Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x44 - Mint Jézus a kereszten

2016. október 10. 07:45 - sixx

vlcsnap-00001_11.png

Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida.

Hatalmas üvöltözés fogadta a nagyon furcsa nadrágszoknyába vagy mi a faszomba öltöztetett Anikót, aki addig, míg valami váratlan nem történt a műsorban, kézben tudta tartani az eseményeket és a gondolatait is, amiket ugye, megírtak papírra neki gondos gyakornokkezek. Lesz majd ma egy fontos kérdés is, fenyeget minket, mármint a párbaj mellett, wow. A közönségben ott ül Dina, hol a picsába' ülne, arra számít, hogy majd Lóri eltartja, vagy befogadja, lehetőség szerint a 36 millával a zsebében, szóval nála lelkesebben senki nem drukkol, Laóri, Laóri, üvölti, közben csak úgy csattognak a vadonatúj műkörmök, amikor egymáshoz érnek. Odabent a tegnapi bulika folytatása megy, azaz Vivi magáévá akarja tenni az ifjú Petőfire messziről nagyon hasonlító bajuszt növesztő Somát, aki ezt nagyon nem akarja, és mivel többször ki is nyilvánította (menj már a faszomba, Vivi), ezért az, amit Vivi művel az zaklatás, szexuális értelemben véve is, pont olyasmi, amiért a TV2-t és az Éden hotelt keresztre feszítették. Ja, nem is, ez nem olyan erőszak, itt egy nő akarja magát megbaszatni egy vonakodó férfival, akkor minden rendben van, elnézést, még itt a végén kettős mércét látnék minden bokorban, amit a feministák ültettek a tévé elé.

vlcsnap-00002_10.png

A másik szálon a Gyökér Bros. duó úgy gondolja, hogy annál nem is nagyon van viccesebb, mint egy alkoholt legendásan szarul tűrő nőt leitatni, majd hallgatni, ahogy ordenáré káromkodásokat üvölt bele az éterbe, azaz itatják Micit, aki kurvára nem akarja, de hát ha már a kezébe nyomták jégert, ugye, akkor mit lehet tenni, húzóra három, menten galuskásodik a beszéd. Hogy aztán Attila mi a faszért vitte be a budiba, és támasztotta falhoz, azt nem tudom, mert Attis kevés lesz itt, mint médiacég-tulajban az emberség, meg azt mondja a kamerába, hogy neki kurvára nem jön be Mici egyébként sem. Semmi nem lesz a dologból, Mici mondja is Evelinnek utána, hogy nem hagyta magát, a riportban meg megjegyzi, hogy kurvára tudta, hogy mi a szándék az alkohollal, de baszhatják, mert észnél maradt.

vlcsnap-00003_9.png

Nem mindenki, Evelin és Soma a szokásoknak megfelelően részeg hentergésbe kezd, elsősorban azért, mert Vivi is ott ül kint a cigiscsónakban, és olyan szemeket mereszt Somára, hogy én ijedek meg tőle a tévé előtt. Ja, mindezt azután, hogy megint kivetkőzött magából a nappaliban, bár most csak képletesen, és megpróbálta magába húzni Dávidot, aki már nagyon jól tudja ezt a helyzetet kezelni, és nem szalad el, pedig én speciel ezt a tanácsot adnám neki.

A Soma-Evelin-fetrengés cenzúrázatlan verzióját azért szeretném meghallgatni, mert a sok káromkodást ki kell szedni belőle (a párbajok 8-kor kezdődnek, ugye), így viszont a kötőszókon kívül semmit nem lehet érteni belőle. Az lejött mondjuk, hogy a kölcsönös részeg évődés alatt Evelin lefaszszopózza Somát, de csak kedvességbűl, ugye, mire Soma visszakurvázik egyet, amit az önérzetes részeg Evelin magára vesz, és berág, elcsattan egy kisebb pofon is, de nem lesz kizárás belőle, mert a póverdbájban mindent lehet ezek szerint. A vergődést Vivi is végignézi, de nem az jön le neki, mint nekem, azaz ő ottan az álló fasszal a semmibe meredő kibic vagy harmadik kerék, vagy gyertyatartó, hanem az, hogy Evelin húzzon már be a gecibe, mert neki sürgős megbe(ba?)szélnivalója van Somával. Azzal a Somával, aki ismét eljut arra a pontra, hogy a kurvaéletbe, Vivi, nem akarlak megbaszni, fogjad már fel, és azt hiszi, ez most hatásos lesz.

vlcsnap-00021_11.png

A másnap azzal indul, hogy Vivi és Lóri beszélget egymással, nem tudom miről és nem is érdekel, ahogy az sem, hogy a számomra a legidegesítőbb vellalakó, Tivy mit pofázik Micinek. Ha jól látom egyébként, Mici egy félig megevett rántott hússal nyitja a reggelt, mert miért is ne, ez még nem a sporthét. Szegény Soma Zsoltinak önti ki a szívét, bazdmeg, Vivi mikor fogja már fel hogy nem lesz hegyire a kalandból? Zsót szerint a probléma gyökere Evelinben keresendő, és ha Soma nem évődne látványosan a másikkal, Vivi is lenyugodna. Ez faszság. Mici szépen lassan belopja magát a szívembe, ami a szívén, az a száján, enek megfelelően el is küldi a faszba Attilát a tegnap esti kis manőver miatt. Tivy is hallgatja a beszélgetést, láthatóan nem érti a problémát, ahogy Attila szerint is tök rendben van az, hogy direkt hülyét akart csinálni Miciből. Evelin és Soma is feldolgozza a tegnap estét, ágyban fetrengéses cicázás lesz a vége, de hálistennek most nem ujjaznak meg senkit.

Igenóra, ez jön most, bárki, bármit kér a másiktól, arra igent kell mondani.

- Mici, iszol egy jégert? (Soma)
- Lehánylak! (Mici)

Soma masszírozást követel Evelintől, aki beveteti az ágyát Lórival, aki cserébe elkéri a dugicigit, teccik érteni. Zsóti folyamatosan üvölt, hogy ne hallja, amit kérnek tőle. Attila és Zseri ezen is össze tud balhézni természetesen, ha jól értem, egy kibaszott edény elmosogatásán, pompás. Zsóti száján el kell kenni a szőlőzsírt, Soma ódzkodik a dologtól, mert biztos attól fél, elkapja a buziságot, vagy mittudomén, bezzeg Tivy úgy keni szét a cuccot Zsóti remegő ajkain, ahogy kell. Aztán Zsóti bekrémezi Lóri fejét, mi meg ugrunk, mert nem akarok délutánig itt ülni, legyen elég annyi, hogy Mici a műfűben nyuszi ül a fűben-t énekelt, Zsóti Evelin sminkjét igazítja kifejezetten bohócszerűre, Krisztián meg az egész közepén ül csendben és zabál.

vlcsnap-00031_7.png

Videónaplót forgatnak a párbajhősök, mert csak, unalmas ötlet, volt is már, meg eleve, mi az isten lenne érdekes Lóriban??? Dávidnak is fasza ötleteket adnak:

- Idd meg a pisidet! (Soma)
- Vágd le a szemöldöködet! (Soma)
- Gyantázd le a mellkasodat! (Zsóti)

A gyantázás nyert, Dávid melléről lekapják a szőrt, üvölt is hozzá, kellett neked tévésztárnak lenni, bazdmeg. Lóri közben egyedül biciklizik az udvaron, és egy statívra letett kamerával rögzíti az eseményeket. Lóri a bicajozás után Jokernek sminkeli magát, mert ha már ő itten a gonosz megtestesítője, hát legyen. Joker nem nagyon lett belőle, de az American Horror Storyban simán el tudom képzelni. Dávid természetesen főz, nőnek sminkelve, de eltúlozva a dolgot, szétver egy csirkemellet és egy halom tepertőt, ami nem vicces és nem is érdekes.

Na, Lóri mártíromságának krónikája következik, ami úgy kezdődik, hogy egyszer csak felöltözik, és mivel mindenki leszarja, berongyol a riportba, és közli, hogy nem érzi jól magát, Dina óta nincs senkije, meg van lőve, és mivel a párbajról van esélye visszatérni (nincs), de erre nem hajlandó, így inkább feladja a játékot és szevasztok. Bejelenti ugyanezt a nappaliban a többieknek is, én ide nem akarok visszajönni, mer' nem vagyok szeretve. Mindenki tiltakozik, csak Dávid nem, aki ideges lesz, mert neki kell a diadal, a lejátszás, mert az a férfias. Ez nem tisztességes, sír a riportban, Lóri mártírkodik, elveszi tőlem a párbajt, milyen ez mán. Ügyes, olyan - Lóri a felperzselt föld taktikát követi, és megdögleszti a szomszéd tehenét is. Dávid értelemszerűen nem kap lila kendőt, és ha a szabályok érvényben vannak még, akkor a vella viszont kap egy újabb lakót, mert önkéntes feladásnál ez a menet.

vlcsnap-00041_5.png

Dávid gyáva alaknak tartja Lórit, miért nem a párbaj után áll fel, kérdezi, broáf. Tivy, Krisztián és Attila Lórit gyúrja, ne már, ne add fel, légy kemény. Lóri közben a szabálykönyvet böngészi, abban az van, hogy egy napja van eldönteni a dolgot. Anikó összefoglalja, amit láttunk, mert mi van, ha megvakultunk az utolsó szegmens előtt, milyen jól jön ilyenkor egy gyors recap, ugye. Kapcsoljuk a vellát élőben, Miss Hungary, köszönti Tivy, aki ezek szerint tényleg megvakult. Lóri, gyere ki a riportba, és felelj: párbaj, vagy nem párbaj? Nem párbaj, nem csinálok segget a számból, feladom, szevasztok. Az ok a szerelem rózsaszín köde, ami Dina trágár szájából szállt Lóri szeme elé, a bosszú nem megoldás, én szeretem őt, a gyönyörű nőt, megyek ki. Jó, akkor gyere, mondja Anikó, egy perc alatt búcsúzzál el, majd hogyvoltozik a lakóknak, nem lesz párbaj, Lóri ki. Dávid majd szétrobban a feszkótól. Lóri elköszön, Zsóti sír.

Lóri a stúdióban, Dina sír, Anikó interjúzik a palijával, erősen nyit, mit érzel most? Innen csak feljebb van, gondolom, Lóri bőg, nekem a családom nagyon hiányzik, nincs az a pénz, Semjén Zsolt a tévé előtt zokog, a VV9-et a KNDP fogja póverdbájolni. Amikó megmutatja az eredményt, a várakozásoknak megfelelően Dávid nyert 65-35-re. Lóri bólogat és önostoroz, kiszól a közönségnek, mert onnan beszól valaki, és kimegy a stúdióból. Anikó bekapcsol a vellába, nagyokat sóhajtva konfol, nehéz döntés volt ez Lórinak, ő pontosan tudja, mennyire, és hát most szoptok, mert jön egy új versenyző Lóri helyére. Bazdmeg, ez nem igaz, mondják, de az, Gina megy be a villába, aki eleinte nézte a műsort, és nagyjából képben van. 22 éves, tanul, és műsorvezető akar lenni, egészen pontosan Anikó helyére pályázik, és ezt mondja is, ott, élőben, de hát az ilyenekről mindenki tudja, hogy előre megírt szöveg, nyugi Anikó sem reagál, csak a papírjait nézegeti miközben a csaj ott áll mellette, és ez nekem kínos, mert bazdmeg, műsorVEZETŐ vagy, értem én, hogy pofáznak a füledre, de VEZESD már a műsort, ha lehet, és tegyél már úgy, mint akit érdekel.

vlcsnap-00046_2.png

vlcsnap-00047_3.png

Gina kimegy, Anikó meg láthatóan elvesztette a fonalat, már beszélnie kellene, de csak áll és nézi a papírjait, szerintem most jutott eszébe, hogy az elején ígért valami rettentő fontos döntést, amit a nézőknek kell meghozni, de ez valahogy kiesett az adásból, amiből már csak félóra van hátra. És megint eltelik 20 másodperc, a közönség nem tapsol már, a kamera Anikót mutatja, aki csak áll, fel nem nézne, de azt sem értem, miért nem üvöltik már a fülére, hogy BESZÉLJ BAZDMEG, ÉLŐ ADÁS. Aztán megszólal, de nincs benne köszönet.

- Ööööö, mindjárt meg ööööö látjuk, mit ööööö szólnak a lakók ööööööö Gina öööööö érkezéséhez. Gina ööööö mndjárt beköltözik, de az a helyzet öööööö hogy nem ez az egyetlen ööööö váratlan öööööö meglepetés ma estére.

Közben végig a papírját nézi, de azon semmi nincs, ami segíthetne neki, amit meg mond, az úgy hangzik, mintha a fülébe mondottakat szajkózná, és azért olyan szaggatott a mondókája. Vagy csak most tudta meg, hogy Hajdú Péter és Szabó Zsófi már nem barátok, esetleg a papírjait kicserélték, és faszt rajzoltak rájuk, va lehetőség bőven.

vlcsnap-00049_3.png

A második meglepetés az, hogy ma nem lesz párbaj, de mivel ezek kiutálták a vellából Lórit, a szerkesztők haragosak, és menten kiválasztást rendeztetnek, nem lesz taktikázás, gecó, dobod a jelet zsigerből. És még mindig nem tudja hol van az adásmenetben, már rendesen sajnálom, mert a szemünk előtt esik szét a csaj. Elmennek szünetre, de előtte Gina megy be a házba, azaz van vagy 8 perce Anikónak kibőgnie magát a backstage-ben. Gina bemegy, nagy kiabálás nincs, lepacsizás van. Meg kiválasztás, amitől dobnak egy hátast a vellalakók. Mit szóltok Ginához, kérdezi Anikó, Zsóti szerint régi ismerős, és megvan a csomag gazdája, amit kurvára nem értek, de mindegy. Zsóti körbeszopja Lóri faszát VIRTUÁLISAN, mekkora jellem, micsoda gerinc. Anikó Ginát faggatja, aki nettó 6 perce van bent az ápoltak között, hogy érzed magad odabent? BAZDMEG. Na, akkor hozzátok a táblát, borítékot, írjatok, és válasszatok ki.

vlcsnap-00050_4.png

Vivi Somára tesz, mert nem baszik vele, és ettől megbántódik. Soma Micire rak, az indok zavaros. Mici, aki az alkalomnak illően kurvának öltözött, Zsanérra tesz, mert belepofázik mindenbe, DE NE VEDD TÁMADÁSNAK. Oh. My. God. Zsanér Attira tesz, mert Atti is tett rá jelet korábban, és ha már Atti, Zsanér kap egyet tőle, mert veszekednek. Evelin piros cicanadrág-piros cipő-kék ing kombója a korai kétezres éveket idézi fel, és csak azért nem sírok hangosan, mert már elfogytak a könnyeim akkor, amikor Lóri a saját tenyerébe verte a szögeket nem sokkal ezelőtt. Evelin mérlegelve szavaz, ez új, legalábbis a vellában mindenképpen. Atti kapja, 2-2 a verseny Zseri és Atti között. IZGI. Tivy Krisztiánra pakol, mert csak, szia Krisztián, ma este most mutattak harmadjára, nettó 34 másodpercet kaptál.

Közben odakint a szerkesztők a borítékokat olvassák és enyhe spéttel szólnak Anikó fülére, hogy helló, Krisztián a következő - a sorrend a drámai hatás kedvéért nem mindegy persze. Krisztián Tivyre pakol, mert megbántotta, és mert állandóan pofázik, hogy kiviszlek geci. Dávid, aki a párbajra csokornyakkendőt vett, Micire tesz, mert balhézik. 2-2-2 az állás, Zsóti dönt! Baszki! Zsóti sír, ő nem akarja, hogy bárki is kimenjen! És mivel ő Zserire tesz, így Zseri 3 jellel megy párbajra, és minden bizonnyal Attit viszi ki, ki mást.

ÉS MIRŐL KELLETT VOLNA A NÉZŐKNEK DÖNTENIÜK???

Címkék: vv8
366 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.10. 08:03:40

Pon' mos' kapcsoltam be a gépet, hehe

ördi ke 2016.10.10. 08:06:47

@Spitzbauer: te nyertél mivel be kellet jelentkeznem.
Nem làttam az össze csapàst ki nyert?

yoga girl 2016.10.10. 08:11:15

@ördi ke: Lóri feladta, Gina bevonult, Zseri kiválasztott lett

2016.10.10. 08:24:12

@ördi ke: Ahogy írod, én nyertem :-)))
Yoga Girl jól összefoglalta, sixx mégjobban. Felhívom a figyelmet az anikós részekre: végre valaki őszintén leírta, hogy mi van.

Lórihoz még annyit: feltettem a kérdést, hogy miért nem kedveltem? Nos azért, mert sokszor nem volt őszinte, főleg az események utólagos magyarázatába csúsztak nála ordas nagy hazugságok, és ugye engemet, mint nézőt próbált becsapni, és utálom, ha becsapnak. Szerintem, nem volt fair, hogy feladta. Ez is csak olyan volt, mint az egész játéka: nagyot akart fingani, de beszart :-DDD

Sanda.Ipse 2016.10.10. 08:33:35

Jól tudtam én, hogy nem érdemes nézni a műsort, sokkal szórakoztatóbb, ha az ember elolvassa időnként sixxet. Szegény Arafat-hasonmás nem gondolta, hogy így is megmutatják az eredményt és mindenki számára világos lesz, hogy a vereség elől menekült (volna) előre.
Ez a Vivi nevű nem debil egy kicsit?

2016.10.10. 08:35:50

@Sanda.Ipse: Tényleg Arafat :-DDD

ornyim 2016.10.10. 08:36:32

Ez az egész egy hatalmas nagy vicc! :D

introverted22 2016.10.10. 08:36:32

@Spitzbauer: Kb. ugyanez a véleményem róla. Szépen megfogalmaztad :)

Plüsscukor 2016.10.10. 08:37:18

Nyolcadik? Nem is rossz.

Sanda.Ipse 2016.10.10. 08:42:45

@Spitzbauer: Bosszúálló Jav-Szer egy dolgot elért: párbaj híjján nem került lila kendő Dávidra. Jelet viszont így sem kapott:)

yoga girl 2016.10.10. 08:43:33

@Spitzbauer: Nem hogy fair nem volt, de az egyetlen szó ami eszembejutott a döntéséről: LOGIKÁTLAN

Kiválasztják, arról beszél napokig hogy ő a bábjátékos, mindent ő kever kavar, lila kendő azért lett Eveliné, Dávid meg azért vette le mert ő ezt így intézte, hajajjjj de imádja irányítani a játékot *köhint*, még a feladatokba is odatette magát, majd hirtelen.... feladom. Plusz Dináért és a húgomért bármit megteszek nekem nem diákhitelre kell a pénz, én bármit megteszek, majd másnap: Dina és a családom többet ér mint 36 millió. Hol a logika a döntéseiben??

Cérnahuszár 2016.10.10. 08:44:05

Mintha a bolondok háza lett volna tegnap :)
Én csak bosszankodtam lóri húzásán, ahogy kibacott utoljára a többiekkel, a nézőkkel
ahogy velőtrázó mondta, utoljára bevitt egy mélyütést, ha neki kidurrant a labdája, hát másnak se legyen.

ördi ke 2016.10.10. 08:44:40

@yoga girl: Most nézem vissza tegnapit,Ginàt nem elirtad Dinàra?Az lett volna az igazi vissza ment vonla Dina Lóri arcàt menéztem volna.Amugy ezt a csajt idàig hol tartottàt elzàrva tv,internettől?Vagy mindent tud mert akkor böven tudhatja nem kell becsicskulnia tiv-tibinek.Lóri ezt a jàték elejétől tudta,hogy felfogja adni,igy tervezte?Vagy sugtak neki pénteken nézd 80-20 %az àllàs Dàvid javàra ha eljàtszod a nagy halàlt màrtirrà avatunk +kapsz 2hetes nyaralàst Bora Boràra.

yoga girl 2016.10.10. 08:47:19

@ördi ke: Neeeem, azt írtam "Gina bevonult" :)
Én se értem, szerintem is túl sokat tud a lány.... nem hiszem hogy a játék végéig egy hotelszobában tartották hátha szükség lesz rá egyszer.... bár fogalmam sincs mi ilyenkor a menet, bár ő is mondta tegnap hogy az elejét még nézte szóval képben van. Ki érti ezt.

rearwindow 2016.10.10. 08:48:13

Nem lehet, hogy az RTL kérte lorit, hogy párbaj helyett inkább a feladást válassza? Megmutatták neki a 35%-ot, hogy aztán be tudjanak küldeni egy friss embert a helyére, hátha kicsit érdekesebb lesz a műsor

Cérnahuszár 2016.10.10. 08:48:21

@yoga girl: sehol.
szeszélyes ember, úgy forgatja a magyarázatot hogy éppen megfeleljen az aktuális döntésnek, de aztán pár óra múlva teljesen mást gondol.
nem jó parti semmilyen téren

Betli Szofi 2016.10.10. 08:49:41

Egy fontos megjegyzésem van! Nem tudom feltűnt-e, de amikor Zseraldin belépett a beköltözéskor, Zsolti Ginának szólította. ... Együtt voltak beválogatva, csak Gina maradt a talon, szerintem. Akkor ezt az elszólást többen úgy értelmezték, hogy az éjszakából ismerheti Zserit, és ő is valami művésznéven nyomul mint Zsolti-Melanie, de nem erről volt szó.
A "csomag gazdája" - lehet, hogy meglátták a bőröndjét már, előbb betették a raktárba szerkik, stb. ilyesmire gondolnék...

Megértem Lórit amúgy, nem bírta, de az nem tetszett, hogy tök következetlen volt a játéka.. Az hogy Dinával mi történik velük kinn, nem nagyon érdekel, és nem is rám tartozik szerintem. Suu aranyos volt a BV-ben. :)
Amúgy Lóri helyében tényleg egy elég nehéz döntés volt, és nem tudhatta hogy áll.... (hacsak nem súgtak neki a szerkik, ezt nem tudjuk meg soha, de nem hinném), és ilyenformán igenis van némi gerinc a döntésében, hiszen ha kimennek párbajozni, és kiejti Dávidot, és utána mondja azt hogy akkor csá... na az milyen lett volna? Ezt meg akarta előzni. Akkor hogy lenne ekézve... ha már nem így történt, én nem ekézem inkább, ez így volt fair.

Tök jó, hogy írtátok pár napja, hogy legyenek már váratlan sokkolások, hát most kaptak a villalakók kettőt is :D Ginát, meg azonnali kiválasztást. :D Szerintem Ginát eléggé ki fogják utálni onnan... Nekem se rémlik amúgy, hogy a kései feladók helyére jött volna új játékos (Gyúrós Józsi? Maci?)
Ja meg Ginácska eléggé meg fogja keverni az Evelin-Vivien-Soma Bermuda háromszöget, ki tűnik el benne vajon?!

Anikó "műsorvezetéséről" a leírás remek. Egyébként nem értem, ha nem megy az impró, azt is meg lehet kb. írni előre, hogy miket kérdezzen (értelmeseket!!!!) Lóritól stb. Au se volt jobb a BV-ben... beszéljetek ti meg mit éreztek, hát faxom, ez nem műsorvezetés.

Cérnahuszár 2016.10.10. 08:50:05

@rearwindow: nem hiszem hogy kérte, bennem is felmerült de amikor kérdezték tőle hogy megmutassák az állást a végén, azt mondta hogy nagyon remélem nem én állok nyerésre
elég őszintének tűnt, saját magához képest.

ördi ke 2016.10.10. 08:50:29

@Cérnahuszár: Tudattàk vele hogy kifog esni eltaktikàzta magàt de ha eljàtsza,hogy feladja,akkor kap egy kis zsebpénzt.

Lupo82 2016.10.10. 08:55:00

@rearwindow: Szerintem is ez történt! Egy "szépen" megszerkesztett szerkesztői parádé volt az egész! Gondolom unalmas volt már Lórika prillázása (szempilla rebegtetése:)

Cérnahuszár 2016.10.10. 08:56:58

@ördi ke: sztem meg inkább érezte hogy ez neki nem fog menni és nem bírta a gondolatot hogy ő a vesztes, menekülőpályát választotta, mintha ő döntött volna. Ha ő állt volna nyerésre, elájult volna a stúdióban.

ördi ke 2016.10.10. 08:58:04

@Betli Szofi: Ne nyissunk ezen vitàt de ha Lóri ment volna vissza kizàrt,hogy feladja ha csak anyagilag inspiràltàk volna a szerkesztők.

2016.10.10. 09:01:10

@ördi ke: Ez a legvalószínűbb, hogy szerkesztői felajánlás segített a döntésben. Akárcsak a tarzannak a Farmban, amikor utolsó este megcicerélte az ottani mocskos szájú csajt. Bocs a nevek már nem ugranak be.

ördi ke 2016.10.10. 09:02:24

Tegnapi jàték feladàs olyan spontàn volt mint Farm Gergö?nem emlékszem màr pontosan a nevére utolsó éjszaka elbohockodta magàt a 20misitöl.Tudja valaki Brigike eltartsa azota?

2016.10.10. 09:03:51

@Cérnahuszár: Akkor most tapsikoljunk, hogy volt egy őszinte megnyilvánulása? Ha tényleg a szerkik segítettek neki, hogy nyugodtan adja fel, mert vesztésre áll, és akkor mégiscsak nyerésre állt volna... hát ezt őszintén nem akarta, azt elhiszem. :-DD

RETROPETI 2016.10.10. 09:08:50

Émmá semmit se értek.
1. Lóri a nagy taktikus, aki a szálakat irányítja, még a nap is azért kel föl, mert ő így rendezte, most hirtelen feladja, mert hiányzik a családja.
2. Lóri a hősszerelmes, bemegy a stúdióba, ahol rég látott, őszinte szerelme várja, de nemhogy oda se rohan, még egy puszit se dob neki.
3. A szerkesztők mintha büntetni akarnák a villalakókat, rögtön beküldenek egy embert, meg csinálnak egy rendkívüli kiválasztást, mintha bárki tehetne róla, hogy Lóri eljátszotta a hattyú halálát.
4. Gina ugyan nem jutott be anno a villába, de őt nevezték ki első számú tartalékjátékosnak, ha valaki kiesne, ennek ellenére bevallása szerint nem nézi a műsort.
5. Bemegy Gina, aki állításával ellentétben valószínűleg nézte a műsort, és képben van a játékosok erősségével és gyengeségeivel, plusz kap egy lila kendőt is.

ördi ke 2016.10.10. 09:09:01

@Spitzbauer: veled is ekg.Ugyanezt irtam utànnad az is milyen volt màr.Nem ugrik be a neve a csajnak talàn Farm Cintia öt raknàm beszéde alapjàn ö lenne Dina 2.0.Remélem végjàtékra Farm Gàbort beviszik szorakoztatni.

Betli Szofi 2016.10.10. 09:09:21

@ördi ke: Én aztán nem nyitok vitát :D Az igazat gyanítom sose tudjuk meg, max. spekulálhatunk meg véleményezhetünk, én élvezem így is a műsort. :)

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:12:00

@RETROPETI: a kiválasztás azért volt hogy tudják tartani az ütemtervet, 2 hét többletben lennének

Betli Szofi 2016.10.10. 09:14:02

Zseri-Ati párbaj szinte borítékolható... de tök örülnék, ha valami nagy konflikt miatt mégis Zseri-Tivy lenne belőle...
Tivy lehet, hogy majd meggyőzi Zserit, hogy Kriszt vigye, hogy megpróbálja eltakarítani tőle a "rosszakaróját" :D

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:15:16

@Betli Szofi: én sem vitatkozok velük, engem meggyőzött amikor lóri mondta hogy reméli nem ő áll nyerésre, ez a saját harakirije volt

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:17:37

@Betli Szofi: hú zseri-tivy álompárbaj
kíváncsi leszek gina mennyi infót fog csöpögtetni, kit vigyen ki zseri...
nagyon kell vigyáznia mit mond, nem árulhatja el a nézői szimpátiákat amit ő tud, nincs könnyű dolga hogy ne szólja el magát

Betli Szofi 2016.10.10. 09:22:15

@Cérnahuszár: Szerintem nem fog csöpögtetni infókat, el tudom képzelni, hogy tényleg nincs képben :D (nem olvasott hogyvoltkommenteket mondjuk XD) Amúgy biztos kapna büntetést, ha elszólna dolgokat. (bár ki tudja... gumiszabályok... az az Evelin pofozkodás is, nem kéne ezeket hagyni a csatinak)

2016.10.10. 09:22:45

@RETROPETI: Kicsit olyan érzésem van, hogy amikor a szerkesztők kierőszakolták, hogy mindenki Dávid mellé álljon, akkor már ennek ágyztak meg, hogy Jasszer feladja. Mert akkor ugye az érthetlen volt...

ördi ke 2016.10.10. 09:23:03

Lehet,hogy Evelin helyett is új lakó érkezik?Az valakinek feltünt udvaron Somànak mekora tockost nyomott?Ez gondolom testi eroszak.
Màskérdés Soma oda bent testi erővel àgyhoz nyomta taperolta,öt is lelehet cserélni,Vivien nem tudta kontrolàlni ezt a édes buta szerepet kekszuàlis zaklatàs amit Somàn elkövet ,lecserélni./Ha én oda megyek egy nőhöz ràmàszok mint ö Somàra akkor bevàgnak elözetesbe mint Krisztiànt a zsaruk.
Tivikét is kilehetne zàrni mint verbàlis erőszak,vagy 2hete a székeket rongàlta.Mellesleg kivàlasztàsig belesz szarva utànna ha Atit kihivja zseri akkor kutyàzza,alàzza.Remélem új csaj súg zserinek Tivi ellen 80-20 %ban kb vissza jön.

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:24:25

zsolti meg jól meg lett fingatva, hogy ne tudja elkerülni a konfrontációt amit nem bír, ez tetszett a szerkiktől hogy utoljára hagyták őt
sírva tette rá zserire a jelet és küldte párbajra :) újra kell gondolnia hogy nem nyerő az a szöveg hogy csak jelezni akarok neked a jelemmel, mert ha megjelöl valakit az mindegy hogy az elején vagy a végén rakja rá a sorban. Csak áltatja magát hogy az nem számít annyira.

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:27:50

@Betli Szofi: biztos volt kedvence, vajon mennyire tudja elereszteni ezt, és kihasználni amit tud?
Meglátjuk hogy kihez húz, és ki volt a kedvence, ebből látszik majd milyen a gondolkodása.
Van előnye is annak hogy többet tud, meg hátránya is, ha hv-t nem is olvas, de a face oldalakat látta, és az rtl kommenteket is, szóval azért szerintem még mindig több az előnye mint a hátránya.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 09:31:10

Sixx, az Anikós rész nagyon rendben volt, a NOL-os utalást borítékoltam, pipa, a többinél meg azt hiszem bárki bármit írhatott volna, annyira tré a bagázs produktuma. Most itt egy kvázi reboot, ami kellett már, mint egy falat kenyér.

Ez a Gina nekem nagyon ismerős valahonnan, de még nem ugrott be, hogy honnan. Amikor először megláttam, akkor meg az ugrott be, hogy most tényleg egy fiatal dokinéni áll ott, köpenyben, sztetoszkóppal? Ez a jaj látta a műsort, mindent tud, nem igazság dolog uncsi, gondoljatok már bele. Van 2 hete, hogy villantson valamit, különben súlytalan lesz és bárki legyalulja. Ha van egy kis esze, akkor Krisztián közelébe pozicionálja magát. Mondjuk oda is ült le a párbajnál.

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:33:43

újragondoltam, okos csajt nem fognak beküldeni, mert nem érdeke a csatornának
na de majd meglátjuk

Betli Szofi 2016.10.10. 09:33:50

@ördi ke: Pont ezt a pofont emlegettem én is. :/ Tulajdonképpen a fél bagázs lecserélhető. :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 09:34:51

Ideje lenne egy alaposan megfingatós katonahétnek, asszem.

Betli Szofi 2016.10.10. 09:36:29

@Cérnahuszár: jó kérdés. :) Izgalmas ez hehhe :D Szerintem is több az előnye, mint a hátránya, csak nem biztos, hogy ki tudja majd használni. Illetve bent, elzárva lehet hogy sok bizonyosság elbizonytalanodik majd idővel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.10. 09:38:59

@Spitzbauer: Lórival kapcsolatban igazad volt, jóval többet láttam bele az első hetekben. Mondjuk az utolsó két hétben már éreztem én is, hogy mégsem egy taktikai zseni. Szerintem jó volt a tegnapi adás, és jól improvizáltak a szerkik, amikor beküldtek egy cserejátékost Lóri helyére, és azonnali kiválasztást rendeltek el, hiszen ezzel a cserével így egy héttel meghosszabbodik így is az adás. Ez a forgatókönyv így izgalmasabb volt, mint lett volna egy egyszerű Lóri-Dávid párbaj esetén. Sajnálom Zseraldint, hogy ő lett a kiválasztott, ezért mindenki ellenében az ő győzelmére fogok szavazni a párbajon, de nagyon-nagyon remélem, hogy vagy Atit, vagy Micit fogja kihívni. Nem szeretem Anikót, de szerintem ennyire azért nem volt rossz, mint amennyire Sixx most lehúzta.

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:40:14

@Betli Szofi: ha okos, akkor kegyetlen lesz mint attila, de a csatorna nem tudja kivédeni hogy megnyerette egy csajjal a játékot
nekünk élvezet lenne a játék innentől ha okos, de ott van a másik oldal sajna

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.10. 09:40:51

@Cérnahuszár: Az a nyavajgása undorító volt Zsoltinak és még inkább az, hogy nem Micire tett, hanem Zseraldinra. Jelenleg Zsolti kiesett a kedvenceim közül. Nem bírom ezt a k*rva teátrális műsorozást!

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:45:53

@Cérnahuszár: mármint megnyerette a csajjal, nem egy csajjal
okosság és nézői szimpátia infók túl jó skill

@VV Erőlegény: én várom hogy zsoltit mikor kezdik ki a többiek, nem ellenszenves, csak szeretném látni hogy reagál ha bedobják a mélyvízbe

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.10. 09:46:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ráadásul ezek a játékosok néhány nap elzártság után simán átmennek abszolút VV vakságba....

hereverő heverő 2016.10.10. 09:46:46

Hát lóreggelt. miaf.om történt tegnap ? (olvastam). Az ember este bealszik mint egyszeri sixx a hogyvoltírás helyett, aztán reggel meg arra ébredek, hogy párbaj helyett új cicik költöznek a villába, hogy ... miért is ? Tudom Lóri feladta, de miért kellett akkor új husi ? Ettől élvezetesebb lesz a lemmingek élete ? Komolyan nem értem. A szabályokkal eddig is úgy játszottak ahogy akartak.

Remélem Zseri kihívja Tivyt aztan kinn hagyja a málnásban. Csak hát akkor neki nem lesz senkije odabenn, bár Dávid helyében én most rápusztulnék vagy Zserire vagy az új Ginára (csak Zacher doktor meg ne tudja, hogy rászokott). Tivit meg kössék ki a bicikli mellé szájkosárral. A maradék kaját megeheti, és járkálhat fel-alá a peckes karlengetéseivel, mint Popeye.

Köszi sixx, ez jó volt kávé mellé.

Mermancs 2016.10.10. 09:46:53

@VV Erőlegény: Atit vagy Micit...de a legjobb lenne Tivyt.
Jó lenne, ha előtte nagyon összevesznének, csak akkor van rá egy kis esély, hogy Zseri őt vigye

hannamontanna 2016.10.10. 09:47:14

Mivel a műsor elejéről lemaradtam, végre megvilágosodtam itt. Csak kérdezném: nem lehetne hogy szépen ügyesen minden agyhalottat lecseréljenek értelmesre? Ja, nem. Akkor mit néznénk? De ez a Lóri mekkora kamugép! A legelején elmondta - bent is egyedül, majd kint is a többieknek- , hogy kizárólag taktikából összeáll valakivel -Dinával - és akkor most jön itt a hattyú halálával. Be volt rezelve és ennyi. Hát nyilván jobban jön ki ha feladja, mint 35%-kal alul maradni. Szánalmas. Neki nem kell a lóvé. Persze. Az ingyen jagerért ment csak be, meg a szőrös dzsekiért? Még páran feladják és jobb lesz a műsor. Javaslom szökjön Tivy, ritka mocskos szájú Zserbó, pumpa Soma, nimfomán Vivi, Mici nyuszi, ordítós Ati. Így elsőre. Evikének mondja meg valaki hogy rosszul áll neki az élénk piros rúzs, vagy legalább legyen kontúr, Zsóti és Dávid kezdjen el játszani, Krisztiánt meg egész bírom mióta Tivynek elmondta a tutit. :-)

Mermancs 2016.10.10. 09:49:28

@hereverő heverő: "Tivit meg kössék ki a bicikli mellé szájkosárral. A maradék kaját megeheti, és járkálhat fel-alá..." :DDDDDDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 09:49:46

@hannamontanna: zsóti vmiér megzürgül amikor élőben kapcsolják

hereverő heverő 2016.10.10. 09:50:57

Bár ha a jó oldalam nézné a műsort, Zserintek jó lene ha kiesne, és láthatná az ostorlábú barátját (hu.wikipedia.org/wiki/Ostoros_moszatok) hogy milyen is valójában.

hannamontanna 2016.10.10. 09:51:01

Ja, még valami. Anikót rendesen sajnáltam. Biztos gondolták a szerkik, ez sima liba párbaj, mi történhet, erre kiderül, hogy mélyvíz. Tényleg komolyan sajnáltam. Belead mindent, de nem elég. Lehet hogy jobb lesz, de ez az este nem segített neki. Hajrá Anikó.

hannamontanna 2016.10.10. 09:52:19

@PeniValdes: Igen én is ezt vettem észre. A bejátszásokban tök értelmes, majdhogynem ő játszik a legjobban, de az élőben átmegy előadóművészbe :-D

Cérnahuszár 2016.10.10. 09:53:56

@hereverő heverő: "Tivit meg kössék ki a bicikli mellé szájkosárral. " XDDD
ja vagy ez bdsm?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 09:54:34

@hannamontanna: igen,pedig ha nem tenné,akkor tökre bírnám

ascii 2016.10.10. 09:57:31

örülök neki, h most sikerült felkelni sixx :)

Anikó miatt én éreztem magam kellemetlenül, el nem bírom képzelni, h a főnökei nyugtával dicsérték a napot, és műsorvezető megkapja a 100%os mozgóbért.

Gina meg szerintem rtl gyakornok

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 09:58:38

@Cérnahuszár: tegnap a kiiválasztásnál nekem jó volt tivy

É2I 2016.10.10. 10:01:09

@Sixx: A csomag minden bizonnyal az új csaj cókmókja. Már előre beküldték, csak úgy spontán. ;)
on:

Bármennyire is akart vóri ezzel hős lenni, szimpla gyávaság volt. Ha nagyot akart volna durrantani akkor a párbaj megnyerése után jelenti be, hogy ő bizony nem megy vissza. A retekklubb is szopott volna és megmaradt volna a nem létező gerince. Ha, meg veszt, azt emelt fővel elfogadja, de persze nem.
A ő értékítéletében így lett hős. De még csak egy magát keresztre feszítő Jézus imposztornak sem vált be, Jókernek meg lufasz.

Az igaz, clarkentnek és az ő egójának betett, mert nem mehetett vissza ünnepelt hősként- mondjuk nagyot koppantak volna a befedett medence faburkolatán atitujával, a mindenki nyelvLatrinájával.

A kiválasztást jó ötlet volt, lett legalább egy kis meglepi az egysejtűeknek. De zsóti nyálverése már túl ment a nézhetőségi küszöbön. És, igen annikónak itt be is kellett volna avatkozni, hogy "hagyja már a dagadt nyálát másra, vigye föl a jelét a táblára", oszt' kuss! ;P

Az új jány bezavarása meg nem nagy etvasz. Max annyi csak, hogy nem kaptunk nyáladzó vidijóklippet róla, meg ha nézte az adásokat, jó kis fórban van. De azt ki is kell majd használni. (Az mondjuk érdekes lehet, hogy tudja-e tartani a száját vagy simán elcsacsogja a kinti pollokat.)

hereverő heverő 2016.10.10. 10:01:10

@Cérnahuszár: :))) Nem, mert akkor Mici felrántja magára a bőrnacit és Krisztiánnak marad a nyuszirudi.

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:02:20

@PeniValdes: :))
most kutyáznád vagy épp hogy nem?

hereverő heverő 2016.10.10. 10:04:37

@É2I: Azt pedig rohadtul megnézném, hogy az egysejtű ostoros mit szólna hozzá amikor Gina elmeséli hogy a 800000 rajongó az valójában 1200, és még nem vásárolhatnak saját SIM kártyát mert nincsenek 14 évesek.

hereverő heverő 2016.10.10. 10:05:33

@PeniValdes: Peni neked valami eszméletlen jó szemed lehet akkor. Szerintem nyomokban köcsögöt tartalmaz, amúgy egy zsák sz.r

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:06:24

@PeniValdes: szóval kutyáznád :)
jó kis bdsm, jó az :D

RETROPETI 2016.10.10. 10:06:56

@Cérnahuszár: Ja, értem, leesett.

Ja, és folytatnám a soromat:
6. A nyilvánvaló fizikai attrocitások (Evelin tasli, Vivien erőszakoskodása) is következmények nélkül maradnak.

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:07:29

@hereverő heverő: :))
én ezt a fordulatot is támogatom
káoszt a villába de gyorsan
még többet még többet

hereverő heverő 2016.10.10. 10:07:54

@PeniValdes: Dávidnak nem sötét nő kell, hanem odaadó ragaszkodó. Együtt sokra vihetnék a végjátékban. És Gina tudása elég nagy előny, főleg ha csak én tudok róla, másnak meg port hint. Mondom, rá kellene cuppannia mint gyöngytyúknak a takonyra.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 10:08:40

@hereverő heverő: az ostoros moszatok fontos szereplői társadalmunknak.

hannamontanna 2016.10.10. 10:09:54

@PeniValdes: Zsóti élőben a tipikus túljátszott meleg allűröket hozza, amire szerintem semmi szükség. A legközelebbi cserejátékos szóljon már neki :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 10:11:29

@hereverő heverő: Dávidnak a sötétebb szépségek az ideáljai,nem agyilag

hereverő heverő 2016.10.10. 10:12:46

@PeniValdes: nem a társadalmunknak fontos szereplői, hanem a táplálékláncnak. Tivit is szívesen szemlélem ilyen aspektusból.

hannamontanna 2016.10.10. 10:12:48

@É2I: Tökéletes levezetés, egyetértek.

Mermancs 2016.10.10. 10:13:18

@RETROPETI: a nők nagyon fogyatkozóban voltak, ezért úszta meg Vivi meg Evelin...bár legalább egy figyelmeztetés kijárna

MacákékIcukája 2016.10.10. 10:13:26

Aaaaa, akarok irkalni veletek, de dolgoznom kell :(((

Koszi a posztot, Aniko szerencsetlenkedeserol lemaradtam kommentezes miatt, ma visszanezem.

Remelem Zseri Atit vagy Tivyt viszi es nem Micit. Engem o maximalisan szorakoztat (nyeremenyt persze nem adnek neki, de azt sem akarom h kiessen).

Az uj csaj pedig... pffff. Kepben van, tud mindent a tobbiekrol es tuti bekepzelt es hangos lesz, mar tegnap is beszologatott Anikonak, remelem megpakoljak a tobbiek mihelyst lekerul rola a lila. Kiszavazom a gheccibe, hulyeseg volt egy uj embert ilyen keson bekuldeni.

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:14:12

@hereverő heverő: hát ha normális, akkor tivyt körberöhögi, és ezzel krisztiánt meg is nyerte magának
esetleg terelgeti zserit ---> tivy felé, valami halvány remény van egy álom párbajra
már ha tivyt kifelé rakná, vagy ha zseri nem fontos neki akkor hagyja a fenébe az egészet
pár nap nem sok hogy tivytől és az ismételt poénoktól a falra másszon élőben is, egy hét meg sok, de addigra megvan az ellenfél

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:17:02

Azért azon rendesen meg vagyok lepve, hogy mélyen tisztelt publikumnak még vannak kedvencei. A Vivi fan club mintha kikopott volna, de ez a Dávid hype mire? A csomagolás ér ennyit?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 10:17:12

@hereverő heverő: tévedsz, az ostorosok a víztisztitás fontos szereplői,akik a Vízműveknél dolgoznak.

hannamontanna 2016.10.10. 10:17:24

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): JJJa. Vannak vajon még emberek hotelekben bekalitkázva a tv elé ültetve potenciális cserejátékosként? Vicces. Zseri szórakoztató valóban, de a szájára vernék időnként erősen. Amúgy elég frusztrált két ember ez a Zseri-Tivy páros, meg tudnák egymást fojtani, és mégis keresik egymást. Ati kint maradhatna tényleg.

hereverő heverő 2016.10.10. 10:17:42

@Cérnahuszár: erre EKG. Annyit még, hogy 24/7-ben Tivivel lenni embert próbáló feladat lehet, a körberöhögés ellenére is

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:18:31

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: dávidnak superman jel van a mellkasára tépve
ellenállhatatlan lett

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:19:36

@Cérnahuszár: Ha Tivyt vinné Gerald In, akkor elég nagy baklövést követne el, mert nélküle értelmezhetetlen a léte bent. Még ha meg is nyerné, utána mi maradna? Dávid meg hamarabb mond le a csirkéről, mintsem lepattanózna.

hannamontanna 2016.10.10. 10:20:14

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Dávid ellenszenves már, sosem bírtam ha valaki öntelt kezd lenni, márpedig ő az lett. Viszont a belevalóban beszélt a húga, olyan szinten értelmes, hogy Au nem is tudta követni :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:20:51

@Cérnahuszár: Visszaköptem a vacsit, pont akkor kapcsolódtam be tegnap, amikor gyantázta.

hereverő heverő 2016.10.10. 10:21:27

@PeniValdes: Akkor pedig nagyon felbecsültem tivit mint ostorlábú istenséget. Bár ha jól belegondolok, a szennyvíztisztítás pont neki való feladat.

Mermancs 2016.10.10. 10:21:34

@hannamontanna: főleg egy Dinával való beszélgetés után :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 10:21:48

@hannamontanna: igen,én is féltem kissé őt,kéne neki egy kéz.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:22:26

@hannamontanna: Lett? Mindig is öntelt volt, a túlkompenzálásából fakadóan.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 10:24:33

@hereverő heverő: úgyhogy több tiszteletet az ostoros lábuknak

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:24:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hehehe, most lett teljes a napom XDD
degenyóvagyok

,, 2016.10.10. 10:25:19

A csomag Gina, a gazdája meg Soma.
úgy látszik értek zsoltiul.. rám nézve ez gáz.

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:25:31

@PeniValdes: csak velőtrázó vérit szívom :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:25:49

Amúgy én csípem Anikót, már anno a villában is érdekes színfolt volt. Nem egy őstehetség, de nem ő az amatőr, hanem aki felkészítetlenül odateszi a képernyőre. De valszeg szívatják is az amúgy sem világbajnok műsorkészítők. Ezerszer inkább ő mint Lilu.

hereverő heverő 2016.10.10. 10:29:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Lilut a tigrisek közé: "Kapjátok be mind!"

hannamontanna 2016.10.10. 10:29:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Hát ez mondjuk igaz.
@PeniValdes: Kellene. Lehet hogy a sajátja is elég lenne, ha érted mire gondolok :-)
@Mermancs: :-D Dina és a beszélgetés az két külön dolog.
Az már volt, hogy Lóri csak akkor rebegteti a "pilláit" a mikor hazudik?

Raszputyina 2016.10.10. 10:30:00

Szerintem a bentiek közül az eszesebbje nem kiutálni fogja Ginát, hanem barátkozni vele, beszéltetni és marhára megfigyelni, hogy ő kivel barátkozik, mit hogyan reagál le, stb. Mert ha nem is cseppent el információkat direktbe, testbeszéddel, hangsúlyozással, akár egy oldalnézéssel nagyon sok mindent elárulhat, amit tudni szeretnének a kinti erőviszonyokról. (A Miss Marple módszer.) Az eszesebbje alatt Dávidot, Zsolti és igen, Krisztiánt értem. Én egyébként örülök, hogy felkavarodott az állóvíz, bár utálni nem utálom Dávidot, de ne legyen már kikövezve így az elején az útja a győzelemig. Lóri feladása pedig szerkesztői truváj volt, kezdve attól hogy senki sem állt Lóri mögé, a párbaj feladásának levezényléséig, és az új csaj beküldéséig, nem beszélve a váratlan kiválasztásról.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:30:10

@Cérnahuszár: Nem láttad a "Please do not feed the animals" táblát? :-)

Hát, ha valakiknek ilyen Dávidok az érték, még egy villa relációban is, az nem egy erős kívánalomra utal.

MacákékIcukája 2016.10.10. 10:31:31

@hannamontanna: Micire irtam h szorakoztato, nem Zserire :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:31:49

@hereverő heverő: Az "szopjatok le mind" volt, ami eleve paradox dolog, pláne, hogy két feltartott középső ujjal illusztrálta. De hát szegény, ő maga is egy képzavar.

hereverő heverő 2016.10.10. 10:33:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Tudom, ennek az apropóján írtam amit. A tigris okos állat, megteszi amit kérnek tőle. Mind bekapja Lilut.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 10:33:50

@hannamontanna: nem erre gondoltam,bár arra is szüksége lehet

hannamontanna 2016.10.10. 10:35:20

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Jaaa értem, az valóban igaz, hogy Mici szórakoztató. Amikor pl átesett a három puffon, visítottam a röhögéstől :-D De tényleg ne ő nyerje a zsét. Még nincs tippem, kinek adnám, ha valaki megkérdezne. Mázli, hogy senki sem kíváncsi a véleményemre. Tiszta népszavazás fílingem van :-D

MacákékIcukája 2016.10.10. 10:35:37

@Raszputyina: sztem pont ezert jo, hogy nem mondtak meg nekik h David nyert volna. O a kedvencem, de nem akarnam h a masodik "parbajgyozelme" utan hatradoljon es elvezze a tutit. Bizonyitson es erolkodjon meg, akkor vegig ot fogom tamogatni.

hereverő heverő 2016.10.10. 10:35:44

@Raszputyina: Meenyire lehetett az spontán feladás, amikor már készen állt az új játékos élő egyenes adásban, bőrönddel, sminkkel ?

MacákékIcukája 2016.10.10. 10:37:46

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: mi nem igaz egyikre sem?

@hannamontanna: Az is vicces volt, amikor Krisz szulinapi bulijarol ot vagtak be zarojelenetnek, ahogy log fejjel lefele a kanapen reszegen es rohog magaban :)))) Oke, akkor en megkerdezem: kinek adnad a nyeremenyt? :)))))

2016.10.10. 10:38:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na max. napi egyszer írok neked, hogy jobban képben legyél:

Szóval a DFC (Dávid Fan Club) nem fog egyhamar kikopni, mert sokaknak szimpatikus a műveltsége, a visszafogottsága, a durvulás hiánya, és a jó kinézete, stb. Nekem még mindig ő a nyerő, de tudom, hogy nem akkora ász. Mivel a többi villalakó, még nála is kisebb ász (elég sok az alsó, meg a nyócas a pakliban:-), amíg nem járatja le magát teljesen, neki drukkolok szimopatikusabb szereplő hiányában.

Ez egy magánvélemény, mégis tanulhatsz belőle ;-) mivel többen így gondolkodnak. Kíváncsi vagyok (NEM), hogy most melyik selejtet kezded magasztalni Dávid ellenében.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.10. 10:42:16

@Spitzbauer: én a fényt szeretem benne

mobilos perpetuum 2016.10.10. 10:45:01

@Raszputyina: A szerkesztői húzásnak ellentmond, hogy Anikó valamit kérdezni akart - tippem szerint arról kellett volna dönti, fiú, vagy lány menjen-e be? Viszont a Belevalóban sorra nem azokat a dolgokat játszották be, amit Au felkonfolt.

É2I 2016.10.10. 10:45:06

@PeniValdes: Egyszerű kamera-extázis, úgy érzi, ha élőben van produkálnia kell magát. Csak éppen nem veszi magára a bazárimajom hacukát, pedig faszomöcskösnek is jól állt. :P

@hannamontanna: Pedig nincs miért. Ne hidd már, hogy a szerkik nem tudták milyen forgatókönyv alapján súgjanak a fülére. Max annyiból szívatták meg, hogy nem próbáltatták le vele a horribilis mennyiségű - azaz kettő darab - lehetséges változatot. Ezért is akadt meg a szoftver látványosan, mivel csak vezényszavakat kapott, a kis plakettái meg nem voltak egyértelműen beszámozva, hogy most akkor melyiket kapja elő. :)

MacákékIcukája 2016.10.10. 10:45:12

@VV Erőlegény: hova tuntel az elmult par napban? A jelrakasnal a nyavalygast en sem ertem, ez ilyen jatek. Ra kell b*szni a jelet valakire, azt' jonapot, mit kell ebbol lelki problemat csinalni?

Raszputyina 2016.10.10. 10:45:41

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Szerintem megmondták. Mutattak neki vmi állást, valszeg már az elején elég nagy lehetett a különbség, felvetették a feladás ötletét, akár azzal, hogy egy utolsót rúghat Dávidba, pl. És hogy így nem egy elkullogó vesztes lesz, hanem VALAKI, nem olyan, akit azonnal elfelejtenek, hanem akár hetekig (na ez túlzás, napokig) téma lehet.
@hereverő heverő: És éppen ezért nem volt spontán a feladás.

MacákékIcukája 2016.10.10. 10:47:02

@Raszputyina: Lorinak megmondtak, de a tobbieknek es Davidnak nem. Es ez sztem jo huzas volt mindenkeppen.

Magentax 2016.10.10. 10:49:34

Sziasztok!
Két napig nem vagyok otthon és pont lezajlik a vella összes történése. :)
Sztem ilyenkor már elég gáz új embert beküldeni, mert ő nyomon követte eddig a történéseket, ismeri az erőviszonyokat, látta, hogy ki kinek mit mond a másik háta mögött - és van egy hete beépülni. Ha okos, ennyi idő simán elég az ismeretek birtokában.
Lóri - no comment...
Betojt a kis nyavalyás. LOL. :)
Az összeesküvés gyártóktól kérdezném - most akkor mégsem Dávid a beépített ember, hanem netántán Lóri volt? :D

patburnsred 2016.10.10. 10:51:37

KÚTÍÍNNNYÓÓ!!!

- én ennyit fűznék hozzá ehhez a részhez.

Cérnahuszár 2016.10.10. 10:52:20

@Magentax: sztem lóri és dina volt a beépített
igazából robotok voltak, ezért pislogtak géppuskaszerűen, mind a kettő
szoftverhiba, ki kellett venni őket

hannamontanna 2016.10.10. 10:56:37

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Dávid húgának :-D Ja, ő még nincs bent.
Amúgy na most tényleg: kit néznék ott szívesen a hulló konfettizáporban? Akit semmi esetre: Tivy, Ati, Zseri, Evi, Mici.... jó, mondjuk az szóba sem jön, hogy nő nyerje. Ezek alapján ugye Zsóti sem :-) Ki marad? Dávid és/vagy Krisztián? Vékonylábú Krisztián számomra rejtély. Az elején elszökik, kivarrt, kigyúrt, büntiből szabadult, amúgy meglepően értelmes, semmi extra, azt leszámítva, hogy elgurul a gyógyszere valóban ha belezavarnak az elképzelésébe. Nem iszik, - lehet hogy tudja magáról, hogy abból baj lenne?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 10:58:06

@Spitzbauer: Köszönöm, hogy leereszkedsz hozzám, gyarló lényhez, aki szerint Dávid műveletlen (milyen szuper volt a műveltségi kvízben is...), egyáltalán nem visszafogott, inkább magát sikertelenül kordában tartani akaró, inkább pszichopata vonásokkal teli, műmájer kis korcs, akiben szemernyi eredeti értéket sem tudok felfedezni. De ez is csak egy vélemény, ami nem kell, hogy érdekeljen, így ne is zavarjon.

Vele szemben kit emeljek piedesztálra? Leginkább senkit, mert szükségtelen. Nála bárki többet ér a szememben az ottaniak közül.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:00:23

@Magentax: Nincs beépített, csak instruált emberek vannak. Világosan látszik.

Funk You 2016.10.10. 11:00:52

Az rtl azért még utoljára jól felszopta Lórit és hőst csinált belőle. Legalább háromszor elmondták, hogy milyen jó játékos, mekkora taktikus volt. Hogy mi van? Simán kijátszotta magát a villából, ez volt a nagy taktika.
Különben sajnálom Lórit, mert szerintem nagyon komoly érzelmi hiányai vannak. Érzelmileg nagyjából rendben lévő ember, ha bemegy egy ilyen játékba, 2 hét alatt nem "szeret bele" ilyen rögeszmésen valakibe és nem reccsen meg ennyire, ha az illetőt átmenetileg elveszíti. Ez nem szeretet, hanem valami kétségbeesett kapaszkodás. Az is jellemző, hogy több mint 1 hónap alatt senkivel sem sikerült igazán kapcsolatot teremtenie Dinán kívül.
Teljesen zavarodott volt a csóka már hetek óta. Összevissza lépkedett a sakktáblán, amit megpróbált taktikaként eladni, de még az utólagos magyarázataiban sem volt sokszor logika.

A szabálykönyvben nem tudom mi lehet, de én egy esetre sem emlékszem, amikor új játékost küldtek volna be, ha valaki feladta. Ott volt a 4-es szériában az őrző-védő Laci, aztán Gyúrós Józsi és Maci. (Jó nála nem volt egyértelmű az önkéntes feladás) Ment be helyettük új játékos, vagy csak én emlékszem rosszul, hogy nem?
Különben nem bánom, hogy bement valaki, a lányok úgyis kevesen voltak, de elég nagy előnnyel indul, az tény. Nem csak hogy ismeri (ismerheti) az erőviszonyokat, de még pihent is. A többiek azért már több, mint egy hónapja nyomják és azért a villa nem egy idegszanatórium. Ha csak azt nézem, hogy a többieknek már ennyi ideje kell elszenvedniük Tivadar állandó jelenlétét, mentálisan máris nagyon nagy előnyben van az új csaj :)

Cérnahuszár 2016.10.10. 11:02:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: sztem te vagy a szerelő, minden kiderül, minden

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:04:21

@Funk You: Egy taktikus játékosnak előny ilyenkor bemenni, bárki másnak hátrány, sőt egyenesen sokkoló lehet bekerülni ebbe a közegbe.

BERBER OROSZLANOVA 2016.10.10. 11:04:45

Na mától már Macskakaromova és JO.Ker. együtt zabálhatják a sztrapacskát.

1értelmű, hogy a szavazati arányok láttán a Retek dumálta rá a hajszínváltoztató terminátort a mártír szerepre, hogy beköltöztethessen egy jó bigét és gyors ütemben kiválasztatott egy tuját akinek mennie kell - úgy néz ki csalni nem mertek a nyilvánosságra hozott poll-ok miatt.Szvsz. Atira számítottak, FootballWoman lett belőle de egál mert a nő aki azt szereti ha parasztkutyázzák úgyis őt viszi majd ki.
Remélem, hogy a nagyfényességű VVNádai legalább 1 hónapig elidőzik Vácon a mulatós zene Fásy ünnepén!
A legjobb lenne ha Balázs Pali és Postás Józsi belezsuppolnák abba a zsábkba amit tegnap szoknyaként használt és elrejtenék egy hangfalban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:04:56

@Cérnahuszár: Voltam én már minden, leszek is. Te mit szeretnél, mi legyek?

Cérnahuszár 2016.10.10. 11:05:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ilyen kérdést ne tegyél fel, mert véletlen őszintén azt mondom gomba :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:06:52

@BERBER OROSZLANOVA: Tehát akkor eljutottunk oda, hogy tök mindegy hogyan értékeljük Lóri kiköltözését, a reboot úgy kellett már mindenkinek, mint egy falat sztrapacska.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:07:49

@Cérnahuszár: Nem rossz, de a spóráktól nem szabadulsz.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:08:25

@PeniValdes: Nincs rá szükségem, Dávid más pályán játszik.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:12:32

@PeniValdes: Nem, az enyém. Dávid félékkel nincs közös halmaz az érdeklődési körömben. Sosem volt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:13:37

@Cérnahuszár: Akkor tudod a kérdést is a 42-es válaszra?

hannamontanna 2016.10.10. 11:15:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jaj, téllleg. Ha Vivi nem üldözné, azt se tudnám hogy bent van. Már régen volt az a ciki petting :-)
Amúgy miért gondolják azt, hogy csak szerelmi szállal lehet bent maradni?? ÉNB-n és BK-n felnőtt nemzedék :-D

Brandy9 2016.10.10. 11:17:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: milyen érdekes fordulatokat hozhat az élet :D Olvagatom a hsz-eket a széria indulása óta és rengetegszer idegesített az "okoskodó" stílusod (persze még most is idegesít ;)). Viszont sosem gondoltam volna h bármikor is eljön az az idő, h leírom egyetértek veled valamiben. De amit Dávidról írtál, azzal maximálisan egyetértek...

É2I 2016.10.10. 11:22:06

@hereverő heverő: Ekg :)
@hereverő heverő: 2. Tripptivi símán szűrhetné a szennyvizet, de csak a kócolt fogai között. :)

@Spitzbauer: Én clarkenten is látom néha, hogy majd szétveti az ideg. Olyankor szájszorítva próbál mosolyogni és csak tőmondatokban képes kimondani amit akar. Illetve annak erősen öncenzúrázott változatát. Pl. még anno, amikor vóri "piszkosnagygaztettét" az áválinke nem megdugását kérte rajta számon.

Magentax 2016.10.10. 11:23:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az eddig is tiszta és világos volt, hogy majdnem olyan szerepkönyv szerint működnek ezek a játékosok is, mint az ÉNBP szereplői, de itt mondogatták többen, hogy Dávid beépített ember, mint annó Olivér volt.

BERBER OROSZLANOVA 2016.10.10. 11:25:31

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Nem rebootig , hanem fatal errorig jutottunk el a síróbaba Jo.Ker-el.
Szerinted mit műveltek anno a sorkatonaságnál az ilyen vadember külsejű plüssnyuszikkal amikor az anyukájuk után sírtak?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:27:15

@hannamontanna: Nem gondolják, a hormonok és az unalom dolgoznak. Mással nem tudják elütni az időt. Inni, szexelni, veszekedni vagy tujulni tudnak maguktól.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:29:57

@Brandy9: Megesik ez másokkal is, mint ezt már kifejtettem tegnap este. Fogd úgy fel, hogy tűt kerestél a szénakazalban és meglelted. (Megsúgom, a szénakazal csak illúzió, az egész sok-sok tűből van, ezért is szúr annyira!) :-P

crshd 2016.10.10. 11:30:22

köszi sixx hogy nem aludtál el

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:31:23

@Magentax: Tévedni emberi dolog, mondta a süni és lemászott a súrolókeféről.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:34:11

@BERBER OROSZLANOVA: Voltam katona, láttam. Bárki is döntött emellett a kijövetel mellett, emlékezetes lett, a célt elérték vele. Ennyi könnytől meg még dehidratált sem tud lenni az ember, így nem sajnálom tőle.

2016.10.10. 11:38:54

@É2I: Hát igen. Látom én, hogy nem ő a tökély, de a többiek, még annyira sem tetszenek. Evcsikére mocskosul rá volt pusztulva, az biztos... Evcsi meg Jasszerre (ez Vóri új beceneve, mert @Sanda.Ipse: bedodta a tuttit, márminthogy Arafat hasonmás, és tényleg). Minden jobban alakult volna Vórinak, ha ott és akkor megpöcsköli Evcsit. Elmehetett volna a végéig, mint Döniz tavaly. Tényleg, nem övé a szörmók dzseki és sapkabolt? (kétlem.) Mert az Deniz. Az törökül tengert jelent, még ezt is tudom, akárcsak Dávid. :-))

Mondjuk, Dinka meg Dávidra volt rápusztulva. Szóval az is lehetett volna egy forgatókönyv. Dinka nem olyan rossz nő, csak mocskos a szája. Evcsi jobb nő, de dettó mocskos a szája, és hát nem egy észlény.

Aki szimpi még, az Krisztián, de őt is ugyanúgy szétveti az ideg, és egy-két elszólásából tudható, hogy a konfliktusait nem szónoki fodulatokkal oldja meg. Pl. "volt már hogy 10 embert küldtek rám, szétb@sztam azokat is egyedül". Esetemben például, még nem volt ilyen, hogy 10 embert kellett volna leütnöm.

hannamontanna 2016.10.10. 11:43:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na igen. Hol vannak a régi szép idők, amikor kimentek az arénába ügyességi feladatokra, jótékonykodtak, stb. Nemcsak ők unatkoznak, hanem a szerkik is. Az aréna kifejezetten tetszett.

hereverő heverő 2016.10.10. 11:44:28

@Spitzbauer: Mert szét kellet volna b@sznod őket, nem leütni. Ezek után nem csodálom, hogy Mici kéreti magát. Ki tudja, megnyeri-e a 36 milkát, aztán oda a kenyérkereset ha Krisztián elveti a sulykot és leamortizálja a "kincset". Látod, mit művelt a 10 (TÍZ!!) emberrel...

Funk You 2016.10.10. 11:47:47

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ok, ez igaz. legalább akkora hátrány is lehet.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 11:48:41

@hannamontanna: Nincs pénz. Kifizették a bránerre meg a Shore-ra, hogy a TV2 ne happolja el egyiket sem.

2016.10.10. 11:52:49

@hereverő heverő: Asszem valahogy úgy volt szó szerint, hogy "volt már hogy 10 embert küldtek rám BOXOLNI, szétb@sztam mindet egyedül".
De értem én a viccet, csak nem szeretem :-) (De! :-))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.10. 12:06:15

@BERBER OROSZLANOVA: Te tényleg Frau Berber Oroszlán nick vagy (az életben is) ? :-)

Berborosz 2016.10.10. 12:10:27

@VV Erőlegény: Egy frászt!
Csak idegen tolakkal ékeskedik.

Voyoshka 2016.10.10. 12:13:15

@sixx : EZ. GYÖNYÖRŰ. VOLT.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.10. 12:20:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem is... Feladhatná még a játékot Ati is... (egyszerűen egy hatalmas nagy nulla az amit ő itt hozzátesz a műsorhoz). Mici és Tivy essenek ki inkább párbajban! Nekem egyébként Vivi határozottan szórakoztató! Amúgy Soma megköszönheti majd Vivinek, ha esetleg sikerül majd egyszer becsempésznie a lompost Lakatos Evelinbe. Ha Vivi nem nyomulna ennyire Somára szerintem Evelinnek sem lenne érdekes Éreccségi barátunk.

lacuna666 2016.10.10. 12:27:45

Sziasztok!
Bocs,hogy belepofátlankodok,de nekem még az motoszkál a bucimban,hogy ez nem Lóri döntése volt. A tegnapi hogyvolt alatt valaki kitett egy posztot hogy megvannak a vv8 még beköltöző játékosai. Ott van Gina képe. Utaltak a cikkben arra is,hogy lesznek még váratlan dolgok illetve cserék. Szerintem ez így volt megírva a szerkiknek,hogy na most akkor ember-csere.

2016.10.10. 12:32:36

@Spitzbauer: Szóval szó szerint (visszanéztem mert azért ez egy jó kis szpícs volt):
"Tesó! Hallod, Tesó? De most őszintén... Nem haragszol, ha mondok valamit? Megmondom a frankót, de most, de tényleg, nem, izé, haragból, aki így kint, amúgy nem viccelek, így előttem, így szokta magát futtatni, esküszöm azokat mindet leütöttem még eddig."..."De esküszöm! De nem a izéből, csak az önfényezés, tudod"..."Nem, én meg csak mondom."..."De, lehet, csak nekem így jön le itt benn, tudod"..."De most várjá' má' Tivy, most komoly csapat dolgozott. Oké. Ha én egész nap mondanám neked, hogy én szétb@szlak, szétb@szlak itt titeket, mennyi embert b@sztam szét, hogy könyörögtek, hogy ne bo', nem akartak velem bokszolni, rám hívtak tíz embert és egyedül, olyan mint ha nektek ezt egész nap ecsetelném." stb...

Madam. 2016.10.10. 12:37:02

no, most korábban felmerült egy tyvy-zserby párbaj lehetősége. istnm, csupa fütyülés lenne

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 12:47:10

@Spitzbauer: Erre is csak a legnagyobbak képesek, mármint magukra reagálni.

2016.10.10. 12:50:17

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Max. napi egy. Ne légy telhetetlen. Most így elhasználtad a holnapit is.

RETROPETI 2016.10.10. 12:52:06

@Mermancs: Igen, én is erre gondoltam. Ne zárják ki őket, de azért valami figyelmeztetés legyen má'.

Folytatnám a sort:
7. Gina beköltözésekor Soma "gyere Gábor"-ral invitlálta be az új lakót, úgyhogy lesz még itt "360 fokos" fordulat.

verkli 2016.10.10. 12:53:09

@sixx
Végre rendesen megcsináltad, ma jár a jatt.

@konteo-hívő kommentelők

Kicsit olyan a vergődés mint Lóri utólagos tattikai magyarázatai. Nincs olyan szabályrendszer a beköltözésekről ami nyilvános lenne. A szerkik akkor, és azt költöztetnek be amikor, és akit akarnak. Mi értelme lenne piszkos alkut kötni egy mezei játékossal, amikor bármikor berakhatnak egy új játékost is tisztán:
- LEVÉÉÉL. Kedves játékosok, ma új lakó jön! BB. -

A szerkesztői beavatkozások számomra inkább az újravett jelenetekben, meg a logikátlan vágásokban jelennek meg. No meg egyes furcsa kijelentésekben. Elsőre gyáva seggfejként, vágás után tökös mártírként emlegették Lórit a villalakók.

panamcat 2016.10.10. 12:57:47

@Funk You: Ugyan ez jutott eszembe Lóriról. Komoly pszichés gondok vannak ott a mélyben, rögeszmés-téveszmés-szociopata. Dina mellett is csak árnyék volt, nem csoda, hogy kiborult, amikor a szoknya, amibe kapaszkodott, kiesett. Veszíteni nem bír, így ezt a megoldást választotta, bár nem tudom mi munkálkodott igazán a fejében, de valszeg leginkább a zavarodottság...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 13:05:16

@Spitzbauer: Mindig elfelejtem megkérdezni: A profilfotód a tudatalatti kivetülésed?

É2I 2016.10.10. 13:15:45

@Spitzbauer: Nincs vele bajom, csak megállapítottam, hogy neki is ki kéne engedni néha a gőzt, mert ez így gáz. :)
Jányok közül nekem is dinkácska ütötte meg a szintet, de kocsmárosjány mivolta eléggé beszívta magát a zsigereibe. Meg stílusbeli gondjai is voltak; ha valami nem tetszett neki azonnal támadott, ha kellett, ha nem. :(
Áválinke számomra tucatcigányjány, több okból is messze kerülném. ;)
A krisznyuszirudi meg szép nagyokat álmodik, vagy igen balfasz volt mind a tíz, ha nem bírták lenyomni. Kerültem már én is anno pár balhéba, de olyan embert még nem láttam, aki tízzel bírt volna. Jó eséllyel három pleknis piszkosul elkalapál egy nagyon képzett dzsekicsént is.

hereverő heverő 2016.10.10. 13:23:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: A sötét paraszt ? Az én vagyok. És én is szoktam saját farkamat szopni, de csak ha a kutya visszahozza a szomszéd kertjéből.

2016.10.10. 13:26:00

@É2I: Megmondom a frankót, de most, de tényleg, nem, izé, haragból... de sose volt még dolgom czigánylánnyal. Szerintem nem is lesz, mert elég kevesen ajánlják :-DDD.

Evcsi azért jól néz ki, na! De az összes többi tulajdonsága taszító.

2016.10.10. 13:31:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ha tudnál németül, akkor azt is tudnád, hogy az a nickem kivetülése. Ja, és az egy rajz, de nem várom el, hogy meg tudd különböztetni a fotótól. Elhasználtad a holnaputánit is :-( de azért látod, hogy a tanításodat a szívemen viselem.

hereverő heverő 2016.10.10. 13:32:01

@Spitzbauer: Csak akkor, ha van ablak amin kinézhet jól. Szerintem picit átlag feletti, de pl. a buszon nem ülnék mellé beszélgetni csak ezért. És akkor mág nem tudtam, hogy mi lakik belül. Smink nélkül, reggel, egy átvirrasztott (InSOMIa) éjcaka után is meg kellene nézni.

Funk You 2016.10.10. 13:34:24

@panamcat: igen, egyformán látjuk akkor. komoly pszichés gondok vannak nála.

Nbl 2016.10.10. 14:04:35

A Krisztián-Tivy csörte hogy maradt ki a posztból?
Egyébként ez a dolog eléggé felverte nálam Krisztián ázsióját ... Tivy meg _tényleg_ meg van győződve, h ő kint egy mindenki által imádott sztár, sztem ha kikerül a vellából és elolvassa a kommenteket, tuti fel fogja pattintati az ereit...

Vivi már nagyon túltolja ezt a Soma basztatást, kezd egyre unszimpatikusabb lenni, főleg, mikor pár napja vkinek ecsetelte, h irl nemtom melyik pasiját mennyi ideig zaklatta, mire összejött vele ...

Zsolti is egyre idegesítőbb ezzel az állandó picsáskodásával, rendben vagy, h homi, de mi a fasznak kell rátolni másra ezt a buziskodó extrovertált viselkedést, nem értem. A kiválasztásnál való bőgése meg egyenesen röhejes, mintha nem tudta volna, h van ilyen a VV-ben, szánalom.

Somával kapcsolatban viszont megvilágosodtam, ő nem egy kicsi Beavis, hanem Beavis és Schóbert Norbi szerelemgyereke.

Egyébként az új szereplőnek mennyire van engedélyezve, h a kinti viszonyokról pofázzék?

SzilajSzilard 2016.10.10. 14:05:02

Az ember azt hinné hogy az RTL Klub egy gyilkos gépezet, egy profikból álló úthenger, ahol a hibázást, a felkészületlenséget belépéskor a kapunál le kell adni. Erre kurvára nem. Ez a végtelenül bamba, tényleg semmilyen műsorvezetői képességgel nem rendelkező Anikó műsort vezethet csak azért, mert a főnök csaja.
Krisztián pedig a múltkori Tivys monológja miatt az összes általam látott magyar valóságsó tetejére repült. Nem volt semmi "én ilyen vagyok", meg hasonló önszopás és élőben narrálás a saját mondanivalójára, hanem elmondta hogy ez van, ti meg csicskák vagytok hogy nem szóltok hogy Tivy egy szánalmas suttyó, lebaszkodnám a fejét a picsába.
Remélem Sittes nyeri.

É2I 2016.10.10. 14:05:51

@Spitzbauer: Van sok szép köztük, de az áválinke se nem csúnya. Viszont ellenben ahogy a vvpéldázat is mutassa, nem kellet pár nap oszt' kimutatta a szeme sárgáját a fehír májával együttevéve. Hogy a mosdatlan szájáról ne is szónokoljak. Igaz ezzel nem tűnik ki a bent tespedő csisztu magyarvírűek közül senem. Én mondom! szígyen ránk nézvést is. Akik pedig Szenttül hiszik az ígét még a zatti szájábúl is. Bármit is jelencssen is az a nyelvkatarina.

BERBER OROSZLANOVA 2016.10.10. 14:07:48

@VV Erőlegény:
Sajnos a lánykérésig még valóban nem jutottunk el de reménykedem.(。◔‿◔。)

miciur 2016.10.10. 14:38:01

@Betli Szofi: Loritol pl. egyikuk sem kerdezte meg a nyilvanvalot: Mi vegre volt az a mesterterv, hogy LESZEDETI Davidrol a lila kendot, hogy ot hivhassa ki, ha utana feladja az egeszet? WTF?!

Betli Szofi 2016.10.10. 14:40:58

@miciur: Mármint ki egyikük sem? A bentiek? Vagy a"műsorvezetők"? :)) Áh, tiszta random cucc volt ez mind... sajnos, teszem hozzá, mert én szerettem a Lórit. :(

annnya 2016.10.10. 14:46:38

feltűnt valakinek hogy Lóri mindkét kezén sebek vannak? a Blikk fotóin tisztán láthatók. mibe öklözhetett bele vajon ?

Betli Szofi 2016.10.10. 14:56:27

@annnya: nem lehet, hogy a Dávidos párbaj-játékokban sérült meg?

2016.10.10. 15:05:28

@Spitzbauer: Látom eltársalogsz Virág elvtárssal. :D

2016.10.10. 15:06:25

@miciur: Az egymillió dolláros kérdés. :))

Nbl 2016.10.10. 15:21:23

@Betli Szofi: Ahh, köszi ... szombaton nem láttam, vasárnap meg minden vicc új volt :-)

miciur 2016.10.10. 15:24:22

@annnya: a taszigalos jatekot tul vehemensen jatszotta, attol

diómió 2016.10.10. 15:25:22

Vagy nekünk nem mondanak el valamit, vagy a hátunk mögött hazudtak a játékosoknak, különben mi magyarázná, hogy a kimenetel hírére dühös játékosok, a végén nagy tisztelettel beszéltek a "hős" döntésről.Szerintem Lóri egy fos volt, és mellette szerintem (ideg)és más beteg is. Ilyen köhögés vizsgálatot igényel.

Betli Szofi 2016.10.10. 15:37:46

@miciur: Jó kérdés. De az is jó kérdés, miért nem tettek fel úgy egyáltalán érdemi, és értelmes kérdéseket sem. :D

mobilos perpetuum 2016.10.10. 15:38:07

@annnya: ocdn.eu/images/pulscms/OTk7MDMsMCwyZDAsMSwx/66ca87ad15bb6cdfcc8bcfb17fbcc5d2.jpeg
lehet hogy bunyó miatt kellett volna kizárni, de pár VV-ben már öklöztek úgy a falba, vagy ajtóba, hogy behorpadt.

Betli Szofi 2016.10.10. 15:38:14

@Nbl: Nincs mit :) Most legalább van mit visszanézned, vagy visszaolvasnod ;)

nika222 2016.10.10. 15:43:50

@annnya: Dávidnak is van, tegnap láttam a kiválasztáskor.

mobilos perpetuum 2016.10.10. 15:44:15

@diómió: "Lóri egy fos volt", de te amúgy jól vagy? Nyugodj le, Szent Dávid még ott van a villában. Elfőzőcskél még egy darabig.

miciur 2016.10.10. 15:50:03

@mobilos perpetuum: nem kell udegeskedni! A ket kedvenced, akik oriasi taktikusnak tartottak magukat siman bekerultek az elso haromba! Csak nem abba, amire gondoltak:D

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2016.10.10. 15:52:02

@É2I: Te tényleg nem vágod a Krisztián monológjának értelmét?
Szó sem volt arról, hogy ráküldtek 10 embert és leverte őket!
A Tivy-vel próbálta megértetni, hogy a nagyképűsködése, a baromságok állandó ismételgetése pont olyan, mint ha ő azzal jönne 24/7-ben, hogy mindenkit szétb@sz idebent, mert odakint is ezt tette mindenkivel, sőt, volt hogy 10 emberrel!
Úgy látszik, nem csak odabent nem értették egyesek...

2016.10.10. 15:53:17

@ALOKSAKTRHEE: Szélesíteném a látókörét, de ellenáll. Alig várom, hogy sixx megint kib@ssza (a Villaszabályzat szerintem lehetőséget adna rá). :-DDD

diómió 2016.10.10. 16:07:06

@mobilos perpetuum: igen köszönöm jól vagyok.Lóri nem unalmas volt, hanem unalmasan hülye.
1,Ő javasolta Dinának,hogy Dávidot hívja ki.
2,A nézők döntöttek, hogy Dávid menjen vissza
3, lecseszi a nézőket, és bosszút esküszik Dávid ellen, akit az ő javaslatára Dina hívott ki és a nézők szavaztak vissza.
4, Hetekig nyavalyog egy olyan nőért, akita nézők sok-sok ok miatt utáltak
5, megzsarolja a támogatóit (Dina "barátait")
6, Mikor Dávid leveszi a kendőt,belehazudik mindenkiképébe,hogy ez volt a célja-ezt többször keveri az Evelin kivitelével
7,Utólagos taktikaként magyarázza,hogy egyedül marad,támogatók nélkül, majd azt mondja, ez az egyedüllét lelkileg tönkretette
8,Mindig azt mondja, ez egyén ijáték, és a 36 milláról szól,aztán azt mondja 36 milla nem ér annyit, hogy még egy napig ne lássa a családját
9, Szerinte ő jönne vissza, mégis párbaj előtt mondja fel a játékot,hogy ne kelljen Dávidnak is kiesnie-de azért a védettséget így elveszi tőle.Persze aztán bízik abban, hogy övé a kevesebb...
Ez a fiú csupa hazugság,ellentmondás, ostobaság. Borzasztóan gyenge ember. Annyira nem ismeri önmagát, hogy egyáltalán JELENTKEZETT ebbe a játékba. Elvette mástól a lehetőséget, tehát önző is. Messziről kerülöm az ilyet. És most,hogy már nincs ott, igen,jól vagyok. és te?

hereverő heverő 2016.10.10. 16:12:41

@diómió: Nana, ne túlozz! Rengetegen jelentkeztek, és éppen Lóri sikerült be. Ez azt jelenti, hogy őt valamiért éppen akkor érdekesnek hitték a castingon. Vagy csak kellemesen nézett ki, mindegy. De nem vette el a lehetőséget mástól. Ellenben ezzel a lehetőséggel nem élt. Ennyike.

Magentax 2016.10.10. 16:18:02

@hereverő heverő: Szigorúan véve igenis elvette a helyet egy olyan játékostól, aki nem menekül el gyáván egy párbaj elől és bent marad, amíg csak tud és engedik.
A válogatásnál is nyilván összekamuzott mindenféléket magáról sűrű pislogások közepette, de akkor még nem ismerték a szerkik, hogy ez mit jelent. :)

2016.10.10. 16:18:11

@diómió: Jajj de jól összefoglaltad!!!

Én már egyébként kezdem sajnálni Dinkát is...

2016.10.10. 16:22:15

@Le Petit Prince: Nemnemnemnemnem! Krisztiánra - szerintem - küldtek már 10 embert, és ő bokszolt velük, és volt aki könyörgött, hogy ne kelljen vele megküzdeni. Szerintem te nem érted.
De valószínűleg a két "irányzat" között van az igazság.

hereverő heverő 2016.10.10. 16:22:47

@Magentax: Szigorúan véve sem vette el a helyet. Miután eljutott egy párbajig, ahol vagy kiesik vagy nem, valamennyit játszott. Ha nagyon szigorúan veszem, akkor átadta a helyét egy másik játékosnak, aki vagy feladja vagy nem, vagy párbajban esik ki vagy nem.
Hogy a castingon mit hazudott össze, nem érdekel. Most ezt kaptuk, evvan, ezzel kell főzni. Gina bemutatkozása mondjuk eléggé kétértelmű: Arra büszke hogy felvették az egyetemre (tehát Soma baszki, másnak is van már érettségije) másrészt Tinderen megismerkedett egy pasival, aztán mikor dugtak, a fejére borult a borospohár.

...anyáááám !!!! Egyetemista ?!?!?

diómió 2016.10.10. 16:26:36

@Magentax: @Spitzbauer: Köszi. Azért Dinkát nem kell sajnálni, csak addig lesznek együtt, míg a VV tart. Nincs hova mennie, és a haknik is idekötik.De nagyon rövid ideig lesznek rájuk kíváncsiak, így a "nagy szerelem" is gyorsan elmúlik majd.

Magentax 2016.10.10. 16:27:22

@hereverő heverő: így is fel lehet fogni. :)
Amit Gináról írtál az mikor derült ki? Még nem néztem végig a teljes öfit, kábé 10 perc hiányzik. Ott volt ezekről szó?
Elvileg lehet akár egyetemista, miért, Dinkának is van állítólag felsőfokú végzettsége és Dávid is az orvosira járt egy darabig.

hereverő heverő 2016.10.10. 16:30:55

@diómió: A fene tudja. Tulajdonképp Dinka ellakhat Lóri mellett, pultos állást itt is kap. Azt hiszem neki az volt a célja, hogy kiszabaduljon az otthoni falujából. Vagy az Zseri ? mindegy..
Ha ezt vesszük, akkor ezt elérte. Hogy AZTÁN mi lesz, mikorra a lángoló szerelem kissé kihűl, meg mi lesz amikor szembesülnek vele hogy idekinn rohadtul nem elég felírni a táblára a kívánságokat.

Magentax 2016.10.10. 16:31:25

@diómió: Dinka szerelme sztem most már nagyon gyorsan el fog múlni :)
Én is azt hiszem, addig fog tartani, míg nem lesz egy másik pali, aki eltartja és egy hely, ahol lakhat.
főleg, hogy mindenhol az jön majd szembe velük, hogy Lórikát kiröhögik, utálják, hazugnak nevezik. Ez rontja az ő esélyeit is, mert ő legalább egy párbajban maradt alul és nem futamodott meg gyáva féreg módjára.

hereverő heverő 2016.10.10. 16:37:04

@Magentax: Mar kinn van a kisfilmje, de én valahol másutt olvastam, nem rémlik hol

rtl.hu/rtl2/valovilag/ismerd-meg-ginat

hereverő heverő 2016.10.10. 16:39:27

@Magentax: Hidd el, meg se fogják őket ismerni. Rajtunk kívül kevesen figyelik a VVt, simán el lehet vegyülni a nagy szürkeségben.

diómió 2016.10.10. 16:41:58

@hereverő heverő: Valóvilág oldalán, a villalakóknál.

Magentax 2016.10.10. 16:47:09

@hereverő heverő:
Köszi. Megnéztem, kíváncsi leszek a leányzóra, kerek, értelmes, összetett mondatokat képes mondani - ez a bentiekhez képest már pluszpont. :)

hdnctrl 2016.10.10. 16:48:45

OMG és JFC.
Elolvasva is lezsibbadtam tőle agyilag, milyen lehet, ha valaki ezt végignézi?

hereverő heverő 2016.10.10. 16:53:44

@Magentax: Ezt bármelyik politikus megtanulhatná tőle. De sajnos ettől melg nem feltétlenül tudnak gondolkozni is. Ugyanis a strattégia és a taktikka nem ősi olasz tésztaeledelek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.10. 17:04:46

@diómió: @Spitzbauer: Azt kell, hogy mondjam, hogy teljesen egyetértek, pedig volt a játéknak néhány napja az első párbaját megelőzően, és utána a Dinás sufnis korszakban amikor azt hittem, hogy nagyon tudatos játékos, de most nyilvánosan mea culpálok, eléggé tévedtem, Lóri egy unalmas, ámde kiszámíthatatlan ösztönjátékos volt kevés szürkeállománnyal, és roppant gyenge magyarázatokkal.

Magentax 2016.10.10. 17:05:37

@hereverő heverő: meglátjuk.
Tőlem kap egy esélyt, nem írom le első látásra, hátha kellemes csalódás lesz.
Azt viszont tartom, hogy az ő beküldése igazságtalan a többiekkel szemben, hiszen nézte az adásokat, látta ki, kit, hogyan beszél ki a háta mögött, ismeri az erőviszonyokat, tudja kivel érdemes jóban lenni.
Ha van egy csöpp kis esze, a maga javára fordíthatja az eseményeket.

2016.10.10. 17:14:18

@VV Erőlegény: Nem kell mea culpa-zni, néha én is gyanakodtam, hogy okos. Alaptalan volt :-)

Azért köhög, mert sokat cigizik. Meg tényleg ha ideges. Most megy az ismétlés. Sajnálom, hogy nem volt párbaj, na. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.10. 17:26:10

@Spitzbauer: Én amúgy nem sajnálom, hogy nem volt párbaj, mert így ezzel a játékoscserével, illetve a rendkívüli (a játékosok számára teljesen váratlan) kiválasztással egészen felpörögtek az események. Ez így sokkal izgalmasabb lett, mintha csak egy szimpla, amúgy eléggé egyoldalú párbajon hallottunk volna még egy-két egymást ekéző mondatot a két párbajozótól. A párbaj eredményét úgy is láthattuk, és Lóritól is megvolt a búcsú...

Betli Szofi 2016.10.10. 17:27:43

@VV Erőlegény: A többi párbaj már elég unalmas lesz ehhez képest :D :D (kivéve ha lesz Tivy-Zseri :D )

Betli Szofi 2016.10.10. 17:28:44

Na, most belekukkoltam az ismétlésbe, Dávidnak ugyanolyan sebek vannak az öklén, biztos a szumós játék során szerezték ezeket.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.10. 17:47:45

@Spitzbauer: Igen, látom. Nem túl sok sikerrel. :))

hereverő heverő 2016.10.10. 17:48:26

@Magentax: Félre ne érts, tőlem is kap esélyt. De ahogy leírtad, óriási fórral indul, ha másért nem, mert minden játékosnak ismeri a gyerngéit, az övét meg senki. Elveszi Dávidtól a csirkét, befekszik Soma mellé, leejti a szappant Zsolti előtt (és le is hajol érte), és magához öleli a plüssnyulat... máris mindenk itittaideg lesz, ő meg röhög a manikűrözött kacsójába.

hereverő heverő 2016.10.10. 17:50:32

na lassan itthagylak benneteket széplányok és elegáns urak. Megszabadítalak benneteket az emészthetetlen jelzős szerekzetektől, mingyá vége a munkaidőnek !

hereverő heverő 2016.10.10. 17:52:12

@PeniValdes: Én tudok mondani olyan ösztönt, ami egész jóra vezet. Már ha jól csinálják, és nem esik az ember fejére a borospohár közben...

ördi ke 2016.10.10. 17:52:32

@PeniValdes: Gagyi jàtékért a 2pàrpalyozo osszemerte erejét.Volt még egy logikai kincskersősdi,és azthiszem a mulatost kellet àtirniuk.Lóri nyert.

velorex1962 2016.10.10. 17:58:08

Ami engem legfőképpen érdekelne, hogy voltak képesek a kiválasztáson Soma mondandóját kisípolni, ÉLŐ ADÁSBAN! Na, ez aztán a profizmus! :))

Betli Szofi 2016.10.10. 18:01:03

@PeniValdes: egymás ellen :) csak ilyen erő-csata volt, ki kellett lökni a másikat a térfeléről, közben veszettül nekidőltek valami szivaccsal, az sebezhette meg őket.

Betli Szofi 2016.10.10. 18:02:33

@velorex1962: volt ilyen?! nem csak akadozott a hang? Én úgy vettem észre, hogy hang nélküli surrogás befigyelt, síp nem volt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.10. 18:03:46

@hereverő heverő: @Magentax: Elsőre úgy látszik, hogy észben magasan a többiek felett áll, magabiztos, jó arcnak tűnik. Kérdés az, högy meddig bírja a sok benti agyhalottat elviselni hosszútávon.

Betli Szofi 2016.10.10. 18:05:28

@Peter_Cs: Hááát még azért két szó nem sok annyit se szólt... (okés a bemutatkozásban mondott pár mondatot, de szerintem még ez lópikula)

Magentax 2016.10.10. 18:23:18

@Betli Szofi: mikor szólt volna?
Rögtön kiválasztást rendeztek, ott meg neki kuss volt egyelőre.

velorex1962 2016.10.10. 18:31:05

Volt ilyen, igaz tévesen kisípolást írtam, valójában vélhetően a "szopatások" szó kinémítása történt (1:24:35-nél). A dolog lényegén viszont ez mit sem változtat, ilyen reflex-el a világon egyetlen ember sem rendelkezik.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.10. 18:43:48

@PeniValdes: Mi van Peny? Büntiben vagyok?

SzemFülEs 2016.10.10. 18:45:16

@Peter_Cs: majd "összejön" Dáviddal. Apropó: szerintem - hiszen Dávidnak volt valami ilyesféle kijelentése, azaz "megrakná Dinát" -, szóval Dávidnak valami olyan csaj jönne be, aki szex közben trágárul beszél :DDDD

SzemFülEs 2016.10.10. 18:49:04

egyébként, ami Lórit és Dinát illeti: köszöntjük őket a Lúzertagozatban - ezt istenien kitaktikázták :D

hereverő heverő 2016.10.10. 19:08:31

@PeniValdes: nem mutatni terveztem, hanem MONDANI. De minek.. beszélni róla ? :))

hereverő heverő 2016.10.10. 19:09:20

@ratsliveonnoevilstars: Ádám volt a chippendale favágó, ugye ?

moletty 2016.10.10. 19:12:51

Hajrá Lóri, hajrá Dina !
Vagy mán megint lekéstem ?

hereverő heverő 2016.10.10. 19:18:19

Na kabbe gyíkok, én leléptem.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.10. 19:24:11

@moletty: Csak egy ici-picit. :D De amúgy aktuális lehet ez még. Hajrá a civil életben is együtt. Próbálják meg. Aztán majd meglátják.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.10. 20:25:09

@moletty: nekem tetszik, de én pl. vikinek es zsófinak szurkolok igazán. ők olyan állűröktöl mentesek eddig :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 20:29:36

@Spitzbauer: Ilyen alapon te már kibaszódtál volna rég. Ne máséval próbáld verni a csalánt, állj bele te magad! :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.10. 20:35:11

Ez a merő rosszindulat, ahogyan dehonesztálóan beszéltek a már kiesett Dina és Lóri párkapcsolatáról, na ez az ami sokat elárul rólatok. Gratulálok.

Brandy9 2016.10.10. 21:07:06

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a problem csak az h a "tűkazal" Dávid istenítésén kívül nem tud mást fújni. Így nem volt nehéz közös nevezőre jutnunk ebben a kérdésben.

Krétagarbó 2016.10.10. 21:10:59

@rearwindow: szerintem ez nem érdeke a reteknek, sőt. A műsort erodálja az, ha az emberek elkezdenek kirajzani a villából, (a farmban is 2 vagy 3 tápos lelépett, a végére berágtak erre.)
Ez megmutatja, hogy szar volt a casting és az új lakó is tkp-en zsákbamacska.

Betli Szofi 2016.10.10. 21:22:38

@Magentax: Most ezt nem értem, miért nekem írtad válaszul, én is pont ezt kifogásoltam, hogy nem tudott megszólalni még, így nem tudunk róla véleményt alkotni.

Brandy9 2016.10.10. 21:24:22

@annnya: azt akartam én is kérdezni. Én a Dávid kezén láttam, a Lórin nem tűnt fel. De ha mindkettőn van akkor lehet h azon a párbajos-"harcolós" játékon szerezték.

Betli Szofi 2016.10.10. 21:25:01

@ratsliveonnoevilstars: szia! :) Igen, sejtettem, hogy ez így volt, csak gondoltam felemlegetem, Zsoltinak jó volt a memóriája, vagy épp Ginával volt együtt castingon. :)
Ó, akkor volt ott is új lakó, köszönöm, nem emlékeztem. :)

Betli Szofi 2016.10.10. 21:32:50

@velorex1962: Hát nem tudom ez hol történt, én az rtl moston nézem vissza ha visszanézem, ott darabokban van a felvétel, szóval nem találom az általad megjelölt időt. Amikor Gina bement, ez akkor volt?

Plüsscukor 2016.10.10. 22:06:25

A 38-as bugyi rejtélye...

malevil2050 2016.10.10. 22:06:41

Tivornya körbe hordozta a véres rongyot hihi

Schlomo Goldberg 2016.10.10. 22:07:18

véres szaros hugyos hüvelyfolyásos bugyigate

malevil2050 2016.10.10. 22:07:37

Bye bye lóri kitoltál velem, elmentél és azóta csak a vodkát nyelem.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:08:42

A legeleje ota bugyin veszekednek?

ewita 2016.10.10. 22:08:55

X akták bazzeeg bugyugate! Pff tényleg nem tudnak magukkal mit kezdeni!

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:11:04

Jeeee Vivi tud orditani!!!

Krétagarbó 2016.10.10. 22:14:36

Engem Dávidban Ati zavar nagyon. Elvileg őt tartom a legértelmesebb lemmingnek, de ezt a ffi "barátságot" eskü nem értem.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:16:52

@Krétagarbó: nem baratok, kellett Davidnak egy szovetseges es igy alakult

Plüsscukor 2016.10.10. 22:17:21

@Krétagarbó: Valószínűleg Dávid szociálisan érzékenyebb, és pont ezért barátkozik Atival. Ő is fel tudja mérni, hogy Atival enélkül nem igazán állna szóba senki.

rearwindow 2016.10.10. 22:18:58

@Krétagarbó: davidnak az az érdeke hogy ati minél tovább húzza, annyira súlytalan fazon, ha atinak sikerül beszenvednie magát a döntőbe ott már egy koszos bugyi is legyőzné

Plüsscukor 2016.10.10. 22:21:54

A ma esti öfiben már nem hallatszik a "Gábor gyere!" felkiáltás, tegnap élőben lehetett hallani.

Plüsscukor 2016.10.10. 22:22:45

Jujj de más ez a Gina is smink és frizu nélkül.

Krétagarbó 2016.10.10. 22:22:48

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ugyan mit szövetkezik vele? Ati egy nulla, mire jó neki? Engem irritál, hogy Ati következetesen barátomnak hívja.
Miért mondják hogy gerinces lépés volt ez Lóritól? Meg az egyetlen helyes döntés? Max nekik annyiból jó lehetett volna, ha nem kapják Újginát.
Ati egy aberrált fasz.

rearwindow 2016.10.10. 22:24:17

Úr isten ez mi volt vivitől?

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:24:45

Jesszus Vivi es David, behalok :,D

Krétagarbó 2016.10.10. 22:24:51

@rearwindow: ennyire sztem nem tudatos a játék ezen szakaszában, aztán ki tudja.

rearwindow 2016.10.10. 22:25:52

@Krétagarbó: Ati egy befolyásolható buta srác, nemhiába jár minden vasárnap a templomba, valakibe / valamibe kapaszkodnia kell

Krétagarbó 2016.10.10. 22:26:22

@Plüsscukor: ez akkor lenne érthető, ha Ati nem tehetne arról, hogy kerülik, mint a büdös zoknit. De vastagon benne van..

Cimili 2016.10.10. 22:27:18

Hajhó! ?) Vivi fél, h elveszti Zsóti barátját? Vagy mi volt ez most?

Krétagarbó 2016.10.10. 22:28:14

@rearwindow: féltékenység, valszeg picsarészegen.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:28:22

@Krétagarbó: tul sokat kerdeztel es pont ofi kozben :D
Ati egy luzer, azert hivja Davidot a baratjanak. Sztem Zseri kihivja es ugyis ki fog esni, szal ne foglalkozz ezzel :)
Lori jol tette h feladta, parbaj utan amugy is fel akarta volna adni. Zsolti mondta neki h David nagyon szeretne folytatni a jatekot.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:29:42

@Cimili: hahooo :) nem, sztem Vivi nagyon akarna szexelni es ezert akart pasit

Krétagarbó 2016.10.10. 22:29:56

@rearwindow: de dávidot lehúzza jelenleg ez a barátság, nagyon lentre pozicionálja Dávid magát ezzel.

malevil2050 2016.10.10. 22:30:29

Semmi bajom a mássággal de ennek zsóti gyeröknek a hangja néha már ídegesítő.

Krétagarbó 2016.10.10. 22:31:49

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): nem láttam az elmúlt 3-4 adást, Lóri mitől borult meg ennyire?

Plüsscukor 2016.10.10. 22:32:28

Ebben a Lóri hősként/mártírként feladja a játékot dologban azt tényleg nem értem, hogy ha egyszer a család (húg) miatt küzd (ja, persze), akkor miért éppen a családra hivatkozva adja fel? Ez elég nagy önellentmondás. Valószínűleg ez jellemző rá egyébként is a normál életében, egy következetlen, felelősségvállalás nélküli személy.

rearwindow 2016.10.10. 22:32:34

@Krétagarbó: sztem nincs összefüggés aközött hogy Dávidot barátjának tartja Attila, meg hogy ra szavaznak-e a nézők

Krétagarbó 2016.10.10. 22:33:07

@malevil2050: nem hangja, az okoskodása ami sokk nekem. Mindig mindent megmagyaráz mindenkinek.

rearwindow 2016.10.10. 22:33:24

@Krétagarbó: megmutatta neki az RTL a 35%Ot :-)

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:34:08

@rearwindow: sztem sem, David a legnepszerubb jatekos

@Krétagarbó: ajjaj, akkor nezd vissza. Tul sok minden tortent, hv-t olvastad?

mobilos perpetuum 2016.10.10. 22:34:45

@diómió: Amikor a vadászok legyőzték a medvét, zsákmányukat hazacipelték, ünnepelnek, nem kezdik el rugdosni az elejtett vadat.
Most ünnepelni kell a győzteseknek, aki nem ezt teszi az ÜNNEPRONTÓ.

Itt és más helyen is volt olyan téves megjegyzés, hogy szemben megyek a forgalommal.
Mindenkinek szíve joga, hogy a kommentelők épp jelenlévő többségével egyetért, vagy nem.

1. A forgalom iránya, és kik mennek velem együtt arrafelé.
A VV8 szerkesztői, a kameraman-ek, akik napi 24-ben nézik a lakókat, ha valakik, hát ők észreveszik, ki az érdekes, ki érdektelen.
A villalakók többsége, akik nap 24-ben ott vannak. Dina-Dávid párbajnál két lány, Zseri és Evelin nem Dávid személye miatt állt oda, hanem a női rivalizálás okán.Tehát gyakorlatilag egyedül Ati volt akkor Dávid villa-barátja.
A szavazók 35 %-a (mostani, elmaradt párbaj), ami azt jelentené, hogy minden harmadik hozzászóló itt elvileg Dávid ellenes lenne, ha nem érvényesülne az "utáljuk ki" elv.
A "Hogyvolt" írók közül nem nézek mindnek utána, de sixx "tujázta", Chat Géza "szobanövényezte" Dávidot.
Chat Géza :"Dináról: nekem nem volt szimpatikus, ellenben rohadt jó karakter volt. Egyszerű volt, hisz ha reggel rosszat szóltak hozzá, már fröcsögött is a kula a szájából, hogy mégis ki és mi a faszt képzel úgy egyáltalán. Szóval, ha ezt nézem, akkor inkább ő, mint Dávid, aki csak a csirkemegvonástól tudott az első hét után valami érzelmet kiváltani, amúgy egy simulékony fickó"
2. A forgalom másik iránya
Tisztelet azon női szavazóknak, akik nem csupán azt nézik, ki a "jó pasi", hanem azt is, mit tett hozzá, hogy a VV8 ne fulladjon unalomba.
Szerintem ők vanak kevesebben.(VVAttila Fb-oldalán, és az Easypoll hozzászólóit nézve 65-75 %-ban nőket látunk, gyakorlatilag ők döntenek.)
Statisztika, máshol olvastam, nem én gyűjtöttem ki.
A VV-kben eddig 27 párbaj volt nők és férfiak között. 19-8 az állás a férfiak javára. Legdurvább a vv7 volt. Ott nő nem nyert férfi ellen.
"Győzzön a jó" elvet követők. Ők arra gondolnak, kint kit szertünk, de ez showműsor, ami akkor nézhető, ha vannak konfliktus-generátorok. Hónapokig bulikáznának vidáman? Csakhogy ők "hegylakók", csak egy maradhat.
"Győzzön az intelligensebb". Alekoszék szériájában "dokik" kategória, és nem is emékszünk már rá.
ittaletatet.mindenkilapja.hu/html/22923378/render/laszlo

Hogyan futott vakvágányra a VV8?
A szerkesztők nem figyeltek fel arra, hogy nem elég, ha nekik szimpatikus valaki, pl. Dina, de ez át is kell jöjjön a képernyőn.
Nem figyeltek fel rá, hogy most 16-os karika alatt minden trágárság a nézők fülébe jut: Au idején a levett hangok miatt sokszor alig lehetett érteni, mit mond. A f...g...i nem olyan durva, mint a faszomgeci. Kialakult a "rettentően mocskosszájú lány képe, és nem tűnt fel sokaknak, hogy a többi is rondán beszél.
Dina személyisége: a sün stratégia, azért meresztem tüskéimet, mert így védekezek. Kiesése után tudtuk meg Somától, hogy egyedül vele tudott normálisan elbeszélgetni, ha problémája volt. Itt máig sokan azt képzelik, hogy Dina mindenkit támadott: visszaszúrt, ha bántották.
A "majdnem-kizárás"-ról . Mindenki látta, de mindenki átsiklott felette, hogy Soma rácsapott Dina fenekére. Nem azt adták persze le lassítva, és mégegyszer lassítva, hanem amikor ő visszaüt. Nyilván a nézettség szempontjából nem olyan érdekes, ha Soma kizárásáról kellett volna dönteni. Így viszont, bár láttuk mi történt, az agresszív Dina képe rögzült azokban, akik
amúgy se kedvelték.
Megcsalások: Dina bűnös, de Tivy, Krisztián ( kinti barátnőjét ő emlegette), ők nem.
A Dina-Lóri románc erőltetése. Ők ketten elvonultak, ha nem voltak érdekesek, akkor is ment az összefoglalóban. Pedig a VV-kben csak a "viharos kapcsolatok" érdekelték a nézőket.(Iza-Krisztián, Edina-Laci)
Erre már senki nem volt kíváncsi, én se. Villa-románc erőltetés: le kellene szokniuk erről a szerkesztőknek.
Nem tudhatjuk, Lóri maga jött-e rá, hogy Dávid fölényes győzelme előrevetíti az ő vereségét is, vagy súgtak neki. Előbbit se zárnám ki.
Megmenthető még a VV8? Nem tudom, a Hogyvoltokat még el fogom olvasni, hátha kedvet kapok újra hozzá.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:35:50

@Krétagarbó: persze h megmagyarazza nekik, hulyek mint a segg :D

rearwindow 2016.10.10. 22:35:50

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ki között Dávid a legnépszerűbb játékos? A villában tuti nem, meg sztem idekint se. Azért mert a Dávidot támogatók a leghangosabbak, nem jelenti azt hogy sokan is vannak. Én nem szeretem Dávidot

Krétagarbó 2016.10.10. 22:36:15

Végre: legtávolabb áll TŐLEM by Dave

Krétagarbó 2016.10.10. 22:37:18

@rearwindow: ezt nem hiszem, nem érdeke a rtl nek ilyenkor már a játékoscsere.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:37:38

@rearwindow: nezok kozott. Persze, nem jelenti azt h mindenki szereti :) nezem a fb kommenteket rendszeresen + itt is eleg nagy tabora van

Plüsscukor 2016.10.10. 22:38:16

Zsolti a riportban, és közben Zsófi felirat? :)))

rearwindow 2016.10.10. 22:39:35

Ha egy nő mondana tivinek azt amit Krisztián, már repkednenek a kutyapapagájok

Plüsscukor 2016.10.10. 22:40:05

Ebben a piros nadrágban nem lehet nem észrevenni, hogy Evi mennyire kicombosodott.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:41:52

Tobbiek hol vannak? Olyan kevesen vagyunk ma...

2016.10.10. 22:41:52

@Krétagarbó: Helló Kréta. Mostanában hanyagolsz minket, vagy csak én hanyagoltam az olvasást múlt héten? :-)

Kinek drukkúsz?

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:44:48

Annyira undorito amikor bekakkantanak az emberek a ec-be es nem hasznaljak a kefet utana

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:48:42

@Spitzbauer: kik?

A lany elrontotta, ilyen helyzetben mindig a lanyok tarsasagat kell elobb keresni

Schlomo Goldberg 2016.10.10. 22:49:39

hülye féltékeny picsák

Krétagarbó 2016.10.10. 22:50:01

@Spitzbauer: Helló:) kimaradt pár adás, meg egy csomószor be is alszom, meg aztán a család sem tolerálja igazán, ha ez megy a tv-ben.
Vhogy nem sikerült még választanom, az elején szimpi volt Vivi, de már nem, már Zsolti sem. Dávid a legkulturáltabb közöttük, de eléggé langyos víz. Krisztián viszont kezd feljönni, illetve talán Somát is csipem néha, néha meg nem. Szóval passz.:)

Androido 2016.10.10. 22:50:05

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Nem tudom, lehet, igazad van. De amilyen ostobenko bunko modon allnak hozza, nekem se lenne kedvem barizni veluk. (Amugy meg vagyok lepodve, csak nem ertem, miert...)

Plüsscukor 2016.10.10. 22:50:33

Vivi, Mici és Evelin viselkedése is kritikán aluli

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:52:52

@Plüsscukor: azert Vivi baromi vicces, be kell vallani

2016.10.10. 22:53:10

@Krétagarbó: EKG, de ha ma kellene a győztest megszavazni, Dávidra voksolnék. Szerintem Krisztián, Soma és Dávid lesz a döntőben. (Dzsina még nincs felértékelve.)

Androido 2016.10.10. 22:53:29

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Ertem, hogy nem teljesen fair, de a gyoker Lori/szerkesztok huzasa miatt nem a csajt kene baszlatni. De ha ugyes, akkor meglovagolja a tomeges utalatot. Vivit megcsapkodnam, elmult a szimpatiam.

Krétagarbó 2016.10.10. 22:53:53

@Plüsscukor: evelin gyomorforgató

Vivi sztem tudatosan lopja a műsoridőt a hisztijével.

2016.10.10. 22:54:34

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): A 70-es, 72-es, 73-as, ..., 80-as, etc. szóval a TrolIbuszok. :-)))

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:56:25

@Androido: az enyem nem, hozza a stabil Vivi-szintet. Jot rohogtem rajta, netto hulye :))))
Igen, azzal egyetertek h ha sokaig basztatjak, akkor martir-effekt lesz belole

Androido 2016.10.10. 22:58:39

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Nekem mostanában kicsit sok, a Soma-erőszak, meg most ez a hiszti...látom benne a tudatosságot (illetve látni szeretném), de meg is lett mondva, hogy "sose szabad fullba nyomni a kretént". Aztán majd meglátjuk. :D

Plüsscukor 2016.10.10. 22:58:42

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Vicces lehetne, ha nem menne le egy 3 éves szintjére. Főleg, hogy Zsolti igazából okot sem adott erre a viselkedésre. Csak kedves akart lenni az új jövevénnyel, mert látta, hogy a többi lány legszívesebben sodrófával kergetné ki a villából.
Zsolti viszont egészen jól reagált erre az egész hisztire.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:58:45

@Krétagarbó: evelint em sem birom, nagyon rosszindulatunak tunik. De ot mar az elejen sem kedveltem
Es ekg, Vivi rajatszott. Akkor volt pl egyertelmu amikor a kanapen ulve duzzogott es odafordult a kamera fele

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:01:22

@Spitzbauer: höhöhö

@Androido: a Somas az tenyleg sok volt, ez a hisztije nekem viszont siman belefer

@Plüsscukor: egy Vivitol ne vard el h racionalisan gondolkodjon es normalisan viselkedjen :)))) Leginkabbis egyik villalakotol se vard el :P

introverted22 2016.10.10. 23:01:25

No, végre utolértem magam, megnéztem a péntek-szombat-vasárnapot a mai előtt. Vivi kiborulása vicces volt :D Dávid meg aranyosan reagálta le. Továbbra is Dávid a kedvenc.

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:02:41

@windsor: ugye hogy ugye? Tok cuki volt, Vivin szakadtam es Zsolti is csak jot rohogott rajta :)))))

2016.10.10. 23:08:33

pffffffff cirkuszos tematikus hét lesz. az jó mert utálom, és helyette alhatok.

Plüsscukor 2016.10.10. 23:11:50

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor lehet, hogy Vivi csak előre gyakorolt a cirkuszos hétre ezzel a cirkusszal :))

2016.10.10. 23:12:59

@Plüsscukor: :)))) de az övé legalább mulatságos volt vhol ;)

introverted22 2016.10.10. 23:14:38

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): szegediként eleve előnyből indult nálam, de eddig még nem okozott csalódást. Helyes, értelmes, van humora, nem csinál magából gyökeret csak azért, hogy több műsoridőt kapjon.

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:16:33

Tanultak a lemmingek es az egybites gyozike is egy uj szot ma: KOMPONENS!!!4!

@windsor: ekg :)

Imadom a Pony-t

mobilos perpetuum 2016.10.10. 23:25:51

@diómió: 1,Ő javasolta Dinának,hogy Dávidot hívja ki

Bent más a sorrend, láttuk ezt már sok szériánál, pl Béci és Olivér volt a király
2,A nézők döntöttek, Dávid menjen vissza

Azt se tudhatjuk, nem voksoltak-e 16 éven aluliak, aki elvileg nem is nézhetnék a műsort. Előzőleg mellékelt statisztikából kiderült, hogy csekély a nők esélye férfival szemben. Nők szavaznak főleg, és szokásuk szerint nőkre nem.
3, lecseszi a nézőket, és bosszút esküszik Dávid ellen

Itt sokan ezen kiakadnak, holott én is azok közül választanék, akik a csajom kieséséhez hozzájárultak.
4, Hetekig nyavalyog egy olyan nőért, akita nézők sok-sok ok miatt utáltak.

Ha már ránézett Evelinre, egyből indult a fantázia, hogy meg fogja csalni. A nézők látnak összevágott 10-15 percet, és "mindent tudnak".
5, megzsarolja a támogatóit (Dina "barátait")

Soma egy balfasz, a lila kendő: hatalom. Ő tartott be Lórinak, a semmiért, Eve nem fogja férfinak látni, aki nem férfi: 22 éves kisgyerek.
6, Mikor Dávid leveszi a kendőt,belehazudik mindenkiképébe,hogy ez volt a célja-ezt többször keveri az Evelin kivitelével

- VV6 Attila hazudott a legtöbbet.
7,Utólagos taktikaként magyarázza,hogy egyedül marad,támogatók nélkül, majd azt mondja, ez az egyedüllét lelkileg tönkretette

- én is tévedek, emberi dolog.
8,Mindig azt mondja, ez egyén ijáték, és a 36 milláról szól,aztán azt mondja 36 milla nem ér annyit, hogy még egy napig ne lássa a családját.

Mások is hiszik, hogy nyernek, de csak hülyét csinálnak magukból ország-világ előtt, és csak magukat kínozzák.
9, Szerinte ő jönne vissza, mégis párbaj előtt mondja fel a játékot,hogy ne kelljen Dávidnak is kiesnie-de azért a védettséget így elveszi tőle.Persze aztán bízik abban, hogy övé a kevesebb...
Nem tudjuk, mi történt, egy fenti képen, amit belinkeltem, pont ott vannak a sérülések, amikor ököllel ütök.

Ez a fiú csupa hazugság,ellentmondás, ostobaság. Borzasztóan gyenge ember. Annyira nem ismeri önmagát, hogy egyáltalán JELENTKEZETT ebbe a játékba. Elvette mástól a lehetőséget, tehát önző is. Messziről kerülöm az ilyet. És most,hogy már nincs ott, igen,jól vagyok. és te?

Senki nem tudja, mire vállalkozott, Dávid még elvesztheti a szériát, akkor minek jelentkezett? Kisfimjéből a lényeges szavak magáról, előre szólok, hogy beköltözéskor a studióban is ezt mondta: "...még bennem van az a dagi kisfiú, akit ... visszautasítottak a lányok, ... van bennem egy kis gátlás, és önbizalomhiány. ... körülnéztek, csinos lányok, és nem merek odamenni, ... elég ciki."

mobilos perpetuum 2016.10.10. 23:29:54

@mobilos perpetuum: Lemaradt: gátlásos, önbizalomhiányos ember ne jelentkezzen ilyen műsorba.

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:40:13

@mobilos perpetuum: VV5 Attila, 6-osban Aurelioek voltak

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.10. 23:53:24

Nagy trükk volt ez, hogy 2 csávó párbajozott volna, erre az egyik lelépett és helyette jött egy csajszi. Ami kellett is, mert jóval több volt már bent a pasi.

agimano 2016.10.11. 00:12:02

@mobilos perpetuum: Lóri és Dávid keze is sebes, amikor megláttam Dávid kezét, én is arra gondoltam, hogy jé, verekedés volt?! Aztán megláttam, hogy Lóri keze is ugyanott sebes, szerintem attól a taszigálós játéktól sérült meg a kezük.

Komeszka 2016.10.11. 04:30:19

@mobilos perpetuum: Dávid nem "tuja", úgy semmiképpen sem, ahogy pl. Robin volt (egyébként Robin párti voltam VV7-ben). És elég okos is, pl. a lila kendő levétellel zseniális volt, teljesen leszűkítette Lóri mozgásterét, ami hozzájárult erősen ahhoz, hogy Lóri ennyire megtört. E mellett, akármi is lesz a VV8 vége, ő lett az első a VV történelemben, aki levette a lila kendőt. És valójában az is bebizonyosodott, hogy Dávid az igazi taktikus, nem Lóri. A jó taktikus ugyanis nem az, aki mindig elmondja a villatársainak, illetve a nézőknek, hogy ő mekkora nagyon okos, ám "g.ci" taktikus, miközben a legtöbben megutálják és vakon belesétál a tőrbe, hanem az, akit befelé és kifelé is elhiteti magáról , hogy milyen rendes gyerek, miközben szépen feldarabolja az ellenlábasait. És Dávid ezt csinálja, biztos vagyok benne, hogy nagyon figyel és sakkozik agyban, miközben sikeresen eladja a szép-és jófiú karaktert. Nem tudom Dávid mennyire gátlásos a nőkkel igazából (szerintem nem az, hanem ez a vitt karakterének a része), de ez lényegtelen is. A karaktere működik, ellenben ha ő tényleg megcsinálná valamelyik csajt úgy igazán odabent, akkor viszont sokat bukhatna idekint.

Komeszka 2016.10.11. 04:41:09

@rearwindow: Azt nem tudom, hogy pontosan mennyire népszerű Dávid, de az élbolyban biztosan ott van jelenleg. És ne felejtsük el, hogy két komoly ellenfelét is szépen simára vágta már, miközben a szerkik szépen felsz.pták az ellenfeleit a párbajok előtt és Belevalóban is ellene kampányoltak.

Komeszka 2016.10.11. 04:54:03

@Spitzbauer: Igen, reális. Krisztián és Soma is jó karakterek. Krisztiánt még kedvelem is. Egyik sem taktikázik, de szerintem agyban elfogynak a végjátékra. Egyikük sem okos játékos, nem beszélnek jól, mentálisan sem túl erősek, egy intellektuális,verbális versenyhelyzetben Dávid nagyon könnyen föléjük kerekedik. Persze, ha egyáltalán így alakul majd a döntő. Én Zsoltit és Vivient sem írnám még le, az új lány is értelmesnek tűnik. Micinek, Evelinnek, Atinak, Zserinek és Tivynek alighanem kicsengetnek a legjobb 5 előtt.

Komeszka 2016.10.11. 05:12:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem ne nézd, meg fog ártani az idegeidnek.

diómió 2016.10.11. 06:53:16

@mobilos perpetuum: Nem értem, mit akartál ezzel...? A véleményem mit sem változott,

diómió 2016.10.11. 07:07:55

@mobilos perpetuum: Tényleg nem értelek.
Honnan veszed,hogy azén favoritom Dávid?
Sosem szavaznék senkire
Lóriról írt véleményem változatlan
Dina -mindegy, hogy miért, de -a női nem szégyene
A néző abból von le következtetéseket,amit lát
Ez egy műsor,ez egy játék
Senkinek nem adnám oda a 36 millát, de ők jelentkeztek
Hagyjuk Dinát és Lórit. már nincsenek ott

mobilos perpetuum 2016.10.11. 08:55:14

@Komeszka: Valamelyik nap leírtam részletesen, hogy Lilu hogyan provokálta Tommyboyt, hogy végül levegye a kendőt. Most rákerestem a neten, más is emlékszik erre forum.index.hu/Article/showArticle?na_order=&na_start=14851&na_step=30&t=9212163
(ikoska 2014.04.19 55736. számú komment)
Semmi sem végleges, lehet Dávidnak olyan arca, amivel nálam is bebizonyítja, hogy tévedtem.

Valahol leírtam, hogy pont az a bajom vele, hogy az elején megláttam, na végre egy értelmes, taktikáról beszéltek, de amit tőle vártam, nem hozta. A kendőlevétel kb annyit ért volna, mint Evelinen a lila, ha Lóri pl. Atit hívja ki.
A "nyuszi vagy McFly" beszólást a filmben a főgonosz teszi. Nem pont így, de számomra ellenszenves módon, beképzelt vigyorral lényegében ilyesmit mondott Dávid. Villalét után Lóri helyében egy sötét helyen odamennék hozzá ezzel a szöveggel.:-D (Na jó, csak viccből. Vagy komolyan.)

mobilos perpetuum 2016.10.11. 09:10:43

@diómió: Lórival különösebben nem foglalkozok, mivel egyre jobban gondolom, hogy a szerkesztőknek nagyon is érdekükben állt egy női játékos beküldése. Az október 8-i adásban még teljes lendülettel küzd, megnéztem.

"Dina -mindegy, hogy miért, de -a női nem szégyene"
Ha neked mindegy, akkor, nekem is mindegy, mit gondolsz.

Női nem szégyenei: Vivi, unalmas, gyomorforgató nyomulása a kisgyerekre.
Evelin aláfeküdt volna Lórinak fogadásból.
Mici hozza viszi a pletykát, hájtömeg.
Zseri odatolja a fenekét Tivynek, az beleüríti a patront, mint a hamutálba odapöccintjük a felesleget.

MacákékIcukája 2016.10.11. 09:22:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: biztos jobb volt mint negyed oran keresztul hallgatni az ertelmetlen vitat arrol a szar bugyirol

BAZINGA2 2016.10.11. 10:20:48

Lóri gyáván megfutamodott, bármit mond. Szerelem nincs köztük, látszott a BV-ben, meg sem csókolták egymást. A Lóri magyarázkodása, hogy nem tud a családja nélkül létezni, hiányzik neki az anyja, a testvérei, a húga??? Hol voltak??? Miért nem az anyja, vagy a testvére ment be a BV-be? Nincs megszabva, hogy hány vendég mehet adásba! Ezzel a Lóri - Dina ügyet lezártam. Nem beszélek többet róluk, már nincsenek bent... Az új lány egyelőre érdektelen, aztán majd elválik. // Mindegyik lány azt mondta, hogy a bugyi a Vivié, neki van "köves" bugyija. Na meg mint tudjuk, megvan a menzesze, most egy hétig nem tud szexelni Somával! =D (igaz, máskor se!) Letagadta, de nem az első eset, hogy hazudik. Meglepődtem, amikor Vivi kiesett a szerepéből, és ordítozott...egészen más Vivi volt, nem az a kis bárgyú. Amúgy már nem kedvelem, egyenesen taszít amikor meglátom a fejét, a tátott száját. Kieshet Ő is!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 10:33:33

még mindig Dina,és Lóri után sírtok? Szólok,hogy Dina kiesett...nem rá szavaztak a nézők. tudo,tudom összeesküvés (szánalmas) Lóri meg kiszállt. Felejtsük el őket.

mobilos perpetuum 2016.10.11. 10:41:38

@BAZINGA2: Ha az RTL ötletelte ki az egészet, akkor Lóri azt mondja, amit vele megbeszéltek.
A BV-ben pont az volt a hiteles, hogy nem játszottak brazil szappanoperát, aki könnyeit nyeldesve egy szót se szól, többet mond.
Vannak lámpalázas típusok, akik nem szeretnek szerepelni.
Mondjuk én nemcsak lámpalázas vagyok, de egy elmebeteg AU-val, Győzikével nem is tudnék társalogni.

mobilos perpetuum 2016.10.11. 10:55:36

"Dina kiesett...nem rá szavaztak a nézők." Meg a lányosztályból EGY nézi mondjuk a VV-t, de megbeszéli a többiekkel, milyen jól néz ki Dávid, és nyomnak egy-egy szavazatot a kedvéért, plusz a friendeket mozgósítja a facén.
Szólok, hogy attól, hogy vannak összeesküvés-elméletek, még vannak összeesküvések is, a kettő egymást nem zárja ki. A jól megszervezett összeesküvésekre pont az jellemző, hogy sosem derülnek ki. De találsz olyat is a neten, ami kiderült.

diómió 2016.10.11. 12:08:27

@mobilos perpetuum: Nem írnál inkább a jelenről? Olyan uncsi már ez a magyarázkodás a két kiesett (megfutamodott) játékos miatt.

mobilos perpetuum 2016.10.11. 13:36:54

@diómió: @PeniValdes-nek címeztem, csak az lemaradt.

velorex1962 2016.10.11. 13:39:45

@Betli Szofi: Nekem nincs TV-m, ezért a VidToMe-n nézem meg egy nappal később felvételről. Valószínűleg ott más az idő megjelenítése, ezért most megkerestem az RTL oldalán is. Adom a linket:
rtl.hu/most/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-10-09
(balra, alul a negyedik fehér pont, majd 12:15-nél megtalálod)
Számomra ez egyértelmű kinémítás, mégpedig általuk élő adásnak nevezett szakaszban. Az egyik, amit leginkább utálok az, amikor hülyének néznek.

Erzsébet Vásárhelyi 2016.10.12. 20:36:26

@Plüsscukor: én ius hallottam anno és nem értettem....

Betli Szofi 2016.10.12. 20:50:54

@velorex1962: Ó, nahát... Tényleg inkább annak hangzik, mint "hanghibának"... :///
Köszi a válaszod, meg, hogy így megkerested nekem :* :)
süti beállítások módosítása