Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x32 - Mától csak angolul beszéltetném a lakókat (18+)

2016. szeptember 28. 08:19 - Chat Géza

Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A folyamatosan maximum fordulatszámon pörgetett adás egyből leradírozza az ember agyát, amikor Dávid welcome bulijába oltott Dina halotti tora több fronton is egymás túrós faszába elküldésébe torkollik. Mivel a Jelenések könyvében megírtak szerint a Szobanövény lila kendővel felvértezve visszatért a penetrás lábszagú villába, és ezért anincs az a mennyiségű ingyenpia, villogó naphemüveg és diszkózene, ami kibaszná az eufóriadekódert a leesett műkörmű szlovákiai pultos síratása közben. Végül eszkalálódik a helyzet.

Eszkalál: latin eredetű szó, jelentése: az ondó kilövelése a hímvesszőből

kepernyofoto_2016-09-28_7_53_42.png

Beütött a cigipara, ami a legnagyobb para az egész világon, mégse csinált senki belőle horror filmet.  Ezt a jól sikerült vidéki bebaszós hétvégéken anyatejként magamba szívott élettapasztalat mondassa velem, hogy olyan nincs, hogy nincs cigi, mert az összetekert papírzsepit, a söralátétet, de még az élő fűzfát is el lehet szívni. A látottak szerint az ufóhívő Vivi is így van ezzel, aki a napi vagy heti koporsószegadagot elpöfékelve ráment Soma készletére. Kérdés nélkül. Úgy, hogy Soma nem is bagózik. A bűncselekmény elkövetésében Zsellér volt a csendestárs, aki szemmel lekövette az egészet. Már az is megérne a BTK Szabadbölcsész karon egy 40 ezer karakteres beadandó dolgozatot, hogy Baszóágyú Soma tényleg azért spájzol magának cigit, hogy majd azzal üzletelhessen. Na, mindegy. Eagle Eye Soma instant megrendezi a CSI: VV-t, amint meglátja, hogy valaki turkált a cuccai közt.

CSI: VV - The Town Of Geci

A sértett látta, hogy az általa birtokolt vagyontárgyak nem úgy vannak, ahogy ő azokat hagyta. Azonnal láthatjuk is Agatha Christie 10 kicsi indián villára szabott adaptációját, ahol csak fogynak és fogynak a gyanusítottak. Soma megkezdi a vallatást. Annyira ideges, hogy a legjobb pólójára, a pucér felső testére menten textilt húz, hisz ez egy komoly dolog. Ki a gecis faszom nyúlt a cuccaimhoz. Még mielőtt megkezdődne csicska csikágózás, Soma leszűkíti az aljas, embertelen gaztett lehetséges elkövetőinek számát. Miután Vivien azt mondta, hogy nem ő volt, meggyanusította Micit, aki szintén ott volt és látott mindent, de inkább rákente Evelinre az egészet, akinek nulla köze volt az esethez.

Evelin, egy szégyen vagy!

Ékes magyar nyelvünk alaposan meg lesz túráztatva az így kialakuló párbeszédek során. Nem Evelin volt, de máris fölkúrja Somát a holdra, hogy ilyet feltételez. Hálistennek Micike is ott van. Ő se szomjas, úgyhogy bele tud pofázni a dologba. Zsellér, baszod te láttad, hogy ki nyúlta lejmolta le Somát? A kérdésetekre a válasz: Vivien. Somának nem kell több ennél, megy a cigizésre és egymás oltogatására kijelölt helyre, hogy megmondja Vivinek: ejnye, na. Jóvan ám, de nem csak én voltam, hanem Zseni is. Soma már veszi is a flip-flop papucsot és rongyol be a Sufniba. Bazmeg, Zsindely, te is loptál, mit hazdusz, faszom, ekkora gyász, hogy lehetsz?! Ezzel sikerült elrontani a YouTube atyaúristenének és Zsanér párkapcsolati válságértekezletét. Erről csak annyit mondanék, hogy ha Ady látná ezt a vergődést, akkor lehet, hogy fogná a csicska kutya Héja-nász az avaron versét és átírná, merthogy a sírva ölelkezésen át, a Rómeó és Júlia-párbajig minden van itt.

kepernyofoto_2016-09-28_7_57_57.png

Annyi kraft volt ebben a vasárnapi buliban, hogy még a keddi adás fele is arról hozsannázik. Végre elérkezünk a másnaphoz. Senki sincs a topon, de arra azért mindenkinek van lélekjelenléte, hogy a tegnapi cigi-gate keltette lófaszcunamik hullámait még egyszer meglovagolja. Eközben Lóri, aki úgy néz ki, mint a Radiohead frontembere, Thom York a rosszabb napokon, csak most támad fel poraiból. Látják is a lakók, hogy az Árnyéék nem tud mit kezdeni magával Dina nélkül, így elhatározzák, hogy felvidítják. Amíg a konyhába ipari mennyiségű virsli sül egy serpenyőben, addig Zsóti kicsinosítja magát, kamu műkörmöket ragaszt, igénytelenül kikeni magát, felhúz egy egybe részes ruhát és máris úgy, ha nem jobban néz ki mint Dina. Nincs is más hátra, mint piócaként rátapadni a jóleső reggeli chipset majszolgató Lórira, aki csak kellemetlenül érzi magát az egésztől, és csak azért nem küldi el a Dóriimitátor Zsótit a sündörgős bús picsába, mert egy úriember.

Zsóti, vedd már le ezt a ruhát, mert így csak jobban hiányzik. Mármint.... Érted.

kepernyofoto_2016-09-28_7_58_34.png

A riportban mondja csak el, hogy mennyire hiányzik neki a jány, hogy még el se tudott búcsúzni. Még érzi a csókja ízét. Mondjuk azt nem csodálom, hogy Dina nem volt jó barátságban a fogkefével, egyszer se mosta ki a mocskos száját, pedig egy All You Can Eat menü minden fogása, A-tól Z-ig biztos megfordult abban a bagólesőben, de persze szuvenír joga, hogy mos-e fogat vagy nem. Lóranak csak a lány járkál a fejében. 

A csúcsra járatott lófaszturbinából itt fogyott ki a szufla, de érkezett egy levél. A Való Világ villája mától Real World Luxury Resort. Krisztián küzd a betűkkel, de sikerül kimondania. Mivel egy hotelben angolul is tudni kell, ezért lesz szintfelmérő, abból fog kiderülni, hogy ki lesz a szálloda igazgatója. Mindenek előtt Soma, egy érettségivel a háta mögött  padavannak fogadja a sittes csávót, mert látja, hogy még a bézik inglis se megy neki.

Hi Asshole! Azt jelenti, szia kedves ember.

kepernyofoto_2016-09-28_8_02_52.png

Megérkezik a tanárnő és egyenként beszélget a lakókkal. Talán a második mondatnál esik le neki, hogy mire is vállalkozott, hogy még az ominózus, barna vonalkódos alsógatyával is jobb lenne társalogni, mint ezekkel.

Tanárnő: What's Your Hobby?

Krisztián: Ájem hobbi.

De a képfelismerésnél brillírozó Ati se gyenge

A Tanárnő mutat egy képet egy vonatról, ami angolul train, ugye. Mire a Szent Fazék: Jaj, ezt tudom, ez a "Húúhúúúú". Hol van ilyenkor Isten, amikor felnőtt emberek egy bekamerázott házban azt mondják a vonatra, hogy sihuhu? Evelintől kérdezhetnek bármit, ős csak pislog. A szex on the beach koktél, meg a latte macchiato minden nyelven ugyanazt jelenti, nem egy racketscience (rakáta-szelence)  ez, baszki. 

Tanárnő: Who's your best friend?

Vivi: My friend is.... the gay.

Nade az angliai bitang embernek milyen a nyelvtudása? Amint bemegy már kérdez is, de a tanárnő leállítja, hogy itt ő kérdez. 

Tanárnő: How would you introduce yourself?

Tivy: Yes. 

Tanárnő: That's Your name? What do you do?

Tivy: Oh, My name is Tivy. ... And that's it.

kepernyofoto_2016-09-28_8_03_24.png

Ennél jobb nemigen lesz. De azért soma is odateszi magát, egyből elkezd nyomulni. Zsolti se túl erős angolból, de legalább hotelvezetőként felfogadna maga mellé egy tolmácsot. Na, ez itt most nem így fog működni kisfiam, Dávid volt az egyetlen ember, aki értelmes mondatokba tudott beszélni, így ő lesz a vezérigazgató. Helyettesének Lórit teszi meg, pedig aztán a tanárnő arckifejezését elnézve vele is olyan volt beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni. Mivel egy hotelbe személyzet is kell. Ezt már egymás közt osztogatják ki. Egyedül Mici hisztizik, hogy miért ő lett a csicska szobalány, na meg Vivien is finnyáskodik, hogy hiába lesz kukta Ati oldalán, ő gecire nem fog mosogatni, de nyers húshoz se fog hozzányúlni, mert egyedül a férfiak altestéhez tartozó bőrös virsli az amit megfog, mást nem. Erről ennyit. Holnap jönnek is az igazi szállóvendégek, elsőre két fiatal, angol srác érkezik, valamint Soma megujjazza Evelint, aki az eset utáni reggelen rájön, hogy mekkora negatív csúcs ez az ő baszásindexében.

ÉÉÉÉÉÉÉS CSÖCS

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2016.09.28. 23:19:03

tivy teljesen meg van törve.....

naezjó... 2016.09.28. 23:19:50

@MacákékIcukája: és ilyen hol jön szembe veled?

WICKEDWITCH 2016.09.28. 23:20:04

@MacákékIcukája: Szerintem Zsolti/Melanie-é vicces lett volna, ha a másik benne van a poénban, de Somán látszott, hogy bújik be a sarokba. Vivi meg már eleve úgy indított, hogy rángatta befelé a srácot a sufniba, és végig erőszakos volt. Azon, amikor a szaunában masszírozta, én is röhögtem, de most valahogy más érzésem volt. De groteszk volt, az igaz. :)

Mók_Ica 2016.09.28. 23:20:33

@MacákékIcukája: köszi :)))

@busifa: ez sem rossz megfejtés :))))

Androido 2016.09.28. 23:27:16

@WICKEDWITCH: Igen, én is erre gondoltam, mikor írtam, hogy Soma Melanin csak röhöghetett volna, miközben legyint egyet.
Vivi gáz volt. A szaunáson én is röhögtem, de Soma is.
Teljesen egy ekg-n vagyunk.

MacákékIcukája 2016.09.28. 23:28:56

@naezjó?: marmint pua? Ok altalaban ilyen suttyofiuk, amit pl Soma vagy Au nyom az konkretan az. A profik mar manipulatorok es hazudnak, mint a vizfolyas :-/

@WICKEDWITCH: igen, baromi kinos volt. Rohogtem, de nem tudtam hova tenni. Arra gondoltunk, hogy ezek ketten osszebeszeltek Zsoltival de amikor Zseri is mondta neki, hogy kint megbaszna, akkor mar csak lestem mint a lukinyul :)))))

@Mók_Ica: szivi, jo szorakozast :D

Androido 2016.09.28. 23:30:46

@MacákékIcukája: Úristen, sírok. Ilyen van? Rákerestem a tagra, ha odajönne hozzám valami ilyen elb*szott dumával/attitűddel, szétsavaznám.

MacákékIcukája 2016.09.28. 23:33:41

@Androido: bizonyam :D a blogot amit linkeltem nezted? Ennek a pasinak a forumjarol kivagott hsz-ek vannak benne

naezjó... 2016.09.28. 23:34:14

@MacákékIcukája: nem, az oldal, az elnevezés, amiről már van oldal, stb. Nekem erről max. a randiguru-film van meg, ha jól értem.

Androido 2016.09.28. 23:36:46

@MacákékIcukája: Igen, az olvasom... Csak kapkodom a fejem. :D És ezért gondolom nem is keveset kér. Már a tréningért. SIKERSZTORIKAT akarok :D

Avanivi 2016.09.28. 23:36:55

@WICKEDWITCH: ez egy kupleráj , lett hirtelen elment az esze az összes ( 4,5 fő) nőnek.

WICKEDWITCH 2016.09.28. 23:41:21

@MacákékIcukája: igen, ott én is csak pislogtam, de lehet, hogy az tényleg csak poén volt. Zseri Tivyre van rápusztulva (tök jól leírtátok a dolgot). Belenéztem ebbe a puás dologba. :D
@Androido: Szerintem én először csak néznék, hogy "mi van?" El se hinném... :D

Mindenkinek jó éjszakát, és álmodjatok a kotkodácsoló Atiról! :D Na jó, inkább valami szépről. :)

Avanivi 2016.09.28. 23:42:29

-, lett, ....vessző áthelyezve ....... most

WICKEDWITCH 2016.09.28. 23:42:42

@Avanivi: ja, ma nagyon úgy tűnt, hogy meggárgyultak

kamilla123 2016.09.28. 23:49:32

de kár, hogy Vivit zaklatásért nem zárják ki :-(( enyhén ciki, h a mindig kanos Soma még úgy sem akarja lesmárolni, hogy Vivien kb megerőszakolja. TÉnyleg nagyon gusztustalan a csaj.

Nekem ez durva volt, h beleharapott SOmába azért, mert nem csókolta meg. Ha ezt egy fiú csinálja egy csajjal, akkor az erőszak, nem?

Avanivi 2016.09.28. 23:57:42

@kamilla123: Ma én is kiakadtam.... A Vivinek valóban csak annyi esze van amennyi látszik, a Melaniról nem is beszélek,azt még valahogy fel kell dolgoznom.

kamilla123 2016.09.29. 00:03:47

@Avanivi: nekem ez felháborító, h Vivi így "cuki". Rohadtul nem cuki, hogy erőszakoskodik, és rosszindulatúan kavarja a szart közben. A munkához való hozzáállásáról meg ne is beszéljünk. Ez már a villamesterségnél, vagy a babás héten is kijött. Egy suttyó, rosszindulatú valaki, az meg külön idegesítő, h nem tudja bezárni a száját. Persze a műsorba nem rossz karakter, de hoyg szerethető lenne vagy jóindulatú, az enyhe túlzás.

Avanivi 2016.09.29. 00:35:45

.@kamilla123: kifejezetten undorító volt. Erőszakos buta és nem is volt olyan nagyon részeg, hogy másnap mindent a piára fogjon. Várok egy figyelmeztetést a részére,az egyenjogúság nevében.

Well... 2016.09.29. 01:06:44

@genevieve: ha tenyleg kanadaiak, akkor a sracok van egy lehetoseg kicsit okorkodni benne vagytok EH?" a vallasz erre a kerdesre itt 100%-ban "Oh Yes/Oui" :o))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.29. 07:15:44

@MacákékIcukája: Nyilvan hobbitra gondolt. Egész jó most a műsor egy! :-)

2016.09.29. 07:21:31

de ha az uefa miatt 8kor lesz ma, akkor dugig lesz kisipolassal, gondolom.

BAZINGA2 2016.09.29. 07:23:41

Már írtam, hogy az utóbbi időben a Vivi viselkedése nem tetszik. Az este ahogy rámászott Somára, üldözte és megharapta visszataszító volt. Soma valóban félt tőle, a helyében én is féltem volna. Azután újra hazudott Evelinnel kapcsolatban, mint a múltkor is a cigi vitánál. Ezért nem szavazok senkire, előbb megakarom ismerni a valódi énjüket! Azt is furcsállom, hogy ajánlgatta a punciját mindenkinek, hogy nézzék meg, és felháborodva káromkodott, hogy Őt nem dugja meg senki. Egy biztos, ezentúl bárhogy viselkedik, nálam kiesett a pixisből. Undorító volt, soha nem fogok rászavazni...Mici megint tajtrészegre itta magát...

2016.09.29. 07:30:10

@BAZINGA2: a csajok nagyon le tudnak aljasodni, nincs most benn egy sem, aki szimpibb tudna lenni, eselytelen bmelyik is a gyozelemre, perpill.

BAZINGA2 2016.09.29. 07:49:49

@Biriksz_Krokiksz!:
Egyetértek Veled! Kezd mindegyik kifordulni magából. Nem tudtam, hogy ez a bulizás, azt hittem lehet bulizni kultúráltan is! Mici is leesett a heverőről...de Vivitől egyenesen undorodtam. Soma, nem tudta, hogy állítsa le, gondolom attól félt, ha durva lesz vele, Őt zárják ki...Egyelőre a lányok nagyon levizsgáztak. A fiúk közt is van aki nem érdemelné meg a nyereményt. Ezért nem szavazok még.

2016.09.29. 07:52:55

@BAZINGA2: nekem most krisztian a favoritom ;)

BAZINGA2 2016.09.29. 08:34:33

@Biriksz_Krokiksz!:
Szerintem is jó fej!...aztán majd meglátjuk! :)

ascii 2016.09.29. 08:39:03

@MacákékIcukája: ezt nekem kellemetlen olvasni (

ascii 2016.09.29. 08:45:12

@BAZINGA2: szerintem túltolod ezt a vivi utálatot, lehet feladatba kapta ezt a nyomulást a szerkiktől, zsolti is betámadta, pont azért mert ez a kis szerencsétlen majom nem tudja kezelni az ilyen helyzeteket. a lányok már húst akarnak lassan egy hónap után, és mint beszéltük régebben összezárt milliőben egy idő után megszépülnek egymásra, és már minden mindegy alapon egymásra másznak.
micin meg már nincs min meglepődni, nyilván a legalja amikor iszik, ettől az eltorzult hangjától normális ember alapból falra mászik, de már nem ér váratlanul amikor a kanapéval birkózik.

,, 2016.09.29. 08:47:52

@kamilla123: végre valaki. Engem nagyon taszít. Valahogy olyan érzésem van h egy egyszerűen közönséges, suttyó csaj azt találta ki, h egyszerre hozza a szellemileg gyerek szintjén visszamaradott (unikornis, bolygókutató) szintet és közben mindenáron szexualizálni is akarja ezt a fogyatékos figurát a pucérkodásokkal, sztriptizekkel, stb. Retard is the new sexy, kösz de nem. Gyomorforgató a csaj.
Nekem már az sok volt h minden adásban pucérkodnia kellett. Hadd döntsem már el én h kinek a meztelen testét akarom látni és mikor.
Ha Vivi pasi lenne, v akár barna bőrrel született volna, egészen biztos nem a cuki jelzőt kapná...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 08:52:17

@MacákékIcukája: ez kemény, lehet jo lesz elovenni harci tudasom

MacákékIcukája 2016.09.29. 08:59:58

@Androido: sikersztorinak ott van Tompika :)))))

@WICKEDWITCH: koszi :) igyekeztunk. @kamilla123: tok jol kiegeszitette az en hsz-emet

@VV Erőlegény: @PeniValdes: nem tudom melyik hsz-emre reagaltatok, bocsi

@ascii: ugyan, pedig alkalmazhatnad is ezeket a csodalatos technikakat :D

MacákékIcukája 2016.09.29. 09:04:08

@PeniValdes: jaaa, igen! Mar amennyiben ilyen Attila es Soma-fele pasik tetszenek... :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 09:09:03

@MacákékIcukája: nem jönnek be,de láttam már,sőt kontraktoltam már ilyen csávóval

Androido 2016.09.29. 09:13:26

@MacákékIcukája: Jaaaa, PUA-s sikersztorira gondoltam... mert bármeddig olvastam, csak tanácsokat láttam, hogy a Zigaziférfi hogy csinálja, de az, hogy működött is, nem derült ki. :D

BAZINGA2 2016.09.29. 09:13:37

@ascii:
Nem vitatkozok veled. Nekem az a véleményem, hogy undorítóan viselkedett, és nem hiszem, hogy feladatba kapta Soma letámadását, harapását stb. Neked nyugodtan tetszett, semmi gondom vele, de hagy döntsem már én el, hogy mi a véleményem róla!? Eleinte Ő volt a favoritom, de kezdem kiismerni. Ő a legkétszínűbb, amellett hazudik is és rosszindulatú irigy a csaj. Nálam elásta magát, ez a véleményem. Remélem van hozzá jogom!?

Androido 2016.09.29. 09:14:11

@Androido: folyt. : Azt nem szeretném, hogy szegény Somát Vivi megerőszakolja.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 09:17:24

@Androido: azt megfigyelted hogy egyes férfiak úgy mennek mintha mindenki az övüké lennbe?

MacákékIcukája 2016.09.29. 09:17:44

@Androido: igen, arra ertettem Somat :D szerintem egyebkent sehogy nem mukodik :D

@PeniValdes: marmint pua-ssal?

Btw a HB hot babe-et jelent, a mogotte levo szam pedig a kinezetet 1-tol 10-ig terjedo skalan :)))) Annyira szanalmas, rohogok

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 09:21:32

@MacákékIcukája: nem tudom mi volt a cég neve,de nagyon adta azt amit fentebb olvastam

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.29. 09:24:38

@MacákékIcukája: Hát ez a blog :D

"Átlagosan frusztrált csávó.

Mostantól így mutatkozom be."
Lol

MacákékIcukája 2016.09.29. 09:26:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: en is pont most olvastam :DD

@PeniValdes: tenyleg?? Milyen ceg volt ez :D

Magentax 2016.09.29. 09:28:12

Sziasztok! A tegnapiban főként Bencus brillírozott, szakadtam a benyögésein: Mici kiöregedett malév-sztyuvi, Soma turbó üzemmódra kapcsolt, stb.
Fura volt nekem ez a Soma-szivatás - tán a szerkiktől kapták feladatként?
Melani/Zsóti még elment, de Vivi nagyon gáz volt. Főleg Zseri beszólása miatt gyanús a dolog, ő eddig le se szarta Somát, most meg megb@szná? WTF?

introverted22 2016.09.29. 09:31:57

Megnéztem a tegnapit. Voltak benne jó részek, de alapjáraton Zsolti Melanieként történő nyomulásánál sajnáltam Somát, konkrétan félt, és valószínű én is kellemetlenül érezném magam, ha valaki így sarokba szorítana. Amit Viven csinált, az pedig kiverte nálam a biztosítékot. Ha ezt egy pasi csinálta volna, az nemi erőszak kísérleteként lett volna elkönyvelve, és úgy lenne fair, ha fordítva is akként kezelnék. Ez számomra elfogadhatatlan. Ilyet egyetlen műsor sem engedhetne meg, de ha már így alakult, a minimum a büntetés lenne, de szívem szerint kizárnám Vivient. Nagyon kedveltem, drukkoltam neki sokáig, de amit most művelt, azzal elvágta magát. Aztán erre még rátett a munkához való hozzáállása, amit szintén már többen említettek. Zserinek is érik egy kiesés. Tivy teljesen normálisan és kellő alázattal dolgozott, és csinálta amit kellett. Kifejezetten szimpatikus volt a viselkedése. De Zseri hisztije Vivivel együtt, hát kapja be. A szerkik helyében olyan büntit adnék mindkettőnek, hogy egy életre megtanuljanak viselkedni. Azért az elég gáz, hogy pár nap alatt idáig sikerült süllyedniük. Eljutottunk odáig, hogy a tegnapi adásban még majdhogynem Evelin volt a legnormálisabb a csajok közül? Basszus, ez azért elég kemény helyzet...

Shoyu 2016.09.29. 09:32:01

Szerintem itt sok embernek nem kellene vv-t nézni. Ez volt az eddigi legjobb rész, végre látszik a villalakókon, h nem bírják a bezártságot, a szexhiányt. A buli pedig huszonévesen sokszor ilyen, szerintem ez teljesen normális, anno nálam havonta voltak ilyen bulik, meg olyan nyomulós csajok, mint Vivi, tök vicces volt és részeg, azt nem tudom megjátssza-e magát, de szórakoztató volt. Melani pedig baromi jó nő, meglepődtem. Ja és Soma higgyétek el nem volt veszélyben a villában :) Ha valaki nem akar full részeg, szexre éhes fiatalokat látni, akkor ne nézzen valóság show-t, mert ide pont az ilyen figurákat válogatják be.

Magentax 2016.09.29. 09:33:36

Múltkor valamelyikőtökkel vitatkoztam, mert szerinte Evelin nem pletykás.
Na most kibújt a szögesdrót a zsákból...öööö...izé.... kibújt a foga fehérje.
Zseri elmesélte neki, hogy dugtak Tivyvel, erre a hírt azonnal továbbadta Somának. Szerintem Evelin a második legpletykásabb liba a villában.

Magentax 2016.09.29. 09:37:01

@Shoyu: hát nem t'om. Én is járok rengeteget bulizni, de még soha nem tapasztaltam ennyi alpáriságot, mint itt.

Magentax 2016.09.29. 09:40:18

@windsor: ha nézted esetleg, az Éden hotelben konkrétan megerőszakolták az egyik csajt és ez adásba is ment. Óriási közfelháborodás lett belőle, erre mit csináltak? Kiszavaztatták a többiekkel a csajt és amikor nyilatkozott, a csatorna még őt jelentette fel titoktartási kötelezettség megszegéséért.

Szóval nem, Vivinek tuti nem lesz ebből baja, inkább Somát ejtik majd ki, ha sokat nyíg ezen.

,, 2016.09.29. 09:41:11

@Shoyu: ezt a gondolatmenetet, logikát szabadon lehet alkalmazni a (neked nem tetsző) kommentek olvasására is.

introverted22 2016.09.29. 09:41:56

@Shoyu: Amikor én voltam huszonéves, akkor nem votl a buli szerves része az, hogy részeg emberek egymásra másszanak. Főleg nem erőszakoskodtunk egymással. Egy határig még poén, amíg csak mászkált utána és dumált neki, az vicces volt. De amit a szobában az ágyon művelt, az már nem az. Nyilván nő vagyok, másként élem meg ezt, de ha engem valaki lerántana egy ágyra és nem lenne hajlandó elengedni, akkor azért erőteljesen ütnék, rúgnék, stb. Itt Somának erre nem volt lehetősége. Szerintem ez egy nagyon gáz helyzet volt, és én nem tudom ezt arra fogni, hogy huszonévesek, ittak és dugni akarnak. Vagy fordítva is elfogadható? Normális lenne az is, ha egy kanos pasi leszorítana egy nőt? Mert szerintem a pasik is ki vannak éhezve, mégse engedik meg maguknak ezt a luxust. Van egy határ, ami után ez már nem vicc. Itt szerintem ezt a határt bőven átlépték. Hidd el nem vagyok egy prűd picsa, csak talán több dolgot éltem át mint te, és hidd el nem volt mind pozitív...

Shoyu 2016.09.29. 09:43:04

@Magentax: hát, sajnálhatod, mert élőben az ilyen baromi vicces tud lenni, mondjuk nekem a tv-ben is az volt.

Magentax 2016.09.29. 09:43:57

@Shoyu: én nem tartom viccesnek, ha valaki meg akar erőszakolni

introverted22 2016.09.29. 09:45:56

@Magentax: Néztem és azon is nagyon ki voltam akadva. Mondjuk nekem ott is csak az erőszakoskodás rémlik, amire példaként hozták fel, hogy külföldi műsorban nem csak erőszakoskodás volt, hanem ott tényleges aktus volt a sztori vége. Egyiket sem tudom elfogadni, mert ez nem normális...

Shoyu 2016.09.29. 09:47:04

@szörnycsi: azt írsz kommentben, amit akarsz, de tényleg nem értem, hogy egy alpári valóság show-t, mert a vv az az, minek nézel, ha nálad már ennyi is kuveri a biztosítékot. De tudod mit, ha jó hűledezni rajta, hogy rámászott egy csaj, egy pasira, akkor legyen neked, jó szórakozást.

introverted22 2016.09.29. 09:48:21

@Shoyu: Én nem tudom, hogy te milyen világban élsz, felénk a szexuális okból történő erőszakoskodás, vagy a nemi erőszak nem szórakoztató. Főleg úgy nem, ha nem lökheted le magadról, és nem ütheted meg azt, aki akaratod ellenére baxtat. Nyilván te igényled az ilyen játékokat, de van, amikor az egyik fél valóban nem akar semmit. Akkor pedig neki qrvára nem vicces.

Shoyu 2016.09.29. 09:51:00

@windsor: én is nő vagyok és fordítva nem elfogadható, mert a férfiak erősebbek, de a Vivi 50 kg se lehet ránézésre, nem tudja megerőszakolni a Somát. Ha komolyabban megharapta volna az megint aggályos lenne, sőt ki is zárhatnák érte, de itt nem volt ilyesmiről szó. A Vivi egyébként említette is közben, hogyha megütné, akkor kizárnák, ilyen szempontból teljesen képben volt.

Magentax 2016.09.29. 09:51:32

@windsor: lehet, h igazad van és konkrét aktus nem történt.
Mindenesetre Vivi lenullázódott az én szememben is. Egy rövid ideig vicces volt amit művelt, de tudni kéne, mikor kell valamit abbahagyni.
Túltolta...

yoga girl 2016.09.29. 09:51:40

@windsor: Egyetértek. De érdekes a társadalom ha egy nő csinálja ezt akkor senkit se érdekel. Nézd csak a cikkeket ahol egy női tanár zaklatja a fiatal diákot és az emberek nagy része kivan hogy "jaj hát én örülnék neki ha rám mászna egy csaj". Pedig annak aki ezt megéli és nem akarja abszolút nem kellemes az erőszak, a nem az nemet jelent fizikailag és verbálisan is. Talán vicces lett volna ha 5 percig csinálja Vivi, de elég sokáig ment utána, én is kiakadtam volna Soma helyében.

yoga girl 2016.09.29. 09:54:51

@Shoyu: A te álláspontodat is megértem hogy kívülről viccesnek tartottad, mindenki másként reagál az ilyenekre. De maga az adás tényleg nagyon vicces volt, csak annál az ágyas jelenetnél kicsit összeráncoltam a homlokom.

,, 2016.09.29. 09:55:12

@Shoyu: már nem nézem és a jelenetet sem láttam, pont vivi miatt...nem is a jelenetről írtam, hanem vivi karakteréről, ami már az első héten undort keltett bennem...kommentelni és kommenteket olvasni meg szeretek

Berborosz 2016.09.29. 09:55:46

@windsor: Amit Viven csinált?
"Nyolcas betonvassal ütlegelni, míg a pépes állagot el nem éri"

Magentax 2016.09.29. 09:56:24

@Shoyu: viszont azt is mondta, hogy úgyis kierőszakolja Somából amit ő akar.
Mivel a szabályzat fontos eleme, hogy fizikailag nem bántalmazhatják egymást, Vivi a maga 50 kilójával megfogdoshatja Soma farkát, szétfeszítheti a száját és beledughatja a nyelvét és nem sorolnám, mit tehetne még meg, mert Soma ugye nem védekezhet, csak szóban tiltakozhat.
Véleményem szerint ez fizikai erőszak és igenis kizárás jár érte!

Shoyu 2016.09.29. 09:56:27

@windsor: nyilván nem igénylem, ugyanis én nem egy valóság showban élek, és nem is tervezek egy ilyenbe beköltözni. 13 éve vagyok házas. Az ember nemcsak azt nézi meg a tv-ben, amit maga is csinálni szokott. Régen, fiatalon voltam ilyen "durvább" bulikban (mondjuk sztem a durva buli nem itt kezdődik, na mindegy), vicces volt, senkinek sem lett baja. Volt olyan barátnőm is, aki ilyen rámászos alkat volt, nem gondolom, hogy ez ekkora ügy.

introverted22 2016.09.29. 09:56:36

@Shoyu: Értem, fordítva nem elfogadható. Akkor a családon belüli erőszak is elfogadható, ha a nő bántalmazza a férfit, mert az erősebb? Fura lovon ülsz te.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.29. 09:58:14

@windsor: nem védve a "lányok" viselkedését, azért volt egy somás jelenet is tegnap v tegnapelőtt mikor rámászik evettkére. az meg szabadulna. Hősünk konkrétan rátespedt a súlyával és ott szöszmötölt rajta. roppant őszinte kölcsönös vonzalomnak tűnt. szóval ez a wannabe pua sem egy tiszta fialás az biztos.
__________________
lehet hogy már írtam valahol, nekem pici lányom van, de az biztos hogy egyrészt van/lesz olyan jó a kapcsolatunk, hogy a tanult viselkedésminték/családi háttér miatt vélhetően nem fog megállni ilyen alakoknak, de az biztos hogy ha ilyen helyzet elszenvedője lenne, mint amit ezek műveltek, colos vascsővel (elraktam egy olyan méteres darabot just in case) verném véres péppé a delikvens pofáját, aztán elásnám tőzeg alá.

introverted22 2016.09.29. 09:58:20

@Berber Oroszlán: Ha jól emlékszem nem az én szavaim voltak, tehát nem hiszem, hogy nekem kellene idézgetned... Én kiraknám a picsába és visszahoznám Zsófit...

Shoyu 2016.09.29. 10:02:16

@Magentax: egy ponton túl biztosan büntetés, majd kizárás jár érte, mert amiket te írtál az már zaklatás, molesztálás kategória. A Vivi és a Soma jóban vannak egyébként. És a videóban a harapáson kívül semmi komolyabb nem történt. Nem tudom mi van akkor ha mondjuk órákig a szoba sarkába szorítva tartja a Somát. Mivel ilyen nem szokott előfordulni, gondolom ilyen esetben beszólnak a villába, hogy hagyják abba.

,, 2016.09.29. 10:03:42

@Shoyu: amúgy meg leírtam a kommentemben h mi az ami miatt taszít.. ha egy másik nő (dina, evelin, mici) mászna rá egy pasira vszínű nem akadnék fenn, mert ők nem akarnak közben cuki unikornis barbiprincesz kislánynak is látszani... broáf

Magentax 2016.09.29. 10:04:51

Bennem felmerült, lehet h a szerkik tesztelgetik a nézők tűrőképességét.
Vivi az előző adásban még Lóri combját fogdosta, Soma eszébe nem jutott - most meg letámadja?
Zseri meg sem látta eddig Somát, most utána szól, hogy megb@szná?
Melanie/Zsóti se nagyon foglalkozott eddig Somával (mint csaj), erre sarokba szorítja a sufniban?
KIcsit sok a véletlen...

Berborosz 2016.09.29. 10:05:52

@windsor: Valóban nem te mondtad, te csak lelkesen tapsikoltál hozzá.
A dolog lényege az, hogy valakit gyűlölni kell. Most - úgy látszik - Vivien került a célkeresztedbe.

Magentax 2016.09.29. 10:07:03

@Shoyu: oké, csak arra leszek kíváncsi, mit értett Vivi azon, hogy úgyis kierőszakolja, amit akar.
Meddig megy el? Ha hagyják neki, ki tudja mi lesz a vége.

Shoyu 2016.09.29. 10:08:55

@windsor: semmilyen módon nem elfogadható az erőszak, csak tudod egy full bekamerázott villában, ahol van még 11 ember, egy ilyen helyzet nem veszélyes. A külvilágban van olyan is, hogy férfit erőszakolnak meg, rendszerint vagy férfi(ak), vagy nők az elkövetők. Pont azért, mert egy Vivi típusú nő egyedül fizikailag képtelen rá. De amennyiben erőszak történik ugyanúgy elítélendő a bűncselekmény, akár férfi, akár nő az áldozat.
A gond jelen esetben inkább az, ha valaki bolhából csinál elefántot, mert a villában, ez még az erőszaknak a határát se nagyon súrolta.

MacákékIcukája 2016.09.29. 10:10:53

@Shoyu: de veszelyes sajnos, lsd. EH-esetet, amikor a csajnak lett baja abbol, hogy megeroszakoltak.

Magentax 2016.09.29. 10:11:43

@Shoyu: @Berber Oroszlán: @windsor: lám-lám, az rtl elérte, ami a cél volt - szörnyűlködünk, beszélünk róla, nézzük az adást...

introverted22 2016.09.29. 10:14:57

@Berber Oroszlán: Így van, nem élhetek gyűlölet nélkül... De szerintem jobban járnánk mindketten, ha ignorálnád a hozzászólásaimat, és akkor nem érzenéd szükségét annak, hogy engem baxtass :) Nem gyűlölöm Vivient, én a szexuális erőszakot gyűlölöm. Van némi különbség. Nyilván nálad belefér... Mások vagyunk. Pl te már a többedik alkalommal ugrasz nekem, és kezdem unni...

Androido 2016.09.29. 10:16:58

@PeniValdes: Igen, nem is értem... Tényleg nem tudom felfogni, hogy van, aki elhiszi, hogy ez működhet.
@MacákékIcukája: Áh, köszi! :D Sejtettem, hogy valami pontozórendszer lehet, csak nem találtam meg a rövidítés mögött a kifejezést. :D

Berborosz 2016.09.29. 10:22:56

@windsor: Vivien és a szexuális erőszak!
@MacákékIcukája: ÉH-ban csajt "megerőszakolták"
Röhögnöm kell!

MacákékIcukája 2016.09.29. 10:27:42

@Berber Oroszlán: tok mindegy, hogy konkretan tortent-e behatolas vagy sem. Egy ilyen eset nyomot hagy az emberben. Latszik, hogy fogalmad sincs milyen az, amikor egy eroszakos allat lerombolja a ferfiak iranti bizalmad es utana minden egyes alkalommal attol rettegsz, hogy mi van ha megismetlodik az eset.

Berborosz 2016.09.29. 10:31:52

Lecserélet az avimat. Szeretnék fenyegetőbbnek látszani...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 10:32:14

@Shoyu: van aki más szinten van bulizás szempontjából,Vivi minden volt csak nem vicces, az ilyentől azonnal megvonnám a belépőkártyát

Berborosz 2016.09.29. 10:33:53

@genevieve: Nem is kell.
@Shoyu: -nak van igaza, bolhából csinálnak elefántot - már megint.

WICKEDWITCH 2016.09.29. 10:34:13

@yoga girl: +1
Még annyit tennék hozzá, hogy Soma most nyilván nem volt valós veszélyben, de ezt nagyon kellemetlen volt nézni. Lehet, hogy szerkesztői utasítás volt, sőt, én azt sem tartom kizártnak, hogy Zsoltival fundálták ki a dolgot, de Vivi csúnyán túltolta. És még csak észre sem vette. Az árulkodó volt azért a végén, hogy nem úgy ment ki, ahogy a szaunás jelenetnél viselkedett, hogy jól van, poénkodtunk egy kicsit, jól zavarba hoztam, ilyesmi, hanem még ő hőbörgött, a riportban pedig közölte (másnap?), hogy úgyis kierőszakolja, amit akar. Szóval szélsebesen változik a karaktere (vagy lehullik az álarca?).

naezjó... 2016.09.29. 10:35:20

@Shoyu: "rendszerint vagy férfi(ak), vagy nők az elkövetők" REALLY? :D
Lényegtelen, hány kiló Vivi, a cibálás-rángatás, harapás 100 nemmel, hagyjál békénnel fűszerezve erőszakos viselkedés. Nem az a kérdés, hogy le tudná-e verni Soma Vivit, hanem hogy ezt bulikának állítod be, mert láttál már ilyet. Ez alapján Olivérnek csak túl gyorsan akarták oltani a szomját, a simon sztoriban meg csak melege volt a csajnak. Mivel a verbális erőszakot nem szankcionálja a műsor, nagyon szürke zónába tartozik a látottak szerintem.

Krétagarbó 2016.09.29. 18:27:07

@szörnycsi: vivien hozza azt a karaktert, amit a kisfilmjében már mutatott. Ott is gyakorlatilag egy szórakozóhelyen idegen fiúkhoz odament és smárolt velük.
Valóban van benne egy kettősség, próbál egyrészt a kurvás viselkedésével, másrészt a bolondériáival is pilgát pukkasztani. Nálad ezt el is érte.
Én egyelőre nem tudom hova tenni, az erőszakos jelenetei (azért nem a Soma volt az első, Dáviddal is próbálkozott anno) taszítanak, viszont a bolondos, kicsit szabados énjét kedvelem. Igazi hippi a csaj. És néha egy egy mondata arról is árulkodik, hogy annyira nem buta.

,, 2016.09.29. 18:54:20

@Krétagarbó: ez vmi burkolt személyeskedés megint? hogy ne maradjon ki, irigy vagyok rá és féltékeny...

,, 2016.09.29. 21:08:53

@Krétagarbó: és kopjatok már le rólam, a blogotokról te vagy 1 hónap alatt a kb 3. aki még mindig ugyanazzal a fapinázással jön csak esetleg körülírva. Oké az vagyok, ezen vajon tovább tudtok lépni vagy ez annyira meghatározza a kis életeteket? Szal hagyj békén ha lehet, én sem szóltam se hozzád se a másik két baridhoz, mégis megtaláltok valahogy mindig

Krétagarbó 2016.09.30. 13:43:38

@szörnycsi: mit érzel sértőnek abban amit írtam? Sztem semmi olyan nem volt benne, nem lehet, hogy neked egy kis paranoiahiányra lenne szükséged?:)
süti beállítások módosítása