Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x22 - Angliában sok az eső, pedig nem is az egyenlítőnél van (18+)

2016. szeptember 18. 08:54 - Scott Pilgrim

A tegnapi adásban volt végre igazi szarkavarás és ebből adódó konfliktus, fura módon még mindenki megbízik Miciben és Dinában, a villa két legmegbízhatatlanabb emberében, Attila pedig olyan oldalát villantja meg, ami után még azt is elhisszük neki akár, hogy egy kislányt tart fogva a pincéjében és a időnként a tükör előtt táncol meztelenül. Visszajöttek a gyerekek is, de mostmár beszélnek is!

1.jpg

Beköszön Anikó, és felmerül bennem a kérdés, hogy miért adtak rá szemüveget, hisz a megfelelő szögben pont visszaveri a fényeket, de sajnos kénytelen leszek megbarátkozni egy adás erejéig a szegény ember lens flare effektjével. A nézők megszavazhatják, hogy szerintük ki lesz a kiválasztott amúgy. A nappaliban nyitunk, ahol Mici kozmetikázza Zserit, akinek a nevére sajnos Chat Géza kolléga ellőtte a legjobb poénokat, úgyhogy én már csak szomorúan Zserinek fogom hívni. A Zseri Springerhez sajnos hiányzik a megfelelő kontextus. Valamiért a focistalány pont Micit találja a megfelelő személynek, hogy elmondja a nagy titkát, hogy smárolt SzökikaTivadarral, szóval majd számíthatunk rá, hogy Mici következő részeg ámokfutásánál majd teleordítja a villát azzal, hogy nem ő dugta le Tivy torkán a nyelvét, mondandójának majd rákos, kurva, geci, és a szutyok szavak tetszőleges kombinációjával nyomatékot adva. Mici meglepődik, a riportszobában azt mondja, azt hitte, hogy SzökikaTivadar a lányos lányokra bukik, bármit is értsen ez alatt Szandika villabeli helytartója. Beszél még arról, hogy SzökikaTivadar letért a helyes útról és elvesztette a fonalat, de hát mindenki vágyik a szeretetre, még Mici is, de ő megáll Attila, a napokra lakásdísszé alakuló brazil szappanopera karakter arcán való twerkelésnél, mert hát ő tudja, hol a határ. Mentségére szóljon, hogy lehet, hogy bútornak nézte Attilát, és ezért igazából senki sem hibáztathatja. Zseri még elmondja, hogy ez egy nagyon titkos infó, csak ő tud róla az egész villában... meg Evelin. Nyilván a márkatulajdonos hölgy rögtön rohan is kibeszélni Evelinhez a dolgot. Evelin rögtön hozzátesz a sztorihoz még egy fontos darabkát a sztorihoz, ami Zseri verziójából kimaradt, hogy volt ám ujjazás is.

A papás-mamás győztese egy romantikus vacsorát nyert, de az életre kelt erekció, Soma úgy dönt, hogy átruházza a nyereményt Zseriékre, mert lelkiismeret furdalása van, amiért megrázta a gyereküket, és mi van, ha attól hibásodott meg, és miatta mentek keresztül a szimulált csecsemőhalálon. Az ujjazós páros ki is megy, SzökikaTivadar pedig ugyanaz a kifinomult úriember, mint mindig.

„Ez mi a lófasz? Bor?”

A riportszobában úgy jellemzi a kapcsolatukat, hogy „sodródik az árral a dolog”, több, mint egy barát, de kevesebb, mint egy szerelem, aztán bevillan a megfelelőnek gondolt szó rá bufferelés közben: csapat. A vacsora nagyrészt SzökikaTivadar hosszú monologizálásával, amiből kiderül, hogy rohadt féltékenyek egymásra, a lány tényleg pornózott, ha jól értem, és nem bánja az ujjazást, mert biztos ő is palizik. De amúgy szereti, mint embert, meg mint ilyenek. Zserit kissé zavarja is, hogy semmire nem kíváncsi belőle (eskü, hogy így fogalmazott), elvan a saját körmondatoknak tűnő tőmondatkupacaival. Leszáll az est, Dávid meg bemegy taktikázni Aranyhajhoz és Dinához, hogy tegyék rá a jeleket, hogy kivigyen valakit párbajozni. Továbbra is homály, hogy miért erőltetik ezt még ennyi széria után is a játékosok, mivel eddig ha jól tudom, senkinek nem jött még be.

6.jpg

Másnap visszakapják a gyerekeiket, de most már iskoláskorú verzióban, az idióták meg nagyon sokat elbíbelődnek azzal, hogy mennyire hasonlítanak rájuk a számomra pontosan ugyanúgy kinéző kirakatfigurák. Soma odáig megy, hogy megállapítja róla ránézésre, hogy jóképű gyerek, hatalmas puncimágnes, sőt, egy eret is látott a kezén, ami szerinte azt jelenti, hogy kiváló testfelépítése van, és eldönti, hogy az – ismétlem, műanyagból készült kirakatfigurát - majd jól ki fogja gyúrni, ami elsőre eléggé high conceptnek hangzik. Mindenki elkezd játszani a sajátjával, mármint a gyerekével, Attila viszont úgy beszél hozzá és úgy simogatja a gyerek tarkóját és arcát, hogy tök olyan ember benyomását kelti, akinek vagy egy eltűnt gyerek a pincéjében, és akit Hannibal Lecter segít elkapni. Én biztos nem engedném a közelébe a gyerekemet, na. Egyébként csak a reklámig kellett várjunk, és Mici rögtön le is adja a drótot Zseriről Dinának, aki a hű társa a folyamatos konfliktusgenerálásban. Persze mielőtt elmondaná a dolgot, Dina, a jóindulat szobra megpróbálkozik egy tippel:

„Kit szopott le? Ugyehogy leszopott valakit?”

Megemlíti egyébként még egyszer, hogy Zseri nem csajos, majd ironikus módon végignézzük, ahogy Dinka teli szájjal csámcsogva elmondja neki, hogy Dávid magára akarja pakoltatni a jeleket, és szerinte az Evelint akarja kivinni, mert amikor rákérdeztek, kitérő választ adott. Rögtön ki is sütik, hogy ezt elmondják Evelinnek és jól megkavarják a szart. Én ezen a ponton egyáltalán nem értem, hogy bízik meg bárki is ebben a két emberben, a halálos ágyamon se vallanék be nekik semmit. Futótűzként terjed a hír, végül Attila is tudja, hogy Evelin tudja. Dávid rögtön nagyon bátran össze is fossa magát, és a riportszobában elmondja, hogy buta ötlet volt, nem fogja magára pakoltatni a jeleket, de ha majd egyszer eljön az ideje, jól kiviszi párbajozni. Gondolom ő is rájött, hogy a „nem akar velem kúrni” egy elég gyenge indok egy párbajra. Aztán konfrontálódnak, és el is indul a szájcsata nőjjélmárfelbazmeg-szánalmasvagybazmeg kombóval. A többiek körbeülik a csörtét és jókedvűen végignézik a műsort. Heti teddrámajelet pipa.

Végezetül a gyerekeiket kell korrepetálniuk a hülyéknek, ez pedig az adás legszórakoztatóbb pillanatait szüli. A gyereknek ugyanis hangja is lesz, és kábé úgy beszél, mint ahogy egy középkorú ember elképzeli, hogyan is beszélnek a mai fiatalok, olyanokat mond például, hogy:


„Bénázunk ezzel a föcivel.”


Aztán beindul a kemény korrepetálás, Dina és Aranyhaj rögtön komoly földrajzi vitába keveredik, hogyasszondja:


„- Az egyenlítőnél sok eső van.
- Angliában is sok eső van, még sincs az egyenlítőnél.”


Soma naná, hogy csajozni tanítja, és a tanácsai kiválóak, amennyiben azt szeretné, hogy a gyerekéből szép reményű ballonkabátos mutogatós ember legyen, aki járja majd a bíróságot szexuális zaklatás miatt. A kis Alesszandrót Soma saját bevallása szerint felkészíti az élet iskolájára is, hogy legyen mit a Facebook profiljára írjon majd iskolai végzettségként, és szerinte a csajoknál 120%-os sikert fog aratni, amit próbálok elképzelni, de sajnos meghaladja a képzelőerőmet. Krisztiánékon kifog egy sima két indián két perc alatt, akkor tíz indián tíz perc alatt feladvány, Mici felír a táblára egy X-et, hogy azt keresik, mert ettől szerinte okosnak tűnik. Zseriéktől megkérdi a gyerek, hogy tudnak-e fejből verset, amire Zseri elmond egy német mondókát, az Ein, Zwei, Polizei-t, ami végül is majdnem ugyanaz. Vivien meg a riportszobában úgy tesz, mintha le kéne ereszkednie egy gyerek szintjére, pedig legyünk őszinték, a műanyag bábúnak kikapcsolva is több esze van nála. Megpróbálja elmagyarázni a nyulak párzását rengeteg tiktiktikezéssel. Ezzel pedig vége. Holnap kiválasztás!

És a végére: így működik a pina, oktatják Zsoltit a csajok.

Címkék: való világ 18+ vv8
855 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madam. 2016.09.18. 08:56:57

Akkor jó reggelt. Újabb adás, újabb bizonyíték, h lefelé nincs határ...

Mók_Ica 2016.09.18. 09:02:35

köszönöm, a reggeli kávé mellé olvasom :))))

Mók_Ica 2016.09.18. 09:19:32

jó lett, köszi :))) bár én hiányolom a posztból, hogy a Mici - Dina csevegésből kimaradt, hogy Dina hátba akarja szúrni Lórit, csak mert kedves ..... és hogy ők ketten Micivel szövetséget kötnek.
Mici azt mondta Dinának, hogy ők ketten eléggé kivonódtak a villa közösségi életéből, mivel állandóan a nyugiban dekkolnak....

2016.09.18. 09:30:26

Jòkat nevettem. A vègèt majd visszanèzem. :D

2016.09.18. 09:32:09

Imàdom egyèbkènt a fèszbukra kiírt "az èlet" mint iskolai vègzettsèg arcokat.

Betli Szofi 2016.09.18. 09:54:57

Sziasztok! Csak a VV posztok miatt regisztráltam... Minden reggel várom, van-e már :)))

Ez az öfi tök jó lett. :) szerintem a gyerek-bábuk beszéltetése egész jól sült el, csak kár, hogy nem kaptak instrukciót, hogy nem mondhatják el, hogy beszélt hozzájuk a gyerek valahogy. Mert ahogy láttam csak Lóriék lepődtek meg igazán, a többiek ugye már tudhatták tőlük, hogy ez lesz.

Az előzetesben történtek is felvetnek néhány kérdést - Dina sorsáról hogy döntenek a "verekedés" miatt?! Egyáltalán hogy van most ez? Kizárás járna ezért, de a lakókra bízzák? Nem akarják a szerkik kizárni, de kell valami szakció erre a viselkedésre? Nem szeretem Dinát, de akárhogy is, egy érdekes karakterpáros ők Lórival, és még játszhatnának.

Miciben megbízni, meg bizalmasnak használni... hááááááát. Furcsállom én is nagyon.

kamilla123 2016.09.18. 10:09:50

Most néztem meg az öfit, Dina amekkora taktikusnak tartja magát, iszonyú rosszul hazudik. Amikor Mici megkérdi, hogy miről dumálnak bent a sufniban Lórival állandóan, a hazugok összes mimikáját felvonultatja nyökögéstől a szempilla rebegtetésig, mert azt nem mondhatja, hogy pl. arról, hogy rád pakoljuk a jelet Mici. És aztán gyorsan eltereli a szót Dávidékra. Dinának amúgy is ez az egy fegyvere van, az azonnali, sokkal nagyobb ellentámadás. Ennyit tud.

Sztem a szerkik azért merik berakni ezt a csapat szavazza eg dolgot, mert sztem egyedül Evelin, Zseri, meg talán Zsolti merné megtenni, hogy Dinát kitegyék.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.18. 10:11:04

@Betli Szofi: Szerintem nem akar a csatorna az egyik húzókaraktertől megszabadulni, mert az árthatna a nézettségnek.

Túroscsusza 2016.09.18. 10:11:39

A nyulak párosodása....
Az egyenlítő elmagyarázása..

Az embernek nem kell tudnia mindent, de hogy úgy elmagyarázni valamit, amiről fingunk sincs ?

Állítólag, a felmérések szerint, magyar egyetem nincs az első kétszázban, az egyetemek világ rangsorában...

kamilla123 2016.09.18. 10:14:05

@Fu Szekh Li: már Micit is ki lehetett volna tenni erőszakért. De Dinát sem fogják, az tuti.

Mirocska 2016.09.18. 10:14:33

@Peter_Cs: A SImon gyerek is húzókarakter volt, mégis kirakták, nem?

Madam. 2016.09.18. 10:16:47

@Túroscsusza: off: az első 1000-ben a nyolcszáz valahányadik az ELTE, csak után jön a többi magyar. On.

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 10:17:11

Veszélyben érezem Vivit. Kaphat ma hűtőmágnes matricákat az arca alá. És kinek kell az?
Küldjétek a pozitív energiát! Kapcsoljatok be minden elektromos gépet!!

Betli Szofi 2016.09.18. 10:17:25

@Peter_Cs: Szerintem is erről van szó leginkább. De azért kíváncsi vagyok a lakók reakcióira, szavazataira...

@Fu Szekh Li: pff. :D Hát ennyiből, Zsoltikáról is szavazhatnának. Nincs semmi önkontroll ebben a bagázsban.

Mók_Ica 2016.09.18. 10:18:50

@Fu Szekh Li: sztem igen..... sokkal durvább, mint amiért Simont kizárták anno....

miért nem "enged" Dina Lórinak? hmmmmm.... : rtl.hu/rtl2/valovilag/hupsz-dina-elarulta-miert-nem-enged-lorinak

Betli Szofi 2016.09.18. 10:19:01

@Mirocska: Ő elég kakukktojás volt.
Engem idegesített a suttogó motyogásával annak idején.

Madam. 2016.09.18. 10:19:02

@kamilla123: szerencse, h itt a káromkodás nem számít erőszaknak. Különben a bábuk maradnának csak benn. Tán izgibb lenne és felemelőbb.

kamilla123 2016.09.18. 10:19:07

@Mirocska: én úgy tudom, h ő kezelhetetlen volt a szerkiknek, ezért megszabadultak tőle. Sztem Dina nem akkora renitens

Túroscsusza 2016.09.18. 10:19:22

@Madam.: kösz... túlértékeltem a magyar oktatást....

Mók_Ica 2016.09.18. 10:21:28

egyébként meg miért is van szabályzat??? úgy alkalmazzák, hogy a reteknek jó legyen..... Simon kezdett "veszélyes" lenni a műsorra.... ezért ki kellett tenni
Dinától még várnak teljesítményt.....

KapitányG 2016.09.18. 10:21:40

@Túroscsusza: "A magyar intézmények közül a ... Szegedi Tudományegyetem érte el a legjobb eredményt, a friss QS-rangsorban - a tavalyi helyezéshez hasonlóan - az 501-550. helyen szerepel.
eduline.hu/felsooktatas/2016/9/6/QS_vilagrangsor_2016_2017_W63BO1

De azt hiszem, nem ezen múlik.

kamilla123 2016.09.18. 10:22:33

Amúgy nagyon vicces lenne, hogy egy nappal a pasija kidobása után már mehet is haza.

Túroscsusza 2016.09.18. 10:22:34

Szerintem Dina büntetése hatásos....
A lakók egyébként nem utálják, pedig egy nagy fúria....
A Simon ügy ennél jóval durvább volt, és ott Simon ellenreakciója volt durva...

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 10:23:16

@kamilla123: Pácz Viki meg is kapta érte a megérdemelt jutalmat és a két és fél perc képernyőidőt érte.

Túroscsusza 2016.09.18. 10:23:42

@KapitányG: Kösz....
Végül is orbán népe vagyunk....

2016.09.18. 10:24:16

Ellenvèlemènyen vagyok, Simon egy nulla volt, Dina pedig alpàri, ezek nàlam nem hùzòkarakterek.

Fu Szekh Li 2016.09.18. 10:24:33

@Mók_Ica: Ha nagyon kötözködni akarnék, már Dina többszöri vízbedobása is kimerítette a fizikai erőszak tényét, csak ott a sértett nem sértődött meg :)

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 10:25:01

@Túroscsusza: Simon esetében mi csak a reakciót láttuk. Az akciót nem. Szerintem.

TammyV 2016.09.18. 10:26:09

Haningerem van a Dinatol. Allandoan zabal es csamcsog. Radasul telepofaval beszel. Nagyon gaz.

2016.09.18. 10:26:35

@kamilla123: Egy ilyen fordulat jò lenne. Ne tàmogassuk màr ezeket a szutykokat ennyire, hogy hadd üdüljön mèg bent pinabillabtàs cèljàbòl.

2016.09.18. 10:27:04

@pávör dragonfruit: *villantàs
Màr a telefon sem bírja :D

Mók_Ica 2016.09.18. 10:27:32

@Fu Szekh Li: attól hogy a sértett nem sértődik meg, még erőszak.... a szabályzat pedig mindig úgy értelmezendő, ahogy a retek akarja..... :)))

@pávör dragonfruit: nálam sem.... de asszem nem mi vagyunk a célcsoport, akinek a műsor szól (én legalábbis már nem az a korcsoport vagyok :)))) )

Mók_Ica 2016.09.18. 10:28:22

@Ay Mama, Que paso: és Lóri Simonnal fog aludni :)))))

megcirógatlak csalánnal 2016.09.18. 10:28:39

De beverném a kutya anikó fejét -.-

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.18. 10:29:40

@Fu Szekh Li: Ez is az. Sőt Evelin sokkal inkább sértett, mint Tivadar.

Madam. 2016.09.18. 10:29:44

@KapitányG: igaz - ugyanakkor többféle rangsor létezik, eltérő mérési módokkal, mindazonáltal a lényegen mit sem változtat cwur.org/2016.php

Berborosz 2016.09.18. 10:31:41

@Ay Mama, Que paso: Maradhat ő is. Csak a bugyiját viselje a fején!

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 10:31:50

@Mók_Ica: Lóri Charlotte cserét!!Rákolló!

Madam. 2016.09.18. 10:32:41

@pávör dragonfruit: én megtartanám mégis a kifejezést: `pinapillabtás`

Mók_Ica 2016.09.18. 10:34:40

@Ay Mama, Que paso: óóóóóóóóóóó....ááááááááááááá.....el is felejtettem..... kérlek, ne is emlékeztess rájuk így párban...... nagyon beteg volt....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.18. 10:36:04

@megcirógatlak csalánnal: Nagyképű? Pedig ő is ugyanebből az odúból bújt elő!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.18. 10:38:17

@Ay Mama, Que paso: Az egyik tuja kicserélése óbégató Izabellára?

Cérnahuszár 2016.09.18. 10:39:58

@Mirocska: lehet hogy a csatorna nem akar felvállalni még 1 olyan döntést, így meg lehet a lakókat hibáztatni és anyázni

Cérnahuszár 2016.09.18. 10:40:37

@Ay Mama, Que paso: támogatom, de sztem simon soha többé nem tenné be a lábát oda

KapitányG 2016.09.18. 10:40:39

@Madam.: No igen. Nagyon nem merültem bele, de a 488. helyen látom az ELTÉ-t. Viszont valóban mit sem változtat.

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 10:41:57

@Peter_Cs: és a legemberibb is. Iza nem kell. MTK (Mindenki Tesója Krisztián) egyik haverja kéne, mert tesó így nem tud igazán kibontakozni.

@Mók_Ica: határeset volt. Charlottenak Simon kellett hogy átlépje az 500at. Karma. Predestináció.Sors. Végzet.

kamilla123 2016.09.18. 10:44:24

Szerintem Dina csak jól járna, ha most kiesne. Már így is hülyére égette magát, de ez a pár hét még talán felejthető lesz az életében. Nyerni meg úgysem fog, sem karriert befutni a médiában (asszem).

Cérnahuszár 2016.09.18. 10:45:27

@Peter_Cs: izabella is tuja volt, aki óbégat, semmi érdekes nem volt benne sztem

Cérnahuszár 2016.09.18. 10:46:32

@Berber Oroszlán: a bugyiját? gabó a böcsületes neved?

Mók_Ica 2016.09.18. 10:46:48

@Ay Mama, Que paso: részemről nyugodtan lépje át akár a 600at is... csak többé nem szeretném látni.... :)))

az előzetesben ma kicsit tovább mutatták a bejátszást.... Dina a fejét a kezébe temetve ült le a kanapéra..... a lakók arcát is mutatták..... várom a ma esti katarzist

Cérnahuszár 2016.09.18. 10:49:29

@Mók_Ica: ha kiteszik, nagy szívás neki, ha nem akkor is :D
hálásnak kell lennie és vissza kell fognia magát, ez nagy szenvedés lesz neki

Cérnahuszár 2016.09.18. 10:52:06

viszont ha a lakók teszik ki, sosem kell szembenéznie azzal hogy egy párbajon kiderül hogy közutálatnak örvend
sztem a legtöbb emberrel szemben elvérezne

É2I 2016.09.18. 10:52:59

@Túroscsusza: Mi volt durvább a hájpacni akciójánál? Ugyan azt a balettet járták. És ha úgy nézzük nem a simon "kezdte". De ez már a múlt, nézzünk előre a jöVVőbe! ;D

on
A szabályok alkalmazása meg tudvalevőleg annak meghozói által szoktak értelmezve lenni. Tehát itt se várjuk, hogy dinkát kiteszik. Vége lenne a nagylamúrnak, a málnaszöktető-focista páros meg max kúrásig jutnak el. Még annyi intelligencia se szorult beléjük, hogy egy napi diskurzusból 10mp-nél többet összevágjanak. Unalmas a dinka-lóri lámúr, de legalább van 2-3 értelmezhető mondatuk amibe nem eszi bele magát a tesó/geci/bazmeg triumvirátus.

Apropó: Nem volt olyan a csecsemő-nevelésnél, hogy valamelyik pár bemehet a nyugiba? Mert az valahogy elfelejtődött.
Nagyon el lettek így kerítve a turbékolók. Tessék őket kimozdítani a komfortjukból, szerkesztők! Mert ez így helyzeti előny. Nem szólva arról, hogy a többiek számára elveszítette a szoba a funkcióját - nincs titkos petting akárki-akárkivel. (De nem, nem kívánnám, hogy az atit beengedjétek a robotkölkével ;)

Mók_Ica 2016.09.18. 10:58:51

@Cérnahuszár: Dina nem az a hálás típus.... sztem vissza akar majd vágni és bosszút fog állni, sajnos nem fog tudni megváltozni....

Mók_Ica 2016.09.18. 11:02:07

@É2I: igen... a csecsemős hétnél is előnyük volt, mivel csak a saját babájuk sírására ébredtek, nem kellett még 4 másik gyereket és a szüleiket hallgatniuk....
nem mellesleg Mici is elmmondta erről az elszeparálódásról a véleményét Dinának...aki kb leszarta..

Berborosz 2016.09.18. 11:06:18

@Cérnahuszár: Igen. Én vagyok civilben Pumped Gabó.
Nekem is jogom van kommentelni...

kamilla123 2016.09.18. 11:06:31

@É2I: úgy emlékszem, h Krisztián és Mici kapta meg a nyugit a babás héten egy napra, de tényleg nem voltak bent. Lóriéknak nagy előny, h meg tudnak beszélni titokban dolgokat Eddig ha vkinek problémája volt, bevonulhatott megbeszélni. Pl Dávid és Evetke is tegnap nem a nappali közepén veszekedtek volna valszeg, hanem a sufniban.

mobilos perpetuum 2016.09.18. 11:08:46

@Mirocska: Simon sok fórumon megjelent zagyva, utánozhatatlan kommentjeivel (olyan dolgokról is írt, ami hitelessé tette, hogy ő az). Úgy tűnt, hogy tényleg annyira zűrzavarosan gondolkodott, és cselekedett, hogy a szerkesztők nem bírtak vele. Egy helyen azt írta, hogy megpróbált a kupolába felmászva kijutni a villából. Bár a közönséggel szavaztatták meg a kizárását, az belső döntés volt.

É2I 2016.09.18. 11:10:39

@Mók_Ica: így van. Minimum vetésforgót kellett volna alkalmazni, mert így előnyt élveztek a többiekkel szemben. Dulvára nem mindegy, hogy hány csecsemő ordítását és hány csecsemőgyilkos acsítását kell alvás helyett elviselni.
Tessék szépen matracot leteríteni a dühöngő közepén és ott altatni a még fölös darabszámot. A nyugi meg maradjon meg mindenkié, alvásra kivonni a forgalomból.

2016.09.18. 11:12:10

Ez a Dina egy hihetetlen ocsmány nő. Kàromkodik mint egy kocsis, csámcsog és még lehetne sorolni. Igenis repüljön.

Mók_Ica 2016.09.18. 11:13:43

@É2I: egyébként azon csodálkozom, hogy ezt senki nem említette meg nekik..... miért ennyire "kiváltságosok"???? ja, és a szerkik miért hagyják?

Berborosz 2016.09.18. 11:30:57

@Mók_Ica: Nem értitek ti ezt, Mókikám...

Mók_Ica 2016.09.18. 11:32:19

@Berber Oroszlán: tudom.... nem is vagyok célcsoport :))))))

walovilag 2016.09.18. 11:35:25

Dina egy nagy paraszt, de bent valamiért azt hiszik hogy erős. Ezt egyébként minden szériában megfigyeltem, hogy egyes játékosoknak erősebbnek hisznek, és sokáig nem merik kivinni. Azt hogy ki éppen a leggyengébb, azt valahogy mindig tudják.Most pl. Mici, és menni is fog párbajozni. Sőt ezt még ő maga is tudja.
Mert abból kiindulhatunk, hogy a párbaj elkerülése ebben a játékban egy elég jó taktika. Ha valaki logikusan gondolkozik, nyilván nem rakja a jelet olyanra aki erősebb nála, mert akkor kihivhatja, és kint is marad. De valakire kell rakni, ezért célszerű gyengébbet választani. Vagy ki szoktak alakulni ilyen jelpárok is, akik oda vissza egymásra rakják a jelet, és így elevickélnek jó sokáig a játékban. Persze nem szabály az sem, hogy azok közül kell választani, akik ráteszik a jelet.
...bár a mostani villalakók nem úgy néznek ki, mint akik tudnak logikusan gondolkodni...

Anikó azért vette fel a szemüveget, hogy okosabbnak tűnjön?

kamilla123 2016.09.18. 11:37:34

@walovilag: Anikónak minden felkonfjában van egy-két teljesen magyartalan mondat, pedig gondolom, nem ott találja ki, amit mondani akar

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 11:42:19

@kamilla123: ő igy értelmezi.☺ v.ö. mikor Joey franciául tanul jóbarátokban.

É2I 2016.09.18. 11:43:04

Nem a nemértés, hanem a meg nem értés. :D Óriási ziccert hagynak ki, áldoznak fel annak az oltárán, hogy láthassuk; hogyan bontakozik ki egy mosdatlanszájú kocsmároslány meg egy hidrogénfejű tuja "szerelme".
Ami érdekes is lehetne, de a dél-amerikai megasorozatok, az orbba-szájjba meg az anyátok közt ezt már százeres nagyságrendben elsütötte.
Sokkal érdekesebbé válhatna, ha a dinkácskára hajnali fél négykor rálépne a jólkibebaszott picikemicike, úgy száznegyvenkilóilag. Meglenne a kurvaanyázós ébresztő. Már, ha a vivike jáger-nyálába nem fulladt volna meg az egész amőba-köteg azelőtt.

É2I 2016.09.18. 11:54:57

@walovilag: Vikike élő cáfolat minderre ;) Kivitte a lóripapagályt, ahelyett, hogy a micikét hívta volna ki. Pedig lett volna rá indoka is. Csak ugye a benti közhangulatot vette alapul, ami ugye a kintivel sokszor áll szöges ellentétben.
A balfék döntést azért csillapítja, hogy nem tudta azt, amit mi. Azaz áválinke úgy ferdített, ahogy szerette volna beállítani magát majdnem megerőszakolt áldozatnak. Persze amióta lórika visszajött meg mély kussban van. Nálam erősen hozza a sztereotípiákat, amiket bizonyos gyökerű emberekre szoktak-volt mondogatni.

Mók_Ica 2016.09.18. 12:10:53

@É2I: amikor vendég volt a bv-ben, ezt el is mondta..... rácsodálkozott Evelin ferdítéseire.... de hát ez egy ilyen játék.... és nem ez az első rész.... talán a jelentkezés előtt pár évadot nem ártott volna megnézni.....
Evelin pedig tipikus.... ahogy mondod

@pávör dragonfruit: ettől még nézzük :))))

szmoti 2016.09.18. 12:18:27

Halihó! Tegnap bealudtam így lemaradtam. Van estleg vmi bideó tivadar verő dinkáról?

WICKEDWITCH 2016.09.18. 12:22:56

Sajnos úgy érzem, nem fogják kizavarni Dinát. (Bár rosszul érezném!) Egy-két embernél talán arcvesztéssel járna, ha arra szavaznának, hogy menjen (Lóri, talán Mici, segítsetek, nem tudom, hogy kivel van még nagyon jóban, ha egyáltalán), de a többség simán mondhatná, hogy a szabály az szabály, és ez különben is egy játék, ahol az a cél, hogy egyre kevesebben legyenek. Megjegyzem, szerintem Lóri annyira nem bánná, ha Dina kimenne, mert annak ellenére, hogy a csaj nagy taktikusnak képzeli/adja elő magát, a zsigeri rosszindulat vezérli, és a múltkor Lóri mondott is neki valamit, hogy a puffogás helyett hogyan kellett volna okosan lereagálni a dolgot. Nem mondom, hogy az lett volna a helyes megoldás, amit Lóri mondott, de ebből a megnyilvánulásból nekem az jött le, hogy... hogy is mondjam, nem annyira elégedett a partnerével.

2016.09.18. 12:25:56

@Mók_Ica: Èn is megnèztem, köszi. Szerintem nem fogjàk kizàrni a kis szutyok Dinàt, nert ràfogjàk, hogy csak jàtèk volt. Nincs ezeknek ennyi esze. Szerintem.

Mók_Ica 2016.09.18. 12:30:42

@pávör dragonfruit: ha pl mindenki a riportban szavazhatna.... vagy lezárt borítékban akkor mernének "őszintén" dönteni :)))))

@WICKEDWITCH: és Dina is bosszút szeretne állni Lórin..... szép kis kapcsolat .....

szmoti 2016.09.18. 12:35:59

@Mók_Ica: köszönöm! :) sajnos azt gondolom én is, hogy dina maradni fog, még tivy sem fog arra szavazni, hog menjen :(

Mók_Ica 2016.09.18. 12:36:52

@szmoti: sztünk is maradni fog.... még egy darabig....

Funk You 2016.09.18. 12:40:04

nem lehetne hazaküldeni Dinát és Tivadart is? esetleg Mici elkísérhetné őket, nehogy eltévedjenek :)

@pávör dragonfruit: szerintem sem fogják Dinát kiszavazni. sajnos.

Berborosz 2016.09.18. 12:45:38

@Mók_Ica: Móki, drága! Nincs semmiféle kapcsolat. Nem is volt. Nem is lesz.

Berborosz 2016.09.18. 12:48:19

@Funk You: Kiesnek szép lassan, ne félj. Kis türelmet még...

Mók_Ica 2016.09.18. 12:49:24

@Berber Oroszlán: ez elég nyilvánvaló.... vajon a csatorna erőlteti?? vajon ezért nem teszik ki őket a nyugi / sufni szobából??

2016.09.18. 12:56:52

@Mók_Ica: Hülyèk ezek ahhoz, semmit nem tesznek a 36 millàèrt, csak vàrjàk, ki nevet a vègèn, sodròdnak.

2016.09.18. 12:57:44

@Funk You: Pedig beszarnànak pàran ès "elkezdenènek vègre jàtszani"

Berborosz 2016.09.18. 13:00:41

@Mók_Ica: Ezért. És még sok minden más is ezért.
De csalódni fog a csatorna: nem lesz szex. Inkább Evelint vagy Zsirardit kellene oda beköltöztetni.

Mók_Ica 2016.09.18. 13:04:50

@pávör dragonfruit: vagy kapnak instrukciókat..... már ha értik mit is jelent ez :))) ;))))

@Berber Oroszlán: Evelint kivel? én úgy látom egy fiú sem akar tőle semmit.... Zserike is Tivyre fanyalodott jobb híjján..... nappal kutyázzák egymást.... aztán éjjel meg matatás..... ez is elég hiteles :)))))

2016.09.18. 13:09:07

@Mók_Ica: Az oviban is mikor tetszett valami lányka, azt csesztettük. Tudom nem óvodások már elég régen, legalább is fizikai értelemben. Agyilag még csak csak talán. :D Ők biztosan erre gerrjednek. Amúgy is, nincs jobb a békülős együttlétnél. Nem? XD

Berborosz 2016.09.18. 13:11:43

@Mók_Ica: Ha én szerki lennék, Evelint Atival tenném be. És megkérném Evelint, legyen rámenős.
Jujj, de nagyokat röhöghetnénk!
(Mert én gonosz vagyok.)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.18. 13:15:11

az az idegesítően beszélő nő az melyik? aki Micinénivel beszélt?

Mók_Ica 2016.09.18. 13:15:46

@ALOKSAKTRHEE: itt csak az a hiba, hogy sztem nem akarnak ők itt kapcsolatot..... amit Dina a kinti fickójának üzent, nekem ebből az jött le, hogy őt szereti..... és reméli meg tudják majd beszélni a benti történéseket.....

Mók_Ica 2016.09.18. 13:16:50

@Berber Oroszlán: csak mert kedves vagy? :)))))

@PeniValdes: ő a "kedvencünk" Dina....pffff

2016.09.18. 13:17:34

Jön az esö. Egyenlítön èrezhetjük magunkat hamarosan.

Mók_Ica 2016.09.18. 13:18:51

@pávör dragonfruit: óóóóó én már tegnap is az egyenlítőnél voltam .... vagy hol.... hmmm ... összezavartál..... :)))))))

Patria 2016.09.18. 13:19:37

Nem olvastam végig a kommenteket, mert vasárnap van, az meg mint tudjuk a lustaságé.
Dina hátba csapkodta Tivyt, kizárásos levél. Zsolti evezővel csapkodta hátba, nincs levél. Utálom Dinát, de azért ez hogy van?

2016.09.18. 13:20:02

@Mók_Ica: Ez igaz. Beszélhetnek majd a nagy semmiről. A pasi helyében elhajtanám a picsába. Dinka Nem más mint egy nagy ribi.

Mók_Ica 2016.09.18. 13:20:38

@PeniValdes: jól hátbaverte Tivyt... és mivel ez tiltott cselekedet, elvileg kizárással jár.... de a szerkik a lakókra bízták a döntést.... szóval valószínű maradni fog most még...

Patria 2016.09.18. 13:21:58

A másik, minek volt a szavazás, hogy Miciék alukáljanak a sufniban? Vagy volt ilyen, csak lemaradtam?

Mók_Ica 2016.09.18. 13:22:40

@Patria: Zsolti Evelin fenekét is megcsapta.... erősen.... fájdalmasan.... abból sem lett semmi.... a szigorú szabályzat az csak egy gumiszabály.... a retek úgy értelmezi, ahogy akarja

walovilag 2016.09.18. 13:22:43

@É2I: Vikiről az a véleményem, hogy nem fog bekerülni a VV-s hírességek csarnokába a mellszobra, talán úgy is lehet fogalmazni, hogy neki a játék végletért mielőtt elkezdődött volna. Én nem tudom megérteni, hogy volt már 7 széria, meg vannak külföldi szériák is, illetve könyvek vannak teleírva az ilyen valóvilág játékok pszichológiájával, a nyeremény is elég szép summa, és mégis játékosok beköltöznek teljesen felkészületlenül. Viki konkrétan azt hitte hogy ott majd öribarikra fog találni, és egy jót fognak szórakozni, és ez lesz élete legnagyobb bulija....én tényleg nem értem hogy a 7 széria után ezt hogy lehet ennyire benézni. Akármennyire is röhejes kívülről nézni, és ritka nagy lúzernek kell lenni hogy valaki beköltözzön oda bohóckodni, ez egy nagyon nehéz játék. Én azt mondom hogy aki megnyeri a 36 milliót, az meg is érdemli.

özv. Baldóver Béláné 2016.09.18. 13:34:31

Kedveskéim!

Nehogy ösze kevergyék eszt a Micit velem!
Mindenkinek üdvözlettyit kűdi:

Manci néni

2016.09.18. 13:36:49

Èletemben elöször nèztem bele az Èszbontòkba. Vèletlenül. Nèzek ès àmulok.

Patria 2016.09.18. 13:36:54

@Mók_Ica: arról lemaradtam. Ezek szerint ennyire laposnak gondoljál már őket, vagy csak a szerkesztők is utálják Dinát. Tegnap belenéztem a belevalóba, azon túl, hogy vállalhatatlan, Au is kampányolt Dinka ellen. Soha többé nem nézek belevalót. Kiégett az agyam.

2016.09.18. 13:37:11

@mobilos perpetuum: csúsztatás. :) egyetlen platformon voltam jelen. az exodusom után elkövettem azt a hibát, hogy mindent elolvastam, amit találtam magamról és inter(net)akcióba lendültem, és bedobtam a chewbacca védelmet :)) de az is egy jó tanulság volt. mellesleg a hogyvolt-ra akkor kaptam rá, igaz itt sosem éreztem késztetést reagálni. előző szériát is itt követtem, a mostanit is. nincs másik nickem, és remélhetőleg a legutolsó hozzászólásom itt, mert ez már nem "rólunk szól". de ezt gondoltam helyre teszem. a háztetőre másztam föl a ruháimért. Laci bá is feljött velem, elszívtunk egy cigit és felfirkantottam, hogy itt járt simon. aznap este volt a szavazás a kizárásomról, de már elkezdtem pakolni. előző este a balhé eszkalálódását megelőzendő engem bent tartottak a riport szobában, ahol megkérdezte a főszerkesztő, hogy haza szeretnék-e menni és én kamerába mondtam (meg kellett várnom a felvillanó piros fényt is- kicsit meninblack es áthallás) és akkor mondtam sírva, hogy nem szeretném folytatni. tehát másnap ezért kezdtem ébredés után pakolni és bár készültem valamiféle bírósági tárgyalásra közben, hogy hátha lesz egy villabíróság, vagy valami; és az előző esti sokkos állapotomból magamhoz térve csomagolgattam. igaz, v(i)[ala]ki még az utolsó pillanatban pár nagyon fontos személyes tárgyam eltüntette, amiket később kicsempésztek nekem a villából. de hagyjuk. ööö ez már a múlt. na, szóval a feldobott cuccaimért másztam föl (volt amit kukából kellett kiszednem), ez online ban is lement. a fórumon azért írtam azt, hogy a kisfilmemben is mondtam, hogy megszököm a villából. a törés-zúzás meg szintén profil volt. utólag lehetett volna okosabban, csak ugye bezártság, pszichózis, trallala. egyszer mondták nekem a finálé bulira menet, hogy ha bent maradok akkor vér folyt volna és erre mondtam azt, hogy én azért annyira ismerem magam, hogy ez volt a max. bennem, amit másnak ártani tudok. erre mondtak valamit, hogy ja nem úgy értik, hogy én bántottam volna valakit. szóval gondolom mivel annyira nem tudtak már elviselni, így a későbbiekben is hasonló balhék a levegőben lettek volna és már krisztián is közel állt ahhoz, hogy megüssön. azt a helyzetet sem tudtam kezelni. a charlotte-os szerelmi szál is hülyeség volt.. túltoltam. annyira vissza akartam venni és beszürkülni, hogy átestem a ló másik oldalára, csak ott már a f*sza volt hehe :DD ja, és ennyit és befejeztem, mert már nem aktuális, de ha nem baj én megkímélnék mindenkit egy alekosz féle "ígyvertemátavalóvilágstábját" könyv fejezettől :DD (amúgy beköltözés előtt olvastam a könyvét. no comment). ja na a libkacs/kacslib piszkálása (nem akartam én neki ártani, később fb kon a tulajdonosa is rám írt, elnézést kértem tőle, de szmájlizva annyit mondott, hogy történtek már az állattal rosszabb dolgok is), szóval ez után dobták le az atombombát ránk és nem tudom mennyi bólét ittam már előtte. a kacsa vödrébe friss vizet akartam cserélni (amúgy minimális bólé került bele), azt v. izomból kiboxolta a kezemből, majd jött krisztián és amikor egymásba arcmászóztunk, egy alien-féle mellkasrobbantás előtt annyit éreztem, h valaki megfogja a vállam és viki lerántja a gatyám. aznap már párszor megcsinálta, akkor nevettem rajta, de megkértem hogy ne, mert megalázónak érzem. egyszer általánosban osztály előtt ezt megcsinálták velem és ez rohadtul frusztráló érzés. de akkor sem bántottam. este ez meg úgy összejött, hogy ott black out és sokszor visszapörgettem magamban a dolgot. tényleg el akartam kapni és a nadrágját megráncigálni, de olyan lendülettel mentem és talán az utolsó gondolatom az volt, hogy baszki egy számmal kisebb ez a gatya és szerencsétlenül elkaptam a pólót és hát ennyi. tisztelt bíróság. 2 év után csak elévült már a dolog (azóta vikivel is találkoztam már és föl se hoztam ezt, elengedtem). a karaktergyilkosság, amit végrehajtottam, megbosszulta magát. visszafagyizott a nyalás tipikus esete. mai napig nem értem azt, hogy miért jelentkeztem ebbe a műsorba. de így 2 év után már úgy látom, hogy nagyon sokat tanultam ebből és igazi hard core real life experience volt, ami megrepesztette azt a kis magzatburkot, amiből én a világot szemléltem. igaz, a szülés nehéz volt/lesz. :))) na, mindent leírtam Mónika, ami az augmented trash reality -s szívemet nyomta. nem zavarosan nem tudok erről fogalmazni, mert most is ahogy felidéztem a történteket felkavarodott a gyomrom. a hogyvoltot továbbra is olvasom, bár a műsort nem nézem, mert a másolat másolatának a másolata. "Dialógusunk kontinuitása így megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise." www.youtube.com/watch?v=W0cTw2xO338

2016.09.18. 13:39:50

Písai ferdetorony Amerikàban összedölt.

Pácsó Ármándó 2016.09.18. 13:40:11

TeCCik a Szökika Tivadar név :-) EveliNy lassan szaGértő lesz Fürge Ujjak témában :-)

2016.09.18. 13:40:55

Pizza :D
Èn ezt eddig mièrt nem làttam?

Cérnahuszár 2016.09.18. 13:44:49

@Berber Oroszlán:
van egy gabó ismerősöm, és ezt a szöveget eddig csak tőle hallottam, gondoltam hátha
és nem pumped gabó az
remélhetőleg :)

2016.09.18. 13:44:59

@ratsliveonnoevilstars: www.youtube.com/edit?o=U&video_id=yMsKPv-4FpI a kizárásom igaz története. még így búcsúzólag :)))

2016.09.18. 13:51:34

hejesirásí hibbáimat javtitani nem tutom :/ már marat ity szkuvi

Pácsó Ármándó 2016.09.18. 13:56:36

@Madam.: Több szervezet készít rangsort. A QS szerinti 1000-es listán kb. 500-tól felfelé 6 magyar egyetem van 2016-ban. Az SzTE a első a magyarok közül.

Mók_Ica 2016.09.18. 13:58:10

@Patria: és még a Győzikéset nem is láttad.... na, az az igazán agykiégető....

@Pácsó Ármándó: nem Zserikére gondolsz??? :)))))))

@pávör dragonfruit: pedig írtam is csütörtökön, hogy nézzétek :))))

walovilag 2016.09.18. 13:59:55

@ratsliveonnoevilstars: Szerintem jó játékos voltál, hoztál egy érdekes szint a játékba...Én a kacsás dolgon jól szórakoztam, én a kacsával úgy vagyok, hogy az kaja, és finom, és aki elkezdte hogy jaj szegény kacsa, az álszenteskedik.
Mondjuk én úgy gondolkodnék, hogy simán bevállalok egy pofont azért hogy a másikat kizárják. Bár morálisan az is hibás, aki úgy felidegesíti a másikat, hogy abból tettlegesség lesz. Szóval lehet hogy a nézők elítélnék azt a játékost aki ilyet csinálna. Meg az is lehet hogy beküldenének mást helyette.

2016.09.18. 14:00:13

@Mók_Ica: Mit tudtam mèg akkor, hogy mi az :DDD

BAZINGA2 2016.09.18. 14:01:48

Nyugodtan ki lehet zárni Dinát! 1. A villaszabályzat egyértelműen előírja! 2. Nem véletlenül és játékból vágta hátba, hanem erőből és többször is!!! Tehát megszegte a villaszabályzatot. Az RTL pedig titkos szavazással érvényesítse a kizárását! A káromkodáson, az állandó evésen, a most elkezdünk játszani, a Lórival való nyűglődésen kívül semmit sem csinál. Állandóan a sufniban heverésznek. Egyáltalán nem szórakoztató, hanem visszataszító. Bármikor mutatják eszik, teleszájjal beszél, már úgy ki van kerekedve az arca, mint egy jóllakott hörcsögnek. Húzzon haza, elég volt ennyi belőle! ...még sok is!

Cérnahuszár 2016.09.18. 14:02:02

@ratsliveonnoevilstars: ha tényleg te vagy, ez jó volt, köszi

am én tényleg azt gondoltam tudtad miért mentél be, tisztában voltál vele hogy mivel lehet a tipik villaversenyzőket legyőzni és azt jól is csináltad
azért akadtak ki ennyire mert nem találtak fogást rajtad

Patria 2016.09.18. 14:03:12

@Mók_Ica: de sajnos igen, mikor Zsófit szalasztották. Gondoltam teszek még egy próbát, de botorság volt részemről.

Pácsó Ármándó 2016.09.18. 14:04:03

@Mók_Ica: Nem. Evelinyt már megbütykölte a Lóri és most Zserbó esetét is vágta, mire Maci vitte a hírt neki :-)

@pávör dragonfruit: Pedig nagyon tanulságos műsor :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 14:06:25

@pávör dragonfruit: na, erre nem is gondoltam.... :)))) de hát mittomén hol is vagyok..... most, hogy nem esik az eső, vajon hol vagyok??? :))))

Patria 2016.09.18. 14:08:42

@BAZINGA2: kedvencem: nem kaptál szót, majd ha leteszel valamit te is itt az asztalra, akkor szóljál be.
Azt nem értem miért nem kérdez vissza senki, hogy ő mit tett le? Cersei szerethetőbb karakter nála.

Mók_Ica 2016.09.18. 14:09:47

@Patria: azóta volt még lejjebb is.... sztem bojkottáljuk a bv-t

@Pácsó Ármándó: igaz :)))

Pácsó Ármándó 2016.09.18. 14:12:39

@Patria: Cersei-t még a testvére is szerette! :-))

2016.09.18. 14:22:26

@Pácsó Ármándó: Meg fogom szeretni :D
@Mók_Ica: A kö alatt mint èn :D

Patria 2016.09.18. 14:23:05

@Mók_Ica: nem nézem, ennyit tehetek az ügy érdekében :D

@Pácsó Ármándó: fogyatékosok is lettek a kölykök. Lehet, hogy Dinára jobb hasonlat lett volna Joffrey.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 14:25:49

@Patria: képzeld, ha megnyerné. mármint Dinka a játékot. lássukcsk. ezért a pénzért kap egy jobb garzont egy jobb kornyeken Pesten, meg egy autót. de onnan hova tovább? ilyen stilussal en közmunkásnak nem alkalmaznám, másfelől arra sem lenne alkalmas. épeszű férfi ennek a nőnek nem áll meg.ha figyeli a műsort. szóval egyedül szentségelhet majd a kocsiban, vagy a lakásban. lesz pár sztorimagazinos cikk amiben majd kesereg hogy nincs munkája hogy leejtette a média meg mindenki mióta vége a szériának, stb. na akkor kéne neki kiutalni egy Csernust, hogy: mert egy idióta fos vagy azért!húzz vissza a faludba ha egyátalán be tudsz jutni, te két lábon járó picsafüst Senki! na így.☺

Mók_Ica 2016.09.18. 14:26:31

@pávör dragonfruit: legalább jó társaságban vagyok és ez vigasztal :))))

@Patria: te erős jellem vagy :)))) én naiv és bizakodó.... aztán pedig csodálkozva nézek csak.... :)))

Mók_Ica 2016.09.18. 14:28:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: hidd el, hogy van olyan pasi, aki bevállalja Dinát mindezekkel a tulajdonságokkal együtt....

BAZINGA2 2016.09.18. 14:31:20

@Patria:
Szerintem Ő a kanalat, vagy a villát teszi le az asztalra. Akárhányszor mutatják, mindig eszik. Ilyet még nem láttam. Gondolom, otthon éhezett, és most jóllakik mindennel, amíg bent tartják. Mentsen meg az Isten mindenkit, egy ilyen nőszemélytől!!! Alig várom, hogy kiessen! Büntetés nézni.

Patria 2016.09.18. 14:34:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: hát látod, hogy Győző meg Aurélió is műsort vezet. Nincs lehetetlen, Dinkának se. Vagy itt van Berber, ő is azt támasztja álá, hogy van rá kereslet.. De nyerni tuti nem fog. :)

@Mók_Ica: akkor mi a terved a bojkottra? Mesélj, én támogatlak. ;)

Patria 2016.09.18. 14:35:19

@BAZINGA2: ezen most jót röhögtem! Eszembe se jutott, de tényleg. :D

Cérnahuszár 2016.09.18. 14:36:07

@Mók_Ica: lesz hát
olyan aki az ő hátán akar kapaszkodni, aztán jól rájön hogy csak pár bulvár cikk jut ki
ez még sokáig kolonc lesz számára és szörnyen sajnálhatja majd magát hogy a pasik csak ki akarják használni

2016.09.18. 14:37:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: picsafüst :DDD
@Mók_Ica: Nah, ebèd utàni kòmàba estem...

2016.09.18. 14:37:48

Most akkor ki a banat esett ki az elso parbajon?!

Mirocska 2016.09.18. 14:38:02

@Mók_Ica: Szerintem az Egyenlítőtől nyugatra....
Ez beleégett afülembe tegnap... :))))

Patria 2016.09.18. 14:40:21

@BAZINGA2: erről jutott eszembe, a tegnapi részben úgy ette a kaját a sugniban, hogy minden egyes falatnál ráharapott a villára. Bántotta a fülemet, ahogy koccant a fém a fogához. A drága szüleinek a talpát fakanállal verném lilára, hogy nem tanították meg normálisan enni.

mobilos perpetuum 2016.09.18. 14:44:51

@ratsliveonnoevilstars: Fórumon lehet hogy csak egyen voltál, a másik, ahol összeakadtunk egy facebook oldalra emlékszem. A simonságoddal semmi bajom, csak azokkal azért vitatkozok, akik szerint azt a szériát megnyerhetted volna. A VV-ben még vagy három hónapot nem hiszem, hogy kibírtál volna. Plusz Charlotte rossz színészként játszotta el, hogy beléd van zúgva, őt utáltam is emiatt. Azért sok sikert a VV-n kívül.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 14:45:31

@Patria: műsort vezet... autista waldorf napközi, tourrette szindrómásokkal. de sajnos igazad lehet. meh.

Mók_Ica 2016.09.18. 14:51:35

@Patria: naivságomra ráeszmélve nem fogom nézni a bv-t :))) ez a tervem.... :)))

@pávör dragonfruit: az jóóóó, pláne itthon, ahol lehet nyugodtan punnyadni :)))

@Mirocska: a legjobb hely a világon :)))) remélem süt a nap, homokos tengerparton napernyők alatt, nyugágyakban pihizve, pálmafák között vagyunk.... és csinos fiúkák hordják körbe a frissítőket :))))

Mók_Ica 2016.09.18. 14:53:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Patria: az a legszomorúbb az egészben, hogy ilyen semmihez sem értő "herék" rohadt sok pénzt kapnak ezért a fostalicska munkáért.... pffff

Büszke_troll 2016.09.18. 14:55:03

Felesleges dinkát bent tartani, nem fog baszni.

Mók_Ica 2016.09.18. 14:56:06

@Cérnahuszár: én még azt is feltételezem, hogy nem csak kihasználásból.... nem csak Dinka az egyetlen "hülye"...
tényleg, tudunk vmit Laciról és az ő Dinkájáról? együtt vannak még??? :o

Mók_Ica 2016.09.18. 14:58:47

@Lady Scarlett: Zsófi volt az első kieső, párbaj nélkül, a nézők szavazata alapján.... helyette ment be Zserike. az első párbajon Viki esett ki és Lóri ment vissza.

@Büszke_troll: de, valakit hátba ... pl most Tivyt aztán tervezi, hogy Lórit is... bár őt nem kézzel... :)))

mobilos perpetuum 2016.09.18. 15:00:24

@BAZINGA2: Hajrá Dina. Mi csak 45 percet látunk, amit mutatnak kényük-kedvük szerint, de akik napi 24-ben ott állnak-ülnek a kamera mögött, nem véletlenül mutatják őt. Csámcsogását bent senki nem kritizálta, ha hangos, halkítsd le a készüléket. Általában egy órát töltenek bent a riportszobában a lakók, mindenki ájuldozik, hogy Lóarc kisasszonyból valami hülye mondatot ki tudnak húzni annyi idő alatt. Trágárul beszél mindegyik lány, akit kevesebbszer mutatnak, abból kevesebbet hallunk. Zserit lekutyázzák, aztán megujjazzák, nőiesség semmi. Mici egy elcseszett Szandika-utánzat. Evelin már Dávidnak se kell, örült volna Lóri kiesésének és visszasomfordált volna - még próbál is - Dinához.

Patria 2016.09.18. 15:02:04

@Mók_Ica: ez már csak azért is jó ötlet, mert ha magamból indulok ki, csak azért néztem, hátha mutatnak valami olyan bejátszást, ami az összefoglalóban nem volt benne, de a honlapon ott vannak ezek is. ;)

@Cseszlovák Gyurmafilm: igazad van, de ahogy Mók_Ica is írja, ezek a fogyik baromi sok pént szakítanak így is. :(

Cérnahuszár 2016.09.18. 15:06:20

@Mók_Ica: a legutóbbi infóm az volt róluk hogy edina külföldön dolgozik mint csapos? lacciiit a fene tudja, de már vége a lamúrnak
edinából se lett táncdalénekes

Patria 2016.09.18. 15:08:34

@mobilos perpetuum: no, ezt pedig még ő is megjegyezte Zsófika kiesésekor, hogy milyen undorító volt, mikor bejátszották nekik, hogy ordibált egy fél zsömlével a szájában Vikivel. Egyszerűen inkább csak annyiról van szó, hogy mindenkit túlövölt, a többiek meg ettől hiszik erősnek.

Mók_Ica 2016.09.18. 15:11:58

@Patria: azért a bv eddig ilyesmi is volt.... betelefonálók, régebbi lakók.... most meg hülyéket látunk, mintha teljesen szabadkezet kaptak volna... és hát ennyi telik nekik saját kútfőből....

@Cérnahuszár: pedig milyen őszinte szerelem volt az övék..... hmmm... mondjuk azt nem bánom, hogy nem énekel Dinka.... :)))))

2016.09.18. 15:15:44

@Patria: Na ne már! Dina a megtestesült álma minden pasinak. Most is csak a szerkik tüntetik fel rossz színben. A többi 23 óra 15 percen irodalmi nyelven beszél. És igazi nőként viselkedik. ,:D XD Jól van. Éljen csak a kedves rajongó ebben a hiszemben. XD

Patria 2016.09.18. 15:21:01

@ALOKSAKTRHEE: látod, hogy az. Én vagyok a barom, hogy vitatkozok ezen. Sose leszek olyan jó nő mint Dina, irigyked csak. :D

Cérnahuszár 2016.09.18. 15:24:13

@Patria: csatlakozom, ritka hülye természete van
erőszakos egy nő és ezzel el is éri amit akar, inkább hagyják őket a nyugi szobában, csak ne kelljen hallgatni hogy háborog mint a tenger
a kettős mérce rendesen működik nála, mást bírál orrba szájba, de őt nem lehet. Az önfeledt - teli szájjal beszélése és csámcsogása is ezért van

WICKEDWITCH 2016.09.18. 15:31:31

@Patria: ja, olyan, mint egy béka, aki felfújja magát, és hangosan brekeg, pedig csak egy béka. És itt kérek elnézést a békáktól. :)
@mobilos perpetuum: vagy kritizálták, csak azt nem tették be nekünk a 45 percbe. :)
@Patria: én már tegnap elhatároztam, hogy a bv-ről innen fogok informálódni. A múltkor láttam kb. húsz másodpercet (eddig tartott, mire megtaláltam a távirányítót) abból a Győzikés kívánságizés dologból, a tegnapit pedig képes voltam végignézni. Határozottan once in a lifetime experience.

Azt egyébként tudjuk, hogy Dávid és Evelin konkrétan miért rágott be egymásra?

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 15:33:26

@ratsliveonnoevilstars: Ez már dupla pszeudo?
Ez már tripla csavar?

2016.09.18. 15:36:02

@walovilag: áh, mai fejemmel bele nem vágnék egy ilyenbe, paradox, hogy a mai fejemhez pont egy "ilyen" kellett. :) csak most jólesett úgy leírni, mert sok baromságot olvasok és az, hogy én nem beszélhetek nyíltan, mert tartok a bulvártól és a nagytesó felé sem lenne korrekt és őszintén, kit érdekel ez már? én maximálisan örülök, hogy lecsengett, bár a villatörténelemben már csak ezekkel a jelzőkkel maradok meg, hogy az idióta, elmebeteg, bolond, kizárt... de az adatlapon ott szerepelt, amit kis saját mottónak gyártottam, hogy "az emberek félreértése, a félreértések embere" :)) ez csak egy műsor. én pl. végig azt hittem, hogy azért szarakodnak a hanggal és van ez a sok baki, mert így idegesítik a nézőket is pluszban és még kicsit őket is manipulálják :DD aztán mondták, hogy nem, simon, csak leszarjuk. :DD

2016.09.18. 15:36:28

@Ay Mama, Que paso: hehe, neuroticot imádtam :))) is-is

mobilos perpetuum 2016.09.18. 15:37:43

@Patria: Melyik egy csajszi, akire rábíznád a gyerekedet? Micire, Vivere nem. Evelin mire tanítaná, ha megtette, hogy Lóri 2 cm-es fa.. rkát gúnyolta a többiek előtt, mert az nem akarta megdugni? Dávidról is a legundorítóbb szöveget nyomta tegnap. Zserikének ha lánygyereke lesz, a nőiességet nem tudja anyjától ellesni, bemutatkozó filmjében is említette, hogy mindig a fiúk közt éreztet jól magát. Kicsit öregszik még, és tiszta travi arca lesz. Beleszeret a villa hülyéjébe.
Akik normálisan nevelték gyereküket: Lóri és Dina.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 15:38:26

@WICKEDWITCH: Dávid egy frusztrált ember, egy megbetegítő környezetben,de egyátalán nem biztos hogy egyenes, Eveliny meg anti-rakló, akinél a pultoslány hardveren kocsis szoftver fut.

Gia 2016.09.18. 15:41:15

@ratsliveonnoevilstars: Jó voltál Simon,én nagyon kedveltelek!

2016.09.18. 15:42:38

@ratsliveonnoevilstars: egy fecske meg nem csinál nyarat. a legtöbb szereplő szerintem igyekszik elfelejteni. tavaly SZIN en támadtak le, hogy simon, itt van velünk vv jenny(?), idehívjuk, dumáljatok. Jenny rám nézett 8sajnos a becsületes nevére már nem emlékszem) és összemosolyogtunk, hogy hát hagyjuk, ne beszéljünk erről. :DDD na, ezért felesleges itt találgatni bármit is. én magamról tudom azt mondani, hogy tv szűzen érkeztem válogatóra. le akartam trollkodni, végül ott találtam magam, hogy a beszavazó előtt megkérdezték, van-e útlevelem wtf :DD utólag már kiraktam a puzzle-t. de ha most a zsebemben lenne az a sok lóvé és baromkodhatnék aprópénzekért a képernyőn, hát őszintén szólva lehánynám magam. :DD volt 15 percem, én ösztönösen elbsztam, és ezért max magam okolhatom.

Gia 2016.09.18. 15:43:56

@mobilos perpetuum: Mondjuk Dinából nem mutattak túl sokat,inkább Platina foglalkozott a gyerekkel.

Mók_Ica 2016.09.18. 15:45:44

@mobilos perpetuum: azt azért ne felejtsd ki, hogy baromi nagy előny volt, hogy ők a nyugi szobába behúzódva, csak önmagukban voltak... a többiek egy légtérbe zárva kb kommunában végezték a feladatot.... nem csak a saját gyerekük sírásával és egyéb nyűgjével kellett megbirkózniuk, hanem a többiekével is.

@Cseszlovák Gyurmafilm: jól leírtad :)))

Cérnahuszár 2016.09.18. 15:46:40

@ratsliveonnoevilstars: látod van akit érdekel, mert még mindig belecsempésződsz egy-egy szösszenetbe
sztem ez nem baj, nyilván mert nem az én bőrömről van szó, én a másik oldalon vagyok, a rajongóin

meg sztem nem kizárólag idiótaként lettél elkönyvelve, hanem nagyon sokan melletted álltak
sokan akartak téged vissza, bár értem neked nem lett volna jó

azóta sem láttam olyan karaktert mit te, akinek volt mondanivalója is, és qvára nem volt kiszámítható
én miattad kezdtem el nézni ezt a cart, "egy üdítő színfolt vagy bármely delíriumban" - by jack sparrow

kamilla123 2016.09.18. 15:47:13

@WICKEDWITCH: igen, olyan hülyén van összevágva az adás, hogy sem az nem derül ki számunkra, hogy Dávid miért akarta magára pakoltatni a jeleket (pedig csak elmondta valakinek), meg az sem derült ki, hogy most miért is van annyira rosszban Evelinnel (nem hiszem,h azért, mert Evelin nem hagyja magát megszexelni, inkább sztem Dávid nem szeretné, ha összemosnák vele). De azért annyira nem indokolná azt, hogy egyenesen ki akarja vinni. Fura.. Meg azt sem értettem, h Dina miért rágott be Zserire. Nekem úgy tűnt, h a csaj végig csendben ült, az összes többi csesztette Dinát a pasijával. Sztem Dina csak azért nem bírja, mert Zseri az, aki képes vele konfrontálódni. Persze ez is csak találgatás, mert az öfikből nem jön le.

ezneménvagyok 2016.09.18. 15:49:18

@mobilos perpetuum: Semmi baj, van egy véleményed, a többségével a névelőkön kívül semmiben sem egyezik, de ez nem tragédia. A sztrádán is kell néha valaki, aki szembemegy a tömeggel (?)

Mondjuk odáig nem mennék el, hogy "életemet adnám azért, hogy elmondhasd", de elolvasom :-)

Patria 2016.09.18. 15:50:19

@Cérnahuszár: igen, ezt mondom én is, nem tudom miért gondolja, hogy bármelyik másik lakónál is többet érne. Tipikusan az a fajta ember, akivel még vitatkozni sem lehet, mert a mocskolódáson kívül semmi nem jön ki a száján. Talán Dávid próbálkozott párszor visszakérdezni a hülyeségeire, de feladta. Evelin dettó. Ő is csak próbálkozik a barokkosan cizellált körmondatokkal.

@WICKEDWITCH: Szerintem Dávid Csalódott Evelinben a Lóris dolog miatt. Ezt el is mondta neki, amit Evelinke zokon is vett, azóta vannak ilyen felületes viszonyban. Dávidot is picit túlértékeltem az elején, de még mindig azt gondolom, ő a legnormálisabb.

@mobilos perpetuum: Egyikre sem. A Lóri Dina párosból meg Dina bevallotta, hogy Lóri vitte a hátán a projektet.

ezneménvagyok 2016.09.18. 15:52:24

@kamilla123: Lehet, hogy egyszerűen csak képtelenek a szerkesztők a napi anyagból egy koherens történetet összerakni, ami ráadásul még bele is fér az adásba. De nem kizárt, hogy ők se értik az okokat... :-D

kamilla123 2016.09.18. 15:55:16

@ezneménvagyok: igen, nehéz lehet összerakni, de így meg sokszor azt érzem, hogy végképp semmi értelme nézni ezt az egészet, mert ha nincs logikai kapcsolat az egyes történések között, akkor mi marad?

Cérnahuszár 2016.09.18. 15:56:22

@mobilos perpetuum: dina nem nevelné normálisan a gyerekét
erőszakos lenne vele úgy ahogy mindenkivel a környezetében, mert nem veszi észre magát hogy mit csinál.
ha nem azt csinálná a gyerek amit ő jónak lát, a gyerek megnézhetné magát
a gyerek személyisége-vágya-akarata semmibe lenne véve, nem fejlődhetne ahogy neki ideális, hanem egy út lenne kijelölve amin végig kell mennie ha akar ha nem, az én felnőtt vagyok és jobban tudom szent nevében.
hihetetlen hogy nem látod milyen játszmákat játszik dina.

ezneménvagyok 2016.09.18. 15:57:25

@kamilla123: Túl igényes vagy. Élvezd a pillanatot, ne akard őket történetté fűzni... :-DDD

kamilla123 2016.09.18. 15:58:56

@ezneménvagyok: na ez az!! maradna a pillanat élvezete, csak olyan meg itt nincs :-D

Cérnahuszár 2016.09.18. 16:02:23

@kamilla123: sztem dina azért van kibukva zserire, mert összejött tivyvel, és ott bent ugye azt hiszik tivy erős karakter, és ezért féltékeny hátha jobban helyezkedett

pedig pont nem, az a 100ezer yutubszavazó az semmi amikor a párbaj szavazatok mennek, elolvad mint a hó

dina nem tudja lórit is választani meg tivyt is, ez bosszantja

Mók_Ica 2016.09.18. 16:04:48

@Cérnahuszár: meg Dávidot is :))) Zsolti meg ugye a fiúkat szereti.... :))))

Mók_Ica 2016.09.18. 16:04:48

@Cérnahuszár: meg Dávidot is :))) Zsolti meg ugye a fiúkat szereti.... :))))

Patria 2016.09.18. 16:06:41

@Cérnahuszár: szerintem az is, hogy Zselatin az egyetlen, aki vitatkozik vele. Rajta kívül nem sok lakó mer vele pörölni.

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:06:58

@kamilla123: Á, túlzol. Vannak itt örök értékek. Én el tudnék képzelni egy kisfilmet, ahol Vivaldi-zenére Mici esik-kel, Dina szájából záporozik a félig megrágott takarmány, Tivy ostobán néz, Vivi ostobán néz, Atti ostobán néz, Zseri os... és ez még csak a vizuális része. Lehetne csinálni egy hasonlót a hangeffektusokból is, közben barokk festményeken pásztázna a kamera, egészen halk zenei aláfestéssel... Á, mennyi ötletem lenne... :-D

KapitányG 2016.09.18. 16:07:39

@Cérnahuszár: nem biztos. Végül is tán ragadt rá valami csekélység, ha már egyszer szociálpedagógiát tanult.

kamilla123 2016.09.18. 16:12:35

@ezneménvagyok: :-DD jelentkezz szerkinek :-) amúgy Dina ezekkel a fura karmokkal lassan már horrorfilmes jeleneteket idéz. Nem tudom, Lórinak milyen érzés, amikor azzal a három karommal simizgetik

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 16:17:07

Na ki lesz ma kiválasztva ? Én Atira szavazok.

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:17:53

@kamilla123: Isten őrizz, elnyomnák a kreativitásomat... :-D
(Miért, az ostor, meg a többi BDSM-kellék milyen érzés lehet? Azoknak is van fogyasztói rétege :-D )

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:20:07

@VV Erőlegény: Szerintem a nők megszórják Zserbót...

ewita 2016.09.18. 16:21:09

kíváncsi vagyok felfogja-e egyáltalán a sok ostoba, mekkora lehetőség van a kezükben ?megszabadulhatnának ettől az ócska lotyótól! várom nagyon mit döntöttek, bár majdnem 100-ra biztos vagyok benne,hogy marad!

Cérnahuszár 2016.09.18. 16:21:48

@KapitányG: akkor miért erőszakos a környezetével?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 16:22:46

Különben ez a széria azért nézhető nagyon nehezen, mert a lányok castingja iszonyatosan rossz lett. Mondjuk a hóbortos Vivin kívül, ha másért nem az undormányosan számító, érzelem nélküli prosztó személyiségük miatt gyakorlatilag az összes kuka (jó, mondjuk Zseriben is van némi jóérzés még). Ahogy Evelin is tegnap ezzel a marha áviddal beszélt, aki még mindig nem ismeri azt a VV alapszabályt, hogy jeleket nem kérünk magunkra... A fiúk közül Ati-t érzem gyengének (Tyvit gyökérnek), a többi elmegy VV szinten kenyérrel és vízzel...

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:23:04

@KapitányG: Ez esetben megkérdezném, hogy a szlovák oktatási intézmények hol helyezkednek el a rangsorodon, de ez méltatlan lenne a többi ottani nebulóval szemben... :-)

kamilla123 2016.09.18. 16:23:56

@ezneménvagyok: lehet,h Dina levédeti ezt. A háromujjú szexistennő. lehet majd ilyen kesztyűt kapni a szexshopban.

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:27:11

@kamilla123: :-D
Na, most mondja még valaki, hogy a VV-ből kiesve ez a lány megy majd a kukába! A ravasz üzletasszony :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:30:46

@VV Erőlegény: Először is, általános, hogy a nemek saját magukat rostálják a vv-ben. Másodszor, majdnem szexelt, ami fölháborító, legalábbis kiéhezett állapotban. Harmadszor, most beszélték ki, kvázi körön kívüli állapotba került ezzel. Negyedszer, ha tényleg erősnek hiszik azt a fogyatékost, akkor nehogymá' épp a Zserbó másszon rá!

Patria 2016.09.18. 16:31:18

@kamilla123: talán a tegnapiban volt, hogy a maradék karma alól szopogatta ki a koszt. De az is lehet, hogy csak harapdálta.

KapitányG 2016.09.18. 16:31:43

@Cérnahuszár: gyereknevelésről volt szó, nem? Azt írtad, erőszakos lenne a gyerekével. Erre mondtam, hogy nem biztos.

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:32:34

@VV Erőlegény: Ja, ha a táblánál előadott okokat kérdezted, az szabadonválasztott. Nem kompatibilis a szemöldöke, teszemazt :-)

KapitányG 2016.09.18. 16:33:56

@ezneménvagyok: Ne haragudj, de nem értem. Hogy jönnek ide a szlovák oktatási intézmények, meg a helyük az én "rangsoromban"?

Patria 2016.09.18. 16:34:14

@KapitányG: ez az infó honnan van? Nem kötekszem, tényleg érdekel. Ha így is van, eddig pont semmit nem villantott az ott tanultakból.

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:34:50

@PeniValdes: Jó, de most maradjunk a kísérleti alanyoknál... :-)
(Őket a józan megfontolás is mozgathatná az ösztön helyett, csakhát... :-) )

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 16:35:33

@Patria: pfejj a belem kifordul. kéne ezeknek egy éhezők viadala hét. "és sose hagyjon el benneteket a remény!"

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:35:39

@KapitányG: Ja, bocs, nem ismerem az életrajzát. Magyarországon tanult?

kamilla123 2016.09.18. 16:36:43

@Patria: ja, el is gondolkodtam, amikor Micike kifejtette, h Tivy miért nem a nőies nőkre bukik. Kire gondolhatott???

Patria 2016.09.18. 16:36:50

@PeniValdes: kezdem azt hinni, hogy nem. :)

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:37:41

@PeniValdes: "legalább van szemöldöke:)"
Nnna, újabb pont a "Miért utáljuk Zserbót" listájukon :-)

kamilla123 2016.09.18. 16:39:29

Micike kezd olyan lenni, mint Vikcsu anno. Szaladgál nyalizni egyik tábortól a másikig, hátha valaki szeretni fogja.

Patria 2016.09.18. 16:40:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: Zsolti azt mondta, hogy volt már, mikor csak csoki volt a kaja. Vivi a legjobb rendező :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:41:57

@PeniValdes: Többet nem dőlök be. Csak a műsorról vagyok hajlandó beszélgetni... :-D

Patria 2016.09.18. 16:41:58

valaki okos mondja már meg, hogy miért nincs sárga kiemelés? Most megnéztem gépen is, de ott senincsensem.

WICKEDWITCH 2016.09.18. 16:42:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: nem biztos, hogy egyenes, de eddig úgy látom, hogy igyekszik az lenni. A hardver-szoftver megfogalmazásod nagyon jó. :)
@kamilla123: ugye? De ahogy most Simon írta, úgy vannak vele a készítők, hogy leszarják. Akkor most már értem...
@Patria: köszi, ez a csalódott benne-elmondta-zokon vette dolog nekem kimaradt. Szerintem is még mindig ő a legnormálisabb. Én azt látom, hogy még maga sem tudja nagyon, hogy merre lenne érdemes elindulnia, és hogy kivel lenne érdemes szövetkeznie.

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:44:07

@Patria: Az előbb egy darabig nekem se volt. Frissíts!

Patria 2016.09.18. 16:45:11

@ezneménvagyok: nekem napok óta nincs, hiába a frissítés. :(

Cérnahuszár 2016.09.18. 16:45:25

@KapitányG: ha a környezetével ilyen, miből gondolod hogy a gyerekével más lesz?
ezen még az iskolai végzettsége sem segít, ha a környezetében nem tudja alkalmazni...

kamilla123 2016.09.18. 16:46:47

@Patria: azt vettem észre, h ha csak nekem válaszolnak, akkor sárga, ha többeknek (köztük nekem), akkor nem mindig

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:46:51

@Patria: Telón állítólag nincs is, de gépen nekem most is van.

KapitányG 2016.09.18. 16:50:14

@Cérnahuszár: Úgy gondolom, azért, mert ez teljesen más helyzet. Ide "harcolni" jött (ahogy a többiek is), nem pedig gyereket nevelni.

Patria 2016.09.18. 16:50:42

@KapitányG: köszi!

@kamilla123: @ezneménvagyok: gépen sincs, akárhogy válaszolnak. Nem vágok eret magamon, csak azt hittem én állítottam el valamit.

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:51:27

@PeniValdes: Szegény, csak népszerű akar lenni... :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 16:53:18

@Patria: Várjál, a gépen be vagy jelentkezve?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 16:53:46

@ezneménvagyok: Lehet, hogy igazad van, én ennek ellenére Ati mondanám, mert Mici most szinte mindenkinek a bizalmasa. Viszont (bár újabban csak nagyon hézagosan nézem az adást, és ugye sokminden még akkor sem derül ki hiszen érdekes szerkesztéseket látunk), de azt sem tartom kizártnak, hogy néhányan meg fogják most szórni Dinát, hogy ezt a párost gyengítsék... Egyébként a Lóri-Dina párosból én Lórit sokkal erősebbnek érzem.

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:00:22

@VV Erőlegény: Én egyáltalán nem nézem, csak olvasok róla.
Fogalmam sincs, hogy mi lesz a Dina-gate vége, ezért őt most kihagyom a számításból (kizárják? a szerkik párbajozónak jelölik? ki tudja? talán nem is lehet majd rá pakolni). Azt sem tudom, hogy ha ezt meg is ússza, a "párbajhős" szívszerelmeként meg merik-e szórni egyáltalán. Tudod, hogy bent néha mennyire elszámítják magukat ezekben a dolgokban. Szerintem gyengének gondolt és bent népszerűtlen lakót szórnak meg, de nem tudom, hogy a két szempont közül melyik lesz a meghatározó.

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:01:22

@PeniValdes: Pffff... Kiszúrtad a gyengém. A tegnapival együtt akkor ez 1:1 :-)

Patria 2016.09.18. 17:01:29

@ezneménvagyok: igen, párhuzamosan nézem telón és gépen is.

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:05:25

@Patria: Lépj ki telón. Ha nem segít, táncold körbe a gépet, a négy égtáj felől fújj rá füstöt, és kérd a Nagy Szellemet, hogy vegye le róla a rontást... :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:08:15

@PeniValdes: Összesítésben döntetlen, csak a mai nap a tiéd :-)
Eddig... :-D
(Érik a diagnózis, hogy versenyfüggő is vagy, de ne szaladjunk előre... :-D )

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:10:35

@Patria: Köszönöm. Ugyanitt pénzmágia és szerelmi kötés, éjfélig féláron... :-D

Berborosz 2016.09.18. 17:11:39

@ezneménvagyok: Tudod mit?
A "tömeg" olyan elánnal kezdte - hazudozásokat is bevetve - kutyázni Dinát, hogy úgy döntöttem, Dina-fan leszek.
Hajrá Dina!

Patria 2016.09.18. 17:15:15

Visszatérve a poszthoz, ha titkos szavazás lesz ma/tegnap, akkor Dinka kiesik szerintem. Utálják azért a többiek is, talán Somát és Tivyt nem számítva. Micike már csak azért is szavazna ellene, mert kiröhögte, mikor Krisztián beszólt neki a gyerek miatt. Dávid, Evelin, Zseri, meg alapból zsebelhető szavazat.

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:16:01

@PeniValdes: Ne akarj összezavarni megint azzal, hogy kétfelé kell figyelnem, mert tanultam a tegnapiból :-D
1. Ne terelj :-D (De azért jó volt)
2. Nem kötök. (Ez is elmegy, az én szintemen :-) )

Patria 2016.09.18. 17:17:04

@Berber Oroszlán: Eddig is az voltál :D Milyen hazugságokra gondolsz?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.18. 17:17:56

@ezneménvagyok: én csak rád figyelek. na ennyi nyelvmunka mára elég.

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:23:53

@Patria: Szerintem még nem akarják elengedni, és már csak ezért sem lesz titkos szavazás. Vagy ha igen, akkor olyan formában, hogy a szavazatokat nem fogjuk ismerni, csak a manipulált végeredményt. De azt meg elérhetik nyílt szavazással is, a többség nem merne ellene szólni, az erősnek vélt alfája miatt. Akit (benti logika szerint) egy ilyen "tragédia" csak még népszerűbbé tenne a nézőknél (és nem mellesleg félhetnének a bosszújától). Lehet hogy mindez kicsit zavaros, nem akarok túl sok energiát ennek a kérdésnek a végiggondolásába fektetni :-)

KapitányG 2016.09.18. 17:31:11

@Cérnahuszár: Elhinni??? Ugyan már! Én így gondolom, te meg másképp. Ennyi.

Patria 2016.09.18. 17:37:35

@ezneménvagyok: elég nagy közutálatnak örvend, de igazad lehet.

@Berber Oroszlán: ezt már ott is írtam, hogy rosszul számolsz. Ebben nem értem mi volt a hazugság.

Betli Szofi 2016.09.18. 17:40:05

Úgy emlékszem Miciék megkaphatták azt a bizonyos nyugiéjszakát, csak nem kapott footage-ot. Talán túl eseménytelen volt? Mindenesetre az nekem igenis rémlik, hogy láttam Dinát és Lórit valami bevágásban éjjel a benti hálószobában... (valakinek rémlik még ez rajtam kívül? )

Szerintem is Zseri kapja majd a jeleket, plusz elszórva lesz egy-egy Evelin, Ati, Dávid.

Betli Szofi 2016.09.18. 17:42:26

@Patria: Szerintem nyílt marad, és bent is marad.
Igazából nekem hiányozna, és ezen a "tünetemen" még én magam is eglepődtem most. De tényleg! Hát inkább nézem őt meg aranyhajat, mint Micit vagy Evelint. Mindegyik úgy beszél mint a kocsis, ebben Dina sem kivétel, de esküszöm nekem nem kirívó. A potyadozó műkörme jobban zavar, mint a sok káromkodás... :D

kamilla123 2016.09.18. 17:43:58

@ezneménvagyok: :-DDD ma nagyon formában vagy :)

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:45:39

@Betli Szofi: Jó az avatarod színvilága. Lehetne egy afrikai állam zászlaja :-)

kamilla123 2016.09.18. 17:46:49

@Betli Szofi: nem biztos, h hiányozna amúgy a játékból Dina. Sztem Lóri nagyobb szarkavaró és Dinával egymást gyengítik, mert tök unalmasak, hogy a sufniban gubbasztanak. Ha Dina repül, Lórinak új játszótér után kell néznie, és sztem ez érdekes lehet.

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:47:56

@kamilla123: Végre rájöttem, mit tolnak a szerkik, jó kis anyag... :-D

Betli Szofi 2016.09.18. 17:49:27

@ezneménvagyok: :D igen? Erre nem is gondoltam. :D

Berborosz 2016.09.18. 17:51:18

@Patria: Ott is írtad. Ott is hazudtál.

Betli Szofi 2016.09.18. 17:52:15

@kamilla123: Hmmm. Ez elgondolkodtató, hogy vajon ténylegesen együtt erősebbek-e, vagy külön. Én egy kicsit "félteném" nélküle Lórit. De az is lehet, hogy akkor kibontakozna jobban, megkedveltetné magát más emberekkel, kötne új kapcsolatokat. Egyébként Lórival normálisan lehet valószínűleg együtt élni, ez se hátrány - ld. Szabolcs vagy Robin a korábbiakban. :D
Dinával példát lehetne statuálni most, de nem teszik, hiszen nem csapták ki rögtön. Inkább csak figyelmeztetésnek használják, hogy talán visszavegyenek magukból... de lehet túl jóindulatú vagyok, és tényleg nyomják a Dina-Lóri párost előre belülről a nézettségért vagy ki tudja még miért. :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:53:21

@Berber Oroszlán: Ezt így nemá. Vagy tégy mögé legalább egy szmájlit. Nem hiányzik ez a hang ide.

Betli Szofi 2016.09.18. 17:54:05

Off: valaki megmondaná, végülis milyen header van a hogyvolton? A gépemen éden hotel még mindig, de a telefonról nézve múltkor meglepve láttam, hogy farmos szereplők voltak. :O

Patria 2016.09.18. 17:54:10

@Betli Szofi: mostanában elég unalmas, de tény, hogy az, hogy minden kis fiszfasz dolgon eldurran az agya, műsort generál. Azért én meglennék nélküle, talán Lóri is vissza térne az eredeti genyó csapásra, ami megint érdekessé tenné.

Patria 2016.09.18. 17:55:23

@Berber Oroszlán: szerintem te csak trollkodsz :)

Mók_Ica 2016.09.18. 17:55:49

@Betli Szofi: gépről én az ÉH szereplőit látom :)

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:57:23

@Betli Szofi: Annyiban érdekes páros, hogy a srác (miközben most ő a domináns, ha nem is a hangosabb fél) kapcsolaton kívül jóval gyengébb lenne a csajnál.

Betli Szofi 2016.09.18. 17:57:38

@Patria: Igen, kifejezetten felcsattan minden kis szöszre.
Lóri genyó lenne? Szerintem csak vannak kavarásai, nem tartom rosszindulatúnak, a cél lebeg a szeme előtt, de azért nem machiavellista. az is érdekes lenne persze ha azzá válna :D

Betli Szofi 2016.09.18. 17:58:26

@Mók_Ica: És megnézted már telón is? Fura. Amúgy az ÉH már tényleg lecserélnivaló lenne... :D

Gia 2016.09.18. 17:58:58

A Velveten magyarázgatják,hogy mi volt a Dina-gate kiindulása és miért szavaztatják meg a lakókat.Elég gyenge az érvelésük,Dina csak magát védte..

ezneménvagyok 2016.09.18. 17:59:37

@Betli Szofi: Lehet, hogy a mobilverzión más van.

Mók_Ica 2016.09.18. 18:00:32

@kamilla123: @Betli Szofi: Lórit érzelemmentes arcúnak látom.... amikor Dinától bocsánatot kért és egy könnycsepp legördült az arcán, akkor sem látszott semmi... sőt a kamerának rá kellett közelítenie az arcára, hogy lássuk a könnycseppet.... érdekesebb lehetne Dina nélkül.... sztem

Betli Szofi 2016.09.18. 18:00:46

@ezneménvagyok: Én esélyesebbnek érzem még így is (hogy most együtt vannak) Dinánál a végére. Mármint ilyen top5-re, esetleg még top3-ra is. én amúgy kedvelem Lórit. :)

Gia 2016.09.18. 18:01:05

@Betli Szofi: Éden hotel.Lecserélhetnék..

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:01:29

@Gia: Mitől kell megvédenie magát hátbaveréssel? Tivy rá akart tolatni? :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 18:01:34

@Betli Szofi: még nem néztem telón.... de mingyá... :)

Betli Szofi 2016.09.18. 18:04:21

@Mók_Ica: Szerintem vannak ilyen pasik. Vannak kis apróbb megnyilvánulásai, amik kedvesek, aranyosak - nem tudjuk mennyi a megjátszás persze, de én látok benne érzelmeket. Sőt hát pont benne látok inkább. A csattogások, asztalra ütések, nőjélmárfelbazdmegek közt van valaki, aki egy kicsit.. .higgadt.
Előbb-utóbb egymás nélkül maradnak :D Hacsak nem lesz Dina-Lóri finish (denemlesz).

Patria 2016.09.18. 18:04:24

@Betli Szofi: a genyó nálam nem feltétlen pejoratív. Pácsónak is mondtam már, mert trollkodott az elsőzésemre. :) Lóri nekem kicsit érzéketlen. Mikor elkezdett sírni Dinának, legalább egy BAFTA díjat adtam volna neki, ha már póveredbáj.

Gia 2016.09.18. 18:04:48

@ezneménvagyok: Ezt írták a Velveten.Nem én gondolom,hogy Dina csak megvédte magát.

Mók_Ica 2016.09.18. 18:05:01

@ezneménvagyok: na megnéztem.... én nem látok sem Farmosokat, sem ÉH szereplőket a telómon... :(((

Betli Szofi 2016.09.18. 18:05:09

@ezneménvagyok: @Gia: @Mók_Ica: Kösz-kösz :D (a headerre - tök szar amúgy, hogy nincs ilyen gomb, hogy megnézzed melyik kommentre is reagált valaki éppen - nademégújvagyokitt, befogtam. :D )

Patria 2016.09.18. 18:05:37

@Mók_Ica: ejnye már, mire bepötyöm, leírod mindig. :)

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:05:48

@Betli Szofi: Szerintem ez a Lóri-Dina páros olyan, mint a lovag meg a ló. Együtt baromi erősek (bent) de a lovag irányít, egymás ellen meg Sir Loras megnézhetné magát a paták alatt... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:07:08

@Gia: Nem is akartam beléd állni, csak érdeklődtem az okról :-)

Betli Szofi 2016.09.18. 18:08:10

@Patria: Ja, értem, ok :D Az előbb Mók_Icának írtam, én inkább higgadtnak érzem, megfontolt.
Volt nálunk akit állandóan izélgettek a munkahelyen, csak mert nem mosolygott 0-24, lehet hogy Lóri is ilyen, kicsit inkább introvertált - ami fura egy valóságshowban, de láttunk már ilyet :D Vagy csak szüksége van csendre néha... ? Ez persze mind találgatás. :)))

@Mók_Ica: Köszi! Na ez is érdekes, hogy ott meg semmi

Amúgy a Velvetes cikket érdemes megnézni, érdekes ez az érvelés a sajtóstól - olyan se füle se farka.

Mók_Ica 2016.09.18. 18:08:18

@Betli Szofi: nekem inkább úgy tűnik, hogy ő edzett a vv-re. nem véletlenül ilyen higgadt, nyugodt.... látszatra....az sem volt szokványos, ahogy a tetemre híváskor válaszolgatott Dávid kérdéseire.... talán több érdekességet láthatnánk belőle Dina nélkül....

Gia 2016.09.18. 18:08:52

@ezneménvagyok: Oké. :-) Állítólag babzsákokat pakolt Tivy és Soma Dinára és ráültek. :-)

Betli Szofi 2016.09.18. 18:09:35

@ezneménvagyok: :D :D :D Sir Loras! :D jaj beszarás :D

Mók_Ica 2016.09.18. 18:09:54

@Patria: ójaj, nem akartam kivenni a szavakat a kommentedből.... eskü :)))

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:11:07

@Gia: Hát nem ráhibáztam?! :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:12:33

@Berber Oroszlán: Jó, csak aztán ne csodálkozz, ha dúvadnak nyilvánítanak és kipusztítanak :-)

Betli Szofi 2016.09.18. 18:13:41

@Mók_Ica: Igen, készült rá agyban, az nem is kérdéses számomra. Az lenne érdekes, hogy kihez próbálna csapódni... vagy gondolod, hogy magányos farkas maradna némileg?
Patriával elég egy hullámhosszan vagytok. :D

@Gia: Mondjuk nem tudom, ez is azért átmehet már egy idő után nem viccesbe. Annyit ökörködnek, kéne nekik néha emlékeztető a határokról - most ebből az lesz, pedig már szabályszegés lenne.
Ami nekem még no-go, az Zsolti állandó mellfogdosása... ... ... (amúgy csípem Zsoltit)

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:13:42

@Mók_Ica: Kicsi lila egereket, de ma már nem iszom többet... :-(

Mók_Ica 2016.09.18. 18:17:06

@Gia: pffff.... Zsuzsi sem ok nélkül dobálta meg Olivért, Simon reakciójának is volt előzménye.... hmmmm ..... eddig a kiváltó okokat mintha nem tette volna mérlegre a csatorna..... gumiszabály ...

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:17:28

@Betli Szofi: Azért ha majd a csajok sorra felajánlják Zsoltinak, hogy egy fergeteges menettel kigyógyítják a melegségből, elkezdhetünk gyanakodni arra, hogy ez a világ legmenőbb csajozós trükkje... :-D

Mók_Ica 2016.09.18. 18:19:28

@Betli Szofi: szüksége lenne egy jó szövetségesre... talán ezt várja Dinától... csak sztem Dina ilyen szempontból megbízhatatlan....

@ezneménvagyok: én még sosem láttam kicsi lila egereket... :))))

Gia 2016.09.18. 18:21:04

@Mók_Ica: Sztem is kilóg a lóláb..

Betli Szofi 2016.09.18. 18:24:25

@Mók_Ica: nem is az hogy megbízhatatlan, inkább egyenesen rossz választás. Túl pattogós.Talán nem is lehet vele jól taktikázni. Nekem nagyon fura volt, hogy azonnal elmondta Micinek a Dávidos dolgot is... (hogyhogy nem őket kutyázták a kibeszélésért? nyugiban moziztak, Dávid meg se szólalt Dina ellen... )
Jaja, én is pont erre gondoltam, nem ok nélkül volt a Simonos cucc se - .... no comment.

@ezneménvagyok: ez már szinte egy új valóságshow-kategória :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:24:26

@Betli Szofi: Jó, tudom, Ser Loras, de eredetileg Sir Lancelotot akartam írni, csak menet közben meggondoltam magam, oszt ez lett belőle... :-)
(Bocs minden GoT-rajongótól)

Mók_Ica 2016.09.18. 18:24:32

@ezneménvagyok: jól érzem magam nélkülük is :))))

@Gia: lóláb???? egy egész lóóóó ....

Patria 2016.09.18. 18:25:17

@Betli Szofi: ahogy Mók_Ica is mondta, szerintem is tudatos, talán ezért tűnik érkezetlennek. De aki ilyen jól játszik, nem ébreszt bennem bizalmat. Rosszindulatot mondjuk eddig csak lányokon vettem észre.

Mók_Ica 2016.09.18. 18:26:32

@Betli Szofi: túl gyorsan döntött.... meglátjuk mi lesz belőle.

Betli Szofi 2016.09.18. 18:28:49

@ezneménvagyok: Mindegy, nekem jó volt úgy is. Mondjuk azt, hogy sirnek írva is direkt sernek ejtik ;) mint trónok harca rajongó megbocsátok :D :D :D

@Patria: a lányok szinte mindig rosszindulatúbbak :S Attila se ébresztett bizalmat benned? (a VV5 nyertes, nem a mostani szobadísz)

Betli Szofi 2016.09.18. 18:29:18

@Mók_Ica: jaja, de kénytelen volt.. :S

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.18. 18:30:21

@Mók_Ica: Evelin sokkal inkább sértettje ennek, mint Tivadar a sajátjának.

@walovilag: Ez a Viktória a tuják csoportjába került.

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:31:47

@Betli Szofi: Hálásan köszönöm, nemes hölgy. Most megyek és kicsomagolok, mert már éppen indultam volna a Falra, hátat fordítva a világnak, melyre érdemtelenné váltam... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 18:32:09

@Betli Szofi: Attila volt nekem A VV játékos. de neki is kellett Peti a játékához. az ő gyenge pontja Kinga volt...
kicsit csalódás volt, amikor anno Au-ék csapatához bement és Zsófikát meghülyítette....

WICKEDWITCH 2016.09.18. 18:32:25

@Mók_Ica: elolvastam. Ha mondjuk miközben kibújik alóla, és lelöki őket, akkor arra mondhatjuk, hogy magát védte. De így, hogy utána odament, és elkezdte püfölni... Annyira átlátszó kifogás.

Patria 2016.09.18. 18:34:23

@Betli Szofi: nem néztem végig azt a szériát, csak bele kukkantottam időnként, az alapján nem volt szimpatikus. Éden holben viszont Loki volt hasonló, őt csíptem, pedig retardnak látszott sokáig.

Mók_Ica 2016.09.18. 18:34:30

@Betli Szofi: igen.... akkor és ott Dinát értékelte a legerősebbnek...... ezt be is vallotta....

Mók_Ica 2016.09.18. 18:36:40

@Peter_Cs: ezt nem látom, hogy mire írtad.... légyszi fejtsd ki :)

@WICKEDWITCH: remélem látni fogjuk, mi történt.... az előzetesek sokszor megtévesztőek....

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:38:05

@Mók_Ica: Az a Kinga-ügy szerintem csak gyenge próbálkozás volt arra, hogy a szerelmi szálat is bezsebelje (kis képzavarral).

kamilla123 2016.09.18. 18:38:25

Én Lóri fején szoktam látni érzelmet, sztem pl Zsoltit kifejezetten kedveli (és most nem utalgatok,h meleg lenne, hanem tényleg sztem szimpatizál vele). Valszeg csak kissé fapofa a srác. Amúgy érdekes karakter, már ami a játékosok jelenlegi felhozatalát illeti. Dina csak amolyan lájtos Mici az én szememben. Van ott épp elég balhés karakter, nem hiányozna annyira.

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:40:08

@Mók_Ica: No, mivel vakon vagytok, leírom, hogy VALÓJÁBAN mi történt.
Az úgy volt, hogy berepült az ajtón egy lódarázs, mire Dina előkapta a gumibotját, és elkezdte vele hessegetni... :-D

WICKEDWITCH 2016.09.18. 18:41:55

@Mók_Ica: igen, elég szenzációhajhászóra szokták vágni őket, de reméljük, megmutatják rendesen. :)

Mók_Ica 2016.09.18. 18:42:29

@ezneménvagyok: sztem Kinga vmiért vonzotta őt.... pedig hát Kinga sem volt egyszerű eset.... :))) és konkrétan rühellte Attilát... aztán megszerette, miután megnyerte....

@kamilla123: Zsoltival szövetkezhetne.... pl.

Betli Szofi 2016.09.18. 18:42:37

@Mók_Ica: Nekem is Attila volt a nagybetűs. :) A Zsófika hülyítésre már nem is emlékszem. :S Talán Aurélióék évadát néztem legkevesebbet.

@Patria: Igen, Loki, tényleg!! (néztem azt is - hehe :D)

@kamilla123: lájtos Mici, ez tetszik. :)
@ezneménvagyok: Fordulj is csak vissza, a hogyvolton van rád szükség, nem a Falon! :D

Mók_Ica 2016.09.18. 18:44:37

@ezneménvagyok: a lódarázs rászállt Tivy hátára és Dinka csak az életét akarta megmenteni??? :)))))

@WICKEDWITCH: már nem kell sokat várni :)))

Betli Szofi 2016.09.18. 18:45:05

@Mók_Ica: A Zsoltival való szövetkezése nekem is tetszik, legalább hallhatnánk értelmes beszélgetéseket, kerek mondatokkal... :D

Patria 2016.09.18. 18:45:21

Rájöttem mi a bajom Dáviddal. Nem elég rafinált. Hiába van esze, tanácstalan a szarkavarásban. Evelintől is ezért fordult el szerintem, mert nincs benne rutinja. Túl tisztességes, ez lehet a veszte.

Mók_Ica 2016.09.18. 18:46:19

@Betli Szofi: @Patria: Loki is nagy játékos volt, jól tolta :)))) ő becsatlakozott a végén a kommentelésbe is és volt sörözés is :))) (nem voltam)

kamilla123 2016.09.18. 18:46:48

@Patria: hát igen, ő amolyan Robin, jobban tenné, ha tujáskodna tovább, mert ez a kavarósdi nagyon nem megy neki

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:47:17

@Betli Szofi: Auuuuu... akkor már sejtem, melyik szerepet osztottad rám... Kicsi Szegfűm... :-D

Mók_Ica 2016.09.18. 18:48:04

@Betli Szofi: ehhez az kell, hogy Dina már ne legyen bent és Zsolti tudjon beszélni Lórival.... és persze akarjon is....

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:49:04

@Mók_Ica: Persze! Láttam a filmben, Nyuszicsibe...! :-D

Mók_Ica 2016.09.18. 18:49:40

@Patria: pedig jól indult.... aztán elveszett, miután ő rossz lóra ... ööööö.... nőre (Evelin) tett....

Mók_Ica 2016.09.18. 18:50:44

@ezneménvagyok: móki, nyuszi, csibe :)))) ja és persze a lila egerek, de az nem én vagyok :))))

WICKEDWITCH 2016.09.18. 18:51:41

Továbbra is tartom, hogy Lóri jobban járna Dina nélkül. És szerintem ezt magában ő is tudja. Persze pár napig látványosan szenvedne, a megfelelő pillanatokban pedig előhúzná ezt a kártyát, de mindenképpen érdekesebb lenne, mint így. És az az érzésem, hogy ki is használná a lehetőséget.

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:51:43

@Patria: Nem feltétlenül a veszte, bejöhet ez a vonal is, csak így arra van kényszerítve, hogy ő reagáljon a mások cselszövéseire, azaz elveszíti a kezdeményezést.

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:52:39

@Mók_Ica: (Bocs, csak nem emlékeztem a film címére, azért idéztem belőle.)
Nem tudja valaki?

ezneménvagyok 2016.09.18. 18:54:15

@WICKEDWITCH: De csak akkor, ha Dina eltűnne a villából. Ha szétmennének, azzal valószínűleg rosszabbul járna.

Patria 2016.09.18. 18:54:41

@Betli Szofi: @Mók_Ica: ha olyan lesz, mint Loki, akkor simán esélyes lehet a döntőre, még szurkolni is fogok neki. :)

@kamilla123: látszik, hogy próbálkozik szegényke, de nem tudja felvenni ezt a tesózós szintet. Sajnálom már néha. Zsolti ilyen szempontból simulékonyabb.

WICKEDWITCH 2016.09.18. 18:56:23

@ezneménvagyok: igen, én arra gondoltam, hogy ha most kizárnák, az jönne jól neki. Mármint Lórinak.

Betli Szofi 2016.09.18. 18:56:39

@ezneménvagyok: választhatsz más szerepet is :D
@Mók_Ica: hát egen, nem úgy van az csak, hogy mi itt elgondoljuk. :D

Mók_Ica 2016.09.18. 18:57:57

@Patria: én egyelőre Vivinek drukkolok :))))

@ezneménvagyok: azt nem engedheti meg magának Lóri, hogy szétmenjenek...Dina elég bosszúálló természetűnek tűnik nekem....

Mók_Ica 2016.09.18. 18:59:48

@Peter_Cs: ok, erre gondoltam én is....erről mélyen hallgat a csatorna.... pedig hát.....

@Betli Szofi: nézzük őket, aztán majd tovább elemezgetjük :))))

Mók_Ica 2016.09.18. 19:02:16

@ezneménvagyok: erre gondolsz? www.youtube.com/watch?v=yaQsKPCstYg
Nemzetbiztonság Bt. - nem láttam a filmet, csak van egy jóbarátom :)))))

Patria 2016.09.18. 19:02:46

@Mók_Ica: azt nem is értettem. Bár azt se, hogy Dinában mit lát.

@ezneménvagyok: az a baj, hogy azt látom, hogy most is csak próbálja tömködni a lukakat, ahelyet, hogy újragondolná a helyzetet. Evelinnel, Dinával minek akar megbeszélni bármit is, ha tudja, hogy nem fogadják be a mondandóját. Hiába próbál érvelni, ha nem jut el agyukig a mondat lényege, csak egy-egy szó marad meg, amin aztán lovagolnak.

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:04:28

@Mók_Ica: egyrészt, másrészt ha máshoz csapódik, viszi magával az elrettentő erőt is (fenti hasonlattal: más lesz a lovag, Lóri meg kutyagolhat a sárban :-) )

@WICKEDWITCH: Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy jobban jár. Lehet, hogy elszürkül. Ő lehet az egyetlen vesztese a dolognak (ja, Dina mellett, természetesen :-) )

Mók_Ica 2016.09.18. 19:04:50

@Patria: a felhozatalból tudott csak választani :)))))

Patria 2016.09.18. 19:04:59

@Mók_Ica: Vivi a befutó nàlam is, bár a nyereményt nem bíznám rá. De saját műsort Vivinek! :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:05:30

@Mók_Ica: Ááááá, ez az!!! Szigorúan megnézni! :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:06:51

@Patria: Az szólhat a nézőkhöz is, nem? (Nem láttam, kérdezem.)

Mók_Ica 2016.09.18. 19:08:26

@Patria: az azért lehet, hogy sok lenne :))))

@ezneménvagyok: ennyire jó?

Patria 2016.09.18. 19:09:19

@Mók_Ica: Azt hittem Zserivel fog szövetkezni. Sokan mondják, hogy csúnya, én nem látom csúnyának. Tény, hogy nem olyan nőies, de Dávid is sportos. No, mindegy.

Betli Szofi 2016.09.18. 19:10:22

@Patria: Vezethetne BV-t :D Ezerszer jobb lenne Győzikénél ... :)

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:10:50

@Mók_Ica: Ennyire nem, de lehet aztán idézni belőle :-)
(Egyszer kibírod :-) )

Mók_Ica 2016.09.18. 19:11:08

@Patria: Zseri elvágta magát nálam azzal, hogy rábukott Tivyre.... még a nappali kutyázások után is ..... nem erős lány. a kinézetével nincs gond, pont ezért nem értem a Tivys vonalat nála....

kamilla123 2016.09.18. 19:11:33

@Patria: én is azt hittem. Sztem ez egy mentőöv lehetett volna neki, de talán Evelin addigra már túlságosan rácuppant.

Patria 2016.09.18. 19:11:44

@ezneménvagyok: de, ezen is gondolkodtam már. Elég fontos neki mások véleménye, ez elég hamar lejött, talán az is benne van, hogy lássuk, ő megpróbálta.

Mók_Ica 2016.09.18. 19:12:23

@Betli Szofi: na az biztos :))))

@ezneménvagyok: micsoda érv: egyszer kibírod :)))) ezt imádom.... :)))

Patria 2016.09.18. 19:15:54

@Betli Szofi: igen, ezt már valakivel beszéltem itt, hogy az neki való lenne. :)

@Mók_Ica: az a baj, hogy sok ilyet láttam már, fel se tűnik. :/

@kamilla123: volt valami vita ebből, mikor Zseri bement, szerintem fél Evelintől nagyon.

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:16:46

@Mók_Ica: Jóvan, pasi vagyok, megszoktam már ezt az érvelést... hol találni olyan nőt, aki önként eljönne SW, ST, GoT vagy bármi más mozaikszóra moziba, vagy leülne a kanapéra?
Már persze a Hogyvolton kívül hol talál... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 19:18:00

@Patria: engem ezek nagyon zavarnak.... ahogy öregszem, úgy egyre inkább....

kamilla123 2016.09.18. 19:20:03

@Patria: ezt én is így érzem. Nem mutatták, h miért, de tuti van vmi a háttérben.

Betli Szofi 2016.09.18. 19:21:06

@Mók_Ica: Én is értelmesebbnek gondoltam annál, hogy Tivyvel kezdjen. fura vonal, sose gondoltam volna, amikor bement, hogy ők ketten bármit is csinálnak majd.

kamilla123 2016.09.18. 19:22:59

@Mók_Ica: Mókuska, Te nem öregszel :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 19:23:21

@ezneménvagyok: ez baj, hogy megszoktad.... ezek a kedvenceid? :)))))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:23:33

@Betli Szofi: Az nem lehet, hogy a fickóból árad valami vadállatias vonzerő, ami nem jön át a képernyőn?
(Na, kibírtam röhögés nélkül, hogy leírom... :-) )

Mók_Ica 2016.09.18. 19:24:58

@Betli Szofi: ugye? olyan testidegenek.... legalábbis én így látom....

@kamilla123: dehogynem :))) engem is rágcsál az idő vasfoga.... :))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:25:12

@Mók_Ica: Nem (csak), de több betűszavas nem jutott eszembe és lusta voltam felgörgetni a cimkefelhőig... :-D

Betli Szofi 2016.09.18. 19:25:51

@ezneménvagyok: hát én nem bírom ki röhögés nélkül viszont!!! :D :D :D Neeeeem. :D Több vadállatias vonzerő árad Ser Lorasból akkor már XD Nekem a tirpákság abszolút taszító. És hiányzik is egy foga Tivynek, azt észrevettétek?

Mók_Ica 2016.09.18. 19:26:24

@ezneménvagyok: a vad meg az állat árad belőle..... de hogy hol a vonzerő??? na, azt én nem látom..... :)))))

kamilla123 2016.09.18. 19:27:00

@Mók_Ica: ááá dehogy, mi nem öregszünk, csak a VV-k száma lesz egyre magasabb

Patria 2016.09.18. 19:27:18

@Mók_Ica: nálam pont fordítva van, ahogy öregszem, egyre kevésbé veszem észre.

@kamilla123: szerintem a Lóris dolog miatt. Dávid se hihette el, hogy pusztán Dina iránti jóindulatból ment el Lórival. Aztán mikor azt óbégatta részegen, hogy milyen kicsi a fütyije, szerintem ott esett le Dávidnak, hogy milyen ember Evelin.

Mók_Ica 2016.09.18. 19:27:56

@ezneménvagyok: vicces, romantikás nem érdekel? csak ezek a párbetűsek? :)))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:28:24

@Mók_Ica: @Betli Szofi: Jól van, csak kérdeztem, hátha női szemmel más... ha nem, nem... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:29:21

@Mók_Ica: Egyszer kibírom azokat is... :-DDD

kamilla123 2016.09.18. 19:30:00

@Betli Szofi: hát mindegyik lakó le van pukkanva. Sok évvel idősebbnek néznek ki, mint amennyiek. Talán Soma kivétel, neki gyerek feje van. Amúgy benne sincs rosszindulat. Ezt mindig csak Vivivel kapcsolatban emlegetik.

Mók_Ica 2016.09.18. 19:30:49

@kamilla123: meg a gyerekek nőnek fel k...va gyorsan :)))))

@Patria: én nem szeretem látni.....

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:31:59

@kamilla123: Jogos, bár Vivivel együtt én őt is felemlegettem, amikor valaki a cuki kisállatokat hiányolta a műsorból... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 19:32:15

@ezneménvagyok: legalább következetes vagy :)))) de ez így helyes, egyszer te választasz, egyszer én :)))

kamilla123 2016.09.18. 19:33:07

@Patria: igen, sztem is ott állt neki össze, h kompromittálja magát ezzel a csajjal. Csak azt nem értem, h miért nem startolt rá Zserire, akiről rögtön látszott, h egy fokkal jobb arc, és nagyon egyedül is volt az elején. Bár lehet,h csak simán konfliktus kerülő. Bár volt valami ilyen is, hogy nem akart Evelinnel aludni, ebből is gáz volt. De már nem emlékszem, h az mivel volt kapcsolatban, talán amikor újra osztották az ágyakat. Már akkor igyekezett szabadulni, de miért ilyen nehéz ez?

Magentax 2016.09.18. 19:33:39

Kezd megint jó sok komment összejönni. :)
Biztosan volt már, az előzetesben Dina körül kavarog a levegő.
Nem értem, miért is a többieknek kéne arról szavazni, kizárják-e a hátbaverésért vagy sem?
A fenti Facebook kommentelő jól összefoglalta, kapásból hazazavarták eddig, aki fizikai erőszakot alkalmazott.
Dinácska miért is kivétel?

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:36:25

@Mók_Ica: (Pszt! Ezek itt még nem tudják, hogy egy pár vagyunk!!! Mit fog szólni a Bors?! Direkt kérték, hogy a megjelenésig még tartsuk titokban!!!) :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:38:06

@Magentax: Erről már beszéltünk ma, szerintem ez egy trükk arra, hogy bent lehessen tartani.

Mók_Ica 2016.09.18. 19:38:37

@ezneménvagyok: még jó hogy minden nap megjelenik :DDDDDD

Mók_Ica 2016.09.18. 19:39:18

@ezneménvagyok: a lódarázs trükk.... mint ugye ezt láttad volt... :))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:40:12

@Mók_Ica: Miért, nem tudsz titkot tartani? :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:41:13

@Mók_Ica: Hogy jön ide a darázs? (Tudom, repülve, de amúgy) :-)

WICKEDWITCH 2016.09.18. 19:43:15

@ezneménvagyok: persze, ez sincs kizárva. Én mondjuk kinézem belőle, hogy a hasznára fordítja a helyzetet. Ahogy most vannak, elég szürkék, már abból a szempontból, hogy szex nem hiszem, hogy lesz, de még a vonzalom is nagyon megjátszottnak tűnik. Meg hát Dina arra készül, hogy valamilyen húzását megbosszulja. Innen hova tovább?

2016.09.18. 19:44:30

@Betli Szofi: Rajongója, jó, hogy a gatyájába nyúlkál.

Magentax 2016.09.18. 19:45:12

@ezneménvagyok: igen, gondoltam, csak közel négyszáz hozzászólást képtelenség végigolvasni. :)
Köszi a választ.

Mók_Ica 2016.09.18. 19:52:39

@ezneménvagyok: hát te láttad, hogy a lódarázsra támadt csak Dina.... :)))))
(nem árulok el semmilyen titkot, bízhatsz bennem :))) )

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:52:42

@WICKEDWITCH: Jajjj, hát a Lacisedinás lamúrnak is volt ilyen fejezete, aztán milyen őszinte nagy szárálám lett abból is :-D

Mók_Ica 2016.09.18. 19:54:02

@Magentax: óóóó.... az még semmi.... amikor 1300 lesz, majd akkor lesz nehéz visszaolvasni :))))

Bekkara 2016.09.18. 19:54:30

Ezzel a Dina-botránnyal csak álbalhét szítottak, hiszen nem is kérdés, hogy a lakók benn tartják Dinát, körülbelül Evelin és Zserbó szavazhatnak ellene, ezt a szerkesztők is pontosan tudták, mikor megírták nekik azt, amit.

Más: ne istenítsétek már annyira Vivient, oké, nincs benne rosszindulat, de jó sincs. Engem idegesít, és sajnálom, hogy hónapokig őt kell még nézni. Annyira elvan a saját kis világában, hogy senkivel sem lesz olyan konfliktusa vagy rémtette, hogy kiküldjék párbajozni.

Dávid nem tudom mit csinál, szerintem ő se.

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:55:23

@Magentax: Egyik elkövetőként ezer bocs... :-)

WICKEDWITCH 2016.09.18. 19:55:56

@ezneménvagyok: Jé, tényleg! Pedig azt már majdnem sikerült elfelejtenem. :D

Mók_Ica 2016.09.18. 19:55:58

na drágáim, a popcorn-t mindenki bekészítette??? pár perc és kezdő-dikk

Magentax 2016.09.18. 19:57:12

@Mók_Ica: azért ilyesmi akkor történik, ha Sixx és a többiek ellustulják a hogyvolt írását. :)))
Reménykedjünk, hogy hamarosan (hétfő délelőtt?) lesz új poszt...

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:58:48

@WICKEDWITCH: Majd írd meg, hogy hogyan csináltad, mert én hiába próbálom... :-D

Magentax 2016.09.18. 19:58:59

@Mók_Ica: ahelyett, hogy inkább a Sztárban sztárt néznétek :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 19:59:26

@Mók_Ica: Jujjj, közvetítsétek!!! :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:00:20

@Magentax: Sssss, az itt szörnyű eretnekség!!!!! :-D

2016.09.18. 20:00:59

@Mók_Ica: Olyan nem lesz. :D Annyira nem jó ez a széria.

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:02:01

Szuper poszt, jokat rohogtem a mémeken! Latom, nem csak nekem ugrott be Hannibal Atirol... :D

A 400+ kommentet nem tuti, hogy vegig akarom olvasni :)))

Mók_Ica 2016.09.18. 20:03:25

@Magentax: nem csak... régebbi szériáknál voltak ilyen kommentszámok... volt sok sok kommentelő és pörgés :))))
egyébként Vivit nem istenítjük, de egy üde színfolt a villában. sztem jóindulatú egyébként....

na bassz, Mici táskával vitte a gyereket wc-re..... khmkhm

Mók_Ica 2016.09.18. 20:05:41

@Magentax: azt néztem eddig :)))

@ALOKSAKTRHEE: hát ez nem.... sajnos

mesélnek a szülők a csimotáknak.... persze előtte mindegyiket elvitték wc-re és mosdani.... persze maguktól.... Evelin milyen idióta svábbogaras verset mondott.... ááááááá

Patria 2016.09.18. 20:06:00

Anikó szép most. Tök cukik, ahogy mossák a próbabák kezét

Mók_Ica 2016.09.18. 20:06:54

@Commodore: izgi lesz :)))) jön a szexuális felvilágosítás..... ezek nagyon bénák.....

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:08:04

@kamilla123: adom a Loris velemenyed (18:38:25)

Majd kesobb olvasom a tobbit, dolgom van kivalasztas elott :) 9kor kezdodik, ugye?

Mók_Ica 2016.09.18. 20:08:49

erre nincsenek szavak.....

Mók_Ica 2016.09.18. 20:09:54

@MacákékIcukája: kb..... csak azt írják, hogy 20-22 ig van az öfi

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:10:15

Hanyagolhatnák már ezt a szürreális faszságot a műanyagbabákkal.

2016.09.18. 20:11:33

@Mók_Ica: Beírod majd ki lett kiválasztva?

Patria 2016.09.18. 20:11:55

Mici milyen hiteles volt :D

Mók_Ica 2016.09.18. 20:12:03

jön a botrány!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:12:45

Épp kérdezni akartam, hogy Dinát is lehet-e választani...

Mók_Ica 2016.09.18. 20:14:53

@MacákékIcukája: :)))
@pávör dragonfruit: persze :)))

Dinka Somát is jól nyakon húzta.... és nem egyszer.....

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:15:35

@Mók_Ica: Visszaeső... három csapás... :-)

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:16:41

málnásgyerek nem nagyon tud olvasni

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:17:12

Ez a csaj olyan hulye h meg neki all feljebb

Mók_Ica 2016.09.18. 20:17:21

@ezneménvagyok: igen

a levél felsorolja a medencébe dobálást is..... de a levélben a szándékosságot említik.... hogy Tivyt és Somát is megütötte...
Dina az udvaron várja a szavazást... Dina sír, vigasztalják....

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 20:18:35

"De jó, hogy beteg lettél
Meggyógyít a NagyTestvér!"

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:18:37

@Mók_Ica: Basszus, ha vigasztalják, borítékolható az eredmény...

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:18:38

Csicskulnak ennek a gyoker tivynek

Veder1 2016.09.18. 20:18:45

Mubalhe. Ha ki szerettek volna tenni akkor egyszeruen elkuldik

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 20:19:57

Vivien ma különösen szép!

Mók_Ica 2016.09.18. 20:20:15

nézzük a szavazást: az összes bentlakó a maradjon Dina felirat alá teszi a voksát.....
közben Dina kint idegesen lerágja a maradék körmét....

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:21:08

@Mók_Ica: Jelentkezzen, aki meglepődött...

Mók_Ica 2016.09.18. 20:21:23

@ezneménvagyok: @MacákékIcukája: Tivy rögtön azt mondta, ha Dina kimegy, akkor ő feladja.... ó istenem, miért nem ez történt????

Gia 2016.09.18. 20:22:15

Ha Tivy kihívja Vivient majd szépen kipottyan.Érik a párbaj..

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:22:34

@Mók_Ica: Újraszámlálást követelek! :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 20:22:55

Tivy miért utálja Vivit???? pffffff bakker, Tivy szerint Vivi escort-ozott kint és ezért alázza..... idióta

@ezneménvagyok: sztem senki..... csak láttuk, hogy mi történt....

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:23:06

fele duma le van halkítva a mocskos szájuk miatt

Mók_Ica 2016.09.18. 20:23:38

@Gia: de jó lenne :))))

@ezneménvagyok: én el tudok számolni végtelenig :))))

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:23:59

@Mók_Ica: almodozhatunk, de majd lesujt a nepharag :)))) plane Vivit oltogatja, most mi a baja ezzel a szegeny lannyal?

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:24:04

@Mók_Ica: de a saját barátnője pornózott, szóval ez így logikus

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:24:28

@Mók_Ica: (Pszt, de nekem volt egy ilyen érzésem Vivivel kapcsolatban... )

Mók_Ica 2016.09.18. 20:25:11

reklám, halkítsatok..... utána ismét bulika..... Tivy Zserikét is párbajra akarja vinni...... Tivy-Tivy.... te csak egyszer fogsz párbajozni...... pffffff

2016.09.18. 20:25:26

@Mók_Ica: Saját nőjèt vetíti ki Vivire..

Patria 2016.09.18. 20:25:32

Zseri milyen kis okos. Mondta, hogy Dinát akarja kivinni, tuti nem raknak így rá jelet.

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:26:09

A wc-ben David smarolt a Dinaval?

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 20:27:12

@Mók_Ica: De melyikünk nem escortozott?Ugye?

@pávör dragonfruit: Mondjuk Vivi teste jó vászon.

Mók_Ica 2016.09.18. 20:27:24

@MacákékIcukája: @Schlomo Goldberg: és ezért Vivit kutyázza?? még ha csinálta is, akkor sem kell így beszélnie vele....

@ezneménvagyok: lehet hogy csinálta.... ő dolga....

@pávör dragonfruit: asszem telepítenem kell idén is vmi hányós helyet.... virágláda, medence....

naezjó... 2016.09.18. 20:27:36

Tyyyvyke agressziója a csípőjének a ringásában manifesztálódik.

Patria 2016.09.18. 20:27:50

@Gia: ezen röhögtem én is

Gia 2016.09.18. 20:28:09

@MacákékIcukája: Tivy már a kezdetek óta oltogatja Vivit.Azzal kezdte,hogy milyen csúnya.

WICKEDWITCH 2016.09.18. 20:28:31

@ezneménvagyok: ok, ha rájövök, szólok. Eddig még csak a majdnemig jutottam, aztán valaki az eszembe juttatta. :D

Mók_Ica 2016.09.18. 20:28:56

@naezjó?: és igen........ sírok..... :DDDD

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:29:26

@Mók_Ica: Én nem bántásból mondom, csak a Somás videó alapján ezt szűrtem le.

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:30:25

@Gia: hat de basszus o mirol beszel, nezett mar tukorbe?

@Mók_Ica: ja, raadasul nem o az egyetlen a villaban, ez a tivy egy bully, hanyok tole

@szmoti: lehet, csak olyan barnanak tunt a hajszine

Magentax 2016.09.18. 20:30:32

@Mók_Ica: nekem nincs bajom Vivivel, szórakoztató, amilyen kis egyszerű lélek.
Tivy itt oltogatja - sajna a felét csak tippelni lehet, mert folyamatosan "kisípolják" amit mond - kurvázza, pedig pont az ő barátnője kurva, épp a tegnapiban mesélte Zserinek.

Betli Szofi 2016.09.18. 20:31:24

Aaaaa basszus, azt hittem egy órával korábban van még, és nem néztem az elejét! :(

Patria 2016.09.18. 20:31:43

Vivi jól használta a degradál kifejezést. Csupa meglepetés ez a lány.

Magentax 2016.09.18. 20:32:20

@MacákékIcukája: igen úgy láttam.
Sztem ez annak a bosszúnak a kezdete, amit Micivel beszéltek.
Hát télleg, jól megbosszulja Lórit, ha elkezd fűvel-fával smárolni, csak saját magát járatja le.

szmoti 2016.09.18. 20:32:59

@MacákékIcukája: lehet, hogy én néztem be és dávid az :)

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 20:33:39

Azért is jó, hogy Anikó vezeti a műsort, mert ő is tud nyelvtan újítani eléggé.

Magentax 2016.09.18. 20:34:28

Soma: a lábaim úgy táncoltak, mint egy puskaágyú. :DDD

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:36:18

@Mók_Ica: tudod hogy nem komolyan mondtam, ugye :)

Mók_Ica 2016.09.18. 20:37:00

@Patria: nem annyira hülye ő....

Soma riportban.....hogy táncolt a lába.... mint egy ágyúgolyó...
ááááá..... erre a bulira nincsenek szavak..... most ki kivel van????????????????

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:37:14

Dina megint úrilány módjára bulizik

Magentax 2016.09.18. 20:39:40

Nem értem, ezek minden áldott nap lealjasodnak?
Az eddigi VV-kben csak alkalmanként kaptak piát. Most minden nap?

Mók_Ica 2016.09.18. 20:39:43

@Schlomo Goldberg: csak a szokásos formáját hozta....

Zserike mit eszik ezen a Tivyn???? óóóóóó Zserike le akar feküdni Tivyvel..... bele a pacekba....

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:39:56

Zser a málnásgyereknek: én le akarok veled feküdni

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:40:40

Micike megint mattot kapott

Patria 2016.09.18. 20:40:51

Ja, ezt a szót most tanulták :D

Mók_Ica 2016.09.18. 20:40:57

hehehe... Mici jól belerondít Zseriék bontakozó szerelmébe...... :)))))

naezjó... 2016.09.18. 20:41:23

tiszta csipaszív nyüszi. Vigye már ki valaki ezt a lengyel piacos kofát.

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:41:23

Na, Mici show, mint ahogy a posztban meg lett irva

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:41:26

tiszta csipa, csupa szív ember vagy - cayennemici mánásnak

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:43:08

málnás bevallja micinek hogy nem szereti a zserit

Mók_Ica 2016.09.18. 20:43:40

nyuszi..... nézzzé rám......
úgy érzem Mici féltékeny....

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:43:43

Szerintem csak be akarja vinni a málnásba

agimano 2016.09.18. 20:43:58

olyan jó, hogy nyolckor van ez az összefoglaló és kispipolják a csunya szavakat, nem is lehet érteni, hogy mit beszélnek

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:44:58

Ennyi erővel szinkronizálhatnák őket

Mók_Ica 2016.09.18. 20:45:09

@ezneménvagyok: itt vagy kedves? olvasol??? :)))))

Dina minden élő fickóra rácuppan.... most Zsoltin lovagol.....

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:45:56

Miért kellett kiblőrözni DIna bugyiját amikor zsoltin lovagolva vonaglott? Talán nem is volt rajta?

naezjó... 2016.09.18. 20:46:31

Mici állóvíz felkavarása konstans segges bombát jelent.

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:47:20

@Schlomo Goldberg: Ne írj ilyeneket, mert Oroszlán megőrül... :-)

Magentax 2016.09.18. 20:47:28

Rémes ez a Mici. Komplett idióta, tök részeg, azt sem tudja mit beszél. Ő itt a villa madamja, mindenkinek meg akarja mondani, kivel legyen, mit csináljon, mit mondjon. Szerencsétlen bálna!

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 20:48:24

Tivy túl sok rap videót néz.

Mók_Ica 2016.09.18. 20:48:26

Tivy taTTikából kutyázza Vivit, igaziból Zserit akarja kivinni.... mert Zserike ráugrott, pedig Tivynek nem is jön be.... hmmmmmm

agimano 2016.09.18. 20:48:46

Ez a Tivy mekkora gyökér

plüssnyuszi 2016.09.18. 20:49:06

Balhémentes szép estét mindenkinek! Ja nem, legyen csak balhé, hátha történik valami. :-)

Dina vállalhatatlan... Viszont lemaradtam arról, hogy mi lesz vele vagy mi is történt valójában? Megy? Marad? Remélem, kirakják...

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:49:08

Gyerekek, nem lehet, hogy az a Cayenne... egy izé, masszázsszalon? Csak kérdem...

Mók_Ica 2016.09.18. 20:50:17

@ezneménvagyok: helyes :))) majd a 2-3 betűs filmek nézése közben megbeszéljük :))))

@Magentax: Mici fog pár jelet kapni, úgy érzem.....

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:50:32

@plüssnyuszi: Remélem, nem rózsaszín plüssnyuszi szívecskéd van, mert most összetörik... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 20:51:43

@plüssnyuszi: marad, természetesen ...... a lakók döntése alapján....

@ezneménvagyok: sztem nincs olyan autója.... vagy ha van, az egy matchbox.....

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:51:45

Ez hulye, azt hiszi, hogy mi nem latjuk amit ossze-vissza beszel?

plüssnyuszi 2016.09.18. 20:53:11

@ezneménvagyok: Ó, jaj. Nézhetjük még egy darabig ezt a spinét. :-(

Értette valaki Tivy monológját? Mínusz IQ-s

Mók_Ica 2016.09.18. 20:53:40

Mici vigasztalja Zserit.... höhö.....

2016.09.18. 20:54:20

Tivy don't wonder, Tivy knows... A lófaszt tudja. Ekkora egy ostobát: "csak kettőjükre, meg a családra tartozik". Meg arra a párezer emberre, aki ezt nézi :-)))) Tivynek már nincs meg az, hogy ez egy tévéműsor.

Evcsike hazudik, az apja életére :-))

Micit b@xxák már ki onnan. Rossz vér!
Ilyen Mici féléknek a 2 méteres közelébe sem mennék.

Krétagarbó 2016.09.18. 20:54:23

Tivyt takarítsák ki a villából, most!

agimano 2016.09.18. 20:54:26

az igazság kiderült

Akasa27 2016.09.18. 20:54:35

még sosem köptem le senkit, de dina láttán gyűlik a nyál a számban.

plüssnyuszi 2016.09.18. 20:54:35

Ja, még egy kérdés: miért lehet olyan érzésem, hogy Mici tulkép a csajokat (is) szereti?

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 20:55:25

Érdemes volt miciben megbízni

agimano 2016.09.18. 20:55:44

ha Tivy kijönne párbajozni, vajon visszamenne?

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 20:55:59

Akkor most Mici el sem esett?

2016.09.18. 20:56:14

Ahogy nézem, mindenkinek nehéz eldöntenie, hogy Dinka vagy a Zsírtehén undorítóbb-e.
Megsúgom: Mici néni az!

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:56:16

@Akasa27: Sose? Hogy akarsz te bekerülni a villába? :-)

2016.09.18. 20:56:49

@Krétagarbó: Nem figeltem eléggé. Így már érthető :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 20:57:06

a nézők Dinát küldenék párbajra.... :))))

ha úgy alakul, hogy Tivy Mici párbaj lesz, akkor ti kire szavaznátok, hogy visszamenjen????

Magentax 2016.09.18. 20:57:57

@Mók_Ica: mindegyik úgy hazudik, mint a vízfolyás - Mici különösképpen.
Régebben a kiválasztások előtt bejátszották az agyhalottaknak az ilyen konfliktusgeneráló dolgokat, ki kiről kinek mit mondott a háta mögött - ez most miért nincs vajon?
Egyből lebukna Evelinke is, aki képes volt megesküdni a halott apjára, holott pont ő mondta el Micinek kint cigizés közben, hogy Tivy megujjazta Zserit.

MacákékIcukája 2016.09.18. 20:58:23

Ez a szerencsetlen Zseri pont a ket legszarabb nembernek mondta el az ujjazos titkat es ott van meg a nyakan a gyokertivy is. Rossz emberekkel baratkozott ossze, pffff

ezneménvagyok 2016.09.18. 20:58:27

@Mók_Ica: Hátha együtt megverik a stúdióban Bencét, oszt le van tudva a gond... :-D

Magentax 2016.09.18. 20:59:26

@Mók_Ica: ehhhh, egyik jobb, mint a másik. :)
De sztem ilyen párosítás nem lesz.

naezjó... 2016.09.18. 20:59:42

@Mók_Ica: egy Dina-Mici "aszthittöm barátok vagyunk" csörténél is csak 1 kávét kérnék :)

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:00:12

@Mók_Ica: jesszus, ne kerdezz ilyen nehezeket :D de sztem ok ketten nem fognak parbajozni.

@Magentax: @Spitzbauer: @Krétagarbó: olyan hulye, hogy egyreszt nem emlekszik ra, masreszt meg azt hiszi, hogy mi ezt nem latjuk

Mók_Ica 2016.09.18. 21:00:57

@Magentax: @MacákékIcukája: egyébként nem értem ezt miért kellett elmondani egyáltalán???

@ezneménvagyok: :)))))

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 21:00:58

Soma meglengeti a farkát Dinának, miközben az a wc-n ül
- Lórinak azért nagyobb van
Ezt nem fogja tudni feldolgozni a kis pöcs
rtl.hu/rtl2/valovilag/somanak-jo-ejszakaja-volt
blőr nélkül

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:01:20

@VV Erőlegény: nem baj, martirt csinalnak belole ergo boritekolva van neki a parbajgyozelem

busifa 2016.09.18. 21:01:31

@plüssnyuszi: Vivinél màr be is pròbàlkozott, részegen persze

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 21:01:40

@Krétagarbó: Sok még a villaszemét benn! :-) Jelenleg nálam 5 fő aki tényleg a szemét kategória: Ati, Tyvi a fiúk között, Mici, Dina és Evelin a nők között.

Magentax 2016.09.18. 21:01:46

@MacákékIcukája: épp ezért kéne végre szembesíteni ezeket az egybiteseket, hogy a nagytestvér mindent lát és hall.

naezjó... 2016.09.18. 21:02:01

@MacákékIcukája: @VV Erőlegény: pedig aranyos csajszi lenne. Tipikus esete amikor egy normális(nak tűnő) csajszi rápörög 1 gyökérre és nem érti miért gyökér.

Magentax 2016.09.18. 21:02:41

@Mók_Ica: nehéz lehet titkot tartani egy ilyen helyen

Mók_Ica 2016.09.18. 21:02:41

@Magentax: @MacákékIcukája: csak úgy eszembe jutott :)))) miközben reszelgettem a körmeimet :)))))

@naezjó?: hozok hozzá pop corn-t vagy sütit :)))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:03:26

@MacákékIcukája: Ha nem emlékezne, nem esküdözne. Náluk ez a hazugság biztosabb jele, mint Pinokkió orra... :-)

Magentax 2016.09.18. 21:03:39

@Mók_Ica: neked még mind megvan? :DDD

Mók_Ica 2016.09.18. 21:04:17

@Akasa27: :)))))))))))))

@Magentax: értem én.... de akkor is....

dr. sziszi 2016.09.18. 21:04:23

mit mondott zsolt amitől anikó megsértödött?

plüssnyuszi 2016.09.18. 21:04:40

@busifa: Hát ez az! Már ott fennakadt a szemem.
És Zseri vigasztalásánál is érzékeltem egy kis homoerotikus bukét

AZ viszont undorító volt, hogy szegény Zsótit megpróbálta lesmárolni Dina.

Mók_Ica 2016.09.18. 21:05:10

@Magentax: meg hát :)))) az enyém szép :))) nem ilyen banyakarom, mint Dináé.....

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:05:19

@VV Erőlegény: igaz, Atti viszont legalabb nem rosszindulatu.

2016.09.18. 21:05:53

Szerintem, a Tivy veszti legtöbbet ezen a játékon: a youtubon egy tök jó kretén volt a műgettóból, most meg itt pattan foskilencelanikónak a bőröndért. Szerintem totális arcvesztés.
Eddig kertén volt, de most már ostoba. Akik szerették, akik követik, nem ezt a Tivyt látták bele, az biztos.
Öngól. 0-1

Mók_Ica 2016.09.18. 21:06:09

@Commodore: jól figyeljetek, mert csak egyszer mondom el? :))))

dr. sziszi 2016.09.18. 21:06:17

anikó már szemüveg nélkül is lát már...

WICKEDWITCH 2016.09.18. 21:06:41

Na, Evelinnel kapcsolatban döntésre jutottam: egy kígyó. Miciről nem változott az eredeti véleményem. Meg a többiekről sem.

Mók_Ica 2016.09.18. 21:06:52

jönnek a konfliktusos kisfilmek....

dr. sziszi 2016.09.18. 21:07:18

@ezneménvagyok: azon miér tsértödött meg a marhája?

Mók_Ica 2016.09.18. 21:08:08

Mici lesokkolódott a saját látványától..... hát mi is .....

WICKEDWITCH 2016.09.18. 21:08:37

Anikó: Ez néha előfordul mostanában. (az, hogy Mici másnapos) :)

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:08:40

@dr. sziszi: Vicceltem, nem tudom, arra akartam utalni, hogy férfiasnak látja, de nem jött be... :-)

2016.09.18. 21:08:47

Ha Mici, a mackó, lesz a kiválasztott, akkor nézni fogom a párbajt, mert imádom, ha valaki lealjasodik. Főleg erről a szintről. Értitrk. Le.

Mók_Ica 2016.09.18. 21:08:54

@dr. sziszi: szia Sziszike :)))) az csak mesterséges intelligencia volt tegnap :))))

naezjó... 2016.09.18. 21:09:40

@Ay Mama, Que paso: hát, nagyon kósza próbálkozása volt Micikében megtalálni :)

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:10:07

@WICKEDWITCH: legalabb egyszeruen fog menni a parbaj elotti szavazas :)))

WICKEDWITCH 2016.09.18. 21:12:46

Az miért van, hogy amikor csúnyán beszélnek, akkor nem csak kisípolják/elveszik a hangot, hanem ki is blőrözik a szájukat?

2016.09.18. 21:13:41

Van benne egy kis Boris Becker.

WICKEDWITCH 2016.09.18. 21:13:55

@MacákékIcukája: odáig még nem fajultam, hogy szavazzak is. :)))

naezjó... 2016.09.18. 21:14:05

@WICKEDWITCH: vizuálisan így mossák ki az NMHH nevében.

Commodore 2016.09.18. 21:14:19

@WICKEDWITCH: Láttam már kiblőrözve rendőrkutyát is...TV -ben

Magentax 2016.09.18. 21:14:24

@Mók_Ica: áhhh, ezek csak a babaneveléses konfliktok. Ennél izgibb dolgok is történtek. :D

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 21:14:37

@WICKEDWITCH: mert onnét dől ki a szar, persze lehet hogy tévedek. Egyébként azért hogy tudjuk hogy éppen kit nem hallunk.

Mók_Ica 2016.09.18. 21:14:50

@WICKEDWITCH: hogy nehogy leolvassuk, hogy épp "geci", fasszopó", bazzzdmeg" vagy "picsa" hagyja el a szájukat :)))))

Krétagarbó 2016.09.18. 21:15:08

@Mók_Ica: akkor maradna a kétfarkú kutyapárt:))

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:15:35

@WICKEDWITCH: na nemar, ingyen lehet az appban safarkodni a szavazatokkal! :)))

Lori milyen normalis, miert allt ossze Dinaval?!

Mók_Ica 2016.09.18. 21:16:13

@Commodore: a google street view-n egy tehén arcát blőrözték ki :)))))

@Magentax: jók ezek a konfliktok.... jók ezek :))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:16:25

@WICKEDWITCH: A szájrólolvasó kiskorúak miatt :-)

agimano 2016.09.18. 21:17:00

10 év jövő van mögöttünk

naezjó... 2016.09.18. 21:18:26

kőkemény ütközések ezek, tényleg érdemes volt pont a babás veszekedéseket megmutatni nekik. Itt tényleg mindenki gyakornok?

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:19:25

@naezjó?: Ja, a királyi tévé elszipkázta a tehetségeket :-D

Mók_Ica 2016.09.18. 21:19:33

Evelin is milyen csúnya amikor üvöltve káromkodva veszekszik.... pfffff

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:20:14

@naezjó?: mennyire jo lenne, hogy ha bevagnak nekik Evelint ahogy elmeselte az ujjazast Micinek, utana pedig az eskudozeset a halott apukajara

Mók_Ica 2016.09.18. 21:22:05

@ezneménvagyok: olyan sok volt a tehetség, hogy el is indították az M5-ös csatornát is :)))))

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 21:22:12

@naezjó?: gyakornok olcsó. a költségvetés pedig annyira alacsony, hogy még a gombot sem nyomhatják meg, hogy X, Y mikroport!

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:22:36

@Mók_Ica: Ne tessék lopni a show-mat... :-D

Mók_Ica 2016.09.18. 21:23:52

@ezneménvagyok: jóvanna.... csöndben maradok :))))

2016.09.18. 21:23:53

@mobilos perpetuum: igen, hát ezeket az elhamarkodott kirohanásaimat meg is bántam utána. nem tudtam kezelni. mire pedig "megtanultam a leckét, már új lecke van" , ugye, lovasi andrás. csak a "mire megtanultam"-ot sokszor hallgattam akkoriban. hú, hát engem nem foglalkoztat a dolog. és igazat adok mindenben :) tényleg tegnap elkaptam ezt a kitiltósdit és ma belepörgettem a kommentekbe, mert jókat röhögök rajtuk és sejtettem, hogy előkerülök. hú és hát erre várok 2 éve (irónia) :DDD ha már nem mentem 4a4ellenbe (jó, ott az ominózus beugrásom után szerintem letiltottak), xfaktorba (tényleg, nem vicc), főzősműsorba, ezekmegőrültekbe... ki tudja még mibe. szóval csak erre vártam, erre a lehetőségre, hogy hozzászólhassak és kapjak 2-3 buksisimit és dikkabolond-ot, ja és egy ténylegtevagyaz? -t :DDD egyszer baukó évával vittek el haknizni, ott mondtam neki, h évi, aurelio nyeri meg, mire kiírta a fb jára, hogy hát nem nézi tovább ezt a köcsögséget, mert simon elmondta h úgyis aurelio nyeri. :DDD na, ez ilyen. de én azon lepődtem meg, hogy egy játékban voltunk, jó, más szerkesztési szisztéma stb., de ennyire nem lehetnek satuk. hát kb. már a válogatón, amikor a folyosón üldögéltünk aurelióval vágtuk már mind a ketten (ahogy a legelső kiválasztásnál is egymásra pakoltuk a jelet), hogy egy tváj-lájtos vámpír-vérfarkas lesz a végjátékban. de aztán az én lufim idő előtt kipukkant azt csá tesó :Dd (amúgy amikor beköltöztem írták itt a hogyvolton h balfaszul keresztbe promóztam a big brothert. a vv6 beköltözős posztjában :DD micsoda véletlenek, igaz?:DDD) pacsi, megyek, mert kényszerzubbonyban nehéz gépelni ennyit :)))) örültem. átváltok csendes szemlélődő üzemmódba. sim off

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:24:20

@Mók_Ica: Nem, nem, tessék csak közvetíteni szépen...

naezjó... 2016.09.18. 21:24:29

@ezneménvagyok: @Mók_Ica: @Ay Mama, Que paso:
Tudta? 20 nap alatt 2 ujjazás is történt, az RTL elhallgatja a villa lakossága elől.
NE KOCKÁZTASSUNK! SZAVAZZUNK MICIRE!

plüssnyuszi 2016.09.18. 21:24:56

Anikóra nem lehet jelet rakni? Ostoba és modoroskodik... ppff

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 21:26:33

@plüssnyuszi: És rettenetesen kellemetlen a hangja!

Mók_Ica 2016.09.18. 21:27:20

@ratsliveonnoevilstars: ne legyél csendben, kommentelj te is :))))

@ezneménvagyok: reklám van.... :)))))

@naezjó?: na ez jó ;)))))) :DDDD

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:28:26

@VV Erőlegény: És alkalmatlan a neve jelszónak, mert a japcsik ki tudják mondani!

Mók_Ica 2016.09.18. 21:29:05

@plüssnyuszi: jaj de jó, hogy írtad.... engem is idegesít szegénykém..... nem való ez neki.....bár egy fokkal jobban elviselem, mint Lilut....

Magentax 2016.09.18. 21:29:25

@MacákékIcukája: ez az, erre vártam volna én is. Azok az igazi konfliktok, ahol arra jönnek rá, hogy a hátuk mögött ki mit mond róluk.

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:29:35

@ratsliveonnoevilstars: ha tenyleg te vagy, akkor csak annyit tudok mondani, hogy nagyon IMPROVIZALO, hogy ide irsz :D

naezjó... 2016.09.18. 21:30:07

@plüssnyuszi: Amikor adja a taktikus big sistert, egyből ez ugrik be :)
youtu.be/cX2mu29lD_0

Magentax 2016.09.18. 21:32:31

Amit most adnak, az már volt. WTF?

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:33:57

@Mók_Ica: Köszi, lehalkítom a... pfffff... :-)

2016.09.18. 21:34:10

Artikuláljatok már parasztok!

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:35:08

@pávör dragonfruit: Szerinted ezt hallva nem a vécé felé indulnának el? :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 21:35:22

az egymás háta mögötti kibeszéléseket miért nem mutatják nekik????
most csak a közös konfliktokat látják..... itt a cheddar sajtos pazarlás balhé

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 21:36:11

De jó baszki hogy annyira nincs anyag hogy a kibaszott cheddar sajtos vitát kell megint adni

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:36:29

@Mók_Ica: Arra a kazira vette fel a stáb a Vadangyalt... :-)

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:36:31

Ez a rusnya noszemely, parasztarcu sz*r dinka, pffff... keptelen vagyok elviselni!

Mók_Ica 2016.09.18. 21:37:13

@pávör dragonfruit: @ezneménvagyok: hüJJJJJJJJJJJék :)))) hangosan felröhögtem :)))

Mók_Ica 2016.09.18. 21:39:51

@ezneménvagyok: arra már külön csatorna van.... isaura tv :)))) olyanod sincs???

@MacákékIcukája: a körme most már roppant visszataszító.... miért nem szedi le??? amit írtál azzal egyetértek....

na, jöjjön a szavazás..... Tivy és Krisztián hozza be a tábblát......

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:41:09

@Mók_Ica: Csatornám van, tévém nincs...

agimano 2016.09.18. 21:41:15

nem a védett dönti el, hogy ki legyen a kiválasztott?

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:41:54

@Mók_Ica: szerintem eleve gaz az ilyen hosszu mukorom (mondjuk a tobbi is, de ennel rosszabb nincs), de legalabb eggyel tobb okom van, h utaljam :D

Mók_Ica 2016.09.18. 21:43:27

@ezneménvagyok: akkor hol nézzük a filmeket???

dina és dávid egymásra tett, krisztián micire.....

2016.09.18. 21:44:26

még annyit a szerelmi szálakhoz és miért hadoválják azt, hogy majd a kintiekkel lebeszélik. simon riportba be, égi hang: simon, melyik csaj jön be? simon: hát charlotte és dorka. simon riportból ki. zsolt riportba be --balladai homály--. zsolt riportból ki az éppen a kanapén motyogó simonhoz: te, nekem tetszik a dorka :DDDD többi már történelem. :))) a hézagokat tetszés szerint ki lehet egészíteni. biztos pszichológusok vágják ezt, mármint ezt a finom manipulálást. vagy másik dialógus. laci, simon, viki a kinti kanapén. kamera elfordul. laci vikihez: hogy nyeressük így meg vele? simon: hé, én is itt ülök, miről beszéltek?? :DD aztán mintha mi sem történt volna... :DDD vagy pólólánctépő simon zokogva a riportban miközben gyúrósjózsi széket tör, aurelio üvölt: ha meg van írva, hogy ez nyeri, ha meg van írva gyerekek én komolyan kimegyek. többiek: igen, mi is, faszom marad itt bent. :))) the end. da capo al fine

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:44:46

@Mók_Ica: Miért, neked meg lakásod nincs? :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 21:45:03

@MacákékIcukája: ez az ún stiletto

Vivi Tivyre tett, Mici Dávidra...

naezjó... 2016.09.18. 21:45:36

Micike olyan jószívű, hogy bunkó ez a Dávid, hogy nem köszönte meg.

2016.09.18. 21:46:51

@ezneménvagyok: Hehehehe, késve olvasok, de jót röhögtem.

genevieve 2016.09.18. 21:47:20

tivy tényleg szerelmes somába:-)

Mók_Ica 2016.09.18. 21:47:35

@ezneménvagyok: hmmmm..... értem a célzást..... :))))

Tivy Micire :)))) jóóóóó!!!!!

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:49:11

David olyan szep, h nem is mondom miben fog furodni miutan kijon a villabol.
Egyebkent ugysem fog olyan embert vinni akit mi kedvelunk, ha esetleg o kapja a legtobb jelet...

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:49:25

@Mók_Ica: Már fél szavakból is... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 21:49:55

Soma Zserire tett, Zsolti Zserire tett

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:50:31

@MacákékIcukája: Egy nagy lábos marhapörköltben galuskával, szerintem... :-)

2016.09.18. 21:51:36

Na dinus takaroCC párbajra

Mók_Ica 2016.09.18. 21:51:48

Zseri Dinára tett, Atti Dinára :))) hijnye, Dinának már 3 jele van :))))

pomac 2016.09.18. 21:52:02

pics elkiabáltam :DD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 21:52:04

sziasztok. no kiteszem a lábam babát altatni (igazit mégmielott) lajaltam zuhanyoztam.visszajövök, erre komment-pornó. vagy 500-al elmaradtam. szóval. dina marad es tivadar az a bélféreg kutyázza phoebe-t. mi van még?

pomac 2016.09.18. 21:52:55

na csak dina Ű:D:D

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:53:07

@ezneménvagyok: hahaha :D

Ejnye Zserike, itt mindenki mindenkinek a vetelytarsa

Mók_Ica 2016.09.18. 21:53:18

Lóri Micire tett... neki is 3 jele van....
Evelin is Dinára.... Dináé a kendő :))) juhéjjjj :)))

Anikó mit sürgeti őket???

Betli Szofi 2016.09.18. 21:53:26

Nooos. Ez érdekes volt, nem számítottam rá. :)

naezjó... 2016.09.18. 21:53:37

na, Dina szájába most nem férne be 1 kukoricaszem sem... :D

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 21:53:39

Ha ez így folytatódik Atti, Krisztián döntő lesz

plüssnyuszi 2016.09.18. 21:53:50

És most térdre, imához! Dinka maradjon ki!
Hátha eltattikázza magát a kiválasztással.

naezjó... 2016.09.18. 21:54:49

wáó, mi lesz itt jövő héten, Tivy ideges lesz, még ilyet!

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:55:08

@naezjó?: Ne aggódj, megjön a hangja hamar...

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 21:55:13

@plüssnyuszi: majd kiviszi a látens homi tuja attit és visszahozzák

Betli Szofi 2016.09.18. 21:55:16

@Mók_Ica: gáz volt ez a sürgetés, főleg hogy előtte elmondta, hogy hosszú indoklást kér...

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 21:55:45

Az az érzésem, hogy Dinát benntartja a cheddar sajt lobby

genevieve 2016.09.18. 21:56:04

ez meglepett, de úgy látom dinát is:-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:56:19

Volt valaki, aki Dinára tippelt?

Mók_Ica 2016.09.18. 21:57:14

@ezneménvagyok: én szeretek beszélgetni..... :)))) egész szavakat és kerek mondatokat tudok összefüggően elmondani :))))

Remélem Dina Dávidot hívja ki :))))

Magentax 2016.09.18. 21:57:16

Dina vajon Zserit vagy Evelint hívja ki? Legalábbis tegnap még ezt kántálta.

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 21:57:22

@ratsliveonnoevilstars: :)
és azt hogy csináltad, hogy az egyik bejátszóban két példányban voltán egyszerre jelen a villában?

2016.09.18. 21:57:34

Szerintem Tillát viszi.

Magentax 2016.09.18. 21:58:18

@ezneménvagyok: állítólag a nézők a szavazós appban Dinára szavaztak

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 21:58:20

@Magentax: csak Zsenit ne!Már neki is drukkolok. Pedig esélyes. Szinte biztos, hogy csaj esik ki megint. Szerintem.

MacákékIcukája 2016.09.18. 21:58:32

Lehet mar szavazni? Nem nagyon mukodik az appom mostansag...

ezneménvagyok 2016.09.18. 21:58:57

@Ay Mama, Que paso: Az előre le volt papírozva, csak Viki majdnem megfúrta, a mocsok... :-D

naezjó... 2016.09.18. 21:59:01

@Magentax: Lórit, úgyis azt mondta, még visszavág a beszólásért.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 21:59:18

@pávör dragonfruit: \o/ ezazzz. mar csak el kellene basznia a párbajt hogy a köcsögduda szerkik te tudjanak fordítani.
@Betli Szofi ☺

Mók_Ica 2016.09.18. 21:59:22

@Betli Szofi: igen, csak ezt nem volt időm begépelni.... :))) köszi :)))

@Ay Mama, Que paso: reméljük inkább nem.... mert hát ugye dobálta, nem elfogyasztotta :)))

@genevieve: @ezneménvagyok: a nézők is Dinára szavaztak, hogy őt fogják a lakók kiválasztani.... mutatta Anikó

Magentax 2016.09.18. 21:59:36

@Mók_Ica: azt tuti nem merné. Sztem Micit viszi ki. :D

Nbl 2016.09.18. 21:59:50

1. A hangmérnököt még mindig nem rúgták ki vagy aki helyette jött, az is hasonló kvalitásokkal bír?
2. A szerkesztőkre is átragadt a balfaszság vagy mi volt ez a sürgetés a végén, míg a bejelentkezéskor teljesen feleslegesen szinte mindenkit végigkérdezett Anikó a gyerekhétről...
3. Tivy nem csak egy fasz, de olvasni sem tud, plusz egy értelmes mondatot nem tud megfogalmazni, röhej.
4. Kíváncsi leszek, Dina tényleg Zserit hívja-e ki, mindenesetre remélem, előbbi marad kint ... nem csak emiatt, de amikor megint tele szájjal pofázott, komolyan a hányinger kerülgetett.

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:00:17

@Magentax: Basszus, a nézőknek több eszük van, mint nekünk... szálljunk magunkba... :-)

Nbl 2016.09.18. 22:00:20

5. Van itt valaki, aki ezt a f@szkalap Győzőt végig bírja nézni?

naezjó... 2016.09.18. 22:00:25

@MacákékIcukája: mire szeretnél? még nincs ellenfél, de már nyomnád, mi? :)

WICKEDWITCH 2016.09.18. 22:00:46

@MacákékIcukája: lehet, hogy mégiscsak szavazok. A még ismeretlen fantomképre.

Gia 2016.09.18. 22:00:58

Ha nem súgnak Dinának (,hogy Atit vigye),akkor Dávid ellen kiesik.

Mók_Ica 2016.09.18. 22:01:17

most akkor Dina félelmében fog szexelni, hogy bent maradjon??????

Magentax 2016.09.18. 22:01:54

@naezjó?: Lórit nem viheti, védett. Meg amúgy is másképp akar bosszút állni, pl. Somával, Dáviddal (meg aki hagyja) smárolgat. :))

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:02:52

@pávör dragonfruit: Más a tipp, és más a vágy... :-)
Én meglepődtem.

2016.09.18. 22:03:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: El fogja, agresszív buta kis picsa ez.
@Magentax: @Mók_Ica: Zserit tippelem

agimano 2016.09.18. 22:03:17

úristen, azt a szakállat rárajzolták Győzike fejére?

Mók_Ica 2016.09.18. 22:03:32

@Magentax: a barátnőjét??? :)))

@Nbl: én mazochista leszek ma....

2016.09.18. 22:03:48

@ezneménvagyok: Én jól tippeltem és es nem változtatott a "vágyaimon" :D

naezjó... 2016.09.18. 22:04:07

@Magentax: valóban, már teljesen összezavar a tattita. :)

Ay Mama, Que paso 2016.09.18. 22:04:11

@Mók_Ica: igen, de így is ez volt a magyar tv történelem legjobb reklámja a márkának

Győző szerintem fizet azért, hogy ő vezesse a műsort

alsophila grahami 2016.09.18. 22:04:25

ajj de gáz volt már ez a siettetés... timing emberek, tájmííng! / akarom mondani: szerkik, na! xD

2016.09.18. 22:04:37

@agimano: Most hogy mondod, igen!

De az a szemüveg ne már.

ewita 2016.09.18. 22:04:44

úú dinka feje egy tanulmány volt! :D majd felrobbant!!!

MacákékIcukája 2016.09.18. 22:04:46

@naezjó?: mar viszket az ujjam! :D

@WICKEDWITCH: jol teszed! Detto

@Gia: sanszos h Atira nyomok

Egyebkent facebookon mar tobb Dina-ellenes csoport alakult

Mók_Ica 2016.09.18. 22:05:09

@agimano: pont ezt akartam kérdezni.... nagyon úgy néz ki..... ha igazi, akkor sajnálom....

Nbl 2016.09.18. 22:05:33

@agimano: Most már duplán is boxosképű :-)

Magentax 2016.09.18. 22:05:55

@Mók_Ica: Lórival pont azt beszélték, hogy Micit ki kéne penderíteni, mert kétszinű. Lóri mondta Dinának, hogy hordja a karkötőt, hogy Mici azt higgye minden oké, aztán bumm.

Nbl 2016.09.18. 22:06:50

@Mók_Ica: Én is belenézek, többször is próbáltam, de sosem bírtam végignézni, annyira irritáló, legszívesebben belebasznék a fejébe :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:07:05

@Ay Mama, Que paso: Vagy ha nem, hát fog, de drágán... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:07:13

Dina hugát hívja telefonon Győzi..... mintha Dinával beszélne

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 22:07:55

@Mók_Ica: nem akarom látni ahogy nyitott pofával gargarizál/bubit fúj Lóri magjából. (és közben ír népdalokat énekel visszafelé, hegyre felfutva, bokasúllyal)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:08:45

@Mók_Ica: Lecsicskagecizte Győzőt? :-)

MacákékIcukája 2016.09.18. 22:09:32

Megtudtuk, hogy Dina testvere is ugyanolyan rusnya, mint Dina.

Mók_Ica 2016.09.18. 22:09:54

@Magentax: az is jó..... bár így nehezebb lesz dönteni.... mind a kettő nem maradhat kint.... :(((

@Nbl: azon gondolkodtam, hogy ezt a stílust magától találta ki?? állandóan szexuális tartalmú megjegyzéseket tesz, beszólogat, ami inkább gusztustalan és egyáltalán nem vicces......

pomac 2016.09.18. 22:10:36

ez milyen sulis hétről beszél :DD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 22:10:38

@Mók_Ica: ezek tobben is vannak? hát ez most szíven ütött

alsophila grahami 2016.09.18. 22:10:58

Dájna meg visszamegy csont nélkül, simán hülye mind, aki kiküldte... szerintetek megúszósra veszi a kihívást és Zsiráfot viszi, vagy tökösen választ majd?

Nbl 2016.09.18. 22:11:42

@Mók_Ica: Sztem annyira hülye, hogy biztosan instruálja valaki.

Schlomo Goldberg 2016.09.18. 22:12:12

Lehet hallani ahogy győzike fülére beszélnek

Mók_Ica 2016.09.18. 22:12:57

@Cseszlovák Gyurmafilm: pedig sanszos..... (jajjjj.... elképzeltem és nem akarom látni...)

@ezneménvagyok: a hangja volt olyan és ahogy beszélt.....

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó....... bassssssssz.... Zsolti az óvszer felhelyezését mutatja a gyereknek.... szájjal..... ááááááááááá ...... sírok.....

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:12:58

@alsophila.grahami: Szerintem Lóri választ helyette, valaki olyat, aki az se baj, ha Dina helyett visszamegy... :-D

minden luk 2016.09.18. 22:13:35

@Spitzbauer: Szerintem is Attilát fogja, mint a Viki utáni második leggyengébbet kivinni. Dina nem olyan ostoba, mint Viki, de ritka nagy paraszt suttyó gyökér és geci :)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:14:29

@pomac: a gyerekek megnőttek és tanulni kellett velük... :)))

@Cseszlovák Gyurmafilm: legalább ketten....

@Nbl: na akkor az is hülye.....

plüssnyuszi 2016.09.18. 22:15:05

Dina egy rendkívül rosszindulatú, agresszív, ostoba némber. Vidám hétnek nézünk elibe :-)@
Schlomo Goldberg: magától nincs annyi esze, ez bosszúárt liheg

MÓK_ICA: egy közepes értelmi képességű tengerimalac elviselhetőbb lenne műsorvezetőként. Miért gondolják a szerkik, hogy Anikó vagy Győző (vagy akár Au) vonzó bárki számára is?? Erre kalibrálják a célcsoportot?

pomac 2016.09.18. 22:15:08

@Schlomo Goldberg: ja már korábban is lehetett főleg akkor mikor telefonon beszélnek

pomac 2016.09.18. 22:16:14

@Mók_Ica: de az 1 nap volt nem egy hét ,ez baba hét volt azért nem is néztem :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:17:02

@pomac: Én a zsinórokat is látni vélem, amikkel a kezeit mozgatják...

Commodore 2016.09.18. 22:17:13

Na banánt eszik a mazsom.

agimano 2016.09.18. 22:17:36

ezek a bejátszások szerintem sokkal érdekesebbek, mint amelyek az összefoglalóban vannak

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 22:17:38

@minden luk: szerintem is. a tattika pro az az hogy kivisszük a vélt vagy valós leggyengébbet. ilyen szofisztikált mestertervekre csak a legnagyobbak képesek. Meg DögkútSzáj

federti 2016.09.18. 22:17:51

Zseri már feladta a játékot, csak mi még nem tudjuk. Dina zserit viszi párbajra...

Nbl 2016.09.18. 22:18:09

"Drága, egyetlen barátaim" - ez a faszi tényleg idióta.

Mók_Ica 2016.09.18. 22:18:22

@plüssnyuszi: vagy őket tudják megfizetni :////

@pomac: más iskola pedig nem volt.... Anikó elbénázta......

pomac 2016.09.18. 22:19:41

@agimano: nem is azért nézem a bv mert szeretem a két bérmajmot :D

pomac 2016.09.18. 22:20:36

@Mók_Ica: ő is ,itt mindenki hülye :D

Mók_Ica 2016.09.18. 22:20:55

sukárság szépe lesz au..... mert Győző lefogyasztja......

agimano 2016.09.18. 22:21:29

@pomac: engem Au szórakoztat amúgy

alsophila grahami 2016.09.18. 22:22:07

hú b.émeg, ez a "felvilágosítás"-blokk rendkívül gusztustalanra sikeredett... tudom hogy bábu az a műgyerek, de akkor is, gyerekes anyaként nekem minden jó érzésem tiltakozik, még ha viccesnek is gondolta az a két agyhalott (Zsoltiban csalódtam), legalább a szerzőknek lehetne jobb ízlésük... EZ NEM VOLT VICCES!

Mók_Ica 2016.09.18. 22:22:33

ezek a cipők a lányokon.... pffff

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:22:44

@Mók_Ica: Sukárság: kistérség Mátészalkától délkeletre

2016.09.18. 22:23:05

cérnahuszár, neked külön nagy pacsi! :) az a viselkedés sajnos nem volt normális amit produkáltam. az elején zsolti tök jól kifigurázott engem :D akkor egyszer elgondolkodtam, hogy mi a faszt is csinálok. nem egészen így terveztem. olyan lámpalázam volt, hogy na. de utána már nem gondolkodtam. jó, még egyszer, amikor viki bejött és mondta hogy az újságban olvasta, hogy a szüleim kitagadtak. akkor befordultam rendesen. na, ő tényleg jól játszott, nem is haragszom rá. önkontroll hiányzott, plusz az alvás. de én kibaszottul élveztem minden percét, bár mint pszichológiai játék, hát elég kemény. a pszichiáter aki beköltözés előtt megvizsgált bennünket, őt kérdeztem, hogy milyen szempontok alapján nyilvánít alkalmasnak. somolygott, hogy hát nem mondhat semmit, de most más dolgok alapján szortíroznak, mint az előző szériákban. :))) személyes véleményem, hogy senki nem volt normális bent (már aki ilyen játékba jelentkezik és függetlenül melyik szériától, az mind súlyosan exhibicionista alak), nagyjából a válogatókon azért kiderült rólam minden (begipszelt kézzel jártam válogatókra pl.) és őszintén el is mondtam. gondolom örültek, hogy itt van egy szerencsétlen tökfilkó, aki önként, dalolva vállalja, hogy hülyét csinál magából. jó, én azt éreztem kedveltek páran és sajnáltak is. az egyik lány, aki idősebb volt és ő a szállodaszobában vigyázott rám. szóval amikor vittek a szállodába taxival és belenéztem a szemébe megijedtem, mondtam is neki, hogy eddig mindenki a stábból felszínesen vigyorgott, túl kedves volt, de először az ő szemében láttam valamiféle mélységet és együttérzést. ő már láthatott pár dolgot, több szériát csinált végig. hát meg órákig tudnék mesélni, írni. nagyon sok vicces sztorim van, csak hát kb. 8x 14-15 ember vett részt eddig ebben a dologban. ezekből megkockáztatom, hogy 5-6- al lehetne érdemben dumálgatni kicsit elvontabb dolgokról is annál, hogy kit bszott meg bent és a hanyadik napon... pedig szerintem érdekes lehet a másik oldalról is a történet. így meg furán jöhet le. ezek csak ilyen kis szösszenetek, gondolom itt sokan ignorálni fogják, mert nem épp aktuális :) ráflesseltem most az írásra :DD

pomac 2016.09.18. 22:23:11

ezt biztos nem nézi dina apukája :DD

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:24:03

@alsophila.grahami: "EZ NEM VOLT VICCES!"
És ezzel kilógott a műsor egészéből?
Amúgy jogos

pomac 2016.09.18. 22:24:38

@agimano: azt nem mondanám hogy szórakoztat de azért az nézhetőbb ,amugy az előző évad bv az nézhető volt auval de az idei azért kicsit alja főleg ahhoz képest

Mók_Ica 2016.09.18. 22:25:24

wazzzze..... Győzi holnap megy Hajdúszoboszlóra nyaralni..... de kedden este már ő vezeti a bv-t..... hosszú lesz az a nyaralás.... :))))

Mók_Ica 2016.09.18. 22:26:59

@ezneménvagyok: köszönöm drágám :)))) ma is tanultam tőled, ma is több lettem általad :)))) ;))))

@Commodore: na, pont olyan a cipőjük is .....

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:27:30

@Mók_Ica: Útbaejti a Sukárságot is? Arrafelé van... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:29:32

@Mók_Ica: Már én sem ugyanaz vagyok, aki ezelőtt voltam... :-D

alsophila grahami 2016.09.18. 22:29:53

ám szerintem szerkik nem fogják hagyni Dinát kihullani - még nem! úgyhogy a szerkik fognak súgni neki, tuti; vagyis a villanővér... ;)

pomac 2016.09.18. 22:30:03

@ratsliveonnoevilstars: irj nyugodtan engem érdekel :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:30:25

@tockoskoki saller: Ugyan, nem elfér? Ha ettől jól érzi magát, miért zavar? :-)

2016.09.18. 22:31:11

@minden luk: De most már Atusnakis bőven van esélye ellene, sokat "dolgozott" ezen Dinka :-)

most volt az előzetes: mi az a 24-48-as tabletta? Antibéb? Zselé kérte.

genevieve 2016.09.18. 22:31:19

remlám után: azt láttátok, hogy zseri egy 24/48-as tablettát kért a riportszobában?

Mók_Ica 2016.09.18. 22:31:19

Zseri tabletet kér..... ilyet lehet?? oszt minek??? Tivy pedig felbaszcsizza az agyát Micikén.....

@ezneménvagyok: meglátogatja Au-t :)))

Gia 2016.09.18. 22:31:19

@ratsliveonnoevilstars: Nekem tetszik,hogy leírod a dolgokat.Jól mondta itt egyikünk,hogy azért sokan álltak anno melletted.A gyökerekkel meg ne foglalkozz.

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:31:58

@Mók_Ica: Vége?
(Már a műsornak :-) )

2016.09.18. 22:31:58

@ratsliveonnoevilstars: Ha nem is aktuális de írkáld csak.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.18. 22:32:30

@Mók_Ica: nem tablettát?

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:33:37

Lett volna egy jó poénom a 24/48-as tablettára is, de úgy érzem, kiégtem... :-)

WICKEDWITCH 2016.09.18. 22:34:03

@ratsliveonnoevilstars: Szia Simon! Írjál nyugodtan, hiánypótló ez a belső szempont. Pár dolgot azért lehet sejteni, de azért érdekes ez a megerősítés. Annak meg örülök, hogy sikerült beépítened ezt a tapasztalatot a "mostani fejedbe", meg remélem, feldolgozni is. :)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:34:07

@Spitzbauer: @genevieve: bakker.... szőke vagyok.... a 24/48-as tabletta antibébi.... én meg tablet-nek értettem....

Mók_Ica 2016.09.18. 22:35:09

@ezneménvagyok: igen.... nézünk filmet?? :))))

@pávör dragonfruit: de :))))

alsophila grahami 2016.09.18. 22:35:18

@ezneménvagyok: nem xD de azért ez tényleg gyomorforgató volt, basszus.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.18. 22:36:16

@Mók_Ica: Pedig nem is láttam :D

Mók_Ica 2016.09.18. 22:36:53

@ratsliveonnoevilstars: írjál Simon nyugodtan :) a belső infokra mindig kíváncsiak vagyunk.

@ezneménvagyok: ne fossz meg minket a poénoktól.... mondd :)))

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:37:36

@Mók_Ica: Jó, de enyém a kanapé sarka és a cicáspárna. Cserébe választatsz filmet :-)

2016.09.18. 22:37:48

@Mók_Ica: Én nemtom, azért kérdezem. Szóval, az miaz?

alsophila grahami 2016.09.18. 22:38:46

@Mók_Ica: tabi kell neki? na, csak nem mégis bent maradna? ;) jókor jut eszébe ennek is... (mikor már szinte mindenki elkönyvelte szabadulósnak)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:38:55

@pávör dragonfruit: én meg igen.... de úgy láCCik megártott :)))
most nézek egy kis Feláldozhatókat .... levezetésképpen :)))

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:40:09

@alsophila.grahami: Szerintem szorul is majd emiatt valaki, aki adásba engedte. Mondjuk a portás, vagy a biztonsági őr... :-?

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.18. 22:40:22

@Mók_Ica: Én is épp böngészek. Jöhetek harmadiknak a kanapéra?

Mók_Ica 2016.09.18. 22:41:37

@ezneménvagyok: a kanapésarkát már elfoglaltam..... szted cicáspárnám van??? :))) tippelj még egyet :)))) film: Feláldozhatók.... asszem a 3 megy most .....

@Spitzbauer: esemény utáni fogamzásgátló.... amit 24/48 óráig kell bevenni az aktus után...

@alsophila.grahami: vagy Tivy "megszánta" :)))

2016.09.18. 22:42:09

@Ay Mama, Que paso: kvantummechanika :DD most is volt dávid pólócserélős szösszenete, amit elollóztak. az egyik snittben már ott állt lóri mellett kékben, aztán következett a hamleti monológ. jaj, még kiderül hogy nézem :DD azt spec. láttam.

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:42:38

@Mók_Ica: Á, csak blöfföltem, nem jutott eszembe semmi róla :-)

2016.09.18. 22:43:18

@Mók_Ica: Köszi, már kigugliztam, sőt azt is, hogy kb. 85%-ban hatásos. Ez teccik :-)))))))

Mók_Ica 2016.09.18. 22:43:48

@ezneménvagyok: aszitted senki nem fog rákérdezni.... szomcsi vagyok....

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:43:58

@Mók_Ica: NINCS CICÁSPÁRNÁD?!!! És ezt csak most mondod, miután ennyi energiát feccöltem ebbe a kapcsolatba?! Botrány!!! :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:44:58

@Spitzbauer: Gondolod, hogy a szerkik abban a 15 százalékban reménykednek...? :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:45:28

@Mók_Ica: Hát még én... cicáspárna... :-((((

Mók_Ica 2016.09.18. 22:45:36

@Spitzbauer: miért nem Tivy kérte?? miért nem használnak gumit??? te pedig ügyi vagy :)))

alsophila grahami 2016.09.18. 22:45:54

@ratsliveonnoevilstars: írjál még, persze, nem para ha már éppen nem aktuális, attól még érdekes, csak plz könyörgöm, TAGOLD a szöveget, mert ez így... nem az igazi, na. )

Mók_Ica 2016.09.18. 22:46:32

@ezneménvagyok: szted egy MókIcának milyen párnája van?????????????????????????? biztos cicás.....

Cérnahuszár 2016.09.18. 22:48:16

@ratsliveonnoevilstars: Nem lehet hogy neked a kelleténél jobban számít a visszajelzés rólad?
Eddig azt gondoltam hogy nem, mert látod hogy rángatóznak a zsinórok és észreveszed hogy épp ki akarnak billenteni és elbizonytalanítani magadban
Francot, te úgy vagy jó ahogy vagy. Legalábbis nekem höhöhö
kaptam, én itt már olyat hogy beteg a gondolkodásom :)) sebaj

kérdésem van, hogy látod, ki ellen lenne esélye visszamenni dinának
sztem ati (mert unalmas), mici - tivy - a szavazóknak kemény dió lenne melyik a gázabb

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:48:48

@Mók_Ica: Na jó, az határeset. Megenyhültem. De a kanapésarkot azért még kérem, a nagy ijedségre... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:49:52

@Spitzbauer: Most te vagy nagyon gonosz ember vagy, vagy személyesen Semjén Zsolt. Nem mindegy (?)
:-DDDD

Cérnahuszár 2016.09.18. 22:51:24

@ewita: szerintem inkább félt, be van tojva dina
rájött hogy nem ok stratégia mindenkit magára haragítani, de már késő
ez micinek is leesett, neki még van esélye talán hogy változtasson
de ha lóri segít dinának, rámozdítja micire párbajilag

Mók_Ica 2016.09.18. 22:51:46

@ezneménvagyok: megenyhültél???? én vagyok kicsit besértődve, hogy cicáspárnát kértél számon... rajtam..... pffff .... na jó, hozhatsz magadnak.... ha cicásat szeretnél.... a másik sarkot a kanapén megkapod.... :))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:53:18

@Mók_Ica: Figyeled, túl vagyunk az első veszekedésen... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:53:42

@Cérnahuszár: ha gyenguszt akar, márpedig most az elején gyenguszt kell kivinni, akkor Micit nem meri bevállalni.... Dávidot sem....

Mók_Ica 2016.09.18. 22:54:26

@ezneménvagyok: nem veszekedtem :)))) kedves vagyok....

2016.09.18. 22:55:04

@ezneménvagyok: Is-is. :-D
De neeem, Zselének nem kívánom. Tivynek jótt tenne.

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:55:29

@Mók_Ica: Jó, de mondjuk azt, az sztorimagazinilag olyan menő... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:57:06

@Spitzbauer: Az nagy volna, beadni a tökfejnek, hogy reprodukálódott. Három napig nem aludna, mire megértené, hogy az mit jelent... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 23:01:41

@Spitzbauer: ez az... .legyen terhes Tivy..... :)))))

@ezneménvagyok: ááááá... szóval be akarsz kerülni a szakirodalomba???? :)))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 23:03:02

@ezneménvagyok: Asszem a kanapét most teljes egészében neked hagyom és beflegmulok. Sokat kivesz az emberből ez a munka :-)
Jó filmnézést és szép álmokat, széket a kilincs alá! :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 23:04:37

@Mók_Ica: Naná, bele a médija sűrűjébe... :-)
(Tivy terhesen... ez a kép kellett még lefekvés előtt, kösz!)
Jó éjt!

Cérnahuszár 2016.09.18. 23:05:54

@Mók_Ica: én arra vagyok kíváncsi, mennyire ismeri az embereket
és mennyire tud elvonatkoztatni a benti helyzetétől
ehhez az kell hogy végiggondolja hogy ha néző lenne kit vágna ki a francba, kit utálhatnának
de ehhez félre kell tenni az egót, most kiderül hogy neki megy-e, hogy ne magából induljon ki

2016.09.18. 23:08:07

@Gia: áh, azon már túl vagyok. immunis lettem és tényleg igaz, hogy lecseng. annyi jót, rosszat olvastam, személyesen is edződtem. azért az milyen, amikor volt fesztiválon tavaly több kép készült velem, mint lemmy ről vagy slash ről :D és vááá. jó, ez túlzás. persze figyeltem, hogy olyan képek legyenek, amiket aztán ciki megosztani :)) és őszintén, ez nem röhejes? vagy írd már alá a karom. ja baszdmeg :DD csak azért volt nálam filctoll sokáig. aztán hé, de ne jimont írjál már baszdki :DD és stb... azokat sajnálom, akik rámennek a történetre. de megértem valahol. lásd bb évi, kicsit aurelio-t is féltem. megvisel ez sok embert, még azokat is akiknél az ismertség csak egy szükséges "rossz" és a foglalkozásuk "mellékterméke", velejárója. és pénzt látnak belőle. én a hakni lehetőségeim is "elbsztam", egyszer voltam, anno évával, jerzy vel, el is hagytam a piros esőkabátomat, amt nagyon szerettem és 5 "limitált" simonság pólót, amivel egy jóbarátomnak akartam segíteni, aki pólókészítéssel fusizott :DD ja és közben majdnem kidobtak a buliról, mert asztalon táncoltam és valami díszpálmafára felmásztam. de hát majmot akartak 20 ezer forintért. nem? :DD kaptak. bár utána egy lány írt, hogy élete legjobb bulija volt. én csak annyira emlékszem, ahogy éva elrángat a kocsihoz. hát elég volt belőle ennyi, aztán beosztom évtizedekre :DD meg ugye ez egy nagy brancs, azért kellett sokat kapcsolgatni az online-t, mert kicsi a világ, a való világ főleg. van egy pesti mag, a casting csillagharcosok. a kiesésem után elnéztem egy casting céghez, forródróton jött a telefon, ahogy betettem a lábam, hogy nehogy aláírjak bármit is. a faszi mondta, hogy tapsoltatónak jó leszek, mondom nagyszerű. mikor kezdhetek? :DDD élő showk ban is olyan jól tapsoltam, ingyen! miközben a stúdió ajtajában pörgették a kemény 1000 ft-okat a többi nézőnek. szóval tapsoltam ahogy csak tudtam. karriert akartam. autópálya hossznyi kokaint, nőhegyeket, blikk hasábokat láttam magam előtt. :)))))

Mók_Ica 2016.09.18. 23:09:16

@Cérnahuszár: nem tartom ennyire taktikusnak..... de Lóri fog neki segíteni.... ezt tippelem.

@ezneménvagyok: jó flegmulást :) én is megyek aludni... az ágyikómba.... :))))

jó éjt mindenkinek :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:11:47

@alsophila.grahami: Pedig én most szeretném. Ritka nagyképűen játszik, és szerintem ellőtte már az összes puskaporát.

mobilos perpetuum 2016.09.18. 23:16:25

A mai adás videójából látszik, hogy először Soma ütött rá Dinára:
kepfeltoltes.hu/view/160918/soma_r__t_din_ra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Cérnahuszár 2016.09.18. 23:18:50

@mobilos perpetuum: ezzel megleptek a villalakók, az indokukkal, hogy ha valaki kiesik, ne ilyen miatt már
nem éltek vissza a hatalommal, őszintén nem erre számítottam, hanem néhányan élnek a helyzettel.

alsophila grahami 2016.09.18. 23:19:06

@VV Erőlegény: szerintem is, már én is sokalltam tőle... na de a szerkik? ha hosszútávra szánták konfliktus-generátornak bentre, hogy azé műsor is legyen, ha netán mindenki más beflegmulna..? ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 23:20:07

en is megyek; joejt kollegak!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:25:39

@alsophila.grahami: Az a baj, hogy ő csak ordenáré, nem konfliktus generátor. Konfliktusgenerátor az Evelin, vagy Mici pl.

alsophila grahami 2016.09.18. 23:25:52

@VV Erőlegény: [majd írok ám majd privit is, csak most jöttem meg nyaralásból, és gondoltam, hát már csak benézek gyorsan ide, hogy mijazu errefelé... ;)]

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:27:43

@ratsliveonnoevilstars: Ne fosd ki az összes szót egy este magadból, hanem gyere gyakrabban és csepegtessél inkább! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:29:17

@alsophila.grahami: Rontja Lóri játékát is, nekem egyre jobban bejön Lóri nyugodt stílusa!

alsophila grahami 2016.09.18. 23:33:27

@VV Erőlegény: egyetértek maximálisan, Dina nem hozza az eredeti szerkesztői elképzeléseket, de sanszos erősen, hogy kedvenc szerkijeink esetleg másként látják, és makacsul ragaszkodnak hozzá... hmm? ;)

Cérnahuszár 2016.09.18. 23:34:03

elfáradtam, lépek én is
holnap sixx írja a hv-t jó lesz, kíváncsi vagyok a balhorgaira :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:38:03

@alsophila.grahami: Amúgy volt egy közönségszavazás arról, hogy ki lesz kiválasztva még a kiszavazás előtt és a közönség is Dinát mondta (ez szerintem nagyjából kivánságlistát is takar)

alsophila grahami 2016.09.18. 23:42:04

@VV Erőlegény: éés ebben is EKG! :) Lóri stílusa - és karaktere - nekem is bejön, csak Dinában csalódtam - sztem sejted, hogy leginkább a tegnapi bosszúszomjas kamingautja miatt, amit Micinek sütött el, na meg a parttalan trágárkodás... az nekem túlontúl sok már - és valóban, rontja Lóri játékát, tőlem is mehetne már.

Rozsgyi 2016.09.18. 23:50:44

@ratsliveonnoevilstars: hali, szerintem vigyázz azért a kommenteléssel, mert sec-perc alatt megint a blikkben találod magad az meg nem hiszem hogy hiányzik neked. Az rtl is biztos mindjárt hív, hogy emlékeztessen a szerződésedre.

Akit egyszer a Nagy Testvér megrágott és kiköpött az már soha sem lesz a régi.

kamilla123 2016.09.18. 23:59:27

le merem fogadni, h a következő hetekben Dina cuki muki lesz, és ezt majd kapjuk is az arcunkba. Sajnos túl hosszú még az idő a párbajig, pedig jelenleg mindenkivel szemben kint maradna. Anno Baukó is ezt csinálta, h a párbajhéten tündérke lett.

alsophila grahami 2016.09.19. 00:00:31

@VV Erőlegény: mondanám hogy egyetértek megint, de látom, hogy a tagolás továbbra sem megy, szal... nekem így nincs idegrendszerem átrágni magam a szótengen - legyen bármilyen informatív - főleg fáradtan; úgyhogy... nem mondom. ;)

alsophila grahami 2016.09.19. 00:05:13

@ratsliveonnoevilstars: segond, majd legközelebb ;) amúgy meg tökjó, hogy irogatsz ide! :)

alsophila grahami 2016.09.19. 00:18:22

@alsophila.grahami: na, átkozott automatikus javítás! szal, Micivel szemben sztem visszamenne...

malevil2050 2016.09.19. 00:54:20

Hiába ez a nagy hajcihő , dina megy vissza , bárkit is visz ki. A sónak mennie kell tovább.Jelenleg verhetetlen (egy kis hátszéllel persze). Üdv szájmon a bolondok között. hihi

mobilos perpetuum 2016.09.19. 01:26:39

@malevil2050: Azért is Dinának kell visszamenni, mert kell a cicaharc a villában.
Zserike elmondta, hogy ellenfelet lát benne, én teszem hozzá, hogy mint nő, Evelin ugyanezt nem merte kimondani, de mindketten irigylik, hogy a "jópasik" nyomul(ná)nak Dinára.
Szerintem Dávid is azért szólogat be neki, mert valami lehetett volna köztük, ha ő el nem szúrja. (Evelinnnel főleg befürdött.)

SzemFülEs 2016.09.19. 07:03:08

engem sokkal jobban érdekel a villa Dina és mondjuk Tivy nélkül. Tuti Dina ellen szavazok, bárkit visz ki.

SzemFülEs 2016.09.19. 07:03:50

nem képernyő "kompadilis" :D

Túroscsusza 2016.09.19. 07:45:25

...Engem is kábé ilyen szinten világosítottak fel szüleim.... ( szörnyű )

Ha nem lennének kamerák, és mondjuk mindenki szabadon ihatna, már régen mindenki mindenkivel össze jönne....

Tényleg ilyen alacsony a léc, hogy mindenki hazudik a másiknak ?

Mici ont olyan mint egy Escort lány, a szájában csak a fasz áll jól.... ( már bocsánat )

2016.09.19. 07:51:43

Szóval Dina maradt. Remek. Hiába kiválasztott, a csati vissza fogja küldeni. De most hogy megúszta a kizárást, tuti lesz szex. Tudja ő azt, hogy törlesztenie kell a reteknek. Mert igazság szerint azonnal repülnie kellett volna.

Magentax 2016.09.19. 08:07:55

@SzemFülEs: Mici kihívásánál is Dinkára szavaznál? :)
Sztem Mici a legalja.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 08:29:43

jóreggelt!

mikor lesz a párbaj?

Túroscsusza 2016.09.19. 08:43:17

Párbaj még sokára....

Mert ugye még ellenfele sincs.... elvileg szerda körül kap egyet, és elvileg hétvégén párbaj van..
De lehet hogy még egy hétig hagyják örlődni dinkát...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 09:06:30

Ati vkire nagyon hasonlít a múltamból jöttem rá tegnap. Dina nem képes gentlewomanként működni,és necces. Evelin továbbra is bájoskán beszél. Krisztián kereste a szavakat. Mici sosem tud kilépni a szerepéből. Soma tud beszélni. Tivy nem tud. Vivien olyan amilyern. Zseri túl kemény. Zsolti meg zsolti

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2016.09.19. 10:56:38

Az milyen szar meló lehet hogy ilyen ostoba műsorokrol kell írni :(( meg olyan kommentelni olvasni hogy "nem egy gentlewoman" valaki..(lady! te sötét). Ágyrém!

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2016.09.19. 10:58:16

Az milyen szar meló lehet hogy ilyen ostoba műsorokrol kell írni :(( meg olyan kommentelni olvasni hogy "nem egy gentlewoman" valaki..(lady! te sötét). Ágyrém!
süti beállítások módosítása