Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8083-8084. rész

2016. szeptember 26. 12:00 - Gillotte

Giziék tartanak tőle, hogy gondatlanság miatt elveszik tőlük Stellát, de a kislánynak annyira fáj a csuklója, hogy kénytelenek elvinni a kórházba, lesz, ami lesz. Ahogy számították, rá is kérdeznek a kórházban, hogy hogy esett le Stella a trambulinról, de a lány nem ad lehetőséget nevelőszüleinek a válaszadásra, ő mondja el: cirkuszosat játszott, kicsit nagyot ugrott, így szerencsétlenül esett. Szerencsére csak megrándult a csuklója, nem tört, de azért felkötik neki. Laci különösen örül, hogy a lánynak nem a lába sérült, legalább mehet focizni a srácokkal, Gizi azonban hallani sem akar erről.

bk_szeptember19_1.png

Megérkeznek a Natasa által rendelt székek a Fittlaborba. Kiderül, hogy az 53 centi a teljes magasság, nem csak az ülőrészig lévő, úgyhogy ezek bizony kis kék gyerekszékek óvodásoknak. Natasa érdeklődik, hogy hogyan lehetne visszajuttatni a székeket, de azt a választ kapja, hogy úgy, ha ők szállítják vissza, ami persze nem megy csak úgy, hisz személyautóval is ki tudja, hány kör. Mivel visszaszállítani egy csomó idő és pénz lenne, megpróbálják kitalálni, hogyan lehetne hasznosítani a picike székeket. Elsőként megpróbálják rásózni Novákra, hisz a focicsapatának jó lenne. Laci sokszor balek, de most épp nem, úgyhogy Natasáék hoppon maradnak. Petiék talpraesettebbek: a rakparton mennek ahol meglátnak egy rakodó srácot amint a régi székeket pakolja el épp, hogy helyet csináljon az újaknak. Petiék odamennek, mint munkások, akik elszállítják a régi székeket, s mivel a srácnak fogalma sincs róla, hogy a főnök kért-e szállítókat ezért odaadja Petiéknek a fém székeket. Az elszámolásnál hamar kiderül, hogy a fiúk jártak sikerrel, de végül úgy döntenek, hogy megtartják a gyerekszékeket is, jók lesznek majd valamire alapon.

bk_szeptember19_2.png

Juli elmegy a megfelelő helyre abortusz-ügyben, ahol kitölti a papírokat, kivizsgálják, majd a dokinő emlékezteti, hogy a terhesség-megszakítást jól meg kell gondolni, ugyanis növelheti a meddőség és a rák kockázatát, de Juli kéri, ne essenek át a kötelező körökön. Mire hazaér Attila már majdnem megfőzni a kaját, szokás szerint négy személyre. Jaj, de borzasztó ez, Peti elköltözött, Máté is milyen nagy már – hát nem rettenetes az élet gyerekek nélkül? – kérdezi csak úgy elgondolkodva, nem is tudván, hogy Julinak ezzel mekkora dilemmát okoz. Ha ez nem lenne elég, amikor Juli a boltba megy Gizi is ezzel jön, hogy milyen jó, hogy újrakezdheti a gyereknevelés dolgot így érettebben, mert mindent másképp csinál, mint Lindával, és talán jobban is. Mire Juli hazamegy a boltból készen van a vacsora, s kaja közben Attila furcsa kéréssel áll elő: nem jó gyerekek nélkül az élet, mi lenne, ha lenne egy közös, saját gyerekük? Na, erre mit mondasz, Juli?

bk_szeptember19_3.png

Mikinek megvan a logóterve a Berényi vízre, ám Ági már beleszólhat, és mivel beleszólhat, kifejti, hogy nagyon egyszerűnek tartja. Miki emlékezteti testvérét, hogy nem sokáig lesz szavazati joga, ugyanis amint Juli elveteteti a gyereket, vége a mulatságnak, viszont Ági szerint Attilának bizonyíték nélkül is bogarat ültethet a fülébe arról, hogy Miki és Juli együtt voltak.

bk_szeptember19_4.png

Bözsi túlvan a műtéten, de még alszik, éppen ezért a doki suttog a feje fölött, nehogy felébredjen. Hát igen, egy altatott embernek ez az egyik jellemzője, hogy suttogni kell a közelében. Bözsi felébred, s Vili felvilágosítja, hogy a doki szerint jól sikerült a műtét, meg lehet nyugodni!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2016.09.26. 12:32:42

Juli túl van már az abortuszon a hogyvolt kronologiája szerint? ( a tévében nem nézem, csak a HV-t olvasom)

Gillotte 2016.09.26. 21:43:37

@RTB: Pénteken úgy vált el Juli Mikitől, hogy ,,oda megy" úgyhogy valszeg ma lesz túl rajta. (Ha túllesz...)
süti beállítások módosítása