Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x23 - VV Dina budin csókos, barátian verekedős, kőkeményen kiválasztós pokoljárása (18+)

2016. szeptember 19. 08:51 - sixx

screenshot_1.png

Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye.

I. felvonás

A kibaszott gyerekhétnek ugyan részben vége, de a gyerekek felnőttek, és visszadobták őket, ami mostanra nem igazán vicces már, bár az, ahogy Attila és Soma hugyoztatja a műfiát, azon lehet röhögni kicsit, ha más nem, azon, hogy Attila szerint a gyereknek kukaca van. Elnézve ahogy fogják ezeket a műanyag babákat, hamarabb bíznék rájuk egy önkormányzatot, mint egy iskolás korú gyereket. Micit az öltöztetésben a saját csöcsei zavarják, Dinát a zuhanyzásban a műfia, meg a budiból a saját lányát kihurcigáló Zsanér. Este mesét kell mondani, Evelin svábbogárnak hívja a gyereket, Vivi meg kurvára nem bírja, hogy nincs babaágy, és kénytelen a gyerekkel együtt hálni. Ez az egész a tévében még unalmasabb, mint leírva egyébként.

A gyerekek kapnak szexuális felvilágosítást is. Ilyet:

  • Megtanuljuk, mi van a lábad között. Egy nagy fasz. (Soma)
  • Már te is észrevetted, hogy amikor tetszik egy lánya, akkor a gatyádban történik valami. (Lóri)
  • ...ehhez az kell, hogy az anyu lába közötti babakijáróba belemenjen apa babakulcsa. (Zsolti)
  • Apád nagy gengszter, mehetsz hozzá minden kéréssel. (Mici)
  • Átadom neked a nyelvkatrinát, amitől elájulnak a lányok. Visszajáró vendégeid lesznek.(Attila)
  • Ha nem védekezel, elkaphatsz mindenféle baktériumot, mint például a gomba, és lerohad a kis pöcsöd. (Soma)
  • Meg fog foganni benned, ha minden jól megy, egy kisbaba. (Zseni)
  • A babakaput csak annak szabad kinyitni, akit igazén szeretsz. Nem mint anyád, aki elmegy egy szórakozóhelyre, és...na mindegy. (Zsolti)

És ha nem megy jól, Zsenikém, akkor mi a faszom fogan meg benned? Alien? Zsolti beszólása viszont nagyon jó volt, szépen lassan felzárkózott Soma és Dina mellé, mint kedvenc játékosom.

II. felvonás

Soma és Tivy, akiknek összesen csak azért van 3,5 agysejtjük, hogy ne szarják körbe az udvart, azt hiszi, hogy az ő vicceskedésük mindenkinek bejön, és ha valakit szívatnak, az mindé, minden körülmények között benne van a mókában. És amikor Dina hason fekve, frissen mosott hajjal eszik a kanapén, úgy gondolják, hogy kibaszott viccesek, ha a babzsákokat a csajra pakolják, majd ráülnek, és fentről a gedvás lábukat a műkörömveszteség és dugáshiány miatt eleve sík idegbeteg Dina fejére rakják. Nem volt jó ötlet, Dinában egy ponton elpattan valami, feláll, és ráver Tivyre.

Namármost.

Az álmoskönyv és a vellaszabályzat szerint a másikat ütni nem kóser, és kizárással jár. Ezt megtapasztalta az Olivért grapefruittal és vizespalackkal hajigáló VV Zsuzsi és a VV Vikiről a pólóját leszaggató VV Simon is. Dina ráadásul nem is állt meg Tivynél, hanem Somának lekevert egy nyakast, mert a haja és a büdös láb érintkezése skandalumként érte. Ha az elsőért nem is, de a másodikért simán ki kellene vágni a picsába, mert szabál, de a szerkesztőknek úgy kell a elmebeteg pultoscsaj, mint egy falat kenyér, eleve ugye az egyik kúrófaktor (ha már Mici saját bevallása szerint bevarrta a pináját) másrészt meg két lábon járó konfliktusforrás, olyan, mintha VV Évát és VV Izát kereszteznék egy nagyon kialvatlan rozsomákkal. És az ilyen karaktereket nem lehet csak úgy kibaszni a villából.

Miután azonban a Somának lekevert nyakleves után mindenki (leginkább a szenvedő fél) szörnyülködik, hogy baszki, ez azért komoly volt, a póverdbáj egyetlen, kézzelfogható jeleként leveleket aláíró Big Brother papíron tudatja velük, hogy két lehetőség van: vagy megszavazzák, hogy Dina maradjon, vagy azt, hogy a nézők döntsenek a sorsáról. Dina összeomlik és kimegy cigizni a rémesen szarul megépített, és az esőzés alatt beázó tető alatt álló kanapén, de úgy remeg a keze, hogy alig bírja szívni a cigit. A műkörmei viszont tényleg elképesztő állapotban vannak, nem lehet ezeket letépni valahogy? A szavazáshoz Tivy hoz egy táblát és végig azt hajtogatja, hogy ez egy faszság, mer' jáccásibúl vót, meg negatív. Mindenki amellett van, hogy Dina maradjon, van aki szívből szeretné (Lóri, Tivy), mások (Evelin, Zsanér, Mici, Dávid) meg azért, mert ne így essen ki, hanem párbajban, ami menten elő is vezeti a műsor második felét, a kiválasztást, de ne szaladjunk ennyire előre. Dinát behívják, fellélegezhet, de csak idegesebb lesz, és hüppög.

Ez egyébként kurva nagy hiba volt a szerkesztők részéről, Dinát ki kellett volna baszni a picsába.

III. felvonás

Bulika. Mi más. Kell az ilyen, a feszkó oldására. Anikó szegény nem tud konferálni, és nem úgy néz ki, mint aki fejlődik. Jó, Soma sem idén lesz MTA-tag:

A lábaim úgy táncoltak, mint egy puskaágyú... puskagolyó. Tüzelt alattam a talaj.

Dina alatt is tüzelt valami, az alkohollal hajtott pina, már elnézést, de hát ha valaki már a meleg lakótársra is rágrindol, és a budin ülve fogdossa Soma farkát, majd smárol vele, és Lórin szimulált szopást hajt végre, az baszos állapotban van, ez van. És mint minden ilyen dzsembori alkalmával, megint a nők esnek szét ordenáré- ribanc-darabokra, amit Soma, Krisztián és Tivy is megjegyez, nekem meg eszembe jut Zsóti két nappal ezelőtti üvöltözése, hogy ő azért buzi, mert ilyen nők vannak a földön, mint a vellalakók. Lórit kurvára zavarja, hogy a csaja bevette a kurvatablettát, és ha kint lennének, már otthagyta volna a gecibe. Zsanér is nedves bugyira issza magát és évődik Tivyvel, aki tán egy órája sem volt, hogy lekutyázta vagy hatvanadjára, hiába, a szerelem süket is. És ebből lesz valami hiríg, amit tegnap este amikor néztem a műsort, nem nagyon értettem, de nem mondhatnám, hogy most jobban képben vagyok. Zsani aszongya, ő dugni akar Tivyvel, és ha kell, akkor inkább kimegy a vellából, de dugjanak. Hogy ez mennyire segíti elő az aktust nem tudom. Ééééés megjön Mici, aki megint őszinte luvnyára itta magát, és galuskásan magyaráz Tivynek és Zsanérnak:

Tivy, mondja, te egy csupaszív ember vagy és szerelmes vagy Zsanérba, leszarom, nem érdekel, és Zsanér nem Brigike, és nem kell neked plasztikcica, vagy nem tudom, nyuszi.

Tivy nem érti mi a fasz van, én sem. Zsanér kimegy, Tivy meg aszongya, ő nem szerelmes Zsanérba. Mici meg aszongya, hogy Zsanérral volt valami, ő tudja, mert Zsanér aszonta. És közben a nyuszi szót a törvényesen engedélyezettnél hatvanszor többször használja. Mici az a fajta részeg ember, akitől menekülök, mert iszonyatosan idegesítően gyökér, és nem fogja be a száját egy pillanatra sem. Tovább osztja Tivyt, majd, ahogy a részegek szokták, kiszáll a beszélgetésből egyszer csak, és Vivinek mondja tovább, hogy Tivy szerelmes Zsanérba. Dina közben bugyi nélkül twerköl Zsótin, de legalábbis úgy, hogy a bugyiból kilógnak az alkatrészek, mert ki kell blőrözni.

Tivy, Krisztián és Soma igyekeznek a botrány zavaros szálai között rendet vágni a nyugiban, Tivy végső következtetése, hogy Zsanér le akarja járatni, és nem is jön be neki, nem az ő kategóriája, de itten bezártság van, és végül is csak egy pina, na. Ééééééés a végén kiderül, mi a lényeg: Zsanér aszonta Evelinnek, hogy Tivy szétujjazta, és ez nem felnőttes viselkedés. És Tivy mostan halálosan ellenséges lesz Zsanérral, és Vivit beszervezve igyekszik többszörös jelrakást abszolválni Zsanér kárára. Később a mosókonyhában szembesítés van, Tivy szerint az ujjazás magánügy, meg eleve, Zsanér pont nem olyan, mint a kinti csaja, és Vivit viszi ki (TAKTIKAI FÉLREVEZETŐ BESZÓLÁSGRÁNÁT), és nem értem én ezt már, de nem is érdekel, pont úgy, mint Zsanért sem, aki csak ül, és leszarja már ezt az egészet. Tivy megy az infó után, Evelin, te mit pofáztál? Kinek? Én? Senkinek! Micinek? Nem! Zsanér mondta el! Tessék, lehet megfejteni, szerintem Mici a ludas.

Epilógus

Vasárnap van, kiválasztás történik a vellában. Ez ugye nagyjából 12 perc, de 60 van rá, úgy meg pláne, hogy Anikó nem tudja kézben tartani az eseményeket, és folyamatos csúszás és keresztbepofázás van, meg a kismillió kisfilm, ami ilyenkor szokásos, és amitől Zsóti a falnak megy kis híján, mert úgy néz ki a szélesvásznú tévében, mint a telefosott búvárruha, és ez a legnagyobb baja természetesen, nem az, amit mondott és ahogy. Félórán át tart a kínlódás, én érzem magam szarul közben, pedig Soma szerint hasonlított rá a műanyag gyerek.

screenshot_45.png

Végre kiválasztás. Dávid Dinára rak, mert tartozott neki ennyivel. Dina a magánéletére tett megjegyzések miatt visszaadja a kölcsönt, 1-1. Krisztián azért jelel, mert az illető a barátját megbántotta, az illető Mici. 1-1-1. Vivi arra rak, aki csontig sértette, Tivy. 1-1-1-1, taktika sehun, csak az érzelmek, megbántottál, kurvaanyád. Mici azért rak, mert az illető megroppant, és ez lesz neki a figyelmeztetés, Dávid. Na, 2-1-1-1. Anikó belepofázik a dologba, az idő megy, lesz még ennek böjtje. Tivy háromszor is változtatott véleményt, de nem tud megbocsátani, és Micire tesz. 2-2-1-1. Anikó megint pofáztatja Micit, eszem megáll.

screenshot_49.png

Soma azért tesz, mert konfliktusa van, Zsanér. 2-2-1-1-1. Zsóti jön, ő egy anyázós konfliktus miatt majdnem Micire tesz, de azért pakol Zsanérra, mert az azt mondta, hogy feladja. 2-2-2-1-1. Zsanér Dinára rak, mert rühellik egymást és vetélytársak. 2-2-2-2-1. Attila szereti a családját, mondja, és arra tesz, akivel annak idején volt egy vitája, és azóta sem beszélnek. Dina. 3-2-2-2-1. Lóri értelemszerűen Dinára nem tesz, de a Dinát bántókra igen, Mici. 3-3-2-2-1. Evelin gyön, Anikó hajtja, ne pofázz, ne indokolj, jelölj már, Evelin Dinára tesz, mert nem jönnek ki egymással. 4-3-2-2-1.

screenshot_51.png

Na, a párbajt csúsztatva kell majd adni, ha nem akarnak 50 milliót fizetni a csicskagecizésért.

És a végére Zsóti önfaszszopása, csak korhatárral. Spoiler: Zsótinak akkora fasza van (21 centi), hogy a tetejit be tudja kapni.

Címkék: 18+ vv8
685 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2016.09.19. 09:03:22

Ez a nyelvKatrina ránézésre egy ocsmány nyelvLatrina. Főleg ennek a strigoj fejű, faszlóbáló tufa szájából, igazi cukrosbácsi hangsúllyal.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 09:17:04

Attila szexmunkást akar csinálni a gyerekből? ja és Zsolti mondta nem okés, a babakijáróba a babaautó megy be,és nem a babakulcs. persze lehet hogy az ajtót hívja kijárónak

É2I 2016.09.19. 09:19:35

A micikét meg ütném nem picikét. Ahogy - Sixx szerint is - szétfoj tehénre issza magát idegesítően ráakaszkodik bárkire és addig mondogatja az ostobaságait, míg a másikat úgy feldassza, hogy az verbálisan nekimegy valakinek. Nem tudom hogyan tudott egy káent (sic!) összecopni, de nem semmi szerencsétlen lehet, aki egy fémtízesnél többet adott érte.

walovilag 2016.09.19. 09:22:56

Anikó miért öltözött kalauznak?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 09:32:04

no. ezek most sem lettek szimpatikusabbak.amúgy ennek a két mókamesternek (soma.tivy)
annyi humorérzéke van mint egy darab bennyhill-szarnak.

É2I 2016.09.19. 09:36:00

@PeniValdes: Hát guminőnek, guminő -nem kicsit túlfújva. Vagy mire gondolsz? Arra, hogy színészkedik? Lehet próbálna nagy taktikázást, de berúgva már nem megy neki nyuszizáson kívül semmi. Saját mondataiba belebonyolódik és akkor mikor rájön, hogy maga sem tudja mit akarna kinyögni vált valami másik témára. Sokszor olyanra, ami szöges ellentéte a tíz mp azelőtti "gondolat" menetével. Tényleg az a fajta alkoholista, akit a kocsmából is kivágnak, mert annyira fárasztó, az élőfába is beleköt és kést vág a hátába annak akivel öt mp-el korábban még örömködve összeborulva kortyolgatták a borot. ;)

mobilos perpetuum 2016.09.19. 09:37:11

@sixx
kepfeltoltes.hu/view/160918/soma_r__t_din_ra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Amikor Edina megunta, hogy szórakoznak vele, és kifelé indul, Soma hátulról a fenekére csap egy nagyot.
Az RTL ezt az összefoglalóban mutatja is, csak nem magyarázza meg, miért nem Soma kizárásáról kellett volna dönteniük.

WICKEDWITCH 2016.09.19. 09:42:19

kialvatlan rozsomák :D :D :D
Igen, Mici volt a hunyó, és csak azért, mert unatkozott. Bár eredetileg Zseri volt kis ostoba, hogy pont őt, meg Evelint nézte barátnőnek.
Egy Dina-Mici párbaj tényleg komoly dilemma lenne szavazásilag, Tivy-t nem hiszem, hogy kihívja. Most ők hárman báncsák a szemem (meg a fülem) a legjobban. Atti még elég ijesztő mostanában, de őt nem sokat mutatják.

ascii 2016.09.19. 09:46:31

Briginé meg közben levarrta Zseraldinyáéuját (Győzi mondja így, nem én):

rtl.hu/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-09-19

Kentacsdisz 2016.09.19. 09:47:13

"Ez egyébként kurva nagy hiba volt a szerkesztők részéről, Dinát ki kellett volna baszni a picsába."
-- szerintem is ki lehetett volna, ahogy Simont is kibaszták, DE Attila BEZZEG maradhatott az agresszív fürdőruha letépés után. Emlékszel arra Sixx? Emlékszel, milyen rettegés fogta el Kingát, amikor az a suttyó Attila féltékenységében, agresszívan letépte róla? Az miért nem számít ugyanilyen kihágásnak?

MacákékIcukája 2016.09.19. 09:51:08

Jo posztcsi lett! :)

Jo reggelt mindenkinek, legyszi valaki nezzen mar ra az appjara, hogy lehet-e szavazni...

Cérnahuszár 2016.09.19. 09:51:42

Az utolsó mondat....meg a videó a bv-ben volt?
Ha igen, hálát adok a jóistennek hogy nem néztem meg, a múltkori betette a kaput nekem pedig abban csak óvszereken méricskélték kinek mekkora.
Valamint tartani fogom magam az elkerüléshez, mert már most nyertem rajta, ez már túl primitív.

É2I 2016.09.19. 09:53:09

@Cseszlovák Gyurmafilm: "Azt végképp nem szabad innom!" ¿Qué? Nem tán absztinens korszak egy alkoholista elszólásban?

Cérnahuszár 2016.09.19. 09:53:58

@walovilag: nekem tetszik az a kabát :) valószínű az ujja miatt, olyan barokkos

MacákékIcukája 2016.09.19. 09:54:04

@Kentacsdisz: ja, a melltartojat tepte le amikor a medenceben voltak, nem? Emlekeim szerint ez meg az elejen volt a jateknak...

Cérnahuszár 2016.09.19. 09:59:22

@É2I: nekem az magas miciben, tudja hogy prosztó ha iszik, ennek ellenére mégis megteszi
orosz rulettet játszik
bár talán most bejelzett neki a kiválasztósdi pontszám hogy észbe kapjon, túl kekec és máskor is megszórhatják jelekkel

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.19. 10:00:14

Sixx, ezt a posztot most tényleg odatetted! Tetszett! Csak azon csodálkozom, hogy neked Dina tényleg ott van az első három kedvenced között ? Sztem Dina ennyit tud és nem többet, már minden puskaporát ellőtte. Remélem, hogy olyan párbajellenfele választ, aki ellen semmilyen dilemmám nem lesz őt kiszavazni.

mobilos perpetuum 2016.09.19. 10:00:45

@Kentacsdisz: A videón 12.46-tól látható, hogy először Soma üt, tehát ha már a kizárás szóba került, róla kellett volna dönteni.
rtl.hu/most/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-09-18

É2I 2016.09.19. 10:00:47

@Kentacsdisz: Dinkácskát nem fogják kidaszni, mert húzószám, attól félek a nagycsöcsöt is ezért fogják bent tartani. Kell a szarkavarás, ezt már levágták korábbról a buxák.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 10:01:49

@É2I: Nem tudom, lehet. bármit kinézek abból a seggtitántól.

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:03:07

@mobilos perpetuum: a löevélben összegezte a nagy bráner hogy kezd elfajulni a helyzet, és ezért dinán mutatnak példát...ha a többiek is úgy gondolják
nem kizárólag dina esetéről volt csak szó

a többiek nem gondolták úgy, engem ez meglepett, nem annyira gecik hogy megszabaduljanak tőle, bár a csatorna még kihozhatta volna úgy hogy a nézők sem akarják lapátra tenni a csajt

walovilag 2016.09.19. 10:04:22

Ha Dina Mici párbaj lesz, akkor egyértelmű hogy Dina menjen vissza. Szerintem ő enyhén szórakoztató, viszont Mici rosszindulatú, arrogáns és nagyképű, megjátssza magát és nálam már az beköltöző kisfilmjénél elvágta magát, amikor mutogatta a barátja kocsiját, meg hogy ő Majorkán eltapsolt 1 millát...az ilyen embernek nagyon komoly gondok vannak az értékrendjével, sőt valószínűleg ezért is dagadt, mert otthon bánatában megette a hűtőt.

Magentax 2016.09.19. 10:07:24

Ha a párbajról Dina megy vissza, nem lehet majd bírni az egójával. Így is azt képzeli, ő a némberván, ő mindenkinek beszólhat, mindenkit leolthat, mindenki másnak meg kuss.

É2I 2016.09.19. 10:10:45

@Cérnahuszár: Ha piát kap, nem tudja levetkőzni saját túlméretezett önmagát. Még másnaposan is kötözködő fúria, addig megy a célpont után a saját hülyeségei magyarázatával meg kérdéseivel, míg fel nem idegeli a másikat. Nem kevés helyen kapott volna már visszakézből olyat, hogy picsára ül, csak hát itt ugye ilyet nem szabad.
Más kérdés, hogy verbálisan meg mindent lehet. Fury, na.

MacákékIcukája 2016.09.19. 10:11:15

@Magentax: jaja es akkor egy csomo ideig nezhetjuk az otvar pofajat (mar bocs), mert senki nem meri majd kihivni :(

panamcat 2016.09.19. 10:11:59

A szerkesztők majd elkezdik úgy összevágni az összefoglalókat, hogy Dinácska jó színben tűnjön fel egészen a párbaj napjáig, majd valószínüleg kiviszi Zsét és simán visszajön, mert egy szobanövény szintjénél, még az alpári retek stílus is megnyerőbb sajnos..az, hogy a szavazás manipulálva lesz, számomra nem kérdés.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 10:12:20

@É2I: nem az anyagmínőségre gondolok,hanem arra hogy minden pillanatban a nyuszilányt adja az öltözködésével is. erre tegnap világosultam rá,és ekkor értettem meg hogy miért kapott cayennet

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:15:20

@WICKEDWITCH: tivyt sem mutatják nagyon, lehet hogy sok a csatornának a mutatványai
ahhoz képest hogy a játékosok el vannak ájulva tőle, mégsincs képernyőn

hogy rámozdult zserire a bosszúállás skillel, de aztán sztem kellett neki némi segítség hogy rájöjjön a micitől szivárgott ki az egész, evelin tartotta a száját becsülettel

szóval sztem van esély tivyre is, hogy megszabaduljanak tőle mert értékelhető anyag nem sok látszik, ezért feldobják dinának a gondolatot

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 10:16:05

@Cérnahuszár: inkább xv.lajos korabeli,bár akkoriban a színesebb ruhák voltak divatosak a férfiaknál is. plusz a szabás is más volt.

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:17:35

@É2I: ja, én vcsak azt nem értem ha tudja hogy ennyire hülye, miért játszik orosz rulettet.
most tényleg alkesz lenne és nem tudja már megállni? mert az durva.

Kentacsdisz 2016.09.19. 10:18:32

@sixx: itt vannak róla az emlékek:)
blikkruzs.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/vv5-attila-letepte-kinga-ruhajat/mpfe9qc

hogyvolt.blog.hu/2011/10/06/vv5_1x24
"Fröcskölés, visítás, dörgölőzés, puszik, Attila egyszercsak odalép Kingához és letépi róla a melltartót. Kinga bőgni kezd, Csaba kisegíti a medencéből, Kinga költői kérdését: most ezt mi a faszért kellett bazmeg épphogy megválaszolná, mikor Attila csörtet be utánuk a szobába, na mi van, bőgtök? Csaba nem bőg. Pedig csajok vagytok, bőgjetek!"

-kéne a mozgókép, mert azon látszik igazán az agresszió a Mézga Géza-fejű csávón

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:20:05

@PeniValdes: hát ő a barokk kor végén feszített, de annyira nem vagyok képben ruhaügyileg :)

É2I 2016.09.19. 10:20:10

@Magentax: Pont ez a célja a rtl-nek. A korcsmárosjány már most is többet hisz magáról, mint ami valaha is lehetett volna, tivy ugyan ez ffi soviniszta kiadásban, zsóti meg a kettő közti nemben.
Egy igazi ego-párbaj lenne a málna szöktető-dinka-zsóti "viadal". De azt majd később sütik el, illetve nem, mert hármas párbajt nem mer meghúzni a bigbráner.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 10:20:41

egyébként ezek a szociopata retartált (légpisztolyok) faszkópék, simán mehetnének a levesbe, csak akkor a szerkiknek dolgozni kéne hogy értelmes/érdekes feladatokat adjanak amitől pl a tuják is aktiválnák magukat. csoportanimációról hallottak e vajon.
csak gondolom könnyebb mutatni a picsafüstöt az agresszív prosztót meg az ordenáré alkeszt akik valamiféle interakció utánzatot generálnak maguktól. (Egyébként a feleségem egy ideig dolgozott egy fogyatékkal élők bentlakásos (szakosított) intézményében középsúlyos és súlyos ellátottakról beszélünk. na EZ a társaság lényegesen alattuk van. pedig ott volt aki szart is evett folyosón sétálva. és mikor lebukott megdobálta valamelyik foglalkoztatót. de nem találta el.

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:24:43

@Magentax: hú akkor elszabadul a pokol, dina fel fog ülni a magas lóra, nem mintha eddig nem ott tanyázott volna de nagyon megszenvednek a játékosok
ebből a szempontból drukkolok dinának, a nyertes meg nagyon meg fog dolgozni azért a 36 milláért hogy ezt túlélje :D
ha a csatorna szelet vet, vihart arat ebben az esetben

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:26:08

@PeniValdes: egyezzünk ki egy átmenetben :D
ez az utolsó ajánlatom

sztem a barokk korban már volt ilyen ujjvégződés vagy mi a neve a férfiak kabátján.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 10:26:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: csoportanimációhoz kell nyersanyag az meg itt nincs

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 10:30:01

@Cérnahuszár: ne légy fekete lovag:)
nem az ujjvégről van szó,bár abba is beleköthetnék,hanem a színről.
Anikó ruhája inkább militarista. suerintem

TammyV 2016.09.19. 10:31:16

Igazan kizarhatnak mar aTivy-t

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 10:31:24

@PeniValdes: Az ember olyan kalappal köszön amilyen van neki.
másfelől gondoltak volna erre hamarabb. nincs különben lehetetlen. mozaik módszer, mindenkire szükség van egy feladatkor, amikor elbasszák akkor nincs kaja vagy melegvíz de leginkább cigi.
és mikor a legnagyobb gennykládák pofázni kezdenek, akkor a villanővér felvilágosítja őket melyik miért volt fasz. ha nem teccik ell lehet tolni a biciklit. pont van egy kint. előbb utóbb elindulna valami. aztán el lehetne kezdeni j á t s z a n i. ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.19. 10:32:21

@panamcat: Zsé ellen nálam pl nem jönne vissza, már, ha a Zsé Zseráldint jelöli. Dinának nálam csak Mici ellen van esélye, ha Attilát, Evelint és Tyvit hívná ki, akkor nem szavazok.

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:34:40

@É2I: dinka-zsótin is filóztam tegnap, ha a csatorna dinkát akarja benntartani, mennyire lehet építeni a homofóbokra
és akkor nem kell lemondaniuk miciről, dina is benne marad a pakliban, zsolti mennyire értékes nekik?
mici-dina párbaj qva nehéz dó lenne a nézőknek, de mici túl nagy áldozat
tivy-dina sztem nem annyira. tivy vagy ati, én így tippelek

ha dina ésszel dönt. ha érzelemből, akkor megérdemli a sorsát, más ellen nem jönne vissza, csak ha a csatorna úgy akarja, és ha visszajön, akkor tiszta sor hogy acsatorna akarta úgy

É2I 2016.09.19. 10:35:34

@PeniValdes: Azzal, hogy azt gondolja magáról, hogy egy PB nyuszi, attól még észben is keves - pedig az nagy szó. A küllemét tekintve meg soma még az elején tökéletesen som(m)ázta: "...Kamionosok és kurvák..."
Ha már a filmek: A belső önképére, az öltözködésére meg pont tökéletes példa a "Nagyon nagy ő" c. film, csak itt a nagyon nagy ő; a tükör.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.19. 10:36:12

@Cérnahuszár: Meg hát, hogy annyi agya sincs, ha ő ott benn csinált valamit, azt a kamerák úgy is vették, tehát valójában lehet, hogy a villán belül esetleg titok, de a villán kívül a több tízezer néző, köztük a kinti barátnője, számára nem. Tehát Tyvi nem tudom, hogy miről beszél Zserinek, amikor a titkuk elárulását kéri tőle számon.

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:36:30

@PeniValdes: én az ujjvégre mozdultam rá, nyilatkozataim kizárólag így relevánsak :)

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:37:41

@Cérnahuszár: bakker miért nem lehet javítani????? már elküldtem mire észrevettem a kétértelmet, megyek elbújok valahova :DDDD

Magentax 2016.09.19. 10:42:06

@Cérnahuszár: sztem nincs igazad abban, hogy Evelin tartotta a száját böcsülettel.
Kint cigiztek Micivel és a Tivy-Zseri smárolásról beszélgettek, amikor Evelin rákérdezett, hogy és Zseri az ujjazást is elmesélte?
Vagyis...a sztorit Evelin pletykálta el és utána pofátlanul, a halott apja emlékére megesküdve letagadta. Hozta a csoportjára jellemző viselkedésformát.

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:43:36

@Magentax: akkor már mindegy volt, mert látta h mici tudja és zseri árulta el, onnantól nem tartja az adott szava. De addig tartotta a száját, nem kevert balhét.

federti 2016.09.19. 10:44:52

Tivyvel és micivel dina jóban van, dávidot és evelint nem meri kihívni, csak zseri marad, aki ki akart jönni a villából. Lehet már fel is adta a játékot csak párbaj nélkül nem akarják engedni. Szal dina marad

Magentax 2016.09.19. 10:45:41

@panamcat: Zseri már annyira nem szobanövény, főleg hogy ő kért esemény utáni tablettát. Ez a kis affér Tivyvel még akár érdekesebb is lehet, mint a Lóri-Dina kamusztori.

Magentax 2016.09.19. 10:46:45

@Cérnahuszár: Mici csak annyit tudott, hogy smároltak. Tökre meglepődött, amikor Evelin előjött az ujjazással.
De lehet, hogy én emlékszem rosszul. :)

megcirógatlak csalánnal 2016.09.19. 10:46:47

Elég ratyi ez a majdnem kizárás kártya...

Magentax 2016.09.19. 10:48:17

@federti: Micivel csak látszólag van jóban. Lórival épp összeesküvést szerveztek Mici ellen. Dina és Lóri pontosan tudják, hogy Mici kétszínű, hazug dög.

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:52:34

@federti: sajnálnám zserit ebben az esetben
annyira aláválasztott tivyvel, hogy bent kéne maradnia hogy ne ezzel a malőrrel jöjjön ki....ha megszabadulna tivytől, jobb lenne mert nem hagyja magát és visszaszól az őt kostolgatóknak

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:54:23

@Magentax: igen de evelin nem tudhatta hogy azt nem mondta el zseri.... csak azt látta hogy a titok nem titok többé, hát már nem kötötte a fogadalma
sztem ez teljesen rendben van evelinnél

Cérnahuszár 2016.09.19. 10:57:27

@Magentax: várj csak, inkább lóri próbálja mici ellen vinni dinát, hogy legyen a szövetségese
közben dina meg lóri ellen szőtt valamit, micivel beszélgetve
jól megérdemlik egymást :)

megcirógatlak csalánnal 2016.09.19. 11:00:12

Mici egy mocskos féreg, tüzes vassal kéne elkergetni.
Anikókutya most is egy suttyógeci Volt KB gyözike szint, pusztuljon el :@

2016.09.19. 11:03:05

Szerintem is ki kellett volna Dinát baxni.

Cérnahuszár 2016.09.19. 11:08:33

@pávör dragonfruit: tényleg, néztek más fórumokat is?
az emberek mennyire háborognak? erre kíváncsi vagyok, vagy elég nekik az is hogy párbajra kell mennie

Magentax 2016.09.19. 11:10:19

@pávör dragonfruit: Én ki nem állhatom Dinát, de akkor a fél bagázst ki kellene baxni. Soma is rácsapott Dina seggére, Mici is folyton csapkod, Vivi is ráütött már Zsoltira, dobálják egymást a medencébe. Nyomatékosan fel kéne hívni a figyelmüket, aki ezentúl még egyszer - akár csak viccből is - ráüt a másikra, dobálja, azt azonnali hatállyal kizavarják.

malevil2050 2016.09.19. 11:10:48

Embörök , minek itten variálni?? A színvonal dinára épül , köll még ide mint egy darab brot. Mind1 kit visz ki , jól irányzott orrvitorlával melyet a chanal szele feszít, visszatalál nemes arcélű lovagjához. Én asszondom tartalékoljátok a biteket másra.Itten semmi értelme.

Cérnahuszár 2016.09.19. 11:13:04

@malevil2050: a remény hal meg utoljára :)

Magentax 2016.09.19. 11:13:48

@Cérnahuszár: Igen, de már Dina is morgott Micire és mondta is, hogy csak megjátssza a barátságot és adandó alkalommal "tesz róla".
Evelinnel kapcsolatban meg sztem kissé elfogult vagy. :)

Magentax 2016.09.19. 11:18:45

@Cérnahuszár: a Velveten olvastam, hogy az újságíró feltette a kérdést az RTL-nek, Dina miért kivétel a saját maguk alkotta szabály alól?
Egyelőre nem kapott választ...no comment.
A Facebookon viszont már szerveződnek a Dina-ellenes erők. :)

Mók_Ica 2016.09.19. 11:20:12

sziasztok :)))) hangosan röhögtem a poszt olvasása közben :))) így sokkal viccesebb, mint nézni :))
nem szeretném Dinát győztesnek látni a párbajon... csak még jobban el fog szállni az agya.....
egyébként az app még nem műxik... nem lehet szavazni.... :(((((

Funk You 2016.09.19. 11:22:04

nem vagyok agresszív típus, de amikor Mici negyvenedszer mondta, hogy nyuszi, ütni tudtam volna. Ha Dina őt vagy Tivadart hívná ki, komoly dilemma lenne, hogy kire szavazzak. Mondjuk Tivyt valószínűleg nem fogja kivinni, ő meg Soma a kistesó. Micinyuszi viszont sanszos, mert Lóri nyilván befolyásolni fogja a döntését, ő meg ugye Micire rakta a jelet. persze szerdáig még sok minden történhet.

Különben az honnan jön, hogy Dina a konfliktusforrás és bent kell maradnia? Kis túlzással egy hete ki sem jött a sufniból. Ezt a kizárásos balhét most hagyhatjuk, mert ez semmi nem volt. ugyanezen az alapon Tivadar vagy Soma is meg lehetett volna dorgálva. Mondom ezt úgy, hogy amúgy a lelkemnek jól esett volna, ha Dinát kiteszik a francba.

az rtl meg k.rva következetlen a saját szabályait tekintve:
- a narancsdobálós csajt szó nélkül kitették
- Attila még ejnye-bejnyét sem kapott, amikor letépte Kingáról a fürdőruhát
- hasonló akcióért a nézőket szavaztatták meg, hogy Simon menjen-e
- ütlegelésért a lakókat szavaztatják meg Dina sorsáról

Wtf?

Mók_Ica 2016.09.19. 11:23:25

@Magentax: egyébként valóban arról szólt a póverdbájbigbrádör levél, hogy egyre több az erőszakos megnyilvánulás a villában és most már szabjunk határt ennek.... ez a Dinás eset volt az utolsó csöpp.... ettől még nyugodtan mehetett volna a levesbe Dina, szó se róla....

Cérnahuszár 2016.09.19. 11:24:23

@Magentax: lehet, minden részt és részletet nem láttam, ezek szerint dina is hajlik rá, oks

az elfogultság nem igy kezdődik evelinnel kapcsolatban :)

Magentax 2016.09.19. 11:25:08

@Mók_Ica: ez az app nem sikerült valami fényesen. Ha valami szavazás van a "Kvíz" fülön, annyiszor lehet szavazni vele, ahányszor csak akar az ember. A "másik csatorna" appja tökéletesen müxik, ha egyszer leadtad a szavazatodat, megköszönik és annyi, nem tudsz mégegyszer szavazni ugyanarra.

Magentax 2016.09.19. 11:29:48

@Mók_Ica: mehetett volna, nekem sem hiányozna. Viszont - ahogy itt az egyik kommenttárs írja is - tényleg totál következetlenek a saját szabályaikat tekintve az RTL-nél.
Ezzel is egyértelműen beismerik, hogy manuperálják az egész játékot. :)

É2I 2016.09.19. 11:30:24

@Cérnahuszár: Lórinak az lenne a tisztasor, ha dinkácska kiviszi nagycsecset a végén meg ő dinkácska ellen nyer. Persze ott van még dávid, de valszeg ő áválinkével meccsel majd, ha csak nem lesz az ellentétükből egy jó nagy levezető dugás a motyógépen. :D

Túroscsusza 2016.09.19. 11:30:51

Azért olyan mélyre nem mennék hogy elemezzem ki-kinek mit mondott aq játék folyamán...
Inkább azon töprengek visszagondolva az idáig látott való és big brother játékokra, hogy ezek nem válogatott hülyék ( beleértve Anikót, és majkát is )
Ez maga a magyar társadalom...
Hiszen az a közeg amiben felnöttek, vagy felnőnek, az pontosan ez a szint, hiszen magukat is sikeresnek tartják mert bekerültek ebbe a műsorba, tehát ez a siker foka, hogy mennyire vagy hülye...
győzike a mai napig milliókat kap azért mert egy közönséges barom....

WICKEDWITCH 2016.09.19. 11:33:56

@Cérnahuszár: én azért gondoltam, hogy Tivy-t nem vinné ki, mert vele nagy haveroknak tűnnek, de persze a kihívásig még generálhatnak valamit, ami miatt vállalható lenne ez a döntés.
@Cseszlovák Gyurmafilm: ekg. :) Nekem pl. tetszett ez a gyerek-korrepetálós dolog (a kissé bizarr próbababák ellenére), mert egyrészt váratlan feladat elé állították őket, másrészt meg mindenkiből mutattak valamit (hogy ki hogyan teljesített, arra most nem térek ki), és nem csak azt kellett nézni, hogy valaki fröcsögve ordibál, vagy "nézz rám, nyuszi, fejezd ezt be, nyuszi"-féle galuskás monológokat ad elő, amiről máig nem tudom, hogy a költő mire gondolt. Szóval tudom, hogy trash, meg minden, de számomra az ilyen "húzókaraktereknek" inkább elrettentő ereje van. Egy kicsit sem szórakoztatnak.

É2I 2016.09.19. 11:36:25

@Túroscsusza: IstenhozottöcsémezaValóVilág! :D:D:D

Egyallampolgar 2016.09.19. 11:37:58

Hányinger ez a mocsok. Ez műsor? Ez szórakozás? Akárki nézi, attól még egy kritikus miért nem mondja meg a véleményét? Az index.hu újságírója miért nem szólal fel az elhülyítés ezen pillérével szemben?
Sixx írja hogy ennyi meg annyi értelmiségi nézi. Mintha ez bármit indokolna. Ez nézettségtől függetlenül undorító.
Unom már az ott a távkapcsoló ne nézd mantrát! Hány szerencsétlen kapja ezt a pofájába rendszeresen? Ők már le vannak szarva? A legolvasottabb újságírók tehetnének ez ellen.

Cérnahuszár 2016.09.19. 11:39:36

@WICKEDWITCH: én a csatorna szempontjából filózgattam a párbajon, ami a csatornának jó lenne és dinát is megtarthatja
a legkisebb áldozattal

Cérnahuszár 2016.09.19. 11:40:05

@WICKEDWITCH: mármint ami még hihető is és nem lóg ki a lóláb

malevil2050 2016.09.19. 11:40:39

Brékink nyúz!!! A mi focista lyányunk , békapta a legyet ,utólagos tablétát (vagy h a francba hijják) szeretne. Ma tessék nézni mer lamur lesz.Innen üzenném kövidinkának , most mán szabad a pálya , van/lesz már csengőhang. Nyugottan engedhet a lökethossznak most már. Hihi

kamilla123 2016.09.19. 11:41:43

Nem értem, hogy a szerkesztők, ha konfliktust és érdekes műsort akarnak, miért nem a valódi konfliktusokat és a kettesben elhangzott szövetkezéseket vetítik le a villalakókank? Pl Dina Mici ellen, Dina Lóri ellen, vagy Anikó rákérdezhetett volna Dávidnál, hogy miért is akarja kivinni Evelint? Vagy bevágatták volna azt,h Mici először Tivynek savazza Zserit, aztán megy magyarázkodni,h ő csak jót akart. Ehelyett bazsalyognak, h milyen volt a babás hét.

Mók_Ica 2016.09.19. 11:41:53

@Magentax: lassan komplexumom lesz :)))) app sem működik, manuperálnak.... be fogok fordulni.... :))))

Cérnahuszár 2016.09.19. 11:44:31

@malevil2050: szerintem azt már kirakta volna premier plánba a csatorna
sztem inkább előre gondolt, de remélem sose lépi meg ezt....
tivy is egy moslék, mondogatja hogy csak pinának tartja a csajt, meg bosszút áll, nem szerelmes csak kihasználja
zseri nem az a csaj aki ezt megérdemli, és így járt

Mók_Ica 2016.09.19. 11:44:38

@malevil2050: igen, ezt már tegnap este kitárgyaltuk, hogy kért egy 24/48 tabletet... esemény utánit.... nagy bazsalyogva..... szóval lesz itt esemény.... :)))))

@kamilla123: egyébként ez sztem is érthetetlen.... milyen jó kis perpatvarok lennének :)))))

kamilla123 2016.09.19. 11:46:53

A másik, ami nekem fura, h Lóri, ha akkora taktikus, sokkal jobban kik kellett volna játssza azt a kártyát, h ő most nem mehet párbajozni. Így egy erős játékost paterolhatna ki veszély nélkül. Ha ő is Dávidra tesz, és még beindít pár embert rá (indoka is lett volna, h Dávid kérte erre)...Mondjuk ha van egy kis esze, Dinának azt javasolja, h Dávidot vigye ki, így mindenképpen egy erős játékostól szabadulna meg. Nem mintha Lóri szimpatikusabb lenne, mint Dávid, csak fura, hogy mégsem okos taktikus, ahogy mutatja magát.

Túroscsusza 2016.09.19. 11:52:41

...hogy mégis miért nézem

Egyszerűen nem akarom elhinni az udvarlási szokásokat....
Oké, ki vannak éhezve, és stresszes a bentlét, de szinte nyoma nincs az udvariasságnak, de még igény sincs rá...
Még hogy csak a férfiak hütlenek, hát persze.....

ascii 2016.09.19. 11:53:02

@Egyallampolgar: Ki kapja a pofájába? Nem érdekel, nem nézed, a választás az Ön kezében van! Reality nézéshez fel kell nőni, kéremszépen!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 11:55:21

@WICKEDWITCH: jah. igen, oké.
lehet hogy Penivaldesnek van igaza és ezek tényleg ennyit tudnak.( pedig a WHO szerint mindenki fejleszthető.de lehet h ők nem néznek VV-t)
tudom h fogalmatlan vagyok de az ekg ebben a kontextusban mit jelent?

sassu 2016.09.19. 12:04:19

Engem leginkabb az akaszt ki,ahogy az osszes no beszel a villaban. Kivetel nelkul. Miocskosul.
Szegyellem magam,mint no miattuk, mintha minket minositenenek.
Nem akarom vedeni a fiukat,mert ott van van egy gyongyszem, Tivy, de a tobbi azert tobbnyire kulturalt, ritkan kezdenek el karomkodni, legtobbszor akkor is a nok huzzak fel oket.
Nekem Dina gusztustalan stilusan kivul meg Evelin is nagyon irrital, meg akkor is,ha neha igaza van, de az az alpari mod,ahogy eloadja, az ertekelhetetlen. Micit pedig nem is nagyon tudom emberszamba venni Tivyvel karoltve. Szerintem a fele tarsasagot haza kellene kuldeni es ujakat kuldeni helyettuk,mert az rohej,hogy sokszor csak a delutani adast tudom megnezni es az egesz szinte egy nagy sipolas!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 12:04:53

@Túroscsusza: udvarlási szokások!? azokat felfalta a fogyasztói társadalom. a tudás alapú társadalommal együtt.és amit kifosott, abból lett ez. ez a torz, instant, elbaszott individualista(há én vagyok a hajjakend. JÁR.megszerzem megunom kidobom a picsába. tesó.geci.bazmeg faszom. stb.) és azt a ffiközpontú dolgot magukra húzták a női hölgyek is. egyfelől hozzákoptak, másfelől a feminizmus illetve emancipáció ilyetén értelmezésével ugyanolyanokká igyekeznek válni. egyik ápoltban sem merül fel hogy lehet máshogy is.
persze nem kizárólag ők ilyenek, ez korjelenség. tekints az egészre úgy hogy kpasz egy enciklopédikus keresztmetszetet az utánunk jövő generációról. vagy ha ez a korosztály vagy akkor örülj hogy autszájder vagy.

Funk You 2016.09.19. 12:06:30

Megfigyeltétek, hogy Dávid milyen beszart képet vágott végig a kiválasztás alatt? A félelem szócikkhez lehetne mellékelni az értelmező szótárban :)

Egyallampolgar 2016.09.19. 12:10:48

@ascii:
Érdemes elovasni a kommentet mielőtt reagálsz. Nyilván nem nézem. Az a bajom, hogy szerencsétlen prolik nem látják milyen szeméttel etetik őket. Az értelmiség pedig leszarja és kiröhögi őket. Engem zavar, hogy kiszolgáltatott embereket ilyen szórakoztatással aláznak meg.
Aztán ha lebutulnak, nem tudnak viselkedni a buszon, nem tudnak konfliktust kezelni a munkahelyen, akkor megvetik majd őket.

ascii 2016.09.19. 12:11:17

én ezt a Dina kizárását meglovagoltam volna, simán kivitelezhető forgatókönyv.
rárakni a kizárásra a jelet, és hőbörögni mellé még egy sort, nyilván nagy fujjolások közepette, a többség öribariságból értelemszerűen benntartja, utána az egybitesek csoportba szerveződve egyből megpakoltak volna jellel, viszem ki Dinát, ott meg előadni a nagyhalált, h én nem birok nyugodtan benn aludni, míg ez az agresszív vadállat benn van, és persze ezt állandóan menedzselni (félek, h ha köszönök lórinak, akkor ez már azért elvágja a torkomat az éj leple alatt etc.), nincs az az itélőbíróság, esküdtszék (vagy szerkesztő), aki ne mellettem tette le volna a voksát.
Ha még rafkósabb az ember, akkor vmelyik lakótársát veszi rá e pompás tervre, mert ügye ha tudja az ember, akkor messziről kerülje el a párbajt.

Túroscsusza 2016.09.19. 12:11:34

@Cseszlovák Gyurmafilm: Pontosan.... (mint egy pszichológus)

kamilla123 2016.09.19. 12:11:39

@Funk You: meg azt sem merte kimondani, h Dináék megint dobálták a csokit, hanem hogy "volt csokidobálás". Sztem nagyon be van tojva a csajoktól. Mondjuk elhiszem,h nem ilyenekhez szokott kint.

Cérnahuszár 2016.09.19. 12:13:59

@Egyallampolgar: akkor te olyan megmentő vagy?
megmented az embereket önmaguktól és felnyitod a szemüket?

ascii 2016.09.19. 12:15:44

@sassu: amikor Evelinhez odamegy a Dávid (szombati adás) és bezsélgetnek, arról, h Dávid ki akarja vinne Evelint, és utóbbi belekezd a magyarázásba, azt érdemes visszanézni hang nélkül, a gesztikulációk és mutogatások sora, szétröhögi magát az ember, pont mikor egy afroamerikai nő elkezd magyarázni.

asszociáció: www.youtube.com/watch?v=qobtruPZ8bQ

Funk You 2016.09.19. 12:17:33

@Egyallampolgar: ez egy tévéműsor, nem kell neki nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amekkora.

WICKEDWITCH 2016.09.19. 12:22:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: hogy egyetértek. Itt tanultam a kifejezést. :)

sassu 2016.09.19. 12:22:55

@Egyallampolgar: azt hiszem,hogy eddig ez volt az egyik legmelyebbrahatobb meglatas,amit ugy altalaban olvastam a vv-krol. koszonom.

2016.09.19. 12:46:18

@Cérnahuszár: Én nem nézek más fórumot, de még a műsort sem nagyon, olvasni élvezet, de nekem a műsor is meghaladja már a fülem által befogadni vágyott frekvenciát... Dina mindenestül ellenszenves, úgyhogy nem tudok neki drukkolni, még ilyen kicsinységben sem.
@Magentax: Ezzel egyetértek, mivel most csak Dina volt megemlítve így rá reagáltam. Ha rajtam múlna kb Dávidon és Zsolton kívül mindenkit hazazavarnék, ok még Lórit is benthagynám.

Funk You 2016.09.19. 12:46:23

@kamilla123: nem Dávid az, aki kövér kisfiú volt? az sok mindent megmagyarázna.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 12:48:34

linket ér betenni? HV olvasáshoz/kommenteléshez/KV mellé:
www.youtube.com/watch?v=y77rhyScVV8

finom muzsika nagyon. már aki szereti.
szivesen, hogy ilyen röndös vagyok.

kamilla123 2016.09.19. 12:57:42

@Funk You: hát lehet. de sztem DÁvid olyasmi alkat, hogy szemtől szemben tud kiállni magáért, de a folytonos szarkavarás nem az ő műfaja és felőrli az idegeit. Ezért ez a típus jobban teszi, ha kimarad a kavarásból, és inkább szimpatikus tujaként éldegél a villában a végjátékig, amikor is megnyeri (általában).

WICKEDWITCH 2016.09.19. 12:59:50

@Egyallampolgar: Szóval akkor te azok miatt aggódsz, akik nem elrettentő, hanem követendő példának tartják az ápoltjainkat? Megértem a kétségbeesésedet, de kár a gőzért. Akkor kb. az egész internetet és a tv csatornák nagy részét be kellene tiltani, azt meg úgyse fogják. Ezek az emberek most is nézhetnének értelmes műsorokat, de nem néznek. És ha ez nem lenne, akkor ott a többi baromság a többi csatornán (mindenféle sórok, meg hánibubuk, meg gyerekszépségversenyek, stb.), és akkor még a netről nem is beszéltünk, ahol egy Tivynek rajongótábora van. Ez sajnos egy olyan világ, ahol az égvilágon bárki nyilvánosság elé kerülhet. Annyit tehetsz, hogy a helyükön kezeled a dolgokat, és mondjuk ezt a gyerekeidnek is megtanítod. :)

Cérnahuszár 2016.09.19. 13:03:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: érdekes, mint a szívdobogás
na léptem, megyek a dógomra, további jó boncolgatást, esély latolgatást

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.19. 13:05:47

@ascii: Nem rossz terv, de amíg a félbitesek (mint én) szavaznak, addig Dina megy vissza és nem Te. :-))
@malevil2050: Jaja, eztet mán én is hallottam.
Amugyis arra várok, hogy Dinkát mikor kexuálja meg végre Lóri papagáj. :--)

Egyallampolgar 2016.09.19. 13:05:58

@Cérnahuszár:
Én nem vagyok "megmentő". Azt írtam, hogy egy ennyire alpári, bunkó TV műsorral szemben az egyik legolvasottabb kritikus blogja lehetne kevésbé értéksemleges. Rámutathatna a kritikus a műsor kultúrális színvonalára mert ő ért hozzá, én nem.
Én csak azt tudom, hogy sokan sokkal védtelenebbek a média manipulációjával szemben mint az értelmiségiek, akik gőgösen elkapcsolnak ha nem tetszik. Közben "a sok bunkó egye csak a szart".
Én nem megmentő vagyok tehát, hanem az kritikus felelősségét vetettem fel.

Cérnahuszár 2016.09.19. 13:12:01

@Egyallampolgar:
rengeteg kritikus rámutatott már
az embereket meg nem érdekli a kritika
felesleges köröket futsz, csak felbacod magadat
soha senki helyett nem dönthetsz mit nézzen és mi tetszen neki

és itt jön a távirányító szöveg, ha téged zavar, ne nézd, egyedül ez áll hatalmadban.
ha zavar az emberek ízlése, akkor írj kritikákat oldalakra és tegyél valamit ellene, ne elvárd hogy a kritikus megoldja helyetted

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 13:13:38

@WICKEDWITCH: igen ettől én agyfaszt kaptam. 800K körüli nézettség? 100 szavas szókinccsel?!
ezt valaki jófejnek tartja? mindjárt beguggolok sírni a zuhany alá.

ascii 2016.09.19. 13:17:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: azért a 800K oszthatod kettővel, vagy többel, most se azért nézed a tivyt mert jófejnek tartod, hanem mert egy idióta, és KIneveted

kamilla123 2016.09.19. 13:19:24

@ascii: ebből is ugyanúgy meg lehet sajnos gazdagodni

MacákékIcukája 2016.09.19. 13:24:19

@Cérnahuszár: facebookon mindenki utalja Dinat, szerintem barki ellen ki fog esni.

ascii 2016.09.19. 13:26:08

Kedves Zsolt, Jenő, György, Tamás, Dani, Ádám, Zoltán, László, Krisztián, Mike, Tamás, István, Péter, László, Ti szakmátok szégyene, Ti inkompetens hangmérnökök, az akusztika kudarcai legyetek oly szívesek csapjátok fel a középsuliban tanultakat, kérjetek engedélyt használni a potmétereket, keressétek meg lécci a falidugót, és izzítsátok be az erölködőt, mert 4. széria óta képtelenek vagytok egy élőadást zökkenőmentesen lefolytatni, a hangerőt uppolni, a hangsávokat megfelelő szinkronba hozni (lsd esőben nem lehet a játékosokat hallani etc.).
Ha nincs senki ezen magasfokú tudományokba birtokában, néha viszek ki arra pizzát, szívesen belövöm nektek az afóniát freebe. köszke

MacákékIcukája 2016.09.19. 13:27:13

@Mók_Ica: hah te vagy az elso aki valaszol a szavazos kerdesre, akkor nem csak nalam van a gond :)))) lehet, hogy majd kivalasztas utan - sztem elvettek a fantomkepre szavazas lehetoseget es az rtl-es vv oldalon az all, hogy "parbaj ideje alatt" lehet szavazni... ha ez igy van, nem tul jo, crashelni fognak a szerverek.

sassu 2016.09.19. 13:43:47

amugy Evelin fog kapni buntetest azert,amiert 2szer figyelmeztettek tegnap este,hogy legyen szives es vegye fel a mikroportot?! Remelem bunteteskent ot kuldik ki parbajra Dina ellen. Egyebkent nagyon megfogott @Egyallampolgar: korabbi posztja,miszerint ezeket a szerencsetleneket csak kiteszik megalazas targyanak ebben a musorban, ugy vettem eszre,hogy a jatekosok zome siman aluliskolazott es onhibajukon kivul siman buta, de szerintem van kozuluk ertelmileg enyhen serult ember is, oket egyaltalan szerepeltetni sem lehetne egy ilyen musorban es kozrohej targyava tenni, lasd tivadar vagy vivien.

hereverő heverő 2016.09.19. 13:55:03

@Egyallampolgar: A legolvasottabb/legismertebb kritikus is csak a saját közönségéhez jut el. Őt is csak azok olvassák/nézik/hallgatják akik az ő okfejtéseire kiváncsiak. Nem fogod tudni megváltani a világot, az RTL ugyanúgy fog ilyen (mellesleg szerintem is fos) műsorokat gyártani, ugyanúgy Győzike és Szacsuárió lesz a műsorvezető és ugyanúgy el fogja adni a reklámidőket a műsorban. Ha az ország ezt akarja nézni, ezt fogják gyártani.
Az más kérdés, hogy miből gondolják azt, hogy az országnak valóban ez kell... Valószínűleg ennek a retard Tivadar gyereknek a tecső nézettségéből. Mit gondolsz, az őt nezők ismerik a legolvasottabb/legismertebb magyar kritikust, vagy ismerik legalább a "kritika" szó jelentését ?

mobilos perpetuum 2016.09.19. 14:05:42

Mivel a képet nem tudom megjeleníteni, időnként kénytelen vagyok felhívni a figyelmet, hogy Soma ütött először, tehát az ő kizárásáról kellett volna megkérdezni a villalakókat.

kepfeltoltes.hu/view/160918/soma_r__t_din_ra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem mellesleg a Dina ellenesek gondolkozzanak már el azon, hogy pontosan ő minden poénra hiszti nélkül reagált, - eddig - és ez aztán túlontúl felbátorította a skacokat, hogy hülyüljenek vele. De ha valaki inkább hazaküldené, mert arra kíváncsi, hogy nem történik semmi a villában, na ez már nekem rejtély.

ewita 2016.09.19. 14:07:20

@kamilla123: én sem értem ezt, simán ki lehetne használni! meg régen volt olyan is, hogy nézői SMS-eket küldtek be nekik esténként,azokon is jól el lamentálgattak mit miért is írhattak! ez a mostani nulla, tényleg ennyire nincs ötlet? mi a szarnak fizetik a "kreatívokat" ?

hereverő heverő 2016.09.19. 14:08:27

@sassu: Ne feledd, a játékosok maguk jelentkeztek megalázás tárgyának. Tudod, van az a pénz, amiért korpás lesz a hajam. Szerintem sokkal nagyobb baj, hogy őket keresik a showba, őket válogatják be (asszem tegnap Simon értekezett erről). Én személy szerint el tudnék képzelni sokkal intelligensebb lemmingeket is, vagy legalább 2 intelligensebbet a sok gyökér között, kíváncsian arra, hogy a sok "csicskageci énilyenvagyok faszombazmeg" között megállják-e a helyüket.

Berborosz 2016.09.19. 14:09:05

@Egyallampolgar: Proli? Értelmiségi?
Nem hallottál még lumpenértelmiségiről?

mobilos perpetuum 2016.09.19. 14:11:30

@MacákékIcukája: Régi érv, de nem vesztett aktualitásából, hogy ha Jockey Ewinget nem lehetett volna gyűlölni a Dallasban, akkor a kutya se nézte volna a sorozatot.

2016.09.19. 14:13:25

@ewita: Blikkből olvastak fel nekik :D

MacákékIcukája 2016.09.19. 14:14:04

@mobilos perpetuum: ez igy van, de o legalabb nem csicskagecizett :))) Viszont engem az is erdekelne, hogy Lori hogyan jatszik nelkule - nem tudom nezted-e a tegnapi kommenteket, ott a tobbiek ezt fejtegettek. En most olvastam vissza.

KapitányG 2016.09.19. 14:14:19

@Egyallampolgar: Kritika? Kritikus?
Bocsánat, eltévedtem volna? Ez nem a hogyvolt.blog? ("Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan.")

sassu 2016.09.19. 14:17:25

@hereverő heverő: mar ha volt annyi eszuk felmerni,hogy mit jelent az,hogy megalazas. Ok aban a hitben elnek es el is hiszik,hogy ettol ok sztarok lesznek, Felistenek es nem kozrohej targyai. Nem azt mondom,hogy minden jatekos teljesen agynelkuli, lasd David,aki onkent es dalolva rohogteti magat,de van sajna 2-3 siman orvosi eset.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 14:18:02

@mobilos perpetuum: "Dina a poénok böllérje" "én levágok minden poént."
jah. tőlem mehet haza soma is. egyébként. De a "Dinaellenesek" ahogy te hívod, nem hinném hogy pusztán a fight miatt zavarnák el a csába. engem sem érdekel el a része. szimplán húzzon vissza az ismeretlenségbe a maradék műkörmével és a tátott szájával és az értékelhetetlen stílusával együtt.

sassu 2016.09.19. 14:18:33

@hereverő heverő: *abban, javitottam az elgepelest

ewita 2016.09.19. 14:23:01

@pávör dragonfruit: Lehet,az nem rémlik, én úgy emlékszem a belevalóba lehetett sms-t küldeni be is olvasták, és azokból küldtek nekik másnap egy csokorral,de ez régen volt, az utóbbiakat nem néztem!

ga_zsi 2016.09.19. 14:26:31

@mobilos perpetuum: igazad van, sőt akár Tivy is kerülhetne kizárás közelébe, mert az, hogy rápakoltak Dina hátára két babzsákfotelt, majd ráültek A kisgyerekkel, és ott ugráltak rajta, legalább olyan fizikai eset, mint ahogy háton csapta Dina őt. ott simán meg is fulladhatott volna. Annyira legalábbis, de inkább jobban, mint ahogy a ....málna belehalt a hátbavágásba.

2016.09.19. 14:29:19

@ewita: A blikk még a békeidők előtti VV-kben volt. Az sms is újabb keletű már :D De igazad van és tényleg ez már a szegény ember VV-je lett...

ezneménvagyok 2016.09.19. 14:35:31

Gyerekek, szerintem igazságtalanok vagytok Micivel. Miért ne volna igazi nyuszi-címlaplány? Én simán el tudom képzelni mondjuk a "Korszerű Nyúltenyésztés", vagy más hasonló, igényes mezőgazdasági magazin borítóján. :-D

ga_zsi 2016.09.19. 14:35:48

egyébként Dina semmivel sem rosszabb, mint a többi lány. Ritka rossz eresztés nőügyileg a vv..
Mici ha visszanézi, szerintem el is ássa magát. na nem azért, mert szégyelli, hanem mert az életben még egyszer nem talál olyan pasit, aki kitartja.
K.Evi alpáriságban kezet foghat Dinával, k..kodásban pedig simán le is hagyta. csak ő már profi, ő nem kisgyerekek pöpölőjét fogdossa, hanem tangát röptet, és öt perc alatt ágyban köt ki.
Zseri sem a szép magyar beszéd verseny győztese, és ő sem veti meg a bráneszt. ő mászott rá ott rendesen Tivyre.
Vivi meg nem olyan bugyuta, ahogy mutatja. rájött gyorsan, hogy a meztelen indításával nem lett nyerő, így visszavett belőle. és butának sem olyan buta, mint amit el szeretne hitetni. talán még a "legnormálisabb" ha lehet ezt mondani rá.

É2I 2016.09.19. 14:42:58

@ascii: Elvégre a stáb is a villában van. Ne várd mán' azt, hogy tíz év alatt eljutnak egy hangmérnöki szintre. :P

On: Lóri, ha kiesik dinka kb visszasüllyed a korábbi - tuja - állapotába. Hacsak nem a zsóti korpás bucijára rá nem hajt - na akkor végzek a hogyvóttal is. ;)

hereverő heverő 2016.09.19. 14:49:15

@sassu: Ezért is baj, hogy őket keresik. De valahol ez egy ördögi kör lehet: a tudatlan gyökereket válogatják be, mert a műsor már annyira gyökér, hogy csak a tudatlan gyökerek mennek el a castingra. Ők persze elhiszik, hogy a 15 perces rivaldafény híressé tesz, de én már régen elfelejtettem ki volt a második, harmadik, negyedik VV nyertese vagy szereplői. Emlékszem arcokra, nevekre.. de összekapcsolni őket nem nagyon sikerülne. Tolják őket egy darabig aztán háló nélkül lehet zuhanni a semmibe.

Mók_Ica 2016.09.19. 14:52:59

@MacákékIcukája: az még hagyján, de nekem inkább azt vetíti előre, hogy nem lehet Dina ellen szavazni :(((((

hereverő heverő 2016.09.19. 14:53:01

@ezneménvagyok: Mert nem nyuszilány, hanem Miss Röfi. Amit a hajában a masni csak még jobban kihangsúlyoz, ezt még nem mondták neki ?

MacákékIcukája 2016.09.19. 14:59:49

@Mók_Ica: ugyan... Szerintem lehet majd, csak szaroznak ugyanugy mint a hangositassal - kb lefossak az egeszet.

@hereverő heverő: hahaha es tenyleg! :D

Mók_Ica 2016.09.19. 15:01:20

@MacákékIcukája: nem úgy... persze hogy lehet, csak most nem :((( pedig már nyomnám!!! :)))

@ezneménvagyok: kipihented magad? :))))

É2I 2016.09.19. 15:03:25

@hereverő heverő: Ja. El is lehetne indítani a Miss Puppet Cretin lapot. Rögtön a címlapon szerepelhetne. "Most jöttem a kamionsorról" - alcímmel :P

WICKEDWITCH 2016.09.19. 15:05:08

@mobilos perpetuum: Jockey érdekes volt. Attól, hogy valaki hangosan és csúnyákat kiabál, még nem lesz érdekes. Valljuk be, Dina nem egy villain. Csak közönséges és bosszúálló. Javíts ki, ha tévedek (lehet, mert mindent nem láttam), de csak a haverjai viccelődését vette jól (eddig ezt az egy dolgot tudom a javára írni). A verekedés dologban tényleg eléggé szubjektív, hogy kinek hol a határ a játék, meg a komoly között, meg amint már itt írták, a csatorna részéről mindig olyan szankció volt, ami nekik megfelelt, szóval asszem, itt hiába kapálózunk. Én egyszerűen csak örültem volna, ha megszabadulunk tőle, mert mint már írtam, engem ez a karaktertípus nem szórakoztat, de gusztus dolga, azzal meg ugye nem lehet vitatkozni. :)

MacákékIcukája 2016.09.19. 15:05:45

@Mók_Ica: nyomnam en is, meg mindenki mas is :))) eljen a fantomkep! :D

Mók_Ica 2016.09.19. 15:10:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: egyik kedves régi villalakó nyelvújítása volt, egy EKG-n vagyunk, ami azt jelentette, hogy egy véleményen vannak :)))) nekünk nagyon megteCCett és használjuk :))))

É2I 2016.09.19. 15:15:18

Egyébként egy-egy ilyen hátbadaszás meg tockos simán belefér. A rtl is csak azért szólt, hogy beléjük verje az ideget meg el ne fajuljon, mert ha komolyan gondolná ezt az odadaszol/kidaszlak játékot kb. a fele buckalakót ki lehetett volna szórni már az előző szériákból is. Szóval egy képzavarral élve: Fing a levesben. ;)

ezneménvagyok 2016.09.19. 15:33:40

@VV Velőtrázó Vélemény v2.0: Pultosnál ez alap, gondolom nem ritkán hívják meg erre-arra a vendégek, amit ő egy óvatlan pillanatban visszatölt az üvegbe, a pénzt zsebrevágja, a hatást meg eljátssza :-D
(Jó, tudom, erre külön üvegek vannak mindenféle színes szörpökkel, de így jobban hangzott.)
Üdv. Jó magaviseletért harmadoltak?

ascii 2016.09.19. 15:35:11

@É2I: jaja, azért itt a fizikai ütlegelések poénból mentek, nem úgy mint anno a simonos, meg a zsuzsis kizárásnál

ezneménvagyok 2016.09.19. 15:35:16

@Mók_Ica: Kézcsók! Még nem teljesen, meg kell nézzek egy egész évad Saskabarét, hogy regenerálódjak a tegnap után :-D

ezneménvagyok 2016.09.19. 15:40:39

@ascii: Ez van, ha folyamatosan csökkentik a bent lévők átlagéletkorát. A VV 9-ben (amire már csak szülői engedéllyel lehet majd jelentkezni) majd megjelenik csípkedés, a hajhúzás meg a döglött pókkal való ijesztgetés.
Ja, az már volt.

Mók_Ica 2016.09.19. 15:41:20

@ezneménvagyok: úristn'.... azt nézd egyedül :)))))

Mók_Ica 2016.09.19. 15:42:40

@VV Velőtrázó Vélemény v2.0: ha tényleg eljátszotta, akkor jól játszotta... nekem hitelesen volt ittas ....

ezneménvagyok 2016.09.19. 15:45:45

@Mók_Ica: Mér, egyszer kibírod... :-DDD

mobilos perpetuum 2016.09.19. 15:45:47

@WICKEDWITCH: Jockey érdekesebb volt, de nyilván azt a karaktert egy komoly stáb építette fel. Viszont gonosz volt.
Nem emlékszem, hogy Dina gonosz dolgot tett volna. A kinti kamu-baráttal igen, de az egy három hónapos se-vele-se-nélküle kapcsolat, tehát nem a szívszerelmét csalta meg.
Csak összehasonlításként, amikor Evelin Lóri két centiméteres szerszámáról ordítozott, az egy igazán undorító dolog.

(Itt említem meg, hogy Aurélió is, mint aki a szexualitásban járatosnak képzelt ember badarságokat beszél. A lankadt szerszámról nem lehet megítélni, mekkora lesz teljes erekció alkalmával. )

sassu 2016.09.19. 15:47:06

@ascii: arrol nem is beszelve,hogy eloszor tivadar dobta dinara a 2 babzsakot es ult ra, majd soma kovette, oket kellett volna elsokorben megbuntetni. nyilvan akartak egy kis izgalmat a szerkesztok,igy pont dinat emeltek ki, akire amugy is pikkel a nezok zome. nem vagyok dina rajongo,mert szegenykem nagyon butacska es csunyaszaju, de ezzel a figyelmeztetessel nem ertek egyet.

ezneménvagyok 2016.09.19. 15:47:16

@VV Velőtrázó Vélemény v2.0: Feltehetted volna úgy is a kérdést, hogy ki emlékszik bármely, Atival kapcsolatos momentumra a VV8 történetéből? Kisfilm nem játszik!

ezneménvagyok 2016.09.19. 15:54:23

@mobilos perpetuum: Evelinnél működik a pozitív (vagy már nem is tudom, erre az esetre milyen előjel illene) diszkrimináció, már olyan formában, hogy vele kapcsolatban olyan kicsik az elvárások, hogy azokat csak ritkán sikerül alulmúlnia. (Azért sikerül.) Dinától többet várna az ember, oszt erre tessék... Mint amikor az iskolában a tanár úgy dicséri és dorgálja meg a leghülyébb és legjobb tanulót, hogy szép volt Petike, hármas alá; Tamás, ötalá, tőled többet vártam, fiam.

mobilos perpetuum 2016.09.19. 15:59:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: Dina értékelhetetlen stílusát a kamera mögött álló emberek, - napi 24-ben látják a villalakókat - úgy tűnik értékelik. Az ocsmány beszéden kívül van valami, ami engem igazán tud dühíteni: az érthetetlen, hadaró vagy motyogó beszéd. (Főleg, ha a feliratozás is hiányzik.) Dina, ha eltekintünk a trágárságaitól, a legtisztábban artikulál, és hangsúlyoz egy mondatnál. Remélem a legközelebbi VV-nél Auréliót vagy Győzikét vele cserélik le.

Cérnahuszár 2016.09.19. 16:04:14

@mobilos perpetuum: sose cserélik le vele egyiket sem, mert folyamatos fázis késésben van, nem tud rögtön válaszolni semmire csak bámul
van hogy legalább fél percig, ennél pörgősebbnek kellene lennie de lassú.

MacákékIcukája 2016.09.19. 16:04:55

@ezneménvagyok: en emlekszem a pedofil Hannibal monologjara! :D

ezneménvagyok 2016.09.19. 16:06:00

@Cérnahuszár: Mert olyankor visszaszámol magában. Van, hogy száztól... Önuralom! :-D

hereverő heverő 2016.09.19. 16:06:53

@mobilos perpetuum: Azt a két (vér és hús)fa...t bárkire le lehetne cserélni. De ha mindenképpen belsős kell, akkor a Baukó Éva is kilométerekkel jobb volt az előző(?) HV szériában, pedig a szellemesség nem erőssége neki sem. De legalább nem kínos nézni, mint ezt a két díszhímet.

MacákékIcukája 2016.09.19. 16:11:32

@hereverő heverő: nem birom Baukot, de szerintem is jobb volt, plane GyokerGyozinel

ezneménvagyok 2016.09.19. 16:12:22

@MacákékIcukája: Hát piros tollam momentán nincs, kékkel írtam be, de odatettem mellé egy nagy P betűt :-)

Funk You 2016.09.19. 16:18:14

@mobilos perpetuum: miből derült ki eddig, hogy Dinát a stáb értékeli?

Mók_Ica 2016.09.19. 16:18:24

@ezneménvagyok: azon már túl vagyok... szóval nem :))))))

@VV Velőtrázó Vélemény v2.0: én annyira nem tudom ezt megítélni... elhiszem neked. majd ezután figyelni fogom. egyébként én a beköltözéskor többet vártam tőle.... aztán visszataszítóvá vált attól, ami ömlik ki a száján.... számomra eddig nem pozitív figura, de elfogadom, hogy te másképp látod. sztem nem képernyő kompatibilis.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 16:21:42

@mobilos perpetuum: jah szépen artikulálja a trágárságait. az meg azert nem elégséges. abban igazad van hogy a két pöcsköszörű helyett magyon sok jobbat lehetne találni, akiknek van agykérge, es befelé fordítható hüvelykujja. ☺

@wickedwitch:köszi! ma is tanultam valamit ☺

2016.09.19. 16:21:59

@mobilos perpetuum: Ez az! Dinkát a Belevalóba! Minél előbb. Tőlem, már a vasárnap estit is vezetheti. Au-t nagyrészt bírom, úgyhogy lécci DJ Őzike helyére tegyék.

Egyébként DJ Őzike, szerintem az ovodások szintjét nem üti meg. Ez nem frázis: tényleg kevesebbett tud, mint egy ötödikes, nem beszél rendesen magyarul, olvasni sem tud, azt hiszi, hogy mennyire vicces hogy cigány is meg buta is meg csúnya is, és annyira humoros, mint amikor a herpeszes Ödönke a homokozóban a saját hülye "viccét" ismételgetve nevet egy leragasztott szemüvegű másik dedóssal. Kérdezni nem tud, válaszolni nem tud, angolul nem tud, de énekli a háttérzenét (ja énekelni nem tud) kamu halandzsával, aminek köze nincs az angolhoz, de még a némethez sem.
Zavarba ejtő: én érzem magam kényelmetlenül mikor nézem. Most komolyan, van olyan ember (itt biztos nincs), aki kedveli??

Dinát a BV-be! (BV: büntetésvégrehajtás is lehetne:-)

hereverő heverő 2016.09.19. 16:25:31

@MacákékIcukája: Én se bírom, sőt kifejezetten irritál a hangja és a stílusa. De ezeknél mindenképp vállalhatóbb. És Au már akkor is kínosan rossz volt, hát pityeregjünk véreim...

mobilos perpetuum 2016.09.19. 16:27:15

@Funk You: Lóri szemére vetették a villalakók, hogy azért csapódott Dinához, mert a kamerák őt sokat mutatják, és Lóri a lány hátára kapaszkodva akarja megnyerni a játékot. Normális esetben a játékosoknak nem szabad lenne észrevenni azt se, hol vannak a kamerák, de minimum zaj nélkül működjenek, ne lehessen kikövetkeztetni, kit követnek legtöbbször.

hereverő heverő 2016.09.19. 16:28:54

@Spitzbauer: Én szeretném Győzikét látni a képernyőn. A zártláncúban, minden este amikor bejöhetnek a sétáról, vagy a beszélő előtt. Ott valszeg nincs hang :)

ezneménvagyok 2016.09.19. 16:31:31

@hereverő heverő: Azért ha nekem kellene összeállítani az A-blokk leendő lakóinak névsorát, nem hiszem, hogy az első százban benne lenne... :-)

2016.09.19. 16:32:13

@mobilos perpetuum: Nem csak a tükrök mögött vannak kamerák, vannak látszódó forgartható kamerák is a plafonon és a falon.
Pl. mikor Evcsike odadobta magát Vórinak (a teljes felvételről beszélek), soxor belenézett a látszódó kamerába, mikor mérlegelte, hogy megtegye vagy ne.
Egyébként, ha Vórinak felállt volna, megcsinálhatta volna, csak ő is lefagyott egy kicsit, mert nem hitte el mekkora szerencséje van. Nekem, akkor is az volt a meglátásom, hogy nem Dinka miatt állt meg (és persze nem is Evcsi miatt), hanem mert érezte, hogy valami itt nagyon nem stimmel... Meg nem is állt fel. :-))

ezneménvagyok 2016.09.19. 16:34:23

@mobilos perpetuum: Voltak itt olyan vélemények, hogy ebben a szériában talán már nem is rejtett kamerával veszik őket. De még ha el is vannak rejtve, nem kell egy Sherlock-nak lenni hogy tudják, a kamerák a zajforrást követik... :-)

Funk You 2016.09.19. 16:44:27

@mobilos perpetuum: oké, de az hogy valakit sokat vesz a kamera (vannak külsők is különben, simán láthatja bárki, kit követnek), nem azt jelenti szerintem, hogy Dinát értékelik, csak annyit, hogy körülötte történtek a dolgok. ez igaz volt úgy 1 héttel ezelőttig. ahol Dina megfordult, ott előbb utóbb balhé lett :) naná, hogy őt vették és nem Atira fókuszáltak a kamerák. de azóta? 1 hete szinte ki sem mozdul a sufniból. aki a múlt héten kezdte el nézni a vv-t, Dinát szerintem észre sem veszi. még Mici is szólt neki, hogy valamit kezdenie kéne magával a konstans sufniban Lórizás helyett.

sassu 2016.09.19. 16:45:24

@VV Velőtrázó Vélemény v2.0: szoval ugy gondolod,hogy Mici vagy Evelin ellen Dinanak kellene visszajonnie, a logiad ezt kivanja.

Kovezzenek meg a tobbiek, de egyetertek veled teljes mertekben. Mind a 3 lany tragar, ez teny, de Mici meg keveri is a kakit rendesen, raadasul eleg gusztustalanul teszi, Evelin meg nalam lement a nulla ala a Lorival valo incidens utan. Egyebkent meg mindig magam ahhoz,hogy nekem David sem szimpi, mert eleg sunyi alak, raadasul leolvashato a viselkedesebol,hogy mar elkonyvelte a gyozelmet, amiert persze semmit nem tesz, jol mutat Attila mellett porogokent.

sassu 2016.09.19. 16:49:20

bocsi,ha kicsit felreerthetoen fogalmaztam az elobb, kihagytam 1-1 mondatot vagy 1-1 letter-t, de mindig gyorsan gepelek.

sassu 2016.09.19. 16:52:28

@ezneménvagyok: nem hiszem,hogy csak rejtett kamerak vannak, emlekszem,amikor Dinanak bevallotta Lori,h Evelinnel mit csinalt a sufniban, Dina 10 mp-enkent belenezett a kameraba.

ezneménvagyok 2016.09.19. 16:54:35

@sassu: Semmi gáz, én a porogón gondolkodtam el, a pörgőt az érintett személyek miatt gyorsan kizártam, maradt a porfogó :-)

ezneménvagyok 2016.09.19. 16:56:11

@sassu: Igen, olvastam a későbbi hozzászólásban, hogy ilyenek is vannak. De az előző szériákból valaki mintha olyat is nyilatkozott volna, hogy bizonyos fényviszonyoknál a fal mögötti kamerák is látszottak.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 16:57:27

@É2I: a kérdéás hogy tudja e hogy ő a nyúl,vagy sarki csérnek hiszi magát?

sassu 2016.09.19. 17:00:58

@ezneménvagyok: lol tenyleg porfogot akartam irni hehe, ezt eszre sem vettem. csak a logiad helyett logikadra gondoltam. :P sajna tenyleg gyorsan gepelek, munkamban is eszreveszem allandoan,de egy forumba ez belefer. persze munkaba mar annyira nem. :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 17:01:19

@Túroscsusza: Győzike valóban nem egy nagy harcos.
egyébként számomra az volt érdekes pl a győzike shó idején is,hogy nagyban szidták,hogy ennyire meg annyira sötét aztán mégis nézték

sassu 2016.09.19. 17:02:26

@ezneménvagyok: ennyire nem vagyok otthon a szeriakban. csak a 4et es 7et lattam, illetve a bb 1et.

sassu 2016.09.19. 17:07:16

@PeniValdes: tegnep beleneztem a belevaloba, mert vartam,h elkezdodjon a Pk halojaban c. film, nagyon gaz volt a belevalo, mentem is ki konyhaba kis nasit csinalni a filmre. 10 perc eleg volt belole. A vv-t sem nezem mindennap, epp azt a reszt akartam megnezni a vv honlapjan,amit itt olvastam, amikor Krisztian elkuldi Jacksont a Marsra hehe,de nem volt fent csak teljes adas, ami csak regisztracioval elerheto, szoval inkabb kihagyom, annyira nem erdekel. Gyozike show-t nem neztem, max. reklamokban lattam anno elozeteseket vagy epp csati kapcsolgatas kozben lestem bele 1-2 percbe.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 17:09:58

@sassu: én sem néztem. nem olyan környezetben éltem:)

Cérnahuszár 2016.09.19. 17:17:43

@PeniValdes: nekem egy barátom mesélte, hogy amikor nyaralni voltak azon a környéken, elmentek megnézni a győzike házat...
totál le voltam döbbenve.
a show se érdekelt, pár részt ha láttam, de hogy a házat megnézzem....minek?

WICKEDWITCH 2016.09.19. 17:22:01

@mobilos perpetuum: a komoly stábot hiányolom is. Mármint a műsorkészítők részéről. :)
Már írtam, lehet, hogy nem olvastad, de nekem az nagyon gáz a viselkedésében, hogy csinál valami rosszat (kajapazarlás, kinti pasi „megcsalása”), és még neki áll följebb, amikor valaki szóvá meri tenni, és vicsorog, hogy ezt „még ki fogják szarni”. Se nem elegáns, se nem okos megoldás. Úgy emlékszem, még Lóri is mondta neki utána, hogy ezt nem így kellett volna lereagálni. Nem mondom, hogy ez gonoszság, de nem veszi be a gyomrom az ilyen „nekem senki nem szólhat be, különben kő kövön nem marad” hozzáállást, na. A folyamatos trágárkodás, meg a közönséges viselkedés csak hab a tortán, az arra „jó”, hogy ne akarjam nézni. Ezzel persze nincs egyedül, csak most épp róla volt szó.
Azt az Evelines jelenetet nem láttam, de igazad van, ha ezt csinálta, az undorító. Egyébként én Zsoltit eddig többnyire bírom, de már kétszer is láttam, hogy Dávid(és talán mások is, arra már nem emlékszem) méretén gúnyolódik, és ez nagyon nem tetszett. Már azt is kifejtettem, hogy több okból is baromságnak tartom ezt a méricskélést, szóval ebben egyetértünk.

ezneménvagyok 2016.09.19. 17:25:27

@Cérnahuszár: És családi belépővel mentek be, vagy megvárták, míg összejön egy csoport? Mert utóbbihoz állítólag idegenvezető is jár :-)

Cérnahuszár 2016.09.19. 17:30:40

@ezneménvagyok: miiiiiii
én azt hittem hogy csak odamentek és megnézték kívülről

törölni kell pár emlékemet

ezneménvagyok 2016.09.19. 17:34:45

@Cérnahuszár: El ne hidd, csak hülyülök... :-)
(Vagy tényleg volt ilyen?)

Cérnahuszár 2016.09.19. 17:37:54

@ezneménvagyok: homloktörlés
(és nemtom, de kicsináltál XD )

Berborosz 2016.09.19. 17:43:20

@Cérnahuszár: Dina "nem tud rögtön válaszolni semmire csak bámul, van hogy legalább fél percig"
Ez nagyon tetszett. A Dinaellenes Koalíció egyik nagy aranyköpése. Ezután gyűjtöm az ilyeneket.

ezneménvagyok 2016.09.19. 17:43:32

@Cérnahuszár: Kárpótlásul hétvégén elviszlek megnézni a Kaverszaccsó-villát :-D

Cérnahuszár 2016.09.19. 17:45:37

@ezneménvagyok: ha addig rájövök hogy fiú vagyok-e vagy lány

Cérnahuszár 2016.09.19. 17:46:57

@Berber Oroszlán: nemtuttamhogykoalicióban vagyok
valaki szólhatott volna előbb

fentebb volt valami a körmeiről is, az meg nekem tetszett

ezneménvagyok 2016.09.19. 17:51:50

@Berber Oroszlán: De láthattad, hogy én rögtön megvédtem :-)
(Conchobar, te vagy az? :-D )

agimano 2016.09.19. 17:58:41

Zseraldin esemény utáni tablettát kért

É2I 2016.09.19. 18:02:10

És bünti mikor lesz dávidkának, mert élőben káromkodott? Ja, azt majd a rtl kapja az NMHH-tól. :D

ezneménvagyok 2016.09.19. 18:02:52

@PeniValdes: (Te, ezt magyarázd már meg, mert mi, reptiliánok az ilyen hideg, esős időben kicsit lelassulunk.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.19. 18:02:56

@agimano: Szerintem ez megint valami kamu spoiler lesz, mint VV Fanni terhességi tesztje először.... Lehet, hogy fogadtak, vagy valami ilyesmi....

plüssnyuszi 2016.09.19. 18:11:54

@agimano: Előre megfontolt szándékkal aláugrik Tivynek? fel nem foghatom, hogy valakinek bejön ez a minimál szókinccsel rendelkező ős-suttyó.

Betli Szofi 2016.09.19. 18:22:16

Teljesen megütköztem ezen a wc-s Dina jeleneten... pfff... :S Oké, hogy bejön neki kicsit Soma, de milyen ez már, hogy ott ül letolt bugyival, puszilkodnak meg farokméregetés... Az ebmeriség megérett a pusztulásra.

A 24-48 órás tablettát se értem. Ez nem cukorka baszki. Vényköteles, és félévente ha egyszer beveheted, nem arra való, hogy védekezz, hanem ha baleset történt (pl kiszakad a gumi). Elég komoly hatásai is vannak, felboríthatja a ciklust stb stb. Amúgy meg 72 órás tablettának hívják, just sayin'. ...

Dina feje egy tanulmány volt a kiválasztáskor. :D Majdnem bőgött amúgy, nem volt messze tőle.

Betli Szofi 2016.09.19. 18:24:45

@WICKEDWITCH: igazából sok-sok bizonytalanságot leplez ezzel a vicsorgó nekem nem lehet beszólni attitűddel.
De kelleni fog a műsornak, benn fogják tartani szerintem.

agimano 2016.09.19. 18:39:08

@plüssnyuszi: Szegény Zseri is teljesen hülye

Patria 2016.09.19. 18:40:27

Hogy egy klasszikust idézzek: helló-belló!

A poszt remek, bár nekem Anikó most kifejezetten szép volt.
Tivyn azért röhögtem, mikor felült a babzsákokra és mondta Somának, hogy menjen elefánton lovagolni. :)
Részemről bárkit is hív ki Dina, maradjon kint. Túl nagy lenne az arca, ha vissza menne. Mici is baromi vállalhatatlan, nem is értem, hogy lehet, hogy még nem vert le neki senik. Baromi idegesítő, hogy nem képes befogni a száját részegen, de inkább ezt nézem még 2 hétig, mint Dinát.

mobilos perpetuum 2016.09.19. 18:43:15

@WICKEDWITCH: Kajapazarlás. Az volt egy gusztustalan dolog, amikor Zsoltika előjött "a világon mennyien éheznek" szöveggel. Most feketébe öltözött, mert kiválasztás, és az egy SZÖRNYŰ dolog. A VV-ben, ahol most még ellenfeleikre rakhatják a jelet, de ha négyen lesznek, rákényszerülhetnek, hogy legjobb villabeli társukat küldjék párbajra.
Kinti dolgok. VV6 Vera hónapokig úgy játszott, sőt párbajt is nyert, hogy a studióbeli közönség, és az egész ország már látta előkerült pornóját. VV Jerzy egy tükörre verte ki melegeknek készült kisfilmjében, vagy fotókon, már nem emlékszem.
Senkiről nem tudhatjuk, kint mi mindent lehetne róluk kideríteni.
Ezért helytelen az, hogy pl. Dávid, akit igazából az zavar, hogy Dinát is választhatta volna, de Evelinnel vakvágányra került, és igazából fogalma sincs, hová tartozzon, saját problémája helyett a lány kinti fiúját emlegeti.

Betli Szofi 2016.09.19. 18:43:33

@Patria: Mici egyszerűen rettenetes... Én a bentlévők helyében szóba se állnék vele. :(
Mondjuk én meg pont ellenkezőleg vagyok, inkább hallgatom a Dina-orkánt, mint még gy berúgott Mici-monológ... :D

Patria 2016.09.19. 18:51:06

@mobilos perpetuum: Zsolti tényleg nagyon rájátszik erre a világbékeszépségkirálynő szerepre, de azért szórakoztató, mikor kiesik ebből a szerepből. Én sem értem mi a terve ezzel, tudta, hogy nem barátkozni megy be, hanem hegylakónak.

@Betli Szofi: akkor most kutyázzuk egymást! :D engem is irritál, de ha Dina vissza menne, soha nem merné senki kivinni, Micit viszont ezek után simán kiszavaznák. Szóval hosszútávon szerintem megérne, ha most ő menne ki.

2016.09.19. 18:58:22

lassan végzek a 3 napi termésetekkel, jók a komik! ;)

2016.09.19. 19:00:58

párbajról meg akárki is jön vissza, nagyarca lesz, ez alap.

MacákékIcukája 2016.09.19. 19:04:14

@Patria: sztem is ezert kell inkabb Micit visszakuldeni egy esetleges Dina-Mici parbajon. A tobbiek mar most is tartanak Dinatol, parbajgyozelem eseten meg rosszabb lenne a helyzet, aztan nezhetnenk a hulye fejet karacsonyig. Mici egy nagyszaju ribanc, de nem ijeszti meg annyira a tobbieket mint Dina. Krisztian pl. lehet, hogy kivinne egy masodik parbajra es haza is kuldene.

Betli Szofi 2016.09.19. 19:05:17

@Patria: jaj én nem akartalak kutyázni ezzel :) vagy nem tudom mit kell ilyenkor mondani :D :D Megértem a te véleményed is. :))

Szerintem a csatorna akarja Dinát, és ugyebár a közjegyző jelenlétében összesített szavazatokat senki nem látja soha. :D Szóval azt csinálnak amit akarnak. :) Biriksz_Krokiksz! jól mondja, bárki megy vissza, arcos lesz. Lóri nem volt, ezt becsülöm benne. Talán Dávid nem lenne még az. (?)

Patria 2016.09.19. 19:14:38

@MacákékIcukája: egy Mici-Krisztián párbajt én is megnéznék :)

@Betli Szofi: csak viccelődök, csak bénán. :) olvasgattam nap közben a kommenteket, aztán láttam, ha nem értünk egyet, kutyázni kell, nem elfogadni a másik véleményét. :D
De komolyra fordítva a szót, igazad van, nem fogjuk soha megtudni, hogy a közönség dönt, vagy a csatorna, de azért én szeretném, ha kiesne.

Patria 2016.09.19. 19:16:27

@Biriksz_Krokiksz!: nem biztos, pl Zsolti, Vivi nem hiszem, hogy arcodkodna. Istenem, szakadnék, ha Vivit hívná ki.

2016.09.19. 19:17:39

ezek a slozin ülve évődős képek büntetnek.

Betli Szofi 2016.09.19. 19:18:28

@Patria: Ja jójó :D új vagyok, légy velem kíméletes :D :D Én elfogadom a tiédet, ahogy írtam, csak idegesítőfaktorban nekem pont az ellenkzője érvényes. Dehát ez tök szubjektív. :) meg amúgy is egy szórakozás ez az egész.
mikor is lesz a párbaj? ja meg a kihívás? :D

@MacákékIcukája: még egy strigula, én is megnéznék egy Mici-Krisztián összecsapást. :)

2016.09.19. 19:20:48

@Patria: vivi sztem tényleg nem lenne arcoskodós (zsóti nem ugrik be, h azkiaz) nem mindegyik szereplőhöz tudok fejet passzentolni, mindegy, én már így maradok :)

2016.09.19. 19:23:01

@Betli Szofi: patriának ha be akarsz szólni, akkor mongyad neki, h birodalmi klón
XD

Betli Szofi 2016.09.19. 19:25:19

@Biriksz_Krokiksz!: Isten őrizz :D
Ja egyébként tényleg, Vivi nem arcoskodna. Zsolti a langyi, fekete hajú.

2016.09.19. 19:26:15

@pávör dragonfruit: jahh, akkor o tenyleg normi a tobbiek kozt (igyexem megjegyzezni) asszem.

Patria 2016.09.19. 19:27:49

@Betli Szofi: Én se kommentelek ide régóta, no para. :)

@Biriksz_Krokiksz!: Zsolti a meleg srác. ott segítek, ahol tudok ;D

mucci 2016.09.19. 19:30:20

@Betli Szofi: hu szerintem Dávidban annyi a komplexum, hogy nosza, szerintem neki nagyon el tudna szállni az arca egy győztes párbajtól. szerintem.

Funk You 2016.09.19. 19:30:58

@mobilos perpetuum: az volt ebben a fals, hogy ekézte Dinát a cheddar sajt pazarlásért, másnap meg ráborított fél kiló lisztet viccből. addigra biztos felszámolódott az éhínség a földön :D

2016.09.19. 19:31:27

@Patria: @Betli Szofi: @pávör dragonfruit: koszi, most mar meg kell jegyeznem ;)

2016.09.19. 19:32:28

@Patria: vv6 viki nagy barinom volt! :P

Patria 2016.09.19. 19:35:08

@mucci: ezen gondolkodtam én is, de arra jutottam, hogy akkor most is lehetne nagy arca, mert neki van a legtöbb esze, ezt gondolom már felmérte. Aztán a frac tudja, keveset láttunk még belőle, lehet, hogy igazad lenne.

Berborosz 2016.09.19. 19:36:25

@Patria: Birodalmi klón vagy, nyuszitesó!

WICKEDWITCH 2016.09.19. 19:36:57

@mobilos perpetuum: Én azt fejtettem ki, hogy nekem Dina viselkedésében mi az ellenszenves. Zsolti meg szerintem is túltolja időnként (ezt is írtam már), de az, hogy ő a világ éhezőiről szónokol, nem teszi nem rossz dologgá a kajapazarlást, ami a jelek szerint nem egyszer fordult elő. És nem véletlen pazarlás, hanem felelőtlen. De nem akarok ezen lovagolni, ez csak egy példa volt arra, amit konkrétan láttam, és amikor Dina nem bírta a jogos kritikát. Nekem ezzel a hozzáállással van bajom. Nem elsősorban azzal, hogy „megcsalta” a kinti pasiját, ez nem az én dolgom, hanem megint csak azzal, ahogyan a beszólást fogadta. Ha nem akar ilyen beszólást, ne csináljon ilyet, ha meg ilyet csinál, viselje méltósággal, ha valaki esetleg szóvá teszi. Szerintem. De mondom, gusztus dolga, hogy kit mi zavar jobban. :)

Patria 2016.09.19. 19:39:34

@Biriksz_Krokiksz!: azt annyira nem követtem nyomon, az ügyvéd csaj? Te kit raknál ki most Zs-katoskám? :)

Patria 2016.09.19. 19:42:29

@WICKEDWITCH: iszom szavaid, teljesen egyetértek.

MacákékIcukája 2016.09.19. 19:43:16

Wow... Nezem a facebookos kommenteket, tivy fan-t idezek:
"Okosan ugassal nyanya mert a f*szomat a szadba tomkodom te kutya"

Betli Szofi 2016.09.19. 19:47:04

@Funk You: "ekézte Dinát a cheddar sajt pazarlásért, másnap meg ráborított fél kiló lisztet viccből" Ezen én is röhögtem. Miért nem ezt hozták fel a bemutatott kis klipekben? Nem tudnak összerakni nekik igazán jó bejátszásokat. Mintha nem is igazán érdekelné őket.

@mucci: @Patria: hát, szerintem is lehetett volna eddig is, mégis inkább meghúzódik, csendben - jó kivéve az asztalcsapkodást, eg a dobd rám a jelet missiont. :D

Betli Szofi 2016.09.19. 19:48:06

Linkeljen már valaki vlmi Dina-ellenes fb-s cuccot, csoportot, nem találtam. :)

WICKEDWITCH 2016.09.19. 19:51:11

És Micitől is rosszul vagyok, Tivy-től többnyire falra mászok, Evelinről tegnap írtam, hogy kígyónak tartom, Atti meg egy kicsit megijeszt néha, de most Dina volt porondon. Ha pl. Mici kizárásáról lett volna szó, ugyanígy lelkesedtem volna. Szóval nem Dina az egyetlen, aki zavar. :)

2016.09.19. 19:54:54

@Patria: nem, o az a csaj, aki miatt pl simonnak mennie kellett.

2016.09.19. 19:55:59

@Patria: tyvyt. nem kerdes.

ezneménvagyok 2016.09.19. 19:57:42

@Betli Szofi: Oroszlán gyűjti az ilyeneket, őt kérdezted már? :-DDD

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 19:58:23

@PeniValdes: nem, nem nem. nem sarki hanem király- ésvagy tündércsévnek hiheti magát, mint általában a való világ játékosok.

Patria 2016.09.19. 20:00:25

@MacákékIcukája: vegyük be Cérnahuszárt is, ha már koalíció. :D

@WICKEDWITCH: Tivy engem néha szórakoztat, de tény, hogy nagyobb rész idegesítő. Attila tényleg olyan néha, mintha egy szunnyadó pszichopata lenne, ki tudja, lehet hogy otthon lámpaernyőket készít. A többire megint csak bólogatok.

2016.09.19. 20:01:01

@Berber Oroszlán: beriorim, lassan kiadjak rad a kilovesi engedelyt, ahogy olvasom a kommentjeidet. (megvedelek, nyugi!)

mucci 2016.09.19. 20:01:46

@Betli Szofi: ha minden jól megy vasárnap után megtudjuk ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 20:02:12

Tudjátok min gondolkodtam? ha most lenne egy világégés. zombiapokalipszis. vagy ami még rosszabb: elmúlna az internet, és ezen a társaságon múlna az emberiség jövője... milyen gyerekeik születnének/meddig élnék túl?meg kellene szivatni őket es a villanővér helyett csak ilyen statikus zajt, meg kamu megafonos riasztasokat, zavargó tömeg zaját nyomatni nekik...

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 20:02:42

Dina szerintem főszereplő, több szálon is. Legnagyobb ellenfele azonban Dina, mert a párbaj hét alatt többször el fogja veszteni a fejét és át fog lépni bizonyos határokat. A fejét senki nem fogja megkeresni neki, ezért fejetlenül rohan a vesztébe. És nem fogja látni a fentebb említett határokat, mert az elvesztett fején lesz a szeme = vakon van=világtalant vezet=megbotlik.

Szerintem bent fog maradni VV Kingát sem írták ki a Dallasból idejekorán. És VV Iza is el tudott sonkáskodni a Szívek Szállodájában jó darabig.

Zárom soraim, mindig csak rád gondolok Vivi.
És Zseri.

kaqxar007 2016.09.19. 20:03:44

@Betli Szofi: "és ugyebár a közjegyző jelenlétében összesített szavazatokat senki nem látja soha."

FYI: ez konkretan igy tortenik, a kozjegyzonek odaadnak egy kinyomtatott papirt, h na ezt az eredmenyt hozzta ki a szamitogepes osszesites, akkor o okosan alairja, es onnantol kezzdve ez lesz a hivatalos eredmeny, a kozjegyzo alairasaval ellatva, vagyis az alairastol kezdve nem lehet csalni, na de elotte amennyit nem szegyelnek :o))))

Patria 2016.09.19. 20:04:06

@Biriksz_Krokiksz!: nincs türelmed a debilekhez, mi? :D

@ezneménvagyok: :D és tényleg!

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:06:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nem jó, nincs kajautánpótlásuk, csak addig tartanának ki, amíg az utolsó fel nem falná az utolsó előttit. Olyan gyorsan meg még ők sem tudnának szaporodni... :-)

Patria 2016.09.19. 20:08:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: éhen halnának :)

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:09:31

@Patria: Nem, csak Mici. Lsd. mint fent :-)

Patria 2016.09.19. 20:13:09

@ezneménvagyok: Krisztián halna meg először, mert semmihez se ért :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 20:16:22

@ezneménvagyok: Istenes bejelentkezik véres fejjel egy gopro val a fején: villalakók egy halalos agyevő virus szabadult el egy angliai biotech laborból. a sok eső terjesztette el annak ellenére hogy nem az egyenlítőnél van. Mindent felemésztenek. ti v a l a m i é r t immunisak vagytok az agyevő organizmusra. van egy titkos élelmkszerraktár a villa alatt talajatok meg. mentsetek meg a bolygót. /valaki betöri az ajtót/ AAAAARRRRGH!!!! kamera ki, fehér zaj. Na onnantól nézném esküszöm. ☺

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:20:55

@Patria: Basszus, mindig elfelejtem, hogy nem egy alomnyi aranyhörcsögről van szó. Hát összefognának intelligensen, és kimásznának a terrá... izé, villából, megnézni, hogy mi a rák van már a megrendelt cseddársajttal. Oszt meglepetés bukta.
Vaaaaaagy valamelyik agytröszt kisütné, hogy pár napig még várni köll, amíg el nem múlik a sugárzás (?), addig kiporciózzák és fejadagokban mérik az élelmet. Na, akkor azt a többiek rögtön agyoncsapják, és együttesen kitörnek a villából.
De sanszosabb, hogy csak körbe-körbe szaladgálnának a fal mentén, Soma meg megpróbálna minden csajból kisírni egy holnapúgyismeghalunk-dugást.

2016.09.19. 20:23:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: errol van egy film amugy, majd belinkelem neked, ha erdekel.

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:25:22

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ja, új verzió.
Először is lefagynának azon a ponton, hogy mi az a biotech? Mi az az immunis? És az organizmus? Ezekkel ellennének úgy két napig. De leginkább az érdekelné őket, hogy van-e cigi a titkos raktárban, mert ha nincs, ott rohadjon meg a bolygó, vagy csillag, vagy mifasz, ahol van :-)

OriginalBlackMamba 2016.09.19. 20:26:05

Csak nekem tűnik úgy néha, hogy Tivynek elvonási tünetei vannak bizonyos serkentők hiánya miatt?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 20:27:29

@ezneménvagyok: lehet, de azért a hangsúlyból éreznék hogy baj van

Cérnahuszár 2016.09.19. 20:28:29

@WICKEDWITCH: az érdekesebbek tetovált emberbőrből voltak divatban bizonyos német elit családoknál kb 70 évvel ezelőtt...

patria te vadorzó vagy :)

MacákékIcukája 2016.09.19. 20:31:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: @ezneménvagyok: The Walking Dead of VV pávördbáj? netan Resident VV?

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:32:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: Á, csak pazaroljuk a tehetségünket, az igazán jó ötleteket úgysem valósítják meg... :-(

Berborosz 2016.09.19. 20:33:48

@ezneménvagyok: Kizárólag csak a vv8 hogyvolton közreadott baromságokat gyűjtöm.

Betli Szofi 2016.09.19. 20:34:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: "meg kellene szivatni őket es a villanővér helyett csak ilyen statikus zajt, meg kamu megafonos riasztasokat, zavargó tömeg zaját nyomatni nekik...

WICKEDWITCH 2016.09.19. 20:35:00

@Cérnahuszár: Ó. Erről még nem hallottam. :( Sejtettem, hogy ilyesmiről van szó, de arra tippeltem, hogy valami film...

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:36:52

@Berber Oroszlán: Bocs, nem tudtam, hogy már szakosodtál. De nagyon helyes, ez a komoly gyűjtők ismérve :-)

MacákékIcukája 2016.09.19. 20:38:03

@ezneménvagyok: igen, de jo kis brainstorming volt :)))

@OriginalBlackMamba: nem ertek a serkento cuccokhoz ill. az altaluk okozta elvonasi tunetekhez, fejtsd ki h melyikre gondolsz es mit okoz(hat). Most hogy igy mondod, lehet benne valami

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 20:38:40

@ezneménvagyok: jahh kifújt. de igen igazad van disznók elé gyöngyöt... és ezt a koncepciót 15perc alatt kokó nélkül hoztuk össze. retekéknek fogalmuk sincs mibol maradnak ki.☺

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:39:31

@WICKEDWITCH: A filmben a szimpatikus fiatalember ruhát varrt magának ilyesmiből. De sajnos vannak példák a valóságból is...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 20:40:45

@Biriksz_Krokiksz!: koszi! nagyon beszaratós? mert az olyanokat amúgy én annyira nem.

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:41:34

@Cseszlovák Gyurmafilm: Azért lehet, hogy itt kagylóznak, úgyhogy vigyázzunk... :-)

Bekkara 2016.09.19. 20:41:45

Dina három esetben kaphatja meg a szavazatomat: ha Evelint, Vivit vagy Atit viszi. A többi mind érdekesebb/elviselhetőbb.

Cérnahuszár 2016.09.19. 20:44:27

@WICKEDWITCH: igazából tárgyi bizonyíték nincs, csak pár fénykép, így vagy igaz vagy nem, mert dns alapon nem tudtak vizsgálni

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:45:12

@Bekkara: Úúúúú, Vivivel felkavartad a szószt... :-)

Cérnahuszár 2016.09.19. 20:47:34

@ezneménvagyok: fimre én olyanra emlékszem hogy egy démon varrt pár fiatalembereből ilyen rucit magának
el kellett dugni előle a szennyest mert az alapján választott

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:50:53

@Cérnahuszár: Hát, az biztos jobb lehetett, mint A bárányok hallgatnak... :-)

2016.09.19. 20:52:48

@Cseszlovák Gyurmafilm: nemtom megítélni a nevedben, de van fenn pár trailer, maga a szinopszis, meg eleve maga az ötlet, nekem nagyon bejött (kukkoljál bele és majd eldöntöd) ;)

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:53:39

@Cérnahuszár: (Te, figyelj, nyugtass már meg, nálad ez ugye csak szakmai érdeklődés? :-D )

ezneménvagyok 2016.09.19. 20:55:32

@Biriksz_Krokiksz!: @Cseszlovák Gyurmafilm: De vigyázz, az előbb elárulta, hogy VV Viki a barátnője, ő meg tudod milyen genya szok lenni... :-DDD

2016.09.19. 20:58:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: de várom ám a visszajelzést, tesó!

@ezneménvagyok: nem most árultam el, sose titkoltam, és vv6viki meg tiszteletbeli krokitesóm lett itt annó
XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 20:59:27

Vajon miért kellett már megint bannolni engem, amikor most egy rossz szót nem szóltam, sőt... na mindegy, nem akadok fent ilyenen, tehát amit szerettem volna írni az imént, az ez lenne:

@mobilos perpetuum: Bár az álmoskönyvek szerint ez rád nem vet jó fényt, de sok dolgot jól látsz!

Ami a többit illeti:

Én ezeket a felfokozott gyűlöletmorzsákat nem értem, amit egyes játékosok irányába szórnak itt jó páran. Miért veszitek magatokra? Miért nem szemlélitek egy kis távolságtartással az egész cirkuszt? Annyira nem csinálják jól a szerkik, hogy ne lógjanak ki a méteres falábak az öfikben. Rendkívül jól szórakozom ezeken a fröcsögéseken, amit a trash zabálás generál. Dina kategóriájú öklendezéseket produkáltok itt online. :-)

Egy kezemen meg tudom számolni, aki a helyén tudja kezelni amit ebben a műsorban lát. Igaz, illúzióim sosem voltak, minden VV alatt ugyanazt láttam. Bevallom, szórakoztat. Nem csak a bentiek érdekesek, hanem az is, hogy miként marcangoljátok ezt a mócsingot. Pláne ezt a low-cost VV8-at.

Ne feledjétek, egyetlen ember fogja elvinni a 36 millát. Az itteni többség - ami azért leképezi az appban szavazni hajlandók véleményét - mindig azt szavazná ki, aki műsort csinál. Miért? Akkor milyen gittet rágnátok? Engem tök hidegen hagy, hogy pl. az általam megvetett Evelin meddig pörög bent, csak ne nyerje meg a lóvét. Addig meg menjenek a tuják, a Mici féle szétesett állatok, meg akik nem képesek a rájuk osztott szerepeket hozni (kivéve pl. Krisztián, aki átpozicionált egy neki jobban fekvő szerepbe), én meg hátradőlve nézhetem a trasht és a belőle generált fórumos cunamit.

A végén én általában úgyis bosszankodni szoktam, mert általában egy tuja nyer, aki semmit nem tett a műsorért. Az is igaz, hogy csak egy ember érdemelte meg eddig a győzelmet, anno Attila. Alekosz és Aurélió pedig bármilyenek is, tettek azért, hogy az ölükbe pottyanjon. A többi négy a nagy büdös semmire nyert és el is tűntek nyom nélkül.

Ami a Belevalót illeti, az is a low-cost netovábbja. A célközönség azonban az Au és Győzi elég gyér szintű közönsége, így a célját eléri. Ennyi.

Mók_Ica 2016.09.19. 21:00:27

szép jó estét :))) nagyon kreatívak vagytok ma :)))) sírok..... :)))

@Bekkara: Vivinek fan clubja van :))) sztem ha Vivit hívja, akkor nem megy vissza (persze ha rajtunk múlik és nem a csatorna dönt.... pffff)

egyébként ha Dina megy vissza, akkor durva napoknak nézünk elébe..... és végig bent fog maradni.... :(((((

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:01:46

Amúgy köszi, hogy az írmagomat is irtjátok, törölve minden hsz-emet.

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:02:46

@Biriksz_Krokiksz!: Erre nem emlékeztem. De akkoriban én csak olvastam, ezek szerint felületesen :-)

2016.09.19. 21:05:17

@Mók_Ica: ha (!) nagyobb lesz dinka arca a győzelme miatt, még nagyobbra fogja tudni tátani a száját táplálkozása közben, még jobban figyelemmel lehet majd kísérni a kaja útját a tápcsatornájában. fasza lesz!

Mók_Ica 2016.09.19. 21:07:35

@Biriksz_Krokiksz!: az utolsó 2 szó a szájában lesz ;)))) :DDDDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:08:59

@Biriksz_Krokiksz!: Ebbe a piaci résbe már benyomult a napokban az m5 a tudományos ismeretterjesztés terén. :-) Azon gondolkodom, hogy a VV8 után az RTL Spike mit fog tudni felmutatni majd a Budapest Shore-ban...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 21:09:06

@ezneménvagyok: vv6viki számomra ismeretlen, de óvatos leszek ☺
@Biriksz_Krokiksz: Úgy visszajelzek, hogy annak is összeroppan a világképe akinek elmeséled

2016.09.19. 21:09:13

@Mók_Ica: icukám drága, ezen most megpusztultam, grat! XD

Mók_Ica 2016.09.19. 21:10:46

@Biriksz_Krokiksz!: hozott anyagból dolgoztam kedves Krokim ;))))) de egy ilyen nap után..... ;))))

2016.09.19. 21:11:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: te, én azt marhára várom, a budapest shore-t, minden -shore rajongója vagyok, merem remélni, h lesz róla hv, és mmkk már stopoltam helyet magamnak rá az első sorba!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:12:08

@Mók_Ica: Nem nektek szólt. Most komolyan nem értem. A múltkor kötözködtem, elismerem (a jogosságát is), de most semmit nem tettem. Na mindegy, mindenesetre fogadtam egy sörben, hogy ezúttal is ki leszek baszva a la natur, így legalább egy sört ihatok, ha tényleg. Ha nem, akkor meg nem, nem idegesítem magam ilyeneken. :-)

Mutyuer 2016.09.19. 21:12:56

Bocsi mar irta mas keson vettem eszre:\

Cérnahuszár 2016.09.19. 21:13:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
ha nem érted miért bannolnak, gondolkozz el azon hogy miért nem hagyod hogy az embereknek saját véleményük legyen.
folyamatosan meg akarod mondani mi a helyes gondolkodás és mit kövessenek.
az embereket bírálod a véleményük miatt és minősítgeted

Mók_Ica 2016.09.19. 21:14:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: lehet hogy túl sok egyező karakter van a nevedben a kitiltott neveddel.... csak találgatok....

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:16:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Gondolom az lehet, hogy nem járt le a büntid, azt a "Nagytesó"* se szereti, ha valaki önkényesen megrövidíti. Ha így van, akkor a 3.0 verzió se lesz hosszú életű...

*félreérthető, ez esetben a BV-re gondoltam, csak szólok. Ja, ez is az. Büntetésvégrehajtás :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:16:24

@Cérnahuszár: Szerintem te most azt csinálod amit írtál és belém kötöttél. Vamzer.

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:18:19

@Mók_Ica: Na, találgatunk rendesen... kéne már egy hivatalos állásfoglalás valami szóvivőtől... :-D

Mók_Ica 2016.09.19. 21:19:44

@ezneménvagyok: akkor találjuk ki először, hogy ki a szóvivő :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:19:57

@ezneménvagyok: Remélem ezúttal kommunikál majd velem, aki bannolni akar... De én tele vagyok jóindulattal most. Téma OFF.

Cérnahuszár 2016.09.19. 21:22:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ó bammeg...

idézek tőled:
"Én ezeket a felfokozott gyűlöletmorzsákat nem értem, amit egyes játékosok irányába szórnak itt jó páran. Miért veszitek magatokra? Miért nem szemlélitek egy kis távolságtartással az egész cirkuszt? "

"Egy kezemen meg tudom számolni, aki a helyén tudja kezelni amit ebben a műsorban lát. "

" Akkor milyen gittet rágnátok? "

stb.

és még én vagyok wamzer, mert írni mertem az okot.

na ignorállak ismét, jó ámokfutást megent

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:23:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ahhoz képest most is ugrottál egy szóra. Oké, szó is kellett hozzá, aláírom. Légy kicsit... nem is tudom. Ne ugorj :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:23:50

@Biriksz_Krokiksz!: Egy Shore-hoz kevés ez a VV stáb szakmailag szerintem.

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:24:03

@Cérnahuszár: Ne már... ez szórakozás, ne veszekedjünk :-(

Cérnahuszár 2016.09.19. 21:25:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: tudod mit?
azért odaszúrok: nem véletlen hogy ennyire véded dinát, ugyanazt csinálod amit ő, nem lehet másnak ellenvéleménye, csak az lehet amkit ő /te gondolsz

2016.09.19. 21:26:20

@Cérnahuszár: @ezneménvagyok: azt írja, most tele van jóindulattal, álljunk hozzá így, és majd bizonyít, h valóban így van-e. hátdenem?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:26:22

@Cérnahuszár: Én nem győzködök senkit, kérdéseim vannak és véleményem. A műsorral kapcsolatban. Senkire nem akarok rászuszakolni semmit. Pl. tuti nem tudod kinek szurkolok ebben a szériában.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:28:55

@Cérnahuszár: Ezt lehetne bővebben? Mert én nem vélek felfedezni párhuzamot. Komolyan. Én senkinek nem mondtam, hogy nem lehet ellenvéleménye. Idézd be, kérlek, hol volt ilyen? Olyat hozol fel, ami nem igaz.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:30:43

Azt is leírtam már párszor, hogy nem Dinát védem, csak nem értem, hogy mi ez a nyers gyűlölet vele szemben, amikor bőven lenne más is, akit így lehetne osztani. Sőt...

2016.09.19. 21:31:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ezért is vagyok már előre full kérdőjel, h kik mit fognak ebből kihozni. mondom: én tuti beülök a páholyba nézni, és marhára nagyon kritikus leszek mint ős-shore fan.

BAZINGA2 2016.09.19. 21:31:21

Szerdán kihívás...remélem, hogy VIVI-t hívja ki! Akkor Dina kiesik az fix! Úgyhogy kezdhet majd útravalót csomagolni magának, hogy vasárnap ha kiesik, nehogy éhen haljon! Vivit sokan kedvelik, sőt én is! =D Azután mehet haza Mici és TIvy...a sorrend nem számít.

Cérnahuszár 2016.09.19. 21:31:52

@Biriksz_Krokiksz!: sajna észre sem veszi mit csinál

na én balra el

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:32:12

@Cérnahuszár: De amúgy most rám vetítetted ki a Dina iránti unszimpátiádat, nem?

Betli Szofi 2016.09.19. 21:34:09

@BAZINGA2: Szerintem tuti nem Vivit hívja ki. Nagyon Zserit mondogatta. Bárki megy is, érdekes párbaj lesz. :)

2016.09.19. 21:34:26

@Cérnahuszár: azért jó, h lehet vitázni, nyilván normi keretek közt.
"na én balra el" ez ideiglenes, remélemcsi (vacsi, fürdés ilyesmi miatt?) ;)

2016.09.19. 21:35:49

dinku am' mikor fogja kitalálni, h kit visz ki? szerdán? később?

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:35:59

@BAZINGA2: Én azért félteném Vivit egy ilyen párbajban. Oké, szerintem is népszerűbb, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a szerkesztők nem fognak belepancsolni az események természetes sodrába...

Cérnahuszár 2016.09.19. 21:37:03

@Biriksz_Krokiksz!: jaja
de valszeg már csak a holnapi hv leszek

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:37:35

@BAZINGA2: Vivit semmi értelme nem lenne kihívnia. A rá jelet rakókat vagy Micit tudja kivinni kisebb-nagyobb eséllyel. A műsor szempontjából ráció van abban, hogy mind ellen győzne, de fogalmam sincs mi van a szerkik nagy könyvében.

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:39:17

@Cérnahuszár: Azért nézz vissza később, majd értekezünk divatügyben :-)

2016.09.19. 21:42:29

@Mutyuer: én írtam. örülök, h ismered, komolyan.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:42:49

@ezneménvagyok: Szerintem a számításokból mindig az marad ki, hogy nem csak a népszerűség számít. Azért nem szabad pl. népszerű játékost vinni az elején, mert ha ki is ejted, a protestek a későbbiekben visszaütnek. Tuját kell vagy feltételezett full negatív karaktert. Ezért gondolom úgy, hogy Dina most visszamegy, de a választásán múlik majd, hogy meddig él túl.

kamilla123 2016.09.19. 21:43:38

Szerintem ha rosszindulatú és egyben szarkavaró karaktert akarunk a villában, akkor Mici még mindig jobb választás, mint Dina. Ezt azért írom, mert Dinát többen azzal védik,hogy kell bent egy konfliktust generáló személy. De Dina sztem nem igazán generál konfliktusokat, csak hőzöng jöbbra-balra, h "beszólsz korán reggel??" és társai. Mici viszont tényleg megkavarja a bili tartalmát. Pl. most Zseri és Tivy között, vagy amikor Evelinnek elmondta, h Dávid őt akarja kivinni, hozza - viszi az infókat, ráadásul szórakoztató is. Azt hittem, h Sixx bele fogja írni a posztba, hogy mekkorát villantott élő adásban például.

2016.09.19. 21:45:06

@ezneménvagyok: majd súgnak neki, h kit >ne< vigyen ki. persze nyilván nem, csak konteózok.
ahammm.
XD

ewita 2016.09.19. 21:45:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem meg hagy utálja már mindenki azt akit akar! nekem össz-vissz két emberke szimpi a most bentlévők közül a többi kuka, alpáriak,olcsó lotyók! Dina meg : nekem szólsz be?? korán reggel beszólsz nekem? NEKEM??? úgy csinál mintha mindenki felett állna! Már a Viki bemenetelekor úgy beszélt, mintha az. hogy pár nap előnye volt feljogosította volna erre! nekem pont elég volt néhány megnyilvánulása hogy rühelljem! Megengeded?

peace&love

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:47:56

@kamilla123: Mici nem lehet, hogy inkább csak a közvetítő közege és katalizátora a már kirobbant konfliktusoknak? Van vagy 4-5 karakter, akik ugyanúgy beleállnak a vitákba akkor is, ha Mici nem részese.

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:49:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: A felvetésre reagáltam, hogy esetleg Vivit viszi, de szerintem is biztonsági játékot fog játszani (már ha Lórira hallgat; ha magára, akkor bármi elképzelhető).
Ebben akkor bukhat, ha sokkal unszimpatikusabb, mint amennyire a tuja érdektelen. Meg ha a szerkesztők engedik ugye kiesni...

2016.09.19. 21:50:25

@kamilla123: @ewita:
sztem kell mici is és kell dinku is. _még_

kamilla123 2016.09.19. 21:50:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: persze, de sokszor egy konfliktus épp csak attól robban ki, hogy valaki kiadja az infókat (lsd. Tivy- Zseri).

Mók_Ica 2016.09.19. 21:50:30

@mobilos perpetuum: köszi, elolvastam :)))) érdekes :)))

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:51:23

@Biriksz_Krokiksz!: Jajjjj, olyan negatív vagy... :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:51:32

@ewita: Persze, rühelld. Senkitől sem vitattam el ezt a jogot, nem tudom miért kell ezt állítani... :-) Amúgy amit felhoztál, az pont az egyik találó negatívum, jogos felvetés Dinával szemben.

2016.09.19. 21:54:50

@ezneménvagyok: ki ne szavazzá' má' XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 21:55:28

@kamilla123: De ebben Mici nem volt nagy taktikus, csak utólag állította be annak a riportban. Pont belefutott az Evelin által kikotyogott dologba. Amúgy meg már mindenki tudja róla, hogy elpofázik mindent, így nehéz szart keverni, mert így csak más szarát keni tovább. Korábban én is többet láttam benne, ma már szerintem kiadta ami benne van. Szerinted van még benne valami figyelemre méltó?

ezneménvagyok 2016.09.19. 21:56:33

@Biriksz_Krokiksz!: Dehogy! Kiviszlek oszt kinnhagylak a g... :-DDD

ewita 2016.09.19. 21:57:10

@Biriksz_Krokiksz!: nem is fog kiesni még most szerintem, még ha úgy állna is, nem hagyják ;)
de ha tényleg a nézőkre hagyják a döntést, akkor már nem vagyok biztos benne !

2016.09.19. 21:57:39

@ezneménvagyok: megszöktetem a málnádat, ha ezt megléped!!!!!!!!!!!!!

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 21:59:16

Vajon az elmúlt 3 nap vagy az elmúlt 3 nap eseményeiről fog szólni a mai adás?

2016.09.19. 22:00:06

@ewita: vhogy ezt kétlem, h valóban a nézőkre hagynák...;) illetve :S

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:00:17

@Biriksz_Krokiksz!: Akkó nem vagy tesó, tesó...! :-)

(Na látjátok, így kell kulturáltan intézni a véleménykülönbségeket. Nincs mit, máskor is! )

2016.09.19. 22:01:37

@Schlomo Goldberg: a kimaradtakból, ahogy elkapkodták, mint olvastam. konteó#2

Mók_Ica 2016.09.19. 22:02:35

Nyuuusziiiiiiiiiiiiiiiik.... kezdő-dikkkk!!! Bencussal nézzük

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:03:47

@Biriksz_Krokiksz!: Juj, akkor meg se tudjuk, hogy Zseri bekapta-e a le... tablettát?! :-)

Mók_Ica 2016.09.19. 22:04:01

@ezneménvagyok: ne bántsd!!! ő @Biriksz_Krokiksz!: a barinőm!!!! :))))))

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:04:06

Bencus, nem mukodik a Kviz fulecskem!! :(((

Mók_Ica 2016.09.19. 22:05:22

na akkor most Dina igaziból vagy csak megjátszásiból részeg???? :ooooo

Mók_Ica 2016.09.19. 22:06:32

@ezneménvagyok: a komment-lakóknak kedveskedtem a megszólítással :))))

Mók_Ica 2016.09.19. 22:08:27

@ezneménvagyok: helyes :))))) szeri van :)))

plüssnyuszi 2016.09.19. 22:08:45

Ma az önkritika estéje van:
Dina: aljassá válok (vagy valami ilyesmi)
Mici: "Ne légy én, Nyusziiiiiiiiiiii"

továbbá: Dina tényleg le akarta smárolni Evelint, miközben vonaglott rajta vagy hallucinálok?

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:09:09

@Biriksz_Krokiksz!: Azt tuti, de én a 24-48 (tanult kollégák szerint 72) tablettára gondoltam...

2016.09.19. 22:09:26

EVELIN!!!!!!!!!!! EZ A MONOLÓG!!!!!!!!
#mindmeghaltam
XD

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:09:30

LakatosEvelin megmondja a tutit :D

2016.09.19. 22:10:24

@ezneménvagyok: az már a folyománya, málnástesóm.
XD

Mók_Ica 2016.09.19. 22:10:33

wazzze.... Lakatos Evelin... ne akarják, hogy ő f@ssszopó geci legyen...... hát sztem LEGYEN!!!!

na, úgy néz ki, hogy a lakóknak is elege van Dina (ál)részeg garázdálkodásából..... végre, ezt jól teszi Tivy.... igazat szól!!!

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:10:41

@Mók_Ica: (Nem is az, csak Bencét kérdeztem, hogy be van-e kötve a feje. Délután volt egy-két jó ötletünk, de ezek szerint hiába... :-D )

agimano 2016.09.19. 22:11:57

"én azt látom, amit hallok"

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 22:12:17

Én azt látom amit hallok - Vivi

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:12:18

Azert ez vicces, hogy a szerencsetlen nyomorek Dina hulyesegei miatt a Lori van lecseszve.

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:12:31

Való Világ powered by Vodka

én azt látom amit hallok - Vivi!! Gyöngyszem ez a lány!

agimano 2016.09.19. 22:12:34

Tivy mikor dugta meg Zserit, miután felpofozta?:))

Mók_Ica 2016.09.19. 22:12:48

Vivi próbál Dinával beszélni...... hát Dinát nem érdekli ez az egész.....

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 22:13:05

Tivadar a lefektetőember

pomac 2016.09.19. 22:13:31

az a menés tivynek :D

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:13:32

@agimano: Az a szinesztézia, van ilyen... :-D

2016.09.19. 22:14:09

@Ay Mama, Que paso: ki_ne_merjen_esni_még_ egy darabig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agimano 2016.09.19. 22:14:38

@pomac: ha szembe jönne velem, tuti átmennék az utca másik oldalára

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:14:48

A tivy pofozkodos fenyegetese nem szamit eroszaknak?

ewita 2016.09.19. 22:15:10

ez a tivadar is mekkora egy barom,na nekem aztán mondogathatná hogy hova menjek! Meg kb. egyszer mondaná hogy kurva, meg kutya !

Commodore 2016.09.19. 22:15:17

Kék Duna Rádió WTF?!

Mók_Ica 2016.09.19. 22:15:31

@ezneménvagyok: arról ezek szerint lemaradtam.... bocsi .....

@agimano: még nem dugta meg.... de az előzetes szerint ma Zserike kér egy esemény utáni tabit a riportban.... várjuk, hogy mi lesz..... :))))

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:15:34

egyedül Zseri tudj a Villában, hogy mi az a les.
Atti is tudja de ő nincs a villában

OriginalBlackMamba 2016.09.19. 22:16:31

@MacákékIcukája: furcsa hogy nem iszik meg semmi és bizonyos mozdulatai is néha arra utalnak. Szerintem valami elvonón volt. De csak tipp.

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:17:07

@ewita: ki kell hívni, bárkit kint hagy

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 22:17:46

Szerencse hogy ezek után azért még sikerült beleélvezni Zseribe. Ügyes gyerek ez a Tivadar, na.

Mók_Ica 2016.09.19. 22:17:52

@agimano: sztem még nem engedik a szerkik.....

na szóval.... Tivy miket mond Zserinek.... oszt ujjacskája betévedt a málnásba a paplan alatt.... most akkor kérdem én... mi van???????

agimano 2016.09.19. 22:17:57

@Mók_Ica: ez egy ironikus kérdés akart lenni, hogy miután így üvölt vele, miért lehet köztük utána bármi is

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:17:59

Istenes Bence talán egyik kedvenc párbeszéde következik!!

2016.09.19. 22:19:18

@Ay Mama, Que paso: áh, majd pasi fogja, és tippem szerint a melegsrác, mert olyan még nemvót.

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:19:20

@Mók_Ica: Mondom én. Az a vadállatias vonzerő, az van... :-D

plüssnyuszi 2016.09.19. 22:19:35

Rakják már a jelet Tivyre, mert egyre rosszabbul viselem ezt a nagyarcúságot

Mók_Ica 2016.09.19. 22:19:47

Mici egyik kezével a csöcsét fogva oktatja Tivyt.... mer hát Tivyt várja kint Brigi..... erénycsősz vagy féltékeny vagy ennyire szereti Zserit???? :ooooo

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:20:26

@OriginalBlackMamba: lehet benne valami, iszonyuan agressziv. Remelem kiesik mielott valakit megutne, en konkretan felnek tole. Tobbszor lattam, hogy iszonyu erovel belevagott a falba vagy vmi butordarabba

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:20:39

Tivy minden konfliktusát azzal próbálja megoldani, hogy hívjál ki.
első párbaján kb a felénél ki fog esni

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:21:10

@Mók_Ica: És azt szemléltető eszköznek szánta? :-)

Mók_Ica 2016.09.19. 22:21:26

@agimano: láttad.... most is mit csinált a takaró alatt..... Zserike is butus.... szegénykém....

@ezneménvagyok: vad és állat.... vonzerőt nem látok....

@plüssnyuszi: már Dina kapta....

FrNo90 2016.09.19. 22:21:56

Kemény dolgok ezek. :D

2016.09.19. 22:21:58

TYVYT AKAROM LÁTNI KIESNI!!!!!!!!!!!!!

OriginalBlackMamba 2016.09.19. 22:22:06

@agimano: tivy. (Csendesen megjegyezném, hogy most teljes mértékben igazat adok neki.)

2016.09.19. 22:22:47

@Mók_Ica: Màr megcsinàltàk Zserbòt?

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:23:23

@Biriksz_Krokiksz!: ő műsorvezetőnek jó lesz, nem hiszem hogy megnyeri, Dávid, Soma a tippem
de a szívem Vivié

Mók_Ica 2016.09.19. 22:23:45

@ezneménvagyok: szerintem csak így érezte magát jól :))))

Tivynek ez az állandó kutya-geci-tesó-fasz-csicskagecizése már too much.... öööö túúmáccs :))))

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:23:54

@Mók_Ica: nem ertem. Az eletben nem engednek kozel magamhoz egy ilyen embert aki igy beszel rolam/hozzam. Zserinek sulyos onbizalomhianya van ezek szerint

2016.09.19. 22:24:00

@Biriksz_Krokiksz!: TYVY MINDENKINÉL GÁZABB!!!!!!!!!! uhhh, asszem kicsiit elragadtattam magam, számomra megvan a leggyűlöltebb szereplő evör.

Mók_Ica 2016.09.19. 22:25:09

@pávör dragonfruit: nyálas ujjal..... vagy mittomén..... de a reklám után meghallgatjuk a párbeszédjüket.... szóval most halkítsatok!!!!

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 22:25:23

lol
zseri kérdezi málnást hogy beleélvezett -e
okos

agimano 2016.09.19. 22:25:24

@OriginalBlackMamba: Tivy egyáltalán nem iszik? Amikor volt a nyereményvacsorájuk Zserivel, akkor mondta, hogy ő nem ihat bort, amin tökre csodálkoztam. Akkor semmilyen alkoholt sem iszik?

2016.09.19. 22:25:43

@Mók_Ica: icus, azt a hányós konténert, ha kérhetném!

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:25:47

@Biriksz_Krokiksz!: Csak elfogyott a macskagyökérteája... :-)

plüssnyuszi 2016.09.19. 22:25:55

@Mók_Ica: Köszi, tudom :-) csak vágyálmomat fogalmaztam meg :-)

Elképzeltem Mici arcát úgy 10 év múlva... brrrrr....

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:26:56

Krisztián tesó és Attila tesó?
Travolta sem érti őket.

Mók_Ica 2016.09.19. 22:27:35

@MacákékIcukája: kell neki egy Csernus.... nagy ívben kerülném ezt a mocskos szájút... nem hogy még mellé is feküdjek.... a többiről nem is beszélve....pffffff

@Biriksz_Krokiksz!: ekg!!!!

ewita 2016.09.19. 22:27:44

nem sok kellene a gyereknek és odaverne! simán fel lehetne addig húzni! bevállalhatná valaki, hogy hazatakarodjon! :D

2016.09.19. 22:28:01

@Ay Mama, Que paso: ott még nem tartok, h ismerjem őket. vivit bírom, az igaz.

agimano 2016.09.19. 22:28:36

Az a baj egy Tivy párbajjal, hogy nem lehet tudni, hogy a youtube followerei milyen százalékban szavaznának, képesek-e bent tartani. Szerintem a viselkedése miatt, ha egy szimpla senki lenne, mint a többiek, biztos kiesne egy párbajon, de mivel bizonyos körökben ismert, nem biztos, hogy úgy alakulnának a dolgok, mint ahogyan normál esetben alakulnának.

busifa 2016.09.19. 22:28:48

Most akkor Tivy vesszeje levedzett Anyamàlna kelyhébe?

ascii 2016.09.19. 22:29:02

tivy 4 prezident! :D
végre megdolgozik, amiért berakták

Mók_Ica 2016.09.19. 22:29:06

@Biriksz_Krokiksz!: hoztam, beüzemeltem..... nyugodtan használd :))))

@plüssnyuszi: jóvanna.... sztem is meNNYen.... :))))

FrNo90 2016.09.19. 22:29:59

@ewita: Ha az őrült Vadember Attis (Farm) megállta, akkor Tivy is megfogja. Másrészt, Dina példáján láthattuk, az rtl elég lazán kezeli az ezzel kapcsolatos (gumi)szabályt.

2016.09.19. 22:30:07

@Commodore: beszaràs ezek mekkora fogyik :D
@Schlomo Goldberg: neee
@Mók_Ica: majd közvetíCCSèl mert màsban vagyok mèg èrdekelt instàllom

Mók_Ica 2016.09.19. 22:30:45

@agimano: mondjuk milyen lenne egy Tivy-Mici párbaj??? :))))) nyusziiiiii - geci, kutya, csicska... élőben :)))) nézném Anikó vagy Bencus fejét :))))

OriginalBlackMamba 2016.09.19. 22:31:05

@agimano: én nem emlékszem, hogy láttam volna piával a kezében. De onnan indultam ki, hogy valami függősége van, valószínűleg a villan kivül használhatott olyan szert/szívott olyan cigit / vagy piás múltja van, aminek az elvonásától kijött belőle ez az agresszió, meg ezek az indokolatlan rángatózások, amiket én észre szoktam venni az öfik alatt. De ne legyen igazam, csak van egy ilyen gyanúm.

2016.09.19. 22:31:06

@ewita: esélyes! ha nem jutna el addig, h jelöljék, sztem simán így fog kipotyogni, h kizárják. én még ilyen vadállatembört nem láttam.

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:31:15

@ascii: bárcsak Török Dóra Imola is bent lehetne

agimano 2016.09.19. 22:33:24

jézusom, ezt a sötétséget

agimano 2016.09.19. 22:33:59

"ezt degradálom, hogy ha itt ilyenek vannak"

plüssnyuszi 2016.09.19. 22:34:06

degrelá.... dageleá... degreálom... :-)))))))))

2016.09.19. 22:34:17

megfájdult a fejem, eskü.

Mók_Ica 2016.09.19. 22:34:23

seggembe...
te most nem ott voltál.....

te most elélveztél????

Tivy nem ilyen világból jött.... mondja a riportban..... ez neki degrál.... degraló.... degr.... na szóval nem ide való.....

Mók_Ica 2016.09.19. 22:35:26

Tivy Zserinek: de én kihúztam.... áááááááááááááááááááá sírok!!!!!

2016.09.19. 22:35:39

@ezneménvagyok: hótttuti h nem az fogyott el. ez egy undorító agresszor, tuti ki fogja verekedni magát a vellából. (bárcsak)

Mók_Ica 2016.09.19. 22:36:55

Lóri minden nap ebben a cipőben van mezítláb..... jó szaga lehet.....

ewita 2016.09.19. 22:37:08

dinka csak szerintem tokásodik? :D

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:38:16

@ewita: Ezért Oroszlán elevenen fel fog falni... :-D

plüssnyuszi 2016.09.19. 22:38:31

@ewita: folyton eszik, meg a piában is elég sok a kalória

Mók_Ica 2016.09.19. 22:38:49

Dinát már sokszor átbaszták.... no, ez látszik.....

Tivy tutttti biztos hogy kihúzta..... Zserike pedig nem érezte, hogy hová ment el Tivy....

ewita 2016.09.19. 22:39:40

@plüssnyuszi: nehéz szó lássuk be! :D:D:D

Mók_Ica 2016.09.19. 22:40:14

@pávör dragonfruit: ja, Tivy azt hitte oda dugta a farkát.... mondjuk ezt hogy a fenébe tudja összetéveszteni????

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:40:36

@OriginalBlackMamba: igen, a rangatozas nagyon latszik, foleg a riportban. Jo megfigyeles!!

Commodore 2016.09.19. 22:40:52

@Mók_Ica: Mindaketten aludtak? és úgy sexeltek?! ümmm...

agimano 2016.09.19. 22:43:16

igazából sajnálom néha, hogy nem Balázs a műsorvezető, mondjuk már ledobná a láncot ezeknél a villalakóknál

Mók_Ica 2016.09.19. 22:43:19

nem úgy tűnt..... de lehet, hogy nekik kellene egy kis felvilágosítás, nem a próba-baba gyerekeknek... pffff

ascii 2016.09.19. 22:43:56

24-48 órás munkarend van és 72 órás tabletta, drága zseraldinnya

Mók_Ica 2016.09.19. 22:44:14

@agimano: és hogy vezetné az öfit Buci és Nóci?? :))))))

ewita 2016.09.19. 22:44:16

@ezneménvagyok: ajjajjj végem van ! :D

Commodore 2016.09.19. 22:44:30

Hol volt a PUNCIKOBOLD?!

2016.09.19. 22:44:30

ez nagyon uncsi, bealszom.

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:45:02

@agimano: nekem is hianyzik a Balazs :( nagyon vicces volt a vv5 alatt

naezjó... 2016.09.19. 22:45:42

ellenségeskedéseitekért.

2016.09.19. 22:46:03

Ledegradàl kösz mici

pomac 2016.09.19. 22:46:10

de felkapták megint ezt a degradálást...

Mók_Ica 2016.09.19. 22:46:12

@Commodore: ammegmi???? kérlek világosíts fel :))))

ma úgy látszik ledegradáló nap van..... mindenki mondja :))))

genevieve 2016.09.19. 22:46:47

huuu, de jó szandija van evelynnek:-)

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:47:02

Ha holnap is ennyi Attila lesz bejelentés teszek az eltűnt személyek ingyenes számon.

2016.09.19. 22:47:21

@ewita: @plüssnyuszi: szerintem (!) mivel csak akkor beszél, mikor eszik, ezért szerintem (!) ő a beszédtől hízik.

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:48:44

@Biriksz_Krokiksz!: WonderKrok vs MegaLion, jó lesz... :-DDD

agimano 2016.09.19. 22:48:46

@Mók_Ica: szerintem Buci sem tudná ezt már feldolgozni, de ő is beszólna nekik rendesen még bejelentkezésekkor is

agimano 2016.09.19. 22:49:54

@Mók_Ica: egymástól tanulják, Tivy még csak most hallotta életében először, akkor is helytelenül sajnos

Commodore 2016.09.19. 22:50:55

Jön, ha el tud jönni és persze
Telefonál ha gáz van, de ha
Kilép a felvonóból, néha már a
Lépcsőházban enyém a keze a lába,
A szíve a szája, a fehér mája
A vérem szívja, a húsom rágja,
Ágyéka izzó máglya.
Acél karmait belémvágja!

genevieve 2016.09.19. 22:50:59

nade vivi miérttttttttttttttttttttttttt barinőzik dinával????????

agimano 2016.09.19. 22:51:03

Zsolti most szólalt meg először?

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:51:16

Nincs tul sok esze ennek a lyanykanak.

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:51:43

@genevieve: Vivi mindenkit támogat akinek szüksége van rá

Mók_Ica 2016.09.19. 22:51:50

@agimano: tuti... :)))

Vivi tök jó dolgokat mond Dinának.... ő pedig zsigerből elutasít minden tanácsot.... Lóritól sem fogad el tanácsot....

Azt nem tiltja a szabályzat, hogy arról beszéljen, hogy kit visz ki???????

agimano 2016.09.19. 22:52:52

Evelin nem dugásban fogad?:) Hát mi van már itt?

2016.09.19. 22:52:53

@Commodore: ezt a számcsit kedvelem, meg is hallgatom.

Mók_Ica 2016.09.19. 22:52:59

@agimano: ma igen.... már én is hiányoltam :)))

FrNo90 2016.09.19. 22:53:18

Soma megragadta a lehetőséget :D

genevieve 2016.09.19. 22:53:25

@Ay Mama, Que paso: de dinának nincs szüksége senkire:)

agimano 2016.09.19. 22:53:44

@Mók_Ica: nem mondhatja ki, hogy kit visz ki.

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:53:51

@Mók_Ica: Akkor megvan a forgatókönyv: szarul választ és a csatorna küldi vissza

pomac 2016.09.19. 22:54:54

@Mók_Ica: ha több nevet mond akkor nem de ha egy konkrétat akkor igen

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:55:11

@agimano: biztos nem, csak a tobbiek tul hangosan csicskageciznek

@Mók_Ica: sztem is tok jokat mondott, Zsolti is. Annak meg kimondottan orulok, hogy Dina elutasitja, heheheh

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:55:20

@genevieve: ez Dina álláspontja, de Vivi nem csak szép és okos hanem önzetlen és segítőkész is

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 22:55:51

MÁlnás expornós barátnője lesz a BV-ben

Mók_Ica 2016.09.19. 22:55:56

óóóóó.... az előbb még 3, most már 4 emberben gondolkodik..... és a 4 rárakó embert nem tartja ellenfélnek..... hmmmmmm..... nem érdemli meg a párbaj győzelmet.....

óóóóóóóó.... a bv-ben jön Tivy barátnője, hogy mit szólt az eseményekhez..... nos, mit szólhatna.... bevesz egy esemény utánit ő is....

naezjó... 2016.09.19. 22:55:56

bazz, már 1 ajánlót sem tudnak hiba nélkül összevágni...

2016.09.19. 22:56:00

örülök h vége, már sok volt, majd nézem dinah választását :)

Commodore 2016.09.19. 22:56:05

Ki dobta be a dregdarált ?! szavat?

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:56:31

@pomac: de volt már így is meg úgy is

agimano 2016.09.19. 22:56:36

Tivy barátnője lesz a belevalóban, érdekes lesz

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:57:27

Remelem nem Micit viszi, azt akarom h o Krisszel parbajozzon :))

Jon a pornosbrigi bv-be!

genevieve 2016.09.19. 22:57:34

tényleg furcsa széria ez a mostani...
az előzőekben ilyenkor már ádáz csaták dúltak a pártokra szakadt kommentelők között...
most meg csak egyetlen fan-klub van:-)

Hajrá Vivi:-)

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 22:57:47

kihívja Attit, Atti kiesik = mindenki örül

genevieve 2016.09.19. 22:58:21

@ezneménvagyok: neki nem kell félnie attól, hogy dina őt viszi ki....

MacákékIcukája 2016.09.19. 22:58:54

@Mók_Ica: mondja csak a magaet, 10%-ot fog bezsebelni a parbajon :))))

ezneménvagyok 2016.09.19. 22:59:08

@genevieve: Azért van néhány partizán, aki időnként belepuskázik a tömegbe... :-D

Commodore 2016.09.19. 23:00:07

@Schlomo Goldberg: Svejcből-Milánóból skype, (livejasmin)

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:00:09

@genevieve: Szerintem jelen pillanatban még Dinának is félnie kell attól, hogy Dina őt viszi ki... :-)

Mók_Ica 2016.09.19. 23:00:32

@FrNo90: egy segg masszázsra.. :)))))

@agimano: @pomac: aszittem beszélhet általánosságban, de neveket egyáltalán nem mondhat....

@ezneménvagyok: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

@MacákékIcukája: legyen pi.....a részeg és viselkedjen továbbra is így.... higgye csak magát mindenkinél okosabbnak.... aztán majd meglátja... :)))) (vagy mi ... konteó :((( )

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:00:49

@genevieve: @ezneménvagyok: :D tul nagy itt az egyetertes :D Mindjart atallok a tivy-oldalra, na mit szoltok?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:01:24

Milyen szép sorban mennek a lemmingek Dina elibe... :-)

tjunior 2016.09.19. 23:02:16

@Ay Mama, Que paso: Atis hiába érdektelenebb mint bármelyik berendezési tárgy, Dájánát olyan közutálat övezi, hogy kb senki ellen sincs esélye

genevieve 2016.09.19. 23:02:36

@ezneménvagyok: kiváncsi vagyok lóri mikor hátrál ki mögüle...akkor majd neki sem lesz ekkora arca

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:03:14

Szegény Atti azt hitte Dávid éppen támogatja. Csak éppen amit mondott, azzal Dina szekerét tolja.

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:04:25

@genevieve: Szerintem nem fog. Van abban a gyerekben önuralom...

Mók_Ica 2016.09.19. 23:04:55

@Commodore: köszi :))) "olyan vak vagy, mint Anna Frank" :)))) párnanaci..... sírok :)))

@MacákékIcukája: bárcsak :))))

agimano 2016.09.19. 23:05:43

ezt miért mutatják már megint, 10 perce láttuk

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 23:06:10

mindig legyen nálatok pók, hogy Auréliót sírva a sarkba tudjátok szorítani!Mindig!

genevieve 2016.09.19. 23:06:55

@ezneménvagyok: hát, ja

sajnos úgy látom egyedűl ő az aki tényleg taktikázik bent a villában...

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 23:07:05

@pomac: Vera-Vera volt az ötben, de máskor is volt, hogy indulatból kimondta és végül nem őt vitte

Mók_Ica 2016.09.19. 23:07:18

@Ay Mama, Que paso: :)))))))

na, itt van Brigi .....

genevieve 2016.09.19. 23:07:21

ez a brigi szép??????

Mók_Ica 2016.09.19. 23:08:35

Tivynek ez a szökik a málna a csajozós szövege is..... pfffff

2016.09.19. 23:09:13

Ùgy szólította le az idösödö pultosnöt, hogy szökik a màlna? Az idosodo pultosno nem ertette.
(Meguntam hogy nincs hosszu ööö)

genevieve 2016.09.19. 23:10:25

az a hajszerkezet..........

2016.09.19. 23:10:27

Ocsmany az idosodo pultosno lenott muhaja.

naezjó... 2016.09.19. 23:10:31

tehát Tivy korábban is fellépett??? A szökik a málnával? Országomat egy flyerért!

Mók_Ica 2016.09.19. 23:10:42

jajjj.... au visszahozta a kukimércét..... Tivy mérete még hiányzik... Brigi sorolja most be..... 16-17cm Tivyke.... hmmmmm .....

pomac 2016.09.19. 23:12:00

@Ay Mama, Que paso: egyre emlékszem én is hogy kimondta és nem vihette ki ,de hogy ki volt és melyik széria arra nem

2016.09.19. 23:12:24

@Mók_Ica: Davidnal alig nagyobb

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:12:46

@genevieve: kire irtad h egyedul tattikazik? Lorira?

genevieve 2016.09.19. 23:12:52

@Ay Mama, Que paso: és igazságod van, Vivi szép, okos, kedves, és segítőkész, törődő:-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:13:19

@Mók_Ica: Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?

Mók_Ica 2016.09.19. 23:13:48

Vivi mindenkivel tök kedves.... most is hogy segített részegMicinek levetkőzni..... aki a cicijét akarja megmutatni Vivinek.... sírok.... Micike.....

@genevieve: @pávör dragonfruit: műhaj, ótvar kivitelben... pffffff

Ay Mama, Que paso 2016.09.19. 23:13:55

@pomac: igen én is pont így, ezért nem is említettem

2016.09.19. 23:14:09

@pomac: :DDD
Ez szülne Màlnànak... Neeee

ewita 2016.09.19. 23:14:51

tivi nője szerint tivi taktikázik és próbálja magát megszerettetni! hát b+ jól halad!! :D

2016.09.19. 23:14:57

@Mók_Ica: òcska ez a csomozott mühaj

ascii 2016.09.19. 23:15:04

@pávör dragonfruit: ogre séró, már beszéltünk róla

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 23:15:19

A művésznevét megkérdezhetné Debilió.

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:15:27

@Mók_Ica: mindig leirod ugyanazt, amire gondolok :))) Vivi olyan kedves!

Mók_Ica 2016.09.19. 23:16:03

@pávör dragonfruit: ja ja....

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hmmm.... nem tudom, de elég leharcoltnak tűnik nekem.....

pomac 2016.09.19. 23:17:18

@pávör dragonfruit: nem kétséges hogy ki az értelmes szerintem :D ,fogadok hogy ez a tivy rájátszik bent ,mert tudja hogy kinn neki szökne a málna :D

ascii 2016.09.19. 23:17:47

3 hétig jártak, és feleségként meg családanyaként vizionálja magát... ez miben van ez a nő?

genevieve 2016.09.19. 23:17:58

babaprojekt??? akkor mikor tivy azt sem tudja, hogy hova teszi be a farkát?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:18:02

Mit kell ezt ragozni? Kamera előtt szexelésben is van közös pontjuk. Pont. Lyuk. Zene. Zene.

naezjó... 2016.09.19. 23:18:22

Brigiről hang nélkül simán elhinném, hogy Zsótit váltja a színpadon.

pomac 2016.09.19. 23:18:44

@Schlomo Goldberg: majd előkotorja valaki úgy is :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:19:13

@Mók_Ica: Gondolj bele, hányszor tüzeltek már rá, hogy ne lenne leharcolva?

2016.09.19. 23:19:25

Pornoskancanak Tivy a masik fele. Hat van akivel nem szeretnek masik fel lenni...

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 23:19:29

@Mók_Ica: persze, keresnék tóla egy minden lyukban egy fekete fasz képet, tivike facebook oldalára

genevieve 2016.09.19. 23:19:45

és most a csaj megnézheti tivyt akcióban:-)))

agimano 2016.09.19. 23:20:03

én tudom a művésznevét

Mók_Ica 2016.09.19. 23:20:33

hmmmm.... Tivy és Brigi ugyanolyanok???? csicskagecikutyakuss??? Au be is könnyezik ezen a romantikás kapcsin.... és hirtelen az arcába nyomja Tivy és Zseri paplan alatti szökik a málnáját.... pfffff..... zene: such a shame..... sírok :))))))))))))))))

2016.09.19. 23:20:46

@pomac: Hehehe hat de nezd meg h onkent ugranak alà a kancak lasd most is zseri matat hogy megdugja.

genevieve 2016.09.19. 23:21:15

egyébként bent a hálóban mindenki süket, hogy nem hallanak semmit tivy akciójából?
soma meg ráadásul mellettük is alszik...

naezjó... 2016.09.19. 23:21:39

ujj-értelem, hogy Zseriben 1 hibát látok, Tyvit.

ascii 2016.09.19. 23:23:42

nagytotálban brigi feje, degecik :D

2016.09.19. 23:23:46

@ascii: @Commodore: Nnna az ogresèrò hùzza a kèpèt a vègèn mèg sírni is fog itt nekünk.

genevieve 2016.09.19. 23:23:52

aunak most mondjk a fülére, hogy sóhajts, sóhajts, még , nagyobbat:-))

pomac 2016.09.19. 23:24:06

@pávör dragonfruit: de ide nem is a normálisak jelentkeztek :D

Commodore 2016.09.19. 23:24:16

Kiafaszom hegedül a háttérben?

2016.09.19. 23:24:32

@genevieve: Ezt sosem èrtettem...

genevieve 2016.09.19. 23:24:49

@Commodore: arra nem kell 24/48-as tabletta:-)

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 23:24:51

Művésznő bekönnyezett.

Mók_Ica 2016.09.19. 23:25:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: valóban :)))

@Schlomo Goldberg: csak mert kedves vagy... :))))

@genevieve: és most együtt sírnak Auval..... én is sírok..... de én ezen röhögök....

2016.09.19. 23:25:13

@pomac: mondasz valamit :D

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 23:25:23

@Commodore: győzikének valamelyik rokona lehet

genevieve 2016.09.19. 23:25:33

@Commodore: arra nem kell 24/48-as tabletta:-)
jajj szegény tivadar meg lett erőszakolva zseri által.....by brigi:-)

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:25:48

Fuj ez csaj egyebkent tok csufi a Zserihez kepest

ewita 2016.09.19. 23:25:50

na zselé a hibás! a szingli csaj,nem a faszija akinek csaja van!

2016.09.19. 23:26:16

Na eridj haza ogrehajù ezert kar volt befaradni a studijóba

pomac 2016.09.19. 23:26:39

@Schlomo Goldberg: lehet örömkönnyek voltak mert megszabadulhat tőle :D

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.19. 23:26:44

@ascii: patakokban folyik

genevieve 2016.09.19. 23:26:46

na és au ma este jól megvigasztalja a gyászoló özvegyet:-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:26:47

Ezt a Such a Shame-et az RTL KLUB ugye magának játssza?

Mók_Ica 2016.09.19. 23:26:59

ez kabaré volt :))))

WICKEDWITCH 2016.09.19. 23:27:16

Kivételt tettem a bv-vel, ha Au nem ugrál és ordibál, akkor el lehet viselni. Szóval jól értettem, hogy a csaj azt mondta, hogy "babaprojekt", meg eljegyzés, aztán meg azt, hogy most kell még megismerniük egymást? Aztán meg azt, hogy a másik fele? Honnan tudja, ha még nem ismerik egymást?

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:27:17

Bocs, javitom magam. Iszonyu a sminkje es a haja. Egyebkent hulye is, Zserire haragszik a sajat pasija helyett :D

Mók_Ica 2016.09.19. 23:27:57

@ascii: én igen.... de a röhögéstől....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:29:23

@genevieve: Soma most került a legközelebb a dugáshoz a villában és még fogadnia sem kellett hozzá.

pomac 2016.09.19. 23:29:25

@MacákékIcukája: meglátásom szerint nem, zseri nem szebb ,de ez csak az én véleményem :D

Stuart 2016.09.19. 23:29:33

Ez már zene:) De ez a széria még mindig elég gyenge vagy nem tudom fura. Dinával lesznek még gondok :D

WICKEDWITCH 2016.09.19. 23:30:09

@MacákékIcukája: Az emberek hajlamosak a harmadikra haragudni. Szerintem is hülyeség.

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:30:28

@Commodore: @pomac: sztem szebb az arca, nem kellene kozonsegesen beszelnie - az rontja le az osszkepet

Mók_Ica 2016.09.19. 23:30:32

@MacákékIcukája: @ewita: mindig a másik nő a hibás..... a faszik csak hagyják magukat.... aham.... pffffff

@genevieve: hááááát.... egészségére :))) mindkettőjüknek :)))

busifa 2016.09.19. 23:30:44

@genevieve: ennek a sutyeràknak minden lyuk egyforma, meg az is mindegy neki, hogy épp ki tartozik hozzà

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.19. 23:31:09

@genevieve: tuti

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:32:50

@ewita: @WICKEDWITCH: @Mók_Ica: raadasul a nok hibaztatjak legjobban a masik not... fosssch hozzaallas. Pasit kell kipenderiteni, ennyire egyszeru

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:33:40

Btw terdig allok a konnyeimben, annyira meghatodtam es egyuttereztem!!!4!4

pomac 2016.09.19. 23:34:10

@MacákékIcukája: brigit nem láttad smink nélkül lehet azzal rontották el az arcát :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:35:10

@genevieve: Míg szendereg a robogás, álmában csenget egy kicsit...

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.19. 23:38:43

Bolond lukboòl bolond szèl fùj. Gudnajt.

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:39:23

@Mók_Ica: Akkor összefoglalom: szóval a nő a hibás, de nem a másik nő, hanem az egyik nő, aki szerint a hibás a másik nő.
Tetszik... :-D

2016.09.19. 23:39:32

Hááááát, a "játékosok" addig emlegették a g*cit, hogy tényleg beficcent :-DDD
Olyan, mint a pisztoly a színdarabban, vagy a farkas, akit kiáltottak a mesében...

(Ráadásul ez csicskag*ci!)

genevieve 2016.09.19. 23:39:56

na, amig tivy ennyire jóban van zserivel, dina nem hívja ki
dávidot biztosan nem mert egyrészt tetszik neki a srác, másrészt erősnek gondolja
evelynt most még nem meri kihívni, ahhoz kell neki a megerősítés egy győztes párbaj fényében
szóval, marad ati...

Mók_Ica 2016.09.19. 23:43:00

@ezneménvagyok: rosszul foglaltad össze :)))) aszittem már elaludtál....

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:46:48

@Mók_Ica: csendbenültemfigyeltem
Mint a gyerek az ajtóban, miközben a szülők tátott szájjal nézik a krimit. Néha beleszól, de nem figyelnek rá, aztán csak áll, és várja, hogy vége legyen a filmnek... :-D

Mók_Ica 2016.09.19. 23:48:00

@ezneménvagyok: vége van :)))) remélem jól figyeltél :))))

WICKEDWITCH 2016.09.19. 23:48:35

@busifa: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @Spitzbauer: Nekem most csorog a könnyem a röhögéstől. Köszi! :D :D :D

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:48:41

@genevieve: Ja, nem az enyém. Akkor még nem volt tévé... :-D

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:49:32

@Mók_Ica: Hááát, vannak lyukak, de majd holnap elolvasom a hv-t. Most ki írja?

Mók_Ica 2016.09.19. 23:51:38

@ezneménvagyok: vigyázz a lyukakkal.... könnyen összekeverheted őket.... nehogy baj legyen és a végén 24/48 tablettát kell kérjél a villanővértől..... :)))))

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:54:28

@Mók_Ica: Nem gond, majd időben kihúzom, ahogy a tévében láttam (ja, nem) :-)

genevieve 2016.09.19. 23:56:51

@ezneménvagyok: ja, tivy végül is elindította a babaprojektet....

Mók_Ica 2016.09.19. 23:57:24

@ezneménvagyok: na pont ezért kell a 24/48... mert így figyeltél... :))))

Mók_Ica 2016.09.19. 23:58:10

@genevieve: és Brigi mégsem örül.... pedig ezt akarta :)))))

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:58:53

@genevieve: Úgy is van. A nője meg hálás lehet, hogy mire kijön, addigra egészen begyakorolja... :-D

ezneménvagyok 2016.09.20. 00:00:41

@Mók_Ica: Nemá... az nem úgy van, mint ahogyan a tévében mutatták?! Világ... összedől... káosz... minden... :-)

ezneménvagyok 2016.09.20. 00:03:15

Jó ég, jól elkrimiztétek nekem itt az időt, már holnap van... Jó éjt, szép álmokat, széket a kilincs alá! :-)

Mók_Ica 2016.09.20. 00:05:23

@ezneménvagyok: próbálgass, tapasztalj :)))))

megyek jó kis Columbo-t nézni .... közben majd jól elalszom :))) jó éjt!

kamilla123 2016.09.20. 00:34:04

@genevieve: bár azt mondja, h mind a négy embert kint hagyná. Elég nagyképű megállapítás, bár Dávid kivételével valószínűleg igaz

Komeszka 2016.09.20. 02:58:32

Tivy egy mocsári troll. Aki meg ilyennek p.nát ad, annak megfeketedik a lelke. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.20. 07:01:55

tehát sommázva, tivy finom uriemberként igyekezett zserbó szívébe férkőzni, es gyemgéden ám kjtartóan szinte kisfiús bájjal tette a szépet egész nap. zserbó aki nincs az ilyesmihez hozzászokva, csodálkozásal vegyes szemérmes örömmel fogadta a kedveskedést, és érezte hogy elgyengül ennek a csupa nagybetűs FÉRFINAK a közeledésétől. izgatottságtól remegő gyomorral várta az estét, mikoris a paplan alatti magányban, megtörtén a csoda; valamelyik testnyílása befogadta tivy tivadar vágyát, a másik tizenakárhány ember békés szuszogása mondta rá az áment. Egyik első együttlét sem lehet tökéletes, itt is nemi gikszer caúszott az intimitás magasiskolájába, Hősűnk magja ugyanis mind a makulátlan úrinőbe jutott, dehát majd csak lesz valahogy, másfelől meg ott élt emlékeik közt Málnácska(isten nyugosztalja) azt is hogy megoldották. együtt minden sikerül. Egy ilyen diszkrét, érett gondolkodású fiatal pár elől az akadályok, szinte maguktól elgördülnek. ja, nem.

Túroscsusza 2016.09.20. 07:24:17

@Cseszlovák Gyurmafilm:

A férfiaknál eljön az a pont mikor vagy ki kell verni, vagy rögtön meg kell dugni valakit, egyébként elszáll az agya...
A kancsal youtube málna harcos álmában vette le a lábáról Zseraldin hercegnőt, aki egyébként szereti a szexet, tehát normális....
Na most a végével volt a gond, mert a málna belecsöppent a málnásba, Zseraldin szerint 3 perc volt az egész, ami szerinte nem szex..

A kancsal szexmágus értelmi szintjével, és tömény bunkóságával baj van Zseraldin szerint, viszont megmagyarázhatatlan okokból ennek ellenére szereti ezt a faszt...

2016.09.20. 08:06:54

@Túroscsusza: Biztos meg van a kémia közöttük. :D XD

ewita 2016.09.20. 10:31:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: hát ez kész! feldobtad a napom,köszi!!!! :D :D :D

ezneménvagyok 2016.09.20. 11:54:56

@Túroscsusza: "A kancsal szexmágus értelmi szintjével, és tömény bunkóságával baj van..."
Na ne politizáljunk! :-D
süti beállítások módosítása