Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x18 - Új kezdet

2016. október 14. 15:00 - Hoppancs

Owen és Cristina csókkal avatja fel a Grey Sloan szuperröntgengépét, a Lodoxot, Arizona pedig magas sarkút és hozzá illő lábat villant a kiéhezett Callie előtt. Meredith, a világ legboldogabb kismamája éppen azt találgatja, vak vagy siket lesz a gyereke, és hogy a működésképtelen érzékszervei vajon kettő vagy több fejen helyezkednek majd el. A kórházban majdnem olyan jó a hangulat, mint Arizona hosszasan elemzett segge, bár az új logó prózaira sikerült leleplezése után Mer visszatér a születési rendellenességek témájához. Yang megígéri, hogy akár cisztás adenomatózis, akár hemangióma kínozza majd a kölköt, ebben az intézményben megjavítják. Karev és Wilson egy kisfiút készít fel a kemóra, egészen addig jókedvűen, amíg be nem fut Jason. A kölöknek bizonyára Karev a kedvenc orvosa, ugyanis véletlenül le(katéter)vizeli a nyálas lovagot, majd további szívatásokat helyez kilátásba. Az alacsony sugárzású szkennertől mindenki beájul, alig várják, hogy egymás után dobálhassák bele egy tömegbaleset sérültjeit. Vagy ha ilyenek nem akadnak, akkor egymást. Érkezik is egy sérült motoros, de mivel a fél feje levált, azonnal  a műtőbe viszik. Szar ügy.

bscap0009_2.jpg

A pórul járt mocis lány apja leőrjöngi Shane fejét, mert az szóba hozta a bukósisak hiányát. Nem is úgy volt az, ők pont megálltak fotózni Suzie-val, amikor beléjük hajtottak. Yang is tombol, mert valami kollégája menő cikket publikált, ő meg csak aktákat tologat, amióta az ölébe zuhant a kórház. Miranda a géntérképre tarhálna pénzt, Cristina viszont Russellre tapad, hogy adjon már neki valami értelmes feladatot. Owen és Jackson kétségbeesve kóborolják körbe a terepet, hogy valakit benyomhassanak a Lodoxba, egyelőre sikertelenül. Madeleine, a Meredith vizsgálta tanárnő büszkén hangoztatja, hogy eddig még soha nem hiányzott, de most már egy hete távol van a hülye hasi fájdalmai miatt. A probléma epekőnek tűnik, a néni meg boldog, hogy a laparoszkópos műtét után fürgén mehet vissza melózni.

bscap0010.jpg

April a sürgősségi betegkövetőre izgul, a pasijával viszont szakítana, mert eltitkolta előle, hogy egy romlott nő. Mer hamar lefordítja a közepesen humoros virágnyelvet (én már voltam a vidámparkban, és mindenre felültem, de Matthew még nem, és rólam is ezt hiszi), és türelmesen végighallgatja April szófosását arról, hogy nem akarja megrontani Matthew-t. Illetve de. A kolléga szerint Kepnernek igenis el kéne vinnie Matthew-t a vidámparkba, mielőtt bekattan és mindenkit lemészárol. Eközben Callie el sem akarja hinni, hogy Arizona végre felülteti a hullámvasútra, méghozzá aznap este, és most már tényleg. Az új lábbal libidó is jár. Ennek örömére jól el is ijesztik a rosszkor kunyeráló Mirandát, elég csak megemlíteniük, hogy mire készülnek. 

bscap0011.jpg

Bailey utolsó esélye Meredith, mert ő éppen operál, és így nem rázhatja le. A tanár néniben talált rák viszont érdekesebbnek bizonyul a rinyálásánál. Sajna már eléggé el is terjedt, így biztos, hogy Madeleine sokat fog még hiányozni. Egészen a haláláig. Yang lótuszbillentyűt tesz be Russellel, és ez őrülten kúl. A Lodox egyedül szomorkodik, mint April megszentségtelenített hüvelye, és ez nem mehet így tovább, mert nagyon sokat fizettek érte. A gépért. Alex és ifjú pajtása eközben a kórház minden szegletébe odarendelte Jasont, az a nyomi meg ugrott is, mert azt hitte, hogy szükség van rá. Haha. Mer éppen a rossz hírt közli Madeleine-nel, amikor befutnak annak diákjai, akik már nagyon várják, hogy visszatérjen. Jöhet a zene, miközben a két felnőtt közösen hazudik a tágra nyílt szemű nebulók arcába, hadd tanulják meg, hogy ne bízzanak senkiben. Ross tájékoztatja Suzie apját arról, hogy egyelőre semmit nem lehet tudni, de ez legalább biztos. A pasas ismét ordibál.

bscap0012.jpg

Madeleine rosszul érzi magát, amiért füllentett, na meg amiért haldoklik. Robbinsnak fáj a lába, nem volt jó ötlet dívának öltözni a munkahelyre. Callie kiakad, mert úgy érzi, el fog maradni az esti töfi, és Arizona arcát elnézve lehet, hogy nem is téved. Jason egy bizonyos Jenny Taliát keres, Richard pedig nagyon haragszik Alexre, hogy csak ilyen béna szóviccre futotta tőle. Derek éppen azt fejtegeti Rossnak, hogy miért kell higgadtnak maradni, amikor lesz egy kis zűr Suzie agyával. No, para, azért megoldják. Yang félreértette Russellt, aki nem is akarja bevenni a szíves programjába, csak pénzt kérne rá tőle. Cristina épp tombol, amikor Mer porontya össze-vissza rugdosni kezd. Miranda megmenti Yanget a babasuttogó szerepétől, és elmeséli a Mer hasának, miért király a géntérkép. Yang rájön, hogy ő már főnök, és ettől megvilágosodik.

bscap0013.jpg

Brooks már majdnem befekszik a Lodoxba, de jön egy igazi beteg. Jason azt hiszi, hogy drogtesztet kell csináltatnia, Richard és Alex együtt röhög. A vizeletes üvegcsével megzaklatott Bailey nem nevet, de akkor már igen, amikor Callie bejelenti, hogy megkapja a labort. Pedig ez nem vicc. A zsét Russelltől csoportosították át, aki így kénytelen lesz mind a négy rezidensét elküldeni, és felvenni helyettük Cristinát. Cseles. Arizona pocsékul van, pedig most már tényleg szexelne. Torres leveszi kedvese lábát és megmasszírozza a kissé gyulladt csonkot. Szent a béke.

bscap0014.jpg

Lodox April izéjével ellentétben többé nem magányos, végre mindenféle töréseket mutathat. Suzie papa rátámad a pechjére nem csodatévő Shane-re. Azért még életben van a lánya, csak nem túl jól. Ha nem zúzza le a berendezést, talán bemehet hozzá. Madeleine tanulói elöntik a kórtermet, itt az őszinteség ideje. Főleg, hogy az egyik fiú már ki is találta az igazságot. Mer úgy érzi jól magát, ha felkészül rá, hogy az ifjabb Shep súlyosan fogyatékos lesz, vagy halott. Jason mókásnak találta az ugratásokat, különösen annak tükrében, hogy még mindig ő teheti be Jónak. Torres otthon tovább masszíroz, de már egyéb területeken is. A Sheperd-utód ultragangképe csak annyira ijesztő, mint a világ összes többi gyermekéé. Fiú lesz. Mindenki örül.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása