Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x23 - Megvolt a szex! Megvolt a szex! Megvolt a szex!

2016. szeptember 22. 17:18 - BaZsa

Megtörtént az Akadémián az első nemi aktus, nem találjátok ki, hogy kik voltak az elkövetők. Hát persze, hogy nem Dávid és Zita. Pásztor Anna is bejön, és az elhált éjszaka miatt tetőzik a szerelmi dráma, az énekesek pedig idő előtt eljutnak karrierjük csúcsára, egy Iván által rendezett falunap keretében, ahol mindenki átlagon felüli teljesítményt nyújt, úgy szakmailag, mint szexuálisan. De menjünk elölről, mert a falunap csak ráadás, a mai feladatunk valójában a szerelmi háromszög, mit háromszög, dodekaéder kerület- és területszámítása.

kepernyofelvetel_15.png

Hétfő éjjel van, Alexa pedig, miután Adrián Arnold karjaiban szenderült álomba, felajánlja Lacikának, hogy aludjanak együtt. Lacika nem tiltakozik, úgyhogy összebújnak, és miután egyikük sem szomjas, bibliai értelemben megismerik egymást. Megint nehéz a másnap, úgyhogy Katus Attila még az Eye of the tigertől kísérve sem tud túl nagy aktivitást kicsikarni a versenyzőkből. Alexa belefut Lacikába a fürdőszobában, Lacika pedig megkérdi, álmodta-e az éjszaka történteket. Jól megölelgetik egymást, aztán elmennek úgy tenni, mint aki tornázik. Lacika kiszalad hányni, Alexa utána, a folyosón találkoznak. Lacika egy szerelmes éjszaka utáni legadekvátabb indítást produkálja: Mi van? - kérdezi Alexát. Kicsit ölelgetik egymást, aztán Lacika kifejti, hogy ő még mindig tartja magát a stipistopi-elmélethez (azaz hogy a nőstény azé, aki először megjelöli). Alexa szerint inkább ahhoz kéne tartania magát, hogy ha már megdugta, nem sérti meg. 

kepernyofelvetel_16.png

Arnold és Lacika kivesézi a fürdőben az éjjel történteket.

Arnold: Megvolt?

Lacika: Meg.

Lacika ezennel kap tőlem ötezer darab fekete pontot. Éles eszéről tanúskodik az is, hogy megkéri Arnoldot, ne mondja el senkinek az Alexa-témát. 56 vagy hány kamera előtt.

Jön Anna, aki csinál egy rock&roll-akadálypályát, aminek az a lényege, hogy egy sztár életében felmerülő mindenféle hülye szitukat imitálnak, például kocsiban sminkelés, elmebeteg taxis, ilyesmik. Hogy hogyan jutunk el megint a twerkeléshez, az rejtély, de úgy tűnik, soha nem fogjuk látni Reni twerktehetségét, mert csak az arcát látjuk, miközben a seggét rázza. 

Az Akadémia új pszichológusa Reni, Adrián neki panaszolja el, hogy Alexa milyen csúnyán rámászott az első hetekben, most meg milyen csúnyán nem mászik rá, hanem Lacikára mászik, bár Reni szerint csak beszélgettek, Adrián nem hisz ebben a verzióban. Lacika közben kifejti Alexának, hogy ez a szex tulajdonképpen nem vele történt meg, hanem Adriánnal nem. 

kepernyofelvetel_19.png

Kicsit elkalandozunk az egyre bonyolódó szerelmi száltól, mert Ivánnak először Halász Judit küld videóüzenetet, aztán meg bejön hozzá a nagymamája. Hiába, a védettség kiváltságokkal jár, a csajokhoz kandúr, Ivánhoz nagymama. A nagyi jó arc, kiskosárban macimézet meg lekvárt hoz, közben szarrá oltja Ivánt, hogy milyen szánalmasan viselkedett eleinte. Sajnos nem tud szavazni, mert nincs okostelefonja, de ha Iván nyer, akkor végre kap egyet, úgyhogy a nagyi érdekében szavazzunk Ivánra.

img_3111.PNG

Jön az összes eddigi összefoglalók legszórakoztatóbb néhány jelenete, a falunap. Iván a falu polgármestere és a szervező is egyben. Kökény Attila és Vastag Csaba jönnek be kvázi zsűrizni, na meg tapasztalt vén falunapos rókákként adnak néhány instrukciót is a fiataloknak. Faszán berendezik az énektermet, sörpadok, beöltözés, itt van minden falunapi karakter, de Adrián jelmeze üt a legjobban: susogós melegítő, tornacipő, szem alatt monokli. Megejtő őszinteséggel és beleéléssel hozza a figurát, nagyon hiteles. Belülről dolgozik. Folyik a sör meg a bor, jönnek a fellépők.

Dávid Csonka Andrásként eddigi SA-pályafutása legjobb előadását produkálja, Erika is meggyőző Zoltán Erika, Balázs és Brigi pedig kitűnő, mint Korda-Balázs házaspár. Felszabadultak, viccesek, élvezik, ettől aztán én mint néző is jókat röhögök. Kökény Attila egyrészt nagyon jó zenész, másrészt egy kedves ember, ebből is látszik, hogy nem feltétlenül suttyókat kell hívni vendégnek a műsorba. Arnold elénekel valami saját számot, amit Kökény csuklóból lekísér - hiába na, dzsanista a csávó.

Miután Csaba és Attila elhúznak, elkezdődik a kőkemény bebaszás. Alexa és Lacika Juhász-rozét iszik, 2015-ös, frizzante, kedvenc borom. Lacika nem szeretne a második sorban lenni, továbbá azért nem szólt egész nap Alexához, mert Alexának a szex után nem az volt az első mondata, hogy "óriási vagy, bébi", hanem az, hogy "mit fog szólni ehhez Adrián?". Megint mindenki Reninek rinyál. Lacika a wc-ben belefut Adriánba, a nagy vallomások percei ezek.

Lacika: Gondolom, levágtad a témát. Remélem, nincs köztünk para.

Adrián: Á, dehogy van para.

Lacika: Ez nem az én szexem volt, hanem a te nem-szexed.

img_3119.PNG

Miután a srácok így fílelik a bróságot, Alexa csatlakozna, ő is szeretne részt venni a saját magáról szóló beszélgetésben. Van egy kis pourparlé, aztán Lacika nagyvonalúan lemond Alexáról Adrián javára, és otthagyja őket. Az este legjobb párbeszéde következik:

Alexa: Mit akarsz tőlem?

Adrián: Legyünk egymás lelki támaszai.

Adrián nem akar hülyét csinálni magából, Alexa viszont elpusztul, ha még egy napot úgy kell töltenie, hogy kerülgetik egymást. A beszélgetés alatt Erika műszerészi precizitással mossa le a sminkjét, nyilván irigy, hogy másokkal legalább történik valami. Adrián tehát nem akar Alexától semmit, úgyhogy lefekvés után Brigit kezdi masszírozni. A nyelvével. 

img_3121.PNG

Alexa a teraszon újra az ágyába invitálja Lacikát, de valljuk be, nem a legszeretetteljesebb módon: 

Adrián meg Brigi mellett alszik, úgyhogy jöhetsz mellém aludni.

Lacika viszont kikéri magának, ő nem lesz szamár a ló helyett, mert nem egy csicska gyerek (azért gondolom az éjjeli reszelés nem esett neki rosszul), úgyhogy ott hagyja Alexát a picsába. Alexa két szék közt a pad alatt, piásüvegért nyúl, elindult az Edith Piaf-i úton.Ezzel a tragikus magányt sugalló képpel zárul az adás.

img_3122.PNG

 

43 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2016.09.22. 17:37:40

Lacikából kiábrándultam tegnap. Ha szex utáni másnap hányik a fiú, az szerintem rossz ómen, de nem értek én a lovakhoz.

Ditti82 2016.09.22. 17:51:45

Hajrá Iváááááán!

Ditti82 2016.09.22. 17:53:15

Balázs Barbi ágyába is belemászott, vagy megállt a nyakánál?

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 17:57:04

Jó lett a hv., köszi!
Talán lehetett volna viccesen úgy írni a nagyi látogatását, hogy Piroskához (mer Iván vöröshajú, érted?!) bement a Nagymama! És Laci volta Farkas, mert a farka .. érted?! És ez feldobta volna a posztot!
:-DDDD
(Tudom, hogy van humorérzéked!)
Szóval, ez a szerelmi háromszög téma lesz az összefoglalók egyik vezérfonala. És akkor még ott van Balázs és Brigi bimbózó kapcsolata is :-)
Úgy érzem kevés most a jó produkciót nyújtó énekes és ez a realitys körítés valamennyire próbálja ezt feledtetni.Pedig ha nem lenne, akkor sem dőlne össze a világ. (Oké, tudom hogy így szól a licensz és akkor is így lenne, ha csupa fantasztikus tehetség lenne bent.) Azt nem tudom eldönteni, hogy a zsűri tagok által vezetett foglalkozások mennyire szólnak a kamerának vagy pl. a Megasztárban, X-factorban, stb., kb. ugyanígy mentek a dolgok. Valahogy úgy képzeltem el laikusként, hogy mindennap több órát foglalkozik velük egy énektanár, tánctanár, próbálnak a szombati show helyszínén, stb, stb, szóval erős szakmai munka folyik hétköznaponként. Nem pedig az, hogy igyatok és kínlódjatok együtt bezárva.

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 18:03:31

@Pácsó Ármándó: Ja, Balázs és Barbi. Ezeket mindig keverem.

@Ditti82: Nem mászott be, ő nem azért ment be :-)

2016.09.22. 18:25:29

@Pácsó Ármándó: en is azt hittem, hogy tobb a szakmai munka, erdekes lenne latni a fejlodest. Az ivaszatig es a falunapig egyedul is el tudnak jutni, de mondjuk fejlodni, viselkedni stb nem. Ilyen szempontbol pl erdekes volt a Topmodell leszek, ahol tanitottak a leendo modelleket targyalni, szerzodni is a pozolason kivul. Az SA-t a VV-tol csak az idonkent nyomokban felbukkano enekelgetes kulonbozteti meg, ami nagyon gaz. Az itt bemutatott pialas es kurvalkodas, a gyenge emberi teljesitmenyek utan en bizony egyikuket sem hivnam sem falunapra, sem koncertre, sem lemezfelvetelre, sem fotozasra, sem barmi masra amibol ugy egyebkent enekesek meg szoktak elni. Bizony, ezt mind elbuktak egy kis ingyen pia- ingyen b@szas kedveert. Alexa biztositott maganak helyet valamelyik prosti oldalon, aztan ennyi. Megerte???

Némber Ván 2016.09.22. 18:33:16

BaZsa, szeretem a posztjaidat, a szecessziós nőideálért külön riszpekt, de azért muszáj megjegyeznem, hogy a dodekaédernek nem kerülete és területe van, hanem térfogata és felszíne, mert az egy test, de micsoda test...az öt szabályos test egyike :)

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 18:35:26

@Kishableany: Jó lenne tudni, hogy ez a napirend az általános mindenhol (mert az kicsit gáz lenne) vagy előírja a szerződés, hogy csak így lehet, mert ettől lesz ez igazi reality. Szerintem amit említesz, a fejlődésük követése is lenne olyan érdekes, persze tehetséges énekes jelöltekkel. Úgy tűnik a TV2 sokat akart markolni, de keveset fogott.

Némber Ván 2016.09.22. 18:44:42

@Kishableany: Alexa szeret b@szni, nem is titkolja, de ez nem azonos azzal, hogy prosti lenne. Ugyan ezen logika mentén Lacika is prostioldalra hajtana vajon? Ha már mindenképp valamilyen jelzővel szeretnéd illetni, ajánlom a fehérmájú, kikapós, ledér, laza erkölcsű, férfifaló stb. kifejezések valamelyikét.
Amúgy meg olyan szinten tehetséges, hogy egy percig nem féltem, hogy ne lenne helye a zenei palettán.

BaZsa 2016.09.22. 19:07:24

@Némber Ván: magyar szakos voltam!
(tudtam, hogy valamit elbaszok... először paralelepipedont írtam)

BaZsa 2016.09.22. 19:09:36

folyik ott a munka amúgy, csak hát azok nem annyira érdekes percek, hogy bevágják az összefoglalóba. És valljuk be, azon nemigen van mit nézni, hogy egy koreográfus idomítja őket, meg hogy skáláznak.
A zsűri amúgy kőkeményen ott szop napi 10-12 órát, annak a századrésze nem kerül adásba...

BaZsa 2016.09.22. 19:10:30

@Pácsó Ármándó: Na, hát ennyi erővel írjátok ti a hv-t!

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 19:18:40

@BaZsa: Nem gondolom, csak egy picit piszkoskodtam :-)) Különben sem vagyok a szavak embere :-)

Ha folyik ott kemény munka is, akkor oké. De fenntartom, hogy ez a formátum nekem nem jön be. Nem baj, indul a Zikszfaktor :-))

MacákékIcukája 2016.09.22. 20:25:12

Jesszus ez de jo poszt!! :DD

,, 2016.09.22. 22:03:09

@BaZsa: te tudod szerkeszteni a kommentedet v hova tűnt a másik fele?:O

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 22:04:43

Ördög Nórit gyógyszerreklámnőnek öltöztették :-)

,, 2016.09.22. 22:11:29

Szegény hannám ezzel a fos dallal...

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 22:11:37

Dávid jó Király Viktor volt :-)

,, 2016.09.22. 22:13:59

@Pácsó Ármándó: csak pislogtam, baromi jó volt!

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 22:15:26

@szörnycsi: Na igen, volt ott még vigyorjel és több szöveg is!

BaZsa 2016.09.22. 22:16:47

@szörnycsi: fogalmam sincs, én nem tudok beleszerkeszteni
engem is meglep, nem tudom, hova tűnt!

BaZsa 2016.09.22. 22:17:51

@BaZsa: csak annyi volt benne, hogy nem írok bele a szövegbe már lelőtt poént, meg egy szmájli, asszem

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 22:28:38

Anna feje ismét "érdekes" :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 22:42:32

Én nem tudnék egy belehalós-szenvedős dalt egy héten legalább 6-szor ugyanolyan intenzív átéléssel lenyomni. (Mondjuk egyszer sem :-) ) Csak Alexára utaltam, hogy lassan már inkább rutin lesz neki az Edit Piaf dal.

BaZsa 2016.09.22. 22:45:18

@Pácsó Ármándó: meg lehet csinálni, csak sokat kell inni utána, hogy visszatöltsd, ami kijött :D

Chuck Νorris 2016.09.22. 22:52:59

egész jók voltak, ami feltünt, hanna milyen vékony, meg reni milyen negédesen táncol, és mennyire gagyi volt a fellépő ruhája, azzal a combharisnyával meg a fehér szoknyával :D

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 22:55:20

@BaZsa: Akkor a Piaf dalnak előznie kellett volna az Amy Winehouse dalt dramaturgiában :-)

BaZsa 2016.09.22. 22:57:16

@Pácsó Ármándó: ugyan, majdnem mindegy, piás-drogos volt mindkettő. Na meg zseni. Mindegy, melyik jön melyik után :))

Ditti82 2016.09.22. 22:57:37

Óóóó... Barbira számítottam. :-(

Chuck Νorris 2016.09.22. 22:58:44

na Lacikában a péló emelkedése legyözte a nagy "én második nem leszek a sorban" elhivatottságot :D

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 23:01:11

Laci és Alexa hangol az újabb estére :-)

Chuck Νorris 2016.09.22. 23:02:13

hanna sajnos kicsit kivülálló a nyelvi nehézségek miatt, igazábol be sem kellett volna válogatni. mondom ezt ugy hogy kezdem megkedvelni

,, 2016.09.22. 23:05:58

Hannát olyan undorítóan akarják kibaszni:/ most is azért kapott jeleneteket mert ezek a búcsú összeállítások:/

Pácsó Ármándó 2016.09.22. 23:09:55

@szörnycsi: Ha Hannát kirakják, Iván előveszi a kemény énjét :-)

SugarPigLia 2016.09.22. 23:33:16

Szegény Hannáról hamarabb sikerült kitűzős képet mutatni, mint a kiválasztás...

BaZsa 2016.09.23. 00:12:09

Ivánnak én adnék valami '10-es vagy '20-as évekbeli pajzán kuplét a jövő héten. Szerintem baszarás jól csinálná.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.23. 09:15:26

nekerm tegnap csak Alexa előadása tetszett. a többieké nem.
A vöröshajúszemüveges nekem túl negédes...

diómió 2016.09.23. 15:29:13

@Chuck Νorris: Ezért aztán csak (fos)magyar dalt kap szegény.Lehet, ha angolul énekelhetne, jobban értené, hogy miről is szól, esetleg ismerné is, esetleg a közönség is szeretné a nótát, és lenne némi esélye a hangjának is. Így csak idő kérdése, hogy a szerkik végre kitegyék, ahogy kezdettől fogva szeretnék:-(
süti beállítások módosítása