Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x19 - Ne káromkodj a gyerek előtt, bazdmeg! (18+)

2016. szeptember 15. 09:08 - Dzsudibí

1_2.png

Úgy vártam már az első tematikus hetet, mint Dina körmei a töltést (de most komolyan, valaki küldjön már be egy megszomorodott körmöst a villába, lassan akkorák a lenövések a kis kacsóin, hogy nagykorúsítják magukat és a saját lábukon hagyják el a villát), de erre, amit ma kaptunk, legvadabb, legmerészebb álmaimban sem számítottam. Öveket becsatolni, mert a babás hét olyan olyan ritka pillanatokat tartogat számunkra, melyeket értékes gyöngyszemekként fűzhetünk fel emlékezetünk nyakláncára, hogy azután a végtelen örökkévalóságig gyönyörködhessünk bennük. Békés éjszakai képekkel nyitunk, babák, papák és mamák egy olyan boldogabb és szebb jövőről álmodoznak édes félmosollyal a szájuk sarkában, ahol 36 millió, egy rtl-es műsorvezetői állás és a story magazin címlapfotója már mind az övék, csak Tivy és Zserbó szerelmének bimbódzása töri meg néha-néha a csendet.

2_2.png

31.png

3_2.png

Egészen addig, amíg a kis robot szarógépek kórusban el nem kezdenek üvölteni, aminek egyenes következményeként az éppen szolgálaton kívüli, pihenni vágyó szülők túlordítják a babákat is, eszményi. Mici, az ősanya kiküldene mindenkit a picsába a kertbe, ott üvöltesse a gyerekét, ő pihenni akar.

Prájszlessz pillanat egy: Soma a baba boxerét keresi.

Mindeközben Evelin úgy próbálja álomba ringatni műszerelmük műgyümölcsét, hogy a feje a plafont verdesi, miközben arról panaszkodik Dávidnak, hogy már 1 (!!!!) órája fent van, nem bírja. 

4_2.png

5_2.png

Prájszlessz pillanat kettő: Vivi nem kelt fel a sírásra, mert elmondása szerint a végére már egészen megszokta.

Prájszlessz pillanat három: "Meg tudnám zabálni. Attól függetlenül, hogy mű, aranyos bazdmeg. (Attila)

Az alvásmegvonás és a folyamatos éjszakai peluscserék Zsolt haját viselik meg a legjobban a lakók közül, ami igencsak megmakonyásodott, gazdája pedig reménytelen tekintettel mered a távolba, miközben egy köntös megkötőjével ringatja babáját. Jóindulatú, elnéző mosollyal nyugtázom, hogy egyetlen nap után szinte mindenki azon morfondírozik, hogy vajon saját ütőerük felharapása, vagy a szaunában halálra égés a kegyesebb vég ezekben a gyászos órákban, az is igaz, hogy ők nem önszántukból vállalták a szülői szerepet.

7_2.png

8_2.png

9_2.png

10_2.png

Prájszlessz pillanat négy: Vivi: "Én sose babáztam." Evelin: "És akkor te mivel játszottál, kisautókkal?" Vivi: "Pléjsztésönnel."

A villalakókhoz újabb vendég érkezik, akinek vezényletével a lakók énekelnek babáiknak. Nem részletezném különösebben a produkciókat, mert minek, ráadásul Zsoltnál szebben úgysem tudnám summázni, ami itt történt:

Prájszlessz pillanat öt: "Megvan az, amikor otthon észleljük, hogy van egér. Veszünk egércsapdát, egy lapra kell a ragasztót rátenni. Rátesszük a ragasztót, bele a csalit és várunk. És akkor jön a hang. Na EZ a hang a Vivié." 

11_2.png

Feladatot kapnak a gyökerek, le kell rajzolniuk gyermekük jövőjét. Természetesen ebből is veszekedés lesz, Zsolti és Vivi kapnak össze azon, hogy Vivi nem segít, ráadásul

Prájszlessz pillanat hat: "Nem tudok egyszerre gyereket nevelni, meg rajzolni." (Zsolt)

A nézők döntése alapján a fiúk mehetnek egy kicsit pihenni a kertbe, sörözés, foci meg pizza vár rájuk, Somának és Attinak egymás közt kell eldöntenie, hogy aznap este ki kapja a pihenőt, nyilván Atti nyer, ami Soma látens homoszexualitását újfent igencsak megbirizgálja. Nyílnak a redőnyök, a fiúk diadalittas üvöltéssel vonulnak kifelé, Dina könnyed és légiesen nőies búcsújától kísérve: "rohadt gecik, mind egytől egyig, szopjatok le mind bazdmeg, rohadjatok meg gyökér gecik, kapd be, rohadj meg te köcsögbuzifasz". 

12_2.png

Ugyan a fiúk - Atti kivételével - nem tűnnek nagy focifannak, de ennek ellenére leestem a kanapéról a röhögéstől, amikor Atti átmegy klasszik partipúperbe és az első percben ellövi az összes izgalmat, és gyorsan elmondja, hogy mi lesz a végeredmény. Azért hamar feltalálják magukat a kanok, és kihozzák a maximumot a helyzetből, árnyjátékosat játszanak a vászon mögött, ami Tivy hugyozásában teljesedik ki. Vivi eközben nem igazán bír a babával, olyanokkal igyekszik megnyugtatni a kis pelusost üvöltve, hogy

Prájszlessz pillanat hét: "fogadd már el ezt a gecis szart!!!!"

13_2.png

15_2.png

Vivi meztelenre vetkőzteti kínjában a síró babát, hátha az segít, mire Soma megjegyzi, hogy tiszta anyja ez a baba. Azt este végére a felelősségteljes anyák is csatlakozhatnak a meccsnézésben megfáradt férfiakhoz, a program egy csodálatos árnyjáték előadásban csúcsosodik ki, melynek fő irányvonala a szopatás, baszatás, és Vivi csöcsei. 

 

 

 

Címkék: való világ 18+ vv8
479 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patria 2016.09.15. 09:22:31

Dinát miért nem tanította meg senki csukott szájjal enni? Amelett, hogy indokulatlanul ocsmányan beszél, még evés közben sem képes becsukni a száját.
Krisztián elég sokat babázott, pedig azt hittem ezt a melót is teljesen lepattintja magáró.
Anikó meg miért volt kukás zsákban?

Cérnahuszár 2016.09.15. 09:31:08

Rászántam magam és ezt megnéztem tegnap este, még tetszett is. Az ápoltak hozzák a klasszik kiborulást ami a nemalvás és a nem kívánt gyerekáldás miatt van, mint a nagykönyvben.
Talán kellene adni nekik oxitocint hogy ráhangolódjanak kémiailag is az eseményre ami kijutott :D
Nem semmi látni hogy egymást bactatják, a másik miért nem gondoskodik többet a műanyagról?

Cérnahuszár 2016.09.15. 09:32:57

Megnéztem a bv-t is, bár időnként elbújtam a paplan alá kínomban. Viszont a sportkommentátor nagy volt, végre valami profi és élvezhető a sok amatőrködés után.
Csatorna kezelő bácsik nem lehetne találni valami ilyen profi műsorvezetőt?

Cérnahuszár 2016.09.15. 09:34:51

@Patria: krisztián tetszett, szívta mici vérét :D
de aztán csak kijött a gondoskodó én belőle, pont jó volt, nem tolta túl a sztereotip bactatást :)

Patria 2016.09.15. 09:42:27

@Cérnahuszár: nekem picit sok volt azért, hozta az igazi hímsovinisztát. De minden jó, ha a vége jó. :)

Cérnahuszár 2016.09.15. 09:45:31

Zserbón gondolkozom, mintha lett volna olyan pilanat hogy szabadult volna tivytől
Lehet hogy rájött hogy egy HMCS? és benézte hogy ő a legerősebb játékos, mégse vele kellene összegabalyodnia mert színvonal alatti a liezön?

Voyoshka 2016.09.15. 09:46:57

Jó reggelt Nektek!
Én ezt a hetet kihagyom, mert a nemtudommmelyikben, amelyikben aurelio zsofikája egyedüli anya volt, annyira belém égett az ÁLLANDÓ nyüsszögés-nyivákolás-síránkozás, hogy én ezt a hetet vizuálisan kihagyom.

@Patria: És még a tetejébe ÁLLANDÓAN is eszik...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 09:47:41

Ne értsétek félre, de sztem Zsolti screenshot profilképeinek kifejezetten jót tesz a kialvatlanság. Egészen férfiassá válik tőle. :-)

Voyoshka 2016.09.15. 09:48:35

Ki az a krisztián???

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 09:50:33

Nem láttam az utolsó két öfit, de kérdezem Evelin játékban van még...? Úgy látom, és olvasom hogy satura fékezte magát tuja vonalon, már-már Atival versenyzik a legfőbb tuja címért....

MacákékIcukája 2016.09.15. 09:50:37

Na, jo reggelt, ide is leirom, hogy egy nagy fos volt a tegnapi resz is, de a hogyvolt legalabb jo.

Cérnahuszár 2016.09.15. 09:51:41

@Voyoshka: muszáj lesz megnézned hogy megtudd :DDDD

ascii 2016.09.15. 09:53:21

@MacákékIcukája: én tegnap nem gondoltam volna h lehet ebből az unalmasságból jó hv-t írni

ascii 2016.09.15. 09:53:53

@Voyoshka: a sittes, aki kinn sem takarított, így benn sem fog

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 09:54:14

@MacákékIcukája: Így aztán elmondhatjuk magunkról, hogy fos függők lettünk! :-)

Funk You 2016.09.15. 09:54:25

gratulálok, hogy a tegnapi tömény unalomból értékelhető posztot sikerült írni.
marha idegesítő ez a babás hét, pláne amikor a 6 robotbaba, Tivy és Vivi felváltva óbégatnak és ha éppen nem, lazításképpen jön a bazmegfaszomgecicsicskaparaszt. ezek ennyit tudnak. a vv6-ban legalább annyi kreativitás kitört némelyikből, hogy mások babáját rázogatták suttyomban. Zsófika meg mint kikészült, egyedülálló anya epic volt. ezek most ott bent olyan végtelenül unalmasak, hogy arra csak ásítozni lehet. aludni sajnos nem, mert valamelyiknek mindig ordítani kell.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 09:56:23

@ascii: Mondhatnám akkor többünk nevében, prájszlessz pillanat 8, jónáhány pillanat Dzsudibí posztjának olvasása közben. :-)

MacákékIcukája 2016.09.15. 10:02:33

@ascii: en sem, le a kalappal a posztiro elott :)

rives 2016.09.15. 10:03:29

Szintén Prájszlessz pillanat: Vivi katatón állapotban, üres tekintettel gyerekdalokat énekel a műcsecsemőnek

Patria 2016.09.15. 10:04:58

@VV Erőlegény: Zsolti a legjobb anya. Találékony volt ez a hitáztatás is.

Anikó baromi vicces ahogy állandóan arról beszél, hogy az ő gyereke nem hagyja élni.

Cérnahuszár 2016.09.15. 10:05:24

@VV Erőlegény: így így
Nekem is bejön az összefoglaló, zsolti hasonlata különösképpen
Vivi szembenézése a ténnyel: nekem ...... ez a felelősségesdi ... pffff... sóhaj....
De én genyó vagyok, nekem tetszett ahogy óbégattak (főleg a lányok üvöltöttek) és szenvedtek tegnap, remélem nem hagyják abba
Az előzetes szerint ez még fokozható

Dzsudibí 2016.09.15. 10:05:34

@VV Erőlegény: ne nyalizzatok, mert rájövök.

Patria 2016.09.15. 10:07:56

@rives: Vivi összes pillanata az számomra. Mikor Zsolti óbégatott, hogy nyitott szájjal nyálcsorgatva alszik, és mindent neki kell csinálni, annyi volt a válasza; te is nyitott szájjal alszol. :D imádom ezt a nőt

panamcat 2016.09.15. 10:11:25

Vállalhatatlanul mocskos, undorító módon beszélnek a nőívarú lények ebben a szériában. Nagyon fog nekik fájni, ha kijönnek és visszanézik magukat....őő ja nem, mert nincs idegrendszerük, ami érzékelné a szégyent.
Szomorú, hogy ezek mind választójoggal rendelkeznek, és sajnos egyik-másik szaporodni is fog...

Cérnahuszár 2016.09.15. 10:12:16

@Patria: jó volt ahogy árnyéktáncolt is, csak ne forduljon oldalra mert akkor eltűnik a cicije és csak ababszem alak van

Cérnahuszár 2016.09.15. 10:13:11

@panamcat: az utolsó mondatot gondold át, sztem ez után az élmény után nem :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 10:14:48

Van azért ennek valamiféle olyan konklúziója, hogy ezek inkább ne vállaljanak gyereket...egyszersmind keserű visszaigazolás a szüleik számára, hogy sajnos nem sikerült.(sem az értékátadás/sem az emberré faragás)
-----
egy-két generációnyi ilyen kinevelődik országszerte és a fejlett nyugat bekameráz minket és mi leszünk A VV.

@Patria. haggyadazt, dina kiskorában sok "nyitott száj" -at nézett juszt lászlóval és ez becsípődött nála. másfelől amikor csukott szájjal szaladgált a faszerdőben, mindig bucira verte az arcát.

Patria 2016.09.15. 10:15:10

+1 priceless Zsoltitól Dinának: elintézem neked az állampolgárságot.

2016.09.15. 10:21:15

Én némítva belenéztem de a konstans egy hetes üvöltést nem bírná ki az agyam.
Mit mondhatnék még: Vivi a babával párhuzamös üvöltése azért kemény volt.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 10:31:14

@Patria: És mit válaszolt erre Dina? :-)

MacákékIcukája 2016.09.15. 10:35:12

@Pácsó Ármándó: biztos valami "kocsog fasszopo" vagy hasonlo jellegu dolgot :D

ornyim 2016.09.15. 10:37:35

Szerintem Zsolti annyira cuki, én tök bírom, Viviel együtt. Kedvencem tegnap Vivitől: 'kis kacsa fürdik... háp-háp-háp. :D Faszán még ennek se tudja a szövegét :D De annyira ösztönből jönnek a dolgai, hogy nem lehet utálni. Nekem tegnap Soma is helyes volt a kis Alessandróval :D Meg jókat röhögök azon is, ahogy Krisztián oltogatja Micit, akin mellesleg meglepődtem, mert viszonylag jól kezeli újult anyaságot. Dina még mindig gusztustalan, a mocskos szájával együtt, ennyit még nőt nem hallottam káromkodni. Tivytől viszont a falnak baszkodom magam, hogy csak az üvöltés megy, idegeimen táncol a tesó. Nekem most a héten először vannak olyan részek, amik tetszenek, és amit nem unok. Számomra ez a hét vicces, ahogy imádom a kínlódásaikat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 10:40:21

@Dzsudibí: Azért azt ne mondd, hogy nem esik jól a buksi simi ! :-) Ami jár, az jár! :-)

Cérnahuszár 2016.09.15. 10:41:02

@pávör dragonfruit: őszinte volt
csak erről nem beszélnek a nők, mindenkinek van otthon ilyen pillanata amikor harapja a törölközőt kínjában
látod, te is lehalkítottad a tévét

Berborosz 2016.09.15. 10:46:28

@Pácsó Ármándó: Az a gyanúm, sok szlovákiai magyar válaszolt volna úgy, hogy kell a kutyának!

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 10:47:12

@MacákékIcukája: @ornyim: Akkor nem érdekli a dolog hálistennek :-)

Patria 2016.09.15. 10:49:31

@Cseszlovák Gyurmafilm: látod, azt mégse akarja, hogy csangőhang legyen. Lehetne ilyen elrettentő kisfilmet összevágni a gyerekeknek iskolákba, hogy ezért ne egyél nyitott szájjal. :)

@Pácsó Ármándó: hümmögött csak.

@ornyim: inkább csak kínosan mosolygott.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 10:51:42

@Patria: Csángóhang (bár a csángók ezért bizonyára bicskát rántanának, joggal.) :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 10:51:54

@Cérnahuszár: ja,egyes gyerekeknek nagyon idegesítő sírása van az éjszaka közepén

MacákékIcukája 2016.09.15. 10:53:30

@ornyim: Zsoltit en is nagyon birom es kifejezetten improvizal, hogy tud ertelmesen beszelni :))) Vivi nekem egyre kevesbe szimpi, faraszt rendesen. Davidot es Lorit is birom (remelem ez utobbi hamar lepattintja azt a hulye Dinat), tobbiek felejtosek...

megcirógatlak csalánnal 2016.09.15. 10:53:36

EZ VOLT EDDIG A LEGJOBB RÉSZ, A SOK POÉNOS BESZÓLÁS, OLTOGATÁS.
Ez tényleg vicces és szórakoztató Volt.

ornyim 2016.09.15. 10:59:20

@Patria: a lényeg, hogy most nem mocskolódott :D

Cérnahuszár 2016.09.15. 11:00:33

@PeniValdes: sztem nem, akkor akadsz ki ha folyamatosan hallod és nem tudod megoldani, tehetetlen vagy
De nekem szerencsém volt, az enyém hóttnyugisvolt

ornyim 2016.09.15. 11:00:53

@MacákékIcukája: nincs velük bajom konkrétan nekem sem, de úgy nem is jelentősek számomra. Szerintem nem fogja pattintani Lóri Dinát.. egyelőre legalább is biztos nem. Pedig nagyon élvezném. :D

Cérnahuszár 2016.09.15. 11:01:55

@Cérnahuszár: persze ez nem tart vissza hogy röhögjek mások kínján

MacákékIcukája 2016.09.15. 11:09:28

@ornyim: en is :D Ki kell ejteni a csajt! Kivancsi vagyok mit kezdene Lori nelkule, szerintem jatszana rendesen.

2016.09.15. 11:13:44

@Cérnahuszár: Bocsi a tv lehalkítása és a gyerek túlordítása között azért van némi különbség.

Cérnahuszár 2016.09.15. 11:17:25

@pávör dragonfruit: igen, az hogy te tehettél ellene hogy ne halld

megcirógatlak csalánnal 2016.09.15. 11:17:38

Debiliót fejbe kéne lõni...a cig-val együtt

Patria 2016.09.15. 11:20:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: jól van már, telefonról nyomom, hosszú a körmöm. Na nem olyan, mint Dinának. :)

@ornyim: szerintem sokkot kapott, csak ezért nem. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 11:21:34

@megcirógatlak csalánnal: fúj ez (mivan)negatív diszkrimináció!!4

győzi! betűzzed csak szépen hogy "negatív diszkrimináció"! :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 11:21:36

@Cérnahuszár: én nagyon nem tolerálom éjjel a gyereksírást

2016.09.15. 11:22:06

Úúúúúúúúúúúnom ezt a babahetet. Szerintem siralmas. Persze ízlések és pofonok.

Mindenki tujul kivéve Zsoltit meg Vivit. Tivy kezd kibontakozni, meg ez a másik dögunalmas szeremels szál is, de Zserbónak eléggé mozdonyarca van így smink nélkül, úgyhogy nem irígylem (egyiket se).

Hajrá Ki? :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 11:22:34

@Patria: jogos. nem is kutyázásnak szántam csak asszociáltam

kamilla123 2016.09.15. 11:27:30

@Spitzbauer: Zserbóban egy szimpi van, h bele mer menni igazi konfliktusokba, amit a csajok nem igazán tesznek meg Dinával pl a takarítás ügyében, vagy az is tetszett, h nem hagyta a papírformát érvényesülni a párválasztásnál a babás hétre. Amúgy tényleg nem túl vonzó szegényke, bár lehet,h ki lehetne kupálni.

2016.09.15. 11:28:51

@Patria: Úgy akartad írni, hogy ""vicces"", ugye? :-)

2016.09.15. 11:29:49

@MacákékIcukája: Ne csinálj már ki ezzel a sok bennfennteskedéssel :D
@Cérnahuszár: OK akkor nem megyek bele további okfejtésbe, úgysem győzzük meg egymást.

Patria 2016.09.15. 11:33:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: nem is vettem annak, nem írtad, hogy fííreg. :D

@Spitzbauer: nem, engem tényleg szórakoztat. De engem mindig olyan dolgok szórakoztatnak, amik másoknál kiverik a biztosítékot. Biztos fogyi vagyok. :)

2016.09.15. 11:33:40

@kamilla123: Igaz, főleg azok a megmozdulások tetszenek, mikor Dinkát leoltja. És az is jó volt, hogy nem cseszett ki magával, hogy focistatujaattilát válassza. Bár, az szereti a műcgereket "bazmeg", és Zserbó meg tujulhatott/aludhatott volna egész héten.
Nekem még mindig a czigánylány teccik, csak nem merem írni, mert mindenki lehurrog. De merem :-))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 11:35:07

@MacákékIcukája: Mit jelent az, hogy faraszt ? :-) Amúgy tetszik a szó, komolyan! :-) És értem is, hogy mit gondolsz Vivivel kapcsolatban. Én úgy fogalmaznám, hogy rá az a mondás illene, hogy "jóból is megárt a sok".

kamilla123 2016.09.15. 11:36:48

@Spitzbauer: komolyan? fura.. szerintem Evelin egy az egyben úgy néz ki, mint Spongya Bob. Ráadásul egész nap ki sem bújik az otthonkából, mintha valami szanatóriumban lenne. Persze ízlések és pofonok... :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 11:37:34

@VV Erőlegény: vmi óperzsa kifejezés lehet a hangzásból íytélve

2016.09.15. 11:38:06

@kamilla123: A nővérének 5 fia van... Broáf :-)))

2016.09.15. 11:38:51

@Spitzbauer: De nem akarok beházasodni a családjába. A szép az, ami érdek nélkül tetszik.

Patria 2016.09.15. 11:39:23

@kamilla123: ez az egy, ami nekem is szimpi benne. Nem szívbajos.

@Spitzbauer: pfejjj! A stílusa is bejön?

malevil2050 2016.09.15. 11:39:31

Nahh egyenlőre ,elég ebből a süketelésből , majd ha lesz értelme akkor követjük , háhta ha eccer történik már válámi , ebben a szalámiban. Addig is bonanzua.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 11:39:35

@PeniValdes: Nekem meg valahogy a Ladánybene zenekar ugrott be a szó olvasásakor. :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 11:42:08

ezzel a robotgyerekkel ordibálással úgy vagyok, hogy most sokkal érzékenyebben fogom fel, mert nekem is van egy 10 hónapos. és az számít jó éjszakának ha csak 3szor ébred fel. akkor minden fasza, csillámpóni, kaviár, pezsgő. a nagy is 3 éves volt mire végigaludta az éjszakát. EZEK meg egy éjszakától ennyire kivannak 1 gyerekkel?!
Zimbardo mondjuk elmorzsol egy könnycseppet, de nem tudom hogy péntekre tivy nem kezdi el el orrbagyűrni a többit könyékkel, ahogy a színvonalas videóin a levegőt szokta. hogy szarna csilis sünt az is farfekvéssel.

moletty 2016.09.15. 11:43:54

@Cseszlovák Gyurmafilm: Kurvajó beszólás volt Tesó ! Szinte hallottam Dinkát a múlt sorozatból:
Lááááááááccccíííí csángóháángnak felveszlek ! :D :D :D

Patria 2016.09.15. 11:43:54

Egy fontos kérdés: akik azt mondják, tömény unalom ez az évad/széria/akármi, azok mit várnak? Komolyan érdekel, hogy mi lenne az, ami megüti az ingerküszöböt. Gyakják le egymást?

ornyim 2016.09.15. 11:44:35

@Spitzbauer: ez a nemzetiség híres a sok szaporulatról :D

2016.09.15. 11:45:31

@Patria: Az nagyon nem, mindig izgulok, hogy meg ne szólaljon :-))

moletty 2016.09.15. 11:45:46

@PeniValdes: A faraszt a faszparaszt zanzásítva :)

ornyim 2016.09.15. 11:46:17

@kamilla123: én azon már párszor kiakadtam, hogy Evelin éjjel-nappal köntösben van. Buké lehet már rendesen :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 11:46:18

@PeniValdes: nem pontosan értem a kérdést, RÉSZÜKRŐL érzelmi vagy pszichés kérdéseket behozni legalábbis megmosolyogtató :) én viszont évek óta olyan fáradt vagyok állandóan mint a falhoz csapkodott lófasz. pedig a munka dandárját anyjukom végzi...

moletty 2016.09.15. 11:46:41

@Dzsudibí: Jó vagy, gecó ! Mán figyellek egy ideje... soxó jókot írasz ! Bírlak, baszd meg !

ornyim 2016.09.15. 11:47:17

@VV Erőlegény: olyan durván sokat azért nem szerepel. nekem egyelőre még nem sok(k). Jókat derülök rajta :D

2016.09.15. 11:47:22

@ornyim: Há khell á shegíjj meg á csháláádi pótlékh!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 11:49:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: nem erre gondolok,hanem arra,hogy azért akadnak ki egy "gyxerek" sírásán,mert nem igazi és nem az övüké. tehát nincs meg az a bizonyos érzelmi kötelék.
vagyis remélem,mert ha nem, akkor keserű évek,hónapok várnak rám egyszer:)

kamilla123 2016.09.15. 11:50:02

@ornyim: ez az!! köntös!! ezen a szón gondolkodtam! :-) hát nekem az a fura, hogy ő egy szép alakú lány, és itt lenne a lehetőség, h egy ország előtt megmutassa magát, ha már a stílusa ugye nem a legjobb, legalább jó az alakja (a feje sztem gáz). Erre egész nap öregek otthona style-ban nyomja.

Akasa27 2016.09.15. 11:51:34

@Patria: anikós kérdésre:
MERT BELEVALÓ!!!!!!! :))))))

Patria 2016.09.15. 11:54:40

@Spitzbauer: igazi mocsok vagy! :)

Az miért van, hogy eddig sárga hátteres volt, ha valaki válaszol, de most bogarászni kell, mert nem jelzi kijelöléssel?

2016.09.15. 11:55:07

@kamilla123: egyébként a legjobb alakja Vivinek van, csak hát "az arc a baj, az arca a baj".

kamilla123 2016.09.15. 11:56:07

@Spitzbauer: tényleg? hát, nagyon más az ízlésünk :-D

Patria 2016.09.15. 11:56:42

@Akasa27: :D

@kamilla123: akkor biztos csak ez a mobilos megoldás ilyen kaka. :(

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 11:57:56

@PeniValdes: ja így már értem. OFF/azok a hónapok nem lesznek keserűek. párszor tán falnak mennél, de a legnagyobb dolog./ON

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 11:59:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: hát remélem, mert amikor megszületett az unokahúgom,és éjszaka nyervákolt én a plafonon voltam.

ornyim 2016.09.15. 12:01:02

@kamilla123: és akkor abban jár cigizni is. tök meleg van, biztos ott sincs máshogy, egész nap abban izzad, és akkor még be is fekszik este az ágyba, ugyanabba. nem értem.

Cérnahuszár 2016.09.15. 12:01:05

@PeniValdes: először is hiányzik az agyukból a kémiai anyag ami felszabadul szülés után, ez erősíti akötődést

amúgy meg csak simán nem alkalmas mindenki gyerek vállalásra, nincs is ezzel semmi baj
akkor van baj ha ennek ellenére vállalnak. Én becsülöm azokat akik tudatosan nem vállalnak, mert tudják nem lenne jó, nem ringatóznak csillámpóni álmokon.
nem lenne hülyeség minden embernek adni egy ilyen babát 1 hónapra, mert ha már megvan az igazi, nem lehet visszaadni

ornyim 2016.09.15. 12:02:23

@Patria: nekem még mindig sárga.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 12:03:11

@Cérnahuszár: igen,én is erre gondoltam
én szeretnék majd gyereket.

kamilla123 2016.09.15. 12:08:12

@Cérnahuszár: teljesen egyetértek. sztem ehhez is nagy tudatosság kell, h ha valaki tudja, h nem alkalmas, akkor nem vállal. Ez ugyanolyan felelősségteljes viselkedés, mint vállalni, ha tényleg képes vagy rá. Ezeket csak belökték a nemalvásba, nem csoda, hogy kivannak tőle.

2016.09.15. 12:09:05

@kamilla123: mármint hogy nem baj az arca, vagy rossz az alakja? :-)))

Funk You 2016.09.15. 12:09:37

@Patria: én nem az agressziót hiányolom, hanem a humort, a kreativitást, az érdekes beszélgetéseket, neadjisten a taktikázást. az előző évadok ezeket legalább nyomokban tartalmazták.

Cérnahuszár 2016.09.15. 12:09:38

@PeniValdes: hát szerintem ha szeretsz segíteni másoknak, mások problémáit hajlandó vagy megoldani helyettük, akkor könnyebb lesz
ha meg úgy vagy vele hogy ez nem a te dolgod, hagyjanak békén, akkor olyan pasit keress aki gondoskodó
a nővérem talált ilyet :) jól megvannak, lassan 20 éve

kamilla123 2016.09.15. 12:13:54

@Spitzbauer: nekem sem az alakja, sem a feje nem tetszik. De attól még mint jelenség szórakoztató :-)

Patria 2016.09.15. 12:23:12

@Funk You: szerintem azok is pont ilyenek voltak. Olyan ez mint az exek. Az idő megszépíti az emlèkeket. Bár én nem néztem mindet, de az előző, vagy az Auréliós számomra gyengébb volt.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 12:23:49

@VV Erőlegény: Vagy fáraszt vagy f@szparaszt :-)

@PeniValdes: Mondj pár óperzsa szót lécci, hogy tudjak hasonlítani! :-)

Cérnahuszár 2016.09.15. 12:24:38

@kamilla123: akkor hogy kilennének, ha közölnék velük hogy mivel a gyereknevelés nagy anyagi teherrel jár, ezért megvonják a cigi adagjukat, pizzát, stb :)
az lenne igazán életszerű modell, ugye a gyerek felnevelése a valóságban belekerül pár millióba :)
asszem elszabadulna a pokol, lehet eszkábálnának táblákat és körmenet az udvaron hogy nem akarják ezt a hetet?

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 12:26:04

@moletty: Ha frissítettem volna az oldalt, nem lennék így lemaradva, mint a borravaló :-)

Krétagarbó 2016.09.15. 12:37:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: nana, a csángók halkszavúak, főleg ha egy kis székely vér is van bennük:)))

Akasa27 2016.09.15. 12:43:52

@Cérnahuszár: szerintem az rtl-nek van egy casting csoportja, ahol a különböző műsoraira válogatnak embereket. ott lehetnek különböző kategóriák a különböző karaktereknek, pl. ha valaki "bolond", "jóképű" stb. Amikor pedig olyan karaktert keresnek egy másik műsorba előveszik ezeket és megkeresik. pl éjjelnappalbudapest lali is jelentkezett a VV akárhányba, de nem őt szavazták be. farm attila is volt az x faktorban. és még sokan mások.:)

Krétagarbó 2016.09.15. 12:44:54

@PeniValdes: nyugi, néha sajátodon is ki fogsz akadni. Aki bírja mindig türelemmel, az hazudikk.

kamilla123 2016.09.15. 12:45:56

@Cérnahuszár: hát igen :) de amúgy én nem igénylem, h kínozzák őket. Meg nem irigylem tőlük a sok kaját-piát. Végül is hónapokon keresztül szórakoztatnak minket úgy, hogy a végén elég rosszul fognak járni. Legalábbis a nagy része a bentlakóknak. Legalább egyenek jókat addig is :-)

Cérnahuszár 2016.09.15. 12:51:39

@Akasa27: aha, akkor ez a cikk az irigységre épít, hogy ha valaki szerepelt egy műsorban az ne akarjon másikban is?
a farmos kongogazdi is ilyen volt, annak sokáig szurkoltam

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 12:53:29

@Akasa27: Így lehet. Olyan is van, hogy nem jelentkeztél egyik műsorba sem, mégis megkeresnek, hogy menjél be a castingra.

Cérnahuszár 2016.09.15. 12:54:27

@kamilla123: én igénylem hogy kínozzák őket :)
nem a kaja miatt, hanem csak. Genyó vagyok, szórakoztat más kínja, főleg ha bevállalja önként

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 12:57:09

@Krétagarbó: pont azért irtam amit írtam. ti. nyilvánvalóan kevés csángó tud azonosulni Dinával, a szájában haláltáncot járó falattal, és azzal a lélekromboló mocsokkal ami patakokban folyik ki a primitív pofáján. ☺

Akasa27 2016.09.15. 13:01:51

@Cérnahuszár: inkább összeesküvés elméletek izgalmas mivolta miatt születnek ilyen cikkek. mellesleg lehet, hogy van beépített ember, számomra tök mindegy.:)
van az a pénz, amiért pár napra én is bemennék szart kavarni......attól tartok azonban, hogy amint kijönnék vissza akarnának toloncolni. :))))))))
én is neki drukkoltam! na például nála megfordult a fejemben, hogy neki megmondták, hogy másszon rá a kispicsára, mert szerintem magától eszébe sem jutott volna. el is bukta a nyereményt, pedig megérdemelte volna. ellentétben a hülyegyerekkel, aki nyert.

ewita 2016.09.15. 13:03:32

@Cérnahuszár: szerintem meg csak szimplán kinyírnák a kölköket :D

Akasa27 2016.09.15. 13:09:14

@Pácsó Ármándó: engem egyszer a maónika sótól hívtak fel, hogy valamilyen témában kellene megosztanom a véleményemet a nagyérdeművel. sajna a mai napig nem sikerült kiderítenem, hogy ki adta meg a telefonszámomat, mondjuk nem véletlenül lapít az illető, mert tudja, hogy filézőkés van nálam és nem félek használni. :D

ascii 2016.09.15. 13:09:55

@Pácsó Ármándó: direkt castingnak híjják:

"a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék előszeretettel hallgatják el, érthetően, hiszen a kétmilliós nézettségnek kell az illúzió, a legkisebb királyfiból sárkányölővé váló hős meséje, akit csak úgy felfedeznek a tömegben"

ewita 2016.09.15. 13:11:31

@Akasa27: nekem egy ismerősöm nagyon rég, még amikor kezdtek a ker csatornák járt pl. a claudia meg maunikai sókba közönségnek! egyetemre járt jól jött a tapsikolásért az a pár ezer forint :) ő mesélte hogy utána sokszor keresték, és próbálták rádumálni,hogy menjen ilyen olyan műsorokba szerepelni. gondolom aki egyszer bekerül a rendszerbe azt néha előhúzzák, főleg ha a hajlandóság meg van benne...

Funk You 2016.09.15. 13:16:52

@Patria: őrült nagy különbség nincs, ezt aláírom. de az előző évadokban legalább egy-egy ember akadt, aki megpróbált játszani. itt egyelőre úgy tűnik, mindenki arra megy, hogy kibekkelje a három hónapot. nekem ez így egészében véve unalmas, függetlenül attól, hogy néha akadnak jó pillanatok.

Patria 2016.09.15. 13:26:02

@Funk You: Lóriban látom ezt a taktikázást. Szerintem csak még idő kell nekik. Dávid is próbálkozik, meg ugye Evelin is próbálta átvenni az uralmat, csak esze nem volt hozzá.

MacákékIcukája 2016.09.15. 13:28:06

@pávör dragonfruit: vv6 Zsolti "imponal" helyett mondta az "improvizal" szot, Simon meg tepte a hajat a riportban meg a furdoben, hogy milyen hulye emberek vannak itt :D azota hasznaljuk

MacákékIcukája 2016.09.15. 13:28:50

@VV Erőlegény: ugy faraszt, hogy eloszor vicces volt a hulyesege, most meg mar unom az egeszet... :)

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 13:36:05

@Akasa27: :-)))
"Maunika, idegállapotba vóótaaam!"
Ha megvan a legtöbb fogad és az idén barnultál, akkor csak ki akartak szúrni veled! :-)
Halmészáros vagy civilben? :-)

@ascii: Azaz! Tudtam, csak nem sejtettem! :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 13:40:31

@Patria: Evelin mivel próbálta?

@ewita: Az ismerősöm tesójáékat is behívták egy tehetségkutatóba és megmondták nekik, hogy x összeget kapnak és a harmadik fordulóig fognak eljutni, ha vállalják ...

2016.09.15. 13:40:43

@Patria: Lóritól feláll ...

... a hátamon a szőr! Úgy beszél, hogy a L-eket elharapaja, és ettől értelmesnek hiszi magát. Ezt főleg akkor csinálja, ha (meg)osztja az észt Dinkának, meg a stúdióban is a párbajon. Nem figyeltétek?
azaz
Nem figyevtétek?
A Vórit? Evvenkezőveg. Figyevtük.

Kicsit hasonlít a Brian életé-re, csak ott nem az L a baj, hanem az R:
Pilátus: Nem tűlöm, hogy a balátomat kinevesse egy közönséges katona! Van még valakinek kedve... kuncogni? Mikol a balátom nevét kimondom?... Fikusz... Kukisz!!! Na és te? Szelinted az humolos, vagy nem, mikol kimondom azt, hogy... Fikusz... Kukisz? Van egy felesége is! Tudjátok, hogy hívják? Úgy hívják, Foltisszima... Foltisszima Fingusz!

Kicsit tovább asszociálva, a főbb szerepekben:
Lóri - Fikusz Kukisz
Dinka - Foltisszima Fingusz

MacákékIcukája 2016.09.15. 13:46:35

@ewita: @Akasa27: engem tobb mint tiz eve egy volt munkatarsam kerdezett meg, hogy nincs-e kedvem vele menni a Balazs showba es eljatszani, hogy a baratnoje vagyok, fizetnenek is erte...

Funk You 2016.09.15. 13:49:51

@Patria: lehet, majd kiderül. Lóriban benne lehet a játékos, ebben egyetértünk. Csak lassan meg kéne mutatnia :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 13:56:53

na és a jhosi bharat és a Veddel klán? azokat vajon honnan szedték össze? :D

MacákékIcukája 2016.09.15. 14:07:04

@Pácsó Ármándó: egyertelmu, hogy nemet mondtam, ergo semelyikben :)))

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 14:10:31

@MacákékIcukája: Oké! Egy Icunak legyen tartása! :-)

MacákékIcukája 2016.09.15. 14:18:26

@Pácsó Ármándó: Van is ;-) A srac egyebkent egy tivy kategoriaju idiota volt, szoval mar csak ezert sem volt kedvem egetni magam :D

Akasa27 2016.09.15. 14:19:34

@Pácsó Ármándó: fogaim épek, az idén SEM tudtam lebarnulni....
csak hobbiszinten filézek.....de ha egyszer beszabadulok a villába, benne leszek a Fókuszban!!! :)))))

Akasa27 2016.09.15. 14:23:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: azt nem tudom, de ha rossz kedvem van megnézem őket és máris kerekebb a világ! Józsi Bátyám! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
www.youtube.com/watch?v=aq627ZjmyXg

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 14:32:19

@MacákékIcukája: Történt még veled ilyesmi, vagy csak egyszeri eset volt? :-)

@Akasa27: Akkor egy látens Ninja vagy! :-)
Aznap Józsi megdolgozott a Gazsi-jáért :-)) Megérteni, hogy mit mantyog az AsszoNság, nem lehetett egyszerű feladat :-)

kaqxar007 2016.09.15. 14:34:34

@Cseszlovák Gyurmafilm: a diszkriminacio pont olyan mint az oralis sex.
nagyon sok orom forrasa lehet, csak arra kell figyelni, h a nemiszerv melyik vegen helyezkedsz el :o))))
gyengebbek kedveert, nem mindegy, h te szopatsz, v teged szopatnak :oP

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 14:34:56

@Akasa27: "fájér!" "6(hát) aaa ooo ové a kislánát" :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 14:48:42

@MacákékIcukája: Most már rájöttem Pácsó segítségével, hogy fáraszt lesz ez, de én sokáig (ékezet nélkül) farasztnak olvastam. Egyetértek veled, picit gyakran csinálja a performanszait. Ha emlékeztek VV Macinál is ütött az elején a holdkórossági meg egyéb performansz, de később már nem ért el vele túl nagy hatást...

Akasa27 2016.09.15. 14:48:44

@Pácsó Ármándó: ez frappáns volt! respekt! :)

MacákékIcukája 2016.09.15. 14:49:00

@Pácsó Ármándó: egyszeri eset volt. Miert? De latszik a hsz-ekbol, hogy nem en vagyok az egyeduli, akivel ilyesmi tortent.

MacákékIcukája 2016.09.15. 14:49:46

@VV Erőlegény: haha tenyleg, az nagyon gaz volt. Bocsi, nincs magyar billentyuzetem... :(

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 15:01:25

@VV Erőlegény: Ahol tudok, tudod! :-)

@Akasa27: Véletlen volt :-)

@MacákékIcukája: Gondoltam hátha volt még, csak Cégyelled kérdezés nélkül mondani :-)

kamilla123 2016.09.15. 15:23:03

Most néztem meg a tegnapi öfit, sztem tök jó volt. Zsolti cuki és vicces. Anikó viszont úgy beszél, mintha saját magát parodizálná lassan. Hihetetlen módon affektál, pedig bírom amúgy, Lilunál bárkit szívesebben nézek. De ez, hogy vagy olyan szélesen mosolyog, h már zavarja az artikulációban, vagy hunyorogva jópofizik, mint egy idegesítő gyerekműsorban, már kissé zavaró.

MacákékIcukája 2016.09.15. 15:25:45

@Pácsó Ármándó: ehh ugyan... nem szegyellek semmit, mivel nemet mondtam, hehe

Krétagarbó 2016.09.15. 16:09:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: értettem a viccet, nyugi:)) csak nem bírtam nem lecsapni, személyes érintettség okán.

ornyim 2016.09.15. 16:12:13

@kamilla123: minden szavaddal egyetértek :D a ruhák, amiket ráadnak, meg katasztrofálisak...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 16:23:58

@Akasa27: A legjobban azt rühellem, ha valaki három hét semmittevés és abszolút tujulás után egy az egyben koppint le valamit a múltból, ami régebben is egy marha nagy f*szság volt, de legalább egyedi, és vv győzelmet hozott egy másik vv gyökérnek, aki viszont legalább hiteles volt a gyökér szerepében... Innentől kezdve, az egy porcikájában sem eredeti, abszolút nem szórakoztató álvallásos, és álbűnbánó, nők terén lúzer Ati az első számú közellenségem a villában, akinek Micinél is hamarabb szeretném a távozását...

kamilla123 2016.09.15. 16:26:38

@VV Erőlegény: mi történt, h így felhúztad magad? :) milyen koppintás? lemaradtam

Berborosz 2016.09.15. 16:27:51

@Akasa27: Vajon ez a "Ne paráználkodj!" hatálya alá esik?
Csak mert ez az Ati nevű tetü nagyon vallásos.

moletty 2016.09.15. 16:31:53

@VV Erőlegény: Egyetértek veled, bár elképzelhetőnek tartom, hogy instruálva lett....
Ez esetben az instruálója is egy fasszopó gyökér csicskageci és kérem az RTL-t basszák ki az állásából !

Krétagarbó 2016.09.15. 16:31:59

@VV Erőlegény: én csak olvastam itt a helikopterezését de nem vagyok hajlandó megnézni a micsodáját. Ritka ellenszenves amúgy a srác. Olyan gáz volt, ahogy Vikinek is udvarolni próbált, nyomta a betanult süket dumáját, aztán meg Micire mászott, igazi pondrószerű a karaktere.

Akasa27 2016.09.15. 16:33:18

@Berber Oroszlán: én meg szűz vagyok! ha bemegyek a vv-be, ebben a kategóriában indulok!!!
(mondjuk az ismerőseim fetrengve röhögnének.....)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 16:33:27

@kamilla123: Nézd meg a videót. Ati faszpörgetett, Aurelio után licensz díjas módon.

Voyoshka 2016.09.15. 16:36:45

@ascii: @Pácsó Ármándó: @Cérnahuszár: Köszönöm mindannyiótoknak a reggeli választ, csak dolgoznom kellett :D

És tényleg!! Csak ezen a polgári néven nem jöttem rá. A Sittes sokkal pontosabb :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 16:40:54

@Krétagarbó: Mondanom sem kell, hogy EKG (ezt úgy szeretem, Heni után újra szinte mindenben) :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 16:48:33

@moletty: Nem, ezt nem instruálják, ez így ment be, hogy majd adott esetekben előveszi a jól bevált AU paneleket, már az első napokban is Aurelio szerűen kurjongatott, meg a haverjai is AU paneleket nyomtak a Belevalóban. Ennek a korához képest zsírdisznónak egy eredeti momentuma nincsen. A tetkói, a frizurája koppintás, a vallásossága hazúg, a taktikája átlátszó, a szövege, csajozási stílusa nulla, tekintete zavart, gondolatai nincsenek... Lapátra vele!

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.09.15. 16:54:43

Azt azért említsük meg, hogy a Belevalóban Rélió hogy bekönnyezett azon, hogy bejátszották neki a helikopterezős jelenetét.

Berborosz 2016.09.15. 16:58:11

@VV Erőlegény: Mi csak akkor tudjuk lapátra tenni, ha már kint ül egy párbajon. A többi lakó viszont - szerintem - nem is látta ezt a produkciót.

Voyoshka 2016.09.15. 17:11:59

@Pácsó Ármándó: Tanusíthatom (sajnos) a casting-csoport elméletet. Egyszer valamiért elmentem, oda nem kellettem, de később felhívtak, hogy a párválasztósba (amiben Dávid volt), akarnék-e szerepelni. Mondtam, hogy köszönöm, de nem. Megkérdezték, hogy tartsák-e még az adatbázisban az anyagomat, mondtam, hogy hanyagolhatják nyugodtan. De ennek már vagy 10 éve...

Voyoshka 2016.09.15. 17:23:49

@Akasa27: nagyonszépenköszönöm ezt a feliratos változatot, ez eddig kimaradt az életemből!!!! :)

2016.09.15. 17:25:20

Egész jó lett ez a hogyvót. :) Azért az milyen már, hogy a fiúk jobban tudnak bànni a gyerkőcökkel mint asz anyukák. :D Dinkának mossa már ki valaki a száját.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 17:27:01

@ALOKSAKTRHEE: a fiúk általában ügyesebbek az elején,főleg fürdetésben:)

Voyoshka 2016.09.15. 17:30:48

@PeniValdes: Gondolom valami olyasmi, hogy Aurelio nézését meg a járását (ööööö...)... szóval akármilyét koppintja.

2016.09.15. 17:31:58

@PeniValdes: Nem tudtam. :) A csajokra nézve ez elég êgő.

2016.09.15. 17:33:01

@Voyoshka: Csípőjének a ringását? Jajjjj Anyám. Csak azt ne!!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 17:35:00

@Voyoshka: jah..mert a google nekem elsőként az auusztrál kormány bevándorlási minisztériumát hozta ki:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 17:35:35

@ALOKSAKTRHEE: gondolj bele, egy újszülött irtó törékeny kis lény,sok csajszi tökre fél,hogy elejti satb,kicsúszik..

2016.09.15. 17:40:02

@PeniValdes: Ez így igaz. És egy erős férfi kéz pont hogy jobban tudna kárt tenni benne. Főleg hogy sokan nem is tudják hogy kell helyesen fogni. Arról nem beszélve, hogy a pasik gyerekkorukban nem babáznak. Kivéve talán Zsolti. :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 17:42:59

@ALOKSAKTRHEE: ezzel nem értek egyet,láttam már sok anyukát,apukát babával. másrészt attól hogy gyerekként babáztál még nem fog menni a fogás, mert a játékbaba nem kalimpál ezerrel,nem próbál lemászni a pelenkázóról...kicsit más az élő ember meg a bábú,amin gyakorolsz:)

Avanivi 2016.09.15. 17:48:14

@Akasa27: Megnéztem a Veddelt :D

Avanivi 2016.09.15. 17:57:25

@PeniValdes: azt is szívesen megnézném :)

moletty 2016.09.15. 18:13:35

@PeniValdes: Meg kell fogni a nyakánál hátul a szőrt és úgy megemelni, akkor kimerevedik és nyugodtan lehet cipelni !

moletty 2016.09.15. 18:14:15

@moletty: JA bocs: az a macskáknál van ! :)
mondjuk lehet h. embergyereknél is beválik...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 18:17:01

@moletty: majdnem,csak az embergyereknek nincs a nyakán szőre:)
egyébként a fejét kell megtámasztani,és jól szélesre kell nyitni a kezed,és hatáozotnnak kell lenni.

_sélli 2016.09.15. 18:22:48

Hat ez a babas het kikeszit. Nem
Tudom mi idegesit jobban; a robotbaba sirasa, a sajat 6 honaposom biszterikus sirasa vagy Vivi vernyakolasa... Ez a no egy vicc. Vajon tenyleg ilyen vagy rajatszik...? Neha fullba tolja a kretent, mar tul sok.

Nem thdom kinek drumkoljak, nincs egy szeretheto karakter :( Ati utan Evelin is tujasodik rendesen. Zseraldin sem
Mutatitt sokat. David is fogyoban. Es meg csak 2 hete vannak bent...

Patria 2016.09.15. 18:24:19

@Pácsó Ármándó: 1. Genyó vagy! De a facse nem ér! :D
2. Mikor azt bizonygatta, hogy azért ment el Lórival, hogy megkavarja a szart.

@Spitzbauer: én se mennék el vele kávézni, de attól még eddig ő az egyetlen, aki valamivel próbálkozik.

@kamilla123: nem nyitja ki a száját, ezt már én is megfigyeltem.

Avanivi 2016.09.15. 18:26:53

@PeniValdes: Csak megfésülöm a hajam és indulok is:)

Berborosz 2016.09.15. 18:27:03

@_sélli:
Én Dinának drumkolok.
(Jöhetnek a kövek...)

_sélli 2016.09.15. 18:27:29

@ALOKSAKTRHEE: Pontosan. apukam pl 1 honap utan merte csak megfogni a gyereket :) az apja is majrezott minden furdetesnel. De a jo hir higy meg egy kisbaba sem torott ossze soha :)
Jokat rohogok ahogy razzak azokat a szerencsetlen robot babakat . Egy igazi gyerek mar reg nyakinhanyta volna vagy haromszor :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 18:29:03

@_sélli: én pont az ellentetjét tapasztaltam. anyuka nem merte fürdetni a babáját
nem rázzuk a gyereket.sürgösen elfelejteni!!

Patria 2016.09.15. 18:30:47

@Berber Oroszlán: két laposat, egy nagyobb hegyeset és ez zacskó kavicsot küldök :)

2016.09.15. 20:14:24

ma belenézek az adásba, mert most már kíváncsi vagyok vivire.

Mók_Ica 2016.09.15. 20:16:59

@Berber Oroszlán: legalább neki is van így fan clubja :)))))

sziasztok :)))

Mók_Ica 2016.09.15. 20:17:45

@Biriksz_Krokiksz!: ő olyan, amilyen nincs is :))) nem hiszed el, amíg nem látod :)))

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 20:19:47

@Patria: 1. Legyen megosztott első hely! :-))
2. Aha! Így már értem.

@Voyoshka: Úgy látom ez a gyakorlat náluk.
Szívesen :-)

@Krétagarbó: Vagy van vagy valami hasonló biztos van.

2016.09.15. 20:21:47

@PeniValdes: "nem rázzuk a gyereket" jaja, szoktak lenni hírek (kizárólag külföldi!!! nálunk ilyen nem történhet, mert mindenki okos), amikor bébiszitter megy a böribe, idegállapotba kerüléses folytatólagosan elkövetett és halálos végkimenetelű gyerekrázás miatt.

2016.09.15. 20:23:24

@Mók_Ica: szervusz icukámdrága, mmkk látni/hallani akarommm!
(de ha pont a mai adásban lesz tuja, irtó mérges leszek)

Mók_Ica 2016.09.15. 20:25:20

@Pácsó Ármándó: mint az egyszeri parasztbácsi, aki ellátogatott az állatkertbe és meglátta a zsiráfot.... nézegette, nézegette, fentről le és lentről fel.... aztán azt mondta: ilyen állat pedig nincs is!!!! - na, így vagyok én Vivivel..... :)))) mondjuk testközelből nehezen viselném el, de így van szórakoztató értéke számomra :))))

Mók_Ica 2016.09.15. 20:27:23

@Biriksz_Krokiksz!: a papás-mamás hét közepén nem lehet tuja :)))) férje - Zsóti - ma idegállapotba fog kerülni, mert Vivi beflegmul .....

2016.09.15. 20:31:22

@Mók_Ica: flegmákat bírom, alap.

Mók_Ica 2016.09.15. 20:38:14

@Biriksz_Krokiksz!: még 30ig kell egyet fagyiznunk, ne feledd :)))))

2016.09.15. 20:43:42

@Mók_Ica: dehogy felejtem, ne viccelj! egyeztetünk mmkk.

kamilla123 2016.09.15. 20:46:04

@ALOKSAKTRHEE: én is azt néztem,h a fiúk babáznak, a fiúk főznek.. fura..

2016.09.15. 20:49:04

@kamilla123: talán mert ők játszanak, és próbálják komolyan venni a feladatot?
(csak tipp)

2016.09.15. 20:51:58

@kamilla123: Az. Fura. Nem egy veretes csajbrigád ez.

Mók_Ica 2016.09.15. 20:53:20

fiúk, lányok... nem tudom kit érdekel, de amíg el nem kezdődik a mai öfi, a viasat3-on Észbontók lesz :)))) új évad, új kérdések :))))

kamilla123 2016.09.15. 20:54:05

@ALOKSAKTRHEE: hát nem, iszonyat gáz. Szerintem ezek a pasik jobb nevelést kaptak, mint a csajok.

2016.09.15. 20:55:57

@Mók_Ica: na! márpedig ilyen hülye emberek nincsenek, nem léteznek, kilóg az összes lólábuk, hogy az egész arról szól, ki tud minél nagyobb blődséget mondani.

Mók_Ica 2016.09.15. 20:56:59

@Biriksz_Krokiksz!: vagy ők azok, akiket Vivi megelőzött és bekerült a VV8-ba ;))))

2016.09.15. 20:57:15

@kamilla123: Dinkánál mindenképp. Nem tudom elhinni, hogy ez a csaj így beszélne a családja körében is. Ha mégis, az akkor full gáz. De majd fogja kapni az ívet kint.

kamilla123 2016.09.15. 21:01:58

@ALOKSAKTRHEE: hát ő is, de a többiek is. Lehet,h Ati rájátszott (nem hiszem), de tök nagy szeretettel beszélt arról, h szeretne gyereket. Főzni is csak Dávidot meg Zsoltit látom. A Dinka párosnál Lóri foglalkozik a babával (oki, lehet, h taktika, de Dinka még taktikából se). Krisztián meg tök aranoys volt, ahogy énekelt a babának. Soma is foglalkozik vele, Tivy meg takarítani szokott. És kész.. A csajoknál semmi. Én szégyellem magam komolyan. Vajon kint is ilyen tendencia van? Nekem Vivi most esett a szememben, h milyen a hozzáállása. (jó, amúgy se vagyok nagy véleménnyel róla)

Mók_Ica 2016.09.15. 21:02:08

@ALOKSAKTRHEE: vagy ha visszanézni azt, ami bekerült az öfikbe.... csodálkozni fog....

2016.09.15. 21:11:13

most komolyan. elképzelhetőnek tartjátok, h a vv8ban minden egyes csaj ilyen szutyok legyen (lusta, ápolatlan, teleszájjal beszél, ugyanabban a cuccban van egész héten, abban is alszik, ömlik belőle a trágárság, füstöl mint a gyárkémény, a tematikus gyerekhéten a gyereket apage satanas -ként kezeli), ennyire nem ügyelne arra egyik csaj sem, h vállalhatóan viselkedjen?
ne hülyéskedjünk már.

2016.09.15. 21:38:21

@Biriksz_Krokiksz!: Ezzel mire célzol? Hogy szerkesztői utasításra ilyenek? Ez vicc.

2016.09.15. 21:38:58

@Mók_Ica: Tanulságos lesz nekik. Az már tuti.

Mók_Ica 2016.09.15. 21:43:03

@ALOKSAKTRHEE: kérdés, hogy mit fog kezdeni vele..... bármelyikőjük is...

@Biriksz_Krokiksz!: egyrészt a vágásokkal kicsit megvezetnek minket is... mi töményen kapjuk ezeket az 1 órás öfiben..... másrészt igen, ilyenek. én azt látom, hogy ott bent a fiúk kevésbé igénytelenek, mint a lányok.... sajnos...

2016.09.15. 21:49:46

@Biriksz_Krokiksz!: mi a vicc? ebben semmi célzás nem volt, elég konkrétan megfogalmaztam, amit gondolok. tudják nagyon jól, h veszik őket a kamerák, azt is h miről szól a játék, pl többek közt elnyerni a nézőkék szimpátiáját, ennek ellenére mindegyik kivetkőzik önmagából (ahogy a vonatkozó posztokat és kommenteket olvasva leszűrtem), és én ezt nem vagyok hajlandó nézni, amikor ennyire nyilvánvalóan tolNák az arcomba bele, a szerkesztői forgatókönyvet.

2016.09.15. 21:53:09

@Mók_Ica: de az instán gondolom szépen kicsipkézik magukat a szelfiken, nem? akkor a műsorban, ahol sokkal nagyobb közönséghez eljutnak, és tétje is van számukra mér'nem? nem ez lenne az alap?

2016.09.15. 21:54:48

@ALOKSAKTRHEE: @Biriksz_Krokiksz!: rossz helyre válaszoltammmmmm. #kapkodási #sietési
mi a vicc? ebben semmi célzás nem volt, elég konkrétan megfogalmaztam, amit gondolok. tudják nagyon jól, h veszik őket a kamerák, azt is h miről szól a játék, pl többek közt elnyerni a nézőkék szimpátiáját, ennek ellenére mindegyik kivetkőzik önmagából (ahogy a vonatkozó posztokat és kommenteket olvasva leszűrtem), és én ezt nem vagyok hajlandó nézni, amikor ennyire nyilvánvalóan tolNák az arcomba bele, a szerkesztői forgatókönyvet.
VÁLASZ ERRE

VR6 2016.09.15. 21:55:31

Örülök, hogy kirobbantották a nyugiból Dinát meg az utánfutót, persze kizártnak tartom, hogy ne Tivyék nyertek volna, még százalékot se mutattak :). Zsolti most megint túl sok, nem az intelligensebbik oldalát hozza ezen a tematikus héten, pedig amúgy van neki olyan is, igen. Ill. ahogy pin@'zza a lányokat, azt nem engedném meg neki, ezek meg nem szólnak érte neki, érdekes.
Krisztián végre jelen van a játékban, jól szívja Mici vérét (kell), Evelinnél meg ahhoz képest, hogy a testvérénél 5 gyerkőc van, elég kevés türelemmel bír :)))

Mók_Ica 2016.09.15. 21:55:44

@Biriksz_Krokiksz!: remélik, hogy azt nem vágják be adásba, amikor nincsenek kicsipkézve :))) fogalmam sincs mit gondolnak.... de nézd meg, ha élő adásba kerülnek - szavazás, párbaj nap - akkor azért csipkéznek... :))))

2016.09.15. 21:58:38

@Mók_Ica: nem ígérek semmit, de azt betartom!
XD

Mók_Ica 2016.09.15. 22:01:38

kezdő-dikk :))) Lóri és Krisztián papi énekelgetnek a babikáknak.... boldogság, gyere haza...

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:03:31

Ez vmi eletcel a ferfiaknak h sok nonek a szivet ossze kell torni? Dinka beszolasa miatt kerdezem.

2016.09.15. 22:04:18

@pávör dragonfruit: akkor nyista 36pénz, cserébe adják tovább nyugodtan önmagukat, ennyikeh
XD

Mók_Ica 2016.09.15. 22:04:51

@MacákékIcukája: hát ő ilyen jövőt vizualizált a gyerekének.... pfff

Commodore 2016.09.15. 22:06:59

Na ki Nem, pornózott?!

Mók_Ica 2016.09.15. 22:08:03

mi vagy te, Columbo?? - Tivy Vivinek...... csak azt nem értem, hogy Tivy-ke miért beszél ilyen magas lóról, nagy arccal Vivivel???? semmi rosszat nem csinált Vivi, másrészt Tivy sem egy agysebész.... felesleges a nagy arc....

Mók_Ica 2016.09.15. 22:08:55

@Commodore: Brigi, Tivy kinti nője, Tivy, Zseri és Zsóti... :))))

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:08:59

Ez a gyerekaltatas tuti szerkesztoi utasitas

2016.09.15. 22:09:01

@Biriksz_Krokiksz!: A beköltözésre kipucolták őket, aztán hamar otthon kezdték érezni magukat csipásan, macinaciban.

Mók_Ica 2016.09.15. 22:10:44

@MacákékIcukája: a szííííp kis versekkel??? :)))

Mók_Ica 2016.09.15. 22:11:23

@MacákékIcukája: ezért lesz Vivinek egyre több rajongója :))))

2016.09.15. 22:11:42

@pávör dragonfruit: na, ezt nem kéne, erről beszélek.

2016.09.15. 22:13:04

jó ez az osonós-lopakadós zene, ami ez előbb szólt. majd ha vki ismizi, linkelhetnél nekem.

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:14:21

@Mók_Ica: varj, nem ertem. Elvesztettem a fonalat :)))
A gyerekaltatasnal nagyon latszott, hogy kivartak a sorukat es szepen, egymas utan verseltek

Mók_Ica 2016.09.15. 22:14:55

óóóóóó zserike milyen érzékenyen reagált..... pfffff bezzeg amikor gecitesózik... az nem ocsmány

Mók_Ica 2016.09.15. 22:17:21

@MacákékIcukája: Tivy betámadta Vivikét nagy arccal... erről írtam, azt hittem ezen b@sztad fel az agyad :)))
a versek pedig tuti szerki utasításra mentek :)))

ez kajak meghalt - Soma a babára... közben ütögeti .... sírok

Commodore 2016.09.15. 22:20:43

Nem csinálnak semmit, ugyanannyit alhatnak mint a kibaszot műgyerek!

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:21:24

@Mók_Ica: ja nem, azon h meno dolog megbantani masokat Dinka szerint (arra celzok h csajozos lesz a fiuk)

Mók_Ica 2016.09.15. 22:21:28

Tivy húzzon haza légyszi.....

Mók_Ica 2016.09.15. 22:22:46

@MacákékIcukája: Dinka pöcsfej :))) ebben egyetértünk :)))

@Commodore: Evelinke műbalhézott Dáviddal....

2016.09.15. 22:23:29

jááááááááá, láttam végre a tyvyt! és kipusztultam.
#mindmeghaltam

2016.09.15. 22:23:47

@Biriksz_Krokiksz!: Egyik évben rájuk szòltak, hogy öltözzenek fel rendesen, ha jól emlékszem.

Mók_Ica 2016.09.15. 22:24:04

@Biriksz_Krokiksz!: léCCi ne mondd, hogy teCCik....

2016.09.15. 22:25:20

dinkát még mindig nemtom, h melyik (majd talán ha kajálnak)
vivi nem győzött meg, de legalább bírja a kiskutyákat. mint minden gyerek.

ewita 2016.09.15. 22:25:56

na! máris mínusz 1 gyerek? :p

Mók_Ica 2016.09.15. 22:26:51

na bassz..... nagy baj lesz itta reklám után.... Zseri sír, zokog, Tivy meg.... hát nem beszélt szépen
sztem Zseriék babája elromlott .... ők meg azt hiszik, hogy vmlyik lakótárs szórakozik velük...

genevieve 2016.09.15. 22:26:52

@Biriksz_Krokiksz!: egy kiskutyáról pont úgy kell gondoskodni mint egy kisbabáról, ugyanis ő sem tudja megmondani, hogy mi a baja:-)

2016.09.15. 22:27:07

@Mók_Ica: jáááá, nemmm! elborzadtam.

genevieve 2016.09.15. 22:27:56

a mostani öfikben eléggé hanyagolják dinát és lórit

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:29:21

Ez csak engem untat? Nem is tudom mi tortenik...

Berborosz 2016.09.15. 22:29:46

@Biriksz_Krokiksz!: Figyeld, melyik a legszebb csaj, és az a Dina...

Funk You 2016.09.15. 22:30:13

valaki megölte Tivyék gyerekét. vagy úgy döntött, hogy ilyen apával nem akar élni.

Ejjhaaa 2016.09.15. 22:33:06

Szökni fog a málna :D

Mók_Ica 2016.09.15. 22:33:07

@Funk You: és igen :)))) mivel Málna a neve, igaziból "szökik a Málna" höhöhöhöhö

2016.09.15. 22:34:22

@genevieve: ez szimpi vonása vivinek nálam, az hogy egyelőre nem tudja összekötni a kettőt fejben, valószínűleg csak idő kérdése, még lehet belőle bezzeganya. később, ha érik még.

Mók_Ica 2016.09.15. 22:35:52

Tivyke annyira kreatív.... nem tud kitalálni semmit a címlapfotóra.... 5 szavas szókincs, üres fej... pfff

Mók_Ica 2016.09.15. 22:38:27

@Biriksz_Krokiksz!: Dina a nyuszi jelmezes lányka

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:39:41

Dinka megnyugtatlak, tenyleg ugy nezel ki mint egy darab szar

2016.09.15. 22:40:13

Zsótti kék ruciban

2016.09.15. 22:40:53

@Berber Oroszlán: @Mók_Ica: csak onnan tudtam, h kiírták a nevét XD elég durci XD

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:42:50

November nagyon pornos es pedofil

Mók_Ica 2016.09.15. 22:42:54

ne basssz.... Vivi mikulás... a babán pedig a szakáll..... sírok :))))

2016.09.15. 22:44:33

ki a piros rucis csaj, aki követve a menőségiséget, és feketekeretes szemcsiben fotózkodott a párjával, mert az entellektüel, és mert #ezadivat?

Mók_Ica 2016.09.15. 22:45:04

trauma érte Málnát.... nem csodálom... ilyen apa mellett.... szegény Zseri....

Mók_Ica 2016.09.15. 22:45:42

@Biriksz_Krokiksz!: ő Evelin :))) a pultoslány......

Mók_Ica 2016.09.15. 22:47:13

@MacákékIcukája: tegnap? azt nem láttam.... de a kamerák mindent rögzítettek...

rearwindow 2016.09.15. 22:47:58

A számítógép nem adja meg mikor és mitől állt le a baba??

2016.09.15. 22:48:04

@Mók_Ica: tetszett, látszik, h van gyakorlat ott, elég csak lerobbantani róla a köntöst, ami rágyógyult. ki a párja?

Mók_Ica 2016.09.15. 22:49:34

@Biriksz_Krokiksz!: Dávid

@rearwindow: de, biztos.... de hát a kamerák is ott vannak....

szmoti 2016.09.15. 22:49:46

@MacákékIcukája: Soma rázta, de akkor már baj volt vele, nem? Ha meg attól lett, akkor érzékenyebbek lettek ezek a mostani műbabák, a régebbi szériákban is nyúzták őket

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:50:12

@Mók_Ica: elozetesben is volt meg elobb is mondta a Soma

Mók_Ica 2016.09.15. 22:50:25

na, Soma most emlegetett vmit.....

Schlomo Goldberg 2016.09.15. 22:51:26

'Vivi is csak azért húzza a fejénél fogva ( a babát) mert nem áll ráé a keze"'

Mók_Ica 2016.09.15. 22:51:52

@szmoti: @MacákékIcukája: amikor azt mondta, hogy nem él a baba, arra gondoltok? igen, akkor már vmi baj volt vele...

2016.09.15. 22:52:45

vajon van még olyan, h vellanővér? mert most lenne munkája rendesen...

Mók_Ica 2016.09.15. 22:53:49

@Biriksz_Krokiksz!: a riportban nem vele beszélnek??

szmoti 2016.09.15. 22:54:01

@Mók_Ica: én arra gondoltam igen

Schlomo Goldberg 2016.09.15. 22:54:03

@Biriksz_Krokiksz!: ha az nincs is, xanax biztosan van, talán még Iza maradék macskagyökér teájából is akad.

genevieve 2016.09.15. 22:54:05

asszem zserit kicsinálták.....

Commodore 2016.09.15. 22:55:55

Sírok, Tönkrement az estém.

Mók_Ica 2016.09.15. 22:56:00

óóóóóó, Dinát furdalja a lelkiismeret furdalás.... üzen a 3 hónapja pasijának, Tibunak

szmoti 2016.09.15. 22:56:57

@MacákékIcukája: vagy gyárihibás volt a baba, bár akkor gondolom kicserélték volna

2016.09.15. 22:56:59

@Mók_Ica: lehet, csak nem hallom a hangját, anno a bigbráner beszélt hozzájuk (powered by ahamm)

@Schlomo Goldberg: jaja, erre gondoltam én is, h kap egy bogyót, 'egyed megfele, és igyál is rá'

Mók_Ica 2016.09.15. 22:57:30

@MacákékIcukája: az lehet.... :((((

@Commodore: simit kérsz vagy xanaxot? :)))

Mók_Ica 2016.09.15. 22:58:36

@Biriksz_Krokiksz!: BBpávördbáj az csak a jogdíjak miatt van.... :))))

@MacákékIcukája: hozok popcornt, nézzük :))))

MacákékIcukája 2016.09.15. 22:59:04

@szmoti: lehet, hogy nagyon médincsájna alapanyagokbol keszitettek :D

MacákékIcukája 2016.09.15. 23:01:23

Egyebkent nem ertem ezt az evadot, a vv7-ben az elso parbaj utan mar ment a tattika meg a klikkesedes, mint az allat. Ezek meg csak tesoznak meg karomkodnak, nekem ez uncsi. Detto mint a hatos

2016.09.15. 23:01:29

reklám nagyon stílusosan: 'SBE egy elvesztett baba után újra gyermeket vár.'

mondom, h pusztulok el.

Mók_Ica 2016.09.15. 23:02:14

@szmoti: én is....

Győzi vmi szerepjátéknak fogja fel a bv-ket... jose armandó.... pffff

2016.09.15. 23:02:51

@Mók_Ica: tudom, ez ki lett már tisztázva, attól én még lovagolok rajta, na!
XD

Mók_Ica 2016.09.15. 23:05:24

@Biriksz_Krokiksz!: nyugodtan :))) engem nem zavar.... sőt, ahogy Anikó kiejti.... azon behalok :)))

Atti altató dala: ég a város, ég a ház is... tűz tűz .... höhöhöhö

2016.09.15. 23:05:35

@Mók_Ica: nagyon röhögök az entellektüel szemcsi miatt, pont pár perce tettem erre epés megjegyzést.

Mók_Ica 2016.09.15. 23:06:32

@MacákékIcukája: hát.... ilyen állat sincs :)))) próbálom meghatározni már pár adás óta, hogy mi ez... még nem jöttem rá....

Commodore 2016.09.15. 23:07:07

Ezagyőző, hogyafaszombanézki!?

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:07:08

@Mók_Ica: Győzőt sem láttam még szemüvegben :-)

2016.09.15. 23:07:35

@Mók_Ica: ekkora gyerek úgyse érti, ringatják, meg dünnyögnek neki, azt meg bírják. nekem ez szimpi.

Mók_Ica 2016.09.15. 23:07:38

@Biriksz_Krokiksz!: vajon csak keret vagy benne üveg is?? mondjuk rá is fér a mesterséges intelligencia.... :))))

Mók_Ica 2016.09.15. 23:09:11

@Commodore: ne gondolkodj rajta, engedd el..... úgy jobb lesz :)))

@Pácsó Ármándó: mesterséges intelligencia :))))

@Biriksz_Krokiksz!: Atti jó anya.. öööö apa... öööö vagy mi :)))))

Schlomo Goldberg 2016.09.15. 23:09:52

a dikklexia miatt olvasok így -győzike

2016.09.15. 23:10:03

@Commodore: tisztára szilveszteri hangulatom lett.

Mók_Ica 2016.09.15. 23:10:21

Győzi olvas.... Zseri tátikázik.... a taTTikázik helyett... olyan megható....

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:10:51

@Mók_Ica: Többet kellene hangosan olvasnia :-)

MacákékIcukája 2016.09.15. 23:11:03

@Mók_Ica: szavam nincs erre, komolyan mondom.

2016.09.15. 23:11:55

@Schlomo Goldberg: ...és ezt is a fülesébe mondták be neki, na mibe fogadunk?!
XD

Mók_Ica 2016.09.15. 23:12:35

@Pácsó Ármándó: inkább olvasson... mert ha magától beszél hülyeségeket beszél: számomra teCCik..... höhöhö

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:12:55

Ki kérte ezt a számot a KívánságMozsárból? :-)

Funk You 2016.09.15. 23:13:21

Győzőnek szólt valaki, hogy a villában nem látják a belevalót?

Mók_Ica 2016.09.15. 23:13:28

@MacákékIcukája: csak nézd és élvezd..... vajon ez a jövő???

Mók_Ica 2016.09.15. 23:15:01

@Pácsó Ármándó:kívánság morzsák.... kívánság serpenyő.... jose armandó kéri a számot és elő is adja.....

@Funk You: sztem rohadtul nem érdekli :))))

Schlomo Goldberg 2016.09.15. 23:15:23

@Biriksz_Krokiksz!: most hogy mondod :) - egyébként most már komolyan Budapest TV színvonalra estünk

Commodore 2016.09.15. 23:15:25

@Biriksz_Krokiksz!: Valóban! Kibaszok 1 petárdát az ablakon!

szmoti 2016.09.15. 23:16:55

Ez a győzi egy hülye. Nagyon nevetek rajta :D

2016.09.15. 23:17:42

ez mi a jóisten? győzikesó vagy belevalóvilág???????? pisáljuk már körbe ennél kicsit konkrétabban a határokat kedves illetékesek!

Mók_Ica 2016.09.15. 23:18:01

@Schlomo Goldberg: ááá, dehogyis.... az még annál is lejjebb.....

@Pácsó Ármándó: :)))) ő egy hamis....

Funk You 2016.09.15. 23:18:07

ez egy ekszkuzív műsor. bármit lehet kérni a, kívánság morzsában.

Mók_Ica 2016.09.15. 23:18:51

@Biriksz_Krokiksz!: az illetékesek utasítják erre.... pfffff

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 23:19:08

segítsetek felzárkózni, mert az m2-n kivül(manó Benőék, Peppa malac, Traktor Tom stb) csak kajapornót nézek(tvpaprika) szóval tivyék robotja kifingott? zseri megzuhant? Győzőn, azon a wannabe roncsolón szemüveg van?!? Há "mifolyik itt Gyöngyösön?"

Funk You 2016.09.15. 23:19:17

@Mók_Ica: jó, hát tudjuk hogy saját magán kívül semmi nem érdekli :)

Mók_Ica 2016.09.15. 23:19:22

@Funk You: mer' dikkleksziás.... :))))

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:19:52

Vajon mikor hozza be Buksit?

Mók_Ica 2016.09.15. 23:21:11

@Funk You: deeeee... a fiJatal lánykák.... azoknak gőzerővel udvarol.... öööö ... nyomja az idióta csajozós dumát :))))

Mók_Ica 2016.09.15. 23:21:38

@Pácsó Ármándó: Buksi már rég kiszökött.... :)))

Commodore 2016.09.15. 23:22:03

Ő takarta le a babát!

MacákékIcukája 2016.09.15. 23:23:06

Jaj bmeg Twilight-zene :DDDD

genevieve 2016.09.15. 23:23:46

na, elbocsátó szép üzenet...

2016.09.15. 23:24:00

...dexter zenét itt is ellövök. fantázia elvonul, sír-zokog.

Mók_Ica 2016.09.15. 23:24:34

Dina vallomása.... hát ez nem tűnt megGyőzőnek... höhöhö

jaj de jó, Győzi szerint zseniális adás volt ez.... de jó hogy ő így látja.... asszem mi nem ezt gondoljuk.... FOS volt Győzi, FOS!!!!!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 23:24:52

@Pácsó Ármándó: Buksit mimtha elbaszta volna a vonat anno. ez a mihaszna majdnem felszedte a sineket a gyászban. De buksi legalább méltósággal szállt ki.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:25:19

@Mók_Ica: Szökik a Buksi! :-)
Ez az első Belavaló, amiből láttam egy részletet, de asszem az utolsó is :-)

Mók_Ica 2016.09.15. 23:25:24

@genevieve: nekem nem egészen tűnt annak.... sőőőőt....

Funk You 2016.09.15. 23:25:47

@Mók_Ica: viszont megtanult beszélni. szerinte :) na, asszem ez volt az első és utolsó belevaló, amit megnéztem :)

Mók_Ica 2016.09.15. 23:26:32

@Pácsó Ármándó: üres lesz az agyam, jól tudok aludni utána :)))) erre jó :)))

genevieve 2016.09.15. 23:26:57

@Pácsó Ármándó: én leveszem a hangot és csak akkor kapcsolom vissza amikor valamilyen bejátszás van a villából:-)

Mók_Ica 2016.09.15. 23:27:18

@Funk You: pont úgy tanult meg beszélni, mint olvasni :))))))

MacákékIcukája 2016.09.15. 23:27:46

Na legkozelebb aki nezi ezt a fost, majd irja le a hasznos informaciokat. En ugyan nem fogom, elegem van ebbol, de kibaszottul.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:27:56

@Funk You: A csúcson kell abbahagyni a Bv. nézést, nemigaz? :-)

Mók_Ica 2016.09.15. 23:28:30

@Funk You: @Pácsó Ármándó: egy rész azért teCCett... amikor megkérdezte az uCCa embereit, hogy kiről mit gondolnak a vellában :)))

Funk You 2016.09.15. 23:28:36

@Mók_Ica: ez inkább olyan duma volt Dina részéről, hogy talonban tartaná a csávót.

MacákékIcukája 2016.09.15. 23:29:37

@Funk You: szerintem is. Olyan nesze semmi fogd meg jol es gondolkodj, hogy dova vagy-e vagy sem :D

Mók_Ica 2016.09.15. 23:29:38

@genevieve: majd kint elmondja, hogy mit miért tett... és nagyon szereti...

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:30:38

@Mók_Ica: Nekem még maradt pár riadt agysejtem :-)

@genevieve: Az első zenénél levettem :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 23:30:50

@Pácsó Ármándó: azt nem tudom, de az még tőlük is gyenge volna, ha az új, vigasz, űrbetöltő, pót-tyutyut is Buksinak hívnák...

Funk You 2016.09.15. 23:31:02

@Mók_Ica: egyik jobban megy neki, mint a másik :))

Mók_Ica 2016.09.15. 23:31:08

@Funk You: sztem meg olyan, hogy ha elhagyja emiatt a srác akkor ő ezt megérti..... de ő nem szeretné elhagyni.... mert szereti, nagyon.....

2016.09.15. 23:31:13

@MacákékIcukája: de jó, együtt fogunk majd értetlenkedve kérdezősködni, ha időnként mégis megnézünk egy-egy adást :)

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:32:51

@Funk You: @MacákékIcukája: @Mók_Ica: A haverok szétcinkelnék Tibut, ha visszavenné. Bár 36 milkáért? :-))

Mók_Ica 2016.09.15. 23:32:58

@Pácsó Ármándó: az enyéim csak lepihennek :)))

@Funk You: csak mer' tanult :)))

Mók_Ica 2016.09.15. 23:34:09

@Pácsó Ármándó: meg úgyis Pestre akar költözni, a médiában szeretne dolgozni.... gondolod érdeklik az ottani emberek??? :))))

Funk You 2016.09.15. 23:34:11

@MacákékIcukája: jaja, pontosan. ha a pasijának van esze, ő vágja ki Dinát.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 23:34:15

@Pácsó Ármándó: először nem esett le hogy a Bv az a belevaló. azt hittem a Büntetés Végrehajtást emlegetitek. De tovább olvasva rájöttem, nem is lőttem annyira mellé.

MacákékIcukája 2016.09.15. 23:34:27

@Biriksz_Krokiksz!: nem kockaztatom meg, hogy meg egyet megnezek, mert eselyes, hogy kivagom a laptopot az ablakon :))))

Mók_Ica 2016.09.15. 23:35:18

@Biriksz_Krokiksz!: óóóóóó.... a kérdéseitekre mindig fog válaszolni egyik másik komment társ :))) ne aggódjatok :)))

Funk You 2016.09.15. 23:35:32

@Mók_Ica: ez egy nagy szerelem lehet :)

MacákékIcukája 2016.09.15. 23:35:53

@Pácsó Ármándó: kotve hiszem, hogy a 36 milla kozelebe kerul, facebookon is ruhellik a nepek.

@Funk You: jaja, de szerintem nem lehet tul sokat varni attol, aki egy ilyennel osszeall :)))

Mentem aludni, joejt mindenkinek! :)

Mók_Ica 2016.09.15. 23:37:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: ebben az évadban sztem az jobban illik rá... :)))) tényleg büntet au is és győző is.... én egyébként még mindig nem hiszem el, hogy komolyan gondolja a csatorna ezeket az adásokat.....

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:37:25

@Cseszlovák Gyurmafilm: Figyelj, ha a beutaltaknak ezt kellene nézniük halmazati büntetésként reggeltől estig, kétszer is meggondolnák a dolgot :-)

Funk You 2016.09.15. 23:37:27

@Pácsó Ármándó: én 36 milliáért akkor is visszavenném, ha még az is kiderülne, hogy ő nyírta ki Tivyék gyerekét :DD

Funk You 2016.09.15. 23:38:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: nemhogy nem lőttél mellé, hanem a céltábla közepébe találtál.

Mók_Ica 2016.09.15. 23:39:04

@MacákékIcukája: jó éjt :)))

@Funk You: az biz.... gondolom Lórival is.... neki is mondta, hogy szereti.... biztosan tátikázik (by Győző) :))))

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:39:45

@MacákékIcukája: Lehet, hogy holnaptól megjavul, hiszen nem így tervezte ezt az egészet :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 23:40:49

jóéjszakát mindenki! #dicsakbuksi #paplan

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:41:02

@Funk You: Én akkor is, ha kiderülne, hogy ő szülte! :-DDDD
(Persze nem!)

Mók_Ica 2016.09.15. 23:44:54

@Pácsó Ármándó: egyszer megjavulok ééééén..... :)))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó éjt :)))

én is megyek az agysejtjeim után aludni :))) jó éjt mindenkinek :))))

Funk You 2016.09.15. 23:46:00

@Pácsó Ármándó: :DDD
hajtsunk rá Dinára! Ha kettőt szeret, szerethet négyet is. Én beérem 9 milllával :D

Funk You 2016.09.15. 23:47:23

@Mók_Ica: jó éjt. nehogy Győzővel álmodj! :)

2016.09.15. 23:48:07

@Mók_Ica: csak a kommentek (meg a hv-k) miatt jövök per nap. azok továbbra is faszák. meg hát maga a csapi, emiatt is külön haragszom erre az évadra, h ennyire elgányolta az egészet, h nemtok itt lenni veletek.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:49:12

@Funk You: Erre még alszom egyet :-)
Megyek Mók_Ica után, betakarom :-)

2016.09.15. 23:53:49

@MacákékIcukája: gépben kárt márpedig nem teszünk, volt már ilyenre példa a világtörténelemben, úgy a 19dikk században, és ők jöttek ki belőle szarul. ha feszkó van, itt lehet kibeszélni, én inkább attól tartok, h amikor megjelenek, és jön belőlem, h ezkiez, ki fognak innen úúúúútálni
XD

2016.09.15. 23:57:25

(ha vki tudja, mi volt az az osonós zene, majd linkelje, legyen kedves)

Mutyuer 2016.09.16. 00:25:30

Zseraldinnak ugyanolyan hangja van mint aranypart melinek. Felelmetes

ezneménvagyok 2016.09.16. 01:01:48

Napi bölcsesség:
Aki nem tanul a történelemből... ja, nem. Aki szerint Dina jó nő, az arra ítéltetik, hogy átélje.

2016.09.16. 01:39:49

@ezneménvagyok: tizenhuszonévesként még a csajok nagy többsége jó nő, a lemorzsolódás később kezdődik, mmint annál aki hagyja magát el.
--
am' nekem most az a gáz, h ma sem láttam senkiből szinte semmit, mert itt jártattam a számat, ahelyett h értő figyeléssel fordultam volna a műsor felé.
XD illetve :((

Komeszka 2016.09.16. 05:19:19

Figyu! Kinek tűnt fel rajtam kívül, hogy két adással ezelőtt Lóri olyat mondott az előzetesben Dinkának: "Ez az a játék, amiben hátba kell szúrni a többieket". Aztán a kertben mondta a babának:"Apa kibaszik a többiekkel." Aztán ez nem került adásba valamiért, pedig lényeges momentumnak tűnt. A Tivy-Zseller robibaba "gyilkossági" üggyel meg valami nem kerek. Nem hiszem, hogy attól ment tönkre, hogy Soma megrázta, vagy Zselatinék ráfeküdtek volna. Valaki igenis kibaszásból meghekkelte azt a kis robotszart. Gondolom nem akarta elkúrni, csak azt szerette volna, hogy ríjon és ne lehessen a hálóban aludni. Kíváncsi vagyok, hogy megoldódik-e a málnagyilkosság esete.

2016.09.16. 05:53:09

És tényleg szökött a Málna..

mobilos perpetuum 2016.09.16. 06:03:09

@Komeszka: A szimulátor-program az időpontot rögzítette, amikor a játék-bab működése leállt. Ezt a védőnő is elmondhatta volna, de hogy feszkó legyen, nem mondta el.

2016.09.16. 06:33:37

@Komeszka: na ez pl egy marha jó topik lenne! C.S.I. VV8 - még nézném is, eskü.

Berborosz 2016.09.16. 07:57:45

@ezneménvagyok: Ezt elintézhetnéd nekem. Szívesen átélném!

2016.09.16. 07:59:43

@PeniValdes: átlagról beszéltem, nem kivételekről ;)

Berborosz 2016.09.16. 08:14:24

@Biriksz_Krokiksz!:@PeniValdes: Peni tehát kivétel.
(Talán nem jó nő?)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.16. 08:17:54

@Mutyuer: Micike engem pedig az idősödő és szilikontőgyeket növesztő Zalatnay Cinire emlékeztet. :-)

Magentax 2016.09.16. 08:20:06

Nem értem, Dinka és Lóri miért képzelik, hogy csak nekik van joguk a nyugiszobához? Mióta "összejöttek", ott döglenek állandóan. Most a gyerekkel is, ez nekik nagy előny a többiekkel szemben.
Azt meg végképp nem értem, a többiek miért nem reklamálnak?

2016.09.16. 08:21:09

@PeniValdes: te is tudod, h tudommm, de nézd el nekem, h általában nem rólad beszélek és nem hozzád viszonyítok, ne hari, de ígérem h ezen majd mmkk csiszolok a jövőben ;)

2016.09.16. 08:37:20

@PeniValdes: jó, legyen, akkor nem csiszolok rajta a jövőben. ma olyan kis szófogadós hangulatban vagyok.
XD

rearwindow 2016.09.16. 08:39:50

@Magentax: ez nekem is feltűnt, hogy dina-lóri gyakorlatilag külön költözve élik családi életüket. A többieket valszeg azért nem zavarja, mert 1: ennyivel is kevesebben vannak az istállóban, 2: nincs másik két ember aki a nyugiszobában össze szeretne bútorozni

etikette 2016.09.16. 08:59:45

egyik bejátszásban nem Ati rázogatta a robotbébit a kiságyban? nekem úgy tűnt....

Berborosz 2016.09.16. 09:04:40

@PeniValdes: Olyan . . . kissé duci kommentjeid vannak. Csak nem ez a baj?

MacákékIcukája 2016.09.16. 09:07:03

@Biriksz_Krokiksz!: en nem tudom, harmincevesen jobb no vagyok mint huszonevesen...

@VV Erőlegény: basszus es tenyleg olyan! Valoszinuleg a plasztikazott szaj meg a nagy mellek miatt.

Jo reggelt mindenki :)

2016.09.16. 09:21:43

@MacákékIcukája: ne szivassatok már csajok :)))) sztem simán lehet érteni a mondandómat. jó, én értem: beleszámoltam a bőrt mint olyat is az alap- jónőségbe.
ebből jól ki már nem nem jövök, nekem annyi.

nyilván peni kivétel, mert elmondása szerint őt továbbra is simán el lehet adni tinédzsernek, ezért most őt vegyük ki a számításból.

(amúgy kéne egy megmentős új poszt, h elhordhassam az irhámat.)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.16. 10:01:53

@Biriksz_Krokiksz!: ja,de hogy maradjak a száladnál vannak olyan nők,akik vonzóbbak 40 évesen mint 20 évesen.

Berborosz 2016.09.16. 10:05:43

@PeniValdes: Dehogynem kedvellek. Téged különben is mindenki kedvel.
Csak én olyan piszkálódós vagyok...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.16. 10:07:11

@Berber Oroszlán: na mindegy. azért nem veszem le rólad a szemeimn

2016.09.16. 10:26:55

@PeniValdes: vannak, és persze. de a tizenéves bőr az bizony tizenéves bőr, azt nem lehet regenerálni kenceficékkel meg sporttal sem. nagyon szeretem, ha vkinek szép a bőre, ez biztos ilyen fétis becsípődés lehet nálam.

2016.09.16. 10:44:43

@PeniValdes: mindenkinek van olyanja, amire ugrik.

Krétagarbó 2016.09.16. 10:58:39

@Biriksz_Krokiksz!: segítek: az ember máshogy jó nő húsz évesen, máshogy harminc, és máshogy negyven évesen. Bár ahogy a múltkor megtudtam, a negyvenesek az új harmincasok:))

Berborosz 2016.09.16. 11:08:32

A lényeg az, hogy két tökéletes nő van.
Az egyik Dina.
A másik Palvin Barbara.

2016.09.16. 11:22:30

@Krétagarbó: bár maxima igazad van, de nem pont erre gondoltam. kicsit pontosabban, de még mindig röviden fogalmazva:
-ami fiatal, az szép.

ezneménvagyok 2016.09.16. 12:10:13

Reménytelenül felszínesek vagytok... :-D
Persze ha csak recskázásra kell, vagy félrészegen egyszer meghúzni, akkor nem is lényeg más, csak a külső (ott meg vitának helye nincs, mert szépség nincs, csak egyéni vizuális elvárások, amikből statisztikailag ugyan kialakítható egy többé-kevésbé általánosnak mondható kép, de az is elég homályos és életlen :-) ).
De oké, legyen. Akinek bejön a külseje, és elég erős a gyomra (ez eufemizmus az igénytelenségre :-) ), annak Dina jó nő... :-D

Berborosz 2016.09.16. 12:35:31

@ezneménvagyok: Vagytok?
Csak én, egyedül.
Hajrá Dina!

2016.09.16. 12:46:11

@ezneménvagyok: mi mind csak megtörjük a fényt a felszínünkön - kinek hogy sikerül.

(kivéve penit, aki továbbra sem átlagos) ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.16. 13:19:13

@mobilos perpetuum: Ez tulajdonképpen szituációs játék, melyben a játékvezető döntő adatot titkol el a játékosok elől, ebből önvádak és vádaskodások kerekednek és kész az újabb balhé, az emígyen vesztesek pedig valós kömpetenciahiányként élik meg.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.16. 13:21:49

@ezneménvagyok: Ebből a brigádból Vivien a jó nő, ráadásul vicces és jóindulatú, vállalja hiányosságait is, bár lehetne okosabb.

ezneménvagyok 2016.09.16. 13:37:26

@Berber Oroszlán: (Pszt! Azért használtam többesszámot, hogy ne kelljen magadra venned! :-) )

ezneménvagyok 2016.09.16. 13:44:17

@Peter_Cs: Ahogy olvasom, ez a hét nem kifejezetten a jó oldalát hozza ki, de eddig igen, így volt.

2016.09.16. 17:33:15

@PeniValdes: Na ez nagy igazság. ;) :))

2016.09.16. 17:34:30

@Biriksz_Krokiksz!: Nekem is tetszik a szép krokodil bőr. Cipőként. ;) :DD

kamilla123 2016.09.17. 11:31:29

@Krétagarbó: igen, a múltkor én is mondtam ezt valakinek, amire azt válaszolta, h igen, de ezt csak a negyvenesek mondják :-)
süti beállítások módosítása