meg Somat. Ezek szerint nem volt tul esemenydus a tegnapi adas (sem)..
.

hereverő heverő 2016.10.23. 09:48:18

@Biriksz_Krokiksz!: értelek én... >azzal< a cerkával én csak a hóba tudok írni. A múltkor elkeztdem lemásolni a Tőkét, de mire az első fejezettel végeztem volna, a hó elolvadt

2016.10.23. 09:52:01

@taga20: Na ide figyelj. Pasi vagyok. És hetero. Akár elhiszed, akár nem. Ha nem tetszik, kívül tágasabb.

2016.10.23. 09:54:49

@Biriksz_Krokiksz!: Látod hogy kár volt. Most lebuzizott. Mindjárt megyek, és agyonverem a köcsög állatot. Direkt nem trágáran írok, hogy ne érje szó a ház elejét. Most meg ez van. Elküldöm én a büdös picsába ezt a kis csicskagecipapagájt. :)

2016.10.23. 09:55:38

@Moltobene: en is csak félszemmel-félfüllel-félgőzzel tudtam nézni, evynél nagyon kijött sztem -megint-, h azért akkora a szája, és bátor, mert a többséggel falkázik, és nagyjából mind micire, pappira és ginára szállt rá. dávid nagyot esett a szememben, kiálltam mögüle (csak ne lenne ilyen eye-candy a pasi). volt recycling divatbemutato is, a zsótié nagyon fasza lett, ez viszont vitathatatlan.

taga20 2016.10.23. 09:57:13

@ALOKSAKTRHEE: jó van na, ne keménykegy!:)

bakker én aszt hittem csaj vagy, és fel akartalak szedni. tudod semmi szerelem, csak szeksz:)))

2016.10.23. 09:57:30

@hereverő heverő: :))))))))))))))))) nagyon röhögök

@ALOKSAKTRHEE: az csúnya volt!

Moltobene 2016.10.23. 09:58:45

@Biriksz_Krokiksz!: koszonom az osszefoglalot! Nos, Evi napjai amugy is meg vannak szamlalva, ugyhogy boritekolhato a kovetkezo tomeges ongyilkossag ezuttal Soma, Tivy, es David reszerol.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.23. 10:03:04

@Biriksz_Krokiksz!: úgy kidagasztottam higy netovább tonkolybúza is van közte. felaprítva a rávaló. a tűz, melegszik. :D

2016.10.23. 10:03:25

@Moltobene: nagyon (el)várom a kipotyogásukat, sztem ma dzsyna lesz a kiválasztott, és merem remélni, h evyt fogja választani párbajpajtinak *-*

taga20 2016.10.23. 10:04:04

@Biriksz_Krokiksz!: ez tényleg az volt:)

én elővettem az úri modorom, belőle meg kibújik az állat:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.23. 10:04:19

@Cseszlovák Gyurmafilm: továbbá kibaszom ezt a windows phonet a fos kijelzojevel/virt. billentyűzetével egyutt. iszok is egy körtét.;)

hereverő heverő 2016.10.23. 10:05:43

@Moltobene: Ez esetben jobb hely lesz a világ. Dávid hulláját kitömetjük, ő lesz a jópasi szobra a múzeumban. Bal kezével vállára veszi Soma parittyáját, jobb lábbal egy letépett papagájkutya fején tapos. És meztelen, itt-ott laza gyantafoltokkal ékítve.

2016.10.23. 10:05:44

@Cseszlovák Gyurmafilm: hiányolom érkezésünk időpontjának megadását, nem a mosogatásra szeretnék odaérni!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.23. 10:06:14

@Biriksz_Krokiksz!: Alighanem tényleg ezért van.
@ALOKSAKTRHEE: Köszi. (hát ebből nem sok derült ki, de már rájöttem, hogy a néző fantáziájára van bízva. A véleményem meg az, hogy aki nem akar rendesen kexelni a villába az
1. be se menjen,
2. ne bonyolódjon olyan helyzetekbe, amikor "elvárják", hogy alkosson valamit a lepedőn)

taga20 2016.10.23. 10:07:18

@Biriksz_Krokiksz!: állítólag okos csaj vagy, és faszikat eszel reggelire.
ne mond má, hogy eszt nézed?:)

hereverő heverő 2016.10.23. 10:07:31

@Cseszlovák Gyurmafilm: énis énis.. bár az idei körtetermés egy éjjel leesett. Mind a 4 darab.

2016.10.23. 10:11:00

@taga20: sztem meg ideje lenne bocsit kérni, meg kezetfogni pasisan mindenkivel, akibe belegyalogoltál az ejtőernyős bakancsoddal, oszt legyen béke.

2016.10.23. 10:12:31

@hereverő heverő: Nem, nem és nem. Azt Penynek adjuk. :D Hogy otthon oda tegye ahova csak akarja. ;) @Majom1Parádé: Szívesen. :))@taga20: El kell hogy keserítselek, ha nő lennék, akkor esélyed sem lenne, suttyó parasztokkal nem állnék szóba. :D @Biriksz_Krokiksz!: Most mi? Az hogy ő lebuzizott vagy ahogy én reagáltam? Nem mindegy. :) De tartom amit írtam. Lefightolom én ezt még vele. :D

2016.10.23. 10:14:35

@taga20: a kettő közt nem és/vagy kapcsolat van ám, és az itt kialakult blogtársaság nagyon fasza és minőségi, hiába is berzenkecc. :)

hereverő heverő 2016.10.23. 10:14:40

@ALOKSAKTRHEE: ejj dehogy,le fogja nyalogatni rola a gyantát !

Hogy én milyen szemét vagyok,fujj...

KarelGott 2016.10.23. 10:15:01

youtu.be/vCIoAQuDaKU

Zsolti 14 évesen.... Máúnika Só...

hereverő heverő 2016.10.23. 10:16:43

@Biriksz_Krokiksz!: ha nem telefonról tolnám, kitakarítanék ;)

2016.10.23. 10:20:14

@hereverő heverő: én is telóról nyomom, tegnap egész nap gépeztem, ma nincs kedvem beröffenteni ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 10:22:24

@Biriksz_Krokiksz!: jaj megértelek. Én is lusta vagyok elővakarni a laptopot, az asztali gépen meg a srácaim játszanak.

2016.10.23. 10:28:36

@hereverő heverő: ah mégha csak #játszási lett volna, hoztam haza kis melót, mert perverz vagyok, azzal nyomultam egész du, de én győztem ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 10:29:00

@taga20: Van neted megtudod nézni. Darth Vader Anakin Skywalker,Luke meg az ő fia. a családfát nem vezetem le

plüssnyuszi 2016.10.23. 10:31:25

@hereverő heverő: Michelangelo mellett fogják a nevedet jegyezni, mint Dávid újraértelmezése :-)

2016.10.23. 10:32:20

@hereverő heverő: Az. XD@Biriksz_Krokiksz!: Szombaton munka? Perverz!! De tetszik. ;) :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 10:34:25

@ALOKSAKTRHEE: az igazsaág az,hogy én nem nézem,. nézés nélkül is lehet tudni melyik bohóc mit ad elő a nagycirkuszban, sőt a legtöbb reakció is kiszámítható a legtöbbnél. túl egyszerű figurák ezek.

hereverő heverő 2016.10.23. 10:36:31

@Biriksz_Krokiksz!: @ALOKSAKTRHEE:
én tegnap fát vágtam pihenésképp.

Vágom a fát a fejszémmel
De csak nappal soha nem éjjel!

2016.10.23. 10:36:32

@PeniValdes: Értem Peny. :) Te nem. Ennyi. Van aki igen. :) teljesen mindegy, részletkérdés. A lényeg a közösség, a csapat. Az pedig(most remélem férfiasan fejezem ki magam)KURVÁRA FASZA!!! :D

2016.10.23. 10:37:26

@hereverő heverő: Sztahanovista, és perverz. Ez még rosszabb Krokinál is. XD

2016.10.23. 10:38:14

@PeniValdes: egyébként télleg így van. a kiszámíthatásukból, a hogyvoltokból, a kommentokból szépen össze tudnak állni a dolgok.

hereverő heverő 2016.10.23. 10:40:42

@PeniValdes: ebben igazad van, egyszerűek és kiszámíthatóak. Mégis elég sokat lehet sírva nevetni rajtuk, a nagybetűs Történés engem nem érdekel.
Mellesleg Dávidot szoktad nézni,nem?

2016.10.23. 10:43:17

@hereverő heverő: akkor te trendi lumbersexual vagyol, csak bázsüsz nélkül ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 10:44:01

@hereverő heverő: mit nézzek rajta,még ha a Vörös könyvek egyike lenne..
egtyszer megnéztem a facen,oszt annyi.

hereverő heverő 2016.10.23. 10:45:23

@Biriksz_Krokiksz!: ja igen :)) bébidollban, bakancsban motoros fűrésszel. Amint egy szellő hintáztatja sz ágat, feheeel és lehee

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 10:45:59

@ALOKSAKTRHEE: mint újgazdagéknál a bejáratnál fog állni a márvány angyalka mellett

hereverő heverő 2016.10.23. 10:46:54

@PeniValdes: hát te rajongtál Dávidért Peni ! Oda a szerelem ? Csapodár ejj

2016.10.23. 10:47:37

@PeniValdes: nekem is. levágta rég a szitut, és a sleppjét nem csak erősítésnek építette fel, hanem h szépen kigyilkolja őket a versenyből, tudja ő jól, h nem menő a viselkedésük, és bábozik velük.

hereverő heverő 2016.10.23. 10:50:14

@Biriksz_Krokiksz!: Soma is ..khm.. ujjbábozott Evetkével

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 10:50:27

@hereverő heverő: nem erről van szó. de nem tini vagyok,hogy...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 10:51:39

@Biriksz_Krokiksz!: hát tudod szerintem az van,hogy a srác kínai műtuja

taga20 2016.10.23. 10:51:50

@plüssnyuszi: bocs nyuszi, tegnap kicsit bunkó voltam.
nem ígérem, hogy többé nem teszek ilyet, de törekszem rá:))

hereverő heverő 2016.10.23. 10:51:56

@PeniValdes: Peniiii :))) Te vagy a legfiatalabb a bandában !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 10:52:44

@hereverő heverő: ja, pedig próbálkozom hogy utolérjelek titeket

hereverő heverő 2016.10.23. 10:53:35

@PeniValdes: Én visszamaradott vagyok, megvárlak.

taga20 2016.10.23. 10:54:19

@PeniValdes: húgi, te milyen cuki vagy:))

hereverő heverő 2016.10.23. 10:56:33

@Biriksz_Krokiksz!: Amúgy tetszetős elmélet. Ott sántít szerintem, hogy Dávid nem kavar, nem sző összeesküvéseket, egyedül meg nehéz végig menetelni.

hereverő heverő 2016.10.23. 10:57:38

@PeniValdes: Robin nyerte a tujasági versenyt és a VV7et. Azóta köddé vált, és jól tette

2016.10.23. 10:57:39

@PeniValdes: én még látok benne fantáziát, h csak álcázza magát, és ő valóban játszódik. ahogy vki írta pár napja, h viviék már megjegyezték vele kapcsiban, h sokszor csak ül összehúzott szemekkel, és figyeli-mérlegeli a társait.

2016.10.23. 10:59:32

@hereverő heverő: sztem meg ő a pók a hálóban.

ördi ke 2016.10.23. 11:00:11

Hose Armando mikor hivja meg Krisztiàn àllitolagos barinőjét a bv-be,hogy feltegye neki a kérdést Mici leszopta vagy sem papit?Tervezi-e vele tovàbb a kapcsolatot?Mert tegnap az igazsàg óràjàban az jött le,hogy öneki még odakint pàrlya van.Dàvidnak mi a baja Ginàval?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:00:31

@Biriksz_Krokiksz!: nekem mind9ig is gyanús volt, elég gyilkos elméket lkáttam

Plüsscukor 2016.10.23. 11:02:38

@Biriksz_Krokiksz!: Fene tudja, nekem ez olyan Dinás entrée volt. Barátkozzon vele a Lóri.

hereverő heverő 2016.10.23. 11:03:11

@Biriksz_Krokiksz!: Szerinted van háló ? Mondjuk Atti is tuja, semmit nem csinál, mégis inkább Dávidot várjuk győztesnek, ez igaz. Én is őt amúgy, mert a legnormálisabb figura az egész szemétdombon. De szerintem ő is csak túlél, lesz ami lesz alapon.

2016.10.23. 11:05:51

@hereverő heverő: en krisztiannak es micicinek szurkolok most perpill.

ördi ke 2016.10.23. 11:06:09

Dina&Lóri egymàs ujjàra tetovàltattàk a nevüket àllitólag.

2016.10.23. 11:07:58

....es zsótira is marha kiváncsi vagyok, h visszavesz-e majd az arcából, ahogy pottyannak ki a bandatagok...

hereverő heverő 2016.10.23. 11:08:13

@Biriksz_Krokiksz!: a 36 misire esélytelenek. Pont egymás miatt, bármelyik kiesik, a másik megy a levesbe. Gina kiviheti Krisztiánt jövő héten, onnantól Mici halott ember furulya ide vagy oda.

2016.10.23. 11:08:25

@PeniValdes: Nekem nincs? :D Angyalka mellett? :D Azt hittem minimum az ágyad mellett, és lámpaként is funkcionálna. XD@hereverő heverő: Még most tűnik fel? Le vagy maradva mint a borravaló. :D

hereverő heverő 2016.10.23. 11:09:44

@ördi ke: egymás ujjára ? És remélem mindketten a középsőre.
Lóti még időnként meg is szaglássza a ..feliratot.

2016.10.23. 11:10:27

@hereverő heverő: atit én nem vinném ki, tartanám magam mellett a fináléig, mert szinte kizárt, h lenne elég szavazóbázisa.

ördi ke 2016.10.23. 11:10:50

@Biriksz_Krokiksz!: Papiba tovàbra is benne van az agreszivitàs!Valameik nap büdös làbàt dugdosta Mici nek az szóvà tette odakint bevert volna neki làtszott rajta,tegnap is kicsit bele vàgott olloval majdnem teibe verte.

2016.10.23. 11:13:53

@PeniValdes: Akár. :)) De ki az? Már a lámpaember. Műveletlennek érzem magam. :D@Biriksz_Krokiksz!: Én azt tippelem, nem. Eddig sem tette. Még nagyobb lenne, mert ő bent van még, akár nem is volt még párbajon.

Plüsscukor 2016.10.23. 11:15:15

@KarelGott: Korán kezdte akkor az exhibkedést Zsóti.

2016.10.23. 11:15:44

@ördi ke: a büdilábas adást nem láttam, az ollóst igen, mici rávigyorgott, és ezzel le is oltotta a vulkánt még kitörés előtt ;)

MacákékIcukája 2016.10.23. 11:17:20

@KarelGott: megneztem, milyen erett kissrac volt, tok kedves, ertelmes es erzekeny. Monika is rogton megkedvelte, tetszett ahogy leoltotta az apjat aki nem mellesleg mar elso ranezesre is egy lumpen alak. Pfejj

2016.10.23. 11:19:10

@ALOKSAKTRHEE: még sok pajtija van, én arról beszélek, amikor már mind kipotyog, vivi is, és egyedül maradna a másik táborral...

Cérnahuszár 2016.10.23. 11:19:49

mikor lesz új post? oda írnék, ide nem

genevieve 2016.10.23. 11:19:49

@ördi ke: szerintem, ha te hátadba vág bele bárki ollóval, az első reakciós neked is ez lenne:)

hereverő heverő 2016.10.23. 11:20:06

@MacákékIcukája: Szia Icuka, hogy vagy ? Remélem jobban...

Cérnahuszár 2016.10.23. 11:21:20

sixx bácsi esetleg van már mit élesíteni?

hereverő heverő 2016.10.23. 11:21:57

@Cérnahuszár: szerintem délután. Scott Pilgrim a soros

2016.10.23. 11:22:48

@Biriksz_Krokiksz!: Lehet. De akkor meg már akár női dacból sem. :D Na jó, valószínűleg. :)

2016.10.23. 11:24:23

@MacákékIcukája: péntek este köszöntöttünk, meg hullámoztunk, bazinga még a tyvy óvón nevelt rózsáját is idelopta ;)
és amúgy forrjon össze a bokád gyorsba' :*

Cérnahuszár 2016.10.23. 11:24:43

@hereverő heverő: ok, akkor addig megyek a dógomra megent
scott jókat ír, a tegnapi adás nehéz dió lesz, ahogy néztem ti is mindenről írtatok már csak az adásról nem, annyira lapos volt

MacákékIcukája 2016.10.23. 11:25:59

@ALOKSAKTRHEE: lattam amit reggel irtal, koszonom, igyekszem :)

@hereverő heverő: haho! Ahh foscsi szarcsi, kiirtam magam faszan az eletbol az elkovetkezendo 5 hetre kb :( annyira faj, orankent felebredek ejjel es kb egy alapdolog mint pl a kavescsesze becipelese az agyam melle is sulyos logisztikai problemakba utkozik (eleve foglalt a ket kezem a mankok miatt). Tusolas, mosogatas, rendrakas mar luxusdolgok (ezekrol almodozom), hanyok magamtol :(
Az embernek fel sem tunik hogy milyen siman megy minden amikor egeszseges. Egy labam kilove es megall az elet (a fajdalomtol nem tudok tiz percnel tovabb egy helyben allni, de menni sem)

MacákékIcukája 2016.10.23. 11:27:00

@Biriksz_Krokiksz!: olyan cukik vagytok! <3 vissza akarom olvasni a kommenteket de leragad a szemem :(

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:27:11

@MacákékIcukája: erről tudnék írni,hogy mennyire természetesnek vesszük,hogy tuduznk járni...

Vörösrúzs 2016.10.23. 11:27:34

Sziasztok, régóta olvaslak Titeket, most eljött az idő, hogy én is becsatlakozzak! :)) Nálam is most első helyen Mici és Krisztián áll, egyértelműen Zsoltiban és Dávidban csalódtam a legtöbbet. Krisszel kapcsolatban vannak kételyeim, úgy érzem vannak rejtett agressziói.... Tegnap Soma viselkedése szerintem nagyon gáz volt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:28:21

@Vörösrúzs: mindenkinek vannak rejtett agressziói, meg kell tanulni elvezetni őket

Plüsscukor 2016.10.23. 11:30:20

@MacákékIcukája: Zsoltinak 14 évesen is már sokkal gazdagabb volt a szókincse, mint most az összes beutaltnak együttvéve.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:31:44

@Plüsscukor: az még nem vall jellemre,ha gazdag szókinccsel tudsz beszélni

2016.10.23. 11:31:52

@PeniValdes: mimimi, téged is mindenki köszöntött, banketted is volt somlóival, én nem tudtam lenni, csak visszaolvastam, de most neked is hullámzok egyet, boldogat így utólag :*

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:33:56

@Biriksz_Krokiksz!: igen volt sörben sült, meg karamellás diótorta

hereverő heverő 2016.10.23. 11:34:28

@MacákékIcukája: Hidd el, tudom. Én ugyanígy voltam, nyáron bicikliztem, aztán elfeküdtem kicsit pihenni. Csak most a tesók meg ne tudják, mert kiszedik belőlem a fímet

2016.10.23. 11:39:45

@MacákékIcukája: @hereverő heverő: el sem tudom képzelni milyen lehet, nálunk családban sosem volt még, ficam az viszont igen, és többször.

MacákékIcukája 2016.10.23. 11:40:11

@PeniValdes: @Biriksz_Krokiksz!: ja hekas en is megkoszontottelek :))) Anyutol en is diotortat kertem :( ami otthon van Mo.-n, en meg itt eszakon :(

@Plüsscukor: igen, orom hallgatni gyerekkent is!

@hereverő heverő: na mit csinaltal, meselj!

Plüsscukor 2016.10.23. 11:40:49

@PeniValdes: Egy 14 éves gyerek esetében nem is beszélhetünk még kiforrott személyiségről

MacákékIcukája 2016.10.23. 11:42:32

@Biriksz_Krokiksz!: en sem tudtam elkepzelni, plane a fajdalmat nem. Utoljara 6 evesen volt toresem a bal alkaromon.
Meg jo hogy vannak itt barataim, kulonben valszeg ehen halnek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:43:05

@Plüsscukor: nem a 14 évesre értettem, hanem a mostanira

Plüsscukor 2016.10.23. 11:43:15

@Biriksz_Krokiksz!: Keresztszalag-szakadással be lehet nevezni a versenybe? :) Nekem az volt, hát nagyon nem volt kellemes. Merev térddel létezni heteken keresztül, hogy még a zoknit sem tudja felvenni az ember... brr.

2016.10.23. 11:43:32

@Vörösrúzs: Üdv. :) Sajnos Krisztiánban igen, van. Reméljük nem tör ki belőle, ha igen, akkor legalább Tivy csapja már meg. Ha kéretem. Talán ott bent a buksijában valami helyremozdul. :D @PeniValdes: Engem meg sem hívtál? :( Vittem volna nagy csokor virágot is pedig, meg jó kis itókát. ;) @hereverő heverő: Akkor vigyázz. :D

hereverő heverő 2016.10.23. 11:44:04

@Biriksz_Krokiksz!: Kroki, soha ne is legyen ilyesmi. Szerencsések vagytok. Most nagyon együtt tudok érezni Icukával, sajna tudom milyen ez. És még lesz is hónapokig, bár egyre javulni fog. Nekem az első zuhanyzás felért 3*2 percnyi Evetkés hentergéssel.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:44:41

hát én sajnos nem tudok beszámolni törésről

2016.10.23. 11:44:50

@Plüsscukor: hajlekonysagra edzettél, emlekezz igy ra :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 11:46:15

@ALOKSAKTRHEE: tulipánt kérek 17 szálat. és friss forrásvizet, ami éjfélkor csorgott ki

hereverő heverő 2016.10.23. 11:47:04

@Biriksz_Krokiksz!: milyen fotót ? Már nincsen linkem a nyamvadt telefon miatt

hereverő heverő 2016.10.23. 11:47:57

@PeniValdes: ilyen nyálam van, friss. Éjfélkor csorgott ki.

2016.10.23. 11:48:15

@PeniValdes: Igenis Miss Peny. :) Kérése számomra parancs. :)) (vannak ám igényeid. :D )

Plüsscukor 2016.10.23. 11:48:47

@Biriksz_Krokiksz!: Hááát, a hajlékonyság-edzésre lennének ennél kellemesebb asszociációim is :)))

2016.10.23. 11:48:50

@hereverő heverő: XDDDDDDDDDDDDDDD Peeeeeerveeeeeerrzzzzzzz.......

2016.10.23. 11:49:26

@hereverő heverő: a ficam is jószarcsi, ahhoz tudok csak viszonyítani, h a törés még annál is fájdalmasabb jószarcsiság, és depláne jóval hosszabb gyógyidővel.

2016.10.23. 11:50:29

@hereverő heverő: viccvót, mondjuk jószarcsi
XD

plüssnyuszi 2016.10.23. 11:50:40

@taga20: erős belépőd volt, valóban :-) ezért is hagytam figyelmen kívül. Bocsánatkérés elfogadva.
Már csak azt magyarázd meg, lécci, hogy mi a ménkűt keresel itt, ha sem a társaság, sem a műsor nem szórakoztat?

hereverő heverő 2016.10.23. 11:50:57

@MacákékIcukája: mondom, bicikliztem. Aztán egyszercsak már nem, hevertem az aszfalton combnyaktöréssel. Most titán csavarjaim és rozsdamentes acél lábam van. Mint Arnold, élő szövet a fém vázon.

2016.10.23. 11:54:04

@Plüsscukor: jogos! de en ugy vagyok vele, h minden szar emlekbol szepet csinalok ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 11:55:10

@Biriksz_Krokiksz!: hehe sejtem. Te a bébidollra vagy kíváncsi,igaz?

2016.10.23. 11:55:11

@hereverő heverő: aztaaaa nehari, meg se szolaltam, vedd ugy :(

2016.10.23. 11:56:16

@hereverő heverő: kockasing, bebidoll, stihl furesz, fa. erre a kombora gondolasztam ;)

2016.10.23. 11:57:38

@hereverő heverő: de hogy sikerult ekkorat zugnod?? elutottek v mi?

hereverő heverő 2016.10.23. 11:58:39

@Biriksz_Krokiksz!: jaj Kroki, nyugi. Nem műláb csak összecsavaroztak kicsinykét, meg a franc tudja mit fúrtak faragtak 2 órán át. Már szinte mindent meg tudok csinálni, pl tegnap ugye fára másztam. Icu is hamar meg fog gyógyulni remélem.

2016.10.23. 12:02:06

@PeniValdes: Peny. Én önként, a rendelkezésedre bocsájtom magamat. Ám legyen. Nem akarom, hogy kimaradj ilyen jó dologból. Feláldozom magam. ;) :D

hereverő heverő 2016.10.23. 12:02:31

@Biriksz_Krokiksz!: magam sem tudom. Olyan nagyon gyorsan se mentünk (versenybiciklivel esett meg az eset), sztem inkább csak rosszul dőltem el. Kifordult a kormány amúgy, azért estem. Tudod ezeken a bicikliken milyen vékony a keték, minden kavics, sóder kifordítja ha nem figyelek.

2016.10.23. 12:03:16

@hereverő heverő: idegallapotot csinaltal nekem ;) es persze te is jobbuljal megfele!

hereverő heverő 2016.10.23. 12:04:03

@Biriksz_Krokiksz!: kockás ing, bébidoll és tűsarkú cipő
googlizd ki ;))

2016.10.23. 12:04:35

@hereverő heverő: Kiborg lettél. Élő hús a fém váz felett. .....
www.youtube.com/watch?v=pVZ2NShfCE8

hereverő heverő 2016.10.23. 12:04:58

@Biriksz_Krokiksz!: én már jól vagyok, most Icu gyógyuljon inkább

taga20 2016.10.23. 12:06:52

@plüssnyuszi: nagyvonalú vagy.

a társaság semmivel se jobb vagy rosszabb, mint máshol vagy én, viszont ez a vévé a televíziózás
egyik alja, ennél maksz. a köztévé és a tv2 durvább.

ja és szeretek kötekedni, de csak korrekten:)

ördi ke 2016.10.23. 12:07:01

@genevieve: Abba a szituàcióba amiben voltak nem hinném!Ha ilyen miatt megütnék egy nőt ollot a tökömbe vàgnàm.

2016.10.23. 12:08:58

@hereverő heverő: uuu, tudom. embernek szerencsere nem ilyen van, ilyen epitett biszbasszal jar, jo monstre kerekekkel, csak megy mint az expressvonat, es az a kurva fules is mindig a fuleben, es volt mar h elcsaptak (autos volt a hibas egyertelmuen), szoval van rendesen #aggodasisag. (szerencsesen esett, berepult az arokba, viz meg susnyas tompitott sokat)

hereverő heverő 2016.10.23. 12:09:29

@ALOKSAKTRHEE: igen :)) mentolos lecsó nagyúr meg már irigykedik is :)

2016.10.23. 12:12:48

@hereverő heverő: Hi hi hi :D XD Van saját Dart Vader-ünk, és Terminátor-unk is. Na ez ám a pöpec blogos csapat. ;) Kérhetek autogrammot? :))

hereverő heverő 2016.10.23. 12:13:08

@Biriksz_Krokiksz!: Tiltsd el a fülestől, de komolyan. Hiába az autós a hibás, ha neki törik el valamije, jó esetben nem a gerince. Nem mindig van szerencsés susnyás az út mellett, inkább tegyünk meg mindent hogy ne legyen baj.

plüssnyuszi 2016.10.23. 12:14:22

@taga20: persze, hogy az alja, de hát ezt is lehet helyén kezelni. Ha az ember tudja, hogy ez nem a való világ, hanem egy mesterséges cucc, ahol a szerkesztők teremtenek, nem túl okos, nem túl jellemes emberek számára nézettséget generáló szituációkat. Na szóval, ha ez fejben megvan, akkor akár izgalmas szociológiai-pszichológiai tanulmány is lehet. Ehhez jön egy jó kis blog, ahol kellő szarkazmussal kezelik a műsort + egy remek kis közösség, ahol lehet marháskodni.
Nem kell mindig kaviár. :-)
Amúgy kötekedj, csak ne legyél bunkó, mert akkor felfüggesztem a kommunikációt és összemagázódunk. :-)

hereverő heverő 2016.10.23. 12:16:30

@ALOKSAKTRHEE: Majd elmegyünk sörözni, akkor adok. Gyurma meg süt nekünk kenyérlángost hagymával és oldalassal. Visszük Penit, Krokit, Cérnát és Icukát is, meg akit kifelejtettem volna.. meg visszük a Dávidot

2016.10.23. 12:21:07

@taga20: leirtuk mar, h miert nezzuk. viselkedest is elemzunk, offolunk, barik vagyunk. jo kiszakadni a taposomalombol, meg a szennyes politikai hirekbol. es mindannyian sok minden mast nezunk es olvasunk ezen kivul, meg emellett. itelezni pedig nagyon nem meno.

2016.10.23. 12:24:42

@hereverő heverő: az jo lecke volt neki, meg az h leteptem a fejet, azota visszafogta magat mar, a baleset par eve volt. de az ordog, ugye....

taga20 2016.10.23. 12:26:05

@plüssnyuszi: bakker, ez az összemagázódunk nagyon hejretett. mindent értek ezek után:)))

nem mondom, hogy minden nap itt fog enni a penész, de időnként benézek és bedobok egy féltéglát a pocsolyába:))

u.i.: ez a mesterséges szarból, milyen szociológiai-pszichológiai tanulmányt lehet csinálni?

minden mű, szerintem még a kefélések is:)

BAZINGA2 2016.10.23. 12:29:14

@MacákékIcukája:
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! :) Mivel nem voltál itt amikor köszöntöttelek, megteszem újra: Nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok! :)))

img17.dreamies.de/img/286/b/q6e7ag1gabd.gif

2016.10.23. 12:29:39

@taga20: szoktal enni mekiset, v csak konyhai muremeket fogyasztasz?

taga20 2016.10.23. 12:30:39

@Biriksz_Krokiksz!: értelek bébi, nem kell tovább ütnöd:))

egyébként, ti nap-nap után ítélkeztek. erre jövök én, ítélkezem, erre számon kéred rajtam.

hogyisvanez?:)

BAZINGA2 2016.10.23. 12:31:01

Azt hittem, hogy már van új poszt...de nincsen. Na, mentem dolgomra....

hereverő heverő 2016.10.23. 12:32:55

@taga20: úgy hogy te paraszt módon tetted. Ezzel beásva magad azoknak a szintje alá akiket a villában annyira lenézel.

taga20 2016.10.23. 12:33:49

@Biriksz_Krokiksz!: te is belecsúszol , mint ALOKSA az állatkertbe.

természetesen eszek sajtburgert, még szeretem is, de havonta egyszer, és nem, nap mint nap.

taga20 2016.10.23. 12:35:56

@hereverő heverő: ha neked ez kell, ako rendben.

én ezeknél a vévés turháknál szarabb ember vagyok.

így rendben vagyunk?

2016.10.23. 12:36:18

@taga20: van kulonbseg. te felettunk is itelkeztel, ahhoz viszont h ezt megtehesd ugy, h elfogadjuk, ahhoz nap mint nap kovetned kene a kommentjeinket. mert anelkul nem er, es eleve ugy kezdted, h mindenki hulye, aki ezt nezi ;)

plüssnyuszi 2016.10.23. 12:37:46

@taga20: örülök, hogy értesz :-))))) gyere és élvezd a hullámokat :-))

a mesterséges szarra is jöhetnek spontán emberi reakciók. Arról nem beszélve, hogy - sztem - mindenkinek kell az az élmény, hogy "még nálam is vannak hülyébbek, csúnyábbak, bunkóbbak, tehát nem vagyok szélsőség". Szent borzongással lehet figyelni az emberi esendőséget és széles vigyorral konstatálni a gyengeségeket. Olyan mint egy focimeccs: ki ki megtalálhatja, hogy kinek szurkol és kit kutyázik. :-)

hereverő heverő 2016.10.23. 12:38:17

@taga20: mégvalami. Itt mindenki _bizonyította_, hogy az átlagnál intelligensebb, értelmesen és humorral is hozzá tud szólni még a legszürreálisabb fassághoz is. Sokan úgy jönnek ide, hogy hónapokig csak olvasnak, megismerik az itt író társaságot. Aztán írnak is.

Részemről ez az utolsó, hogy hozzád szóltam, mivel te a fentiek ellenkezőjét _bizonyítottad_

2016.10.23. 12:38:28

@taga20: nem aloksa hasonlata volt az allatkertes, hanem a csehszlovakgyurmi komtarsunke, ennyire figyelsz :)

2016.10.23. 12:39:49

@hereverő heverő: Lámpának. :D @BAZINGA2: Nekem is kimaradt. Sorry.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!! ;)

2016.10.23. 12:40:32

@plüssnyuszi: jujjj en ott mindig azt figyuszolom, h kinek a szines focicsukaja delejez meg jobban :))))))) es nyilvan annak szurkolok :)))

hereverő heverő 2016.10.23. 12:41:13

@ALOKSAKTRHEE: jaj csak rá fognak szállni az éjjeli pillangók :) ránk meg a muslincák a szagunk miatt

Cérnahuszár 2016.10.23. 12:43:30

@taga20:
amig nem teszel le a megmondóember szerepéről, ne várj mást mint ellenállást.
azt nem szeressük, hagyni kell minket a saját pocsolyánkban, gondosan választottuk
nem is értem, mit vársz, hajlobogva abbahagyjuk a kommentelést és hagyjuk a vv-t?
menjünk abba a blogba ami átment neked a szűrőn? mi a cél?

hereverő heverő 2016.10.23. 12:43:39

@Biriksz_Krokiksz!: bakker az én színes szagos gumicsizmám már smafu...
Peniii tessék engem vigasztalni :)))

MacákékIcukája 2016.10.23. 12:46:26

@hereverő heverő: nem semmi... Terminatort csinaltak beloled? :))) Na jo, tok nem vicces, egyutterzunk maximalisan :D Szerencsere nekem ugy nez ki h nem lesz mutet... *lekopogja irtozatosan!!!!44!4!4!*
Tusolast meg fogom tudni oldani vegulis, beraktam egy muanyag szeket magamnak a zuhanykabinba (szerencsere lyukas az ulesresze).

MacákékIcukája 2016.10.23. 12:47:14

@BAZINGA2: @ALOKSAKTRHEE: nagyon koszonom nektek is, millio puszcsi!

2016.10.23. 12:49:22

@hereverő heverő: foto? csak arrol tudok szimpiszavast tartani magamban, amit mar lattamoztam ;) nyugi, csak a gumicsellodrol beszelek ;)

2016.10.23. 12:50:09

@hereverő heverő: Peny most el van foglalva. :D Jó az a gumicsizma. ;) Csak szagos ne legyen. :D

hereverő heverő 2016.10.23. 12:51:40

@MacákékIcukája: Ehh én már nevetek az egészen, fel se hoztam volna ha nem kérdezed. Neked szurkolok viszont most, minnél előbb állj lábra! Én állva tusoltam, a műtéti sebet meg folpackba csomagoltam hogy ne érje víz. Mondjuk sokáig kézzel emelgettem a lábamat, de már jó minden.

2016.10.23. 12:55:08

@PeniValdes: Látom, látom. ;) :D

hereverő heverő 2016.10.23. 12:55:26

@Biriksz_Krokiksz!: :))) vigyázz mert lefényképezem ! Amúgy tényleg volt gumicsizmánk (nézd meg ötvös csöpit mibe versenyzett) de én a szörfcipőt jobban szerettem.

2016.10.23. 12:56:05

@Cérnahuszár: fenntartva a tevedes lehetoseget, de velemenyem szerint birja a kis kozossegunket, es csatlakozna ;) csak joszarcsi modon kifejezve ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 12:58:10

@PeniValdes: nem, tiltja a vallása. A Nagy Kárszeg Gyermekei nem porszívóznak. Sosem.

2016.10.23. 12:58:53

@hereverő heverő: nekem is van, pottyos. ma mar tok dizajnosakat gyartanak. te szorfozol is?? nahat!

hereverő heverő 2016.10.23. 12:59:13

@PeniValdes: fényemelö ? Ööö... és az nehéz ?

taga20 2016.10.23. 13:00:10

@Biriksz_Krokiksz!: biztos igazad lehet, nem nézem vissza.
viszont aszt látom, hogy a szarvaköztatögyét, megint megragattad a kommentem lényegét:)

plüssnyuszi 2016.10.23. 13:00:15

@Biriksz_Krokiksz!: a fontos dolgok, ugye?! Magam a hosszú hajú pasikért rajongok. Szerintem ez megalapozott szakmai tudást feltételez a focipályán is :-))

2016.10.23. 13:00:27

@hereverő heverő: XD Még nem kereszteltek meg, szóval még nem vagyok tag. De ami késik, nem múlik. :D @PeniValdes: De szoktam. Egész házias vagyok. :) No nem félre érteni.

2016.10.23. 13:00:42

@PeniValdes: na ne bekepzelteskedjel, jo? :))) de amugy taga-t neked koszonhetjuk, sztem teged kovetett, h hol szoksz lenni, mikor nem ott ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 13:01:05

@Biriksz_Krokiksz!: nem szörfözöm, versenyszerűen vitorláztam egy olimpiai osztályban.

taga20 2016.10.23. 13:01:29

@Cérnahuszár: jó kérdések, csak az utolsó nemértem:)

2016.10.23. 13:01:56

@taga20: Figyu Tesó!! Én azt írtam, megverlek mint szódás a lovát. Vetted? Na azért. :D

hereverő heverő 2016.10.23. 13:02:30

@plüssnyuszi: jajjj :)))) Rudi Voeller és az ő bundesliga frizurája :)))

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:03:49

@Biriksz_Krokiksz!: nemtom, még az is megeshet
van az a mondás ugye by ramsey bolton faterja most nem jut a neve azeszembe: ha veszett kutyaként viselkedsz, úgy is fognak bánni veled.
berúgta az ajtót, aztán vissza lett rúgva rá

1 gondolat még neki, kérdezte fentebb miért nézzük ezt a cart
és még kommenteljük is

egy dolog érdekel sztem itt mindenkit kétségbe vonhatatlanul, azt hogy röhögjünk.
ha a lakókon éppen nincs mit mulatni, akkor az összefoglalón vagy éppen elszórakoztatjuk magunkat a kommentekkel.
nem vesszük annyira komolyan ezt az egészet meg a szereplőket, közben megpróbáljuk kitalálni ki fog nyerni.

2016.10.23. 13:04:17

@Biriksz_Krokiksz!: Mert Penynek mindenhol vannak rajongói. És hiányolják is. A kis csapodár. :D Mint anno a tengerészek, minden kikötőben egy nő. Tud a csajszi. :D És még azt mondja, neki nincs palija. Ja egy. Van helyette nem is tudom hírtelen megmondani mennyi összesen. XD

2016.10.23. 13:04:24

@plüssnyuszi: :)))))) ezen a szakmaisagos megkozelitesen megint felrohogtem :))))) kb egyszint a kinek szebb szinu a focicsukaja :))))

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:04:39

@taga20: pedig az a legkönnyebb, mi a célod ezzel? Fogalmazd meg maganak

2016.10.23. 13:05:07

Jóóóó Reggelit )))

A Mindenható Erő (és a blogmotor) tudatta velem, hogy érdemben meg vagyok szólítva !

@hereverő heverő:
Te most komolyan fölkérdezel itten engemet ? Mire kellene nekem irigynek lennem, erre a tingli-tanglira ??? :)))

hereverő heverő 2016.10.23. 13:05:18

@ALOKSAKTRHEE: hát itt van Cérna püspök, celebrál és befogadunk az egyházba. Onnantól nem érhetsz PET palackhoz, de lehet büdös a zoknid.

2016.10.23. 13:05:29

@PeniValdes: Az nem tudom mi. :) Porszívóm van. :P

2016.10.23. 13:05:43

@Cérnahuszár: plusz helyettuk taktikazunk ;)

2016.10.23. 13:06:15

@hereverő heverő: Ácsi, nem az van hogy nem lehet ráülni? Na ne már. És a kannás borral mi lesz? Hogy veszek?

2016.10.23. 13:07:06

@mentolos lecsó: Mester, rendelkezz velem. :D

2016.10.23. 13:09:00

@mentolos lecsó: csók, apu! visszavittem a csillagrombolót a garázsba, le is mostam sk, és teletankoltam is! benyóval, v dízeles? ( mer akkor mindmeghalok.)
XD

hereverő heverő 2016.10.23. 13:09:29

@ALOKSAKTRHEE: az pvc. Mindent meg lehet magyarázni. A misekannásbor az szent.

2016.10.23. 13:10:50

@PeniValdes: anno a szemtech oktatom engem is kovetett, es jartam is vele is, mert jo pasi volt.

hereverő heverő 2016.10.23. 13:10:56

@PeniValdes: dehogy vagyok. Csak ügyvédek vitorlázhatnak ?

taga20 2016.10.23. 13:11:06

@ALOKSAKTRHEE: tezsvérem, akit csajnak gondoltalak sokáig, ne legyél má ilyen agresszív!:))

taga20 2016.10.23. 13:12:09

@Cérnahuszár: tudom, hogy nem illik, de neked mi a célod, hogy itt süketelsz?

2016.10.23. 13:12:38

@hereverő heverő: ne hízelegj ! a kérdésre válaszolj iziben !
nem ismétlem meg még 1x ! Mi vagyok én papagájkutya ?!? :D

hereverő heverő 2016.10.23. 13:13:00

@Biriksz_Krokiksz!: tuti azért követett mert nem látott jól. Minden SZEMtech oktató ilyen.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:14:16

@Biriksz_Krokiksz!: az én számtech oktatóm nagydarab szakállas volt,tehát ő kilőve
de egyszer dolgoztam olyan helyen ahol csak pasik voltak

hereverő heverő 2016.10.23. 13:14:44

@PeniValdes: én is ismertem ügyvédet. És volt egy fiatal meg naggyoncsinos nemügyvéd barinője

2016.10.23. 13:16:05

@Biriksz_Krokiksz!: Köszi, rendes kis Padawan vagy ! Mindegy mit tőtesz bele, mindenevő motor hajcsa !
Máskor is elviheted, csak vigyázz rá ! :D :D :D

hereverő heverő 2016.10.23. 13:16:48

@mentolos lecsó: hrrgr grghhh a torkom!! hrghh levegőt....

Ahh

Nagyuram te vagy az igazi, én csak ilyen kis vasfasú bába vagyok hozzád képesz

SzemFülEs 2016.10.23. 13:16:55

Szerintetek ha Gina kivinné Zsoltit, akkor kint maradna? Nekem nagyon bögyömben van ez a srác, még jobban is idegesít, mint Tivy. Pedig neki se kellene sok.

2016.10.23. 13:20:02

@hereverő heverő: @PeniValdes: tanarseged volt a bme-n. csak jaras kozben megismertem elso ferjem, es vege lett a romanckodasnak.

Moltobene 2016.10.23. 13:20:02

Dávid kitömésének gondolatán most komolyan elmerengtem...Ha az egyik kezében egy csirkés tál lenne, vajon a többiek észrevennének, hogy nem él?

hereverő heverő 2016.10.23. 13:20:12

@SzemFülEs: nem. Akkor Zsolti jönne vissza, Gina túl újhusi még, és be kell valljuk kezd belefásulni a környezetbe. Jelenlegi szerepe az, hogy felbacca Evikét ha Soma rá mer nézni.

2016.10.23. 13:20:16

@taga20: Na el a kezekkel a püspökünktől. Ha szeretnél egyház tag lenni, akkor meg pláne. :D Inkább hozz egy kanna misebort. Oszt akkor talán elnézzük ezt neked. ;)

taga20 2016.10.23. 13:20:19

@SzemFülEs: szerintem, ha dzsinára és zsoltira napalmot dobnának, az lenne a megoldás:)

SzemFülEs 2016.10.23. 13:22:10

@taga20: Mondjuk "Dzsina" engem még nem zavar, de ez a Zsolti gyerek már azt is túljátssza, amit nem kéne. Ok, buzi, de muszáj ennyire ripacskodnia is?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:22:11

@Moltobene: ha átölelik akkor érzik hogy nem meleg már

hereverő heverő 2016.10.23. 13:22:42

@Moltobene: előbb utóbb rá jutna a villamesterség. Akkor észrevennék, mert felborulna amikor belerúgnak

2016.10.23. 13:22:53

@PeniValdes: mimimi ? azt tudtam hogy szövevényes a család, de hogy ennyire ?!? :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:22:57

@Biriksz_Krokiksz!: értem, sétáltatok az utcán amikor szembejött a férjed,és utána vele sétáltál tovább:9

2016.10.23. 13:23:27

@SzemFülEs: Sajnos igazat kell adjak@hereverő heverő: nagytudású barátomnak. Pedig jobb nézni őt, mint Evettkét. :)@Moltobene: Bassszusss, felnyerítettem a röhögéstől. XD@mentolos lecsó: Szinte könnybe lábad a szemem, ilyen aranyos kis család láttán. :)

2016.10.23. 13:24:04

@SzemFülEs: nagyon necces. zsoltinak biztos van eros szavazobazisa, dzsynyben nem vok biztos elleneben, de szeretek meglepodni. remelem, h evyt viszi ki elobb.

hereverő heverő 2016.10.23. 13:24:08

@PeniValdes: minden lámpaember meleg, még a ledes is

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:24:34

@mentolos lecsó: ugyehogyugye, tud meglepetést okozni a vénpeni

2016.10.23. 13:25:11

@PeniValdes: majdnem, de nem volt ilyen egyszeru ;)

taga20 2016.10.23. 13:25:11

@ALOKSAKTRHEE: bocs, de nem vágom még az itteni klerikális reakció hierarchiáját :))

etikette 2016.10.23. 13:25:25

@SzemFülEs: sajnos nem, ahhoz tul nagy a melegkozosseg...de mivel dzsina csak nemreg ment be ezert leinformal(hat)ta magat a benti eroviszonyokrol es tudja hogy atit kell kivinni.bar engem most ati zavar a legkevesbe

2016.10.23. 13:26:21

@PeniValdes: Milyen vén? Menjél már. A tojáshéj még ott a kis formás popsidon. ;)

SzemFülEs 2016.10.23. 13:27:11

@etikette: hm... azért a homofóbia nagyobb, de talán pont az ilyen "rossz képviselő" miatt, mint Zsolti. Dávidot a játék ezen szakaszában én is kiraknám, bár sajnos meggyőződésem, hogy ő nyer.

2016.10.23. 13:28:08

@taga20: :))))))))) maradsz meg kiccsit, es tokre asszimilalunk, borg! ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 13:28:16

@PeniValdes: ja hát igen, akkor lehet hogy észreveszik.

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:29:04

@taga20: majd szólj ha érdemben lehet veled beszélgetni és nem a személyeskedésre gyúrsz.

2016.10.23. 13:29:24

@hereverő heverő: Eszem megakad menten ! Mááá megint hízeleg ! Állj a talpadra és légy férfi-gép ! A te szervó motorjaiddal mindent össze tudsz roppantani. Ne pincsisedjél el nekem ! :D :D :D

taga20 2016.10.23. 13:30:11

@PeniValdes: te most velem villogsz, húgi?:)

SzemFülEs 2016.10.23. 13:31:10

@PeniValdes: Hú, de meg lenne sértődve, ha Krisztián nyerne :DDDDDDDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:31:23

@ALOKSAKTRHEE: igaz,sok tojáést eszem. nyersen is fincsi

2016.10.23. 13:31:37

@PeniValdes: nem mindig. ferjjel tetszettunk egymasnak, de csak azutan lepett, h betojt, h eloroznak elole. ;)

Brandy9 2016.10.23. 13:31:49

@PeniValdes: és ennyitől rögtön belezúgtál??? Apropó, ha nem is nézed az fb-s megtekintés óta, akkor hogy tudsz úgy kampányolni mellette, ha azt sem tudod mit csinál?

etikette 2016.10.23. 13:33:03

@SzemFülEs: davidnak valami nagyon durvat kellene tennie hogy ne nyerje meg. Jelen pillanatban o a nok tobbsegenek a kedvence mert csinos, a kovereknek peldakep a fogyas miatt, a ferfiaknak haver mert micsoda fasza barat es pacsi, az idosebb korosztalynak pedig szimpatikus mert nem vetkozik nem dug es keveset karomkodik. Nekem csupan egy kamu erdektelen atlag...

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.23. 13:33:41

@PeniValdes: És igaz, formás. ;) remélem

taga20 2016.10.23. 13:34:17

@Cérnahuszár: te egyébként tudod mit jelent az, hogy személyeskedés?
mert én nem tettem veled ilyet.

aszt kérdezted, hogy mi a célom avval, hogy itt kommenttelek, erre én visszakérdeztem, hogy neked mi.

ez nem személyeskedés.

2016.10.23. 13:34:36

@ALOKSAKTRHEE: Kérlek mond el hogy mit történik itt ?
Olvasgatom-olvasgatom... De nem értem, csak pillogok, mint miskolci gyalogbéka a kocsonyában...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:34:36

@Brandy9: ti leírjátok, a posztokban is van róla szó. egyébként addig ameddig nem ver szét senkit, addig támogatom

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:35:32

@Biriksz_Krokiksz!: kössz hogy nem árultad el hogy letörtem az ablaktörlőt
a tank felét fizetem ahogy megbeszéltük

SzemFülEs 2016.10.23. 13:36:13

@etikette: meg alapvetően kezdi megmutatni, hogy rosszindulatú. A felező bulin lazán kijelentette, hogy ő nyeri meg, talán Evelinnek, ha jól emlékszem.

2016.10.23. 13:36:26

@etikette: igen, en is a melegkozossegre gondolok, mint bazisara.
ati nem tenyezo, csak az viszi ki, aki biztosra jatszik, de ez a bennmaradasa csak ideig oraig tartana igyisugyis. atit el kell vinni a vegeig, pont azert, mert nem ellenfel senkivel szemben sem.

2016.10.23. 13:36:28

@hereverő heverő: dobd el az a vacak gyűrűt ! az csak egy bóvli ! a schwarz(eneger) ereje benned van !!! XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:36:34

@etikette: toronymagasan áll a többi felett,talán krisz az aki eléri. ott ő a legjobb

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:36:38

@taga20: a süketelés?
néha lépj ki a saját zónádból
emlékeztetsz erősen itt valakire

SzemFülEs 2016.10.23. 13:36:45

ezért kéne a fináléban második helyre tenni. Többek között.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.23. 13:37:26

@mentolos lecsó: Nos ide tévedt Taga20, ránk rúgta az ajtót. Csak szegényke nem számolt vele, ez lengőajtó, és szépen pofán baszta saját magát. Azóta itt ápolgatjuk a kicsi lelkét, Kroki a Padvanod asszimilálni szeretné. Én úgy gondolom csak tetszik neki, és haza akarja vinni lábtörlőnek. :D

2016.10.23. 13:37:30

@PeniValdes: de nem en mondtam, hanem ő.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:38:45

@SzemFülEs: hiba volt elmondani,viszont okos a srác,és azon kevesek egyike aki valóban nyerni akar,és tudja hogy ehhez mi kell.

taga20 2016.10.23. 13:38:47

@Cérnahuszár: a süketelés nem az.

akkor személyeskednék, ha a személyedet és nem a véleményedet, viselkedésedet támadnám.

remélem világos voltam?:)

taga20 2016.10.23. 13:40:24

@ALOKSAKTRHEE: haver, ez azé pucsításnak is elég durva volt:))

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:41:23

@taga20: á persze
akkor fejezd be itten a süketelést ;)

azt kérdeztem mi acélod a térítéssel, nem azzal hogy kommentelsz.

SzemFülEs 2016.10.23. 13:41:45

@PeniValdes: sebaj, én most inkább Krisztián párti lettem, hadd vigye. Dávidnak most nagy lett az arca, amit amúgy vissza lehetne hozni, ha Zsolti kiesik. Szerintem őt és Krisztiánt tartja egyedül konkurenciának, a többieket nem. Atit se nagyon kedveli, de nincs más a környékén.

2016.10.23. 13:42:04

Legyen már elég gyerekek! taga provokált mindenkit, meg is kapta érte a magáét, innentől legyen már béke és bariság. Taga bzmg ez rád is vonatkozik!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:42:22

@SzemFülEs: Dávid vagy Krisztián lehetne a döntős

etikette 2016.10.23. 13:43:05

@PeniValdes: krisztian vajon nem rontja el a jatekat ezzel a micizessel? Bar pozitivumkent mindenkeppen mellette szol hogy tobbszor is kiallt a csajok mellett ami pl davidrol nem mondhato el...

SzemFülEs 2016.10.23. 13:44:01

@PeniValdes: és Vivien, őt biztos nem merik kivinni, pedig csak harmadik lenne.

2016.10.23. 13:44:20

@Cérnahuszár: a lökhárítót még nem vette észre, egész éjjel kalapáltam csssss.

hereverő heverő 2016.10.23. 13:45:09

@mentolos lecsó: na végre valaki.. :)))) hát hány balfasz van itt? :)))))

taga20 2016.10.23. 13:46:14

@Cérnahuszár: ne szójj senkinek, de neked elárulom.
beépített ügynök vagyok, kimdzsonun vagy ing dobott át, hogy belülről bomlasszam a vévékilencet:)))

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:46:30

@SzemFülEs: @PeniValdes: sztem kibújt belőle a férfi önbizalom, azért mondta hogy ő nyeri meg
+ gyengíti a másik elhatározását ha megingatja

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:46:53

@etikette: ha Mici előbb esik ki,és elkezd bosszút forralni Krisztian,akkor igen

hereverő heverő 2016.10.23. 13:47:44

@etikette: @PeniValdes: Krisztián kevés a végéig. Most éli a fénykorát, mert Micivel normális, de ez nem tart ki a végéig. Az alvós ordítása meg kifejezetten ellenszenves volt és lesz még ilyen is.

taga20 2016.10.23. 13:47:55

@SzemFülEs: ez most komoly, vagy csak blöffölsz?

SzemFülEs 2016.10.23. 13:48:05

@Cérnahuszár: csak nem tetszetős megnyilvánulás. Alekosz is tudta annak idején, hogy ő nyeri meg, mégsem mondta egyszer sem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:48:10

@etikette: miért álljon ki? nem a barátai,hanem ellenfelei

SzemFülEs 2016.10.23. 13:48:40

@taga20: nem, nézd majd vissza a felezős buli részt.

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:49:10

@taga20: hát ez se jobb mint az
önigazolás hogy az emberek milyen hülyék hogy erre vesztegetik az idejüket
vagy most felnyitom a szemüket és rögtön észreveszik milyen ostobák

hereverő heverő 2016.10.23. 13:50:43

@Biriksz_Krokiksz!: Lufaszt mama! Még nem kapott semmit csak szelíd kioktatást.

taga20 2016.10.23. 13:50:53

@Biriksz_Krokiksz!: mosmé? nem arról volt szó, hogy móka és kacagás?

szerintem, aki engem komolyan vesz, az rosszabb, mint vévézsé vagy kik vannak most:)

u.i.: de hallgatok rád és visszaveszek, és nem fogok személyeskedni:)))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 13:50:58

@hereverő heverő: amikor nem hagyták aludni? igaza volt.
sajnos lehet hogy kevés lesz...de akkor Dávid nyer,

2016.10.23. 13:51:17

@ALOKSAKTRHEE: köszönöm, ezért az öfi-ért megkapod vmelyik gyarmatomat az egyik bolygón ! :D

etikette 2016.10.23. 13:51:28

@PeniValdes: ja persze ez ok de a nezoknek szimpibb aki aki segitokesz

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:51:49

@Biriksz_Krokiksz!: ok szót fogadok, a markodban vagyok mert ha beárulod a többit is, mindmeghalunk
másnak is kölcsönadtam a terminátor jelmezt és ugye tegnap bulinap vót most nem állnék ki darth ellen

taga20 2016.10.23. 13:52:23

@hereverő heverő: te, ne csináld a feszkót!:))

2016.10.23. 13:52:31

@hereverő heverő: mire ideirek vége van a filmnek (fórumnak) ! :D :D :D

hereverő heverő 2016.10.23. 13:54:17

@Cérnahuszár: uuh de mondd, hogy nem hánytátok össze ?! Ugye nem?

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:54:35

@etikette: krisztián veszélyesen sokat erősít micin azzal hogy irányítgatja hogy vegyen vissza.
még a végén bejuttatja a döntőbe, saját maga ellen dolgozik

2016.10.23. 13:55:59

@Cérnahuszár: nekem pofam lapos mmkk ;) de apu szeriz, meg kell neki a padawan is, nem fog lecsacsapni minket egy-ket koccanesrt. majd leirja az adobol harci serulskent ;)

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:56:18

@SzemFülEs: alekosznak csak a döntőjét láttam, szánalmas volt a pali ahogy remegett a nyereményért
sztem nem tudta ő ezt előre, akkor nem lett volna annyira befeszülve

hereverő heverő 2016.10.23. 13:57:43

@Cérnahuszár: az a baj hogy igazad van :) mármint hogy Micin erősít. Persze ehez kell egy Mici is, Evelinnek aztán mondhatna bármit.. Meg Vivinek is pl.

2016.10.23. 13:57:54

@hereverő heverő: fésüljék át a sivatagot... sűrű fésüvel !!! XD

Cérnahuszár 2016.10.23. 13:58:19

@hereverő heverő: volt a hajón papírzacskó, nem az a gond :)

SzemFülEs 2016.10.23. 13:58:38

@Cérnahuszár: azért sejtette, nagyon képben volt az erőviszonyokkal, és Jerzy nem volt szimpi a butábbaknak.

2016.10.23. 13:58:47

@PeniValdes: en olok, ha nem hagynak aludni.

taga20 2016.10.23. 13:59:03

@SzemFülEs: az mi? segícs má, me én kezdő vagyok itt!:)))

etikette 2016.10.23. 14:00:00

@Cérnahuszár: micitol nem felek szvsz o nem nyerni ment be, csak unatkozott. Par honap alatt osszedolgozza ezt a penzt kulonosebb erofeszites nelkul

hereverő heverő 2016.10.23. 14:00:01

@Biriksz_Krokiksz!: lányok csak szóljatok ha gond van az öreggel. Már összespanoltunk, jövő héten együtt megyünk olajcserére

hereverő heverő 2016.10.23. 14:02:38

@etikette: azt úgy kell mondani, hogy "te egy síkon vagy geci folyamatosan" :))

2016.10.23. 14:02:47

@hereverő heverő: azt meg nem is tudja, h strartrekkes vagyok, mert kitagad az egesz vilagurbol.

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:03:00

@SzemFülEs: lehet, aki bejut a 3-ba már nagyon elérhető közelségben van a nyeremény, ott már mindegyik bízik benne

2016.10.23. 14:05:13

@hereverő heverő: @Biriksz_Krokiksz!: >is< vagyok.
tiszta romeojulianak erzem magam. meg jol is jarok ha csak kitagad az oreg ;))

Apadfaxa 2016.10.23. 14:05:19

Jó reggelt Tesók!
Derék voltam.....
és megint más vagyok (kurvajelszók:)
Csókdoslak PennyCic !
Hogy vagy kroki öreglány (nyalom a szemed:)

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:05:28

@etikette: erről akarok írni csak az új post alá, a mici-gina beszélgetésről...

2016.10.23. 14:05:33

@PeniValdes: Gondolkodjunk Béláim !
Ha, Te, a lányom unokanővére vagy, mostakormost Te nekem ki vagyol ?

A régi iskolatársam, nagybátyjának az unokanővérének a régi szobatársa ?!? :D :D :D

2016.10.23. 14:06:21

ON. kossunk fogadasokat, h ki lesz ma a zoldkendos.

Apadfaxa 2016.10.23. 14:07:03

@mentolos lecsó: NE gondolkodj rajta, csak dugd meg !:)

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:07:07

@Biriksz_Krokiksz!: bámmmeeeg
tartsd a szád
@hereverő heverő: fogd le
megyek almás pitét sütni, az lehet tárgyalási alap fénykarddal szemben?

Apadfaxa 2016.10.23. 14:07:55

@Biriksz_Krokiksz!: gina vagy soma vagy evi vagy leszarom:)

hereverő heverő 2016.10.23. 14:09:37

@Biriksz_Krokiksz!: majd valami faca szintetikus olajat töltetek bele jövő héten, a szervizes droid jó haverom és jön nekem még egyel. Akkor nem fog kitagadni.

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:10:29

@Biriksz_Krokiksz!: sztem is gina, túl könnyű surranópálya a többieknek, ellene bárki visszajön úgy érzik, ha belekerülnek Gina választásába is.

hereverő heverő 2016.10.23. 14:11:08

@Cérnahuszár: persze. Csak vékonyra szeleteld, hogy átférjen a légzőrácson elöl

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:11:19

@etikette: vivient most kihagyják, a videóüzit látták hogy apuka azt mondja csináljon mindent ugyanúgy, ezért népszerű lehet

etikette 2016.10.23. 14:12:12

@Biriksz_Krokiksz!: :D én is! de sajnos gina lesz az, indok: mert ő jött be legutoljára és mi már 50valahány napja vagyunk bent ezért nem lenne fair ha ő nyerne....

2016.10.23. 14:12:17

@Biriksz_Krokiksz!: MMMMÍÍÍÍÍ ?
Egyébként én is nézem a Szekereket... Még kedvenc sorozatom is van belőle, de azt úgysem tudjátok meg h melyik, bibibi ! XD

hereverő heverő 2016.10.23. 14:12:30

@Cérnahuszár: annál nagyobb pofon mikor Gina nyit be az ajtón.

taga20 2016.10.23. 14:12:34

@Cérnahuszár: nem kell önigazolás, elég elmennem a botba, má a parkolóban agyfaszt kapok:)

a felnyitással próbálkoztam, de te vagy az élő példa itt, hogy kurva felesleges.

és e

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:13:05

@hereverő heverő: elég ha átnyomom, az enyém omlik oszt majd letöröljük kívül amit maszatol.
ha morci lesz mégis miatta, akkor leturmixolom és szívószállal lehet.
ja el ne felejtsem, közben te masszírozd a hátát

taga20 2016.10.23. 14:13:28

és eszt ne vedd személyeskedésnek:)

etikette 2016.10.23. 14:14:05

@Cérnahuszár: ja fura volt az az üzenet, nekem valahogy úgy tűnt hogy nincs sok kapcsolat köztük, nem érintette meg nagyon a fater. se a kutya. se az hogy 13 barátnője üdvözli és puszilja :S jó zsolti meg túltolta ahogy szokta...szóval nem tudom na de akkor is. legalább a kutyán sírt volna vivi.

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:15:05

@etikette: közben meg időt is tudnak nyerni hogy micit újra kihívhassák.

2016.10.23. 14:15:24

@Cérnahuszár: vaaaagy vki magara rakatna a zoldkendot, h o valasszon, es ne mondjuk dzsyny. szeretnem, ha tyvy vallalna ezt a szerepet, kihivna krisztiant, es tyvy mindmeghalna :)

hereverő heverő 2016.10.23. 14:15:57

@etikette: nem olyan családbul származik ám. Vivi nem az a pityergős fajta sztem

etikette 2016.10.23. 14:16:14

@Cérnahuszár: hát nem tudom. sztem félnek hogy aki már egyszer visszajött az "erős" szóval járhat a szájuk de szvsz micit nem merik még egyszer kihívni....

2016.10.23. 14:16:44

@Cérnahuszár: koppannak, merem remelni ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 14:17:06

@Biriksz_Krokiksz!: Kroki mi bajod egy Gina-Tivi párbajjal ?

Cérnahuszár 2016.10.23. 14:17:30

@Biriksz_Krokiksz!: hah mekkora lenne már ha tivy tényleg így okoskodna
de sztem ahhoz gyáva

2016.10.23. 14:19:34

@mentolos lecsó: ha van benne a seven of nine, akkor jo.

2016.10.23. 14:21:08

@Apadfaxa: Nem úgy megy az ám !
A nevem nem Ávelinke, hogy csak úgy a bratyóval bújjak össze.
Előbb tisztázzuk !
Peni és Kroki is jó csaj !
De vérrokonnal azért mégsem… Tiltsa a Szent Kárszeg 12. zsoltára…

etikette 2016.10.23. 14:21:41

és ha evelin kapja a jeleket? vagy rá nem raknak annyit mint ginára? :S

2016.10.23. 14:21:54

@Cérnahuszár: tegnap kulonosen joszar volt, teljesen bele van pistulva somaba, mint egy ovis ugy ugralt, h szerelmesek mekkmekkmekkmekk, hat basszus.

2016.10.23. 14:23:13

@etikette: akkor kihivja dzsynyt, jol kizug, deal!

2016.10.23. 14:24:36

@hereverő heverő: ti mekkora marhák vagyok !!!! fetrengek a röhögéstől... :D :D :D

Brandy9 2016.10.23. 14:28:55

@PeniValdes: de érthetetlen számomra hogy tudsz véleményt alkotni és elköteleződni egy témában (ami jelen esetben Dávid) mások véleménye/értékítélete alapján. Úgy hogy nem is nézed az adást! Ez vicc. Így nincs semmi alapja a rajongásodnak! Csak annyi h egyszer megnézted Dávidot, megtetszett, utána olvasgatod a blogot, és dicsőíted őt. Nekem ez nem áll össze... Kezdetben olyannak gondoltalak, aki józanul és ésszel áll ki dolgok melett, de jelenleg úgy néz ki, h inkompentens vagy a Dávid témában. Ahhoz h tudd milyen a habitusa, viselkedése, mozdulatai, arckifejezése nem elég hsz-eket olvasni. Ok h írtad feljebb h értelmes és okos vagy, de abból h "nem nézed a vv-t csak olvasod" én nem erre következtetek. Mármint a Dávid témában. Kiderül h a legnagyobb rajongója azt sem tudja mit csinál. Hahhh

hereverő heverő 2016.10.23. 14:28:55

@etikette: Evike Ginára pakol ezért a Petőfipincsi is. Atti is majd Ginára, mert még nem ismeri, nem öribarik és nem magát adja. Krisztián Tivire, Mici egy semlegesre vagy Ginára.

2016.10.23. 14:29:41

@Biriksz_Krokiksz!: Jaj úúúrrrristen ! Azok a formák abban a sztreccs ruciban ! Ahhh… Hát tudtam volna vele asszimilációsat játszani…
De nem nyertél hangszórót, nem ez a kedvenc sorozatom a Szekerekből… :(

2016.10.23. 14:32:17

@hereverő heverő: semmy. sőt! annak is örülnék. evy bécsikapuszája viszont most még bossztantóbb, mert az övé mögött valóban még annyi tartalom sincs, mint társainál, ő ott azoktól számít vkinek, akikkel van. essen csak ki a picsába, és gyengüljenek tovább.

taga20 2016.10.23. 14:32:56

@Brandy9: bakker, ez a napkomentye!:)))))

"Ok h írtad feljebb h értelmes és okos vagy, de abból h "nem nézed a vv-t csak olvasod" én nem erre következtetek. "

bakker, ezek után minden nap benézek ide:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 14:34:28

@Brandy9: a baj az hogy akkor sem fogod tudni ha nézed,szerintem ugyanis Dávid szerepet játszik,és azt igen jól. tudja hogy a nézőknek a visszafogottság jobban bejön,még akkor is ha közben sírnak a műsorcsinálás után.
másrészt én is szerepet játszom a rajonmgásommal

Mók_Ica 2016.10.23. 14:35:24

sziasztok :) jó a műsor... mármint az itteni :)))
főztem finom gyógyító húslevest a beteg gyermeknek..... kér valaki?

@etikette: mindegy hogy evetke vagy gina lesz a kiválasztott, a másikat fogja kihívni... én ennek a kettősnek a párbaját vizualizálom....

2016.10.23. 14:35:41

@mentolos lecsó: akkor mondjad, ne titokzatoskodjál. különben azt fogom hinni, h az ős-trek, mert nem haladsz a korral, apu!

2016.10.23. 14:36:34

@Biriksz_Krokiksz!: Nah, jó büdös kölkök ! Kaptok egy nem használt csillagrombolót randalírozáshoz, ti tankoljátok, ti takarítjátok…
Így már jó lesz ?!? Egy nap csak egyszer vagyok kedves !!!!!

Mók_Ica 2016.10.23. 14:38:16

@Biriksz_Krokiksz!: szia Krokim, jó formában vagy :)))) teCCCöl :))))

2016.10.23. 14:39:43

@taga20: érzed már a párhuzamot az általad kommentolt, és az itteni blog közt?

2016.10.23. 14:40:58

@Mók_Ica: á hellóka! de örülök neked *-*

etikette 2016.10.23. 14:42:11

@hereverő heverő: :D petőfipincsi lol
@Mók_Ica: ach remélem meglepnek minket ma este mondjuk valaki feladja a játékot vagy neadjisten megbetegszik és egy régi játékost visszaküldenek mondjuk a vikit (szvsz tuti valamit szed ahogy ugrált össze vissza a belevalóban)

2016.10.23. 14:42:20

@PeniValdes: Ahogyan én láttam, a kezelőszervek mind a helyén voltak leltár szerint, igen kívánatos formában… Nyami…
Meg aztán… Mondjál már vkit közölünk itt, aki nem deformált vmilyen formában ?!? XD

etikette 2016.10.23. 14:44:24

Kedves Szerkesztők azt szeretném kérni, hogy legyen egyszer titkos szavazás és ne a tábla előtt hanem mondjuk a riport szobában és csak mi tudjuk meg ők és mindenki árulja be az állítólagos legjobb barátját és őszintén arra szavazzon akitől tart vagy akit utál de sosem merte elmondani :D imádnám!

2016.10.23. 14:45:05

@PeniValdes: van. ott is kommentáltok eseményeket, amire nincs befolyásunk, max 4 évente egyszer.

2016.10.23. 14:45:08

@Biriksz_Krokiksz!: AkkorMostAkkor kiállok céltáblának… a kedvenc Szekeres sorozatom a Deep Space Nine…
Jöhet a sárdobálás !!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 14:47:03

@mentolos lecsó: aránytalan volt a csaj nagyon. én pl nem vagyok deformált

Mók_Ica 2016.10.23. 14:50:27

@Biriksz_Krokiksz!: :* szeri :)))

@etikette: annak roppantul örülök, hogy vikitől gyorsan megszabadultunk.... őt NE küldjék vissza.... szegénykém borzasztó...a titkos szavazással egyetértek.... kíváncsi lennék a Zőszinte véleményekre.... egyébként BB-ben az volt, ha jól emlékszem.... a riport szobában nyilatkozott mindenki, egyesével...szóval ha már póveredbáj... akkor nem is lenne annyira megvalósíthatatlan....

@hereverő heverő: szia :)))

2016.10.23. 14:51:58

@PeniValdes: ismerem azt a blogot is, ott is kibeszélés megy, reakciók mint itt. de ott sem befolyásol senki semmit, max kipuffogja magát.

2016.10.23. 14:53:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): békám, még mindig imizlek, ez örök <3

2016.10.23. 14:56:11

@PeniValdes: nyilván, de ugyanúgy eredménytelenül. Pont olyan játszótér, mint ez itt, nincs sok különbség.

Brandy9 2016.10.23. 14:56:25

@PeniValdes: de az meg sem fordul a fejedben h nem szerepet játszik a visszafogottságával? Nem lehet h valójában ilyen nyomi? Én veled ellentétben legalább megnézem, és ugy alkotok velemenyt. Részedről szerep/nem szerep, akkor sem indokolt ez a fejjel a falnak elfogultsag irányában. Olyan ember mellé adod a nevedet(akar szerep, akar nem) akit még csak nem is nézel! Mondom, nekem ez a legfurabb az egeszben. Plusz azt sem ertem minek neked szerep az itteni "barátaid" előtt? Vagy ezt élvezed? Na mindegy. A lényeg h nem válaszoltad meg a kérdeseimet. Peace.

taga20 2016.10.23. 14:57:47

@Biriksz_Krokiksz!: igen, és köszönöm a leckéztetést.

ma megtanultam, hogy ne ítéljek elsőre.

de bakker, ne nézzétek má eszt a szart!:))))))))))))))))))

2016.10.23. 14:59:59

@PeniValdes: Bocsánat... én egyszerű XY kromoszómás szemmel néztem őt. És levarrtam volna bármelyik fedélzeten… Többször is egymás után… And again.. and again.. :P :P :P

2016.10.23. 15:01:22

@mentolos lecsó: ha most azt mondom, h nekem is, akkor nyallerkodom. inkább kussolok, most kaptam egy rombolót, nem feszítem túl a húrt ;)

2016.10.23. 15:03:38

@taga20: nagyon jószar borg vagy, nem hagyod magad, mi? :)))

Mók_Ica 2016.10.23. 15:04:24

@taga20: nem nézzük..... nincs is tv-nk :))) mi csak szeretünk idejárni és csevegni egymással :))) élvezd te is :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:05:14

@Brandy9: milyen barátaim? itt? ? ez a net,nem a való élet...
nyominak lehet hogy nyomi,de jelenleg neki áll a zászló,úgyhogy ha nyer tényleg,akkorr öhöghet a markába, és joggal.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:06:17

@Brandy9: látom nem érted,mert te komolyan veszed a műsort.én nem

taga20 2016.10.23. 15:08:52

@Mók_Ica: kösz. nekem sincs tévém, és csak a nesönelt nézem rajta.

meg a pornócsatornákat:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:11:03

@taga20: én a légikatasztrófákat nézem a nesönelen

taga20 2016.10.23. 15:12:25

@Biriksz_Krokiksz!: ha má ilyen egy húron pendülők lettünk, áruldmá el, hogy mi ez a borg marhaság?:)

hereverő heverő 2016.10.23. 15:12:32

@PeniValdes: vigyázz ezzel Peni. Sok netbarátság lett igazi, nem mindenki avatar itt.

Mók_Ica 2016.10.23. 15:12:46

@taga20: akkor nincs más hátra, csetelj és érezd jól magad :)))

2016.10.23. 15:13:33

@PeniValdes: Jó nekem a sima XY-is ! :))) Bárhogy is, az ismeretségi körben a srácok 99%-a azonnal megpocsíííííkolta volna…
A maradék azért nem, mert vagy meleg vagy transzszexuális… :D

taga20 2016.10.23. 15:13:52

@PeniValdes: na! szerintem a felnőtt filmekbe is bele-belenézel:)))

2016.10.23. 15:14:37

@Biriksz_Krokiksz!: elhiszem neked az őszintét ! :D

2016.10.23. 15:15:11

@taga20: star trek borg - a borgok minden fajt asszimilálnak, az a céljuk.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:16:06

@mentolos lecsó: én élőben nem tudnék veletek, kb senkivel.kb meg sem szólalnék.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:17:15

@taga20: miért nézzek? még ha delfinek lennének benne..akkor talán

taga20 2016.10.23. 15:22:11

@Biriksz_Krokiksz!: ez a trek dolog az amcsi vévé.

szerintem a sztárvorsz az alapmű.

könyvben meg az alapítvány trilógia:)

taga20 2016.10.23. 15:23:47

@PeniValdes: te a delfinpornóra gerjecc? eszt eddig nem mondtad:))

taga20 2016.10.23. 15:25:09

@PeniValdes: húgi ne izéjj má! kártyaleolvasod van? ako ne parázz, kerül csóka is:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:26:13

@taga20: egyik sem akarja a kártyáját a kártyaolvasómba dugni

2016.10.23. 15:26:37

@PeniValdes: Ezt most miért mondod, szívem harmatos könnycseppjén, megcsillanó napfénye ?!?

taga20 2016.10.23. 15:30:12

@PeniValdes: egyre jobban szertelek húgi, meséjj, csak nekem:))

taga20 2016.10.23. 15:31:03

@PeniValdes: nemá! rosszfelé mászkálsz:))

2016.10.23. 15:38:01

@taga20: az alapitvanyt meg kiskroki koromban olvastam, es kene ujra.

2016.10.23. 15:39:51

@PeniValdes: ne basssz kezded megint? :))) egyszer vamp vagy egyszer meg kiscsaj?? :))))

2016.10.23. 15:43:30

@PeniValdes:
Kérlek, cáfolj meg, de ugye nem egy Borg-ra leszel itten nekem féltékeny ?!?

Megnyugtatásul, készítsünk leltárt a segítségeddel:
1. van e eszed ? (a gyengéim az okos nők)
2. van e begyed ? (a méret nem számít, csak kiemelkedjen a síkból)
3. van e aranyos női pocid ? (imádom)
4. van e feneked ? (a méret nem számít, csak kiemelkedjen a síkból)

Van e még kérdésed ?!? XD

taga20 2016.10.23. 15:44:26

@Biriksz_Krokiksz!: én is régen, még talán a seregben olvastam.

viszont ami nagy hatással volt rám, az a madárka.

ja és a francia históriák.

kise nézném magamból, ha odaát lennék, de hát ideát vagyok:))

Madam. 2016.10.23. 15:46:06

Nincs posz? Szimpadi csók nektek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:46:53

@mentolos lecsó:
1. mihez képest?
2. egyszer csak kinőtt
3. van hova pakolnom a csikét
4. na emelkedés nincs
van kérdés?:)

taga20 2016.10.23. 15:47:18

@Biriksz_Krokiksz!: itt is nyomja időnként a két macska vagyok figurát?:))

2016.10.23. 15:52:55

@taga20: csak nem magaval jatszik, es mindig van, akit atbasz, en meg rohogok, mert amugy jol nyomja ;)

taga20 2016.10.23. 15:53:34

@Madam.: ez a posz olyan lehet, mint a kosz?:)

2016.10.23. 15:54:53

@Madam.: dede, van uj poszt, madamka ;)

Cérnahuszár 2016.10.23. 15:55:20

@Biriksz_Krokiksz!: nyilván oda is azért kommentel mert azt hiszi megmondhatja másnak hogy hogyan helyes gondolkodni, viselkedni, élni az életet. Közben ez csak az ő véleménye, akár vv-ről, akár "komoly" témáról van szó, csak csepp a tengerben.
én szívesen bedobnám a villalakók közé, jó lenne

2016.10.23. 15:56:34

@PeniValdes: ezt a kettosseget, ami jellemez. csavarsz minden pasit az ujjad kore, es amint megvannak visszakozol.

Cérnahuszár 2016.10.23. 15:57:43

@Biriksz_Krokiksz!: nem azt beszéltük meg hogy a halálcsillag slusszkulcsának kidumálásáig meg sem állunk? csillagromboló

2016.10.23. 15:59:44

@Cérnahuszár: de kaptunk sajatot, irta apu *-*

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.23. 16:01:08

@mentolos lecsó: Mester. Nagy lelkű vagy. :))
Cserébe intéztem új posztot is. Háát igen, az erő sötét oldala erre is képes. ;) :D
Feltűnt nektek, hogy van új poszt? :P

taga20 2016.10.23. 16:01:40

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem te túl gondolod őt.
évek óta a fivére vagyok(csak úgy jáccásiból), és biztosíthatlak, hogy ami a szívén az csak fele van a száján. nem púder amit nyom.

taga20 2016.10.23. 16:08:08

@PeniValdes: húgi ne offoljuk má szét a bloggot. itt nincs moderátor?:)

2016.10.23. 16:14:13

@Cérnahuszár: nah, ez már húrfeszítés megfele !!! XD

Krétagarbó 2016.10.23. 17:23:40

@Biriksz_Krokiksz!: néztem én is, kicsit olyan, mint vki stroke előtt!Oooo

2016.10.23. 17:54:03

olyat még szerencsére nem láttam, (maradjon is így), de a farmhoz képest nagyon durva lett a szeme. arra gondoltam, h ez vmi meghatása lehet a hirtelen izomfelfújós gyúrós szereknek. de nemtom.

2016.10.23. 17:55:08

mellékhatása - typo

Krétagarbó 2016.10.23. 18:26:23

@taga20: a belépőd szar volt, de a francia históriáért egy + pont. Igazából már csak azt nem értem, hogyan tud vki minden nap politikával foglalkozni. Eskü pol fórumon kezdtem, sokáig szinte csak ott kommenteltem, ma már a hiradót sem bírom nézni.

Krétagarbó 2016.10.23. 18:29:35

@Biriksz_Krokiksz!: várjàl már, azt hittem Zsoltiról írsz. Farm Gaben csak kiszedte a szemöldökét sztem.

2016.10.23. 18:36:54

dehogy, gaben szeme volt nagyon furi, egyik feleakkora mint a másik, és végig csak egy oldalról mutatták. :/
süti beállítások módosítása