Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8089-8090. rész

2016. szeptember 27. 12:00 - Gillotte

Hatalmas robbanás rázta meg a Mátyás király tér 1-et. A tűzoltók – élükön Kristóffal – lemennek a poros pincébe, és egy ajtó alatt találják meg Emíliát a rajta eszméletlenül fekvő Félixszel. Mi robbanhatott, hisz a házban nincs gáz! Ja, hogy Natasa gázpalackjai… Mindenki megkezdi a pánikot, de Emília két lábon sétál ki, csak kormos, de azért elviszik a mentők, hogy hazagyalogolhasson Natasával. Minden szép és jó, csak Emíliának lelkiismeret furdalása van, amiért nem maradt Félix mellett a kórházban…még a végén kiderül, hogy fontos neki a férfi. A kérdés elnapolódik, ugyanis a robbanás miatt leesik a lakásuk faláról egy darab, és siránkozás helyett Emília nekiáll lekaparni a vakolatból, hisz olyan szép az eredeti festék, és úgyis túl öreges a lakás, uccu neki!

bk_szeptember22_1.png

A robbanásból kifolyólag elmegy az áram, úgyhogy Stella és barátai marhára unatkoznak, ezért nekiállnak gombfocizni, mert Lacitól hallották, hogy az milyen jó. A várttal ellentétben tényleg jó bulinak bizonyul, de az egyik kissrác fél a sötétben, a másik megijedt a robbanásból, úgyhogy visszamennek az árvaházba a kis anyámasszony katonái. Laci hálát ad az égnek, hogy a gyerekek nem voltak a pincében a robbanáskor, de Stella elmondja, hogy csak annak köszönhető, hogy egy ismeretlen középkorú bácsi nem engedte, hogy lemenjenek. A megmentő – hiszik ők. Miután a fiúk elmennek Giziék kicsit kétségbe esnek, hogy vajon jó szülei-e Stellának, mi van, ha nem is érzi jól magát, de a kislány meghallja, és biztosítja Novákékat, hogy sehol máshol nem lenne. Minden happy. Ráadásul Laci odaadta az árvaháznak a trambulint, ők majd vesznek rá hálót.

bk_szeptember22_2.png

Zsófi az ügyvédjével tárgyal a Fittlaborban, s az ügyvédnő azt tanácsolja, hogy Zsófi hagyja Tóbiásnak is látni a fiát, bízza rá néha, mert ez jó pont a bíróságon. Zsófinak nem nagyon fűlik ehhez a foga, de Ádám rábeszéli, hogy ebből csak jól jöhet ki, Tóbiásnál a legjobb helye lesz Bencének. Miután kiderül, hogy robbanás volt a házban, és fel kéne mérni a romokat Zsófi csak átviszi Tóbiáshoz Bencét, s Tóbiás arcára rögvest 32-fogas mosoly ül. A gyerek ott marad éjszakára, úgyhogy Zsófi és Ádám hazamennek. Ugyan Zsófi nem érzi jól magát amiért Bence nincs vele, és minden baja van önmagától, hogy mennyire rossz anya, Ádám biztosítja róla, hogy egyáltalán nem rossz anya, és már régóta így gondolja. A vallomások után mily meglepő, szex következik.

bk_szeptember22_3.png

Irma Vilinél sopánkodik Emília állapota miatt, de mivel két lábon ment a mentőautóba, csak kormos volt, Vili lenyugtatja. Vízzel kínálja Irmát, csakhogy a kupitól alig találja a poharat, és amit talál, az sem tiszta. Ez az Alíz, ez az Alíz, egy szalmaszálat sem tesz keresztbe. Vili meg is mondja Alíznak, hogy mi a problémája, s Alíz rohan puffogni Krisztiánnak, hogy ilyen elvárásai vannak az öregnek. Amúgy annyiból igazat adok Alíznak, hogy ő azért gürizik a Rózsában, Vili meg otthon dekkol, úgyhogy beleférne, hogy Vili csinálja a nagyját. Mindenesetre Krisztián meggyőzni Alízt, hogy itt az ideje meghálálni Bözsinek a sok mindent amit értük tett, és bizonyítani, hogy ők is mi mindenre képesek cserébe. Alíz lemegy hát segíteni Vilinek, és pillanatok alatt rendbe vágják a lakást. Valami többet is szeretnének tenni Bözsiért, ezért úgy döntenek, hogy jótékonysági sétát szerveznek a Parkinsonos betegekért. Ja, mert az csak úgy megy…

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2016.09.27. 12:44:04

"ezért úgy döntenek, hogy jótékonysági sétát szerveznek a Parkinsonos betegekért"
jaj ez az erőltetett társadalmi felelősségvállalás

2016.09.27. 20:29:54

Egyetertek, ezek a latszat dolgok... Most ezert seta, aztan azert seta, most tuzzunk kituzot, most szalagot, most osszunk meg valamit a facen.... Talan ha valaki tenne is valamit. Lehet adakozni kutatasra, lehet segiteni betegnek vagy csaladtagjainak haztartasban, takaritasban, betegapolasban. Millio lehetoseg van, de a setalgatas, meg a figyelemfelhivas, az pont a nesze semmi es az oldja meg mas kategoriaba esik.

Gillotte 2016.09.27. 21:48:28

@RTB: Vannak benne ilyen rejtett ,,társadalmi célú felhívások" pl. mikor Petinek vérzett az orra és kiderült, hogy leukémiás, tuti arról szólt, hogy figyeljünk az apró tünetekre, és menjünk időben orvoshoz. Vagy hogy Natasa benézte a székrendelést az is lehet olyan, hogy az Internetről csak körültekintően rendeljünk. Vagy csak túl sokat nézek ki ebből az egészből :P

Gillotte 2016.09.27. 21:51:57

@Kishableany: A sétálgatás is hozhat adományt, csak ésszel kell csinálni, bejelentett alapítvánnyal és reklámokkal, nem úgy, hogy összekaparunk pár nyugdíjast aki befizet párszáz forintot, aztán ott állunk kezünkben egy kiló apróval hogy hogyan megy ez jó célra. De ha lenne egy konkrét alapítvány, reklámoznák, hogy befizetsz párezer forintot, x kilométer, a végén kapsz vizet, csokit, és emléklapot, akkor talán nagyobb a húzóerő.

RTB 2016.09.27. 23:13:16

@Gillotte: Natasa benézte a székrekedést -> ezt olvastam
Egyébként ez egy BK szintű napi szappantól teljesen életidegen. ez a sorozat egy külön univerzumban játszódik, inkább már akkor egy Szomszédok típusu didaktikus sorozatban jobban hasznosulna. így csak nevetséges

enzo23 2016.09.28. 00:15:57

milyen kis aktuális, hogy pont itt is robbanás volt
süti beállítások módosítása