Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8087-8088. rész

2016. szeptember 26. 16:00 - Gillotte

Rudi és Krisztián nem épp Bud Spenceri stílusban püfölik egymást. Verekedésüket Alíz szakítja szét, oh, hát két férfi is küzd érted, milyen megható, általában egy sem szokott... Rudi nem sokkal később bocsánatot kér Krisztiántól, de azért érdekelné, hogy igaz-e amit Ágitól hallott, hogy Alíz és Krisztián mostanában feltűnően sokat pusmog. Igaz – vallja be Krisztián – Alíz tényleg szokta mostanában tartani benne a lelket Yolanda miatt, de csak ennyi. Milyen kár, hogy Alíz átmegy Rudihoz, és elmondja, hogy csak egy csók volt Krisztiánnal, emiatt nem kellett volna balhézni. Ja, hogy Krisztián nem ezt mondta neked, Rudi?... Mikor ezt Krisztián megtudja, nem lát a pipától, hiszen kislány nem túl jó ajánlólevél a legjobb haverodnál, hogy lesmároltad a szerelmét…

bk_szeptember21_1.png

Emília picit stresszes a Félixszel való randi előtt, hisz ez a továbblépésnek az első estéje, de Natasa és Irma biztatja, jó lesz az, majd elmennek színházba, hogy ne legyenek láb alatt. Félix mindjárt megy a randira, csak előbb tesz-vesz egy kicsit a pincében. Valami drótokkal szöszmötöl, bedug a 220-ba egy mérőórát, az elkezd ketyegni, ehhez csatlakoztat egy másik dugót, és kinyitja a gázpalackot. A látszattal ellentétben tisztában vagyok vele, hogy mi történt, pontosan ez, amit leírtam, de hogy ez mire lesz jó?... Félix felmegy Emíliához, aki habár nem főzött, rendelt kaját, úgyhogy végülis megeteti az éhes szájat. Elől marad Emília férjének az emlékdoboza, és elmeséli Félixnek, hogy ki is dobhatná lassan, de a férfi lebeszéli róla, nehogy később megbánja a hirtelen döntést. Félix így hát nem kéri a doboztól való megválást, csak egy kis helyet Emília szívében. Milyen kár, hogy valószínűleg átverés az egész közeledés, pedig még drukkol is nekik az ember.

bk_szeptember21_2.png

Attilának nem áll szándékában az arcát adni a Berényi vizes dologhoz, hamár úgy kihagyták a buliból. Meg is mondja Mikinek, hogy ugyan eddig elsimultak köztük a dolgok mindig, de ez most nem fog, mert nem is akarja, hogy elsimuljanak. Miki nincs jókedvében, úgyhogy átmegy Nórához beszólogatni. Böki a csőrét, hogy Nóra újabban ezzel a Rolanddal tölti az időt, hisz Robi, a másik R betűs is éppen elég utálatos volt. Miki felveti, hogy felvehetné a Rezső nevet, ha Nórának ennyire bejönnek az R betűk. Nóra nincs humoránál, pedig poén volt.

bk_szeptember21_3.png

Stella el van kenődve, amiért a sérült kezével nem mehet el a fociedzésre, úgyhogy Gizi és Laci áthívnak pár srácot a csapatból. A gyerekek nem trambulinozhatnak, mert háló nélkül veszélyes, volt már belőle baj. Bújócskáznak a házban, elbújnának a pincében, ám amikor Félix meghallja, mire készülnek, elzavarja őket, hisz késő van már a bújócskához. Míg a gyerekek játszanak Miki a megbeszélt mezeket viszi Laci focicsapatának, aki elküldi Mikit a francba a mezekkel együtt, de a gyerekek miatt végül megtartja a ruházatot, csak Mikit küldi el.

bk_szeptember21_4.png

Félix ismét a pincében matat, de Emília lemegy hozzá. Félix elzavarná, ,,gázszag van, nem érzed?” ,,Nem” – feleli Emília, majd felkapcsolja a lámpát. ,,Azt ne!!!” – kiáltja Félix, ráveti magát Emíliára, majd akkora robbanás történik, hogy még a folyosóra vezető lengőajtót is kiszakítja a helyéből. Lehet találgatni, hogy mire volt ez jó…

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.09.27. 09:55:31

Hat igazabol azota se ertem... :)
süti beállítások módosítása