Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x36 - Gét end Duna, veri szocializm (18+)

2016. október 02. 08:21 - Scott Pilgrim

A mai adásban tovább folytatódik Zselatin ordenáré kutyázása, szerencsétlen lányt akkor is basztatják, ha sapka van rajta, meg akkor is, ha csak a sapkára gondol, vagy esetleg tudja, hogy mi a sapka. Szóval én most nem lennék bent a helyében, de az egysejtűek nem is sejtik, hogy ezzel csak azt érik el, hogy a focistalány így valószínűleg bármelyik gyökér ellen visszajönne egy párbajba, mivel a nézők rendszeresen visszaküldik azt, akit áldozat szerepbe kényszerítenek a többiek. Na de vissza a mai Zselé alázásra. Paula és kedves férje némi italozás után nyugovóra tért, de persze előtte folyt rendesen a pálinka, így egy kicsit mindenki őszintére itta magát, Már Nem Hidrogénezett Fejűből például előbújik az gyökér, amit eddig sem palástolt ügyesen, mostanra meg már minek. Pedig minden olyan szépen indult, Mici csendben ült részegen és senkinek nem magyarázott nyuszizva hülyeségeket, Szentfazék meg kedvesen masszírozta Ufóűző Vivien duzzadt melleit. Aztán Krisztián megkért mindenkit szépen, hogy így éjjel négy tájékán kint dumáljanak és csukják az ajtót, hadd aludjon már az, aki akar pár röpke órát. Nyilván ezt a monológot nem véletlenül vágták be a szerkesztők, és eszkalálódni fog a dolog, de ne szaladjunk ennyire előre.

screenshot.jpg

ExAranyhaj Lóri elkezdi körtével dobálni Zselét, amit az teljes joggal kifogásol, de Lóri azt mondja, ő utálja a körtét, és azt csinál, amit akar vele, mert egy gyökér. Aztán elkezd ezen kiakadni, hogy Zselé mégis hogy merészelte kifogásolni, hogy ő körtével dobálja, mert egy gyökér, majd azt mondja a focistalánynak, hogy ő csak egy szaros masszőz, szóval kuss van, mert egy gyökér. Innentől pedig már csak sokkal rosszabb dolgokat vág a fejéhez, mert egy gyökér, ez addig fajul, hogy a végén egymást párbajjal kezdik fenyegetni, amin Lóri visszajönne saját maga szerint, de szerintem ezen a ponton nagyon kevés ember ellen jönne vissza Lóri, igen, mert egy gyökér. Viszont ez az egész, hangosan lefolytatott, szarok a szádba szintű fordulatokban gazdag diskurzus nyitott hálóajtónál történik kint, Krisztián pedig egy természeti csapás lendületével indul ki, és úgy fortyog, mint akinek szó szerint beleszartak a szájába, hogy véget vessen a vitának azzal, hogy az eddig nyugodtságáról ismert barátságos óriás fejhangon, izmokat kis híján agyvérzésig veszítve kezd el fejhangon ordítani úgy, ahogy még ebben a szériában talán csak a málnaszöktetőt hallottuk, de talán még őt sem, mert voltak pillanatok, amikor már arra számítottam, hogy el fogja törni Lóri állkapcsát. Lóri persze egy (és most mindenki egyszerre) gyökér, szóval a duguljálelagecibemertszétbaszlakra is tovább kötekszik, szerintem arra pályázva, hátha Krisztián tényleg megüti, és máris egy játékossal kevesebb, de végül Krisztián önuralmat tanúsít, már amennyi egy fejhangon, magából kikelve ordítozó, embereket szétbaszással fenyegető embertől telik, és nem üt meg senkit.

screenshot_1.jpg

De persze ez egy három felvonásos struktúrájú dráma, és ahogy Csehov is mondta, ha van az asztalon egy pisztoly, az előbb-utóbb el is fog sülni, jelen esetben pedig az eddig gyanúsan csendes Mici dörren el, megbotolva három puffban az ajtónál, hatalmasat csattanva a padlón, amitől újfent kitör a gecivulkánná változott Krisztiánból a miafaszomláva, és olyan csodálatos mondatok hagyják el maximális hangerővel a száját, minthogy „felnőttek vagyunk, geci”, illetve pontosabban „FELNŐTTEK VAGYUNK, GECI!!!!4!!!!!44!!”. De hogy teljes legyen a finálé, Mici utána még kétszer ajtót csattogtatva elmegy pisilni, és bumm, jön is a tűzijáték miafaszbajodvan formájában, Krisztián megkérdezi, hogy nincs-e esze, ami kissé ironikusan hat egy olyan ember szájából, aki éppen fejhangon üvölt, mert nem tud aludni, de egyébként igaza van, még ha nem is feltétlenül ilyen formában kifejtve. Végül a vulgáris drámát a felkelő nap sugarai, meg a vágók vicces-arckifejezéssel-alvó-vagy-ébredező-villalakók montázsa oldja fel, megkoronázva Tivadar orrtúrásával, függöny. Öt csillag.

screenshot_2.jpg

A másnap reggel viccesen indul, ugyanis Paula férje jelzi Somának, hogy eltűnt a neje gyűrűje, az rávágja, hogy okéj, majd zavarodottan megy ki, hogy vajon mi a gecit mondtak, kimegy, azt mondja valamit ezek akarnak, májvájf, ringringring, gyors rögtönzött Activity-vel összerakják, hogy a gyűrűt keresik. A vendégek megreggeliznek, elmondják, hogy kiváló munkát végeztek a villalakók és mindennel elégedettek, végül elmennek, mindeközben Krisztián és Zsóti az udvaron hogyvoltozza az előző esti leépülést. Megjelenik Lóri is, aki egy… tudjátok, és megpróbál bocsánatot kérni Krisztiántól, de ez nem jön össze neki, csak addig jut, hogy ez szarul alakult. Azt viszont nem tudja, hogy Krisztián nem csak a hangoskodása miatt pikkel rá, hanem azért is, ahogy Zselét baszogatta, szintén teljesen jogosan, mert bentről azt is hallotta.

screenshot_3.jpg

screenshot_4.jpg

Viszont másnap egy különleges lehetőség adódik, valaki kimehet egy napra, hogy turistákat vezessen körbe Budapesten, azt a valakit pedig egy rögtönzött tudásfelmérővel választja ki Dávid (remélem így hívják, tudjátok, az okosabbik tuja srác), természetesen mindenki sziporkázik. Soma olyan csodás programokat ajánl, mint szép épület megnézése, szép épület leülve megnézése, vagy elhelyezése (!). Zsóti az Operaházra azt mondja, hogy förszt on dö kontinens vagy miafasz, Szentfazék azt mondja augusztus 20-ról, hogy bumm-bumm tűzijáték, egyezményes kézjelekkel megtámogatva, Evelin meg a melyik híd kérésre azt mondja, Margit bilding, amire Dávid olyant néz, mint akinek megrendült a bizalma a komplett emberiségben. Mici szerint 1976-ban épült a Lánchíd, szó klóz. Viviről kiderül, hogy sosem volt még az Árpád-hídon, de kijelenti ellentmondást nem tűrően, hogy ju kent hev fán hír.

Zselé végigszalad az összes hídon azt ismételgetve, hogy GÉT END DUNA, mint egy szeköndhend Will Ferrell/Zach Galifianakis karakter, majd azzal zár, hogy tenkjú a lehetőséget. Tivadar aztat mondja a Szabadság-szoborra, hogy ez a nő Buda, mint egy szabadság, mármint angolul. Soma szerint a Hősök terén lehet látni egy csomó hőst, Dávid rá is kérdez, hogy Batmanre vagy Supermanre gondol, de Somát nem lehet zavarba hozni, rávágja némi bufferelés után, hogy víkli híróz. Viki látott régen állatokat a Margitszigeten, de gondolom elvitték azóta már az ufók őket. Zsóti azt mondja a Moszkva téri óráról, hogy ic veri szocializm, és valószínűleg ezért lett kidobva.  Még egy going össze-visszával megkoronázza a villalakók-próbálnak-okosakat-mondani-angolul blokkot, ami természetesen pörfikt, vagy miafasz. Természetesen Zsóti nyerte a versenyt, mert ő tényleg tudott dolgokat helyekről, és nem halucinált mondjuk állatokat a Margitszigetre.

screenshot_5.jpg

Az utolsó blokkban lenyúlja mindenki elől a show-t az új vendég, aki egy igazi fontoskodó pöcs, tudjátok, az a sznoboskodó proli, aki szerint semmi sem tökéletes, de törekedni kell rá, mert ezt olvasta valamilyen idézetes oldalon valószínűleg és nagyon megtetszett neki. Szóval a fickó valószínűleg minden buli lelke na. Persze nekem meggyőződésem, hogy ő egy nagyon jól megírt és eljátszott karakter, de lehet, hogy nem, háttérinfóként megkapjuk, hogy hobbi szinten látogat szállodákat és kevésnek ad kettő csillagnál többet, emiatt már ki is tiltották egy szállodaértékelős oldalról, nekem ez sajnos túl abszurd, hogy elhiggyem. Viszont tökmindegy, mert telitalálat, az ugyanis egy elég jellemző módon valamibe úgy köt bele, hogy elmondja, ő volt már Londonban, és ott az nem ilyen. Kap is gombával és tejföllel megbolondított maradékot az arcába, meg a háta mögött nevén is nevezik, hogy egy pöcs.

Közben Soma ki van merülve már, mint a kurvaélet (nem, nekem nincs bajom a villalakók trágárságával), ez látszik is rajta (meg a nézők meg is szavazzák a hét dolgozójának, upsz, szpojler), amire Vivien odamegy hozzá szexuálisan zaklatni, amit Soma kifogásol. Vivien láthatólag nem igazán érti a szexuális zaklatás fogalmát, mert hát ő jó szándékkal fogdossa a srácot, akibe állítása szerint szerelmes, de egy kis patkány, de szereti, és mi az, hogy nem akarja a srác, hogy feszt matassa kéretlenül, hát ki hallott már ilyet?! Elhangzik a szexuális ragadozók közkedvelt mondata is, a ne mond, hogy nem élvezted. Kérdés, hogy Vivien meg fogja-e erőszakolni Pumped Somát, akit én így az adás végére meg is sajnálok. De hé, ő lett a hét dolgozója, mint már elszpojlereztem. Holnap kiválasztás, én Lórit érzem befutónak, MERT EGY GYÖKÉR.

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mobilos perpetuum 2016.10.02. 08:41:54

Lóri, ha egy csöpp esze van, kiviszi Atit.
Mióta jobban próbál csajozni a szentfazék, kínlódik, de nézni is kín.

nem kéne... 2016.10.02. 08:51:31

ez jó volt, sírtam rajta egy kicsit, na nem úgy, mint soma szokott.
:)))

KapitányG 2016.10.02. 09:15:44

@Scott Pilgrim: Vivi nem hal(l)ucinálta az állatokat a Margitszigetre!
www.zoobudapest.com/ezt-latnod-kell/kiallitasok/margitszigeti-kisallatkert

moletty 2016.10.02. 09:38:07

Én eddig halványan bírtam a Lórit ( aki egy gyökér:) de mostantól teljes szívemből utálom és remélem kibasszák a picsába ( azaz a Dinába :)
Krisztiánnak kurvára igaza voltén biztos bebaszok neki egyet a helyében.
Nyuszi 24 évesen már igen tehetséges alkoholista és zsírdisznó,lesz még a csejenből trabi :)
A poszt teccett és dícséretesen hamar írtad Tesó!

moletty 2016.10.02. 09:39:39

Jah, lassan mindenkit utálok és akit nem, annak se adnék a forintot se !

moletty 2016.10.02. 09:40:36

Soma helyében azt mondtam volna Vivinek finoman : Ne hari, de nem baszok lovat !

BAZINGA2 2016.10.02. 10:00:03

Drukkolok, hogy Lóri kapja a legtöbb jelet!!! Jó páran kiakadtak rá a héten. A párbajon pedig essen ki, úgyis nagyon hiányzik Dinának. Jól összeillenek, habár ha nincs lóvé, oda lesz a szerelem is!

Mók_Ica 2016.10.02. 10:01:09

Zsóti a földalattiról mondta, hogy förszt on dö kontinens :))))

A vv facebook oldalára tették ki ezt.... 444.hu/2016/05/21/reg-hoditotta-meg-ilyen-oltari-tahosag-az-internetet

Pargendity Özséb 2016.10.02. 10:02:06

A Margitszigeten van állatkert.

,, 2016.10.02. 10:04:52

a margit-sziget a nyulak szigete, nem? lehet h vannak ott még olyasmi ősnyulak, mint a gyalog-galoppban

mobilos perpetuum 2016.10.02. 10:07:48

Szokás szerint az előzetesben leadnak valamit, ami az összefoglalóba már nem kerül bele.
Lóri. "és eddig soha nem nyerte meg nő a játékot! Miért?"
Nem az, hogy a veszekedésben ez kulcsfontosságú mondat lenne.
De ha a benti lányokat nézzük, tényleg esélytelenek nyerni ebben a szériában is.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.10.02. 10:32:08

Pilgrim kollégának nem véletlenül volt ismerős a fontoskodó pöcs, a VV4-ben indult Alekosz ellen a faszkalap kategóriában, csaj nem szavazták be. Nem magamtól vagyok okos, olvasó szólt.

kepfeltoltes.hu/view/161002/Screen_Shot_2016-10-02_at_10.29.11_www.kepfeltoltes.hu_.png

2016.10.02. 10:36:29

Going összevissza napom elött ez nagyon kellett.

nem kéne... 2016.10.02. 10:43:58

@sixx:
hat év alatt sikerült nyakkendőt cserélni.
nem semmi.

Funk You 2016.10.02. 10:45:14

Szerintem Zsóti nem az Operaházra mondta, hogy az első volt a kontinensen, hanem a kisföldalattira. (Mindegy, mellékvágány.)
Kicsit ambivalens érzések kavarogtak bennem egyébként, mert voltak pillanatok, amikor azt hittem Krisztián megüti Lórit (mert egy gyökér) és kicsit drukkoltam is, azt viszont sajnáltam volna, ha ezért kizárják.
Mici eltaknyolása megint epikus volt, volt, alig várom én is a legjobb pillanatai kisfilmet, amikor ezeket megmutatják neki némi galuskás nyuszizással fűszerezve.
Vivi pedig sajnos egyre gázabb. Gusztustalan ez az erőszakoskodós, fogdosós nyomulása, amit Soma iránti szeretetével magyaráz. Wtf? Komolyan megsajnáltam a kis Somát, aki viszont nem elég tökös, hogy tudja kezelni ezt a helyzetet. Annyit persze azért levághatna az egészből, hogy az ő "adj egy puszit vagy smároljunk" jellegű nyomulása is majdnem ilyen kínos.

Garott 2016.10.02. 10:46:54

A Margitszigeten tényleg vannak állatok. A keleti parti szélén van egy vadaspark:
www.zoobudapest.com/.../margitszigeti-kisallatkert

KapitányG 2016.10.02. 10:54:54

@nem kéne...: Már akkor is volt neki legalább kettő :)
www.valovilag5.hu/vv4/versenyzok/815/
A tegnapi poszt alatt is van valahol egy link az akkori beszavazáshoz

KapitányG 2016.10.02. 11:00:56

@pávör dragonfruit: Lehet, arra emlékszel, amikor 3 évvel ezelőtt az árvíz miatt az összes állatot átszállították a "nagy" Állatkertbe. De az csak ideiglenes kiürítés volt :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2016.10.02. 11:04:28

Úgy érzem, kicsit felhígult a hogyvolt posztokat elkövetők tábora. :(
Ez nincs túl jó hatással a minőségre: még az "öregek" is behibáznak időnként, de a ritkábban megnyilvánuló szerzők aztán pláne!
Nevek, események és ezek társításának keverése, a bentlakók burkolt vagy esetleg nyílt ekézése úgy, hogy a szerző van tárgyi tévedésben vagy nála játszik az ismeret hiánya.
A hogyvolt-okat nem csak azok számára kellene írogatni, akik nézik, követik az élő adásokat...sőt!
Szerintem.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.10.02. 11:13:36

@sixx: Hát jól sejtettem. Amikor megláttam a csávót az első gondolatom az volt, hogy "ez nem volt valami más RTL-es műsorban? Nem jelentkezett valamikor a VV-be?"

KapitányG 2016.10.02. 11:14:34

@Le Petit Prince:
OFF
jól illesz az avataromhoz :)

Betli Szofi 2016.10.02. 11:19:03

Ömm, lemaradtam volna valamiről, vagy tényleg totál eltűntek a kínai vendégek, akik hárman jöttek be az előzetesekben?!

Cérnahuszár 2016.10.02. 11:19:38

Hát ez nagyon jó volt, a tegnapi adáson nem kuncogtam ennyit mint a hv-n :))
na jó mici puffanásán igen, hihetetlen totyorgást tud levágni

Én annyira várom tivy jelölését, meg lennék lepve ha lóri lenne a befutó megint, sztem nem kevert annyi vihart most. Bár ok, tivytől még mindig lehet hogy félnek és ezért nem szórják meg.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.02. 11:19:55

@moletty: @BAZINGA2: Lóri ugyanaz a gyíkarc, mint Tivadar. Essen ki mindkettő mihamarabb! Dina-Lóri - nincs jövőjük, ha van is valami közöttük, hamar szétmennek Dina nem egy észlény (ezért is esett ki legnagyobbrészt), de jobb pasi kellene mellé.

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2016.10.02. 11:20:48

Lóri miért gyökerebb, mint bármelyik gyökér odabent?

Cérnahuszár 2016.10.02. 11:25:14

@mobilos perpetuum:
"De ha a benti lányokat nézzük, tényleg esélytelenek nyerni ebben a szériában is. "

sajna ebben igazat kell adjak
mint a páfrányok, semmilyen taktikai húzás nincs tőlük

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.02. 11:26:02

@sixx: Akár lakó is lehetne ebben a társaságban. Tivadar és Lóri mellett vinné ezt a fullba nyomni a kretén vonalat.

Cérnahuszár 2016.10.02. 11:26:57

@nem kéne...: hát ha bekerült volna, igazi kis idegesítő pöcs lenne az eddigiekből kiindulva
lehetne utálni rendesen

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.02. 11:28:15

@Funk You: Vivien engem emlékeztet kissé Cinthya Dictatorra, továbbá a 70-es-80-as évek magyar filmjeinek melodramatikus hősnőire.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.02. 11:31:09

@Cérnahuszár: Együttesen sincs annyi eszük, mint a VV5 Verájának.

Cérnahuszár 2016.10.02. 11:33:34

@Peter_Cs: ezt nem tudom, csak vv6-tól láttam az ápoltakat

Cérnahuszár 2016.10.02. 11:36:24

Ja megvan mit akartam még, megnéztem a bv-t is.
Szerintetek dina el van tévedve hogy evelint mondta kelölésnek, vagy van valami ráció benne?
Ha evelin felé terelik a többiek a kiválasztást, csak ati lehet veszélyben nem? Az megérné a bandának?

KapitányG 2016.10.02. 11:41:32

@Scott Pilgrim: Miciről az is kiderül, hogy nemcsak az Árpád hídon (hídnál), hanem a Petőfi hídon (hídnál) sem járt még.

Egyébként arra is kíváncsi lennék, Zsolti melyik pályaudvarról indulna, ha egyszer netán vonattal kellene látogatóba mennie Krisztiánhoz Hatvanba.

KapitányG 2016.10.02. 11:42:19

@KapitányG: Akarom mondani, Viviről :)

Cérnahuszár 2016.10.02. 11:47:15

lóri-soma-tivy-vivi tehet evelinre,
dávid- evelin-zseri talán lórira,
ati
mici
krisztián kérdéses számomra

de ha a 4-es fogat evelin helyett atira tesz, nem kockáztat nagyot mert atit bárki kint hagyja, és egy embert kivettek a dávid-evelin csapatból

xukxuk 2016.10.02. 11:54:40

Remélem a mozgó urnát , majd látjuk az összefoglalóban. Elvégre ők is csak polgárok.

Cérnahuszár 2016.10.02. 12:00:22

ha a csajok összefognának és megpakolnák krisztiánt vagy somát, az nem vinne ki lányt, hanem atit vinné, és egy fiút végre kipöckölhetnének
tivy lehet zserit vinné, de lehet begyávulna így ő is atinál kötne ki, talán lórira is érvényes ez, mert atival még mindig menne a boszút állok úton és nem kockáztatna nagyot
a következő körben meg dávidra rakja úgy is mindenki, így ha most nem lórira rakják, lejátszahatnák a nagy meccsüket, még egy kör és fiú pipa.

miért nem gondolkodtok csajok...

KapitányG 2016.10.02. 12:13:43

@xukxuk: Úgy emlékszem, hogy 2014 áprilisában sem szavaztak az akkori villalakók. Miért lenne most másképp?

Fj0d0r 2016.10.02. 12:23:05

Kíváncsi lennék a soma-vivien szituáció fordított felállásban milyen sipákolást generálna...

naezjó... 2016.10.02. 12:26:12

@Le Petit Prince: kinek a pápné... Nekem Lulu a kedvencem, de pont a main sikítottam hangosan, pedig legtöbbször a kommenteken szoktam csak, nem a bejegyzéseken.
@Funk You: Ugyanez jutott eszembe, Mici bestof nélkül nem lehet teljes a széria, de úgy látom, a vágók is kezdenek ráérezni Nyuszira :D

Funk You 2016.10.02. 12:31:52

@KapitányG: a Margit-szigeten van egy kis állatkert, árvízi mentéstől függetlenül.

Funk You 2016.10.02. 12:34:55

@naezjó?: igen. plusz ha lenne egy ilyen best of nyuszi kisfilm, az azt jelentené, hogy Mici párbajozik és esélyes, hogy kiesik. dupla élvezet :)

BAZINGA2 2016.10.02. 12:42:31

@Peter_Cs:
Egyetértek! Az kéne, hogy együtt menjen ki Lóri és Tivy párbajra, és 50 % - 50 % -ot kapjanak!!! Egyszerre esnének ki! Szerintem az összes villalakó seggrészegre inná magát örömében! =D

Funk You 2016.10.02. 12:43:22

@Peter_Cs: tényleg hasonlít Miss Dictatorra, de szerintem Vivi szerepet játszik, nem az az egyszerű kis lény, akinek próbálja mutatni magát. Dörzsöltebb annál és egyre többször ki is esik a szerepéből, ami nem feltétlenül tesz jót neki.

BAZINGA2 2016.10.02. 12:43:34

@Megyko:
Te nem nézted az adást tegnap este???

BAZINGA2 2016.10.02. 12:46:04

@Cérnahuszár:
Dina ki nem állhatja Evelint. Első perctől riválist látott benne, meg miatta vesztette el Dávidot.

naezjó... 2016.10.02. 12:46:50

@Funk You: igazi win-win. Republic-repül a bálnát a kisfilm alá :D
@BAZINGA2: Kivéve Stockholm-szindrómás Zseri és támasz nélküli Soma.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.02. 12:48:21

@BAZINGA2: Ez egy szép álom, de lehetetlen. (Vagyis olyan "hüje" nem lesz a csatorna, hogy a saját gumiszabályait így változtassa meg)
Amúgy meg nem tudom minek adnak nekik ennyi alkoholt, mikor mégsincs utána sex, amit mutathatnának az öfiben másnap (3 nappal később na, tuggyuk, hogy csúsznak, mint állat és össze-vissza vágják be időrendben a történéseket)

naezjó... 2016.10.02. 12:50:01

@BAZINGA2: Evelin miatt Dávidot, Dávid miatt a párbajt, párbaj miatt Lórit, Lóri miatt Tibót. ördögi körbe keveredett, a körmök még időben kapituláltak :D

KapitányG 2016.10.02. 12:50:33

@Funk You: Miből gondolod, hogy nem tudom?

2016.10.02. 12:55:39

@KapitányG: Lehet :) a memòriàm màr nem a règi :D
@Betli Szofi: Elözetesben benne voltak, öket viszik kisbusszal vàrost nèzni Soma ès Zsolt.

Funk You 2016.10.02. 12:55:56

@KapitányG: bocs, félrenyomtam. nem neked szólt.

Cérnahuszár 2016.10.02. 12:56:30

@BAZINGA2: először én is erre gondoltam, de aztán számba vettem hogy ki kire szavazhat, 4 egységes szavazat lehet valakire ha soma-vivi-lóri-tivy még mindig összedolgozik, és bosszút akarnak állni
kérdés evelin vagy ati lesz a célpont?
a többiek nem biztos hogy összefognak valaki ellen

Cérnahuszár 2016.10.02. 12:58:49

@Cérnahuszár: mármint arra gondoltam hogy csak az ellenszenv mondatja vele

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.02. 13:39:03

@Funk You: Vivien tudatosabb játékos, mint akinek mutatja magát, szerintem taktikázik, ezzel együtt még eddig a legviccesebb.

@szörnycsi: És az albínó vérnyulak hol maradnak?

MacákékIcukája 2016.10.02. 13:48:06

Most nezem vissza a tegnapit, annyira idegesito, hogy a hulye alafesto zene miatt nem lehet erteni a parbeszedet!! hulyek ezek a szerkik??

mobilos perpetuum 2016.10.02. 14:08:23

@Peter_Cs: Vivien rádmászna, nem találnád viccesnek, plusz részeg is többnyire.
Ufóknak sem kellett.
Erőltetett "humora" már inkább kínos, mint szórakoztató.

Funk You 2016.10.02. 14:56:31

@Peter_Cs: egyetértünk. nekem mondjuk egyre kevésbé vicces és ebben nagy szerepe van a Somára való erőszakos nyomulásának, ami ha fordított szereposztásban történik, Somát már kivágták volna a villából. játéknak indult, ami lehetett volna vicces is, de Vivi rendesen túltolta.

mobilos perpetuum 2016.10.02. 15:10:59

Vivienről még: az senkit nem érdekel, hogy neki kutyás korszaka van még, a villában feladatokat kell megcsinálni, még egy műanyag kisbaba is jobb, mint ha teszem fel békákat kellene fogdosnia a versenyzőknek.
Azért vannak ott.
Előre nem tudhatja, hátha valami komoly jutalmat kap az, aki a tematikus héten a legjobb, akár egy kinti romantikus vacsorát, de még olyan is volt anno a VV5-ben a box-gálán, hogy párbaj-védettséget lehetett szerezni.

2016.10.02. 15:21:38

Hát gyerekek !!?!!

Az VV-t és BV-t felvételről nézem mindig. Az unalmasnak tűnő részeket, reklámokat áttekerem.
De ekkora éjszakai felröhögést ritkán tapasztalt még a párom is.

Mici for President !

Amikor a bálna borulását néztem, szó szerint belenyerítettem az éjszakába 
Aztán jött a tankönyvbe illő levegőért kapkodós, könnyezve röhögés !  Sokáig nem tudtam abbahagyni…
Az ilyen jelenetekért érdemes nézni a VV-t. Nem érdekel a „szereplők” lelkivilága, és a mély pszichológia. Az emberi gyarlóság, és ennek megnyilvánulásai szórakoztatnak. Ebből Mici most jelesre vizsgázott nálam.

Követelnék egy „Mici borulások – összes” best of videót a szerkesztőktől, erről a szánalmas, egyszerű, szavakkal nem leírható véglényről !

Lóri hitvány söpredék ! Ezelőtt Dinapina mögé bújt, most meg szegény Zselét használta volna fel pajzsnak… Szánalmas ! Remélem ő lesz a következő kieső, aztán a kedvenc trágár menyasszonyával kitárgyalhatják a szerelmüket a villán kívül…

BAZINGA2 2016.10.02. 15:57:27

@naezjó?:
Soma , nem támasz nélküli! - Vivi állandóan rátámaszkodik, miközben a farkát megmarkolja.

mobilos perpetuum 2016.10.02. 16:01:10

@mentolos lecsó: Ami szupi Micikében neked, berúgott, dől, máskor az élőfába beleköt, és ott van Lóri egy alkalommal berúg, nem bocsátod meg neki.
Én megnézném még tökrészegen Dávidot is, hátha pár percig érdekes tudna lenni.

BAZINGA2 2016.10.02. 16:04:03

@Majom1Parádé:
Volt szex, többször is. Igaz, hogy Dina az este letagadta, pedig volt háromszor is. Az utolsó este, mielőtt kiesett arról van is videó a VV Extrában, ott bizony van szex, és nem ujjazás! Amúgy egészségükre, csak ostobák voltak amikor azt hitték, hogy azzal Dina vissza jön! Nem is játszották le a nézőknek, de ha látják akkor sem szavazták volna vissza a trágár beszéde miatt.

BAZINGA2 2016.10.02. 16:07:26

@naezjó?:
Csak azt kapta amit megérdemelt. 36 millió nincs, de lehet megkapja Lórit a jövő vasárnap.

BAZINGA2 2016.10.02. 16:09:49

@Cérnahuszár:
Soma, nem fog Evelinre jelet tenni, inkább a Lórira, vagy Vivire mert az mindig fogdossa.

BAZINGA2 2016.10.02. 16:13:59

@MacákékIcukája:
Azt nem tudom, hogy kinek lehetne szólni, de nagyon idegesítő. Anélkül is némelyik úgy beszél, mintha szájzárja lenne, nem lehet érteni, hogy mit mond. Tegnap meg a zene hangosabb volt náluk. Fogalmam sincs, hogy minek a zenei aláfestés, mert ez egy párbaj show, nem pedig egy musical!

hereverő heverő 2016.10.02. 16:52:33

Vajon Vivi a kinti életben is megfogdossa a neki tetsző farkakat? És mellmasszírozást kér ha sokáig nincs napi betevője? Kétlem. Szóval szerep ez a javából, de az elmebeli deficitjét illetően nincsenek kételyeim.
Azért érdekelne, hogy miért nem hajlandó megcsinálni őt egyik díszkan se...

Cérnahuszár 2016.10.02. 17:15:16

@hereverő heverő: azért nem mert már értéktelen.
Van muhamad alitól egy szösszenet erről, a lánya írta a könyvében:

"Majd apám hosszú ideig nézett bennünket. Jól szemügyre vett.
(Nagyon kivágott, mélyen dekoltált ruhát viseltem.)
Az ölébe ültetett, és mondott valamit, amit soha nem fogok elfelejteni!
Egyenesen a szemembe nézve azt mondta: ‘Hana, mindahhoz, amit Isten értékesnek teremtett a világban, nagyon nehéz hozzájutni, mélyen elrejtette.
Hol találsz igaz gyöngyöt Hana? Mélyen, az óceán fenekén, gyönyörű kagyló rejti. Hol találsz aranyat? Mélyen lent a bányában, vastag szikla rétegek takarják. Keményen meg kell dolgozni azért, hogy megtalálják.’
Nagyon komoly szemekkel nézett rám ezután. ‘A test szent – folytatta -, Te sokkal többet érsz, mint egy gyémánt, gyöngy, vagy arany rög. El kell fedned magad kislányom.”

még ha nem is igaz a sztori, akkor is tetszik

WICKEDWITCH 2016.10.02. 17:16:03

@mobilos perpetuum: ezt a feladatokhoz való hozzáállást én sem értem. Vivivel kapcsolatban egyébként nagyjából egyetértek veled. Tényleg kínos, amit művel, nálam egyre lejjebb kúszik a népszerűségi listán. A tegnapi jelenetben (Somával) látszott, hogy vagy nem fogja föl, hogy a srác mit mond, vagy egy kicsit sem érdekli. Soma nem kezeli frappánsan a helyzetet, de megmondta, hogy zavarja ez a dolog (ha esetleg valakinek a testbeszéde és a viselkedése alapján még nem lenne világos), ő pedig fújta tovább a magáét, és még ő sértődött meg.
@BAZINGA2: @MacákékIcukája: vagy legalább feliratoznák...
@mentolos lecsó: szerintem lesz ilyen válogatás, ne aggódj. :) A múltkori kanapés fetrengést láttad?

2016.10.02. 17:26:54

@hereverő heverő: Akár szerepet játszik, akár nem, egy biztos. Kettyós a csaj. Ezt az összes pasi látja bent, ezért nem kell egyiknek sem.

2016.10.02. 17:27:27

@Cérnahuszár: Ez egy nagyon szép gondolat.

hereverő heverő 2016.10.02. 17:28:45

@Cérnahuszár: Nem hiszem, hogy bármelyik benti lemmingnek lenne ennyi erkölcsi tartása. Nekik a luk mindegy, csak ne legyen benne darázs. Szerintem Vivire sosem néztek úgy mint nőre, de nem tudom miért. Evelin szerinted megtartotta az értékeit azzal, hogy fogadásból terpeszt?

hereverő heverő 2016.10.02. 17:39:44

@ALOKSAKTRHEE: No mert a pasik nem kettyósak benn :) Amúgy ami Vivit illeti, egyetértünk. De akkor sem egy vállalhatatlan nő, ráadásul nem rosszindulatú. Szerepet játszik ezzel a Somás nyomulással, az tuti. Nem baj ha Somának nem tetszik, legalább történik valami szórakoztató. Nem kínosabb nézni mint egy Adam Sandler filmet.

WICKEDWITCH 2016.10.02. 17:42:45

@hereverő heverő: ha szerepet játszik, akkor végképp nem értem. Miből gondolja, hogy ez célravezető szerep? Bár, azt hiszem, sejtem, mi lehetett az eredeti koncepció: kedvesen gyogyós csaj, egyszerű, természetes (levetkőzik, nem "tabutéma" nála a szexualitás), él a maga kis álomvilágában, ilyesmik. Ebbe viszont nagyon nem passzol bele sem ez az erőszakos nyomulás, és utána a sértődött szitkozódás, sem pedig a cél nélküli szarkavarás. Szerintem a csillámpónis dolog a szerep, csak annyira nem jó színésznő, hogy ne essen ki belőle.

Cérnahuszár 2016.10.02. 17:46:18

@hereverő heverő: lehet hogy nem hiszed, de látod mégsem kell nekik, akkor lehet mégis van ott valami... a fiúkban. Ennyire már nem adják le.
mindig a tettek számítanak, nem az amit mond az ember, bármi kijöhet a szádon, csinálni meg csak egyféleképp tudod

2016.10.02. 17:47:33

@hereverő heverő: Dehogy nem. Kivétel talán Dávid és Lóri. A többi mind az. Még Soma is. Bár ő még gyerek. Hogy miért nem néznek Vivienre mint nő? Talán mert kezdettől fogva nem úgy viselkedett.

hereverő heverő 2016.10.02. 17:59:13

@Cérnahuszár: @WICKEDWITCH: Ha a tettek ott benn számítanának bármit is, akkor Tivi már régen a szemétdombon lenne odakinn. Szerintem a benti pasik (és a Soma) inkább a csillámpónis baromságai miatt látják kislánynak, a túlzott meztelenkedés miatt pedig már nem veszik komolyan a felkínálkozásait.

Hogy melyik az igazi szerep? Nem tudom. Gondolkozzanak (sic.) ezen a lemmingek

hereverő heverő 2016.10.02. 18:00:28

@ALOKSAKTRHEE: Bocsánat, pont ezt írtam én is, de nem láttam a kommentedet. Szoval EKG

naezjó... 2016.10.02. 18:18:50

@hereverő heverő: Nem egy egy vállalhatatlan nő? :D Hát milyen az? Pont nőiességében vállalhatatlan, az aranyos skillt egy hörcsög is hozza.

Cérnahuszár 2016.10.02. 18:23:12

@hereverő heverő: tivy azért nincs szemétdombon, mert bent azt hiszik ez a menő, (dinára is azt hitték) és az értékrend csúcsán van
vivi viselkedése nem menő, még ott bent sem.

van lányok akikért ölik egymást a pasik, van aki meg fut a pasik után hogy legyen már valami...
nem tudhatom neked miért nem vállalhatatlan vivi, sosem tudhatod épp kivel megy el melletted és mit hoz haza, nem vigyáz magára.
de hát ilyennek is kell lennie

hereverő heverő 2016.10.02. 18:27:48

@naezjó?: De most nem hörcsögként kellene nézni, erről van szó. Nem az aranyos skillje miatt nem akarják megmászni. Nem rettentő ronda, nem tettentő hülye (legalábbis benti viszonyokhoz mérten), és tudtommal senkivel nem ellenséges. Szóval vállalható.
De akkor is inkább ló, mint hörcsög.

naezjó... 2016.10.02. 18:31:55

@hereverő heverő: A péntek-szombat alkonyati zónában biztos van jelentkező, de épeszű férfiember nem szűri össze olyannal a levet, aki másnap kiszámíthatóan tárogatóst játszik az ebédlőasztalon. Főként, ha 100 kamera vesz. Ilyen értelemben vállalhatatlan sztem.

WICKEDWITCH 2016.10.02. 18:33:15

@hereverő heverő: megoldási ötlet: és mi van, ha csak bent nem akarják megdugni, mert egyrészt ott továbbra is össze vannak zárva vele, nem lehet utána hazamenni, másrészt meg látják, hogy nem százas, és azért ország-világ előtt ciki lenne? (Most tegyük félre azt, hogy mindenkinek megvan a maga ízlése, és simán össze tudják zárni 6-7 olyan ellenkező nemű emberrel, akiknek egyike sem jön be.) Kíváncsi vagyok a kedves hímnemű kommentelők véleményére. :)

hereverő heverő 2016.10.02. 18:33:40

@Cérnahuszár: Nem hiszem, hogy elmenne mellőlem, ha egyébként futnia kellene a pasik után akkor sokkal ragaszkodóbb lenne mint egy olyan nő, aki minden ujjára kap 5 pasast. De félreértesz, én villaviszonyokban gondolkodom, benn Vivi totál vállalható.

Cérnahuszár 2016.10.02. 18:40:26

@hereverő heverő: mindenkinek megvan a szintje, akinek egyéjszakás kaland kell és egy lyuk, annak pont vivi a megfelelő
most nem talált ott bent ilyet, evvan.
más szinteken mozognak a szereplők, nem kompatibilisek
a fiúknak ennél kicsit több kell, nem vivi a szintjük

hereverő heverő 2016.10.02. 18:43:02

@WICKEDWITCH: Erre én is gondoltam már, Vivi nem az a tipikus Barbie alkat. Evelinnek elfelejtik hogy kissé könnyen veszít fogadásokat (kíváncsi lennék ki ajánlotta a tétet ezekben a fogadásokban) mert nagyobb a melle.

Amúgy férfi vagyok.

hereverő heverő 2016.10.02. 18:46:05

@Cérnahuszár: Továbbra sem tartom ennyire a benti lemmingeket. Az "ez a legjobb pólóm" duma ultragáz, a szökik a málna dettó.

Cérnahuszár 2016.10.02. 18:47:46

@hereverő heverő: az egy dolog hogy nem tartod ennyire őket, mégis meghúzzák a határvonalat, és ez őket igazolja hogy mégis van határ nekik valahol.

Magentax 2016.10.02. 18:50:22

@moletty: Nyuszi 24 éves? Én 42-nek néztem. :)

naezjó... 2016.10.02. 18:51:16

@hereverő heverő: Bement, terített, és minden nap csak rátesz. Nem akarja senki ehhez adni a nevét, ennyi szerintem. Kint biztos elviszik, de az nincs is benn másnap a blikkben.

WICKEDWITCH 2016.10.02. 18:51:25

@hereverő heverő: valahogy sejtettem, csak gondoltam, megszólítom a többieket is. :)

hereverő heverő 2016.10.02. 18:52:28

@Magentax: Az évek meg a nehéz munka megtörte termetét.

hereverő heverő 2016.10.02. 18:54:21

@Cérnahuszár: Evelin vagy Zseraldin miért jobb? Az mennyivel van fölötte a szintnek?

hereverő heverő 2016.10.02. 18:59:06

@naezjó?: Ha elviszik, az benne lesz. "VV Vivire végre rálelt a boldogság, már össze is költöztek és közösen mennek vasutat hegeszteni!"

Cérnahuszár 2016.10.02. 19:08:15

@hereverő heverő: láttad őket kitárulkozni? Beleugrani meztelenül a mödanciéba? Kérték hogy valaki masszírozza a meg a mellyüket?
Valamivel feljebb vannak. Nem sokkal, de feljebb

hereverő heverő 2016.10.02. 19:16:35

@Cérnahuszár: nem kötekedni akarok, de Evelint kétszer is megpocsíkolták már, Zseri pedig rába...tt mint maci a málnásban. Dina konkrétan megfogdozta Soma pöcsét, szóval az én szememben abszolut nincsenek feljebb. De ettől még lehet ez a véleményed.

MacákékIcukája 2016.10.02. 19:24:13

8kor lesz az ofi a hivatalos VV-oldal szerint

Magentax 2016.10.02. 19:45:35

@Cérnahuszár: ez igaz, de valamiért jobban jön ki, ha egy pasi mászik rá egy nőre, mint fordítva.

WICKEDWITCH 2016.10.02. 19:46:33

Mennyire durva már, hogy Mici, az eszkortlány éli a legszűziesebb életet a villában. :D :D :D Bár ő az ilyesféle degradálódást másfélével pótolja... :D

pomac 2016.10.02. 19:47:42

@MacákékIcukája: ja jön a blőrözés és a félmondatok adása :)

Cérnahuszár 2016.10.02. 19:48:43

@Magentax: hát nekem egyik sem jön ki jobban, ki is voltam akadva amikor vivi somázott, és zsoltira is
nekem mindkettő hót erőszakos volt, az én harmatos lelkem ezt nem bírja, míg mások jót röhögtek rajta, ennyivel elintézték

Cérnahuszár 2016.10.02. 19:51:15

@hereverő heverő: evelint még egyszer sem, mert lóri otthagyta, soma meg mellématiyzott
nem jutott be
de nem sokkal jobban ezek sem, valóban
hza azt csinálnák amit vivi, másznának rá minden palira, vivi sorsára jutnának

Magentax 2016.10.02. 19:59:55

@Cérnahuszár: nem így értettem.
Evelin és Zseri futottak még egy kört, mielőtt "beadták" a derekukat. De még ha elsőre adták is magukat, őket Tivy és Soma/Lóri környékezték meg és a csajok szabad akaratukból döntöttek úgy, ahogy..
Vivi ellenben minden fiúnál full erőszakosan bepróbálkozik, mindenkinek a szájába akarja dugni a nyelvét, mindenkinek a micsodáját mutogatja és nem érti, miért nem kell senkinek.

Cérnahuszár 2016.10.02. 20:02:26

@Magentax: igen, a többi csajnál még megvan valami illúzió, vivinél semmi

Mók_Ica 2016.10.02. 20:04:07

jó estét, jó szurkolást :)

miért kézzel mosogat Evetke?? van mosogatógép.....

2016.10.02. 20:07:11

A két lusta kanca ... :D

2016.10.02. 20:09:01

@Cérnahuszár: Szerintem ezek mind elég kis legalja kiscsajok.

Schlomo Goldberg 2016.10.02. 20:10:02

Szerintem ez a "kritikus" még az anyjával lakik.

MacákékIcukája 2016.10.02. 20:11:30

Nagyon szekszik ezek a szponzordzsekik. NEM.

Cimili 2016.10.02. 20:14:43

Somát minyá megzabálom. :)

Cérnahuszár 2016.10.02. 20:18:19

most először megdöbbentem
mici nem tud vasalni

2016.10.02. 20:20:19

I make love sex my boyfriend.
It's very famous gay bar.
Zsolti bemutatja Budapest.

hereverő heverő 2016.10.02. 20:31:20

@cardiobascuralis 5: Láttál már egyetlen adást is? Meg fogsz világosodni tesó..

MacákékIcukája 2016.10.02. 20:37:17

Tivy meg mindig egy gyoker

2016.10.02. 20:39:55

Zsolti nagyon ügyesen fùj mici ellen.

naezjó... 2016.10.02. 20:40:40

Tyvynek mindegy mennyi jelet kap, Zserit viszi ki, és ha kiesik ellene, nem az ő szégyene. A magyar nyelvet sem érti túl jól, úgy látszik.
Zsoltinál bénább taktikus meg nincs. Dina mellé is bénán beállt, most meg nem látott olyat, mint Zseri. Mármint Melanie, az éjkirálynő, nem látott még ilyet. Aha.

naezjó... 2016.10.02. 20:41:12

@pávör dragonfruit: Micire mondta? úgy értettem, Zserire.

Mók_Ica 2016.10.02. 20:42:18

Zserit miért utálja mindenki ennyire????
Tivy pedig még mindig egy gyökér.... ő beszél bele Zseri mondandójába.... és ezért Zseri a hibás.... én ezt nem értem... és azt sem, hogy ezt senki nem teszi szóvá....

naezjó... 2016.10.02. 20:43:14

@Mók_Ica: benne van a válasz a kérdésedben szerintem, Tyyvvyy miatt, aki csak őszinte. :)

MacákékIcukája 2016.10.02. 20:43:36

David jol latja Lori viselkedeset, tok jo hogy inkabb Krisszel beszelget, mint Atival

Mók_Ica 2016.10.02. 20:44:00

Atti (ugyan miért Angelo????) nehezményezi, hogy nem ő lett a legjobb dolgozó.... hmmmm

Mók_Ica 2016.10.02. 20:45:07

@naezjó?: gondolod?? én nem tudom....

@MacákékIcukája: igen :)

Mók_Ica 2016.10.02. 20:46:43

Mici nyuszira itta magát..... ma is....

Cimili 2016.10.02. 20:47:19

Mici mondja Zserinek: Igyál mértékkel! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

naezjó... 2016.10.02. 20:48:15

@Cimili: legalább másnak sikerüljön az ő kárán :D

Mók_Ica 2016.10.02. 20:49:40

@Cimili: bagoly vs veréb :))))

evetke és soma a nagy semmin problémáznak..... pfffff uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

MacákékIcukája 2016.10.02. 20:49:48

@Cimili: Mici olyan hulye, engem szorakoztat :)))) plane a balnafetrengeseivel meg a nyuszizasaival

2016.10.02. 20:50:18

@naezjó?: Lehet, hogy fèlreèrtettem?...

Commodore 2016.10.02. 20:53:17

Rivir of de nájt....

naezjó... 2016.10.02. 20:53:17

@pávör dragonfruit: abból gondolom, hogy Tyvyke kutyázta, Lóri próbált rárepülni a lehetőségre, Zsolti meg beszállt melléjük.

Mók_Ica 2016.10.02. 20:53:35

basssssz..... Zseri minden eddigi ellenére SZERETI Tivyt..... ha megy párbajozni, akkor nyugodtan kint maradhat.... pffffff ennyire hülye tényleg nem lehet vki.....

naezjó... 2016.10.02. 20:55:05

@Mók_Ica: Ugye? és tényleg való világ... Leveszem róla a kezem :D

MacákékIcukája 2016.10.02. 20:55:38

@Mók_Ica: sztem csak szeretosre itta magat. De tartasa nincs, az biztos

Cimili 2016.10.02. 20:56:46

@Mók_Ica: Tipikus esete, h vannak nők, akik ahhoz a pasihoz vonzódnak, aki alázza őket.

MacákékIcukája 2016.10.02. 20:56:53

@Mók_Ica: ... meg tattikaja sem. Lenne esze, meglovagolna ezt a martir vonalat es kinthagyna parbajon. Kb ugy beszel, mintha az a 36 milla nem is szamitana

2016.10.02. 20:56:55

@naezjó?: Nem làttam minden rèszt csak azèrt gondoltam Zsolti Micivel nem szok jòban lenni. De kinèzem Zsoltbòl amit mondasz.

naezjó... 2016.10.02. 21:01:29

@MacákékIcukája: Így van, a "kiviszem és kint hagyom" mondata nagyon nagy öngól.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:02:17

@naezjó?: @MacákékIcukája: @Cimili: senkit nem lehet megmenteni.... legfőkébb saját magától....sajnálom egyébként....

no, lássuk a kiválasztást.....

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:02:44

@naezjó?: biza, mindenesetre en meg igy is Zserire szavazok, tivytol hanynom kell

Mók_Ica 2016.10.02. 21:07:26

Tivy nem mond igazat.... hmmmmm.....

Mók_Ica 2016.10.02. 21:08:44

@MacákékIcukája: na jó, ha Tivy Zseri párbaj lesz, abban az esetben szavazok csak Zserire... Tivy nekem is hányinger.....broáf

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:10:12

@Mók_Ica: Tivy kezdte ezt az egeszet, o sokkal bunkobb volt Zserivel mint forditva... egyebkent nem ertem mirol hazudozott amikor Aniko kerdezte

Cimili 2016.10.02. 21:12:36

Mici úgy takarít, mintha lassított felvételt látnék.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:14:28

@MacákékIcukája: Zserivel való viszonyáról.... Anikó azt kérdezte, hogy miért alakult így a kapcsolatuk..... vmi hátbaszúrásról hablatyolt.... és a testbeszéde arról árulkodott, hogy bizony nem az igazat mondta

naezjó... 2016.10.02. 21:16:43

@Mók_Ica: a hátba szúrás az volt szerinte, hogy elmondta a bentieknek. Mert, hogy a fél ország, a barátnőjével egyetemben nézi, az nem para, de Micire nem tartozik. A pszihómókus megbukott keményen, vagy leszarták a szavát.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:17:26

Lórika miért ül szőrmés kapucnis kabátban bent????

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:17:33

Basszus annyira akadozik a stream-em, teljesen elvezhetetlen

Mók_Ica 2016.10.02. 21:18:48

@naezjó?: nekem az a gyanúm, hogy ez csak vmi ürügy volt..... gondolod, hogy emiatt kutyázza ennyire ezt a lyányt???

Schlomo Goldberg 2016.10.02. 21:18:53

@MacákékIcukája: pont most, amikor a nemzetközi helyzet éppen fokozódik

Schlomo Goldberg 2016.10.02. 21:21:15

@MacákékIcukája: Igen, de most éppen összeszedte magát.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:21:22

Anikó megint a lakókat fogja siettetni.....

naezjó... 2016.10.02. 21:21:45

@Mók_Ica: Sztem igen. Ő nem lehet hibás, bent tudják, kint látták, gyaur Zseri.

Commodore 2016.10.02. 21:21:55

Megint beindult a sürgetés!

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:22:13

@Schlomo Goldberg: ja, miutan offline-ba ment :))))

En Micire szavaztam villamesternek, rohogni akarok rajta

Commodore 2016.10.02. 21:22:44

1 ezredmásodpercvanmindenre! mozgás!

Schlomo Goldberg 2016.10.02. 21:22:47

Szóval Lóri megdobta egy hústűvel Zserit amin 3 darab körte volt.
És ha átszúrta volna a hasnyálmirigyét?

Schlomo Goldberg 2016.10.02. 21:23:09

Szóval Lóri megdobta egy hústűvel Zserit amin 3 darab körte volt.
És ha átszúrta volna a hasnyálmirigyét?

WICKEDWITCH 2016.10.02. 21:24:48

@Mók_Ica: szerintem Zserit hibáztatja azért, amiben ő is vastagon benne volt. Ha ők ketten mennének párbajozni, én is Zserire szavaznék, mert amit Tivy művel (komplexusok ide, vagy oda), azt szerintem nem szabad megerősíteni, de Zseritől fogom a fejem. Tudom, hogy van ilyen, de akkor is.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:25:36

@naezjó?: nem tudok pasi-aggyal gondolkodni, pöcsfej aggyal meg pláne....lehet, hogy Tivynek ez valóban elég volt ehhez a kutyázáshoz......

WICKEDWITCH 2016.10.02. 21:27:22

Most akkor Zsolt kivel nem akar együtt élni? Valahogy erről lemaradtam.

Magentax 2016.10.02. 21:27:26

Lóri valami körtéket dobált Zserihez? Ez még belefér a villaszabályzatba? Körtét dobálni okés, narancsért kizárnak.

Mici kész röhej a tőgyeivel és a kis piros tütüvel.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:32:07

@Magentax: megláttad amikor írta a kiválasztottja nevét, ugye??? betette a 2x500 cm3-st az arcunkba.... :)))

Cimili 2016.10.02. 21:33:08

@MacákékIcukája:

Jó ötlet.:) Szavazok gyorsan én is rá.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.02. 21:33:43

@pávör dragonfruit: @naezjó?: Zsolti olyan bent, mint egy lókupec.

@Mók_Ica: @Cimili: Sajnos.

@MacákékIcukája: Tivadar essen ki mielőbb!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.02. 21:34:50

@WICKEDWITCH: gondolom heterókkal >:) de csak tippelek.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:35:34

@Peter_Cs: Tivadar menjen haza.... így van.

WICKEDWITCH 2016.10.02. 21:39:53

@Cseszlovák Gyurmafilm: hát, azoktól nem tud most egyszerre megszabadulni... :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.02. 21:41:42

@MacákékIcukája: @Cimili: Mici villamestersége sok röhejes helyzetet hozhat.

Krétagarbó 2016.10.02. 21:41:47

Demoralizál? Értik ezt vajon ott bent?

naezjó... 2016.10.02. 21:42:27

@Mók_Ica: Tyvynek mindegy, hogy kap-e jelet egyáltalán, ő kiviszi Zserit :)

2016.10.02. 21:42:41

@Magentax: Èn is röhögtem...
@Peter_Cs: Olyan Zsolti :D de ellavíroz eddig.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:43:40

Lóri (először mea culpa-zik.... bocsi Krisz, bocsi Zseri, bocsi Zsóti) Evelinre tett

naezjó... 2016.10.02. 21:44:14

amúgy 7 széria és 1 hónap bent lét után 1 kis összebeszélést, neadjisten tattikát kipréselhettek volna magukból. Ahogy látom, 1-2 embörrel összebeszélve aratni lehetne.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:44:46

@naezjó?: és kint is hagyja a g@cibe..... (ja, nem :)))) )

Soma Evelinre tett

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 21:44:48

@Magentax: azért Dávid feje nem volt semmi amikor Mici kikászálódott.
egyébként egyre jobban bejön az a pasi,amikor kiment akkor majdnem.....na tudjátok

pomac 2016.10.02. 21:45:18

"szépen körbelövik egymást" :DD hát direkt úgy híjátok ki őket :D

Mók_Ica 2016.10.02. 21:46:27

@PeniValdes: talán kukás lett :)))))

Tivy Zserire tett

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:46:54

Fogja mar be ez a tivy, komolyan. Dina-kategoria

naezjó... 2016.10.02. 21:46:59

nagyon kanszag lesz a hálóban így...

Mók_Ica 2016.10.02. 21:47:29

Zseri Lórira tesz..... áááááá

Mók_Ica 2016.10.02. 21:48:14

@naezjó?: Zsóti tobzódni fog :))) néha majd felvesz vmi női cuccot és nyom egy "sóóóót" :))))

naezjó... 2016.10.02. 21:49:04

Zseri bazz, te még azt is megígéred, hogy nem szólsz vissza, hát mi van veled, háááá miért 1 ekkora gyökérnek nyomod ezt????

Commodore 2016.10.02. 21:49:34

Vivi fáradtnak tűnsz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 21:50:20

@Mók_Ica: én azt sem értem,hogy miért kell akkora keresztet viselni,mint egy kenyai törzsfőnök

Cimili 2016.10.02. 21:50:32

Jelrakás, hátha valaki nem látja.
Zsolti: Mici
Mici: Zsolti
Evelin: Lóri
Lóri: Evelin
Soma: Evelin
Ati: Zseri
Tivy: Zseri
Zseri: Lóri
Krisztián: Lóri
Vivien: Lóri
Dávid: Lóri

Mók_Ica 2016.10.02. 21:50:33

Dávid Lórira tett

Lóri megy párbajra.....

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:51:04

Davidnak ugy dudorodik mindenhol az oltozete, olyan jooo <3

Mók_Ica 2016.10.02. 21:51:41

@MacákékIcukája: megszerelmesedsz mingyá :))))

Mók_Ica 2016.10.02. 21:52:25

@MacákékIcukája: óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :))))

Krétagarbó 2016.10.02. 21:52:27

Vivi becarrt, nem gondolta, hogy Lóri ennyi jelet kap...

Magentax 2016.10.02. 21:52:30

Na megvan a párbajhősök neve: Lóri-Evelin.
Hajrá Evelin!!!!! :D

ewita 2016.10.02. 21:52:42

benne volt a pakliban... áááááááááááá
Remélem ki is esik,mehet a nője után, a héten alig látszott, akkor is csak kötözködött! engem a hangja is irritál!
Anikó műsorvezetése katasztrófa!

Mók_Ica 2016.10.02. 21:53:40

most Vivi miért sajnálja Lórit??? vagy ha sajnálja, akkor miért tett rá????

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:53:45

@Mók_Ica: szerelem volt ez elso latasra!!!! :DDD

Lori mit pampog, hogy nem bosszu amikor mar otezerszer elmondta, h "megbosszulja"?

2016.10.02. 21:54:14

@Mók_Ica: Remélem kint is marad. Dina úgy is várja. :))

naezjó... 2016.10.02. 21:55:10

@MacákékIcukája: azt mondta, bosszú. Szívére.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:55:16

@Magentax: ha őt hívja ki, akkor Dinával együtt alszik 1 hét múlva Lórika.... majd együtt megpróbálják kitalálni, hogy mi is történt ....

MacákékIcukája 2016.10.02. 21:55:42

De baszki, nem lesz ez jo ha Lori kiszavazodik. Davidnak kell az ellenfel!
Tivyt kellene vinnie :)))

Mi ez a holnapi siras-gate?

Magentax 2016.10.02. 21:56:41

@MacákékIcukája: ezek olyan egybitesek, hogy állandóan elfelejtik, hogy a néző "mindent" lát.
Lóri amúgy is egy hazug senkiházi.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:57:27

@PeniValdes: a kukás sapka biztos egyensúlyban tartja :))))

@ALOKSAKTRHEE: úgy úgy :))))

@MacákékIcukája: igen, pontosan a "megbosszulom" szót használta.... most meg tagadja..... de nem az eszére hallgatva dönt :)))))))))) pfffff

2016.10.02. 21:57:42

@MacákékIcukája: Most mondtad hogy belezúgtál? Vagy nem? Akkor csak örülj ha kiesik egy ellenfele.

Magentax 2016.10.02. 21:58:22

@Mók_Ica: szerintem csak Ati mellett tudna visszajutni. Habár Evelin mostanában eléggé beszürkült.

Mók_Ica 2016.10.02. 21:58:42

@MacákékIcukája: Tivyt nem fogja kivinni..... barátok....

2016.10.02. 21:59:18

@Mók_Ica: És a Fókusz leadhatja, ahogy elkezdik közös életüket. :D

Mók_Ica 2016.10.02. 21:59:47

@Magentax: Ati ellen tuti nyerne, ez igaz. Evelin ellen már nem ilyen egyértelmű.....

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:00:38

@PeniValdes: tapogatnam! Kinlodas nezni :,D

@ALOKSAKTRHEE: tudom, de akarom nezni a tattikazasat. Meg a Lorit is akarom kicsit nezni meg, persze o hulye, de akkor is

(Kellene keresnem egy pasit surgosgyorsan :D)

Mók_Ica 2016.10.02. 22:01:40

@ALOKSAKTRHEE: micsoda izgi film lenne :)))) Lóri elkezdhet dolgozni, hogy összegyűjtse az út árát Balira.... bár fogalma sincs, hogy hol van... de Dina oda akar menni :))))))))))

Cérnahuszár 2016.10.02. 22:01:58

lehangoló hogy zseri mennyire buta :(
mi kell még neki hogy leessen tivy gorombasága? a jelölésnél durvább dolgokat csinált vele tivy
aztán most az érzelmei viszik, nem fog messzire jutni

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:02:07

@Mók_Ica: sajna igen, nem tudom meddig kell meg varnunk ennek az idiotanak a kiesesere. Lori nem szurja annyira a szemem, mint o

Commodore 2016.10.02. 22:02:55

Micikének fájt a 4 nap munka, vagy mi?

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:03:14

@PeniValdes: elnezned, ahogy Davidot tapogatom? :))))

2016.10.02. 22:03:15

@MacákékIcukája: Lóri taktikázását? Az minden csak nem taktika.

Mók_Ica 2016.10.02. 22:03:31

@MacákékIcukája: most tuti nem fog Tivy párbajozni... :((((

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:04:08

@ALOKSAKTRHEE: tattikat irtam, nem taktikat, van kulonbseg ;)

Mók_Ica 2016.10.02. 22:04:16

@Magentax: akkor oda :))))) (Balira én akartam menni...... :))))) )

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:04:59

@MacákékIcukája: nem szeretem ha tapogatják a kinézett célszemélyt:)

2016.10.02. 22:05:35

@MacákékIcukája: Szerintem inkább tapogasd Dávidot. ;) Amíg Peny lke nem csapja a kezedről. ;) :D

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:07:21

@PeniValdes: @ALOKSAKTRHEE: sajna mar dibs-eltem magamnak, holnap felulok egy repulore es betorok a villaba! :))))

Lori baratai is hulyek :D Lori kieshet

2016.10.02. 22:07:42

@PeniValdes: Na ugye megmondtam. :))

Mók_Ica 2016.10.02. 22:07:56

@PeniValdes: jóvanna.... én akartam Balira menni.... :))) persze nem Lórival....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:08:32

@MacákékIcukája: szerintem könnyebb út is van. le kell tenni a gépet

Magentax 2016.10.02. 22:08:52

@MacákékIcukája: csak látnám végre. Jól megbosszulná Tuggyukkit. :)

malevil2050 2016.10.02. 22:09:01

Lórikám most majd kiderül ,mennyi ész szorult bé ott fent. Javasolnék kettő débé mandórát néked! Mici nénnyét és a főszakács elvtit , nem tom a nevét. Fontold meg ha nyerni akarsz!!

2016.10.02. 22:09:15

@PeniValdes: Naaaaaaaaaaaaaa, én leszünk barátok ha megkérdőjelezed hogy a nőket neked. :(

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:09:17

@Mók_Ica: pedig ahogy Lóri otrt üölne kabátban..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:10:10

@ALOKSAKTRHEE: nekem nem kell nő,hiába ajánlod itt nekem tesó:)

2016.10.02. 22:10:15

@ALOKSAKTRHEE: köcsög billentyűzet!!!!!!!!!

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:10:59

@Mók_Ica: @PeniValdes: ezaz, Lori dzsekije olyan szekszi, lehamozhatnad rola :D Balin amugy is meleg van

2016.10.02. 22:11:11

@PeniValdes: Ne is mond. Neked Davide kell. Tudom én.

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:11:53

@ALOKSAKTRHEE: viccesre sikerult az a mondat, nem tudom ertelmezni :))))

2016.10.02. 22:13:42

@MacákékIcukája: Szóval. Nem leszünk Penyvel barátok, amennyiben megkérdőjelezi a nemi identitásomat. Érthető így már. :)

2016.10.02. 22:14:29

@PeniValdes: Ezt egyszer már megbeszéltük.

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:14:46

@PeniValdes: de mennye csak, addig is kezelesbe veszem davidkat <3 (amugy MokIcanak szantam, de belevettelek a hsz-be, mivel te javasoltad Balit)

mobilos perpetuum 2016.10.02. 22:15:05

Aki most betelefonál, jól mondja: gusztustalan, hogy Dávid először barátkozni megy Lórihoz, utána úgy tesz rá jelet, hogy ő maga védett.
Ja, Ő szent ember itt sokaknak, mi lesz itt, jönnek a NEGATÍV válaszok. Mi van Negatív? (by TivTivy.)

Mók_Ica 2016.10.02. 22:15:11

@PeniValdes: @MacákékIcukája: felőlem ülhetne ott kabátban..... nekem Lóri nem kell....szabad préda, vigyétek :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:15:17

@ALOKSAKTRHEE: én nem kérdőjelezem meg,csak érdeklődöm,neked van véleményed.

Cérnahuszár 2016.10.02. 22:17:16

@malevil2050: lehet még zserivel is nyerne? nem láttam csak a végét, tényleg annyira gáz zseri ahogy a többiekkel viselkedik vagy érthető amit csinál?

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:17:31

@PeniValdes: ha lehamozod a kabatjat, utana cserelhetunk :))))

Mók_Ica 2016.10.02. 22:17:36

@MacákékIcukája: Bali is én voltam.... :))))

@mobilos perpetuum: Lóri nem Dávidra tett amikor védett volt?? egyébként Lóri barátaival beszélt au....

mindenki Lóri hajával foglalkozott :)))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:18:27

@MacákékIcukája: azt hiszed ez kivás, bárkiről leszedem a ruhát,ha kell. fekve is

2016.10.02. 22:18:51

@PeniValdes: Akkor újra elmondom. Nem!! Nekem soha az életben nem kellene!! Mert hetero vagyok. Hogy jó pasi e? Döntsétek el ti. De már megtörtént, mert csak csorgatjátok a nyálatokat. :D

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:18:52

@Mók_Ica: megzavarodtam David szuk farmerjatol es feszulo pulcsijatol es elvesztettem a fonalat, bocsiii :))))

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:19:38

@PeniValdes: kivas? Jaj ne mondj ilyeneket, atmesz vivibe :D

2016.10.02. 22:19:52

@MacákékIcukája: Most egész este ezt olvashatom? :D Ne már!!!!!!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:20:51

@ALOKSAKTRHEE: ne már,tőlem is mindig megkérdezik a fiúk,hogy szerintem ez meg ez jó nő e. én meg megmondom nekik

Mók_Ica 2016.10.02. 22:20:53

@MacákékIcukája: itt az ideje, hogy megtaláld a te saját "Dávidodat" :)))))))))))))

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:21:19

@ALOKSAKTRHEE: mar hetek ota ez megy, max elkerulte a figyelmed :D David kezd ugyanolyan szinten frusztraltta tenni mint anno Robin, plane hogy egy hete csak oltonyben jarkalt

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:21:58

@Mók_Ica: ja, jó lenne,és Dávidról tessen lemászni:)

Mók_Ica 2016.10.02. 22:22:44

ki találta ki, hogy Au műsort vezessen? nem tud beszélni, nem tud fogalmazni.....

Mók_Ica 2016.10.02. 22:23:33

@PeniValdes: én rá se másztam :)))) sem Lóri, sem Dávid nem kell nekem :))))

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:23:56

@PeniValdes: igen, legalabb annyira mint a boxer vagy az oltony

@Mók_Ica: jaj de romi, barcsak talalnek egyet

Nem is ertem David miert nem talal maganak csajt, itt a blogon is legalabb huszan nyaladzunk ra. Mi a tokom van ezzel a gyerekkel, nem ertem.

2016.10.02. 22:24:22

@MacákékIcukája: Ok. Rendben. Akkor tovàbbi jó Dávidozást. Sziasztok. @PeniValdes: Akkor kérdezd meg őket. Én nem szoktam ilyet csinálni, hogy most ez meg ez jó pasi e. Bocs ha csalódást okozok.

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:25:03

@ALOKSAKTRHEE: naaaa ne akadj ki, abbahagyjuk, oke? :D
@PeniValdes: tkp barmiben. Vagy anelkul

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.02. 22:25:04

Szànalmas kètszínü szarcsi Lòri. Egyik percben hátbaszùrbà Dàvidot màsik percben adàsban bocsot kèr. Ezèrt fogsz kiesni szararc.

Jóèjt :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:25:18

@MacákékIcukája: engem pont ez vonz benne,ez az ártatlanság. olyan rokonlélek,hasonblítunk. tesóság királyság

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:26:11

@PeniValdes: erre ekg, igy sokkal vonzobb, mint ha bekepzelt lenne

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.02. 22:26:40

@ALOKSAKTRHEE: Èn is megyek.

Akasa27 2016.10.02. 22:28:11

remélem zserit viszi ki és a lány jön vissza. akkor majd figyelhetjük tivy nyomorult eltorzult képét.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:28:22

@MacákékIcukája: emlékeztet egy régi szerewlmemre,akit az aluljáróban ismertem meg

Magentax 2016.10.02. 22:29:58

Most néztem vissza a kiválasztás előtti dolgokat. Hát hogy ez a Tivy mekkora egy barom, gyökér, nagyképű senkiházi. Ő a király kint is, bent is?
Hívja már ki valaki párbajra. Amikor Zseri beszélt, folyamatosan belepofázott, utána meg van képe azt mondani, hogy "nem az az ember vagyok, aki konfliktushelyzetekbe keveredik..."
Micsoda egy f@szkalap.

Akasa27 2016.10.02. 22:29:59

@Mók_Ica: ehhhh, mit nekem dávid!!! én ma délután a brutival álmodtam, erősen szexuálisat......
agyamra ment a "hogyvolt". :)))))))))))))

MacákékIcukája 2016.10.02. 22:30:29

@PeniValdes: tenyleg? Engem is egy exemre, de csak arcra, termeszetre nem

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 22:32:33

@MacákékIcukája: nekem a lába volt ami hasonló,meg persze a feneke

Post Modern Prometheus 2016.10.02. 22:33:38

Nem tudom volt-e már, de akit a tegnapi öfiben beküldtek pontozgatni, az az Alekosszal indult egy kategóriában, csak nem ő került be. (Most nézem a 4. szériát. :D)

Mók_Ica 2016.10.02. 22:33:48

@Magentax: igen.... egyébként sztem Tivy nagyon vakon van... ő nem sztár a jútyúbon sem.... napközben linkeltem be egy videót.... sztem pont hogy idiótának gondolja a többség.....

@Akasa27: Bruti cuki :))) én imádom :))) :*

Akasa27 2016.10.02. 22:35:27

@Mók_Ica: el akezekkel a brutitól!!!! én akarom! :P

Post Modern Prometheus 2016.10.02. 22:35:28

@Akasa27: Akkor jó :) (Nem olvastam végig minden kommentet a hétvégén, de gondoltam bedobom, hátha :P)

Magentax 2016.10.02. 22:38:48

@Mók_Ica: igen, de folyton azt kommunikálja a társainak, hogy ő mekkora császár - ezek meg vakon elhiszik és nem merik rátenni a jeleket.

Magentax 2016.10.02. 22:40:06

Soma is mekkora egy kis puhap@cs!
Sértett férfiúi hiúságában tette a jelét Evelinre, mert az nem akar már tőle semmit.
Micsoda egy óvodás kis senki.

WICKEDWITCH 2016.10.02. 22:40:34

@mobilos perpetuum: apró helyesbítés: nem barátkozott vele.
@MacákékIcukája: még nem járt itt, a blogon. :)
@pávör dragonfruit: @ALOKSAKTRHEE: Jó éjt! :)
Azt hiszem, én is elköszönök, szép álmokat mindenkinek! :)

2016.10.02. 22:40:46

@pávör dragonfruit: Jó éjt. :) Az a legrosszabb hogy egy jó nő nincs bent akiről így lehetne beszélgetni mint Dávidról. De ha lenne, és ezt csinálnánk itt, a hölgy kommentelők is szóvá tennék abban biztos vagyok. Hogy nem itt kell megbeszélni ezt.

Mók_Ica 2016.10.02. 22:42:39

@Magentax: azért az előzetesből vmi olyasmi volt látható, hogy Tivy lett a legidegesítőbb személy.... sztem már kezdik nem annyira elhinni amit mond... kezdenek hinni a saját szemüknek és fülüknek.....

Akasa27 2016.10.02. 22:43:24

@Akasa27: lehet őt is meg kéne kérdezni? :))))) most néztem a fészbuk oldalát. meg lehet rendelni.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hogy meg fog lepődni!!!! ha szerettek összedobjátok a kőccségeket! :))))

2016.10.02. 22:44:37

@PeniValdes: Van akinek nem a külső számít. De a belsője sem vonz. Hidd el, nincs egy jó nő sem bent. És Molnár olyanra gondolok, akit nem csak egy numerára akarna az ember.

Akasa27 2016.10.02. 22:44:41

@Magentax: férfiúi hiúsága csak a férfiaknak lehet.:) soma attól még mesze van.

cicamica222 2016.10.02. 22:50:15

Meg kell védenem a villalakókat.. A Margitszigetne tavasztól őszig üzemel egy ú.n. kiállatkert. A Fővárosi Állatkertből kitelepítenek pár állatot, meg pónit, amin 1500forintért vezetgetnek fél percet, de a gyerekeim mindig kisírják, hogy befizessem őket.

mobilos perpetuum 2016.10.02. 23:10:27

@WICKEDWITCH: Pontosabban azt ígérte Dávid, hogy addig, amí majd egymással nem fognak párbajozni, nincs köztük harag. Majd megválasztotta helyettesévé a hotelben. Sunyi dolog.

NinaNinja 2016.10.02. 23:25:20

Tényleg voltak régen a Margit szigeten állatok, egy kis állatpark szerűségben a pesti oldalon a Champs után körülbelül, voltak lovak, kecskék, meg mindenféle madarak. Nem képzelte Vivien :))

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.10.03. 04:54:38

"tudjátok, az a sznoboskodó proli, aki szerint semmi sem tökéletes, de törekedni kell rá, mert ezt olvasta valamilyen idézetes oldalon valószínűleg és nagyon megtetszett neki. "

konkrétan ő mondta Scott a VV4 beszavazóján -_-

www.valovilag5.hu/vv4/video/107825

Berborosz 2016.10.03. 07:01:22

@ALOKSAKTRHEE: Egy jó nő sincs bent, mióta Dina kiesett...

2016.10.03. 07:18:17

@Berber Oroszlán: Ja persze. XD Hagyjál már. :D

mobilos perpetuum 2016.10.03. 07:27:55

@Berber Oroszlán: Iskolahét kellene, csinos tanárnőkkel.
Csinos tanár férfi ne legyen, mert Vivi megerőszakolja.:))

2016.10.03. 08:18:24

Ilyen hogyvolt sem voltál még. :)) páran híresek lettetek, a kommentjeitekkel. :D

WICKEDWITCH 2016.10.03. 08:41:28

@mobilos perpetuum: a fene tudja. Arra tett, akivel baja volt. Egyelőre nem látok olyat, hogy összebeszélnének jelrakásnál, és mindenki arra tesz, akivel baja van. A magyarázatát pedig korrektnek érzem (Krisztiánnak a szobában+a táblánál). A helyettesnek való kinevezést én kisebb részbe sajnálatnak, nagyobb részben meg amolyan "tartsd közel a barátaidat, az ellenségeidet meg még közelebb" megmozdulásnak gondoltam, ahogy azt valaki itt olyan szépen megfogalmazta.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.03. 09:21:36

@ALOKSAKTRHEE: én már alapból híres voltam,tehát max még híresebb lehetek:)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.03. 09:37:21

@ALOKSAKTRHEE: engem :)

MacákékIcukája 2016.10.03. 12:09:54

@ALOKSAKTRHEE: megtisztelo, hogy enyem lett a kezdokomment =)

Fellegjáró Marci 2016.10.03. 16:13:15

Amikor Tyvi vagy miaszösz k@rvaanyázta a Zselét akkor miért nem osztott le egy málnát valaki a seggarcnak?
süti beállítások módosítása