Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ennél könnyebben SOHA nem juthatott The Walking Dead-ajándéktárgyakhoz!

2016. október 19. 10:01 - sixx

twd_rick.jpg

Ez itt fent kérem szépen egy Rick Grimes-figura. A kezében puska mint látható, de csak időlegesen, hiszen a végtag CSERÉLHETŐ, és lehet akár egy 45-ös Colt Pythont tartó kéz is belőle, sőt, ha nagyon pacifisták vagyunk, egy rambókést is applikálhatunk bele.

És ez csak ma, csak most, CSAK AZ ÖNÉ lehet, és nem kell érte zombit ölni, sőt, SZINTE SEMMIT SE TENNI, hiszen megválaszolni egy olyan kérdést, amit rutinos The Walking Dead-rajongók csípőből kennek, az nem egy nagy truváj. Akinek nem jön össze a figura, az se keseregjen, ha szerencséje van, egy TWD-ajándékcsomagot kap, ilyet:

img_5750.jpg

És akkor a kérdés:

Az alábbiak közül ki NEM volt szinkronhang a The Walking Dead hatodik évadában?

a) Papp Dániel
b) Pikali Gerda
c) Kálid Artúr

A megfejtéseket a hogyvolt@gmail.com címre tessék elküldeni TWD-játék tárggyal, október 22. 19:37-ig. Sorsolás október 23-án, a nyerteseket mi értesítjük, a nyereményt a FOX postázza. 

Címkék: játék fox twd
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teszt123456789 2016.10.19. 10:55:34

Rutinos The Walking Dead-rajongónak tartom magam, ezért eredetiben nézem, tehát fogalmam sincs a válaszról, és még büszke is vagyok erre.
süti beállítások módosítása