Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X52 – Kis herceg, meg az ő rózsája

2016. október 18. 06:52 - Bruti

Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste, meg Vivi parádés mozgása nyerte a cirkusz hetet, pedig a langyi úgy lógott a karikán, mint a perzselt disznó. Esküszöm már éppen azon gondolkodtam, hogy orjára, vagy tarjára kéne bontani.

1_9.jpg

És most nézzük, mi történt a cirkuszos kirándulás után. Hőseink kb. úgy rontottak be a villába, mint az elmegyógyintézet lakói a vasárnapi jutalomkirándulás kirándulás után. Visítoznak, ordibálnak, tele élményekkel, Lakatos meg olyan büszke volt a csapatára, hogy arra nincs is szó. Mircike és a kis lovagja is oda voltak a teljesítményüktől. Krisztián szerint borzasztó "látványosak" voltak, mosolyogtak, meg „alapjáratban is” ők voltak a legvagányabbak. Mirci bőszen helyesel, és ami igaz, az igaz, kurvára passzoltatok az agyhalott tyúkokhoz. Zsóti el van alélva magától, Vivi meg nemes egyszerűséggel sírva fakadt a teljesítményüktől, mert sose gondolta volna, bejön ide és egyből go a cirkusz!


„És ilyet megcsináltam, hogy légtornászoztam!”

És még OKLEVELET is kaptak! Hát az hab a tortán. Dévid meg Mirci be is fogja kereteztetni, Vivi meg magával viszi a sírba. Dévidnek azért nagy szó, mert tudja, hogy mi meló van mögötte! Érted! Négy nap a legdurvább tányérpörgetéssel, meg plüsslabda dobálással, és gyakorlatilag nem volt olyan, amit ne baszott volna el... Az összefoglaló alatt, itt nyúltam először a pohár után.

2_7.jpg

Somát, Lakatosnak kellett kiengesztelni némi smárral, mert nem mondta be, hogy jön a BIKATESTŰ! Aztán a zuhanyzóban ruhástól megfürdetik Tivadarral az új ruhás Dzsinát, aki ugyan ellenkezik, de leginkább csak verbálisan. És ekkor jön Krisztián, aki a gyengédség jeleként, a zoknis lábával simogatja Mircike fejit, majd mikor a hölgy szóvá teszi, hogy büdös a lába, felháborodik: „Mindjárt rávágok olyat a szádra, hogy kifolyik belőle a sav” -bukik ki belőle. De a szerelem nem is mer határokat, ezt eddig is tudtuk, ezért Mirci megkéri lovagját, hogy ma estére tervezzen neki valami programot. Mivel a Sittes nem szereti a műmelleket, ezért hátulról fogja beverni, ígérete szerint. Ezalatt Dzsina, aki behunyt szemmel tapogatózik a zuhanyzóban, kap még a fejére egy liter sampont, majd valami szaros gatyával próbál megtörölközni.

3_8.jpg

Éjszaka folytatódik Krisz és Mirci évődése, ami egy szolid, kölcsönös pettingben csúcsosul ki, miközben lágyan szól az Un-Break My Heart. A vicces, hogy amíg Mirci bőszen masszírozza a srác heréit, bevágják Kriszt, aki a riportban elmondja, hogy egy nagyon jó, fiú-lány barátság alakult ki köztük. Szó se róla, egy jó barát, segít, ahol tud.
Reggel aztán kiértékelték a történteket. Krisztián szerint Mirci „hasznoskodott”. Ne kérdezzétek, hogy az mi az, csak sejtem, hogy a farokverésre gondolt. Mindenesetre Mirci utólag csak az sajnálja, hogy nem lett rendesen megdugva. No, de majd, ah visszajön.

4_8.jpg

Átkapcsolunk a másik szerelmespárra. Zseráldinnyó, Tivadar tanácsait kéri ki, aki nem is rest tanítani a srácot csajt:


„Ne ellene harcolj, bármi ellenkritika van ellene, azt is úgy fogalmazd, hogy magadra. Mindig pozitívként csillogj előtte, és ne hagyj neki szót! „
„Nézd meg a Mohamed Alit, az sose semmiszer nem kapott ki, mert sose verekedett idegből!”


Na itt nyúltam megint a pohárért. Hihetetlen, hogy a faszba tudta ez a fickó lábon kihordani az agyhalált? De azért gyengédség is van benne: „Ha kiesel, felrúglak… Legyen intelligenciaszinted”

4_5_1.jpg

És akkor jöjjön az, amiért érdemes végigszenvedni ezt a sok fost: a győztes visszatérése. Mircike berongyolt az ajtón és Dzsinán meg Krisztiánon kívül tán csak Attis gratulált neki, a többiek halálra vált arccal bambultak maguk elé. Lakatos viszont olyan performanszot vágott le, amit tényleg csak egyszer láttam életemben, mikor egy debreceni kórház folyosóján a kiccsalád megtudta, hogy a nyolcadik gyermeküknek benőtt a körme (alá a kosz), így ki kell műteni. Ott volt ilyen vonyítozás, meg jajveszékelés. Lakatos innen már nem tudja folytatni tán az életét sem, de a villalét az tuti ugrott. Aztán olyan durván csapkodott és káromkodott, hogy komolyan azt vártam, mikor fordul 360 fokot körbe a feje, miközben zöld savval hányja teli a szobát. Nem kérdés, hogy fel órára maga az ördög szállta meg.

5_8.jpg

Zsóti is kiborult, pedig Mirci igen szerényen ünnepelt, de az a helyzet, hogy most nem tud elég messze elbújni a többiektől. A másik közellenség Dzsina, aki Lakatos szerint lehülyézte a foci istennőt, ezért ráuszította Somát.

A nap másik nagy vesztese Tivadar, aki embert annyit nem ütött itt a villában, mint ezt a nyomorult Zserbót, de most rájött, hogy mindennek vége. Annyira érzelmesre itta magát, hogy felnéz a csillagokra, mert akit szeretünk, az is ugyanazt a csillagot látja. Na, de hülye vagy fiam, előtte érdemes lenne megbeszélni, hogy melyiket nézitek. Mivel a buli meghalt, inkább bemennek Attissal és Somával a sufniba sírni, ahol már bánja, hogy ennyit bántotta ezt a jányt, ahelyett, hogy tanította volna! :DDDDD Pedig úgy védte őt, mint a Kis herceg, a rózsát!!!!!!! Itt bazdmeg, már üvegből ittam, de rögtön vissza is köptem, mert a következő mondat így szólt:

„Hát nem érted?!? Hűl ki a villa! És ezek a falak, amik eddig színesek voltak, most kezdenek átmenni fekete-fehérbe, és harapják szét a húsodat... hát nem érted?”

Arra azért komolyan kíváncsi lennék, hogy elzárva a külvilágtól, 24 órás megfigyelés mellett, csontig bekamerázva, hogy a BÜDÖS PICSÁBA sikerült drogokhoz jutnia ennek a fiúnak?

 

 

Címkék: 18+ vv8
911 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.18. 07:08:39

nabasszus, megint bealudtam, mert uncsiskodasra keszultem, de ezt most megint vissza kell neznem!!! mmkk.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 07:15:31

reggelt kroki. :) értekezlet utan jovok olvasni és forró kommemtelni.

2016.10.18. 07:18:52

@Cseszlovák Gyurmafilm: 'reggelt, gyurmim! ertekezletek alatt lehet legjobb izuket kommentelni ;)
(nemtom maradt-e a hazikenyerbol, kérek!)

Madam. 2016.10.18. 07:20:09

Szimpadi csók mindenkinek

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 07:20:44

@Biriksz_Krokiksz!: maradt azt fogok tolni melegszenyának. egy megfelelően távoli időpontban :)

2016.10.18. 07:27:12

tyvy aranyköpetei nagyon posztmodernek, egy tyereskova kiállításon olvastatnám fel aláfestésül.

2016.10.18. 07:32:02

@Madam.: csak ne olyan mandulaműtétes legyen, mint somsomé!
XD

Moltobene 2016.10.18. 07:37:19

Tivy monológja olyan volt, mint egy videó a békásmegyeri kultúrház amatőr színjátszó körének éves záródarabjából..

ficekence 2016.10.18. 07:44:33

Hát ez a poszt!!! Végig röhögtem. Muszáj délután valahogy megnéznem ezt a részt, élőben is kell látnom. Gratula! :D

ficekence 2016.10.18. 07:45:36

Tud valaki olyan linket adni, ahol a BV-ben Zseri elbúcsúzik a többiektől? Csak a fejeket szeretném látni.

Moltobene 2016.10.18. 07:55:20

Evy nagyjelenete nem volt rossz, azért egy "exörszájzbúk"-al még lehtett volna fokozni a drámaiságot, ha valaki tudja,mire gondolok..

LAZAGUMIPÓK 2016.10.18. 08:00:36

Köszönöm Bruti !!! Ez jobb volt, mint egy első tükörbe nézés.DDDD Belülről jött a röhögésem DDDDD

panamcat 2016.10.18. 08:01:01

Köszi a reggeli vinnyogáshoz valót! :D:D:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 08:10:48

Jó volt Bruti a poszt, de tudtam, hogy jó lesz, tegnap volt hozzá alapanyag is bőven! :-) A legyjobban ezen a poénon röhögtem: "pedig a langyi úgy lógott a karikán, mint a perzselt disznó". Viszont kimaradt, igaz, hogy az nem volt vicces, hogy a párbaja után milyen ügyesen instruálta Levi Micit a hibáiról, és hogy mit miért tegyen. Egyértelműen Levi érzi a külvilágot a legjózanabbul a villában...

2016.10.18. 08:14:31

Szép volt, Bruti! A kedvencem: "a langyi úgy lógott a karikán, mint a perzselt disznó". :-D.

A tegnapi műsorban Lákátosz Évélinke vitte a prímet, (az első női prímás :-), de az is nagyon "tetszett", hogy Soma mekkora nagy csicska pincsikutya volt. És mindent megkoronázott Pumped Gabó a BV-ben, hogy Soma erőszakos a nőkkel, meg a beköltözés előtt kellett kikaparni a(z egyik) csaját, mert felcsinálta.

Más: szerintem, Soma azárt kiabálta Dzsihád beköltözésekor, hogy gyere Gábor, mert meg van beszélve, hogy Pumped még szerepet ha a sóban. Jobb lenne, ha sóban-ecetben... :-D

@Moltobene: Nemtom mire gondolsz: hogy lehet egy "exörszájzbúk"-kal fokozni a hangulatot?

2016.10.18. 08:16:11

... még szerepet kap a sóban ...

Krétagarbó 2016.10.18. 08:16:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: forró kommentet és jó reggelt kívánok:) megyek hasznoskodni, hogy legyen intelligenciaszintem...

2016.10.18. 08:17:22

@VV Erőlegény: perzselt disznó, höhö, EKG.

Krétagarbó 2016.10.18. 08:18:37

@VV Erőlegény: krisz tapasztalt rakló, vagy mi.

Krétagarbó 2016.10.18. 08:19:46

@Spitzbauer: na onnan is már csak gabó hiányzik.

2016.10.18. 08:22:01

@Krétagarbó: ezen a hasznoskodason mar akkor nagyon rohogtem, mikor meg csak olvastam rola :))))

2016.10.18. 08:22:49

@Moltobene: Megvan. Egyből beugrott... :-)

É2I 2016.10.18. 08:23:53

Bruti! Ez BRUTÁL JÓ lett!! Annyira, hogy du. vissza is nézem - megszegve a saját vellaszabáLzatomat.

É2I 2016.10.18. 08:28:09

Pumpedgabó? Bévis mellé Báthedet a népnek!

2016.10.18. 08:31:10

engem az érdekelne, h standup előadást fog-e építeni v8-as tapasztalásaira?

Akasa27 2016.10.18. 08:37:34

@Moltobene: ez most érzékenyen érintett! békáson dolgozom, de most a nyugatiba vagyok száműzve helyettesíteni. elmorzsoltam egy honvágyízű könnycseppet.

Cérnahuszár 2016.10.18. 08:38:06

úgy látszik ez a perzselt disznó nagyon ott van :D
röhécselek, pedig éjjel rémálmom volt, de komolyan, azt tervezem hogy befejezem én ezt az egészet, megint megfeküdte a gyomrom egy két dolog

Akasa27 2016.10.18. 08:38:55

@Biriksz_Krokiksz!: .miközben vivi az illatos a p..... című tyereskova slágert ordítja habzó szájjal. :D:D:D:D:D

Haboskakaos 2016.10.18. 08:41:11

Sírok a röhögéstől! :DDDD Ez hatal as poszt lett! :DD
Egyik kedvenc részlet: "Aztán olyan durván csapkodott és káromkodott, hogy komolyan azt vártam, mikor fordul 360 fokot körbe a feje, miközben zöld savval hányja teli a szobát. Nem kérdés, hogy fel órára maga az ördög szállta meg." :DDDD Kurv@jó! :D
Konkrét lesokkolva néztem Evelin hisztériás rohamát! :D

2016.10.18. 08:43:22

@Akasa27: ne tetézd, baszki, ne tetézd!
XD

2016.10.18. 08:46:13

@sixx: csodalkoztam volna, ha a ket csaj nem feszul egymasnak szinte azonnal...

Akasa27 2016.10.18. 08:46:21

@Biriksz_Krokiksz!: vigyé ki párbajozni vazzzeeee! :D:D:D:D:D

2016.10.18. 08:48:37

@Akasa27: vard mar meg, h elobb vmelyikunk sok jelet kapjon! kapkodsz mar itt, hö!

2016.10.18. 08:50:25

Meg ezt is most olvasta sixx linkjének elolvasása után, keresgélve:
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/zserinek-veget-ert-a-valo-vilag-itt-kerdezhet-tole/ft4fpmm
ZSelé még tegnap is vakon(d) volt: "Szerintem vagy az Evelin vagy a Soma fogja megnyerni. Tivy második vagy harmadik lesz szerintem."

Cérnahuszár 2016.10.18. 08:53:27

@Biriksz_Krokiksz!: na még 1 okkal több hogy ne másszunk bele másik párkapcsolatba, annyira méltatlan ez a ereszd el a hajam

Akasa27 2016.10.18. 08:53:27

elmerengtem krisztiánon.....pár nyarat mán megéltem, volt pár pasi a táncrendemben. akadt köztük pár motoros macsó, aranytorkú rocksztár. (egyik típust sem az eszéért szerettem) de illlyen szépen nekem még sosem udvaroltak!!! lesztornóztam a bakancslistámat, első helyre került begyűjteni hasonló karakterű, szép szavú férfiállatot! mert én "szeretem, hogyha leköpnek, én szeretem, hogyha megaláznak, s higgyétek el, sokkal jobb nekem így. " /by topo

rearwindow 2016.10.18. 08:54:22

@Spitzbauer: amit pumpaGábor előadott az ritka aljas húzás volt. Úgy mocskolni valakit, hogy annak esélye sincs a válaszra - nagyon nem fair. Nem tudjuk mi történt azzal a "kikapart" lánnyal, meg azt se, hogy viselkedik odakint Soma a nőkkel, most mindössze egy másik eszement verzióját hallottuk a valóságról

Akasa27 2016.10.18. 08:54:44

@Biriksz_Krokiksz!: soron kívül kiviszlek, oszt kinn hagylak! höööö
( a türelmetlenség az egyetlen hibám)

2016.10.18. 08:55:45

@Spitzbauer: muhahaha, mert eddig is olyan faszán választottak párbajpartit is. latszik, mennyire vannak kepben (sehogy)

Cérnahuszár 2016.10.18. 08:55:59

@Biriksz_Krokiksz!: lehet hogy krisztián barátnője is beszáll ebbe a ringbe...mici-zseri-tivy-krisztián-2 barinő iszapbirkózás, csudálatos lesz

Akasa27 2016.10.18. 08:56:14

@rearwindow: bölcs salamon mondta vala: mindenkinek olyan barátja van, amilyet megérdemel!

2016.10.18. 08:56:37

@Akasa27: jujj en is nagyon az vagyok! akkor ez nagy menet lesz!
XD

rearwindow 2016.10.18. 08:56:42

@Haboskakaos: Evelin rohama engem is lesokkolt, de annál is jobban ledöbbentett, hogy ezt Soma mennyire tolerálja. Gyanítom, ha evelinnek nem lett volna ilyen megértő közönsége, a roham is sokkal gyorsabban lecsengett volna

Plüsscukor 2016.10.18. 08:56:56

Jó volt Bruti, köszi, teCCik nagyon a poszt!

2016.10.18. 08:58:32

@rearwindow: Pumped Soma nagy barátja, mentora, mestere. Csak jó színben akarta feltűntetni. Ahogy látom, Gabó szerint jó szín a fekete. :-))) De szerintem, Gabó csak annyira buta, hogy nem is vette észre mennyire elásta a barátját.

Plüsscukor 2016.10.18. 08:59:11

@Moltobene: "exörszájzbúk" - és tényleg! :-)

2016.10.18. 08:59:36

@Cérnahuszár: krisztian barinojerol egyelore nem tudni semmit (en legalabbis), vagy normi v normi ES megdumaltak elotte mindent. v olyan mint mrs columbo, vagy letezik v nem ;))

Akasa27 2016.10.18. 09:04:00

@Biriksz_Krokiksz!: a lényeg, hogy eccccerre mennnyünk el.:P én vissza a vellába, te meg ríhacc anikó vállán, mikor kreatívan megkérdezi, hogy akkor most hogy érzed magad. :))))))

Cérnahuszár 2016.10.18. 09:05:57

@Spitzbauer: vagy mi vagyunk hülyék, hiszen soma kezdettől ilyen erőszakosan mászott a smárok után, az összes csajnál bepróbálkozott mire evelin megállt neki, csak megdumáltuk magunknak hogy szerencsétlen és azért nem tud rendesen csajozni
még megsajnáltuk

MacákékIcukája 2016.10.18. 09:06:15

Sirok XD koszi es call the exorcist!

Cérnahuszár 2016.10.18. 09:07:45

@Biriksz_Krokiksz!: igaz.
még nem történt meg, ne parázz cérnahuszár
estére veszek én is valami alkoholt

Akasa27 2016.10.18. 09:08:17

feltűnt nektek, hogy zsótin és dávidon kívül mindenki bepárosodott? (ha jól láttam az előzetesben viven rácuppan atira). micsoda fitymacsattogás lesz itt éjszakánként! :)))))))))))))))))))))))))))

Cérnahuszár 2016.10.18. 09:09:12

@Akasa27: csak leírtam ugyanazt amit te, le vagyok sokkolva
a szerelemre igaz hogy zsák a foltját, a barátságra is
a hasonló a hasonlóval áll össze, mint az olaj a vízen

2016.10.18. 09:09:15

@Akasa27: majd agressziven kijelentem, h pont igy terveztem, mert en pont igy szoktam leszallni a biciklirol, es vegig en mozgattam igy a hatterben a szalakat, ertem???? (ezt fogom mondani) sirni nem fogok, max hisztizni!
XD

2016.10.18. 09:12:35

@Cérnahuszár: de csak elokerult volna mar a csaj, nem? de csond van...

MacákékIcukája 2016.10.18. 09:15:20

Evetke rohamanak margojara:
"Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica. Ergo, omnis legio diabolica, adiuramus te...cessa decipere humanas creaturas, eisque æternæ perditionìs venenum propinare..."

:D

rearwindow 2016.10.18. 09:16:30

@Cérnahuszár: azért ha valaki határozottan rászól Somára, hogy nem, akkor odébbáll, szóval nekem nem volt zavaróan erőszakos. Ott van ellenpéldaként Vivi, aki 100-adszorra sem érti meg, hogy nem vevők rá

Avanivi 2016.10.18. 09:17:05

Nem akarom látni, hogy Miccci és Krissz dugnak. Vivit és Atit sem akarom, sőt egyik agyhalottat sem.
Nincs annyi pia a házban hogy én ezt végig tudjam nézni:(

SocialWorker 2016.10.18. 09:17:22

Komolyan azt vártam, hogy Evelinből kiszakad egy: "EKSZÖSZÁJZBÚÚÚÚK"

2016.10.18. 09:18:10

@Cérnahuszár: sok minden meltatlan, ahogy ebben a szerian a csajok viselkednek. mar nemtom, hol olvastam egy kommentet, de tetszett, kb az volt a lenyege h ilyenek ezek a 'mai fiatalok', bandaban csortetnek vegig az utcan, magabiztosan, csak nekik van igazuk, es ok kakaljak a passzatszelet is, arckifejezesuk alapjan. rohogtem :)

rearwindow 2016.10.18. 09:18:38

@Biriksz_Krokiksz!: nem akar mindenki tv-ben szerepelni, pláne nem olyan apropóból, hogy csal a pasim, hogy aztán mindenki rajta röhögjön

Plüsscukor 2016.10.18. 09:18:51

@rearwindow: Jogos az észrevétel. Bár, Somán kívül ugye a kameráknak műsorozott. Azért hülyén nézett volna ki, pardon, még hülyébben, hogy egyedül csapkodja a párnákat a sufniban.
Komolyan, nekem az jutott az eszembe, hogy le kéne őt önteni egy vödör hideg vízzel, hogy észhez térjen. Gusztustalan fajtajelleges fúria.

SocialWorker 2016.10.18. 09:19:14

@Moltobene: háh, most olvasom csak, hogy megelőztél... :)

2016.10.18. 09:19:25

@Akasa27: ez mar a kortársbeszéded??
XD

Haboskakaos 2016.10.18. 09:20:11

@rearwindow: Mikor egy gyerek hisztériázik így, hideg vízzel megmossák a fejét. Evelinnek is az kellett volna!
Soma meg olyan szinten kisgyerek még, te jó isten! Nem is tudom mi a legjobb szó rá. Isteníti Evelint, mintha az első "komoly" nője lenne. Tapasztalatlan.

2016.10.18. 09:20:34

@rearwindow: igen, ezert irtam, h valoszinuleg normalis a csaj.

Haboskakaos 2016.10.18. 09:20:53

@Plüsscukor: Pont ezt írtam, hideg vizet neki! :D

É2I 2016.10.18. 09:21:07

Azt elég jól eltalálta bruti, milyen is a lákátos család, ha őrült nagy tragédia éri. Áválinke meg is személyesítette, a családi tradíciók, ugyebár.

@Sixx kösz a linket! A két szerencsétlen egymásnak esett.
De legalább zsé is beismerte, hogy csak g.ciputtonya volt a tripperesnek. Azért így ez.....még gázabb.

Avanivi 2016.10.18. 09:21:59

@rearwindow: De igen, Soma zavaróan erőszakos, már rámászott volna Ginára ha nem fél attól, hogy Evike kiheréli. Ráadásul nagyon beképzeli a semmire.

Cérnahuszár 2016.10.18. 09:22:24

@rearwindow: dehogy áll odébb, később megint próbálkozik
ugyanúgy kapaszkodik mint vivi, addig erölteti magát amig célt nem ér
valószínű nem vagy lány, különben nagyon zavaró lenne amit látsz

rearwindow 2016.10.18. 09:23:53

@Plüsscukor: Evelinnel kapcsolatban engem nagyon zavar egyes kommentelők részéről a "szaloncigányozás". Már rég szóvá akartam tenni, most jutottam idáig. Szóval, ha Tivi viselkedését nem gondolod fehér-magyar-férfi "fajtajellegnek", akkor Evelin viselkedését se vetísd ki egy többszázezres népcsoport minden egyes tagjára. köszi

MacákékIcukája 2016.10.18. 09:24:42

@Plüsscukor: Kinganak oszintebb volt a hisztije anno

WICKEDWITCH 2016.10.18. 09:25:07

Jó reggelt mindenkinek!
Ez tök jó lett, Bruti! :)
Tegnap csak a végét láttam, de bakker, kénytelen leszek visszanézni.

alsophila grahami 2016.10.18. 09:26:19

naggyon vártam a mai hv-t, köcce BRUTI, nem okoztál csalódást most sem! xDDDDD

MacákékIcukája 2016.10.18. 09:26:47

@WICKEDWITCH: mmkk nezd vissza, jo volt nagyon :D

Plüsscukor 2016.10.18. 09:26:51

@rearwindow: Dehogy vetítem ki minden egyes tagjukra. Csak a nők 99%-ára.

Reszelő29 2016.10.18. 09:27:56

Sziasztok. Már régóta olvaslak benneteket... és szétröhögöm az agyam.... gondoltam regisztrálok... Jó lett ez a poszt Bruti. :)

SocialWorker 2016.10.18. 09:28:07

@Plüsscukor: szerintem volt benne indulat is tényleg, de az biztos, hogy rendesen fel volt turbózva. nekem az tetszett a legjobban, mikor a nagy kirohanás közben azért félpercenként belepillantott a kamerába/tükörbe, hogy tutira jól nyomja-e vagy nem is tudom. baromira el vannak tévedve szerintem, ha azt hiszik, hogy ez a szimpatikus.

Plüsscukor 2016.10.18. 09:31:00

@SocialWorker: Nem az indulattal van itt az alapvető baj, hanem azzal, hogy ennyire kifordul az emberi mivoltából. Ilyet egy normális felnőtt ember nem csinál, még otthon, zárt ajtók mögött sem, nemhogy kamerák előtt. És az öfi végén bevágott tipikus fenyegetőzései is... broáf.

rearwindow 2016.10.18. 09:31:36

@SocialWorker: amennyire ostobenkónak hittem Krisztiánt az elején, úgy változott meg róla a véleményem és vett 360fokos fordulatot :-D De tényleg, mindenkinél jobban látja, hogy milyen viselkedéssel lehet megnyerni, és mivel lehet elveszteni ezt a játékot.

2016.10.18. 09:32:03

@rearwindow: mar csak azert sem, mert siratoasszonyok temeteseken is voltak, szoval sskk nem nevezheto 'fajtajellegnek'.

Plüsscukor 2016.10.18. 09:34:37

@Plüsscukor: Arról nem is beszélve, mint ahogy itt erre többen is rámutattak már, hogy elég alacsonyan lehet az intelligenciaszintje (by Tivi), ha az sem esik le neki, hogy eggyel kevesebb vetélytársa maradt így játékban.
Nem értem a szerkiket, hogy miért engednek egyébként ennyire teret az ilyen viselkedésnek, és miért nem szankcionálják.

2016.10.18. 09:35:37

@Plüsscukor: fenyegetozes is volt? jujj bakk' alig varom h visszanezzem
Xd

Haboskakaos 2016.10.18. 09:35:41

@Plüsscukor: Evelinnel is vannak komoly bajok! Ő egy egoista ember, többet gondol magáról, mint amennyi valójában, plusz van egy nagyon birtoklási vágya. Ha nem az történik amit ő elképzelt, akkor hisztizik, fenyeget, vagdalkozik. Szeret ő irányítani.

SocialWorker 2016.10.18. 09:35:44

@Plüsscukor: azért szerintem van olyan körülmény, amikor normális ember is csinál ilyet, akár nem otthon, nyilvánosan is, de az azért másféle veszteség, totál más kategória. ez a dolog 70%-ban (ha nem több ) színház volt és annak is elég szar. őszinteséget én nem nagyon láttam benne, csak nyomokban.

Plüsscukor 2016.10.18. 09:35:52

@rearwindow: Ez azért nem annyira az ő érdeme, mintsem a többiek szegénységi bizonyítványa :)

Cérnahuszár 2016.10.18. 09:36:18

au belengette a tegnapi bv-ben hogy a szerdai adás nagyon ütős lesz, aztán elharapta
na ha belegondolok aunak mi az ütős, akkor borzasztó lesz, pedig már most is azt érzem hogy beleestem a pöcegödörbe

alsophila grahami 2016.10.18. 09:36:50

'reggelt hölgyek-urak, tegnapi posztcsinál már írtam, nem akarom bekopizni, ezért csak röviden a lényeg, hogy Gabóca nem aljas, nem rosszindulatú, csak nem is okos, és hogy feltárta nekünk azt, ami az ártatlanlúzerpuáskisfiú maszk alatt van, azért tk csak hálásak lehetünk sztem, legalább képbe kerültünk - Vivi után Somát illetően is -, ez baj?

Haboskakaos 2016.10.18. 09:37:06

Mondjuk az is kemény volt, Vivi mennyire megörült a rúdnak! :D Egyből átváltott fellépő ruhára. :D

SocialWorker 2016.10.18. 09:37:40

@rearwindow: aha, abszolút. én bírom egyébként, mert még szórakoztató is. nekem mici is az. nekem ami nagyon nem szórakoztató az az igazán ocsmány beszéd, az alpáriság, a megállás nélküli gecikurvaannyázás. és ja, igaza van zsótinak (akit egyébként az elején tök csíptem...) , nem attól lesz nő valaki, hogy magassarkút hord, na de nem is attól amit ezek művelnek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 09:39:08

Természetesen én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszik a mai szösszenet, pedig igyekeztem jóindulattal hozzáállni. A jó alapanyagból vett idézetek mellett kimaradtak lényegi infók, mint pl. Krisztián intelmei Micinek, vagy Evelin hazugsága Somának, hogy Gina mit mondott (mert abból, hogy "szerinte", nem derül ki a nettó hazugság ténye, illetve az is, hogy Gina nem törölközött szaros alsógatyával, hanem a két idióta adta a kezébe, ő meg vissza is lökte nekik. A Zsolti kiborult elég felületes jellemzése annak, hogy min is akadt ki valójában, szó sem esik Soma pincsiségéről. Azt szintén hiányoltam, hogy Tivy teljesen más tanácsot adott a párbajra Zserinek, aki nem követte azt, de szegény Tivy meg most azt hiszi, az ő tanácsa volt szar és helyette azt kellett volna csinálni, ami végül volt is a stúdióban. Szóval lett volna mit beleszőni a sok gyenge és egy normális poén közé.

Tudom, ez megint fórum szabályzat sértő, de szerintem igenis itt a helye, mert a felületes stílus kontra hogyvoltbavaló infók mérlegen ezúttal előbbi van erős túlsúlyban.

Részemről ezt lezártam, vegyétek apró észrevételnek és nem vérig sértő kritikának.

SocialWorker 2016.10.18. 09:39:41

@alsophila.grahami: Vivi után? Viviről mi derült ki?

alsophila grahami 2016.10.18. 09:40:42

egyébként Tivinnyó tegnap önazonosan nyomta: tényleg pusztított, Atinnyó a fasorban nincs hozzá képest - eddig, na mert magy a mai öfiben... Vivinnyóval.... aaz szép lesz (nem!) xDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 09:41:46

Ja, kihagytam, hogy szerintem Mici benyögése a belső-külső dologról megért volna egy misét vagy egy bekezdést. Annyira ezzel akartam kezdeni, hogy kihagytam.

Avanivi 2016.10.18. 09:41:58

@Plüsscukor: Annyira hülyék, hogy azt gondolják, hogy ők eldöntöttek egy sorrendet és az úgy is van(lesz) a játék végéig. Megdöbbentett, hogy a Zsolti is ezek közé tartozik.
Ma már szerintem eljutnak a "megbosszuljuk " Lóri, Dina szintre.

RETROPETI 2016.10.18. 09:43:15

Amikor pityeregve mondta Tivy, hogy óvtam mint a kisherceg a rózsát, akkor felnyerítettem. Ezek szerint nála az óvás féltés="colosgeci, vigyél ki, kint hagylak!"

SocialWorker 2016.10.18. 09:43:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: amiben egyébként tök igaza volt, csak tényleg okosabb lett volna, ha ebben a szituban ezt megtartja magának, meg amúgy is. viszont zsóti kiakadását azért egy csöppet indokolatlannak éreztem, szerintem neki már tök mindegy, pont úgy van micivel, hogy ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs....

cicamica222 2016.10.18. 09:43:48

Szétröhögtem magamat, köszönöm a posztot!
Azt rajtam kívül feltűnt valakinek, hogy amikor Soma "számonkéri" Ginát az állítólagos hülyézés miatt, akkor Evelin ott ül mellette és lapít, mint sz@r a fűben. Pedig ő fűtötte be a pincsikutyát,, hogy támadja meg Ginát. Akkor, ott a sufniban nagyon harcias volt, de szemtől szemben már sunyított. Gyáva kis csitri.

2016.10.18. 09:43:56

@Plüsscukor: Általában igazad van. Most Evcsi műsorával kapcsolatban azért nincs igazad, mert a cigányok valóban jobban kimutatják az érzelmeiket, főleg a gyászt élik meg máshogy, jajvszékelnek, csapkodnak, kiabálnak. Persze ez nem fajtajelleges, hanem kultúrális különbség a magyar archetípus Tyv kisherceges-rózsás gyászával szemben :-DDDD

És pont az ilyen kultúrális különbségek miatt születnek skót/zsidó/cigány/szőkenős stb. viccek. És nagy része az itteni megszólalásoknak is cigányvicc kategória Evcsivel kapcsolatban, vagy szaloncigányozás, ahogy te mondod. Engem sokszor megmosolyogtat. Ennyit talán elbír egy olyan blog, ahol nagyrészt a lábunkat töröljük a szerencsétlenekbe. Vannak azért durvább cigányos beszólások is, az is igaz, de ez a tegnapi jajveszékelés fajtaspecifikus volt szerintem is.

slara 2016.10.18. 09:45:42

@Haboskakaos: nagyon kemény volt, aztán bambán málészájjal nézte, hogy senki nem figyel rá! ;)

SocialWorker 2016.10.18. 09:45:48

@cicamica222: aztán meg "hátizéé én hallottam valami ilyesmit, de akkor lehet, hogy rosszul". semmi egyenesség nincs ebben a nőben, számomra totál kedvelhetetlen.

Cérnahuszár 2016.10.18. 09:46:11

@RETROPETI: tegnap ezen akadtam fel, az összes lemming bent le volt döbbenve és arról beszélt hogy zseri mennyire pozitív személyiség volt és milyen jókat lehetett vele beszélni.
szóval arra jutottam hogy a csati csak ezt engedte látni, a kutyázást
a normálisabb pillanatokat nem

MacákékIcukája 2016.10.18. 09:46:23

@SocialWorker: anno a VV3-ban Pandora leste mindig a kamerat, az megvan?

@Plüsscukor: szerintem nem baj, hogy megengedik, hadd egessek magukat.

Plüsscukor 2016.10.18. 09:46:55

@SocialWorker: De mégis mi ez a nagy ellenszenv Zsolti részéről Mici irányába? Lemaradtam róla.
Egyébként Zsolti okos, meglepett a kirohanása - általában mindig célt akar érni a megjegyzéseivel. Most mi lehetett a célja? Vagy csak elvesztette a kontrollt egy rövid időre?

Haboskakaos 2016.10.18. 09:47:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Tegnap írtam, hogy kívancsi vagyok, milyen hatással lesz Micire a lila kendő, mivel az utóbbi kb 2 hétben meghúzta magát. Nagyon úgy tűnik, hogy a védettség hatására újra kinyílt a csipája.

alsophila grahami 2016.10.18. 09:48:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja jó, hát te kicsit maximalista vagy, azé elégedetlenkecc... :P

én meg még mindig a cigánasszony tegnapi full kameráknak szóló nagyszinpados előadásán röhögök, hogy egy árva könnycsepp nélkül szaggatta meg majdnem a ruháit, és hogy soha, mondom, SOHA, egyszer nem mulasztott el farkasszemet nézni a piros kicsi fénnyel, ami a kamerák aktív mivoltát hivatott jelezni, de még az ablak mögöttieket is fixirozta, kicsit sem észrevehetően, á! xDD issteni alakítás volt, mit mondjak, kár, hogy ezt már láttuk egyszer szörnyella Kingucitól, és ő legalább hiteles volt a szerepben.

SocialWorker 2016.10.18. 09:48:10

@slara: Ja. "én már fel is vettem a rúdtáncos ruhámat." senkitől semmi reakció, meg se hallották. :DDD

SocialWorker 2016.10.18. 09:50:40

@Plüsscukor: szerintem ennyi, hogy ezzel is micit csesztesse és a többiekkel láttassa meg, hogy micsoda szemétláda a mici. igazából, hogy kettejük között mi lett, azt én sem nagyon értem. egyébként én sokszor nagyon tudatosnak látom zsoltit, szerintem ő valójában tudja, hogy ki mennyire lehet kedvelt odakünn (vagy legalábbis sejti) és igyekszik mindig eszerint hozni a döntéseket. sőt, én azt is látom, hogy bizony ő is csinál kemény színházakat, csak hogy bevágják őtet az öfibe. csak ő viszonylag okosan és kevésbé észrevehetően.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 09:51:04

@alsophila.grahami: EKG, gyere már gyakrabban. A tegnapi műsor mindenidők egyik legjobb VV öfije volt sztem. Rengeteg érdekességgel szolgált.

MacákékIcukája 2016.10.18. 09:51:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ekg, ha mast nem is, akkor a Krisz-Mici parbaj utani megbeszelest, ill. Mici "kulso-belso jatek" megjegyzeset bele lehetett volna irni :)

@cicamica222: nekem feltunt, Evelinnek most nem volt akkora szaja szemtol-szembe mint multkor

SocialWorker 2016.10.18. 09:51:44

@alsophila.grahami: akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy teljesen könnymentesen zokogott fél órán át :D

2016.10.18. 09:51:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Most tényleg tök jót szóltál hozzá, mert ezek valóban angyon lényeges dolgok voltak számomra is.
Szerintem, ha az első, és az utolsó két mondatot kihagyod, kevésbé lett volna Puzséros. (Most, tesó, érted, tesó, most nem rosszból mondon, tesó, vágod, de mindig úgy képzellek el, hogy te vagy Puzsér Róbert. Múltkor még Dajcstomi is lehettél volna :-)))

alsophila grahami 2016.10.18. 09:52:15

@alsophila.grahami: de mindenkinél jobb volt Bencus, akinek hatalmas pacsi a zseniális Tivvy-oltásokért, sírtam a röhögéstől, még ilyet, még még még, sokat!!!!!!! ;))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 09:53:25

@alsophila.grahami: Sztem tegnap igazából sem Evelin sem Tivy nem játszott a kamerának. Ezt full hitelesen belülről nyomták, ezért volt sokkal érdekesebb, mint pl. Lóri napokig tartó gyásza Dina után....

Mermancs 2016.10.18. 09:53:49

@MacákékIcukája: ne....én most épp a latint tanulom x_x

SocialWorker 2016.10.18. 09:56:12

@VV Erőlegény: ezt nem mondhatod komolyan! még tivadart talán el is hiszem, na de evelin... láttad az arckifejezését? hogy hányszor pillantott a kamerába? hogy egyetlen könnycsepp nem gördült le az arcán? szerinted ez full hitelesen belülről jön így? volt benne indulat, azt tény, de rendesen meg volt spékelve színjátékkal.

Plüsscukor 2016.10.18. 09:56:34

@Spitzbauer: Igazából nem is annyira az extrémebb módon kimutatott érzelmekkel volt most itt a bajom, hanem a stílussal és a műbalhéval. A fröcsögő dühvel. Sajnos az elmúlt 20 évben a munkámból adódóan túl sokszor láttam hasonló reakciókat, ahogyan fogalmaztál, a különböző kultúrából adódóan. Ilyen mértékű düh itt most egyszerűen indokolatlan volt. És ahogyan beszélt már korábban is, Somának, ill. Gináról: megtépem bazdmeggeci.

SocialWorker 2016.10.18. 09:57:07

@MacákékIcukája: hú, hát én akkor még kislány voltam, nem néztem ilyen csúnya dolgokat... :)))

SocialWorker 2016.10.18. 09:58:06

@Plüsscukor: kezét lábát eltöröm, te kis befolyásolható geci. édes ez a lány.
szabad megkérdezni, hogy mi a foglalkozásod?

alsophila grahami 2016.10.18. 09:58:42

@Plüsscukor: okos, de aljas is, most csak picikét felfeslett a jóságos, jóarc, mindenkitszeretek, áldozatvagyok maszkja, és kilátszott a valódi énje, ennyi történt, de majd mára befoltozza, újrahúzza magát, ne aggódj....

2016.10.18. 09:58:51

@VV Erőlegény: Tyv tényleg nem játszotta meg. Ahhoz is hülye, hogy megjátssza.

Mermancs 2016.10.18. 09:59:01

@Haboskakaos: pedig milyen kis visszafogott bemutatkozó filmje volt...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 10:00:08

@Spitzbauer: Lehetek én bármi, ettől még így volt kerek az észrevétel. Csak jelezni akartam, hogy tényleg igyekszem nem kötözködni, még érveket is hoztam. Ha Puzsér sztájlban tolnám, akkor ízekre szedtem volna Bruti írását, amiből számomra az Ördögűzős hasonlat volt az egyetlen felüdülés, de igazságtalan lett volna. Ezért csak felsoroltam, hogy szerintem mi maradt ki, aztán veszi a lapot vagy Ludas Matyi. Dajcstomi sem lennék, nem olyan egyszerű élet az. :-)

rives 2016.10.18. 10:00:46

én eddig ilyet még nem írtam, de Bruti: ez tényleg nagyon jó lett :) Karcol!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 10:01:25

@SocialWorker: Nagyjából ez volt, Evelin a felgyülemlett tehetetlen dühét el akarta adni Zseri utána emésztő bánatként. Hát, nem jött össze.

2016.10.18. 10:01:28

@Plüsscukor: Szerelmes lett micibe, mert úgy néz ki mint Divine. :-D
Most megnéztem: tényleg úgy néz ki b+.
www.google.com/search?q=divine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2w9mm8ePPAhXMSCYKHZb0BE0Q_AUICCgB

hannamontanna 2016.10.18. 10:02:42

:-DDDDD nyehehe. Ez nagyon jó volt:-D Ez a Tivy tényleg vicces, most jöttem rá. Persze nem úgy, ahogy ő gondolja, de sírtam rajta.
Én mondjuk sose voltam bezárva, nem értem a reakciókat, de tudják odabent, hogy aki kiesik párbajon, az nem hal meg?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 10:03:21

@Plüsscukor: A düh indokolatlan, de ami még indokolatlanabb, hogy mindezt egy az egyben Gina irányában érzi és ez egyre csak gyűlik benne.

Haboskakaos 2016.10.18. 10:05:28

@Mermancs: Olyan volt, mint egy elsőáldozó kislány! :)

Plüsscukor 2016.10.18. 10:05:38

@Spitzbauer: Jájj!. Én balga, óvatlanul megnyitottam a linket - és még nagyon korán van inni, ezt a látványt elviselni így? :))))

Mermancs 2016.10.18. 10:06:05

@SocialWorker: Zsolti annyira tudja, hogy kb mindig a kihívott vesztes mögé ál be :D

hereverő heverő 2016.10.18. 10:06:09

Jóreggelt ! Alig bírlak utolérni benneteket olvasásilag...
Én tegnap este eddig a mondat(ok)ig bírtam: De úgy érezted, mintha kárszeg lenne benned, mi ? Jobb lett volna, ha kárszeg lett volna, mi ? ... Hát jobb.
És itt erős felindultságomban elaludtam. Majd visszanézem ha eszembe jut.

Akasa27 2016.10.18. 10:06:27

@Biriksz_Krokiksz!: majd jól alátámasztom, hogy pl. nem magadat adod....vagy nem adod magad.....vagy nem hagyod magad. mittomén. összezavarodtam.....mint kerzdőzsóti abban a bizonyos gőzben. nem vagy elég karakter a konfliktusban úgymond.

Plüsscukor 2016.10.18. 10:07:06

@SocialWorker: Tegnap éppen erről beszélgettek itt többen is, hogy ilyen privát infókat nem írunk ide ki :)
Küldök privit.

alsophila grahami 2016.10.18. 10:08:10

@SocialWorker: ennyi; ha valakinek annyira elborul az agya, h be kell rohanjon egy elkülönített helyre szqbadjára engedni az indulatait, az berohan, leveti magát a kanapéra, és kiörjöngi, ami benne van, nem pedig feltépve az ajtót első dolga csekkolni a kamerán a piros ledet, hogy aktív-e, mert onnan hiteltelen színjáték az egész... arról nem beszélve, h hányszor de hányszor nézett még bele, csak amit mi láttunk, pedig mi a már megvágott anyagot kaptuk a műsorozásából... büdös nagy kam volt egész, de legalább Somika megette és profitált is belőle, broáf.!

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:09:54

@hereverő heverő: annyi történt még hogy mici visszaszúrt, neked ekkora a kárszeged?
me akkor csalódott vagyok vagy ilyesmi, aztán jót röhögtek rajta

SocialWorker 2016.10.18. 10:10:34

@Mermancs: hát igen, az én elméletemnek pont ez a lényege.szerintem tudja, hogy őt alapvetően kedvelhetik a nézők, ezért ezt az "erejét" arra használja, hogy megpróbáljon megszabadulni attól, aki akár a végső győzelemre is esélyes lehet. gondolok itt arra, hogy pl., hogy én nem láttam, hogy dinával olyan jóban lett volna, dávidot meg elvileg bírta és mégis dina mögé állt. szóval én ezt úgy tudom elképzelni, hogy így próbálja befolyásolni a nézőket - azzal, hogy ő hova áll - , hogy a végére csak a szerinte gyengék maradjanak mellette és simán nyerje a dolgot.
aztán lehet, hogy durván túlgondolom, de én ilyeneket belőle simán kinézek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 10:10:56

@Plüsscukor: Divine amúgy egy óriási fazon volt, színészként és énekesként is maradandót alkotott a képességein jóval túlmutatóan. youtu.be/pd2Gzkkwe9Q

Reszelő29 2016.10.18. 10:12:43

@rearwindow: Szerintem Krisz egy normális pasi:) nem gondoltam volna...

alsophila grahami 2016.10.18. 10:12:54

@VV Erőlegény: szia :) Evelin nem, de Tivi igen, ő nekem is hitelesnek tűnt; ahogy Lóri is, csak ő túltolta a gyászt (ami amúgy szerintem tuti skillje kint is,nen tudom, nyerő-e, nálam ez spec nagyon nem, pedig bírtam a fejét amúgy, csak az a túlerőltetett Dina-rinya meg vezeklés ne lett volna... az gáz volt).

Akasa27 2016.10.18. 10:13:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: jajj nyusziiiiii.
mi lenne, ha az állandó fanyalgás helyett írnál te is egy összefoglalót és az olvasók/kommentelők értékelhetnék, hogy ki a jobb?
nos? :)

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:13:21

@alsophila.grahami: azért uralkodott magán, hogy somát nem kente a falhoz, az őrjöngő ember közelébe nem megyünk, hanem megvárjuk hogy lecsillapodjon
ha én ideges vagyok, elhajtok magam mellől mindenkit ne simogassa nekem a hátam mert letépem a kezét és odaadom neki

SocialWorker 2016.10.18. 10:14:26

@alsophila.grahami: ja, hát nem gondoltam, hogy tudok majd jobban hányni valakitől, mint dinácskától, aztán tessék. pedig mikor bement evelin annyira bíztam benne, hogy na! végre egy cigánylány, tessék megmutatni! mármint a rasszizmusukból kizökkenthetetleneknek, hogy hagyjuk a picsába azokat az előítéleteket. sajnálom, hogy nem így lett.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 10:15:07

@Reszelő29: Szegény Kriszt elég nagy ballasztok terhelik, de szerintem ő az, akire egy rossz szót nem lehet szólni, önuralom az van benne. Neki speciel jót tehet ez a villalét.

alsophila grahami 2016.10.18. 10:15:33

@hannamontanna: ahhahaaa, ez jóóóó volt xDDD valaki szólhatna nekik... villanővér? (téélleg, van még olyan vajon?)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 10:17:33

@SocialWorker: Én már akkor megmondtam Evelinről a tutit, de még engem is meglepett a mélysége a pokolnak.

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:17:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem az, sixx már írta korábban hogy be lehet küldeni a szösszenetet és elbírálják
ha jó, bekerülsz a csapatba

ascii 2016.10.18. 10:18:38

@sixx: mondottam, h ez lesz, megy majd a kálvária Bridzsi részéről, itt csak egy hibás van, Zsernyák, aki rámászott a HŐSre, figyelmen kívül hagyva azt a magasztos tényt, h ők már odakinn egy 3hetes elméleti síkon babaváró pár ... az innentől csak mellékes, h a HŐS farka beleakadt vmelyik lyukába, a félredugáshoz nem még véletlenül se két ember kell.
nem tudom hovatenni ezt a felfogást.

MacákékIcukája 2016.10.18. 10:21:19

@Mermancs: nem tetszik az ordoguzo imam? :D

@hereverő heverő: basszus, en sem tudom kovetni, raadasul mindenki korulottem jarkal. Leirok kb ket szot, fekhetek is ra az Alt+Tab-ra, mert az fix, hogy megjelenik valaki :((( sztem nezd meg, nagyon jo volt es Bencus is tok jol beszologatott Tivynek

@Cérnahuszár: "ha én ideges vagyok, elhajtok magam mellől mindenkit ne simogassa nekem a hátam mert letépem a kezét és odaadom neki" ezen kifekudtem :DDD

Plüsscukor 2016.10.18. 10:22:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Engem csak az lepett meg, hogy még csak most jött a felszínre.

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:22:19

@ascii: attól hogy tivy is sáros, zseraldin is az, ez a része rendben van bridzsitnek.
csak a fene égetné magát hogy még marakodik...

hereverő heverő 2016.10.18. 10:22:40

@ascii: A két csaj helyében én elmennék közösen valami jó buliba, nyuszirészegre innám magamat és annyit röhögnék a fasztivin/tivifaszon hogy az orromon follyon ki az agyam. Oszt helló jutubhős, vigyázz másik rózsára.

SocialWorker 2016.10.18. 10:23:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: tényleg? nekem akkor cukinak tűnt. mondjuk sajnos ezt a hibát (vagy nem hibát) az életben is hajlamos vagyok elkövetni, hogy elsőre megbízom simán mindenkiben.

hereverő heverő 2016.10.18. 10:23:53

ehm.. azt hiszem az új helyesírás szerint FOLYJON.

WICKEDWITCH 2016.10.18. 10:25:09

@Reszelő29: szia! :)
@Plüsscukor: ekg
@Biriksz_Krokiksz!: ha jól emlékszem, az az előzetesben volt, úgyhogy bővebben ma lesz.

Krisz tanácsai tényleg jók voltak, Mici anyusnak jót tesz ez a hmm, minek is nevezték? Fiú-lány barátság? :)

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:25:14

@MacákékIcukája: igen, én rozsomák vagyok :)
nem lehet lecsillapítani, csak kivárni
a fiamat is mindig megvártam hogy abbahagyja, fene vacakolt vele hogy ne hisztizzen, nem öntöttem le vízzel, nem szorítottam le, hanem hagytam és nem is fordult elő sűrűn mert kiélhette hogy nem úgy alakult valami ahogy ő akarta

2016.10.18. 10:25:37

@Akasa27: no offenziva, de ezzel a dumaval engem ki lehet kergetni a vilagbol, h irj jobbat...ha vkinek nem jon be egy poszt, hadd irja mar le, plane h a velőtrázó meg raádásul nem fikagep modon tette, hanem konstruktivan. sztem.

2016.10.18. 10:26:24

@SocialWorker: @Reszelő29: Szerintem, Krisztián nagyon jól rácáfol a cigánysztereotípiákra. Én is tisztelem benne az önuralmat, amely (kúltúráalis alapon) tényleg nem jellemző erre a kisebbségre.

Arra felhívnám a figyelmet, hogy egyszer pálinkázott be (a magyaros esten), és ott azért volt egy kis kontrollvesztés, amikor Vórinak csak egy hajszálon múlt, hogy megtarthatta a jelenlegi arcberendezését....

Ha már itt annyian itt vagyunk czigányszakértők: én úgy értem, hogy a dzsukhelt pozitív jelzőként használják egymásra, közben meg azt jelenti, hogy kutya (megnéztem a szótárban, mert ilyen is van, bizony)... De így már értem primiTyvet, hogy miért kutyázta Zsernyákot. :-DD

2016.10.18. 10:28:05

@WICKEDWITCH: mimimmimi? nemtom melyik kommentemre utaltal vissza, mi lesz ma?

SocialWorker 2016.10.18. 10:28:37

@Spitzbauer: várjámá...Krisztián roma?

hereverő heverő 2016.10.18. 10:29:54

@Spitzbauer: Nekem Krisztiánról mindig a Murmillo gladiátor jut eszembe az Asterix képregényből www.comedix.de/lexikon/db/img/gladiator.gif

2016.10.18. 10:30:33

@Cérnahuszár: en ezt ugy ismerem es ugy szokom, h letepem es a hataba allitom.
XD
((de amugy dehogy, sose)

2016.10.18. 10:31:28

@WICKEDWITCH: jahhhh! ha nem birnam addig ebren, akkor ma tuti felveszem.

antonov 2016.10.18. 10:32:32

a jutyubhős gina-ra izzít már erősen.. talán gina lepattintja, okosabb csajnak tűnik zseraldinnyónál..

Akasa27 2016.10.18. 10:32:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: tuttttam, hogy lesz kifogásod!!!:)
mellesleg mióta gátol téged bármiben a szabályzat?
kár.....aszittem bevállalósabb vagy....

MacákékIcukája 2016.10.18. 10:34:05

10.30 es mar majdnem 200 komment... wtf

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:35:25

@MacákékIcukája: ja, a szerkesztők elégedetten dőlhetnek hátra és simogathatják a hasukat

MacákékIcukája 2016.10.18. 10:36:32

@Cérnahuszár: igen, jo munkat vegeztek, hala a hogyvolt kreativ stabjanak, meg a sok lemmingnek :DDD

hereverő heverő 2016.10.18. 10:36:46

aztakutyapicsa... mióta vannak benn szobabiciklik ?

2016.10.18. 10:37:37

@Cérnahuszár: jo de >mrs< wolverine? mer' akkor en meg irigy vagyok :p

ascii 2016.10.18. 10:37:52

@Cérnahuszár: miben sáros? tivy szabad utat adott neki, nagyon sokan csak azért vannak a párjukkal, mert nem tudnak megbirkózni az egyedülléttel vagy cikinek gondolják, h nincsenek senkivel

hereverő heverő 2016.10.18. 10:38:09

mán én is vakon vagyok künnt. mégis néznem köllene az öfiket (a teljes frontális lobotómia)

MacákékIcukája 2016.10.18. 10:38:14

@hereverő heverő: holnaptol lesz, emlekszel amikor egy egesz napot azzal toltottunk, hogy otletelgettunk? Az egyik kommentelo irta, hogy be kellene rakni nekik szobabiciklit, hogy aramot termeljenek. Hat, tessek :))))

alsophila grahami 2016.10.18. 10:38:40

@Akasa27: mi lenne? simán törölnék, mint a tegnapi önkéntes hv-írót... ;)

hereverő heverő 2016.10.18. 10:39:20

@Biriksz_Krokiksz!: Príma lehet, mikor az urad egyetlen kézcsapással leszeleteli az egész karácsonyi pulykát

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:39:44

@hereverő heverő: az szivatás lesz, aggregátor.
akkor lesz meleg vizük meg áramuk ha tekerik

itt megjegyezném, hogy sztem nem a hv-ötleteláésből merítettek szerkik, hanem ez be lehetett tervezve, hogy ilyen rencer is legyen bent, csak a bicajokat kell bevinni
bár nem vagyok nagy műszaki szaki

miciur 2016.10.18. 10:40:16

Édes istenem, Avalinke kurva jó volt:D
Már-már Szandika Olivér utáni kiborulását idézte, bár még fokozhatta volna az artikulálatlan üvöltést..
Krisztián meg úgy udvarol, annyira gyengéd, hogy az Édenes erőszakoló sírva kéri tőle az itinert

2016.10.18. 10:40:27

@SocialWorker: Teljesen. Más már írta, hogy az apja a hatvani roma önkormányzat elnöke/tagja. DJ Őzike is többször felhíta a kiscálággyát, ányukáját is, meg is kérdezte tőle, hogy hogy tudott ennyire rendes, fasza, dzsukhel, shukár, stb. romagyereket szülni és felnevelni... Meg ugye raklózik, egyéb egyébb lovári és/vagy beás szavakat is mondott már...Meg csak nézzél rá, képzeld el Krisztiánt, szakáll nélkül, hajjal: tádááám!

hereverő heverő 2016.10.18. 10:41:18

@MacákékIcukája: hogyne emlékeznék, ezért is vagyok meglepve. A szerkik is olvasnak hogyvoltot, aztán a homlokukra csapnak... Ez is nekünk jutott eszünkbe először !

Akasa27 2016.10.18. 10:41:36

@Biriksz_Krokiksz!: nem azt kértem, hogy írjon jobbat!!!!!!! hanem, hogy írjon. kíváncsi lennék, hogy ő miként írna meg egy összefoglalót, sőt! tovább megyek. ha bevállalja, én is írok. na nem mintha utóbbira kíváncsi lenne bárki is.:)))))))))

ascii 2016.10.18. 10:41:43

@alsophila.grahami: én úgy tudom bárki írhat hv-t, velőtrázó mindegyikhez írt, csak még nem adták le, aztán most megy a friderikusz szintű sértődöttség :D

hereverő heverő 2016.10.18. 10:42:33

@Cérnahuszár: @MacákékIcukája: Engem nem érdekel kinek az ötlete volt, gyerünk gyerünk, már várom !

ascii 2016.10.18. 10:44:34

@MacákékIcukája: Gézu mondta, h felesleges ötletelni, mikor ment be, mert az egész szériára levetítve megvannak a programok, tematikus hetek

Cérnahuszár 2016.10.18. 10:44:39

@ascii: mentsd fel ha akarod, de nem korrekt. Kit érdekel hogy gyávaságból vagy anyagi érdekből vannak még együtt, ami így kezdődik, sunyin, nem lehet jobb. Az az ember aki ilyenbe belemászik azzal is meg fogják csinálni, miért bánnának vele jobban ha az elsővel se bántak egyenesen?
Számomra csak mentegetőzés hogy úgy se éltek jól...akkor bele kell mászni harmadikként?
Mondom ezt úgy, hogy voltam már 3, nem érte meg, sározódtam.

2016.10.18. 10:45:21

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Hi all ! vagy inkább Hájjal !
Jókat röhögtem de a PONT most Velőtrázónál van ! Respect !

alsophila grahami 2016.10.18. 10:46:34

@Cérnahuszár: én viszont az vagyok ;) és igen, kell ehhez némi (nem is olyan kevés) előkészület, mert pl feltételezem, hogy a meleg víz amúgy nem egy olyan sima elektromos vízmelegítőből jön, amit csakúgy kihúznak a fali dugaljból...

2016.10.18. 10:47:57

@alsophila.grahami: vkinek megvan, atkuldhetne nekem, mert en sem lattam, de erdekelne.

MacákékIcukája 2016.10.18. 10:48:45

@Cérnahuszár: @ascii: jahogy. En ugy emlekeztem h nem Gezu, hanem egy masik kommentelo jegyezte meg h valszeg mar kitalaltak mindent korabban...

Mermancs 2016.10.18. 10:49:01

@MacákékIcukája: dede!!! :D ördögűzés!!
Quis facit it a malum...

rearwindow 2016.10.18. 10:49:23

@Spitzbauer: akárhogy erőlködöm, én nem tudom elképzelni Krisztiánt szakáll nélkül, hajjal :-D

2016.10.18. 10:49:34

@Akasa27: jujj de en tuti, mindkettotokere!!!!!!
(komoly!)

SocialWorker 2016.10.18. 10:51:13

@antonov: háááát.. azért tegnap mikor elismételte egymás után négyszer, hogy "ilyen mondatott nem hagyott el a szám" :D :D

2016.10.18. 10:51:42

@ascii: nem mellesleg az otletelesek nagy reszenel szinten erosen kileng a vótmá' mutató.

ascii 2016.10.18. 10:51:56

@miciur: annyira amatőrök, én ilyen dühkirohanásoknál simán beleállnék egy tenyérbemászó mosollyal, és menten kizárnák az illetőt. tivyt, evelynt, dynát simán így kiraktam volna

Reszelő29 2016.10.18. 10:52:14

@Spitzbauer: Nekem a fodrászom cigány srác és normálisabb, értelmesebb mint néhány magyar--- Valószínű Krisznek is vannak negatív dolgai, de ebben a társaságban az egyik legnormálisabb :)

2016.10.18. 10:54:34

@rearwindow: forditsd el a kepet 180 fokkal, hunyorogjal.
XD

MacákékIcukája 2016.10.18. 10:54:51

@rearwindow: no, akkor jol emlekeztem! Gezu kommentjere nem emlekszem :(

@Mermancs: tok jo lenne ha ertenem, de sajnos nem nagyon kedvelem a latint miota romai jogot tanultam. (Na persze az ordoguzos szoveg tok meno)

hereverő heverő 2016.10.18. 10:56:42

@alsophila.grahami: @Cérnahuszár: Én is műszaki, de abszolut nem kell ehez nagy előkészület. Egy nagyobb (mondjuk 100 literes) bojler felmelegítéséhez 2-3 kWh energia kell. Ennyit hónapokig nem tudnának megtekerni, és közben még ki is hűlne a vizük, nem beszélve az állandó világításról és a kamerákról. A bicikliken kilométeróra van, azt nézik mennyit mentek a biciklikkel, 1 km legyen mondjuk 1kWh. Akkor ha mennek 200 kilométert, lesz egy bojlernyi melegvizük, délután bedugják a bojlert a konnektorba és felmelegítenek nekik 100 liter vizet.

Akasa27 2016.10.18. 10:56:46

@Biriksz_Krokiksz!: persze, aztán rászoknál és követelőznél.:)

WICKEDWITCH 2016.10.18. 10:56:47

@Cérnahuszár: @ascii: mindig a harmadikat hibáztatják, mert a másikat elvileg szeretik, és könnyebb egy harmadikat utálni, de ez szerintem max. azonnali reakciónak elfogadható, jobban belegondolva baromság. Tényleg vannak utolsó ribancok, meg aljas szemétládák, akik nagy erőkkel mesterkednek, hogy elcsábítsanak valakit, de hacsak nem drogozzák be vagy erőszakolják meg az illetőt, akkor kettőn áll a vásár. Briginek Tivyvel van elszámolnivalója, mert feléje Tivy volt elköteleződve, és még ha beszélni akarna is Zserivel, ezzel a nyilvános cirkuszolással csak magát járatja le. De hát ő tudja...

ascii 2016.10.18. 10:56:55

@Biriksz_Krokiksz!: lövésem sincs mi lehet a koncepció, halovány innováció, még haloványabb kreativitás... lehet megnézik mi volt a jó bevált módszerek, és azokat rotálják, abban a hitben, h közönségkedvenc.. nem mellesleg meg költséghatékonyság jellemzi az idei szériát, bár a futurisztikus uj studióra csak futotta a büdzséből :)

ascii 2016.10.18. 10:59:07

@Cérnahuszár: nem értem a hozzáállásod, kapcsolatot csak két egyedülálló létesíthet?
ha valaki tetszik, meg kell ragadni, az iménti állításomból következik, h a világ tulnyomórészt melegváltásokból kialakult kapcsolatok jellemzik (vagy csak is)

2016.10.18. 10:59:18

Korábban nem tettem, mert nem akartam szarcunamit a nyakamba, de már nem bírom tovább magamban tartani:
Ez a Soma gyerök a kezdetektől fogva nem szimpatikus. Amikor beszél, a mimikájában van vmi amitől, mindig kiráz a hideg. És lám-lám csak kiderült, hogy egy igazi kis MiniHitler már ami a csajokkal való kapcsolatait illeti. Jó volt az első megérzésem.

Jöhet a szarcunami !

SocialWorker 2016.10.18. 11:00:07

@Spitzbauer: tök érdekes, nem láttam annak, pedig aztán a hétköznapokban több romával találkozom, mint nemromával. :)
"meg ugye raklózik" ezen jót kacagtam. mondjuk azt mindezidáig sem értem, hogy az micsoda és mire használjuk...
egyébként szerintem - ha igazak a pletykák - ezt az önfegyelmet, önuralmat a böriben tanulhatta, ott azért van haszna meg jutalma a jó magaviseletnek, lehet, hogy rá szerencsésen hatott a dolog. bár azért látszik rajta, hogy sokszor nagyon nehezére esik. :)
egyébként én meg tök leszarom, hogy valaki cigány vagy nem, a tahó az tahó.
de tényleg örültem volna, ha egy jóarc roma csaj (mondjuk aggyal) odapakolja magát és meglátja az "átlagmagyar", hogy jé, "ez" nem is olyan mind... de akkor ezek szerint erre krisztián is alkalmas, csak róla nem ordít ennyire. :) legalábbis számomra.

alsophila grahami 2016.10.18. 11:00:40

@SocialWorker: dettó, ugyanez van nálam is, messze túltesz Dinácskán, és rántotta le maga mellé sajnos Zserit is - aki tudom, önként ment vele, igen, de ő tényleg mindenkivel teljes hasonulásba esett, aki mellé csak csapódott - ez is lett a veszte...

Evelin, amikor bement olyan jól kamuflázsolta magát, hogy nekem is tökszimpi volt, nagy reményeket fűztem hozzá, de mondjuk, az is igaz, h már ott gyanakodni kezdtem, amikor még az aznap BV- ban a kollégáinak komoly kihívás volt nem rosszakat mondani róla, annyira ordított róluk, h amúgy rendesen utálják...

2016.10.18. 11:02:37

@WICKEDWITCH: ekg. csak azt lehet tancba vinni, aki hagyja, es elsosorban a ket felre tartozik az ugy. es van tobbszor, h a harmadik fel nem kikezdesbol jelenik meg, h na most jol szettrollkodjuk a kapcsijukat, hanem a ket fel kozul az egyik kezdemenyez.

Cérnahuszár 2016.10.18. 11:03:10

@ascii: igen. Az a tisztességes, ha egyedülálló mind a két fél. Minden más csak átgázolás valakin, és ha így viselkedsz, te sem fogsz mást kapni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:04:14

@Biriksz_Krokiksz!: Bakker már nem először írom a Levit Krisztián helyett... :-)

Cérnahuszár 2016.10.18. 11:05:29

@hereverő heverő: á értem. Szóval igazából nem kell összekötni a valódi rendszerrel, meg nem is működne. Akkor lehet hogy mégis innen merítettek ötletet, és ez tetszik :)

SocialWorker 2016.10.18. 11:07:15

@alsophila.grahami: igen, zserivel kapcsolatban nagyon igazad van. pl én attól rendesen rosszul lettem, amikor kaptak egy rakás piát és valamelyik megszólalt, hogy hú én nem iszom töményet. erre zseri "hát én meg igen! CSATTANJON AZ OSTOR". mondjuk azt sem értem, hogy bárki számára ez hogy a francba lehet szimpatikus, vagy "hősies" dolog amit ez az állat tivi művel. nekem annyira visszataszító, hogy le se okádnám. és közben amit gondol magáról... egészen elképesztő.
belevalót sose nézek igazából, mert auréliótól és győzikától is kiráz a hideg, meg addigra már be is alszom többnyire :D pedig ezek szerint érdekes dolgokat láthatnék ott.

2016.10.18. 11:07:31

@VV Erőlegény: aszittem, lemaradtam vmi uj blogos becenevrol, de azota idokozben kikovetkeztettem, h ki gondolhatsz ;)

SocialWorker 2016.10.18. 11:07:51

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: akkor ez kamu? miért ömlött ez mindenhonnan?

Cérnahuszár 2016.10.18. 11:08:23

@mentolos lecsó: én inkább beállok mögéd. Mindig is zavart soma viselkedése, egyedül az enyhített meg amikor simán elajándékozta az értékes lila kendőjét és nem magára gondolt. Én megtartottam volna borúsabb napokra, mert önző vagyok.

hereverő heverő 2016.10.18. 11:11:10

@Biriksz_Krokiksz!: Van, hogy a harmadik fél kezdeményez, néha eléggé vehemensen. A környezetemben is volt ilyen, de aztán nem lett válás a végén. Ott egy erőszakosabb nőnek tetszett meg a másik férje, és mindent bevetett az elcsábításáért. Ahogy már régebben is írtam, az élet nem fekete-fehér.

2016.10.18. 11:11:24

en somat perpill meg birom, de mondom, meg nem lattam a tegnapit, meg a vasarnapit.

Cérnahuszár 2016.10.18. 11:11:46

@SocialWorker: előzetesben volt aztán szélnek eresztették, nem elítélve börtönben. Van akinek ez nem mindegy, van akinek meg mindegy.

KapitányG 2016.10.18. 11:11:58

@SocialWorker: Valaki pár nappal ezelőtt belinkelt ide egy újságcikket, amiből kiderül, hogy nem volt börtönben, felfüggesztettet kapott

hereverő heverő 2016.10.18. 11:12:55

@Cérnahuszár: hogy stílszerű legyek: baszhatja a lila kendőt...

Cérnahuszár 2016.10.18. 11:13:00

@Biriksz_Krokiksz!: a bv-t nézd meg, pumped gabó telefonos infóit. gyomorforgató
legalábbis nekem

SocialWorker 2016.10.18. 11:13:47

@Cérnahuszár: szerintem somától az egyszerű ostobaság volt, meg lelkifurka a jel miatt, amit evelinre rakott. na meg bízott benne, hogy hátha mást is beenged a lány akkor oda, ahol kézzel már járt... :))

2016.10.18. 11:14:51

@hereverő heverő: van ilyen is, persze, es ez esetben a harmadik a rohadek, nyilvan. meg van amikor az egyik fel a genya, h jajjj az asszony/uram elhanyagol, bociszemek. *-*

hereverő heverő 2016.10.18. 11:14:57

@SocialWorker: kézzel járt ? WTF, miért nem ezzel léptek fel a cirkuszban ? :)))))

Cérnahuszár 2016.10.18. 11:15:52

@SocialWorker: lehet, én nagylelkűségnek gondoltam

SocialWorker 2016.10.18. 11:16:14

@hereverő heverő: hahahaha, azért mert nem evelinnel voltak párban, ha meg ez ennek ellenére is megtörtént volna, kezüket lábukat eltörte volna a jóasszony :)))

Reszelő29 2016.10.18. 11:16:59

@alsophila.grahami:
"Evelin, amikor bement olyan jól kamuflázsolta magát, hogy nekem is tökszimpi volt, nagy reményeket fűztem hozzá, de mondjuk, az is igaz, h már ott gyanakodni kezdtem, amikor még az aznap BV- ban a kollégáinak komoly kihívás volt nem rosszakat mondani róla, annyira ordított róluk, h amúgy rendesen utálják..."

Igen Evelinke nem tudta hozni azt amit kitalált vagy amilyennnek gondolta magát... De ugyan ezt kezdem felfedezni Viviben is....

2016.10.18. 11:17:24

@Cérnahuszár:
Az szimpla idiotizmus volt, hogy odaadta a lila kendőt annak a fostömlőnek.
Tényleg nem láttak ezek korábban VV-t ?!? A szabadon felhasználható lila kendőnél nincs nagyobb kincs ebben a játékban.
A fiam 12 éves (a kis padawan :) ), de már most több esze van mint ennek a szerencsétlennek.

Mermancs 2016.10.18. 11:18:23

@hereverő heverő: mint valami gőzmozdony...sihuhu..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:19:36

@Haboskakaos: Ennek metakommunikációs alátámasztása pl. hogy amikor Evelin csókolózik, akkor szeret az egyik lábával rátekeredni a fffire. Szerintem ez is a birtoklási vágyára utal valahol...

2016.10.18. 11:20:11

@Reszelő29: viviben meg csak most??? akkora kamu a csaj, mondom ezt ugy, h eleinte en is ugy neztem ra, h jahhh bolondjoszag, nem bantom.

SocialWorker 2016.10.18. 11:21:08

@Reszelő29: Vivien szerintem játszik. Gondolok itt arra, hogy csomószor vannak tök értelmes megnyilvánulásai, amikor megfeledkezik magáról, aztán jön egy ilyen, hogy „És ilyet megcsináltam, hogy légtornászoztam!”. Hát ilyen nincs, hogy valaki ennyire rapszodikusan hülye. Amúgy az elején iylen cukin ostobának tűnt, de számomra már a cukiság is kiveszett belőle és rengetegszer rosszindulatot vélek benne felfedezni, ami viszont rohadtul nem szipmi...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 11:22:03

@SocialWorker: Bulváregyszerűsítés, szenzációhajhászás és tájékozatlanság.

Reszelő29 2016.10.18. 11:22:44

@Biriksz_Krokiksz!: Nem nem most kezdetem látni már hetekkel ezelőtt. most azt látom hogy esik ki a szerepből...

SocialWorker 2016.10.18. 11:22:45

@mentolos lecsó: és tulajdonképpen szimpla önzés is, mert - ahogy máshova leírtam - lelkifurka motiválta meg az, hogy így hátha evelin meglátja benne az igazi hős férfiállatot és akkor... khm. érted.

hereverő heverő 2016.10.18. 11:23:08

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem meg de, bolondjószág. Néha felcsillan benne valami értelem, de valójában csak néz a világba csodálkozó szemekkel (meg tátott szájjal)

2016.10.18. 11:23:17

@mentolos lecsó: ezt vitatom. tudta h se szavazni se kihivni nem fogja senkit, azert mondott le konnyen rola, es lett miatta meg nagyobb szivu lovag.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 11:23:52

@Cérnahuszár: Soma saját magát ássa el Evelin pincsijeként, minden bizonnyal már késő szabadulnia ettől. Ha nem vetette volna el a sulykot és maradt volna annál a képnél, amit sugárzott, én biztos vagyok benne, hogy megnyerte volna.

Reszelő29 2016.10.18. 11:23:54

@SocialWorker: ugyan igy gondolom én is....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:24:44

@SocialWorker: Nem bánatos volt, hanem dühös és kétségbeesett, mert abszolút vakon van, és nem értette, hogy mi történt. Mi oka lett volna ezt a showt tudatosan eljátszani ?

2016.10.18. 11:25:41

@hereverő heverő: akkor nem a jatekba valo. vagy igen, azzal ahigy jatssza a joindulatu hulyet.

2016.10.18. 11:27:22

@SocialWorker: értem én, hogy benzinmotor, de mi hajcsa ??? :))))

2016.10.18. 11:27:34

krisztiant varom befutonak v davidot.

KapitányG 2016.10.18. 11:27:37

@Cérnahuszár: Két hét előzetes a rendőrségi fogdában vagy börtön, persze, hogy nem mindegy.

hereverő heverő 2016.10.18. 11:28:50

@SocialWorker: Somában férfiállatot látni ? Annyi alkohol nincs az Auchanban... Én azért igazán ittam már magamat nyusssszira, de az már legalább 3 delirium tremens hogy Somát férfinak nézzem.

Valahogy Soma az ész. Minnél többet iszol, annál jobban összezsugorodik. Először csak kisfiú, aztán már csak kis pöcs.

SocialWorker 2016.10.18. 11:29:23

@VV Erőlegény: ezt most mire is írod? elvesztettem a fonalat :)))

2016.10.18. 11:30:06

davidrol jut eszembe. hun a penivaldesunk?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:30:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ráadásul, ha levarrja Evelint, akkor tényleg bajba sodorja majd magát a műsor után... :-)

Cérnahuszár 2016.10.18. 11:30:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: soma nem evelin választása miatt veszít, hanem mert olyan amilyen. Választhatott volna másik csajt is, illetve ha megállt volna neki másik, az se lett volna jobb. Pumped gabó telefonhívása tette fel a pontot.

Madam. 2016.10.18. 11:30:22

@VV Erőlegény: sztem vmi filmben láthatta, hogyan kell. Főrakni a lábát a kanra. Már ha nem erős feltételezés, hogy látott valaha filmet. Mind szerepekből épít magának identitást, nulla önismerettel. Bocs, ha analizátorkodtam.

SocialWorker 2016.10.18. 11:30:58

@hereverő heverő: jó, hát nekem ne mondd, szerintem annyi kokain sincs. de itt azért mégiscsak az evelinről beszélünk, akinél mint látszik, valamennyire be is jön a dolog.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:31:42

@SocialWorker: Arra, hogy szerintem Evelin dühkitörése sem volt megjátszott, és azért nem sírt és nem volt könny a szemében, mert inkább dühös volt, mint szomorú...

alsophila grahami 2016.10.18. 11:32:25

@hereverő heverő: ja hogy kézivezérléssel működtetik a koncepciót, azt mondod..? én meg asztem, valóban villany leo a belső térben (mámint nekik, nem a kameráknak, hangcuccnak, stb) és átváltanak aggregátra... úgy viccesebb lett volna ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:33:23

@mentolos lecsó: kincs és hatalom, de Somát a farka vezérli...

SocialWorker 2016.10.18. 11:33:25

@VV Erőlegény: de közben zokogó hangokat hallatott érted. meg tényleg, hányszor nézett a kamerába?! mondom, a düh az lehet, hogy részben őszinte volt, de keményen meg volt ez pakolva műbalhéval, ha már cirkusz hét, hát kimaxolta evelinke is :)

2016.10.18. 11:33:31

OFF

Lassan delet harangoznak, fogyasszunk egy kis majonézt vmi mellé:
www.youtube.com/watch?v=MElfYleGIVU

#ZZ&ZF

ON

2016.10.18. 11:34:41

@VV Erőlegény: @Madam.: Inkább a filmes vonal, szerintem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 11:34:47

@Akasa27: Fogalmam sincs, milyen hogyvoltot írnék, több mint tíz éve nem írtam "rendelésre", simán lehet, hogy szarabbat írnék bárkinél. Nem is erre hegyeztem ki a mondandómat.

sixx, Bruti, nyugodtan jelezzétek, ha nem idevaló vagy baszogatásnak veszitek, de úgy érzem, ezúttal megszólítottak, ezért még reagálok erre, engedelmetekkel.

Azt bátorkodtam jelezni, hogy ha valaki vállalkozik egy hogyvolt írásra, akkor szerintem alap, hogy érint minden lényeges elemet az adásból. Brutinál például rendre azt érzem, hogy az általa írottak esetében a poénokhoz igazítja a tartalmat és ez alapvető hiba az én szememben. Az már ízlések kérdése, hogy mi a poénos és mi nem, ebben én nem vagyok Bruti kompatibilis, de ennyi lényegi információt kihagyni, nálam hiba. Mert a tegnapi öfi nem csak a beszólások, hanem a reagálások miatt is kiemelkedő volt a szériában, ami mellett lazán elment egy ócska poén kedvéért.

Nem tudom érezhető-e, hogy nem baszogatás ez, nem győzőm hangsúlyozni, hanem szerintem jogos kívánalom. Lehet, hogy jobbat írnék, lehet, hogy nem, de én nem hagytam volna ki azokat, amiket felsoroltam fentebb. Ennyit állítottam, semmi többet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:35:30

Kiváncsi vagyok, hogy Gina hogy fog reagálni Tivy nyomulására? Vivi és Ati egymásnak esése az abszolút szánalom kategória... Ati a nagy lelkitárs, Vivinek is csak szívességet tesz... :-)

hereverő heverő 2016.10.18. 11:35:31

@SocialWorker: Áválinnek csak addig jön be, amíg 1:Vivit lehetett 2: Ginát lehet bosszantani. "Soma az enyim ti repedtsarkúak, el a kezekkel a pincsimtől"

Bár... valamelyik öfiben, videoban mintha őszintén megcirógatta volna Somikát. És dobott neki egy Friskies jutalomfalatot is.

slara 2016.10.18. 11:36:16

@SocialWorker: hatalmas volt! péklapáttal simogattam volna meg azt a debil fejét Vivinek! ;)

2016.10.18. 11:36:28

egyebkent azt a rohadas alkoholt tenyleg meg kene toluk vonni ugy min egy hetre, hatha folytananak erdemi beszelgetest egymassal, ne adj isten elkezdenek taktizni, es ne csicskageciznenek par napig addig sem, vagy celoznak meg bebaszva egymas testnyilasait.

SocialWorker 2016.10.18. 11:37:51

@hereverő heverő: jaja, én is ezt érzem rajta, hogy igazából ő a Somát telibeszarja, neki az kell, hogy érezze, hogy valaki totál rá van állva és senki más nem kell neki csak ő. Csak a hiúsága igényli somikát, semmi más.

alsophila grahami 2016.10.18. 11:37:54

@VV Erőlegény: értelmet ott ne keress, ahol nincs, teeee! ;) gondolta, megjátssza, mert érdekes lesz, ha néző a balhéra kíváncsi - talán Mitzi visszaszavazása miatt jutott erre a következtetése, ki tudja? elég rafkós amúgy, ezt a kezdetektől nyilvánvalóvá is tette, eszébe nincs titkolni, sőt, ezzel próbálja elhitetni velünk, hogy ő tattikuus (vagymi). ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 11:38:56

@mentolos lecsó: Mijaza ZZ&ZF? :-)

Ha már ebéd, akkor legyen kiadós, 40 perces: youtu.be/g-BXxX1x4y8

#VV&ZF

2016.10.18. 11:38:57

@hereverő heverő: kb miota nem david van eloterben :( a szomisagi az peni nemletenek szol, ofkorsz.

hereverő heverő 2016.10.18. 11:39:01

@Biriksz_Krokiksz!: Kroki, te ma reggel mit ittál ? Bebaszva megcélozni a testnyílásokat, az maga a rábaszás. Egy kicsit olyan, mint a szívás fogcsikorgatással.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:39:03

@Madam.: @Spitzbauer: Az csak felnőtt film lehetett. :-D Azt el is hiszem. :-)

SocialWorker 2016.10.18. 11:39:16

@Biriksz_Krokiksz!: áh, hidd el, hogy ezt náluk nem az alkolhol váltja ki. amúgy nekem az eddigi kedvence jelenetem evör, amikor mici átzuhat a három puffon majd ült a földön, nézett maga elé, és jajgatott. hát priceless. istenem, meg ne vonják tőlük az alkoholt :D

Reszelő29 2016.10.18. 11:39:59

@SocialWorker:" mégiscsak az evelinről beszélünk, akinél mint látszik, valamennyire be is jön a dolog." ------- Ja ha nincs férfi... akkor jó a kis pöcs is... alapon... Pedig a kisfilmjében teljesen másról hadovált...

SocialWorker 2016.10.18. 11:41:40

@alsophila.grahami: rafkós, de a rossz értelemben és rendkívül manipulatív. mondjuk nem az utóbbi egy hétben, hanem inkább előtte. bár, ahogy a "nőiességét" használja bizonyos célokra, az azért kemény. egyébként megfigyelhető szerintem, hogy többnyire a buta emberek azok, akik nagyon nagy manipulátorok, találkoztam már jó néhány ilyennel és amúgy mind ostoba volt mint a döngölt föld.

2016.10.18. 11:42:46

@hereverő heverő:
"Valahogy Soma az ész. Minnél többet iszol, annál jobban összezsugorodik. Először csak kisfiú, aztán már csak kis pöcs."

erről ez ugrott be elsőre :)))))
www.youtube.com/watch?v=tw7FUIAzAEU

SocialWorker 2016.10.18. 11:42:50

@Reszelő29: jó, hát a kisfilm, az kb semmire nem jó. írnak neki egy forgatókönyvet aztán ezek a szerencsétlenek eljátsszák. szerintem kb senki nem olyan végül, mint ami a kisfilmben hozott. meg tényleg, evelinnek csak a hiúsága igényli somát.

2016.10.18. 11:43:55

Még egy hozzászólás: Dávidunk olyan szépen tujul, hogy simán megnyeri. És közben a többiektől műsort is kapunk. Mindenki jól jár.
Egyedül Krisztián szoríthatja meg, de úgy érzem, őbenne van egy bomba, amely bármikor felrobbanhat. Nagyon jó az önkontrollja, és ha nem iszik, nem is veszti el. Én nem iszik. Szerintem, még ha szeretne is inni, úgy van vele, hogy 36 millából majd ihat eleget. Nagyon helyesen.
Mondjuk a szerkik lehet, hogy majd rámennek, hogy kijöjjön belőle, ami benne van, még messze nem billentették ki a komfortzónájából. És ahogy fogynak a nayghangú játékosok, másokkal is megpróbáják felmosni a padlót. Majd látjuk.

alsophila grahami 2016.10.18. 11:44:02

@SocialWorker: na meg az is lehet mögötte, hogy a bevált Baukó-stratégiát játssza meg, amit Alekosszal toltak végig, gondolva, hogy ketten együtt érdekesebbek, mint ő egyedül, vagyis amolyan szárnysegédként hasznosítja a talp- bocsánat, s***lyuknyaló Somapincsit.

hereverő heverő 2016.10.18. 11:45:02

@Reszelő29: Na de azért most itt benn lenne neki férfi is. Szerintem ha rátekeredik Krisztiánra vagy Attikára (Isten bocsássa meg) akkor mostanra már jól kitisztulhatott volna a gyomra. de sajnos csak a "nem tudtam hogy 18 centi kicsi" támadta le. A kurva életbe, egy igazi hős !

MacákékIcukája 2016.10.18. 11:45:30

@Biriksz_Krokiksz!: Penit mar en is hianyolom, nem szimpik ezek a szo nelkuli eltunesek, mingya jelet rakok ra!

SocialWorker 2016.10.18. 11:46:34

@alsophila.grahami: ó, a régi szép idők! azok voltak még az igazi vv-k. baukó is egy tahó volt, de istenem, én mennyit röhögtem rajtuk :D köszi, hogy eszembe juttattad :D

2016.10.18. 11:46:48

@hereverő heverő: NE célozzák meg egymás nyílásait bebaszcsizva, úgy értem :) (nagyon durván erős kávét, meg multivitamint, h a kérdésedre is válaszoljak)
XD

@SocialWorker: erről mindig csak beszéltek, de sosem láttam, melyik adásban volt, mert már visszanézném
XD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:47:11

@alsophila.grahami: Nem szeretem Micit, de most tök édes volt Krisztiánnal az ágyjelenetben, különösen reggel. Érezni lehetett, hogy kifejezetten jól esett neki Krisztián intim zónába hatolása, és ahogy ők adták elő, az engem nem is irritált (50 nap után érthető is). Az is tetszett Miciben, hogy felfogta a párbajgyőzelem utáni eufóriában is, hogy miről instruálja őt Krisztián, amikor azt mondja, hogy ne álljon bele a sárdobálásba, maradjon higgadt, és ne igyon, mert nem áll jól neki, viszont jó volt a vágói bravúr, ami bemutatta, hogy csak nem bírta ki és betolt magába egy felest. Mici úgy tűnik, hogy nagyon sokat nyert Krisztián szövetségével! nagyon tetszett Krisztiánban, amikor kiment a dohányzóasztalnál duzzogó csapathoz (Zsolti, Dávid és Vivi) , és megkérdezte tőlük, hogy vajon mivel is sértette meg Mici a bennlevőket a visszajövetelkor, mert igazából semmivel ?

MacákékIcukája 2016.10.18. 11:47:34

@SocialWorker: @alsophila.grahami: en pont a napokban nezegettem regi VV4-ofiket, ok messze nem voltak ennyire gyokerek mint ez a banda.

2016.10.18. 11:49:00

@SocialWorker: @Biriksz_Krokiksz!: Sokunknak az a kedvenc jelenete. Abban az adásban volt, amikor a szállodhéten, Krisz majdnem szétütötte Vórit. Micinénje esett kell, de annyira beijedt Krisztiántól, hogy inkább visszafeküdt.

SocialWorker 2016.10.18. 11:49:05

@hereverő heverő: szerintem azért Dávid sem lenne egy elvetélt ötlet, csak hát... az a baj ezzel a Dávid gyerekkel, hogy hiába szép, ugyan nem kéne, nagyon unalmas és komplexusos szegény. de azért sománál még mindig jó néhány szinttel feljebb van, ha másért nem, legalább azért mert rá lehet nézni.

Reszelő29 2016.10.18. 11:49:48

@hereverő heverő: igen én is Krisztiánt céloztam volna meg az alapján amit mondott, hogy neki mi jön be.... Kitisztulhatott volna a gyomra mi????? ;)--- az mi is volt??? nem teljes a kép...

SocialWorker 2016.10.18. 11:50:21

@Biriksz_Krokiksz!: abban volt,amikor a krisztián kiment üvölteni. meg most a párbajos összefoglaló kisfilmjébe is berakták. de az tényleg zseniális volt, ilyen őszintén még nem kacagtam ezen a vv-n, mint akkor. a kis nyusssssziiiii

2016.10.18. 11:51:10

@MacákékIcukája: neked most írok éppen egy privátot, tök más a topikja, majd úgy 5 perc múlva ürítsed a pÓstaládádat ;)

SocialWorker 2016.10.18. 11:51:35

@Spitzbauer: jaj, hát az nagyon jó volt :)))) engem rendkívüli módon szórakoztat a mici, amikor részeg :D jójó, tudom, undi meg minden, de akkor is rohadt vicces :D

2016.10.18. 11:51:44

@alsophila.grahami: Ezt az Alekosz-Baukó vonalat Krisztián és Mici hozza. 1 az 1-ben.

MacákékIcukája 2016.10.18. 11:52:09

@Biriksz_Krokiksz!: ooooo mi lesz benne? Okes, figyelek :))))

2016.10.18. 11:53:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
néha egészen egy rugóra jár az agyunk :)))
de erre inkább pogóznék, mint kajálnék :)))

rearwindow 2016.10.18. 11:54:40

@Spitzbauer: azért Krisztián nem így nézne ki, ha odakint folyton vedelne. Nem hiszem, hogy olyan nagy önuralmat kell gyakorolnia hogy ne igyon, ő alapból se ivós

hereverő heverő 2016.10.18. 11:54:55

@VV Erőlegény: upvót. Micinek az a beszóláása, hogy "itt van az én helyecském itt melletted" az kifejezetten aranyos volt. És ezek után a petting is valahogy természetesnek tűnt (értsd, nem alpári faszkodás, hanem valamennyire emberi). Krisztián berángatja Micit az első ötbe, de Dávid fogja megnyerni, egyszerűen mert a legokosabb és KÉSŐBB a csatorna tud majd vele kezdeni valamit.

2016.10.18. 11:55:07

@SocialWorker: Szerintem Vivinek egy hete nincs értékelhető megmozdulása. Na, majd ma, Atussal, juhujjj :-)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 11:55:27

@Spitzbauer: Nem biztos. Alekosz és Baukó érzelmileg egyáltalán nem voltak egymásra hangolódva, a kapcsolatuk érzelmi szála Alekosz részéről egyoldalú volt, Krisztián és Mici között felléphet még egy valódi harmónia.

MacákékIcukája 2016.10.18. 11:56:31

@hereverő heverő: David a Loris heten eleg jol alakitott, meg is nyerte volna azt a parbajt. Varom, hogy tobbet mutassanak belole megint.

2016.10.18. 11:57:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
"Mijaza ZZ&ZF? :-)"

Ostrorok ezek az ujjak, amikkel gépelek. Néha önálló életet élnek :)))
Természetesen a megfejtés: VV&ZF ! :)))

2016.10.18. 11:58:55

@rearwindow: Persze. Lehet, hogy rosszul írtam: nem az ivás megállásához kell neki az önuralom, hanem a konfrontáció/sárdobálás elkerüléséhez. A való életben ő beleáll minden vitába, mint a gerely, szerintem. Itt meg lavírozik, nyel.
Szerintem, abszolút nem iszik odakint sem, vagy csak nagyon ritkán. Egyszer ivott bent, ki is jött a vadállat belőle egy pillanatra.

SocialWorker 2016.10.18. 11:59:17

@MacákékIcukája: jaj Dávidka... olyan kis béna szegény. mindent rohadtul akar és amúgy tényleg odateszi magát, de valahogy nekem mindenben olyan kis szerencsétlen. egyszerűen az ő nevéhez jár az a kicsinyítő képző. pedig kár érte, mert ha lenne egy kis töke, akkor igazán jó csávó lehetne, mert egyébként nem is buta.

rearwindow 2016.10.18. 12:00:18

@Spitzbauer: remélem ebből nem látunk túl sokat. Nekem Atitól a szőr feláll a hátamon, fizikai rosszullétet okoz a látványa. Amikor tegnap csókolózni mutatták, a gyomortartalmam megindult felfele. igazi broáfff

SocialWorker 2016.10.18. 12:00:19

@hereverő heverő: aha, nem értem. de az elmeroggyant macskákat imádom, úgyhogy köszi :D

2016.10.18. 12:01:00

@VV Erőlegény: Itt Mici részéről (lesz) egyoldalú. Krisztián tényleg csak szövetségest keres, és kedveli a társaságát, de nem lesz Micibe szerelmes, az tuti.

Plüsscukor 2016.10.18. 12:01:48

@VV Erőlegény: Így még rémisztőbb akkor a kirohanása.

2016.10.18. 12:01:51

@rearwindow: Ma este juhujj mi lesz :-))) Készíts a vödröt :-))))

SocialWorker 2016.10.18. 12:02:09

@rearwindow: fú, azt hittem ezzel csak én vagyok így, kicsit rosszul is éreztem magam, hogy hogy lehet ilyet, hogy ennyire undorodjak valakitől, akit még csak nem is láttam élőben soha és nem is ismerek?! akkor viszont most örülök, mert belőlem ugyanilyen érzéseket vált ki. THIS IS PARLAMENT (miközben a háttérben a budai vár látható :DDDDDD)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:03:20

Dávidot képzeljétek el, amint Evelinnek szerenádozza ezt: youtu.be/PTsSk0r_Tq8

2016.10.18. 12:03:31

@SocialWorker: Nem Dávidka, hanem Dávidunk! :-DDD Mint a Vukban a kakas. Azt hogy hívták? Márton?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.10.18. 12:04:19

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem a poénhoz igazítom a tartalmat, hanem nézem az öfit, és ha eszembe jut valami vicces, leírom. Az lehet, hogy nem térek ki mindenre, de nem is tartom fontosnak, mert a legtöbben úgyis nézik ezt a szart, és idetesztek félezer kommentet estére, amiben mindent, (de tényleg mindent) kitárgyaltok. Sőt! Annyira untam már az egyszerű lejegyzést, hogy azért próbáltam elkövetni a Tivy naplós, meg a Manyikás levelet. Szerintem a poszt csak egy eszköz arra, hogy itt összegyűjtsünk benneteket, ti jól elvolnátok magatokban is. :D Éppen ezért egyáltalán nem zavarnak a kritikák, mindenki azt ír, amit akar. Ez a ti játszóteretek.
Ha meg hogyvoltot akarsz írni ingyen, szabadidődben, csak azért, hogy legyen tartalom (ahogy mi), akkor beszélj Sixxel, ő a főnök. Ha jót írsz biztos örülni fog a következő évadban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:04:29

@SocialWorker: De, buta és az elfojtásokból sok rejtett agresszió van benne. De annyira növény, hogy ez nem mindig derül ki róla. Sajnos.

Reszelő29 2016.10.18. 12:04:33

hereverő heverő köszi

2016.10.18. 12:05:57

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: marha, kiköptem a finom leveskét !!! :)))

2016.10.18. 12:06:29

@SocialWorker: ha benne van a párbajöfiben, akkor fogom látni :) és köszimöszi.

SocialWorker 2016.10.18. 12:07:07

@hereverő heverő: hát..iigen magas "inteligenciaszintrő" árulkodik ez a diskurzus. jaj dávidka... ezt senki nem hiszi el neked.

SocialWorker 2016.10.18. 12:07:46

@Spitzbauer: azaz. az ééééén marcimat. a mi marcinkat drágám!

hereverő heverő 2016.10.18. 12:07:53

@SocialWorker: Úgy gondolom, hogy nekem pont ennyire érdekes Dávidot nézni. Mondjuk hím vagyok, nincs releváns összehasonlítási alapom, hogy mitől jó a jópasi és mitől undorító a másik. De mivel te is, Peni is (mondjuk ő már másik szintre emelve) jópasizzátok Dávidot, valszeg lehet benne valami. Én meg akkor elkullogok

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:08:24

@Bruti: Köszönöm, ez most korrekt volt. Ettől függetlenül, szerintem lényegi pontokat azért emelj ki máskor, nem mindenki olyan lúzer, hogy végigolvassa amit idehányunk alant.

Nem akarok hogyvoltot írni, azok az idők elmúltak, már letettem a lantot. Maradok a trollkodás határán innen és túl. :-)

SocialWorker 2016.10.18. 12:08:40

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: naaa. azért butának nem buta. legalábbis ha csak a benti közegben nézzük, akkor biztosan nem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:10:19

@mentolos lecsó: Pumped Gabónak, ha már F.R. David előkerült az imént: youtu.be/c6myFY3EwsA

(nem véletlenül nincs hashtag)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:10:50

@SocialWorker: Nézd meg a tegnapi öfiben, ahogy tolta az arcába a cuccost.

SocialWorker 2016.10.18. 12:11:18

@hereverő heverő: pont ezt mondom, hogy amúgy nem az! vagy legalábbis nekem ez kevés ahhoz, hogy ezt így rá tudjam mondani, hogy "jópasi", mert nálam mondjuk annak pont tök kevés köze van a külsőhöz. a mujasága, meg a személyisége miatt nem az számomra, viszont mondom, ha emellé jóarc lenne, akkor imádnám, mert amúgy van egy nemrossz külső, csak benne nincs semmi, ami megfogna. vagy legalábbis nem sok. mondjuk ha szingli lennék, és az a típus lennék (ami nem vagyok), akkor lehet, hogy egy éjszakára kipróbálnám :D

SocialWorker 2016.10.18. 12:12:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: félálomban voltam, csak az érdekes dolgokra figyeltem fel. mit tolt az arcába, mikor és hogyan? :D de figyelj, tényleg, azért tivik meg vivik vannak odabe'. azért, hozzájuk képest...?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:13:36

Hogy Zsolti is kapjon valami jó ebédhez szól a nótát: youtu.be/6IAYlISmJO8

rearwindow 2016.10.18. 12:14:36

@SocialWorker: szerintem se "jópasi" Dávid. még ha a külseje meg is lenne hozzá, de olyan izzadságszagú erőlködés árad belőle, aminek a vége a nagy semmi.

2016.10.18. 12:15:43

@Bruti: nem, nem volnánk el jól magunkban, a posztjaitok >is< a szikrák, amik a berobbantják a kommenteket. *-*

SocialWorker 2016.10.18. 12:15:51

@rearwindow: na, ezt tök jól megfogalmaztad. mindent nagyon akar, de tök nyomin sül el mindig. csak az jut eszembe róla folyton, amikor evelin még nemrég ment be és volt valami buláj. evelin ott tekergett neki, emez meg olyan bárgyú vigyorral bazsalygott neki, hogy rosszul voltam tőle :D

Madam. 2016.10.18. 12:15:52

pumped gabóhoz (ha volt már, akkor kárszeg) www.youtube.com/watch?v=YUP0Py_F3Nc

2016.10.18. 12:17:42

@Spitzbauer: @SocialWorker: károly volt. a mi kááááárolyunk, drágám!

rearwindow 2016.10.18. 12:20:29

@SocialWorker: már az jelent valamit, hogy abbahagyta az orvosit. Az egész életét megalapozhatta volna az orvosi karral, egy ilyen lehetőséget kihajítani az ablakon - hihetetlen. Ezt majd 40 évesen fogja nagyon megbánni

Plüsscukor 2016.10.18. 12:21:37

Alig múlt dél, és a drága kommtársak máris idevetettek 360 hozzászólást. Azta.

2016.10.18. 12:21:50

@SocialWorker: újra szinkronizálták XD
(de akkor miben van a miiii károlyunk??)
((au-t írni nem ér))

SocialWorker 2016.10.18. 12:23:58

@rearwindow: hát nemtom, ezt az orvos dolgot én nem misztifikálnám túl. szerintem az orvosi elvégzéséhez csak több segg kell meg szorgalom maximum mint bármelyik másikhoz, aztán abszolút nem biztos, hogy nagyon intelligens meg rendes meg okos ember lesz abból, akinek ott van a neve előtt az, hogy dr. meg ha úgy érezte, hogy nem neki való, akkor miért erőltetné? abszolút nem biztos, hogy bánni fogja. pl én tudom, hogy én is teljesen alkalmatlan lennék orvosnak, de ez így van jól, én legalább tudom, és nem küldök el a kurva anyjába midnen második beteget az sztk-ban. :)

2016.10.18. 12:24:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ezt a micici, kijön, ezzel várjad ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.18. 12:25:51

evelin: az a csillag, ami nagyon fénylik, az apukám 「insert pityergés」- a nap?

ascii 2016.10.18. 12:26:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: rámstelyn a világ leggyomorgforgatóbb, legízléstelenebb valamije amit kiadtak valaha is zene címszó alatt

2016.10.18. 12:26:58

@SocialWorker: én még azt olvastam, h a mai fiataloknak a vv = dr.
eskü...ha igényled, elővadászom a linket. (ne, tök lusta vagyok)

rearwindow 2016.10.18. 12:27:35

@SocialWorker: orvosként egy olyan szakma és tudás van a kezedben, amiből a világon bárhol nagyon jól megélsz. Szerintem megéri.

WICKEDWITCH 2016.10.18. 12:28:05

Annyit beszéltetek róla, hogy megnéztem a BV-ben azt a telefonálós részt. Nem védeni akarom Somát, hanem csak kérdezem, hogy tényleg csont nélkül be kell nyelnünk, amit ez a Pumped Gabó mondott? Olyan szavahihető? (Én nem tudom, most gugliztam ki, hogy egyáltalán ki ő.) Nekem inkább olyan hencegünk és nagyot mondunk szaga volt ennek a dolognak, csak nem tudja, hogy olyasmivel henceg, amit az emberek többsége gáznak tart. Egyébként meg tökéletesen beigazolta, amit a Somára károsan ható, idióta társaságról mondtam, meg hogy kellene neki egy normális férfi példakép, akire felnézhet. :D

2016.10.18. 12:28:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: menjél ebédelni te meg, az éhes ember ideges, vagy hülyeséget linkelget (idegességében)
XD

SocialWorker 2016.10.18. 12:29:22

@rearwindow: ez lehet persze, de azért azt ne felejstük el, hogy tényleg nem mindenki alkalmas rá. és lehet, hogy erre dávidunk is rájött és ezért döntött így. akkor viszont le a kalappal.

2016.10.18. 12:29:52

@SocialWorker: oks, megkeresem a linket. (sóhaj)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:31:17

@ascii: Nem kell komolyan venni és akkor zseniális. Pl.: youtu.be/GukNjYQZW8s

rearwindow 2016.10.18. 12:31:30

@WICKEDWITCH: na végre valaki! én is pont így gondolom! Somát 45 napja nézzük a tévében, erre betelefonál valaki, és az eddig láttottaktól merőben mást állít, és mindenki benyeli, hogy ez az igazság Somával kapcsolatban

WICKEDWITCH 2016.10.18. 12:31:37

@rearwindow: ha nem neked való, akkor szerintem nem, mert hiába keresed halálra magad, csak szenvedsz.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 12:32:25

@Biriksz_Krokiksz!: Tegnap este megettem az összes bekevert tatár beefsteaket, ma könnyű ebéd lesz, bruschetta meg valami könnyű saláta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 12:34:31

@Spitzbauer: Úgy érzem, hogy ebből a szempontból Mici sem egy nyeretlen kétéves és ha Krisztián nem lesz vevő egy bizonyos szinten túl a közeledésre, akkor vissza is fog belőle venni. Nem tudom, tegnap ez egészen egészséges és mind a két részről történő, mindkét fél által felvállalt, közeledésnek tűnt kettőjük között, és ami a legnagyobb pozitívum ebben a kapcsolatban, hogy a benne résztvevő felek villa teljesítménye és külső megítélése javul, mivel a közeledésük pozitív energiákat szabadít fel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 12:35:18

@VV Erőlegény: De majd meglátjuk, ebben a szériában eddig neked voltak a jobb megérzéseid... :-)

rearwindow 2016.10.18. 12:35:29

@WICKEDWITCH: nekem olyan érzésem van , hogy Dávid esetében inkább a lustaság játszott közre, nem volt kedve ennyit tanulni, ezért döntött úgy, hogy ez nem neki való. De én meg úgy gondolom, ha valaki nem fiatalon teszi oda magát, akkor mikor??

perszepolisz 2016.10.18. 12:35:53

Nem láttam a tegnapit, ezért kérdezem Lakatos performansza hogyan mérhető az előző VV-ből, ahhoz amikor Zsuzsi jött vissza akit senki sem akart, vagy amikor a VV4-ben Béci jött vissza és nem Olivér? Mert nekem azok a támpontok.

hereverő heverő 2016.10.18. 12:36:47

@rearwindow: Ahhoz hogy orvos legyél 1 valami kell : KUUUURVA sok elhivatottság. Enélkül ugyanolyan fos szakma mint a többi.

2016.10.18. 12:37:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: te olyan jókat eszel, mint én szok szeretni. (ma csirkecombfilét rántok ki, majonézes zölborsósalival) ((vacsorára, mikor érkezik a férj))

patburnsred 2016.10.18. 12:37:30

ha van zseniális rész ebben a szériában, ez az volt :DD

2016.10.18. 12:38:50

@WICKEDWITCH: Nekem Soma nem a szívem csücske, mert egy kis hülye gyereknek tartom. De még nekem is ez jutott eszembe. Miért is higyünk ennek a nagy celebnek? Lehet a fele sem igaz. Eddig legalább is nem adta jelét Somácska hogy annyira olyan lenne, mint mestere állította.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 12:39:13

@SocialWorker: Re: "mondjuk ha szingli lennék, és az a típus lennék (ami nem vagyok), akkor lehet, hogy egy éjszakára kipróbálnám..." Miért kell rögtön hárítani egy nick mögött a zárójeles megjegyzéssel? Aki "Á"-t mond mondjon "B"-t is, különösen egy nick mögött. :-)

SocialWorker 2016.10.18. 12:41:02

@perszepolisz: uram atyám, hát ki emlékszik már azokra? :D

2016.10.18. 12:42:21

@WICKEDWITCH: @rearwindow: @hereverő heverő: elhivatottság igen, és nem tudnék komolyan venni egy dokit, aki több tv műsorban szerepelt, h levetessem vele a nemtom seggemről a szemölcsömet (nincs rajta, csak példa) nekem van dokibarim, szétagyalták magukat, míg elvégezték a sulit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 12:42:24

@rearwindow: Én úgy fogalmaznám, hogy elsőre sokkal jobb pasinak tűnik, mint később...

SocialWorker 2016.10.18. 12:42:58

@VV Erőlegény: nem látom itt a hárítást, azt mondtam, ha valamilyen típusú lennék, akkor... hol van itt az Á és miért hiányzik neked a B? :D

2016.10.18. 12:44:04

@ミラ: te micsináltál a lovacskás nickeddel? :(

perszepolisz 2016.10.18. 12:44:30

@SocialWorker: Akkor lehet, hogy csak öreg vagyok. Anikó is milyeneket nyomott. Most meg ott van bazdmeg a TV-ben. Ő a bemondó vagy mi.

SocialWorker 2016.10.18. 12:44:38

@Biriksz_Krokiksz!: mndjárt megkapod te is, hogy mit hárítasz itt, nick mögé bújva, tuti tele a segged nagy szőrös szemölcsökkel :D

SocialWorker 2016.10.18. 12:45:29

@perszepolisz: jó, hát mondjuk ő olyan is. na meg nála az sem utolsó szempont, hogy kivel sikerült össze***nia. :D

2016.10.18. 12:46:27

@SocialWorker: :)))))))))))) alulértékelik a zárójelek jelentéstartalmát. (mondod, de suttogva)

hereverő heverő 2016.10.18. 12:47:43

@Biriksz_Krokiksz!: Ha csak a szemölcs lenne, az semmi. De azért napi 8-10 órában életeket tartani a kezedben... Mert itt erről van szó. Fogorvos barátomhoz elment egy páciens, fogat kezeltetni. Fogorvos barátom belenézett a szájába, és mondta neki, hogy kurvagyorsan sebészhez de most rögtön. Páciens 2 hét múlva meghalt nyelvgyökrákban. És ő csak egy fogorvos, mellesleg annyi pénzt nem tudnak fizetni hogy én naphosszat mások szájában turkáljak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 12:48:06

@SocialWorker: Jó ebbe ne menjünk bele, annyit nem ér meg... :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.18. 12:48:46

@Biriksz_Krokiksz!: csak lecseréltem a képet :) ezt jobban szeretem, azt már rég nem használom seholsemnem.

SocialWorker 2016.10.18. 12:48:55

@Biriksz_Krokiksz!: semmi baj, tudom, hogy máshol nem tudtál róla beszélni, mert arccal kellemetlen. itt együtt vagyunk, szeretünk, elmondhatod. szóval félsz a jóképű doktor uraktól, főleg, ha azok tévében is szerepeltek? esetleg ezt a gyermekkorodra lehet visszavezetni?

rearwindow 2016.10.18. 12:49:18

@SocialWorker: majdnem belefulladtam a teámba :D

hereverő heverő 2016.10.18. 12:49:25

@SocialWorker: kérdem én, milyen legyen egy Kroki segge ? Babapopsi ?

.. aztán rájövök, hogy igaziból mégsem akarom tudni, milyen is egy kroki segge :)))))))

SocialWorker 2016.10.18. 12:50:07

@VV Erőlegény: pedig egészen kíváncsivá tettél.

SocialWorker 2016.10.18. 12:50:47

@rearwindow: na, ejnye, azt azért ne tessék

WICKEDWITCH 2016.10.18. 12:52:34

@rearwindow: nem tudom, hogy nála mi volt a döntő, de ha tényleg az, hogy nem volt kedve tanulni, akkor igazán elhivatottságot sem érzett, és akkor neki is, meg az embereknek is jobb, ha abbahagyta. Remélem, megtalálja, hogy mi való neki, mert az nagyon jó, ha az ember azt csinálhatja, amit szeret, és amiben tehetséges. :)

2016.10.18. 12:52:44

@hereverő heverő: főleg, h fogban elég gázos elhanyagolós nép vagyunk, nem bírnám, mindent tisztelem a fogorvosoknak. (is) de meg mindnek.

@ミラ: jóféle ez is, még meg is ihlettél: az előbb dobtam fel lovacskás klipet *-*

2016.10.18. 12:53:23

@SocialWorker: Pont ebédelek, és közben olvasom amiről diskuráltok. Majd nem megfulladtam. XD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 12:53:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jaj de szép volt ez az utolsó mondatod druszám : "Maradok a trollkodás határán innen és túl. :-)" Ha nem haragszol ezt lopom saját Hogyvoltos crédom megalkotása céljából . :-)

SocialWorker 2016.10.18. 12:55:12

@ALOKSAKTRHEE: ahogy látom, többeket fulladásközeli állapotba hoztunk, bocsácccsatok meg :))

SocialWorker 2016.10.18. 12:55:43

@VV Erőlegény: mindenképp, borzasztó kíváncsi természet vagyok :))

2016.10.18. 12:56:24

@SocialWorker: @hereverő heverő: gyúrok arra is, egész beton seggem van, a krokodilság lelkem kivetülése (kis piszok disznók!) :P

hereverő heverő 2016.10.18. 12:57:56

@Biriksz_Krokiksz!: Nekem a fejem beton egészen, pedig nem gyúrtam rá :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 13:01:15

@SocialWorker: Nyertél! :-) Nem tudok visszavágni erőlködés nélkül! :-)

2016.10.18. 13:01:27

amúgy offoltok, csak szólok.
(túl azon, h velem genyóztok)
XD

hereverő heverő 2016.10.18. 13:07:01

@Biriksz_Krokiksz!: Te kezdted a szemölcsökkel, mi meg jöttünk az egodat nyalogatni, ahogy Macák Icuka megjegyezte régebben :) Nem akarunk genyózni, naaa

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 13:07:44

hejj elhúzódott az értekezlet. csábamán hogy nem marad idő az igazán fontos dolgokra ;)
mindjárt visszaolvasok. a forró kommentek belemennek a retinámba meg az agykérgembe, meg a mimikai izmaimba.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 13:08:36

@Biriksz_Krokiksz!: Csak néhány kör volt, én már a Fekete lovagos módon felajánlottam neki egy döntetlent. :-) www.youtube.com/watch?v=WF2PysncLQA

ascii 2016.10.18. 13:11:28

szerdán dupla bv, nem is tudom ki hiányolta multkor, most megkaphatja duplán :)

ascii 2016.10.18. 13:12:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem tudom sehogy sem venni, meghallom és kiakarok szaladni a világból :(

2016.10.18. 13:16:09

@hereverő heverő: tudom, csak csajoskodtam, de nem akarom lopni a sót a vvnyóctól.
XD

(most kicsit lépek, vissza is kell néznem a történéseket.)

hereverő heverő 2016.10.18. 13:18:00

@ascii: Izlések és pofonok, én pl. kedvelem Rammsteint de ez egyéni.

Most amúgy ez szól:
www.youtube.com/watch?v=7IegHWzCOo0

#VV&ZF

Mutyuer 2016.10.18. 13:18:30

@Spitzbauer: egyaltalan nem hasonlitanak

MacákékIcukája 2016.10.18. 13:19:22

@SocialWorker: @hereverő heverő: Penin kivul en vagyok ragerjedve Davidra, herevero osszekeverte sztem :D

Akasa27 2016.10.18. 13:19:50

@rearwindow: de legalább lesz oklevele a cirkuszos produkcióról!
na ez a nem mindegy! :)

2016.10.18. 13:23:00

@Mutyuer: Ha látnád Zsótti szemével... ;-)

Haboskakaos 2016.10.18. 13:23:12

@Akasa27: A villában már nem voltak kíváncsiak a meztelenkedésre, gondolra keres új közönséget. :)

hereverő heverő 2016.10.18. 13:24:31

@MacákékIcukája: Nem keverte, itt @SocialWorker: írta, hogy jó ránézni.

szmoti 2016.10.18. 13:26:27

Micin eséséseiről nem tudtok valami best of videót?

2016.10.18. 13:28:45

@MacákékIcukája: david nálam is kedvenc, de a spiritusz hiányzik belőle, össze kéne gyúrni krisztiánnal. megosztott dobogósok, vagy mik.

hereverő heverő 2016.10.18. 13:29:40

@Biriksz_Krokiksz!: IGENIGEN !!! osszuk meg őket !!!! Derékban !

2016.10.18. 13:29:44

@Akasa27: téged figyellek (!) kortársbeszédhez(!!)

Akasa27 2016.10.18. 13:31:17

@szmoti: a legutóbbi párbajnál volt róla videó, annak a végén ott leledzenek az esései.:)

2016.10.18. 13:32:08

@hereverő heverő: te csak ne szóljál bele pasiként.
XD

Akasa27 2016.10.18. 13:32:32

@Biriksz_Krokiksz!: jézusmáriaszentjózsef! hát ezé' bizsereg a lapockám tájéka!

2016.10.18. 13:34:19

@Akasa27: óje.

váltok avit for info

ascii 2016.10.18. 13:35:40

@hereverő heverő: ez jó muzsika, de visszatérve mindent elitélek ahol párosítják a német szöveget a dallamokkal

kamilla123 2016.10.18. 13:42:27

@Spitzbauer: igen, éppen ezért szerintem az lenne a jó, ha Tivy minél tovább bent maradna. Ez a VV nagyon sokat köszönhet neki, minden öfi tele van az ő hülyeségeivel, főleg amiket a riportban mond. Nem lenne jó, ha Ati, Krisz, Dávid maradnának lassan csak a villában, belőlük nem lehet műsort csinálni Tivy iszonyat gáz, de azt el kell ismerni, hogy ilyen karakter, mint ő, tényleg nem volt még a VV-k történetében. Egy aranybánya. Nem csoda, hogy a szerkik nem dobták ki az őrjöngései ellenére sem.

hereverő heverő 2016.10.18. 13:45:47

@kamilla123: De én agyfaszt kapok tőle, fáj nézni, hallani. Tudom, nem és számítok közönségnek, de ha valakit is reprezentálok az elb..szott társadalmunkban, akkor az a társadalom Tivit a mókusok elé veti.

kamilla123 2016.10.18. 13:47:56

@hereverő heverő: megértem, de még hónapokig tart a műsor, és nagyon uncsi lenne normális emberekkel, hidd el. Tivy úgyse nyeri meg, de sztem nagyon vicces, amit művel.

2016.10.18. 13:51:50

@Akasa27: váltottam. mazikeen vagyok.
XD

2016.10.18. 13:53:25

@kamilla123: @hereverő heverő: marha rossz példát mutatna, ha egy tyvy sokáig bennmaradna.

hereverő heverő 2016.10.18. 13:54:40

@kamilla123: Persze, tudom én azt, de minden csak ne Tivi. Inkább röhögök Mici és Krisztián románcán vagy a tényleg idióta Petőfi Somán, a full debil Vivin. Atti és Dávid csak pók a sarokban, Evelin és Tivi pedig akiket el kell ásni és a helyüket sóval behinteni. Zsoltit nem tudom hova tenni, az idegesítő kategóriát még nem érte el, de erősen küzd érte.

2016.10.18. 13:56:38

@kamilla123: de ez vhol a készítők felelőssége is, h a kicsikből, akik nem tyvy, kihozzák a néznivalót. (amúgy szinte bizti vagyok benne, h tyvy marad a végéig - nem is baj, a célegyenesben elbukni a legkakibb)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 13:57:39

@kamilla123: " És Zseri egy hőst tisztelt bennem egy hőst !" :-)

2016.10.18. 13:59:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: ezt megint viszem. tuti sikere lesz.

Akasa27 2016.10.18. 14:00:32

@Biriksz_Krokiksz!: újabb közös kedvenc.:)))))

MacákékIcukája 2016.10.18. 14:01:08

Gyerekek, hivatalosan is elvesztettem a fonalat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 14:02:29

@hereverő heverő: Zsolti bakker ahogy tudja magát fényezni, "pedig a langyi úgy lógott a karikán, mint a perzselt disznó" :-D Hát ezen a Bruti poénon még mindig fullra röhögök.

hereverő heverő 2016.10.18. 14:05:26

@Biriksz_Krokiksz!: Erre EKG, kivéve hogy marad a végéig. A következő párbajozó Gina lesz (mert Evike így akarja) és mivel ő nem hülye, kiviszi Tivit.

hereverő heverő 2016.10.18. 14:07:10

@VV Erőlegény: De még arra is volt ideje és figyelme, hogy Vivit irányitsa a lábaival ! Hogyazanyádpi... :))))

2016.10.18. 14:09:12

@hereverő heverő: gondolod? kiviheti evyt is.ha viszont tyvyt viszi ki, akkor szét ápvótolom a csajt. (mondjuk akkor is, ha evyt viszi ki)

Cérnahuszár 2016.10.18. 14:11:37

Ha gina kerül párbajra, sztem atit viszi ki

Berborosz 2016.10.18. 14:12:23

@Biriksz_Krokiksz!: Te avatár-világbajnok, teee...

kamilla123 2016.10.18. 14:12:35

@VV Erőlegény: igen :-D csodálkozom is, h ezt nem emelte ki a posztíró. Nekem meg az jutott még eszembe, amikor Tivy azt mondta, hogy egyre hidegebb a villa, hogy hát igen, ez az évszakváltásból is adódik.

2016.10.18. 14:12:55

már elnézést (nem) kérek,, de én utálom, ha emberek külsején vagy súlyán élcelődnek.

2016.10.18. 14:13:28

@Berber Oroszlán: de jó lett, mi??? mondd h imádsz!
XD

MacákékIcukája 2016.10.18. 14:13:47

@Biriksz_Krokiksz!: de volt... egyszer... valamikó. Hol a krokodil?

@Cérnahuszár: sztem meg Evelint... es kinthagyja a gecibe'

kamilla123 2016.10.18. 14:15:04

@Biriksz_Krokiksz!: egyetértek, de amúgy pont Zsolti az, aki Mici súlyán folyamatosan viccelőik, ő viszont nehezen viseli, ha beszólnak neki.

Haboskakaos 2016.10.18. 14:25:25

Bár ezen már gondolkodtam, hogy a kiválasztáson Evin meg esetleg Somán ki tenné Ginára a jelet?
Meg lehet most Ati esélyes a zöld kendőre.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 14:25:41

a menő az lenne ha krisz vinné ki evettkét és hagyná kint a 'csába

2016.10.18. 14:25:51

@kamilla123: zsoltit még nemtom hova tenni...még bírom őt, de már feszegeti a határokat. nekem csajnak/csajként nem jön be mici alkata, de a travesztiknek meg igen, ezért nem is értem, h miért nyírja, ahelyett, h barizna vele.

Brandy9 2016.10.18. 14:26:58

@rearwindow: egy régi összefoglalóban, még az eleje felé Soma is mondta h a beköltözése előtt egy lány terhes lett tőle. Szóval ebben úgy néz ki nem csúsztatott ez a pumpa gyerek. Ti nem emlékeztek rá? Jó lenne kikeresni ha eszembe jutna hol mondta ezt...

Cérnahuszár 2016.10.18. 14:33:21

@Haboskakaos: @MacákékIcukája: evelinnel van kockázat, azért vnnak rajongói, ati meg tök súlytalan. Ginára lehetnek kíváncsiak az emberek hátha vilant valamit, ati meg már biztosan nem fog. Ezért lenne logikus ginának ati, ha tényleg aggyal nézte a műsort és nem szimpátia alapján.

kamilla123 2016.10.18. 14:33:37

@Biriksz_Krokiksz!: sztem most vissza fog venni, hogy Mici visszajött. Ők azért Vivivel rendesen helyezkednek. Emlékszem,h Vivi is hogy szapulta Dávidot, hogy milyen unalmas karakter stb. Érdekes, amióta a párbajról visszajött Dávid, nincs köztük konfliktus. Sztem Zsolti is visszavesz most majd.

2016.10.18. 14:39:10

@kamilla123: arra gondolok én is, h megy / ment a mainstraim-mel ő is.
(de kaptak 3-4 arculcsapást, vajon magukhoz térnek-e, h átértékeljék, szar amit művelnek.)

MacákékIcukája 2016.10.18. 14:41:01

@Cérnahuszár: @Haboskakaos: Evelin most egyaltalan nem nepszeru, teny hogy tobb kockazat van benne mint Atiban, de Atival nem volt semmi konfliktusa eddig (sot, tok rendes vele a srac) es valljuk be, Gina nem egy VV5 Attila, aki siman odaall eled es azt mondja, hogy "ez egy jatek, azt viszek akit akarok es te vagy itt a leggyengebb". Ez a tattika siman vissza is uthet. Ergo kell, hogy legyen valami alapja a dolognak.

2016.10.18. 14:42:43

persze a másodvonalbeli rajongók (vivi és társai) menjenek a ~csába, dobálnám őket kifele, akárhogy nyallerkodnának.

kamilla123 2016.10.18. 14:42:57

@Biriksz_Krokiksz!: sztem Zsolti és Vivi csak akkor nyerheti meg a játékot, ha Soma, Dávid, vagy Krisztián valami iszonyat módon lenullázza magát a továbbiakban. Ugyanis Zsolti és Vivi is (sztem) nem unalmas, de annyira nem is szerethető karakter. Sztem Zsoltinak jót tenne, ha VIvi nem lenne mellette.

MacákékIcukája 2016.10.18. 14:47:49

@kamilla123: Soma mar reg nem olyan nepszeru, mint a hotel-heten volt... Szapuljak a kommentelok rendesen facebookon, es itt is nem egy ember irta, hogy csalodott benne. Szerintem o semmikeppen nem lesz dontos.

2016.10.18. 14:50:04

@kamilla123: zsolti bmennyire is gonigenya (imádom őket!), nálam még nem nullázta le magát, tud simulékony is lennyi, és sztem nagyon szórakoztatós vicces figura. és nem lepődnék meg, ha nyerne. sztem tuti ott lesz a háromban (krisztián és dáviddal) hirtelen nem is tudnék dönteni, h melyiknek is szurkoljak. (zsoltinak azért, mert másfiú még nem nyert, de ez meg fasszság és #elfogultsági)

kamilla123 2016.10.18. 14:50:06

@MacákékIcukája: igen, azt én is írtam még korábban, h Somát magával rántja majd Evetke, (ahogy Zserit is). Ettől függetlenül még mindig feljebb van a népszerűsége sztem, mint Zsoltinak vagy Vivinek. De nagy erőkkel zuhan, ez így van.

Berborosz 2016.10.18. 14:51:14

@Biriksz_Krokiksz!: Imádlak, tudod jól!
Mert te vagy a nyelv, a szavak virtuóza! (Ezt már mondtam.)
És a láthatatlan avik istennője. (Ezt még nem.)

kamilla123 2016.10.18. 14:53:35

@Biriksz_Krokiksz!: igen, Dávid és Krisz nagyon jók. Somát is bírtam, de sajna lefelé megy. Zsolti az elején kedvenc volt, mert van agya, meg humora. De sajnos tud nagyon gonosz is lenni és nem tetszik,h mindig az erősebbhez dörgölőzik. Jobban tetszene, ha néha merne az árral szemben is menni (ahogy az életben is teszi). Egyébként most már azt mondom, hogy kifejezetten jó karaktereket válogattak össze erre a szériára, vannak bent egyéniségek, tök mindegy, h poz vagy neg irányban, de érdekesebb arcok vannak bent, mint sok eddigi szériában.

É2I 2016.10.18. 14:54:46

@Brandy9: Volt valami ilyesmi, de - nem védve ezt a kis pöcsömöccsét - az, hogy valakit teherbe ejtett nem utal egyenesen arra, hogy mindezt gonoszságból tette. inkább mutatja azt, amit látunk is, hogy tízenegy-két éves szinten van. Ergo a pötse már áll, de szőr még annyi van körülötte, mit a pofázmányán.
Erre a pumpedgabó szavára adni meg enyhén szólva is a "messziről jött ember..." kategória. Kell már neki is egy kis sz.rkavarás, mert a 15 perc hírnév leáldozott. Szeretne legalább visszakerülni egy "Észbontók" fotöjbe.

2016.10.18. 14:59:16

@kamilla123: de ugye??? sokan fikázzák az idei merítést, pedig fasza ez. zsolti meg az erősebbhez dörgölőzés...mind ezt csinálja. de ha vkinek van agya meg humora, az felőlem csinálhat bmit, ha van rá indoka, márpedig van. ;)

@Berber Oroszlán: nu mikor volt láthatatlan az avim, mondjad!
XD

hereverő heverő 2016.10.18. 15:02:18

@É2I: Elképzelek egy párbeszédet a villában:

Soma: Krisztián, neked szőrös a farkad ?
Krisz: Persze !
Soma: De jó neked, az enyémnek még csak a töve...

Perah 2016.10.18. 15:05:04

A poszt nagyon jó, szétröhögtem magamat rajta, grat Brutinak :D.
Azon meg könnyesre röhögtem az agyamat tegnap, amit lenyomott a Tivy basszus :D :D. Ha úgy óvta Zserit, mint a Kis Herceg a rózsáját, akkor milyen lehet nála az, ha valakit nem óv?! Nem szeretném megtudni, meg azt sem, hogy milyen lehet, ha valakit tanít... :)))
Zsolti most már kezdi elveszíteni a szimpátiámat, nehogy már még ő ugasson be Micinek, hogy örülni meg a saját győzelmének, amikor ráadásul Zs. tette fel Zserbóra a "pontot". Számomra már az is hányinger volt, hogy beállt mögé, de mindegy...
Az Evelinre pedig nincsenek is szavak, tényleg Mike Oldfield "The Exorcist" zenéjét kellett volna benyomni alá :D. Valószínűleg, ha egyszer kimegy párbajra, akkor 10-90%-ben fog kiesni, és az a 10% mind a rokonaiból fog összeállni... Undormány egy nőszemély :S.

Cérnahuszár 2016.10.18. 15:09:41

@É2I: nem kell gonoszság ahhoz hogy valaki lecarjon más embereket, tojjon rá hogy úgy maradnak, nem az ő teste sínyli majd meg az ab-t.
a csaj meg viszi egy életen át a testi, lelki sebeket.
az ilyen ember nekem a hulladék kategóriába kerül.

2016.10.18. 15:11:40

kezdem visszanézni.
vivi nem játssza meg h bamba, ahogy próbál figyelni ezerrel eltátott szájjal a többiek beszélgetésre. ez igazi.

Cérnahuszár 2016.10.18. 15:12:21

@Cérnahuszár: ítélkezek? ja. ebben igen, mert nem csak a saját életét bacca el, hanem máséban közreműködik

hereverő heverő 2016.10.18. 15:15:00

@Cérnahuszár: EKG. Azt mondjuk nem tudjuk, hogyan sikerült be a lány, lehet hogy használtak valamit ami nem működött. Én egy elég figyelmes embernek tartom magam, ezért már az is kiverte a (nem azt, hanem a) biztosítékot, hogy Tivi a 118 másodperces menet után hátaat fordítot Zserinek és egy sóhajjal elaludt. Én nő lennék, tuti a heréin táncoltatnám másnap a vasalót.

2016.10.18. 15:15:30

@Biriksz_Krokiksz!: Mi történt veled? Álruhába bújtál? :) Alig ismertelek meg, már mondtam magamban, egy újabb friss regisztráló, de kicsit tovább nézve, jaaaaaaa te vagy az. :D

2016.10.18. 15:17:06

@Perah: Nem lehet, hogy ez a színészkedés a nézőknek, nekünk szólt? Mi van ha a szerkik leadták neki az infót, te barom, miattad esett ki a Zseri, legalább kis megbánást színészkedjél.

rearwindow 2016.10.18. 15:17:23

@Cérnahuszár: az hol derült ki hogy leszarta? mert a betelefonáló azt mondta? a csaj ha teherbeesett ugyanúgy leszarta a védekezést mint ez az idióta Soma, de hogy ezekután Soma nagy gonoszan tett a csaj fejére, ezt már csak te költöd hozzá, hiszen fogalmunk nincs mi történt. Nekem a 45 napi közvetítésből nem tűnik egy gonosz megátalkodott fiúnak.

2016.10.18. 15:18:02

jááááááááááá most van micici & krisz szeksz. (tekerek)
de mi lenne ha kimennének sufniszobára, h mindkettőnek jó legyen?

2016.10.18. 15:18:57

@ALOKSAKTRHEE: te csak ne dumáljál. :) mazikeen vagyok.

2016.10.18. 15:19:24

@hereverő heverő: XDDDD jajjjjj de jót nevettem. De igazad van. A kis jutyúb huszár meg még azt sem tudta, hova dugta be. :D XD Sok nővel lehetett dolga, az már biztos.

2016.10.18. 15:20:16

@Biriksz_Krokiksz!: cö cö cö, vigyázz mert táskát csináltatok belőled ;)

2016.10.18. 15:20:45

mpedig sztem krisztián és mici arik.

2016.10.18. 15:21:34

@ALOKSAKTRHEE: azt bébikrokodilbol szok. de! már nem az vagyok.

2016.10.18. 15:23:07

@Biriksz_Krokiksz!: Na majd utána nézek én, hogy ilyen túlkoros krokiból mit is lehet csinálni. ;) :D

2016.10.18. 15:23:18

uhhh. mukkot nem érteni tyvyből, már csak emiatt is kell a hv.

2016.10.18. 15:24:32

@ALOKSAKTRHEE: genyaaaameghalsz, tudod.
XD

Cérnahuszár 2016.10.18. 15:27:44

@rearwindow: nem érted
már az elején lecarta, csak az számított hogy dugjon.
utána meg elintézik annyival pg szavajárása szerint, "hogy kezelve lett az ügy"
lapozhatunk, ezt megúsztuk hogy ne kelljen 18 évig gyerektartást fizetni
nem költöttem hozzá semmit, nem kell.

2016.10.18. 15:28:03

jön vissza micicici #kiborulási

2016.10.18. 15:29:31

oks, már értem, miről beszéltetek.

Perah 2016.10.18. 15:32:23

@Plüsscukor: Teljesen igazad van, nem kell magyarázkodnod ezzel kapcsolatban. Ezt maximum azok nem értik vagy ítélik el az ilyen véleményt, mert még nem láttak testközelből hasonló viselkedést hasonló kultúrájú emberektől. Sajnos ők így veszekszenek, ami más közegből érkező embereknek - így például nekem is - sokkoló. Soma teljesen vakon van, bár itt is bejön a mondás: "zsák a foltját" vagy "madarat tolláról, embert barátjáról", úgyhogy nem sajnálom.

2016.10.18. 15:32:43

ühühü, krisztián! fasza tanács.

2016.10.18. 15:33:43

meggondoltam magam, krisztiánt akarom nyertesnek.
nincs szmájli.

rearwindow 2016.10.18. 15:33:44

@Cérnahuszár: én pg szavait nem tudom készpénznek venni

hereverő heverő 2016.10.18. 15:45:06

@rearwindow: @Cérnahuszár: Ki a f..om ez a PG ? Tudom, Pumped Gabo, a Balaton Sound gumitestű napszemüvegreklámja. De azon túl ? Nekem úgy tűnik, hogy SENKI. Úgy szeretném, ha ezek a senkik a műsor után szétoszlanának mint a tehénfing. Nem az a bajom, hogy valakit elkezdenek hypeolni VALAMI MIATT, de könyörgöm, legyen már mögötte teljesítmény ! Kigyúrta magát, ÉS ?!? Ezrek és ezrek gyúrták ki magukat, de csak 1 kigyúrt fasziról neveznek el lólengés figurát.

muff, én beszéltem.

2016.10.18. 15:52:03

'egyetlen ilyen mondatot nem hagyott el a szám' de a lényege nem jött át, mi?
csak a nyelvtancsi *- *
am' megnézném mindenki vitakultúráját úgy élesben.
XD

Brandy9 2016.10.18. 15:53:42

@É2I: jahhh, egyetértek. Viszont nem mondtam h gonoszságból ejtette teherbe a lányt Somsom, hanem arra céloztam h pumpa nem a levegőbe beszélt, mikor ezt említette. Valszeg Somának a védekezésről halvány lila gőze sincs. Nekem olyannak tűnik, mint egy kamaszfiú, aki még csak most ismerkedik a másik nemmel...

2016.10.18. 15:59:11

külön buliznak, és hősként néztek zserire, mert mindent megcsinált, amit kért tőle. (tyvy)

XD

2016.10.18. 16:00:42

@hereverő heverő: Most komolyan ő lenne? :D XDDDDDD Vagy egy híve? XDDDDD

2016.10.18. 16:02:28

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem ennek a Tivynek is valami nagy baj van ott fent. Vagy nem volt ott az észosztásnál, mikor kellett volna. Vagy neki is sanyarú gyerekkora volt. Passz. Egy biztos. Sík hülye ez az ember. És még ennek tapsikolnak a youtubon? Vicc.

2016.10.18. 16:04:26

@hereverő heverő: Szakadok így is, úgy is a röhögéstől. :D Ugyanis semmi értelme idejönnie. Leoltja a nagy haverját, miután mi ezt is megtárgyaljuk, esetleg jön védeni a mundér becsületét? XD Gondolkozzál előbb fiam!! Ne szólj szám, nem fáj fejem. Mondja a közmondás. Nem ok nélkül. XDDDDD

2016.10.18. 16:05:58

senki ne hari, denem vagyok hajlandó bv-t nézni. próbáltam, nem megy.

Brandy9 2016.10.18. 16:07:06

@rearwindow: ne a köcsög Pumpa szavait vedd készpénznek! Soma maga mondta egy öfiben, hogy a beköltözése előtt teherbe ejtett egy lánykát, de megoldódott az ügy. Ennyire emlékszem az öfiből, vissza kéne nézni.

,, 2016.10.18. 16:15:37

@Perah: örülj neki, hogy te más közegből származol, de remélem azzal is tisztában vagy, hogy ez nem a te kivívott erényed, vagy érdemed, hanem a szerencséd. Erényed akkor lenne, ha Evelinnek születtél volna és abból a környezetből emelkedtél volna ki, és akkor talán nem is általánosítanál olyan könnyedén. Áhh, leléptem, savazzatok nyugodtan

Moltobene 2016.10.18. 16:25:27

Elnézést, hogy megzavarom a 45-48 (46?) napja bent lévő hogyvoltlakók társalkodását, de én Tivyn már nem tudok jóízűen nevetni. Ismeritek azt az érzést, mikor valaki nyilvánosság előtt csinál hülyét magából, és te érzed magad kellemetlenül? Sokszor már odanéznem is kínos...Vivinél ugyanez. Nem volna szabad ezt már mutogatni....

Moltobene 2016.10.18. 16:28:05

@Biriksz_Krokiksz!: pedig vannak a bv-ben felejthetetlen pillanatok. Zseri kiesése után, pl. Győzi: "és most jöjjön Zseri legjobb barántője, Barbi!" Zseri: "Aki Kata.." ezek után képaláírás:"Zseraldin barátnője, Anikó. :)))

2016.10.18. 16:28:53

@szörnycsi: mert az empátia, mintha nem is létezne.

2016.10.18. 16:31:29

@Moltobene: nem nehari, vannak határok, tök sajátjaim, nagyon ritkán lépem át.
zaeri legjobb barinője nyilván nem barbi.

2016.10.18. 16:33:18

(megyek zenék hallgatni a számon, puszik)

hereverő heverő 2016.10.18. 16:34:08

@Biriksz_Krokiksz!: Én meg feszegetem a határokat, egyszer még egy Adam Sandler filmet is megnéztem ! És jött az az érzés, amiről @Moltobene: beszélt, a kíííííín

hereverő heverő 2016.10.18. 16:34:57

@Biriksz_Krokiksz!: most piruljak ? neked is puszik :)))))

,, 2016.10.18. 16:35:29

@Biriksz_Krokiksz!: még 1 dolog: nem Evelint védem, mert szar alak, ocsmány viselkedéssel, szívesen szavaznék ellene szinte bárki ellen (talán Tivi az egyetlen, akinél gondolkodnék), ha letölteném az appot. De Evelin legyen Evelin, ne egy gyűjtőfogalom, mint ahogy Vivi vagy Mici v Tivi sem az. Szerencsére. na léptem tényleg dógomra.

2016.10.18. 16:37:50

@szörnycsi: én értelek, olvastalak, értőn.

2016.10.18. 16:41:08

nézünk egy sót, ki adja el magát kevésbé, annak szurkizunk. (én biztos)

kamilla123 2016.10.18. 16:47:59

Amúgy a poszt legviccesebb mondata nálam ez volt:
"És még OKLEVELET is kaptak! (...) Dévidnek azért nagy szó, mert tudja, hogy mi meló van mögötte! Érted! Négy nap a legdurvább tányérpörgetéssel, meg plüsslabda dobálással, és gyakorlatilag nem volt olyan, amit ne baszott volna el... "
ezen hangosan röhögtem :D

2016.10.18. 16:59:17

@Moltobene: egy győző meg legyen szíves ne dagonyázzon a kiskátékosok mocsarában.

ficekence 2016.10.18. 17:11:43

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Erre gondoltam, köszi. Reméltem, hogy végig mutatják az arcokat, Evikére pont nem voltam kíváncsi. Még egyszer köszi.

hereverő heverő 2016.10.18. 17:15:00

Hölgyeim, Uraim, mivel a mai napom is elszelelt ezért én is a távozás hímzett lófaszokkal ékesített mezejére lépek. Sok vitriolba mártott kommentet estére!

A zeneklubnak ezt a remekművet, Krokinak dedikálva
www.youtube.com/watch?v=rU0IX-ubuik

Sziasztok hogyvoltlakók.

Moltobene 2016.10.18. 17:19:34

@Biriksz_Krokiksz!: Győző nem tud mást, csak mocsárban dagonyázni. Erre van kiképezve. A popszakmás múltjától kezdve a valóságsós tevékenységén keresztül a műsorvezetői ámokfutásáig bezárólag. Ő a média varacskos disznója, úgymond. (jé, de rég volt ez a szó..)

kaparos 2016.10.18. 17:20:49

Látom sokszor feljön hogy mikor Gina jött be Soma azt mondta hogy gyere gábor gyere, szerintem itt csak szimplán az egyik leghíresebb dögör robi számból idézett xd semmi több.

É2I 2016.10.18. 17:21:31

@Cérnahuszár: Azér ugye kell oda az a jányka is, amelyik beengedi a lába közé és még annyi sütnivalója sincs, hogy bármilyen módon védekezzen. Trauma az abortusz ez tény, de ahhoz is kell a nő is, ha nem erőszak, Azt pedig komolyan nem nézem ki ebből a csicskabajuszból, hogy fizikailag sikeresen legyűrne bárkit is. (Már egy 12 éves kislánynak is el kell magyarázni a méhecskés fejezet után, hogy amikor a fiú letolja a gatyáját egy jól irányzott tökön rúgással megoldható a helyzet. :)
Ott bent is bármelyik lepattintotta eddig, ha akarta, hogy áválinke eddig miért nem, az pont ki lett tárgyalva.

2016.10.18. 17:25:22

@Moltobene: majd holnap visszaolvasom, h mizu vót.
:)

alsophila grahami 2016.10.18. 17:25:34

@VV Erőlegény: oké, igyekszem :) csak annyira de annyira... szal, érted... be vagyok temetve mindennel, de rajta leszek, és a tegnapi öfi tényleg pusztított, néztem és sírtam rajta, főleg Tyvtivytyvadar szövegein.... egy költő veszett oda abban az emberben, de télleg, nyomtalanul! ;)))

Moltobene 2016.10.18. 17:28:38

Amúgy a következő párbaj véleményem szerint Gina-Evelin lesz. És Gina jön vissza.

Cérnahuszár 2016.10.18. 17:36:58

@É2I: ja. kell.
de én nem vagyok hajlandó elmenni a pasas felelőssége mellett sem, nekem nem elég hogy vigyázzon a nő azt jóvan.
a férfinak lényege kellene hogy legyen hogy vigyáz a partnerére, ha már be lett engedve a combok közé
arról firkálok hogy egy pasi sosem fog akkorát veszteni az ügyön, mint egy nő, és ezért lazábban ki is használja a helyzetet. Ha lenne hatása a kárszegre, akkor már 2x meggondolná

alsophila grahami 2016.10.18. 17:41:13

@hereverő heverő: hmm, "ha nő lennél, és tuti a heréin táncoltatnád másnap a vasalót", többé nem dugna meg, se másnap, se harmadnap, se semmikor; és abba Zserikénk simán belepusztult volna, annyira Tivi-addikt lett... gondolj erre is, hogy ebben az esetben a női fél erőltette a kontaktot (kapcsolatnak már csak nem mondanám), Tivinnyó pedig csak elvolt vele, jobb híján.

ha lett volna bent fullosabb csajszi, arra ment volna rá, szívfájdalom nélkül, Zseri neki csak pótlék volt, pontosabban eszköz arra, hogy általa, őt használva gördülékenyebben teljenek-múljanak a napok a kényszerű bezártság, és Zseri pontosan levette ezt, ezért is tűrt el mindent tőle - reszketve azért, hogy esténként, amikor már mindenki alszik, legyen valami a takaró alatt, láthatatlanul...

Krétagarbó 2016.10.18. 17:51:31

@kamilla123: dehogynem volt, elfelejtetted tán a kubai máccsót? :) (a neve most nem jut eszembe)

É2I 2016.10.18. 17:53:46

@alsophila.grahami: Nekem van egy teóriám azzal kapcsolatban, hogy zsé nagyon is tudatosan feküdt be alá. Mondta is a beköltözése környékén, hogy ismeri őt. Ezt úgy, hogy az volt sejthető vél benne valami féle celebritási lehetőséget.
Mindezt alá is támasztotta a kiesése utáni gőzeke-belevalóban, miszerint nem volt ez szerelem csak beengedte, mert hát miért ne. E mondatával végképp le is írta magát nálam. Ezek szerint neki a szex csak dugás, ami szükséges a férfiak megtartásához. Elég gyökött gondolkodás.

2016.10.18. 17:56:41

@kamilla123: De te azért Dávidunknak szurkolsz, ugye? Ha másban nem is kiemelkedő, tujulásban tényleg No.1. Abban különbözik egyébként az őstuja Csabától, hogy azért Dávid ki tud állni, és ki is fog a végén. Addig meg a mi Mártonunk (a Vukkban).

Ne írjatok hülyeségeket, hogy Károly: Márton a kakas, most ellenőriztem: www.youtube.com/watch?v=w4H2Wawj7r4

Krétagarbó 2016.10.18. 17:59:06

@Biriksz_Krokiksz!: meggyőződésem, hogy pont ezért. ezt a tegnapiban már kifejtettem, pinairigység. A többi csaj vhogy nem annyira "dögös" tranveszti szemmel, szerintem. Miciben van dívásodási hajlam, igaz Mókicának ezt nem bírtam elmagyarázni, hogy megértse:))

2016.10.18. 18:03:22

@Krétagarbó: Én ezt vettem le, azért írtam, hogy olyan Mici mint Divine. Ha már jutyuboznak itt többen, és a fijjatalabbak kedvéért: www.youtube.com/watch?v=Kwh_yOzJ6AY

És Zsótti vagy szerelmes belé, de inkább irígy rá, ja.

2016.10.18. 18:05:08

@Krétagarbó: ó, te voltál akkor, aki írta. ekg :)

É2I 2016.10.18. 18:05:39

@Cérnahuszár: Nem is kell elmenni mellette. Egy párkapcsolat azért _pár_ kapcsolat, mert ketten vannak benne.
Ugyanakkor az tökéletesen kimutatható, hogy az "ilyen balesetek" nagy többsége a tapasztalatlanság miatt van, kisebb százaléka a valódi baleset.
A megoldása nyilván nem az azonnali abortusz, de még mindig a kisebb rossz bármennyire is nehéz lelkileg, veszélyes testileg.

Magentax 2016.10.18. 18:07:09

Előbb olvastam, hogy Zseri után ment a szerkesztőségbe Tivy (ex)barátnője és jól leoltotta Zserikét. :))

Egy gyöngyszem a cikkből:
"Zseri: Amikor nem én mentem vissza, nem csak az én arcomról potyogtak a könnyek.”
Brigi: „Persze, mert nem lesz kibe üríteni.”

É2I 2016.10.18. 18:07:23

@É2I: tapasztalatlanság+tudatlanság

É2I 2016.10.18. 18:11:41

@Magentax: Azért két ilyen úrinőtől nem is volt várható több. És mint fentebb is írtam zsé saját bevallása szerint engedte magába trippertivadart mindenféle szerelem nélkül.

Cérnahuszár 2016.10.18. 18:12:08

@É2I: kihagytad a nemtörődömséget, és engem ez bosszant az ügyben.
na de hagyjuk.

Magentax 2016.10.18. 18:18:40

@É2I: Nyilvánvaló, ezeket a szavakat - szerelem, örök barátság, lelki társ - én nem tudom értelmezni az ilyen villalétben.
Tiszta sor, hogy az összes szexjelenet a nézettségre van kihegyezve, meg hogy egy idő után már nem bírnak magukkal, elég egy kis pia és Vivi meg Ati is nyalják egymást...broáf.

2016.10.18. 18:19:48

emberek, ne vicöljünk már, a vv8 kapcsán akarunk moralizálni abortuszról (ugye nem)

BumbleBeeBee 2016.10.18. 18:24:33

Én személy szerint várnám, hogy Péter főnök belépjen... kellene a munkahét! :D

BumbleBeeBee 2016.10.18. 18:25:44

@Cérnahuszár: most akadtam bele! csóri Lorenzo... :(

Krétagarbó 2016.10.18. 18:27:18

@Moltobene: szeretném már látni az arcokat, amikor Gina belép:)))

Cérnahuszár 2016.10.18. 18:30:17

@BumbleBeeBee: ja, és oki, neki a lánya nincs már...
amikor agytágításra jártam, akkor hívta meg a hök vendégszerepelni, és a mutatványa az volt hogy megevett egy poharat.
akkor hagytam abba hogy nézzem ezeket, de idős koromra meglágyult azagyam

Akasa27 2016.10.18. 18:31:09

@Magentax: meg azért tegyük hozzá, hogy az ő korukban tombolnak a hormonok.....én még emlékszem haloványan hogyvót. :P mosmegmán csak horkolnak a mormonok....:))))))))))

Akasa27 2016.10.18. 18:32:42

@Cérnahuszár: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

2016.10.18. 18:34:30

@Magentax: broáf kicsit túlzás, de amúgy ja uncsi. (nyúlik a szám) ((ásít))

BumbleBeeBee 2016.10.18. 18:37:09

@Cérnahuszár: kövezz meg, de én az alek/baukó mineknevezzelek párost bírtam! :D Aztán az Attila-Peti páros vitte a pálmát! két párbaj után képben voltak, hogy vakon vannak bent... azóta kuka... :(

2016.10.18. 18:38:04

közben mennem kell, holnap visszaolvasok *-*

Krétagarbó 2016.10.18. 18:38:23

@BumbleBeeBee: jaj, ez jó volt. én őket szerettem nagyon:) Mai szemmel egy teljesen normális fiatalokból álló kis csapat voltak.

BumbleBeeBee 2016.10.18. 18:40:12

@Krétagarbó: még vhol máshol volt a vella, ha jól rémlik...

Krétagarbó 2016.10.18. 18:42:43

@BumbleBeeBee: igen, én is úgy emlékszem. még a könyvet is megvettem, amit utána adtak ki belső sztorikkal. azóta is azt a feelinget várom, hiába...

Cérnahuszár 2016.10.18. 18:43:08

@BumbleBeeBee: én azt nem láttam, csak a bulvárból tudok róluk
petiről meg semmit, sokáig azt gondoltam attila volt egyedül szóval ez fehér folt a térképen nálam

alsophila grahami 2016.10.18. 18:44:17

@Magentax: húúú, ez csúúnya volt... bár, jogos, és szinte hallom Zsé válaszát: a nézők nem láthattak mindent - pl. Tivadarunk hősszerelmes vallomásait, satöbbi - jó, ez inkább fantázia kategória, de fogadni mernék, Zsé meg vagyon győződve arról, hogy az ő Tivykéje ugyanolyan érzelmekkel bír irányába, mint ő... (bolondlány-szindróma).

Magentax 2016.10.18. 18:47:20

@Biriksz_Krokiksz!: nekem kifejezetten gusztustalan a Vivi szája. Persze, Ati sem egy matyóhímzés, de a Vivi folyton tátott szája a büdös, csorgó nyállal...

BumbleBeeBee 2016.10.18. 18:47:27

akkor én is csak nyomokban láttam, de fent van az összes rész a sorozatbaráton! letoltam egyben tp alatt! :D zseniálisak voltak ezek ketten

2016.10.18. 18:48:50

www.youtube.com/watch?v=QnQfOoR1daA

egy beszélgetés Zserivel a párbaj után:

- van valakije, akivel a bemenetel előtt ismerkedett meg, és reméli, hogy még várja őt
- felkészítette ezt a valakit, hogy "játékban vannak" - nem lényeges, mit csinál
- Tivy egy szikra volt, nem fogja kint folytatni vele, mert reméli, hogy az említett valaki várja őt
azt amit csináltak a paplan alatt, azt lehet, hogy csak "imitálták"
- azért lehet tudni, hogy erős (mármint ő, Zseri), mert "elengedte" Tivy csúnya beszédét is, amit
kapott tőle
- ő nem rendelt fogamzásgátlót
- tudta, hogy van Tivynek barátnője

Milyen kedves lány, hogy az "imitálás" és a "játék" kedvéért ezt a kapcsolatot szétszedte, miközben tudta, hogy kint nem folytatja és hogy neki van kint valakije.

alsophila grahami 2016.10.18. 18:52:31

@Krétagarbó: az nekem is megvolt, és a Big Brother-könyv is, már nem emlékszem a címére, de azt tudom, h egy extévékettes "sztárriporternő" írta (nem jut eszembe a neve, de nem a vörös-böngyör Hadas, hanem a szőke "párja" - akkoriban sokat szerepeltek, eh, mindegy), nekem a Nagy Tesó volt mmkk a főkedvencem, a VV csak utánuk jött, de tény, az első széria volt mindkét formátum esetében a legtutibb, mondhatni LEGEND! ;)

Magentax 2016.10.18. 18:52:43

@Neytiri1: nem is fogalmazásgátlót, hanem esemény utáni tablettát rendelt :D - bár szigorúan véve az is gátolja a fogamzást.

Magentax 2016.10.18. 18:54:19

@alsophila.grahami: máshol meg azt nyilatkozgatja, hogy nem is volt igaz az egész, olvasd el Neytiri1 hsz-ét.

Magentax 2016.10.18. 18:55:03

@Biriksz_Krokiksz!: jut eszembe - ásít emoji nincs vagy csak nem tudom, melyik az?

Almaka 2016.10.18. 18:57:15

Szerintem túlbecsülitek Somát. Soma nem a volt barátnői miatt nem fog nyerni hanem azért mert eldobta a védettséget jelentő kendőt, illetve Evelin alpárisága miatt. Plusz hogy nagyon gyerekes és senki nem akar ilyen emberre milliók adni. Ginának is szerepel az adatlapján, hogy volt terhes, Zseraldin mondta, hogy már vett be eseményutánit korábban is, Tivy meg azt sem tudta mi az 30 évesen. Ők az életben is pont olyan hülyék mint a műsorban. PG meg szerintem csak azt akarta kihangsúlyozni, hogy Soma a való életben nem ilyen töketlen, csak hát elég hülyén sikerült neki.
Tegnap este nem tudtam aludni és az rtl+-on ment Mónika show és megdöbbentem, hogy azokon mennyit röhögtünk 12-14 éve, hogy ilyen hülyék nincsenek ma meg a való világ után tiszta értelmiségeknek tűntek. Ennyi év után teljesen normális lett, hogy bolond emberek vannak a tv-ben.

alsophila grahami 2016.10.18. 19:00:29

@Neytiri1: szavát se hiszem, kamkirálynő xDDD láttuk, amit láttunk: levakarhatatlan matricaként tapadt csóri Tivadarra, a női nem szégyene volt, amit leművelt a negyvenakárhány nap alatt; a fogyaték pasija nem győzte lerugdalni magáról, ő akkor is ment utána mint egy rühes pincsi, nem törődve senkivel és semmivel, hiába magyaráztak neki a bentiek is, senkit nem volt hajlandó meghallani.

emlékszem, amikor számon kérte Tivi, hogy miért beszélte ki, ami köztük történt, akkor is ott könyörgött, alázta magát a hálóban az ajtó melletti ágyon, hogy márpedig ő dugni akar Tivivel, és mire az leoltotta, hogy itt bent ő nem dug senkivel, Zsé ott könyörgött neki, hogy jó, akkor majd kint, de ő mindenképpen dugni akar vele, pffff... ott süllyedtem el - helyette - gondolatban.

2016.10.18. 19:01:07

@Magentax: igazad van, "24-48-as tablettát" kért :)
Na legalább ebben nem hazudott, tényleg nem fogamzásgátló tablettát kért.

SocialWorker 2016.10.18. 19:01:55

@hereverő heverő: ezt korrekten megfogalmaztad, nagyjából ezt gondolom én is. Tivi amúgy minden csak nem vicces, nekem a vicces rohadtul nem itt kezdődik, inkább csak szánni való és rettenetesen idegesítő. Viccesek nekem ebben az évadban mici részeg akciói, Krisztián egy-két megnyilvánulása, és egyébként Zsolti néhány csípőből elkövetett beszólása, azokra gondolok, amiken nincs ideje túl sokat gondolkodni, így túljátszani sem.

BumbleBeeBee 2016.10.18. 19:02:38

@Almaka: azt hittem, hogy nincs a vv7 alatt... mármár hiányzik fanny a peckével!

SocialWorker 2016.10.18. 19:05:17

@alsophila.grahami: Elmesélem brother és Kandász Andrea követte el. Éééés nekem is megvolt :D

alsophila grahami 2016.10.18. 19:05:28

@Magentax: igen, de HAZUDIK. gondolom, felfogta kint, hogy mekkora öngólt lőtt gyak. mindennel, amit bent csinált - de leginkább Tivivel -, és próbál szépíteni, vagyis kárenyhíteni, hogy valami maradjon legalább a női mivoltából, vagy nemtom... azokat a csumarészeg hisztiket nem lehet megjátszani, amiket előadott, nekem magyarázhat, nincs neki akkora önuralma, hogy részegen is kontrollálni tudta volna magát, hát még "szerepet eljátszani".... ugyan már, kit néz hülyének? xDDDD

SocialWorker 2016.10.18. 19:06:45

Skacok, amúgy ti egész nap itt vagytok? Olyan rossz, hogy annyi mindenről lemaradtam, és nincs időm visszaolvasni :(

alsophila grahami 2016.10.18. 19:06:47

@SocialWorker: igeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! télleg, nálad a pont!!!! :) és köszi :) meg pacsi, ha te is BB-fan voltál ;)

SocialWorker 2016.10.18. 19:07:57

@alsophila.grahami: hát... Vásárolt más olyan könyvet szerinted? Szerintem csak a megszállottak. Macskajancsikát sose felejtem el :D

szmoti 2016.10.18. 19:09:25

@Krétagarbó: milyen könyv volt az? Kíváncsivá tettetek :)

alsophila grahami 2016.10.18. 19:10:06

@Magentax: ekg, meg az a bamba fej hozzá..... vagyis a buta, fogalmatlan nézés... kivagyok tőle, kifejezetten irritál már egy ideje.

BumbleBeeBee 2016.10.18. 19:13:10

@SocialWorker: bb zsanett és a domestos? :D

Almaka 2016.10.18. 19:13:42

@Almaka: Nekem még a bár műsorból megjelent kazetta is megvolt.

BumbleBeeBee 2016.10.18. 19:16:19

@Almaka: és a farm? az de jó volt! :)

Cimili 2016.10.18. 19:16:50

Bruti, csúcs vagy! :)

szmoti 2016.10.18. 19:18:50

@Almaka: köszi. Akkor ezt félreértettem, azt hittem Vv-s :)

Krétagarbó 2016.10.18. 19:19:06

@BumbleBeeBee: Zsanett, mondd hogy robotthgéééppphhh:)

BumbleBeeBee 2016.10.18. 19:21:09

@Almaka: minden ételük megromlott, kemények voltak! ha jól rémlik, brutál nagy nyeremény volt

BumbleBeeBee 2016.10.18. 19:22:12

@Krétagarbó: ááááá....tényleg! :))))

Krétagarbó 2016.10.18. 19:22:22

@szmoti: Na megnéztem a könyvespolcon:) "A Való Világ Villa titkai" című örökbecsű...

alsophila grahami 2016.10.18. 19:24:14

@SocialWorker: a leghatározottabban IGEN! ;)) mi még sorban is álltunk érte, emlékszem, és dedikáltattuk is, bibbibiiii ;))) meg voltunk az élő adások némelyikén, nem statisztériaként, akkor za még nem volt divat, és szükség sem volt rá, mert alig lehetett beférni a Mammutban, a nemtommilyen bárban, ahol forgatták, és ja, beszélgettünk Tillával, aki a prekoncepcióimmal ellentétben tökszimpi volt, és meglepően értelmeees.... eh, boldog ifjúkor! xDD az volt az aranykor, mármint a hazai realityké.. :) jah, és Jancsika, de cukor volt! igazi sztáralkat (azóta biztosa matuzsálem már, ha él még egyáltalán;)

Almaka 2016.10.18. 19:25:36

@BumbleBeeBee: Azt hiszem 8 milliót nyertek a Farmban a Bárban pedig talán 5 milliót.

Krétagarbó 2016.10.18. 19:26:44

@szmoti: volt VV-s is, lásd fentebb

alsophila grahami 2016.10.18. 19:28:29

@Krétagarbó: xDDDDDD és azok a "th"-k... azok pusztítottak, nem a Tivinnyóék! :PP de mennyit szivatták ezzel utána is... xDD (meg összegabalyodott a hajdúpível, ha jól rémlik, volt ott komoly bulvármocsár már akkor is;)

Madam. 2016.10.18. 19:31:59

@alsophila.grahami: viszont halál kikupálódott vmi fősulin. Télleg.
Szimpadi csók to all!

BumbleBeeBee 2016.10.18. 19:33:22

@alsophila.grahami: jancsikát bb évi hazavitte ha jól rémlik...

BumbleBeeBee 2016.10.18. 19:34:52

@alsophila.grahami: pár éve az árkádban nála fizettem be a T számlám! meg is lepett...

Almaka 2016.10.18. 19:34:59

@BumbleBeeBee: Nem a Pongó vitte haza, nekem ő rémlik.

alsophila grahami 2016.10.18. 19:36:09

@Krétagarbó: de és a BÁR-fíling...? ;) én azt hiányolom a legjobban, mert az volt a legelső, legalábbis itt, Mo-n - előtte néztük a BB-t rendszeresen No-ban, és mit mondjak, annak volt aztán pazar fílingje, azt soha nem hozta itt egyetlen csatorna se, még akkor sem, amikor volt pénz még dögivel ilyesmire.... :) persze ami a legeredetibbé tette az első szériákat - főleg a BB esetében - az az volt, hogy akkor még, első fecskékként senki nem tudta, hogy mi várja itt kint, és a BB-ben legalább tényleg komolyan vették azt, hogy semmilyen infó nem mehetett be a házba, nem úgy, mint a VV-nél, ahonnan ki is vitték őket külső helyszínekre, meg beengedték a nézői üziket... szal adtak az izolációnak, ami lényegi eleme amúgy az összes valóságsónak...

Magentax 2016.10.18. 19:37:06

@alsophila.grahami: naná, hogy hazudik, de nem értem, ezek teljesen megfeledkeztek már a
kamerákról?
Láttuk, hallottuk, ahogy pincsikutyaként rimánkodik Tivy kegyeiért - nem baj, ha kutyáz, csak foglalkozzon velem. Most meg letagadja, hogy csak színjáték volt? Akkor mi volt a szöveg a párbajon, hogy bezzeg ő magát adta.

Berborosz 2016.10.18. 19:41:35

@BumbleBeeBee: @Almaka: Egészen pontosan Jánoska volt, vagy Jancsicica. És nem Évi vitte haza, nem is Pongó, hanem a nézők jelentkezhettek, és kisorsolták közöttük.
Fantasztikus cicó volt, pl. ahogy ellopta egyszer a vacsorához előkészített húst.

alsophila grahami 2016.10.18. 19:41:48

@Madam.: igen, én is hallottam valami ilyesmit... ezek szerint nem fertőzte meg végérvényesen a média világa, ki tudott lépni belőle, grat neki. :) @BumbleBeeBee: na tessék! és "th"-zik még..? ;) apropó, felismerted?? lehet, én már nem tudnám hová tenni hirtelen, ha belebotlanék valahol...

de Jancsikát nem Pongó vitte haza véletlenül..? mintha valami ilyen rémlene...

alsophila grahami 2016.10.18. 19:48:37

@Magentax: na ez van, amikor ész nélkül hazudik valaki, akinek nincs meg a kellő agykapacitása ehhez, és saját magát járatja le... inkább vállalta volna be úgy, ahogy volt az egészet, legalább megmaradhatott volna a mindenki által sajnált áldozat-szerepben, így viszont.... csak afelől bizonyosodhatunk meg, hogy mennyire méltatlan volt a nézői szimpátiára; és hogy jól döntöttünk, amikor hazaszavaztuk.
sajnálatos, hogy ennyire gázul menedzseli magát - kint ugyanúgy, mint bent -, csak ismételni tudom, amit régóta mondogatok: tipikus önsorsrontó attitűddel bíró ember, igazán kár érte.

alsophila grahami 2016.10.18. 19:52:58

@Berber Oroszlán: ááááá ebben a pillanatban esette le, miért keveredtünk meg: BB-Évi kisfiát hívják Jancsikának (pontosabban Noel János a keresztneve), és ő - meg a rokonai, akik gondozták - emlegették Jancsikaként a tévé-interjúkban, riportokban; miközben a macskosz meg tényleg Jánoska volt, igazad van, köszi! :D

Magentax 2016.10.18. 19:59:33

@alsophila.grahami: találtam egy cikket, hogy Renato vitte haza Jánoskát.

LAZAGUMIPÓK 2016.10.18. 20:09:30

@alsophila.grahami: Igen!!! és a Végh József nyugtatgatta a Zsanett anyját,meg a barátját,akik vagy kétszer jöttek Pölöskéről Pestre hazavinni a Zsanettet ,mert volt egy kis tipi tapi a BB házban.Azt hiszem ,Szabival. Abban az időben még ciki volt a kamera előtt sexelni. Nagyot fordult azóta a világ ! D:D :D

kamilla123 2016.10.18. 20:25:45

@Krétagarbó: jaja, aki elsőnek esett ki a Tuja Csabival szemben. Emlékszem :-)

kamilla123 2016.10.18. 20:29:17

@Spitzbauer: persze, hogy neki drukkolok. Amúgy most néztem először BV-t, h Zseri kiesett és egy bejátszóban azt látom, h Dávid mellkasszőre már ki is nőtt. Hm, ez fura :) De nem rossz látvány ez a pasi :)

Az is vicces volt, amikor Evelin azt mondja Dávidnak, hogy azt hittem, Zseri nyer majd a játékot. Erre Dávid: dehogyis, én fogom megnyerni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 20:34:06

@kamilla123: Dávid akkor nem használta azt a bizonyos fogyasztószert

MacákékIcukája 2016.10.18. 20:40:25

@PeniValdes: oooo megjelent Peni! Holvóttá?

2016.10.18. 20:42:22

@kamilla123: Cristofel. Csak kérdezzetek... bármit... nyugodtan.

MacákékIcukája 2016.10.18. 20:53:37

@PeniValdes: ooo boldog szulinapot utolag is :) nekem csutortokon lesz, akkor meg en fogok eltunni 1 hetig

kamilla123 2016.10.18. 20:55:09

@PeniValdes: VV5-ben volt egy macso gyerek. Rögtön az elején kiesett, pedig a show szempontjából érdemes lett volna még bent tartani, habár nem volt szimpi és tök hülye is volt. Az a Tuja Csabi ejtette ki, aki aztán a fináléig menetelt, de a végső párbajt bukta Atillával szemben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 20:56:13

@MacákékIcukája: Ne máááár ... Mész a fjordokhoz...? :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 20:57:30

@MacákékIcukája: 26 év nyomja vállam. plusz nem bírok letérdelni

MacákékIcukája 2016.10.18. 20:57:42

@VV Erőlegény: francokat :)))) eloszor ket napig bulizok, aztan hazamegyek magyarhonba kiccsaladhoz :)

MacákékIcukája 2016.10.18. 20:59:08

@PeniValdes: ajjaj oregszel... miert nem birsz leterdelni?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 21:00:06

@kamilla123: egy ilkyen fejű csávó évfolyamtársam volt

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 21:00:06

@PeniValdes: az is valami korábbi VV--s soma féle pöcsköszörű. orrbagyűrte a csaját ,az meg később nyilatkozta hogy amugy megérdemelten kapta ám. Pre-Vakkomondoros sztori.

Egyébiránt szépjóestét mindenkinek. Krétagarbó, Cimili Macák Icu kartársaknak külön,mert korábban nekik elmaradt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 21:00:44

@MacákékIcukája: múlt héten akkoráz estem....a jobb térdem lila,mint a püspök

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 21:01:58

@MacákékIcukája: Emlékeztek még a Csicska csicska csicska versére...? Itt egy feldolgozás: www.youtube.com/watch?v=X3sFKs9TWX8

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 21:02:01

@kamilla123: ja, a csaba aki olyan volt mint egy angolszász fiúzenekar?

MacákékIcukája 2016.10.18. 21:02:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: szepjoestet fiatalur! Hmm... sztem Cris Soma es Tivy kevereke, foleg ami a gyokersegi szintjet illeti :)))) imadtam amikor Attila csesztette

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 21:06:39

@PeniValdes: 26?!? te kis pelyhes. egy kedves barátomnak az asszonya meglepi szülinapot szervezett. odamentünk, jó hangulatban megittunk négy kötőjel kilenc italt, megérkezett az ünnepelt, öhő, bódottá. teljesennmeghatódott, aztán elmrengett azon ami mögötte van: hát gyerekek ez már azért 26 év. 26! (mi közel 30asok/afölött csak meredtn néztük) kis szünet. -gondolom menjek a picsába mi? :D

Cérnahuszár 2016.10.18. 21:06:48

@MacákékIcukája: jaj istenem, erre a pacákra emlékszem
valami elképesztő buta volt, nem teszem piedesztálra alekoszt mert ő sem állt sorba az észért, de valami műsorban kiverte alekosz kezéből a szülinapi tortáját
akkor gondoltam, a viselkedést nem lehet tanulni, vagy születik az emberrel vagy nem...
ennél sötétebb fickót nem láttam még, égett is mint a rongy, valami gyorsanszerezzünksemmivelpénzt pornós afférja neki is volt nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 21:10:16

@PeniValdes: BUÉK Penikém, és jobbulást, mert 26 évesen a térdelés fontos dolog! :-)

Cérnahuszár 2016.10.18. 21:11:45

@MacákékIcukája: most hogy így előkerült ez a cristofel, asszem nem is olyan borzalmas a mostani válogatás.
volt ennél mélyebben is a vv...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 21:12:57

@PeniValdes: émmeg már a 40-hez vagyok közelebb. viszont én akár térdelve is el tudok aludni :):)

2016.10.18. 21:14:13

@PeniValdes: Peny. Még csak most kezdődik igazán az élet számodra. Majd le sem fogod tudni vakarni magadról a jobbnál jobb palikat. ;) És ne gyere nekem hogy de nem. De igen is!! :D

2016.10.18. 21:15:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ne is mond. Repül ez a fene idő. Pedig még most volt mikor az érettségi bankettomon nyuszira ittam magam, és arra sem emlékeztem vittek vagy mentem haza. XD De szép is volt. :(

Moltobene 2016.10.18. 21:16:43

Nekem a VV5-ből az maradt meg leginkább, hogy a korántsem adoniszi külsejű Peti szépen suttyomban minden nőt megdöntött. ráadásul mindenkinek ugyanazt a szöveget nyomta, amivel aztán le is bukott, mikor a két kárvallott mindezt kibeszélte egymás közt..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.18. 21:19:30

Most találtam a youtubon VV Kinga reakcióóját, kicsit hasonlított a tegnapi Evelines reakcióra. www.youtube.com/watch?v=rZ0sMvKosxw

Mók_Ica 2016.10.18. 21:19:53

@MacákékIcukája: a híres "csicska" vers.... sírok :))))) és ahogy letérdelt, hogy gyónjon a fingorászásáról.... :)))

@PeniValdes: boldog szülinapot Pennyke :))))

sziasztok komment-társak :)))

Moltobene 2016.10.18. 21:20:25

Egyébként borítékolható, hogy - hacsak valami váratlan málőr közbe nem jön - ezt a széríát Dávid nyeri. Krisz lehet a második helyezett, Vivi talán befut harmadiknak, ha addigra meg nem makkan teljesen..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 21:20:26

@Moltobene: nem csodálom, volt benne hús, ha vkinek nekiment az dölt

kamilla123 2016.10.18. 21:24:51

@PeniValdes: :DD hát ez nem jutott eszembe róla :-) amúgy szimpi volt, én neki drukkoltam a döntőben anno.

Moltobene 2016.10.18. 21:25:36

@PeniValdes: Egyébként tanulságos, , hogy egy férfi milyen könnyen tud hódítani előnytelen külsővel is, ha 1. meg tud hallgatni egy nőt 2. van benne kedvesség 3. nem int,nem ítél meg 4. jó a humora. Mégha jól át is verte őket, a módszereit érdemes tanulmányozni.

Pocakhontasz 2016.10.18. 21:26:12

Csak mert engem is zavart, hogy nem emlékszem. Jánoska cicát végül Renato vitte haza: www.blikk.hu/sztarvilag/valosagshow-k-alakitjak-a-hazi-kedvencek-toplistajat/p97r1xp

Mók_Ica 2016.10.18. 21:26:35

ezt már láttátok? (ha volt már, bocsi....)
www.youtube.com/watch?v=0SjlliJZ5UI

2016.10.18. 21:27:40

@PeniValdes: Kérded vagy kijelented Peny? Nálunk ha pálinkagőzös emlékeim nem csalnak, nem volt. :D De totál nem emlékszem. XD Akkor is szép volt. Sem előtte, sem azóta nem volt filmszakadásom. :)) Ezt is kipipáltam a bakancslistámról. :D Úgy berugni, mint a csacsi, és nem emlékezni semmire sem egy adott időponttól. :))

2016.10.18. 21:28:44

@PeniValdes: Meglesz az. :)) Hidd csak el. Mikor majd a legkevésbé várod, akkor. :))

Magentax 2016.10.18. 21:28:51

@VV Erőlegény: gondolom, Evetke is látta és megtetszett neki a jelenet. Gondolta, alkalomadtán hasznosítja...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 21:29:33

@Moltobene:
nálam ez a típus a lelki szemetes láda

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.18. 21:31:35

@ALOKSAKTRHEE: én nem rúgtam be,és bakancslistám sincs. de egyszer éjjel felmentem a gellért hegyre ahol breakeltek

BumbleBeeBee 2016.10.18. 21:31:47

@alsophila.grahami: nem volt th! :D szépen beszélt, csak barna volt a haja, az furinak tűnt

2016.10.18. 21:41:37

@PeniValdes: Majd fogsz, majd lesz, egyedül éjjel csavarogni a gellért hegyre? Peny, vigyázz magadra. :)

BumbleBeeBee 2016.10.18. 21:43:22

@Moltobene: csillagokat nevezett el róluk? vmi ilyesmi rémlik, aztán veronika, és vera rájöttek! :DD

2016.10.18. 21:45:47

@Mók_Ica: Na Zseri is klinikai eset.

2016.10.18. 21:47:58

@Magentax: Ez már tuti. Dettó ezt az előadást adta elő Evelin is.

Mók_Ica 2016.10.18. 21:48:34

@BumbleBeeBee: aham... csak nem igazi csillagokat, hanem a kamerák kis piros sötétben világító fényét :)))))

@ALOKSAKTRHEE: nem kicsit.... és van egy másik videó is, ahol zseri konkrétan azt mondja a riporternek, hogy ő nem kért gyógyszert....

Mók_Ica 2016.10.18. 21:49:38

@ALOKSAKTRHEE: Kinga legalább nem nézett a kamerába... ösztönös volt..... evetke állandóan pillog a kamerákba....

2016.10.18. 21:55:05

@Mók_Ica: Ja az esemény utáni nem az. Hanem vmi más.
Evelin pedig most játsza be magát a retekklubba. Ez a vizsga előadása.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 21:55:54

'stét! Kezdésre végig is olvastam a délutánt, íme a reakciók:

A korábbi villa a mostani MTVA székház helyén volt, Óbudán.
Én távolodom a negyventől.
Most ez szól: youtu.be/XcAl93uEYUA

Tömören ennyi.

MacákékIcukája 2016.10.18. 21:56:23

@VV Erőlegény: a csicska csicska vers nagyon durva volt :)))) de nekem a parbajfelkeszites is tetszett :))

@Cseszlovák Gyurmafilm: @PeniValdes: kozel harmincas nem is szamit oregnek :) en most leszek 32, bar az en szogtaramban az oregseg 60 felett kezdodik, addig kozepkoru (40-ig fiatal hehehe)

@Cérnahuszár: de alekosz legalabb tudott beszelni.... :D vagy legalabbis kepes volt arra, hogy ehitesse az emberekkel, hogy ertelmes dolgokat mond. VV5-ben meg Dia volt nagyon durva (ja es Veronika is persze), a donton a BV-ben teljesen be volt drogozva, azt lattad?

@Mók_Ica: fingolaszost imadtam :))))

Na lassuk a medvet

Ay Mama, Que paso 2016.10.18. 21:58:12

Sziasztok! Régóta olvaslak benneteket, de csak most most szólók hozzá, mert van egy kérdésem.. Azt szeretném kérdezni, hogy a VV's termékeket hol lehet megvenni. A Való Világ kólát és a Való Világ sampont? Előre is köszi!

Cimili 2016.10.18. 22:01:01

@Ay Mama, Que paso: :DDD Hány napig stuffoltad magad, h meg merj szólalni?
Szia Mindenki! :)

Nimi 2016.10.18. 22:01:48

Kezdünk sziasztok :-)

Cimili 2016.10.18. 22:02:50

Ha már itt comingoutolunk, akkor jövök én. Fáj a légycsövem, köhögök picit lázas is vagyok, érzem, de nem fertőzök na, ne féljetek! :)

szmoti 2016.10.18. 22:03:28

Anikó meglátta Evit vasárnap mikor konferált és gyors felmondott? :D

WICKEDWITCH 2016.10.18. 22:04:32

@PeniValdes: Boldog szülinapot! :)
Bencus vett egy kertet, vagy mi? A múltkor talicska, most fűnyíró... :D

Cimili 2016.10.18. 22:04:33

Gyászolnak, sirató asszonyok is lesznek?

Mók_Ica 2016.10.18. 22:05:10

@Ay Mama, Que paso: üdv a körünkben :))) a vv-boltban minden beszerezhető :)))))

@Cimili: @Nimi: szia-szia :)))

@MacákékIcukája: röhögtem rajta :))))

evetke és tivy siratóznak..... pfffffff.....

Schlomo Goldberg 2016.10.18. 22:05:27

@szmoti: lehet hoyg felcsapkodta csak az ereit a kommentjeink miatt

Mók_Ica 2016.10.18. 22:06:55

evetke megfenyegeti somát.... nem kicsit bezsarolja..... végülis most az előbb mondta, hogy nem kell neki a nyeremény..... no, ezt nem is fogja megnyerni....

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:07:06

Ostoba Evetke is ki akar esni :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:07:53

Visszajött... Hú, ez mennyire szánalmas, Evelin... Soma, röhögd ki!

Mók_Ica 2016.10.18. 22:08:45

vivike smacizni akar..... atti belemegy a játékba... no, akkor ez a nyelves-nyálas oka......

rearwindow 2016.10.18. 22:09:06

Hát ez nagyon undorító

plüssnyuszi 2016.10.18. 22:09:22

Szevasztok :-)

Evelint nem lehetne egy irdatlan szívlapáttal hókon verni?? Valami lképesztő egy némber

Viv+Ati... háááát..... jájjjjjjj

FrNo90 2016.10.18. 22:09:27

Vivi végül annyi kudarc után kénytelen volt ráfanyalódni Atira

WICKEDWITCH 2016.10.18. 22:10:00

Már annnnnyira várom, hogy Evelin ellen szavazhassak!!!!

Pfúj!!!! Mit művelnek ezek?! (Vivi és Ati)

rearwindow 2016.10.18. 22:10:18

Mici egyre jobban néz ki mióta lejött a piáról

Cimili 2016.10.18. 22:10:29

Krisztián milyen aranyosan terelgeti Micikét.

haruka 2016.10.18. 22:10:32

Remélem Evetke nem tervez színész karriert,mert kurva szarul csinálja.

Mók_Ica 2016.10.18. 22:11:18

@plüssnyuszi: én a medence felelős voltam, ahová lehetett hányni.... a szívlapát nem tudom kihez tartozott...... egyetértek veled, támogatom a szívlapátos véleményedet

FrNo90 2016.10.18. 22:11:57

Evetke nagyon szar színész. Megpróbált félelmetes lenni.

Mók_Ica 2016.10.18. 22:12:11

mici most is hasznoskodik??? :))))

Cimili 2016.10.18. 22:12:27

@haruka: A Népliget környékére tudom pozicionálni. Ott esetleg próbálkozhat.

plüssnyuszi 2016.10.18. 22:13:33

@Mók_Ica: amennyiben a hasznoskodás a szopás szinonimája :-))))

2016.10.18. 22:13:38

Mici most tényleg f@szszopó :-DDD

Már napközben írtam, hogy beleszeret Krisztiánba, oszt nem hittétek!

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:13:46

Bencus is hanyni akar a smarolasuktol

Ay Mama, Que paso 2016.10.18. 22:14:05

@Mók_Ica: Szia!!!!Köszi! Pontos címet nem tudsz adni?vagy webshopot?biztos lehet rendelni is. Köszi!

rearwindow 2016.10.18. 22:14:14

@Schlomo Goldberg: á, szerintem csak az orrát dörgölte Krisztián hasához

Mók_Ica 2016.10.18. 22:15:25

@plüssnyuszi: tegnap mondta krisz.... én sem ismertem ezt a szót... nem beszélem "ezt" a nyelvet :)))))) de most én ARRA értettem, igen :))))

2016.10.18. 22:16:08

@haruka: Nekem most esett le, Evcsi olyan mint Domján Edit, akit a farkasok neveltek... Csak ő nem a farkasokkal táncoló, hanem a táncosokkal farkaló.

Mók_Ica 2016.10.18. 22:16:33

@Ay Mama, Que paso: vvbolt.hu :)))) 100 000 ft felett ingyen szállítanak házhoz... :)))))

Cimili 2016.10.18. 22:17:21

@Spitzbauer: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.10.18. 22:18:27

krisz és a takarítás..... botrány lesz?????

Cimili 2016.10.18. 22:18:31

@Mók_Ica: Én is megnéztem, üres az áruház. :DDDDDDDDDDDDD

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:19:34

Lanyok meg masok akik nem Krisztian :)))))
Na ez pl tok nem tetszik Kriszben

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:19:37

Soma, komolyan Papát kóstolgatod?

Cimili 2016.10.18. 22:20:38

Peeeeeeeeersze Soma, majd te betöröd Krisztiánt. :D

Mók_Ica 2016.10.18. 22:20:59

@Cimili: óóóó... Ay mama ilyen gyors volt??? :)))))

Atti mióta van krisz ellen??????????

2016.10.18. 22:21:09

@MacákékIcukája: Ez egy gyenge pontja. Rés a pajzson. (Mondjuk az Micinek is van :-)))

plüssnyuszi 2016.10.18. 22:21:27

@Mók_Ica: jaaa, hogy tolmácsot kértél :-))))))

Krisztián: takarításfóbiás
Azért arra befizetek, hogy Soma betöri Krisztiánt... esküszöm, a fregolinkban több férfiasság van, mint benne

FrNo90 2016.10.18. 22:21:29

Krisztián azt hiszi, még mindig a sitten van.

Cimili 2016.10.18. 22:22:09

@Mók_Ica: Majd jó drágán eladja nekünk. :)))))))))))))))))))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 22:22:31

@Spitzbauer: Így-így! nem mindegy, hogy vizibusz, vagy buzi visz. :)

Cimili 2016.10.18. 22:22:55

Na, Krisz nyert. :)))))))))))

Mók_Ica 2016.10.18. 22:24:13

@plüssnyuszi: aham, még tegnap :)))

nem lesz melegvíz..... dzsina sír.... de csak a reklám után!!!

2016.10.18. 22:25:07

@Cseszlovák Gyurmafilm: A kedvecem, bár az nem teljesen stimmel: nem mindegy, hogy helyet cserélni, vagy csehet herélni. :-))) Ilyet sokat játszunk egyébként itthon.

plüssnyuszi 2016.10.18. 22:25:10

Gina eldönthetné, hogy nyitott vagy zárkózott. Sikerült egy mondatban ezt a kettőt összehozni. :-)

Mók_Ica 2016.10.18. 22:26:09

@Cimili: dehogyis, ajiba vette nekünk :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: már gyakorlata van az álláspontjának védelmére :)))) sztem nem először magyarázza ezt

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:26:39

@plüssnyuszi: Olyan, mint a vadnyugati kocsmaajtó, arról is nehéz eldönteni.

Mók_Ica 2016.10.18. 22:27:15

@plüssnyuszi: kivel ez, kivel az :)))) tvyvel nyitott szeretne lenni...... khm khm khm :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:28:09

@Mók_Ica: Már a villában is többször elmondta. De a legvilágosabban most. Ő nem takarítja más mocskát, mert ő nem szemetel, nem csinál rumlit.

Cérnahuszár 2016.10.18. 22:28:23

jól értettem amit tivy mondott? "nem olyan ember vagyok akinek elmondanék bármit is" ?

Cimili 2016.10.18. 22:29:35

@Mók_Ica: De jóóóóóóóóó, majd kilesem, h ki mit fog kapni. :)

plüssnyuszi 2016.10.18. 22:30:16

@Mók_Ica: hacsak úgy nem. :-))) Az szép baleset lenne, ha összekavarodni Tivivel... a nagy Zseri gyászolás jegyében. Komolyan nem értem, Tiv naphosszat kutyázta Zseraldint, most kisírj a két szép szemit a jány miatt. Még lírára is fakadt. Tényleg lábon hordja aszagyhalált

FrNo90 2016.10.18. 22:31:14

@plüssnyuszi: Zseri azért nagyobb ostoba. Tivy csak képmutató suttyó, aki most a kameráknak játssza a gyászolót.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 22:31:18

@MacákékIcukája: Icukám te is pelyhes vagy; nem mostani a sztori.^_^

Moltobene 2016.10.18. 22:31:55

Krisztián nem takarít, viszont bármikor kirámolja a raktárat....:)))) A sittes rutin?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:32:57

@Mók_Ica: Taktikából én is ezt tenném. Ha nem él vissza vele, akkor lefegyverezte, ha igen, akkor meg pont jó lesz Ginának fegyvernek.

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:33:15

@Spitzbauer: takaritson mar, nemszimpiii

@Cseszlovák Gyurmafilm: jaaa, azt hittem h mostani :) igen, az vagyok. Nem erzem magam 32-nek (inkabb 25-nek)

Csak nekem akadozik a stream?

Brandy9 2016.10.18. 22:33:23

Sziasztok? Nem értem Krisztiánban ezt a nem takarítok dolgot..
Ezzel fogja elbaxni a mostanra felépített imidzsét. Letörne a keze ha takarítana, most komolyan? Ehh

dero80 2016.10.18. 22:34:05

@MacákékIcukája: Én 52 vagyok, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Tudom, hogy megy felettem az idő, de életem egyik legszebb, és legkiegyensúlyozottabb korszaka ez. És nem parázok a kortól.

Cimili 2016.10.18. 22:34:41

Vivi: Mi az az öko? Az 5 éves unkám tudja basszus.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 22:34:51

@Cérnahuszár: :DDD ez már Woody Allen. -> nem lennék annak a klubnak a tagja, ami felvesz a soraiba.

Mók_Ica 2016.10.18. 22:34:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az ő szekrényében van egyedül rend

@Cimili: :)))) jóóóóóóóóóóóóóóóóóó :))))))))))

@plüssnyuszi: sztem rárepül..... @FrNo90: így-így

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:36:01

@dero80: a fonokeim is ennyi idosek mint te, de buliznak ezerrel... velunk, huszon-harminceves alkalmazottakkal :) lelekben kell fiatalnak maradni, ez a fontos :)

Schlomo Goldberg 2016.10.18. 22:36:16

úgy látom a streamet el lehet felejteni ma estére már

Cimili 2016.10.18. 22:37:03

@Brandy9: Du.dobtam neked egy privit.

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:37:10

@Schlomo Goldberg: na jo, hogy irod mert azon filozok h a netemmel van-e a baj, de ezek szerint nem. Ez igy kurvara elvezhetetlen, masodpercekre leall

Mók_Ica 2016.10.18. 22:37:50

@Cimili: 5 évesen okosabb, mint Vivi.... és nem csak emiatt :))))

@dero80: helyes :))))

2016.10.18. 22:38:02

@MacákékIcukája: És ne is legyen szimpibb, mint Dávidunk!
Dávidunk ma is full szimpi. Szerencsére.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:38:17

Azzal vetekedne Mici, hogy ő a leglustább?

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:38:59

@Spitzbauer: ugyesek a vagok :) de nekem nem szimpi h a tobbiekkel sir a Zseri utan, tattikazzon maaar

plüssnyuszi 2016.10.18. 22:39:04

@FrNo90: mélyen egyetértek, hogy T. csak műsorozik. Épp ezért gyomorforgató.

Üdítő számomra, hogy Zsóti folyékony képes felolvasni egy levelet úgy, hogy még az idegen szavakba sem gabalyodik bele :-)

@MacákékIcukája: @Brandy9: Nem vagyok biztos abban, hogy egy csomó embernek nem jön be ez a macsótempó. Mármint, hogy nem takarít, de legalább nem is szemetel. Egyébként valóban kis tüchtig a csávó. :-)))

FrNo90 2016.10.18. 22:39:35

:D Vivi jól körülírta Dávid villabeli életét. :D :D

Plüsscukor 2016.10.18. 22:39:47

Sziasztok, kicsit kések este, és 784 komment???

FrNo90 2016.10.18. 22:40:47

Mici simán elmehetne BKV-ellenőrnek. :D

ui: na el is hangzik vki szájából :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 22:41:14

@MacákékIcukája: hallod ez tenyleg igy van amig nem gondolom végig, addig en is oda lovom be magam, csak aztán a pénztáros magáz :) gyakrabban kellene borotválkoznom...

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:41:17

@FrNo90: mit mondott? Annyira rossz a stream, folyton megall es masodpercek maradnak ki

Cimili 2016.10.18. 22:41:41

@Plüsscukor: Bruti álisan sok, én nem is tudtam mindet elolvasni.

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:42:19

@plüssnyuszi: korrekt, de port torolni, porszivozni es felmosni mindenkeppen kell

2016.10.18. 22:43:18

@MacákékIcukája: Most mondta Vivi, hogy Dávidunk hunyorítva taktikázik a cigiskanapén, általában.
Bár az nem jelent semmit, hogy Vivi mit gondol. De legalább beszéltek, Dávidunkról, ha már nem is mutatták. :-DD
Hülyéskedésnek tűnhet, de tényleg Dávidnak drukkolok.

Megint kimondták.
De mit?
Megint!
De mit mondtak ki?
Jajj ne. Megint kimondta.

FrNo90 2016.10.18. 22:43:52

@MacákékIcukája: azt mondta, hogy nem akarja, hogy Zsolti is olyanná váljon, mint Dávid, aki állandóan taktikázik és mindenkit hunyorogva figyel a teraszon ülve kávéval a kezében :D

Plüsscukor 2016.10.18. 22:44:17

Eddig csak én nem láttam Soménak ezt az arcát, amit most mutat villamesterként?

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:44:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: :DDD en akkor szoktam megsertodni, amikor nem kerik el a szemelyimet az allami piaboltban, de szerencsere az esetek 80%-aban el szoktak :))))

Plüsscukor 2016.10.18. 22:45:34

De (Vivi) most legalább felöltözött - Soma

FrNo90 2016.10.18. 22:45:50

Na Mici behálózza Vivit

Moltobene 2016.10.18. 22:45:53

Krisztián "udvarlása" ultragáz..

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 22:47:27

@Plüsscukor: Estét! Ma eszembejutottál. m2 egy Diznimese: dr. Plüssi. ( egy kislány aki játékokat es plüssállatokat gyógyít) :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:47:34

Vivi, most jössz rá, hogy Dávid sunyi? :-)

plüssnyuszi 2016.10.18. 22:47:47

Szerintem Vivinek az a baja, hogy Zsótinak jobban bejön Dávid _úgy_, mint ő :-))))

Wednesday7 2016.10.18. 22:47:48

@Moltobene: igen, már-már a hányinger kerülget tőle

2016.10.18. 22:48:18

De ha nincs áram, világítás se legyen. Botorkáljanak a sötétben egész este! Infrakamerával közvetíthető.

Jujj, ez az álnokkígyó Vivi csúnyákat mondott Dávidunkra, csak mert a buzi vele akar tekerni. Megint mondta, hogy Dávid sunyin néz. :-DD Broáf

Krétagarbó 2016.10.18. 22:49:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: az nálunk is ment egy időben, aranyos kis mese.

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:49:39

@Spitzbauer: ja kozben osszeraktam, lemaradok a haromnegyederol... legyen is David taktikus, jol teszi!
Rettegjetek egybitesek!

WICKEDWITCH 2016.10.18. 22:50:56

Vivi ma már a második péklapát pozitív csaj, pedig nem vagyok egy agresszív fajta.

Plüsscukor 2016.10.18. 22:51:39

Ez de durva, most halt meg Gina anyja? Nem szabadott volna beengedni őt :(

FrNo90 2016.10.18. 22:51:40

Megint egy lelki sérült.

Wednesday7 2016.10.18. 22:51:44

Ginának 1 hete halt meg az anyukája, 2 hete temették el

2016.10.18. 22:51:59

Tyvben megbízhat. Erre befizetek.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 22:52:07

@Krétagarbó: meg még a peppa, ill. Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága. (uazok csinálják) na az zseniális.

mobilos perpetuum 2016.10.18. 22:52:13

@Spitzbauer: Dávid nem néz csúnyán, az teljesen kizárt, személyesen garantálom.
Ki se lát a fejéből.DDD

Cimili 2016.10.18. 22:52:18

Gina anyukája a beköltözés előtt 2 héttel halt meg, ezért zárkózott.

Mók_Ica 2016.10.18. 22:52:27

wazze dzsina..... komolyan ..... 1 hete halt meg az anyukája, 2 hete temették el.....(ezt ő mondta, nem én)
most komolyan, mennyire birka, aki egy ilyen eset után a vv-be megy???

Krétagarbó 2016.10.18. 22:52:54

@Plüsscukor: gondolom köti a szerződés...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:53:02

Hát, Gina nagy eséllyel megnyerte most.

FrNo90 2016.10.18. 22:53:14

Tivy micsoda úriember.

Mók_Ica 2016.10.18. 22:53:40

@Spitzbauer: kb 1 percig tartott......

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:53:42

@Spitzbauer: eddig tartott a titoktartas :DDd

Cimili 2016.10.18. 22:54:04

Na tivi, már tovább adja evetkének. Igaz, h gina megkérte, h senkinek ne mondja el.

2016.10.18. 22:54:36

@Krétagarbó: Még jó, hogy befizettem. Asszem hétvégén lottózni is fogok. Ha nyerek, mindenkit meghívok, ...

....

... egy csipszvacsorára :-))))

Mók_Ica 2016.10.18. 22:54:45

@Cimili: egy senkinek mondta el :)))))

MacákékIcukája 2016.10.18. 22:54:57

Bmeg most bezzeg mukodik a stream, lemaradtam az ofi tobb mint felerol

Mók_Ica 2016.10.18. 22:55:39

@Spitzbauer: egy igazi úriember vagy :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 22:56:21

Akkor ezért ment be először Zseri és nem Gina, plusz ezért nem követte végül a VV-t egy idő után. Kvázi bemenekült a villába, gondolom.

Cimili 2016.10.18. 22:56:27

Jó éjt mindenkinek!

Plüsscukor 2016.10.18. 22:56:49

@Krétagarbó: vis maior, méltányosság... gondolom volt még bőven tartalékjátékos. Már, ha egyáltalán ezt elmondta a szerkiknek.
Én képtelen lettem volna így bemenni, amikor én vesztettem el az anyámat, kb fél évig minden egyes nap csak bőgni tudtam.

Krétagarbó 2016.10.18. 22:57:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: peppa is menő volt. Nálunk már disney csati játszik inkább, na ott sokszor olyan poénok mennek, hogy mi felnőttek röhögünk, a gyerek meg persze néz bután, mert nem érti még.

Plüsscukor 2016.10.18. 22:57:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szegény lány, ez elől nem lehet elmenekülni sehova.

Krétagarbó 2016.10.18. 22:58:24

@Cimili: hát egy nagy senki, nem?

Mók_Ica 2016.10.18. 22:58:47

@Cimili: jó éjt!!! :)))

@Plüsscukor: ezzel nem vitatkozott volna a csatorna.... ha elmondja...

Plüsscukor 2016.10.18. 22:59:15

@MacákékIcukája: ha ez vigasztal, én meg átaludtam az első 40 percet.

Moltobene 2016.10.18. 22:59:35

Tivy fejére kiült, hogy "bmeg nem hiszem el, hogy még a műgyászomat is lenyúlják tőlem"

Krétagarbó 2016.10.18. 23:00:14

@Mók_Ica: na bakker, egyet gondoltunk, x2 is

Krétagarbó 2016.10.18. 23:01:29

@Plüsscukor: fene tudja. Lehet, neki így könnyebb. Vagy azt hiszi. Nem vagyunk egyformák.

Brandy9 2016.10.18. 23:01:33

@Cimili: komolyan? És azt hol találom? Telóról nyomulgatok itt a blogon, azt sem tudom mi hol van :D na körbenézek

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 23:01:45

@Plüsscukor: nyilván nem vagyunk egyformák. ki tudja milyen volt a kapcsolatuk. Vivi (akármilyen is) családja szétesése után ment a villába. A gyásznak is több formája lehet. (Azzal együtt hogy a tiéd a normális emberi reakció)

2016.10.18. 23:02:43

@Krétagarbó: @Mók_Ica: Volt egy ilyen teleshopos reklám. Nincs meg? "Csipszméker 2000" vagy mi.
Egy full igénytelen, zsíroshajú, kövér pacák volt az egyik megkérdezett járókelő/főszerepő: "Ha maga mutat nekem egy olyan készüléket, amivel így tudok ilyen csipszet csinálni, akkor" - és itt valami nagyot akart mondani - "akkor" - gondolkodott, gondolkodott, csikorogtak a fogaskerekek, "akkor meghívom magát egy csipszvacsorára".
Durrrr. :-DDD

dero80 2016.10.18. 23:03:26

@Mók_Ica: Az a baj, hogy ma nem készítetted időben a medencét :))

Plüsscukor 2016.10.18. 23:03:33

Bruti azt írta ma délelőtt, hogy azért nem ír részletesebb posztokat, mert itt úgyis minden szirszart kitárgyalunk. Na most megyek és letesztelem az elméletét, visszaolvasok 22 órától :)

Krétagarbó 2016.10.18. 23:04:19

@Moltobene: és télleg. Azt hittem, hogy zavarban van, nem tud mit mondani, de lehet, hogy csak erről volt szó.

Plüsscukor 2016.10.18. 23:05:50

Jájj, Ez a Tiviexnő minek megy be égetni magát a BV-be?
Dj Őzike: Szakítottatok?
Brigi: Pause.

Adjon már valaki egy angol szótárt neki, pls.

Wednesday7 2016.10.18. 23:05:57

na megint itt a transzi

Plüsscukor 2016.10.18. 23:07:04

@Plüsscukor: És milyen szarul néz ki a hirtelen túltolt szoli és a frissen szőkített haj :)

2016.10.18. 23:07:21

@LAZAGUMIPÓK: @nem kéne...: Emlékei szerint, szegény szabi kinjában, sírva kiverte végül. Zsanettet meg még Hajdú Péter is megárta.

Más.

BV: csömör műsorvezető, csömör vendég.

Mók_Ica 2016.10.18. 23:08:01

@dero80: mindig ott van, kiglancolva kezdésre :))))

@Plüsscukor: magyarul sem tud....

Plüsscukor 2016.10.18. 23:09:42

Jóccakát, Krétácska!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 23:11:38

de ha már itt tartunk én is megyek, es gyorsan alszok sokat. További mindenjót!

dero80 2016.10.18. 23:12:08

@Mók_Ica: Tavaly mindig jelezted, hogy kikészítetted, most azt sem tudtam, merre keressem :)))

LAZAGUMIPÓK 2016.10.18. 23:12:30

@nem kéne...: Köszi ! Bennem Pölöske maradt meg,hogy miért ? :)

Mók_Ica 2016.10.18. 23:12:43

álmodik a GYomor..... ez a győzi hülye.....

brigi is miről beszél??? győző meg megpróbálja meggyőzni hogy brigi szereti tivyt..... pfffff

MacákékIcukája 2016.10.18. 23:12:58

Gyozi "inkabb egy bmw-ben halok meg, mint egy biciklin"

:DDDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 23:13:31

@MacákékIcukája: Milyen streamen nézted? Nekem a Digi lerohadt Firefox alatt. de Safarira átnyergelve okés lett. Még nem néztem a Digi min fut, de a legutóbbi Silverlight frissítés óta Firefox alatt szaggat az MTVA stream is.

Mók_Ica 2016.10.18. 23:13:42

@dero80: igazad van :)))) szólni fogok ezentúl :)))))

Mók_Ica 2016.10.18. 23:14:51

@MacákékIcukája: nem tud beszélni ez az ember...... de ez a legkisebb baj vele

Mók_Ica 2016.10.18. 23:16:17

vivi + atti = két hülye egy pár :))))))

2016.10.18. 23:16:29

Ez a Brigi annyira szerelmes a Tyvbe, mint egy parkettaléc. A múltkor már kirúgta Tyvet, mostmár csak "pauza" van. Kell a gázsi a BV-ből, meg hátha Tyv nyeri, és csurran-cseppen. 3 hét ismerettség után... ??? Ez szánalom.

Evcsi is rúdtáncolt nagy bánatában a buliban. Most látom. Ejjj.

MacákékIcukája 2016.10.18. 23:16:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ingyérstreamen... :( de erdekes, most tokeletesen mukodik, ofi kozben nem ment

@Mók_Ica: azert ezen a bmw-s viccen felrohogtem

Na mar megint smarolas, elmentem aludni, joejt mindenki :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 23:17:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: Minimax után nálunk m2, aztán Disney, majd beköszöntött a netről leszed bármit korszak.

Mók_Ica 2016.10.18. 23:17:35

és vivi még herotozza atti csókát micinek..... hmmmmmm

Mók_Ica 2016.10.18. 23:19:33

@Spitzbauer: felhívta zserit is telefonon a blikk-ben..... linkeltem feljebb..... na, ott is házhoz ment a lóf@szért....

@MacákékIcukája: :))) jó éjt

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.18. 23:19:50

@MacákékIcukája: Terhelt volt. (Nem Krisztiánról beszélek.)

pomac 2016.10.18. 23:20:15

ááá ezen most hangosan röhögtem ..mosozsák :DDDDD

Mók_Ica 2016.10.18. 23:20:18

mosózsák :))))))))

2016.10.18. 23:23:09

@Mók_Ica: Tudom a sztorit, de azért kösz.
De csúúúúúnya is, nem? Horgas az orra, kicist kopaszodik. Csömör, na. Zseri (R.I.P.) sokkal jobb csaj nála.

2016.10.18. 23:24:44

Na kumok egyet, cakát!

dero80 2016.10.18. 23:32:31

@MacákékIcukája: Azért, hogy lélekben fiatal maradj, tenni kell, de megéri :))))

Brandy9 2016.10.18. 23:34:07

Srácok nektek tetszik ez a Brigi, a Tivi exe? És hogy van arca nyomulni a tv-ben? Én frankón elsüllyednék a helyében, nem az hogy még mutogatom magam. Szerintem elég furcsa arcszerkezete van...Bár lehet h az én ízlésemmel van baj, mert nekem pl. bamba Dávidka sem tetszik.

nem kéne... 2016.10.18. 23:35:29

@Spitzbauer:

az mennyire szar volt, amikor anyuka megindult "pestre", hogy na, akkó mostan kivesszük a gyereket a mÜsorbó.
:)))))

Wednesday7 2016.10.18. 23:47:50

@Brandy9: húú Dávid nekem sem. az a sóvárgó tekintet állandóan...kíváncsi vagyok vajon mikor fog coming outolni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.19. 06:18:09

@Plüsscukor: @Spitzbauer: @Mók_Ica: Szerintem eu a Brigitta csak benne akar lenni a TV-ben.

2016.10.19. 06:29:26

@Brandy9: Nem, szerintem egyáltalán nem szép. A vicc meg az, hogy ő elvileg már kiadta a Tivy útját. Erre most jön ez? :D Mi a fészkes fenét esznek ezek a nők ezen az Amorozón? Olyan jó pasi lenne? Akkora sztár? Ugyan már.

Mermancs 2016.10.19. 06:45:01

@ALOKSAKTRHEE: ha már tivy "sztár", legyek én is... Na meg háthamegnyerimégis. Van az a fájdalom díj ...;)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.19. 06:57:25

@Mermancs: Legyél. Inkább te, mint ő. :D Lemaradt az idézőjel. :D Most láttam, ahogy Krisztiánnál lefagyott a rendszer a mosózsák fogalmára. :D Látszott hogy nem bírta felfogni, nem tudta elképzelni mi az. :D XDDD

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.19. 06:58:48

Ma lesz igazán pusztító a Belevaló. Au meg Jose Armandó. Együtt. Jézus Krisztus!!!!!! Két bolond százat csinál. :DD

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.19. 07:31:44

Van friss ropogós poszt!!!!!! :))

Moltobene 2016.10.19. 07:32:52

Két dolog maradt meg a tegnapiból: 1. ahogy Krisz "udvarol" Micinek, az egyszerre rémisztő és gusztustalan. Mici, ha kikerül, nagyon égni fog a fickó miatt, bár most sokat köszönhet neki 2. Tivy és Evelin az egész Zseri-kiesést arra használták fel, hogy műgyászt mímelve kiéljék a frusztrációikat.Már kezdenek belefáradni, főleg Tivy, aki hosszú és fáradságos munkával lovallta bele magát álérzelmeibe, és most, hogy tetszeleghetne a lelki társát vesztett hősszerelmes szerepében, bosszúsan kell kontstatálja, hogy van valaki, akinek IGAZI gyásza van, és így lenyúlja tőle a show-t.

Krétagarbó 2016.10.19. 08:00:49

@LAZAGUMIPÓK: ott dolgozott a szörpgyárban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.19. 08:02:41

@Krétagarbó: Tegnap végigaludtam a műsort, milyen volt, érdemes megnézni ?

Krétagarbó 2016.10.19. 08:03:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nálunk is kezdődik, a youtube már kedvenc. (Egyelőre nem a tivtivis vonal:))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.19. 08:07:26

@Spitzbauer: Hajdu Péternek is volt szereposztó diványa ?

mobilos perpetuum 2016.10.19. 08:47:00

@Moltobene: Krisz udvarlása kicsit gusztustalan nekem is, de legalább nem a hollywoodi típusú bájolgás. Egyszerre durva és gyengéd. Ő kedveskedne, de csak így tud.
A Tivy-féle kutyázok-ürítek-megintkutyázok-megintürítek ennél undorítóbb volt.
Még szomorúbb, hogy Zserike kint is ilyen.
A focista-lány társai helyében tökönrúgnám.DD

brooaf 2016.10.19. 13:20:35

@Wednesday7: ....de tegnapelőtt, még milyen isteni tepertős pogácsát sütött :(
süti beállítások módosítása