Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x29 - Love is in the air

2016. szeptember 29. 14:43 - BaZsa

Majka szerint is most kezd kibontakozni a műsor, Balázs Barbival smárol, Adrián Brigivel, Lacika meg még mindig Alexa gazellatestét gyurmázgatja, az Akadémia pedig bűzlik a feromonoktól. Alexára a következő élőshow-ban dominajelmezt is lehetne adni, kőkeményen adja a villafőnökséget, és még a féltékeny fúria is előjön belőle. Az utolsó előtti előtti napi összefoglaló következik.

img_3235.PNG

Lacika Eszterrel zenélget édes magányban, amikor Alexa rájuk nyit, és le is telepedik egy babzsákra féltékenyen duzzogni. Barbi nagyon hisztis, nem bír magával, úgyhogy Balázs elviszi lefektetni, hogy kioldódjon belőle a feszültség. Ez így zajlik:

img_3204.PNG

Barbi: Odavagy értem?

Balázs: Ilyet nem mondanék.

Barbi: Hanem?

Balázs. Hát tetszel. 

Barbi: Csak tetszem?

Balázs: Ühüm.

Barbi harmincéves korára még nem tanulta meg, hogy a pasikból egy smárolás után ritkán jön ki szerelmi vallomás. Ehhez, mint majd Lacikánál látjuk, legalább három dugás szükséges.

img_3206.PNG

Adrián és Brigi is kezd összemelegedni, bár egymás pattanásainak a kinyomásánál még nem tartanak. Közben Alexa meg Lacika bonyolítják a féltékenységi drámát. Mindkettejük szerint a másik a féltékeny állat, úgyhogy nem sikerül dűlőre jutni.

Lacika: Ne hívj féltékenynek. Nem vagyok féltékeny.

Alexa: Te magad mondtad.

Lacika: ... ha párkapcsolatban vagyok.

Alexa: Eljegyeztél egy uborkával. 

img_3209.PNG

Alexa a heti villafőnök, amit még Adriánnál is komolyabban vesz, van is feszkó, mert mindenki olyan trehány, mint a picsa. Arnold nem tudom, milyen módszerrel készít rántottát, viszont megint lófaszt sem csinált (idézet Alexától), a mosogatás meg pláne nem az ő stílusa, neki ez egy nehézség, ehhez nincsen tehetsége. Arnold szerint hátbaszúrás, ha figyelmeztetik a kötelességére. 

Jön Keresztes, elviszi a csajokat énekórára. Innentől két szálon fut a történet, mert amíg a lányok Keresztesnél izzadnak, addig a fiúk a tökéletes nő mibenlétén filozofálnak. 

Zitának jól áll az Elefántos dal, Barbi dühös merengéssel nézi a produkciót. 

img_3210.PNG

Reni még nagyon gyenge a Fekete rúzzsal, Alexának pedig már vannak saját elképzelései a dalához, amiket Keresztes támogat. 

A fiúk megbeszélik a tökéletes nőt, Balázsnak tetszik Barbi vagánysága, de Lacika szerint most nem arról van szó, hogy kit rugdosnánk fel a legszívesebben. Végül abban maradnak, hogy Reni haja Eszter színével, de szemet is lehet választani, úgyhogy legyen Alexa testén Reni feje meg Eszter arca. 

img_3212.PNG

Keresztes a fiúkat is meghallgatja, hiába, az élet nem csupa csokoládé meg Sophia Loren. Dávid heréli a Purple rain-t, Iván szerintem nagyon ügyes lesz a Bohemian rhapsody-ban, de még elég csehül áll vele. 

Király Viktor rákérdez Zitánál, hogy mi volt ez a jelölésekkel. De klasszikust csak pontosan: 

Eléggé ki lettél választva negatív szempontjából.

Brigi meg Zita egymásnak esnek, az egész a körömlakk körüli állítólagos seggnyalásból indul. Zita megint Barbihoz fordul a problémájával, az éppen belépő Arnold pedig ajánlkozik, hogy majd ő jól megveri Brigit. Az interjúszobában már Zitát ekézi, aztán meg Brigivel beszéli meg, hogy Zita egy kis álszent kurva, de itt már elvesztettem a fonalat.

img_3214.PNG

Alexa kiokítja Lacikát, hogy legyen kevésbé tróger. Nyilván nem akarja, hogy Lacika kiessen. Varga Viktor is bejött végre, amiből számomra annyi derült ki, hogy Dávid tulajdonképpen Varga Viktor alteregója, rövidebb hajjal és jobb testtel. Alexának azonnal világossá vált, hogy Viktorral közös energiahálóban vannak, úgyhogy az énekteremben neki is vetkőzik. Lacika láthatóan féltékeny a Viktor és Alexa közötti "energiaáramlásra". Kicsit zümmögnek meg taperolják egymást, aztán Viktor elhúz.

img_3221.PNG

Lacikának nagyon nem tetszett az Alexa és Viktor közti áramlás, amiből megint valahogy az Adrián-témát hozza ki. Alexa biztosítja feltétlen odaadásáról, de Lacika mégis összeomlik kicsit. Kérdőjel neki Alexa hozzáállása minden más férfihoz. Kicsit belelátunk Dávid drámájába is, aki Alexának panaszolja el, hogy szét van esve. 

Laci és Alexa végül kibékülnek, megbeszélik, hogy innentől senki nem kíván meg senkit, ha az nem egymás. Közben Brigi végre azt csinálja, amihez ért: Barbit manikűrözi, és közben pszichológusost játszik. Kiderül, hogy Barbi tulajdonképpen faszkalapnak tartja Balázst, hogy akkor mégis miért hülyíti, az rejtély. A nagy nők megbeszélik, hogy Adrián meg Balázs csak smárolni jó, de amúgy almás.

img_3225.PNG

Este megint jelmezes buli van, a téma kamionosok és kurvák. A kamionos figura kétségtelenül Adriánnak és Arnoldnak áll a legjobban, ők ketten mindig kitűnően teljesítenek, ha a büdöslábú sutyerákot kell hozni.

Lacika szerint Alexa volt a legjobb utcalány, úgyhogy gyorsan szerelmet is vall neki. Ennek hallatára mindenki elmenekül a teraszról. Álljon itt zárásul minden idők legszebb szerelmi vallomása, szó szerint:

Lacika: Én nem hittem el, hogy van ilyen. Hogy bele lehet szeretni valakibe egy nap alatt. 

Alexa: Milyen egy nap alatt? Miről beszélsz, Laci?

Lacika: Én nem tudtam, hogy mi a fasz van velem, még nem voltunk együtt, és láttam, hogy Adriánnal voltál, és féltékeny voltam, mint az állat. Én nem tudom, hogy te mi a faszt csinálsz a pasikkal, de én halál beléd vagyok esve. Halál beléd. És megőrülök érted. És mindenre féltékeny vagyok egyből.De tudom, hogy én ilyet soha nem fogok kapni tőled, és csalódni fogok, mert én igazából egy szerencsétlen lúzer jófiú vagyok, nem egy vagány srác, aki izé. Én mindig a szerencsétlen lúzer vagyok, minden sztoriba. Én csak téged akarlak, Szandi, esküszöm. 

Alexa: Akkor miért kokettálsz a hátam mögött a másik egyeddel, és alázol le engem, mint egy büdös kurvát?

Lacika: Mert én azért lehetek a kettőnk játékában, mert ő kilépett, és nem önmagam miatt, és ez nekem kurvára fáj.

Alexa: Én döntöttem így. Vágod? Felfogod?

Lacika: A teljes szívem neked adom, Szandi. És nem hiszem el, hogy ez történik. 

img_3235.PNG

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2016.09.29. 16:25:36

nemárr, ne legyen utolsóelőtti, legyen jövő héten is nem baj ha fiktív!

Natura Qua 2016.09.29. 18:50:56

Azt nem értem, hogy ezek után mi értelme kiválasztani a veszélyzónásokat, ha nem látunk előzményeket? Nem hiszem, hogy bukta műsor, összefoglaló nélkül az egész koncepció felesleges.

BaZsa 2016.09.29. 19:01:58

@szörnycsi: persze a szombati összefoglalókról ezután is lesz hv. Ha fiktívet írnék, az vagy pornó lenne, vagy horror :D

,, 2016.09.29. 19:05:35

@BaZsa: na most már mindenképpen kell az a fiktív!

Pácsó Ármándó 2016.09.29. 19:08:27

@szörnycsi: A viccet félretéve, nem könnyű ám írni egy fiktív hogyvoltot! :-)

@BaZsa: Én csak a tényekre vagyok kíváncsi :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.29. 20:43:09

Na? Na? mit mondtam hogy önértékelési problémája van a srácnak?(Lacika)
de legalább nem olyan PUA köcsög. Van hogy ennek is lehet örülni. viszont a vinnyogásával el fogja baszarintani.de tényleg.

dero80 2016.09.30. 00:36:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: Szerintem a közönség visszaszavazza, teljesítménytől függetlenül. Bár, mivel nem lesznek napi összefoglalók, már nem biztos, hogy a továbbiakban érdekesnek találják.....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 04:14:53

@dero80: Ez is meglehet. Én arra gondoltam hogy Alexával fogja a dolgot elrontani.

Némber Ván 2016.09.30. 10:03:53

BaZsa, látom osztod vele a purple rain-nal kapcsolatos kasztrációs félelmemet. ;)
Barbi feje priceless volt, mikor megtudta tegnap, hogy veszélyzónás lett. Remélem ez az arc is vissza-visszaköszön ajd a posztodban.

Ditti82 2016.09.30. 10:05:02

@dero80: Nekem mindegy, csak Barbi menjen vissza a balettbe ugrálni.

Ditti82 2016.09.30. 10:07:32

Amúgy végre BaZsa is leírta, amit szajkózok már napok óta a Balázs-Barbi "kapcsolatról".

Magentax 2016.09.30. 14:41:48

Barbi megint megmorogta a zsűrit. Szerinte nem igazságos, hogy ő került a veszélyzónába.
Óh hát persze, elvégre ő egy szupersztár, mindenkinél jobban énekel, a zsűritagok meg hülyeségeket beszélnek. Ezt már nem először játssza el.
Ezért nem bírom ezt a nőt, fene nagy az arca és egy csöpp alázat sincs benne, ráadásul sztem tök szarul énekel és számomra irritálóan rikácsolós a hangszíne.

Magentax 2016.09.30. 14:44:00

@dero80: Nekem meg az jutott eszembe, ha nem lesznek napi összefoglalók, akkor is marad vajon ez az egymást kiszavazósdi hétfőnként.

Vajon hogyan fogja érinteni őket, ha megtudják, hogy az embereket kurvára nem érdekelte, mit csinálnak, ezért kerülnek le a műsorról.

Magentax 2016.09.30. 14:45:09

@Natura Qua: pont ezen agyaltam én is.

dero80 2016.09.30. 18:17:28

@Magentax: Vajon megmondják nekik egyáltalán, hogy nem lesz napi összefoglaló?
süti beállítások módosítása