Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8105-8106. rész

2016. október 14. 12:00 - Gillotte

Miki levágja, hogy Attila csak azért juttatta be magát a pályázati bizottságba, hogy legyen beleszólása, ki kapja meg a pályázati pénzt, és ne feltétlenül a Berényi víz felé billenjen a mérleg. Mint egyszeri néző, az az apró részlet érdekelne, hogy Attila hogy a nyavalyába’ került bele ebbe a bizottságba, mert a cég tulajdonosának rokonaként épp hogy ki kéne tiltani. Miki elmegy árulkodni Nórának, de Nórának kisebb gondja is nagyobb ennél, úgyhogy Mikikém, ezt egyedül kell feldolgoznod.

bk_oktober4_1.png

Novák sosem szokott főzni, de most, hogy vendégségben van, kitalálja, hogy csinál bajai halászlét, de nem elégedett Viliék késeivel, hiszen életlenek, és főzésre alkalmatlanok. Vili megsértődik a kritizált kések miatt, különben is ő, a horgász, ha valaki tudja, hogy kell halászlét főzni, az ő. Elkezdődik a kakaskodás, amit Bözsi egy halászléfőző-verseny rendezésének ötletével próbál orvosolni. Mindenkinek lehet segítője, sőt, más is beszállhat a házból, hogy kiderüljön, ki főzi a legjobb halászlevet. Érdekes, hogy mindig Laci viszi el a lényegtelen szálakat.

bk_oktober4_2.png

Roland izgatottan várja a falunapokat, ahol az ígéret szerint Nóra lesz a könyvtáros kisasszony. Nórának nincs hozzá kedve, volt a robbanás, ki kellett költöznie a lakásból, és tényleg nem Roland miatt, de most nem megy, nyugalomra vágyik. Sajnos ez nem jön össze, mert Irma összejövetelt akar szervezni, és mivel Nóra is a családhoz tartozik, kötelező megjelennie. Két rossz közül Nóra a másikat választja, úgyhogy szól Rolandnak, hogy inkább mégis lemegy vele a falunapokra, mert nincs kedve fent lenni a többiekkel. Rolandnak azért van önérzete, nem akar szamár lenni, ha nincs ló, úgyhogy Nóra két szék közt a pad alá esik, ugyanis Roland kedvesen elhajtja.

bk_oktober4_3.png

Peti frappáns, szék alakú itallapokat dizájnolt a Kisszék nevű helyükre. Örömködés lenne, ha Emília nem jönne át, és vázolná fel, hogy gyakorlatilag Natasa hibája a robbanás, ugyanis nem szabad pincében tartani gázpalackokat, és ebbe a biztosító beleköthet. Natasa nem tud mit csinálni, vállalni akarja tettéért a felelősséget, amit anyja nem akar, inkább fizet ő. Nem tudni miből, de fizet. Natasa a sarkára áll, és határozottan megismétli: vállalni akarja felelősséget a lakógyűlésen a lakók előtt.

bk_oktober4_4.png

A lakógyűlés előtt Félix lefizeti a Herr által felbérelt gyógyegér kárfelbecslőt, hogy ne azt mondja, hogy a palackok rosszul tartása miatt lett a robbanás, mert akkor Natasa hibája az egész, de ez a gyógyegeret nem igazán hatja meg, úgyhogy a lakógyűlésen előadja, hogy bizony a gázpalackok rossz tárolása miatt történt a baleset, úgyhogy a biztosító nem fog fizetni. A lakók hőbörögnek, hisz nem is tudtak a palackokról, ki fog akkor fizetni a lakásokért? Én! – szólal fel Félix. Mivel hibásnak érzi magát a történtekért (ugyebár ő segített Natasáéknak levinni a palackokat, és tudhatta volna, hogy nem szabályos) ezért mindenki kárát megtéríti. Emília el van ájulva a gesztustól, de csak akkor hajlandó elfogadni, ha fokozatosan visszafizethetik Félixnek a lakásokra költött pénzt. Ez azért gyanús kéne, hogy legyen Emília, de hát igen, ,,a szerelem öl, butít, és nyomorba dönt”…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása