Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x08 - Over

2016. szeptember 29. 13:00 - Scott Pilgrim

Az FBI a jelenben éppen körbeveszi a terroristák házát. Alex bevonszolja egy házba Ryant, mert ki kell venniük a golyót belőle. Ugrunk a múltba. Simon és Raina próbálja jobban megismerni egymást. Nimah összeköltözött Alexszel. Miranda meg beviszi a munkahelyére a gyerekét. Most, hogy letették a harmadoló vizsgát, esténként és hétvégente elhagyhatják Quanticot. Viszont mostantól nem csapatként vizsgáznak, hanem szólóban, mindenki személyre szabott feladatot kap. Ott van Ryan is, aki Liam meglepetésére nem lépett le végül. Ugrunk a jelenbe, Shelby-éket letartóztatva beviszik, miközben Alexnek sikerül rengeteg vérrel és fájdalommal kiszednie Ryanből a golyót. Közben a híreket nézik, ahol Caleb apja, Clayton bejelenti, hogy körbevették a helyet, éppen átfésülik a környéket, szóval rövidesen elfogják Alexet, amire egyszer csak valaki elkezdi meghackelni a gépét. Minden fontos adatot pedig nem csak meghackel, de ki is szivárogtat, olyan sok hasznos infót, hogy ezzel Alex akár tisztázhatja is magát.

vlcsnap-2016-09-26-21h20m49s297.png

Alexnél megjelenik a két ember is Az Ismeretlentől, hoztak Ryannek gyógyszert, és kiderül, ők hackelték és szivárogtatták ki Clayton összes mailjét. Mindeközben Clayton azt gondolja, hogy Shelby a szivárogtató, félrehívja a fiát és megkéri, hogy törölje az összes személyes mailjét és Shelby-ét is, nehogy kiderüljön az afférjuk. Főleg, hogy most az egész média az ő munkamailjei közt túr. Ugrunk a múltba, Ryan szól Alexnek, hogy megtudta, hogy az apja Liam főnöke volt, együtt dolgoztak, aztán egyszer csak Liam kérte, hogy helyezzék át máshova. Közben Nimah és Simon rájönnek, hogy a feladataik mind összefüggnek. Kiderül, hogy ez a megfejtés, a valóságban sincs szóló feladat, úgyhogy az FBI főhadiszállására mennek, ahol FBI ügynököknek fognak jelenteni, és a nap végére össze kell rakják a nagy képet a saját feladataikból. Simon és Nimah fogja vezetni a feladatot, ettől Raina láthatólag picit féltékeny lesz. Közben Calebnek feltűnik, hogy Shelby hívásokat kap egy bizonyos Riyadh-tól, amitől ő is féltékeny kezd lenni. Közben Alex és Ryan beszöknek a raktárba és találnak egy aktát Alex anyjának nevével, amiből kiderül, hogy az anyját kihallgatta az FBI a vélt terrorista kapcsolatairól. Később sikerül kiraknia a nagy képet a csapatnak, sikerrel vizsgáznak. Viszont itt jön a feladat további része. Ez egy megtörtént akció alapján lett összerakva, amit az FBI megakadályozott, na de ők képesek lesznek-e. Miranda közli Raina-val, hogy mindketten nem lehetnek az épületben, Simon jól dolgozik együtt Nimahval, mi lenne, ha ő most inkább pihenne, Raina nem túl vidám ettől.

vlcsnap-2016-09-26-21h21m40s401.png

Alex közben a mailek közt talál egy blokkot, amit az ő nevére állítottak ki, bombához hozzávalók, viszont olyanok, amiket nem használtak a merényletnél, amiből megfejti, hogy lesz még egy sokkal nagyobb robbantás. Calebnek meg közben gyanússá válik, hogy az apja kummant valamiről. Visszaugrunk a múltba. A parkban vannak a diákok, keresve a potenciális elkövetőt. Alex kiszúr valakit, üldözőbe veszi és elfogja, ő a gyanúsított, megvan. Közben Shelby jelzi Calebnek, hogy gyanúsan passzív vele, majd jön két ügynök, és közli velük, hogy szeretnének velük beszélni. Visszaugrunk a jelenbe. Kiderül, hogy Az Ismeretlen ki akarja juttatni Alexet az országból, Alex nem igazán örül ennek. Közben Caleb tovább kutakodik. Bemegy az apjához és számon kéri, amiért törölt egy mailt, ami tisztázná Alexet, de ő megszerezte a másolatát. Az apja kimagyarázza azzal, hogy azért törölte, mert egy szálloda wifijével nézte meg, ahol azért volt, mert éppen Shelby-vel volt és lebuktatná magát. Visszaugrunk a múltba. Behívja az ügynök megkérdezni, miért küld a Közel-Keletre minden hónapban sok pénzt, Miranda berongyol, és közli, hogy azért, mert a féltestvére ott él. Az egyik szülője egyik félrelépéséből született, szóval az a minimum, hogy segíti őt Shelby. Majd leleplezi Calebet, hogy ő köpte be Shelby-t, ami miatt Shelby eléggé pipa lesz rá.

vlcsnap-2016-09-26-21h23m23s103.png

Kiderül, hogy Alexék mégsem oldották meg az ügyet, elkezd füstölni a táskája, és kiderül, hogy valójában az volt a terve, hogy a táskájába rejtse a bombát, amit majd ő eljuttat tudtán kívül a főhadiszállásra. Viszont feltűnik Alexnek, hogy az anyja aktája is eltűnt a táskájából, nem csak a füstölő cuccot rejtette bele a gyanúsítottat játszó ügynök. Miranda fia megjegyzi neki, hogy mókás volt a mai nap, és mi lenne, ha ügynök lenne belőle, Miranda közli, hogy tiszta múlttal tud csak jelentkezni, amitől dühös lesz a gyerek. Simon megpróbálja elhívni Nimaht randira, de az lepattintja. Közben Alex berongyol Liamhez válaszokat követelve, végül kiszedi belőle, hogy volt egy robbantás, ami az ő és az apja hibája. Beépültek egy szervezetbe, de nem tudták megakadályozni, úgyhogy eltusolták a dolgot, mert az ő hibájuk volt. Az anyját meg csak azért hallgatták ki, mert keresett az FBI valakit, akire foghatja a dolgot. Caleb meg elmegy bocsánatot kérni Shelby-hez és elmeséli, hogy egy szekta tagja volt, onnan mentette ki az apja és azért nem bízik benne, sőt, a múltjából is eltüntetett minden erre utaló nyomot.

vlcsnap-2016-09-26-21h24m32s196.png

Ugrunk a jelenbe, Alexet és Ryant várja a helikopter, de kiderül, hogy csak Ryant menekítik ki az országból, Alex úgy döntött, hogy marad. Visszaugrunk a múltba. Simon telefonál a szervezetnek, aminek korábban tagja volt Gázában, és jelzi nekik, hogy rossz ötlet volt ez az FBI dolog, lehet, hogy mégis újra a szervezet tagja lenne. Alex meg arra ér fel Miranda-hoz, hogy a nő vérben fekszik és közli, hogy a fia tette, Alex meg mocorgást hall az ablaknál és utána ered megnézni. Végezetül a jelenben Alex csak úgy simán besétál az FBI-hoz Kevin Spacey módra, letartóztatják, de közli, hogy lesz még egy robbantás, viszont nem mondhatja el, hogy hol. Ezzel pedig vége.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása