Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x29 - Mr. Katrina megkavarja a szart (18+)

2016. szeptember 25. 07:04 - Scott Pilgrim

Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a Nyuszit. Elképesztő! Volt még szexi árnyéktánc is.

10.jpg

A reggel fegyencedzéssel indul, Tedd Rám A Jelet Tivadar Krisztián megértő vezetésével gyúrja magát az udvaron, előbbinek nem igazán megy a fekvőtámasz, úgyhogy úgy dönt, hogy ő nem hisz benne, én meg leginkább abban, hogy ez nem a megszokott picsogás mindennel kapcsolatban, ami bármi nehézséget okozna neki. Krisztián is és ő is megjegyzi, hogy össze van esve, utóbbi így kommentálja az izmai leeresztését:

„Régen úgy néztem ki, mint egy sportkocsi, szépen ki voltam dolgozva, volt váll, kar, bicepsz, tricepsz, minden, mindenem megvolt, szép hasam volt. Jelen pillanatban úgy nézek ki, mint egy Kadett.”

Rákerestem gugliban kigyúrt autókra, de sajnos nem találtam olyan, aminek volt karja, válla, bicepsze, meg minden, de tényleg hasonlít egy Kadettre. Krisztián meg romantikusra gyúrja magát a szó Romana füzetes értelmében, úgyhogy random berohan egy rózsáért és odaadja Evelinnek, hogy randira hívja.

Dináron „rajta van a pánik”, szóval miután elkülönülnek a csapatok, ExAranyhaj (R.I.P. hidrogénezett frizura, never forget) kitalálja, hogy meg kéne őt lepni valamivel. Eközben a másik csapat éppen körbeheverészi a kajáló Dávidot, és így két beállításban ugyan, de megalkotják Az utolsó vacsora lakóssági rimékjét és hájpolják, hogy ha kimennek, Dinár nem fogja bírni, és Dávid simán visszajön. Ezt Dávid higgadt kanalazgatással konstatálja. Evelinből kicsúszik egy kis szlovákozás is, erre a többiek riffelnek még picit, hogy lehetne majd azzal oltogatni, hogy ki az országában a miniszterelnök, Evelin tanácsolja, hogy, kérdezze majd meg a párbajon, hogy - és ezt idéznem kell szó szerint:


„Ki a miniszterelnök, Mádl Ferenc, vagy öööööö.....?”

Bárcsak megkérdezné Dávid. Aztán még ajánlanak neki ovis beszólásokat, amivel Dávid tuti megnyerne egy párbajt tízórainál. Az a konklúzió, hogy egy paraszt, és amúgy is mit keres szlovákiai magyarként itt. Nagyon jól csinálják, hogy meggyőzzenek róla, hogy Dinárnak drukkoljak, pedig borzasztóan idegesít a jány, de hát Erdélyből jövök na.

4.jpg

Közben a többiek kartonszíveket csinálnak, amibe dolgokat írnak és kiszínezik, jaj nagyon aranyosak vagytok, cuki, könnyek. Soma beleírja, hogy nagyobb a fasza, mint ExAranyhajé, és ad egy atlétát is, amit teleflittelt, hogyha kancás lenne és nincs épp palija, akkor érezze Somát. Biznisz esz júzsől. ExAranyhaj meg térdre ereszkedik és megkéri a kezét. Nem, tényleg, térdre ereszkedik és megkéri a kezét, szó szerint. Igen a válasz, csók, könnyek, Dinár felhúzza a mutatóujjára, szerintem nem oda szokták, de mit tudok én a valóságshow-kban kötött játéklánykérésekről ugye. Aztán kapnak egy feladatot, hogy el kell játssza valaki az ellenfél csapatából a párbajozókat. Miközben Evelin dizájnolja magát Dinárrá, Dávid továbbra is eszik és higgadt villázások közepette konstatálja a történéseket. Szeretném, ha mostantól minden egyes bejátszóban lenne Dávid kezében egy tányér és egy evőeszköz. Egyébként Evelin csak azzal tökéletesen hozza Dinárt, hogy elküldi egy kérdés után a faszba Dávidot egy ártatlan kérdés után és cigivel a szájában kezdi el kioktatni. Ufó Elrettentő Vivien viszont Daniel Day-Lewis szintű method actinget mutat be, leutánozza a nézését meg a járását és a szerep kedvéért még félmeztelen edzést is bemutat, ahogy Dávid szokott. A többiek nagyon élvezik a teljes produkciót, én kevésbé, mert Dávid annyira szürke karakter, hogy csak akkor ismertem rá, amikor tálka volt Bolygó Kutató/Leendő Hihetetlen! Magazin Főszerkesztő Vivien kezében, meg egy kanál.

A reklám után paraván mögött kell a lányoknak szexi táncot lejteniük, a fiúk meg pontozzák. Vivien táncát csorgó nyálakkal és 10 pontokkal honorálják a srácok, Attila szerint nyelvkatrinát ért, én meg borzasztó hálás lennék, ha Attila nem mondaná ki többet azt, hogy nyelvkatrina, mert kiráz a hideg minden alkalommal és nem a jó értelemben. Feladom A Játékot Tivadar azt mondja, tökéletes koeográfia, Bjútiszalon meg is jegyzi, hogy koreográfia, Medgyessy Péternek is kihívásokat jelentene szerintem, de ez egy lejárt poén, mert már rég nem ő a miniszterelnök, hanem Mádl Ferenc, vagy ööööö..... Bjútiszalon azt mondja, a test beszélt itt. Mici mindenkinek csalódást okoz. Dináré viszont annyira tetszik, hogy Soma eldönti, hogy szlovák diszkókba fog csajozni járni. Eveliné többnyire tetszik mindenkinek, Bjútiszalon viszont Mr. Katrinaként emlegeti Attilát, és mostantól én is így fogom. Zser-Zser Binks megy utoljára és ő is lesz az utolsó. Mici a negyedik, Evelin harmadik, Dina a második, Viven meg az első.

Viszont gáz van, úgyhogy újraszámlálás van. Kínos bejelentés jön, Bjútiszalonnak sikerült egy tízest hozzáadnia Mici pontszámához, nem 54 hanem 44, szóval ő az utolsó, Zser-Zser meg utolsó előtti. Naná, hogy balhé lesz, Mici szerint direkt csinálta, nem értem mögötte a logikát, de valószínűleg nincs is, csak Mici mindent a személye elleni támadásként érzékel. Főleg, hogy Mr. Katrina elkotyogja, hogy Soma lepontozta Zser-Zsert, hogy Evelin legyen a harmadik, meg elkezdi „stuffolni” Bjútiszalon ellen, hogy megjegyzéseket tett a táncára, mint ahogy mindenki más is amúgy, szóval fenn áll az ordas nyuszizás veszélye. Van alkohol, szóval minden adott. Vissza is jut Bjútiszalon fülébe Mr. Katrina szarkavarása. Szembesíti és kissé ki is akad, Mr. Katrina sunyít és próbálja elbagatellizálni, viszont Mici amikor odaül, tőle szokatlanul higgadtan viselkedik. Zser-Zser meg sír Tivadar viselkedése miatt, azt mondja, az a baj vele, hogy nem viselkedik vele sehogyan. A következő adásig mindenki megpróbálhatja megfejteni, hogy ez mit is jelent. Meg mivel van alkohol és zene, szerintem a holnapi összefoglalóban lesz még talán csicskagecizés is, bár a teaserben nem a buliból mutatnak részeket. Ha meg nem, ma párbaj, nem maradunk ordítozás nélkül. A végére beszúrtam még a táncokat egyenként (mert így rakták fel).

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2016.09.25. 07:35:04

Senki? Hétalvó lusta banda!
Kösz Scott, jókat derültem kávé mellé.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 07:40:18

Király, amilyennek későn jött az előző ez annyira friss!
Hajrá Dina! (bride) :-)

2016.09.25. 08:16:13

Amennyire nem köt le a tv-ben, annyira nem győzött meg ez a hv sem az újabb és követhetetlen becenevekkel.

etikette 2016.09.25. 09:01:16

@pávör dragonfruit: en is ezen gondolkodtam hogy uncsi. Nem ertem miert csak a sex vonalat nyomjak...hol marad a kreativ stab? Miert nem lehet nekik valami izgalmasabb/erdekesebb feladatot adni? Vagy vigyek ki oket a campona parkolojaba kuzdeni,versenyezni,barmit. Vigyenek be allatokat,vagy egy vendeget mondjuk Kiszeltuncit vagy Pakot

2016.09.25. 09:27:46

@etikette: Igen ez már olyan, ahol a játékosok mellett a készítőket sem izgatja a műsor, nem látok benne sok fantáziát, hogy a már sokszor ellőtt tematikus heteket megkapjuk és kb ennyi. Mintha még az AttilaKingaSehi stb évadban lett volna másfajta játék, ahol sorverseny és egyéni dolgok mentek, amivel lehetett nyerni valamit, halvány emlék, de semmiképp sem ez az unalmas döglés ment, mint ami most. Gondolom van valamiféle tematikájuk, de ha látják hogy ez így unalmas, miért nem dobnak be menet közben új ötleteket, stb, pl. amiket felsoroltál. Mert igénytelenek, na ezzel fogjál nézőt bigbráner.

Wednesday7 2016.09.25. 10:31:19

@pávör dragonfruit: nekem abból az évadból leginkább a búcsúlevelek hiányoznak. Mindig óriási szarkavarás és balhé kerekedett belőlük, nem értem, miért mellőzik az újabb évadokból.

Funk You 2016.09.25. 10:39:47

@pávör dragonfruit: ez az igénytelenség azóta látszik világosan, mióta az országos csatornáról átpakolták a műsort kábelre. mintha onnantól az rtl-t sem nagyon érdekelné, semmi kreativitást nem visznek bele, csak az unalomig ismételt feladatokat nyomatják. az előző szériában legalább kitalálták a szuper képességeket, amivel lehetett játszani. most az összes kreativitásuk kimerül abban, hogy literszám küldik be a piát, aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebben nézik.

2016.09.25. 10:43:18

@Wednesday7: Nagyon igazad van, tényleg állati jók voltak. Ebből is látszik a készítők igénytelensége, mivel filléres tétel lenne a toll és papír...

mobilos perpetuum 2016.09.25. 10:48:15

@pávör dragonfruit: Igaz, és ha már régi tematikus heteket vesznek elő, egy box-gála, amilyen a VV5-ben volt, tuti izgalmakat hozna. Mici súlycsoportjában nincs senki más, ezt is meg lehetne valahogy oldani.

2016.09.25. 10:58:42

@Funk You: Igen ez a piáltatás most talán még szembetűnőbb, mint eddig. Nem is tudom van-e bent olyan aki nem/alig iszik. Cigire ugyanez igaz. Esetleg a sok kreatív a már elcsépelt baba/iskola hét helyett ha kitalálna valamit, nagyon megtisztelő lenne.

virlane 2016.09.25. 10:59:25

Ha ez történetesen nem a 8., hanem a 9. széria lenne, akkor át is lehetne keresztelni fos9-re. Annyira gyenge ez a széria, hogy az valami hihetetlen.
Ez a tegnapi szerencsétlenkedés a sittessel meg a rózsával, hogy adásba kerüljön már röhejes volt.
Nem beszélve a lánykérésről meg a kopaszodó papagáj állandó köhécseléséről, ami egyértelműen pótcselekvés. Köze nincs allergiához. Illetve ha zavarban van akkor köhög. Rendkívül idegesítő.
Ennek a Tivy nevezetű girnyónak annyira fogyatékos arckifejezése van, hogy az ember tényleg azt várja sokszor, hogy mikor folyik ki a nyál a szájából.
Micinyuszi pedig minden adásban újra és újra kimaxolja az ízléstelenséget verbálisan és látványban egyaránt.
Katasztrófa ez a VV.

2016.09.25. 11:05:10

@mobilos perpetuum: A box-gála milyen jó volt :) És mennyire nem várós a kötelező kornyikálós hét az elcsépelt ungarische celebekkel... A kommentelőkben jóval több kreativitás veszett el, mint a retekben...

Funk You 2016.09.25. 11:07:51

@Wednesday7: igen! a búcsúlevelek is jók voltak, frankón fel tudták kavarni a benti viszonyokat. és ez nem kerülne semmibe.

2016.09.25. 11:08:21

@virlane: Nyilván feladat volt a virággal és lánykéréssel.
Lóri köhögése nekem valami ki nem kezelt megfázás és/vagy a cigi keverékének tűnik.

MacákékIcukája 2016.09.25. 11:14:03

@etikette: @pávör dragonfruit: igen, Attilaek evadaban volt az Arena, az nekem nagyon tetszett! Egyebkent meg Bencenek is elege van ebbol az egeszbol, tegnap este olyan unott arccal adta elo a felkonfokat, hogy az volt az erzesem menten elalszik vagy elhajitja a kezeben levo kis kartyat hogy "szarok bele ebbe az egeszbe"

etikette 2016.09.25. 11:15:31

@pávör dragonfruit: vagy ott volt a fogyós hét ill ki mennyit hízott a tespedéstől. Vagy pl amikor mindent pénzért lehetett kapni és loptak csaltak hazudtak :D és dolgozniuk kellett! És mi van a nézői visszajelzésekkel? Volt olyan mikor beküldték nekik és azon is agyalhattak hogy akkor most ki mennyire népszerű kint. Kapcsolják le az áramot, ne legyen meleg víz, katonai hét, stb. Hiányolok valami állatot kutya, macska, kakas. Bár lehet hogy az állatok utólagos pszichológiai kezelése túl drága lenne a csatornának...

MacákékIcukája 2016.09.25. 11:16:15

@Wednesday7: @Funk You: @mobilos perpetuum: igen igen! Bucsulevelek, boxgala, szuperkepessegek. Mind baromi jo volt!

2016.09.25. 11:22:37

@MacákékIcukája: Nincs tétje, Bence beleszületett, Anikó meg "beleült" a tutiba, miért is lennének lelkesek?...
@etikette: A sport/fogyás, munka, katona hét mind nagyon nagy volt. Nem tudom a végére tartogatják-e de ha látják az eleje fos miért nem lehet megkeverni? Á nincs itt kreativitás. Csak a mi fogaskerekeink forognak :D

kamilla123 2016.09.25. 11:27:02

igen, sajnos szegény poszt írók sem tudnak már ezzel mit kezdeni. Dávid csapata olyan hülye tanácsokat adott, hogy csak néztem. Jelenleg kb mindenki ellenszenves a villában. Vagy legfeljebb semmilyen. Talán még Somában látok némi emberi vonást. Dávid unalmas, a csapata idióta, Zsoltika egyre nagyobb szemét, Vivi beépített színésznő sztem, a többiek meg gázok úgy ahogy van. Persze az egész a szerkik hibája, egy átlag ember nagyobb feszkót vagy érdekesebb helyzeteket tudna kitalálni egy társaságban. Pl vegyük ezeket a játékokat, a táncolást, vagy a bogár evést. Semmilyen tétje nem volt. Lehetett volna védettséghez kötni vagy hogy aki veszít, kint alszik sátorban vagy nemtom.. Meg igen, ez búcsúlevél is nagyon jó volt anno.

Funk You 2016.09.25. 11:32:38

@kamilla123: igen... szarból nehéz ostort fonni. különben én sem vágom mire jók ezek a tét nélküli játékok párbaj előtt. abszolút semmi jelentősége nincs. az is hülye, aki ezért bogarakat eszik.

kamilla123 2016.09.25. 11:37:32

@Funk You: igen :D Ráadásul egy csomó ember, legyen bármilyen érdekes vagy pszicho személyiség, ha nincs szituációban, hanem csak a napi rutinjában létezik, eszik-alszik, edz stb.. nem válik érdekessé. A szerkesztők feladata az lenne, hogy ezekből az emberekből a megfelelő helyzetek teremtésével kihozzák azokat a rejtett képességeket, vagy negatív tulajdonságokat, amik bennük vannak.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 11:39:39

@virlane: Sajnos, ez a valamilyen hollywoodi filmből lopott - közönség előtti lánykérés, szerintem inkább bohózat - villán kívül is egyre több van. Valamelyik színházban követték el ez a napokban.

Sajnos, a közönség már leszokott arról, hogy záptojással dobálja meg a rossz előadás után a színészeket. Ezt tenném a lánykérést silány show-műsorrá tevőkkel is.

malevil2050 2016.09.25. 11:43:00

Szidjuk , mint a kocsis a lovát (mert ütni nem tuggyuk). Pedig nagyon egyszerű a képlet : A bevétel több legyen , mint a kiadás. Ha ez meg van , akkor ez így megy tovább. Csak az a nagy harci helyzet annak h ez az egész itt tart (nuku színvonal) - mi is keményen részesei vagyunk (2x aláhúzom ,én is) .Tapsolunk a szarnak, Ha nem menne a szekér nem lenne silányabbnál silányabb évad.

Funk You 2016.09.25. 11:55:51

@kamilla123: tökéletesen egyetértek. a szerkesztők dolga lenne szituációkat teremteni. egy jó műsorhoz nagyon kevés, hogy összezárnak 12 embert, aztán marha kreatívan nézik őket :)

Gia 2016.09.25. 12:03:15

Büntetés kellene már a csúnya szavakért.Jó kis anyag lenne belőle. :-)

etikette 2016.09.25. 12:05:24

@Gia: jajj pont ez jutott ma eszembe, hogy minden csúnya szóra egy légvédelmi szirénát indítanék be náluk. hidd el, hogy rövid időn belül mindegyik odafigyelne a szájára ;)

Cérnahuszár 2016.09.25. 12:27:44

na most már értem hogy jön ide evelinke meg a politik, nem láttam az első kb 15 percet

,, 2016.09.25. 12:32:43

Hasonlót akartam írni, mint malevil. Nem a szerkesztők hibásak, h mégis nézik (ti is nézitek) a műsort. Felesleges ötletelni, h ilyen meg olyan feladat kéne. Nem. Semmilyen. Ennyi minimális ráfordítással bőven hozza azt a szintet ami gazdaságilag nekik megéri. Ennél többet már nem lenne hatékony ráfordítani. Ez így optimális. Talán még túl sok meló is van benne. Az egyetlen jelzés az h nem nézik annyian. De ti is nézitek, szal nincs miről beszélni.
Ott van SA többdimenziós karakterekkel, folyamatosan van elfoglaltság, senki le sem szarja mert nem elég prolik a szereplők, nem lehet röhögni meg hüledezni azon, h úristen de proli, de prosztó, de buta, de csámcsog, de csúnyán beszél. ennyikeh

Cérnahuszár 2016.09.25. 12:52:55

@szörnycsi: hát ha utólag visszagondolok, az előzőek is unalmasak voltak
tipikus emberekkel, akkor sem voltak egyéniségek, bárkit lecserélhettél, nem hiányzott

,, 2016.09.25. 13:00:10

@Cérnahuszár: ez egyre inkább így van. Én úgy gondolom h bármiféle feladat nélkül is menne ill. megy magától a műsor, önmagában elegendő recept a sikerre (ez relatív persze, de a kiscsatinak ez bőven siker, a nagyra meg nem akarják vinni) egy pár kirívóan közönséges ember, innentől csak kamerázni kell őket h ordibálnak és csúnyán beszélnek egymással. Minden más anyagi v erőráfordítás innentől kezdve csak pluszköltség, ami egyszerűen nem éri meg.

2016.09.25. 13:08:26

Én már alig nézek bele és el fogok oda jutni, hogy egyáltalán nem nézem. Ettől függetlenül a régi jó feladatokról szívese nosztalgiázom.

diómió 2016.09.25. 14:07:51

Ez akkora fos, mint a szar. By Dina

BAZINGA2 2016.09.25. 15:12:04

Az esti párbaj nem érdekel. Egyikre se szavazok. Dina jön vissza, mert a csatorna nagyon tolja. Úgyhogy nem fogom nézni, mert nem érdekel a káromkodás, a teleszájjal való fröcsögés, meg csámcsogás. Visszataszító egy nő. Dávid nem ebbe a társaságba való, úgyhogy bay bay VV!

mobilos perpetuum 2016.09.25. 15:35:03

Az érdektelenség látszik, a hozzászólások fogynak. Tuja Dávid megy vissza, miről megy majd a vita? Melyik nap volt szebb a mosolya?

Gabex Motros 2016.09.25. 16:20:23

menjetek má' a csudi-mudiba ezzel a szopós, aljas fogyatékososzázzsal. És, ha tegyük fel, ide olvasni nem csak a járni, beszélni, stb tudók járnak? vagy a műsor iránti utálatot az azonos szintre süllyedéssel fejezitek ki?
ez az empátia alternatívája?

dRm 2016.09.25. 16:20:31

Nem tudom tesók ti hogy vagytok vele de ha egy dolgot ki kellene emelnem ebből a szeriából az tivi járása lenne!!
50-60 éves korában is igy fog majd? :))

dRm 2016.09.25. 16:23:30

En legszívesebben egy Mici, Tivi, Dina hármas döntőt képzelnék el. Ahol Tivi elhozza a 36 millát miután berugdosta a másik két csicskage*it a málnabokor alá.

Gia 2016.09.25. 16:27:20

@dRm: Csak azt ne! :-) Őket semmiképp sem lenne jó a döntőben látni..

etikette 2016.09.25. 16:35:11

Egyet viszont biztos: akárki is nyeri, talán elég lesz neki a pénz valahol külföldön új életet kezdeni mert itthon necces hogy ezek után kapjanak valami értelmes állást ;) én fix hogy nem alkalmaznám őket :D (jó tisztelet a kivételnek, ha van....)

Gia 2016.09.25. 16:40:14

Ez a tesózás ragadós..Tegnap a gipszfaktor zsűrije is rendesen tolta... :-o

moletty 2016.09.25. 17:00:31

@Gia: Nézd Tesó, az van hogy,igen ! :D

BAZINGA2 2016.09.25. 17:04:38

@dRm:
Ez viccnek is rossz! Tivi meg a 36 millió. Őrjöng, dühkitörései vannak, nem 100-as a srác. Nem ismeri a szavak jelentését, ki sem tudja olvasni őket. Ám neki exisztenciája van, amit nem akar elveszíteni (meg a rajongóit!) vajon hol találta? Mit kezdene 36 millával? Ablakon kidobott pénz lenne!

BAZINGA2 2016.09.25. 17:20:58

Ma este elválik, hogy bukik a Való Világ vagy sem? Remélem esküvő nem volt, csak lánykérés!

Berborosz 2016.09.25. 17:22:01

@BAZINGA2: Ne aggódj, a gyűlöletkampányok mindig hatásosak.
Nem fogod nézni? Akkor baszhassa a retek a nézeccséget!

2016.09.25. 17:25:54

@etikette: Talàn Dàvid kivètelèvel egyiknek sem adnàm a 36 milliót, eltapsoljàk majd, minden làtszat nèlkül.

KapitányG 2016.09.25. 17:31:56

@mobilos perpetuum: A nagy többség nem törődik azzal, hogy kivel lesz érdekesebb a játék , hanem egyszerűen a kedvencére szavaz.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 17:47:22

@KapitányG: Ezért kedvencem a régi Éden, (nem a 3-as,) ahol egy tuja max pár napig maradhat a játékban, taktikázni kötelező, és csak az utolsó szempont a nézők véleménye.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 17:52:30

Amit még irtanék: magamat adom. Ezt Hannibal Lecter is mondhatná, én már csak ilyen vagyok, szeretek gyilkolni.

Funk You 2016.09.25. 18:09:53

@mobilos perpetuum: ettől az "én ilyen vagyok, engem ilyennek kell elfogadni" kijelentésektől én is falnak megyek.
az ÉH más kategória, ott játék nélkül tényleg pár nap alatt kihullik akárki. A vv viszont bőven szolgáltatott példákat arra, hogy taktika nélkül, akár tujulva is lehet meg lehet nyerni. Sokan eleve erre mennek. Most ahogy elnézem mindannyian :D

Túroscsusza 2016.09.25. 18:14:20

A buznyákot kellene kiszavazni...

moletty 2016.09.25. 18:16:29

@eatpray: a szavazas állását hol a gecibe lehet megnézni?

mucci 2016.09.25. 18:25:38

Csak félve kérdem hogy ennek a katrina szónak van valami jelentése?

mucci 2016.09.25. 18:27:42

@Túroscsusza: lécci ezt hagyd abba már, az a legkisebb para kb, hogy meleg a forma. Nagyon köszi előre is!

moletty 2016.09.25. 18:35:35

@mucci: Szerintem azt jelzi,hogy úgy nyal mint a hurrikán

Funk You 2016.09.25. 18:48:19

@moletty: de hogy nyal egy hurrikán? :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.25. 19:55:51

@BAZINGA2: @mobilos perpetuum: A műsor szempontjából Dina az erősebb karakter, viszont Vivien mellett jelentéktelen karakterek.

Commodore 2016.09.25. 20:00:17

Kezdődik a műsor. Gecciikkh!

naezjó... 2016.09.25. 20:02:06

tényleg azzal nyitott a májkba Bence, hogy "basszunkoda"? :D a hangosítók durvábbak itt, mint az illuminati.

Mók_Ica 2016.09.25. 20:02:47

hali... most mutattak állást fantomképekkel.... megfordult, ha jól láttam....

naezjó... 2016.09.25. 20:07:37

nagyon szexi volt Evelin, mint egy kiéhezett hiéna és egy eta porszívó szerelemgyereke.

Almaka 2016.09.25. 20:07:54

@Mók_Ica: fantomképeket cserélgetik, az semmit sem jelent.

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 20:08:34

@naezjó?: csicskasoma legnagyobb napja volt ez a vellában szerintem

MacákékIcukája 2016.09.25. 20:08:40

Tivy ubergaz. Ha lenne egy csopp esze, leesne neki hogy eleg szarul jon ez le

Mók_Ica 2016.09.25. 20:08:58

@Almaka: mondjuk azt egyébként is cserélgetik.... sztem.....

szmoti 2016.09.25. 20:10:08

Szerintem Tivyt egy hete nyugiteázzák

Mók_Ica 2016.09.25. 20:10:13

@Schlomo Goldberg: kirúzsozták a szájacskáját :)))))

@MacákékIcukája: Atti majd jól elmondja Zserinek....

MacákékIcukája 2016.09.25. 20:12:04

@szmoti: biztos, jo par napja nem volt mar duhkitorese

@Mók_Ica: ja mondjuk nem is baj es igaza is volt amikor mondta neki h beszeljenek. de akkor tuti nagy balhe lesz

rearwindow 2016.09.25. 20:12:52

Kocaanyu azóta is azon rugózik hogy utolsó lett a kurvaszavazason?

naezjó... 2016.09.25. 20:13:09

@Schlomo Goldberg: látod, tudja még fokozni.
@MacákékIcukája: ha lenne 1 csöpp esze.... :D sztem ott bent 1 kutya és egy papagáj vív vérre menő harcot, minden tiszta málna.

Mók_Ica 2016.09.25. 20:14:41

@MacákékIcukája: sztem Zseri magától is rájött, hogy Tivy nem akarja őt...... hát jobb később, mint soha.....

@rearwindow: bosszantja :)))))

MacákékIcukája 2016.09.25. 20:14:52

@naezjó?: tul sokat varok el ettol a lemmingtol :D

Mici miert nyavalyog azon a szar tancon meg mindig? Szerencsetlen

rearwindow 2016.09.25. 20:15:32

@naezjó?: ne szórakozz, találomra kiválasztott papagájnak és /vagy kutyának több esze van mint málnának

naezjó... 2016.09.25. 20:18:30

@rearwindow: igaz, de itt vérpapagájról és csicskakutyáról van szó. Ha már Dinaszaurusz. :)

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:18:36

Nyuszi tesók!Hajrá Vivi!!

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:19:22

Ha ítélnem kell a fantomképes állásból, de nem kell.

Mók_Ica 2016.09.25. 20:19:26

Dinaszaurusz és hímszaurusz.... hmmmmm.....

rearwindow 2016.09.25. 20:19:28

Dinaszaurusz és párzási időszak. Mingyá hányok

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 20:19:28

Dinuka milyen kis cuki, most már biztos vagyok benne.

Mók_Ica 2016.09.25. 20:20:38

vvdávid bigbrothericus.... :)))) ez legalább viccesen hangzik :)))

Mók_Ica 2016.09.25. 20:21:50

@rearwindow: vvdávid bigbrothericus kakilásától szintén....

nicu71 2016.09.25. 20:22:31

nagyon gáz ez a Dinaszaurusz video a narráció is elég galuskás,miért olyan mondja aki még beszélni se tud? Csak azért mert youtubesztárnak képzeli magát ?Borzalmas.
Krisztián viszont meglepően jó./az előbbihez képest

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 20:23:42

Ha nem ezektől a filmektől fordul meg a 69-31, akkor semmitől.

naezjó... 2016.09.25. 20:28:04

@nicu71: vajon a remek videóit is többször vette fel? lassan eljutok a Vivi-dilemmáig, hogy sérült-e Tyyyvyy, mert akkor nem vicces.

MacákékIcukája 2016.09.25. 20:34:00

Miert a csajokat mutatjak amikor a fiuk vetkoznek?!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 20:35:32

Akkor most mennyi az állás amit mutattak? Bár tökmindegy, Dina menjen vissza a villába és kész!
(a fostalicska stream nem műxik)

Betli Szofi 2016.09.25. 20:36:06

Aszondja Evelin "livin' on paper" :D

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 20:36:08

Dávid mivel kente be magát, csillámporos májkrémmel?

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:38:04

Tyvy soha semmilyen körülmények közt nem veszi le a szponzor cipőt

genevieve 2016.09.25. 20:38:36

aha, a lányok nyírják dávidot:-)

Mók_Ica 2016.09.25. 20:38:40

Attika hovát biggyesztette a kis sorszámát :)))))))))))))

Mók_Ica 2016.09.25. 20:39:27

@genevieve: nem értem miért utálják ennyire......

plüssnyuszi 2016.09.25. 20:39:41

szép jó estét mindenkinek!

Soma halálra idegesít, amikor a riportban monologizál arról, hogy ő a legfaszább csávó a vidéken. Vajon maga is elhiszi?

hereverő heverő 2016.09.25. 20:39:50

@Ay Mama, Que paso: Gondolom fürdés és alvás közben sem.

rearwindow 2016.09.25. 20:40:19

Oszloplábú Krisztián :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 20:41:12

Hello! Tegnap este annyira felcsesztem magam a meccs után, hogy még most is pörgök, így az első öfi a tegnapi volt, amit kihagytam. Pedig a mait kellett volna, eddig ez maga a borzalom. Dávid zöld, mint Hulk.

Mók_Ica 2016.09.25. 20:41:41

vki hallotta a sorrendet???????????

plüssnyuszi 2016.09.25. 20:41:44

MOndjuk Krisztiánnak valóban szép a teste. Kár, hogy én az agyra gyúró pasikat preferálom :-)

genevieve 2016.09.25. 20:42:32

krisztián jön fel mint a talajvíz:-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 20:42:44

@Almaka: Köszi és tényleg átfordult a múltkori mutatás óta? Akkor 64-36 volt a baloldali fantom javára.

nicu71 2016.09.25. 20:42:50

jézus leesett a dina összes műkörme? :D

Mók_Ica 2016.09.25. 20:43:05

@plüssnyuszi: el, ezért mondja

@MacákékIcukája: melyikükre kellene??

rearwindow 2016.09.25. 20:43:22

@plüssnyuszi: na, Soma kis cukorfalat :-D és a 12-13 éves lányok tuti megvadulnak tőle ;-)

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 20:43:34

Amióta Ati megkappta a 12-es számot, azóta össze -vissza ordibál, mint a szegény ember Auréliója. -istenes

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:44:19

@genevieve: körülírós activityben szerintem verhetetlen

MacákékIcukája 2016.09.25. 20:44:32

@Mók_Ica: errol van szo :D telepi liba mind

Mók_Ica 2016.09.25. 20:44:34

@Majom1Parádé: amikor most mutatta Bence az elején, akkor bal oldalon volt a 3x és a jobb oldalon volt a 6x

Almaka 2016.09.25. 20:45:14

@Majom1Parádé: Azt nem néztem, de teljesen mindegy mert a fantomképeket forgatják.

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:45:37

@Schlomo Goldberg: a szegény emberezés a szegény ember Pelevinje

Mók_Ica 2016.09.25. 20:46:04

@Schlomo Goldberg: sztem ő úgy ment be, hogy au volt a példaképe.... helikopterezni is próbált, de csak lóbálás sikerült :))

genevieve 2016.09.25. 20:46:37

pfejj ez a dina......

szmoti 2016.09.25. 20:46:58

Engem az Atifiú egyre jobban megrémiszt

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 20:47:10

Dina megtalálta a gyenge pontot Dávidnál, ez tetszik. Válasz nélkül maradt Dávid emlékezetes pillanatainak kivesézése.

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:47:27

@hereverő heverő: ha kihívják benntartja a szponzor, persze nem mintha szüksége lenne rá, Tyvy bárkit kint hagy

MacákékIcukája 2016.09.25. 20:47:45

David nyoma az lesz, hogy kint hagyja ezt a nyomorultat

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:48:43

a powered by big brother azt jelentené, hogy annyira gyenge a műsor, hogy előbb lesz vége mint a BB2nek?

2016.09.25. 20:49:00

Lemaradtam, de a fiúk produkciója jó volt.
Hajrá Devid!

Mók_Ica 2016.09.25. 20:49:27

Tivy szép finoman becsukta az ajtót..... a kamera is beleremegett ..... pfffff még egy adag nyugi tea rendel!!!!

plüssnyuszi 2016.09.25. 20:49:33

@rearwindow: de ők legalább kinőhetik :-)

Ki nyerte a féfi szépségversenyt? lemaradtam...

Wednesday7 2016.09.25. 20:50:56

Dávid veszte az lesz, hogy Atifiú beállt mögé

rearwindow 2016.09.25. 20:50:58

Valaki vigye má ki fogyatékos tivadart párbajra

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:51:04

ki kit vár vissza?én Lemmyt vagy Patkó Bélát

genevieve 2016.09.25. 20:51:27

hát igen, sajnos az rtl dinát nyomja

MacákékIcukája 2016.09.25. 20:51:41

@Mók_Ica: egy adag? Ket liter minimum!

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: leirtuk mar otezerszer, olvasd vissza az elmult egy honapot :)

Mók_Ica 2016.09.25. 20:51:46

@plüssnyuszi: Krisztián.... de a többit elég hiányosan mutatták.... nem tudom miért....

a Zőszinte Lóri és a Zőszinte Dina romantikásan beszélgetnek.... mingyá összevesznek...

naezjó... 2016.09.25. 20:51:58

@rearwindow: elverné a szavazógépet is a gecccibe.

rearwindow 2016.09.25. 20:52:24

@plüssnyuszi: Krisztián nyerte, Samu előtt :-)

2016.09.25. 20:52:58

@nicu71: Lecsípték csípőfogóval.

Mók_Ica 2016.09.25. 20:53:27

@rearwindow: nem merik.... erősnek tartják..... :((((

@Ay Mama, Que paso: kikit :))))

@genevieve: nem kicsit..... :((((

@MacákékIcukája: reméljük az 1 adag = min. 2 l :)))))))))

genevieve 2016.09.25. 20:53:44

lóri azért nagy mágus, nem most van itt az ideje dinának, hogy kimenjen a villából...

most nem, de nem maradhat a végére:-)))

naezjó... 2016.09.25. 20:53:44

nagyon futtatják Freddy Krugert, RTL shame on you!

2016.09.25. 20:53:59

@Mók_Ica: Pedig Devid jó volt.

Mók_Ica 2016.09.25. 20:54:20

@MacákékIcukája: nem érzed át a romantikát :)))))

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 20:54:20

Dina fél.Pedig csak negyed

Mók_Ica 2016.09.25. 20:55:21

@pávör dragonfruit: igen, de őt nem szeretik a benti csajok

@Ay Mama, Que paso: :)))))))))))))))))

genevieve 2016.09.25. 20:55:33

mondjuk nekem tök mindegy, hogy ki megy vissza azok után, hogy egy alekosszal megnyerették a vv-t:-)

Wednesday7 2016.09.25. 20:55:40

@MacákékIcukája: a hideg ráz tőle. ha ő lett volna a kihívott, simán Dinát szavaznám vissza

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 20:55:47

@Mók_Ica: Kösz, mikor legutóbb láttam akkor fordítva volt.

genevieve 2016.09.25. 20:57:05

@naezjó?: má nem, leszedte(ték) a maradék körmeti és ha jól látom pirosra van festve

naezjó... 2016.09.25. 20:57:05

@genevieve: Pácsónak kellett volna, vagy Jang-Chinek? :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 20:57:27

@MacákékIcukája: De miért pont a nyomorult jelzőt hoztad elő? Érdekelne. Vagy csak random ez jött vudu bábú szurkálás közben?

plüssnyuszi 2016.09.25. 20:57:55

Köszönöm a tájékoztatást :-)
Krisztiánnak valóban szép a teste, kár, hogy egyszerű, mint a faék

Almaka 2016.09.25. 20:58:02

@genevieve: Elképzelései nem rosszak csak valahogy pont önmagát nem tudja menedzselni.

rearwindow 2016.09.25. 20:58:36

Én nem vagyok képes több lóri-Dina enyelgést befogadni. Kérem, dinát kiszavazni a gccibe

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 20:58:44

@genevieve: De Alekosznál kb. az első hét után "mindenki tudta", hogy más nem nyerheti.
Teljesen magánvéleményként, ha most kéne a zsét osztani én Zsoltinak adnám a bentlévők közül.

genevieve 2016.09.25. 20:59:23

@Almaka: azért egész jól halad:-)

neki az is jó, ha dina jön vissza és az is ha dávid

naezjó... 2016.09.25. 21:00:13

@genevieve: Klikkesedjél, klikkesedjél! :D

genevieve 2016.09.25. 21:00:27

@Majom1Parádé: én most hezitálok, remélem vivi részéről ez most csak taktika a dina mögötti állás:-)

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:00:46

@Mók_Ica: nem hat! Ha nem David megy vissza, akkor ezentul nyugiteazni fogok vv kozben :)))

@Wednesday7: detto

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igyekeztem olyan jelzot talalni, amit eddig meg nem hasznaltam ra

genevieve 2016.09.25. 21:01:14

@naezjó?: már klikkben vagyok:-)

vivi és/vagy krisztián

genevieve 2016.09.25. 21:02:13

fujj, de rondán sminkelték ki dinát....

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:03:03

Dina nem profi, tönkreteszi a sminkjét

Gia 2016.09.25. 21:03:50

Kezdem visszasírni azt az időszakot,amikor Atituja még a környezetbe olvadva imádkozgatott..Amióta kinyílt a csipája nem bírom elviselni...

naezjó... 2016.09.25. 21:04:05

@genevieve: Zseri, ha elfelejti-elfelejtem Tyyvit, illetve Soma, ha elfelejti a kangörcsöt.

genevieve 2016.09.25. 21:04:08

ja, lóri határozott, ha nem az ő bőrére megy:-D

Almaka 2016.09.25. 21:06:36

@Gia: Egyik belevalóba Győzike mesélte, hogy ő régóta ismeri, azóta azon gondolkozok, ha meglátom, hogy ezt az imádkozásos taktikát tuti Győzike mondta neki.

Mók_Ica 2016.09.25. 21:06:37

mi lesz ezekkel a lakókkal, ha Dina tényleg nem megy vissza??? remélem nagy szavazat különbséggel marad kint.....

rearwindow 2016.09.25. 21:06:49

Na lett pénz nyuggerekre höhö

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:07:05

@Gia: regi szep idok, mi?

@genevieve: ha osszejon neki akkor zsenialis huzas volt. Mint amikor anno Attila ravette Kingat h Petit vigye ki
Egyebkent Kinga is utalja Dinat, ma meglestem a facebookjat :)))

naezjó... 2016.09.25. 21:07:37

miért látom magam előtt a holnapi velvetet, hogy csalást kiált és követeli vissza Dávidot a tegnap alakult FB-csoport, melyhez pár óra alatt több, mint 500 embör csatlakozott...

genevieve 2016.09.25. 21:08:27

hát túl sok szép pillanatot nem sikerült dináról összehozni:_)

2016.09.25. 21:09:32

Csak odateszi a kezét..

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 21:10:01

milyen kis tündérfalatnak sikerült lefesteni dinukát

genevieve 2016.09.25. 21:10:39

@naezjó?: zseri nálam is sanszos:-)

soma semmiképpen...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 21:12:34

@naezjó?: Ezt én is szivesen látnám. Miután "tudjuk", hogy a szerkik ha kell belenyúlnak a savazásba elképzelni nem tudom, hogy ne Dina menjen vissza.
Meg a vesszőparipám, ha megint csaj esne ki, már csak 4 csaj lenne bent 7 fiúra, (ok 6-ra, mert Zsolti ugye nem a lányokra bukik) az meg milyen már...

genevieve 2016.09.25. 21:13:31

@MacákékIcukája: én határozottan ezt látom benne, hogy nagyon taktikázik a háttérben

nagyon higgadt mindig, egyszer nem láttam, hogy felkapta volna valamint a vizet, vagy bármilyen módon indulatba jött volna...minden feladatot megcsinál, ritkán kritizál, nem áll bele senkibe...vagyis ahogy fogalmazta középen áll, ahogy tanácsolták neki

Mók_Ica 2016.09.25. 21:14:00

Atti miért ordít így???

2016.09.25. 21:14:53

Mindegy ki esik ki, Lóri már nyert - párttal vagyok.

WICKEDWITCH 2016.09.25. 21:15:50

Sziasztok! Kivételesen örülök, hogy nem írtatok túl sokat, mostanra sikerült visszaolvasni. :)
Hajrá Dávid! :)

naezjó... 2016.09.25. 21:16:03

@Majom1Parádé: félreértesz, én a felszopóból gondolom, kicsit sem örülnék neki. Játék szempontjából is Dávid lenne jobb, ahogy megfordult a kitaszított Lóri-vonal, úgy kéne most a Lóri, és főként Zsolti-Vivi triumnak egy kis hoppá.

genevieve 2016.09.25. 21:16:19

na most már látom mi baja van vivinek és dinának dáviddal...

nem mozdult rájuk:-)))

na, dávidról egész pofás kis filmet raktak össze:-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 21:16:56

A kisfilmek után van még kérdés?

Mók_Ica 2016.09.25. 21:17:15

Dávidnál minden csaj bepróbálkozott a kisfilm alapján :)))))

2016.09.25. 21:17:54

Most dobnám be Devid helyében a számomra valaki különlegeshez küldjetek vissza a villába lemezt.

genevieve 2016.09.25. 21:18:09

na én most elkapcsolok, mert az egymásra ugatás nem érdekel, remélem elcsípem a végét:-)

ahogy nézem a stúdióban inkább dávid fanok vannak

naezjó... 2016.09.25. 21:18:12

@Mók_Ica: éééés ez lehet a válasz az elutasítására is :)

Mók_Ica 2016.09.25. 21:18:38

@pávör dragonfruit: csak egy klón, rossz utánzat :))))

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:19:48

@genevieve: ekg, egyertelmuen ezert utaljak - vissza lettek utasitva. A film szerintem is jo lett!!!

@Mók_Ica: mert egy gyoker

Mók_Ica 2016.09.25. 21:19:48

@naezjó?: azért jól bevágták ahogy Dina rámászott Dávidra ....

Gia 2016.09.25. 21:20:00

@genevieve: Pofás film,csak azt hangsúlyozták ki,hogy heteronak mondja magát,mégis melegszik...

2016.09.25. 21:20:33

@Mók_Ica: Rajta, nem vele nevetek :D

genevieve 2016.09.25. 21:21:00

dávid nagyon okosan beszél:-)

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:21:08

Istenes az alacsony költségvetés szegény embere, hogy adja alájuk a kemény pár bajt

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.25. 21:21:10

@naezjó?: Az jusson vissza, aki jobban tudja erősíteni Vivit.

naezjó... 2016.09.25. 21:21:12

na, ha hagyják beszélni Dávidot, kiderül, hogy van ott gondolat...

Mók_Ica 2016.09.25. 21:21:15

@Ay Mama, Que paso: szép gyerekkor :))))

@pávör dragonfruit: így van :))))

@MacákékIcukája: szerinte ez nyerő lehet .... mi pedig úgy gondoljuk, hogy nem....

2016.09.25. 21:21:29

Pinus bajban vagy.

Androido 2016.09.25. 21:22:17

Dina lassan zavarba jon az osszetett mondatoktol.

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:22:18

@genevieve: ne kapcsolj el, davidnak tok jok a gondolatai

genevieve 2016.09.25. 21:24:39

@Androido: persze, mert a lelkére kötötték , hogy ne káromkodjon és ne legyen ordenáré...igy elfogytak az eszközei:-)

ahogy látom be is van szarva:-)

ettől függetlenül az rtl simán vissza is nyomhatja

naezjó... 2016.09.25. 21:25:06

@genevieve: habiszti nyomatod, hogy elkapcsolsz, kijjezte, nem ezért jöttem kommentelni, JEL! :D

plüssnyuszi 2016.09.25. 21:26:18

Dina milyen rosszul mutat a stúdióban: síkideg, rossz a sminkje, flegma, ölég antipatikus

Androido 2016.09.25. 21:27:09

@genevieve: Igen, nagyon probal kulturalt maradni.

Ettol tartok en is. Ha igazad lesz, akkor a tovabbiakban read-only.
Nem biztos, hogy el tudnam viselni a megnagyobvra nott arcot.

WICKEDWITCH 2016.09.25. 21:27:57

Azon gondolkodtam, hogy tök jó és találó a tuja szó, én is használtam, de szerintem amióta 24 órából kizárólag a szerkesztők által összevágott 40 percet látjuk, nem nagyon van létjogosultsága. Persze van, aki az, de mi csak azt látjuk, amit mutatnak.

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:29:03

@plüssnyuszi: nem nagy változás mert a villában is ezt hozta be, csak most átvitte a stúdióba

naezjó... 2016.09.25. 21:29:50

@WICKEDWITCH: ez az igazi nagy testvér, csak ő látja.

WICKEDWITCH 2016.09.25. 21:29:58

@plüssnyuszi: A villában rosszabbul mutatott. :) De most komolyan, ott sokkal fehérebb volt az arca. A stúdióban is az, de talán nem annyira.

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:30:41

@WICKEDWITCH: pontosan, a szerkik dontik el, hogy kit vagnak be gyakrabban az ofikbe... vv7 alatt sokszor neztem az online-t, Robin folyton hulyult es tok vicces volt, de az ofikbol kihagytak mert kellett a hely fannikaek csicskagecizesei miatt

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:31:00

Vivi ezen a párbajon is nyert, eddig kettőből kettő

plüssnyuszi 2016.09.25. 21:32:09

@Ay Mama, Que paso: azért az nagy változás, hogy nem a fasszopókurvagecibaszszájba ömlik ki az ajkain... :-)

genevieve 2016.09.25. 21:32:34

jól látom, hogy dinát negatívba nyomják az öfikben?

naezjó... 2016.09.25. 21:33:38

@genevieve: az őszinte oldala van porondon.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 21:33:57

2 rész már fent van a most-on, de még így is le vagyok maradva :-((

Androido 2016.09.25. 21:34:30

@genevieve: Egyertelmuen megmutattak, hogy befefszult attol, higy David nem teperte le. :D

naezjó... 2016.09.25. 21:36:17

hát, ha véletlenül a Dina menne vissza, azért kap 1 csomagot a stúdióból-külvilágból.

Mók_Ica 2016.09.25. 21:37:14

Dinának nincsenek érvei..... nincsenek válaszai....

plüssnyuszi 2016.09.25. 21:37:29

@Ay Mama, Que paso: nem kell ahhoz maligánfok, hogy rettenet alpári legyen

most simán belefut néhány méteres pofonba :-)

Almaka 2016.09.25. 21:37:45

@Androido: Persze,hísz annyi volt a taktikája, hogy kihívja Dávidot így Zsolti mellé áll, és majd ő mond neki jókat,de ezt élő műsorban nem működik.

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:38:05

Na kezdodik, eldurrant dina agya

genevieve 2016.09.25. 21:38:26

aha, dina már nem nagyon bírja visszafogni magát

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 21:38:44

kortársbeszédek, végre

Mók_Ica 2016.09.25. 21:38:51

na, jönnek a kortárs beszédek.... múlik ezen vmi???

naezjó... 2016.09.25. 21:39:26

csak ne Ati beszéljen Dávid mellett, Fradi, tesó, templom!

genevieve 2016.09.25. 21:39:37

azért kell dinának visszamennie, hogy lórinak legyen nője:-))))

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:40:29

a bogarakat evett elég erős érv

Mók_Ica 2016.09.25. 21:40:31

@MacákékIcukája: @genevieve: nagyon nagy arcot próbál mutatni.... nem tudja azért a harcot felvenni ..... ez van... ha ennek ellenére ő megy vissza, akkor maradok a hv olvasásnál....

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:40:51

Aurelio orditasat hallhattuk a hatterben
Na mar megint ez a tisztaszivu jelzo, gecc...

genevieve 2016.09.25. 21:41:09

na ati egész jól beszélt, csak a végét baszta el:-)

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 21:41:20

@Ay Mama, Que paso: én is akkor tettem át a szavazatom

Mók_Ica 2016.09.25. 21:41:25

@naezjó?: jobb volt, mint Lórié :))))

plüssnyuszi 2016.09.25. 21:41:33

Ati kortárs beszédéről ez jutott eszembe: Minek nekem ellenség, ha itt vannak a barátaim?!

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:41:37

@naezjó?: meg kell vallani, meglepoen jo volt, atika felkeszult

2016.09.25. 21:41:48

Hogy áll a szavazás?

nicu71 2016.09.25. 21:41:50

Ati összeszedett volt,nem rossz ez a gyerek na

Mók_Ica 2016.09.25. 21:42:11

na, lássuk ki megy vissza.... hajrá Bencus!!!!

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:42:18

@Schlomo Goldberg: a végén húzták elő az adut
profik

naezjó... 2016.09.25. 21:42:37

így aztán sok értelme van a beszédeknek. Hú, bogarakat evett, gyorsan törlöm a szava..
a picsába, lezárták!

naezjó... 2016.09.25. 21:43:48

@Mók_Ica: @MacákékIcukája: megkövetem, Istent is kihagyta, azt ezek szerint Zsoltira tartogatja.

Almaka 2016.09.25. 21:44:26

Dina végre kiesett. Sokkal jobb lesz nélküle a műsor.

plüssnyuszi 2016.09.25. 21:44:31

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

xukxuk 2016.09.25. 21:44:50

Elengedték a macát.

genevieve 2016.09.25. 21:44:57

ez komoly:-)

nagy lesz bent a koppanás:-)))

Mók_Ica 2016.09.25. 21:45:12

na, most mi l esz bent???? :))))))

rearwindow 2016.09.25. 21:45:26

A közjegyző hogy hitelesíti a szavazást? Vegigragja az applikáció kódokat ?

nicu71 2016.09.25. 21:45:31

nem volt kérdés hogy Dávid!!! :D

pomac 2016.09.25. 21:45:42

na most gondolkodhatnak hogy is van ez :DD lóri akkor hogy miért ment vissza :DD

genevieve 2016.09.25. 21:45:57

dinának fogalma sincs miért alakult így:-))))

2016.09.25. 21:46:01

@Mók_Ica: Szerencsére két alpári dina nem kellett a nézőknek/reteknek, tökmindegy.

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 21:46:05

Ezért nem kapott új körmöket, már nem akartak belefeccölni semmit lóvét feleslegesen.

Mók_Ica 2016.09.25. 21:46:33

vakon van még mindig.....

pomac 2016.09.25. 21:46:39

@Mók_Ica: párbaj után buli szokott lenni :D

naezjó... 2016.09.25. 21:46:42

és most mondják a szerkesztők a fülembe, hogy a belevalóban Aurélió Tibóval vár....
Ebből az agytrösztből nem lehet kiimádkozni egy "lehet, hogy valamit elrontottam"-ot.

rezesbagoly 2016.09.25. 21:46:51

Pá-pá, Dinapina. Tibut üdvözlöm.

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:47:09

kedden találkozunk Abarán!!igen a kocsmában
nem lehet eltéveszteni

Cimili 2016.09.25. 21:47:09

Sorra ki fognak esni a mocskos szájúak? :)

FrNo90 2016.09.25. 21:47:13

Nem láttam az adást: kb hogy viselkedett a Dina?

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 21:47:19

Vissza a pult mögé. Pedig még bogarakat is evett.

2016.09.25. 21:47:22

És mit tuCC bmeg? kérdezem dinától, mert semmire sem tud válaszolni.

Almaka 2016.09.25. 21:47:28

Mondjuk önmagában az, hogy eddig soha nem a kihívottak estek ki, az elégé árulkodó, hogy mennyire nem taktikáznak bent.

plüssnyuszi 2016.09.25. 21:47:53

Mici be fog durvulni, hogy öribariját kitették, amúgy is olyan sérelmet dédelgető típus

És Lóri? sztem titkon örül...

Mók_Ica 2016.09.25. 21:48:06

@pávör dragonfruit: az lett volna durva, ha dina megy vissza.... akkor lett volna igazán kutyázás....
most csodálkozás lesz.... remélem lóri elkezd játszani

@Schlomo Goldberg: :))))))))))))))))))))

2016.09.25. 21:48:14

@naezjó?: Jujjj ez érdekes lesz. XD

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:48:19

Eleg egyertelmu volt hogy ez lesz az eredmeny, persze azert izgultam :)))
Remelem Davidka alakitani fog!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.25. 21:48:35

Hát ez így xar. Dávid semmit nem csinált szinte, akkor megint tuja nyer? :-((((

tjunior 2016.09.25. 21:48:36

Dina jól kicseszett magával, otthon majd magyarázkodhat, Lóránt meg mikor kijön meg sem fogja ismerni. Klasszikus 2 pad között a földre.

2016.09.25. 21:49:05

@Mók_Ica: De előbb Soma kisírja magát a vállán. :D

2016.09.25. 21:49:51

@tjunior: Úgy kell neki. Megérdemli.

pomac 2016.09.25. 21:50:08

tivi már nyomatja :DD

szmoti 2016.09.25. 21:50:14

Szerintem Ati biztos benne, hogy az ő tábora küldte vissza Dávidot:D

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:50:18

hány mikroport ázhatott eddig el?

naezjó... 2016.09.25. 21:50:41

Basszák már ki ezt a Tyvvit.
huhh, gyorsan váltok. :)

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 21:50:42

Málnás két széket felrúgott.

Commodore 2016.09.25. 21:50:53

Rongálásért ki megy ki?

Mók_Ica 2016.09.25. 21:50:59

Tivyt zárják ki.... mekkora barom ez az ember......

Almaka 2016.09.25. 21:51:01

Tivy már azért is beszól Zserinek mert örül annak, hogy Dávid nyert. Egy cseppet sem normális.

naezjó... 2016.09.25. 21:51:17

3 perc alatt megvan a holnapi adás.

tjunior 2016.09.25. 21:51:24

Tivadart most simán ki lehetne rakni a játékból, csak 1-2 beszólás kellene :D

Almaka 2016.09.25. 21:51:50

@szmoti: Szerintem nem, Ati maga is érzi, hogy gyenge.

pomac 2016.09.25. 21:51:58

mondom mit vetköznek most esett le hogy vizesek :DD

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:52:04

tanulság ne barátkozz Vivivel(azaz ne lopd a showját) mert kint maradsz

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:52:09

Zarjak mar ki tivy-t basszus

WICKEDWITCH 2016.09.25. 21:52:15

Tivy-nek mi a baja Zserivel?

genevieve 2016.09.25. 21:52:27

na tivadarnak annyi:-)

Mók_Ica 2016.09.25. 21:53:07

@ALOKSAKTRHEE: ő volt az első, aki a másik csapatból gratulált neki
Zsóti is először magába zuhant.... aztán a végén ő is gratulált :))))

Almaka 2016.09.25. 21:53:19

@Majom1Parádé: Én azért örülök, hogy az embereknek az alpáriság nem kell.

FrNo90 2016.09.25. 21:53:27

Ati nem valami statisztákról hablatyolt?

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 21:54:19

@Ay Mama, Que paso: Krisztián testvér lesz a következő

Almaka 2016.09.25. 21:54:28

@WICKEDWITCH: Az, hogy örülni mert Dávidnak. Azt mondta, hogy faszopó, hogy örül.

tjunior 2016.09.25. 21:54:39

a holnapi előzetes: " Engem az zavar, hogy tivinek a..." ez már megint milyen vágás...

Mók_Ica 2016.09.25. 21:55:12

@WICKEDWITCH: Tivynek saját magával baja.... Zseri ennek az áldozata....

Cimili 2016.09.25. 21:55:31

@FrNo90: Beztos sorfalra gondolt.

2016.09.25. 21:55:32

@Mók_Ica: Nem értik az arcuk volt a legszebb ahogu nem értik.

OK Lóri egy perc gyász megvolt, lehet újra játszani.

Almaka 2016.09.25. 21:55:43

@FrNo90: Hallották, hogy Dávidot üvöltenek. Még a Vivi is hallotta mert azt mondta, hogy csak nem.

WICKEDWITCH 2016.09.25. 21:56:29

@Ay Mama, Que paso: nem úgy általában, hanem most pillanatnyilag gondoltam. :D
@Almaka: akkor jól értettem. Maradok az eddigi álláspontomnál: ez hülye.

Mók_Ica 2016.09.25. 21:56:31

@FrNo90: de.... azt hogy ordítottak... és ebből már tudták, hogy Dávid jön....

nicu71 2016.09.25. 21:56:32

@Almaka: főleg ha érdektelenséggel párosul,valamint nulla azaz 0 jó tulajdonsággal.
Hu még holnap el kell viselni ezt az ostoba öntelt libát,

naezjó... 2016.09.25. 21:57:16

@WICKEDWITCH: több fekvőtámaszt tud megcsinálni.

MacákékIcukája 2016.09.25. 21:57:20

Tivadar szerintem hobbibol noket ver a kinti vilagban. Szerencsetlen Zserinek szivja a veret, miert engedik jatszani?

Mók_Ica 2016.09.25. 21:57:42

@pávör dragonfruit: óóóóó... még jön majd a könnyes búcsúja Dinának kintről....

genevieve 2016.09.25. 21:58:07

lehet tivadart arra tartogatja az rtl, hogy legyen ki kibasznia:-) és akkor a dráma faktor is megvan

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.25. 21:58:35

nagyon jó, h Dávid ment vissza. Lórinak váltania kell, Soma kicsit megzuhan, Mici elgondolkodtat azon, h megéri-e alpárinak lenni.

végre valami komoly változás a villában.

Cimili 2016.09.25. 21:59:00

@MacákékIcukája: Félelmetes a pasi, tuti, h nem normális. Rohadt nagy arca van. Az ő kiesését várom, de nagyon.

naezjó... 2016.09.25. 21:59:14

@genevieve: nem lennék annak a löevélnek a helyében.

WICKEDWITCH 2016.09.25. 21:59:34

@Mók_Ica: remélem, észhez tér a csaj. A tegnapit, meg a mait nem láttam, van rá esély? (Amúgy olvastam, amit valamelyik nap írtál, hogy te is ott voltál. Sárgul a zöld ábrázatom. :) )

Funk You 2016.09.25. 22:00:26

Lóri térdre rogyása azért elég teátrálisra sikerült.

Cimili 2016.09.25. 22:00:32

@henrik_: Mici és a gondolkozás?:DDDDDDDDD

malevil2050 2016.09.25. 22:00:42

Hmm. Nem kellett a csatornának tovább. Az elképzelése jó volt dinkának , csak nem volt meg hozzá a kellő ész , rossz lóra tett.

genevieve 2016.09.25. 22:01:36

@Cimili: ha belegondolsz eleve nem fair, hogy bent van amikor van egy több százezres lájkolós tábora a tinikből és a szavazás meg ingyenes...

rearwindow 2016.09.25. 22:01:41

Tiviről azt írta egy liverpooli magyar hogy örökbefogadott gyermek, ez igaz?

2016.09.25. 22:01:45

@Mók_Ica: Lóri helyében már most nem ismerném meg alpárimariskát.

2016.09.25. 22:02:09

Gyozike a 65-35 nem kemény csak szolok.

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:02:25

@Cimili: nem ertem hogyan engedhetnek egy ilyen embert kepernyore, amugy is annyi csaladon beluli eroszak van... ezzel kb azt reklamozzak hogy az ilyen eroszakos agressziv viselkedesnek van letjogosultsaga.

genevieve 2016.09.25. 22:02:57

@malevil2050: persze és még most is azt mondja, hogy nem tudja miért esett ki, és nem csinálna semmit másként...

2016.09.25. 22:03:33

Tévés meló sem lesz dinus ne aggódj.

genevieve 2016.09.25. 22:03:37

na csak azt tudja hajtani, hogy így alakultak a dolgok....

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 22:03:50

Dina ott is hibázott hogy nem tette szét a lábait szőkegecinek.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 22:04:16

Ez az eredménye, ha nincs éjszakai online, és csak most derült ki, hogy Dávid TÉNYLEG tuja, mert szakács Ati foglalkozása, tehát ez pótcselekvés részéről.
Nem fogom nézni, de ez a Robin 2 essen ki mielőbb.

2016.09.25. 22:05:19

@Funk You: Ő is amatőr színész?

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:05:35

Lori sirni probalt. Tattikus!

genevieve 2016.09.25. 22:05:47

ja, soma és tiví fogja segíteni lóri, hogy megnyerje a 36 milliót, mert ők azért mentek be:-)

lóri meg kin akarja megbosszulni, hogy dinát kiszavazták a nézők?????

választotta volna a liba atit és akkor nem ott ülne ott ahol

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 22:05:59

Megint Vivi volt a legcsinosabb és a leglazább is.

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 22:06:45

@mobilos perpetuum: szerintem Dávid esélyes megnyerni az egészet

naezjó... 2016.09.25. 22:06:56

óóóóó GYőzike, hogy kopnál már ki végre az egész magyar médiából!!!

nicu71 2016.09.25. 22:07:05

Lóri bizzon meg somában,meg tivikében akik segítik? hu de el van tévedve !

Mók_Ica 2016.09.25. 22:07:42

@WICKEDWITCH: remélem :))) (2018ra is van egy terv, csatlakozz a csoporthoz az fb-n)

@pávör dragonfruit: még lehet, hogy Lóri új szerelmet talál.... :))))

Dina arca egy tanulmány.... nem érti, hogy miért esett ki, továbbra is nagy az arc..... és bosszúra kérte fel lórit.... aham.... ez így lesz....

malevil2050 2016.09.25. 22:07:57

Lorcika ,meg szerelem . meg , öreganyám térdekalácsa,,,,,,,,

Ay Mama, Que paso 2016.09.25. 22:07:59

@genevieve: ha Dávidra szavaztál, akkor jobb ha tudod, hogy veszélyben vagy
Lóri bosszúja olyan lesz, mint ez a párbaj volt, kemény

rearwindow 2016.09.25. 22:08:15

@Almaka: csak próbálom megérteni, mitől lett ilyen

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:08:19

@Ay Mama, Que paso: szerintem is, a parbajon kiderult hogy nagyon jol latja a dolgokat.

Cimili 2016.09.25. 22:08:28

Győzit tisztára Atinak maszkírozták, már csak a kereszt hiányzik a nyakából. Vagy csak én látom így?

Commodore 2016.09.25. 22:09:25

Sírás-picsogás hiány van!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 22:09:49

Tivynek igaza van a szavazóit illetően. Csak éppen nem neki hozza majd a dicsőséget, hanem Somának.

genevieve 2016.09.25. 22:10:25

győzi azért keményen tolja dinának, hogy mekkora lúzer:_D

Cimili 2016.09.25. 22:10:46

@Mók_Ica: Mit terveztek? Titokos? :)

plüssnyuszi 2016.09.25. 22:10:50

Asszongya DIna, hogy ő biza szerelmes lett a Lóriba és megvárja. Ez a némber akkor is hazudik, ha kérdez. Mondjuk ezen túlmenően egy értelmes mondatot sem bír kicsiholni magából

Commodore 2016.09.25. 22:10:54

TIBÓÓ NÉZI A TELEVÍZIÓÓT!

Commodore 2016.09.25. 22:11:44

HÚ dö Fak iz TIBÓ?!

Androido 2016.09.25. 22:12:11

Remelem azert megskypeoljak Tibot a ma este folyaman :D

WICKEDWITCH 2016.09.25. 22:12:29

@mobilos perpetuum: Lehet, hogy félreértettem, de ez most azt jelenti, hogy mert Ati szakács, azért mindenki másnál csak pótcselekvés lehet a főzés?

Almaka 2016.09.25. 22:12:32

@rearwindow: Az szerintem nem mentség, minden éveben 700-800 között fogadnak örökbe Magyarországon.

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:13:02

@Cimili: en is elgondolkodtam egy pillanatra :D

genevieve 2016.09.25. 22:13:05

győzi alázza dinát:-D
aki meg egyszerű mint a faék:-)

Mók_Ica 2016.09.25. 22:13:19

@genevieve: azért nagyon próbálja a romantikus vonalat is tolni..... az pedig annyira nem volt :))))
Dina most nagyon nem érzi magát jól.... nem gondolta, hogy ilyen hamar szembe kell néznie az elhagyott fiújával.....

Commodore 2016.09.25. 22:14:20

Na... az EZ ÉN vagyok! jóvan ...b +

Cérnahuszár 2016.09.25. 22:14:24

@pávör dragonfruit: remélhetőleg végig gondolja hogy dina folyton rossz tanácsokat adott, rossz volt a meglátása és megszólal benne a vészcsengő hogy dina tivyt ajánlotta neki, az jó nem lehet

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:14:29

@WICKEDWITCH: en se vagtam az osszefuggest :D

Jaj Dina, annyira gaz vagy...

Mók_Ica 2016.09.25. 22:14:53

@Cimili: ( off topic: csengetett mylord :))) )

@Commodore: hát ő volt Dina szívszerelme :))))

genevieve 2016.09.25. 22:14:55

@Fu Szekh Li: bezzeg amikor kellett volna, akkor tuja nyert:-)

Schlomo Goldberg 2016.09.25. 22:15:34

lakatosevettke mit bizalmaskodik csicskagecisomával

2016.09.25. 22:15:52

@naezjó?: Én meg remélem úgy lesz. Akkora az arca, hogy talán ettől picit elgondolkodna.

WICKEDWITCH 2016.09.25. 22:15:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Somával kapcsolatban nekem is megfordult a fejemben az, hogy ugyan egy éretlen gyerek, de ha lenne egy normális társasága/férfi "példaképe", akkor még nem lenne reménytelen.

DrMengele 2016.09.25. 22:17:04

Te még a fszát is fogdostad te fogyatékos :DDDDDDDD
(dina a belevalóban arról hogy milyen gáz a soma-evelin smár)

genevieve 2016.09.25. 22:17:22

ez a dina hülye:-)

soma nyomult rá evelinre és nem fordítva

Cimili 2016.09.25. 22:17:25

@Mók_Ica: Nem értem, de mindegy is. :) Ez van, ha picit kiteszem a lábam. :DDD

Mók_Ica 2016.09.25. 22:17:26

@Schlomo Goldberg: teCCik neki a 21 cm.... khmkhm

naezjó... 2016.09.25. 22:17:50

@ALOKSAKTRHEE: látod nem fogja fel. Még mindig nem érti.

genevieve 2016.09.25. 22:17:55

na dina, ha elolvassa, hogy miket írtak róla akkor eljön az armageddon:-))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 22:18:25

@WICKEDWITCH: A nyeremény szempontjából az a lényeg, hogy Soma még gyerek. Nem sok utálnivaló van benne. De van szíve, egyenes gyerek.

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:18:48

Gyozo mekkora arc :D ajanlgatja Dinanak h olvasgassa az internetes hsz-eket :D

2016.09.25. 22:19:14

@naezjó?: Ez az. Nem látom. XD Csak itt olvasom. De majd holnap vissza nézem. Már csak Hogy lássam Dinka arcát. XD

naezjó... 2016.09.25. 22:19:21

@DrMengele: :D
@WICKEDWITCH: jaja, néha egész jószívűnek mutatkozik.

Androido 2016.09.25. 22:19:31

Miert nem a savazos kommenteket adjak oda neki?

2016.09.25. 22:20:07

@MacákékIcukája: Ha Ha Ha. Ez mekkora!!! XD

Mók_Ica 2016.09.25. 22:20:14

@genevieve: majd bosszút áll :)))))

@MacákékIcukája: nem lesz túl vidám.... :)))))

2016.09.25. 22:20:36

@Mók_Ica: Szerintem is :D Holnaptól Vivibe lesz szeri.

2016.09.25. 22:21:14

@genevieve: Jön majd ide trágárkodni? Jöjjön csak. :D

Mók_Ica 2016.09.25. 22:22:10

@genevieve: @MacákékIcukája: azért az milyen volt, hogy Győző azt mondta Dinának, hogy színésznő és legobbihildázta???? ilyenkor blahalujzázni szoktak..... :))))))

naezjó... 2016.09.25. 22:22:39

@ALOKSAKTRHEE: ja, úgy más. A visszajövetel miatt megéri, a búcsú alatt Lóri pillája story tv különdíjasként rebegett.

2016.09.25. 22:22:49

@Cimili: Szegény vagyok. Nincs Televíziókészülékem. :))

2016.09.25. 22:23:43

@Mók_Ica: Gyozo nem tudja a jó poénokat.

Mók_Ica 2016.09.25. 22:23:48

Győző: jöjjön Dina testvére, Tünde.....
Dina: Erika.... (és az arc, megfizethetetlen.... )

Erika, aki nem Tünde, hangja teljesen olyan, mint Dináé......

genevieve 2016.09.25. 22:24:04

mit csinált rosszul? mindent:-D

2016.09.25. 22:24:18

@naezjó?: Jelölni kéne Oscarra? :)) Csak Lórika rà ne mozduljon Evelinre. Kicsi Soma összetörne.

Cérnahuszár 2016.09.25. 22:24:30

@DrMengele:
XD
hát igen, ez a kettős mérce ugye
én azon filóztam a stúdióban milyen lenne bejátszani ezt a jelenetet amikor soma farkára rárabolt, miközben azt mondta mennyit jelent neki lóri...

naezjó... 2016.09.25. 22:24:38

@Mók_Ica: nyomhatnák 4esbe Lóri ikertesójával.

Mók_Ica 2016.09.25. 22:25:05

@pávör dragonfruit: nem fogja tudni lenyúlni Zsoltitól :)))) Vivi nem hülye :))))

genevieve 2016.09.25. 22:25:11

@Mók_Ica: meg a hanghordozása és a beszédstílusa is:-)

2016.09.25. 22:26:03

@Mók_Ica: Vivi sem és Zsolti sem :D
De Lórinak lesz még bent szeri szála.

genevieve 2016.09.25. 22:26:24

@ALOKSAKTRHEE: ha evelinnek van egy kis esze akkor most átmegy lóri vigasztalóba:-))

naezjó... 2016.09.25. 22:26:36

@ALOKSAKTRHEE: ha Tyyyvyy kiesik, csak kapkodhatjuk a fejünket a jelgránátok elől :)

2016.09.25. 22:26:44

@genevieve: Sose jut el az "eszéig"

Mók_Ica 2016.09.25. 22:26:49

@Cérnahuszár: @DrMengele: előbb utóbb mindegyik kint lesz... majd megnézi Lóri is... :))))

@naezjó?: ez egy jó ötlet :))))

Mók_Ica 2016.09.25. 22:28:09

@genevieve: rémisztő volt....

@pávör dragonfruit: szted ki? Zseri vagy Evelin?

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:28:09

Ugy erzem, hogy ez egy nagyon szep zarasa volt a hetnek :))) jovo heten mi lesz, hajjaj. Lehet h tivy-t kizarjak, nem bannam. Kivancsi vagyok h David birni fogja-e a nyomast egyedul es h hogyan fog reagalni Vivi es Zsolti.

Cérnahuszár 2016.09.25. 22:28:58

@pávör dragonfruit: az durva lenne ha lórinak lenne új szála...azzal ki is írná magát a játékból. most valamit nagyon ki kell találnia, érdeklődve várom
amit még várok, vivi és zsolti mit lép, most hogy ők is benézték a győztes oldalt

Commodore 2016.09.25. 22:29:30

Tivyt kibasszák, bejön, Tünde, vagy Erika tesó...

Mók_Ica 2016.09.25. 22:29:30

@MacákékIcukája: Zsolti kedveli Dávidot.... kicsit átrendeződnek a kapcsolatok és érdekbarátságok.... kell pár nap még.....

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:30:32

@pávör dragonfruit: @Cérnahuszár: erre en is kivancsi leszek, de szerintem van annyi esze, hogy visszafogja magat.

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:31:36

@Commodore: jaj nemar :)))))
@Mók_Ica: igen, valoszinuleg

Cérnahuszár 2016.09.25. 22:34:11

@Mók_Ica: hűha, tényleg, erre nem is gondoltam
lesz még mit mondania lórinak is, hát nem lennék a helyében.

genevieve 2016.09.25. 22:35:04

@MacákékIcukája: zsolti szeretni fogja dávidot:-)))))

Mók_Ica 2016.09.25. 22:37:04

@Cérnahuszár: majd lassan Dinácska is rájön..... most még nem érti mi történt és elég vakon van..... remélem rá fog jönni, hogy miért esett ki.....

genevieve 2016.09.25. 22:37:04

@Cérnahuszár: vivire én is kiváncsi vagyok, de a maga egyszerű módján ő tényleg őszinte ember,
nem fog most átállni dávidhoz

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:37:09

Facebookon nagyon pedzegetik a nepek tivy kizarasat, aggodnak, hogy az rtl tul sokaig benntartja es az lesz a vege h megut valakit.

WICKEDWITCH 2016.09.25. 22:37:18

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ha így folytatja, simán befuthat "surranópályán", bár azért még sok van vissza, sok minden történhet. Mondjuk én az előbb úgy emberileg gondoltam, mert ezeket a társaság által ráragadt "puncimágnes", meg "kedvenc pólóm", meg ő mekkora kan (asszem ő volt)-féle pózolásokat kinőhetné. Persze, nem én vagyok a célközönség, úgyhogy igazából nekem mindegy. :D

genevieve 2016.09.25. 22:38:01

@Mók_Ica: soha...nem az a típus..nyílván megszokta, hogy "otthon" ezzel a stílussal ő a királynő

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 22:38:03

@genevieve: Miért lepődtél meg azon, hogy ezt vártam? Ezek annyira balfék műsort csináltak a VV-ből, hogy nem néztem ki belőlük azt, hogy belenyúlnak komolyabban. Igyekeztek, látszik a szavazatok mozgásán is, de túl nagy volt a hendikep, amit szintén magának köszönhet a RTL, plusz persze Dina is. Ott eldőlt, hogy nem Atit hozta. Ki kell szedni a tujákat az elején, mindig olyat, aki távol áll tőled, aki nem tud ellenpólusokat felállítani semmiben. Ha kiesnek a tuják, játszani kell a többinek és ott már elkopik a hendikep. Dávid sem fogja megnyerni, ezért nem izgat különösebben a dolog, trash szempontjából én még elnéztem volna Dinát bent. Sokkal többre tartom Dávidnál, minden hibájával együtt, mint embert, és biztos vagyok benne, hogy látjuk még a médiában. Meglettem volna lepve, ha az én értékítéletem győz a mai párbajon. Úgy gondolom, hogy azok az emberek, akik nemtelen jelzőkkel illetve támadták őt itt a fórumon, egy olyan lányt, aki bár trágár és ordenáré, de kellően őszintén játszott, nem pedig egy karaktert, azok egy embert a személyében mocskoltak. Én ezért álltam mellé oly sokszor, másokkal szemben, no meg magam is zempléni révén, ráadásul már Abarán is megfordulva, volt egy kis plusz a Dinához való hozzáállásomban.

ewita 2016.09.25. 22:38:14

Az tetszett amikor Dávid azt mondta, meg van kötve dinka keze,nem tud mit mondani, mert nem káromkodhat,így a szövege 60%-a kiesett! :D:D:D

WICKEDWITCH 2016.09.25. 22:40:06

@WICKEDWITCH: az "asszem ő volt", az a pólósra vonatkozik. Ideje elmennem aludni. :) Jó éjszakát mindenkinek! :)

Mók_Ica 2016.09.25. 22:40:33

@genevieve: akkor sokáig fog szenvedni.....

@MacákékIcukája: melyik csoportot nézed?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 22:40:47

@WICKEDWITCH: Somával semmi baj nincs, ártalmatlan kisgyerek. Az nagyon tetszik, hogy emocionálisan nem erodálták még. Tőle nem sajnálom a 36 millát. Azt sajnálom, amit tenni fog a pénzzel szegény.

2016.09.25. 22:42:10

@genevieve: Na de Somával mi lesz? Úgy sajnálnám szegényt. XD

Cérnahuszár 2016.09.25. 22:42:11

dina ha olvasod és segíteni akarod lóri játékát, akkor hagyd el nyíltan, mondd hogy csak ki akartad te is használni.
az emberek sajnálni fogják, többet segítesz ezzel, mintha kitartanál mellette, soma farokfogdosását fogják a kapcsolat orra alá dörgölni....hogy 2 fillért nem ér az egész, mire akarod megvárni...és az embereknek igaza van ebben.
akik kiszavaztak téged, megadják lórinak a szavazataikat, ha mellette állsz akkor kinyírod.

Almaka 2016.09.25. 22:42:25

@Androido: RTL + Minden nap 12:00 és 20:10 és 22:30-kor. Amikor pedig vége akkor újra kezdik újra és újra.

2016.09.25. 22:43:53

@naezjó?: Miért esne ki? Vagy zárnák ki? Megint tett valamit?

MacákékIcukája 2016.09.25. 22:43:57

@Mók_Ica: a hivatalos VV oldalt, ott van egy kep a szazalekokrol ill. hogy david nyert. A hsz-ek kozott az egyik legtobb lajkot kapo (persze van tobb is ebben a temaban). Egyertelmuen masok is aggodnak, nem csak mi. (Lajkok szamabol, kommentek tartalmabol szoktam parbajeredmenyt saccolni, rendszeresen nezem. Baromi tudomanyos vagyok! :D)

genevieve 2016.09.25. 22:44:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ezért lepődtem meg, mert azt hittem, hogy dinát várod vissza...

szerintem dina pontosan egy karaktert játszott:-) az trágár, ordenáré, de én ilyen vagyok és mindenki bekaphatja akinek nem tetszik karaktert, csak ő ezt így is éli meg...

ettől nekem nem lesz szimpatikus, emberben és különösen egy nőben ez nagyon gusztustalan....lakjon is bárhol....

de a vélemény szabad:-)

genevieve 2016.09.25. 22:45:23

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én azt sajnálnám amit vele tenne a pénz

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 22:48:18

@genevieve: Nem lesz ideje Somával semmit tennie annak a pénznek, sajnos.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 22:48:56

@genevieve: Mit csináltatok rosszul?
A vv8 finálés párbaja lezajlott, a tuját visszaküldtétek, hogy serénykedjen a konyhában. A műsor unalmasból nézhetetlenné válik.

Cérnahuszár 2016.09.25. 22:49:16

@genevieve: a szülei vigyáznának arra a pénzre
és ezt nem gúnyból mondom, még nem vált le sztem teljesen

genevieve 2016.09.25. 22:49:19

@ALOKSAKTRHEE: somának fel kéne nőni, egyébként meg nagyjából egykorú a többiekkel ha jól tudom...

azt szeretné, hogy férfiként kezeljék, de ha nem neki van a legjobb teste, nem az övé a legjobb csók elkezd sírni....és mindenki rohan vigasztalni...nem bírom az érzelmi vámpírkodást...

de ettől függetlenül, ha nem éppen saját magával van elfoglalva , akkor egészen jó meglátásai vannak

WICKEDWITCH 2016.09.25. 22:49:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az ártalmatlan nagyon jó szó rá. Viszont ha megnyerné, akkor valószínűleg nem úszná meg az emocionális erodálódást. :(
@genevieve: meg hogy vele mit tennének a pénzért

Most már tényleg megyek. :)

2016.09.25. 22:49:57

@Cérnahuszár: visszabarizik Daviddal, az elején jóban voltak

genevieve 2016.09.25. 22:50:43

@mobilos perpetuum: én semmit nem csináltam rosszul, mert én nem szavaztam:-)

a kérdés pedig dinára vonatkozott:-)))

genevieve 2016.09.25. 22:51:52

@pávör dragonfruit: ja dina végül is azért kezdett lórival, hogy dávidot féltékennyé tegye:-)

2016.09.25. 22:54:00

@genevieve: Igen, ezen elég hamar szemet hunytak a felek...

2016.09.25. 22:54:58

@genevieve: Ő még kisfiú. Szájrapusziban fogad és a fütyikéjét mutogatja.

Phantörpikus 2016.09.25. 22:56:44

Nem értem miért hiszik azt sokan, hogy attól még hogy Dina ellen visszaküldték a nézők elég nagy fölénnyel Dávidot, biztosan ő lesz a VV8 győztese is...
Tivy ha tényleg örökbefogadott gyerek,akkor pont hogy nem kellene ennyire trógernek lennie, mert egy örökbefogadott gyereket sokszor még jobban szeretnek, nyalnak-falnak a "szülei", mint egy édes gyereket, mert kompenzálnak. Eleve aki örökbe fogad az általában nagyon sokat vár a gyerekre és nagyon szeretne gyereket.Így ez a viselkedésére semmiképp sem indok.
Vivienről az a véleményem, hogy eddig szimpatizáltam vele, de látom, hogy nagy taktikus, ami nem baj, csak ki ne essen a szerethetőbb szerepéből, mert pl. a minap ,mikor a Dávidot próbálta "inzultálni", az elég trágya volt. Nem a Dávid miatt,hanem a stílus miatt. Zsoltival ugyan ez a helyzet.Nagy favoritom, de kezd kicsit sok lenni.
Nekem Krisztián szimpatikus, nem tudom megnyeretném-e vele. Vivi,Zsolti,Krisztián való a fináléba és a következő hónapok történései döntsék el,hogy ki marad a végére is ember és szerethető karakter.Szerintem.

genevieve 2016.09.25. 22:58:22

@pávör dragonfruit: kisfiú, aki nagynak képzeli magát...

biztosan én vagyok antiszoc...de nekem ezek a viselkedési formák (dina, soma, tivi, ati) nem viccesek és nem szórakoztatóak

tudom, hogy a szarós-fingós-hasraesős poénok népszerűbbek mint a finomabb, verbális humor:-)

ha én bementem volna a villába már viki előtt lecseréltek volna:-)

genevieve 2016.09.25. 23:00:10

@Phantörpikus: szerintem is ez a három lesz a befutó....és remélem ez az év a női nyertesek éve lesz minden szinten:-)

2016.09.25. 23:00:41

@genevieve: Nem vagy antiszoc, én is és szerencsére még sokan gondoljuk így. Az lenne szomorú, ha mindenki a dinusoknak/tivyknek tapsolna.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:00:49

@genevieve: Abban igazad van, hogy létező karaktert játszott, csak éppen egy létezőt. Amilyen helyről Dina jött, ott nagyjából ennyire tudsz szocializálódni, semmi mű dolog nincs benne, ott egyszerűen a közeg rád akaszt ilyesmiket. Szerintem simán kezelhető kiscsaj, nagyjából azokkal akaszkodott össze, akiket én is kipécéztem volna. Na persze ő ezt nem okosan tette. :-)

Mindenesetre nem értem továbbra sem, hogy a gyűlölködést mivel érdemelte ki, mint ember. Bruti külföldizése pedig egyenesen sértő, ezt most is el kell mondanom. Menjen el oda, 30 kilométerre a magyar határtól és ott stand-upoljon ilyen stílusban.

kamilla123 2016.09.25. 23:01:33

@MacákékIcukája: ja, Zsolti és Vivi, akik csak érdekből álltak Dina mellé. Örülök,h koppannak. Azt hiszik, h a a szórakoztatás a minden, Vivi már nagyasszonynak érezte magát. Most kezdheti a nyalást DÁvidnak :-)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.25. 23:01:55

@genevieve: @Phantörpikus: Nekem még Zseri is pakliban van Dáviddal együtt. A sittes pai nem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:03:26

@Almaka: Nem vagyok rokona, csak én látom az embert is benne. Szerintem nagyon nem érdemelte meg azt, amit itt leírtak róla a fotellakók.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:06:20

"Abban igazad van, hogy létező karaktert játszott, csak éppen egy létezőt."

Ez van, ha nem olvasok vissza. Az első létező jelző felesleges. :-)

genevieve 2016.09.25. 23:06:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ez lenne a mentsége, hogy ahonnan ő jött ennyire tud szocializálódni??? ez komoly?:)

ez igényesség és persze intellektus kérdése...bár én is merek nagyon sok elmaradott - gondolom ezt akartad jelezni az arról a helyrőllel - helyről induló embert és egyáltalán nem viselkednek így...

és ha már kipécézés: ő volt az aki egyből beleállt minden újonnan jött emberbe, főleg a csajokba, és azzal érvelt, hogy utána jöttek be...szóval egyáltalán nem egy ártatlan leányka aki a körülmények áldozata lett

bőven tett ő a gyűlölködés kiváltásáért...mondjuk én speciel nem gyűlölöm

genevieve 2016.09.25. 23:09:29

@pávör dragonfruit: szerintem ez a sittes múlt csak média fogás:-)

nem pont a sittes karaktert hozza bent a villában:-))

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.25. 23:12:16

@genevieve: Nekem van benne valami nem szimpatikus, hátha majd rájövök mi az. Lehet csak keresem a hibát a gépezetben? :D
Persze ha Zsoltiról is kiderül, hogy amatőr színész és csak eljátssza a karaktert, na az tetszene.

DrMengele 2016.09.25. 23:14:25

Dina legalább őszinte és hasonló érvelésekre: Hitler őszintén utálta a zsidókat és szívből akarta őket kiírtani! hát szeressük de minimum tiszteljük már az őszinteségéért!
a csúnya beszéddel sem önmagában volt a baj, én imádom a tróger suttyóskodást, south prakból zsírfekás monológokat fejből tudom pl... DE Dina vééletlenül sem volt vicces! vagy jópofa, és nem kreatívan káromkodott, hanem a bazmeg mega fasszopó felváltotta az értelmes érveket (persze nem feltétlen csak nála)

Almaka 2016.09.25. 23:16:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Én nem nem tudom ez szerintem már csak te akarod belelátni, te még hisszel abban, hogyminden ember jó én már nagyon rég nem.
"Amilyen helyről Dina jött, ott nagyjából ennyire tudsz szocializálódni, semmi mű dolog nincs benne, ott egyszerűen a közeg rád akaszt ilyesmiket."
Ez elég nagy túlzás, de még ha igazad is van, 3 év egyetem után kicsit kikupálódhatott volna, vagy szerinted Debrecen is olyan környék ahol csak ilyen emberekkel találkozhat.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:16:36

@genevieve: Nem az én stílusom semmiben, egyáltalán ahhoz, hogy nőt lássak benne, még kellene a részéről jó pár év.

Commodore 2016.09.25. 23:17:03

@genevieve: Túlélő sittes? Nem lehet mindenki menő!

genevieve 2016.09.25. 23:17:04

@DrMengele: érdekes érvelés a te nickeddel:-)

genevieve 2016.09.25. 23:18:29

@pávör dragonfruit: ahogy fogynak majd az emberek, egyre több kamera idő jut a többiekre, meglátjuk mit hoznak ki krisztiánból...

Almaka 2016.09.25. 23:18:48

@genevieve: Valami verekedés miatt volt bent 3 napot állítólag.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.25. 23:20:21

@genevieve: Tivy egy megjegyzéséből én azt vettem le, hogy ő nem jelentkezett, hanem úgy találták ide. Mindenesetre nagy melléfogás ő is.

genevieve 2016.09.25. 23:20:23

@Commodore: kiváncsi lennék én arra a sittes múltra

pl. az is sittes aki egy fradi meccs után hazafelé belekeveredik a verekedő tömegbe és beviszik az őrsre....

Commodore 2016.09.25. 23:21:06

@Almaka: Hahaha , akkor én is sittes vok? + Katonaévek Vietnámban...

Well... 2016.09.25. 23:21:18

@Phantörpikus: itt megint belefutunk az orok problemaba, mikor hozott anyagbol dolgozol.
akarmenyire szeretgetik az orokbefogado szulok, a gyereket, ha az egy drogos/alkesz ne gyereke lehet genetikabol/fejlodeshol kifolyolag szellemi fogyatekos.

genevieve 2016.09.25. 23:22:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hmm, azt hittem a pasiknak inkább a fiatal csajok jönnek be:-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:23:10

@Almaka: Tudod te, hogy Debrecenbe honnan érkeznek a diákok? Nem hiszek benne, hogy minden ember jó, szerintem mindenki gyarló. Dinában egyedül a zsigeri reflex, a rögtönítélés zavart nagyon, ahogyan pl. Gerald Int fogadta. De cseppet sem volt ismeretlen számomra az, hogy ilyen reakciók vannak valakiben. De ettől még nem tudnám úgy gyűlölni és olyan jelzőkkel ítélni, mint itt tették. Többen is vannak, akik nagyon aljasak a bentiek közül, mégsem dózerolom őket a klaviatúrával.

Well... 2016.09.25. 23:24:11

@genevieve: es az se maradjon k, h diplomas pedagogus, szerinted ott tanitanak pszihologiat , alapfokon legalabb.

genevieve 2016.09.25. 23:25:58

@Well...: érdekes lehetett az az állásinterjú ahol felvették pedagógusnak:-)

MacákékIcukája 2016.09.25. 23:26:52

@Almaka: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szerintem sem feltetlenul helytallo az "amilyen helyrol jott erv". En is falun nottem fel, persze nem nagyon voltak barataim, mert az ottani gyerekek hittanorara jartak en pedig a dinoszauruszos-meteorologias-zoologias-akarmilyen tudomanyos gyerekkonyveket bujtam es anyuek nagyon megszidtak amikor veletlenul valami csunyat mondtam :((( Szerencsere bekoltoztunk a varosba amikor 12 lettem :)
Persze voltak masok is, akikbol normalis felnott lett, de a tobbseg sajnos nem... - igen, ezzel az utolso mondattal most ellentmondtam magamnak, de a lenyeg, hogy ha az ember nagyon akarja, akkor atkerulhet egy masik kozegbe is.

@kamilla123: kicsit megujul a csoportdinamika, jo lesz ez! Van eszuk, kivancsi leszek hogyan taktikazzak ki magukat ebbol :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:26:53

@genevieve: Hát, részemről pl. az árnyjátékos vonaglás inkább szánalmas volt és közönséges. Semmi köze a nőiességhez.

genevieve 2016.09.25. 23:27:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: megjegyzem én debrecenben születettem:D

genevieve 2016.09.25. 23:29:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nos, szerintem meg ahogy bepiálva viselkedtek az nem volt nőies...

genevieve 2016.09.25. 23:30:49

@Almaka: ezek szerint nem is sittes:-) csak előzetesben volt...

Well... 2016.09.25. 23:30:57

@genevieve: oh akkor o nem is akart kocsmaros lenni, csak a felveteli elbeszelgetesre indulva metert a korcsmaba, egy kis kontyala valora, es ott ragadt, ott mikor mndta van diplomaja akkor rogton felvettek, azutan meg mar minek menjen el masik interjura, megtalalta a hivatasat, nepnevelo lett :o)))

Almaka 2016.09.25. 23:31:48

@Well...: Nem pedagógus "csak" szociálpedagógus. Ami annyit jelent, hogy a hülye kölköket pont hozzá kellene küldeni, hogy jó útra térjenek :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:32:52

@MacákékIcukája: Személyesen ismerek jó pár fiatalt, pont zempléni kis falvakból, akiknek a helyi adottságokból való kitörés egy-egy kisvárosi főiskolán/egyetemen kezdődött. Hát Dina ebben a közegben még csak nem is vette rosszul az akadályt. Valszeg az, hogy helyben maradt, a jóformán egyetlen helyben betölthető álláshelyen, ilyenné tette. Ő egy ilyen állatfaj. :-)

kamilla123 2016.09.25. 23:32:56

most nézem az öfit, tök jó, hogy a semmilyen Zseriből milyen klassz nőt tudnak faragni a sminkesek és a fodrászok. Kifejezetten jó feje van az ilyesmihez.

VVFanGB 2016.09.25. 23:33:08

Srácok!

Amikor a Villalakók várták vissza a győztest, és meghallották, hogy az egyik "statiszta" elkiabálta magát, Zsolti egészen véletlenül nem azt mondta, hogy "ezek szerint át lettünk b*szva?" Nem szeretnék teóriákat gyártani, de mintha ez hangzott volna el.

Cérnahuszár 2016.09.25. 23:33:33

@Well...: hiába tanítanak pszichológiát, ha az empátia hiányzik az emberből és úthenger típus
sose fogja alkalmazni, csak a vizsgákra magolja be hogy átmenjen
ezért vannak rossz tanárok is, van diplomájuk de minek.

Almaka 2016.09.25. 23:33:39

Felvi szerint szakleírás: Ebbe képzeljétek bele Dinát :)

A szociálpedagógusok elsősorban a gyermek és ifjúsági korosztály problémáinak kezelésében, megoldásában segítenek, kapcsolatban állnak a gyerekek szüleivel, pedagógusaival is.

A hallgatók az alapozó képzés során szociális, pszichológiai, pedagógiai, igazgatási és jogi ismereteket szereznek, valamint társadalomismereti, egészségtudományi alapismeretekkel találkozhatnak. A szakmai törzsanyag az alapozó ismeretek során tanultakat bővíti, kiegészítve a szociális munka elméletével és gyakorlatával, munkaformáival, módszereivel. A szakon belül számos további specializációra van lehetőség. A speciális képzés tartalmai felölelik a romák, a drog, az erőszak, a fogyatékosság, a krónikus beteg gyermekek és az időskorúak problematikáját, valamint a tehetség témakörét.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:34:00

@genevieve: Egyetlen bepiált nőt sem láttam még nőiesnek... józanul! :-)

Nbl 2016.09.25. 23:34:08

@genevieve: állítólag 2 hetet ült verekedés miatt előzetesben, de el sem jutott az ügy bírósági szakaszba... Szóval nem egy Magda Marinko.

Akasa27 2016.09.25. 23:36:00

Többen el vannak tévedve a villalakók közül. Azért mert valaki érdekes még nem biztos, hogy szimpatikus. Megjegyzem nekem nem az a szimpatikus aki rosszindulatú, s nem attól vicces, hogy dől a szájából a szar. Az pedig nem érv, hogy "én ilyen vagyok". Ha ezt a tipust pofán vágják a stílusa miatt, akkor fel van háborodva, pedig, aki megütötte az meg még olyanabb volt.

genevieve 2016.09.25. 23:37:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hát nem is tudom, nálunk is dolgozik jó pár fiatal diplomás lány aki vidékről jött fel pestre dolgozni, mert helyben nem talált munkát, de kiszakadt abból a környezetből, és tett érte, hogy jobb körülmények közé kerüljön...

igen, dina meg egy olyan állatfaj aki olyan, amilyen, de sokkal többre tartja magát...és pont ez ami a legtöbb embernek ellenszenves

kamilla123 2016.09.25. 23:39:02

@Akasa27: igen, Zsoltika és Vivi itt tévedtek marha nagyot. Sztem az utóbb napokban ők is vesztettek a népszerűségükből, de az még visszatornázható, főleg most, hogy tudják, hogy kedvesnek is kell lenni,nemcsak érdekesnek :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:39:25

@Almaka: Szociálpedagógussal Dunát, illetve arrafelé gondolom Laborcot vagy Latorcát lehet rekeszteni. Egy könnyen elérhető diploma, amit még munkára is tudsz váltani, ha akarsz. De nem igazán akarnak ebben a közegben dolgozni, mert nem könnyű. Egy emberről egyébként sokat elmond az, miként beszél a végzettségéről. Aki annyit mond, hogy diplomám lett és nem szakot vagy szakirányt mond, az csak papírt akart - általában legalábbis így van.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:40:44

@Akasa27: Ti többször is áttételesen és virtuálisan pofán vertétek az elmúlt hetekben. Pont erről beszéltem, köszi.

genevieve 2016.09.25. 23:40:47

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: persze azon sem gondolkodott el, hogy miért ő kapott 4 jelet...

MacákékIcukája 2016.09.25. 23:40:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: egyetertunk :)

Mas: itt egy facebook post a hivatalos VV-oldalrol, a hozzaszolok szinte kivetel nelkul Tivy kizarasat kovetelik (remelem mukodik a link)

www.facebook.com/ValoVilag/posts/1220911887960588

genevieve 2016.09.25. 23:42:32

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igen, és ha valaki velem így beszélne, ahogy dina akkor nem csak vírtuálisan verném pofán...l

genevieve 2016.09.25. 23:43:35

@MacákékIcukája: na őt meg különösen pofán verném:-)

genevieve 2016.09.25. 23:45:01

@MacákékIcukája: haha, az egyik kommentelőt ismerem:-)))

és idáig spanolta tivít, sőt egyszer még belevelóba is betelefonált..., most meg már kutyázza

Almaka 2016.09.25. 23:45:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Én ezt értem de akkor is, nem egy elzárt tanyán élt eddig mint ahogy elakarod hitetni. A rosszindulatára meg végkép nem mentség. Kis közösségben ahol sokkal jobban rá vannak szorulva egymásra, ilyen rosszindulatú ember nem életképes.
Én nem gyűlölőm, csak látni nem akarom a tv-ben. Kívánok neki a legjobbakat a való életben.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:47:14

@genevieve: Nem mindegy, hogy pár száz fős faluból mentél fel vagy egy nagyobból, esetleg városkából és jelen esetben egy még mindig helyben lakóról beszélünk, ráadásul egy olyan faluban, ahol a magyaroknak, bár többségben vannak, azért nem könnyű. Többre tartja magát, mert a közegében több is, pont ezt mondtam. Sőt az is pozitív, hogy ki akar törni. Csak éppen ha ezt ilyen átmenet nélkül, pláne a médiában akarja véghezvinni valaki, annak vannak hátulütői. Ettől még mindig egy fiatal emberkéről beszélünk, kevés élettapasztalattal, ezért továbbra is fenntartom, hogy túlzás, amit kapott itt.

BAZINGA2 2016.09.25. 23:49:26

Igen, Dina végtelenül őszinte lány. Bevallotta, hogy szereti Lórit, és megvárja! Gondolom arra számít, hogy Lóri bosszút áll, és viszi neki a 36 millát. Ellenben aki figyelemmel kísérte, hogy miket mondott Dina a sufniban Micinek, az hallhatta, hogy Dina hátba akarja szúrni Lórit, csak még nem jött el az ideje...Ez gonoszság, csak most nagyon "arcra" esett. Kintről bosszúra biztat, pedig a bukást is emelt fővel kell viselni, nem bosszúért kiáltani! Elégedett vagyok, hogy Dávid ment vissza. Tivy sokat képzel magáról, örülnék ha kihívná Zserit, és Tivy kiesne!!! =D Remélem, Tivyt leállítják mielőtt összetöri az egész berendezést, vagy megver valakit!!!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:49:47

@genevieve: Ugyan, hát ki Dina, hogy felvedd amit és ahogyan mond? Engem nem tudna ilyen stílussal felidegelni. :-)

Akasa27 2016.09.25. 23:50:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: mert mi meg ilyenek vagyunk, ez a véleményünk. Ez most akkor baj? Vagy ilyet csak a külföldiek csinálhatnak??

genevieve 2016.09.25. 23:51:21

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ne már:-) egy fiatal emberke?:-DDD
ha somáról irnád...még csak-csak:-)

az nem kitörni akarás, hogy én ilyen csikagecizős bunkó paraszt vagyok, fogadjatok el így ....

ha valaki ki akar törni annak alkalmazkodnia kell, meg kell tanulnia viselkedni, beszélni, stb.

és ha már a magyarságnál tartunk....én eddig ha nem magyarországon élő, de magát magyarnak valló emberrel találkoztam, az mind gyönyörűen, szép szavakkal beszélt magyarul....

Cérnahuszár 2016.09.25. 23:52:38

Dina pont azt kapta amit kellett. emelte a tétet, kihívta a sorsot, ezt egészen addig csinálja mindenki amig akkora pofont nem kap válaszul hogy leül gondolkodni. Van akinek kisebb is elég.

MacákékIcukája 2016.09.25. 23:53:26

@genevieve: ez jo :))) nekem egyik ismerosom se kommentel - es nem tudom, hogy nezik-e, ha igen, tuti letagadjak :) Elkepzelhetonek tartom, hogy kizarjak/vagy mar esetleg ki is zartak es a hetfoi adasbol derul csak ki.

genevieve 2016.09.25. 23:53:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nekem dina senki, ezért írtam, hogy ha valaki így beszélne velem:-)

egyébként nem, nyilván nem ütnék meg senkit:-)

genevieve 2016.09.25. 23:55:09

@Cérnahuszár: de ő nem fog leülni gondolkozni, ő meg van győződve arról, hogy mindent jól csinált, csak a csicskageci nézők nem szavazták vissza

ezért nem egy ártatlan leányka ő, úgy gondolja neki ez jár, mert ő egy ilyen őszinte ember és ezt kell szeretni

Cérnahuszár 2016.09.25. 23:55:41

az lemaradt hogy van aki meg ekkorából sem tanul, mert hozzá van szokva hogy másokat hibáztasson.

genevieve 2016.09.25. 23:57:24

@Cérnahuszár: sajnos ismerek ilyen embereket...

Funk You 2016.09.25. 23:58:49

@MacákékIcukája: Tivadar szerintem is megérett a hazazavarásra. Két napig bírta dühkitörés nélkül. Az is érdekes, hogy mindig csak nőkkel -főleg Zserivel- szemben jön rá az indokolatlan őrkjöngés. Ezt pedzegette Krisztián is a holnapi előzetesben. Szökjön a francba a málna.

DrMengele 2016.09.25. 23:59:07

@genevieve: ez szín tiszta véletlen : D

egyébként Dinának hogy van diplomája? ezt a napokban olvastam és igencsak meglepett
egy interjúban meg arra a kérdésre hogy bölcsész diplomája van-e azt válaszolta nem, szociálpedagógus.. mondom wtf, ez hogy fog emberekkel foglalkozni??

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.25. 23:59:14

@Almaka: Javaslom, tegyél egy kis kirándulást kisebb falvakba életképességvizsgálat céljából. Zemplénben sok ilyen van, még magyar oldalon is. Szociológusnak sem kell lenni hozzá. Két éve jártam arrafelé, Nagykaposra menet, Abarán is átmentünk. Nem egy jól élhető környék.

genevieve 2016.09.25. 23:59:15

na veszem az üvegcipőm...

jó éjt

DrMengele 2016.09.26. 00:01:45

@DrMengele: ehjjj most látom hogy éppen erről volt szó fentebb

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.26. 00:04:31

@genevieve: Soma után Dinát tartom még leginkább gyereknek a mostani gárdából, lehet ez is benne van, hogy nem tudom komolyan venni őt és a hisztijeit, káromkodásait. Üres puffogás. Ajánlom mellé tenni mondjuk Evelin hasonló kifakadásait, na ott ülnek ezek az érvek, ő nem nyeretlen kétéves, a Devla rohasztaná le mindenem ha rám okádna. :-P

MacákékIcukája 2016.09.26. 00:09:09

@Funk You: elkepzelhetonek tartom, hogy kizartak a parbaj utani amokfutasa miatt, a teaserben is felbevagtak Krisz mondatat rola. Na majd holnap meglatjuk :)

Joejt mindenki!

Almaka 2016.09.26. 00:09:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
VV7-ben Edina is hasonló környékről jött sőt Dér Heni,Rúzsa Magdi is, mégsem hasonlít a viselkedésük még csak hangyányira sem Dináéra.
Nem szeretem amikor felnőtt ember tetteit a körülményekre akarjuk kenni. Minden ember életében van egy pont amikor tudomásul kell venni, hogy ő a felelős a tetteiért nem a körülményei.

kamilla123 2016.09.26. 00:12:05

@Funk You: tényleg, igazad van, ez fel sem tűnt eddig, h csak nőkkel bír arcoskodni. Amúgy valszeg az is csalódás lehetett neki, hogy nem olyan erős a szavazótábora, hogy Dinát vissza tudta volna segíteni. Nem irigylem Zserit, az ilyen emberek azok, akik lelki-testi terrorban tartják a párjukat a kinti életben, hogy azok ne merjenek másként viselkedni, vagy megszólalni, mint ahogy ők megengedik nekik.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.26. 00:14:01

Jóéjt! Most pár napig nem leszek (tapsvihar lenne ez a moraj?), sőt követni sem tudom a műsort egy kis külföldi kiruccanás miatt (nem Szlovákia az úticél), kíváncsian várom az erőviszonyok hogyan alakulnak.

dero80 2016.09.26. 00:17:37

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem, nem túlzás, amit kapott. Amikor a beköltözéskor bement a stúdióba tetszett, egészen addig, míg le nem játszották a kisfilmjét. Onnantól vált ambivalessé minden vele kapcsolatban. Már ott elvesztette a hitelességét.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.26. 00:18:14

Végszónak egy kis felvetés: Mi lenne, ha Tivyt kizárnák és a létszám miatt Dinát azon nyomban visszaküldenék? :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.26. 00:18:58

@dero80: Na jó, akkor ezen még röhögök egy sort. Kisfilm alapján ítélted meg? Beszarok! Sírok! :-P

Almaka 2016.09.26. 00:23:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Na arra tényleg kíváncsi lennék, így mennyire tudna más ember lenni. Azt mondom hajrá. :)

Cérnahuszár 2016.09.26. 00:24:58

@dero80: igen, a kisfilm jelezte hogy valami nagyon nem ok vele hogy a barátok letojják és ő meg úgy beszél velük mint az alattvalókkal, ezt alátámasztotta a villabeli alakítása is.

dero80 2016.09.26. 00:29:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Sírj, ha úgy gondolod. De az első bemutatkozás (személyes és kisfilm) két különböző "karaktert" jelenített meg.

xukxuk 2016.09.26. 00:53:55

Van Isten , a doktoránduszt is kiszavazták egy kis időre.Addig sem kell lapozni.

mobilos perpetuum 2016.09.26. 08:06:57

@Cérnahuszár: Igen Dávid kisfilmjében nem volt szó ezzel szemben barátokról - nincsenek is, régebbi barátnőkről - nincsenek is. Gátlásosságáról beszélt, amiatt nehezen közeledett a lányokhoz míg kövér volt, ez, mármint a gátlásosság, nőkkel szemben, megmaradt, látjuk. A villalét során se nagy dicsőség, hogy egy nyamvadt Ati várta vissza, Krisztián azzal kezdte, hogy a gyengébbhez áll, mondta, ez tréfa, de amikor virágot vitt Evelinnek, egyértelmű, hogy amiatt állt oda.
Bocs már, hogy az érdekes Dina helyett egy teljesen érdektelen alakról írtam véleményt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.26. 08:48:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Könyörgöm ezt ne...kitörés?? hát így max lefelé tud törni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.26. 08:57:50

@Well...: persze hogy tanítanak,viszont álltalában nagy előadóban, írásbeli vizsgával

Verka5 2016.09.26. 10:10:53

@Almaka:3 év alatt egy alapfokú képzésben vesz részt, ami egy átlagos középiskola szintje. Milyen foci-maxi képzésben - mit tanult -, azt nem tudom, de egyetem az nem 3 év. Az intelligencia meg nem egyetem kérdése. Egy antinő. Ez az ami tökéletesen illik rá. És az ilyenek mindig kipotyognak. Ebben a nőben semmi nőiesség nem volt, hacsak a műköröm, a magas sarkú cipő, meg egy-két rongy. Mellette meg egy ki ha én nem stílus, visszataszító.

Phantörpikus 2016.09.26. 15:37:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: "De ettől még nem tudnám úgy gyűlölni és olyan jelzőkkel ítélni, mint itt tették. Többen is vannak, akik nagyon aljasak a bentiek közül, mégsem dózerolom őket a klaviatúrával."

Nézd.Attól,hogy itt minden poszt alatt kifejted, hogy másokat tévén keresztül gyűlölni nem ér és ,hogy szerinted Dina vagy a hasonló karakterek ezért vagy azért olyanok amilyenek, még a ténylegesen gyűlölködőket nem fogod megtéríteni.Ha egyáltalán vannak ténylegesen gyűlölködők.Mert én meg pont azt mondom a te hozzászólásaidra reflektálva, hogy itt nem voltak Dina gyűlölők, maximum "rögtönítélők". Hirtelen felindulásból dögöljön meg a Dina hozzászólók. Ezen kár itt lovagolni. Nem kötelező egyetérteni mindenkivel, de leírni 100x ugyan azt, holott egyáltalán nem azok válaszolgatnak neked, akik eme csúfságokat írták szeretett külhoni barátosnénkról. Én örülök,hogy kiesett, mert számomra nem képviselt semmilyen értéket (igen,egy ilyen műsorban is van a szartól szarabb).Idegesített is piszkosul a csámcsogása, ahogyan megnyomta a szavakat, a csicskagecizése, a kettős mércéje,a hirtelensége, a nőietlensége, a tanulatlansága,a lustasága, a kivagyisága. De már kint van, emrt nem csak én gondoltam rá így. Lapozzunk.

Phantörpikus 2016.09.26. 15:47:40

@VVFanGB: Visszanéztem és Zsolti arra mondta, hogy "Átbasznak minket", hogy mást kiabáltatnak,mint aki jön.Szimplán reménykedett.Nyugi, nem kell az RTL-ből többet kinézni,mint ami:D

KapitányG 2016.09.26. 17:03:29

@Verka5: BA, alapdiploma, mint átlagos középiskolai szint :)))
(Dinától függetlenül)
süti beállítások módosítása