Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8111-8112. rész

2016. október 18. 12:00 - Gillotte

Attila nem fogadja túl jól a hírt, hogy feleségét Miki ejtette teherbe. Juli jön a szokásos ,,csak megtörtént” szöveggel, de ez egyik filmben sem jött még be, most sem. Ezután jön a ,,de hát te is megcsaltál Nórával”. Szuper, kvittek vagyunk, csak én éppen nem estem teherbe nyolc hete – mondja Attila korántsem frappánsan. Ezen még Juli sértődik meg, úgyhogy az ésszerű kommunikáció teljes zárójelbe tételével elválnak útjaik, Attila csomagol, és megy. Ezután hajtóvadászatra indul Mikihez, de nem találja, úgyhogy Petitől érdeklődik bátyja holléte után. Mivel már nem titok, elmondja Petinek, hogy kistestvére lesz a nagybátyjától, de a hír nem éri el a kívánt hatást, mivel Peti tudott erről, úgyhogy Attilában még feljebb megy a pumpa. Egy üveg vodkával kocsiba ül, s ugyan Peti próbálja visszatartani, Attila nem szívesen veszi, hogy nevelt fia beleszól a nagyok dolgába, úgyhogy elhajtja Petit, ő pedig megy agyonverni Mikit, további gyermekek nemzését elkerülendő. 

bk_oktober7_1.png

Zsófi töri a fejét, hogy hogyan szerezhetne ütőkártyát Tóbiás ellen a tárgyalásra. Ki is találja, mi lenne a legjobb, csak egy videó kell Tóbiás blogjából amit ugyan már leszedtek, de mivel Ádám vette fel, neki megvan. Hamar elő is kerítik, s a tárgyalásra visszatérve beteszik a lejátszóba azt a részt, ahol Tóbiás a következőt mondja videón: ,,ez tényleg nagyon jól hangzik, csak tudod, nekem van egy kisfiam, sajnos”. Zsófi nem tud Tóbiás szemébe nézni, érzi, hogy ez túlment egy határon amit most csinált. Zsófi ügyvédje büszkén mondja, hogy a felvétel szerint egyértelmű, hogy Tóbiásnak teher a gyereke. Gedeon menti, ami menthető, kihívja Tóbiást, és felszólítja, hogy szerezzen valamit Zsófi ellen, különben cseszhetik. Tóbiás felhívja Hannát, hogy menjen a villába, és hozza el Tóbiás és Bence blogjának nyersanyagát a villából. Hanna Zsófi lakásába megy (még biztos a gyerekfelvigyázós időkből maradt nála kulcs), kinyit egy ládikát, és lám, pont benne van két be nem váltott recept, Zsófi nevére.

bk_oktober7_2.png

Ági nagyon rá van állva a témára, hogy Félixnek köze van a robbantáshoz, úgyhogy elkapja a ház udvarán. Félix sietne, találkozója van a Herrel, de Ági nem tágít, Félixszel akar menni, és a nemleges választ sem fogadja el, mert amennyiben a férfi nem viszi magával, ő szépen elmondja Emíliának, Félix szíve hölgyének, hogy Félix fel akarja vásárolni a lakásokat, és ez Emíliának is gyanús lesz.

bk_oktober7_3.png

Krisztián nem lát a pipától amiért Novák ABC-je elfoglalja az egész udvart, és Laci még le is önti a vendégeket a bénasága miatt, mázli, hogy Kristóf volt a vendég, könnyebb volt elsikálni. Megbeszélni persze nem lehet normálisan, mert mindkét fél pattog. Ebben a részben más nem történik a témában, csak gondoltam, megemlítem, az űrt kitöltendő, mert nagyjából csak arra volt jó.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gillotte 2016.10.18. 22:44:03

@hannamontanna: Muszáj volt beletenni, nehogy nekem következménye legyen aztán ne tudjam felvezetni később :D
süti beállítások módosítása