Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x54 - Annyira nem történt semmi, hogy még címet sem tudok kitalálni (18+)

2016. október 20. 13:04 - Dzsudibí

Elkezdődött az eco hét a villában, vagyis a gyökerentyűknek maguknak kell megtermelni az áramot, ha enni, kávézni szeretnének, vagy fel akarják tölteni a vibrátort. Speciel nekem sem könnyű, mert kurvára nincs net, pedig kétszer is megrugdostam a rootert, de még az sem segített, úgyhogy most mobilról osztom a drága netet, hó végén kérnék mindenkit, hogy látogasson el a www.sokpenztdzsudinak.org – ra, és utaljon át egy szerényebb 4 vagy 5 jegyű összeget, hogy ki majd tudjam fizetni a mobilszámlát. Köszi. Mici olyan lelkesedéssel tekeri a lábtekerészeti tovalöködöncét, mint az egyszeri Józsi a Dejópopó bárból hazafelé a szokásos esti kevert után.

1_7.png

Mici két tíz perces szünet közé néha beiktat 10-15 másodpercnyi tétova tekerést, miközben Krisztiánnal szerelmesen évődnek egy kicsit a tegnapi cida margójára. Ugyan Micinek saját bevallása szerint is ki van párnázva a popsija, mégis hamar törni kezdi a szegény ember kájenjének kemény ülése, nem ehhez van ő szokva. Tiszta szerencse, hogy Zsolt éppen ma akar húslevest főzni, ami Krisztián szerint legalább egy óra, szerintem meg legalább 5, Mici viszont jó háziasszony létére tudja, hogy minél tovább fő, annál finomabb, ezért tempóban ő most belőtte magának a 3 hetet. Eközben Papival csendben bosszút forralnak, és tervezik, hogy milyen, hosszú főzési idejű kajával fogják szopatni a jónépet, nagy szerencséjük, hogy tour de Mici kedvenc házi receptjeinek sora bezárul a kínai tésztalevessel zacskóból tálalva, a fagyasztott szilvásgombóccal prézli nélkül meg a kókuszgolyóval egyben kanalazva a tálból.

2_7.png

3_7.png

Tivy könnyes szemmel szűköl a teraszon Zserbót siratva, nélküle nincs élet a villáBA, mert csend van. Evi sem akar faszszopó lenni, és Zseri sem ezt akarná, de azért ő is kivan, mint a picsa. Soma tart egy kisebb motivációs beszédet ellenségekről és villabarátságról, az átszellemülést csak némileg zavarja meg az esti 7.52-es keszthelyi intercity távoli tülkölése. Tivy mindenesetre kettes fokozatra vált a rakd rám a jeled te kutya hadműveletben, és kijelenti, hogy vasárnap mostmár tényleg magára kéreti a zöldet.

4_7.png

5_7.png

Dávid és Zsolti a soros a billengészeti kerékduplány tekerésében, Zsolti szerint fontos, hogy az ökológiai lábnyom korrekt legyen. Mivel eddig nem történt sok minden, van időm elmondani, hogy Zsolt bal szemére ráült a bánat, és hasonlóan nagyra tudja mereszteni, mint Lóri Dina elvesztésének másnapján. Nem néztem az elmúlt napok részeit, mert igyekszem elkerülni a tartós, irreverzibilis agysejtbénulást, de az nem kerülheti el éles figyelmem, hogy Dzsina beilleszkedése még in progress státuszban villódzik. Cseppet nehezíti ráadásul helyzetét, hogy Dávid kijelenti primiTivynek, hogy nem áll vele többet szóba, ha jópofáskodik az új lánnyal, mert azért ők már a macicsoport óta jóbarátok, erre nagycsoportban idetolja a pofáját valaki, és ő is velük akar dömperezni a gesztenyefa árnyékában, há’ azért álljon má’ meg a menet. Tivy úgy tud titkot tartani, mint Mici 3 dupla vodkaszóda után, ezért csak annyit árul el a többieknek, hogy ő tud valami titkot Dzsináról, amit most nem mondhat el, de tudja és kész.

„Tudok róla egy olyan dolgot, amit elmondott.” (Tivy)

7_8.png

8_8.png

Anikó egyre inkább visszafelé fejlődik, a mai adásra eljutott odáig, hogy a kis jegyzetei nélkül már a lakók neveit sem tudja önállóan elmondani. A lakóknak bemutatót kell tartania, hogy hogyan képzelik a jövő robotjait, első hercegnőtündér roboVivi, második Mici, aki azért robot, mert nem akarja, hogy az állatokat a ruhájukért gyilkolják, Zsolti csendben szóvá teszi, hogy Micinek a lapos TV doboz helyett a szerkesztők egy duplaajtós jégkockagyártós hűtő dobozát küldték be. Ati robot a káros hullámok szórása helyett fingorászik.

9_7.png

Tivy és Evi még egyszer utoljára felülnek a Zseri kiesett gyászvonat első osztályára, Evi robotja a Zserikálör nevet viseli, míg Tivy robotja a gyerek könnyekből mosolyt csinál. Mert neki fontosak a gyerekek, már csak a két keresztfia miatt is, akik minden bizonnyal büszkék a Keresztpapira, amikor olyan értékeket képvisel, mint nők kutyázása, csicskagecizés, vagy papagájkutyázás székrugdosással ötvözve. Zsolti robotja küzd az egyenjogúságért, és az AIDS ellen, amit Soma egy elédobott óvszerrel támogat. Zsolti szerint ez proli és bunkó húzás volt, mert ő azért jött ide a villába, hogy üzenetet közvetítsen és értékeket adjon át, ehhez megtalálta a legmegfelelőbb fórumot. Krisztiáné a no smokig smoking robot, Dzsina pedig véletlenül félreértette a feladatot, és robot helyett kaja automatát csinált. Pörgünk még egy kicsit a Soma-Zsolti-óvszer háromszögben kialakult feszültségen, mert kurvára, baszottul nem történik shemmi, az adásidő viszont fix, nincs mit tenni.

10_7.png

11_7.png

12_7.png

FELEZŐBULI. Ennek örömére és is lehajtok egy dupla konyakot, a lakók meg low budget silent diszkót kapnak, merthogy minden fülesben ugyanaz a zene szól. Evi megint felpattintja a csecskidobós ruháját, Soma ennek ellenére azért kicsit Dzsinához is dörgölőzik. Evi a zuhanyzóban énekli meg az Iskolatáska dallamára Somának, hogy mi ezzel a problémája, majd a hálóban azért szóban is ráerősít, hogy tőle akár Soma mindenki előtt ki is verheti, de Micivel és Dzsinával nem táncolhat.

„Ha A-t mondok és te A-t mondasz, akkor abból nem lesz B.” (Evi)

13_7.png

15_7.png

16_7.png

14_6.png

És ENNYIKE. Felültünk a nihil bánatos sivatagában az unalom púpnélküli tevéjére, és megkezdtük hosszú utunkat a finálé távoli oázisa felé, mely mostantól az egyetlen valamirevaló történés lesz a VV8 széria történetében. Addig is szomorúan baktatunk tovább a Zserikutya-mentes, végeláthatatlan homokdűnék között, és hagyjuk, hogy a szerkesztők olyan snittekkel szórakoztassanak minket, mint papírdoboz robot-készítő verseny, vagy Tivy sírása. De könyvet a kezembe venni akkor sem fogok, mert olvasás közben nem tudok sajtos nachost enni, így marad a VV8, meg a remény, hogy hamar visszajön a net.

Címkék: való világ 18+ vv8
204 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megcirógatlak csalánnal 2016.10.20. 13:07:01

Hogy mert visszagurulni a villába ez a hájas luxusqva( tivy luxuskutya)???
Már egy ideje Nem nézen a vvt, csak hvt olvasok, uncsi lett.

etikette 2016.10.20. 13:08:44

Dzsudi jó lett ez! Ájmabarbigörlindebarbivörd azért x faktor gyanus volt :D

megcirógatlak csalánnal 2016.10.20. 13:14:07

Aniko meg tényleg egy fostalicska kutya akit lexopta a retek Klub bossát egy meló miatt

hereverő heverő 2016.10.20. 13:16:27

Judy, jó kis poszt ez. De a kommentek ?

Plüsscukor 2016.10.20. 13:19:11

Na épp ideje volt már a napi betevő posztunknak :)

Plüsscukor 2016.10.20. 13:20:40

@hereverő heverő: Azok kritikán aluliak. Nem baj, majd megunja, ha senki nem fogja etetni a trollt.

Reszelő29 2016.10.20. 13:22:07

Zsolti robotja küzd az egyenjogúságért, és az AIDS ellen, amit Soma egy elé dobott óvszerrel támogat. :)))

mobilos perpetuum 2016.10.20. 13:22:18

Míg le nem oltanak a HÍVŐK, azért megjegyezném halkan, hogy ha Dávid is elkezdene valamit, ami érdekes, (és van ott szakács, Ati) vagy ő már csak a pénztárgépre vár, amelyik kipörgeti neki a millákat?

hereverő heverő 2016.10.20. 13:34:05

Én ezt a mondatot "Evi sem akar faszszopó lenni, és Zseri sem ezt akarná, de azért ő is kivan, mint a picsa" így javítanám:

Evi sem akar faszszopó lenni, és Zseri sem ezt akarná, de azért ő is kivan, mert picsa.

É2I 2016.10.20. 13:35:45

Valóban komoly érték buzinak lenni, ez tény.

ascii 2016.10.20. 13:40:15

@megcirógatlak csalánnal: egy leheletnyivel több van mögötte mint szimpla orális örömszerzés, de lényegében igen, amivel önmagában nem lenne gond, mindenkinek meg lehet adni az esélyt, h beletanuljon, protekcióval előrébbjusson, de 25 adás után levezénylés és egyéb képernyő előtt eltöltött idő után is egy pultos, full amatőr cigánylány leveri felkonfban, az igen nagy szégyen, és helyében ebben a pillanatban adtam volna ki a kezeim közül a műsorvezetést.

Reszelő29 2016.10.20. 13:40:27

Dávid kijelenti primiTivynek, hogy nem áll vele többet szóba, ha jópofáskodik az új lánnyal, mert azért ők már a macicsoport óta jóbarátok, erre nagycsoportban idetolja a pofáját valaki, és ő is velük akar dömperezni a gesztenyefa árnyékában... Dávid kicsit érdekes...

Reszelő29 2016.10.20. 13:43:36

@ascii: Mennyire igaz... tényleg nem érzi azt, hogy ami nem megy nem kéne erőltetni... Ennyire nincs más, hogy ezt a szart vezesse???

SocialWorker 2016.10.20. 13:44:07

@mobilos perpetuum: ja, tök érdekes volt, hogy ő is ekkora gyökérbe nyomja újabban, hogy nem lehet szóbaállni az új lánnyal, mikor pár napja még viviennek ecsetelte, hogy szegény lányt nem kő bántani, mert új meg tök nehéz neki. szóval szememben dávid azért most jelentőset zuhant...

kamilla123 2016.10.20. 13:47:55

szuper lett a poszt!! főleg ekkora szar öfiből. amúgy meggyőződésem, h ezeket a robotokat úgy kapták készen, nem ők csinálták. annyira kilógott a lóláb. persze mindegy is, mert nulla poén volt benne.

Haboskakaos 2016.10.20. 13:49:01

@Reszelő29: Vagy Anikó nem kellett más műsorba, így maradt a VV.

ascii 2016.10.20. 13:51:01

ez többünknek elkerülhette a figyelmét, ezért javaslom uj(ra)megnézésre 18:15- től:

A snitt címe: MOSÓZSÁK

Főszerepben:
- Mici
- Krisz

rtl.hu/most/rtl2/belevalovilag/belevalovilag-powered-by-big-brother-2016-10-18

talán a legjobb momentum a szériában! :)

É2I 2016.10.20. 13:53:29

@ascii: A nagyobbik baj az, hogy könnyen viszont láthatjuk majd ezt a hazug, szarkavaró primadonnát is valamelyik retekklubbos műszarban. Mondjuk a belevalót már úgy is átvették svédek.

Reszelő29 2016.10.20. 13:54:49

@Haboskakaos: Egyáltalán miért kell neki bármilyen műsor??? Értem én,hogy az ura bennfentes, de azért kéne egy szint, színvonal... mekeg-makog és az arc mimikái...idegesítő.

ascii 2016.10.20. 13:55:46

"Evi megint felpattintja a csecskidobós ruháját, Soma ennek ellenére azért kicsit Dzsinához is dörgölőzik."

ez megint csak egy emberi szégyenfolt, h lehet ugyanazt a ruhát felvenni kedden, amit vasárnap is viselt, nő, nem nő, ritka nagy igénytelenségre ad okot, ha kimosta ha nem.

Reszelő29 2016.10.20. 13:56:05

@ascii: Hatalmas volt... mosózsák... nem értem benne van egy zsákba? Hogy lesz kimosva? na arra én kiváncsi leszek :))))))))))))

É2I 2016.10.20. 13:56:18

@ascii: Ja, "a p.nanyalás kirohasztja a fogaidat, de tényleg" című értekezést koronázta meg utcaseprési osztályvezető-koordinátorunk ;P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 13:57:15

Hogy lehet egy csaj ilyen vicces Dzsudibí...? Ne kérd ki magadnak, ez bók akart lenni!

Haboskakaos 2016.10.20. 14:00:42

@Reszelő29: Ha ennyi idő után nem érzett rá, szerintem most már nem is fog.

megcirógatlak csalánnal 2016.10.20. 14:00:42

KI derült már mi a gecifröccs a póveredbájbigbráner?

Reszelő29 2016.10.20. 14:03:10

@Haboskakaos: Ahogyan Au és Győzi se... :) pont a napokban láttam Baukót mikor sixx volt bent egy adásba nála még ő is ezerszer nézhetőbb.

É2I 2016.10.20. 14:04:09

@Reszelő29: Tudod, aki eddig csak liszteszsákot látott, nehezen tudja elképzelni, hogy mosás közben nem lesz csirizes az összes ruha. :)
De azért gőzeke is be akarta rakatni -nem azt- egy másik zsákba a mosózsákot, hogy tiszta legyen. Simán beégethette volna a tripperes-ex, hogy "bármennyire is nehéz elképzelni, de miközben a mosógépben van az is tisztul", de nem tudta lecsapni a labdát. Pedig láthatóan okosabb volt, mint kérdezője- csodálkoztam is.

hereverő heverő 2016.10.20. 14:05:28

@SocialWorker: Dávidot sosem tartottam lovagnak, de ez tényleg suttyó jelenet volt. Attól függetlenül egyre inkább neki áll a 36 misi. Sokak szerint Krisztián is feltört mint a huszársegg (bocs Cérna) de szerintem ő is kb mindenki ellen kinnmaradna, talán csak Tivi és Attila lenne erősebb nála. A következő párbaj úgyis Gináé, de utána egy Krisztián - Mici párbajt (mármint nem a takaró alattit) megnéznék.
A belevalót nem láttam, de könyörgöm, miért érdekes, hogy mekkora dorongja van Krisztiánnak ?

"valamikor ő volt a bordélyházak bakja,
most bánatosan csüng le csúf, penészes makkja"

É2I 2016.10.20. 14:06:43

@megcirógatlak csalánnal: Jó eséllyel a micitehen már tudja.

Reszelő29 2016.10.20. 14:10:20

@É2I: ilyen ez a pop szakma... :))))))

verkli 2016.10.20. 14:10:46

@megcirógatlak csalánnal:

Ha már ekkora foteltapló vagy, legalább merd leírni a kurva, meg leszopta szavakat. A modoros seggfejeknél nincs rosszabb!

ascii 2016.10.20. 14:10:47

@megcirógatlak csalánnal: nem lett ugyan még kimondva, de nyilvánvalóan Anikónak akarták megnehezíteni a műsorvezetést a hosszú címmel.

(amugy csak liszenszfelvásárlás a tv2 elől)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 14:10:51

@megcirógatlak csalánnal: Kompromisszumos kiegyezés az Endemollal, egyben kibaszás a tv-2-vel.

ascii 2016.10.20. 14:14:25

@Reszelő29: ezt nem kérded komolyan? nézd meg a politika szinterét, oldaltól függetlenül egy ujjamon se lehet megszámolni a jelenlegi hozzáértőket, ennek ellenére mégis úgy tesznek, mintha szakmájuk büszkeségei lennének.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 14:15:44

@ascii: a póvereddel sem tud még mindig megbirkózni, bár kétségtelen, hogy szeptember eleje óta valamit elmozdult a hosszú ó, a ou felé, de az aue triftong hangzó az valahogy csak nem akar sikerülni. :-)

ascii 2016.10.20. 14:16:40

@hereverő heverő: "talán csak Tivi és Attila lenne erősebb nála."
gyengébb! :)

amúgy nem értek veled együtt, Krisz még mindig az egyik legvállalhatóbb karakter a villában, szögegyszerű, de legalább ahhoz tartja magát.

hereverő heverő 2016.10.20. 14:17:41

@VV Erőlegény: neki is masszíroztatnia kellene a hangszálait, mint Briginek.

ascii 2016.10.20. 14:18:07

@VV Erőlegény: tegnapi részt csak félszemmel láttam, ezt a mostani bakisorozatát még nem csekkoltam (sokameló), de még mindig erőlködik a kimondásával?

bence már rég hanyagolja

Edie Britt 2016.10.20. 14:19:42

Szuper poszt, Dzsudi, köszi érte :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 14:20:30

@hereverő heverő: "Evi sem akar faszszopó lenni, és Zseri sem ezt akarná, de azért ő is kivan, mint a picsa" ----> ennyive el lehetne intézni: "Evi sem akar faszszopó lenni, ...:D:D"
egyébiránt Dzsudibí <3

hereverő heverő 2016.10.20. 14:30:32

@ascii: jogos a kritika, természetesen gyengébb :))
Szögegyszerű ? Ostoba, de azt stabilan :) Ami plusz benne, hogy viszonylag normálisan évődnek a lamantinnal, és valóban tartja a saját normáit. Ami egyben minusz is, mert ilyen normákat nem nehéz tartani. És ne nyaljál, mert kihullik a fogad !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 14:33:33

@Cseszlovák Gyurmafilm: Tényleg Dzsudibí most már nálam is előkerülnek a <3 <3 <3 (szívecskék). :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 14:35:07

@ascii: A mosolyában van egy kis Fernandeles, illetve Belmondós... :-)

ascii 2016.10.20. 14:35:51

@hereverő heverő: akkor is összeveszünk, ha akarod, ha nem! :)
én krisszel azóta szimpatizálok, mióta megmondta tivadarnak, h egy senki, és nem kajabált marhaságokat, h kiviszlek-kinnhagylak, hanem ha arról van szó, h ki kell mennie vele, akkor nem fél, mert tivadar szerinte egy büdös nagy senki.
továbbá ő volt az egyedüli aki anno felvilágosította ezt a gyógyegeret, h akármit is csinál egy nő, így nem beszélhet vele.
de ezektől függetlenül is még számomra a befutó karakter a villában.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 14:38:18

Dzsudi, írhatnátok Gézuval felváltva ezentúl, pacsi!

Azért az "eco hét" nekem szemet szúrt, ezek szerint nem hiába emlegettem tegnap Gossen törvényeit a hasznosság kapcsán!

ascii 2016.10.20. 14:43:54

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @hereverő heverő: Icuka meg a többieknek is, legyen ez a csengőhangotok, küldeném soxeretettel a #VV&ZF-nek 2.rész, 7:05-től:

rtl.hu/most/rtl2/belevalovilag/belevalovilag-powered-by-big-brother-2016-10-19

(:

hereverő heverő 2016.10.20. 14:44:33

@ascii: Na gyere ki, pakold rám a jeled ! :) Az igen, az szimpatikus volt, de azért ez még mindig csak normális viselkedés. Más ember mondjuk már régen páros lábbal ugrálna Tivi gyomrán, efelől nincs kételyem, otthon én is lelakatoltam a szerszámoskamrát, nehogy elássam a TVmet.

hereverő heverő 2016.10.20. 14:48:01

@ascii: Most nem, mert a rossz látási viszonyok miatt most rosszul látok (Vivi)

SocialWorker 2016.10.20. 14:51:08

@hereverő heverő: Krisztián - Mici párbaj? Te melyik műsort nézed? :D amúgy szerintem ha Zsolti nem lenne meleg, akkor ő is erősen esélyes lenne, de sajnos túl sok a homofób arc Magyarországon.

ascii 2016.10.20. 14:54:22

@SocialWorker: jah igen, ezt rá se olvastam @hereverő heverő: -re :D

Zsolti meg nem azért gyökér mert, meleg, hanem vmi nagyon tévútra tért odabenn

SzilajSzilard 2016.10.20. 14:59:05

Kurvára kibaszottul jó poszt volt, dikk! Mint egy újkori Charles Dikkens! (badumm-tssss!)
Egy egyébként végtelenül rossz epizódról.

Reszelő29 2016.10.20. 14:59:57

@ascii: :) igenis! értettem:))))

KissEnikő 2016.10.20. 15:02:38

Udv mindenkinek, az meg lett mar fejtve, hogy mik ezek a kurva szamok a butorokon?

hereverő heverő 2016.10.20. 15:07:11

@SocialWorker: @ascii: Nem azt mondtam, hogy lesz ilyen, hanem azt, hogy megnéznék egy olyat ! Amúgy igen, Zsolti esélyes a top3-ba kerülni. Az mondjuk nekem mindig visszataszító, amikor azt ecseteli hogy kivel mikor hogyan hasznoskodna.

Erről jut eszembe, Mici eddig haszontalan volt, most hasznoskodott, akkor ő már nagyhaszon ?
www.nagyhaszon.hu/

hereverő heverő 2016.10.20. 15:15:49

@Kis Pank: Vitorlaszámok. A Laser osztályjelzései (a napocska-szerű embléma) és a hozzá tartozó nemzetközi rajtszámok. Az első kettő az országkód (Magyarországé a 14), a többi 4 pedig random rajtszám. Mintha vitorlavászonból készültek volna a bútorok.

cdn.sailingscuttlebutt.com/wp-content/uploads/2015/02/laser.jpg

SocialWorker 2016.10.20. 15:19:23

@hereverő heverő: de ez neked is csak akkor visszataszító, ha egy meleg srác ecseteli, ugye? :D
nekem inkább az visszataszító, amikor pl látszólag ok nélkül cseszteti micit, vagy felnagyít valamit, hogy aztán ő jöhessen ki belőle jól. alapvetően viszont nekem szórakoztató, mondjuk nekem nincs is semmi bajom a melegekkel. sőt, akiket ismerek azok tök jó arcok (bár ez nyilván nem ettől függ).

virlane 2016.10.20. 15:21:10

Szép napot mindenkinek!

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Megengeded, hogy hozzászóljak? Kialudtad a tegnapi 1 liter alkoholt?
Kedvenc közös témánk jön. :) Tegnap amikor szóvátettem, hogy Krisztiánnak is van kint barátnője, és hogy ez neki miért lesz elnézve, a többinek pedig nem, akkor te azt mondtad, hogy szerinted nincs barátnője és csak hárított. Namármost. Éppen tegnap olvastam a gyávasága ellenére hőssé avanzsált VV Lóri kommentjét, melyben a következőket írta Krisztiánnal kapcsolatban:
" az ő (mármint Krisztián) kinti barátnője külsőleg és arányokban hasonlít Micire"
Hoppá! Azért a "hős" Lóri 40 napot csak együtt töltött a Papival. Vagyis a barátnő létezik, csak gondolom kuss a neve. Nem tiszte kritizálni Papi pasa villabeli tetteit. Akkor is hallgatni kell és porszívózni tovább, ha épp egy bárcás cumizza a párját a nagy nyilvánosság előtt.

É2I 2016.10.20. 15:25:40

@hereverő heverő: Elég nagy haszon az, hogy az az örökítőanyag legalább odakerült ahová való :D

hereverő heverő 2016.10.20. 15:27:38

@SocialWorker: Nem, nem azért mert meleg, hanem mert 1: túl harsányan teszi 2: abszolute nem érdekel. Csinálja ahogy akarja, de ne előttem hencegjen :) Ha nő lenne, az is taszítana. Amúgy nekem sincsen semmi bajom a melegekkel.

KissEnikő 2016.10.20. 15:29:04

@hereverő heverő: Wow, koszi.

De mintha lenne 16tol kezdodo is, talan a tiportszobaban..

hereverő heverő 2016.10.20. 15:29:20

@É2I: Így is úgy is lefolyt a csatornába. Hogy fogkrémmel vagy anélkül, megvárta-e a tegnapi vacsora reggel...sose tudjuk meg :)))

hereverő heverő 2016.10.20. 15:31:09

@Kis Pank: minden országnak más-más száma van, de nem tudom fejből kié a 16, én nem ebben az osztályban versenyeztem. Ha akarod, megkeresem a szövetségnél.

nem kéne... 2016.10.20. 15:34:52

@Reszelő29:

mi, hogy, mi van?
kiviszlek oszt kinnhagylakagecibe.
:))))

KissEnikő 2016.10.20. 15:37:08

@hereverő heverő: Dehogy, ne faradj. Koszonom a tajekoztatast :)

Reszelő29 2016.10.20. 15:38:38

@nem kéne...: pakold rám a jelet papagálykutya.... :))))

Reszelő29 2016.10.20. 15:39:05

@nem kéne...: pakold rám a jelet papagálykutya.... :))))

hereverő heverő 2016.10.20. 15:46:22

@Kis Pank: Utánaolvastam, és tévedtem. a lézernél a vitorlaszám a hajó szériaszáma is egyben, az első két szám a gyártó országot jelüli.

nem kéne... 2016.10.20. 15:50:23

@Reszelő29:

látom a papagáj az megy.
te mindent kétszermondasz kétszermondasz?
tesó.

Reszelő29 2016.10.20. 15:53:58

@É2I: Elég nagy haszon az, hogy az az örökítőanyag legalább odakerült ahová való :D-----

A sperma antidepresszáns. Kutatásokkal bizonyították, a sperma a hüvelyben felszívódva antidepresszánsként hat.
Tápláló:
Egy teáskanálnyi ejakulátum körülbelül az alábbi mennyiségben, illetve arányban tartalmaz számos hasznos összetevőt: 150 mg protein, 11 mg szénhidrát, 6 mg zsír, 3 mg koleszterin, 7% kálium, 3% réz, 3% cink. Ezenfelül található benne C-vitamin, kalcium, klór, citromsav, keratin, fruktóz, tejsav, magnézium, nitrogén, foszfor, nátrium és B12-vitamin.

Reszelő29 2016.10.20. 15:54:58

@nem kéne...: csak azé tesó hogy te is megértsd tesó... csak azért ly...:))))))))

hereverő heverő 2016.10.20. 15:59:04

@Reszelő29: Szegény Zsolti... neki nincsen hüvelye. Ezért ennyire depressziós. Lenyelve csak a hagymás szájszag ellen jó.

nem kéne... 2016.10.20. 16:00:24

@Reszelő29:

tesóság meg minden, de azt ugye tudod, hogy az ilyen teismegértsd beszólásokért kint annyira felstuffolom magam, hogy ha tizen jönnek rám, akkor is szétbaszkodok mindenkit egyenként?
má nem rosszból mondom.

Reszelő29 2016.10.20. 16:07:21

@hereverő heverő: Számos kultúrában a spermának különleges tulajdonságokat tulajdonítanak, amik elsősorban a férfiasságot hivatottak szimbolizálni. Új-Guineában például az érésben lévő fiúk szájjal elégítik ki idősebb társaikat, hogy nemi érésükben segítsék őket.

Lehet, hogy a nemi érésben segíti a társakat :)

Reszelő29 2016.10.20. 16:10:21

@nem kéne...: Öld meg mind! Isten majd szétválogatja... :))

kaqxar007 2016.10.20. 16:11:50

@hereverő heverő: en is a buziknal csak a raszistakat utalom jobban, meg a ciganyokat :o)))

ascii 2016.10.20. 16:13:52

@kaqxar007: nekem semmi bajom a buzikkal, rasszistákkal, cigányokkal, ha azt a négy fal közt csinálják :)

kaqxar007 2016.10.20. 16:23:29

@ascii: hat nem t'om evelin a 4 fal kozot csinalja, oszt megis zavar :o))

kaqxar007 2016.10.20. 16:24:55

@ascii: azt ismered, h a closet cigany meg a closet rasszista bemegy a barba.... :o)

verkli 2016.10.20. 16:35:25

@Reszelő29:
huh, "7% kálium, 3% réz, 3% cink" ? Ezzel már hígítva is lehet permetezni. Azonnal fordulj orvoshoz, ha saját mérés:)

Reszelő29 2016.10.20. 16:42:18

@verkli: igazából ezt olvastam nem saját találmány és nem is saját mérés:)

Krétagarbó 2016.10.20. 16:47:55

Azon gondolkodtam, hogy ki a franc kéri fel tivtivy-t, hogy legyen a gyerekei keresztapja???

A poszt király, a 7.52-es keszthelyi intercity-ért egy nagy pacsi:)))

Reszelő29 2016.10.20. 16:52:07

www.youtube.com/watch?v=A6zsxCASiEU

Na rájöttem kire is melékeztet néha Zsolti...... :D:D:D

hereverő heverő 2016.10.20. 16:57:05

#VV&ZF
Hát a mai nap nem volt igazán aktív a zeneklub (de a rendes tagság sem). Ezért 4 link az esti műszaknak:
egy igazán hosszú koncert az ínyenceknek:
www.youtube.com/watch?v=mPcGJahjsHY
egy igazán ismert banda akit eddig nem emlegettünk:
www.youtube.com/watch?v=b76kjd5nvMg
egy másik, szintén közkedvelt társaság:
www.youtube.com/watch?v=8I8mWG6HlmU
és végül egy érdekesség:
www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc

Ezennel az est fényét távolmaradásommal emelem. Sziasztok kommentelők !

etikette 2016.10.20. 17:17:20

istenem és hűl ki a villa, egyre hidegebb van, a falak...és minden fekete fehér... :D nem tudom megunni!!!!

Betli Szofi 2016.10.20. 17:18:58

Rettenetes öfi, szuper poszt! :) :)

Ja, ma 20:00-kor kezdődik a banzáj, remélem tudja mindenki az esti műszakból! :)

genevieve 2016.10.20. 17:37:47

Azért azt bírnám, ha Tivi feladná ès helyette is jönne egy új villalakó, aki nőnemű és jól néz ki:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.20. 17:46:40

annyíira szánalmasak a zseribosszúval

2016.10.20. 18:17:36

mi lesz a ma estiben a topik?

ascii 2016.10.20. 18:25:18

@Betli Szofi: már miért lenne, porton 22:00 kor kezdődik

2016.10.20. 18:34:09

@ascii: pedig tenyleg 8kor lesz, nalam is az van kiirva, utana foci van, a bv meg majd mégezutan.

BAZINGA2 2016.10.20. 18:37:28

A Nagy Testvér vitesse be az összes bőröndöt, és kérje meg a játékosokat, hogy aki ki akar menni a villából, fogjon hozzá bepakolni... MOST!!! Nyakam rá, hogy mindegyik megdermedve ülne.

BAZINGA2 2016.10.20. 18:42:29

A BV-ben, amikor Viki a vita hevében azt mondta, hogy "Dina a WC-ben Te is belenéztél a Soma gatyájába (a nyelves csókot nem is említette) " - Dina nem hagyta szóhoz jutni, elkezdett kárálni. Lóri szerintem vakon van, nem nézte vissza nem is tud róla. Nincs senki aki felvilágosítaná??? Amúgy minden van köztük, csak szerelem nem!!!

BAZINGA2 2016.10.20. 18:49:19

Kitöröltem magam, soha többé nem szavazok. Dávidot gondoltam, hogy nyerjen, de tegnap leírta magát nálam. Nem érdemli meg Ő sem! Evelin miből gondolja, hogy Ő benne lesz a fináléban? Eleinte bírtam, de egy ostoba gonosz picsának tartom. Zsolti pedig egy sunyi seggnyaló, nem csoda, hogy Vivel barátkozik. Kinyitnám a Villa ajtót, és kihajtanám az egész bandát az utcára! Soma tényleg egy kis hülye csicska, annyira ragaszkodik Evelinhez. Vivi pedig síkhülye.

BAZINGA2 2016.10.20. 18:55:14

Nem is értem, hogy miért közösítik ki Ginát? Még mindig nem fogják fel, hogy a nézők szavaznak? Evelin kiakarja vinni, már megbeszélték, hogy hányan tesznek rá jelet. Remélem, hogy Evelin kiesik és Gina jön vissza! Nem azért, hogy annyira érdekelne, csak hátha felébred a többi, hogy nagyon szar a játékuk! Megérdemelné Evelin, hogy csak kintről nézze!!!

BAZINGA2 2016.10.20. 18:59:04

Azon jót nevettem az este, hogy a villában mély gyász van...miközben Zserinek új pasija van, és éli világát. =D =D Bent meg megy a siratókórus. Nem normálisak. Egyszer mindenki kiesik, mert a végén csak egy maradhat!!! Egy aki viszi a 36 millát!...egyedül!!!

Avanivi 2016.10.20. 19:08:21

@BAZINGA2: Soma lassan ráébred, hogy szabadulni kellene Evelintől de hogyan?

megcirógatlak csalánnal 2016.10.20. 19:11:25

@BAZINGA2: kihajtanád öket AZ utcára!?????!? Sztem jobb ha el vannak zárva ;)))) mondjuk egy gázkamrába

2016.10.20. 19:13:24

@BAZINGA2: tyvy maradhat dermedve nyugodtan, becsomagolom a motyiját helyette, fáradnia sem kell vele.

Reszelő29 2016.10.20. 19:13:43

@Avanivi: Amikor a Gina mondta Somának, hogy nézzen ne csak lásson akkor se esett le neki semmi... szerintem nem fog feleszmélni...kicsit butuska. akkor tartanám valoszínünek, hogy megcsillanna neki valami, ha Evike kiesne... talán, de nem biztos...

2016.10.20. 19:14:30

@Avanivi: ...ééééés kizárnák!
XD

megcirógatlak csalánnal 2016.10.20. 19:16:23

@verkli: oké megfogadom. Nyugodtan lecumizhatsz ;)

KeiraMorgan 2016.10.20. 19:20:27

Szépet, jót, mindent, mindenkinek! RO-módból kilépek az Én Is Titokban Nézem mert Kitagad a Csálád-módba és írásba is, mert ma olyan felfedezést tettem, hogy MÉG. A szemem elé került egy VV4 beszavazósóóó, amikor Alekosz, azaz az okostojás kategória vonult fel, mint szellemi magaslat... és ki volt Alekosz egyik "versenytársa"? Nem más, mint a gyökér hotelkritikus(nak eladott) faszinger a hoteles hétről. Ami a legszebb: lenyomta ugyanazt a szar dumát a tökéletességről és az arra törekvésről. kedvens rtl hozott anyagból dolgozik.... (ha már ezt itten ki teccettek tárgyalni, szorri :))

Avanivi 2016.10.20. 19:23:36

@Reszelő29: Somának minden nagyon nehezen jut el az agyáig...

2016.10.20. 19:30:41

@Avanivi: nemtom eldönteni, h hisztirohamot váltana-e ki belőle, vagy megszeppenést, de az biztos, h nézném így e: *-*

Reszelő29 2016.10.20. 19:41:58

@Avanivi: pedig még éreccségije is vaaaan :DDDDDDDDDD

ascii 2016.10.20. 19:46:44

@KeiraMorgan: tényleg, onnan volt ismerős

Cérnahuszár 2016.10.20. 19:56:56

@KeiraMorgan: már lebuktattuk, olyanok ezek mint a peronoszpóra, terjednek mindenfelé, mindig és mindenhol ott vannak
a villalakók is felbukkantak már itt ott, egyszer csak sikerül bejutniuk

Avanivi 2016.10.20. 20:01:33

@Reszelő29: nem látszik rajta ezért is mondja el mindenkinek. Azzal köszön, hogy " értségim van"
@Biriksz_Krokiksz!: Gina helyében én rászállnék Somára :)

2016.10.20. 20:02:11

sztem ma megint értékelhetetlen párbeszédek lesznek, és most a korai kezdés miatt.

KapitányG 2016.10.20. 20:02:32

@Reszelő29: Pedig igazán különleges képesség csak látni, anélkül, hogy nézne is az ember, Gina csak ne akarja ezt megváltoztatni Somában.

2016.10.20. 20:05:09

@Avanivi: de gonoooooooooosz!
XD
(de amúgy, jaja!)

ascii 2016.10.20. 20:10:59

mici meglepően jól látja a dolgokat, nem gondoltam volna, h ezeket a szavakat pont az ő szájából hallom, pláne részegen

2016.10.20. 20:11:23

micicici -elmondása szerint- ésszel játszik. :) ez bmennyire is viccesen hangzik a szájából, de van benne vmi, elég visszafogott lett a kezdetekhez képest (csökkentette a bevitt piamennyiséget pl)

2016.10.20. 20:12:42

@ascii: azt figyuszoltam én is pont.

ascii 2016.10.20. 20:13:44

@Biriksz_Krokiksz!: most már elhiszem...amugy a porton benéztem :)

2016.10.20. 20:15:18

tyvynek rosszul vagyok a hangjától is, bődül.

2016.10.20. 20:17:22

:)))))))))))))))) micicici bzdmg most dicsértelek meg, erre elkezdesz hajat szárítani a kajába bele :)))))))))))))))))
illetve szomiszmájli

ascii 2016.10.20. 20:18:00

@Biriksz_Krokiksz!: attól, amikor előemberként böfög? :)

2016.10.20. 20:19:41

@rearwindow: (én bírom, hadd feszkózzon, azt mondjuk nemtom, h tényleg tekert-e tegnap, amit most szóvá tett a sorosoknak)

Cérnahuszár 2016.10.20. 20:20:06

tivy de hülye, ekkora ziccert kihagyni, amikor leengedi mici a hajszárítót akkor tekerni, ha felemeli a hajához akkor abbahagyni :D
lehetett volna szivatgatni picinykét

rearwindow 2016.10.20. 20:20:44

Ezek komolyan azt hiszik hogy két bringa tekerésével képesek annyi energiát generálni amennyi elvisz egy tűzhelyet, egy mosogatógépet meg a mikrót?? :-D max 2 villanykörtényi áramot termelnek

2016.10.20. 20:21:41

@ascii: az már 'csak' hab a csúcson, magától az orgánumától rosszul vagyok alap.

genevieve 2016.10.20. 20:22:58

@rearwindow: de ő tudja, mert megmondta az apukája, aki villanyszerelő :)

2016.10.20. 20:24:01

@rearwindow: nekem tetszik ez a szívatás
XD

rearwindow 2016.10.20. 20:24:49

@genevieve: az apukája valszeg teljesen másról beszélt, csak tivi málnaszemnyi agyában annyi maradt meg hogy a hajszáríto áramot fogyaszt

dr. sziszi 2016.10.20. 20:25:50

vki mondja már meg , hogy anikó miért fogja ennyire suttogóra a hangját? Rászoltak , vagy mi a túró? Amúgy is nyamvadt egy nő de minek suttog? Valaki nehogy meghallja?

rearwindow 2016.10.20. 20:26:31

Amúgy tegnap Dávid is teljes meggyőződéssel azon lelkendezett, hogy milyen jó, hogy ők állítják elő azt az elektromos áramot, amit felhasználnak

rearwindow 2016.10.20. 20:27:13

@dr. sziszi: sztem szexi búgásnak szánja :-)

2016.10.20. 20:29:28

@dr. sziszi: ancsa modorkirálynő, de felőlem azt csinál, amit akar, amikor éppen nézem a műsort, úgyse rá figyelek ;)

Cérnahuszár 2016.10.20. 20:30:50

ez a krisztián mekkora ász :DDDD
van nálunk egy ilyen hagyomány....
és pókerarccal XDDD

rearwindow 2016.10.20. 20:31:38

Krisztián családjában szerencsétlenséget jelent PET-palackból készült székre ülni. Hát ezen szakadok

FrNo90 2016.10.20. 20:31:40

nagy kamugép a krisztián

2016.10.20. 20:31:42

lemaradtam, mi a cél a palackok összeragacsozásával?

genevieve 2016.10.20. 20:32:51

Tivi igazi luxusbol jött:)

Reszelő29 2016.10.20. 20:33:00

Tivi luxusból jött..... :D:D:D

genevieve 2016.10.20. 20:35:28

Tivi igazi luxusbol jött:)

2016.10.20. 20:35:30

zsoltiiii meg a trónja :))))))))) jáj, lájkolom!

rearwindow 2016.10.20. 20:35:49

@Reszelő29: nyilván ezért kulizott angliai raktárakban amíg ki nem vágták onnan is

FrNo90 2016.10.20. 20:35:51

Dögunalom ez az ecohét.

annnya 2016.10.20. 20:36:06

zsolti sóóóóóóóóók ..... hányok tőle, tiszta megjátszás az egész ember

Reszelő29 2016.10.20. 20:36:09

36- os és büdös :D:D:D evetke lába

Reszelő29 2016.10.20. 20:37:14

@rearwindow: nem kell bemutatni ezt a fogyatékos faszparasztot

2016.10.20. 20:37:17

@genevieve: ezen fennakadtak a szempilláim, de jó poén volt :)

genevieve 2016.10.20. 20:40:33

Viszont micin nagyon látszik, hogy sokat fogyott

rearwindow 2016.10.20. 20:47:48

Tuti hogy fonetikusan volt felírva anikonak: mencseszter junájtid

Cérnahuszár 2016.10.20. 20:48:28

@genevieve: én is azt néztem, sztem fogyott

2016.10.20. 20:51:50

@Cérnahuszár: már csak a sminkjét kellene átgondolnia kicsit, mert nagyon öregíti. viszont a fogyása tényleg látványos.

Madam. 2016.10.20. 20:57:42

Észbontókra váltok, hátha ott lesz pumped gabó. Meg az agykicsapatás végett. Szimpadi csókok to all, amúgy.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 21:00:05

@Biriksz_Krokiksz!: Erre lehet azt mondani, hogy a VV-ben igencsak hullámzóak a teljesítmények. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 21:01:10

Evelin hogy riszálta már a seggét tekerés közben. :-)

Cérnahuszár 2016.10.20. 21:01:22

@Biriksz_Krokiksz!: az arcbőrét néztem tegnap, foltokban volt barna, a szoli bacta el?
nagyon fura volt, amikor krisztánnal beszélt valamiről, de ma semmi nem látszott ebből

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 21:04:37

@virlane: Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt! Na és ha van barátnője kint? Nem engem kell, hogy zavarjon, nem az én dolgom. A többi meg már megint a te véleményed, ami meg szintúgy nem érdekel. Unalmas. Utálod Krisztiánt és százszor leírod róla ugyanazt, baromira eltúlozva. Ennyi.

2016.10.20. 21:07:42

@VV Erőlegény: és valóban. ;)
@Cérnahuszár: a napokban megint nem néztem, de elég sima arcbőre van (hacsak nem színpadi alapozót használ), én igazából az erős szem-hangsúlyozásával nem vagyok kibékülve, túltolja és öregíti, mértékletességet kéne gyakorolnia ebben is.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 21:15:49

Épp írni akartam, hogy a mait kihagyom, erre már vége is. Ez van. Szerintem mi is kifulladtunk, a mai felhozatalt elolvasva. Na szerkik, fel van adva a lecó! Lecsó! Jóéjt!

2016.10.20. 21:21:41

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ennek a műsornak eleve halála, mikor ilyen matiné órában adják, nyilván úgy kell megvágni, h ne sípolással-némítással legyen tele.
(am' szeretem a focit, de fontos az rtl2-n is adni? annyi sportcsati van)

Cimili 2016.10.20. 21:34:24

Basszus, nem tudtam, h előbb lesz ma az adás. RTL2 bekaphatja! Utálom, ha pakolgatják a kezdési időpontokat! :P

2016.10.20. 21:39:14

@Cimili: ma sem történt semmi extra: lecsót főztek, evy állóképessége nulla, és még a fenekét is inzultálta a nyereg kényelmetlensége, mici hajat szárított a konyhában, petpalackokból ki-ki széket gyártott, (zsólti >trónszéket< természetesen), tyvy meg luxusból jött.
the end

2016.10.20. 21:40:38

@Cimili: ja! és mici sokat fogyott.

Mók_Ica 2016.10.20. 21:42:34

na bassz.... én sem tudtam, hogy ma korábban lesz.... :((((
mingyá visszaolvasok és szomorkodok egy kicsit.....

ewita 2016.10.20. 21:48:08

@Biriksz_Krokiksz!: Kösziii! én is utálom,hogy van kb 10.sportcsatorna és még itt is foci!
jól lemaradtam,na nem baj legalább haladok a könyvemmel! :)

2016.10.20. 21:55:02

@ewita: én még picit nézem a meccset, megdelejeznek engem ezek a színes csukák
XD
(el ne hidd, megyek aludni)

virlane 2016.10.20. 21:55:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Valóban a véleményemet mondom el, ahogy itt mindenki más is, még te is.
És igen, nem kedvelem Krisztiánt. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tolerálom a lusta, semmihez nem értő férfiakat, akik ennek ellenére vagy éppen ezért felsőbbrendűnek érzik magukat. Ez a mai adásból is kiderült. Inkább kitalált ez a derék ember egy orbitális baromságot, csak megfogni ne kelljen semmit. Nem akar dolgozni, mert neki az derogál. Egy lusta fasz, aki egész nap a székben ül vagy az ágyon fekszik és parancsokat osztogat. Nem ettől lesz valaki férfi, sőt ettől lesz a legkevésbé az. És igen, azt is kimondom, hogy egy semmihez sem értő és semmit tenni nem akaró töklógatónak nem adnék fődíjat.

Mók_Ica 2016.10.20. 22:01:51

@Madam.: láttad hogy jövő héten cristofel lesz az észbontókban???? :)))))))))))

@Biriksz_Krokiksz!: tsók Krokika :*

2016.10.20. 22:02:16

@ewita: jó éjt mindenkinek :)

Nimi 2016.10.20. 22:04:23

Oh.. Ezt en is lekestem

velorex1962 2016.10.20. 22:05:37

- Mit üvöltesz az éjszakába az anyád halálát követő héten?
- I'm a Barbie GÖÖÖÖRL, in a Barbie WÖÖÖRLD !!!!

2016.10.20. 22:06:02

@Mók_Ica: csók, icukám! (remélem jövő héten izgisebb történések lesznek -már csak a kiválasztás&kijelölés miatt is, és össze tudunk futni itt) ha addig nem taliznánk, meg attól függetlenül is, nagy puszi!
(többieknek is)

mobilos perpetuum 2016.10.20. 22:27:27

@Biriksz_Krokiksz!: Ahogy írod, ma sem történt semmi extra. Ehhez képest azon gondolkodtam, miért vezet magasan egy nem reprezentatív felmérésen Dávid? (Bár Gina lassan talán beéri.) Dávidban mi az értékelhető? Az érdektelenek között is szürke. Már Ati is kezd lassan többet mutatni. Ha hülyeséget, mert tőle ennyi telik ki, akkor azt.
Tegnap, hogy ne felejtsük el, hogy Dave még a villában van, behívták a riportszobába, hogy lelkesedjen az ökogazdaságért. Ma párszor megszólalt, és a széke, amiről azt hittük stabil, szétment alatta.
Szoktak érvelni, hogy nem ereszkedik le agyhalottakhoz vitatkozni. Csakhogy villába költözéskor is tudhatta, régebbi VVkből, ahol Auréliótól kezdve Christofelig, Iza, Fanny, Dennis, ilyenek szerepeltek, - mire számíthat.
Ha már egyszer bement, ő is felelős a fenti címért: annyira nem történt semmi, hogy még címet sem tudok kitalálni.

Cimili 2016.10.20. 22:59:33

@Biriksz_Krokiksz!: Te vagy a világ legaribb krokija. Pusziiiiiii :)

2016.10.20. 23:17:00

@virlane: +1

Ma sok dolgom volt, Dzsibutit is csak telefonon olvastam. Mondjuk néztek is, hogy ez mit röhög itt a telefonján. Látod Dzsudi, én akaratlanul is egy húron pendülök, ha már a mobilozásnál tartunk.

Dögunalom a hét, én sem tudnék címet adni se a tegnapi, se a mai adásnak. Már csak a BV-ben bízom.

Ma egyébként a legokosabbakat Micinénje mondta. Mind a vellában, mind a riportszobában. Papival alkotott párosában egyébként a Mici sokkal okosabb, csak nem tud néha viselkedni, ezt korrigálja Papi, aki vagy a böriben, vagy ha nem is volt ott, akkor máshol, de olyan önfegyelemre tett szert, hogy ihaj!. Win-Win.
Amellett viszont, Papi önfegyelme is véges, és annyira csicskageci a társaság, hogy azt nem lehet már sokkal tovább ép ésszel elviselni, ki fog törni. Mostanában olyan apróságokon is szemmel láthatóan befeszül, amiket 1-2 hete még őszinte mosollyal abszolvált. Ezek a "nemcsinálom" dolgok, illetve a hírtelen hangulatváltás, amikor már elege van a cseszegetésből, ami ugye nem cseszegetés, csak takarítani, mosogatni, széket építeni kéne, szóval ezek ilyesztőek. Egyetlen előnyük, hogy öröm nézni, ahogy a többiek be vannak xarva tőle... Még Krsiztiánhoz tartozik, hogy a munkafelügyelői karrierjének búcsút mondhat a tegnapiak után: a közmunkások is nézhetnek tévét, és a "ja, az aki az álló f@szát elővette a tévében, azt a kövér nő meg szopkodta neki" munkafelügyelő urat, nem biztos, hogy lájkolják innentől. Nulla tekintély, na.

Dávidunk tegnap szerintem nem volt olyan hatalmas gáz. Mondjuk a kis gáz is gáz. Vagy: kis ország, kis gáz. Majd szólok, ha már nem a mi Dávidunk, de még az.

Még az is tetszik a heti hsz-ekben, hogy Dávidunk ellendrukkerei mennyire kreatívan(?) keresik a fogásokat rajta. Nincs is benne a műsorban, könyörgöm. Sunyin taktikázik a cigiskanapén. :-DDD

Reméljük

kamilla123 2016.10.20. 23:25:53

én meg azt néztem ma, h ez a Gina egyre szebb. vagy csak jól állt neki ez a sapka, nemtom. Ha Evetke is kiesik, nemtom mit fogunk nézni az öfikben. Valszeg szerkesztői koncepcióváltás kell majd, h ne a balhékra menjenek rá, hanem mondjuk a vicces/érdeke beszélgetésekre, amikből tuti hogy van bőven, csak nem mutatják. Néha el lehet csípni párat, egészen szórakoztatók. Mint amikor Papi értekezett a fogszuvasodás-nyalás összefüggéseiről, és mindenki vidáman röhigcsélt meg hozzászólt.

nem kéne... 2016.10.20. 23:36:19

@rearwindow:

az mondjuk egyiknek se tűnt még fel, hogy a nagy közös térben folyamatosan ég a villany.
olyankor ki tekeri a bicajt, a rézfaszú bagoly?
jaaaaa....

nem kéne... 2016.10.20. 23:38:20

@Madam.:
filmes baszki, FILMES!
nem érted?
:))))

nem kéne... 2016.10.21. 00:00:27

dzsudibí meg legközelebb próbálja megrugdosni a roUtert, hátha az hatékonyabb, aztán meg a fasz se tudja.
:)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.21. 04:07:05

@Spitzbauer: Krisztián önfegyelme csak a munkára nem terjed ki, hacsaknem úgy, hogy rendkívül fegyelmezetten kerüli azt. :-)

ördi ke 2016.10.21. 04:36:01

@Cimili: minden 2 hetente ez van, kivéve ha vàlogatott szünet van.

2016.10.21. 07:56:26

@Biriksz_Krokiksz!: Elkapnád egyik másik aranylábú lábát, mi? :D Persze a csukát használnád. ;) @VV Erőlegény: Ha valóban az van, amit feltételezünk vele kapcsolatban, már hogy vissza fogja magát erőteljesen, akkor azt mégis hogy a faszba. Bocsi a csúnya szóért. :D De elviselni egyik másikat még Tv vagy gép előtt is elég nehéz, nem hogy élőben. :D Mit szed? Xanaxot? Mert nem látni rajta, hogy olyan benyugtatózott lenne. Vagy marcsit szív? Vigyorogni vigyorog, az már igaz. :))

hereverő heverő 2016.10.21. 08:11:52

Jóreggelt a nappalos műszaknak.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.21. 08:16:48

@hereverő heverő: Jó reggelt. :))

Plüsscukor 2016.10.21. 08:19:19

@Biriksz_Krokiksz!: Este lemaradtam az adásról, de köszi, hogy összefoglaltad. Kicsit tömör hogyvolt ugyan, de átjött a lényeg :))

introverted22 2016.10.21. 08:19:33

Jó reggelt. Már egy hete lassan csak utólag nézem a műsort és csak néha néha olvasgatok bele a folyamatokba, de azt még nem sikerült megértenem, hogy mi ez a nagy Gina szeretet? Biztos velem van a baj, de nekem egy ilyen koravén külsejű, hadarva vitatkozó nő nem jön be. A kései beérkezésén kívül is nyilván oka van annak, hogy nem igazán sikerül beilleszkednie. Ő sem igazán nyitott az elején sem, és ez kb azóta is így maradt. A Tivy-Soma féle fürdetésnél Dina aranyos volt, Gina meg hisztis, csak beletörődik. Nem ugyanaz a kettő. De persze biztos én vagyok a hülye, hogy nem tudok vele szimpatizálni...

Plüsscukor 2016.10.21. 08:20:03

Heverő, Aloksa, üdv a reggeli kávém mellett.

2016.10.21. 08:23:05

@Cimili: kapol milkát! :*
@ALOKSAKTRHEE: focicsukát nem eszem, kizárólag csak rozsdás biciklit!
XD

2016.10.21. 08:24:22

@Plüsscukor: majd jön hoppancs, és szépen kibontja a szálakat ;)

hereverő heverő 2016.10.21. 08:31:40

@Biriksz_Krokiksz!: Kroki, legyünk őszinték, Hoppancsnak k. nehéz dolga lesz azzal a szálbontogatással.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.21. 08:33:18

@Biriksz_Krokiksz!: Igyál még egy Coffet. :D Én focistára gondoltam. Csak jobb mint egy rozsdás bicikli, nem? A gyomrod nem fekszi meg. XD

hereverő heverő 2016.10.21. 08:47:21

@ALOKSAKTRHEE: Ha tehetné, megfeküdné Kroki gyomrát bármelyik focista, Persze kívülről. Tudod te milyen csinos nő Kroki ?

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.21. 09:08:09

@hereverő heverő: Tudom. ;)

2016.10.21. 15:11:18

@hereverő heverő: @ALOKSAKTRHEE: tik meg ne hozzatok zavarba, ni! :*
süti beállítások módosítása