Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8085-8086. rész

2016. szeptember 26. 14:00 - Gillotte

Juli passzolja az Attila által felvetett gyerek-kérdést, ugyanis az időzítés nem túl jó. Ez elég Attilának a boldogsághoz, hisz Juli nem általánosan zárta ki, csak most nem lenne jó. El is mondja hát az örömhírt az első embernek, aki szembejön: Mikinek. Képzeld, Mikikém, Julival gyerekünk lesz! Juli közben másképp gondolja, ugyanis tárcsázza a számot amin keresztül időpontot kérhet az abortuszra. Elméletben minden simán megy, azonban a gyakorlatban Juli nem tudja végigmondani amit szeretne, ezért inkább leteszi a telefont. Na, ez is ki tudja, meddig fog húzódni… legrosszabb esetben is csak kilenc hónapig, biztató…

bk_szeptember20_1.png

Alíz és Krisztián továbbra is össze-össze puszilóznak, persze utána visszavonulót fújnának, hisz csak etikátlan ugye. Ennek ellenére a Rózsában együtt vannak beosztva, és röhögcsélnek össze-vissza, s a bárpultnál ülő Hannának egyből lejön, hogy Alíz sóvárog Krisztián után, úgyhogy arra biztatja, hogy ha jelentett valamit az a csók akkor mondja meg Krisztiánnak, ha pedig nem, hagyja a francba. Alíz nem tudja, mit tegyen, de este jófej Krisztián, mert hamarabb elengedi a munkából, úgyhogy Alíz cuppanós puszit nyom az arcára, amit Ági épp meglát. Céloz is hát rá Rudinak, hogy úgy látja, hogy legjobb barátja és volt barátnője egész jóban vannak. Rudiból egyből előjön az ösztönlény, lemegy az udvarra, és férfiasan a trambulinra dobja Krisztiánt ,,kinyírlak öcsééém!” felkiáltással.

bk_szeptember20_2.png

Natasa, Ottó, és Peti nagyon szervezkedik, s az ovis székeknek hála átkeresztelik a tetőterasz nevét a rendkívül fantáziadús Kisszék-re. Szervezik a nyitópartit is, Natasa említi a Fittlaborban nézelődő Áginak, hogy jó lenne, ha a Herr barátja, Félix is elmenne Emíliával. Ági meglepődik, honnan szedi Natasa, hogy a Herr és Félix ismerősök? Á, sehonnan – mondja Natasa – csak hallotta, amint a Herr egy Félixszel beszél telefonon, és ki más lenne, elég ritka név. Mire Natasa hazaér Emília pont nem marasztalja Félixet, hisz sok dolga van, de Natasa gyorsan meghívja a felnőtteket a nyitóbulira, ahol húst fognak grillezni, Peti épp most viszi le a gázpalackokat a pincébe. Miután Félix segített Petinek már indulna, de Irma megtalálja, és komolyan elbeszélget vele. Mivel hosszú idő óta Félix az első férfi Emília életében jó lenne tőle, ha nem verné át, és komolyan gondolná. Félix (akit még mindig Lux Ádám alakít) előveszi a José Armandós hangját, és biztosítja Irmát, hogy nem okoz csalódást Emíliának, ám amint az anyósjelölt elvonul Félix már egyáltalán nem néz José Armandósan romantikusan, sőt… Közben fent a lakásban Natasa és Emília közt Félix a téma, s mivel Emília látszólag kéreti magát Natasa biztosítja róla, hogy nem gond neki, ha Emília mást keres volt férje után, hisz ideje lenne továbblépni. Emília átnézi az emlékes dobozt, régi képek, régi vidámparkos jegy (még abból az időből, mikor szakdogát kellett volna írnia a szobájában, de inkább kiszökött az ablakon, és randizni ment a Vidámparkba Natasa apjával) és úgy dönt, hogy tényleg tovább kéne lépni. Ezt megpecsételendő egy láthatóan női gyűrűt ad Natasának, s ugyan nem tudni, kié volt, de bizonyára meg kell hatódnia rajta.

bk_szeptember20_3.png

Nóra és Roland terveznék megnézné dvd-n a Telihold nappal című klasszikust (?) de Miki zavarja meg őket, mert sürgősen tanácsra van szüksége, ugyanis kénytelen volt bevenni Ágit az új cégbe, és gondok vannak vele. Nóra nem tud segíteni Mikin, hisz szerinte Miki simán meg tudná oldani az Ágis problémát, csak már nem áll vele senki szóba, se Laci, se Attila, se ő, Nóra, és egyszerűen magányos. Mikit csak éppen egy picit hatják meg a szavak, megy is Petihez a logó terveivel, hogy kéne egy fasza kis Berényi víz arculatot csinálni úgy, hogy a családtagok mind rajta legyenek – kivéve Ágit. Peti örömmel vállalja, egy kis potya zsé mindig jól jön. Feltételezem, hogy majd a reklámfilmet is Peti rendezi a szuper kis húszezer forintos kamerájával, amit Miki vett neki életcél gyanánt.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása