Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 4x21 - Fejfájás

2016. október 13. 11:00 - Kapitánylány

„A szerelemnél csak a gyűlölet erősebb. Gyógyíthatatlan is az általa okozott összes seb.” – Euripides

Nick fegyverének a csöve Monroe felé néz, Hank rántja el a dúvadat a golyó elől. Juliette örömteli hangulatban van, mert ha jól sejti, akkor Adalind-on lett kipróbálva a főzet, szóval szívességet tettek vele, majd angolosan távozik. Mindenkiben harag lobban, halott lett számukra Juliette. Nick figyelmeztetni akarja a századost is a fékezhetetlen Juliette-ről, de a mobilt Jack veszi fel, többes számban közli, hogy hagyják őket pihenni, sokat küzdött az utolsó áldozatuk. A rendőrség nagy erőkkel vonul ki Renard lakására, de ott csak az alvó századost találják. Kikérdezik a főnökük utolsó hollétéről, sietniük kell Henrietta-hoz. A nő lakásába betörve, már csak a halott boszorkányszörnyet találják. A százados kibukik, biztos követték, Hank és Nick a mobil beszélgetést idézik fel, a többes szám miatt feltételezhető a több elkövető!

01.jpg

Kenneth és az emberei elfoglalják a szomszédos épületeket (ha jól látom mindenkit megölnek, nagyon hatékony). Kenneth Juliette-tel együtt körbejárja a lakást, végül a hálószobában kötnek ki, ahol a nő leteperi a herceget.

A fiúk hazakísérik a századost, Nick rákérdez miért ment a férfi Henrietta-hoz, így Renard megvallja a rémálmait, a vérző hegeket, kiesett időt, biztos valaki bajba akarja keverni. Hank és Nick kint az utcán összegeznek, lehet megszállta valaki a főnöküket! Renard lefekvésre készül, Jack is előkerül, nem boldog a történtek miatt, ideje bekeményíteni, a százados ájultan a földre rogy.

02-1.jpg

02-2.jpg

Nick hazaér, ahol összegyűrten találja az ágyát, de nem azon kattog mi történt, hanem bevillan neki, hogy Adalind biztos tudja mi történik Renard-dal! Mennek is Bud-hoz, Adalind halálra van rémülve, mert Nick biztos meg akarja ölni. Persze a Grimm nem ezért jött, gyorsan közli a rossz hírt Juliette-ről, majd elmeséli Renard esetét is. Adalind rögtön rá is vágja, hogy valószínűleg a másvilágról az átjárón keresztül a halott Renard visszahozott egy potyautas,t és most szellemi megszállás alatt áll. Addig jó, amíg nem emlékszik az eseményekre, ha már emlékezni fog, akkor elvesztette az irányítást a teste felett a megszállóval szemben. A potyautast csak akkor tudják visszaküldeni, ha megnyitják az átjárót, vagyis megölik a századost. A kis csapat tervet készít, tetszhalott állapotba kell juttatniuk Renard-ot, csak előtte bizonyíték kell, hogy tényleg ő volt az.

03.jpg

Az őrsön átnézik az összes felvételt, végül Nick kiszúrja az egyiken Renard-ot nem sokkal a gyilkosság előtt. A százados is megérkezik, hívatja is magához a fiúkat, akik elő is állnak a teóriájukkal, Renard nehezen hiszi el, hogy nem ura a testének. Hank elkéri az ideges százados fegyverét, majd házi őrizetre bízzák, Wu-t kérik meg rá, hogy vigyázzon mindkettőjükre, bárkivel is néz szembe. Renard bentről figyeli hármójukat, nagy mulatságnak ítéli az őrizetet, úgy látszik egyre gyakrabban győz Jack. Wu hazaviszi, majd marad is a lakás előtt. Rosalee elkészült a nyugovóval, most már csak el kell érniük, hogy Renard és Jack azt higgye, hogy meghaltak! Renard hergeli magát, nem igaz, hogy semmire se emlékszik, majd újra vérezni kezd, másállapotban ír a tükörre. Ordítozva rohan ki, hogy Jack bent van a lakásban, Wu menne is az épületbe, de Jack hátulról leüti, bulizni viszi az őrmestert.

04.jpg

Egy kapucnis ember őgyeleg a lakás körül, Kenneth visszatartja a csapatot, biztos csak egy suhanc, aki már le is lép, azért az egyik ember követi. Egy sikátorban veszti el a nyomát, vadászkopóvá átalakulva akar szagot fogni, de hamar fejvesztés történik, Trubel visszatért!

Renard/Jack ellopja az autót Wu-val a hátsó ülésen, újabb áldozatot keres magának. Hank és Nick Renard házához ér, de a járőr kocsinak már hűlt helye, Nick kiadja az utasítást a bemérésére. A házba betörve megtalálják Jack üzenetét, újra visszatért az élők közé! Jön a hívás, meg van a rendőr kocsi, épp időben érnek oda, sikerül megmenteniük az utcalányt a szikétől.

05.jpg

A fűszerüzletbe viszik a századost, megitatják vele a nyugovót, persze Renard-nak azt adják be, hogy a főzet egy emlékeztető ital, mert tudniuk kell, mi történt a századossal a másállapotban. Renard lassan elálmosodik, Rosalee méri a pulzusát, ekkor Jack éled fel, szorongatni kezdi a nő nyakát. Monroe dühösen ordít, hogy lőjék le a századost, a fiúk vacillálnak, hisz mégis csak a főnökük! Rosalee végül kiharapja magát a szorult helyzetéből, ekkor a srácok egy-egy tárat eresztenek bele Renard mellkasába. A férfi pulzusa leáll, a csapat csak reménykedik abban, hogy Jack elhiszi, hogy a test belehalt a gumilövedékekbe. Renard szájából fekete füst száll el, Rosalee beadja az ellenszert, a százados magához is tér, immáron potyautas nélkül, a heg is eltűnik a mellkasáról.

06.jpg

Az utcába egy autó hajt be, Kelly jelentkezik be a telefonon, Juliette biztosítja arról, hogy nyugodtan bejöhet a lakásba. Kelly a kis Diana-val megy be, ahol nem Juliette várja őket, hanem az ellenség, csak a küzdelem hangját halljuk, Kelly-t végül legyőzik, Diana egyedül marad a nappaliban, Juliette megy lassan le hozzá, Kenneth elégedett az eredménnyel, meg van a kislány is.

07.jpg

A fűszerüzletbe Trubel ront be, nagy a baj, egy csomó idegen férfi van a lakás körül, ő még egy kopót is megölt. A lakáshoz érve Nick-et csak egy véres csomag várja, Kelly levágott fejét hagyták benne, Nick teljesen összeroppan!

Címkék: grimm
16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.13. 17:41:54

bahhhh, julis! légyszi kakiljál sharknádót minden nap. (remélem pistám ezt is beírja majd a vonatkozó posztjába)
@kapitánycsaj, irigylem a higgadt nyugodtságod, adjá'! ;)

Gabba 2016.10.13. 22:13:44

@Biriksz_Krokiksz!: már kész van, de Julis végül kimaradt...
(ja, és újraolvastam A vadon szavát)

A poszthoz: Trubel is back, remélem, adnak a ribijulis arcának!

2016.10.13. 23:41:54

@Gabba: de klassz vót megint, nem? (a vadon szava)
szörnyen bánt, h julist kihagytad a sharknádóból, szóvá is fogom tenni, amint megjelenik a poszt. (=szét fogom trollkodni)

Gabba 2016.10.13. 23:54:01

@Biriksz_Krokiksz!: annyi történés volt benne, hogy a végén kifelejtettem... még egyet kell aludni, és trollkodhatsz

klassz hát, a vadon szavából csak arra emlékeztem, amikor Buck elhúzta az odafagyott szánt, de most már ismét teljesen képben vagyok :)

Pácsó Ármándó 2016.10.14. 16:35:37

Annyira érzem, hogy Nick és Julis szerelme fogja az utolsó pillanatban megmenteni a nőt és kettejük kapcsolatát!

Gabba 2016.10.14. 17:47:30

@Pácsó Ármándó: én már dobtam Julist, Trubelnek drukkolok!

Pácsó Ármándó 2016.10.14. 21:08:07

@Gabba: Trubel és Nick? Érdekes lenne :-)

2016.10.15. 07:08:01

márpedig nick aladilndámmal jöjjön össze! <3

@Pácsó Ármándó: most mér', nem rokonok...;)

2016.10.15. 07:13:01

@Biriksz_Krokiksz!: adalindámmal, na. új nevet alkottam fentebb, de kivételesen nem direkt vót *-*

Pácsó Ármándó 2016.10.15. 08:48:16

@Biriksz_Krokiksz!: Sokat nézted mostanában az Aladint? :-)

2016.10.15. 08:56:58

@Pácsó Ármándó: az egy tok ari mese, de nemmmm. ;)

2016.10.15. 09:00:09

@Pácsó Ármándó: de most gondolj bele, este megbeszelik vacsinal, h milyen napod volt szivem, ki mindenkit henteltel ossze a heti csi-ben...lennek legy a falon, es kagyloznek vadul :)))

Kapitánylány 2016.10.15. 10:38:50

@Biriksz_Krokiksz!: itt még nyugodt voltam, de majd a következő hogyvoltban...

@Pácsó Ármándó: ne idegesíts már fel! Szerinted ezek után Nick megbocsát ennek a hülye ribancnak?

Én Adalind-Nick párosnak drukkolok, Trubel fiatal hozzá... Adalind egy Grimm gyerekkel előnyben van. :-)

2016.10.15. 10:46:50

@Kapitánylány: trubel még kölyökgrimm, és sokszor nem gondolkodik, ami a még kiforratlan személyisége miatt is van, sztem, és emiatt is hoz vitatható döntéseket is.
és nyilván: nick&adalinda rulez. ;)

Pácsó Ármándó 2016.10.15. 11:05:45

@Biriksz_Krokiksz!: @Kapitánylány: Lehetne Nick és Trubel vagy Nick és Adalind, de akkor hogy győz a szerelem mindent elsöprő ereje? És ha nem változik vissza Julis hamarosan, akkor ki kellene írni a sorozatból, mert a szupererejével már nem lesz mit szétcseszni, elfogynak a célpontjai.

2016.10.15. 11:16:33

@Pácsó Ármándó: erre csak spoiler válasz lenne, de sok részek óta ülök az arcomon ;) (nagyon fasza jóga gyaxi, csak már kezd fárasztani a hosszan kitartott póóóóz)
süti beállítások módosítása