Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az utolsó remény (The Last Ship) 2X06 – Long Day's Journey

2016. október 19. 13:00 - Bruti

Sean és Ned Ramsey miután partra szálltak Amerikában, azon okoskodnak, hogy kb. 15 millió immunis lehet az országban. De Nedet ez nagyon nem érdekli, mert elege van az újvilágból. Inkább kinyírná Chandleréket és húzna vissza a jó öreg ködös Angliába. Ráadásul Nielstől is kirázza a hideg, aki úgy mászkál köztük, mint a Kaszás. A Doki győzködi Chandlert, hogy hagyják már a francba, a tengeralattjárót, nekik a szérumot kéne gyártani. Csak, hogy nincs hol. Az összes labort kilőtték a kontinensen, a hajón meg fogynak a készletek, szóval marad az ellenség hajkurászása.

vlcsnap-00007_3.jpg

A Dokinak üzenete jön, amit Dr. Hunter küldött. Az öreg kitalált valami okosat, permetezni akarja a vakcinát, így tömegesen lehetne beoltani az embereket. Sajnos a videó végén kinyírják a proffot, mint kiderül, Ramsey-ék így jutottak hozzá a laborok helyéhez. A Doki győzködi Chandlert, hogy hagyja már a tengeralattjárót, inkább irány a szárazföld. Végül megfogadja a tanácsát és kikötnek Dr. Hunter laborjánál. Persze csak halottakat találnak, de Chandler eltökélt, hogy kinyírja a betolakodókat. Rachelt visszapaterolja a hajóra, ők pedig az írek nyomába indulnak.

vlcsnap-00008_2.jpg

A Ramsy tesóknak újra van egy kis nézeteltérésük. Ned szerint Sean fél vezetni az embereket, meg fél a rombolótól is, azért bénáznak itt a kontinensen, de Sean majdnem kinyírja a kistesót, miközben istennek képzeli magát, szóval az inkább meghátrál. A Nathan Jamesen közben folyik a munka, kiküldik a drónt, hogy térképezze fel a partmentét, és talál is egy bázist. Legalábbis a hőtérkép ezt mutatja. Chandlerék már indulnak is a megadott helyre. Közben a Doki azon agyal, hogy porlaszthatnák a vakcinát. Ha Dr. Huntrer rájött, neki is sikerülni fog, a töredék adatokból.

vlcsnap-00009_2.jpg

Chandler csapata megtalálta a hőkép forrását. Sok immunis egy csomóban, meg néhány külföldi zsoldos. Nem nyírják ki őket, inkább hagyják, hogy elvezesse őket a többiekhez. Bacon, a szakács kaját visz a Dokinak, és éppen a tökéletes vajmártás receptjét ecseteli neki, mikor a Rachelnek beugrik a megoldás, és visszarohan a laborba.
Eközben Tex beolvad az immunisok közé és guberál némi civil ruhát, és átöltöznek. Ravit, Bruke és Chandler elvegyülnek a nép között, a többiek meg egy zsákmányolt civil autóval indulnak el a konvoj után. Chandler és csapata felszáll egy buszra, ami a központba tart, Sean Ramsy beszédjére.

vlcsnap-00010_1.jpg

A hajón felfedezik, hogy a tengeralattjáró a közelben lehet, mert kommunikál a szárazfölddel. Amíg azok Neddel beszélgetnek, megpróbálják bemérni a helyét, ami sikerül is. Már majdnem kilövik, mikor a szonáros rájön, hogy ez nem a hajó, hanem csak egy bója. Ezen keresztül megy a jel, így biztonságban a tengeralattjáró. Mike úgy dönt, hogy akkor meg ne
beszélgessenek annyit, és kilövik a bóját. Ezzel megszakítja a kommunikációt a hajó és Ramsey-ék között. A Doki közben rájöhetett valamire, mert egy csupor kukoricakeményítővel császkál és megkéri a hajómestert, hogy kölcsönözzön neki két mérnökembert a dolgaihoz.

vlcsnap-00012.jpg

Chandler és a másik csapat közben megérkeztek az úti céljukhoz. Besétálnak egy eladóterembe, ahol már a prédikátor ossza a hülyeségét, az emberek meg teljesen be vannak indulva a felsőbbrendűségüktől. Tiszta szekta az egész, csak rosszabb, mert itt fegyveres erők mozgatják a szálakat. Chandlerék elfoglalják a helyüket, mikor megjelenik Sean és előadja a nagy tervét. Miután felvezette, hogy az immunisok az uralkodó faj, előhozakodik egy vezető kérdésével. Persze mindenki őt akarja, de neki jobb ötlete támadt. Van egy miniszter, aki immunis, így közéjük tartozik, ráadásul mivel a kormány tagjai meghaltak, hivatalosan ő az elnök. Történetesen itt van velük, így felrángatja az emelvényre Jeffrey Michenert az új elnököt. A nép tombol, Chandler és csapata meg próbálja összeszedni magát a hír hallatán, hisz így gyakorlatilag a főnökük ellen kell harcolniuk.

vlcsnap-00011_1.jpg

 

A sorozatról bővebben itt lehet olvasni.

Címkék: The Last Ship
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása