Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 2x15 - North (ÉVADZÁRÓ)

2016. október 04. 11:00 - Chat Géza

Mivel az nem maradhat következmények Nélkül, hogy Travis puszta kézzel megölt két suttyót, ezért MAdison belátja, hogy nekik itt már nincs hely. Senki sem hadakozik, hogy maradjanak nyugodtan, de Strand a legkeményebb.

"Nekem megvolt a lehetőségem, hogy meghalljak, megölhettem volna magam, hogy a faszim után menjek a halálba. Érte sem tettem meg, miattatok meg aztán pláne nem viszem vásárra a bőröm, és hagyom itt a hotelt."

 

Amíg Travis, Madison és Alicia az egyik hotelszobában várják a reggelt, amikor elindulnak, mert egy éjszakát feltétlenül maradniuk kellett, ugye, addíg lent Oscar életéért küzdenek. Hiába nyitották fel a koponyáját, nem élte túl, erre pedig a helyi Carter doki és Hector is bepipul. Felrongyolnak Travisékhez, hogy csikágózzanak, de hiába van náluk a pisztoly, ha Alicia pillangókése előbb áll bele a doki szívébe, mint az így célt tévesztett golyó a szép, beépített konyhaszekrénybe. Újabb dulakodásból Team Travis kerül ki győztesen, mert Strand bokájához rugdalják a pisztolyt. Főhőseink így menekülnek meg, akik még ellopnak egy kocsit is, aztán maguk mögött hagyják a hotelt és Strandet is. Gyors beugranak a híres, hírhedt Tescóba, amit az a gengszter üzemeltet, aki épp Nick kolóniáját készül gyarmatosítani. Viszont a raktárban talált holttesteknél felejtett iratok miatt már Madison, az anyatigris is tudja, hogy hova kell menniük.

Amíg Nickék már békésen bandukolnak észak irányába, addig a maffiózok minden gond nélkül beveszik az erődöt, amit alkalomhoz illően, tradícionális, az eget szitává lyukasztó, mexikói puskaropogtatással ünnepelnek. A táborban maradt lelki pásztonak sikerül a buszhoz lopakodnia. Majdnem beledöglik, de beindítja a motort és előre gurul a szekérrel, így a zombik tehetik a dolgukat, megehetik a rosszarcú betolakodókat. Ezt követően érkezhettek meg Travisék, akik meg is találták a buszban izzadó irgalmas szamaritánust, aki elárulta, hogy Nick és a nép észak felé mentek.

Látják is, amint pár órányira tőlik szépen felszáll egy helikopter. Feltehetőleg egy menekülttábor lesz az, de örömködésre nincs sok okuk, mert amint ezt kimondták, máris tüzet nyitottak rájuk a katonai mintás ruhát viselő határőrök vagy kik.

Na, ezeknek a szálaknak kell összeérnie jövőre.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2016.10.04. 13:07:57

nekem óriási csalódás, hgoy meghalt Chris. Teljesen váratlan fordulat.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.04. 13:15:58

Vasárnap éjjel nem tudtam aludni, úgyhogy láttam eredetiben az utolsó két részt. De megvártam a hv-t, nem akartam spoilerezni :D Travis durván begrombult, Chris halála valóban váratlan, nekem Nick nem kisjézus figura, valamiért az egész sorozatban az ő karaktere zavar a legjobban, a drogos hülyegyerek aki ügyesen lavíroz, nekem kicsit gáz, egyébként az utolsó részekre sokkal jobban tetszett a sorozat, mint az első évad, amikor abszolút nem gondoltam, hogy nézni fogom.

2016.10.06. 22:07:08

kicsit számítottam chris halálára, elment a badass fiúkkal, búcsúzáskor lelkizve egy jó nagyot apuval, nyilván nem ismeri az alapszabályt, h baszod ne lelkizz, mert tutti kinyírnak!
a kolónia miatti menjek-vagy maradjak agonizálás nick barinője kapcsán kicsit untatott: kémeid jelentették, h éppen készülnek erőszakkal elvenni a helyeteket, akkor ne állj már le imádkozni az istenedhez, hanem fegyverkezz, vagy lépj le az emberekkel. pláne h te is vezetőjük vagy.
a zárás sztem jól sikerült, épp csak hogy lenyugodtam, megint kezdhetem szétizgulni magam a folytatásig.

(meghaljak egy lö, így kiemelve különösen olyan izé.) de a malőrtől függetlenül: gézu <3
süti beállítások módosítása