Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8091-8092. rész

2016. október 05. 12:00 - Gillotte

Emíliát kifaggatják a háziak, hogy mégis mi történt pontosan a baleset előtt, s a pszichológusnő elmondja, hogy Félix lent volt a pincében, mert gázszagot érzett, így kezdődött. Áginak rögtön gyanús lesz, hisz mit keresett Félix a pincében? Meg is pendíti ezt Emíliának, hogy gyanúsnak tartja ezt az egészet, hisz mi keresnivalója volt Félixnek a pincében? Emília viszont elküldi a francba, Ági másba üsse az orrát, nem az ártatlan Félixbe. A pszichológusnő meglátogatja a kórházban a hős Félixet, aki megmentette az életét. A férfi örül a viszontlátásnak, nem különben Emília, így még két csók is elcsattan, miközben megbeszélik, hogy Félix sem tudja, mi történt, csak érezte a gázszagot. Miközben elvannak, Félix telefonjára a Herrtől érkezik sms. Ági továbbra is érzi, hogy valami nem kóser, úgyhogy előadja Mikinek, hogy gyanús, hogy Félix, aki a Herr régi barátja pont ott volt a robbanáskor a pincében. Miki szerint Áginak üldözési mániája van, így nem veszi komolyan, pedig most kivételesen jó lenne…

bk_szeptember23_1.png

Ádám a szex másnapján reggelivel próbálja elbűvölni Zsófit. Habár Ádám régóta arra vár, hogy együtt legyenek Zsófinak az első hímnemű az életében Bence, de tán Ádám is belefér, a napot például együtt tölthetnék hármasban, mint egy igazi család. Hát igen, hamár Tóbiásnak ott van Kristóf, Zsófinak is kellett valaki, aki mellette áll a végsőkig. Tóbiás eközben a másik oldalon vergődik, nem jó ez így, hogy ide-oda hurcolásszák szegény gyereket. Most még oké, de ha iskolába fog járni, egyik nap innen indul, másik nap onnan? Tóbiás eléggé maga alatt van, el tudom képzelni, hogy az lesz, hogy lemond Bencéről, hogy megkönnyítse a gyerek életét.

bk_szeptember23_2.png

Attila meghallja, amint Juli telefonon egyezteti, hogy éhgyomorra megy…valahova. Egyből megkezdi az aggódást, jaj Julikám, biztos vérvételre mész, akkor főzök neked valami finomat, sőt, vigyél kávét is. Örül neki, hogy Juli azért vizsgáltatja ki magát, hogy készen legyen egy közös gyerekre, ám Juli elkeseríti: Attikám, én most nem akarok gyereket tőled! - ,,Mástól igen?” kérdezi automatikusan Attila, ám abban a pillanatban megbánja. Julinak nincs ideje megsértődni, rohannia kell…tudjuk hova. Nem sokkal később Juli kávéval a kezében sétálgat az utcán, és Mikivel fut össze. Miki jó kedélyűen érdeklődik, hogy Juli hova is megy, mire Juli olyan lesz, mint a nyuszika a viccben: ,,ODA megyek”. Ja, hogy oda…Miki felajánlja a szolgálatait, hisz ha együtt hozták össze a legújabb Berényi ivadékot együtt is kell megszabadulni tőle, de Juli inkább egyedül csinálja végig. Előtte viszont beugrik a postára.

bk_szeptember23_3.png

Attila a Rózsában rosszkedvűsködik, és Petihez sincs túlságosan kedve. A fiú kihúzza Attilából, hogy össszebalhéztak Julival egy meg nem született gyereken. Peti megkönnyebbül, hogy Attila is be lett avatva, rögtön kérdezi, hogy na és ki nem akarja. Elbeszélnek egymás mellett, és értetlenkednek, de nem derül ki, hogy Juli már rég terhes. Peti felmegy a lakásba, keresi a mappáját, például Juli tárcája alatt, ami alól egy A4-es papír bukkan elő. Peti megnézi, s a papír nem más, mint a DNS teszt eredménye, amely feketén-fehéren írja, hogy a magzat vérszerinti apja Berényi Miklós. Ugyan nem láttam még DNS tesztet, de nagyobb összegben mernék rá fogadni, hogy ez a valóságban nem így működik, hisz ki tudja, hogy a beküldött DNS kihez tartozik? ,,A magzat a beküldött mintának DNS-ével megegyező/nem megegyező” oszt’ csókolom. De úgy tűnik, a Barátok közt fiktív rendszerében nincsenek személyiségi jogok. Peti nagy szemekkel mered a papírra, míg egyszercsak Juli haza nem jön (feltehetőleg egyelőre csak a postáról) és ki nem tépi a kezéből a papírt. ,,Mondj már valamit!” – kéri Peti kétségbeesetten féltestvére hordozóját.

bk_szeptember23_4.png

Szerveződik a Parkinsonos futás, Irma biztatja egyszem lányát, hogy szálljon be párszáz forinttal, és sétáljon, de Emíliának kisebb gondja is nagyobb ennél, hisz le kell kaparni egy késsel az étkezőben a falról a festéket, mert látszik alatta a régi, és milyen szép. Azt hittem, ők festették ki a kecót amikor beköltöztek, de ezek szerint nem. Mivel Irma, Vili és Alíz nem tudott résztvevőket toborozni, hármasban indulnak neki valami erdő-féleségnek. Alíz a telefonos alkalmazás után menne, Irma a helyismerete után, Vilit pedig a józan ész vezérli, és inkább visszafordulna. Alíz győz, a GPS-t követik, el is tévednek, ahogy kell. Csak kikeverednek valahogy, és tervezik, hogy meg kell jelölni a fákat, hogy az emberek majd ne tévedjenek el, és Vili Alízt kéri, hogy reklámozza a Barátok köztös Facebookon az eseményt, miszerint séta a Parkinsonoskért. Hát, ha valami Alízra van bízva akkor abból garantáltan nem fog semmi jó kisülni…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.10.06. 14:06:36

"...kéri Peti kétségbeesetten féltestvére hordozóját" oriasi XD XD
süti beállítások módosítása