Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Scream queens (Gyilkos történet) 1X06 - Hét perc a pokolban

2016. október 12. 14:00 - zoltankiricsi

Gyertyavlogger képes arra, hogy a nyelvével elérje az orra hegyét. Ezt annak kapcsán tudjuk meg, hogy a kappák szavaznak az elnökjelöltekre. Mint ahogyan mindnyájan reménykedtünk benne, a szavazás szerencsére döntetlen. Azért volt érdemes ebben reménykedni, mert így a legizgalmasabb a játszma. Ha egyik vagy másik jelölt végérvényesen nyerne, akkor az egyik történetszálra akár pontot is tehetnénk. Azt meg ki akarja?

Zayday természetesen konstruktív, és egyből felajánlja, hogy legyenek társelnökök. De hát Egyest nem éppen úgy ismerjük, mint aki saját magán kívül el bírna viselni mást is. Ezt egy szenvedélyes monológban ki is nyilvánítja, és különben is, csak azért nem nyert, mert lefújták az útvesztős buliját, plusz mostanában nem tudnak rá elegen szavazni, mert öldösik az embereit, amúgy meg nem volt elég ideje, hogy mindenkit megvesztegessen. Magyarul, nehogymár ezek miatt még neki kelljen viselni a következményeket és itten bohóckodni a társelnökséggel?

vagolap-1_4.jpg

Aztán egy váratlan sztálini fordulattal az egész helyzetért az Ötöst teszi felelőssé, aki valószínűleg eddig azt hitte, hogy mindent megélt már Egyes mellett, és már nem lehet őt meglepni semmilyen mértékű hülyeséggel. Per pillanat Ötös azért felelős pusztán, mert nem tett meg mindent azért, hogy Egyes elnök maradjon. Csupán csak ennyit kellett volna tennie. Semmiség. Egyes persze dúlva-fúlva, a tőle megszokott szaggatott mozdulatokkal fölrángatózik a szobájába.

De azért van itt még csavar! Ötös és Hármas beóvakodnak Oberlin lakosztályába, hogy vigasztalgassák a zokogó bandavezért. Mielőtt nagyon megsajnálnánk szegény Egyest, mert elvették kedvenc játékát, a Chanelvezéresdit, ne tegyük! Kiderül, hogy az egész igazából csak színjáték volt, sőt, ő maga is Zayday-re szavazott. Ugyanis megtanulta a maffiás dokfilmekből, hogy krízis esetén nem igazán lehet élvezni a Keresztapaság előnyeit, ilyenkor górénak lenni olyan, mintha céltáblát ragasztanának a hátadra, mindenki rád vadászik, és rajtad akarja elverni a port. Sőt mi több, Egyes úgy gondolja, hogy a gyilkos a Kappa elnökére vadászik konkrétan, tehát jobb nem most elnöknek lenni. (Ennek azért ellentmond, hogy jó párszor kinyírhatta volna már Egyest, ha akarja, de az Ördög másokra vadászott, nem rá.)

vagolap-2_5.jpg

És most jön a második menet. Oberlin kíséretével együtt levonul a többi csajhoz, és átadja a titkos Kappa szoba kulcsát Zayday-nek azzal, hogy most már Zayday az elnök, és hogy így szövetség, és hogy úgy meg kell menteni a Kappát, bla bla bla. Persze Zayday gyanakszik, hogy csapda van a háttérben, naná, ki hinne bármikor is Egyesnek?

Grace konzultál az újdonsült elnökkel, és felveti, hogy kezdjenek már valamit ezekkel a gyilkosságokkal. Most, hogy ő a főnök, például véget vethetnének neki… Igazából az a kiinduló elméletük, hogy a Chanelek közül valaki tutira többet tud a gyilkosságokról, mint mutatja. Vagyis nekik ki kellene ugrasztani a nyulat a bokorból. Erre legjobb módszernek egy pizsamaparty rendezését tartják, ahol a nagy intimitásban, meg lazaságban úgyis elárulja magát, akinek vaj van a füle mögött.

Oberlin teljesen kiakad ezen a pizsiparty ötleten, hiszen ez nem luxusútvesztő térdig érő műhóval, hanem egy idióta tinibuli. Csakhogy jól megszívja, mert már nem elnök, és a többi csajszi benne van az ötletben. Főleg Hármas lelkesedik, ő még üvegezni is szeretne, ha már elkezdtek közeledni egymáshoz a Leszbi csajjal, akkor teljesedjen is ki a dolog, ugyebár.

vagolap-3_5.jpg

Pasibuli a golfklubban. A kéz nélküli csávó 45 másodperc alatt benyelt egy vödör konzervtésztát. Ez is nagyon szép teljesítmény büszkék is rá, de a többi srác inkább arról akar beszélni Chaddel, hogy igaz-e hogy minden idősebb csajjal lefekszik. Úgyhogy Chad valamennyit megsejtve az őt körülölelő értetlenségből, meg is fogadja, hogy ezentúl csak Chanelre koncentrál. És ha már így közös nevezőre jutottak, akkor irány bugyit lopni a Kappa-házba, ahol most épp pizsiparty van (valahogy kiszagolták a srácok).

A házban már javában folyik az üvegezés, és teljesül Hármas álma, és lesmárolhatja a Leszbicsajt. Ez így pont jó neki, mert így bármiféle kötelezettség nélkül próbálhatja ki, hogy akarja-e ezt a dolgot, mármint a leszbiszerelmet. Úgyhogy nemsokára „véletlenül” össze is futnak a mosdóban. Azt gondolnánk, hogy most jön a nagy egymásratalálás, miután Hármas szó szerint megízlelte a leszbicsók ízét. De nem. Hármas ellenáll, mert szerinte mindenki, akivel szerelmi viszonyba kerül, megkattan, szóval miért is akarna rosszat a Leszbicsajnak.

vagolap-5_5.jpg

Egyszercsak a csajok rájönnek, hogy valahogyan bezáródtak a Kappa-házba. Se ki, se be. Oké, elkezdődik a fejtörés, hogy mégis ki a franc zárta be őket a házba, felvetődik, hogy Grace apja a nagy féltésben, vagy persze a gyilkos maga. Mondjuk a gyilkosnak nem volt nehéz dolga, ugyanis Oberlin az egész házat pánikszobává alakíttatta át, de olyanná, amiből nem lehet kijönni. Egyes rögtön hívja Chadet, aki amúgy is épp a ház felé tart bugyit lopni. Az a szerencse, hogy a felső emeletek ablakai nem golyóállók, így simán be lehet őket verni baseballütővel. Chad így is tesz.

És most jön a poén, ugyanis természetesen megjelenik a Vörös Ördög, hiszen túl nagy itt az egy négyzetméterre jutó idióta. Mindenki fel tud menekülni a létrán a gyilkos elől, kivéve a kéz nélküli csávót, aki már a múltkor egyszer jól megszívta, de mégis túlélte. Hát most túl sok esélye nem maradt, a Vörös Ördög elkapja és befejezi a múltkor félbemaradt művét. Egy lefejezéssel teszi fel a pontot az i-re. Vagy veszi le róla.

vagolap-4_5.jpg

Az, hogy a kertjükben épp az előbb fejeztek le valakit, nem tartja vissza a lányokat attól, hogy „Felelj vagy mersz”-et játszanak. Chanelnek megint sikerült megfognia a dolog lényegét, mert az Ötös szadizására használja ki a remek alkalmat. De legalább megtudjuk, hogy Ötös nemi szervének voltak fogai, de már kihúzatta őket. Grace viszont Sam-et választja (a Leszbicsajt), és egy furfangos beugratós kérdéssel azt akarja kihúzni belőle, hogy mi HÁRMAS legféltettebb titka. Sam be is ugrik, és kikotyogja, hogy Charles Manson a faterja a lánynak. Így hirtelenjében Hármas lesz a gyanúsított mindenki szemében. Hármas bosszút áll, és arra kényszeríti Samet, hogy feküdjön be a pincében található fürdőkádba, és legyen ott egy ideig egyedül. Mármint igen, igen, most, amikor épp egy gyilkos sündörög a ház körül.

Szegény Leszbicsaj be se tud mászni rendesen a kádba, amikor a gyilkos már le is üti. Maga az Ördög helyezi el a kádban. Szerencsétlen csajszi utolsó kívánsága az, hadd láthassa az Ördög arcát, az le is veszi a maszkot, és meg is mutatja neki, mire Sam azt mondja, hogy „tudtam, tudtam!” Az Ördög egy eddig nem használt módszerrel gyilkolja meg Samet, megfojtja egy nejlonzacskóval. Ja, közben pedig a többiek fent buliznak.

vagolap-6_6.jpg

A buli közepette Chad kimegy a hűtőhöz kaját keresni, Nyakmerevítős meg gyorsan lecsap rá. Nyakmerevítőssel ugye az van, hogy fejébe vette, hogy ő is főnök akar lenni, és mivel úgy érzi, hogy a főnökség mellé jár Chad is, ezért a csávót is meg akarja kaparintani. Chad viszont lekoptatja őt, mert attól fél, hogy a csajszi tényleg őrült, és még a végén levágja a farkát. Az meg nem lenne jó. Na, nem mintha ezt annyiban hagyná a leány, figyelmezteti Chadet, hogy mindig megszerzi magának, ami kell. Így tulajdonképpen igazat kell adnunk Chadnek, ez a csaj tényleg levágná a farkát.

A „rendezzünk pizsamaparty-t, hogy kiderüljön, ki a gyilkos”-terv kezd dugába dőlni, mert Egyes, ahelyett hogy folytatná a játékot, Chaddel félrevonul dugni. Eredetileg úgy volt ugye, hogy csak szünetet tartanak a játékban, amíg Sam lemegy a pincébe. Végül a dugásra nem kerül sor, mert helyette inkább megható és váratlan módon hűséget esküdnek egymásnak, ami elég hihetetlen fordulat, főleg Chad részéről.

vagolap-7_5.jpg

Ha már aggódnánk, mikor veszik észre, hogy Samet meggyilkolták, akkor nem kell tovább várnunk. Nyakmerevítős fedezi fel a halálesetet. Ja, hogy mit keresett ő a pincében? Hát, azt kamuzza be, hogy csak lejött megnézni, nincs-e szüksége valamire Samnek. Elég nehezen hihető, habár az is igaz, hogy Nyakmerevítős túl gyanús ahhoz, hogy ő legyen a gyilkos. Vagy őrá értette Gigi a múlt rész végén, hogy kezd kicsúszni az irányításuk alól? Valahol igaz ez is a Nyakmerevítősre…

Na, persze a csajoknak is gyanús, hogy a Nyakmerevítős talált rá a halottra, de persze ezt a ziccert Oberlin használja ki a legjobban, aki amúgy is le akar számolni a bolond lánnyal, mert az ráhajtott Chadre.

De nem érünk rá ezzel foglalkozni, mert közben odafent esemény van! Ötös és az életben maradt iker félrevonulnak dugni, de ezúttal sem lesz a dologból semmi. Két okból sem. Az egyik, hogy dugás helyett a srác elkezd dumálni. A másik, hogy amíg pofázik, mögé settenkedik az Ördög és fejbelövi szögbelövővel. Kezdünk elszakadni a kerti szerszámoktól… Ötöst viszont nem bántja.

vagolap-9_2.jpg

A gyilkosság láttán Oberlin megint bekattan és elkezd mindenkit gyanúsítgatni. Most Ötös, a Nyakmerevítős és Pete, igen, Pete lett a célpontja. Hogy Pete-et honnan rángatta elő, azt nem tudni, de szerencsére nem is derül ki, mert Chad felfedezi a szekrény mögött megbúvó titkos járatot. Zayday van olyan bátor, hogy le akar menni, megnézni, mi van ott, és meglepő módon Chanel úgy dönt, vele tart. Odalent nemcsak egy sima titkos járat van, hanem egy bazi nagy alagút, amelynek a falára az eddigi Kappa elnökök képei vannak függesztve. Chanel bemutatja, melyik milyen hőstettet hajtott végre, de nem igazán tudnak elmélyülni a témában, mert megjelenik a Vörös Ördög már megint, egyenesen két fejszével a kezében. A két lány menekülőre fogja, de Zayday elesik, és már-már lecsapna rá az Ördög, amikor Chanel visszaszalad érte, és ő csapja fejen az Ördögöt. Mondjuk, ha már így leütötték, akkor letéphették volna az álarcát is, hogy megnézzék, kicsoda. Na, de mindegy.

vagolap-10.jpg

A szokásos rendőrségi kivonulással ér véget az epizód. A város mesternyomozója kezdi kapisgálni, hogy tényleg lehet valami köze a gyilkosságoknak a Kappához. Miután meghalt minden haverjuk, Hármas és Ötös fogadalmat tesznek egymásnak, hogy mindenáron túlélik Oberlint. Majd az epizód végén Chanel szétoszt egy csomó rózsaszín nuncsakut a Kappa-tagok között, és arról szónokol, hogy ezentúl megvédik magukat, és nem hagyják, hogy bárki is meghaljon. Így legyen.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása