Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x26 - Alexa mindent visz

2016. szeptember 25. 15:22 - BaZsa


Majka pisál egyet a műsor elején, de sem a farkát, sem a kezét nem mossa meg, úgyhogy Nóri helyében én nem fognám meg a mikrofonját. Az itt a Nóri - hol a Nóri játékra nem nagyon pazarolnék betűt, lényeg, hogy végül mind a két műsorvezető a helyére kerül, és hát nagyon az orrukra koppinthattak (már csak a párhuzamosan futó első X Faktor-adás miatt is), mert végig szívatják egymást. Ezen nekem nevetni kellene, de nem nagyon tudok. Csaba szerint ez lesz az eddigi legjobb szombat, na lássuk.

Erika az első, aki Marót Viki és Falusi Mariann szerelemgyerekének van fazonírozva. A magasak kicsit csukladoznak az elején, aztán belejön. Alapjában nagyon jó előadást látunk, a zsűri állva tapsol a végén. Keresztes szerint rock&roll-úthenger, Viktort meg annyira felizgatta, hogy még a haja is felállt. 100 pont.

img_3169.PNG

Illés Törperős Adrián jön, aki ezen a héten leszámolt a szerelemmel. Magához képest tisztán énekel, bár a dúdolásos részek nagyon hamisak. A koreográfiát nem igazán értem, ez elvileg egy szerelmes szám, nem egy swingerklub-reklám, de legyen. A zsűri nem bújik ki a bőréből, de azért mindenkinek tetszik. Itt muszáj említést tennem arról, hogy Adrián spanyolnáthaként mutatja be magát ("mindenki elkaphat"), ez már húsz éve is szar poén volt. 94 pontot ért ez a produkció.

img_3170.PNG

Barbi következik, ő is bombát akar robbantani a színpadon az I will survive-val. Az első akkordok alatt a táncosfiú Barbi lába közt matat, és ez a produkció legizgibb része. A tempósabb részeknél és a mélyeknél Barbi iszonyú hamis, a tánc miatt a levegője is rendszeresen kevés, a szám második felére meg hallhatóan elfárad. A dal vége egy kifejezett kínszenvedés. Barbitól, azt hiszem, nem kell félteni a nagyszínpadot. A zsűri valószínűleg nem ugyanazt az előadást hallgatta, mert nekik viszont nagyon tetszik. Anna mondja megint a legjobbat, aki szerint Barbi az Akadémia Gregor Bernadettje - és valóban, nagyjából ugyanannyi érzelmet képes produkálni, mint a mi kedvenc Bernink. Mindenki szerint fantasztikus show-t csinált, 94 pont.

img_3171.PNG

Zita nagyon szépen megcsinálja a Valahol Európában-dalt, jól is áll neki,ráadásul pontos, jól felépített, ez az eddigi legjobbja. Nem hallom, hogy a zsűri mit mond neki, mert közben ordít a gyerekem, de az arcukról ítélve tetszik nekik. És tényleg, 95 pont.

A reklám alatt Nóri átöltözött gettókurvának, és még reppel is, ami nagyon szarul áll neki, de szerencsére ő nem versenyez, és akkor is megkapja a gázsiját, ha nem hozza a Lil Kim-szintet. 

img_3172.PNG

Arnold jön, aki az utóbbi időben elég antipatikus lett számomra. A dal nagyon nem áll jól neki, az űrruhás táncosokat a háttérben nem tudom értelmezni, a grimaszolás meg a hadonászás szerintem túl sok, a hangja fáradt, de legalább bohócpolírozás nincsen. Visszaszámlálok, mert tíz perc múlva kezdődik az X Faktor a másikon, valamit ki kell találniuk, hogy itt tartsák mind a tíz nézőt. Ezt a feladatot azonban semmiképpen nem Arnold fogja megoldani, pláne nem ezzel a produkcióval. A zsűrinek ezzel szemben tetszett, 95 pont.

Lacika. Gitárral jön, ami nincs kihangosítva, szóval maximum dísznek lehet a kezében, de legalább el tud bújni mögé. Egyébként elég jó, magához képest kifejezetten tiszta, pontos, ezekre valaki nagyon ráparancsolhatott, hogy szedjék össze magukat, különben tényleg nem lesz egyetlen árva nézőjük sem. A zsűri imádja, Viktor állva tapsol, Majka meg ad egy ötöst Lacikának, na nem a dalért, hanem a hétközbeni teljesítményért. 97 pont.

img_3174.PNG

Brigi a következő, szép, tiszta, eszköztelen, de nekem még mindig túl kevés. A refrénekben jó, a verzék leülnek, a dal végére meg újra átvedlik terminátorba. Hiába, nem elég a jó hang. A próba minden zsűritagnak jobban tetszett, 92 pont.

Renivel olyan történik, ami eddig nem igazán szokott vele előfordulni: sok helyen bizonytalan az éneklése, a verzékben pedig alulintonált. Az előadás a helyén van, ettől függetlenül ez az eddigi leggyengébbje. Keresztes nagyjából ugyanezt mondja, a többiek sincsenek elragadtatva, 94 pont.

img_3176.PNG

Nóri megint átöltözött, de azt hiszem, nem ez fogja meghozni a vágyott nézettséget. 

Eszter Rolling in the deep-jét nagyon vártam, és ennek megfelelően nagy csalódás is. Kifejezetten hamisan kezd, aztán végig fogalma sincs, hogy mit csinál. Én csak a szenvedést látom benne. A refrénekre alulról csúszik rá, ami nem szép, ráadásul végig pontatlan. Ő is érzi, hogy ez most nagyon nem volt jó, a zsűri meg irgalmatlanul lebassza, tök jogosan, ő ennél sokkal jobb énekesnő. Anna dühös, Viktor szerint szimplán szar volt, Keresztesnek a próba ezerszer jobban tetszett, Csaba meg azt sajnálja, hogy Eszter nagyon meg akarta tolni, és ebből lett a baj. 83 pont, soha nem teljesített még ilyen rosszul.

img_3178.PNG

Iván jön, aki pont olyan, mint máskor: pontos, tiszta, átélt, kedves, megindító, egyszóval kitűnő, én mégis könyörgök, hogy csináljon már valami mást is, úgyhogy jövő héten jöhet tőle a pajzán kuplé. A zsűri kajálja, 97 pont.

Dávid a Love supreme-ben nagyon otthonosan mozog, jól áll neki a szving meg a zenekar, de ettől még mindig Bóni grófot látom. Bármennyire jó, mégis merev marad. Keresztes szerint elegáns, Annának meg még mindig hiányzik belőle a kosz. 96 pont.

img_3181.PNG

Alexa és a Je ne regrette rien. Fogadni mertem volna már az elején, hogy ő lesz ma az utolsó. Elegáns, visszafogott, mégis átforrósodott, csupa szenvedély, és a szemünk láttára döglik bele a dalba. Így kell sanzont énekelni, bravó. Alexa a ma este alapján a legnagyobb művész ebben a műsorban, olyasmit tud, amit csak nagyon kevesen. Elképesztő átlényegülései vannak, ebbe a dalba pedig belerakta az egész életét. A zsűri állva tapsol, Majka meg feláll egy sámlira, ami egy ilyen produkció után minden, csak nem stílusos. Anna szerint, meg szerintem is, az egész versenyben ez volt eddig a legjobb előadás. 100 pont. Azt azért remélem mindenki tudja, hogy Erika 100 pontja =/= Alexa 100 pontjával.

A reklám alatt Nóri megint átöltözött, Majka pedig bejelenti a veszélyzónásoknak, hogy Angelina és Brad válnak. Iván megint védett lett, a veszélyzónába pedig Eszter került. Bármennyire is drukkolok neki, a mai teljesítménye alapján ezt meg is érdemelte.

img_3177.PNG

A veszélyzónások közül Hanna az első, aki még mindig tök semmilyen, és nem tud annyira cuki lenni, hogy ma este ne essen ki. Tényleg, statisztikailag mennyi annak az esélye, hogy valaki elénekel egy számot, és közben egyetlen másodperc sincs, amikor valamilyen érzelem lenne a szemében? A dal végén kap egy füstölt lazacot, erről eszembe jut, hogy Magyarország halszagú, de ez az első reakció, amit ez a produkció kicsikar belőlem. Keresztes szerint Hannának humora van, meg hűtőszekrénymozgása.

img_3182.PNG

Balázs most először tetszik nekem igazán, szép tiszta éneklés, az előadásmód is a helyén van. A zsűri is szereti, ezek után biztosan nem esik ki.

Eszter jön a mentődallal, amit tuti nagyon rég énekel már, mert látszik, hogy be van állva, érett produkció. Kifogástalanul énekel, jól is áll neki a szám. Nemcsak a veszélyzónások közül a legjobb, hanem az este egyik legjobbja. A zsűri odavan, Anna nem is érti, hogy az Adele-dallal mi volt. 

Eredményhirdetés következik, aki visszamegy az Akadémiára: Eszter (huh...), a maradék kettőből meg nem kérdés, hogy Hanna fog kiesni, és tényleg. Hanna majd szépen elrakja az itt készült felvételeket, és tíz év múlva együtt nézi a gyerekkel, de hát belőle sosem lesz énekesnő. A hangjáért kár, a többiért nem.

 

33 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2016.09.25. 16:43:49

Jó lett BaZsa,köszönjük!Alexát ki lehetne hirdetni győztesnek,aztán mindenki mehetne haza..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.25. 16:59:10

Répafej a döntőig fog szavalni, vagy mi van ?
Jövőhéten mit ad elő, Koncz Zsuzsát , vagy mi van ?
Dávidot az életbe nem fogom megkedvelni, annyira tenyérbemászó maga az ember, mivel felvételről nézem a műsort mindig áttekerem a csókát.
Kis pufi Erika ügyi volt, bele haraptam volna valamilyébe :)
Köv héten tőlem kieshetne Adrián, a nigga dohányos csóka, vagy Eszter az Amanda Leares hangjával.

diómió 2016.09.25. 17:05:22

Alexandra annyira nincs egy súlycsoportban a többiekkel, mintha egy iskolai énekórai felelőt összehasonlítanánk Miklósa Erikával.Érettségben, nőiességben, átélésben, hangban, színpadi jelenlétben... Ha nem ő nyeri,az egész hazugság. Ráadásul ő viszi a realityt is. Az abszolút győztes. Már csak az ő videóit nézem a műsorból.

Ditti82 2016.09.25. 17:07:07

@szociál: Talán megkapja a vágyott AC/DC-t. XD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.25. 17:22:14

@diómió:

A kis vörös nyeri, mert csúnya, elesett, és szépen szaval, mint a mesében, de akkor kidobom a tv-t a csukott ablakon.
@Ditti82:

Na akkor kerül a déndzsör zónba :)

Ditti82 2016.09.25. 17:26:37

@szociál: Nem biztos. Kinézni én se nézem ki belőle feltétlenül, de ki tudja? A látszat csalhat. :D

Pácsó Ármándó 2016.09.25. 18:40:47

@Ditti82: Ivánnak azért van egy kis sorozatgyílkos beütése, mint a Sin Cityben Frodónak :-)

@szociál: Nigga dohányos csóka :-)))))

dero80 2016.09.25. 23:42:54

@diómió: Alexa tényleg mindent visz, de szerintem - legnagyobb sajnálatomra - nem fogja megnyerni. annyi álszent ember van...

diómió 2016.09.26. 08:58:44

@dero80: Ebből is le lehet vonni tanulságokat:-( De hogy az életben ő viszi legtöbbre, abban biztos vagyok. A jelenlegi magyar könnyűzenei világban az ő sokszínűsége,őszintesége, hangja üdítő jelenség.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.26. 10:12:28

@dero80:

Alexa egyetlen vetélytársa szerintem a szőke Reni, bízom benne hogy Ló Dávid nem jut fel a dobogóra, nagyon remélem.
Alexandrán az segítene ha mostantól picit visszavenne a f*szhiányból, nem kell ide lámúr, húzza ki ezt a pár hetet masztival, attól csak nem megy el a hangja :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.26. 10:13:59

BaZsarózsa

Sztem Ördögnóri pont jó volt ebben a Szűzmáriás Misszieliot szerelésben, és a bénázása is vicces volt....mondom ezt úgy hogy ki nem állhatom a nőt, olyan csúnya a szája mint egy gumibabának.

dero80 2016.09.26. 11:18:29

@szociál: Dávid szerintem nem lesz dobogós, akármit csinál, nem jön át, nem érezni - én legalábbis nem érzem - személyiségét. Reni jó, de nem jobb Alexánál, megnézném mit tudna kezdeni az Alexa féle Edith Piaf számmal.
Utolsó bekezdésed jogos, de nem fogja megjátszani magát, de ha változtatna is, az őt elítélő nézők nem fognak változni.
A végén is zsűri pontszám + közönség szavazás lesz?

dero80 2016.09.26. 11:19:14

@diómió: Remélem igazad lesz ☺

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.26. 12:17:05

@dero80:

Alap hogy Alexánál senki sem jobb, de jó döntő lenne ,Reni a szűz vs Alexandra a ribi :)
Azért azt kibírhatta volna hogy nem huzatja meg magát Lacikával :)
Reni viszont szép mint állat, szerintem ha dobogós lesz többre viszi mint a Faktoros Tóth Andi, tuti lesz saját cd-je, meg Peste albija a pasijával.

diómió 2016.09.26. 14:44:26

@szociál: Szerintem más ligában játszanak. Reni lehet jó énekes, de Alexandra előadóművész annak minden érzékenységével, tévedésével, sebezhetőségével, szeretetvágyával, meg nem értettségével, rosszaságával, őszinteségével. Az ő átélését az élete támasztja alá, nincs benne elfojtás, csak kitörés. Ezért hiteles és fantasztikus. Egyszerűen ez az igazi előadó művészet.

dero80 2016.09.26. 14:47:07

Reni szép, cuki, mindig jó a körítés a színpadon a nótái alatt, de ezt a szombatit elrontotta, szerintem nem volt 94 pont. Igaz, ez a dal az egyik kedvencem, szóval elfogult vagyok....Igazából nem tudom, ki lenne képes Alexa mellé felnőni.

Gia 2016.09.26. 18:34:56

No,Jövő héten már nem lesznek esti bejátszások,csak a szombati show marad.Tényleg bukta az egész..

Pácsó Ármándó 2016.09.26. 19:50:24

@Gia: Nem semmi, hogy így lecsökkentik a műsoridejét. Szerintem a játékosok többsége örül neki.

Ditti82 2016.09.26. 20:05:45

@Pácsó Ármándó: Meglepi veszélyzónásokkal? :D

Natura Qua 2016.09.26. 21:54:18

Ezerszer nézhetőbb, mint a vv, nem értem miért szűnik meg a napi összefoglaló :((

,, 2016.09.26. 22:18:37

Fejek, miközben Alexa énekelt:
Dávid: b+ fasorban sem vagyok
Lacika: az én csajom
Adrián: elbasztam egy ilyen nőt

,, 2016.09.26. 22:31:12

Majka nem jelenti be a kaszát?

,, 2016.09.26. 22:46:47

Majka nagyon morci

Ditti82 2016.09.26. 23:38:42

Ez már megint milyen jelölés volt? Jobb is, hogy többet nem látom. Kamu kamu hátán.

dero80 2016.09.27. 00:24:34

@Ditti82: Mindegy, mert Lacikát visszaszavazza a közönség, és kiesik valamelyik lány....amelyik éppen nem szimpatikus a zsűrinek. Néhány kivételtől eltekintve teljesen mindegy, hogy ki.
Viszont én még szívesen nézném, olvasnám, hogyan reagál a nagyérdemű arra, hogy néhány lány rálép az "alexai" útra :)))) vajon a spártai szigor egyaránt érvényes mindenkire?

Ditti82 2016.09.27. 00:36:34

@dero80: Az függ attól is, hogy ki a másik kettő. A dalosztásra kíváncsi vagyok.

dero80 2016.09.27. 00:40:17

@Ditti82: A dalválasztással azt csinálnak ki, akit akarnak, lásd Hanna.

,, 2016.09.27. 08:23:35

@dero80: ha bele akarnak nyúlni, akkor csinálnak egy Lacika-Adrián párbajt, mert dramaturgiailag ez adná
Viszont a veszélyzóna fasságnak a jelenlegi formában innentől kezdve nem lesz funkciója, felesleges eröltetni
A legtisztább az lenne ha 2 párbajozó lenne, és uazt a dalt énekelnék...

aruhamiatt 2016.09.28. 08:39:00

A héten nem lesz hogyvolt? :(

BaZsa 2016.09.28. 08:59:58

@aruhamiatt: de
Csak a hétfői meg a tegnapi egyben
süti beállítások módosítása