Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x30 - Remélem, az nem az én melltartóm, Zsóti!

2016. szeptember 26. 08:09 - sixx

screenshot_2_1.png

Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és VV8 Zsófi is ott ül az első sorban, nehéz a valóságshow-szereplők élete, na. És itt és most megfogadom, hogy addig nem halok meg, míg egy ilyet élőben nem látok, amint Tivy többször belengetett párbaja megtörténik, én ott fogok ülni a nézőtéren.

1. rész, amiben Evelin majdnem megeszi Somát

Az imádkozó sáska egy rém geci egy dolog, a nőstény kúrás után megeszi a fasziját, ha jó volt, ha szar, erre Zsolti csak azt mondaná, h a olvasná, hogy látod, bazdmeg, ezért vagyok én buzi. Evelin nem hasonlít az imádkozó sáskára semmilyen szinten, de amikor a Soma-féle "fogadjunk, hogy smárolni fogunk" kijelentést beváltandó a mosdóban esik neki a kisembernek, rendesen eszembe jutott, hogy Soma kurva nagy szarban van. A vörösre mázolt szájú, alkoholtól hajtott pultoslány úgy cuppant rá Pumped Somára, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, és csak szívta, szívta a száját, hogy már én éreztem magam kellemetlenül. A smár közben a klasszik "egy láb felemel, térdben behajlít, faszi oldala köré applikál, spicc" mozdulat is megvan, nem szarral gurigázik a nő. Aki a smár végén belenéz a tükörbe, rutinból frizúrt igazit, vesz egy nagy levegőt, és arra gondolhat, hogy faszom, a Symbol budiban egy ilyen után mindig jött még egy csík.

Zsanér legalább annyira örül a smárnak, mint Soma, aki annyira baszna már, hogy ha nem történik valami ezen a fronton hamar, én nem küldenék be almás pitét az ellátmányban. És ha már Zsanér: Az Esemény Utáni Tablettáért Kiáltó Csudálatos Tizenöt Másodperc óta Tivy meg van róla győződve, hogy a világ összes bajáért inklúding éhínség, betegség, Trump, a csatárnő felel, köztük természetesen az ő korai magömléséért is. És a csicskakurvageci idegesíti. Az agyára megy. És az a terve támadt, hogy Dávid essen neki, és akkor ő nyugodtan ellesz magának a villában, ha Zsanér meg esetleg felhánytorgatja a gyorstüzelést, akkor majd aszongya, negatíííííííív, oszt kalap. Dávid persze nem evett meszet, de basztad meg (kicsit), te bajod. Tivy a riportban panaszkodik, Zsanér beszél hozzá, és fiúsan viselkedik, negatííííííív. Zsanér ettől nagyon kivan, Somának panaszkodik, aki közben nyilvánvalóan csak arra gondol, hogy előbb-utóbb Zsanért is meg kell majd kúrnia, de inkább vesz egy nagy levegőt, bemegy a hálóba, és a paplan alatt igencsak megpiszkálja Evelint.

screenshot_18_1.png

2. rész, amiben sérelmekről van szó, ha minden igaz

Mici és Dina a hálóban beszélget a párbajról, Dina aggódik, és már egy műkörme sincsen, ami tragédia. Mici ezek után a kertben az egy szál bugyiban üldögélő Zsótinak panaszkodik, hogy ha tudja, hogy ötödik lesz a táncversenyen, akkor leül törökülésbe, oszt kalap, mert pofára ment az osztályzás, és nem tehetségre. Mici, bazdmeg, SZAR VOLTÁL, érts már meg. Ennyi, nincs itt semmiféle összeesküvés. Ati is megjelenik, igen, van egy ilyen nevű játékos is, az az istenfélő, káromkodós gyerek, nyomában meg Dávid, mert ezek ketten, Tuja1 és Tuja2 elválaszthatatlanok, de ketten együtt is csak egy félembert tesznek ki. Zsóti abban a pillanatban felpattan és bemegy, mert faszom. Na végre, kaptak feladatot, villába zárt természetbúvárként kell viselkedni, és dokut forgatni a két párbajhősről. Megtörténik, vicces, a Dináról szóló részt, Zsóti és Tivy, Dávidot bemutatót Krisztián forgatja, utóbbit szarás közben is mutatják, előbbit a videón is belebasszák a mödansziéba. A videókat persze sikerül elkúrni azzal, hogy a végén megszólaltatják az agyhalottakat, viszont itt derül ki, legalábbis nekem, hogy Ati Liverpool-drukker, legalábbis azt üvölti, hogy Coutinho, ő meg nálunk játszik.

3. rész, amiben Zsóti lenyúlja Vivi melltartóját

A csajok árnysztriptíze után a faszik jönnek, de nem vetkőzéssel, hanem rockzenére hangolt feszengéssel, azaz bodybulding-bemutatóval, amihez szinte mindegyikük aranyszínűre festi magát, és a hálóban keménykedik, aztán amikor kint parádéznak a nők előtt, már akad köztük beszari pöcs, pl. Tivy, aki rájön menet közben, hogy semmi értelme a kínlódásnak, úgyis utolsó lesz. Bele is szarik az egészbe. Ati sem villant nagyot, nincs is mit, bezzeg a Soma-Dávid-Lóri-Krisztián fedezetsor, recsegnek az izmok, csorog a nyál a székekre, repkednek a tíz pontok, közben Bon Jovi azt énekli, legalábbis a bikicsunájozó Evelin szerint hogy livinonbéjbi. Krisztián nyer, pedig nincs jó alakja, a lába egyben van, keskeny a csípője, és aránytalan, de mit értek én a lovakhoz. Egy apróság: ha zenés szegmenst vágsz, a zenét ne élőből told alá, hanem konzervből, mert a vágásnál ugrik a muzsika, és kibaszott idegesítő, kösz.

A legjobb szerintem Soma, akinek a riportszobai monológjait képtelenség megunni, és a melltartóba-bugyiba vetkőzött Zsóti, aki pontosan tudja, hogy izomkodásban lemarad, ezért inkább showtáncot hoz és twerkel, és kibaszott vicces a maga eszement gátlástalanságában. Dina, akiről a macskafüles tiara vagy miafaszom le nem szakadna, a bemutató közben nagyon megküzd a zenei betétekkel, a Livin' on a Prayert Madonnának hallja, az It's My Life-ot meg Linkin Parknak.

Én nem vagyok gimnasztikás (Ati).

4. rész, amiben Dina előveszi a diplomáját

Próbavita, üvöltözés, majd romantikus vacsora gyön, az előbbiben Dina és Dávid egymás arcába mászva osztja egymást, és egy bazdmeg sincs benne, de előjön a kibaszott csedársajt megint. Dina meglepően kultúrált, amikor Dávid előveszi az alpári kártyát, és azt mondja, hogy ő nem káromkodik, Dina nem azt válaszolja, amit teszem azt én, mindtam volna, hogy húzd már ki az a kibaszott karót a redvás picsádból, te szerencsétlen fostalicska, hanem azt, hogy

Oszt?

A vitából Dina jön ki jobban, de úgyis mindegy, a szavazást nem ez dönti el. A végén értékelnek a lakók, amiből csak Zsanért kapjuk meg, aki aszongya, hogy ha tud Dina nem alpári leni, akkor mi a faszért alpári általában, mire Tivy felpattan és elküldi picsába, mert Zsanér pont úgy káromkodik szerinte, és más szemében a tolókocsit, ugye. Aztán Tivy úgy bebassza az ajtót, hogy beleremeg a kamera is. A kertben mindez folytatódik tovább, a vége a szokásos rakdrámajeletkiviszlekagecibe. Lapozzunk, Lóri megkajáltatja Dinát, romantikus vacsora, könnyek, várj meg, ha kiesel, mert jövök.

screenshot_43_1.png

5. rész, amiben a műköröm beetörik a tujába

A stúdióüvöltözés két legfontosabb résztvevője szépen kirongyol a stúdióba, ahol egy órán át mutogatnak nekik villabeli eseményeket és kérdeznek tőlük mindenféle érdekes dolgot, például a bohócnak sminkelt Dinától azt, hogy oszt Lóri megcsalása az hogy érintette, a szegény ember Deadpooljától meg azt, hogy mér ilyen unalmas. Lóri azzal indítja el Dinát, hogy olyat mondott neki, hogy visszajön, és persze Ati is nagyon megtrenírozta Dávidot, és nem, ez nem valami kód a seggbekúrásra, még mielőtt. A stúdióközönség hetven százalékban Team Dávid, Dina ideges is ennek megfelelően, mert érzi, hogy a közhangulat nem mellette van.

Nincs is, a vége kb 60-40, Dávid üvölt, Dina sokkot kap, és ennyi volt a műkörömkaland. A vellába visszaérve Dávid és Ati a mödansziéba ugrik nekifutásból, mert örülnek, Tivy szétrúg két széket és üvölt mint a sakál Zserivel, rosszindulatú, aljas csicskakurva vagy, KINT HAGYLAK A GECIBE', ha lehetne, ölne. Lóri kicsit megrogy, vagyis azt játssza, mert én meg vagyok arról győződve, hogy a csávó full pszichopata, és amit eddig csinált, az egy nagyon ügyes(?) átverés. Mindegy, az élet megy tovább.

A végére egy kis veretés.

Címkék: vv8
479 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2016.09.26. 22:53:50

nem azt mondta 10 perce, hogy nem fog beszélni többet dáviddal, nem fog válaszolni akkor sem amikor kérdezi:-)))

Mók_Ica 2016.09.26. 22:54:15

Dávid hogy coaching-olja Lórit.... Lóri nem biztos, hogy érti Dávid szavait

Cimili 2016.09.26. 22:54:23

Dávid fél Lóri bosszújától????????

Commodore 2016.09.26. 22:54:34

Na , ki mit lát rövidtávon, ?

Mók_Ica 2016.09.26. 22:55:04

@genevieve: következetes vagy taTTikázik :))))

introverted22 2016.09.26. 22:55:19

@MacákékIcukája: De egy ilyen hülyétől mit vársz? Már a párbaj ajánlása is bukta volt, és nem fogja fel, hogy az ő faxsága volt, mert csak ő bírt valamennyi hatást gyakorolni Dinára, és ő is Dávidot erőltette rá.

Cimili 2016.09.26. 22:55:27

@genevieve: Télleg, most h mondod.

genevieve 2016.09.26. 22:55:42

nem rakták be az öfi azt amikor krisztián elmondta, hogy nem tetszik neki tivi viselkedése

ewita 2016.09.26. 22:55:45

@MacákékIcukája: ja úgy csinálnak mintha Dávid vitte volna ki azt a hülye luvnyát! még ők erőltették neki,hogy kit vigyen,most meg pukkadnak mint az ovisok!

Mók_Ica 2016.09.26. 22:56:09

@Cimili: sztem nem fél....játékot vár innentől Lóritól....

plüssnyuszi 2016.09.26. 22:56:24

Anikó is szívlapát pozitív

DrMengele 2016.09.26. 22:57:23

Fanni amúgy nem nyert pájbart? Lóra szerint olyan jány még nem ment vissza akinek volt bent valakije

MacákékIcukája 2016.09.26. 22:58:39

@windsor: pft nem tudom mit varok, egyertelmuen mar megint tul sokat...
@genevieve: pont erre gondoltam en is, de sztem az rtl oldalon fent van. Aniko tul lassan beszel es ezert kimaradt az adasbol :D

pomac 2016.09.26. 22:58:42

@windsor: szerintem tudatosan erőltette hogy ne legyen konkurenciája, igy felmérhette dávidot,úgy hogy nem saját bőrét viszi a vásárra

genevieve 2016.09.26. 22:59:09

lóri most játssza a hősszerelmes, mert a szerepe szerint ezt kell játszania:-)

de nem fogja fel a jelzést, hogy ha a barinőjét ekkora fölénnyel zavarták ki a nézők a villából, akkor a nézőket baromira nem érdekelte ez a romantikus szál...

ha most vinné ki bárki lórit, kint is hagyná

genevieve 2016.09.26. 23:00:27

@pomac: szerintem is, mert abban mindenki egyetértett, hogy ati a fos 12-es

Plüsscukor 2016.09.26. 23:00:51

Valaki hozzáértő magyarázza már el nekünk, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy ezek napok, hetek alatt elfelejtik, hogy egy komoly nyereményért mentek be játszani, nem pedig azért, hogy öribarikat találjanak.

pomac 2016.09.26. 23:01:04

@DrMengele: nem .ő arra gondolt hogy akinek volt kinn valakije és benn összejött valakivel

MacákékIcukája 2016.09.26. 23:01:17

@pomac: annyira hisztizik, hogy elhiszem neki a banatat. Nem volt itt semmi tudatossag, tok tukko Lori is.

pomac 2016.09.26. 23:01:36

@genevieve: ja az nem volt szintfelmérő vagyis kihivás :D

introverted22 2016.09.26. 23:01:45

@pomac: Egyértelmű, hogy megjátszott ez a nagy szerelmi bánat is. Nyilván beütött neki, hogy xarban van, mert Dávid ellen sanszos, hogy neki se lesz esélye. Viszont a baj ott van, hogy ha olyan tudatosan tenne dolgokat, akkor nem forralna bosszút ilyen fennhangon, mert azzal a saját sírját kezdi el ásni. Főleg, hogy Tivyt és Somát nevezte meg potenciális szövetségesként... Hát nagy szopacs lesz neki az is, amikor szökik a málna! :D

introverted22 2016.09.26. 23:03:54

@MacákékIcukája: Volt ott tudatosság, és most magát sajnálja. Összedőlt a kis kártyavára, amit fejben felépített, és nem tudja, hogy a kereszthuzatban hogyan fog új várat építeni. Ezen van kiborulva annyira, mert senki nem áll mellette igazán. Egy Micit meg egy Tivyt véletlen se akarnék szövetségesnek. De azért örülök, hogy így kiborult a csapat egy része, magas lovon ültek eddig, ideje volt leszállni :D

pomac 2016.09.26. 23:03:55

@MacákékIcukája: én tudat alatti tudatosságra gondoltam :D ,azért gondolhatta hogy dávid azért nem könnyű ott volt ati mici ha biztosan akarta volna lái visszajönni akkor lebeszélte volna

genevieve 2016.09.26. 23:05:28

ahogy elnézem nem csak dávid főz, hanem mindenki:-)

Plüsscukor 2016.09.26. 23:05:32

Au: Tivinek a rongálás miatt kijárna egy 20 kilós mikroport, megnézném, hogy azzal hogy szökne :)

pomac 2016.09.26. 23:06:28

@windsor: azért a 61-39 beszédes a 50 valamennyi saját párbajához képest azért most már van stílusbeli viszonyítási alapjuk ,kíváncsi vagyok visszavesznek -e az arcukból vagy nyomatják tovább a hülyeséget

Gia 2016.09.26. 23:07:42

Szerintem Lóri nem játsza meg magát.Annyit bőgött,hogy bedagadt a szeme.

2016.09.26. 23:07:51

Igen, Vóri tutult szegény, de nem Dinka miattm hanem dühében. Mikor Dávid kikiabálta a "rajongóknak", hogy KÖSZÖNÖM!, akkor vmi olyat mondott, hogy "mingyá szétb@szom", vagy valami ilyesmit. A szerelem ezt hozaa ki belőle. 3 hétig uralkodott magán, most egy kicsit lehullott az álarc. Nagggyon nem szimpi, na.

introverted22 2016.09.26. 23:09:05

@genevieve: Szerintem ha ezt a rosszindulató fax szerepet fogja magára húzni - hogy majd ő megmutatja, hogy milyen, mikor gonosz, meg kivisz mindenkit, és kint hagyja a gecibe... -, akkor bárki kint tudja hagyni, mert a buta rosszindulatú emberekre senki nem kíváncsi...

MacákékIcukája 2016.09.26. 23:09:34

@windsor: aha, ez jo meglatas, ha igy gondolkodunk akkor maris oszinten lehet sirni a kameraknak. Viszont ha o olyan vv szakerto akkor azt is tudhatna hogy nem jellemzo h olyan pasi nyer akinek volt bent kapcsolata. Milo az egyetlen kivetel, Au-t nem szamolom, o csak maszatolt alkalmankent es az a szeria egyebkent is elbaszott volt :D

ewita 2016.09.26. 23:10:02

Tivadarról írják:
"Szereplesi vagy!Igy akar kitorni,igy akarja magara felhivni a figyelmet!Egy nagy saller lehet,hogy helyrehozna,de bent nem meri megtenni senki!Az hogy ,ugy jarkal ,mint a terminator ,meg mindenkit szetboxol,ezek csak szavak,ha raorditasz osszeszarja magat!Mint mondtam,nekem nem kell bemutatni,mert ismerem szemelyesen Angliabol!

Légyszives írd meg mit csinált Angliában Tívy, mert nagyképűen mondta Ő nem lesz pincér Ő már valaki lett külföldön, és nem értem, ha már Ő valaki lett minek jött haza a VV8-ba ! Köszi !

Mosogatott,repat pucolt,valami fagyasztott eteles raktarba dolgozott,...De sehol sem volt sok ideig,mert mindenhonnan kirugtak,mindenhol budos volt a melo!Voltak erdekes posztjai a feszen pl "faszopo csoveskurva kiralyno",meg hasonlok!Amikor megneztek az elso videojat par szazezren,hogy mekkora idiota,akkor szallt el igazan magatol,akkor kezdte azt erezni,hogy o egy kiraly!Allitolag volt egy kis amerikai kalandja is ,ahol szallodai mosodaban dolgozoztt,mint agynemumoso!Dehat az is hamar veget ert! Pincer? Viccelsz?Ugy beszel angolul,mint en kinaiul fel liter hazai utan!"

introverted22 2016.09.26. 23:11:25

@Spitzbauer: Egyetértek, magát sajnálja max, nem a szerelmét...

2016.09.26. 23:14:17

@genevieve: Egyetértek: mi súgja azt Vórinak, hogy ő olyan erős, hogy mindenkit kint hagy??
Az őszi szél?? Az esze? (Ja, az nincs).

Számomra a legérthetetlenebb, hogy miért Dávidon akar bosszút állni? Az a hülye luvnya hívta ki, nem kis mértékben Vórinak köszönhetően.

Üzenem azoknak, akik itt Vóri dícsérték, hogy mennyire átlátja a játékot: hát (sem)ennyire. Ennyike.

MacákékIcukája 2016.09.26. 23:14:35

Tetvesek a villalakok, bogar van a ruhakon :D

introverted22 2016.09.26. 23:14:44

@MacákékIcukája: Na jó, de Milo nem volt egy rosszindulatú sötét bunkó. Ő szerintem szerethető karakter volt, és a VV után is normális maradt.

MacákékIcukája 2016.09.26. 23:17:47

@windsor: igaz :)
@pomac: nekem az a fura, hogy ennyire alabecsulte davidot

genevieve 2016.09.26. 23:19:33

@Spitzbauer: dina is azt mondta, hogy azok közül akik rátették a jelet, bárkit kint hagyna:-)

minél jobban be van csinálva valaki, annál hangosabban kiabál

aki igazán ki akarja csinálni a másikat, az nem esküdözik, hanem szépen csendben és módszeresen megteszi

MacákékIcukája 2016.09.26. 23:19:57

@Spitzbauer: en visszavonom a parbaj elotti velemenyem :))) mindenesetre tok jo, hogy kiesett dina, igy legalabb latjuk a tobbiek negativ oldalat is.

pomac 2016.09.26. 23:21:00

@MacákékIcukája: akkor is úgy gondolom hogy ez szintfelmérőnek szánta ha tudatos volt ha nem de volt benne ilyen lehet később már megbánta, de nem is nagyon erőltetett mást ,mondjuk szerintem zseri ellen is levérzett volna dina :D

MacákékIcukája 2016.09.26. 23:22:49

@pomac: elegge bebukta...

Hanyok ettol a tusolastol

ewita 2016.09.26. 23:23:22

eskü holnap kipróbálom,hogy lehet bugyiban bulát mosni! :P

2016.09.26. 23:23:52

@genevieve: "aki igazán ki akarja csinálni a másikat, az nem esküdözik, hanem szépen csendben és módszeresen megteszi "Ja. Szerintem Zsótti fogja ezt csinálni.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.26. 23:28:37

na, hát ezekért a csodás jelenetekért kellett kiejteni a külföldit. :D Lóránt beomlik, a sertés helyezkedik, Tivy párbajra akar menni, mert a csaj örülni mert annak, h kiesett az a játékos, akit utált, mint a szart.

könyörgöm, Tivadart ne zárják ki. basszák tele jellel, vigye ki a csajt és essen ki ellene.

aztán magyarázkodjon a jutubon azoknak, akiket ezek után még érdekel. :)

2016.09.26. 23:31:35

Mielőtt nyugovóra térek, szeretném megköszönni az RLTII-nek a jó kis szórakozást. A tegnapi műsor utolsó 10 percéért és a mai utolsó 20 percéért érdemes volt nézni a VV8-at. Nem tudom lefagyasztani az arcomról a mosolyt, hogy ekkorát koppantak ezek a f@szkalapok. :-DDD Teccik, na. Jojcakát!

pomac 2016.09.26. 23:31:42

egy a lényeg kell még egy két párbaj hogy tisztán lássanak de addig teli gatyában mennek ki ,a jelrakásnál még nagy a pofa de utána szűkül a száj tágul az ánusz :D

pomac 2016.09.26. 23:34:33

@Spitzbauer: csak az a gond hogy több napot vettek el más élményektől hogy vére ezt láthassuk :DD

MacákékIcukája 2016.09.26. 23:34:52

Eskuszom nem ertem, hogyan vagjak ossze az ofis anyagot ezek a balfek szerkik, a teaserben meg benne volt Krisz, ahogy beszelt tivy-rol, ofiben mar nem... VV oldalon levo videon is elmond kb egy mondatot es ennyi. Fontos infok helyett nezhettuk balfaszdina sirankozasat, meg micike fozeset

rtl.hu/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-09-26

@henrik_: szep jovokep, tetszene!

pomac 2016.09.26. 23:35:33

mekkora drámák lettek volna ha 2 hete nem megy vissza lóri ,zabszem mindenkinek ott lett volna ahol helye van :D,de majd most

WICKEDWITCH 2016.09.26. 23:38:01

@henrik_: Megérdemelné. De az eddigiek alapján nem biztos, hogy lenne töke kivinni. :) És azzal magyarázná, hogy lánnyal nem megy. És kihívná Atit.

pomac 2016.09.26. 23:38:53

@MacákékIcukája: pedig még azt sem mondhatnám, hogy nem látták hogy dia esik ki, és ugy csinálják az összefoglalót ,ezt sosem fogjuk megtudni miért csinálják igy biztos olyan történt ma amitől borult az ösezefoglaló vagy úgy voltak vele ma sok volt krisztiánból :D

Gia 2016.09.26. 23:42:16

Most is össze-vissza vágták az anyagot.Egyszer rajta volt Lórci pólóján Dina neve(a szívben),aztán nem,aztán megint igen.A riportszobát is kétszer vették fel.

WICKEDWITCH 2016.09.26. 23:46:41

További jó csevegést és jó éjszakát! :)

Rémület 2016.09.26. 23:46:56

@WICKEDWITCH: amennyire utálják, Tivyt, Ati menne vissza. Az azért elég nagy elmebaj lenne, ha Ati visszamenne egy párbajról. Annak is fájna, aki visszaszavazta.

.

pomac 2016.09.27. 00:01:25

@Rémület: de az jobban ha tivy menne vissza :D mert feleslegesen szavazott atira :DD

DrMengele 2016.09.27. 00:10:57

olvastam egy rövid interjút vv honlapon Dennistől
„Szerintem a Zseraldint fogja kivinni, nagyon azt hangoztatja, és akkor szerintem a Zseraldin kint marad. Ő már kimutatta a foga fehérjét, szerintem elég undorító húzás volt, hogy egy olyan palira rámászott, akinek van csaja, szóval szerintem a Dina inkább oda való.
És ez az ember második lett az előző szériában aztakurva...(mondjuk ez jól mutatja mekkora szar volt a 7)
Szóval Tivy áldozat, Dinának a kinti pasijáról meg persze megfeledkezik, és arról is hogy ő a stúdióban vágta ki a csaját :D

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.27. 05:59:48

@Spitzbauer: Kàr èrte egy jò kis gonoszkodàst megnèztem volna töle, de akkor nem lesz terminàtor.
Föleg nèzöket szidni ajaj Lòri.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.27. 06:31:14

@DrMengele: Az a Dennis is mekkora egy himsoviniszta egybites pöcsköszörű.

mobilos perpetuum 2016.09.27. 06:40:56

Dávid most már látni, szerelmes Lóriba. Azért piszkálta Dinát, mert útban volt neki.

Vagy egyszerűen ennyire gusztustalan lenne? Ahogy puncsolt Lórinál, atyavilág...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.27. 06:52:17

@MacákékIcukája: Én is megnéztem most. Az első rész valóban gyenge volt, bár azt azért megmutatta, hogy Mici meg Ati nilyen kétségbeesetten próbáltak játékba kerülni a két "legfontosabb" párbajsegéd posztján. Illetve Krisztián esetében szembetűnő volt, hogy ahogy múlik az idő egyre jobban érzi magát benn a villában. Az sem utolsó tényező ugyanis, hogy ki mennyire viseli el a bezártságot, illetve döntő a játékban, hogy ki hogy időzít az aktivitás-passzivitás görbéjében. Érdekes, hogy bár Krisztián viszonylag keveset beszél a metakommunikációjával valahogy nyugalmat áraszt és feszültséget old. A második rész viszont nekem nagyon érdekes volt. A párbaj utáni reakciók, csak egy fokkal maradtak el a VV7-es első és második párbaj utáni dühkitöréses őrjöngéstől. Egyértelműen kiderült, hogy a játék dramaturgia szempontjából százszor jobb volt, hogy Dávid maradt benn, mintha fordítva történt volna. Az utóbbi napokban kiválasztott kedvencem Lóri tegnap nagyon gyenge napot fogott ki, amennyiben a folyamatos pityergése nem volt megjátszott (márpedig nem tudom elhnni, hogy ekkora nagy szinész lenne). Ha így folytatja, és bosszúból akar játszani, akkor hamar ki fog esni, ha elfogadja Dávid szövetségét, akkor sokkal jobban döntene. Már látszanak az átrendeződések a csoport dinamikában. Érdekes Mici simulékonysága, és napraforgó játéka is, de érdekes Evelin ide-oda hintapolitikája is. Tetszettek Vivi mondatai is, különösen amit és ahogyan Lórit vigasztalta. Tivy óriási tévedésben van, és hatalmas vakot játszik, úh de várom már, hogy kijöjjenek Zserivel párbajra. Egy fél ország, köztük a feminista aktivisták fognak a megfogyatkozó rajongótábora ellen szavazni, bárki, de legfőbbképpen Zseraldin ellenében. Hatalmas pofáraesés lesz ez Tivy és a bennlakók többségének számára. Hát egyelőre ennyi.... Szerintem az elkövetkező két hét jó lesz a műsorban taktikai helyezkedések szempontjából...!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.27. 07:10:27

@mobilos perpetuum: Egyáltalán nem erről van szó szerintem. Dina pont annyit tudott "tattikai szempontból"a játékban amennyit eddig mutatott! Pl. rendkívül arrogáns és trágár módon lekussolni, leoltani mindenkit. Az arroganciájával privilegizált területet kisajátítani magának (sufni). Érzelem nélküli, de éppen ezért hiteltelen, és a nézők számára érdektelen szerelmi szálat játszani. Értelmetlen néhány perces, és nem átgondolt, vagy teljesen infantilis gerillaperformanszokat bemutatni. Az agyát nem használni. Ő ezt tudta volna csak ezek után is hozni, csak még erősebben, hiszen azt gondolta volna a párbajgyőzelemmel, hogy jó úton jár. Lóriban szerintem ennél egy kicsit több "tattikai érzék"rejtőzik, ami az elmúlt két hetes sufni korszakában a Dina terror, majd a "mentsük meg Dinát" napok során valahogy el lett nyomva benne, de sztem erre reagált tegnap Dávid kissé már ittas állapotban. Bár elképzelhető, hogy egy kicsit többet látok bele Lóriba, mint amit valójában tud, a tegnapi adás kissé elbizonytalanított...

Magentax 2016.09.27. 07:31:21

Sziasztok! Elég sok a komment, biztosan volt már - a Tivyt miért nem büntetik meg vajon a szerkik?
Folyamatosan rongálja a berendezést, rugdossa a székeket, full agresszív, én nem mernék egy légtérben élni vele.
Amúgy meg a verekedések sem maradtak abba, Dina még a párbaj előtt megint jól hátbabaszta Somát, továbbra is hajigálják egymást a medencébe...

SZERKIK! Ébresztő!

ascii 2016.09.27. 07:50:09

@Magentax: paréj tivadarnak egy párbajon kell pofára esnie, nem szabad kizárni

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.27. 08:09:22

@Magentax: Tivynek úgy kell kiesnie, mint Dinának: érezve a szavazók lenézését, vakon belerohanva az előtte tátongó szakadékba.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.27. 08:12:04

@henrik_: Igen, ez az érzés van most ezzel kapcsolatban bennem is.

Krétagarbó 2016.09.27. 08:26:09

@VV Erőlegény: ekg ismét:) tökéletesen megfogalmaztad, talán annyi, hogy Tivyt talán a nem feminista aktivisták is kiszavazzák, akkora egy gyökér...

introverted22 2016.09.27. 08:39:17

@mobilos perpetuum: No, nemrég még te osztottál minket, hogy hogyan beszélhetünk úgy valakiről, ahogy. Hiszen csak egy karakter egy játékban... Erre most pont te vagy az, aki Dina elvesztése miatti dühében ugyanúgy beszélsz a másik félről :) Bort iszol, de vizet prédikálsz.

Betli Szofi 2016.09.27. 08:40:14

Most néztem vissza a tegnapit mert belealudtam... Észrevételek:
- kivágták amikor Zsolti azt mondta, hogy "átbasztak minket", amikor Dávid nevét hallották a statisztáktól... (?!)
- Lóri könnyei tuti nem voltak megjátszottak, megzuhant, meg tudom érteni, még ha nem is igazából szerelmes, szar volt neki na. Tök kisírt szemekkel ült a riportban is.
- Kik lesznek a szállóvendégek?!
- Vivinek van esze, és nagyon érdekeseket mondott
- figyelemre méltó, hogy Lóri megjegyezte, olyan nő még nem jött vissza párbajról, akinek kapcsolata volt - és nem az állítás igazságtartalma miatt, hanem mert elárulta vele, hogy készült erre a játékra.

introverted22 2016.09.27. 08:46:51

@Betli Szofi: No de a probléma az, hogy ha készült erre a játékra, akkor miért úgy csinálja, mintha vakon lenne? Ő hergelte Dinát, hogy Dávidot vigye ki, meg hogy ő a párbajig hátralévő időben megtöri még jobban Dávidot, stb... Ehhez képest Dávid nem tört meg a párbajig, Lóri meg kb semmit nem tett, mint Dinát ajnározta. Max azért bömböl, mert nem végezte el más helyette a piszkos munkát és kiesett az élő pajzsa... Kénytelen lesz egyedül megharcolni Dáviddal... Elég bután játszik, felkészült szereplő létére...

ördi ke 2016.09.27. 08:48:05

NEEEGATIV GECCCI KUTYÀK!Van új a nap alatt!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.27. 08:48:38

@PeniValdes: Gondoltam, hogy elmorzsolok még érte egy epilógus szerő in memoriamot, illetve beleállok egy utolsó vitába a már-már conchobari magasságokban érvelő mobilos perpetuummal.

Cérnahuszár 2016.09.27. 08:52:18

@DrMengele: tusé
dennis pont ezért nem nyerte meg. A látszat után megy, ahogy az után megy dina benti brancsa. Dennis megszerezte fannit aki dekoratív volt, de a csomagoláson belül meg 0 egy nárcissztikus csaj. Dennis egy hulladék alak volt, sztárolta magát, de a cselekedetei meg árulkodtak. Azok dőlnek ennek be akik szintén csak a felszín után mennek.

Cérnahuszár 2016.09.27. 08:54:16

@Betli Szofi: azt én tegnap többször meghallgattam, sztem azt mondja hogy átbasznak - minket, a statisztákra gondolt
nem azt hogy bátbasztak

mobilos perpetuum 2016.09.27. 08:56:23

@windsor: Dina miatt dühömben átmentem tivybe, szétrúgok mindent, ja, ez már csak így van.

Egyébként percig sem Dühít Dina kiesése, csak amiről tegnap írtam: hogy tinilányok többet szavaznak. Meg a nők úgy általában. Meg nőkre nem, csak pasikra, aki hormontermelést beindítják. Nem engedném, valamilyen IP szűrővel a 18 év alattiakat szavazni.

Most komolyra váltva, Puzsér előtt már én is ledöbbentem, mikor Soma művésznő (????) , mikor énekel a srác, utána ezt mondja: Nekem míg énekeltél, benedvesedett a bugyim.
Szóval, ha egy férfi zsűritag azt mondja: felállt a farkam, vagy elcsöpögtem - páros lábbal rúgják, ki nemcsak a zsűriből, hanem a csatornától is.
Ez a hülyepicsa meg egy ejnye-bejnyét nem kapott emlékeim szerint.

Betli Szofi 2016.09.27. 09:01:13

@windsor: Nem tudom. Nehezebb lehet bent, mint a készülések alapján, vagy ahogy előre elgondolta. Meg emberből vannak ők is, hiába tud vagy nem tud játszani, akkor is bevariálnak az érzelmek vagy emberség itt -ott a kanyarban. Pl. elég természetes, hogy páran meg akarták vigasztalni egymást, nem mindegyik mögött van taktika. Szerintem. :)
Lórit amúgy én kedvelem, meg nekem külsőre is bejön.

@Cérnahuszár: Hmm, lehetséges, akkor viszont nincs benne semmi egyéb hátsó infó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.27. 09:01:18

@Betli Szofi: Szerintem Vivinek nem elsősorban esze van, hanem jelenleg a villában két részre oszthatók a lakók: 1, Kisebb-nagyobb mértékben másokkal szemben érzéketlen egoista szociopaták Tivyvel az élen, de ide lehet még sorolni Evelint, Micit, (Dina is ide tartozott), és Lóri is nagyon billegős ebből a szempontból. 2, másokkal szemben érzékenyebbek, nem szociopaták: ezt társaságot, Vivi vezeti szerintem, mert ő ösztönösen ilyen, és ide tartozik még Zsolti (igazából ő lenne a legérzékenyebb, he nem lenne nem kevés színház és tudatosság is ebben), Soma, Dávid, Levi, és Zseri. Atit sehova sem tudom besorolni, az ő játéka számomra rettenetesen zavaros, és VV karakterjegyek tekintetében a nagy nulla kategória. Nem tudom, hogy mit képvisel és honnan hova akar eljutni....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.27. 09:02:17

@Krétagarbó: Én nem vagyok feminista, de ha tehetném húsz szavazatot is küldenék ellene. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.27. 09:13:12

@Cérnahuszár: Megint VV karakterjegyek tekintetében elemezve szerintem Fanni egy tökéletes casting alany volt egy trash realitybe. Az igaz, hogy nárcisztikus volt, de tudott egyszerre több húron játszani. Tudott humoros lenni ("fannizmusok"), tudott ordenáré módon trágár, tudott őrült hisztérika, tudott édi-bédi, tudott hízelgő, és tudott provokatőr, tudott fondorlatosan ármánykodni, de közben az ártatlan királylányt megjátszani, valamint ugye megnyerte az iskolahetet is (mondjuk abban szerintem volt egy kis bunda a szerkik részéről is). Megjegyzem a fentieket annak ellenére állítom, hogy abban a szériában abszolút nem voltam egy Fanni fan.

Magentax 2016.09.27. 09:14:54

@ascii: @henrik_: Ettől még megbüntethetnék, csak hogy érezze a törődést - a nézők meg ne gondolják már azt, hogy vele kivételeznek.

Magentax 2016.09.27. 09:17:39

Nem sikerült túl jól ez az rtl-es app. Vagy csak nekem van vele bajom? (iOS)
A tegnapi kvízkérdésnél a válaszok: IGEN, NEM, NEM, NEM.
Ha pont nem nézem az adás azon részét, gőzöm nem lett volna, mire lehet igent és mikre lehet nemet választani..

Betli Szofi 2016.09.27. 09:17:57

@VV Erőlegény: Ki az a Levi? :D
Érdekes, az érzéketlenek-érzelmesek felosztást én egész másképp látom, és pont hogy láttam némi taktikát Vivinél, nem érzelmi vigasztalást.
Lórit nem tartom szociopatának - egy Tivy mellett főleg nehéz rá ilyet mondani :D -, de ha mégis vannak ilyen vonásai, láttunk már sikereket hasonló valóságshow hősökkel: Attila, Loki (ÉH).
Attinak tényleg zavaros a játéka. :S

MacákékIcukája 2016.09.27. 09:17:57

@Betli Szofi: @Cérnahuszár: sztem is azt mondtak, hogy "atbasznak". Lori valszeg azert sirt, mert romba dolt a terve es ezen kiakadt, erre valaki tegnap este tok jol ravilagitott.

MacákékIcukája 2016.09.27. 09:35:37

@Krétagarbó: @VV Erőlegény: tivy-t barki kiszavazza, akinek van egy csopp esze. Nem kell ahhoz feministanak lenni :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.27. 10:06:15

@mobilos perpetuum: Eléggé érintőleges, de nekem ugyanez a bajom a társadalommal is. A suliban a tanító nénikhez odafutnak a kisfiúk, kislányok, megölelik, megpuszilják egymást, ez tök természetes. Ha én pasi létemre ugyanezt megtenném, akkor egyből pedofil tanár vagyok, akit ki kell rúgni. Csak mert ugyanúgy imádom a piciket, mint a kolléganőim.

WICKEDWITCH 2016.09.27. 10:45:25

@Rémület: Fájna, de azért valahogy túlélné. :)
süti beállítások módosítása